ze dne Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem "Redundantní datové úložiště"

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ze dne Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem "Redundantní datové úložiště""

Transkript

1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R ze dne Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem "Redundantní datové úložiště" Rada městské části 1. s c h v a l u j e 1.1. záměr vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu a současně výzvu k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem "Redundantní datové úložiště" (předpokládaná hodnota zakázky je Kč bez DPH, tj Kč vč. DPH ve výši 21 %, zakázka bude kryta rozpočtem ORJ 0024) Viz příloha tohoto usnesení 1.2. seznam subjektů, které budou vyzvány k podání nabídky dle bodu 1.1. tohoto usnesení: a) AutoCont CZ, a. s., IČO , Hornopolní 3322/34, Moravská Ostrava, Ostrava b) COMPAREX CZ s. r.o., IČO , Praha 6, Evropská 2588/33a, PSČ c) GAPP System, spol. s r.o., IČO , Praha 5, Petržílkova 23/2565, PSČ d) Power Systems s.r.o., IČO , Praha 9, Freyova 27/82, PSČ u s t a n o v u j e 2.1. komisi pro otevírání obálek a hodnocení nabídek takto: Robert Králíček - zástupce starostky Mgr. Václav Kůs - vedoucí oddělení právního OKÚ Bc. Vojtěch Pauch - vedoucí odboru informačních technologií Petr Hlávka - administrátor sítě OIT Ing. Vladimír Petrík - pracovník uživatelské podpory OIT 2.2. náhradníky komise pro otevírání obálek a posouzení nabídek takto: Mgr. Tomáš Havlíček - právník odd. právního OKÚ Lukáš Tomalik - pracovník uživatelské podpory OIT Petr Vitouš - pracovník uživatelské podpory OIT

2 3. u k l á d á 3.1. Bc. Vojtěchu Pauchovi - vedoucímu odboru informačních technologií zaslat výzvu k podání nabídky dle bodu 1.1. tohoto usnesení subjektům dle bodu 1.2. tohoto usnesení Termín: zveřejněnit výzvu k podání nabídky dle bodu 1.1. tohoto usnesení na internetových stránkách MČ Praha 12 po dobu lhůty pro podání nabídek Termín: Poměr hlasů: 7 pro 0 proti 2 se zdrželi 0 mimo místnost PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky Předkladatel: Robert Králíček - zástupce starostky Zpracovatel Bc. Lucie Opltová, DiS., Odbor informačních technologií, Bc. Vojtěch Pauch - vedoucí odboru informačních technologií Na vědomí: Bc. Vojtěchu Pauchovi - vedoucímu odboru informačních technologií Tisk: R-03345

3 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku s názvem Redundantní datové úložiště I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha 4 Modřany, PSČ zastoupená: PhDr. Danielou Rázkovou - starostkou IČO: DIČ: CZ kategorie zadavatele: veřejný zadavatel dle 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) II. Informace o druhu, předpokládané hodnotě a předmětu veřejné zakázky druh veřejné zakázky: předpokládaná hodnota: druh zadávacího řízení: smluvní vztah: dodávka Kč bez DPH veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona smlouva o dílo na realizaci řešení redundantního datového úložiště vč. služeb dále uvedených (dále jen smlouva ), jejíž závazný návrh je přílohou č. 5 této výzvy III. Předmět veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je realizace řešení redundantního datového úložiště rozděleného do dvou oddělených serveroven zadavatele, a to vč. zajištění služeb souvisejících se zprovozněním celkového řešení a předáním zadavateli do rutinního provozu. Vše za podmínek uvedených v této výzvě a v souvisejícím návrhu smlouvy o dílo. IV. Technická specifikace Obecné i podrobné technické požadavky zadavatele na celkové řešení zakázky vč. nezbytných informací o aktuálním stavu provozovaného řešení datového úložiště zadavatele jsou uvedeny v příloze č. 1 této výzvy. Navrhované řešení bude uvedeno samostatně v rámci předložené nabídky uchazeče dle osnovy uvedené v příloze č. 2 této výzvy. Nesplnění povinných technických parametrů znamená vyloučení nabídky ze zadávacího řízení. Strana 1 (celkem 23)

4 V. Doba a místo plnění předmětu veřejné zakázky předpokládané zahájení: dokončení plnění: místo plnění: podpisem smlouvy do 60 dnů od podpisu smlouvy sídlo zadavatele VI. Požadavky zadavatele na kvalifikaci uchazeče o veřejnou zakázku Uchazeč musí prokázat splnění následujících kvalifikačních předpokladů: a) základních kvalifikačních předpokladů dle ustanovení 53 odst. 1 písm. a) - k) zákona formou podepsaného čestného prohlášení, které je přílohou č. 4 této výzvy; b) profesních kvalifikačních předpokladů formou prosté kopie výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm uchazeč zapsán, prosté kopie dokladů o oprávnění k podnikání podle zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání, ve znění pozdějších předpisů, v rozsahu odpovídajícím druhu, rozsahu a předmětu veřejné zakázky, nebo výpisu z registru kvalifikovaných dodavatelů, pokud je v něm uchazeč zapsán, c) technických kvalifikačních předpokladů formou seznamu alespoň tří obdobných zakázek (dodávka řešení redundantního datového úložiště vč. souvisejících služeb) realizovaných uchazečem v období tří let před zveřejněním výzvy k předložení nabídek v celkové hodnotě minimálně Kč bez DPH za každou jednotlivou zakázku, a to včetně krátkého popisu řešení. Seznam bude mít formu čestného prohlášení s podpisem osoby oprávněné zastupovat uchazeče a bude zde uveden objednatel, předmět zakázky, cena uchazečem realizovaných dodávek, doba plnění a kontaktní osoba objednatele včetně telefonického, ového nebo korespondenčního spojení, u které lze tuto referenci ověřit, seznamu odborných certifikací, kterými uchazeč prokáže svoji způsobilost k implementaci jednotlivých komponent řešení. VII. Požadavky na zpracování a předložení nabídky 1. Uchazeč může předložit pouze jednu nabídku. 2. Nabídku musí uchazeč předložit v jednom originálu, v listinné podobě, v českém jazyce a čitelně. 3. Nabídka musí obsahovat: a. krycí list nabídky doplněný o identifikační údaje uchazeče a nabídkovou cenu v rozsahu uvedeném v článku VIII. této výzvy viz příloha č. 3 této výzvy; b. dokumenty prokazující splnění kvalifikace dle článku VI. této výzvy; c. doplněný návrh smlouvy o dílo viz příloha č. 5 této výzvy. 4. Nabídka včetně příloh (pokud jsou předkládány) musí být zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy jejich očíslováním vzestupnou řadou a svázáním do jednoho svazku. 5. Statutární zástupce uchazeče nebo osoba oprávněná zastupovat uchazeče podepíše v souladu s pravidly uvedenými v obchodním rejstříku (je-li v něm zapsán): a. krycí list nabídky, b. poslední stranu nabídky, c. poslední stranu smlouvy. 6. Obálka s vloženou nabídkou musí být: a. označena názvem a sídlem zadavatele a názvem a sídlem uchazeče; b. označena názvem této veřejné zakázky Redundantní datové úložiště ; c. označena nápisem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NEOTVÍRAT ; Strana 2 (celkem 23)

