Kino Milín hraje v pátek 17. dubna ve 20 h americkou komedii Kouzlo měsíčního svitu, mládeži přístupno od 12 let.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kino Milín hraje v pátek 17. dubna ve 20 h americkou komedii Kouzlo měsíčního svitu, mládeži přístupno od 12 let."

Transkript

1 V pátek Kino Milín hraje v pátek 17. dubna ve 20 h americkou komedii Kouzlo měsíčního svitu, mládeži přístupno od 12 let. V pátek a v sobotu proběhne sběr železného šrotu a nebezpečného odpadu. Podrobnosti jsou uvedeny ve Zpravodaji a na plakátech. Do naší obce přijede v úterý 21. dubna firma s chovnou drůbeží Gallus Extra. Před kulturním domem bude ve 12 hodin prodávat kuřice. Ceny a stáří drůbeže na plakátech. Milínská pobočka ZUŠ zve na výroční koncert milínských mladých hudebníků a jejich učitelů, který se uskuteční v úterý 21. dubna od 17 h v KD Milín. Jako host vystoupí swingový orchestr. V úterý Do naší obce přijede ve čtvrtek 16. dubna soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude prodávat od 8 do 12 h: kořenovou zeleninu, červenou řepu, cibuli, česnek a brambory. Zítra ve středu se uskuteční svoz bioodpadu ze zapůjčených popelnic. V pátek a v sobotu proběhne sběr železného šrotu a nebezpečného odpadu. Podrobnosti jsou uvedeny ve Zpravodaji a na plakátech. Kino Milín hraje dnes v úterý v 17 h německý animovaný film 7 trpaslíků. Ve čtvrtek Svaz tělesně postižených Milín Vás zve na Velikonoční výstavu do předsálí KD Milín. Dnes od 14 do 17 h a zítra od 9 do 17 h. Do naší obce přijede v pátek 3. dubna ve 13 hodin firma Novák Radomyšl. Před KD bude prodávat kuřice do chovu, stáří 21 týdnů, cena 175 Kč za kus. Kino Milín hraje v pátek 3. dubna ve 20 h americký dobrodružný kriminální film Nezahrávej si s ohněm. Mládeži přístupno od 12 let. V pondělí

2 Do naší obce přijede ve čtvrtek 2. dubna soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude prodávat od 8 do 12 h. Do naší obce přijede v pátek 3. dubna ve 13 hodin firma Novák Radomyšl. Před KD bude prodávat kuřice do chovu, stáří 21 týdnů, cena 175 Kč za kus. Kino Milín hraje v pátek 3. dubna ve 20 h americký dobrodružný kriminální film Nezahrávej si s ohněm. Mládeži přístupno od 12 let. Ve čtvrtek První svoz větví od rodinných domů se uskuteční v pondělí 30. března. Větve je možné odkládat na chodník před domem pouze v neděli před určeným dnem a to nejdříve po hodině. Je nutno je připravit tak, aby s nimi byla snadná manipulace svázat apod. Větší množství větví nahlaste na obecním úřadě u p. Vojáčka (tel.: ) a domluvte si termín přistavení traktorového návěsu. Další termíny následují vždy v pondělí po 14 dnech. Do naší obce přijede dnes ve čtvrtek firma JUKKA s prodejem ovocných a okrasných stromů a keřů. Od do h bude před trafikou prodávat: jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, švestky, ryngle, blumy, třešně, višně, třešňovišně, oskeruše, angrešty, rybízy, lísky, ostružiny, vinnou révu, borůvky, růže, rododendrony, azalky, převislé vrby, okrasné trávy, sazenice jahod a jiné. Více informací na vývěsce u pošty a na letácích. V úterý První svoz větví od rodinných domů se uskuteční v pondělí 30. března. Větve je možné odkládat na chodník před domem pouze v neděli před určeným dnem a to nejdříve po hodině. Je nutno je připravit tak, aby s nimi byla snadná manipulace svázat apod. Větší množství větví nahlaste na obecním úřadě u p. Vojáčka (tel.: ) a domluvte si termín přistavení traktorového návěsu. Další termíny následují vždy v pondělí po 14 dnech. Do naší obce přijede dnes v úterý firma s chovnou drůbeží Gallus Extra. Před kulturním domem bude ve 12 hodin prodávat kuřice. Více informací na vývěsce u pošty.

