Sběr železného a nebezpečného odpadu bude v obci listopadu Podrobnosti jsou zveřejněny na nástěnkách a v listopadovém čísle Zpravodaje.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sběr železného a nebezpečného odpadu bude v obci listopadu Podrobnosti jsou zveřejněny na nástěnkách a v listopadovém čísle Zpravodaje."

Transkript

1 2. listopadu 2016 Sběr železného a nebezpečného odpadu bude v obci listopadu Podrobnosti jsou zveřejněny na nástěnkách a v listopadovém čísle Zpravodaje. Obecní úřad v Milíně oznamuje všem nájemcům bytů na sídlišti v Milíně, že od pondělí 7. listopadu do úterý 8. listopadu bude prováděno pravidelné čištění komínů. Upozorňujeme nájemce bytů, aby si řádně zajistili vyústění u kotlů etážového topení a topných těles v bytě tak, aby nedošlo ke znečištění bytů. Žádáme tímto nájemce o zpřístupnění vstupů na půdy. Čištění bude provádět p. Řezníček (tel ) a p. Šipoš (tel ). 17. října 2016 STP nabízí volná místa na zájezd do Polska, který se koná ve čtvrtek 20. října. Odjezd autobusu v 5 hodin ráno. Cena: 300 Kč pro členy, 350 Kč pro ostatní. Bližší informace u paní Vojáčkové Klub kaktusářů Milín zve všechny zájemce na přednášku Jaroslava Šnicra Kaktusy Mexika, která se koná v úterý 18. října od 17:30 hod v Centru volnočasových aktivit Milín. Vstupné dobrovolné. Kino Milín hraje zítra v úterý 18. října v 17 hodin rodinný animovaný film v českém znění Robinson Crusoe Na ostrově zvířátek. Do naší obce přijede ve středu 19. října ve 13 hodin firma Novák Radomyšl. Před KD bude prodávat kuřice do chovu, stáří 20 týdnů, cena 155 Kč/ks. (Termín dalšího prodeje: , telefon: ). 4. října 2016 Knihovna Milín oznamuje čtenářům a návštěvníkům CVA, že z důvodu konání voleb a nutné účasti knihovnic v komisích bude celá budova v pátek uzavřena. Jednáme o zástupu na sobotu, což zatím není potvrzeno. Dnes a zítra máte možnost navštívit knihovnu a novou výstavu Svět v ilustracích Zdeňka Buriana. Výstava bude nainstalována do konce listopadu. Kino Milín hraje dnes v úterý od 17 hod pásmo animovaných filmů pro děti Hádanky za bonbon. 21. září 2016 Dnes ve středu 21. září 2016 se v předsálí KD koná od hodin veřejná schůze obecního zastupitelstva. Program najdete na úřední desce obce. V knihovně je po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty. V sobotu sehraje A mužstvo TJ Ligmet - Milin další mistrovské utkání okresního přeboru proti TJ Sparta Luhy. Začátek utkání v 16,30. V neděli zajíždí B mužstvo Milína do Višňové. Začátek utkání v 16,30.

2 Upřesňujeme termíny oslav letošní poutě. Církevní pouť, tj. mše svatá se bude konat v neděli 25. září a také ve středu 28. září. Civilní pouť prodejní stánky a zábavní atrakce pak ve středu 28. září a hlavně o víkendu 1. a 2. října. Dále se bude konat hudební setkání pod pergolou na hřišti v sobotu 1. října. 20. září 2016 Informace pro nájemníky bytů na sídlišti Dnes přibližně do 14 hodin se budou v okolí bytových domů a na půdách bytových domů pohybovat dvě pracovnice Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy a budou provádět průzkum výskytu netopýrů a dalších chráněných živočichů. Průzkum se provádí se souhlasem Obce Milín. V případě dotazů volejte na číslo Upřesňujeme termíny oslav letošní poutě. Církevní pouť, tj. mše svatá se bude konat v neděli 25. září a také ve středu 28. září. Civilní pouť prodejní stánky a zábavní atrakce pak ve středu 28. září a hlavně o víkendu 1. a 2. října. Dále se bude konat hudební setkání pod pergolou na hřišti v sobotu 1. října. Dnes v úterý 20. září 2016 se v předsálí kina Milín koná od 10 do 17 hod výkup zlata a drahých kovů. Český výkupce je z Hradce Králové. Výkupní ceny podle ryzosti jsou vypláceny ihned. V knihovně je po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty. Ode dneška začínají pravidelná cvičení STP pod vedením paní Stáni Holé. Začátek v v sálku 1. patra školní tělocvičny. 19. září 2016 Upřesňujeme termíny oslav letošní poutě. Církevní pouť, tj. mše svatá se bude konat v neděli 25. září a také ve středu 28. září. Civilní pouť prodejní stánky a zábavní atrakce pak ve středu 28. září a hlavně o víkendu 1. a 2. října. Dále se bude konat hudební setkání pod pergolou na hřišti v sobotu 1. října. V úterý 20. září 2016 se v předsálí kina Milín koná od 10 do 17 hod výkup zlata a drahých kovů. Český výkupce je z Hradce Králové. Výkupní ceny podle ryzosti jsou vypláceny ihned. V knihovně je po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty. Od úterý 20. září začínají pravidelná cvičení STP pod vedením paní Stáni Holé. Začátek v v sálku 1. patra školní tělocvičny. 16. září

3 Do naší obce přijede v pátek 16. září ve 13 hod firma Novák Radomyšl. Před KD bude prodávat kuřice do chovu. Bližší informace na plakátech. V knihovně bude po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty. Od úterý 20. září začínají pravidelná cvičení STP pod vedením paní Stáni Holé. Začátek v v sálku 1. patra školní tělocvičny. Kino Milín hraje v pátek 16. září českou pohádkovou komedii Řachanda. Začátek ve 20 hod, mládeži přístupno. V sobotu zajíždí v rámci 4. kola okresního přeboru A mužstvo TJ Ligmet - Milin do Rosovic. Začátek utkání je v 17h. V neděli hostí B mužstvo v utkání IV. třídy mužstvo Klučenic. Začátek utkání je v 17h. Komerční hlášení: Vážení spoluobčané, společnost ESET vám nabízí antivirovou ochranu počítače či chytrého mobilního telefonu za vyjímečnou cenu. Při nákupu domácí i firemní antivirové ochrany získáte licenci na 3 roky za cenu 2 let. ESET uživatele oceňují dostupnou podporu v českém jazyce i jednoduchost ovládání. Základními vlastnostmi produktů ESET je rychlost, stabilita, kvalitní detekce hrozeb, včetně ochrany internetového bankovnictví a plateb. Cokoli děláte on-line, ESET vás ochrání. Podrobnější informace najdete na informační tabuli obecního úřadu nebo na Opakujeme: Společnost ESET software vám nabízí antivirovou ochranu za mimořádnou cenu na 3 roky za cenu 2 let. Nabídka se vztahuje na nákup nových licencí produktů. Akce platí do konce října. Více se dozvíte na informační tabuli obecního úřadu nebo na září 2016 Od úterý 13. září se začíná sokolské zdravotní cvičení žen v sálku tělocvičny. V čase hodin. Mohou přijít i zájemci, kteří zatím nejsou členy Sokola. Cvičení STP s Táňou Holou začíná až příští týden, tj. v úterý 20. září. Do naší obce přijede v pátek 16. září ve 13 hod firma Novák Radomyšl. Před KD bude prodávat kuřice do chovu. Bližší informace na plakátech. V knihovně bude po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty.

