PRŮVODCE PRODUKTŮ PROFESIONÁLNÍ PRODUKTY PRO STAVEBNICTVÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRŮVODCE PRODUKTŮ PROFESIONÁLNÍ PRODUKTY PRO STAVEBNICTVÍ"

Transkript

1 PRŮVODCE PRODUKTŮ PROFESIONÁLNÍ PRODUKTY PRO STAVEBNICTVÍ

2 PROFESIONÁLNÍ Mise společnosti Selena Poskytovat všem stavitelům na světě produkty a řešení, kterým mohou důvěřovat Zdrojem našeho poslání je dlouhodobá spolupráce se zákazníky ve stavebnictví po celém světě. Věříme, že - bez ohledu na zemi, kde pracují důvěřují výrobkům a řešením, která pro svou práci potřebují, stejně tak v důvěru danou jejich obchodním partnerům. Chceme přinášet důvěru. Pro nás je vzájemná důvěra založena také na péči o životní prostředí a bezpečnosti o zákazníka, kterou zákazníkovi dodáváme prostřednictvím unikátních výrobních technologií. Skupina Selena Skupina Selena je globální společnost zabývající se výrobou a distribucí produktů stavební chemie pro profesionální i hobby uživatele. Skupina zahrnuje 30 společností a moderní výrobní závody na výrobu PU pěn, tmelů, lepidel, zateplovacích systémů a hydroizolací. Selena byla založena v roce 1992 a stala se jednou z prvních společností, která nabízela moderní stavební chemii na území východní Evropy. Dnes patří Selena mezi 3 největší výrobce jednokomponentích Pu pěn na světě a vytvořila efektivní distribuční síť v Evropě, Ásii, Severní a Jižní Americe.. Díky integrovanému výzkumu a vývoji s laboratořemi ve Španělsku, Polsku a v Číně Selena neustále expanduje s produktovou nabídkou. Ta je založena na specifických požadavcích zákazníků na různých trzích, při akcentu na měnící se trendy ve stavebnictví. Obchodně je Selena zastoupena širokým portfoliem mezinárodních i lokálních značek, které jsou určeny pro různé tržní segmenty, mj. Tytan Proffessional, Artelit a Quilosa.

3 PRODUKTY PRO STAVEBNICTVÍ Globální zkušenosti získané z mnoha různých trhů, umožňuje skupině Selena rychle se rozvíjet a vytvořit tak řešení šité na míru potřebám uživatelů. AMERIKA Selena Sulamericana Ltda Selena USA, Inc. FMS ZÁPADNÍ EVROPA Selena Spain Quilosa S.L.U. SEA Selena Italia srl FinSelena Oy Selena Deutschland GmbH POLAND Selena FM S.A. Selena S.A. Orion Sp. z o.o. Libra Sp. z o.o. FMS ADH ADH SEA Carina Silicones Sp. z o.o. SEA Tytan EOS Sp. z o.o. INS Matizol S.A. HYD STŘEDNÍ EVROPA Selena Bulgaria Ltd. Selena Bohemia s.r.o. Selena Slovakia s.r.o. Selena Hungária Kft. Selena Romania SRL Euro MGA Product SRL INS ADH VÝCHODNÍ EVROPA & CENTRÁLNÍ ÁSIE Selena Vostok OOO Kvadro OOO Selena CA L.L.P. Selena Ukraine Ltd. STŘEDNÍ VÝCHOD Selena Yap Malzemeleri Ltd. Polyfoam Yalitim Sanayi ve Tic Ltd FMS ASIE Selena Shanghai Trading Co., Ltd Foshan Chinuri-Selena Chemical Co SEA Selena Nantong Building Materials Co., Ltd Hamil - Selena Co. Ltd FMS FMS SEA ADH INS HYD Výroba PU pěna Výroba tmelů Výroba lepidel Výroba omítkových systémů a práškových hmot Výroba hydroizolačních materiálů Prodej v 70 zemích po celém světě 30 společností v 18 zemích 1700 zaměstnanců zákazníků a milióny konečných spotřebitelů po celém světě Selena je jedním ze 3 největších producentů jednokomponentní PU pěny na světě High-tech výrobní závody v Polsku, Španělsku, Číně, Jižní Koreji, Brazílii, Turecku a Rumunsku Produktová diverzifikace pro jednotlivé regiony, trhy nebo zákazníky Vysoká a konzistentní kvalita výrobků je potvrzována renomovanými mezinárodními institucemi, stejně tak výrobkovými oceněními. Skupina Selena je zapsána na Varšavské burze cenných papírů od roku 2008.