5 d. na spojích obálky opatřena přelepeními, na kterých bude podpis statutárního zástupce nebo osoby oprávněné zastupovat uchazeče. VIII. Požadavky zadavatele na způsob zpracování nabídkové ceny 1. Uchazeč předloží nabídkovou cenu za realizaci předmětu veřejné zakázky za podmínek uvedených v této výzvě a v souvisejícím návrhu smlouvy o dílo v členění: cena bez DPH DPH dle platných právních předpisů cena včetně DPH 2. Nabídková cena nesmí přesáhnout částku Kč bez DPH. 3. Nabídková cena je cenou nejvýše přípustnou, která zahrnuje veškeré náklady uchazeče spojené s realizací předmětu veřejné zakázky, včetně nákladů spojených s dopravou na místo dodání. IX. Dotazy uchazečů k zadávacím podmínkám 1. ové dotazy k podmínkám uvedeným v této výzvě a v souvisejícím návrhu smlouvy mohou uchazeči zasílat do 12:00 hod. dne Kontaktní osobou zadavatele pro dotazy uchazečů je: Bc. Vojtěch Pauch, vedoucí odboru informačních technologií, tel: , vpauch@p12.mepnet.cz. X. Místo a lhůta pro podání nabídky na veřejnou zakázku Uchazeč podá svou nabídku osobně nebo jiným způsobem tak, aby byla doručena do podatelny v sídle zadavatele uvedeném v článku I. této výzvy nejpozději do 10:00 hod. dne XI. Zadávací lhůta Lhůta, po kterou je uchazeč vázán svou nabídkou, činí 60 kalendářních dnů ode dne následujícího po uplynutí lhůty pro podání nabídky. XII. Hodnotící kritéria 1. Základním hodnotícím kritériem je nejnižší nabídková cena, která je rovněž jediným hodnotícím kritériem. 2. Otevírání obálek a hodnocení nabídek provede komise ustanovená zadavatelem. 3. Na základě vyhodnocení jednotlivých nabídek bude sepsáno pořadí úspěšnosti nabídek tak, že nejúspěšnější bude nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. XIII. Oznámení výsledků zadávacího řízení O rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky, případně o rozhodnutí o zrušení veřejné zakázky, budou uchazeči informováni nejdříve , a to elektronicky prostřednictvím datové schránky či na ovou adresu uvedenou v krycím listu nabídky uchazeče. XIV. Závěrečná ustanovení 1. Zadavatel předmětnou veřejnou zakázku zadává za využití ustanovení 18 odst. 5 zákona, tj. mimo režim zákona o veřejných zakázkách, vyjma povinnosti dodržet zásady stanovené v 6 zákona. Strana 3 (celkem 23)

6 2. Zadavatel si vyhrazuje právo: a. v průběhu lhůty pro podání nabídek změnit podmínky výzvy; b. změnit termín plnění veřejné zakázky; c. ověřit informace uvedené uchazeči v nabídkách a požádat o jejich upřesnění; d. na úpravu konečného znění smlouvy; e. při nesplnění podmínek stanovených v této výzvě uchazeče vyloučit z další účasti v zadávacím řízení; f. odmítnout všechny nabídky a neuzavřít smlouvu s žádným uchazečem; g. zrušit veřejnou zakázku bez udání důvodu, avšak nejpozději do uzavření smlouvy. 3. Zadavatel nabídky ani jejich části uchazečům nevrací. 4. Uchazeč nemá nárok na úhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. 5. Uchazeč nemá nárok na náhradu škody, včetně ušlého zisku, jestliže zadavatel využije svá práva výše uvedená. V Praze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Strana 4 (celkem 23)

7 Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku s názvem Redundantní datové úložiště technická specifikace a technické požadavky 1. Záměr zadavatele Zadavatel v současné době provozuje virtualizované řešení na bázi VMware, které je připojeno k redundantnímu datovému úložišti postavené na bázi FalconStor NSS ve formě virtuálních appliancí. Data jsou synchronně zrcadlena mezi dvěma navzájem oddělenými datovými úložišti. V současné době již toto řešení nevyhovuje požadavkům zadavatele (provoz datového úložiště v produkčním provozu po dobu 5 let a s tím související ukončení HW podpory v letošním roce). Zadavatel proto požaduje dodávku nového zařízení se stejnou nebo lepší funkcionalitou, kterou v této chvíli poskytuje již instalované řešení. Zadavatel zároveň požaduje zachování stejného konceptu tj. synchronní zrcadlení mezi dvěma navzájem oddělenými datovými úložišti ve dvou geograficky oddělených serverovnách, které jsou propojeny optikou Obecné požadavky na řešení Zadavatel očekává od každého uchazeče návrh řešení, které bude splňovat následující základní požadavky: redundanci řešení ve všech komponentách, rozdělitelnost řešení do dvou oddělených serveroven nebo lokalit, možnost využívat data a jednotlivé komponenty řešení v obou lokalitách, eliminaci ztráty dat v případě výpadku celé jedné poloviny řešení (jedné serverovny nebo celé jedné lokality), transparentní přechod provozu do druhé lokality a zpět bez zásahu administrátora, možnost provádět údržbu jednotlivých komponent řešení bez ztráty dostupnosti jednotlivých služeb nebo aplikací, minimalizovat nároky na provoz, údržbu a správu celého prostředí, jednoduchou možnost rozšiřování řešení do budoucna z pohledu kapacity a výkonnosti, možnost využití stávajících technologií a znalostí administrátorů zadavatele, jednoduchá migrace dat ze stávajícího datového úložiště na nové. 2. Funkční požadavky na řešení 2.1. Popis aktuálního stavu Jak již bylo zmíněno výše, v současné době má městská část Praha 12 instalováno virtualizované řešení na bázi VMware vsphere 5.5 a redundantní datové úložiště založené na virtualizačním řešení FalconStor Network Storage Server (NSS) ve formě virtuálních appliancí (VA), instalovaných přímo na dvou vsphere serverech. Jako diskové prostory slouží dva šelfy DELL PowerVault MD1200, které jsou vybavené SAS disky a připojené prostřednictvím SAS k těmto dvěma serverům. Synchronní mirror mezi těmito diskovými úložišti zajišťuje zmíněný FalconStor NSS VA v režimu clusteru prostřednictvím iscsi. Mimo to vrstva FalconStor NSS VA zajišťuje také služby zabezpečení dat ve formě aplikačně konzistentních snapshotů nebo CDP žurnálu dat. Strana 5 (celkem 23)

8 Na následujícím obrázku je schematicky znázorněna architektura současné IT infrastruktury: Stávající LAN/SAN infrastruktura LAN 1Gbps Stávající infrastruktura VM VM VM VM VM VM VM VM VM VM VM VM FalconStor NSS VA VMware vsphere Synchronní mirror FalconStor NSS VA VMware vsphere iscsi VMware vsphere DELL PowerEdge R710 DELL PowerEdge R710 DELL PowerEdge R720 SAS SAS SAS SAS DELL PowerVault MD1200 DELL PowerVault MD1200 Funkční požadavky na nové řešení tedy jsou: zajištění synchronního mirroru mezi oddělenými lokalitami (dvě kopie dat), zajištění služeb zabezpečení dat minimálně na stejné úrovni (zabezpečení proti logické chybě), zajištění redundance ve všech komponentách řešení (žádný Single Point of Failure), zvýšení dostupnosti IT infrastruktury, navýšení výkonu datového úložiště. 3. Povinné technické požadavky na řešení Požadujeme řešení, které je koncipováno jako plně redundantní datové úložiště v rámci dvou navzájem oddělených serveroven. Každá část datového úložiště je rozložena symetricky tak, aby v případě výpadku jakékoliv části datového úložiště, nebo i celé jeho poloviny, nedošlo k přerušení poskytování dat aplikačním serverům. Celé požadované datové úložiště je tedy koncipováno jako tzv. Storage Cluster, rozložený přes dvě lokality, kdy v každé lokalitě je možno využívat datové kapacity a zdroje Storage Clusteru. Požadujeme, aby virtualizační vrstva tvořící Storage Cluster byla oddělena od diskových polí nejlépe ve formě fyzických appliancí, aby bylo možno pod tuto vrstvu instalovat disková pole různých výrobců a různých technologií. Vzhledem k výše uvedenému je předmětem výběrového řízení dodávka dvou kusů totožných diskových polí a dvou kusů virtualizačních appliancí pro virtualizaci diskových prostor. Tato zařízení musí být fyzicky oddělená, aby je bylo možno umístit do oddělených serveroven, a aby také bylo možno datové prostory libovolně přesouvat mezi těmito lokalitami/serverovnami. Předpokládá se, že vždy jeden pár zařízení (virtualizační appliance a diskové pole) bude umístěn v každé serverovně a budou propojeny prostřednictvím LAN a SAN propojů. Veškeré potřebné komponenty vrstvy SAN (SAN switche a SAN kabely) musí být součástí nabídky. Výjimkou je kabeláž potřebná pro propojení serveroven, která bude zajištěna zadavatelem. Veškeré komponenty nabízeného řešení musí být v provedení pro umístění do 19 rozvaděče, a to včetně lyžin potřebných k montáži do těchto rozvaděčů. Strana 6 (celkem 23)

