ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER PŘÍSLUŠENSTVÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER PŘÍSLUŠENSTVÍ"

Transkript

1 ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

2 ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí mnoho příležitostí individualizace v otázkách komfortu, přepravy a zábavy. Všechny jeho přednosti mohou být vylepšeny celou řadou stylových a praktických prvků. nabízí širokou škálu produktů, které rozšíří přepravní možnosti modelu ŠKODA RAPID SPACEBACK, dodají mu na atraktivitě a funkčnosti a posílí cestovní komfort. Ať už zvolíte úpravy designu, přepravních možností, nebo hledáte prvky posilující bezpečnost a komfort Vašich dětí, vždy nabídne optimální řešení. Všechny produkty se vyznačují vysokou kvalitou prověřenou důkladným testováním a 100% kompatibilitou s vozem ŠKODA RAPID SPACEBACK.

3 Nová ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz, který umí nadchnout. Odvážností svého designu překračuje zavedené hranice a dokládá stále větší rozmanitost vozů ŠKODA. Ať už sedíte za volantem vozu ŠKODA RAPID SPACEBACK, obdivujete zvenčí křivky karoserie, nebo se těšíte z jeho velkorysého zavazadlového prostoru, máte pocit, že řídíte výjimečný vůz. S atraktivními a praktickými produkty ze ŠKODA Originálního příslušenství můžete vůz ŠKODA RAPID SPACEBACK ještě více přizpůsobit svým potřebám, splnit si svoje motoristické sny a využít potenciál vozu na maximum. Bohatá nabídka ŠKODA Originálního příslušenství nabízí řadu vylepšení a možností, jak zvýraznit svůj styl a zároveň podtrhnout sportovní charakter vozu. Ať už si pro svůj vůz vyberete malý kožený paket, decentní lištu předního spoileru, testy prověřené dětské sedačky, kvalitní střešní nosiče, nebo navigační systémy ŠKODA, vždy budete mít jistotu, že všechny produkty z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství jsou šité na míru Vašeho vozu. Produkty ze sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství představují záruku kvality, bezpečnosti a 100% kompatibility s daným modelem. Veškeré příslušenství prochází důkladnými testy funkčnosti, spolehlivosti i odolnosti, a proto Vám vždy zpříjemní cestu.

4 SPORT & DESIGN SPORT LOOK PAKET ČERNÝ Sada dekorativních fólií v černé lesklé barvě pro boční a 5. dveře (5JJ D) Černá lesklá lišta předního nárazníku (5JA A) Spoiler 5. dveří v barvě karoserie (5JJ ) Kryty bočních zrcátek v černé lesklé barvě (6V A) Paket lze objednat s novým vozem.

5 RED & GREY PAKET Součástí paketu jsou červená 17" kola z lehké slitiny Savio, červené kryty bočních zrcátek a červenošedý polep kapoty, střechy a 5. dveří a černý rámeček mřížky chladiče. V nabídce je i černá varianta paketu (černá kola a kryty zrcátek, červenošedý polep a černý rámeček mřížky chladiče). Sada designových fólií přední nárazník, kapota, střecha, střešní spoiler, fólie pod oknem 5. dveří (5JA E/5JJ H) Dekorace vnějších zpětných zrcátek červená Corrida (6V ) Paket lze objednat s novým vozem.

6 SPORT PAKET Dvoubarevný spoiler předního nárazníku (5JJ ) Střešní spoiler v barvě karoserie (5JJ ) Zadní difuzor (5JJ ) Chcete zdůraznit tvary svého vozu ŠKODA RAPID SPACEBACK a dát mu sportovnější charakter? Potom je právě pro Vás určen atraktivní Sport Paket. Perfektně se hodí k Vašemu vozu a zdůrazňuje Vaši individualitu.

7

8 KOLA Z LEHKÉ SLITINY Černé dekorativní prahové lišty S nápisem RAPID (5JA A) Dekorativní prahové lišty S nápisem RAPID (5JA ) Dekorativní prahové lišty S nápisem RAPID Hockey Edition (5JA C) Kvalita, bezpečnost a design Kola z lehké slitiny ze ŠKODA Originálního příslušenství jsou názorným příkladem spojení kvality, funkce a estetiky. Kola z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství procházejí všemi zkouškami jako kola pro sériovou produkci a tím je zajištěna jejich vysoká kvalita a bezpečnost v provozu. Systém zkoušek je dnes tak propracován, že je z hlediska namáhání odzkoušena prakticky každá část kola. Lišta předního nárazníku Chromovaná (5JA ); černá lesklá (5JA A) Spoiler 5. dveří (5JJ ) Všechna kola musí vyhovět přísným požadavkům, které jsou kladeny na tento tzv. životně důležitý díl. Certifikovaní dodavatelé pak zaručují kvalitu vyráběných kol z lehkých slitin a dodržení stanovených parametrů. Díky široké nabídce designů a barevných provedení litých kol si můžete svůj vůz ŠKODA RAPID SPACEBACK individualizovat přesně podle svých představ. Dekorativní kryty zpětných zrcátek černé (6V A) Dekorativní kryty zpětných zrcátek červené (6V ) Kryty pedálů z ušlechtilé oceli Pro automatickou převodovku (5E ); pro manuální převodovku (5E ) Dekorativní kryty zpětných zrcátek imitace karbonu (5JA B) Pro dosažení maximální kvality produktů ze sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství je využíváno i výpočetní techniky, jako například zde na simulačním obrázku z testování kol z lehké slitiny.

