EURONAKUPY. CZ. ZMIRZLINOVAČ S KOMPRESOREM Model Přečtěte si tuto příručku pozorně před použitím přístroje a uchovejte ji pro budoucí potřeby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EURONAKUPY. CZ. ZMIRZLINOVAČ S KOMPRESOREM Model 21138. Přečtěte si tuto příručku pozorně před použitím přístroje a uchovejte ji pro budoucí potřeby"

Transkript

1 ZMIRZLINOVAČ S KOMPRESOREM Model Přečtěte si tuto příručku pozorně před použitím přístroje a uchovejte ji pro budoucí potřeby Strana 1 (celkem 9)

2 NÁVOD K POUŽITÍ Jedná se o automatický samo-chladící výrobce zmrzliny. Pro Vaši bezpečnost a pokračující užívání tohoto výrobku, si pozorně přečtěte návod k obsluze před použitím. SPECIFIKACE Číslo modelu: Kapacita: 1 litr Napětí: V Frekvence: 50 Hz Příkon: 135 W Chladící teplota: -18 ~ -35 Rozměry zařízení: 385X285X320 (mm) Rozměry balení: 446X344X378 (mm) N.W: 11.0 Kg G.W: 12,4 kg DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ Při používání elektrických spotřebičů, by měla být dodržována základní bezpečnostní opatření, aby se zamezilo riziku vzniku požáru, úrazu elektrickým proudem a / nebo zranění, včetně následujících: 1. Přečtěte si všechny pokyny před použitím. 2. Ujistěte se, že napětí používané zásuvky souhlasí s napětím uvedeným na štítku přístroje, a ujistěte se, že je uzemnění zásuvky v dobrém stavu. 3. Je-li napájecí kabel poškozen, musí být nahrazen výrobcem nebo jeho agentem nebo podobně kvalifikovanou osobou, aby se předešlo nebezpečí. 4. Nepoužívejte tento výrobek převrácený, nebo ve sklonu přes Pro ochranu proti riziku úrazu elektrickým proudem, nelijte vodu na kabel, zástrčku a ventilaci, neponořujte do vody nebo jiné tekutiny. 6. Přístroj vždy vypojte ze zásuvky po použití nebo před čištěním. 7. Udržujte přístroj 8cm od jiných objektů pro zajištění správného tepelného uvolňování. 8. Nepoužívejte příslušenství, které není doporučené výrobcem. 9. Tento spotřebič není určen pro použití osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi, nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dohledem osoby, zodpovědné za jejich bezpečnost. Děti by měly být pod dohledem, aby si nehrály se spotřebičem. 10. Nepoužívejte přístroj v blízkosti ohně, varné desky nebo sporáku. 11. Nezapínejte a nevypínejte přístroj v příliš krátkých intervalech (zajistěte 5min.minimální Strana 2 (celkem 9)

3 interval), aby se zabránilo poškození kompresoru. 12. Plech, nebo jiné předměty, které vodí elektřinu, není dovoleno vkládat do zařízení, aby nedošlo k požáru a zkratu. 13. Když vyndáváte zmrzlinu, neklepejte při tom na sud nebo na okraj sudu abyste přístroj nepoškodili. 14. Nezapínejte napájení před instalací sudu nebo kotouče na zmrzlinu. 15. Počáteční teplota ingrediencí je 25 ± 5. Nevkládejte ingredience do mrazáku pro před mražení. Může to snadno způsobit zablokování čepele před tím, než bude zmrzlina dokončena. 16. Prosíme, nesundávejte motor mixéru při výrobě zmrzliny. 17. Pokud chcete rozšířit funkci chlazení po dokončení zmrzliny zvolte program. Motor přístroje musí být nejdříve sundán. Jinak se zkracuje životnost motoru stroje. 18. Nepoužívejte venku. 19. Nikdy nečistěte s čisticími prášky nebo tvrdým nářadím. 20. Prosíme, abyste návod k obsluze uschovali. DÍLY & VLASTNOSTI PŘED VÝROBOU ZMRZLINY Čistota Před použitím důkladně omyjte všechny části, které přijdou do kontaktu se zmrzlinou (včetně pevných misek, odnímatelné misky, míchací kotouč, průhledné víko, naplňující víko, odměrka a lžíce). Připravte ingredience: Připravte ingredience dle vlastního receptu nebo dle jednoho z uvedených receptů v této příručce, a nalijte dobře připravené ingredience na vyjímatelnou misku. Poznámka: Není nutné před-mrazit mísy v mrazáku v předstihu, neboť tento stroj má zabudovaný kompresor, který zmrazí ingredience při provozu a tím zajistí tvorbu zmrzliny. Montáž Upozornění: Prosím ujistěte se, zda je napájecí kabel odpojen. Důležité: Vždy umisťujte zmrzlinovač ve svislé poloze na rovnou plochu, aby mohl vestavěný kompresor fungovat na nejlepší úrovni. 1. Vložte vyjímatelnou misku do pevné misky na těle stroje. 2. Umístěte míchací kotouč do vyjímatelné misky. 3. Nainstalujte průhledné víko na vršek misek a udržte míchací kotouč umístěný ve Strana 3 (celkem 9)

