KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. ORR/Fryšová

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. ORR/Fryšová"

Transkript

1 Kraj Vysočna KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočna Název dokumentu: Poskytnutí dotace v rámc GP Rozvoj podnkatelů 2016, ID dotace FV Oprávněn/pověřen k podpsu: Ing. Vladmír Novotný, náměstek hejtmana Schváleno: RK Datum: Č.usnesení: 1697/31/2016/RK Dokument uložen u: Oddělení právní a krajského žvnostenského úřadu Počet vyhotovení: 2 Adresát: Ladslav Adamec Smluvní částka: 1) Odpovědný odbor: 2) odbor regonálního rozvoje Podps zajstt do: Pracovště/pracovník Datum Podps Zpracoval: ORR/Hrůza ry-m. Projednáno s: ORR/Fryšová , / Právní kontrola: ORR/Tlustoš V ZAsríV, _ Předkládá: ORR/Hrůza Potvrzení příjmu smlouvy do předběžné evdence 3) ORR/Fryšová Zodpovídá: Příkazce operace: ORR/Fryšová L ' / / y Správce rozpočtu: OE/Tesařová r r V V -y /' Poznámka: / Subjekt (IČO: ), se kterým je uzavírána smlouva NENÍ nespolehlvým plátcem dle 109 od. 3 zákona o DPH; (ověření provedl: hrůza, datum ověření: :47:23): Poskytnutí dotace v rámc GP Rozvoj podnkatelů 2016, ID dotace FV Rozpočtová skladba: Částka s DPH: 97898, Datum Od:, Datum do:, Peroda: jednorázově, ODPA: 2510, ORJ: 1364, ORG: POL: UZ: 1) Použje se, pokud se jedná o písemnost typu smlouvy, jejímž předmětem je peněžté plnění. Pokud je v košlce více smluv, uvede se částka souhrnná. Pokud se jedná o smlouvu, příp. smlouvy, u nž je peněžté plnění stanoveno částkou za čerpanou jednotku (např. hodnovou sazbu), uvede se částka maxmálního rozsahu tohoto plnění. V případě smluv na dobu neurčtou uveďte částku jedné platby. 2) Odpovědným odborem se rozumí odbor, příp. sekce nebo samostatné oddělení, které za písemnost, její vyřízení a správu záležtost (správu smluvního vztahu) odpovídá. 3) Potvrzuje vždy vedoucí odpovědného odboru (nenahrazuje právní kontrolu).

2 Kraj vysocí wo 1 7 KUJIP0163S8U Žžkova S?» jhava FOND VYSOČINY SMLOUVA o POSKYTNUTI DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nkolv na úkor ochrany kterékolv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpsů (dále jen občanský zákoník") FV Cl. 1 Smluvní strany Kraj Vysočna se sídlem: Žžkova 57, Jhlava IČO: zastoupený: MUDr. Jřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpsu smlouvy pověřen: Ing. Vladmír Novotný, náměstek hejtmana (dále jen "Kraj") bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jhlava číslo účtu: /6800 Ladslav Adamec se sídlem: IČO: (dále jen "Příjemce") bankovní spojení: Petrkov 66, Lípa, Havlíčkův Brod ČSOB, a.s. číslo účtu: /0300 Cl. 2 Účel smlouvy Účelem této smlouvy je poskytnutí účelové veřejné fnanční podpory z Fondu Vysočny (dále jen dotace") na realzac akce Nákup strojů a zařízení pro stavební čnnost", blíže specfkované v žádost o poskytnutí dotace, která tvoří nedílnou součást této smlouvy jako Příloha č. 1 (dále jen akce"). ČI. 3 Závaznost návrhu 1) Doba platnost tohoto návrhu smlouvy je omezena od prokazatelného doručení návrhu této smlouvy Příjemc. na 30 kalendářních dnů 2) Pokud tento návrh smlouvy nebude Příjemcem akceptován a podepsaný doručen na adresu uvedenou v záhlaví této smlouvy v termínu podle ČI. 3 odst. 1 této smlouvy, návrh smlouvy zanká, a nárok na dotac nevznkne. Strana 1 (celkem 7)