9 ORIGINÁLNÍ KOLA BUSINESS TŘÍDA S DOTYKEM DOKONALOSTI. Vaše boty toho o Vás řeknou hodně a stejné to je i s koly u Vašeho vozu. Ať už je Vaším cílem zdůraznit u vozu ŠKODA RAPID SPACEBACK jeho eleganci, nebo sportovního ducha, originální kola budou vždy perfektní volbou. Savio 5JA D HZ9 v platinové matné barvě, broušené Savio 5JA B FL8 v černé metalické barvě, broušené Savio 5JA J 8Z8 ve stříbrné barvě, broušené Savio 5JA H FM9 v bílé barvě, broušené Nabídka kol z lehké slitiny ELEGANTNÍ Savio 5JA E MN4 v červené lesklé barvě, broušené Savio 5JA C ZG6 v černé matné barvě, broušené Blade 5JA G ZG6 Kolo z lehké slitiny 7,0 17" v černé matné barvě, broušené Blade 5JA F HZ9 Kolo z lehké slitiny 7,0 17" v platinové matné barvě, broušené SPORTOVNÍ OUTDOOROVÁ Na kola lze nasadit sněhové řetězy.

10 ORIGINÁLNÍ KOLA VĚDĚLI JSTE, ŽE všechna kola z lehké slitiny splnila přísné homologační testy společnosti ŠKODA AUTO, které testovaly jejich odolnost proti korozi, vlivům klimatu a opotřebení? Zároveň jsou kola chráněna vrstvou extrémně tvrdé barvy, která odolá vysokým teplotám. Ray 5JA FL8 v černé metalické barvě, broušené Ray 5JA JX2 v černé lesklé barvě, broušené Ray 5JA Z8 ve stříbrné barvě Prestige 5JA A ZG6 v černé matné barvě Italia 6V FL8 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, v černé metalické barvě, broušené Italia 6V B 8Z8 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, ve stříbrné barvě, broušené Italia 6V A FM9 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, v bílé barvě, broušené Antia 5JA Z8 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, ve stříbrné barvě Camelot 5JA A 8Z8 ve stříbrné barvě Clubber 6V Z8 ve stříbrné barvě Rock 6V C 8Z8 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, ve stříbrné barvě Dione 5JA B 8Z8 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, ve stříbrné barvě Antia 5JA C FL8 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, v černé metalické barvě Antia 5JA FM9 Kolo z lehké slitiny 7,0J 16" pro pneumatiky s rozměry 215/45 R16, v bílé barvě Carme 5JA Z8 Kolo z lehké slitiny 6,0J 15" pro pneumatiky s rozměry 185/60 R15, ve stříbrné barvě Propeller 5JA A 8Z8 Kolo z lehké slitiny 6,0J 15" pro pneumatiky s rozměry 185/60 R15, ve stříbrné barvě

11 ORIGINÁLNÍ KOLA ŠKODA Pneugarance Matone 6V A 8Z8 Kolo z lehké slitiny 6,0J 15" pro pneumatiky s rozměry 185/60 R15, ve stříbrné barvě Matone 6V B FM9 Kolo z lehké slitiny 6,0J 15" pro pneumatiky s rozměry 185/60 R15, v bílé barvě Matone 6V C FL8 Kolo z lehké slitiny 6,0J 15" pro pneumatiky s rozměry 185/60 R15, v černé barvě Na cestách Vás mohou potkat různé nástrahy. Ať už jde o hřebíky, nebo ostré obrubníky a kameny, poškození pneumatiky bývá většinou natolik rozsáhlé, že je potřeba pořídit si novou. A právě proto, aby pro Vás zničená pneumatika již nepředstavovala finanční ztrátu, Vám přinášíme program ŠKODA Pneugarance. Garanci na pneumatiku automaticky získáte pouze při koupi letní či zimní pneumatiky nebo kompletního zimního kola u autorizovaného obchodního partnera ŠKODA nebo ve ŠKODA E-shopu. Garance je poskytována jednotlivě, tedy bez ohledu na počet zakoupených kol. Vztahuje se na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu, včetně najetí na obrubník. S programem ŠKODA Pneugarance získáte slevu až 70 % z ceny nové pneumatiky. Výše slevy (stejně jako doba platnosti záruky) závisí na hloubce zbytkového dezénu, přičemž limitem je 5 mm. Garanci můžete uplatnit u kteréhokoli autorizovaného partnera ŠKODA v rámci České republiky. Dakara 5JA Kryty kol pro kola s rozměry 6,0J 15", čtyřdílná sada Metis 5JA Kryty kol pro kola s rozměry 5,0J 14", čtyřdílná sada Sada obalů na kola ( B) Krytky šroubů Pro estetičtější vzhled kol; stříbrnošedá mat (1Z Z37); pro kola s bezpečnostními šrouby C (1Z A Z37); černá mat (1Z C); pro kola s bezpečnostními šrouby C (1Z A 01C); stříbrnošedá lesk (1Z UZ7); černá lesk (1Z B9); stříbrná metal (1Z ZS) Ozdobné krytky ventilků ( C)

12 INDIVIDUALIZACE INTERIÉRU BAREVNÝ KOŽENÝ PAKET Tříramenný sportovní volant Multifunkční červená Cherry (5E F FNG); červená Cherry (5E E FNE) Malý kožený paket v barvě šedá Lava: Tříramenný sportovní volant Multifunkční šedá Lava (5E J FKM); šedá Lava (5E H FKL); kožená hlavice řadicí páky a manžeta šedá Lava 5st. (5JB B YDK); kožená hlavice řadicí páky a manžeta šedá Lava 6st. (5JB C YDK); kožená hlavice řadicí páky a manžeta pro automatickou převodovku šedá Lava DQ (5JB B YDK); kožené madlo ruční brzdy šedá Lava (5JA RS3) Malý kožený sportovní paket s červenou kůží Dodá interiéru sportovní styl a jedinečnost: tříramenný sportovní volant s červenou kůží (5JA ); madlo ruční brzdy v červené kůži (5JA ); madlo řadicí páky v červené kůži pro vozy s levostranným řízením (5JB pětistupňová manuální převodovka; 5JB A šestistupňová manuální převodovka; 5JB automatická převodovka)