9 3.1. Virtualizační vrstva Součástí poptávky jsou dvě zařízení pro virtualizaci diskových polí, kde první bude umístěno v jedné serverovně a druhé v serverovně druhé. Virtualizační vrstva musí splňovat následující technické parametry: Požadovaný parametr Celé datové úložiště musí tvořit jeden konfigurační celek, jehož rutinní denní správa se provádí z jedné grafické administrátorské konzole bez nutnosti instalace jakékoliv podpůrné infrastruktury. Celé virtualizační řešení musí umožňovat správu prostřednictvím příkazového řádku (CLI), který umožňuje skriptování. Virtualizační řešení musí disponovat minimálně dvěma hardwarovými zcela nezávislými appliancemi s možností rozšíření na čtyři v rámci jednoho clusteru. Každá tato Appliance musí fungovat jako zcela nezávislý celek, aby bylo možné každou z nich umístit do jiné lokality a nebyly žádným způsobem závislé na diskových polích. Datové úložiště musí být rozšiřitelné o další diskové systémy jiných výrobců a značek a umožnit všechny dále popisované funkce zabezpečení dat nezávisle na konkrétních typech instalovaných diskových systémů. Řešení musí umožňovat synchronní i asynchronní zrcadlení všech nebo pouze vybraných diskových svazků mezi dvěma nebo více diskovými systémy různých typů, technologií a výrobců. Řešení musí být schopné integrace polí technologií iscsi a FC Řešení datového úložiště musí zajistit transparentní failover v případě výpadku jedné části tohoto úložiště, např. celého jednoho diskového systému (pole). Provozované aplikace nesmí tento výpadek zaznamenat a musí pokračovat ve své práci bez nutnosti restartu, rekonfigurace nebo zásahu administrátora. V rámci redundantního datového úložiště včetně celé SAN nesmí být žádný Single Point of Failure (všechny komponenty musí být zdvojeny). Transparentní failover bez nutnosti zásahu obsluhy musí být možný i v případě geograficky distribuovaného řešení, které je v tomto případě požadováno. Celé řešení musí být odolné proti tzv. SPLIT-BRAIN, kdy dojde k přerušení veškerých propojů mezi serverovnami. Požádováno je řešení na bázi arbitra, který komunikuje po IP. Celá virtualizační vrstva (obě appliance dohromady) musí disponovat rozhraním pro připojení serverů a diskových polí minimálně v následujícím počtu: 12 x 8/16 Gbps Fibre Channel s možností rozšíření na až 32 x 8/16 Gbps. 8 x 1 Gbps iscsi s možností rozšíření o další porty v minimálním počtu 24 x 1/10Gbps. Licence pro redundantní připojení neomezeného počtu fyzických serverů a neomezeného počtu virtuálních serverů včetně případného multipathing software. Synchronní zrcadlení mezi dvěma nezávislými diskovými systémy různých typů a výrobců pro celou licencovanou kapacitu datového úložiště. Ochrana dat proti logické chybě (snapshoty) minimálně 1000 snapshotů na jeden logický diskový svazek pro celou kapacitu datového úložiště. Klony možnost klonování na jiný diskový systém pro celou kapacitu datového úložiště. Kontinuální žurnál dat řešení musí umožnit u vybraných svazků návrat k podobě svazku v jakémkoli okamžiku v čase alespoň 2 dny zpětně pro celou kapacitu datového úložiště. Tato funkcionalita musí být integrální součástí datového úložiště. Snapshoty nebo časový okamžik ze žurnálu, musí být připojitelné prostřednictvím rozhraní FC nebo iscsi libovolnému serveru v režimu pro čtení i zápis. Řešení musí umožňovat migraci dat mezi různými diskovými prostory (prostory různých výkonnostních kategorií a různých typů diskových polí) za plného běhu a to bez nutnosti odstávky provozovaných aplikací. Strana 7 (celkem 23)

10 Řešení musí umožňovat akceleraci zápisových i čtecích operací prostřednictvím předřazení rychlého diskového prostoru na bázi Flash technologie a musí umožňovat a to i v případě využití samostatného tzv. All-Flash Array od jiného výrobce, než je výrobce instalovaných diskových polí. Licence pro datovou kapacitu 2 x 10 TB. V případě, že jsou některé funkční vlastnosti popsané výše licencovány, musí být tyto licence součástí nabídky a nabídkové ceny. Řešení musí umožňovat automatizované zálohování přímo z aplikačně konzistentních snapshotů a to bez účasti aplikačních serverů. Tato funkce musí být ve formě modulu nebo aplikace, která je dodávaná přímo výrobcem řešení (Nestačí naskriptování této funkce). Navrhované datové úložiště musí disponovat integrací s nejběžnějšími aplikačními a databázovými systémy pro vytváření konzistentních, tj. garantovatelně obnovitelných, snapshotů. Součástí navrhované konfigurace a nabídkové ceny musí být licence modulů pro aplikační konzistenci minimálně pro následující systémy v neomezeném počtu pro minimálně následující aplikace (ochrana investice do budoucna): Microsoft Exchange 2010/2013 na platformě Windows Server. Microsoft SQL Server 2008R2/2012 na platformě Windows Server. Oracle 11/12 na platformě Windows/Linux Disková pole Každé navržené diskové pole musí splňovat následující technické parametry: Požadovaný parametr Dva redundantní diskové řadiče s jištěním cache proti výpadku proudu prostřednictvím baterie. Minimálně 4GB cache paměti v každém diskovém poli. Minimální požadovaný počet FC Front-End portů musí být 4 x 16 Gbps s možností rozšíření za provozu na alespoň 8 x 16 Gbps FC portů Podpora zabezpečení dat minimálně na úrovních RAID 0, 1, 5, 6 a 10. Možnost společné instalace SSD, FC, resp. SAS a SATA/NL-SAS disků a to i v rámci jedné police diskového systému. Možnost rozšíření diskového pole na min. 160 instalovaných pevných disků bez nutnosti instalace dodatečného diskového pole se samostatnými řadiči/controllery. Požadavky na kapacitu: 24 x 600GB SAS nebo Fibre Channel RPM disk nebo rychlejší; Podpora instalace SSD disků technologie SLC i MLC SAN infrastruktura Součástí nabídky musí být i kompletní SAN infrastruktura nutná k propojení celého redundantního datového úložiště a to i včetně potřebné kabeláže Implementační služby Součástí nabídky a nabídkové ceny musí být všechny služby související se zprovozněním celkového řešení a předání zadavateli do rutinního provozu, zejména však: Strana 8 (celkem 23)

11 projektové řízení po celou dobu implementace, doprava veškerého hardware do místa instalace, fyzická instalace všech hardwarových komponent do 19 rozvaděčů u zadavatele, nastavení a konfigurace jednotlivých komponent řešení, instalace a konfigurace virtualizačního řešení, instalace a konfigurace diskových polí a jejich konfigurace v rámci virtualizačního řešení, zpřístupnění datových prostor řešení pro stávající VMware farmu, provedení failover testů potvrzujících funkčnost řešení dle zadání a nabídky, administrátorské školení v místě instalace pro pracovníky zadavatele v rozsahu potřebném pro získání dovedností v souvislosti se správou celého řešení Migrace dat Součástí nabídky a nabídkové ceny budou i služby související s migrací dat ze stávající infrastruktury do nového datového úložiště. Zadavatel klade důraz na minimalizaci dopadu procesu migrace dat na provoz aplikačních serverů a poskytování těchto dat uživatelům. Součástí popisu řešení bude i popis navrženého způsobu migrace dat a jeho dopadu na provoz Zpracování dokumentace Součástí nabídky a nabídkové ceny bude také zpracování technické dokumentace řešení včetně popisu nastavení jednotlivých komponent řešení a jejich zapojení v rámci dodávaného řešení a v návaznosti na stávající infrastrukturu Záruky a podpora Součástí nabídky a nabídkové ceny musí být služby technické podpory v následujícím rozsahu: záruka výrobce v délce trvání minimálně 36 měsíců na veškeré dodávané hardwarové komponenty s možností rozšíření až na 72 měsíců celkem, maintenance pro všechen software datového úložiště na dobu alespoň 36 měsíců umožňující zadavateli přístup k novým verzím produktům, opravám produktů a technické podpoře výrobce s možností rozšíření až na 72 měsíců celkem. Strana 9 (celkem 23)