3 ČI. 4 Závazek Příjemce 1) Příjemce dotac za podmínek stanovených v této smlouvě přjímá a zavazuje se, že bude akc realzovat svým jménem, na svou vlastní odpovědnost, v souladu s právním předpsy a podmínkam této smlouvy. 2) Příjemce se zavazuje vrátt dotac do 15-t kalendářních dnů ode dne, kdy Kraj písemně sdělí, že u akce, která byla zrealzována, nebude nadále plnt podmínky dané touto smlouvou (udržtelnost, archvace, povnnost umožnt kontrolu,...) na účet uvedený v záhlaví této smlouvy. ČI. 5 Dotace 1) Kraj poskytuje Příjemc na akc dotac ve výš Kč (slovy: devadesátsedmtsícosmsetdevadesátosm korun českých). 2) Pro účely této smlouvy se rozumí: a) Celkové náklady akce (objem akce) jsou náklady tvořené součtem dotace a vlastním podílem Příjemce. b) Vlastní podíl Příjemce jsou prostředky, které jsou tvořeny vlastním prostředky Příjemce. Příjemce musí být schopen prokázat jejch výš. Celkové náklady akce Výše dotace v Kč Výše dotace v % Podíl Příjemce v % Podíl Příjemce v Kč Kč Kč 35,24 % z celkových nákladů na akc 64,76 % z celkových nákladů na akcí Kč 3) Výše dotace uvedená v ČI. 5. odst. 1 této smlouvy je maxmální. Pokud skutečné celkové náklady akce překročí celkovou výš nákladů akce uvedenou v tabulce v odst. 2, uhradí Příjemce částku tohoto překročení z vlastních zdrojů. Pokud budou skutečné celkové náklady akce nžší než výše celkových nákladů akce uvedená v tabulce v odst. 2, procentní výše dotace dle ČI. 5 odst. 2 této smlouvy se nemění, tzn., že absolutní částka dotace se úměrně sníží. V případě, že procentní výše dotace dle ČI. 5 odst. 2 této smlouvy byla zaokrouhlena, použje se pro výpočet skutečné částky dotace nezaokrouhlené procento odpovídající podílu výše dotace k celkovým nákladům akce dle ČI. 5 odst. 2. 4) Dotace je veřejnou fnanční podporou ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o fnanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o fnanční kontrole), ve znění pozdějších předpsů, a vztahují se na n všechna ustanovení tohoto zákona. 5) Souběh dotace z několka grantových programů Fondu Vysočny č dalších dotačních ttulů Kraje na realzac jedné akce není možný. Souběh dotace z Fondu Vysočny s dotacem jných poskytovatelů se vylučuje. 6) Dotace je poskytována jako podpora malého rozsahu (de mnms) ve smyslu Nařízení Komse (EU) č. 1407/2013 ze dne o použtí článků 107 a 108 Smlouvy o fungování Evropské j une na podporu de mnms (Úř. věsí L 352, , s. 1). Strana 2 (celkem 7)

4 ČI. 6 Způsob poskytnutí dotace Dotace bude poskytnuta jednorázově bankovním převodem na účet Příjemce uvedený v záhlaví této smlouvy, a to nejpozděj do 90-t kalendářních dnů ode dne včasného a prokazatelného doručení závěrečné zprávy dle ČI. 8 písm. f) této smlouvy. V případě, že závěrečná zpráva nebude doručena dle předchozí věty nebo nebude obsahovat náležtost dle ČI. 8 písm, f) této smlouvy, nárok na vyplacení dotace bez dalšího zanká. ČI. 7 Podmínky použtí dotace 1) Příjemce je oprávněn čerpat dotac k realzac akce a povnen akc zrealzovat nejpozděj do ) Uznatelné náklady na realzací akce vznkají nejdříve dnem podpsu této smlouvy oprávněným zástupc obou smluvních stran. 3) Čerpáním dotace se pro účely této smlouvy rozumí úhrada celkových nákladů souvsejících s realzací akce, které nejsou touto smlouvou označeny jako náklady neuznatelné. Celkové náklady akce ve skutečné výš musí být vyúčtovány, uhrazeny a promítnuty v účetnctví Příjemce nejpozděj do dne uvedeného v ČI. 7 odst. 1 této smlouvy. 4) Neuznatelné náklady akce jsou: a) daně, s výjmkou uvedenou v ČI. 8 písm. d) této smlouvy, b) dotace a dary, náklady na pořízení dodávky od třetí osoby, která dodává konečnému příjemc za cenu vyšší, než jakou by dosáhl za stejných podmínek u běžného dodavatele č výrobce, c) mzdové náklady a ostatní osobní náklady a náklady na socální a zdravotní pojštění Příjemce a jeho zaměstnanců, náklady souvsející s odměnam, d) náklady na nákup věcí osobní potřeby, které nesouvsejí s realzací akce, e) úhrada úvěrů a půjček, úroky z úvěru, kurzové rozdíly, f) penále, pokuty, náklady na právní spory, správní poplatky, které jsou příjmem státního rozpočtu, rozpočtu krajů a obcí (např. výps z katastru nemovtostí, výps z obchodního rejstříku), g) náhrady škod a manka, výdaje v naturálích - jedná se o poskytnutí pozemků, nemovtostí a stavebních prací a dodávek. Jde o výdaje, kdy žadatel příslušný majetek nakoupl v mnulost nebo vykonává osobně čnnost bez nároku na odměnu, h) náklady na pohoštění, náklady na reprezentac, ch) běžné provozní náklady (např. telefonní služby, energe, poplatky za přpojení k sít, poštovné, balné, bankovní poplatky, ), ) náklady na právní spory, j) náklady na publctu, k) stavební nebo technologcká část stavby (nvestce nebo techncké zhodnocení) I) nákup lešení a moblního oplocení, kancelářské a vntřní vybavení, m) zařízení pro archtektonckou čnnost, skládačka výkresů, kopírovací stroj, velkoformátová tskárna, HW a SW, pokud nejsou hlavním výrobním prostředkem žadatele, n) vozíky na nářadí, úložné boxy na nářadí, o) zařízení sloužící k výdej potravnářských výrobků (čepování pva, vína, zmrzlnový stroj apod.), p) zařízení na balení a označování výrobků, q) vysokozdvžné vozíky a jná skladová manpulační technka, Strana 3 (celkem 7)

