Pro radost z volného času!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pro radost z volného času!"

Transkript

1 2013 Pro radost z volného času!

2 Legenda Rozměry vozidla Vnitřní výška Schránka PB láhví Rozměr lůžek Místa k sezení Počet lůžek Motorizace Provozní hmotnost Zásoba čisté a odpadní vody VYDAVATEL Pössl - Freizeit und Sport GmbH Dorfstraße 7 D Ainring Tel: / Fax: / info@poessl-mobile.de GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ brandort. Marketing Kommunikations GmbH

3 03 NÁŠ OBYTNÝ VŮZ Objevte nový způsob cestování. Na silnici jako doma. Ať už cestujete v páru nebo s rodinou, vyrážíte za horskými túrami nebo jen tak lenošit na pláž, na dalekou cestu nebo na víkend obytný vůz Pössl je vždy připraven. Objevte nové možnosti nezávislého cestování s obytným vozem Pössl. Hravě zvládne každou horskou silnici i úzké uličky starobylých měst. To vše v pohodlí na jaké jste zvyklí a navíc se vším, co na cestách potřebujete. AUTO PRO KAŽDÝ DEN Přizpůsobí se každodenním potřebám. Vůz na každý den. Obytné vozy Pössl vynikají jízdními vlastnostmi podobnými velkoprostorovým osobním vozům. Proto jsou vhodné i ke každodenním cestám za prací, za nákupy, rodinnými návštěvami nebo za kamarády. Prostě všude tam, kam byste jeli osobním vozem. Každý obytný vůz Pössl má nejméně 4 místa k sezení (mimo For2), některé z nich nabízí dokonce až 6 míst. RODINNÁ DODÁVKA Rodinný stěhovák. Místa dost. Zadní ložnici v případě potřeby snadno přeměníte na nákladní prostor. Ať už těžké, rozměrné, neskladné nebo dlouhé předměty (skoro) všechno se do dodávky Pössl vejde. Díky promyšlenému uspořádání interiéru je naložíte třeba i dlouhý žebřík. Pössl dokáže vyhovět i ve chvíli, kdy potřebujete přepravit více nákladu než obvykle. Máte potíže s místem? S vaším Pösslem ne!

4 04 9 DŮVODŮ proč budete svého Pössl(a) milovat. Láska na první pohled to se u značky Pössl stává. Ale existuje také mnoho dalších důvodů, proč se rozhodnout zrovna pro Pössla. Devět z nich bychom vám zde rádi představili na ty ostatní jistě přijdete sami při prohlížení tohoto katalogu. Obytné vozy Pössl se vyznačuji láskou k detailu a nekompromisní kvalitou a zpracováním. A to nejen na první pohled. Střešní okna s vyrovnávacími adaptéry Čistá práce do nejmenšího detailu. Oddělené lamelové rošty Pro kvalitní spánek. Pohodlí především Extra široký elektrický schod. Velká okna Rolety a moskytiéry sériově. Venkovní hrdla nádrže Na místě, kde se snadno plní. Střešní okno Heki Pohodlné ovládání kličkou. Výdech topení Příjemné teplo u zadních dveří jen u Pössla. Příčka místo sítě Bezpečně uložený náklad. Veliká lůžka Místo pro pohodlný odpočinek.

5 05 MOSKYTIÉRA V CENĚ Pössl má novou moskytiéru bočních dveří. Nelze pro modely na podvozku Ford. VETŘELCŮM VSTUP ZAKÁZÁN. Nová moskytiéra pro nerušené letní večery. Taky to znáte? Krásný letní večer, rádi byste si sedli ke sklence dobrého vína, a v klidu nechali odeznít uplynulý den Jen kdyby tu nebyli ti komáři! Nyní už má nepříjemný hmyz do obytných vozů Pössl vstup zakázán. Nová moskytiéra, která je velmi jemná a průhledná, nepříjemný hmyz spolehlivě zastaví, a přitom vás nepřipraví o výhled ven třeba na krásný západ slunce. PERFEKTNÍ OCHRANA SNADNÉ OVLÁDÁNÍ. Promyšlené řešení. Nová moskytiéra nezabírá místo ve voze, je vestavěná přímo v rámu bočních dveří. Otevření nebo zavření moskytiéry je velmi snadné, zvládnete to jedno rukou. A to nejlepší nakonec: nová moskytiéra je u obytných vozů Pössl v ceně!

6 06 2WIN Pro radost z cestování. 2WIN-STYLE Cestování ve velkém stylu. 2WIN-SPORTIVE Dynamický, aktivní, sportovní. ROADCAMP Zkrátka a dobře. ROADCAMP R Malý velký vůz. ROADCRUISER Cestování Deluxe.

7 07 PÖSSL D-LINE Pro radost z cestování. Bezstarostná jízda. Vysoká užitná hodnota, léty osvědčená technologická řešení, pohodlné cestování a příznivá cena tím vším se vyznačují obytné vozy Pössl. Modelová řada Pössl D-Line nabízí vše, co od mobilního domova čekáte kvalitní výbavu, pečlivě promyšleně uspořádání interiéru s jasně rozděleným prostorem a to celé za velmi příznivou cenu. Všechny modely D-Line mají k dispozici nejméně 4 místa k sezení. Pössl D-Line vynikající poměr kvality a ceny. 4-FAMILY Rodinný Van. 4-FAMILY-L Nový rozměr dovolené. 636-FR Francouzské lůžko. FORTUNA Cesta je cíl. FOR2 Dostatek místa pro dva. BARVY A TECHNIKA Kvalita, která vás nadchne.

8 08 Potahové látky: Passion Alternativní stůl (příplatková výbava) Úložný prostor. Velký úložný prostor pod zadním lůžkem. Úložný prostor. Přepravu velkého nákladu umožňuje variabilní garáž. Kuchyně. Dostatečné velikou pracovní plochu je možné ještě zvětšit sklopnou deskou. Ložnice. Prostorná a komfortní.

9 2WIN 09 2WIN Pro radost z cestování. Zvládne všechno. Je stejně tak dynamický jako komfortní, přitom vysoce přizpůsobivý. S modelem 2Win na bázi Citroën Jumper nebo Fiat Ducato snadno zvládnete dlouhou výpravu do vzdálených zemí, víkendový výlet do hor nebo každodenní cesty za prací. Zadní lavice s jídelním koutem a otočnými sedadly řidiče a spolujezdce nabízí místo pro čtyři osoby. Kuchyň a koupelna nepostrádá nic, co by vám mohlo chybět. V šatníku a stropních skříňkách jsou nesčetné možnosti pro uložení šatů a zavazadel. Pod velkým zadním dvoulůžkem se nachází velkorysý úložný prostor pro objemné předměty. Jídelní kout spolu se sedadlem řidiče je možné přestavět na třetí nouzové lůžko, které může být volitelně přestavěno na pohodlné příčné lůžko (příplatková výbava). Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: x 1.400/ Citroën: 2,2l-110/130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,0l-115 PS; 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Výhody: Množství úložného prostoru Velkorysý prostor pro veliká zavazadla a malé nezbytnosti. Doložnost 460 kg Žádný stres při balení Pössl(a) jen tak nepřetížíte. Jasné uspořádání Přehledné bydlení stejně jako doma. Koupelna. Do detailu promyšlené řešení.

10 10 Potahové látky: Spirit Alternativní stůl (příplatková výbava) Úložný prostor. Maximálně využitý během jízdy Úložný prostor. Velkorysý prostor pro všechno, co je třeba s sebou. Kuchyně. Spoustu úložného prostoru a Plochy pro radost z vaření. Ložnice. Veliké dvojlůžko a spoustu místa ve skřínkách u stropu.