12 Příloha č. 2 výzvy k podání nabídek v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku s názvem Redundantní datové úložiště pokyny a osnova pro tvorbu technické dokumentace 1) Uchazeč zpracuje technickou dokumentaci podle této osnovy, která bude nedílnou součástí nabídky. 2) Uchazeč připojí zároveň identické znění technické dokumentace jako přílohu č. 1 návrhu smlouvy. 3) Uchazeč zpracuje v technické dokumentaci detailní popis řešení odpovídající požadavkům zadavatele uvedených v technické části zadávací dokumentace. Součástí popisu řešení musí být popis chování řešení v případě výpadku jednoho diskového systému. Návrh řešení musí splňovat následující technické parametry pro virtualizační vrstvu a disková pole uchazeč tuto skutečnost potvrdí v přiložené tabulce a uvede u každého parametru konkrétní popis, jakým způsobem jsou parametry splněny. Virtualizační vrstva Součástí poptávky jsou dvě zařízení pro virtualizaci diskových polí, kde první bude umístěno v jedné serverovně a druhé v serverovně druhé. Virtualizační vrstva musí splňovat následující technické parametry: Požadovaný parametr Celé datové úložiště musí tvořit jeden konfigurační celek, jehož rutinní denní správa se provádí z jedné grafické administrátorské konzole bez nutnosti instalace jakékoliv podpůrné infrastruktury. Celé virtualizační řešení musí umožňovat správu prostřednictvím příkazového řádku (CLI), který umožňuje skriptování. Virtualizační řešení musí disponovat minimálně dvěma hardwarovými zcela nezávislými appliancemi s možností rozšíření na čtyři v rámci jednoho clusteru. Každá tato Appliance musí fungovat jako zcela nezávislý celek, aby bylo možné každou z nich umístit do jiné lokality a nebyly žádným způsobem závislé na diskových polích. Datové úložiště musí být rozšiřitelné o další diskové systémy jiných výrobců a značek a umožnit všechny dále popisované funkce zabezpečení dat nezávisle na konkrétních typech instalovaných diskových systémů. Řešení musí umožňovat synchronní i asynchronní zrcadlení všech nebo pouze vybraných diskových svazků mezi dvěma nebo více diskovými systémy různých typů, technologií a výrobců. Řešení musí být schopné integrace polí technologií iscsi a FC Řešení datového úložiště musí zajistit transparentní failover v případě výpadku jedné části tohoto úložiště, např. celého jednoho diskového systému (pole). Provozované aplikace nesmí tento výpadek zaznamenat a musí pokračovat ve své práci bez nutnosti restartu, rekonfigurace nebo zásahu administrátora. Splňuje (Ano/Ne) Jakým způsobem splňuje Strana 10 (celkem 23)

13 V rámci redundantního datového úložiště včetně celé SAN nesmí být žádný Single Point of Failure (všechny komponenty musí být zdvojeny). Transparentní failover bez nutnosti zásahu obsluhy musí být možný i v případě geograficky distribuovaného řešení, které je v tomto případě požadováno. Celé řešení musí být odolné proti tzv. SPLIT-BRAIN, kdy dojde k přerušení veškerých propojů mezi serverovnami. Požádováno je řešení na bázi arbitra, který komunikuje po IP. Celá virtualizační vrstva (obě appliance dohromady) musí disponovat rozhraním pro připojení serverů a diskových polí minimálně v následujícím počtu: 12 x 8/16 Gbps Fibre Channel s možností rozšíření na až 32 x 8/16 Gbps. 8 x 1 Gbps iscsi s možností rozšíření o další porty v minimálním počtu 24 x 1/10Gbps. Licence pro redundantní připojení neomezeného počtu fyzických serverů a neomezeného počtu virtuálních serverů včetně případného multipathing software. Synchronní zrcadlení mezi dvěma nezávislými diskovými systémy různých typů a výrobců pro celou licencovanou kapacitu datového úložiště. Ochrana dat proti logické chybě (snapshoty) minimálně 1000 snapshotů na jeden logický diskový svazek pro celou kapacitu datového úložiště. Klony možnost klonování na jiný diskový systém pro celou kapacitu datového úložiště. Kontinuální žurnál dat řešení musí umožnit u vybraných svazků návrat k podobě svazku v jakémkoli okamžiku v čase alespoň 2 dny zpětně pro celou kapacitu datového úložiště. Tato funkcionalita musí být integrální součástí datového úložiště. Snapshoty nebo časový okamžik ze žurnálu, musí být připojitelné prostřednictvím rozhraní FC nebo iscsi libovolnému serveru v režimu pro čtení i zápis. Řešení musí umožňovat migraci dat mezi různými diskovými prostory (prostory různých výkonnostních kategorií a různých typů diskových polí) za plného běhu a to bez nutnosti odstávky provozovaných aplikací. Řešení musí umožňovat akceleraci zápisových i čtecích operací prostřednictvím předřazení rychlého diskového prostoru na bázi Flash technologie a musí umožňovat a to i v případě využití samostatného tzv. All-Flash Array od jiného výrobce, než je výrobce instalovaných diskových polí. Licence pro datovou kapacitu 2 x 10 TB. V případě, že jsou některé funkční vlastnosti popsané výše licencovány, musí být tyto licence součástí nabídky a nabídkové ceny. Řešení musí umožňovat automatizované zálohování přímo z aplikačně konzistentních snapshotů a to bez účasti aplikačních serverů. Tato funkce musí být ve formě modulu nebo aplikace, Strana 11 (celkem 23)

14 která je dodávaná přímo výrobcem řešení (Nestačí naskriptování této funkce). Navrhované datové úložiště musí disponovat integrací s nejběžnějšími aplikačními a databázovými systémy pro vytváření konzistentních, tj. garantovatelně obnovitelných, snapshotů. Součástí navrhované konfigurace a nabídkové ceny musí být licence modulů pro aplikační konzistenci minimálně pro následující systémy v neomezeném počtu pro minimálně následující aplikace (ochrana investice do budoucna): Microsoft Exchange 2010/2013 na platformě Windows Server. Microsoft SQL Server 2008R2/2012 na platformě Windows Server. Oracle 11/12 na platformě Windows/Linux. Disková pole Každé navržené diskové pole musí splňovat následující technické parametry: Požadovaný parametr Dva redundantní diskové řadiče s jištěním cache proti výpadku proudu prostřednictvím baterie. Minimálně 4GB cache paměti v každém diskovém poli. Minimální požadovaný počet FC Front-End portů musí být 4 x 16 Gbps s možností rozšíření za provozu na alespoň 8 x 16 Gbps FC portů Podpora zabezpečení dat minimálně na úrovních RAID 0, 1, 5, 6 a 10. Možnost společné instalace SSD, FC, resp. SAS a SATA/NL-SAS disků a to i v rámci jedné police diskového systému. Možnost rozšíření diskového pole na min. 160 instalovaných pevných disků bez nutnosti instalace dodatečného diskového pole se samostatnými řadiči/controllery. Požadavky na kapacitu: 24 x 600GB SAS nebo Fibre Channel RPM disk nebo rychlejší; Podpora instalace SSD disků technologie SLC i MLC. Splňuje (Ano/Ne) Jakým způsobem splňuje 4) Uchazeč v technické dokumentaci uvede detailní technický popis jednotlivých komponent řešení. 5) Uchazeč v technické dokumentaci navrhne schéma architektury řešení a přesné schéma zapojení datového úložiště. 6) Uchazeč v technické dokumentaci specifikuje rozsah a popis veškerých dodávaných služeb (specifikace viz Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky bod č technické části zadávací dokumentace). Strana 12 (celkem 23)

15 7) Uchazeč v technické dokumentaci uvede popis navrženého způsobu migrace dat a jeho dopadu na provoz, který bude v souladu s požadavky zadavatele (viz Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky bod č technické části zadávací dokumentace). 8) Uchazeč v technické dokumentaci uvede specifikaci veškerých požadovaných portů pro připojení do stávající infrastruktury zadavatele. 9) Uchazeč v technické dokumentaci navrhne specifikaci veškerých potřebných propojů mezi serverovnami. 10) Uchazeč v technické dokumentaci uvede popis záruky a podpory řešení dle požadavků uvedených v Příloze č. 1 výzvy k podání nabídky bod č technické části zadávací dokumentace. 11) Uchazeč v technické dokumentaci stanoví předpokládaný termín dodání navrženého řešení od uzavření smlouvy. 12) Uchazeč v technické dokumentaci uvede výčet jednotlivých komponent řešení členěných dle skupin uvedených v tabulce včetně jejich nacenění v rozsahu uvedeném v tabulce. Součet jednotlivých položek pak bude korespondovat s celkovou nabídkovou cenou uchazeče. Hardwarové komponenty Hardwarová podpora Software Softwarová maintenance Služby CELKEM Cena bez DPH Výše DPH Cena vč. DPH Strana 13 (celkem 23)