3 V CVA máte možnost zhlédnout putovní výstavu Josef Čapek - malíř, básník, spisovatel. Naposledy dnes a zítra v době otevření knihovny. Do naší obce přijede ve čtvrtek firma JUKKA s prodejem ovocných a okrasných stromů a keřů. Od do h bude před trafikou prodávat: jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, švestky, ryngle, blumy, třešně, višně, třešňovišně, oskeruše, angrešty, rybízy, lísky, ostružiny, vinnou révu, borůvky, růže, rododendrony, azalky, převislé vrby, okrasné trávy, sazenice jahod a jiné. Více informací na vývěsce u pošty a na letácích. Ve čtvrtek 26. března se koná valná hromada TJ Sokol Milín 2. Místo konání - nízkoprahový klub (přízemí) v centru volnočasových aktivit. Začátek je v 18 hodin. Ve středu Do Milína přijel český prodejce se stánkem, který stojí dole na Milíně a bude zde do h. Nabízí: české teplé i slabé zdravotní ponožky, tepláky, flaušové zateplené kalhoty, mikiny, svetry, cíchy, prostěradla, přehozové deky a spodní dámské prádlo. V CVA máte možnost zhlédnout putovní výstavu Josef Čapek - malíř, básník, spisovatel, kterou nainstalovali pracovníci Památníku ze Strže u Dobříše. Výstava je přístupná dnes do 18 h a dále v době otevření knihovny, a to do středy příštího týdne. Svaz tělesně postižených oznamuje, že má několik volných míst na zájezd do Lysé nad Labem na výstavu Zahrádkář zemědělec. Odjezd je ve čtvrtek 19. března v 7.15 h od autobusové zastávky. Přihlásit se můžete u p. Vojáčkové na tel Cena 240 Kč pro členy, 250 Kč pro ostatní. Zítra - ve čtvrtek 19. března přijede do naší obce prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hodin prodávat: hrušky, jablka, kořenovou zeleninu, červenou řepu, cibuli, česnek a brambory. Farní charita Starý Knín, středisko Kamýk nad Vltavou pořádá velikonoční prodejní akci textilních výrobků v pátek 20. března od 13 do 17 h v předsálí Kulturního domu Milín. Budete si moci zakoupit: velikonoční výrobky, tašky, taštičky, pouzdra na mobily, peněženky, batohy, bižuterii a jiné drobnosti. V neděli 22. března jste zváni od 14 hodin na již tradiční akci Vynášení Morany. Průvod začíná od CVA a pokračuje k nádrži Bahno. Čekají nás hry a soutěže, letos prvně o nejchutnější Moranový dlabanec hospodyňky, přijďte se pochlubit. V závěru bude možno opéci si donesenou uzeninu na ohýnku. Kino Milín hraje v pátek 20. března ve 20 h českou filmovou komedii Hodinový manžel. Mládeži přístupno od 12 let. Do naší obce přijede v úterý 24. března firma s chovnou drůbeží Gallus Extra. Před kulturním domem bude ve 12 hodin prodávat kuřice: černé, červené, kropenaté, bílé, sussex, chovné kohoutky, slepice ve snášce, kačeny pekingské a křížené. Ceny a stáří drůbeže na plakátech.

4 Text hlášení najdete na webových stránkách Milína. V úterý V CVA máte možnost zhlédnout putovní výstavu Josef Čapek - malíř, básník, spisovatel, kterou nainstalovali pracovníci Památníku ze Strže u Dobříše. Výstava je přístupná dnes do 18 h a dále v době otevření knihovny, a to do středy příštího týdne. Svaz tělesně postižených oznamuje, že má několik volných míst na zájezd do Lysé nad Labem na výstavu Zahrádkář zemědělec. Odjezd je ve čtvrtek 19. března v 7.15 h od autobusové zastávky. Přihlásit se můžete u p. Vojáčkové na tel Cena 240 Kč pro členy, 250 Kč pro ostatní. Ve čtvrtek 19. března přijede do naší obce prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude od 8 do 12 hodin prodávat: hrušky, jablka, kořenovou zeleninu, červenou řepu, cibuli, česnek a brambory. Farní charita Starý Knín, středisko Kamýk nad Vltavou pořádá velikonoční prodejní akci textilních výrobků v pátek 20. března od 13 do 17 h v předsálí Kulturního domu Milín. Budete si moci zakoupit: velikonoční výrobky, tašky, taštičky, pouzdra na mobily, peněženky, batohy, bižuterii a jiné drobnosti. V neděli 22. března jste zváni od 14 hodin na již tradiční akci Vynášení Morany. Průvod začíná od CVA a pokračuje k nádrži Bahno. Čekají nás hry a soutěže, letos prvně o nejchutnější Moranový dlabanec hospodyňky, přijďte se pochlubit. V závěru bude možno opéci si donesenou uzeninu na ohýnku. V týdnu Pozvání na členskou schůzi STP (na 12.3.), program kina a výstava v CVA (pátek) Kino Milín hraje dnes v pátek 27. února ve 20 h americký film Láska na kari. Mládeži přístupno. Ode dneška máte možnost zhlédnout výstavu Josef Čapek -malíř, básník, spisovatel, kterou v Centru volnočasových aktivit nainstalovali pracovníci Památníku Karla Čapka ve Strži u Dobříše. Výstava bude přístupná v době otevření knihovny, tzn. zítra od 9 do 12 hodin. Do naší obce přijede ve čtvrtek 5. března ve 13 hodin firma Novák Radomyšl. Před KD bude prodávat slepičky do chovu - různých barev, stáří 19 týdnů za 165 Kč (čtvrtek) Od minulého týdne se po Milíně potuluje větší černobílý dlouhosrstý pes - nejspíš kříženec. Je plachý, nenechá se nalákat ani na jídlo. Pokud psa někdo postrádáte, nejčastěji se pohybuje v Nádražní ulici. Kino Milín hraje v pátek 27. února ve 20 h americký film Láska na kari. Mládeži přístupno.