11 2WIN-STYLE 11 2WIN-STYLE Cestování ve velkém stylu. Nezaměnitelný design. 2Win Style nabízí všechny výhody základního modelu 2Win, ale navíc je obdařen nezaměnitelným vzhledem. Karosářské doplňky Style jej řadí mezi elitu a zdůrazňuji sportovní charakter: stříbrný metalický lak, střešní lyžiny, kola z lehkých slitin, lakovaný nárazník, podvozkové spoilery, čalounění s imitací kůže, velká centrální koupelna s odděleným sprchovým koutem, elegantní interiér a celá řada důmyslných technických řešení. 2Win Style je zkrátka stvořen pro radost ze stylového cestování. K dostání na podvozcích Citroen Jumper a Fiat Ducato. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: x 1.400/ Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Veliká centrální koupelna s množstvím odkládacích prostor. Výhody: Hodně úložných možností Variabilní úložný prostor pro všechno, co na dovolené nesmí chybět. Doložnost 420 kg Žádný stres při balení. Prostorná centrální koupelna Dostatek místa pro každodenní osvěžení ve wellness zóně vašeho Pössla. Sportovně laděný design Okouzlí na první pohled. Se Stylem uděláte vždy dobrý dojem.

12 12 Alternativní stůl Příplatková výbava Obytný prostor. Sportovní vzhled také v obytné části. Kuchyň. Se sklopnou pracovní deskou a odnímatelnou taškou. Ložnice. Veliké zadní dvojlůžko.

13 2WIN-SPORTIVE 13 2WIN-SPORTIVE Dynamický, aktivní, sportovní. Dynamika a pohodlí. Důraz na sportovní střih a excelentní jízdní vlastnosti: nový Pössl 2Win Sportive. Stylové kontrasty mezi bílým lakem a karbonovými doplňky, mezi černými okny a bílou, sportovně laděnou mřížkou chladiče. 2Win Sportive nejlépe zosobňuje nároky moderních cestovatelů: na dynamiku, obratnost, všestrannost a sportovní ladění. Zároveň však nic nesleví z nároků na pohodlí během cest a možnosti každodenního využití. U 2Win Sportive se tak podařilo spojit výhody velkoprostorového osobního vozu s pohodlím a výbavou moderního obytného vozu. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: x 1.400/ Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Optimální využití prostoru, s praktickým oknem. Výhody: Sportovní vzhled Dynamický uvnitř i zvenku. Množství úložných prostor Variabilní úložný prostor pro neskladný náklad. Doložnost 460 kg Svoboda při balení. Jasné rozdělení obytného prostoru Pro vaše pohodlí a přehled.

14 14 Úložný prostor. Dostatek místa pro rozměrnější sportovní výbavu. Úložný prostor. Bezpečné zajištění zavazadel pod zadním lůžkem. Kuchyně. S praktickou taškou po ruce. Ložnice. Pohodlné spaní a dostatek úložných prostor.

15 ROADCAMP 15 ROADCAMP Zkrátka a dobře. Kompaktní prostorový zázrak. Dynamický za jízdy, obratný při manévrování, pohodlný při odpočinku. Není divu, že majitelé vůz Roadcamp dlouhý pouhých 5,41 m nazývají prostorovým zázrakem. Mezi zadním dvojlůžkem a kuchyní si našla místo i malá šatní skříň. Koupelna nabízí vzhledem k délce vozu rovněž dostatek místa. Příplatkový alternativní stůl je možné posunout kam je třeba a případně i úplně vyndat. Jídelní kout je pak možné přestavět na pohodlné příčné lůžko (příplatková výbava). Roadcamp dostanete na bázi Citroen Jumper nebo Fiat Ducato. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní dvojlůžko: x 1.320/ Citroën: 2,2l-110/130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,0l-115 PS; 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Dostatek místa v kompaktním voze. Výhody: Krátký rozvor kol Hbitý a snadno ovladatelný. Hodně úložných možností Dostatek místa pro vše, co na cestách potřebujete. Doložnost 535 kg Bezstarostné balení bez stresu nic nemusí zůstat doma. Přehledné rozdělení obývacího prostoru Sezení, ložnice, sprcha, kuchyň vše má své místo. Vyobrazení se může od skutečnosti lišit.

16 16 Potahy interiéru: Passion Úložný prostor. Dostatek místa pod postelí. Úložný prostor. Žádný stres při balení, vše se vejde. Kuchyň. Velké zásuvky na vše, co je třeba. Ložnice. Osvědčené řešení příčného dvojlůžka.

17 ROADCAMP R 17 ROADCAMP R Ještě více místa. Ještě více místa a pohodlí. Dá se osvědčené a stále dobré řešení ještě vylepšit? Konstruktéři firmy Pössl opakovaně dokazují, že se to podařit může. Nový Roadcamp R byl vybaven centrální variabilní koupelnou, která umožnila lepší využití obytného prostotu. Jídelníá kout se tím zvětšil o neuvěřitelných 17 cm!!! Tím se výrazně zlepšilo pohodlí cestujících na zadní lavici. Stejně tak se zvětšilo místo v koupelně. Ostatní osvědčené komponenty byly převzaty z předchozího modelu Roadcamp. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: x 1.320/ Citroën: 2,2l-110/130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,0l-115 PS; 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Optimální využití místa díky centrální koupelně. Výhody: Vylepšené sezení Dostatek místa u jídelního stolu. Doložnost 460 kg Žádný stres při balení, vše se vejde. Prostorná centrální koupelna Svobodný pohyb při sprchování. Množství úložného prostoru Dostatek místa pro velká zavazadla i pro malé nezbytnosti.

18 18 Potahy interiéru: Maroc (příplatková výbava) Alternativní stůl: příplatková výbava Jídelní kout. Vícefunkční obytný prostor s výsuvným stolem. Nákladní prostor. Velkorysý nákladní prostor při zvednutých lůžkách. Kuchyň. Závěsné skřínky s osvětlením na pracovní plochu. Ložnice. Pohodlí dělených lůžek.

19 ROADCRUISER 19 ROADCCRUISER Cestování Deluxe. Aktivní den vyžaduje plnohodnotný odpočinek. Roadcruiser na bázi Citroen Jumper nebo Fiatu Ducato o délce 6,36 m poskytuje maximum prostoru a pohodlí při odpočinku. Podélná lůžka poskytují posádce soukromí a volnost pohybu. Je- li třeba, je možné obě lůžka spojit do jednoho ohromného lůžka o rozměru 2,00 x 1,90 m! Otočná křesla kabiny spolu s jídelním koutem mohou tvořit nouzové lůžko a za příplatek je možné dostat pohodlné příčné lůžko vpředu. Důsledné využití místa v obytném prostoru modelu Roadcruiser uspokojí rozmanité potřeby i velmi náročných cestovatelů. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Lůžko vpravo: x 800 Lůžko vlevo: x 800 Spojená lůžka: 2.000/1.900 x Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Elegantní umyvadlo a množství úložného prostoru. Výhody: Dělená lůžka nebo jedno ohromné lůžko Spěte, jak si přejete ale vždy pohodlně. Doložnost 505 kg Nenechte se omezovat při balení. Prostorná centrální koupelna Užijte si sprchu bez přilepeného závěsu! Jasné rozdělení prostoru Pro vaše pohodlí a dobrý pocit.

20 20 Potahy interiéru: Passion Přední lůžko. Na lůžko přestavěná jídelna nabízí dvě lůžka. Kuchyň. Přehledná pracovní plocha s praktickými detaily. Ložnice. Pohodlná místa ke spaní je možné rozšířit o 2 lůžka ve zvedací střeše.