5 r) vytápění dílen a provozoven (kotel, akumulační kamna, apod.), pomocné vybavení dílen a provozoven (stůl, stolčka, svěrák, ponk, kovadlna, apod.), s) nákup zásob a spotřebního materálu, dlouhodobý nehmotný majetek (např. umělecká díla a předměty, výsledky výzkumu a vývoje), t) nákup pozemků a ostatních nemovtostí, u) režjní náklady žadatele (revze, náklady spojené s výběrem dodavatele, znalecké posudky apod.), v) náklady na opravu (např. oprava a údržba strojů a zařízení), w) poplatky charakteru sankce (např. pokuty, penále, manka, škody), x) leasng, marže u leasngu, y) projektová dokumentace akce (např. projektová dokumentace včetně rozpočtu k územnímu a stavebnímu řízení, dokumentace k EIA; zpracování dokumentace pro podání žádost, stude provedtelnost, analýzy nákladů a výnosů apod.), z) nákup osobních, dodávkových, nákladních automoblů a autobusů, podvalníky, přívěsy a vleky za auto; nakladač na kontejnery, zemědělských strojů a zařízení. 5) Uznatelné náklady akce jsou: a) nákup nových strojů a strojního zařízení včetně souvsejících technologckých rozvodů, b) techncké zhodnocení stávajících strojů a strojního zařízení včetně souvsejících technologckých rozvodů, c) nákup použtých strojů a strojního zařízení za podmínky, že žadatel př vyúčtování dotace) předloží odhad soudního znalce k hodnotě a stavu pořzovaného zařízení, d) náklady na dopravu, nstalac a uvedení zařízení do provozu (včetně přpojení na sítě, odsávání apod.) a zaškolení obsluhy. 6) V případě, že dojde k rozporu mez ČI. 7 odst. 4 a odst. 5 této smlouvy a Přílohou této smlouvy, použjí se přednostně ustanovení ČI. 7 odst. 4 a odst. 5 této smlouvy. Pokud dále dojde k vzájemnému rozporu mez ČI. 7 odst. 4 a odst. 5 této smlouvy, případně nebudou některé náklady uvedeny v těchto ustanoveních, platí, že se jedná o náklady neuznatelné. ČI. 8 Základní povnnost Příjemce Příjemce se zavazuje: a) dotac přjmout, b) realzovat akc př dodržování této smlouvy a respektování zásad zdravého fnančního řízení, zejména efektvnost a hospodárnost, c) vést účetnctví v souladu s obecně platným předpsy, zejm. zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnctví, ve znění pozdějších předpsů (dále jen zákon o účetnctví), a zajstt řádné a oddělené sledování dotací poskytnutých na akc a celkových nákladů na akc. Pokud Příjemce nevede účetnctví podle zákona o účetnctví, je povnen vést daňovou evdenc podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpsů, rozšířenou tak, aby příslušné doklady vztahující se k dotac splňovaly náležtost účetního dokladu ve smyslu 11 zákona o účetnctví, aby předmětné doklady byly správné, úplné, průkazné, srozumtelné, vedené v písemné formě chronologcky a způsobem zaručujícím jejch trvalost a aby uskutečněné příjmy a výdaje byly vedeny analytcky ve vztahu k akc (na dokladech musí být jednoznačně uvedeno, že se vážou k akc). Příjemce odpovídá za řádné vedení a vdtelné označení prvotních účetních dokladů prokazujících celkové náklady akce (faktury, výdajové pokladní doklady apod.) uvedením spolufnancováno z Fondu Vysočny ID FV ", d) zajstt, aby do celkových nákladů na akc nebyly zahrnuty náklady na vlastní daně. Všechny náklady musí být kalkulovány bez daně z přdané hodnoty (dále jen Strana 4 (celkem 7)

6 DPH") v případě, kdy Příjemce je jejím plátcem. Výjmkou jsou pouze takové náklady, u nchž Příjemce nemůže uplatnt odpočet DPH na vstupu podle zákona č. 235/2004 Sb., o dan z přdané hodnoty, ve znění pozdějších předpsů. V takovém případě může Příjemce dotac využít na fnanční krytí takové DPH, která je účtována jako náklad. V případě aplkace režmu přenesení daňové povnnost ve smyslu 92e zákona č. 235/2004 Sb., o dan z přdané hodnoty, ve znění pozdějších předpsů, uhradt DPH nejpozděj do Úhradou DPH je v tomto případě myšlen převod na účet příslušeného Fnančního úřadu nebo na zvláštní účet Příjemce, zřízený specálně pro účely daňových záloh, e) prokázat úhradu celkových nákladů akce, a to buď výpsem ze svého bankovního účtu (možno výpsem z elektronckého bankovnctví) nebo svým pokladním doklady, f) doručt Kraj do závěrečnou zprávu, jejíž vzor je umístěn na www. fondvysocny.cz, která bude obsahovat: - stručný pops realzované akce, - nformace o realzované publctě včetně fotodokumentace, - fnanční vyúčtování akce, - kope účetních dokladů o výš celkových nákladů akce a jejch úhradě, - čestné prohlášení, že počet zaměstnanců se nesnížl oprot období podání jeho žádost, - u nákupu použtého strojního a technologckého zařízení je nutné předložt revzní zprávu a odhad soudního znalce k hodnotě pořzovaného zařízení, g) umožnt kontrolu v souladu s ČI. 9 této smlouvy, h) po dobu, kdy je Kraj oprávněn provádět kontrolu dle ČI. 9 odst. 2 této smlouvy, archvovat následující podkladové materály: - tuto smlouvu, - orgnály dokladů, prokazujících celkové náklady akce (faktury, výdajové pokladní doklady apod.), jejch úhradu a zaúčtování, - prostou kop závěrečné zprávy a fnančního vyúčtování akce, ) zajstt publctu v souladu s ČI. 10 této smlouvy, j) zajstt udržtelnost akce v souladu s ČI. 11 této smlouvy, k) vrátt na účet uvedený v záhlaví této smlouvy celou částku dotace v případě, že dojde do doby uplynutí doby udržtelnost dle ČI. 11 smlouvy k přeměně nebo zrušení příjemce s lkvdací ( 10a odst. 5 písm. k) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravdlech územních rozpočtů), bez předchozího souhlasu Kraje, a to do 15-t kalendářních dnů ode dne rozhodnutí příjemce o přeměně nebo zrušení s lkvdací. ČI. 9 Kontrola 1) Kraj je oprávněn provádět kontrolu plnění této smlouvy a fnanční kontrolu ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o fnanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o fnanční kontrole), ve znění pozdějších předpsů (dále jen kontrola"). 2) Kraj je oprávněn provádět kontrolu v průběhu realzace akce po jejím dokončení, a to po dobu deset let počítaných od 1. ledna roku následujícího po roce, v němž měla být splněna poslední z povnností stanovených ČI. 8 písm. a) - písm. f) a písm. ) - písm. k) této smlouvy. 3) Příjemce je povnen poskytnout součnnost př výkonu kontrolní čnnost dle ČI. 9 této smlouvy. ^ Strana 5 (celkem 7)

