Představte si vaší vlastní saunu. Doma.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Představte si vaší vlastní saunu. Doma."

Transkript

1 9300 3A G9 Váš zástupce Villeroy & Boch: Představte si vaší vlastní saunu. Doma. Villeroy & Boch Oddělení pro péči o zákazníky Bath & Wellness Division Villeroy&Boch CZ/SK Business Unit Wellness Sanita a wellness Savannahweg 25 Kleinerova AW Utrecht Kladno Holandsko Tel.: T +31 (0) Mob.: F +31 (0) Fax: E wellness-nl@villeroy-boch.com TM = Ochranná známka. Většina modelů jsou registrované vzory. Práva provedení technických úprav či jiných změn vyhrazena.

2 Wellness je být v jednotě se sebou samým a světem Pokaždé když ráno vyjde slunce, máte možnost volby. Vyberte si zdraví a tím si zvolíte každý nový den prožít naplno, využít maximum toho, co jste, a co se nachází kolem vás. Při tomto pozitivním rozhodnutí plně ovládáte svou mysl a tělo a tím optimalizujete váš wellness potenciál. Velký rozdíl je tvořen malými krůčky. Wellness není jen pasivním konceptem, který existuje pouze v salonech krásy a exkluzivních sanatoriích. Naopak, wellness můžete dosáhnout podniknutím aktivních kroků, které přinesou skutečný prospěch v celoživotním hledání vyrovnaného pocitu duševní pohody. To ale nemusí nutně vyžadovat přísný cvičební režim, nebo nudnou dietu. Kroky k dosažení wellness jsou příjemné, uvolňující a zábavné zvláště pokud je podniknete s Villeroy & Bochem. Naše lázně, například, přináší skutečné wellness. Přesto však také nabízí inspirující a atraktivní zážitek, který bez námahy integrujete do vašeho domova a životního stylu. Takže wellness můžete dosáhnout kdykoliv během života bez ohledu na to, kdo jste, nebo co děláte. A můžete dosáhnout takových úrovní osobního pocitu zdraví, ve kterých vaše tělo, vaše mysl a váš duch konečně splynou v jedno.

3 Wellness je to, že vypadáte tak dobře, jak se cítíte Wellness je vyvážení tlaku pracovního života s potěšením z domácího života S tím, jak se zvyšuje průměrná délka života, zvyšuje se i kvalita průměrné délky života. Sauny, infračervené kabiny a pára umožní takové wellness, které vám mohou přidat pár dalších zdravých a šťastných let života. Sauna a infračervené kabiny pomohou udržet vaše cévy v dobrém stavu, budou stimulovat krevní oběh a aktivovat váš metabolismus a imunitní systém. Tímto se pravidelná sauna stane jedním z nejlepších detoxikačních aktivit zpomalujících stárnutí, které si můžete představit. Chcete být zdraví a odpočatí, ale s pracovním vytížením, rodinou a cestováním na to nemáte čas. Tak proč nedosáhnout požadované úrovně wellness pořízením sauny do vašeho domova, kde si ji vy a vaše rodina můžete kdykoliv vychutnat? Tím, že sauna působí jako přírodní stimul, navozuje rovnováhu mezi uvolněním / napětím. To pomůže předejít vegetativním regulačním poruchám, které mohou být způsobeny tehdy, pokud se hladina stresu způsobená moderním životem stane neúnosnou. Sauna pročistí nejen vaši mysl, ale také vaši pokožku, a pomůže vám vypnout. Pravidelná návštěva sauny může snížit váš krevní tlak a nabudit váš imunitní systém posílením vašeho krevního oběhu a metabolismu.

4 Wellness je to, že víte kdy se máte přemoci a kdy uvolnit Wellness skrývá Vaši přirozenou krásu Všichni sportovci vědí, že vychladnutí je stejně tak důležité jako vlastní zahřátí. A neexistuje lepší způsob vychladnutí, než je uvolnění se v sauně nebo infračervené kabině. Zlepšení fyzické zdatnosti a výkonu nezáleží pouze na systematickém tréninku, ale také na vhodné regeneraci mezi jednotlivými tréninkovými celky. Po cvičení vám teplo a pára v sauně pomohou zabránit zatuhnutí svalů a uvolní přetížené vazy a šlachy. Tím, že pravidelná sauna stimuluje váš imunitní systém, může přispět k prevenci infekčních nemocí, které by mohly narušit váš tréninkový plán. Pára a pobyt v infračervené kabině jsou přírodním způsobem pro maximalizaci vašeho vzhledu a vitality. Jako někdo komu záleží na tom, jak vypadáte, budete jistě vědět, že pára se při péči o obličej používá k pročištění a rozjasnění jeho pokožky. Pobyt v páře má stejný účinek; přináší pokožce celého těla takový vzhled, který nejen na pohled ale i na dotyk působí velice přirozeně. Sauna a infračervené kabiny pomohou získat pocit, že vaše tělo je přirozeně tonizované a vitální. Zároveň lázeň svými účinky přirozeně usnadní upadnutí do sladkého spánku ve stavu naprosté relaxace.

5 Představte si sauny, které se perfektně přizpůsobí vašem domovu a životnímu stylu Villeroy & Boch vám přináší tři různé způsoby, kterými si můžete vychutnat skutečný zážitek ze sauny u vás doma: série saun SA-, SX- a novou SB-. Série SA- stylově padne i do těch nejmenších prostor, přesto zachová to nejlepší saunování, zatímco prostorná série SX- vám nabízí veškerý luxus, který jste si kdy přáli. Obě jsou dostupné s širokou řadou funkčních a komfortních doplňků, které vám umožní si sestavit právě tu saunu, která vám bude vyhovovat. Nová série SB- nabízí cenově dostupný komfort s 2 stylovými designy a vším, co potřebujete pro to, abyste si svou saunu vychutnali u vás doma.

6 Snadná, přirozená cesta k wellness Sauny jsou série SA-, SB- a SX- prokazatelně přispívají k celoročnímu zdraví a wellness. Tím, že budete pravidelně vstupovat do jejich přirozeného a omlazujícího prostředí brzy pocítíte rozdíl ve vaší osobní úrovni wellness. Teplo sauny zvyšuje vnitřní teplotu vašeho těla. Také zvyšuje úroveň hormonů štěstí (endorfinu a serotoninu). Toto spolu se střídáním vysokých a nízkých teplot zlepšuje krevní oběh a metabolismus vašeho těla. Studie prokázaly, že v případě hypertenze takováto stimulace krevního oběhu v četnosti třikrát až čtyřikrát týdně může dokonce snížit vysoký krevní tlak. Teplo vás nutí potit se. To vyplavuje toxiny z vašich tkání a přispívá to ke zdravé pokožce. Konečně sauna a pára posílí celý váš imunitní systém. Je to způsobeno tím, že proces saunování spolu s jeho změnami teplot (teplá sprcha následovaná horkou saunou následovaná studenou sprchou) otevírá kožní póry, zlepšuje schopnost těla přizpůsobit se extrémním teplotám. Takže vaše tělo bude připraveno na případnou změnu počasí a tudíž bude méně náchylné na nemoci, které tato změna počasí může způsobit.