21 4-FAMILY 21 4-FAMILY Rodinný Van. Děti vítány! 4-Family na Citroenu Jumper nebo Fiatu Ducato je ve své základní verzi určen až pro šest cestujících, čímž se stává ideální rodinným obytným vozem. Děti jistě potěší příplatkový dětský pokoj pro dva (dostatek místa i pro dva dospělé) ve zvedací střeše. Zvedací střecha však vzhledem k celkové hmotnosti může snížit počet homologovaných míst k sezení. K dispozici je i rozměrné zadní dvojlůžko a rozkládací jídelní kout, který je možné rozložit na další jeden a půl lůžko pro jednoho dospělého nebo dvě děti. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: x 1.450/1.350 Jídelní kout: x 1.070/900 bis 6 3 Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Centrální koupelna promyšlená do nejmenšího detailu. Výhody: Až 6 míst k sezení Ideální rodinný vůz. Doložnost 505 kg Spousta místa na vše nezbytné. Prostorná centrální koupelna Wellness zóna pro celou rodinu Přehledné rozdělení interiéru Velkorysý prostor, funkční a pohodlný zároveň.

22 22 Potahy interiéru: Passion Ložnice. Dobré světlo díky individuálně nastavitelným čtecím bodovkám. Kuchyň. Dovolená může být i krásným kulinářským zážitkem. Třetí lůžko. Jednoduchým hmatem je možné z jídelního koutu složit lůžko pro dva.

23 4-FAMILY-L 23 4-FAMILY-L Nový rozměr dovolené. Velkorysý prostor. Ti, kterým záleží na volnosti pohybu a dostatku místa kolem sebe (a nepotřebují 6 míst k sezení), sáhnou po 4-Family L jako po ideálním cestovním voze. Sezení do L s extra dlouhou podélnou pohovkou připomíná spíše sedací soupravu obývacího pokoje. Mezi obytnými dodávkami je toto řešení zcela ojedinělé. Centrální koupelna poskytuje příjemný prostor pro pravidelnou hygienu. Praktická kuchyně je stejně tak promyšlená, jako vše ostatní v tomto voze. Příplatková ložnice ve zvedací střeše může dle potřeby rozšířit možnosti tohoto vozu, stejně jako snadné rozkládání jídelního koutu v lůžko. 4-Family dostanete na bázi Citroen Jumper nebo Fiat Ducato. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: x 1.450/1.350 Jídelní kout: x 1.070/ Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Nápaditý design s praktickými prvky. Výhody: Sezení do L Pro příjemné večery s přáteli. Doložnost 505 kg Nenechte se omezovat při balení Prostorná centrální koupelna Wellness zóna pro celou rodinu Přehledné rozdělení interiéru Velkorysý prostor, funkční a pohodlný zároveň

24 24 Potahová látka: Passion Alternativní stůl (příplatková výbava) TV (příplatková výbava) Úložný prostor. Množství místa pod francouzským lůžkem. Úložný prostor. Když j třeba, vznikne obrovský nákladní prostor. Kuchyň. Funkční a praktická kuchyně stále s sebou. Ložnice. Francouzské lůžko s pohodlným přístupem.

25 636-FR FR Francouzské lůžko. Zbrusu nové uspořádání interiéru. S Novým modelem 636 FR uvádí Pössl na trh úplně jiné řešení interiéru v obytné dodávce. Francouzské lůžko má výhodu, že je velmi dobře a pohodlně přístupné. Důkladným promyšlením interiéru a přeložením některých konstrukčních prvků konstruktéři dosáhli nečekaně velkorysého prostoru. Veliká šatní skříň do ložnice perfektně zapadá. Centrálně umístěná koupelna zajišťuje volný pohyb ve voze i dostatek místa při hygieně. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: 1.920/1.620 x Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 95 l Odpadní voda: 92 l Koupelna. Funkční Wellness zóna na dlouhé cesty. Výhody: Francouzské lůžko Zcela nové uspořádání interiéru. Velká šatní skříň Je výborně přístupná. Centrálně umístěná koupelna Maximální volnost pohybu během hygieny. Přehledné rozdělení interiéru Centrální koupelna rozděluje ložnici od kuchyně a jídelny.

26 26 Potahové látky: Passion Úložný prostor. Všechno naloženo a dobře zajištěno. Úložný prostor. Množství úložného protoru pro malá i velká zavazadla. Kuchyň. I na cestách je radost vařit. Ložnice. Pohodlné dvojlůžko vzadu.

27 FORTUNA 27 FORTUNA Cesta je cíl. Obratná jako osobní auto. Když vám na cestách záleží na pohodlí vlastní ložnice, koupelny a kuchyně, ale přitom se nechcete vzdát výhod malého cestovního vozu, pak je pro vás model Fortuna ideálním řešením. Na bázi Ford Transit je díky svým vnějším rozměrům obratná jako velkoprostorové osobní vozy. Přesto má vše, co je na cestách třeba: jídelní stůl pro čtyři osoby, koupelnu osvědčené kvality se splachovacím WC Thetford, umyvadlem a výsuvnou sprchou a kompletně zařízenou kuchyni. Fortuna je ideální pro dvě osoby, ale klidně s sebou mohou vzít i dvě děti. Technické údaje: x 1.974/2.074 x (d x š x v) x 11 kg Zadní lůžko: x 1.310/ Ford: 2,2l-125/140 PS kg Čistá voda: 100 l Odpadní voda: 80 l Výhody: Množství úložných prostor Velkorysé množství místa pro velká zavazadla i malé nezbytnosti. Doložnost 970 kg Žádný stres při balení Pössl(a) jen tak nepřetížíte. Přehledně uspořádaný interiér Jasně rozdělený obytný prostor, zrovna jako doma. Koupelna. Vydařené spojení designu a funkčnosti.

28 28 Potahové látky: Passion Pracovní plocha. Velká, extrémně odolná pracovní plocha. Úložný prostor. Promyšlený úložný systém Kuchyň. Promyšlená do posledního detailu. Ložnice. Dělená lůžka je možné spojit.

29 FOR2 29 FOR2 Dostatek místa pro dva. Bezstarostně na plný plyn. For2 je ideální cestovní vůz pro dva s jedinečným variabilním uspořádáním lůžek. Dělená lůžka jsou různě dlouhá: vlevo spí dvoumetroví obři, naproti je lůžko pro osoby do výšky 1,80 m. Po složení stolu vznikne obrovské lůžko o šířce 1,70 m. Ale nejen lůžky přesvědčí For2 o svých kvalitách. Jídelní kout je určen až pro šest osob, které si užijí výhled z oken kolem dokola. K tomu šatník, komfortní koupelna a kuchyň pro gurmány For2 na bázi Ford Transit slibuje dny plné zážitků. Technické údaje: 5651 x 1974 x 2695 (d x š x v) x 11 kg Lůžko vpravo: x 700 Lůžko vlevo: x 700 Spojená lůžka: 1.850/2.280 x Ford: 2,2l-125/140 PS kg Čistá voda: 100 l Odpadní voda: 80 l Výhody: Množství úložných prostor Velkorysé množství místa pro velká zavazadla i malé nezbytnosti. Doložnost 970 kg Žádný stres při balení Pössl(a) jen tak nepřetížíte. Přehledně uspořádaný interiér Jasně rozdělený obytný prostor, zrovna jako doma. Koupelna. Světlo a vzduch zajišťují velká okna.