7 ČI. 10 Publcta 1) Příjemce je povnen v případě nformování sdělovacích prostředků o akc uvést fakt, že akce byla podpořena Krajem. 2) Na výstupech akce typu publkací, nternetových stránek č jných nosčů uvede Příjemce Sponzorský vzkaz Kraje Vysočna" v grafckém provedení a dle manuálu, který je ke stažení na 3) V případě, že účelem poskytnutí dotace je podpora nvestční akce, bude na ní nebo v její bezprostřední blízkost umístěna tabulka nebo samolepka se Sponzorským vzkazem Kraje Vysočna" v grafckém provedení a dle manuálu, který je ke stažení na a to po dobu nejméně 3 let ode dne uvedeného v ČI. 7 odst. 1 této smlouvy. 4) Logotyp Kraje Vysočna" je ochrannou známkou, která požívá ochrany podle zákona č. 441/2003 Sb., o ochranných známkách a o změně zákona č. 6/2002 Sb. o soudech, soudcích, přísedících a státní správě soudů a o změně některých dalších zákonů (zákon o soudech a soudcích), ve znění pozdějších předpsů, (zákon o ochranných známkách), ve znění pozdějších předpsů. ČI. 11 Udržtelnost akce Příjemce je povnen nakládat po dobu tří let ode dne nabytí platnost této smlouvy s veškerým majetkem podpořeným v rámc akce dle této smlouvy v souladu se zaměřením projektu, s péčí řádného hospodáře a nezatěžovat tento majetek an jeho část žádným věcným právy třetích osob, včetně zástavního práva bez vědomí a předchozího písemného souhlasu Kraje. Příjemce nesmí majetek pořízený z poskytnuté dotace po dobu tří let od nabytí platnost této smlouvy převést na jnou osobu. Po stejnou dobu nesmí Příjemce majetek nvestčního charakteru č jeho část pořízenou z dotace prodat, pronajmout č darovat bez vědomí a předchozího písemného souhlasu Kraje. ČI. 12 Důsledky porušení povnností Příjemce 1) V případě, že se Příjemce dopustí porušení rozpočtové kázně ve smyslu zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravdlech územních rozpočtů, bude postupováno dle ustanovení tohoto zákona. 2) V případě že dotace ještě nebyla vyplacena, smlouva bez dalšího zanká, a to ke dn rozhodnutí příjemce o přeměně nebo zrušení s lkvdací, pokud nebylo mez smluvním stranam dodatkem této smlouvy dohodnuto jnak. ČI. 13 Závěrečná ujednání 1) Tato smlouva nabývá platnost dnem podpsu oprávněným zástupc obou smluvních stran a účnnost dnem uveřejnění v nformačním systému veřejné správy - Regstru smluv. Strana 6 (celkem 7)

8 2) Smluvní strany se dohodly, že zákonnou povnnost dle 5 odst. 2 zákona č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účnnost některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o regstru smluv (zákon o regstru smluv) splní Kraj. 3) Kontaktní osobou Kraje oprávněnou a povnnou poskytovat Příjemc veškerou nezbytnou součnnost dle této smlouvy je Luděk Hrůza, tel: , emal: h ruza. l@kr-vysoc na. cz. 4) Jakékol změny této smlouvy lze provádět pouze formou písemných postupně číslovaných dodatků na základě dohody obou smluvních stran s výjmkou změny ČI. 13 odst. 3 této smlouvy. Změnu ČI. 13 odst. 3 této smlouvy je oprávněn provést Kraj jednostranně s tím, že tuto změnu je povnen oznámt Příjemc. Změny v realzac akce uvedené ve ČI. 2 této smlouvy, které zásadním způsobem mění zaměření akce, blíže specfkované v žádost o poskytnutí dotace, není možné povolt. 5) Vztahy touto smlouvou neupravené se řídí příslušným ustanovením občanského zákoníku. 6) Vzhledem k veřejnoprávnímu charakteru Kraje Příjemce výslovně prohlašuje, že je s touto skutečností obeznámen a souhlasí se zveřejněním celého textu smlouvy včetně podpsů. Smluvní strany se zavazují, že obchodní a techncké nformace, které jm byly svěřeny druhou stranou mmo text této smlouvy, nezpřístupní třetím osobám bez písemného souhlasu druhé strany a nepoužjí tyto nformace k jným účelům, než je plnění podmínek této smlouvy. 7) Tato smlouva je sepsána ve dvou vyhotoveních, z nchž jedno je určeno pro Kraj a druhé pro Příjemce. Každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení smlouvy. 8) Smluvní strany prohlašují, že tato smlouva byla sepsána na základě pravdvých údajů, podle jejch svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho přpojují své vlastnoruční podpsy. 9) Nedílnou součástí této smlouvy je: Příloha č. 1 - Žádost o poskytnutí dotace ze dne ) O poskytnutí dotace dle této smlouvy rozhodla Rada Kraje Vysočna dne usnesením č. 1697/31 /2016/RK. V Petrkově dne Lo , 2010 V Jhlavě dne Ladslav Adamec IneffVladmír Novotný náměstek hejtmana Ladslav ADAMEC ZEDNICTVÍ - IZOLATÉRSTVÍ Petrkov 66, Lípa Mob.: IČ: DIČ: CZ Kraj Vysočna Žžkova 57, Jhlava Strana 7 (celkem 7)