16 Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku s názvem Redundantní datové úložiště Identifikační údaje zadavatele: městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 Modřany IČO: DIČ: CZ Údaje o uchazeči: název (právnická osoba) jméno a příjmení (fyzická osoba) sídlo (právnická osoba/ fyzická osoba) IČO Zastoupen (jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné zastupovat uchazeče) telefon fax kontaktní osoba pro jednání ve věci nabídky nabídková cena bez DPH DPH včetně DPH V... dne.... jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné zastupovat uchazeče. podpis Strana 14 (celkem 23)

17 Příloha č. 4 výzvy k podání nabídky ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ k nabídce v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku s názvem Redundantní datové úložiště Identifikační údaje uchazeče: název (právnická osoba) jméno a příjmení (fyzická osoba) sídlo (právnická osoba/ fyzická osoba) IČO: zastoupen (jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné zastupovat uchazeče) Uchazeč čestně prohlašuje, že: a) nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch organizované zločinecké skupiny, trestný čin účasti na organizované zločinecké skupině, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijetí úplatku, podplácení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, b) nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatele podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, c) v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu, Strana 15 (celkem 23)

18 d) vůči jeho majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, e) není v likvidaci, f) nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, g) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, h) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, i) nebyl v posledních 3 letech pravomocně disciplinárně potrestán či mu nebylo pravomocně uloženo kárné opatření podle zvláštních právních předpisů; je-li požadováno prokázání odborné způsobilosti podle zvláštních právních předpisů a dodavatel vykonává tuto činnost prostřednictvím odpovědného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za činnost dodavatele, vztahuje se tento předpoklad na tyto osoby, j) není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek, k) kterému nebyla v posledních 3 letech pravomocně uložena pokuta za umožnění výkonu nelegální práce podle zvláštního právního předpisu. V... dne.... jméno a příjmení statutárního zástupce nebo osoby oprávněné zastupovat uchazeče. podpis Strana 16 (celkem 23)

19 Příloha č. 5 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle ust a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha 4 - Modřany zastoupená: PhDr. Danielou Rázkovou, starostkou IČO: DIČ: CZ bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. číslo bankovního účtu: /0800 (dále jen objednatel ) a (doplní uchazeč) se sídlem: (doplní uchazeč) jednající: (doplní uchazeč) IČO: (doplní uchazeč) DIČ: (doplní uchazeč) bankovní spojení: (doplní uchazeč) číslo bankovního účtu: (doplní uchazeč) zapsaná v obchodním rejstříku (doplní uchazeč) (dále jen zhotovitel ) uzavírají tuto smlouvu o dílo (dále jen smlouva ), kterou se zhotovitel zavazuje provést dílo specifikované v článku II. této smlouvy a objednatel za řádně provedené dílo zaplatit cenu podle článku VI. této smlouvy, a to za podmínek dále ve smlouvě uvedených. II. Předmět díla 1. Předmětem díla je realizace řešení plně redundantního datového úložiště, které bude symetricky rozmístěno v rámci dvou navzájem oddělených serveroven, které jsou propojeny FC a LAN propoji. Každá část datového úložiště (virtualizační část a disková pole) je rozložena symetricky tak, aby v případě výpadku jakékoliv jednotlivé komponenty datového úložiště, nebo i celé jeho poloviny, nedošlo k přerušení poskytování dat aplikačním serverům. Datové úložiště je tedy koncipováno jako tzv. Storage Cluster, rozložený přes dvě lokality, kdy v každé lokalitě je možno využívat datové kapacity a zdroje Storage clusteru nezávisle na druhé. Virtualizační vrstva tvořící Storage cluster je zcela oddělena od diskových polí, které tvoří diskovou kapacitu datového úložiště. Virtualizační vrstva je ve formě fyzických appliancí, které jsou vloženy mezi aplikační servery a disková pole a tvoří s těmito diskovými poli jeden konfigurační celek. Virtualizační vrstva umožňuje instalaci diskových polí v libovolném počtu, od různých výrobců a různých technologií připojení. Součástí datového úložiště jsou také disková pole. Strana 17 (celkem 23)

20 2. Účelem díla je: a) plná redundance poskytovaného datového prostoru aplikačním serverům. Datové úložiště, které je zabezpečené proti výpadku jednotlivých komponent řešení a zároveň proti výpadku celé jedné serverovny; b) jednoduchá možnost provádění údržby na jednotlivých komponentách řešení bez výpadku poskytování dat aplikačním serverům; c) zabezpečení dat proti výpadku celého jednoho diskového pole. 3. Podrobný popis díla je uveden v příloze č. 1, která je nedílnou součástí této smlouvy. 4. Podrobná specifikace věcí, které se zhotovitel zavazuje obstarat k provedení díla, a dílčí činnosti zhotovitele při provádění díla jsou uvedeny v příloze č. 1, která je nedílnou součástí této smlouvy. 5. Zhotovitel je vázán svou nabídkou předloženou v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Redundantní datové úložiště ze dne (doplní uchazeč). III. Podmínky předání 1. Zhotovitel se zavazuje předat dílo nejpozději do 60 kalendářních dnů od podpisu této smlouvy. 2. Místem předání díla je sídlo objednatele: Odbor informačních technologií Úřadu městské části Praha 12, Písková 830/25, Praha 4 Modřany. 3. Pověřeným zástupcem objednatele je Bc. Vojtěch Pauch, vedoucí odboru informačních technologií, tel: , vpauch@p12.mepnet.cz. Pověřeným zástupcem zhotovitele je (doplní uchazeč). 4. Dodání komponent k provedení díla je považováno za splněné převzetím komponent potřebných k provedení díla objednatelem a potvrzením dodacího listu objednatelem. 5. Zhotovitel prokáže dokončení díla provedením zkoušek specifikovaných v příloze č. 2 smlouvy v souladu s ustanovením 2607 občanského zákoníku. 6. V případě, že objednatel bude souhlasit s převzetím řádně provedeného díla, připraví zhotovitel do 5 kalendářních dnů předávací protokol o odevzdání a převzetí díla, který bude podepsán pověřeným zástupcem objednatele a zhotovitele. 7. Objednatel je povinen převzít dokončené dílo v souladu s ustanovením odst občanského zákoníku. 8. V případě překážky na straně objednatele, která má za následek nemožnost dílo zhotovitelem provést nebo nemožnost převzít dílo objednatelem ve lhůtě dle čl. III., bod 1. smlouvy, zhotovitel není a nemůže být v prodlení. O dobu trvání překážky se prodlužuje termín předání díla. 9. Zhotovitel si v souladu s ustanovením 2132 občanského zákoníku vyhrazuje vlastnické právo k věcem, které je povinen v souladu čl. II., bodem 5. smlouvy k provedení díla obstarat, až do úplného zaplacení ceny díla. Rovněž právo objednatele užívat software dodaný při plnění závazků podle této smlouvy vzniká teprve úplným zaplacením ceny díla. 10. Právo objednatele užívat software je předmětem samostatné softwarové licenční smlouvy (End User License Agreement) mezi objednatelem a výrobcem software. Objednatel se zavazuje dodržovat ustanovení této softwarové licenční smlouvy. Aktuální plné znění softwarové licenční smlouvy poskytne zhotovitel objednateli na vyžádání. 11. Zhotovitel se zavazuje poskytnout či zpřístupnit objednateli software v rozsahu softwarové licenční smlouvy dle čl. III., bodu 10. smlouvy. IV. Práva a povinnosti zhotovitele 1. Zhotovitel se zavazuje provádět dílo podle této smlouvy s odbornou péčí v souladu se zájmy objednatele. Strana 18 (celkem 23)