30

31 31 BARVY A TECHNIKA Kvalita, která nadchne. Potahové látky: Passion (Serie) Spirit (Style) Sportive (Sportive) Maroc (alternativ) Barvy karoserie D-Line: FIAT/CITROËN bílá Polar FIAT červená Tizian FIAT/CITROËN metalická černá FIAT/CITROËN metalická ocelově šedá FIAT/CITROËN modrá Blueline FIAT/CITROËN modrá Imperial FIAT Avario paganini FIAT/CITROËN metalická zlatá Golden white FIAT/CITROËN metalická červená Profondo FIAT/CITROËN metalická světle modrá Lago FIAT metalická šedá FIAT/CITROËN metalická stříbrná FORD červená Race FORD ledově bílá 01 K sériové výbavě D-Line modelů patří nádrž na 95 l čerstvé vody s novým otočným vypouštěním (Citroen a Fiat), nádrž odpadní vody na litrů, baterie 95 Ah, Truma-Combi pro vytápění a bojler, lednička s obsahem 60 litrů s mrazákem 5 litrů a kazetové WC Thetford. 02 Izolace: styrodur, PE pěna a dřevo pro střechu, RTM pěna, dřevo a PVC pro podlahu a 10 20mm PE pěna a dřevo pro stěny zaručují unikátní izolační hodnoty. Částečné lepení v sendvičové konstrukci přímo na vnitřní straně karoserie brání tvoření tepelných mostů a zaručuje také vysoké tlumení hluku. 03 Příjemné teplo i v zimním období. Výdech horkého vzduchu v levé zadní části se postará o rovnoměrné rozdělení teplého vzduchu i v chladném ročním období. 04 Úložné prostory: Velké úložné prostory pod všemi pevnými lůžky nabízejí dostatek místa pro každý druh zavazadla. Pokud je k dispozici průchozí uložení, lze u všech půdorysů dopravovat také mimořádně dlouhé a objemné předměty. 05 Kuchyň: Kuchyňská linka s dřezem, sporákem se dvěma hořáky, pracovní deska s možností prodloužení a velkoprostorové zásuvky zajišťují, že můžete předvést své kulinářské umění i během dovolené. 06 Moskytiéra bočních dveří: vestavěná do rámu bočních dveří, velmi snadno jednou rukou ovladatelná, je možné ji nastavit do kterékoliv pozice. (nelze pro modely na bázi Ford Transit) 07 Podkroví: Všechny modely řady D na Citroenu nebo Fiatu mohou být volitelně vybaveny výklopnou střechou z laminátu. Tato ložnice s velkou matrací vytváří další dvě místa pro spaní a představuje například ideální dětský pokoj. Dodatečné osvětlení a střešní okno jsou přirozené zahrnuty v ceně. FORD metalická stříbrná FORD metalická černá Panther FORD modrá Blazer FORD metalická modrá Atlantik FORD metalická modrá Midnight Sky

32 32

33 33 PÖSSL H-LINE Cestování na úrovni. Modely H-Line jsou kompaktní a nečekaně obratné. Díky svým zvýšeným laminátovým střechám poskytují posádce maximum prostoru a volnost pohybu. Ruční zpracování a malosériová výroba umožňuje kvalitu a dílenské zpracování na nejvyšší úrovni. Elegantní, důkladně stavěný nábytek přesvědčí i nejnáročnější cestovatele CONCORDE COMPACT Klasik s kouzlem osobnosti. VARIO 499 Na všech cestách jako doma. VARIO 545 Na prázdninové toulání. 2WIN VARIO Všestranný mutlitalent. BARVY A TECHNIKA Perfektní do nejmenšího detailu.

34 34 Potahová látka: Nizza (příplatková výbava) Kuchyň. Připravena na kulinářské objevy. Ložnice. Důkladný spánek je důležitý.

35 CONCORDE COMPACT 35 CONCORDE COMPACT Klasik s kouzlem osobnosti. Miláček publika. Již desetkrát zvolili čtenáři časopisu Promobil model Concorde Compact obytným vozem roku. Proč? Jednoduše proto, že žádné lepší auto v této kategorii není. Concorde Compact postavený na bázi Citroen Jumper nebo Fiat Ducato je dlouhý pouze 5,4 m! Díky tomu je obratný a všude se bez obtíží vejde. Přirozeně, že se vším pohodlím na palubě: Klasické čtyřmístné uspořádání u jídelního stolu umožňuje jízdu až šesti pasažérů, anebo přestavbu v další dvě lůžka. Velkorysý vnitřní prostor, rozměrné a pohodlné horní dvojlůžko, komfortní koupelna přes celou šířku vozu i prakticky uspořádaná kuchyň určitě nadchne a přesvědčí o kvalitě i vás. Technické údaje: x x (3.115 příplatková výbava) (d x š x v) x 11 kg Horní lůžko: x Jídelní kout: x 850/780 (příplatková výbava: x 1.300) 4 2 SA 3 1 SA Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 75 l Odpadní voda: 80 l Koupelna. Dostatek místa a volnost pohybu. Výhody: Krátký rozvor Obratný na horských klikatých cestách i v uličkách starých měst. Až 6 míst k sezení Dost místa pro všechny. Doložnost 490 kg Dostatek prostoru pro všechno, co je třeba k báječné dovolené. Koupelna napříč Exkluzivní velkorysá koupelna splní vaše očekávání.

36 36 Potahová látka: Solero (příplatková výbava) Die Kuchyň. Küche. Elegantní, Gediegen, praktická, se geräumig vším na svém und místě. komfortabel so präsentiert sich. Ložnice. Světlá a vzdušná. Díky zvýšené střeše.

37 VARIO VARIO 499 Na všech cestách jako doma. Větší než se zdá. Vozy modelové řady Vario otevírají nové možnosti cestování obytným vozem. Vario 499 o délce pouhých 4,99 m vás dostane i na ta nejzapadlejší místa. Vario 499 na bázi Citroen Jumper nebo Fiat Ducato přitom nabízí neuvěřitelné množství místa. Když jste uvnitř, máte pocit daleko většího vozu, než když se díváte zvenku. Koupelna napříč je rovněž nebývale prostorná. Horní vzdušná ložnice má dvě postranní a jedno střešní okno. 20 mm silná izolace střechy zaručuje celoroční příjemné klima pro nerušený spánek. Za příplatek je možné složit třetí lůžko z jídelního koutu. Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Horní lůžko: x (příplatková výbava) Citroën: 2,2l-130/150PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 75 l Odpadní voda: 80 l Výhody: Délka jen 4,99 m Zkrátka a dobře s tímhle autem se dostanete všude. Doložnost 535 kg Mohu vzít ještě něco? Ale jistě! Zadní koupelna napříč Komfort a prostor. Přispěje osvěžení a dobrému pocitu. Koupelna. Praktické odkládací prostory na dosah ruky.

38 38 Potahová látka. Nizza Úložný Die Küche. prostor. Gediegen, Dost místa i geräumig pro neskladné und předměty. komfortabel so präsentiert sich. Ložnice. Optimální využití prostoru s luxusním horním lůžkem.

39 VARIO VARIO 545 Obratný a přizpůsobivý. Rodinný přítel. Vario 545 na bázi Citroen Jumper nebo Fiat Ducato má všechny vymoženosti svého menšího sourozence a k tomu ještě něco navíc: sériově čtyři místa k sezení a překvapivou přizpůsobivost okamžité situaci. Jako dvoumístný s obrovskou zadní garáží na dvě kola, sportovní výbavu nebo s třetím lůžkem. Anebo jako rodinný vůz se zadními palandami. Anebo prostě komfortní obytný vůz se čtyřmi lůžky. Ať tak nebo tak, Vario 545 se přizpůsobí vašim potřebám. Technické údaje: x x (L x B x H) x 11 kg Horní lůžko: x Spodní palanda: x 740 Horní palanda: x x 1.400/ Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 75 l Odpadní voda: 80 l Koupelna. Prostorná a pohodlná s velkým zrcadlem. Výhody: Krátký rozvor: Obratný a pohyblivý na všech druzích silnic. Zadní palandy sériově Uspořádání lůžek s optimálním využitím místa. Sériově 4 místa Ideální pro rodinnou dovolenou. Velká garáž po ruce Vždy když potřebujete, je k dispozici velká garáž.