9 ŽÁDOSTQ S Kraj Vysoana FOND VYSOČINY POSKYTNUTÍ DOTACE Z FONDU VYSOČINY Evdenční číslo (žadatel nevyplňuje) FVÍMW(>. H Kód elektroncké žádost (po fnálním vyplnění žádost klkněte na Odeslat data" v záhlaví forjmuláře) FV _06J 6-22 Název grantového programu Rozvoj podnkatelů 2016 Název projektu j Nákup strojů a zařízení pro stavební čnnost í Přesný název: Právní forma: Ladslav Adamec Fyzcká osoba podnkající dle žvnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Ulce: Petrkov 66 Identfkační údaje žadatele Obec: Lípa PSČ: Pošta: Lípa IČO/RČ: Název banky: Československá obchodní banka, a.s. Číslo účtu: /0300 Ttul: Statutární zástupce žadatele Jméno: Příjmení: Funkce: Ttul: Jméno: Ladslav Adamec majtel frmy Mgr. Pavlína Žádost zpracoval (kontaktní Příjmení: Vermešová osoba projektu) Funkce: projektový manažer Emal: vermesova@pwb.cz Tel.:

10 s 1. Lokalzace projektu (Město/ohec/mkroregon) 2. Odůvodnění projektu (Popšte výchozí stuác, která Vás vede k podání žádostí) 3. Cíle projektu (Stručný výčet cílů, jóhž má být projektem dosaženo) j 4. Cílové skupny (Popšte cílové skupry, na něž je navrhovaný projekt záměřen a jejch potřeby, které navrhovaný projekt řeší) \ [ t Havlíčkův Brod Stavtelství Ladslav Adamec je stavební frma, která se snaží využívat nejmodernější technologe př výstavbě budov nejrůznějšího druhu. Na začátku naší podnkatelské čnnost jsme všechny zakázky zajšťoval nákupem služeb od jných stavebních frem nebo žvnostníků, protože až do <once roku 2013 jsme neměl žédné zaměstnance. V současné době jž zaměstnáváme 12 zaměstnanců, nejvíce zaměstnanců bylo přjato mnulý rok (2015), čímž také frm4 nastala potřeba řešt její technologcké vybavení. V souvslost s nárůstem počtu zaměstnanců a zajšťování více zakázek souběžně se projevuje nedostatek pracovních strojů a nářadí, který je z část kompenzován krátkodobým pronájmem nebo nvestcí do vlastního vybavení. V počátcích své čnnost jsme ke stavbě používal výhradně pálené chly (Heluz), postupem času jsme ale začal pracovat s novým typem zdva (Ytong), na které už dnes nemáme potřebné ply k jeho úpravě a stávající ply (8 let staré) jž svým vlastnostm neodpovídají požadavkům kvaltního zpracování materálu. Ve stejném stavu jsou nástroje pro řezání nebo vrtání nebo bourání, které z důvodu stovek hodn v provozu ztratly svojí užtnou hodnotu, a hlavně se u nch snžuje přesnost, která je u stavebních pracích nezbytná. Z tohoto důvodu jsme se rozhodl využít podpory Fondu Vysočna pro částečné fnancování přpravované nvestce do nových technologí k zajštění stavební čnnost frmy. Realzací projektu bychom tak rád obnovl a rozšířl technologcké vybavení frmy pro naše zaměstnance a zajstl tak nadále kvaltu nabízených služeb. Hlavním cílem projektu je pořízení strojů a zařízení pro stavební čnnost, které umožní zkvaltnění pracovních čnností našch zaměstnanců. A frma nadále nebude muset nástroje pronajímat a pracovat se starým typy. Frma s díky dobře odvedeným zakázkám posílí svojí pozc na stavebním trhu. Cílovou skupnou projektu je frma Stavtelství Ladslav Adamec a její zaměstnanc, Projekt je zaměřen na potřebu společnost zkvaltnt pracovní procesy tím, že zaměstnancům zabezpečí technologe v dostatečném množství a s moderním technckým parametry, které svým vlastnostm umožní kvaltní provedení práce.