4 V sobotu zajíždí v rámci 4. kola okresního přeboru A mužstvo TJ Ligmet - Milin do Rosovic. Začátek utkání je v 17h. V neděli hostí B mužstvo v utkání IV. třídy mužstvo Klučenic. Začátek utkání je v 17h. Komerční hlášení: Vážení spoluobčané, společnost ESET vám nabízí antivirovou ochranu počítače či chytrého mobilního telefonu za vyjímečnou cenu. Při nákupu domácí i firemní antivirové ochrany získáte licenci na 3 roky za cenu 2 let. ESET uživatele oceňují dostupnou podporu v českém jazyce i jednoduchost ovládání. Základními vlastnostmi produktů ESET je rychlost, stabilita, kvalitní detekce hrozeb, včetně ochrany internetového bankovnictví a plateb. Cokoli děláte on-line, ESET vás ochrání. Podrobnější informace najdete na informační tabuli obecního úřadu nebo na Opakujeme: Společnost ESET software vám nabízí antivirovou ochranu za mimořádnou cenu na 3 roky za cenu 2 let. Nabídka se vztahuje na nákup nových licencí produktů. Akce platí do konce října. Více se dozvíte na informační tabuli obecního úřadu nebo na Kino Milín hraje v pátek 16. září českou pohádkovou komedii Řachanda. Začátek ve 20 hod, mládeži přístupno. 12. září 2016 Do naší obce přijede soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Ve čtvrtek 15. září bude před KD prodávat od 8 do 12 hod: jablka, hrušky, rajčata, papriky, kozí rohy, kapie, mrkev, celer, petržel, červenou řepu, cibuli žlutou i červenou, česnek a brambory. Od úterý 13. září se začíná sokolské zdravotní cvičení žen v sálku tělocvičny. V čase hodin. Mohou přijít i zájemci, kteří zatím nejsou členy Sokola. Do naší obce přijede v pátek 16. září ve 13 hod firma Novák Radomyšl. Před KD bude prodávat kuřice do chovu. Bližší informace na plakátech. V knihovně bude po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty. 7. září 2016 Komerční hlášení: Vážení spoluobčané, společnost ESET vám nabízí antivirovou ochranu počítače či chytrého mobilního telefonu za vyjímečnou cenu. Při nákupu domácí i firemní antivirové ochrany získáte licenci na 3 roky za cenu 2 let.

5 ESET uživatele oceňují dostupnou podporu v českém jazyce i jednoduchost ovládání. Základními vlastnostmi produktů ESET je rychlost, stabilita, kvalitní detekce hrozeb, včetně ochrany internetového bankovnictví a plateb. Cokoli děláte on-line, ESET vás ochrání. Podrobnější informace najdete na informační tabuli obecního úřadu nebo na Opakujeme: Společnost ESET software vám nabízí antivirovou ochranu za mimořádnou cenu na 3 roky za cenu 2 let. Nabídka se vztahuje na nákup nových licencí produktů. Akce platí do konce října. Více se dozvíte na informační tabuli obecního úřadu nebo na V knihovně bude po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty. 31. srpna 2016 Ovocnářská farma z Turnova přijede v pátek prodávat od hod: u kulturáku meruňky, broskve, jablka, hrušky švestky, ovocné mošty, cibuli, nové brambory, včelí med, nakládačky. V knihovně bude po celé září umístěna kasička na dobrovolné příspěvky pro Světlušku, která zaštiťuje nevidomé občany. Za minim. příspěvek 20 Kč obdržíte různé upomínkové předměty. Kino Milín hraje v pátek 2. září ve 20 hod český film Dvojníci. Mládeži přístupno. V sobotu 3.9. sehrají své první mistrovské utkání na hřišti v Milíně ženy 1. FK Příbram proti Hrádku. Začátek utkání ve 14,00 h. V sobotu 3.9. zajíždí A mužstvo TJ Ligmet Milín k utkání druhého kola okresního přeboru do Trhových Dušník. Začátek utkání v 17h. V neděli 4.9. hostí sehraje B mužstvo mistrovské utkání IV. třídy proti Kamýku. Začátek utkání v 17,00 hodin. V sobotu 3. září jsou zváni zejména rodiče s dětmi do areálu CVA na akci Loučení s prázdninami. Začátek v 15 hod, přibližný konec v 18 hodin. Budou se hledat utajená slova, plnit zábavné úkoly a hrát staročeské hry. Vezměte si s sebou něco k opékání na ohni. Knihovnice zajistí oheň, opékadla a sťávu pro děti, dále bude možno zakoupit malé občerstvení. 23. srpna 2016 Ve čtvrtek 25. srpna přijede do Milína soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hodin prodávat: jablka, rajčata, papriky, kozí rohy, kapie, kořenovou zeleninu, červenou řepu, přerostlé okurky, cibuli žlutou i červenou, česnek a brambory.

6 Našlo se malé mourovaté kotě kocourek v lese u Milína. Pokud jej někdo postrádá, zavolejte do knihovny. Jinak je kotě nabídnuto pro případné zájemce. Provizorně je umístěno ve sklepě nálezců. V budově CVA máte do soboty 27. srpna poslední možnost navštívit velmi zdařilou výstavu výtvarného oboru ZUŠ. Otevřeno je dnes v úterý od do 17 hodin a zítra i dopoledne od 9 do 12, dále podle otvírací doby knihovny. Kino Milín hraje v pátek 26. srpna český film Já, Olga Hepnarová. Film je natočen podle skutečné tragické události. Mládeži přístupno od 12 let. Začátek ve 20 hodin. V sobotu 27. srpna sehraje A mužstvo TJ Ligmet Milín první mistrovské utkání okresního přeboru proti MFK Dobříš B. Začátek utkání v 17,00 h. TJ Ligmet zve k příjemnému posezení pod pergolou za hřištěm, tentokráte až v sobotu 27. sropna od 19.30, kdy se uskuteční rockový koncert skupiny Metuzalém. Vstupné 80 Kč, ke vstupence 1 pivo zdarma. Z důvodu plánovaných tropických veder o víkendu se přesouvá plánovaná akce Loučení s létem o týden. Bude se tedy konat v sobotu 3. září. Zváni jsou zejména rodiče s dětmi do areálu Centra volnočasových aktivit. Začátek v 15 hod, přibližný konec v 18 hodin. Budou se hledat utajená slova, plnit zábavné úkoly a hrát staročeské hry. Vezměte si s sebou něco k opékání na ohni. Knihovnice zajistí oheň, opékadla a šťávu pro děti, dále bude možno zakoupit malé občerstvení. 22. srpna 2016 Aktuální zpráva od firmy, která měla přijet prodávat ovoce: Z důvodu technické závady na autě bude prodej buď opožděn nebo se vůbec neuskuteční pokud nedorazí do 15 hodin. Ve čtvrtek 25. srpna přijede do Milína soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hodin prodávat: jablka, rajčata, papriky, kozí rohy, kapie, kořenovou zeleninu, červenou řepu, přerostlé okurky, cibuli žlutou i červenou, česnek a brambory. Našlo se malé mourovaté kotě kocourek v lese u Milína. Pokud jej někdo postrádá, zavolejte do knihovny. Jinak je kotě nabídnuto pro případné zájemce. Provizorně je umístěno ve sklepě nálezců. Předchozí hlášení: Ovocná farma přijede před KD v době od h prodávat: jablka, švestky, meruňky, broskve a nové brambory. Z důvodu oprav místního rozhlasu bude déle puštěna hudba. V období se z důvodu dovolených neuveřejňovala hlášení rozhlasem na webu (nebylo v lidských silách vše stihnout) 27. července 2016