21 V. Práva a povinnosti objednatele 1. Objednatel se zavazuje, že zhotoviteli za provedené dílo uhradí cenu za dílo dle dalších ustanovení této smlouvy. 2. Objednatel se zavazuje poskytnout zhotoviteli pro zhotovení díla a pro činnosti podle této smlouvy potřebnou součinnost, a to zejména odborné informace (v oblasti dotčené dílem). Objednatel souhlasí s tím, že pokud bude v prodlení s poskytnutím nutné součinnosti, je zhotovitel oprávněn přerušit provádění díla. Termín plnění se pak posouvá o dobu tohoto prodlení. VI. Cenové ujednání 1. Cena za dílo byla smluvními stranami sjednána na základě nabídky zhotovitele dle čl. II odst. 3 této smlouvy a činí (doplní uchazeč) Kč bez DPH, tj. (doplní uchazeč) Kč vč. 21 % DPH. 2. Cena je cenou pevnou a nejvýše přípustnou a zahrnuje veškeré náklady zhotovitele včetně dopravy. 3. Objednatel si v rámci této smlouvy vyhrazuje právo na pozáruční prodloužení hardwarové podpory na veškeré dodané hardwarové komponenty a na pozáruční prodloužení software maintenance na veškerý dodaný software, a to až o dalších 36 měsíců po ukončení standardní záruční doby formou přímé objednávky. VII. Platební podmínky, fakturace 1. Úhrada ceny bude provedena objednatelem na základě daňového dokladu (dále jen faktura ) vystaveného zhotovitelem do 15 dnů po podpisu předávacího protokolu oběma smluvními stranami. 2. Splatnost faktury je stanovena na 30 kalendářních dnů od doručení faktury objednateli. Za datum úhrady se považuje datum odepsání příslušné finanční částky z účtu objednatele. Platba bude provedena na účet zhotovitele uvedeném v záhlaví této smlouvy, který musí být totožný s č. ú. uvedeným na faktuře. 3. Faktura bude vystavena v souladu se zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, musí obsahovat náležitosti stanovené zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. Faktura musí být označena názvem veřejné zakázky Redundantní datové úložiště. 4. V případě, že bude faktura obsahovat nesprávné nebo neúplné údaje, je objednatel oprávněn vrátit ji ve lhůtě splatnosti zpět zhotoviteli k doplnění či opravě. Zhotovitel podle charakteru nedostatků fakturu opraví nebo vystaví novou. Vrácením faktury přestává běžet původní lhůta splatnosti. Nová 30denní lhůta splatnosti počíná běžet dnem doručení opravené nebo nové faktury objednateli. VIII. Kvalita díla a záruka 1. Kvalita díla zhotovitele bude odpovídat požadavkům technických podmínek dodávaného technického a programového vybavení podle dokumentace výrobce. Zhotovitel je povinen vykonávat činnosti při plnění díla v odpovídajícím kvalitativním standardu a zodpovídá za kvalitu a za úplnost výsledku díla. 2. Zhotovitel prohlašuje, že dodá veškeré hardwarové komponenty k provedení díla nové, nepoužívané, odpovídající platné dokumentaci, předpisům výrobce a platným obecně závazným právním předpisům. 3. Nebezpečí škody na věcech k provedení díla přechází na objednatele dnem dodání věcí k provedení díla. 4. Zhotovitel poskytuje na veškeré hardwarové komponenty záruku v délce 36 měsíců. Záruční doba počíná běžet dnem dodání věcí k provedení díla. Strana 19 (celkem 23)

22 5. Zhotovitel se zaručuje za to, že veškeré hardwarové komponenty budou odpovídat své produktové specifikaci a budou bez materiálních vad po dobu záruky. 6. Zhotovitel na základě své volby buď opraví, nebo vymění oprávněně reklamované hardwarové komponenty, které neodpovídají sjednaným podmínkám v rozsahu záruky. Pokud zhotovitel přistoupí k výměně hardwarových komponent nebo jejich části podle ustanovení o záruce, dodá zhotovitel náhradní hardwarovou komponentu nebo její součást objednateli na vlastní náklady. Vlastnictví k vadným hardwarovým komponentám či součástem, které budou vyměněny, bude znovu převedeno na zhotovitele. Vlastnictví k náhradním hardwarovým komponentám či součástem bude převedeno na Objednatele. Zhotovitel je oprávněn vyúčtovat objednateli finanční náhradu v případě, že vadná hardwarová komponenta či součásti nebudou zhotoviteli předány. 7. Rozsah záruky za veškerý software se řídí softwarovou licenční smlouvou. Jediná povinnost zhotovitele ze záruky za software, kterou může objednatel požadovat, spočívá v zajištění funkce software tak, aby dílo sloužilo sjednanému účelu. IX. Servisní zajištění díla 1. Pro zajištění fungování hardwarových komponent a software v souladu s produktovou specifikací nebo dokumentací výrobce jsou součástí díla servisní služby v rozsahu detailně specifikovaném u každé hardwarové komponenty a software v příloze č. 1 smlouvy. Specifikace obsahuje název služby, poskytovatele služby a dobu poskytování služby ode dne dodání věcí k provedení díla. 2. Pravidla poskytování servisních služeb se řídí podmínkami jednotlivých poskytovatelů služeb. Aktuální plné znění těchto podmínek poskytne zhotovitel objednateli na vyžádání. X. Smluvní pokuta, odstoupení od smlouvy 1. V případě prodlení zhotovitele s odevzdáním díla ve lhůtě sjednané v čl. III. odst. 1 smlouvy se zhotovitel zavazuje uhradit objednateli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z celkové ceny za každý i započatý den prodlení. 2. V případě prodlení objednatele s úhradou faktury se objednatel zavazuje uhradit zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z fakturované částky za každý i započatý den prodlení. 3. Zaplacením smluvní pokuty není nijak dotčeno právo smluvních stran na náhradu škody v plné výši, způsobené porušením povinností sankcionovaných smluvními pokutami. Smluvní pokuty jsou splatné ve lhůtě 14 dní ode dne doručení jejich vyúčtování druhé ze smluvních stran. 4. Obě smluvní strany mají možnost od smlouvy odstoupit pouze v případě, že druhá strana závažným způsobem porušila své smluvní či zákonné povinnosti. 5. Na straně zhotovitele se má za to, že závažným způsobem porušil své smluvní povinnosti v případě, že: a) je v prodlení s předáním díla o více jak 30 kalendářních dnů dle čl. III. odst. 1 smlouvy, b) dílo nebo způsob jeho provádění nesplňuje kvantitativní nebo kvalitativní parametry stanovené právními předpisy a touto smlouvou, c) neplní základní podmínky této smlouvy a nesjedná nápravu ani ve lhůtě, kterou mu stanovil objednatel ve svém písemném upozornění na toto neplnění. 6. Na straně objednatele se má za to, že závažným způsobem porušil své smluvní povinnosti v případě, že je v prodlení se zaplacením ceny za dílo o více než 30 kalendářních dnů. 7. Ujednáním o možnosti odstoupení od této smlouvy uvedeným v předchozím odstavci není dotčeno právo odstoupit od této smlouvy i v dalších případech podstatného porušení smlouvy dle 2002 a násl. občanského zákoníku, a to zejména při porušení jakékoliv smluvní povinnosti, která má pro objednatele zásadní význam. Strana 20 (celkem 23)