40 40 Potahová látka: Mindoro Kuchyň. Elegantní křivky díky oblým tvarům. Ložnice. Velkorysý úložný prostor pod i nad zadním lůžkem.

41 2WIN VARIO 41 2WIN VARIO Všestranný multitalent. Společně na cestách. 2Win Vario na bázi Citroen Jumper nebo Fiat Ducato je skutečný všeuměl. Rodina s dětmi, prarodiče s vnoučaty nebo parádní jízda s přáteli 2WIn Vario je připraven na všechny příležitosti. Čtyři osoby zde najdou dostatek místa. K zadnímu dvoulůžku je možné objednat horní lůžko Winx a pak zde mohou čtyři osoby velmi pohodlně a nerušené spát. Komfortní koupelna vybavená jedinečnou výsuvnou sprchovou vaničkou (odděleným sprchovým koutem!!!) a zaoblený kuchyňský blok spojují eleganci s bezchybnou funkčností. V neposlední řadě výhod je třeba zdůraznit velký šatník a překvapivě velké stropní skříně zde se pamatovalo opravdu na vše! Technické údaje: x x (d x š x v) x 11 kg Zadní dvoulůžko: x 1.400/1.200 Horní lůžko (příplatková výbava): x SA Citroën: 2,2l-130/150 PS; 3,0l-177 PS Fiat: 2,3l-130/148 PS; 3,0l-177 PS kg Čistá voda: 80 l Odpadní voda: 80 l Koupelna. oddělený sprchový kout díky výsuvné sprchové vaně. Výhody: Na přání 4 místa na spaní Variabilní počet lůžek dle potřeby. Velké množství úložného prostoru Variabiliní úložný prostor pro vše, co potřebujete k báječné dovolené. Doložnost 580 kg Hmotnost s velkou rezervou. Přehledné rozdělení interiéru Mobilní apartmán s jasně rozděleným prostorem.

42

43 43 BARVY A TECHNIKA Perfektní do nejmenšího detailu. Potahové látky: Mindoro (2Win Vario) Nizza (Vario 499, Vario 545) Solero (Compact) Barvy karoserie H-Line: FIAT/CITROËN bílá Polar FIAT červená Tizian FIAT/CITROËN metalická ocelově šedá FIAT/CITROËN modrá Blueline FIAT/CITROËN modrá Imperial FIAT béžová Avario paganini FIAT/CITROËN metalická zlatá Golden white 01 Technické vybavení: Jonson-Control-Baterie (Yellow Top) má dlouhou životnost, je zcela bezúdržbová a zaručuje plnou funkčnost i při extrémně nízkých teplotách. Vysoce kvalitní technika CBE a Truma zajišťují, že můžete být svým vozem stále v pohybu. 02 Úložný prostor: Promyšlené úložné systémy, kvalitní kování nábytku na kuličkových ložiskách a velkorysé garáže pod zadními lůžky to jsou společné znaky všech modelů řady H-Line, ať už vyberete kterýkoliv. 03 Design nábytku: Ušlechtilé růžové dřevo, stabilní konstrukce nábytku, masivní zesílené dřevo a spolehlivé dveřní kloubové závěsy a kování. Navíc extrémní trvanlivost díky použití oboustranných laminátových povrchů! 04 Luxusní kuchyň: Exkluzivní design, rafinované řešení detailů a vysoká funkčnost charakterizují bez výjimky všechny kuchyně řady H. 05 Exkluzivní kvalita bydlení: promyšlené uspořádání interiéru, útulný interiér s množstvím praktických detailů činí cestování vozy řady H-Line příjemným a pohodlným. 06 Moskytiéra bočních dveří: vestavěná do ránu bočních posuvných dveří, velmi snadno jednou rukou ovladatelná, je možné ji nastavit do kterékoliv pozice. 07 Zvýšená laminátová střecha: Zvýšené střechy modelové řady H-Line zvětšují prostor. Izolace z PU pěny, osvědčená sendvičová konstrukce a 3mm potah stropu garantuje vynikající klima v létě i v zimě. FIAT/CITROËN metalická červená Profondo FIAT/CITROËN metalická světle modrá Logo FIAT/CITROËN metalická šedá FIAT/CITROËN metalická střibrná

44 Váš prodejce obytných aut PÖSSL se těší na vaši návštěvu! brandort.de Blue Rent a.s. Modřanská Praha 4 Telefon: Fax: info@bluerent.cz Internet: Místo vašeho odborného prodejce: Technické změny a chyby vyhrazeny. Nezapomínejte prosím, že snímky v tomto prospektu mohou částečně obsahovat alternativní design a zvláštní vybavení, které představuje vyšší náklady. Všechny délkové údaje jsou v milimetrech, pokud není výslovně uvedeno jinak. Údaje o technickém vybavení a cenách najdete ve zvláštních cenících. Barevné odchylky jsou v důsledku typografie možné. Stav k 09/2012

Pro radost z volného času!

Pro radost z volného času! 2013 Pro radost z volného času! 02 D-LINE A H-LINE PÖSSL Vy určujete směr! Svoboda pro individualisty! Vy znáte cíl a Pössl ví, jak se k němu dostat. Pohodlně a bezpečně, vždyť obytné vozy Pössl jsou na

Více

STYLE. Sériová výbava

STYLE. Sériová výbava STYLE Sériová výbava Podvozek Obytná část - AL-KO podvozek - Vnitřní stěny v dekoru TARO - Tlumiče pérování - Zadní stěna v dřevěném dekoru - Pasivní stabilizace nápravy - Stropní svítidlo u hlavního sezení

Více

STYLE. Technické údaje 420 D 450 E 450 D STYLE STYLE STYLE. = základní výbava = není možno přiobjednat p = volitelná výbava C = změna podvozku

STYLE. Technické údaje 420 D 450 E 450 D STYLE STYLE STYLE. = základní výbava = není možno přiobjednat p = volitelná výbava C = změna podvozku Technické údaje 420 D Základní cena, vč.dph v Kč 422 325 Kč 442 238 Kč 477 362 Kč Technický popis vozidla Celková délka mm 6 340 6 865 7 465 Délka přívěsu bez oje - vnější mm 5 010 5 545 6 145 Délka přívěsu

Více

City Car. standardní výbava k dodání za příplatek - nelze dodat * zvýšení celkové hmotnosti podvozku

City Car. standardní výbava k dodání za příplatek - nelze dodat * zvýšení celkové hmotnosti podvozku City Car standardní výbava k dodání za příplatek - nelze dodat * zvýšení celkové hmotnosti podvozku Motorová varianta Celková hmotnost Výkon C 540 C 600 C 601 C 602 C 640 Fiat Ducato 2,0 Mjet 3300 kg 85

Více

AL MODELY 2011 / 2012

AL MODELY 2011 / 2012 AL MODELY 2011 / 2012 www.novekaravany.cz Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné

Více

2 WIN R PlUS 2 WIN PLUS 5.586, Ušetříte: SVOBODA POHYBU. Pro všechny, co chtějí vše. VAŠE ALL-INCLUSIVE NABÍDKA JIŽ OD , E

2 WIN R PlUS 2 WIN PLUS 5.586, Ušetříte: SVOBODA POHYBU. Pro všechny, co chtějí vše. VAŠE ALL-INCLUSIVE NABÍDKA JIŽ OD , E 2 WIN PLUS 2 WIN R PlUS SVOBODA POHYBU 2019 CZ Pro všechny, co chtějí vše. VAŠE ALL-INCLUSIVE NABÍDKA JIŽ OD 40.671, E Ušetříte: 5.586, 2 WIN PLUS Pro všechny, kteří očekávají od auta to, co jim nabízí

Více

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Model Kangoo představuje know-how a náročnost

Více

MODELY 2011 / 2012 T@B

MODELY 2011 / 2012 T@B MODELY 20 / 202 T@B www.novekaravany.cz Provozovna Řepice 64 3860 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23..