4 středu průhledného víka. 4. Umístěte naplňující víko na průhledné víko. 5. Nasaďte motor mixéru na průhledné víko a ujistěte se, že osa motoru zapadla do otvoru v horní části míchacího kotouče. ZAČÁTEK VÝROBY ZMRZLINY Připojení k elektřině Zkontrolujte, zda napětí uvedené na štítku souhlasí s napětím zásuvky ve vaší domácnosti. Pak zapojte zástrčku do správné zásuvky. Provoz funkčních tlačítek [POWER] Tlačítko: Po připojení k elektřině, stiskněte tlačítko [POWER] pro elektrifikaci zařízení a LCD display zobrazí "60:00", což znamená, že standardní provozní doba je 60 minut. [TIMER] Tlačítko: 10, 20, 30, 40, 50 a 60 minut provozu je volitelné a je možné nastavit opakovaným stiskem [TIMER] tlačítka. Můžete si vybrat různé operační časy podle Vaší chuti. (Standardní provozní doba je 60 minut). [START / STOP] Tlačítko: Po nastavení času stiskněte tlačítko [START / STOP] pro start. Okamžitě začíná míchání a zelená kontrolka se rozsvítí, o 2 minuty později začne chlazení a rozsvítí se červená kontrolka. Když odpočítávání skončí, provoz se automaticky zastaví a uslyšíte 10 krát zvuk "Di Di Di". Na displeji se zobrazí "00:00". Pokud nikdo nenaservíruje zmrzlinu nebo nevypne přístroj do 10 minut, přístroj automaticky vstupuje do " Rozšířené funkce chlazení ", aby zmrzlina zůstala zmražená. Rozšířená funkce chlazení Zařízení pracuje ve funkci CHLAZENÍ (bez míchání) po dobu 1 hodiny, poté se vrátí do původního výchozího stavu (elektrizovaný, ale žádná operace). [Upozornění]: Nikdy nezapomeňte odpojit zařízení ze zásuvky, pokud podáváte hotovou zmrzlinu, aby se zabránilo úrazu elektrickým proudem. Úprava provozu Přerušit provoz: můžete zastavit stroj stisknutím tlačítka [START / STOP] po dobu 3 sekund, nebo stiskem tlačítka [Power] vždy, když je stroj v provozu. Nastavení provozní doby (při provozu): Vždy, když stroj běží, můžete přidat provozní dobu opakovaným stiskem tlačítka [TIMER]. Každé stisknutí přidá 5 minut, až dokud nedosáhnete maximálních 60 minut na LCD displeji. Době může být zvýšena, ale nemůže být snížena. Přidání provozní doby (Po ukončení provozní doby) Strana 4 (celkem 9)