23 8. Odstoupení od smlouvy musí být učiněno písemně a nabývá účinnosti dnem doručení písemného oznámení druhé smluvní straně. XI. Ochrana důvěrných informací 1. Smluvní strany sjednávají, že za důvěrné informace se považují veškeré informace o skutečnostech týkajících se smluvních stran a jejich činnosti, jejichž zveřejnění by se mohlo jakýmkoli způsobem dotknout jejich zájmů nebo jejich dobrého jména, získané v souvislosti s plněním této smlouvy v jakékoli formě, s výjimkou informací všeobecně známých. Za důvěrné informace se považují i veškeré obchodní a technické informace, které byly jednou ze smluvních stran sděleny jiné smluvní straně a jsou předmětem obchodního tajemství. 2. Obě smluvní strany se zavazují, že budou zachovávat mlčenlivost o všech důvěrných informacích, o nichž se dozví v souvislosti s plněním této smlouvy, a to po dobu účinnosti této smlouvy a dále 3 roky po jejím skončení. 3. Smluvní strany se zavazují, že důvěrné informace nepoužijí k jiným účelům než k plnění dle této smlouvy a v souladu s obecně závaznými právními předpisy, a že budou zajišťovat jejich ochranu přiměřeným způsobem. V případě, že zhotovitel využije k realizaci třetí stranu, pak odpovídá za plnění dle této smlouvy, jako by plnil sám. 4. Smluvní strany sjednávají pro případ porušení povinnosti k zachování mlčenlivosti o důvěrných informacích smluvní pokutu ve výši ,- Kč bez DPH za každý případ. XII. Závěrečná ustanovení 1. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oprávněnými zástupci obou smluvních stran. 2. Tuto smlouvu lze měnit pouze písemnými oboustranně potvrzenými dodatky ke smlouvě. 3. Tato smlouva je vyhotovena ve 4 stejnopisech, z nichž objednatel obdrží 3 a prodávající 1 vyhotovení. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla veřejná a byla uvedena v evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. 5. Práva a povinnosti smluvních stran se řídí touto smlouvou a v otázkách v této smlouvě výslovně neupravených se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku a předpisy souvisejícími. 6. Nedílnou součástí smlouvy jsou následující přílohy: Příloha č. 1 Technická dokumentace podrobný popis díla a specifikace věcí k provedení díla a dílčích činností zhotovitele Příloha č. 2 Specifikace zkoušek pro prokázání dokončení díla (vzor akceptačního protokolu) V Praze dne za objednatele: V Praze dne za: zhotovitele městská část Praha 12 PhDr. Daniela Rázková starostka (doplní uchazeč) Strana 21 (celkem 23)

VÝZVA k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem. Areál VOSA výměna dřevěného obložení

VÝZVA k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem. Areál VOSA výměna dřevěného obložení VÝZVA k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem I. Identifikační údaje zadavatele Areál VOSA výměna dřevěného obložení název: městská část Praha 12

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Název zakázky: Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Datum vyhlášení zakázky: 25. 7. 2012 Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele, vč. kontaktních

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace Č.j.: DM-030/1531/2014 Sp.zn.: 030/80/0007-1/2014 Pardubice 12.09.2014 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. c) a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV Výzva k podání nabídky V režimu veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na služby Výměna oken,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku osobního automobilu pod názvem Obnova vozového parku nákup 1 nového služebního osobního vozidla v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Komplexní antivirové zabezpečení

Komplexní antivirové zabezpečení VÝZVA k podání nabídky ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů I. Zadavatel výběrového řízení Zadavatel:

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova počítačového vybavení dodávka notebooků Datum vyhlášení: 8. 7. 2016 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce:

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků Č.j.: DM-030/1536/2016 Sp.č.: 030/80/06-1/2016 Pardubice 11.07.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků V souladu s ustanoveními 8 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE ZADAVATEL: Obec Kačice Se sídlem: Masarykova 20, 273 04 Kačice IČ: 002 34 494 Bankovní spojení: KB Kladno, č.ú. 4121-141/0100 zastoupená: Vítem Kolmanem, starostou Č.j. 200/Ko 0BVÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou zakázku zadávanou jako zakázku malého rozsahu mimo režim zákona vyzývá k předložení nabídky.

Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou zakázku zadávanou jako zakázku malého rozsahu mimo režim zákona vyzývá k předložení nabídky. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Sídlem: Město Kouřim Mírové náměstí 145, 281 61 Kouřim IČ 00235482 Veřejná zakázka: Okna Střelnice Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí:

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

Tato výzva spadá režimem do 6 odst. 1 a 12 odst. 3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (ZVZ)!

Tato výzva spadá režimem do 6 odst. 1 a 12 odst. 3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (ZVZ)! V Moravském Krumlově dne 3.5.2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY PRO AKCI: VÝKON INŽENÝRSKÉ ČINNOSTI VÚDDŠ MORAVSKÝ KRUMLOV-NOVOSTAVBA TĚLOCVIČNY Zadavatel: Výchovný ústav, dětský domov

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Dodávka ICT techniky Dodávka 1 ks PC stanice pro grafiku 1 ks PC stanice 1 ks Notebook pro grafiku 14 ks Notebook

Více

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 IČ: 62073079 zasílá výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k účasti na veřejné zakázce malého rozsahu při zachování principů stanovených v ustanovení

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Podlimitní veřejná zakázka na zpracování projektové dokumentace na stavbu " Zlepšení dostupnosti turistických atraktivit v oblasti masivu Sněžníka

Více

Zakázka malého rozsahu

Zakázka malého rozsahu POPTÁVKA Zakázka malého rozsahu Oprava hygienického zařízení MŠ Zeměchy Investor: Obec Jimlín Adresa: Jimlín 7, 440 01 Louny IČ: 00 556 327 Kontaktní osoba: Ing. Jana Mikovcová, Starostka Obce Jimlín,

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Oprava

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

Realizace veřejného sportoviště

Realizace veřejného sportoviště Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Realizace veřejného sportoviště Jíloviště Srpen 2016 Stránka 1 z 8 Obsah 1. Zadavatel... 3 1.1. Zadavatel veřejné zakázky... 3 1.2. Kontaktní osoba... 3 2. Předmět

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva )

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) Tato výzva je zároveň zadávací dokumentací a obsahuje veškeré údaje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka Výzva k podání cenové nabídky č.j. 155/2014 Veřejná zakázka malého rozsahu dle 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na stavební práce, v platném znění, v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách Rekonstrukce veřejného osvětlení obce Mnichovice 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Obec Mnichovice

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Poštovní adresa:

Více

vyhlašuje poptávkové řízení

vyhlašuje poptávkové řízení MĚSTO SPÁLENÉ POŘÍČÍ Náměstí Svobody 132, 335 61 Spálené Poříčí, IČO: 00257249; DIČ: CZ00257249 tel./fax 371 594 654 tel. 371 594 636, 371 594 640 vyhlašuje poptávkové řízení na ZADAVATEL název: Město

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ "

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "OPRAVA POVRCHU SPORTOVIŠTĚ - 2017" I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí:

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák.č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Vybavení

Více

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky.

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel: Obec Hlubyně Statutární zástupce: Pavel Novotný Adresa: Hlubyně 10, 262 72 Březnice IČ: 006 62 836

Více

Zpracování digitálního povodňového plánu pro území obce s rozšířenou působností Kopřivnice

Zpracování digitálního povodňového plánu pro území obce s rozšířenou působností Kopřivnice Příloha č. 2 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory - Operační program Životní prostředí a dle zákona 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážení, zamýšlíme zadat

Více

OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, STUDENÁ

OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, STUDENÁ OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně Zadávací dokumentace (zakázka na služby malého rozsahu ZMR 2. kategorie) I. DRUH A NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Obec Studená,

Více

Výzva. Předmětem VZ je Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves

Výzva. Předmětem VZ je Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves Veřejný zadavatel Městská část Praha

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE k zakázce s názvem výběrové řízení v rámci projektu "Vítejte v Anglii"

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE k zakázce s názvem výběrové řízení v rámci projektu Vítejte v Anglii Příloha č. 2 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE k zakázce s názvem výběrové řízení v rámci projektu "Vítejte v Anglii" Identifikační údaje uchazeče Obchodní firma/název nebo Obchodní firma/jméno a příjmení IČ

Více

Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů

Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů Příloha č. 3 zadávací dokumentace k č.j.: SOAA-6122/30-2015 Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů 1. Základní kvalifikační předpoklady Základní kvalifikační předpoklady splňuje uchazeč v souladu

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zakázka ) INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí:

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta Zadavatel Církevní gymnázium spol. s r.o. Olomouc Nešverova 693/1 779 00 Olomouc IČ: 61942839

Více

Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA. k podání cenové nabídky na

Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA. k podání cenové nabídky na Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA k podání cenové nabídky na dodávku stavebních prací (tesařské, klempířské a pokrývačské) včetně stavebního materiálu na akci "Oprava krovů a střech hospodářských

Více

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel Výzva více zájemcům k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce jedná se o zadávací řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Název zakázky: Kostel sv. Floriána v Nemochovicích

Více

81/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.44/ Název projektu:

81/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.44/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na služby

Výzva k podání nabídky na služby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na služby Úvěr na částečné financování akce Rekonstrukce a revitalizace Mírového náměstí v Horažďovicích ve výši 30.000.000 Kč Město Horažďovice Mírové