7 Představte teplé a příjemné infračervené záření Více a více lidí objevuje infračervené kabiny, přírodní metodu, která nabízí hlubší stimulaci. Infračervené záření zahřeje tělo pomalejším tempem a je perfektní pro osoby, které dávají přednost mírnějšímu teplu. Teplo je jedním z nejstarších léčivých prostředků lidstva. Oheň, zahřáté kameny, kamna a sauny patří k tradičním metodám zahřívání těla. Nejstarším a nejsilnějším zdrojem tepla je slunce. Slunce vyzařuje tři druhy infračervených vln: infračervené záření typu A, B a C. Infračervené záření typu A a B proniká hluboko do pokožky a používá se hlavně pro medicínské účely. Infračervené světlo typu C je bezpečné pro použití v každodenních podmínkách. Proto infračervené kabiny od Villeroy & Boche využívají pouze infračervené záření typu C. Infračervené světlo v sérii SA-. Folie umístěná mezi dvěma panely, které tvoří stěnu kabiny, vytváří infračervené vlny. Ty jsou vyzařovány skrz vnitřní panel kabiny a zahřívají vnitřní část kabiny a vaše tělo. Osoby, které nemají v oblibě horký a suchý vzduch tradiční sauny často sáhnou po infračerveném ošetření. Je to také proto, že infračervené ošetření pracuje takovým způsobem, že se vaše tělo zahřívá mírným, více pozvolným způsobem, než by to dělala tradiční sauna. Obecně se v infračervených kabinách používají teploty mezi C. Pozitivní fyziologické účinky ošetření infračerveným světlem jsou však srovnatelné s účinky sauny. Perfektní shoda. Chtěli byste při užívání infračerveného záření přidat více vlhkosti? Villeroy & Boch nabízí unikátní kombinaci infračerveného záření a páry: Infrasteam TM. Aby se přizpůsobila vkusu všech uživatelů jedné kabiny, nabízí série SA- unikátní kombinaci čtyř různých zážitků wellness: saunu, infračervené záření, Infrasteam TM a Comfort Climate TM.

8 Comfort Climate TM pro jemnější páru Comfort Climate TM je dalším způsobem, jak si vychutnat účinky wellness plynoucí z užívání sauny bez horka tradiční sauny. Při teplotách mezi C, vám Comfort Climate TM umožní si vybrat z teplého vzduchu Warm Air, koupele v jemné páře Soft Steam Bath nebo aromakoupele Aroma Bath. Někteří lidé dají přednost alternativě suché a horké sauny. Těmto osobám Villeroy & Boch nabízí Comfort Climate TM : kombinaci mírné teploty spolu s relativně vysokou mírou vlhkosti. Vlhkost zajistí příjemné klima po celou dobu, a vysoce kvalitní nerezové topné těleso má odpařovací misku pro esenciální oleje.

9 Představte si saunu, kterou můžete instalovat na jakékoliv místo Série SA-. Pro instalaci sauny na jakékoliv místo, v jakémkoliv čase. Pod schody, do koupelny, do komory. Budete se divit, kam všude můžete sérii SA- instalovat a užívat si přínosů wellness při pravidelném užívání sauny. Ale proč ukrývat atraktivní vzezření, dostupné ve třech neodolatelných designech a které se rychle stane součástí vašeho domova, na kterou budete moci být pyšní? Nedělejte chybu, toto je skutečná sauna nabízející rafinované kombinace čtyř různých technik sauny, infračerveného záření, Infrasteam TM a Comfort Climate TM. Nabízí se úžasné množství možných kombinací nejrůznějších velikostí, několik technických verzí a exteriérových designů. Jednoduchý a atraktivní. Postavit saunu série SA- nemůže být snadnější.* Jednoduše si vyberte kombinaci, která se vám líbí, pak ji zapojíte a vstoupíte dovnitř! Můžete ji dokonce vzít s sebou, když se přestěhujete. O něco složitější bude vybrat si vaši oblíbenou velikost a vizuální tematiku: Jedle, Stříbrně šedá nebo Bílá? A se svým povrchem z dýhy z ořechového dřeva City Life sauna série SA- zcela přetvoří váš domov, zvláště pokud bude osvětlená. Všechny bez námahy vklouznou do vašeho života. To je jen jeden z důvodů, proč dostala ocenění IF- Design Award. Samozřejmostí je, že všechny designy série SA- mohou být dodány dle přání zákazníka se zklidňující vůní a osvětlením. *série SA- PLUS: Pevná koncovka 400V.

10 Představte si saunu, která vypadá tak dobře, jak dobře působí Další možností je saunu série SX- vestavět do místnosti a dlaždicemi obložit její vnější stranu zvláště tehdy, pokud byste chtěli, aby ladila s např. vaší koupelnou nebo jinými projekty interiérového designu. S atraktivním a prostorným prostředím pro multifunkční využití sauny vám série SX- nabízí nekonečné pohodlí, ať už funkční či vizuální. Obsahuje varianty sauny od horké po suchou vlhkost až po parní ošetření při střední teplotě. Každý z nich nabízí podobné zdravotní účinky, a vše si můžete vychutnat v té stejné sauně. Lavečky, opěradla zad, ochrana topného tělesa a opěrky hlavy jsou vyrobeny z abachi, typu dřeva, které se vyznačuje minimálně vodivostí tepla a neobsahuje pryskyřici ani třísky. Všechny materiály a detaily jako například sklo a displej byly navrženy tak, aby dosáhly dlouhé životnosti. Stabilita a integrované funkce nebývají často zřejmé na první pohled, ale každý z nich přispívá k luxusu a komfortu zážitku ze sauny. Vezměte si například vstup: všimněte si, že nemá žádný práh, a tudíž vám umožní hladce vklouznout dovnitř a ven. Svůj zážitek můžete zesílit použitím funkce světla a vůně. Jakkoliv si sestavíte vaši sérii SX-, bude luxusní, atraktivní a bude se snadno používat. Další skvělou věcí o sérii SXje to, že si ji můžete přizpůsobit tak, aby vám z celé řady velikostí nejlépe vyhovovala. Je to ideálním způsobem, jak zařadit příznivé wellness účinky sauny do vašeho každodenního života. Série SX-. Představte si dokonalost do posledního detailu. Nyní kvůli nejmodernější sauně nemusíte opustit bezpečí vašeho domova. Série SX- přirozeně a atraktivně zapadne do vašeho domova a umožní vám užít si skutečný zážitek ze sauny kdykoliv a s kýmkoliv chcete. Se svými prostornými úrovněmi komfortu vám série SX- přináší nic menšího než další místnost, s důmyslným dekorem a vysoce kvalitními materiály zevnitř i zvenku. Pro tradičnější vzhled sauny je sauna série SX-dostupná v původním jedlovcovém dřevu bez suků, nebo v přírodní jedli, zevnitř i zvenku. Jedlový exteriér může být též ošetřen čirým bílým lakem.