5 Od pátku 27. února máte možnost zhlédnout výstavu Josef Čapek - malíř, básník, spisovatel, kterou v Centru volnočasových aktivit nainstalovali pracovníci Památníku Karla Čapka ze Strže u Dobříše. Výstava bude přístupná v době otevření knihovny (pondělí) V CVA máte možnost zhlédnout putovní výstavu Má vlast cestami proměn. Dnes otevřeno do 18 hodin. Klub seniorů při Svazu tělesně postižených v Milíně zve veřejnost na promítání amatérského filmu Luboše Kopala z jeho cesty po Himaláji a Severní Indii. Promítání se uskuteční v sobotu 14. února od 16 hodin v sále Kina Milín (čtvrtek) Upozornění občanům: byl nahlášen pohyb podezřelé osoby v Milíně. Tato osoba se vydává za kontrolora ČEZu a chce provádět kontroly elektroměru. Obec Milín upozorňuje, že se jedná zřejmě o podvodníka, v žádném případě o zaměstnance ČEZu. Dnes ve čtvrtek 5. února se od hod koná ve 2. patře CVA veřejné zasedání obecního zastupitelstva. Kino Milín hraje v pátek 6. února ve 20 h německou komedii Fakjů pane učiteli (pondělí) Zveme všechny příznivce akce Hromničky, aby se dnes v pondělí na 18. hodinu sešli před Centrem volnočasových aktivit Milín. Doporučujeme teplé oblečení, na kterém nebude vadit případné pocákání voskem. V CVA máte možnost zhlédnout putovní výstavu Má vlast cestami proměn. Dnes otevřeno do 18 hodin. Ve čtvrtek 5. února se od hod koná ve 2. patře CVA veřejné zasedání obecního zastupitelstva. Kino Milín hraje v pátek 6. února německou komedii Fakjů pane učiteli

Kino Milín hraje dnes v pátek od 17 hodin italský animovaný film v českém znění: Winx club: Magické dobrodružství.

Kino Milín hraje dnes v pátek od 17 hodin italský animovaný film v českém znění: Winx club: Magické dobrodružství. V pátek 22. května 2015 Pošta hledá zájemce o stálý pracovní poměr na ranní roznášku novin. Pracovní doba od 5.30 do 7.30 h. Více informací na pobočce pošty v Milíně. Kino Milín hraje dnes v pátek od 17

Více

Knihovna oznamuje čtenářům, že o prázdninách je otevřeno pouze do 17 hodin.

Knihovna oznamuje čtenářům, že o prázdninách je otevřeno pouze do 17 hodin. Ve středu 1. července 2015 Do naší obce přijede zítra ve čtvrtek 2. července soukromý prodejce ovoce a zeleniny z Moravy. Před KD bude prodávat od 8 do 12 hodin: nové brambory, novou cibuli a nový česnek.

Více

Našla se šedomodrá přítulná kočka, stáří asi půl roku. K doptání v knihovně.

Našla se šedomodrá přítulná kočka, stáří asi půl roku. K doptání v knihovně. 19. 8. 2015 středa Našla se šedomodrá přítulná kočka, stáří asi půl roku. K doptání v knihovně. V sobotu 22. srpna sehraje A mužstvo TJ Ligmet Milín od 17 h první mistrovské utkání této sezony proti SK

Více

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce Obyvatelstvo K 31.12.2013 žilo v obci 349 obyvatel. Tříkrálová sbírka V Tříkrálové sbírce 2014 se v obci vybrala částka 5.007,- Kč. Všem občanům, kteří přispěli děkujeme. Poděkování patří také dětským

Více

Kino Milín hraje v pátek 4. září v 17 h český pohádkový film Sedmero krkavců. Mládeži přístupno od 12 let.

Kino Milín hraje v pátek 4. září v 17 h český pohádkový film Sedmero krkavců. Mládeži přístupno od 12 let. 2. září 2015 středa Hledá se majitel ztraceného rozetového morčete tříbarevného, které bylo zachráněno v pondělí z požární nádrže. Zatím je k vyzvednutí v knihovně. V milínské knihovně jsou k nahlédnutí

Více

Našlo se ochočené mládě papouška Rozela penant. Bližší informace u p. Šťastného, Mírová 166.

Našlo se ochočené mládě papouška Rozela penant. Bližší informace u p. Šťastného, Mírová 166. 17. května 2016 Milínská pobočka ZUŠ Rožmitál p. Třemšínem Zve na Jarní koncert spojený s premiérou nového animovaného filmu dnes v úterý od 16.30 h v KD Milín. Našlo se ochočené mládě papouška Rozela

Více

Geomine a.s. tradiční česká firma zabývající se zakázkovou výrobou plechových dílů nabízí tato volná pracovní místa v Příbrami:

Geomine a.s. tradiční česká firma zabývající se zakázkovou výrobou plechových dílů nabízí tato volná pracovní místa v Příbrami: Bude hlášeno až 12.10. (a 15.10.) Geomine a.s. tradiční česká firma zabývající se zakázkovou výrobou plechových dílů nabízí tato volná pracovní místa v Příbrami: operátor CNC strojů ohraňovací lis, děrovací

Více

6. listopadu Našel se zelený batoh se svazkem klíčů od auta. K vyzvednutí na obecním úřadě, v 1. patře.

6. listopadu Našel se zelený batoh se svazkem klíčů od auta. K vyzvednutí na obecním úřadě, v 1. patře. 6. listopadu Našel se zelený batoh se svazkem klíčů od auta. K vyzvednutí na obecním úřadě, v 1. patře. Kino Milín hraje dnes v pátek 6. listopadu ve 20 h anglický thriller v českém znění: Pod dohledem.

Více

30. listopadu Zájemci o předplatné Milínského zpravodaje mohou provést platbu v knihovně do 15. prosince.

30. listopadu Zájemci o předplatné Milínského zpravodaje mohou provést platbu v knihovně do 15. prosince. 30. listopadu Zájemci o předplatné Milínského zpravodaje mohou provést platbu v knihovně do 15. prosince. V knihovně jsou k dispozici časové vstupenky na akci Nebe a peklo ve starém pivovaru. Zájemci o

Více

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole.