5 Když nastavený čas (60 minut atd.) uplyne, a stroj se zastaví a vrátí se do základního stavu, chcete-li tvrdší konzistenci zmrzliny, můžete opět zvolit provozní dobu (10/20/30/40/50/60 minut), stisknutím tlačítka [TIMER], pak opět stiskněte tlačítko [START / STOP]. Zařízení bude pokračovat v provozu po dobu, kterou jste vybrali, a pak se zastaví a znovu vstoupí do "Rozšířené funkce chlazení", aby zmrzlina zůstala nerozmražená. Kontrola množství ingrediencí Aby nedošlo k přetečení a plýtvání, ujistěte se, že ingredience nepřesahují 80% kapacity vyjímatelné misky (zmrzlina expanduje, když se tvoří) Skladování zmrzliny Dejte hotovou zmrzlinu do jiné nádoby pomocí plastové lopatky nebo vařečky. Nepoužívejte kovové předměty, je zde riziko poškrábání na vnitřní vyjímatelné misce. POZNÁMKY Toto označení znamená, že tento výrobek nesmí být likvidován s běžným domácím odpadem po celé EU. Aby se zabránilo možnému poškození životního prostředí nebo lidského zdraví nekontrolovanou likvidací, recyklujte zodpovědně k podpoře opětovného využití hmotných zdrojů. Chcete-li likvidovat použité zařízení, použijte prosím zřízeného sběru, nebo se obraťte na prodejce, u kterého byl výrobek zakoupen. Prodejce může tento výrobek šetrně recyklovat vůči životnímu prostředí. CE Strana 5 (celkem 9)

6 ZMRZLINOVÉ RECEPTY VANILKOVÁ ZMRZLINA 1 hrnek plnotučného mléka 3 / 4 šálku krystalového cukru, 2 šálky smetany 1 / 2 lžičky čistého vanilkového extraktu, podle chuti. Ve středně velké míse pomocí ručního mixéru nebo metly zkombinujte mléko a krystalový cukr, a mixujte, dokud se cukr nerozpustí. 1-2 minuty na nízké otáčky. Vmíchejte smetanu a vanilkový extrakt (podle chuti). Zapněte stroj, nalijte směs do misky a nechte míchat, dokud zmrzlina nezhoustne, asi minut. Varianty: Mint Chip: Vynechte vanilku a nahraďte 1 až 1-1/2 lžičky máty peprmintového čistého extraktu (podle chuti). Přidejte 4 gramy své oblíbené hořké či polosladké čokolády, nakrájené na malé nerovnoměrné kousky. Přidejte nakrájenou čokoládu během posledních 5 minut míchání. Butter Pecan: Rozpusťte kousek másla na 10-palcové pánvi. Přidejte 1 šálek nahrubo nasekaných ořechů a 1 čajovou lžičku soli košer. Posmažte na mírném plamenu za stálého míchání, dokud většina ořechů není světle hnědá. Odstavte z tepla, (máslo bude mít ořechovou chuť a může být vyhrazeno pro jiné účely). Nechte ořechy zcela vychladnout. Přidejte ořechy během posledních 5 minut míchání. Cookies & Cream: Přidejte 3 / 4 hrnku nahrubo nakrájených sušenek, nebo Vaší oblíbené sladkosti (čokoláda, Oreos, mátové Oreos, atd...), během posledních 5 minut míchání. ČOKOLÁDOVÁ ZMRZLINA 1 hrnek plnotučného mléka 1 / 2 šálku krystalového cukru 240 g hořké nebo polosladké čokolády (oblíbené), rozdělené na 2 podobné kusy 3 / 2 šálky smetany Strana 6 (celkem 9)

7 1 lžička čistého vanilkového extraktu. Ohřejte plnotučné mléko, dokud je jen bublající kolem okrajů (toto může být provedeno na varné desce, nebo v mikrovlnné troubě). V mixéru nebo kuchyňském robotu vybaveným kovovou čepelí, smixujte cukr s čokoládou, dokud čokoláda není velmi jemně nasekaná. Přidejte horké mléko. Dejte do středně velké mísy a nechte zcela vychladnout. Vmíchejte smetanu a vanilkovým extraktem podle chuti. Zapněte zařízení, nalijte směs do chladící misky nálevkou a nechte míchat, dokud nebude zmrzlina zahuštěná, asi minut. Varianty: Chocolate almond: Přidejte 1/2 lžičky mandlového extraktu spolu s vanilkou. Přidejte 1 / 2-3 / 4 šálku nasekaných pražených mandlí či nasekanou čokoládu, potaženou mandlemi posledních 5-10 minut chlazení. Chocolate Cookie: Přidejte 1/2-1 hrnek nasekaných sušenek, během posledních 5 minut chlazení. Chocolate Fudge Brownie: Přidejte 1 / 2-1 hrnek nasekané den starých brownies během posledních 5 minut chlazení. Chocolate Marshmallow Swirl: Při odebírání zmrzliny do misky pro zmrazení, ji pokryjte vrstvou své oblíbené čokoládové polevy a kopečky ibiškového krému (chmýří). ČERSTVÁ JAHODOVÁ ZMRZLINA 250 g nebo 1 pintu čerstvé zralých nakrájených jahod 3/2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy 1 hrnek cukru 1 šálek plnotučného mléka 2 šálky smetany 1 lžička čistého vanilkového extraktu V malé misce smíchejte s jahodami citrónovou šťávu a 1 / 3 šálku cukru, lehce promíchejte a nechte jahody máčet ve šťávě po dobu 2 hodin. Ve středně velké míse pomocí ručního mixéru nebo metly zkombinujte mléko a Strana 7 (celkem 9)