11 Infrasteam TM k vám ve standardu přichází s kombinací sauny + infračerveného záření + Comfort Climate TM. Infrasteam TM je unikátním zážitkem a skutečnou inovací a umožní vám vychutnat si koupel v aromatické vlhké páře v kombinaci s příjemným zážitkem z infračerveného světla. Představte si volbu Vašeho vlastního mikroklima Série SX- a SB- nabízí saunu a Comfort Climate TM. Kombinace sauny a páry (také dodávaná v sérii SA-) kombinuje suché a vlhké ošetření, čímž vám Comfort Climate TM přinese skutečný wellness zážitek. Všechny sauny Villeroy & Boch vám nabízí flexibilitu pro snadné nastavení klimatu dotykem tlačítka. Komfort je klíčem k wellness. Proto vám sauny Villeroy & Boch umožní ovládat teplotu všech používaných aplikací. Někteří milovníci sauny mají rádi tak horkou páru, že je to téměř až zničující, a jiní dají přednost mírnější páře. Klíčem k wellness je výběr takové kombinace teploty a vlhkosti, ve které se cítíte nejpohodlněji. Série sauny SA- nabízí tyto následující kombinace: Sauna Sauna + Comfort Climate TM Infračervené záření Sauna + Infračervené záření Sauna + Infračervené záření + Comfort Climate TM TEPLOTA ( C) SAUNA INFRA- ČERVENÉ ZÁŘENÍ COMFORT CLIMATE INFRASTEAM PARNI KOUPEL RELATIVNÍ VLHKOST (%) 19 I 20

12 Představte si vytvoření Vašeho vlastního vnímání wellness Představte si vaši vlastní saunu připravenou když dojdete domů Ve vaší sauně strávíte spoustu času. Tak proč byste si nevybrali osvětlení a aroma pro vytvoření vaší vlastní nálady? Různé barvy představují nebo vytvářejí různé nálady. Mnoho osob vnímá červenou jako stimulující a pozvedávající ducha, modrou jako chladnou a zasněnou, žlutou jako šťastnou a přátelskou, a zelenou jako uvolňující. Série SA- a SX- nabízí nízkotlaký systém osvětlení čtyřmi barvami, které jemně vyzařují všechny tyto barvy. Můžete si světlo nastavit na barvu jakou si vyberete, nebo si naprogramovat osvětlení v nejrůznější pořadí. Aroma koncentráty. Váš zážitek ze sauny může být ještě posílen sadou aroma koncentrátů. Stačí se vybrat vlastní aroma, opřít se a nechat svět venku jednoduše se vytratit. Nebo proč byste si nezkombinovali barvu a aroma k vytvoření opravdu individuálního zážitku ze sauny? Nic nepopíše wellness lépe, než vkročení do vaší sauny / infračervené koupele po vašem návratu domů z práce. Naše pohodlné ovládání Comfort Control to umožňuje. Díky integrované nejmodernější technologii může být vaše sauna naprogramována tak, že bude připravena k použití v jakémkoliv čase, který si budete přát. Navíc, pět vašich předchozích saunovacích programů se ukládá do ovládání Comfort Control, což vám umožní rychlý a jednoduchý přístup. To je wellness ve své nejčistší podobě. Snadné ovládání Easy Control. Pokud si vyberete jeden z těchto typů klima: sauna nebo infračervené záření, náš Easy Control je dodáván ve standardu. Ovládání Comfort Control je dodáváno s těmi saunami, kde jste si vybrali kombinaci typů klima. Zahrnuje následující vlastnosti: Přehledné podsvícení displeje Standardní programy Funkci paměti (pět vašich předchozích saunových ošetření) Časovanou předvolbu teploty

13 Série SA- / SA- PLUS* Se svým povrchem z dýhy z ořechového dřeva vám Villeroy & Boch nabízí možnost dotvořit vaši koupelnu City Life v moderním stylu. Samozřejmostí je, že sauna City Life série SA- bez problémů zapadne taky do jakékoliv jiné místnosti u vás doma. Zde vyobrazeno Sauna série SA- / infračervené záření, City Life, pětiúhelníková, rozměry 140 x 170 x 198,5 cm s odkládací deskou Comfort Climate TM skleněný prvek (Parsol šedá) barevné světlo Série SA-: Série SA- PLUS*: Sauna / infračervené záření série SA- s dýhou z ořechového dřeva, 150 x 150 cm, vana Aveo, koupelnový nábytek z programu City Life, baterie Circle, podlahové dlaždičky Granifloor, kachličky na stěnu Look. 140 x 140 x 198,5 cm 110 x 140 x 198,5 cm 120 x 140 x 198,5 cm 140 x 170 x 198,5 cm 140 x 200 x 198,5 cm *série SA- PLUS: Pevná koncovka 400V 120 x 140 x 198,5 cm 140 x 140 x 198,5 cm 140 x 170 x 198,5 cm 140 x 200 x 198,5 cm 150 x 150 x 198,5 cm 200 x 200 x 198,5 cm 170 x 200 x 198,5 cm 200 x 230 x 198,5 cm 170 x 200 x 198,5 cm 200 x 200 x 198,5 cm 200 x 230 x 198,5 cm

14 Série SA- / SA- PLUS* Aby bylo možné v jedné kabině vyhovět přáním každého, nabízí série SA- unikátní kombinaci čtyř různých wellness zážitků: sauny, infračerveného záření, Infrasteam TM a Comfort Climate TM. V tomto případě je povrch kabiny proveden v Stříbrně šedé barvě. Zde vyobrazeno Sauna série SA- / infračervené záření, stříbrně šedá barva, pětiúhelníková, rozměry 140 x 140 x 198,5 cm Comfort Climate TM skleněný prvek (Parsol šedá) Série SA-: Série SA- PLUS*: 140 x 140 x 198,5 cm 110 x 140 x 198,5 cm 120 x 140 x 198,5 cm 140 x 170 x 198,5 cm 140 x 200 x 198,5 cm *série SA- PLUS: Pevná koncovka 400V 120 x 140 x 198,5 cm 140 x 140 x 198,5 cm 140 x 170 x 198,5 cm 140 x 200 x 198,5 cm 150 x 150 x 198,5 cm 200 x 200 x 198,5 cm 170 x 200 x 198,5 cm 200 x 230 x 198,5 cm 170 x 200 x 198,5 cm 200 x 200 x 198,5 cm 200 x 230 x 198,5 cm

15 Série SX Série SX- přirozeně a atraktivně zapadne do vašeho domova a umožní vám užít si skutečný zážitek ze sauny kdykoliv a s kýmkoliv chcete. Se svými prostornými úrovněmi komfortu vám série SX- přináší nic menšího než další místnost, s důmyslným dekorem a vysoce kvalitními materiály uvnitř i zvenku. Zde vyobrazeno Sauna série SX-, jedlovec (zevnitř a zvenku), pětiúhelníková, rozměry 200 x 220 x 206,5 cm Comfort Climate TM poloprosklený prvek (čiré sklo) barevné světlo, římsa Sauna Jedlovec série SX-, 200 x 220 x 206,5 cm, dlaždičky Cardesio. 200 x 200 x 206,5 cm 220 x 220 x 206,5 cm 120 x 200 x 206,5 cm 140 x 200 x 206,5 cm 160 x 200 x 206,5 cm 180 x 200 x 206,5 cm 200 x 220 x 206,5 cm 200 x 230 x 206,5 cm 200 x 250 x 206,5 cm 200 x 260 x 206,5 cm 220 x 250 x 206,5 cm 220 x 260 x 206,5 cm 220 x 280 x 206,5 cm 220 x 300 x 206,5 cm 180 x 200 x 206,5 cm