7 Ve 2. patře CVA je nainstalovaná výstava výtvarných prací žáků ZUŠ. Přístupná je v době otevření knihovny až do 28. srpna. Knihovna je dnes v pondělí otevřena do 17 hodin. Do naší obce přijede ve čtvrtek 28. července soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: rajčata, papriky, kozí rohy, pálivé papriky, přerostlé okurky, okurky nakládačky, kořenovou zeleninu, červenou řepu, cibuli, česnek a brambory. TJ Ligmet zve k příjemnému pobavení a zazpívaní si pod pergolou za hřištěm v pátek 29. července od 19 hod se skupinou Blankomet, která hraje country a folk. Akce Posezení s přáteli se bude do konce prázdnin konat ještě 4x. Přesné informace na plakátech. Zveme obyvatele bytů na sídlišti na přednášku a následnou besedu k otázce zateplování bytů, která se bude konat ve středu 27. července 2016 od hod v kinosále KD Milín. Přítomni budou odborníci připraveni po přednášce zodpovědět Vaše dotazy. Veřejné zasedání obecního zastupitelstva bude následovat hned poté, tj. od 19 hodin. Obecní úřad oznamuje, že příští týden 4. a 5. srpna (čtvrtek a pátek) a dále v pondělí 8. a v úterý 9. srpna bude z důvodu výměny podlahových krytin uzavřeno celé 1. patro budovy. Otevřena bude pouze kancelář stavebního úřadu, kde bude možno podat písemnou korespondenci. 25. července 2016 a Ve 2. patře CVA je nainstalovaná výstava výtvarných prací žáků ZUŠ. Přístupná je v době otevření knihovny až do 28. srpna. Knihovna je dnes v pondělí otevřena do 17 hodin. Do naší obce přijede ve čtvrtek 28. července soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: rajčata, papriky, kozí rohy, pálivé papriky, přerostlé okurky, okurky nakládačky, kořenovou zeleninu, červenou řepu, cibuli, česnek a brambory. TJ Ligmet zve k příjemnému pobavení a zazpívaní si pod pergolou za hřištěm v pátek 29. července od 19 hod se skupinou Blankomet, která hraje country a folk. Akce Posezení s přáteli se bude do konce prázdnin konat ještě 4x. Přesné informace na plakátech. Zveme obyvatele bytů na sídlišti na přednášku a následnou besedu k otázce zateplování bytů, která se bude konat ve středu 27. července 2016 od hod v kinosále KD Milín. Přítomni budou odborníci připraveni po přednášce zodpovědět Vaše dotazy. Veřejné zasedání obecního zastupitelstva bude následovat hned poté, tj. od 19 hodin. 11. července a 13. července Prodej ovoce a zeleniny z Moravy ve čtvrtek 14. července. ZUŠ výstava v CVA. Kino Posezení pod pergolou na hřišti. Upozornění pro obyvatele na sídlišti, že dochází ke krádežím prádla pověšeného na venkovních šňůrách. 8. července 2016 Ve 2. patře CVA je nainstalovaná výstava výtvarných prací žáků ZUŠ. Přístupná je v době otevření knihovny až do 28. srpna. Knihovna je dnes v pondělí otevřena do 17 hodin.

8 V knihovně jsou k dispozici přihlášky na příobecní tábor, který se bude konat v termínu srpna Na hřbitově se našly velké černé desky s maturitními otázkami z angličtiny. Dále se našel svazek klíčů. K doptání v knihovně. TJ Ligmet zve k příjemnému pobavení a zazpívaní si pod pergolou za hřištěm v pátek 8. července od 19 hod se skupinou sousedé. Akce Posezení s přáteli se bude konat několikrát během prázdnin. Přesné informace na plakátech. Kino Milín hraje v pátek 8. července ve 20 hod český film Celebrity s.r.o. Mládeži přístupno. 4. července 2016 Ve 2. patře CVA je nainstalovaná výstava výtvarných prací žáků ZUŠ. Přístupná je v době otevření knihovny až do 28. srpna. Knihovna je dnes v pondělí otevřena do 17 hodin. Upozorňujeme, že během státních svátků je knihovna zavřena, dalším výpůjčním dnem je až pátek a sobota 8. a 9. července. V knihovně jsou k dispozici přihlášky na příobecní tábor, který se bude konat v termínu srpna Na hřbitově se našly velké černé desky s maturitními otázkami z angličtiny. Dále se našel svazek klíčů. K doptání v knihovně. Kino Milín hraje zítra v úterý 5. července od 17 hodin český pohádkový film Sedmero krkavců. TJ Ligmet zve k příjemnému pobavení a zazpívaní si pod pergolou za hřištěm v pátek 8. července od 19 hod se skupinou sousedé. Akce Posezení s přáteli se bude konat několikrát během prázdnin. Přesné informace na plakátech. Kino Milín hraje v pátek 8. července ve 20 hod český film Celebrity s.r.o. Mládeži přístupno. 29. června 2016 U trafiky dole na Milíně bude dnes ve středu 29. června prodávat soukromá ovocná farma od di 15 hod: jahody, ovocné mošty, med, cibuli, nové brambory a meruňky. Ve čtvrtek 30. června bude vypnuta elektřina v části obce Milín. Podrobnosti najdete na webu Milína. Ve 2. patře CVA je nainstalovaná výstava výtvarných prací žáků ZUŠ. Přístupná je v době otevření knihovny až do 28. srpna. Počínaje pátkem 1. července bude v knihovně po celé prázdniny otevřeno jen do 17 hodin. Není plánované žádné uzavření. Kino Milín hraje v pátek 1. července ve 20 hod českou komedii Andílek na nervy. Mládeži přístupno od 12 let.

9 28. června 2016 Oznamujeme občanům, že ve čtvrtek 30. června bude vypnuta elektřina v části obce Milín. Podrobnosti najdete na webu Milína. 27. června 2016 Oznamujeme občanům, že se dnes v pondělí od hod koná veřejné zasedání obecního zastupitelstva v předsálí KD. 22. června 2016 Obecní úřad upozorňuje na výpadek ve vyvážení bioodpadu. Dnes nemohl být vyvezen z důvodu havárie, odpad bude vyvezen zítra, tj. ve čtvrtek. Ve 2. patře CVA je nainstalovaná výstava výtvarných prací žáků ZUŠ. Přístupná je v době otevření knihovny až do 28. srpna. V knihovně jsou k dispozici přihlášky na příobecní tábor, který se bude konat v termínu srpna Do naší obce přijede firma Novák Radomyšl. Před KD bude ve čtvrtek 23. června 2016 od 13 hodin prodávat kuřičky. Stáří 20 týdnů, cena 155 Kč/ks. (Telefon: Zájemce o kaktusy zveme na výstavu Kaktusy a sukulenty, která se bude konat od pátku 24. června do neděle 26. června v předsálí kina Milín v době od 8 do 17 hodin. Výstava je prodejní, vstupné dobrovolné. TJ Ligmet zve příznivce kopané na turnaj starých gard v rámci Memoriálu Luďka Klementa a Michala Jonáka v sobotu 25. června od 9.15 hod. Po skončení turnaje se od 19 bude konat v areálu u hřiště koncert rock-bigbeatové kapely The Metuzalém. Vstupné 80 Kč. Příští týden v pondělí 27. června 2016 se od hod koná v předsálí KD veřejné zasedání obecního zastupitelstva. 20. června 2016 Ve 2. patře CVA je nainstalovaná výstava výtvarných prací žáků ZUŠ. Přístupná je v době otevření knihovny až do 28. srpna. V knihovně jsou k dispozici přihlášky na příobecní tábor, který se bude konat v termínu srpna Kino Milín hraje zítra v úterý 21. června v 17 hodin českou rodinnou komedii Děda. Do naší obce přijede firma Novák Radomyšl. Před KD bude ve čtvrtek 23. června 2016 od 13 hodin prodávat kuřičky. Termín dalšího prodeje: 22. července. Telefon: (

10 Zájemce o kaktusy zveme na výstavu Kaktusy a sukulenty, která se bude konat od pátku 24. června do neděle 26. června v předsálí kina Milín v době od 8 do 17 hodin. Výstava je prodejní, vstupné dobrovolné. TJ Ligmet zve příznivce kopané na turnaj starých gard v rámci Memoriálu Luďka Klementa a Michala Jonáka v sobotu 25. června od 9.15 hod. Po skončení turnaje se od 19 bude konat v areálu u hřiště koncert rock-bigbeatové kapely The Metuzalém. Vstupné 80 Kč. 7. června 2016 Zveme všechny zájemce o současné vzdělávání na přednášku pana Tomáše Feřteka od 18 hodin do podkroví Centra volnočasových aktivit. Vstup zdarma. Více informací na plakátech. Našly se dva klíče na louce mezi Milínem a Vrančicemi. K doptání na bytovém úřadě. V knihovně byl zahájen předprodej časových vstupenek na Pohádkový les, který se bude konat v sobotu 18. června odpoledne. Kino Milín hraje dnes v úterý v 17 hodin pásmo animovaných filmů Kamarád kapříků. 30. května 2016 V sobotu 4. června 2016 se na nádrži Bahno budou konat rybářské závody pro děti. Prezentace od 7 do 7.30, samotné závody od 8 hodin. Kino Milín hraje v pátek 3. června ve 20 hod americký film v českém znění: Star Wars Síla se probouzí. Mládeži přístupno. V pondělí 6. června bude v knihovně zahájen předprodej časových vstupenek na Pohádkový les, který se bude konat v sobotu 18. června odpoledne. 27. května 2016 Obec Milín prosí občany Milína o úklid hrobů na milínském a slivickém hřbitově. Hroby jsou po silném krupobití velmi poškozeny. Děkujeme. 20. května 2016 Včera se na Kojetíně ztratila kočka, černo-bílo-krémová s černým čumákem až k očím. Slyší na jméno Kuky (Kukýsek). Případný nálezce bude odměněn. (Zoubkovi ) Kino Milín hraje dnes v pátek 20. května 2016 od 20 hod českou detektivní komedii Wilsonov. Mládeži přístupno. Upozornění pro majitele psů, že v sobotu 21. května přijede veterinář Černý a bude provádět vakcinaci proti vzteklině. U KD v 11 hod, na Kojetíně v hod. Cena 100 Kč. (Telefon na MVDr. Černého: , ) Inzertní hlášení: Volná pracovní místa v Žebráku a okolí. Nabízíme stabilní práci ve výrobních společnostech a skladech v Žebráku a blízkém okolí. Jedná se o jednoduchou manuální práci ve výrobě nebo obsluhu manipulační techniky ve