13 INTERIÉR JAKO VAŠE DRUHÉ JÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK přináší revoluční možnost individualizace interiéru vozu Chcete se těšit připomínkou svého nejhezčího výletu? Nebo mít stále na očích ty, kteří na Vás čekají doma? Anebo prostě vystajlovat svůj vůz do posledního detailu? Dolaďte si interiér svého vozu dekorační fólií, která přesně sedí do prostoru na přístrojové desce před spolujezdcem. Ale hlavně může nést jakýkoli motiv, co Vás jen napadne. Takže perfektně zrcadlí Váš styl, temperament či záliby. A když se změní? Fólii jedním pohybem sloupnete a můžete si vůz vyšperkovat nanovo! Nemáte momentálně vlastní nápad? Pokud si chcete vyzdobit interiér vozu podle svého gusta, ale nemáte vhodný snímek, využijte výběr už připravených motivů. I předdefinované interiérové fólie lze objednat ve ŠKODA E-shopu. Stačí se jen rozhodnout, který z 9 designů v černém a bílém provedení je ten pravý pro Váš vůz. Být designérem je tak snadné! 1. Zachyťte svoje nej Vyfoťte svůj motiv nebo si vyberte jakýkoli oblíbený obrázek. Buďte kreativní, fantazii se meze nekladou! 2. Stačí pár kliků Jděte na stránky ŠKODA E-shopu (eshop. skoda-auto.cz), kde na Vás v sekci Fólie do interiéru čeká jednoduchá aplikace. V několika snadných krocích si nejdříve vyberete druh dekoru palubní desky (černý, bílý, světle šedý nebo tmavě šedý kartáčovaný), nahrajete svoji fotografii, upravíte požadovaný výřez a pak už jen zbývá dokončit objednávku. Hotovou fólii Vám doručíme kurýrem až domů. 3. A jde se lepit Připravenou samolepku nalepte podle přiložených instrukcí do svého vozu. Pokud si nejste jistí svou zručností, neváhejte se obrátit na naše servisní partnery, kteří Vám rádi pomohou.

14 INFOTAINMENT Se ŠKODA Originálním příslušenstvím bude cestování mnohem příjemnější. Už žádné bloudění neznámými místy ani nuda při dlouhých jízdách po dálnici nebo zastávky kvůli telefonování. Místy, kde to neznáte, Vás spolehlivě provede navigace. Originální rádia se postarají o kvalitní poslech Vaší oblíbené hudby. A díky hands-free o sobě můžete dát vědět svým blízkým nebo během jízdy pohodlně vyřídit neodkladné pracovní záležitosti. Aktualizace map Silniční síť se stále mění, a proto je potřeba paměť navigačního systému aktualizovat. Jen tak můžete jet vždy najisto, nejkratší cestou a jízdu si užívat. Aktualizace map tedy šetří Váš čas i peníze. S koupí vozu, respektive navigačního systému ŠKODA, získáte tzv. doživotní aktualizaci navigačních dat v ceně přístroje. To znamená, že si můžete dvakrát ročně, po dobu až pěti let po ukončení výroby daného infotainmentu zdarma aktualizovat své mapové podklady. Online aktualizace map zdarma je možná pouze u vozů vyrobených od KT 22/2015. U vozů vyrobených před tímto datem lze mapy aktualizovat zakoupením navigační SD karty. Navigační SD karty Pro navigaci Amundsen (Evropa 1 5L P, Evropa 2 5L Q, svět 1 5L R, svět 2 5L S, prázdná 5L C) Stáhněte si aktuální navigační mapy: SmartGate* SmartGate umožňuje propojit smartphone nebo tablet přes aplikace ŠKODA se systémy vozu a získat tak zajímavé provozní údaje, nejen o tom, jak je jízda ekonomická nebo dynamická, ale i servisní informace apod. (6V ) Drive MFA Pro MotorSound G-Meter Performance MyŠKODA App Sada pro dodatečnou montáž USB/AUX (5JA ) Propojovací kabel USB Apple Lightning (5E E), Mini USB (5JA H), Micro USB (5JA J) * SmartGate je dostupná pouze pro vozy vyráběné do KT 22/17.

15 KOMFORT & UŽITEK Bez vyobrazení: Termoelektrický chladicí box (15 l) (5L ) Jestliže existuje jediný jmenovatel pro výrobky ze ŠKODA Originálního příslušenství, pak je to slovo praktický. Široká nabídka geniálně jednoduchých řešení Simply Clever se postará o to, že ŠKODA RAPID SPACEBACK bude stejně praktickým každodenním pomocníkem, jako jsou i všechny ostatní modely ŠKODA. Anebo pro Vás bude ještě něčím více? Přenosný kávovar ( C) Bezpečnostní pás pro psy S ( A), M ( B), L ( C), XL ( D) Termoelektrický chladicí box (20 l) S ochranou baterie před vybitím ( G) Držák multimédií (5JA A) Smart Holder držák multimédií (3V ) AUTOKOBERCE Automobil je tak trochu druhým domovem. Aby jeho interiér zůstal útulný a čistý, můžete jej ochránit pomocí textilních a pryžových vkládaných koberců. Zachycují nečistoty i vlhkost, jejich povrch neklouže a svým tvarem dokonale vyplňují prostor pod nohama pasažérů. Zatímco textilní koberce poskytují nohám komfortní pocit a přispívají k pozdějšímu nástupu únavy řidiče, gumové koberce jsou optimální pro použití za nepříznivého počasí, kdy se na podrážkách pasažérů může do interiéru dostat větší množství nečistot. Koberce lze kdykoli vyjmout, snadno vyčistit a vyměnit je za ty, které se Vám právě budou hodit. Drží a vydrží Věděli jste, že textilní koberce ze ŠKODA Originálního příslušenství procházejí také takzvaným podpatkovým testem? Při testu je simulována práce nohy řidiče na plynovém pedálu zabořením podpatku do hloubky 5 mm od povrchu koberce za sucha i mokra pod úhlem 45. Kromě toho koberce podstupují také zátěžový test odolnosti v podobě dlouhodobé jízdní zkoušky ujetím km. Dále je prováděn test úchytů, kterými jsou ke koberci vozu připevněny přední koberce. Test je určen k ověření správné míry pevnosti klipů, jež musí umožňovat komfortní manipulaci z pohledu zákazníka a zároveň koberec držet na jeho místě i přes občasná škubnutí za jízdy. Kvalitní textilní autokoberce Čtyřdílné sady: Prestige (5JB D), Standard (5JB E) Gumové koberce Čtyřdílná sada (5JB ) Tempomat Bez funkce palubního počítače (6V A), s funkcí palubního počítače (6V B) Smart Holder háček (3V ) Smart Holder adaptér (3V ) Vyjímatelný koš na odpadky Černý (5JA B9), béžový (5JA WC4) Přístroj na provádění podpatkového testu Testování pevnosti fixačních elementů