16 Série SX Pokud chcete, aby vaše sauna série SX- skutečně zapadla do vaší koupelny, může mít přípravu pro kachličky* až do stropu. * neobsahuje kachličky Kdykoliv si to interiérový design žádá, série SX- může harmonicky ladit s jakoukoliv místností. Zde vyobrazeno Sauna série SX-, jedlovec (zevnitř a zvenku), pětiúhelníková, rozměry 200 x 220 x 206,5 cm Comfort Climate TM poloprosklený prvek (čiré sklo) barevné světlo, římsa Okachličkovaná sauna série SX-, 180 x 200 x 206,5 cm, sprcha bez vaničky Futurion, vana Oberon Fitness combipool,baterie Circle, mozaika Mosaik Look, podlahové dlaždičky Granifloor, kachličky na stěnu Pro Architectura. 200 x 200 x 206,5 cm 220 x 220 x 206,5 cm 120 x 200 x 206,5 cm 140 x 200 x 206,5 cm 160 x 200 x 206,5 cm 180 x 200 x 206,5 cm 200 x 220 x 206,5 cm 200 x 230 x 206,5 cm 200 x 250 x 206,5 cm 200 x 260 x 206,5 cm 220 x 250 x 206,5 cm 220 x 260 x 206,5 cm 220 x 280 x 206,5 cm 220 x 300 x 206,5 cm 180 x 200 x 206,5 cm

17 Série SB Spolu s naší novou sérií SB- vneste do vašeho domova zážitek z klasické sauny. Se skvělou cenou a špičkovou kvalitou nabízí tato tradiční sauna z jedlového dřeva dva různé wellness zážitky: Saunu a Comfort Climate TM. Do pohodlí vašeho vlastního domova je dodávaná kompletně se všemi prvky, které má dobrá sauna mít. Zde vyobrazeno Sauna série SB-, skandinávská jedle, pětiúhelníková, rozměry 140 x 200 x 196 cm, skleněný prvek (čiré sklo) Sauna série SB- ve skandinávské jedli, 140 x 200 x 196 cm, baterie Circle, dlaždičky Landscape. 1 I x 200 x 196 cm 230 x 230 x 196 cm 100 x 140 x 196 cm 140 x 170 x 196 cm 140 x 200 x 196 cm 170 x 200 x 196 cm 200 x 230 x 196 cm 200 x 260 x 196 cm 230 x 260 x 196 cm 200 x 200 x 196 cm 200 x 230 x 196 cm 200 x 260 x 196 cm 230 x 230 x 196 cm 230 x 260 x 196 cm

18 Série SB Vychutnejte si zážitek z klasické sauny s moderním stříbrně šedým povrchem v nejrůznějších rozměrech. Cenově příznivá série SB- nabízí dva různé wellness zážitky: Saunu a Comfort Climate TM. Série SB je dodávaná kompletně se všemi prvky, které má dobrá sauna mít a obsahuje také flexibilní dolní odpočívadlo a spodní mřížku vyrobené z dřeva topolu. Zde vyobrazeno Sauna série SB-, stříbrně šedá barva, pětiúhelníková, rozměry 200 x 200 x 196 cm, 2 skleněné prvky (čiré sklo) Sauna série SB-, stříbrně šedá barva, 200 x 200 x 196 cm, dlaždičky Scope. 1 I x 200 x 196 cm 230 x 230 x 196 cm 100 x 140 x 196 cm 140 x 170 x 196 cm 140 x 200 x 196 cm 170 x 200 x 196 cm 200 x 230 x 196 cm 200 x 260 x 196 cm 230 x 260 x 196 cm 200 x 200 x 196 cm 200 x 230 x 196 cm 200 x 260 x 196 cm 230 x 230 x 196 cm 230 x 260 x 196 cm

19 Série SA exteriérové barvy Stříbrně šedá Bílá Jedle Série SX Ořechová dýha City life interiérové barvy Série SA- nabízí rafinované kombinace čtyř různých technik - sauny, infračerveného záření, Infrasteam TM a Comfort Climate TM. Nabízí se úžasné množství možných kombinací nejrůznějších velikostí, několik technických verzí a vnějších designů. O něco složitější bude vybrat si vaši oblíbenou velikost a vizuální tematiku: jedle, stříbrně šedá nebo bílá? A se svým povrchem z dýhy z ořechového dřeva City Life sauna série SA- zcela přetvoří váš domov, zvláště pokud bude osvětlená. exteriérové barvy Osika interiérové barvy Jedle Design exteriéru Ořech City Life Stříbrně šedá Jedle Jedle s bíle mořeným jedlovcem Jedlovec Okachličkovaná (povrch připraven pro kachličky) Design interiéru Osika (pouze v kombinaci s Infračerveným zářením) Jedle Jedlovec kanadský Interiérový nábytek Abachi Topol Poplar Topol Modely Čtvercová Obdélníková Pětiúhelníková Sedmirohová Nastavitelné velikosti Použití Sauna Infračervené záření Sauna + Infračervené záření Sauna +Comfort Climate Sauna + Infračervené záření + Comfort Climate Snadné ovládání Pohodlné ovládání Pohodlné ovládání Pohodlné ovládání Pohodlné ovládání Pohodlné ovládání Příkony Série SA-: Všechny modely - 230V Napětí AC, celková spotřeba 3 kw. Série SA- PLUS: Všechny modely - 400V třífázový střídavý proud. Série SB- a SX-: Hodnoty 140 x 200: 230V AC napětí, celková spotřeba 3kW. Hodnoty 170 x 200: 400V třífázový střídavý proud, spotřeba 6kW. Hodnota 200 x 230: 400V třífázový střídavý proud, spotřeba 7,5kW. Jedlovec kanadský Jedle Jedle Příprava na kachlíčky Jedlovec kanadský Jedle (bíle mořená) Série SX je dostupná v původním jedlovcovém dřevu bez suků, nebo v přírodní jedli, zevnitř i zvenku. Jedlový exteriér může být též ošetřen čirým bílým lakem. Série SB exteriérové barvy interiérové barvy Barva dveřních skel Čiré sklo (v jedli) Čiré sklo bezbariérové Parsol šedé (v stříbrně šedé a ořechové dýze) Parsol šedé bezbariérové Volitelné prosklené prvky Prosklený prvek v čirém skle (v jedli) Prosklený prvek v čirém skle poloviční výšky (š. 60, 70 nebo 90cm) Prosklený prvek v čirém skle v plné výšce (šířky 60 nebo 70cm) Prosklený prvek v Parsol šedé (stříbrně šedé a ořechové dýze) Prosklený prvek v Parsol šedé poloviční výšky (š. 60, 70 nebo 90cm) Prosklený prvek v Parsol v plné výšce (šířky 60 nebo 70cm) Dveřní úchytky Javor Ořech City Life (pouze v kombinaci s ořechovou dýhou) Výběr Stříbrně šedá Jedle Jedle Série SB- je dodávaná s povrchem v barvě stříbrně šedé nebo v přírodní jedli, perfektně ladící s tradičním jedlovým interiérem. Odkládací deska Javor (pouze v kombinaci se stříbrně šedou) Ořechová dýha (pouze v kombinaci se saunou v ořechové dýze City Life ) Osvětlené skleněné panely City Life (pouze v kombinaci se saunou v ořechové dýze City Life ) Výběr Výběr Ozdobná římsa z jedlovce 35 I 36