11 skladě. Mzda ,-Kč za měsíc, dotované závodní stravování, práce na hlavní pracovní poměr. Pro více informací volejte od pondělí do pátku na tel.: Do naší obce přijede firma Novák Radomyšl. Před KD bude ve čtvrtek 26. května 2016 od 13 hodin prodávat kuřičky, stáří 20 týdnů, cena 155 Kč za ks. Termín dalšího prodeje: 23. června. Telefon: ( 17. května 2016 Milínská pobočka ZUŠ Rožmitál p. Třemšínem Zve na Jarní koncert spojený s premiérou nového animovaného filmu dnes v úterý od h v KD Milín. Našlo se ochočené mládě papouška Rozela penant. Bližší informace u p. Šťastného, Mírová 166. Upozornění pro majitele psů, že v sobotu 21. května přijede veterinář Černý a bude provádět vakcinaci proti vzteklině. U KD v 11 hod, na Kojetíně v hod. Cena 100 Kč. (Telefon na MVDr. Černého: , ) 16. května 2016 Našlo se ochočené mládě papouška Rozela penant. Bližší informace u p. Šťastného, Mírová května 2016 Oznamujeme zájemcům o podpoření charitativní sbírky v rámci Květinového dne, že žluté kvítky za minimální cenu 20 Kč jsou dnes až do 18 hodin k dispozici v knihovně. Inzertní hlášení: Nejúspěšnější české travesti skupiny Techtle mechtle a Screamars vás srdečně zvou na svůj zábavný pořad Ženy za pultem, který se koná v pátek 13. května od 19 hod v Kulturním domě v Dolních Hbitech. Předprodej vstupenek je v prodejně COOP v Kamýku nad Vltavou. (Telefon na Lukáše Čepeláka: ). Kino Milín hraje v pátek 13. května ve 20 hod český kriminální film Gangster Ka: Afričan. Mládeži přístupno od 12 let. V sobotu 14. května dopoledne zveme do zahrady CVA na férovou snídani (piknik s donesenými fair-tradovými potravinami, příp. z domácích zahrad). Začátek snídaně je v Dále zveme na sobotní bohatý program k památníku u Slivice v rámci akce Připomínka bitvy roku Začátek v 10 hodin. Podrobné informace na plakátech a na webu obce. 9. května 2016 Oznamujeme občanům, že dnes v pondělí 9. května 2016 se od hod koná veřejné zasedání obecního zastupitelstva ve 2. patře Centra volnočasových aktivit.

12 Ve středu 11. května se v Milíně budou pohybovat dobrovolníci v rámci Květinového dne. Za minimální příspěvek 20 Kč obdržíte žlutý kvítek jako symbol prevence onkologických nemocí. Jeden dárcovský vak bude k dispozici po celý den i v knihovně. V knihovně jsou k vyzvednutí nalezené klíče na šňůrce, dále z dřívějška jízdní kolo, hodinky a další klíče Pozvání na akci Pochod čarodějnic (30. 4.), Hlášení sběru nebezpečného odpadu a železného šrotu ( ), Hlášení prodejce ovoce a zeleniny z Moravy (5. 5.), kino 26. dubna 2016 ZUŠ pořádá koncert zítra v úterý 26. dubna od 9.45 h a od 16 h v kinosále KD Milín. Do naší obce přijede firma Novák Radomyšl. Před KD bude ve čtvrtek 28. dubna 2016 od 13 hodin prodávat kuřičky, stáří 19 týdnů, cena 165 Kč za ks. Termín dalšího prodeje: 26. května. Telefon: ( Obecní úřad v Milíně oznamuje všem nájemcům bytů na sídlišti, že dne 28. dubna 2016 (čt) 29. dubna 2016 (pá) bude prováděno pravidelné čištění komínů. Upozorňujeme nájemce bytů, aby si řádně zajistili vyústění u kotlů etážového topení a topných těles v bytě tak, aby nedošlo ke znečištění bytů. Žádáme tímto nájemce o zpřístupnění vstupů na půdy. Čištění bude provádět p. Řezníček (tel ) a p. Šipoš (tel ). Do naší obce přijede ve čtvrtek 21. dubna soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: jablka, kořenovou zeleninu, cibuli žlutou i červenou, česnek a brambory. Obec Milín a místní organizace STP pořádají ve čtvrtek 28. dubna 2016 od 16 hodin v Kulturním domě Milín dechový koncert ROŽMITÁLSKÁ VENKOVANKA. Koncert je pro všechny zájemce ZDARMA. Kino Milín hraje v pátek 29. dubna ve 20 hod slovenskou komedii Vojtěch. Mládeži přístupno od 12 let. Pochod čarodějnic sraz před Centrem volnočasových aktivit v sobotu 30. dubna ve 20 hodin. Sběr železného šrotu a nebezpečného odpadu viz dubna 2016 ZUŠ pořádá koncert zítra v úterý 26. dubna od 9.45 h a od 16 h v kinosále KD Milín. Upozorňujeme zájemce o výtvarné umění, že do konce týdne mají možnost zhlédnout výstavu v CVA, která má název Mladí milínští výtvarníci. Přístupno v době otevření knihovny. Obec Milín a místní organizace STP pořádají ve čtvrtek 28. dubna 2016 od 16 hodin v Kulturním domě Milín dechový koncert ROŽMITÁLSKÁ VENKOVANKA. Koncert je pro všechny zájemce ZDARMA.

13 Oznámení vítězů v Čapí soutěži: V 1. soutěžní disciplíně, kdo první spatří čápa na hnízdě se o prvenství dělí paní Hájková s paní Kalíkovou. Čáp přiletěl 23. dubna ve 13:13 hodin. Nyní se čeká na přílet paní čápové. Nadále je možno tipovat počet vylíhlých mláďat. Více informací v knihovně. 20. dubna 2016 Obecní úřad v Milíně oznamuje všem nájemcům bytů na sídlišti, že dne 28. dubna 2016 (čt) 29. dubna 2016 (pá) bude prováděno pravidelné čištění komínů. Upozorňujeme nájemce bytů, aby si řádně zajistili vyústění u kotlů etážového topení a topných těles v bytě tak, aby nedošlo ke znečištění bytů. Žádáme tímto nájemce o zpřístupnění vstupů na půdy. Čištění bude provádět p. Řezníček (tel ) a p. Šipoš (tel ). Našel se svazek dvou klíčů dnes na sídlišti za samoobsluhou. K doptání v knihovně nebo na bytovém úřadě. Dále je v knihovně nalezené jízdní kolo. Do naší obce přijede ve čtvrtek 21. dubna soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: jablka, kořenovou zeleninu, cibuli žlutou i červenou, česnek a brambory. Kino Milín hraje v pátek 22. dubna ve 20 h francouzský thriller v českém znění - Kurýr: Restart. Mládeži přístupno od 12 let. ZUŠ pořádá koncert v úterý 26. dubna od 9.45 h a od 16 h v kinosále KD Milín. Obec Milín a místní organizace STP pořádají ve čtvrtek 28. dubna 2016 od 16 hodin v Kulturním domě Milín dechový koncert ROŽMITÁLSKÁ VENKOVANKA. Koncert je pro všechny zájemce ZDARMA. Do naší obce přijede firma Novák Radomyšl. Před KD bude ve čtvrtek 28. dubna 2016 od 13 hodin prodávat kuřičky, stáří 19 týdnů, cena 165 Kč za ks. Termín dalšího prodeje: 26. května. Telefon: ( 18. dubna 2016 Našel se svazek dvou klíčů dnes na sídlišti za samoobsluhou. K doptání v knihovně nebo na bytovém úřadě. Dále je v knihovně nalezené jízdní kolo. Dnes v pondělí 18. dubna 2016 se koná v předsálí kulturního domu veřejná schůze obecního zastupitelstva. Začátek je v hodin. Do naší obce přijede ve čtvrtek 21. dubna soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: jablka, kořenovou zeleninu, cibuli žlutou i červenou, česnek a brambory. Kino Milín hraje v pátek 22. dubna ve 20 h francouzský thriller v českém znění - Kurýr: Restart. Mládeži přístupno od 12 let. 12. dubna 2016