16 Síťový program Udrží zavazadla na jejich místě a pomáhá zachovat v zavazadlovém prostoru pořádek. Zároveň zvyšuje bezpečnost posádky, když zabraňuje pohybu předmětů při případné nehodě. Dodává se v červené (5JJ ) nebo černé barvě (5JJ C) Plastová vana Poskytuje maximální ochranu zavazadlového prostoru před nečistotami všeho druhu, včetně kyseliny. Má vysoké okraje, je mimořádně pevná a snadno čistitelná (5JJ ). Lze do ní umístit i dělicí alu přepážku (3T ) Vyjímatelný organizér Umožňuje uložit do zavazadlového prostoru drobnější předměty, jako například menší nákup či pracovní náčiní, a podle potřeby s nimi manipulovat (5JA ) Mezipodlaha zavazadlového prostoru (5JJ A) Oboustranný koberec Představuje univerzální řešení pro dno zavazadlového prostoru. Tkaná strana poskytuje standardní ochranu před znečištěním, neklouzavý plast na rubové straně je tu na přepravu špinavých či vlhkých předmětů (5JJ A) Ochranná vložka do zavazadlového prostoru Vložka do zavazadlového prostoru Vás připraví na vše. Ať už převážíte špinavé sportovní potřeby, stavební materiál, barvy, či dokonce kyselinu, spolehlivě Váš zavazadlový prostor ochrání. Zvýšený okraj udrží veškeré tekutiny, materiál je omyvatelný a protiskluzový (5JJ ) Průhledná ochranná fólie Dokáže ochránit zadní nárazník před poškozením při nakládání předmětů do zavazadlového prostoru. Velikostně odpovídá rozměru nárazníku a díky své průhlednosti nenarušuje vzhled karoserie (5JJ A) Lišta na nákladovou hranu stříbrná (5JJ ) Krycí fólie zadního nárazníku Poskytuje maximální ochranu karoserie v oblasti nákladové hrany před oděrkami způsobenými nakládanými předměty (5JJ ) Boční síťka zavazadlového prostoru (5JJ B) Gumový koberec přes tunel (5JA )

17 Dělicí mříž Pevně odděluje posádku od zavazadlového prostoru a zvyšuje její bezpečnost při posunu nákladu v zavazadlovém prostoru. Nijak nezmenšuje objem interiéru, neomezuje výhled řidiče a je vhodná k přepravě zvířat (5JJ ) Loketní opěrka Kdo jednou zkusí komfort, který přináší loketní opěrka, už nikdy nechce jinak. Kromě podpory pravého řidičova lokte nabízí nový úložný prostor v integrované příklopné přihrádce (5JA A) Vak na lyže Určený pro přepravu až čtyř párů lyží s holemi; s průběžným zipem a pohodlnými držadly. Všitý popruh lze zaklapnout do zámku v interiéru vozidla (DMA A) Přední lapače nečistot Chrání spodní část vozu, nárazníky a prahy před nečistotami a nebezpečnými odletujícími kamínky (5JA ) Zadní lapače nečistot Chrání záď vozu, zadní nárazník i vozidla jedoucí za Vámi před odletujícími kamínky a rozstřikováním vody (5JJ ) Ochranný kryt motoru Pro vozy s benzinovými motory pouze pro vozy vyrobené do KT 22/2015 (5JA ); pro vozy s naftovými motory pouze pro vozy vyrobené do KT 22/2015 (5JA A) nabízí k vybraným modelům vyráběných vozů spodní ochranný kryt motoru, který ho chrání před veškerými nežádoucími vlivy (vodou, prachem, blátem a kamením z cest), v zimním období pak i před posypovou solí. Zamezí tak korozi kovových dílů i poškození elektronických zařízení (čidel, elektroinstalace apod.). Kryt snižuje hluk motoru a zároveň posiluje jeho ochranu a zvyšuje životnost jeho dílů (alternátoru, startéru, řemenů a jiných). Vylepšuje aerodynamiku vozu, čímž se snižuje spotřeba pohonných hmot. Kryt motoru je vyroben z plastu v nejvyšší jakosti, který se vyznačuje vysokou pevností, pružností a odolností jak proti mechanickému (posyp vozovky, kamínky), tak i chemickému poškození (olej, pohonné hmoty apod.). Materiál krytu je odolný vůči změnám teploty, takže kryt změnou teplotních a povětrnostních podmínek nemění svou velikost. Montáž spodního krytu motoru nevyžaduje žádné úpravy podvozku vozu.