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole. 21. prosince V centru volnočasových aktivit máte možnost zhlédnout výstavu betlémů, kterou instalovat kronikář Jiří Vostarek. Přístupna je v otvírací době knihovny, tj. dnes do 18 hodin, v úterý odpoledne

Více

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole.

Dnes v pondělí 21. prosince jste zváni od 16 hodin na akci Vánoce ve škole. Rok 2015 21. prosince V centru volnočasových aktivit máte možnost zhlédnout výstavu betlémů, kterou instalovat kronikář Jiří Vostarek. Přístupna je v otvírací době knihovny, tj. dnes do 18 hodin, v úterý

Více

brambory 12 Kč/kg cibuli 13 Kč/kg

brambory 12 Kč/kg cibuli 13 Kč/kg Obecní vysílání 3C Pan Koutný z Vacenovic bude 24.9.2015 od 15:00 do 15:30 hod. u samoobsluhy prodávat brambory 12 Kč/kg česnek paličák 110 Kč/kg cibuli 13 Kč/kg jablka GALA 15 Kč/kg, 18 Kč/kg Vše je z

Více

MUDr. Šultes oznamuje, že v pátek 16.11.2012 nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Víšková.

MUDr. Šultes oznamuje, že v pátek 16.11.2012 nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Víšková. Obecní vysílání 3C MUDr. Šultes oznamuje, že v pátek 16.11.2012 nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Víšková. Nácvik ŽIVÉHO BETLÉMA se bude konat pravidelně každé pondělí v 17:oo hod v orlovně.

Více

NEMILSKÝ ZPRAVODAJ. Slovo starosty : VYDÁVÁ OBEC NEMLE ZDARMA BŘEZEN 2015 E 21928/1

NEMILSKÝ ZPRAVODAJ. Slovo starosty : VYDÁVÁ OBEC NEMLE ZDARMA BŘEZEN 2015 E 21928/1 NEMILSKÝ ZPRAVODAJ VYDÁVÁ OBEC NEMLE ZDARMA BŘEZEN 2015 E 21928/1 Slovo starosty : V jarních měsících začnou práce na opravě bývalé obecní školy v Lupěném. Půjde o zateplení budovy a práce budou probíhat

Více

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci.

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci. Obecní úřad Dolany u Klatov tel. 376 313 620, fax 376 323 620, e-mail obec.dolany@worldonline.cz, www.obec-dolany.cz úřední dny: PO, St 7.30 17.00 hodin, Čt 7.30 15.00 hodin Obecní zpravodaj č. 2/2010

Více

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek a v pátek nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek a v pátek nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes Obecní vysílání 3C MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 28.3. a v pátek 29.3.2013 nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes Upozornění Od 30.3. do 3.4.2013 včetně bude na Městském úřadě v Židlochovicích

Více

Výbor pro životní prostředí a zastupitelstvo obce Žatčany zve všechny malé i velké občany a organizace působící v obci na již druhý ročník

Výbor pro životní prostředí a zastupitelstvo obce Žatčany zve všechny malé i velké občany a organizace působící v obci na již druhý ročník Obecní vysílání 3C Výbor pro životní prostředí a zastupitelstvo obce Žatčany zve všechny malé i velké občany a organizace působící v obci na již druhý ročník Dne pro obec. Během dne se pokusíme vyčistit

Více

DUBEN 2012. (PO) VELIKONOČNÍ ODPOLEDNE PRO SENIORY. Na co se můžete těšit? Odpoledne Vám k tanci a poslechu zahraje p. Zdeněk Jakubec.

DUBEN 2012. (PO) VELIKONOČNÍ ODPOLEDNE PRO SENIORY. Na co se můžete těšit? Odpoledne Vám k tanci a poslechu zahraje p. Zdeněk Jakubec. TATOBITSKÝ INFORMÁČEK DUBEN 2012 Ze stoletého kalendáře: Hřeje-li Jiří, pak Marek pálí. Co se před Jiřím zazelená, to po něm zradí. K čemu Jiří a Marek přivoní, tomu se hospodář neraduje. Je-li na sv.

Více

ROSTLINY Ovoce a zelenina

ROSTLINY Ovoce a zelenina Pořadové číslo a název projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2671 "Učení nás baví" ROSTLINY Ovoce a zelenina Škola Základní škola praktická, Liberecká 31, Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace Autor Mgr.Jitka

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 17.7.2015 2015 Ing. Košťál Lubomír Fotbalový turnaj na Moravě v Horních Věstonicích. Odjezd 18.7.2015 ráno, návrat 19.7.2015. Spaní ve stanech. Spoluúčast na dopravě dle počtu zájemců.

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války Vážení občané, Zpravodaj č.2 Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.4.2015 V příštích májových dnech si připomeneme 70. výročí ukončení 2. světové války. Byl to nejstrašnější konflikt v dosavadních dějinách

Více

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod.