8 krystalový cukr, dokud se cukr nerozpustí, 1-2 minuty na nízké otáčky. Vmíchejte smetanu a šťávu z jahod a vanilku. Zapněte zařízení, nalijte směs do chladící misky nálevkou a nechte míchat, dokud krém nebude zahuštěný, asi minut. Přidejte nakrájené jahody během posledních 5 minut chlazení. Poznámka: Tato zmrzlina bude mít "přirozený" vzhled velmi světle růžový, pokud bude růžová hlubší, je potřeba, přidat malé množství červeného potravinářského barviva, dokud nebude dosaženo požadované barvy. ČERSTVÝ CITRONOVÝ SORBET 2 hrnky cukru 2 šálky vody 1 šálek čerstvě vymačkané citronové šťávy 1 lžíce jemně nasekané citronové kůry * Smíchejte cukr a vodu ve středně velkém hrnci a přiveďte k varu na středně-velkém teple. Snižte teplotu na nízkou a vařte bez míchání, dokud se cukr nerozpustí, asi 3-5 minut. Nechte zcela vychladnout. Toto se nazývá jednoduchý sirup, a může být vyroben předem ve větším množství, pro tvorbu citronového sorbetu. Uchovávejte v chladu, dokud nebude připraven k použití. Po vychladnutí přidejte citronovou šťávu a kůru a smíchejte. Zapněte zařízení, nalijte citrónovou směs do chladící misky nálevkou a nechte míchat v přístroji, dokud nebude hustý, asi minut. Pomocí škrabky na zeleninu odstraňte barevné části kůry citronů. Varianty: Fresh Pink Grapefruit Sorbet: Nahraďte citronovou šťávu za 1-1/2 šálky čerstvě vymačkané šťávy růžového grepu a přidejte 1 lžíci jemně nasekané grapefruitové kůry za citronovou kůru. Přidejte 1/4 šálku Orgeat sirupu do směsi (Orgeat Sirup se používá pro koktejly, jako MaiTai nebo Scorpion, a jsou k dispozici s nápojovými mixéry ve většině obchodů s potravinami). ČOKOLÁDOVÝ MRAŽENÝ JOGURT 1 hrnek plnotučného mléka 180 g hořké nebo polosladké čokolády, nasekané Strana 8 (celkem 9)

9 2 šálky nízkotučného vanilkového jogurtu 1/4 hrnku cukru Smíchejte mléko a čokoládu v mixéru nebo kuchyňském robotu vybaveným kovovou čepelí a mixujte, dokud nebudou ingredience dobře mixované a hladné, sekund. Přidejte jogurt a cukr, míchejte do hladka, asi 15 sekund. Zapněte zařízení, nalijte směs do chladící misky nálevkou a nechte míchat, dokud jogurt nebude zahuštěný, asi minut. Strana 9 (celkem 9)

KLARSTEIN Snowberry & Choc

KLARSTEIN Snowberry & Choc KLARSTEIN Snowberry & Choc Zařízení na výrobu zmrzliny 10028043 Technická data Číslo produktu 10028043 Napájení Výkon Rozměry Kapacita 220-240 V ~ 50-60 Hz 135 W 400 mm (Š) x 260 mm (H) x 275 mm (V) 1.2