18 PŘEPRAVA Určitě máte se svou rodinou spoustu plánů, jak si užít volný čas, kam se vydat a co nového vidět. Ať už se jedná o sportovní výpravy, poznávací dovolené, nebo jen víkendové cesty na chatu, může se stát, že ani objemný zavazadlový prostor nestačí. Řešení je však jednoduché:, které Vám umožní převážet sportovní výbavu a další zavazadla mimo interiér vozu. Základní střešní nosič Je snadno upevnitelný a poskytuje základ pro upevnění praktických střešních systémů (5JJ ) Uzamykatelný nosič jízdního kola s hliníkovým profilem o nosnosti až 20 kg Nosič jízdního kola je to pravé pro všechny ambiciózní bikery. Nosič se skládá z aerodynamicky tvarovaného hliníkového profilu a držáku z matně chromované oceli. Snadná montáž na příčníky umožňuje jednoduchou manipulaci. Vlastní váha cca 3,2 kg. Nosič jízdního kola, ověřený testem City-Crash, je uzamykatelný ( E) Bez vyobrazení: Uzamykatelný nosič jízdního kola s kovovým profilem ( D) Uzamykatelný nosič lyží nebo snowboardů s hliníkovým profilem Kapacita až 4 páry lyží nebo 2 snowboardy ( H) Uzamykatelný box na lyže a snowboardy 380 l Kapacita až 5 párů lyží nebo 4 snowboardy, úspěšně absolvoval City Crash test (stříbrný 5L , černý 5L A, bílý 5L B) City Crash je metoda testování produktů originálního příslušenství, které je upevněno na karoserii vozu (základní střešní nosiče, příčníky), a dalších transportních systémů (boxy, držáky pro kolo, lyže a surf). Průběh: Sáňová zkouška (část karoserie je upevněna na speciálních ližinách) při zatížení 9 12 G po dobu 80 ms (rychlost cca 30 km/h). Vyhodnocení: Pro úspěšné splnění City Crash testu je nutné, aby nedošlo k oddělení žádného z převážených předmětů. To znamená, že musí být zajištěna bezpečnost silničního provozu (chodců, ostatních vozidel) před i za automobilem. Odnímatelné tažné zařízení Je ideální pro občasné využívání přívěsu. Tažné zařízení může být kdykoli odmontováno, čímž se sníží jeho výška a zvýší bezpečnost v případě havárie (5JJ ) Elektroinstalace Pro vozy bez přípravy pro tažné zařízení (5JJ A a 5JA B) Elektroinstalace Pro vozy s přípravou pro tažné zařízení (5JJ A) Bez vyobrazení: Neodnímatelné tažné zařízení (5JA A)

19 ZÁKLADNÍ STŘEŠNÍ NOSIČ KDYŽ VÁŠ VŮZ UVEZE JEŠTĚ VÍC Dejte šikovným lidem do ruky ten správný nástroj a dokážou zázraky. Namontujte na střechu vozu ŠKODA RAPID SPACEBACK základní střešní nosič ze ŠKODA Originálního příslušenství a on pro Vás odveze téměř cokoli. Na základní střešní nosič lze snadno namontovat další střešní systémy, jako například nosiče kol, držák či box na lyže a snowboardy, zavazadlový box a podobně. Základní nosič ze ŠKODA Originálního příslušenství rozměrově a tvarově dokonale odpovídá vozu ŠKODA RAPID SPACEBACK. Stoprocentní kompatibilita produktu s vozem vylučuje problémy s instalací, při užívání i případná bezpečnostní rizika, která mohou nastat při používání neoriginálního příslušenství. Nosiče procházejí mnoha náročnými testy. V různých podmínkách se ověřuje například jejich vodotěsnost, odolnost vůči korozi, nosnost, pevnost nebo životnost. Během tzv. City Crash testu musí nosič zatížený vahou 90 kg zůstat na karoserii i při přetížení cca 12 G trvajícím 50 milisekund (simulace nárazu). Mapa simulace napětí vyvolaného utažením střešního nosiče Nosič jízdních kol na tažné zařízení udrží dvě kola, každé o hmotnosti až 25 kg. Flexibilní manipulaci a lepší zajištění umožňují uzamykatelné šrouby ( F)

20 BEZPEČNOST DĚTSKÉ SEDAČKY NAŠI NEJMENŠÍ V POHODLÍ A BEZPEČÍ Chcete, aby děti seděly na tom nejbezpečnějším místě? Dětské sedačky ze ŠKODA Originálního příslušenství se spolehlivým zakotvením ISOFIX, uchycením Top Tether, možností přepravy po i proti směru jízdy, komfortem a variabilitou respektující růst dítěte poskytují nejlepší řešení přepravy nejmenších pasažérů. Originální autosedačky ŠKODA absolvovaly s vynikajícími výsledky náročné testy Euro NCAP. Praktické a variabilní Inteligentní konstrukce sedaček umožňuje posadit dítě nejen dozadu, ale také na sedadlo spolujezdce, kde na něj lépe vidíte. Sedačky se vyznačují variabilitou a mnoha možnostmi nastavení, kterými je lze přizpůsobit měnící se velikosti dítěte. Osvědčí se také mimo automobil, např. jako sedačka na přenášení dítěte či jako praktické křesílko. Dokonale prověřené Jistoty maximální možné bezpečnosti a kvality lze dosáhnout pouze pomocí náročných testů. Proto každá sedačka ze ŠKODA Originálního příslušenství splňuje evropský bezpečností homologační předpis EHK a prošla řadou dalších prověrek. Vynikající výsledky v nárazovém testu Euro NCAP společně s úspěšnými testy nehořlavosti, míry škodlivých látek a kvality potahu potvrzují vysokou kvalitu a bezpečnost sedaček. Bezpečnost pasažérů patří mezi dlouhodobé priority společnosti ŠKODA AUTO. Proto vedle moderních bezpečnostních systémů ve voze ŠKODA RAPID SPACEBACK nabízíme i stejně zaměřené produkty ze ŠKODA Originálního příslušenství. Ať už budete vybírat dětskou sedačku, autolékárničku z povinné výbavy, nebo sněhové řetězy, vždy budete mít jistotu maximální, certifikované kvality a stoprocentní kompatibility s vozem.