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod. Oběžník č. 2/2013 Četnost vydání: cca 1x měsíčně Místo vydávání: Nižní Lhoty Číslo a den vydání: 2/2013 ze dne 26. 2. 2013 Evidenční číslo: MK ČR 10232 Název, sídlo a IČO vydavatele: Obecní úřad Nižní

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2009

V Ř E S K O V Á K duben 2009 V Ř E S K O V Á K duben 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, minulé číslo Vřeskováka bylo vytištěno bez našeho symbolu - sedícího Vřeskováka. Nebyl to úmysl, ale při kopírování se vloudil tiskařský šotek.od

Více

Životický portál. Od 23. listopadu do 29. listopadu 2015

Životický portál. Od 23. listopadu do 29. listopadu 2015 Životický portál Od 23. listopadu do 29. listopadu 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci listopadu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ČERNÁ Růžena GERYKOVÁ Miluše 44 80 90 65 SYMERSKÝ Vladimír GERYKOVÁ

Více

Zpravodaj 4. velikonoční výstavka. Městyse Knínice u Boskovic 2008

Zpravodaj 4. velikonoční výstavka. Městyse Knínice u Boskovic 2008 Zpravodaj 4 Městyse Knínice u Boskovic 2008 velikonoční výstavka V neděli 23. března 2008 mohli naši spoluobčané shlédnout velikonoční výstavku, na které se podílelo 12 vystavovatelů. K vidění byly perníkové

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 16.11.2015 2015 Ing. Košťál Lubomír Dne 20.11.2015 zahajuje vysílání nový filmový kanál Prima MAX, který je již nyní možné naladit v promo smyčce ručním nebo automatickým naladěním

Více

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat:

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat: Obecní vysílání 3C Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v sobotu 18.2. 2012 v 8:30 hod. u samoobsluhy prodávat: Jablka různé druhy. 13-18 Kč/kg Brambory na uskladnění po 25ti kg 4 Kč/kg Cibuli na uskladnění

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad upozorňuje občany na změnu ve svozu bioodpadu. Bioodpad bude nově svážen firmou Marius Pedersen ve stejný den jako komunální odpad. První svoz bude

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis Z 10. zasedání, dne 7.3. 2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomní: Ing. Uhlíř J., Čapek B., Kotrba V., Havránek V., Lepeška

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 11.1.2016 2016 Ing. Košťál Lubomír Milí rodiče, ode dneška bude pracovník úřadu čekat na zastávce autobusu v 14:12 hodin, kdy dojede autobus se školáky ze Stráže pod Ralskem. Bezpečně

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 21.1.2016 2016 Ing. Košťál Lubomír Čerpání řádné dovolené pí Renaty Lazárové od 28.1. do 29.1.2016 a 5.2.2016. Čerpání řádné dovolené p. Miloslava Hercíka od 28.1. do 29.1.2016. Úřední

Více

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři,

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři, 1/2014 Vážení čtenáři, vítám Vás u prvního letošního čísla našeho Zpravodaje, kterým se Vám snažíme již čtvrtým rokem přinášet informace o dění v obci i místních spolcích. V letošním roce nás kromě jiného

Více

CPDM, o.p.s. Organizační informace. Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu

CPDM, o.p.s. Organizační informace. Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov Špičák 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže Informace

Více

Sběr železného a nebezpečného odpadu bude v obci listopadu Podrobnosti jsou zveřejněny na nástěnkách a v listopadovém čísle Zpravodaje.

Sběr železného a nebezpečného odpadu bude v obci listopadu Podrobnosti jsou zveřejněny na nástěnkách a v listopadovém čísle Zpravodaje. 2. listopadu 2016 Sběr železného a nebezpečného odpadu bude v obci 4. - 5. listopadu 2016. Podrobnosti jsou zveřejněny na nástěnkách a v listopadovém čísle Zpravodaje. Obecní úřad v Milíně oznamuje všem

Více

Zprávy z České. *** Pro děti i dospělé *** 13. číslo/ listopad 2015. *** Vzpomínka na oslavy 230 let založení obce Česká ***

Zprávy z České. *** Pro děti i dospělé *** 13. číslo/ listopad 2015. *** Vzpomínka na oslavy 230 let založení obce Česká *** *** Pro děti i dospělé *** Zprávy z České Občasník 13. číslo/ listopad 2015 Ve dnech 19. a 20. září jsme si připomenuli 230. výročí založení naší obce. Při této příležitosti byla slavnostně otevřena nově

Více

Životický portál. Od 23. února do 28. února 2015

Životický portál. Od 23. února do 28. února 2015 Životický portál Od 23. února do 28. února 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci únoru oslaví narozeniny Jméno GERYK Vilibad CÁB Pavel MIČKOVÁ Růžena RÝCOVÁ Miroslava Číslo popisné 8 56 163 83 Věk 75 65 65 60 JÍDELNÍ

Více

Borotínský zpravodaj

Borotínský zpravodaj Opravená terasa na výstavním pavilonu v arboretu v Borotíně foto: Fr. Chlup ml. Borotínský zpravodaj Březen 2013 vydává zastupitelstvo Obce Borotín www.obecborotin.cz Důležitá tel. čísla: Tísňové volání

Více

Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52

Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52 Křenovický zpravodaj Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52 Ze zasedání zastupitelstva * Firma BÁRTEK ROZHLASY s.r.o. přišla s nabídkou na instalaci bezdrátového rozhlasu formou domácích přijímačů

Více

ZPRAVODAJ Obecního úřadu Chrášťany

ZPRAVODAJ Obecního úřadu Chrášťany ZPRAVODAJ Obecního úřadu Chrášťany SLOVO STAROSTY Vážení spoluobčané, blíží se konec zimního období, nekončí však naše pracovní povinnosti, kterých je na obci dost a dost. Za těch pár měsíců jsme se naplno

Více

ZAHRADNICTVÍ U ŠTEFKŮ Alej svobody 934, Polná Vám nabízí:

ZAHRADNICTVÍ U ŠTEFKŮ Alej svobody 934, Polná Vám nabízí: 24 25 ZAHRADNICTVÍ U ŠTEFKŮ Alej svobody 934, Polná Vám nabízí: - roubované okurky (na objednávku) - ovocné stromky/sloupové jabloně - růže - balkonové květiny (surfinie, muškáty a jiné) - sadbu zeleniny

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 19.2.2016 2016 Ing. Košťál Lubomír Od 22.2. do 26.2.2016 provoz úřadu omezen z důvodu malování. Děkujeme za pochopení. Obec Noviny p. R. nabízí k zapůjčení motorový kombinovaný drtič

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

K a m ý c k é l i s t y II

K a m ý c k é l i s t y II K a m ý c k é l i s t y II zpravodaj nezávislých ----------------------------------------------------------- Ročník XIX. / číslo 1, leden 2016, zdarma volně navazuje na KL ročník XXII. Neprošlo jazykovou

Více

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod.