20 Villeroy & Boch je doma s wellness Obohacujeme domácí prostředí nejkvalitnějšími produkty již více než 260 let. Nikdo lépe nerozumí fyzickým a psychologickým výhodám vyplývajících z obklopování se vysoce kvalitními výrobky, kde se ušlechtilý design pojí s vysokou funkčností. Jsme si jisti, že Villeroy&Boch vířivky, sauny a infračervené kabiny poskytnou potěšení po dlouhou dobu Vám i Vaší rodině. Nové série SA-, SB- a SX- udržují tuto pyšnou tradici, a tvoří vzrušující a nezbytnou součást kolekce pro domácnosti Villeroy & Boche Wellness at Home. Nepochybujeme o tom, že sauny / infračervené kabiny a lázně Villeroy & Boch vám budou poskytovat potěšení celé roky a budou přispívat dlouhodobému zdraví nejen vašemu, ale i vaší rodině. Wellness Koupelna Dlaždice Kuchyňské náčiní Kuchyň Prohlášení Léčebné účinky popsané v této brožuře se odkazují na standardní vlastnosti těchto typů výrobků pouze obecně. V jednotlivých případech se mohou léčebné účinky lišit. Osoby s podlomeným zdravím (jeho symptomy) by měly případná individuální rizika a/nebo komplikace před tím, než použijí výrobek tak, jak je popsán v této brožuře, konzultovat s lékařským odborníkem.

SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ

SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ KRYTÝ AQUAPARK OLEŠNÁ Moderní zařízení určené pro sportovní a relaxační aktivity Provozovatel: SPORTPLEX Frýdek-Místek, s.r.o. Na Příkopě 3162, 738 01 Frýdek-Místek tel: +420

Více

HAWAII HYDRO PLUS TOP

HAWAII HYDRO PLUS TOP HAWAII PLUS TOP HAWAII PLUS TOP je špičkou výrobkové řady. Nabízí nejvíce funkcí, výkon a pohodlí. Přichází s digitálním ovládáním pro hydromasáž a parní masáž. Pro zvýšení komfortu je do boxu instalován

Více

INOVATIVNÍ TOPNÉ SYSTÉMY. Síla slunce v každé místnosti...

INOVATIVNÍ TOPNÉ SYSTÉMY. Síla slunce v každé místnosti... INOVATIVNÍ TOPNÉ SYSTÉMY Síla slunce v každé místnosti... INFRAPANELY Xenylla Sundirect Naše topné panely jsou dokonalým a inovativním topným systémem pro vyhřívání vašeho domova. Tento systém vytápění

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS KATALOG 2016 O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS Infrasauny a tradiční finské sauny od předního evropského výrobce France Sauna nabízí možnost vychutnat si saunování přímo u Vás doma. Díky neustálému sledování

Více

Infrapanely Xenylla Sundirect Katalog 2017

Infrapanely Xenylla Sundirect Katalog 2017 Infrapanely Katalog 2017 Zdravé sálavé vytápění Topné panely vyzařují velké množství infrazáření v rozmezí (8 až 14 μm), které má celou řadu pozitivních účinků na lidský organismus a imunitní systém. Způsobuje

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

SoftTerm. Úsporné topné systémy na základě infra panelu STEP

SoftTerm. Úsporné topné systémy na základě infra panelu STEP -- SoftTerm Úsporné topné systémy na základě infra panelu STEP Základní vlastnosti infra panelu STEP Konec plýtvání elektrickou energií Systém elektrického vytápení na základě infra panelu STEP poskytuje

Více

DOPŘEJTE SI LUXUS VÍŘIVÝCH VAN JACUZZI AKČNÍ CENY POUZE DO

DOPŘEJTE SI LUXUS VÍŘIVÝCH VAN JACUZZI AKČNÍ CENY POUZE DO DOPŘEJTE SI LUXUS VÍŘIVÝCH VAN JACUZZI AKČNÍ CENY POUZE DO 31.7.2017 J 215 Classic Pokud máte terasu a stále vás neopouští pocit, že zeje prázdnotou, pak je vířivka J-215 pro vás tou správnou volbou. Ideální

Více

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ UZAVŘENÝ SYSTÉM 50litrů Jen tak málo vody stačí na dokonalou relaxaci! Boxy CARIBIC využívají výhody uzavřeného okruhu vody. Spotřeba vody se nezvyšuje a teplota nesnižuje; Váš relaxační pobyt v boxu může

Více

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Řešení pro omlazení pokožky Svěží a zdravá pokožka Pevnější pokožka Použití na mokré i suché pokožce S každodenním i běžným nástavcem SC6250/01 Obnovená

Více

VÍTEJTE Cítíte, že se vám již nedostává potřebné energie? Je jen na vás, jakou cestu si vyberete k jejímu obnovení. Tree of Life představuje ideální místo k regeneraci organismu a obnovení duševní rovnováhy.

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

CUSTOMIZED PERFECTION. HighLine

CUSTOMIZED PERFECTION. HighLine CUSTOMIZED PERFECTION HighLine UNIDRAIN Na rozdíl od tradičního řešení podlahových odtoků ve sprchových koutech většinou uprostřed podlahy přichází Unidrain s umístěním odtoku u svislé stěny, umožňující

Více

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE.

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Mnohem víc než studený vzduch Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Napájení 12 V s TG 1000 sinus 12 V s TG 1000 sinus

Více

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou KOUPACÍ VANY z masivního dřeva Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou a vzduchem zažívají

Více

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den.