11 5. Pops projektu (V případě potřeby podrobněj rozepšte v samostatném dokumentu, který doložte k žádost) 6. Výstupy projektu j (Uveďte konkrétní a pokud možno kvantfkované výstupý projektu) ^rojekt je zaměřen na modernzac a rozšíření :echnologckého vybavení frmy Stavtelství Ladslav Adamec. Předmětem projektu je pořízení nové ply na chly a dřevo, měřící technky a souboru ručního elektrckého nářadí pro stavební čnnost. Obsah projektu vychází z hlavní ekonomcké čnnost frmy, kterou je výstavba bytových a nebytových budov. Výstupem projektu je nákup strojů a zařízení pro stavební čnnost: 1 ks - Pla na chly V, 1 ks - Laser SET ' 1 ks - Rámová elektrocentrála 1 ks - Vbrační deska 1 ks - Kladvo sekací 1 ks - Kladvo bourací se šesthranem 1 ks - kladvo bourací 1 ks - Pla přímočará 1 ks - Aku vrtačka 1 ks - Ruční kotoučová pla 1 ks - Pokosová pla s posuvem 1 ks - Aku šroubovák příklepový 7, Předpokládaný časový harmonogram realzace projektu - začátek/ukončení projektu j 1 j 8. Organzační a odborné zabezpečení projekty (Popšte Vaše odborpé a organzační schopnost včetně předešlých zkušeností s realzací projektů) j Realzace projektu proběhne od do Společnost zatím nemá zkušenost s realzací projektů fnancovaných z prostředků Evropské une nebo státního rozpočtu České republky, případně jných poskytovatelů dotací. Pro realzac nvestčního projektu tohoto typu, proto využíváme služeb externího projektového manažera, který má zkušenost s realzací nvestčních nenvestčních projektů. Součástí projektového týmu bude dále majtel frmy, který zabezpečí realzac projektu po fnanční a techncké stránce. Í s

12 I j 9. Rozpočet projektu (podrobný položkový rozpočet projektu zašlete spolépně s touto žádostí) U žadatelů, kteří mohou uplatnt odpočet DPH na vstupu, se náklady uvádějí béz DPH. Ostatní žadatelé uvádějí náklady včetně DPH. částky uvádějte v celých Kč Celkové náklady na projekt Požadovaná výše dotace - z toho nvestční dotace - z toho nenvestční dotace Kč 100,00 % Kč 40,00 % K5 100,00 % o Kč,00 % Spoluúčast žadatele U Kč 60,00 % - z toho nvestční spoluúčast - z toho nenvestční spoluúčast kč 100,00 % 0 Kč,00 % 10. Plátcovství DPH u žadatele (zakřížkujte vhodnou varantu) žadatel je plátcem DPH a u zdantelných plnění přjatých v souvslost s fnancováním daného projektu nemá nárok na odpočet daně z přdané hodnoty žadatel je plátcem DPH a u zdantelných plnění přjatých v souvslost s fnancováním daného jprojektu má nárok na odpočet daně z přdané hodnoty žadatel nen plátcem DPH m 11. Prohlášení žadatele, že zajstí podíl na spolufnancování projektu a souhlasí se zveřejněním vybraných údajů o projektu Žadatel prohlašuje, že zajstí podíl na spolufnancování projektu a souhlasí se zveřejněním svého jrnéna (obchodního jména), adresy (sídla), názvu projektu a výše přdělené podpory pro účely nformování o čerpání prostředků z Fondu Vysočny. 12. Prohlášení žadatele o vypořádání závazků (netýká se obcí, svazků obcí a organzací zřzovaných a zakládaných Krajem Vysočna) Žadatel prohlašuje, že má: a) vypořádány závazky vůč státnímu rozpočtu a státním fondům (za závazky vůč státnímu rozpočtu se považují závazky vůč fnančnímu úřadu, Správě socálního zabezpečení, zdravotním pojšťovnám a Celní správě; za státní fondy se považují Fond národního majetku, Statní fond žvotního prostředí, Pozemkový fond, Státní fond rozvoje bydlení a Státní fond dopravní nfrastruktury), b) na majetek žadatele není vyhlášen konkurz nebo podán návrh na konkurz a žadatel není v lkvdac. j 13. Prohlášení žadatele o účetním období (nevyplňuje žadatel, který používá účetní období shodné s kalendářním rokem a žadatel, který není účetní jednotkou) Žadatel prohlašuje, že používá účetní období (hospodářský rok) od 1.1. do

13 14. Seznam dokladů (Uveďte seznam všech dokladů, které k žádost přkládáte a očíslujte je.) Příloha č. 1 - Veřejný výps údajů z regstru osob Příloha č. 2 - Informace o frmě Příloha č. 3 - Položkový rozpočet Ladslav ADAMEC ZEDNICTVÍ-IZOLATÉRSTVÍ Petrkov 66, Lípa ímob IČ: DIČ: CZ V Havlíčkově Brodě dne Razítko a podps statutárního zástupce žadatele Poznámka pro žadatele: Před podáním projektu s ověřte, zda: - je formulář žádost kompletně vyplněn jsou přloženy veškeré doklady nutné k posouzení žádost požadované v bodě 14 Výzvy k předkládání projektů - v případě potřeby konkrétní bod žádost rozepšte v samostatném dokumentu - projekt splňuje krtéra a podmínky uvedené ve Výzvě k předkládání projektů je žádost včetně dokladů nutných k posouzení žádostí přpravena k podání dle podmínek uvedených v bodě 14 Výzvy k předkládání projektů Na další řádek (odřádkování) v textovém pol se dostanete stsknutím kláves CTRL + ENTER