14 Pokud máte zájem, můžete se zúčastnit čapí soutěže. Kdo první spatří, případně vyfotí čápa na hnízdě a dále tipovat počet mláďat. Více informací ve Zpravodaji nebo v knihovně. Obec Milín a místní organizace STP pořádají ve čtvrtek 28. dubna 2016 od 16 hodin v Kulturním domě Milín dechový koncert ROŽMITÁLSKÁ VENKOVANKA. Koncert je pro všechny zájemce ZDARMA. Obec Milín upozorňuje občany na zákaz vyvážet domovní odpad do nádob před hřbitovem, které jsou určeny výhradně pro odpad z údržby hrobů. Zároveň zveme zájemce o výtvarné umění k návštěvě výstavy v CVA, která má název Mladí milínští výtvarníci. Přístupno v době otevření knihovny do konce dubna. Upozorňujeme na pravidelný svoz bioodpadu z hnědých popelnic, který se uskuteční ve středu 20. dubna v ranních hodinách. Známky je možno zakoupit na OÚ. Svoz větví bude až v pondělí 25. dubna. 4. dubna 2016 (pondělí) Zveme všechny, kteří s námi chtějí oslavit den dětské knihy malováním veselých jarních obrázků na chodníku dnes před knihovnu. Křídy budou k dispozici až do 18 hodin. Zároveň zveme zájemce o výtvarné umění k návštěvě výstavy v CVA, která má název Mladí milínští výtvarníci. Přístupno v době otevření knihovny do konce dubna. Upozorňujeme na pravidelný svoz bioodpadu z hnědých popelnic, který se uskutečné ve středu 6. dubna v ranních hodinách. Známky je možno zakoupit na OÚ. Kino Milín hraje ve středu 6. dubna mimořádně již od 19 hodin dokumentární film Drsná něžná Keňa. Vstupné 40 Kč. Do naší obce přijede ve čtvrtek 7. dubna soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: jablka, kořenovou zeleninu, cibuli žlutou i červenou, česnek a brambory. 29. března 2016 (pondělí) Dnes v úterý se od 16 hodin uskuteční v Centru volnočasových aktivit zážitkové setkání s rodinnou terapeutkou a léčitelkou. Bližší informace v knihovně. Zveme zájemce o výtvarné umění k návštěvě výstavy v CVA, která má název Mladí milínští výtvarníci. Přístupno v době otevření knihovny do konce dubna. Do naší obce přijede firma Novák Radomyšl ve čtvrtek 31. března. Před KD bude od 13 hodin prodávat slepičky do chovu, stáří 19 týdnu, cena 165 Kč/ks. Termín dalšího prodeje: Ve stejný den, tj. ve čtvrtek přijede do Milína firma JUKKA, která bude prodávat stromky a keře ovocných i okrasných rostlin. Stanoviště bude mít od do hod u trafiky.

15 Kino Milín hraje v pátek 1. dubna ve 20 hod americký animovaný film v českém znění Mimoni. Mládeži přístupno. TJ Ligmet zve členy i veřejnost na valnou hromadu, která se uskuteční (neděle) od 16,30 h v restauraci u Přemysla v Milíně. Účast členů nutná. Všichni ostatní jsou vítáni. Na programu mj. volba komisí, schválení jednacího řádu, přijetí nových členů, změna názvu TJ a stanov, volba řídících orgánů Stručný obsah hlášení (dopsáno zpětně): Valná hromada TJ Ligmet nebude 19.3., nýbrž až Kuřice Novák Ovoce zelenina (Suský) Zaběhlý pes kříženec vlčáka před samoobsluhou Zavírací dny o Velikonocích v knihovně 11. března (pátek) Rada Obce Milín vydala zákaz odkládání odpadu ze zeleně v podobě ořezaných větví na pozemcích ve vlastnictví Obce Milín, které jsou součástí veřejného prostranství, komunikací a chodníků. Pouze odpad ze zeleně v podobě ořezaných větví připravených tak, aby zaměstnanci obce s nimi mohli snadno a rychle manipulovat, bude svážen, a to v předem daných termínech: Nejbližší datum je 21. března. Ostatní termíny budou uveřejněny na webu Milína. Kino Milín hraje v pátek 11. března ve 20 hod český film Laputa. Ml. přístupno od 15 let. V neděli 13. března jste zváni od 14 hodin na tradiční akci Vynášení Morany. Průvod začíná od CVA a pokračuje k nádrži Bahno. Čekají nás hry a soutěže, letos novinka: zkusíte si vlastnoručně uplést velikonoční pomlázku. V závěru bude možno opéci si donesenou uzeninu na ohýnku. 9. března (středa) Do naší obce přijede firma Gallus s chovnou drůběží ve čtvrtek 10. března. Před KD bude ve 12 hodin prodávat kuřice, kohoutky a slepice. Březnová akce: za každých 5 ks kuřic 100 Kč sleva. Drůbež je třeba objednat na tel (dále: , , , gallusextra@centrum.cz). Informace o dalších kontaktech v knihovně nebo na plakátech. Do naší obce přijede ve čtvrtek 10. března soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: jablka, cibuli, česnek, brambory. Našla se koloběžka. Bližší informace v knihovně. V neděli 13. března jste zváni od 14 hodin na tradiční akci Vynášení Morany. Průvod začíná od CVA a pokračuje k nádrži Bahno. Čekají nás hry a soutěže, letos novinka: zkusíte si vlastnoručně uplést velikonoční pomlázku. V závěru bude možno opéci si donesenou uzeninu na ohýnku.

16 Kino Milín hraje v pátek 11. března ve 20 hod český film Laputa. Ml. přístupno od 15 let. TJ Ligmet svolává Valnou hromadu, která se uskuteční (neděle) od 16,30 h v restauraci u Přemysla v Milíně. Účast členů nutná. Všichni ostatní jsou vítáni. Na programu mj. volba komisí, schválení jednacího řádu, přijetí nových členů, změna názvu TJ a stanov, volba řídících orgánů. 8. března (úterý) Do naší obce přijede ve čtvrtek 10. března soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hod prodávat: jablka, cibuli, česnek, brambory. Našla se koloběžka. Bližší informace v knihovně. V neděli 13. března jste zváni od 14 hodin na tradiční akci Vynášení Morany. Průvod začíná od CVA a pokračuje k nádrži Bahno. Čekají nás hry a soutěže, letos novinka: zkusíte si vlastnoručně uplést velikonoční pomlázku. V závěru bude možno opéci si donesenou uzeninu na ohýnku. Kino Milín hraje v pátek 11. března ve 20 hod český film Laputa. Ml. přístupno od 15 let. 4. března (pátek) TJ Ligmet svolává Valnou hromadu, která se uskuteční (neděle) od 16,30 h v restauraci u Přemysla v Milíně. Účast členů nutná. Všichni ostatní jsou vítáni. Na programu mj. volba komisí, schválení jednacího řádu, přijetí nových členů, změna názvu TJ a stanov, volba řídících orgánů. Kino 19. února (pátek) Upozornění pro členy TJ Ligmet: plánovaná valná hromada na konci února se nekoná. Uskuteční se v náhradním termínu v sobotu od 17,00 hodin v restauraci u Přemysla v Milíně. Účast členů nutná. Všichni ostatní jsou vítáni. Na programu je mj. schválení jednacího řádu, změna názvu a stanov TJ a volba nového výboru včetně předsedy. Kino Milín hraje dnes v pátek americko-kanadský akční film v českém znění John Wick. Mládeži přístupno od 12 let. Ještě několik dní máte možnost zhlédnout výstavu o Karlu Čapkovi, kterou ve 2. patře CVA nainstalovali pracovníci Památníku ve Strži. Přístupná já v době otevření knihovny, tj. dnes do 18 hodin, zítra od 9 do 12 a pak ještě týden. 12. února 2016 V CVA máte možnost zhlédnout výstavu o Karlu Čapkovi, kterou připravil Památník ve Strži u Dobříše. Otevřeno v době otevření knihovny, a to do 28. února ve 2. patře. Pro zájemce je připraven i filmový dokument (dnes v pátek se bude promítat od hodin).