Více

NEINVESTIČNÍ ZÁMĚR OBCE OPRAVA KAPLIČKY V NESPERÁCH

NEINVESTIČNÍ ZÁMĚR OBCE OPRAVA KAPLIČKY V NESPERÁCH NEINVESTIČNÍ ZÁMĚR OBCE OPRAVA KAPLIČKY V NESPERÁCH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Obec Veliš Veliš 1 257 06 Louňovice pod Blaníkem IČ 00 232 921 statutární zástupce: Petr Mach, starosta tel.: 603

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: e-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: e-mail: Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor školství, kultury a sportu Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 720 911 e-podatelna: posta@mukolin.cz, web: http://www.mukolin.cz pracoviště:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č.1 Tato zadávací dokumentace vymezuje předmět veřejné zakázky a stanovuje technické specifikace a další podmínky pro předmětnou zakázku a zadávací řízení. A. Identifikace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Asociace výrobců, dovozců, vývozců potravin, doplňků stravy a surovin pro jejich výrobu Výzva k podání nabídek do výběrového řízení na Zajištění servisních služeb k projektu Zvýšení

Více

MĚSTO KOUŘIM, Mírové náměstí 145, 281 61 KOUŘIM

MĚSTO KOUŘIM, Mírové náměstí 145, 281 61 KOUŘIM MĚSTO KOUŘIM, Mírové náměstí 145, 281 61 KOUŘIM V Kouřimi dne 2.1.2015 Vyřizuje: Ing. Josef Klouda Tel.: 321 783 230 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Sídlem: Město Kouřim Mírové

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: VÝMĚNA OKEN V Č. P. 1838 VE VARNSDORFU 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Město Varnsdorf Poštovní

Více

Sedlčany dne

Sedlčany dne Sedlčany dne 5. 6. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále

Více

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie Obec Kadolec Kadolec 61 794 51 Kadolec IČ: 00599468 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí:

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Brněnské Vánoce výběrové řízení na provozovatele vláčku pro děti (dále jen výzva )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Brněnské Vánoce výběrové řízení na provozovatele vláčku pro děti (dále jen výzva ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Brněnské Vánoce 2015 - výběrové řízení na provozovatele vláčku pro děti (dále jen výzva ) Turistické informační centrum města Brna, příspěvková organizace,

Více

3. Informace o zadávací dokumentaci, o prohlídce místa plnění, dodatečné informace

3. Informace o zadávací dokumentaci, o prohlídce místa plnění, dodatečné informace Č.j.: 1362/2016 Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Veřejné osvětlení komunikací kolem hřbitova, Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona

Více

Subdodavatelské schéma

Subdodavatelské schéma Příloha č. 1 Subdodavatelské schéma popis část označení výše finančního plnění podíl v % veřejné zakázky jiné osoby (obchodní jméno, sídlo) v Kč s DPH 1. 2. 3. 4. 5. celkový podíl v % (pozn. dodavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VODOVOD V OBCÍCH SPÁLENÉ POŘÍČÍ, TĚNOVICE, ČÍČOV, DOLNÍ LIPNICE A HOŘEHLEDY, DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE Preambule Tato výzva k podání nabídky a textová

Více

Příloha 3a. Čestné prohlášení dle ust. podle 53 odst. 1 zákona č.137/2006sb. ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY

Příloha 3a. Čestné prohlášení dle ust. podle 53 odst. 1 zákona č.137/2006sb. ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Příloha 3a Čestné prohlášení dle ust. podle 53 odst. 1 zákona č.137/2006sb. ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Název obchodní firmy- uchazeč: D Já, níže podepsaný statutární zástupce uchazeče tímto čestně

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 1 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

Obec Kamberk Kamberk 71, Louňovice pod Blaníkem

Obec Kamberk Kamberk 71, Louňovice pod Blaníkem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK OBNOVA KOMUNIKACE HRAJOVICE 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Kamberk 71 257 06 Louňovice pod Blaníkem IČ: 00 233 081 statutární zástupce: Ing. Alena Jenšíková, starostka tel.:

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Město Oslavany, náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany, IČ: 00282286 ve smyslu 6, 12 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Zadavatel Zadavatel: Zástupce: Adresa: IČ: 27965911 DIČ: Lesy města Chebu, s.r.o. Ing. Zdeněk Hoferica, jednatel Nám. Krále Jiřího

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Výběrové řízení na osobní automobil Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Dodávka Datum vyhlášení zakázky: 10. 5. 2012 Název programu: Registrační

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ o splnění základních kvalifikačních předpokladů Já níže podepsaný čestně prohlašuji, že dodavatel/uchazeč (obchodní firma):. o zakázku pod názvem: Rekonstrukce fasády domu čp.47, Velké

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) zadávané formou jednacího řízení bez uveřejnění na projekt Velehrad Trnava,

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu"

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu z operačního programu CZ.1.07/1.4.00/21.0707 financovaného EU, ESF a MŠMT ČR Zadávací dokumentace 1. Název zakázky: Dodávka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY Č.j.: 948/2013/ ID DS: mbbbxhp Pardubice: 19. 3. 2013 MĚSTSKÝ OBVOD - STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice VÝZVA K PODÁNÍ

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Mojné Sídlo: Mojné 19, 382 32 Mojné Zastoupena: Janou Zoufalou starostkou obce Mojné IČ: 00665665 Zadavatel mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších

Více

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová - Lutyně IČ 00297577 Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízení na stavební práce podle zákona č.

Více

Výzva k podávání nabídek na akci výběr autorského dozoru pro stavbu

Výzva k podávání nabídek na akci výběr autorského dozoru pro stavbu OBEC VÍTĚZNÁ Vítězná 123, PSČ 544 62 Vítězná dále též obec a rovněž zadavatel Výzva k podávání nabídek na akci výběr autorského dozoru pro stavbu ČOV a kanalizace Kocléřov a ČOV a kanalizace Komárov, Huntířov

Více

Vy zva k poda nı nabı dek

Vy zva k poda nı nabı dek Vy zva k poda nı nabı dek Na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Název zakázky: Zateplení Obecního úřadu v obci Sadov 1. Zadavatel identifikační

Více

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva)

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Zakázka je spolufinancována z prostředků Evropské unie a státního rozpočtu. Název operačního programu, ze kterého je zakázka hrazena Integrovaný operační program

Více

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích VÝZVA MESTA MNICHOVICE poptávkové řízení č. 6/2012 K PODÁNÍ NABÍDEK na zakázku malého rozsahu na služby dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

Veřejný zadavatel tímto vyzývá

Veřejný zadavatel tímto vyzývá Veřejný zadavatel tímto vyzývá v souladu s ustanovením 12 odst. 3 a 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Více

PŘÍLOHA Č. 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

PŘÍLOHA Č. 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ PŘÍLOHA Č. 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ k zakázce malého rozsahu na dodávky zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Identifikační údaje zadavatele: Obec Mladý

Více

Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace,

Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace, Veřejný zadavatel: Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace, přičemž v souladu s ust. 18 odst. 3 z. č. 137/2006 Sb.,

Více

vyhlašuje poptávkové řízení

vyhlašuje poptávkové řízení MĚSTO SPÁLENÉ POŘÍČÍ Náměstí Svobody 132, 335 61 Spálené Poříčí, IČO: 257 249 tel./fax 371 594 654 tel. 371 594 636, 371 594 640 vyhlašuje poptávkové řízení na akci Výměna oken a doplnění izolace domu

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání cenových nabídek na veřejnou zakázku Stavební a instalatérské práce

Výzva k podání cenových nabídek na veřejnou zakázku Stavební a instalatérské práce Č.j.: DM-030/1015/2015 Sp.č.: 030/80/005-1/2015 Pardubice 02.06.2015 Výzva k podání cenových nabídek na veřejnou zakázku Stavební a instalatérské práce V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. a) a 18

Více

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7.

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7. Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ dle 23 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Výměna oken, oprava skladu v budově MěÚ Mnichovice

Výměna oken, oprava skladu v budově MěÚ Mnichovice VÝZVA poptávkové řízení č. 13/2013 K PODÁNÍ NABÍDEK na zakázku malého rozsahu na stavební práce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky Uchazeč předloží zadavateli návrh smlouvy, která bude obsahovat min. následující Obchodní podmínky. 1. Nabídková cena je konečná a nepřekročitelná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC HORNÍ BEČVA Výzva k podání nabídek pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 050/2012 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/01.0014

Více

Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Název zadavatele: Regulace vytápění

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Osvětlení tělocvičny ZŠ Šlapanice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více