Více

EURONAKUPY.CZ www.euronakupy.cz Návod ZMRZLINOVAČ

EURONAKUPY.CZ www.euronakupy.cz Návod ZMRZLINOVAČ Návod ZMRZLINOVAČ DŮLEŽÍTÉ 1. Tento přístroj je určen pouze k domácímu použití. 2. Používejte tento přístroj pouze tak, jak je popsáno v tomto manuálu. 3. Nepoužívejte přístroj, pokud je poškozen napájecí

Více

KLARSTEIN. Zařízení na přípravu zmrzliny , ,

KLARSTEIN. Zařízení na přípravu zmrzliny , , KLARSTEIN Zařízení na přípravu zmrzliny 10022113, 10022114, 10028711 Technická data Číslo produktu 10022113 10022114 10028711 Napětí Spotřeba energie Objem 220-240 V50/60 Hz 7 W 0.8 l Bezpečnostní instrukce

Více

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

CLARITY ZMRZLINOVAČ. Recepty

CLARITY ZMRZLINOVAČ. Recepty CLARITY ZMRZLINOVAČ Recepty 2 obsah Spojení vanilky a čokolády 4 Osvěžující citrónová zmrzlina 6 Sladký hřích s mandarinkami, čokoládou a likérem 7 Mražený banánový jogurt 9 Zázvorovo-meruňková symfonie

Více

ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI

ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI ČESKY - ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI POPIS PRVNÍ POUŽITÍ Odstraňte obalový materiál z vnitřní části zmrzlinového stroje. Nádoby, lopatku a víko omyjte

Více

ST-FP8521. Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-FP8521. Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-FP8521 Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod k použití ZMRZLINOVAČ S KOMPRESOREM

Návod k použití ZMRZLINOVAČ S KOMPRESOREM Návod k použití 10028873 10028874 ZMRZLINOVAČ S KOMPRESOREM Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození, prosíme Vás,

Více

Bella Kuchyňský robot

Bella Kuchyňský robot KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Bella Kuchyňský robot 10008232 10008233

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

HM-843 Mixér Návod k obsluze

HM-843 Mixér Návod k obsluze HM-843 Mixér Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě

Více

VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS

VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Aby se snížilo riziko zranění osob nebo poškození majetku, musí se dodržovat základní bezpečnostní opatření, která je třeba dodržovat- jsou to následující:

Více

MOD. 638. Zmrzlinovač. Návod k použití

MOD. 638. Zmrzlinovač. Návod k použití MOD. 638 Zmrzlinovač Návod k použití 10 1 2 9 3 4 5 6 8 7 Obr. 1 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití HM 2 Ruční mixér CZ Návod k použití Ovládání Madlo vysunutí vysunutí Tělo Šlehací nástavce Hnětací nástavce Rychlost Regulace rychlosti TURBO zapnutí/ vypnutí Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Výrobník zmrzliny a jogurtovač

Výrobník zmrzliny a jogurtovač Výrobník zmrzliny a jogurtovač Návod k použití Obr. 1 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ NENÍ

Více

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP9084 Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328 Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS 99325 a 99328 Návod k obsluze www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 6) Výrobník zmrzliny s kompresorem Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny

Více

Horkovzdušná fritéza

Horkovzdušná fritéza Horkovzdušná fritéza 10028288 10028289 10028290 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

VÝROBNÍK ZMRZLINY, LEDOVÝCH KOKTEJLŮ A SORBESTŮ RECEPTY NA VÝROBU ZMRZLINY A SORBETU MYDOMO BL-1200

VÝROBNÍK ZMRZLINY, LEDOVÝCH KOKTEJLŮ A SORBESTŮ RECEPTY NA VÝROBU ZMRZLINY A SORBETU MYDOMO BL-1200 VÝROBNÍK ZMRZLINY, LEDOVÝCH KOKTEJLŮ A SORBESTŮ RECEPTY NA VÝROBU ZMRZLINY A SORBETU MYDOMO BL-1200 1 Bezpečnostní pokyny Chcete-li zamezit riziku, úrazu nebo poškození majetku, dodržujte základní bezpečnostní:

Více

Zmrzlinovač

Zmrzlinovač Zmrzlinovač 10031663 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12 Návod k použití RÝŽOVAR RC-12 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Bezpečnostní upozornění Aby byla zajištěna trvalá bezpečnost a nízké riziko úrazu elektrickým proudem, dodržujte prosím veškeré bezpečnostní pokyny