21 Dětská autosedačka Baby-Safe Plus (1ST ) Dětská autosedačka ISOFIX Duo plus Top Tether (DDA ) Dětská autosedačka ISOFIX Duo G 0/1 ( D) Dětská autosedačka Wavo ( D) Kategorie (podle váhy v kg) Název 0+ (0 13) 1 (9 18) 2 (15 25) 3 (22 36) Baby-Safe Plus 0 13 ISOFIX Duo plus Top Tether 9 18 ISOFIX G 0/1 s rámem RWF 0 18 Wavo Wavo Kind Originální autosedačky ŠKODA absolvovaly s vynikajícími výsledky náročné testy Euro NCAP. Rám RWF Pro upevnění proti směru jízdy (DDF A) Dětská autosedačka Wavo Kind ( D) Bez vyobrazení: Podložka pod dětskou sedačku ( A)

22 Sněhové řetězy Pro 14" kola ( AM); pro 15" kola ( AN) Mechanické zabezpečení řazení Zabraňuje přeřazení rychlosti bez předchozího odemknutí speciálním klíčem. K dispozici pro manuální (5JA ) i automatickou převodovku (5JA A) Skládací lopata na sníh Je vyrobená z hliníkové slitiny, hmotnost 750 g, třídílná, včetně praktického textilního obalu (5L ) Výstražný trojúhelník Trojúhelník se sklopnými kovovými nožkami pro případy nouzového stání na silnici (GGA A) Tažné lano Atestované, umožňující táhnout vozidla o celkové hmotnosti až kg (GAA ) Bezpečnostní šrouby kol Díky nutnosti použít speciální nástavec zamezují neoprávněné demontáži kola ( C) Autolékárnička S obsahem odpovídajícím novelizované vyhlášce č. 216/2010 (3T ) Výstražná vesta Ve fluorescenční barvě ze 100% polyesteru v textilním pouzdře. Důležitá součást bezpečnostní výbavy vozu: žlutá ( F); oranžová (XXA ) Autokosmetika Odstraňovač hmyzu ( C) Univerzální prostředek vše v jednom ( C) Gel na čištění ráfků ( C) Čisticí prostředek na přístrojovou desku ( D) Gel pro péči o gumu ( D) Koncentrovaný čistič skel 1 : 100 ( E) Koncentrát do ostřikovačů 1 l zimní ( F) Prostředek na mytí skel zimní ( G) Šampon s voskem ( C) Lešticí vosk ( D) Koncentrát do ostřikovačů 0,5 l zimní ( C) Odmrazovač ( D) Čistič kůže ( G) Ošetření kůže ( H) Leštidlo na skla ( A) Sada autokosmetiky zimní ( H) Prezentační sada autokosmetiky ( A) Sada autokosmetiky letní ( B) Sada náhradních žárovek Určená pro RAPID SPACEBACK, včetně pojistek, povinná součást výbavy vozu; pro vozy bez mlhových světel (5JA ; 5JJ XENON); pro vozy s mlhovými světly (5JA A; 5JJ A XENON) Zadní parkovací senzory Hlídají vzdálenost vozu od případné překážky. Objeví-li se překážka ve vzdálenosti 140 cm od zadní části vozu, je signalizována krátkými pípnutími v intervalu 1 sekundy. Tento interval se plynule zkracuje s přibližováním se k překážce. Při přiblížení na 30 cm přejde pípání v souvislý tón; pro vozy vyrobené do KT 22/2015 (5JJ A); pro vozy vyrobené od KT 22/2015 do KT 45/2015 (5JJ B); pro vozy vyrobené od KT 45/2015 (5JJ C)

23 Stáhněte si aplikaci MyŠKODA. Užitečného servisního pomocníka na Vaše cesty. Pro ŠKODA Originální díly a příslušenství navštivte ŠKODA E-shop. Ke všem autorizovaným partnerům ŠKODA máte dopravu zdarma. V tomto katalogu jsou vyobrazeny modely s volitelnou či příplatkovou výbavou, která nemusí být součástí standardní výbavy. Vzhledem k omezeným technickým možnostem tiskového procesu se barvy vyobrazené v tomto katalogu mohou mírně lišit od skutečných odstínů laků nebo jiných materiálů. Uvedené výrobky představují pouze část ze široké nabídky příslušenství. Další podrobné informace o sortimentu příslušenství, o aktuálních cenách, dodacích podmínkách a termínech Vám na přání poskytne Váš autorizovaný partner ŠKODA. Informace o technických údajích, konstrukci, vybavení, materiálech, zárukách a vnějším vzhledu se vztahují na období zadávání prospektu do tisku. Výrobce si vyhrazuje právo změny (včetně změny technických parametrů se změnami jednotlivých modelových opatření). Tento katalog byl vytištěn na papír vyrobený z buničiny bělené bez použití chloru. Papír je 100% recyklovatelný. Váš autorizovaný partner ŠKODA: SP0KA0004C 10/16 Ekologické logo vyjadřuje vědomí odpovědnosti a snahu ŠKODA AUTO o trvale udržitelný vývoj společnosti a šetrný přístup k životu a přírodě. ŠKODA AUTO doporučuje ŠKODA Originální oleje a oleje Castrol.

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO se v úzkých městských uličkách cítí jako doma. Dopřejte si ještě více osobitosti a vyberte si z bohaté nabídky příslušenství. obsahuje pestrou paletu

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 2 READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Navíc se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete vozu dodat osobitý charakter a

Více

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Víkend s rodinou, pravidelné jízdy do práce, výlet za sportem nebo projížďka pro radost RAPID zvládá všechny tyto role s jistotou sobě vlastní mimo jiné díky početným

Více

1 Nová ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

1 Nová ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 Nová ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 2 JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete navíc vozu dodat osobitý charakter a vyzdvihnout

Více

NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 2 JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víkend, dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. RAPID je praktické rodinné auto,

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete navíc vozu dodat osobitý charakter a vyzdvihnout

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

NOVÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid Spaceback je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí mnoho příležitostí individualizace v otázkách komfortu, přepravy a zábavy. Všechny

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti komfortu,

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti komfortu,

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víkend, dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. RAPID je praktické rodinné auto, které

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Citigo se v úzkých městských uličkách cítí jako doma. Dopřejte si ještě více osobitosti a vyberte si z bohaté nabídky příslušenství. obsahuje pestrou paletu doplňků, které