Více

STYLE LIFT Ceník 2019

STYLE LIFT Ceník 2019 STYLE LIFT Ceník 2019 STYLE LIFT Základní výbava Podvozek Obytná část - AL-KO podvozek - Stropní svítidlo u hlavního sezení - Tlumiče pérování - Šatní skříň se zrcadlem - Pasivní stabilizace nápravy

Více

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Bez ohledu na to, zda máme byt v paneláku, v nové výstavbě, či ve starším zděném domě, jedním z nejčastějších problémů, se kterými se v menších bytech

Více

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR Víkendová chata, Horní Zálezly 10, okres Ústí nad Labem Projekt: Stavitel: ing.

Více

Experience more! 2016 CZ_SunLiving_2016_02.indd 1 9/10/2015 2:28:39 PM

Experience more! 2016 CZ_SunLiving_2016_02.indd 1 9/10/2015 2:28:39 PM 2016 Experience more! Obytné vozy a vestavby jsou vyrobeny z jediného důvodu - umožní vám zažít více. Vozy Sun Living vyrábí společnost Adria-Mobil. Přední evropský výrobce rekreačních vozů od roku 1965.

Více

LMC Breezer Van V 643 G. Obytné automobily LMC CARAVAN TEST

LMC Breezer Van V 643 G. Obytné automobily LMC CARAVAN TEST LMC Breezer Van V 643 G Na test tohoto obytného vozu jsme vyrazili do bývalého východního Německa, do rodinného kempu u Lužických jezer. Útulný polointegrovaný obytný vůz, který je určen pro dvojici cestujících,

Více

MODELY 2015/2016 CARACOMPACT ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I

MODELY 2015/2016 CARACOMPACT ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I MODELY 2015/2016 CARACOMPACT www.mobilityarea.eu Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! (pod autosalónem VW) tel. 380 426 172 e-mail: prodejvozu1@prokaravan.cz ceny

Více

SVOBODA POHYBU CAMPING CARS IN GERMANY SINCE 1989 HANDMADE

SVOBODA POHYBU CAMPING CARS IN GERMANY SINCE 1989 HANDMADE 2019 CAMPING CARS SVOBODA POHYBU CZ HANDMADE IN GERMANY SINCE 1989 Vítejte ve světě volného pohybu Vítejte u Pösslu. Na konci osmdesátých let, Peter Pössl navrhl svoje první obytné auto vhodné pro každodenní

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

MODELY 2014/ 2015 CARABUS ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I

MODELY 2014/ 2015 CARABUS ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I MODELY 2014/ 2015 CARABUS www.mobilityarea.eu Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! (pod autosalónem VW) tel. 380 426 172 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ceny platné

Více

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE.

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Mnohem víc než studený vzduch Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Napájení 12 V s TG 1000 sinus 12 V s TG 1000 sinus

Více

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada 47.250,-* 19.999,- 57% Sedací souprava včetně» 2 přehozů» 3 opěradlových polštářů» podložky» rozkládací funkce» úložného prostoru 1.999,- 3.599,-* Konferenční stolek, 2dílná sada xxxl výběr látek Sedací

Více

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ]

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ] 1643 m 2 [celková plocha 83 m 2 ] [celková plocha 790 m 2 ] s garáží 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč praktický a pohodlný patrový dům s moderním vzhledem, vhodný i do města kompaktní tvar je předpokladem nižší

Více

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob!

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob! -54 % 21.873,-* 9.999,- 2dílná sada, cena za 3místnou a 2místnou pohovku Mnoho výstavního nábytku, jednotlivých kusů, speciálních položek a přebytečných skladových zásob MUSÍ PRYČ! -70% na zboží ve výprodeji

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

VIVO. Sériová výbava. Spaní. LLT Long Life Technologie

VIVO. Sériová výbava. Spaní. LLT Long Life Technologie Sériová výbava Podvozek Obytná část - AL-KO podvozek - Vnitřní stěny v dekoru TARO - AAA premiové brzdy - Stropní svítidlo u hlavního sezení - Kryt oje - Šatní skříň - Tlumiče pérování - Obvodové skříňky

Více

MODELY 2012 / 2013 LAIKA X RANGE

MODELY 2012 / 2013 LAIKA X RANGE MODELY 2012 / 2013 LAIKA X RANGE www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 16 38601 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ceny bez DPH platné od 1. 1. 2013 LAIKA

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

MODELY 2011 / 2012 VIDA ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23.1. 2012

MODELY 2011 / 2012 VIDA ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23.1. 2012 MODELY 20 / 202 VIDA www.novekaravany.cz Provozovna Řepice 64 3860 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

SVOBODA POHYBU CENÍK HANDMADE IN GERMANY SINCE 1989

SVOBODA POHYBU CENÍK HANDMADE IN GERMANY SINCE 1989 2019 SVOBODA POHYBU CENÍK HANDMADE IN GERMANY SINCE 1989 CZ TECHNICKÉ ÚDAJE 6,36 m 5,99 m 5,41 m ROADCAMP ROADCAMP R 2WIN 2WIN R 2WIN LIMITED Rozměry v mm Délka (cca údaj) 5.413 5.413 5.998 5.998 5.998

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

2017. ČEŠTINA PŘEDEFINOVANÝ LUXUS PALACE. LOFT. LINER FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. ČEŠTINA PŘEDEFINOVANÝ LUXUS PALACE. LOFT. LINER FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. ČEŠTINA PŘEDEFINOVANÝ LUXUS PALACE. LOFT. LINER FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 NAŠI PARTNEŘI VŠICHNI MÁME STEJNÝ CÍL Vaše očekávání chceme nejen splnit, ale také překročit. To je důvod,

Více

Bláznivý 49 % Slevy. předvánoční výprodej 9. 12. 23. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** skladového a expozičního zboží. www.jena-nabytek.

Bláznivý 49 % Slevy. předvánoční výprodej 9. 12. 23. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** skladového a expozičního zboží. www.jena-nabytek. Bláznivý předvánoční výprodej skladového a expozičního zboží Slevy až * 49 % PLATNOST AKCE OD 9. 12. DO 23. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 9. 12. 23. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** www.jena-nabytek.cz

Více

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ ÚVOD Vážená paní Nováková, otevíráte návrh možných dispozičních úprav vašeho bytu. Zamyšlení nad kvalitním řešením dispozice daného prostoru patří

Více

MODELY 2012 / 2013 BOXSTAR ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 1. 9. 2012

MODELY 2012 / 2013 BOXSTAR ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 1. 9. 2012 MODELY 2012 / 2013 BOXSTAR www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné

Více

MODELY 2013/ 2014 ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I

MODELY 2013/ 2014 ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I MODELY 2013/ 2014 TI www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! (pod autosalónem VW) tel. 380 426 172 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ceny platné

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

MAESTRO. Sériová výbava. Podvozek. Obytná část

MAESTRO. Sériová výbava. Podvozek. Obytná část MAESTRO Sériová výbava Podvozek Obytná část - AL-KO podvozek - Vnitřní stěny v dřevěném dekoru Taro - AAA premiové brzdy - Vnitřní stěny v dřevěném dekoru - Kryt oje - Dveřní moskytiéra - Tlumiče pérování

Více

PŘEHLED STANDARDNÍHO VYBAVENÍ DOMY LEDCE DISPOZICE 4+KK 2 GARÁŽOVÁ STÁNÍ

PŘEHLED STANDARDNÍHO VYBAVENÍ DOMY LEDCE DISPOZICE 4+KK 2 GARÁŽOVÁ STÁNÍ PŘEHLED STANDARDNÍHO VYBAVENÍ DOMY LEDCE DISPOZICE 4+KK 2 GARÁŽOVÁ STÁNÍ WWW.DOMYLEDCE.CZ Dům dle vašich představ Domy Ledce nejsou nedotknutelnou stavbou. Jejich provedení a vybavení vám na přání rádi

Více

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den.