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Návod k použití BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Čtěte pozorně, návod uchovejte pro budoucí použití. Při ignorování bezpečnostních pokynů není výrobce odpovědný za případná poškození. Tento spotřebič lze použít

Více

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Výrobník zmrzliny Pročtěte si rovněž návod k použití základního spotřebiče. Pokyny pro likvidaci Chladicí nádoba je naplněna tekutinou, která je z ekologického a zdravotního

Více

Rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Rychlovarná konvice 10021357 10021359 10028005 10021358 10021360 10028006 10028003 10028004 Bezpečnostní instrukce 1. Před použitím si přečtěte všechny pokyny. Před připojením zařízení k napájecímu zdroji

Více

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Kuchyňský robot 10006254 10006255

Více

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot KLARSTEIN Gracia Kuchyňský robot 10006253 10006252 10022087 10022088 Technická data Číslo produktu 1006253, 10006252, 10022087, 10022088 Napájení 230 V ~ 50 Hz Spotřeba 1000 W Kapacita mísy 5 litres (max

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-FP Jogurtovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP Jogurtovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP 8511 Jogurtovač Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

ST-FP9064. Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP9064. Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP9064 Ponorný mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod k použití RÝŽOVAR RC-05

Návod k použití RÝŽOVAR RC-05 Návod k použití RÝŽOVAR RC-05 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento

Více

MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM

MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM Příprava: 40 minut Pečení: 12 minut Počet porcí: 16 pusinek Ingredience 180 g změklého másla 30 g moučkového cukru 1 lžička vanilkového extraktu 230 g hladké mouky 2 vejce Na náplň:

Více

GZ-1510. Výrobník zmrzliny Výrobník zmrzliny Lodziarka Fagylaltgép Aparat za pripravo sladoleda CZ SK PL H SI

GZ-1510. Výrobník zmrzliny Výrobník zmrzliny Lodziarka Fagylaltgép Aparat za pripravo sladoleda CZ SK PL H SI Výrobník zmrzliny Výrobník zmrzliny Lodziarka Fagylaltgép Aparat za pripravo sladoleda GZ-1510 CZ SK PL H SI Návod k obsluze Návod na obsluhu Instrukcja obsługi Használati útmutató Navodila za uporabo

Více

Připravte potraviny PEČENÍ

Připravte potraviny PEČENÍ CS PEČENÍ Nikdy přístroj nezapínejte prázdný. Nepřetěžujte misku, dodržujte doporučená množství. Tento výrobek není určen na vaření klasických fritovaných jídel (nenaplňujte misku olejem). popis A Víko

Více

Výrobník zmrzliny Návod k použití

Výrobník zmrzliny Návod k použití Výrobník zmrzliny Návod k použití CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží pro efektivní používání

Více

LR Mixér ponorný Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Mixér ponorný Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7303 Mixér ponorný Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí,

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Obsah' Technické údaje. Bezpečnostní pokyny

Obsah' Technické údaje. Bezpečnostní pokyny Vážený zákazník, Gratulujeme vam k zakoupeni tohoto zarizeni Klarstein. Prectete si prosim pozorne tento navod a nasledujici tipy na montaz a uzivani, aby nedoslo k technickym skodam. Jakekoli selhani

Více

Čokoládová fontána FC 250. Návod k obsluze

Čokoládová fontána FC 250. Návod k obsluze Čokoládová fontána FC 250 Návod k obsluze 1 Šnek 2 Nádoba na čokoládu 3 Tělo spotřebiče 4 Zapnutí ohřevu 5 Kontrolka 6 Motor/tok POUZE PRO POUŽITÍ V DOMÁCNOSTI PŘED POUŽITÍM SPOTŘEBIČE SI PŘEČTĚTE TYTO

Více

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

Před prvním použitím. Připravte potraviny PEČENÍ POPIS RYCHLÁ PŘÍPRAVA

Před prvním použitím. Připravte potraviny PEČENÍ POPIS RYCHLÁ PŘÍPRAVA CS PEČENÍ Nikdy přístroj nezapínejte prázdný. Nepřetěžujte misku, dodržujte doporučená množství. Tento výrobek není určen na vaření klasických fritovaných jídel (nenaplňujte misku olejem). POPIS A Víko