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009 pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Volební místnost bude umístěna v zasedací místnosti Obecního

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 23.6.2016 2016 Ing. Košťál Lubomír Obecní úřad nabízí palivové dříví (trámy a latě ze střechy hospodářského stavení). Cena za jeden kontejner s dopravou 500,- Kč. Zájemci hlaste se

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

Firma Kohaplant bude prodávat ve středu 27. dubna 2016 v době od 12:40 do 13:00 hod u samoobsluhy v Žatčanech

Firma Kohaplant bude prodávat ve středu 27. dubna 2016 v době od 12:40 do 13:00 hod u samoobsluhy v Žatčanech Obecní vysílání 3C Firma Kohaplant bude prodávat ve středu 27. dubna 2016 v době od 12:40 do 13:00 hod u samoobsluhy v Žatčanech následující stromky : jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, švestky,

Více

Úvodem. Zasedání zastupitelstva obce. Vážení občané, vážení čtenáři,

Úvodem. Zasedání zastupitelstva obce. Vážení občané, vážení čtenáři, Číslo 3 2015 1 Úvodem Vážení občané, vážení čtenáři, Letos se naposled setkáváme na stránkách našeho občasníku. Není to dlouho, co jsme pročítali stránky podzimního čísla a už je tady zimní vydání. Podzim

Více

Město Nýřany OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA NÝŘANY č. 1/2015

Město Nýřany OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA NÝŘANY č. 1/2015 1 Město Nýřany OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA NÝŘANY č. 1/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

Informace Obecního úřadu Polepy

Informace Obecního úřadu Polepy Číslo III Březen 2007 Blahopřejeme našim spoluobčanům V březnu slaví paní Emílie Lázňovská své 84. narozeniny. Přejeme vše nejlepší a hodně zdraví do dalších let. Informace Obecního úřadu Polepy Finanční

Více

14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 9.30 10.30 Sobotní škola 10.30 10.45 Přestávka 14. května 2011 Společná píseň

Více

OÚ Vysočina připravuje:

OÚ Vysočina připravuje: Strana 1 (celkem 8) Občasník Obce Vysočina Dne: 23.1.2013 ZPRAVODAJ č. 1/2013 Vážení spoluobčané, končí leden, první měsíc roku 2013. Rádi bychom Vás seznámili s některými důležitými termíny a akcemi,

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 12.5.2016 2016 Ing. Košťál Lubomír Fotbalový turnaj na Moravě v Horních Věstonicích. Odjezd 16.7.2016 ráno, návrat 17.7.2016. Spaní ve stanech. Cena 550 Kč / osoba. Zájemci hlaste

Více

Historie. první písemná zmínka o Žižicích je z roku 1318 v r. 1848 administrativně sloučeny obce Žižice, Vítov, Luníkov, Osluchov a Drnov

Historie. první písemná zmínka o Žižicích je z roku 1318 v r. 1848 administrativně sloučeny obce Žižice, Vítov, Luníkov, Osluchov a Drnov Obec Žižice Historie první písemná zmínka o Žižicích je z roku 1318 v r. 1848 administrativně sloučeny obce Žižice, Vítov, Luníkov, Osluchov a Drnov Historie Zemědělství na Žižicko historicky patří Původní

Více

znění nové obecně závazné vyhlášky:

znění nové obecně závazné vyhlášky: INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU ------------------------------------------------- Od roku 2016 bude platit NOVÝ způsob platby za komunální odpad a označování popelnic Važeni občané věnujte, prosím, následujícím

Více

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 KINO Kino Sněžník Staré Město květen 2012 Sobota 19. května 2012 v 16 00 hodin Pan Popper a jeho tučňáci ( 94 minut) Rodinná komedie. Hřejivá rodinná komedie Pan Popper

Více

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 C:\Users\jvrablik\Documents\Kulturní akce.doc JaVr 7/87 PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 Aktualizováno ke dni: 25.11.2015 Změna programu vyhrazena! Zkratky: KZ Kulturní zařízení při OÚ Liptál, KA Kulturní areál,

Více

Zpravodaj. obce Lesonice 1 / 2007

Zpravodaj. obce Lesonice 1 / 2007 Zpravodaj obce Lesonice 1 / 2007 ÚVODNÍ SLOVO S novým rokem byla zahájena plesová sezóna v obci. Jako každý rok se pořádaly ples myslivecký, školní a koncem měsíce února bude masopustní ples spojený s

Více

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková HISTORIE KNIHOVNY 1882 založen Čtenářský spolek Bořický 1967 vznik profesionální knihovny (Milín čp. 1, u Čalounů)

Více

Zahraniční obchod s okrasnými rostlinami 2015

Zahraniční obchod s okrasnými rostlinami 2015 Zahraniční obchod s okrasnými rostlinami 2015 Školkařské dny Skalský Dvůr 9.2.2016 Ing. Zdeněk Nachlinger Příloha 1 31.10.2014 Úřední věstník Evropské unie L 312/85 TŘÍDA II ROSTLINNÉ PRODUKTY Poznámka

Více

Pracovníci Obecního úřadu a členové Zastupitelstva obce přejí všem svým spoluobčanům krásné prožití velikonočních svátků.