17 Kino Milín hraje dnes v pátek ve 20 h českou komedii Nenasytná Tiffany. Mládeži přístupno od 15 let. V neděli 28. února se od 17 hodin koná v restauraci U Přemysla Valná hromada TJ Ligmet Milín. Výbor srdečně zve všechny členy a širokou veřejnost. 5. února 2016 V sobotu 6. února přijede do Milína královský průvod v čele s Karlem IV. a oslaví s námi společně masopust. Začátek ve 14 hodin u radnice. Více info na plakátech a na letácích, které jsou k dispozici v samoobsluze a v knihovně. V CVA máte možnost zhlédnout výstavu o Karlu Čapkovi, kterou připravil Památník ve Strži u Dobříše. Otevřeno v době otevření knihovny, a to do 28. února ve 2. patře. Pro zájemce je připraven i filmový dokument (dnes v pátek se bude promítat od hodin). Kino Milín hraje dnes v pátek ve 20 hod český kriminální film Gangster-ka. Mládeži přístupno od 12 let. V neděli se od 17,00 hodin koná v restauraci U Přemysla Valná hromada Tělovýchovné jednoty Ligmet Milín o.s. Výbor TJ Ligmet Milín srdečně zve všechny členy a širokou veřejnost Informace o placení popelnic: Zaplatit za svoz TKO a obdržet známku na popelnici je možné od 18. ledna 2016 do 5. února 2016 na OÚ Milín pokladna I. patro paní Rudovská a to pouze v pondělí a ve středu od 7.30 do hodin, v uvedeném termínu (přestávka na oběd hodin). V jiné dny, z důvodu zpracovávání jiné administrativy, nebudou známky prodávány. Od 9. února 2016 nebude společnost SVZ Centrum popelnice bez nové známky vyvážet. STP pořádá seminář o nejnovějších trendech v oblasti zdravého životního stylu. Seminář s lektorkou Lucií Svobodovou se koná ve čtvrtek 21. ledna od 15 hodin. V CVA máte možnost zhlédnout výstavu o Karlu Čapkovi, kterou připravil Památník ve Strži u Dobříše. Otevřeno v době otevření knihovny, a to do 28. února ve 2. patře. Pro zájemce je připraven i filmový dokument. Našel se domácí králík. Informace v knihovně. období do nezapisovala se hlášení, byla jen informace o konání obecního zastupitelstva ( ), dále program kina

Našlo se ochočené mládě papouška Rozela penant. Bližší informace u p. Šťastného, Mírová 166.

Našlo se ochočené mládě papouška Rozela penant. Bližší informace u p. Šťastného, Mírová 166. 17. května 2016 Milínská pobočka ZUŠ Rožmitál p. Třemšínem Zve na Jarní koncert spojený s premiérou nového animovaného filmu dnes v úterý od 16.30 h v KD Milín. Našlo se ochočené mládě papouška Rozela

Více

Kino Milín hraje v pátek 17. dubna ve 20 h americkou komedii Kouzlo měsíčního svitu, mládeži přístupno od 12 let.

Kino Milín hraje v pátek 17. dubna ve 20 h americkou komedii Kouzlo měsíčního svitu, mládeži přístupno od 12 let. V pátek 17. 4. 2015 Kino Milín hraje v pátek 17. dubna ve 20 h americkou komedii Kouzlo měsíčního svitu, mládeži přístupno od 12 let. V pátek a v sobotu proběhne sběr železného šrotu a nebezpečného odpadu.

Více

Kino Milín hraje v pátek 4. září v 17 h český pohádkový film Sedmero krkavců. Mládeži přístupno od 12 let.

Kino Milín hraje v pátek 4. září v 17 h český pohádkový film Sedmero krkavců. Mládeži přístupno od 12 let. 2. září 2015 středa Hledá se majitel ztraceného rozetového morčete tříbarevného, které bylo zachráněno v pondělí z požární nádrže. Zatím je k vyzvednutí v knihovně. V milínské knihovně jsou k nahlédnutí

Více

Našla se šedomodrá přítulná kočka, stáří asi půl roku. K doptání v knihovně.

Našla se šedomodrá přítulná kočka, stáří asi půl roku. K doptání v knihovně. 19. 8. 2015 středa Našla se šedomodrá přítulná kočka, stáří asi půl roku. K doptání v knihovně. V sobotu 22. srpna sehraje A mužstvo TJ Ligmet Milín od 17 h první mistrovské utkání této sezony proti SK

Více

Knihovna oznamuje čtenářům, že o prázdninách je otevřeno pouze do 17 hodin.

Knihovna oznamuje čtenářům, že o prázdninách je otevřeno pouze do 17 hodin. Ve středu 1. července 2015 Do naší obce přijede zítra ve čtvrtek 2. července soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude prodávat od 8 do 12 hodin: nové brambory, novou cibuli a nový česnek.

Více

Geomine a.s. tradiční česká firma zabývající se zakázkovou výrobou plechových dílů nabízí tato volná pracovní místa v Příbrami:

Geomine a.s. tradiční česká firma zabývající se zakázkovou výrobou plechových dílů nabízí tato volná pracovní místa v Příbrami: Bude hlášeno až 12.10. (a 15.10.) Geomine a.s. tradiční česká firma zabývající se zakázkovou výrobou plechových dílů nabízí tato volná pracovní místa v Příbrami: operátor CNC strojů ohraňovací lis, děrovací

Více

Kino Milín hraje dnes v pátek od 17 hodin italský animovaný film v českém znění: Winx club: Magické dobrodružství.

Kino Milín hraje dnes v pátek od 17 hodin italský animovaný film v českém znění: Winx club: Magické dobrodružství. V pátek 22. května 2015 Pošta hledá zájemce o stálý pracovní poměr na ranní roznášku novin. Pracovní doba od 5.30 do 7.30 h. Více informací na pobočce pošty v Milíně. Kino Milín hraje dnes v pátek od 17

Více

6. listopadu Našel se zelený batoh se svazkem klíčů od auta. K vyzvednutí na obecním úřadě, v 1. patře.

6. listopadu Našel se zelený batoh se svazkem klíčů od auta. K vyzvednutí na obecním úřadě, v 1. patře. 6. listopadu Našel se zelený batoh se svazkem klíčů od auta. K vyzvednutí na obecním úřadě, v 1. patře. Kino Milín hraje dnes v pátek 6. listopadu ve 20 h anglický thriller v českém znění: Pod dohledem.

Více

30. listopadu Zájemci o předplatné Milínského zpravodaje mohou provést platbu v knihovně do 15. prosince.

30. listopadu Zájemci o předplatné Milínského zpravodaje mohou provést platbu v knihovně do 15. prosince. 30. listopadu Zájemci o předplatné Milínského zpravodaje mohou provést platbu v knihovně do 15. prosince. V knihovně jsou k dispozici časové vstupenky na akci Nebe a peklo ve starém pivovaru. Zájemci o

Více

Restaurace v KD Milín zve na country posezení v pátek od hodin.