Více

PHSB 610 MJ. User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi

PHSB 610 MJ. User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi PHSB 610 MJ User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi Vážený zákazníku, děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe,

Více

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz LR 7312 Mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

Mražený jogurt. s jablečným cukrem. Na 4-6 porcí. Mražený jogurt

Mražený jogurt. s jablečným cukrem. Na 4-6 porcí. Mražený jogurt Mražený jogurt s jablečným cukrem Na 4-6 porcí Na zmrzlinu 600 g řeckého jogurtu (10 %) 100 g cukru 100 ml smetany ke šlehání 2 bílky, špetka soli Na jablečný cukr 80 g cukru 25 ml smetany špetka soli

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK 0011 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

Chladnička na víno

Chladnička na víno Chladnička na víno 10011580 10032025 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Kávovar

Kávovar Kávovar 10032762 10032763 10032764 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití. Model F03MK

Návod k použití. Model F03MK Návod k použití Model F03MK Bezpečnostní pokyny Čtěte POZORNĚ následující pokyny! Vyhnete se tak nebezpečí úrazy a poškození výrobku. Tento napěňovač mléka je určený na použití v domácím prostředí, například:

Více

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Návod k použití ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Technická data. Bezpečnostní pokyny

Technická data. Bezpečnostní pokyny Konvice 10031479 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Jakékoliv selhání

Více

Výrobník ledu

Výrobník ledu Výrobník ledu 10031372 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

OFICIÁLNÍ PARTNER VAŠICH VZPOMÍNEK NA DĚTSTVÍ

OFICIÁLNÍ PARTNER VAŠICH VZPOMÍNEK NA DĚTSTVÍ OFICIÁLNÍ PARTNER VAŠICH VZPOMÍNEK NA DĚTSTVÍ SPOUSTA RECEPTŮ NA ZMRZLINY všech chutí S vaším domácím zmrzlinovačem si můžete vyrobit chutné zmrzlinové pohoštění ze zcela přírodních surovin. Stačí si vybrat

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ruční mixér. Návod k použití HBS6702W CZ 01M Ruční mixér

Ruční mixér. Návod k použití HBS6702W CZ 01M Ruční mixér Ruční mixér Návod k použití HBS6702W Z 01M-8834363200-4915-01 Ruční mixér 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte

Více

Electric oven. Elektrická trouba

Electric oven. Elektrická trouba Electric oven Elektrická trouba ST-EC1070 ST-EC1072 ST-EC1074 ST-EC1075 ST-EC1076 ST-EC1077 3 ST-EC1078 ST-EC1079 ST-EC10708 ST-EC10709 ST-EC10711 ST-EC10712 4 CZ Vážený zákazníku! Gratulujeme vám k zakoupení

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Návod k použití GRIL R-278

Návod k použití GRIL R-278 Návod k použití GRIL R-278 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

MLÝNEK NA KÁVU R-942

MLÝNEK NA KÁVU R-942 Návod k použití MLÝNEK NA KÁVU R-942 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

LR Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7101 Mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření suroviny: salátová okurka Dovednosti, které se žáci naučí: loupání, jemné krájení, strouhání, míchání Pokrmy: Studená okurková polévka s koprem, šp.: špetka okurky salátové / 500 g - oloupejte - nastrouhejte

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

ST-EC Parní hrnec. Návod k použití Záruční podmínky

ST-EC Parní hrnec. Návod k použití Záruční podmínky ST-EC 1181 Parní hrnec Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV Česky Popis a Víko b Nádrž c Držák filtru d Ohřívací destička e Tlačítko zapnout/vypnout nebo ovládací panel f Odměrná lžíce g Konvice nebo izolovaná nádoba

Více

Návod k obsluze pro Váš přístroj Baumatic GELATO1SS Volně stojící zařízení na výrobu 1,5 litru zmrzliny a sorbetů

Návod k obsluze pro Váš přístroj Baumatic GELATO1SS Volně stojící zařízení na výrobu 1,5 litru zmrzliny a sorbetů Návod k obsluze pro Váš přístroj Baumatic GELATO1SS Volně stojící zařízení na výrobu 1,5 litru zmrzliny a sorbetů POZNÁMKA: Tento návod s pokyny pro uživatele obsahuje důležité informace včetně bodů k