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce Bezpečný sprchový box nejen pro seniory Montáž jen za 1 den Vysoká bezpečnost Vybavení Hansgrohe Shower for life My víme, na čem záleží Sprchové boxy Vinata Roth určuje

Více

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Větší obytný komfort se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Shrnovací posuvné prvky G.U-922 (dřevo/pvc) a G.U-822 (kov) mají spodní pojezd Pojezdová kolejnice zachycuje hmotnost

Více

Katalog skladových obytných vozů aktualizace 20. 2. 2015 Katalog skladových vozů v Sedlčanech a na pobočce Slovensko

Katalog skladových obytných vozů aktualizace 20. 2. 2015 Katalog skladových vozů v Sedlčanech a na pobočce Slovensko Katalog skladových obytných vozů aktualizace 20. 2. 2015 Katalog skladových vozů v Sedlčanech a na pobočce Slovensko NOVÝ MODEL SONIC SUPREME SL 2015 již skladem v Sedlčanech!!! ADRIA Sonic Supreme I710

Více

MODELY 2013/ 2014 SPORT ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I

MODELY 2013/ 2014 SPORT ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I MODELY 2013/ 2014 SPORT www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! (pod autosalónem VW) tel. 380 426 172 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ceny platné

Více

40.662, Platné od

40.662, Platné od w BESSER w V E R G LE IC H B A R od 40.662, cz O. AS IN.F w T E C H N I C K Á DA T A / CE N Í K VAN T O U R E R A C T I V 1/2018 Platné od 01.07.2017 VANTOURER ACTIV TECHNICKÁ DATA Délka v cm 541 599 599

Více

DELPHIA ESCAPE 1150 Delphia Escape 1150 Voyage je první model plavidla s oddělenými obytnými prostory od prostor určených pro spaní. Díky umístění obytného salónu a kuchyňky, určených pro denní činnosti

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Mobilní dům FAMILY 28 m2

Mobilní dům FAMILY 28 m2 Mobilní dům FAMILY 28 m2 MOBILNÍ DOMY KOLÍN Polepská 300 280 02 Kolín kolin@mobilnidomy-kolin.cz www.mobilnidomy-kolin.cz +420 736 670 353 NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA 569 000,- Kč NOVÝ MOBILNÍ

Více

2013 CENÍK OBYTNÉ VOZY

2013 CENÍK OBYTNÉ VOZY 2013 CENÍK OBYTNÉ VOZY TOP TECHNOLOGIE VNĚJŠÍHO PLÁŠTĚ TOP ochrana střechy proti krupobití a podvozku proti nárazu kamínků díky GPR vrstvě TOP trvanlivost díky inovativní Long Life Technologii TOP izolační

Více

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Arocs Loader a Arocs Grounder. Pro zvláště vysokou užitečnou hmotnost a pro extrémní zatížení. S vozidly Arocs Loader a Arocs Grounder od nás získáváte stavební

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

Základní vybavení lodě DELPHIA NANO

Základní vybavení lodě DELPHIA NANO DELPHIA NANO Delphia Nano - malý kajutový 8m dlouhý cruiser určený pro rekreační plavbu. Konstrukce Delphia Nano vznikla na základě požadavků lidí, kteří hledají loď, připomínající tradiční holandská plavidla

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

DELPHIA ESCAPE 1100S Delphia Escape 1100 S je džentlmentská jachta se schopností plavby v semi-skluzu. Delphia Escape 1100 Soley je koncept motorové jachty, který překonává všechny dosud platné normy pro

Více

NABÍDKU ALL-INCLUSIVE JIŽ OD , E UŠETŘÍTE: 5.420, Dva se vším

NABÍDKU ALL-INCLUSIVE JIŽ OD , E UŠETŘÍTE: 5.420, Dva se vším NABÍDKU ALL-INCLUSIVE JIŽ OD 41.100, E UŠETŘÍTE: 5.420, Dva se vším CZ GLOBESCOUT PLUS GLOBESCOUT R PLUS 2019 GLOBESCOUT PLUS Zde představujeme PLUS pro všechny, kteří kladou velký důraz na kvalitní interiérový

Více

STYLE VIVO MUSICA MAESTRO SCANDICA. Ceník

STYLE VIVO MUSICA MAESTRO SCANDICA. Ceník STYLE VIVO MUSICA MAESTRO SCANDICA Ceník PŘÍVĚSY 2014 TOP TECHNOLOGIE VÝROBY TOP ochrana proti krupobití a nárazu kamínků díky GFK vrstvě na střeše a předním a zadním plášti TOP izolační hodnoty díky Styrofoam

Více

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2 ZS 2016/ BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR 1 ZÁKLADNÍ POJMY BYT soubor místností, popřípadě jedna obytná místnost, který svým stavebně technickým uspořádáním a vybavením splňuje

Více

Studio bulthaup rohan

Studio bulthaup rohan Značka bulthaup Kuchyně bulthaup jsou vytvořeny pro všechny, kteří požadují jednu zásadní věc: to nejlepší. Dávají neomezenou svobodu návrhu interiéru, kdy veškeré přání a potřeby mohou být splněny. Realizované

Více

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově.

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Country Inn Country Inn Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Nábytkem kolekce Country Inn jednoduše zařídíte ložnici, obývák i jídelnu. Samozřejmostí je odolná a stabilní konstrukce,

Více

TOP TECHNOLOGIE VÝROBY

TOP TECHNOLOGIE VÝROBY 2013 CENÍK PŘÍVĚSY TOP TECHNOLOGIE VÝROBY TOP ochrana proti krupobití a nárazu kamínků díky GFK vrstvě na střeše a předním a zadním plášti TOP izolační hodnoty díky Styrofoam izolaci (Scandica v základu,

Více

Kompaktní karoserie a prostorný interiér

Kompaktní karoserie a prostorný interiér Dacia Dokker Van Kompaktní karoserie a prostorný interiér Ergonomický interiér s řadou úložných prostor. 3,3 m 3 ložného prostoru ve standardní výbavě. S volitelnou posuvnou mříží* a sedadlem Dacia Easy

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.06 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

PŘIJĎTE SI K NÁM PRO INSPIRACI. od 22.990,- 10.790,- 799,- 16.990,- 999,- 27.990,- SUPER CENA PRO VÍCE RADOSTI

PŘIJĎTE SI K NÁM PRO INSPIRACI. od 22.990,- 10.790,- 799,- 16.990,- 999,- 27.990,- SUPER CENA PRO VÍCE RADOSTI PŘIJĎTE SI K NÁM 03.P.MF.10.15-05.10. do 28.11.2015 PRO INSPIRACI PRO VÍCE RADOSTI 1 Merní ob vací stûna - dekor bílá/ořech - rozměry: 282/190/47 cm - cena včetně osvětlení a TV police lze objednat v jiném

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Styl pro hosty: koupelna pro hosty PLAN od firmy KEUCO Prostá elegance i pro malé místnosti Důmyslnou funkčnost, nyní i pro vybavení koupelny pro hosty, nabízí ucelený koncept zařízení PLAN. Maloformátový

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

TOI now. Užijte si svobodu s WC přívěsem zcela nezávislým na přípojkách

TOI now. Užijte si svobodu s WC přívěsem zcela nezávislým na přípojkách TOI now. Užijte si svobodu s WC přívěsem zcela nezávislým na přípojkách ENJOY A GREEN PRODUCT TOI NOW WC PŘÍVĚS/TOALETNÍ PŘÍVĚS 3 Perfektní pomocník pro vaši akci. Milujete nevšednost. Toužíte po nezávislosti