Restaurace v KD Milín zve na country posezení v pátek od hodin. 4. 8. 2017 V CVA máte možnost do 26. srpna zhlédnout dvě výstavy: velkoformátové fotografie z Brd a dále unikátní sbírku knih Babiček. Dnes je otevřeno do 17 hodin. V knihovně jsou v předprodeji lístky

Více

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole.

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole. 21. prosince V centru volnočasových aktivit máte možnost zhlédnout výstavu betlémů, kterou instalovat kronikář Jiří Vostarek. Přístupna je v otvírací době knihovny, tj. dnes do 18 hodin, v úterý odpoledne

Více

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole.

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole. Rok 2015 21. prosince V centru volnočasových aktivit máte možnost zhlédnout výstavu betlémů, kterou instalovat kronikář Jiří Vostarek. Přístupna je v otvírací době knihovny, tj. dnes do 18 hodin, v úterý

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017.

Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017. Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017. Pondělí 8:00-11:30 12:00-17:00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8:00-11:30

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Ve dnech 7. října od 14,00 do 22,00 hodin a 8. října od 8,00 do 14,00 hodin se uskuteční volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje. Ve volebním okrsku č. 1

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Životický portál. Od 4. dubna do 10. dubna 2016

Životický portál. Od 4. dubna do 10. dubna 2016 Životický portál Od 4. dubna do 10. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava Klub chovatelů jezevčíků ČR - Středočeská pobočka a Praha, Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM AREÁL HOTELU NA STATKU, NEPŘEVÁZKA (45 km od Prahy, sjezd č. 40 z dálnice Praha- Mladá Boleslav) PROGRAM SOBOTA:

Více

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod.

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Obecní vysílání 3C Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Zdarma můžete odevzdat baterie všeho druhu, oleje, plechovky od barev, zářivky, výbojky,

Více

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty Obecní vysílání 3C UPOZORNĚNÍ! MUDr. Šultes a MUDr. Kudrnová oznamují, že z důvodu vypnutí elektřiny budou ordinovat takto: čtvrtek 24. 3. ordinuje pouze MUDr. Šultes od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní

Více

Informace OÚ Štěpánov

Informace OÚ Štěpánov Informace OÚ Štěpánov Starosta obce svolává na čtvrtek 25. 4. 2019 od 17 hodin do obecního domu v Moravské Huzové 4. zasedání Zastupitelstva obce Štěpánov. Oznamujeme občanům, že z důvodu poruchy čerpadla

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, Martin Louka: Létající babí léto TAKÉ PO PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek a v pátek nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek a v pátek nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes Obecní vysílání 3C MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 28.3. a v pátek 29.3.2013 nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes Upozornění Od 30.3. do 3.4.2013 včetně bude na Městském úřadě v Židlochovicích

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Ve sběrném dvoře Hvozdná NESBÍRÁME DO ODVOLÁNÍ SUŤ a PAPÍR. Děkujeme za pochopení. Žádáme občany, aby do kontejnerů na bioodpad nevhazovali ani drobné větve, ale

Více

MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do dovolenou,

MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do dovolenou, Obecní vysílání 3C MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do 11. 8. 2017 dovolenou, pouze akutní případy ošetří MUDr. Šultes. Ve středu 9. srpna bude mít MUDr. Šultes výjimečně ranní ordinaci. Řeznictví- uzenářství

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané!

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané! Číslo 2, červen 2012 OBSAH Slovo starosty Milí spoluobčané! Jako již tradičně vás vítám na stránkách našeho zpravodaje, druhého letošního Němčičského čtení. Úvodem mi dovolte poděkovat členům místního

Více

Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i

Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i Obecní vysílání 3C Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i víkendy na pozici pracovník v sociálních

Více

Informace obecního úřadu.

Informace obecního úřadu. Informace obecního úřadu www.oumoutnice.cz Úřední hodiny OÚ Moutnice Po 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin St 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin Stavební úřad Sokolnice Oznamujeme občanům, že v době od 3.7. do

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Domovní odpad se odváží v úterý 21. února 2017. K cestě prosím přichystejte pouze plné popelnice. 15. 2. 2017 Říkanky a písničky Obec Hvozdná nabízí pronájem nebytových

Více

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI DOBRÝ DEN! Tento program na duben byl sestaven na základě individuálních plánů, současných možností centra a nadcházejících Velikonočních svátků. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ

Více

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY srpen září 2016 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. Oznamujeme občanům, že od 1. 9. 2016 bude opět otevřena obecní restaurace u KD s otevírací

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané,

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané, 1/2018 S T E H E L Č E V S K Ý ZPRAVODAJ Vážení spoluobčané, dovolte nám, abychom Vám všem popřáli úspěšný a klidný nový rok 2018, hodně štěstí, zdraví a spokojenosti ve Vašem osobním i profesním životě.

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

Zpravodajství ObcERatíškovice

Zpravodajství ObcERatíškovice Zpravodajství ObcERatíškovice Vzhledem k vývoji epidemiologické situace a na základě dnešního doporučení Krajské hygienické stanice Jihomoravského kraje se sídlem v Brně je s účinností od 7. ledna t. r.

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2013

V Ř E S K O V Á K duben 2013 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K duben 2013 Vážení spoluobčané, v současné době byly zpracovány všeobecné technické a obchodní podmínky pro odvádění odpadních vod obce Vřeskovice. Nyní budou předloženy zastupitelstvu,

Více

Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10.

Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10. Obecní vysílání 3C Pozvánka na hody Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10. až 12. června 2017 *******

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Domovní odpad se odváží v úterý 6. srpna 2019. K cestě prosím přichystejte pouze plné popelnice. Tříděný odpad se odváží v úterý 6. srpna 2019. Tento odpad přichystejte

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk oznamuje občanům, že ve dnech 2. prosince a 5. a 6. prosince budou ve Štěpánově zapisovány stavy vodoměrů. Obec Štěpánov

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat:

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat: Obecní vysílání 3C Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat: Jablka různé druhy. 13-18 Kč/kg Brambory na uskladnění po 25ti kg 4 Kč/kg Cibuli na uskladnění

Více

Zápis STK č. 18 / ze dne Přítomni: Kuba Josef, Pechar Jiří, Velebil Josef, Weber Radim, Borovička Jiří, Rys Václav

Zápis STK č. 18 / ze dne Přítomni: Kuba Josef, Pechar Jiří, Velebil Josef, Weber Radim, Borovička Jiří, Rys Václav 1 Zápis STK č. 18 / 12-13 ze dne 19. 03. 2013 Přítomni: Kuba Josef, Pechar Jiří, Velebil Josef, Weber Radim, Borovička Jiří, Rys Václav 1/ Odložení soutěžního kola: 14. kolo okresního přeboru, 14. kolo

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

moza ka Suchdolská ZÁŘÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA STROMY V NAŠICH ULICÍCH, REDAKTORA SUCHDOLSKÝCH LISTŮ LETECKÝ HLUK NA SUCHDOLE

moza ka Suchdolská ZÁŘÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA STROMY V NAŠICH ULICÍCH, REDAKTORA SUCHDOLSKÝCH LISTŮ LETECKÝ HLUK NA SUCHDOLE Suchdolská ZÁŘÍ moza ka 2018 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Veřejné jednání zastupitelstva se uskuteční ve velké zasedací místnosti radnice v úterý 18. září 2018 od 18 hodin. KOMUNÁLNÍ VOLBY A REFERENDUM Ve dnech

Více

Životický portál. Od 9. května do 15. května 2016

Životický portál. Od 9. května do 15. května 2016 Životický portál Od 9. května do 15. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 94 ČERNOCHOVÁ Marcela 18 65 HIKEL Alois 130 83

Více

pořádá AKCE NA DEN DĚTÍ DĚTSKÉ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ

pořádá AKCE NA DEN DĚTÍ DĚTSKÉ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ JIHLAVSKÁ UNIE NESLYŠÍCÍCH ( založena roku 1948 ) zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících Polenská 4382/2c, 586 01, Jihlava IČ 66598940 mobil/sms: 721 275 691 http://www.jihlava-un.eu/ E-mail:

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2011

V Ř E S K O V Á K listopad 2011 V Ř E S K O V Á K listopad 2011 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,na bývalé skládce směr Lhovice došlo ke spálení dřevního odpadu a kompletnímu srovnání. Bohužel někteří neukáznění občané sem zase vyvážejí

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2009

V Ř E S K O V Á K listopad 2009 V Ř E S K O V Á K listopad 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v minulém čísle Vřeskováka jsme vás žádali o podněty pro sestavování rozpočtu na rok 2010. Našel se bohužel jen jeden občan, kterého sestavování

Více

Chrustoš. Chrustenický občasník Ročník 2012, číslo 4

Chrustoš. Chrustenický občasník Ročník 2012, číslo 4 Chrustoš Chrustenický občasník Ročník 2012, číslo 4 Úřední hodiny obecního úřadu : Pondělí 13:00-17:00 hod Středa 13:00-17:00 hod Telefon: 311 672 117, 311 671 618 E-mail: chrustenice@iol.cz Internet:

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2015

V Ř E S K O V Á K leden 2015 V Ř E S K O V Á K leden 2015 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jsme vstoupili do dalšího roku, ve kterém si připomeneme 25.výročí samostatné obce Vřeskovice. Myslím, že není pochyb o tom, že tento krok

Více

Zápský krajánek DUBEN 2017

Zápský krajánek DUBEN 2017 Zápský krajánek DUBEN 2017 Gratulujeme jubilantům V měsíci dubnu oslaví v Zápech významné životní jubileum narození tito občané: Paní Hynková Anna, Zápy 228 Paní Lišková Olga, Zápy 170 Paní Bambasová Helena,

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ V pátek dne 3. srpna 2018 zemřel ve věku nedožitých 78 let pan JIŘÍ GORČÍK Hvozdná, Žitná 332 Se zesnulým se rozloučíme ve čtvrtek dne 9. srpna

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Upozornění občanům

Více

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

Více

Informace Obecního úřadu

Informace Obecního úřadu Informace Obecního úřadu 26. 11. 2018 Provozovatelem televizního vysílání v kabelovém rozvodu je společnost CABTELmont Zlín, s.r.o. IČ: 60696346 Školní 234 763 15 Slušovice e-mail: info@cabtelmont.cz Orgánem

Více

Obecní vysílání 3C Na úřední desce (u samoobsluhy a na webu obce) je vyvěšen Návrh závěrečného účtu obce Žatčany za rok 2016. Připomínky k návrhu ZÚ můžete uplatnit písemně do 10.5.2017 nebo ústně

Více

Vážení diváci. Vítáme Vás při sledování místního vysílání na Obecním televizním kanálu.

Vážení diváci. Vítáme Vás při sledování místního vysílání na Obecním televizním kanálu. Vážení diváci Vítáme Vás při sledování místního vysílání na Obecním televizním kanálu. Pravidelné vysílání je od čtvrtka do pondělí ráno, v případě potřeby trvale Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Starosta:

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Obnova vodovodu v lokalitě Osmek Oznamujeme odběratelům vody v lokalitě Osmek, že jim bude v rámci zpracovávání projektu Obnova vodovodu v lokalitě Osmek v následujících

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Upozornění občanům

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí. ve Zruči nad Sázavou. Červen 2019

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí. ve Zruči nad Sázavou. Červen 2019 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Červen 2019 Zámek Zruč nad Sázavou pro návštěvníky bude zámecký areál přístupný v červnu každý den od 9.00 17.00 (polední pauza v zámecké

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří Obecní vysílání 3C MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes. Zahradnictví Žatčany

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK ČERVEN 2019 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto: Ladislav Košťák st. ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

Životický portál. Od 23. března do 29. března 2015

Životický portál. Od 23. března do 29. března 2015 Životický portál Od 23. března do 29. března 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci březnu oslaví narozeniny Jméno KARKOŠKA Lubomír MARŠÁLKOVÁ Vlasta GORČÍKOVÁ Marie MACÍČEK Jiří Číslo popisné 180 213 170 165 Věk 87

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2006

V Ř E S K O V Á K květen 2006 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K květen 2006 Vážení spoluobčané, v letošním roce jsme se zavázali, že dokončíme úpravy na místě bývalého kluziště. Na tomto místě by mělo vzniknout travnaté hřiště. Akci jsme

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce Obyvatelstvo K 31.12.2013 žilo v obci 349 obyvatel. Tříkrálová sbírka V Tříkrálové sbírce 2014 se v obci vybrala částka 5.007,- Kč. Všem občanům, kteří přispěli děkujeme. Poděkování patří také dětským

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2012

V Ř E S K O V Á K listopad 2012 V Ř E S K O V Á K listopad 2012 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, výstavba kanalizace pokračuje a já vás žádám, aby jste případné škody na majetku, které jsou způsobeny firmou provádějící tyto práce co

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 7. dubna 2016 zemřel ve věku 30 let JAKUB ŘIHÁK Se zesnulým se rozloučíme v pátek dne 15. dubna 2016 v 15.15 hodin v chrámu Páně

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná ROZHODNUTÍ hejtmana Zlínského kraje č. 1 o vyhlášení stavu nebezpečí z důvodu nebezpečí rozšíření afrického moru prasat. Stav nebezpečí je vyhlášen na období 31.7.2017

Více

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017 Životický portál od 15. května do 21. května 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 95 HIKEL Alois 130 84 KUNCOVÁ Amalie 27 81 GERYKOVÁ Jiřina 8

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY 2018

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY 2018 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ČERVENEC-SRPEN 2018 1. VOLBY 2018 Pokud máte zájem a odhodlání zastupovat své kolegy, zvažte kandidaturu do

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2011

V Ř E S K O V Á K leden 2011 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K leden 2011 Vážení spoluobčané, jsem rád, že Vřeskovák se stal čteným nejen v tištěné podobě, ale našel si stálé čtenáře i na internetových stránkách obce. O tom, že internet

Více

Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: Pondělí: -kroužek ručních prací -instruktorky sociální péče - aktivity s uživateli na 1. a 4. odd. Úterý -čtení

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 7. dubna 2016 zemřel ve věku 30 let JAKUB ŘIHÁK Se zesnulým se rozloučíme v pátek dne 15. dubna 2016 v 15.15 hodin v chrámu Páně

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Domovní odpad se odváží v úterý 21. srpna 2018. K cestě prosím přichystejte pouze plné popelnice. Vzhledem k současnému období sucha žádáme odběratele vody z veřejného

Více

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber Zápis STK č. 18 ze dne 27. 03. 2018 Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička Omluveni: Weber 1 a) STK rozhodla o náhradních termínech pro odložená utkání OP 201721BA1A1402 TJ Kovohutě Podlesí B, z.s.

Více

Životický portál. Od 12. října do 18. října 2015

Životický portál. Od 12. října do 18. října 2015 Životický portál Od 12. října do 18. října 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal MACÍČEK Stanislav ŠPUNAR Robert KUNC Jan 170 165 154 189 92 80 70

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

TJ Sokol Žatčany oznamuje, že během března bude nadále pokračovat cvičení Ivy Oujezdské každé pondělí od 18.30 hodin. Cvičení thai-boxu bylo

TJ Sokol Žatčany oznamuje, že během března bude nadále pokračovat cvičení Ivy Oujezdské každé pondělí od 18.30 hodin. Cvičení thai-boxu bylo Obecní vysílání 3C Pozvánka na ples pořádaný Motobandou VOKUŠI Žatčany 22.2. 2014 Žatčany Orlovna od 14:00 16:30 hod. KARNEVAL PRO DĚTI od 20:00 hod. Pohádkový maškarní ples pro dospělé Program: Krasojízda

Více

Životický portál. Od 5. října do 11. října 2015

Životický portál. Od 5. října do 11. října 2015 Životický portál Od 5. října do 11. října 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal MACÍČEK Stanislav ŠPUNAR Robert KUNC Jan 170 165 154 189 92 80 70

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK ÚNOR 2019 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Čí je Masopust? Náááš!! (Foto Josef Zoser) ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více