14 příloha Položkový rozpočet projektu Nákup strojů a zařízení pro stavební čnnost Kraj vysočna Žžkova 57, Jhlava Tab. 1.: Rozpočet projektu Název nvestce Počet ks Celková výše nvestce v Kč Pla na chly Norton Clpper Jumbo : {, Laser SET STABILA LAR-120 G 1 ; Rámová elektrocentrála 2800W s regulací AVR Vbrační deska HP 3000 S Dewalt kladvo sekací SDS Max 1500W Dewalt kladvo bourací se šesthranem Dewalt kladvo bourací D25980K Dewalt pla přímočará DW331K, 701W Dewalt aku vrtačka 18V Dewalt ruční kotoučová pla 67 mm 1600W Dewált pokosová pla s posuvem 1650W Dewáít Akušroubovák příklepový 18V ZPŮSOBILÉ VÝDAJE CELKEM DPH NEZPŮSOBILÉ VÝDAJE CELKEM DOTACE (40 %) í 277,839,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Projekt Nákup strojů a zařízení pro stavební čnnost bude realzován z vlastních zdrojs žadatele. Žadatel dsponuje dostatečným fnančním zdroj na pokrytí nezbytných nákladf.

(ID ) Čl. 1. Žižkova 57, Jihlava MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje Sberbank CZ, a. s. Jihlava /6800. Čl.

(ID ) Čl. 1. Žižkova 57, Jihlava MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje Sberbank CZ, a. s. Jihlava /6800. Čl. ~. ~J'~ Mv.,z7.?20/b n;n/\ ~ OBEC C(D'L~1 11111111111111111"1111111111111111111111111111111111""1111111111111 "'~\\ 67544 Lesonce KUJP01S0QWl 4;0.\ - Á', o{,\v ~~ VEREJNOPR VNl SMLOUVA O POSKYTNUT DOTACE

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: Příloha č. 6 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany Příloha č. 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: FOND VYSOČINY PROGRAM HOSPODAŘENÍ V LESÍCH 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID O01338.0001) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O01338.0001) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy ZK-04-2015-04, př. 1 počet stran: 6 RK-17-2015-10, př. 1 počet stran: RK-17-2015-xx, př. 1 6 Počet stran: 6 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv

Více

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy RK-02-2016-xx, př. 2 Počet stran: 9 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany ZK-05-2018-06, př. 2 Počet stran: 16 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy. Čl. 4 Závazek Příjemce

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy. Čl. 4 Závazek Příjemce ZK-02-2017-07, př. 2 Počet stran: 14 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy Kraj Vysočina SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

FOND VYSOČINY (FV01237.0001) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY (FV01237.0001) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

ZK , 2 7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

ZK , 2 7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZK-02-2018-07, př. 2 Počet stran: 7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy ZK-08-2016-05, př. 2 Počet stran: 16 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID ZZ ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID ZZ ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O01257.0001) Čl. 2 Předmět a účel smlouvy

(ID O01257.0001) Čl. 2 Předmět a účel smlouvy ZK-02-2015-07, př. 2 počet stran: 6 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

ID O Čl. 1 Smluvní strany. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Petr Piňos, člen rady kraje IČO:

ID O Čl. 1 Smluvní strany. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Petr Piňos, člen rady kraje IČO: ZK-02-2015-74, př. 2 Počet stran: 32 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(FV ) Čl. 1 Smluvní strany

(FV ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID žádosti) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID žádosti) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy RK-03-2018-10, př. 2 Počet stran: 16 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Žižkova 57, Jihlava. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje. (dále jen Kraj ) a Městys Měřín. Náměstí 106, Měřín

Žižkova 57, Jihlava. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje. (dále jen Kraj ) a Městys Měřín. Náměstí 106, Měřín ZK-01-2017-09, př. 2 Počet stran: 40 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. PaeDr. Ing. Rudolfem Chloupkem, primátorem města (dále jen Příjemce ) číslo účtu: /0800

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. PaeDr. Ing. Rudolfem Chloupkem, primátorem města (dále jen Příjemce ) číslo účtu: /0800 ZK-01-2018-09, př. 3 Počet stran: 9 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě 10 a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě 10 a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů RK-17-2018-122, př. 2 počet stran: 24 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě 10 a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů ID O02595 Čl.

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany Kraj Vysočina, Žižkova 57, Jihlava. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje.

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany Kraj Vysočina, Žižkova 57, Jihlava. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje. RK-06-2018-03, př. 2 počet stran: 12 RK-xx-2018-xx, př. 2 Počet stran: 12 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy ZK-01-2017-10, př. 2 Počet stran: 64 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy ZK-06-2017-07, př. 2 Počet stran: 40 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany RK-19-2018-81, př. 1 počet stran: 18 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany ZK-05-2018-05, př. 2 Počet stran: 137 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

FOND VYSOČINY. Čl. 1 Smluvní strany

FOND VYSOČINY. Čl. 1 Smluvní strany FOND VYSOČINY PROGRAM HOSPODAŘENÍ V LESÍCH 2019 II. SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

FOND VYSOČINY PROGRAM MATEŘSKÁ CENTRA 2019

FOND VYSOČINY PROGRAM MATEŘSKÁ CENTRA 2019 FOND VYSOČINY PROGRAM MATEŘSKÁ CENTRA 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č.