Více

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER VÁŠ VŮZ, VÁŠ STYL, VÁŠ PODPIS Nová ŠKODA FABIA je sebevědomý vůz, který Vám již při koupi přináší široké možnosti individualizace. S příslušenstvím z naší nabídky

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víkend, dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. RAPID je praktické rodinné auto, které Vás

Více

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víkend, dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. RAPID je praktické rodinné auto, které Vás

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDINEČNÁ JAKO VY! Sebejistota není jen prázdné heslo. Je to postoj, který Vás vede celým životem. A pokud jste se s ní nenarodili, ŠKODA FABIA Vám ji může vždy půjčit. Se

Více

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ KDYŽ VÍTE, CO VÁM SEDÍ Jakmile ve svém životě dojdete do bodu, kdy už víte, co chcete, můžete chtít tento vůz. Se svými kompaktními rozměry a odvážným designovým jazykem

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 %

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 5 % MODEL A ROZMĚR PNEUMATIKY Původní cena 95/55 R5 85H Barum Bravuris HM 75 Kč 9 Kč 95/65 R5 9H Barum Brillantis 8 Kč 08 Kč 95/65 R5 9H Continental Premium Contact 5 70 Kč

Více

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ POZORNOST, PROSÍM! Sebejistota není jen prázdné heslo. Je to postoj, který Vás vede celým životem. A pokud jste se s ní nenarodili, ŠKODA FABIA Vám ji může vždy půjčit. Se svými

Více

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: DRUPOL,výrobní družstvo, Komenského 947, Zdice Tel.: 311 685 312,

Více

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l)

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) PŘÍSLUŠENSTVÍ Příslušenství 94 Termoelektrický chladící box (20 l) Popelník do držáku nápojů Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) Držák multimédií LED lampička na čtení (12 V) Kávovar Deštník

Více

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 Mosaic Zapomeňte BEZPEČNĚ JINÁ na hladké, rovné silnice, ty Vás již nebudou omezovat v rozletu. Teď můžete vyrazit skutečně kamkoliv. Objevte nepoznané s vozem ŠKODA

Více

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ OBJEVTE NOVÉ OBZORY Nová ŠKODA KODIAQ je automobilem, díky němuž budete moci společně se svými blízkými znovu objevovat věci, které jsou opravdu důležité a na kterých záleží.

Více

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ OBJEVTE NOVÉ OBZORY Nová ŠKODA KODIAQ je automobilem, díky němuž budete moci společně se svými blízkými znovu objevovat věci, které jsou opravdu důležité a na kterých záleží.

Více

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER OBJEVTE NOVÉ OBZORY Mosaic Nová ŠKODA KODIAQ je automobilem, díky kterému budete moci společně se svými blízkými znovu objevovat věci, které jsou opravdu důležité

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY Původní cena Akční cena 165/70 R14 81T Barum Brillantis 2 1 470 Kč 1 103 Kč 185/60 R15 XL 88H Matador MP 16 Stella 2 2

Více

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DRYML a.s. Generála Svobody 658 533 51 Pardubice - Rosice Tel.:

Více

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 Mosaic Zapomeňte BEZPEČNĚ JINÁ na hladké, rovné silnice, ty Vás již nebudou omezovat v rozletu. Teď můžete vyrazit skutečně kamkoliv. Objevte nepoznané s vozem ŠKODA

Více

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER VE VRCHOLNÉ FORMĚ Nová ŠKODA OCTAVIA je vůz, se kterým naleznete společnou řeč za všech okolností a jízdních situací. Jeho prémiovou kvalitou je vstřícnost vůči

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: OlfinCar s.r.o. Na Rybárně 1670 500 02 Hradec

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ VÁŠ VŮZ, VÁŠ STYL, VÁŠ PODPIS Nová ŠKODA Fabia je sebevědomý vůz, který Vám již při koupi přináší široké možnosti individualizace. S příslušenstvím z naší nabídky

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/09 Platnost od: 9.2.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ Nová ŠKODA Rapid Spaceback je vůz, který umí nadchnout. Odvážností svého designu překračuje zavedené hranice a dokládá stále větší rozmanitost vozů ŠKODA.

Více

ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ UDĚLEJTE Z VOZU ŠKODA SUPERB SVŮJ SUPERB Toužíte cestovat první třídou? Usedněte do komfortních sedadel štědře pojatého interiéru vozu ŠKODA SUPERB a vychutnejte si jedinečný

Více

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ VÁŠ VŮZ, VÁŠ STYL, VÁŠ PODPIS Nová ŠKODA Fabia je sebevědomý vůz, který Vám již při koupi přináší široké možnosti individualizace. S příslušenstvím z naší nabídky

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 VE VRCHOLNÉ FORMĚ Nová ŠKODA OCTAVIA je vůz, se kterým naleznete společnou řeč za všech okolností a jízdních situací. Jeho prémiovou kvalitou je vstřícnost vůči Vám coby

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 VE VRCHOLNÉ FORMĚ Nová ŠKODA OCTAVIA je vůz, se kterým naleznete společnou řeč za všech okolností a jízdních situací. Jeho prémiovou kvalitou je vstřícnost vůči Vám coby

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2016/09 Platnost od: 10.1.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace map

Více

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 VE VRCHOLNÉ FORMĚ Nová ŠKODA OCTAVIA je vůz, se kterým naleznete společnou řeč za všech okolností a jízdních situací. Jeho prémiovou kvalitou je vstřícnost vůči Vám coby

Více

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER VE VRCHOLNÉ FORMĚ Nová ŠKODA OCTAVIA je vůz, se kterým naleznete společnou řeč za všech okolností a jízdních situací. Jeho prémiovou kvalitou je vstřícnost vůči

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

2017/03 Platnost od:

2017/03 Platnost od: Yaris 2017 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2017/03 Platnost od: 19.12.2017 5D Hi-TECH GPS anténa PZ490-00338-00 1 Ks 18 006 Kč GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ490-00334-G0 1 Ks Navigační