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce Bezpečný sprchový box nejen pro seniory Montáž jen za 1 den Vysoká bezpečnost Vybavení Hansgrohe Shower for life My víme, na čem záleží Sprchové boxy Vinata Roth určuje

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete Devilink BezdrátovéF ovládání I G H T Vašeho I N G pohodlí FOR www.devi.cz BARE FEET D E V I L I N K B E Z D R ÁT O V É O V U nás v DEVI jsme hrdí, že nenabízíme

Více

Příjemná a relaxační koupel

Příjemná a relaxační koupel Vany Příjemná a relaxační koupel Pohodlí může nabírat desítky forem. Zvolte si tvar vany, který Vám bude nejvíce vyhovovat a který se Vám zalíbí. A pak se sami přesvědčíte, že v akrylátové vaně Kolo je

Více

2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 NAŠI PARTNEŘI VŠICHNI MÁME STEJNÝ CÍL Vaše očekávání chceme nejen splnit, ale také překročit. To je důvod, proč pracujeme

Více

HUMIDOR KLIMA PGA-010110

HUMIDOR KLIMA PGA-010110 HUMIDOR KLIMA PGA-010110 0 Obsah HUMIDOR KLIMA PGA-010110 Společnost PERFEKTUM Group, s.r.o. si vyhrazuje právo na změny a tiskové chyby. PERFEKTUMGROUP AIR PERFEKTUM Group, s.r.o. Davídkova 77 18200 Praha

Více

elements[5 kw] prof. wulf schneider & partner

elements[5 kw] prof. wulf schneider & partner Milá čtenářko, milý čtenáři, hledáte krb, jehož velikost, charakter a tvar si můžete spoluutvářet sami? Krb, který nabízí maximální flexibilitu, odpovídá požadavkům Vašeho domova a překonává technické

Více

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie Pořiďte si předokenní rolety, přinášejí mnoho výhod. Je to konstrukčně dobře promyšlený a léty ověřený systém. Využijte jejich pozitivních vlastností

Více

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo.

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. WellnessSpa Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. masáže sauna whirpool Příjemné prostředí našeho hotelového wellness Vás překvapí

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

KATALOG STANDARDŮ 5/2015

KATALOG STANDARDŮ 5/2015 5/2015 KATALOG STANDARDŮ DVEŘE Dveře dotvářejí Váš interiér. Jsou chápány jako nábytek, který mimo jiné plní komunikační funkci mezi jednotlivými místnostmi. Dveře, které byly vybrány do standardu projektu,

Více

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni Rovnovážné sezení - aktivní sezení a držení těla Způsob sezení, na který jsme si zvykli, nás nutí sedět staticky a pasivně. Krk, záda a krční páteř tímto způsobem velmi trpí. a znovuobjevte správné drženi

Více

Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega.

Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega. 2 Dokonalost tvoří detaily. Ovládací desky Visign firmy Viega. Barvy, světlo a zařízení propůjčují prostoru svoji tvář. Teprve však detaily mu dodají charakter. Takové detaily, jako ovládací desky Viega

Více

Č E S K Ý V Ý R O B C E

Č E S K Ý V Ý R O B C E ČESKÝ VÝROBCE Oddejte se luxusu českých vířivek Vířivé vany a bazény IDOL SPAS jsou vyráběny v České republice s použitím nejkvalitnějších materiálů a komponentů. Abychom dostáli slibu absolutní spolehlivosti

Více

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm Multifunkční vanové boxy SPA-OCEANA tm SPA-JET tm BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 mobil: +420 777 920 282 4 obchod@btl.cz

Více

podlahové vytápění elegance ohřevu Elektrické Úsporné a účinné Komfortní a zdravé Jednoduchá montáž Malá tloušťka (cca 3 mm) Bezúdržbový provoz

podlahové vytápění elegance ohřevu Elektrické Úsporné a účinné Komfortní a zdravé Jednoduchá montáž Malá tloušťka (cca 3 mm) Bezúdržbový provoz Elektrické podlahové vytápění Úsporné a účinné Komfortní a zdravé Jednoduchá montáž Malá tloušťka (cca 3 mm) Bezúdržbový provoz elegance ohřevu O firmě Slovenská společnost HA-KL dnes úspěšně využívá svoje

Více

Navržena, aby byla vidět

Navržena, aby byla vidět PHILIPS LED Žárovka 8,5 W (75 W) E27 Teplá bílá Nestmívatelné Navržena, aby byla vidět Dobře známé tvary, které se vám líbí. Díky nejnovější technologii LED používají zhruba o 80 % méně energie než tradiční

Více

POTĚŠTE VŠECHNY SVÉ SMYSLY

POTĚŠTE VŠECHNY SVÉ SMYSLY POTĚŠTE VŠECHNY SVÉ SMYSLY NAPLŇTE SVÉ SMYSLY......a vychutnejte si ničím nerušenou relaxaci. Nechte každý z vašich smyslů odpočinout a naberte energii pro celé tělo. Uvolněte se a teplo prostoupí váš

Více

OKNA ZE SYSTÉMU REHAU BRILLANT-DESIGN VYNIKAJÍCÍ TEPELNÁ IZOLACE A TVAROVÁ VARIABILITA PRO VYSOKÝ STANDARD V BYTOVÉ VÝSTAVBĚ

OKNA ZE SYSTÉMU REHAU BRILLANT-DESIGN VYNIKAJÍCÍ TEPELNÁ IZOLACE A TVAROVÁ VARIABILITA PRO VYSOKÝ STANDARD V BYTOVÉ VÝSTAVBĚ OKNA ZE SYSTÉMU REHAU BRILLANT-DESIGN VYNIKAJÍCÍ TEPELNÁ IZOLACE A TVAROVÁ VARIABILITA PRO VYSOKÝ STANDARD V BYTOVÉ VÝSTAVBĚ www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl BYDLETE STYLOVĚ A S KOMFORTEM S

Více

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe.

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. 2 hansgrohe Příběh hansgrohe Příběh 3 4 hansgrohe Příběh Relaxační a jemný sprchový

Více

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality The window. Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality Nejvzácnější obrazy 1 Není to okno, na které je kladen důraz, centrem dění se stává výhled. Vytváříme působivá průčelí z elementů širokých nebo vysokých

Více

Vážení zákazníci, O METODĚ. Primární efekt BIOSYNCHRON terapie: Sekundární efekt BIOSYNCHRON terapie:

Vážení zákazníci, O METODĚ. Primární efekt BIOSYNCHRON terapie: Sekundární efekt BIOSYNCHRON terapie: O METODĚ BIOSYNCHRON funguje na bázi unikátní patentované synchronizace 3 fyzikálních terapií: pulzní magnetoterapie suché termoterapie fototerapie barevným světlem Výsledkem jejich synergického působení

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels. www.elkoep.cz

UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels. www.elkoep.cz UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels www.elkoep.cz Chytrý dům s jeden DŮM jeden SYSTÉM jeden OVLADAČ na VŠE Technologie v domě si rozumí Technologie pracují za Vás Přináší maximální užitek Časové a finanční úspory

Více

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené Freeliftsedačky Schodišťové sedačky zakřivené s v ě t b e z b a r i é r Výhody schodišťových sedaček Freelift společnosti Handicare Je bezpečná, hezká a dokonce se hodí do mého interiéru Schodišťová sedačka

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

AirComfort Collection. Tepelná čerpadla Klimatizační jednotky Odvlhčovače

AirComfort Collection. Tepelná čerpadla Klimatizační jednotky Odvlhčovače AirComfort Collection Tepelná čerpadla Klimatizační jednotky Odvlhčovače Představujeme AirComfort Elegantní řešení Zaměřeno na detail Klimatizace z řady AirComfort zvýší kvalitu prostředí Vašeho domova

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!!