Více

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

FOND VYSOČINY PROGRAM ÚČAST NA MISTROVSTVÍ EVROPY A SVĚTA 2019

FOND VYSOČINY PROGRAM ÚČAST NA MISTROVSTVÍ EVROPY A SVĚTA 2019 RK-23-2019-26, př. 2 Počet stran: 11 FOND VYSOČINY PROGRAM ÚČAST NA MISTROVSTVÍ EVROPY A SVĚTA 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv

Více

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZK-02-2018-70, př. 2 počet stran: 23 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany RK-07-2018-20, př. 2 počet stran: 9 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. Mgr. Radkem Flajsarem, jednatelem a Janem Krejzem, jednatelem (dále jen Příjemce )

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. Mgr. Radkem Flajsarem, jednatelem a Janem Krejzem, jednatelem (dále jen Příjemce ) RK-07-2019-40, př. 1 Počet stran: 8 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Č.j. HSJI-73-22/E-2019

Č.j. HSJI-73-22/E-2019 ZK-02-2019-12, př. 3 Počet stran: 7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(ID ZZ ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID ZZ ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

1 ze 6. Zdeňkou Bečkovou, starostkou. (dále jen Příjemce ) číslo účtu: /0100 variabilní symbol: 5512

1 ze 6. Zdeňkou Bečkovou, starostkou. (dále jen Příjemce ) číslo účtu: /0100 variabilní symbol: 5512 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(PR ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

(PR ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy RK-19-2018-79, př. 2 počet stran: 6 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany RK-19-2018-81, př. 4 počet stran: 23 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(O ) Čl. 1 Smluvní strany

(O ) Čl. 1 Smluvní strany RK-18-2018-59, př. 1 počet stran: 9 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje RK-16-2018-18, př. 2 počet stran: 8 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

FOND VYSOČINY PROGRAM UNESCO 2019

FOND VYSOČINY PROGRAM UNESCO 2019 RK-10-2019-28, př. 2 počet stran: 36 FOND VYSOČINY PROGRAM UNESCO 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu ZK-04-2016-xx, př. 1 Počet stran: 13 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

FOND VYSOČINY (ID FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

FOND VYSOČINY (ID FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy ZK-03-2018-50, př. 3 počet stran: 209 FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. Čl. 2 Účel smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. Čl. 2 Účel smlouvy RK-07-2019-39, př. 1 Počet stran: 14 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID O Čl. 1 Smluvní strany

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID O Čl. 1 Smluvní strany RK-07-2018-XX, př. 2 Počet stran: 8 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800 RK-15-2018-61, př. 1 počet stran: 15 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

Čl. 4 Závazek Příjemce

Čl. 4 Závazek Příjemce ZK-06-2017-72, př. 2 počet stran: 36 Čl. 4 Závazek Příjemce 1) Příjemce dotaci za podmínek stanovených v této smlouvě přijímá a zavazuje se, že bude akci realizovat svým jménem, na svou vlastní odpovědnost,

Více

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy ZK-01-2017-08, př. 2 Počet stran: 7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY (FV ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany. Lenkou Lernbecherovou, starostkou a Miroslavem Korbičkou, jednatelem (dále jen Příjemce )

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany. Lenkou Lernbecherovou, starostkou a Miroslavem Korbičkou, jednatelem (dále jen Příjemce ) RK-06-2018-40, př. 1 počet stran: 12 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. číslo účtu: /0800. Čl. 2 Účel smlouvy

(O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. číslo účtu: /0800. Čl. 2 Účel smlouvy RK-07-2018-33, př. 1 počet stran: 14 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE KUJIP01C59HQ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

FOND VYSOČINY FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Kraj vysoči na

Kraj vysoči na Název dokumentu: Oprávněn/pověřen k podpisu: Kraj vysoči na 100713 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Smlouva o poskytnutí dotace Mgr. Pavel Franěk Schváleno: RK Datum: 14.2.2017 Č.usnesení: 0275/06/2017/RK Dokument

Více

Čl. 1 Smluvní strany

Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě 10 a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů (ID ZZ00015.0289) Čl. 1 Smluvní strany Kraj Vysočina

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany ZK-08-2016-xx, př. 1 Počet stran: 15 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

FOND VYSOČINY PROGRAM ZEMĚDĚLSKÉ AKCE 2019

FOND VYSOČINY PROGRAM ZEMĚDĚLSKÉ AKCE 2019 FOND VYSOČINY PROGRAM ZEMĚDĚLSKÉ AKCE 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č.

Více

FOND 'VYSOČINY PROGRAM OBNOVA VENKOVA VYSOČINY 2019

FOND 'VYSOČINY PROGRAM OBNOVA VENKOVA VYSOČINY 2019 KUJIP01ARGBN FOND 'VYSOČINY PROGRAM OBNOVA VENKOVA VYSOČINY 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nkolv na úkor ochrany kterékolv ze smluvních stran ve smyslu 1748

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy ZK-04-2018-06, př. 2 počet stran: 42 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

14 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

14 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE RK-31-2018-35, př. 2 počet stran: 14 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

FOND VYSOČINY PROGRAM Bezpečná silnice 2019

FOND VYSOČINY PROGRAM Bezpečná silnice 2019 FOND VYSOČINY PROGRAM Bezpečná silnice 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č.

Více

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(PR ) Čl. 1 Smluvní strany RK-11-2017-xx, př. 7 Počet stran: 9 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. číslo účtu: /0800. Čl. 2 Účel smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. číslo účtu: /6800. číslo účtu: /0800. Čl. 2 Účel smlouvy ZK-03-2018-65, př. 1 počet stran: 13 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ID ZZ01531 Čl.

Více

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě 10 a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě 10 a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě 10 a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů PR01953.0104 Čl. 1 Smluvní strany Kraj Vysočina se

Více

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

FOND VYSOČINY ID FV Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu ZK-05-2018-66, př. 3 počet stran: 108 FOND VYSOČINY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více