Pracovníci Obecního úřadu a členové Zastupitelstva obce přejí všem svým spoluobčanům krásné prožití velikonočních svátků. Březen 2016 Pracovníci Obecního úřadu a členové Zastupitelstva obce přejí všem svým spoluobčanům krásné prožití velikonočních svátků. Veselé Velikonoce Vám také prostřednictvím ilustrací tohoto čísla přejí

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, začal advent, doba jarmarků, rozsvěcení vánočních stromů, koncertů a krásné vánoční nálady. Nenechejte si toto období nikým pokazit, ba naopak, prožijte ho v klidu, pohodě, odpočinku

Více

SJEZD RODÁKŮ A PŘÁTEL

SJEZD RODÁKŮ A PŘÁTEL Dobrovodský ZPRAVODAJ Číslo 1/15 ROČNÍK XXI. Duben 2015 12., 13. a 14 června 2015 SJEZD RODÁKŮ A PŘÁTEL Obce Dobrá Voda u Hořic Obecní úřad připravuje sjezd rodáků a přátel Obce Dobrá Voda u Hořic. Program

Více

Zpravodaj. Přísnotice. Září 2006

Zpravodaj. Přísnotice. Září 2006 Zpravodaj Přísnotice Září 2006 Úvodem Čím se mám nechat inspirovat pro dnešní úvodník, který by se měl zabývat důležitou a aktuální otázkou, měl by vymezovat závěry a odhalovat souvislosti, když si nedovolím

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce ÚSTECKÝ ZPRAVODAJ Březen (obecní čtvrtletník líbilo a registrace: nestíhali MK jsme ČR dolévat E 19788) do várnice s kohoutkem 1/2013 1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KOVÁŘOV č. 2/2015

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KOVÁŘOV č. 2/2015 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KOVÁŘOV č. 2/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Kovářov

Více

Ochutnejte naše mlynářské pochutiny a udělejte radost sobě, blízkým, přátelům nebo vašim obchodním partnerům.

Ochutnejte naše mlynářské pochutiny a udělejte radost sobě, blízkým, přátelům nebo vašim obchodním partnerům. V jedinečných prostorách starého mlýna uprostřed přírody vznikají venkovsky laděné domácí produkty, které jsou tvořeny s láskou k venkovu, s pečlivostí a z kvalitních českých surovin. Ochutnejte naše mlynářské

Více

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Číslo 2/2016 Obecní úřad Libějovice Únor 2016 Libějovice 26 387 72 Libějovice Tel: 383 382 064 web: www.libejovice.cz Tel. starosta: 606 692 079 email:

Více

Mokrovratský zpravodaj

Mokrovratský zpravodaj číslo 1 leden 2015 Mokrovratský zpravodaj Měsíčník pro Mokrovraty, Pouště a okolí Milí spoluobčané, přejeme Vám příjemné zimní měsíce, hlavně hodně zdraví a pohody. Zprávy z obce Usnesení ze zápisu č.

Více

UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ. Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a

UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ. Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a dobou naděje na novou úrodu, plodnost, nové vztahy? Je to samozřejmě JARO. S jarem přichází všechno

Více

Novobystřický průvodce odpadovým hospodářstvím

Novobystřický průvodce odpadovým hospodářstvím Novobystřický průvodce odpadovým hospodářstvím Vážení spoluobčané, město ve spolupráci se společností EKO-KOM a.s. pro Vás připravilo tento informační leták týkající se sběru, třídění a odstraňování komunálních

Více

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí MORAVâAN Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010 Volby jsou už minulostí Vážení spoluobčané, děkuji všem, kteří jste přišli k volbám, a svými

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

Program akcí na rok 2015

Program akcí na rok 2015 Líšný Program akcí na rok 2015 2015 www.lisny.cz Milí a vážení obyvatelé a příznivci Líšného, s roční přestávkou zapříčiněnou nedostatkem fotografií opět líšenští organizátoři předkládají pestrou nabídku

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Dům s pečovatelskou službou

Dům s pečovatelskou službou Dům s pečovatelskou službou Zpráva o hospodaření za rok 2013 Základní údaje Dům s pečovatelskou službou Senior byl zřízen Městským zastupitelstvem Říčany k plnění svého sociálního programu jako samostatný

Více

Volfartický občasník č. e. MK ČR E 18619

Volfartický občasník č. e. MK ČR E 18619 Informační leták Obecního úřadu Volfartice 3. číslo Volfartický občasník č. e. MK ČR E 18619 vydává Obec Volfartice, se sídlem Volfartice č. p. 59, IČ: 00261076 občasník - distribuováno zdarma - neprodejné

Více

TOPENÍ VODA PLYN montáže opravy centrální vysavače automatické závlahy TESAŘ JAROSLAV Tel. 731 849 061 PR Pedikúra Manikúra Modeláž nehtů Šárka Fetterová Husovo nám. 41, Česká Skalice, tel.: 605 828 213

Více

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Číslo 3/2016 Obecní úřad Libějovice Březen 2016 Libějovice 26 387 72 Libějovice Tel: 383 382