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!! Masáž Cena Doba trvání Masáž šíje 100 Kč 20 min Masáž zad 200 Kč 40 min Masáž zad a šíje 250 Kč 60 min Masáž horních končetin 200 Kč 20 min Masáž dolních končetin 250 Kč 40 min Masáž hrudníku a břicha

Více

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Překoná vaše očekávání Siemens avantgarde: Nová řada spotřebičů, která se perfektně hodí k

Více

Uvolněte se a načerpejte energii

Uvolněte se a načerpejte energii Wellness 120 Uvolněte se a načerpejte energii Pociťte harmonii, která Vám navrátí vnitřní rovnováhu a klid. Wellness znamená dobře se cítit, žít déle. Očistěte Vaši psychiku a tělo. Budete jako znovuzrození,

Více

Mnohem víc než chladný vzduch. Klimatizační systémy Truma. Klimatizační systémy Truma. Nově s Aventa eco a Saphir comfort RC

Mnohem víc než chladný vzduch. Klimatizační systémy Truma. Klimatizační systémy Truma. Nově s Aventa eco a Saphir comfort RC Mnohem víc než chladný vzduch Klimatizační systémy Truma Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Napájení Chladicí výkon / topný výkon (tepelné čerpadlo) Příkon (230 V) Chlazení Příkon

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Uživatelská příručka Poslední revize: 17. 5. 2013 Upozornění: Před použitím, si prosím, pečlivě prostudujte tuto příručku a uschovejte ji pro budoucí použití. Obsah

Více

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči PHILIPS LED Globe 10,5 W (75 W) E27 Odstín chladného denního světla Nestmívatelné Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve,

Více

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a příčně prořezaná tak, aby byla co nejvzdušnější. Vysoký

Více

VELIS EVO. Komfort a design. Výhody výrobku

VELIS EVO. Komfort a design. Výhody výrobku VELIS EVO 2016 VELIS EVO Komfort a design 1. Hloubka pouze 27 cm 2. Vertikální nebo horizontální instalace Výhody výrobku Nový design, plochý tvar s šířkou pouze 27 cm. Elektronický termostat pro přesnou

Více

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214 / Moments Design Artefakt Industriekultur na straně 210 na straně 214 Neobyčejným highlight designem kolekce Moments se vyznačuje vana: přesvědčí vás o tom neobvyklý úložný prostor, který vznikne při použití

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K ROYAL MIDAS značky KEUCO: chytrý koncept osvětlení pro celou koupelnu Správné světlo jediným stisknutím tlačítka Dobré osvětlení hraje stále větší roli a je důležitým faktorem dobré pohody. Podle denní

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Optimalizováno pro vytápění

Optimalizováno pro vytápění Navrženo pro bydlení: řešení i pro nejchladnější oblasti Je možné pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda zajistit 100 % požadovaného tepla vyráběného s vysokou účinností i při teplotách -25 C? Odpověď zní

Více

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Ultimativní technologie Piezo scaleru Nový Tigon+ S Tigon+/Tigon vyvinula W&H nesrovnatelný piezo scaler. Jeho unikátní vlastnosti významně

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Styl pro hosty: koupelna pro hosty PLAN od firmy KEUCO Prostá elegance i pro malé místnosti Důmyslnou funkčnost, nyní i pro vybavení koupelny pro hosty, nabízí ucelený koncept zařízení PLAN. Maloformátový

Více

CHLADICÍ TECHNIKA. vinotéky

CHLADICÍ TECHNIKA. vinotéky CHLADICÍ TECHNIKA vinotéky WC Cenově nejdostupnější modely vinoték S výborným poměrem cena a výkon dokáží tyto vinotéky zajistit ideální prostředí pro skladování vína v domácnosti, restauraci či baru.

Více

RELAXING PEOPLE RELAXING PEOPLE RELAXING PEOPLE RELAXING

RELAXING PEOPLE RELAXING PEOPLE RELAXING PEOPLE RELAXING RELAXING PEOPLE RELAXING PEOPLE RELAXING PEOPLE RELAXING RELAXING PEOPLE PEOPLE info@4seasonsspa.com www.4seasonsspa.com 4SeasonsSpa Čtyři období luxusu Objevte požitek z vaší vířivky ve své zahradě, na

Více

SCHODIŠTĚ Standardní Nadstandardní Luxusní

SCHODIŠTĚ Standardní Nadstandardní Luxusní Petr Havlíček Vítějeves 71 569 06 okr. Svitavy tel.: 461 526 911, 461 526 117, 461 526 140, 461 526 335 fax: 461 526 912, 461 526 913 e mail: fa havlicek@fa havlicek.cz internet: www.fa havlicek.cz DVEŘE

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

Raindance Select. Mé potěšení ze sprchování.

Raindance Select. Mé potěšení ze sprchování. Raindance Select Mé potěšení ze sprchování. Hansgrohe. Potěšení ze sprchování 03 Mé potěšení ze sprchování: Neustálý dotykový prožitek. O všech způsobech, jak si užít vodu. Voda očišťuje a oživuje. Voda

Více

TOPENÍ NA MÍRU. Topné panely Classic. Topné panely Delta. Topné panely Beta. www.variotherm.cz VIDEO TOPENÍ. CHLAZENÍ. POCIT POHODY.

TOPENÍ NA MÍRU. Topné panely Classic. Topné panely Delta. Topné panely Beta. www.variotherm.cz VIDEO TOPENÍ. CHLAZENÍ. POCIT POHODY. www.variotherm.cz TOPENÍ NA MÍRU Topné panely Classic. Topné panely Delta. Topné panely Beta. HL 0/ Grafická úprava: HÄC-MÄC, Grafikstudio, Eisenstadt Text: G. Loibelsberger Obálka: Stefan Badegruber,

Více

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa hair Pojem WELLNESS se před lety plně vžil v kosmetické branži. Tělové zábaly a tělová ošetření byla dříve poskytována výhradně v exkluzivních lázeňských domech. Dnes však taková ošetření nabízejí kosmetické

Více

Venkovní obklady stěn

Venkovní obklady stěn Venkovní obklady stěn 2 / 3 TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVETU Vítejte ve světě Twinson, kde příroda a technologie kráčejí ruku v ruce. Twinson je vyroben ze dřeva a PVC. Spojením výhod obou materiálů v

Více

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody 3 Bosch 8000 T Vysoký komfort přípravy teplé vody s jedinečným designem 8000T 080 8000T 00 8000T

Více

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Pluszáruka 5 let Vždy to nejlepší klima pro Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý

Více

BUĎTE NEJLEPŠÍ S TĚMI NEJLEPŠÍMI ALPHA3 SYSTÉM HYDRONICKÉHO VYVÁŽENÍ

BUĎTE NEJLEPŠÍ S TĚMI NEJLEPŠÍMI ALPHA3 SYSTÉM HYDRONICKÉHO VYVÁŽENÍ ALPHA3 SYSTÉM HYDRONICKÉHO BUĎTE NEJLEPŠÍ S TĚMI NEJLEPŠÍMI CO JE HYDRONICKÉ?...a k čemu je dobré? Ve správně vyvážené otopné soustavě je dokonale optimalizován průtok topné vody otopnými tělesy v jednotlivých

Více

Stropní systémy pro vytápění a chlazení Komfortní a energeticky úsporné. Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch

Stropní systémy pro vytápění a chlazení Komfortní a energeticky úsporné. Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch Stropní systémy pro vytápění a chlazení Komfortní a energeticky úsporné Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch Zehnder vše pro komfortní, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima Vytápění, chlazení,

Více

VESTAVNÉ VINOTÉKY RU/US

VESTAVNÉ VINOTÉKY RU/US Better Trading, spol. s.r.o. Dobrovského 29, Brno 612 00 Sklad: Dornych 102, Brno 602 00 Tel: +420 541 241 636 Obchod: +420 734 797 567 Servis:+420 733 787 733 Email: info@bettertrading.cz www.bettertrading.cz

Více

TROJNÁSOBNÝ ÚČINEK. *s atesty z laboratoří FRAUNHOFER IBP. www.duette.at

TROJNÁSOBNÝ ÚČINEK. *s atesty z laboratoří FRAUNHOFER IBP. www.duette.at TROJNÁSOBNÝ ÚČINEK *s atesty z laboratoří FRAUNHOFER IBP www.duette.at TROJNÁSOBNÝ ÚČINEK USPOŘÍ AŽ 12% ENERGIE NA VYTÁPĚNÍ SNÍŽÍ PRŮNIK TEPLA OKENNÍ TABULÍ AŽ O 78% ZPŘÍJEMNÍ AKUSTIKU MÍSTNOSTI POCITOVĚ

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

Floating vodoléčebná zdravotní technika

Floating vodoléčebná zdravotní technika Floating vodoléčebná zdravotní technika Rozhodnutím Státního ústavu pro kontrolu léčiv Praha a pověření Ministerstva zdravotnictví ČR je floatingová vana díky svým prokazatelným léčebným účinkům zařazena

Více

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli N o v ý V A Š E C E S T A. S novým Stralisem Hi-Way nastavila společnost IVECO nové standardy designu, výkonu a technologie ve světě práce, a jedno po druhém překonává. Iveco Shop nyní přichází s řadou

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K ilook_move značky KEUCO: Perfektní pomůcka při kosmetické péči Kosmetické zrcátko s osvětlením se vyznačuje pohodlnou montáží a obsluhou Kosmetické zrcátko je na stupnici oblíbenosti každodenních pomůcek

Více

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com LEGRABOX pure Elegance v pohybu www.blum.com Atraktivní kombinace Přímočarý, strohý design, jasná a střídmá řeč tvarů a forem, obzvlášť vysoký komfort pohybu to je LEGRABOX, nový, elegantní Box systém

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům.

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům. Tepelná čerpadla Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům Therma V je tepelné čerpadlo vzduch/voda od společnosti LG. Therma V je univerzální zdroj tepla a lze ji použít pro podlahové topení i radiátory

Více

Hřejivé teplo domova INF RAHEATING. Infratopení infračervený topný systém. Katalog produktů firmy F+Š MARK

Hřejivé teplo domova INF RAHEATING. Infratopení infračervený topný systém. Katalog produktů firmy F+Š MARK INF RAHEATING Infratopení infračervený topný systém Katalog produktů firmy F+Š MARK O nás: Firma F+Š MARK s.r.o. vznikla v roce 1994. Zabývá se výrobou potravinových doplňků a obchodní činností. V roce

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Od globálního trendu k produktům

Od globálního trendu k produktům Od globálního trendu k produktům Hettich na veletrhu interzum 2019 nadchne pro bydlení budoucnosti Stále menší byty ve městech, nové životní koncepty a pracovní modely nebo rostoucí poptávka po individualizaci

Více

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric TECHNIKA V JEJÍ NEJHEZČÍ PODOBĚ Technika v její nejhezčí podobě Nové nástěnné jednotky Premium ZEN spojují skvělý design a vysokou energetickou účinnost.

Více

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric ZEN-CZ-19_11_2012.indd 1 11/23/2012 12:43:32 PM TechnikA V JEJÍ NEJHEZČÍ PODOBĚ ZEN-CZ-19_11_2012.indd 2 11/23/2012 12:43:41 PM Technika v její nejhezčí

Více

35 Keramika a nábytek / ovum by A. CitterIo

35 Keramika a nábytek / ovum by A. CitterIo OVUM by Antonio citterio krása z přírody Novinka Keramika Ovum by AC Aby se Vám koupelna stala útočištěm, v němž můžete odpočívat a cítit se svobodně, v každém z prvků, který Vás obklopuje, se odráží ideální

Více

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči PHILIPS LED Lustr 4 W (25 W) E27 Teplá bílá Nestmívatelné Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve, aby váš domov byl správně

Více

JEDNODUCHÝ BEZPEČNÝ ÚTULNÝ INOVATIVNÍ JEDINÝ NA SVĚTĚ AUTOMATICKÝ ALTÁN. pro vířivky a swim spa

JEDNODUCHÝ BEZPEČNÝ ÚTULNÝ INOVATIVNÍ JEDINÝ NA SVĚTĚ AUTOMATICKÝ ALTÁN. pro vířivky a swim spa JEDNODUCHÝ BEZPEČNÝ ÚTULNÝ INOVATIVNÍ JEDINÝ NA SVĚTĚ AUTOMATICKÝ ALTÁN pro vířivky a swim spa oasis Vaše soukromá oáza relaxace Nejje dn PO CELÝ ROK ířivky Na obrázku je vzor střechy Darling tí v způsob

Více

TRAFFIC milujeme město!

TRAFFIC milujeme město! TRAFFIC milujeme město! Město... Pulsující životem a otevírající bezpočet nových možností. Plné energie a povzbuzující k činnosti. Práce, setkávání s přáteli, byt dle vlastních představ - každý den mnoho

Více

Převeďte sluneční světlo na světlo LED

Převeďte sluneční světlo na světlo LED PHILIPS mygarden Nástěnné svítidlo Dusk antracitová LED Převeďte sluneční světlo na světlo LED Zachyťte energii slunce nástěnným svítidlem Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitní solární panel a efektivní

Více

Navržena, aby byla vidět

Navržena, aby byla vidět PHILIPS LED Svíčka 4,3 W (40 W) E14 Teplá bílá Nestmívatelné Navržena, aby byla vidět Dobře známé tvary, které se vám líbí. Díky nejnovější technologii LED používají zhruba o 80 % méně energie než tradiční

Více

terapie během spánku... Katalog Home Nová generace fyzio-matrací pro domácí léčbu a relaxaci

terapie během spánku... Katalog Home Nová generace fyzio-matrací pro domácí léčbu a relaxaci terapie během spánku... Katalog Home Nová generace fyzio-matrací pro domácí léčbu a relaxaci technické inovace Devět zón pulzního magnetického pole 1 22 Mar 11 23 : 12 0. 000 s MAIN 5ms CH1 EDGE CH1 20V

Více

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS OBJEVTE SVÉ NOVÉ JÁ S ČISTÝM POŽITKEM ZE SPRCHOVÁNÍ. Sprchování tak je mnohem víc než jen každodenní rituál péče o tělo. Pod sprchou se konečně opět stáváme

Více

DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT

DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Clean air solutions Vždy to nejlepší klima pro DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT Zehnder Zenia: revoluční komfortní topný modul pro

Více