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč Hilux Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2013/07 Platnost od: 21.7.2015 Double Cab Hi-TECH Audio TAS200 Bluetooth Hands-free systém Hotspot - WiFi Navigační systém Go 2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod,

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

NOVÁ ŠKODA SCALA PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA SCALA PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA SCALA PŘÍSLUŠENSTVÍ VAŠE JÍZDA. VÁŠ ZÁŽITEK. VAŠE NOVÁ SCALA Nová perspektiva. Nový zážitek z jízdy. Elegance a inovace, které očekáváte od vozů značky ŠKODA, ve zcela novém kabátě. Dynamický

Více

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER OBJEVTE NOVÉ OBZORY Mosaic Nová ŠKODA KODIAQ je automobilem, díky kterému budete moci společně se svými blízkými znovu objevovat věci, které jsou opravdu důležité

Více

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NEOBYČEJNÝ VŮZ PRO VÁŠ NEOBYČEJNÝ ŽIVOT Nová ŠKODA KAROQ bude Váš průvodce jaky mkoli dobrodružstvím. S nejnovějšími možnostmi konektivity a bezpečnostními systémy promění

Více

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 TŘÍDA SAMA PRO SEBE Každy detail je pro nás stejně důležity jako samotny celek. Možná proto zanechává ŠKODA OCTAVIA tak silny dojem, ať už se na ni díváte nebo ji sami řídíte.

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7" displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7 displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks Auris TS 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Touring Sports Hi-TECH Hotspot WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský

Více

PŘIPRAVTE SE NA JARNÍ ZÁŽITKY VČAS

PŘIPRAVTE SE NA JARNÍ ZÁŽITKY VČAS PŘIPRAVTE SE NA JARNÍ ZÁŽITKY VČAS Do 31. 5. 2019 Sleva až 53 % Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO PODBABSKÁ Pod Paťankou 217/1, 160 00

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/02 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

2017/03 Platnost od:

2017/03 Platnost od: Yaris Hybrid 2017 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2017/03 Platnost od: 19.12.2017 5D Hi-TECH GPS anténa PZ490-00338-00 1 Ks 18 006 Kč GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ490-00334-G0

Více

displej 7" SLAVE PZ Ks bezdrátová sluchátka PZ Ks Kč

displej 7 SLAVE PZ Ks bezdrátová sluchátka PZ Ks Kč RAV 4 Hybrid 2015 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2015/10 Platnost od: 18.1.2017 Hi-TECH Zábavní systém Zábavní systém Univerzální závěsný systém Navigační systém GO Navigační systém GO s rozšířenými

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 1 2 3 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena Plechová zimní kompletní kola CITIGO - Barum Polaris 3 165/70 R14 81T FABIA III / RAPID - Barum Polaris 3

Více

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 1 2 3 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena 1 Plechová zimní kompletní kola CITIGO Barum Polaris 5 165/70 R14 81T 2 108 Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 2 438 Kč RAPID/FABIA

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen.

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen. Verso 2014 Autorizovaný servis: ZLINER 2014/01 Platnost od: 3.2.2014 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Hotspot - WiFi Navigační systém GO Navigační systém GO Plus JBL premium audio displej

Více

ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ UDĚLEJTE Z VOZU ŠKODA SUPERB SVŮJ SUPERB Toužíte cestovat první třídou? Usedněte do komfortních sedadel štědře pojatého interiéru vozu ŠKODA SUPERB a vychutnejte si jedinečný

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 VAŠE JEDINEČNÁ GIULIA Jednoduchost, fascinace a harmonie. Ale také inovace, technologie a především nezkrotná energie značky Alfa Romeo. Giulia ztělesňuje to vše a ještě mnohem

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VAŠE JEDINEČNÁ GIULIA Jednoduchost, fascinace a harmonie. Ale také inovace, technologie a především nezkrotná energie značky Alfa Romeo. Giulia ztělesňuje to vše a ještě mnohem

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Porsche České Budějovice Okružní 2557 370 04 České

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 A3 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, sada 4ks 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 R16, pro A3 8V0071496 8Z8 21 614,- Hliníkový

Více

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA PŘEPRAVA Oboustranná vana do zavazadlového prostoru 1609733980 1635 Kč -20% 1 Kč Vana do zavazadlového prostoru (SW) 1609837880 1481 Kč -20% 1185 Kč Vana do zavazadlového prostoru (hatchback) 1609837980

Více

ŠKODA YETI PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA YETI PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Vůz ŠKODA Yeti je dokonalým společníkem na cestách za dobrodružstvím. S pakety a produkty z bohaté nabídky ŠKODA Originálního příslušenství jej můžete ještě vylepšit

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

GPS anténa PZ Ks GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks. instalace INSTAL-YARIS-HY 0,5 h 273 Kč

GPS anténa PZ Ks GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks. instalace INSTAL-YARIS-HY 0,5 h 273 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: AUTOSTYL 2014/07 Platnost od: 10.8.2016 5D Hi-TECH GPS anténa PZ490-00338-00 1 Ks 18 006 Kč GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ490-00334-G0 1 Ks Navigační systém

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč Avensis - sedan 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní systém Zábavní systém uživatelský

Více

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství Nová Dacia Logan a Logan MCV Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA LOGAN A LOGAN MCV Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH

Více

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera www.lancia.cz Voyager Adresa dealera Vyobrazení a popisy uvedené v tomto katalogu je nutno považovat za informativní. Výrobce si vyhrazuje právo provést kdykoli bez předchozího upozornění změny, které

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER STYL 04 KOMFORT 05 BEZPEČNOST 06 PŘEPRAVA 08 OCHRANA 12 MULTIMÉDIA 14 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová

Více

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Platný od 29. 05. 2015 EXTERIÉR 77 11 424 758 Hliníkové střešní tyče (5dv) 3 790 Kč 21% 82 01 275 097 Dodatečná sada zámků ke střešním nosičům

Více