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2016

V Ř E S K O V Á K leden 2016 V Ř E S K O V Á K leden 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, začínáme další již 26.rok samostatné obce Vřeskovice. V tomto roce bude velká část činnosti uschována v dokumentech - Příprava nového územního

Více

Koněšínský zpravodaj 1/2009

Koněšínský zpravodaj 1/2009 Koněšínský zpravodaj 1/2009 Vydává Obecní úřad v Koněšíně, 10. dubna 2009 Velikonoční bohoslužby v Koněšíně Zelený čtvrtek Velký pátek Bílá sobota Velikonoční neděle Pondělí velikonoční 17.00 hod - mše

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

Zpravodaj duben 2015

Zpravodaj duben 2015 Zpravodaj duben 2015 Vážení rodiče, učitelé, příznivci školy a školky, kamarádi, v Mirovicích na husitském kostele shořela těsně před Velikonoci střecha. Vlivem silného větru se požár během chvilky rozšířil

Více

Přesnídávky. Svačiny

Přesnídávky. Svačiny Internetové fitness televize FitnessTV.cz Gramáž-hmotnosti potravin příloha k Dietním jídelníčkům Přesnídávky ananas banán blumy broskev grapefruit hroznové víno hruška jablko jahody kiwi mandarinka meloun

Více

Z á p i s. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00 hodin a přivítal přítomné. BOD č. 1. Zahájení (technický bod)

Z á p i s. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00 hodin a přivítal přítomné. BOD č. 1. Zahájení (technický bod) Z á p i s o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 16. prosince 2010 v 18:00 hodin v kavárně Kulturního domu Hrádek. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Pořadové číslo DUM 373 Jméno autora Mgr. Michaela Vejšická Datum, ve kterém byl DUM vytvořen 15.1.2012 Ročník, pro který je DUM určen 2. Vzdělávací oblast (klíčová slova) Metodický

Více

DĚTSKÝ HARCOVNICKÝ TÁBOR 2010

DĚTSKÝ HARCOVNICKÝ TÁBOR 2010 DĚTSKÝ HARCOVNICKÝ TÁBOR 2010 Všechny vás zveme na harcovnický tábor v oblíbeném Valdově. Základnu, na kterou již mnoho let jezdíme, se nám opět podařilo zajistit a tak se zase společně setkáme při hrách,

Více

UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014

UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014 Lipovský ZPRAVODAJ LISTOPAD 2014 vydává obec Lipová-lázně www.lipova-lazne.cz www. ic-lipova.cz vydáno: 24. 11. 2014 OBECNÍ ÚŘAD UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014 USNESENÍ

Více

Návštěvy na LT NEDOPORUČUJEME.

Návštěvy na LT NEDOPORUČUJEME. SEZNAM VĚCÍ NA LETNÍ TÁBOR Termín: 30. 6. - 11. 7. 2010 na vstupné na koupaliště (z této částky bude odečteno 40,- Kč za barevné oddílové tričko, kt. děti dostanou) velký pytel či tašku na špinavé prádlo

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce

LUDĚK MÍČEK starosta obce Vážení spoluobčané, dovolte, abych Vás všechny pozdravil na stránkách našeho zpravodaje. Zima nám utekla a myslím si, že ke spokojenosti nás všech. Naše nově zakoupena sněžná fréza vyjela jednou, ale alespoň

Více

NOVOVESKÝ ZPRAVODAJ 8/2013. Kalendář akcí

NOVOVESKÝ ZPRAVODAJ 8/2013. Kalendář akcí NOVOVESKÝ ZPRAVODAJ Kalendář akcí 2. září schůzka Klubu seniorů 7. září výlet Klubu seniorů na Slapy 7. září slavnostní koncert v Sazené 14. září Novoveské posvícení 17. září výlet Klubu seniorů na Zahradu

Více

Takto byla Polná představena na vyhlášení soutěže ve Španělském sále Pražského hradu.

Takto byla Polná představena na vyhlášení soutěže ve Španělském sále Pražského hradu. Takto byla Polná představena na vyhlášení soutěže ve Španělském sále Pražského hradu. Vážené dámy a pánové, je mojí milou povinností seznámit Vás prostřednictvím velmi stručných charakteristik, řazených

Více

V pátek dne 12. prosince 2008 v 18.00 hodin se uskuteční v zasedací místnosti Obecního úřadu v Borové veřejné zasedání Zastupitelstva obce Borová.

V pátek dne 12. prosince 2008 v 18.00 hodin se uskuteční v zasedací místnosti Obecního úřadu v Borové veřejné zasedání Zastupitelstva obce Borová. INFORMAČNÍ LETÁK LISTOPAD 2008 * 11. ročník * číslo 11 * Z jednání rady obce ve dnech 24.9., 15.10., 29.10. a 11.11.2008 - RO projednala a schválila přípravu dokumentace a podání žádosti o dotaci u Ministerstva

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ BŘEZEN 2016 1. 31. 3. VÝSTAVA SVĚT KULATÝCH POHLEDNIC Kulaté pohlednice z ČR a SR ze soukromé sbírky pana P. Lindušky. Turistické

Více

Kateřinský zpravodaj

Kateřinský zpravodaj Kateřinský zpravodaj září 2015 obec Kateřinice Dnes se dozvíte: Informace Obecního úřadu Pozvánky Topení a komíny Reklama 1 Záměr obce pronajmout Restauraci Obecní dům a Restauraci SPORT Obec Kateřinice

Více