Více

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015 PRAKTIK 11 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 4 66 m 2 4834 m 3 1020 m 2 686 m 2 27 kwh/m 2 7840 m 40 jednoduchý, kompaktní a cenově dostupný dům vhodný zejména pro mladé rodiny navzdory malé zastavěné ploše má

Více

CRUISER. Sport-Line. Základní výbava

CRUISER. Sport-Line. Základní výbava CRUISER Sport-Line Základní výbava Podvozek / Kabina Nástavba / Obytná část - FIAT Ducato 35 s nízkým podvozkem - Vstupní dveře s oknem a centrálním zamykáním - kola 16" - 3bodové pásy na sedadlech u stolu

Více

Mnohem víc než chladný vzduch. Klimatizační systémy Truma. Klimatizační systémy Truma. Nově s Aventa eco a Saphir comfort RC

Mnohem víc než chladný vzduch. Klimatizační systémy Truma. Klimatizační systémy Truma. Nově s Aventa eco a Saphir comfort RC Mnohem víc než chladný vzduch Klimatizační systémy Truma Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Napájení Chladicí výkon / topný výkon (tepelné čerpadlo) Příkon (230 V) Chlazení Příkon

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.206 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

Hollywood 4. Model č. 886 Alpská bílá. Model č. 887 Imitace vlašský ořech

Hollywood 4. Model č. 886 Alpská bílá. Model č. 887 Imitace vlašský ořech Hollywood 4. Model č. 886 Alpská bílá Model č. 887 Imitace vlašský ořech Model č. 888 Imitace ušlechtilého jasanu, úchytné a příčné lišty v imitaci ušlechtilého jasanu Model č. 889 Imitace neopracovaného

Více

VYROSTLI JSME S VÁMI

VYROSTLI JSME S VÁMI VYROSTLI JSME S VÁMI Sedací souprava ve tvaru U látka černá / tmavě šedá, 193-363-223 90-104 102 cm lůžko 120 280 cm, komfortní sezení až pro 9 lidí, úložný prostor, potažení zad, polohování opěrek hlavy,

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

GEZE ActiveStop Nový komfort dveří

GEZE ActiveStop Nový komfort dveří GEZE ActiveStop Nový komfort dveří BEWEGUNG MIT SYSTEM 2 4 Dveře dokážou více, než si myslíte. GEZE ActiveStop Vstupujte do svých pokojů pohodlněji než kdykoliv předtím: Tlumič dveří GEZE ActiveStop zajistí

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009 876 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha m 2 ] [celková plocha 32 m 2 ] s přístřeškem 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč malá, vhodné na malé a úzké parcely rozdělená denní a noční část přízemí je tvořené velkoprostorem

Více

elements[5 kw] prof. wulf schneider & partner

elements[5 kw] prof. wulf schneider & partner Milá čtenářko, milý čtenáři, hledáte krb, jehož velikost, charakter a tvar si můžete spoluutvářet sami? Krb, který nabízí maximální flexibilitu, odpovídá požadavkům Vašeho domova a překonává technické

Více

KDYŽ ZAČNETE, NEBUDETE CHTÍT UŽ NIKDY SKONČIT

KDYŽ ZAČNETE, NEBUDETE CHTÍT UŽ NIKDY SKONČIT KDYŽ ZAČNETE, NEBUDETE CHTÍT UŽ NIKDY SKONČIT 2018 KDEKOLIV JSTE DOMA OBSAH Vývoj (předmluva) 3 Novinky v roce 2018 4 Přehled modelů 5 Celebration 6 Runner 10 Citi 14 Tour 18 Vario Kids 22 Family 26 Roomer

Více

MODELY 2011 / 2012 SENTO ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23.1. 2012

MODELY 2011 / 2012 SENTO ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23.1. 2012 MODELY 2011 / 2012 SENTO www.novekaravany.cz Provozovna Řepice 16 38601 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné

Více

MODELY 2011 / 2012 SKY WAVE ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23.1. 2012

MODELY 2011 / 2012 SKY WAVE ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23.1. 2012 MODELY 2011 / 2012 SKY WAVE www.novekaravany.cz Provozovna Řepice 16 38601 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné

Více

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006 JUNIOR 630 ilustrační obrázek 3 830 000 Kč 2 100 000 Kč 108 m 2 6360 m 3 1368 m 2 843 m 2 720 m 38 dvojpodlažní dům s obytným podkrovím bez podsklepení malá možnost osazení objektu na menší stavební parcely

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

TECHNICKÁDATA/CENÍK. Platné od

TECHNICKÁDATA/CENÍK. Platné od w w ss e r V e rg le ic h b a r b e od 43.204, cz O. AS IN.F w TECHNICKÁDATA/CENÍK 1/2018 Platné od 01.07.2017 VANTOURER TECHNICKÁ DATA Délka v cm 541 599 599 636 Šířka v cm (vnější/vnitřní) 205/187 205/187

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

MODELY 2013/ 2014 SKY WAVE ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I

MODELY 2013/ 2014 SKY WAVE ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I MODELY 2013/ 2014 SKY WAVE www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 164 38601 Strakonice I ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! (pod autosalónem VW) tel. 380 426 172 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ceny platné

Více

2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 NAŠI PARTNEŘI VŠICHNI MÁME STEJNÝ CÍL Vaše očekávání chceme nejen splnit, ale také překročit. To je důvod, proč pracujeme

Více

%- 70% VELKÝ VÝPRODEJ! Od pondělí, budeme se stěhovat! Vše musí pryč. V obrovském výprodeji z důvodu stěhování najdete: a mnoho dalšího...

%- 70% VELKÝ VÝPRODEJ! Od pondělí, budeme se stěhovat! Vše musí pryč. V obrovském výprodeji z důvodu stěhování najdete: a mnoho dalšího... Vše musí pryč budeme se stěhovat! VELKÝ VÝPRODEJ! Od pondělí, 8.11.016 Nabidka platí od 8.11.016 do 11.1.016 %- 70% V obrovském výprodeji z důvodu stěhování najdete: čalouněný nábytek, obývací stěny, ložnice,

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

MOTOROVÉ ČLUNY PŘEDSTAVUJEME ABSOLUTE FLY 50

MOTOROVÉ ČLUNY PŘEDSTAVUJEME ABSOLUTE FLY 50 MOTOROVÉ ČLUNY PŘEDSTAVUJEME ABSOLUTE FLY 50 30 YACHT 5/2017 PŘEDSTAVUJEME MOTOROVÉ ČLUNY Italská loděnice Absolute se pohybuje na trhu již od roku 2002. Mezinárodní reputaci si získala díky luxusním motorovým

Více

Kvalitní nízkoenergetické domy

Kvalitní nízkoenergetické domy Kvalitní nízkoenergetické domy Nabízíme řešení pro každého. EVROPSKÁ KVALITA NĚMECKÝ DOZOR ČESKÁ VÝROBA D.E.E.D., a. s., Dvorská 161, 503 11 Hradec Králové tel.: 495 051 111 / fax: 495 051 113 / e-mail:

Více

doporučená cena 8 644.- Novinka!

doporučená cena 8 644.- Novinka! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! 210 cm 1 000 při nákupu nad 5 000 Platí

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

44.221, 1/2019 TECHNICKÁ DATA /CENÍK

44.221, 1/2019 TECHNICKÁ DATA /CENÍK V E R G LE IC H B A R od BESSER O AS N I.F.1, 1/019 Platné od 01.07.018 z.c TECHNICKÁ DATA /CENÍK VAN T O U R E R Délka v cm.f TECHNICKÁ DATA VANTourer 50 D VANTourer 600 D VANTourer 600 L VANTourer 630

Více