Více

PALAČINKOVAČ - GRIL R-201

PALAČINKOVAČ - GRIL R-201 Návod k použití PALAČINKOVAČ - GRIL R-201 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-CM1038. Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM1038. Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM1038 Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

VitAir Turbo SMART VitAir Turbo S

VitAir Turbo SMART VitAir Turbo S VitAir Turbo SMART VitAir Turbo S 10032731 10032732 10032734 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

Návod k použití (CZECH) Montiss Ice Cream Maker Gelato KIM5792M. Datum BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY PRODUKT

Návod k použití (CZECH) Montiss Ice Cream Maker Gelato KIM5792M. Datum BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY PRODUKT Návod k použití (CZECH) Montiss Ice Cream Maker Gelato KIM5792M Datum OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY PRODUKT MONTÁŽ POUŽITÍ RECEPTY ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ LIKVIDACE STARÝCH SPOTŘEBIČŮ TECHNICKÉ DETAILY ZÁRUKA BEZPEČNOSTNÍ

Více

R-579. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. Tyčový mixér R-579

R-579. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. Tyčový mixér R-579 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-579 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ruční mixér. Návod k použití HBS6700W CZ 01M Ruční mixér

Ruční mixér. Návod k použití HBS6700W CZ 01M Ruční mixér Návod k použití HBS6700W CZ 01M-8832843200-4815-01 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte optimální výsledky

Více

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej!

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18 Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená s návodem k obsluze. Zařízení

Více

LR Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7505 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí,

Více

Multifunkční transferový lis pro potisk hrnků - uživatelská příručka Název modelu: White Horizon

Multifunkční transferový lis pro potisk hrnků - uživatelská příručka Název modelu: White Horizon UNIVOX spol. s r.o. Kolonie 392/2, 737 01 Český Těšín tel.: 558 737 604-5 e-mail: grawerton@univox.cz WHITE HORIZON Zahájení práce s lisem pouze po dřívějším proškolení v oblasti fungování lisu Obsah A

Více

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Popis přístroje Pohled zepředu a z boku Seznam součástí A. Tryska B. Kryt vodní nádržky C. Náhradní

Více

Rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Rychlovarná konvice 10012348 Varování Zařízení Aby se snížilo riziko požáru, úrazu elektrickým proudem a poškození: Nepoužívejte tento výrobek v dešti. Nepokládejte předměty naplněné tekutinou, například

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Zařízení na vaření piva - kotlík na slad

Zařízení na vaření piva - kotlík na slad Zařízení na vaření piva - kotlík na slad 10028505 Vážení zákazníci blahopřejeme Vám k zakoupení nového přístroje. Pozorně si přečtěte následující pokyny k používání a pečlivě je dodržujte, abyste předešli

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY

PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY DORTÍKOVAČ - RECEPTY Muffiny s chorizem 250 g hladké mouky 2 lžičky kypřicího prášku 2 vejce 50 g rozpuštěného másla 200 ml podmáslí sůl a pepř 80 g nahrubo strouhaného ementálu

Více

R-556. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-556

R-556. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-556 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1 R-556 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Právě jste zakoupili výjimečný aroma difuzér vzduchu MIA. Přinese Vám potěšení a zlepší vzduch kolem Vás.

Právě jste zakoupili výjimečný aroma difuzér vzduchu MIA. Přinese Vám potěšení a zlepší vzduch kolem Vás. MIA Návod k použití Gratulujeme! Právě jste zakoupili výjimečný aroma difuzér vzduchu MIA. Přinese Vám potěšení a zlepší vzduch kolem Vás. Stejně jako u všech domácích elektrických spotřebičů je třeba

Více

R-581. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-581

R-581. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-581 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1 R-581 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Manual EN CZ HU DE SK

Manual EN CZ HU DE SK Manual EN CZ HU DE SK CZ Děkujeme za nákup našeho výrobku. Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod. Po přečtení návodu budete mít jistotu, že mixér budete používat bezpečně, pohodlně a efektivně,

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-EK 8015 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej!

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42 Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená s návodem k obsluze odvlhčovače.

Více