4 MONTÁŽ OKEN A DVEŘÍ DOKONČOVACÍ A DEKORAČNÍ PRÁCE IZOLACE A KOMPLETACE STĚN A FASÁD PU PĚNY 6-10 SPECIÁLNÍ PU PĚNY SPECIALITY & PŘÍSLUŠENSTVÍ 13 O 2 65 PU PISTOLOVÁ PĚNA O 2 PISTOLOVÁ PU PĚNA O 2 PU PĚNA Trubičková O 2 Lexy 60/40/20 PU PĚNA O 2 LowEx Nízkoexpanzní O 2 65 PU PISTOLOVÁ PĚNA zimní O 2 PISTOLOVÁ PU PĚNA zimní O 2 PU PĚNA TRUBIČKOVÁ zimní Tytan Styro 753 E/B1 PU lepidlo na pěnový polystyrén Tytan Styro UNI Tytan Heluz tenkovrstvé lepidlo na zdění Tytan B1 PU pistolová pěna Tytan HD PU pěna trubičková Tytan 2K PU pěna Tytan SOFT Čistič PU pěny Tytan Pistole PRO pro PU pěny Tytan ECO gun TMELY PRODUKTY PRO STŘECHY MS POLYMERY Tytan Silikon univerzální Tytan Silikon sanitární Tytan Silikon na akvária Tytan Silikon vysokoteplotní Tytan Silikon neutrální Tytan Kamnářský tmel Tytan Sanitární Silikon UPG Tytan Tmel na terasy a balkóny Tytan Akrylový tmel EXPRES Tytan Akryl Tytan Silikon Akryl tmel do kuchyní a koupelen Tytan Tmel na dřevo* Tytan Tmel na parkety* Tytan Tmel na sádrokarton Tytan Štukový Akryl Tytan PU 750* Tytan Pokrývačský těsnící tmel Tytan Klempířský těsnící tmel Tytan Pokrývačský těsnící tmel kaučukový Tytan AQUAFIX Střešní tmel Tytan X-TREME Střešní tmel Tytan VODA STOP Tytan Střešní lepidlo Tytan Páska na komíny Tytan GEO Páska na střešní hřebeny Tytan Fix & Seal MS 1000 bílý Tytan Fix & Seal MS 1000 transparentní Tytan Fix Rapid LEPIDLA Tytan Multi FIX Tytan Classic FIX Tytan Šrouby v tubě - montážní lepidlo SBR RB-20 Tytan Konstrukční lepidlo polyuretanové PB-40 Tytan Montážní lepidlo na zrcadla RB-60

5 POKLÁDKA A KOMPLETACE PODLAH HYDROIZOLACE FIXING SYSTEMS 31 HYDROIZOLACE STAVBA SPECIALITY & PŘÍSLUŠENSTVÍ PÁSKY & FÓLIE Tytan Chemická kotva EV-I Tytan Chemická kotva EV-I zimní Tytan Chemická kotva EV-II Tytan Abizol H Tytan Abizol S Tytan Disprobit Tytan Hydrol 1K Tytan Hydrol 2K - Tekuta Lepenká Tytan Těsnicí pás k tekuté lepence Tytan Stavební disperze S2802 Tytan Bezchloridova nemrznouci prisada s plastifikatorem Tytan SP-SUPER Plastifikátor Tytan SANAP Sanační a provzdušňovací přisada do malt Tytan HYDROX Tytan Adhezní můstek Tytan H-Fob Tytan W1 Tytan Maltočistič Tytan Finish plus Tytan Odstraňovač silikonu Tytan Joint finger set Tytan Aplikační pistole Trent pneumatická Tytan Aplikační pistole Avon manuální Tytan Aplikační pistole COX Aplikační pistole manuální Tytan THERM+ FA STREČOVÁ PÁSKA EXTERIÉR Tytan THERM+ FI STREČOVÁ PÁSKA INERIÉR Tytan THERM+ PŘEDKOMPRIMOVANÉ PÁSKY BG1/BG2/HBD Tytan Hliníková páska PP Tytan Hliníková páska Tytan Kobercová páska Tytan Textilní páska DUCT TAPE Tytan Maskovací páska klasik Tytan Páska na sádrokarton Tytan Pěnová montážní páska * zboží na speciální objednávku

6 PROFESSIONAL PROFESSIONAL je značka určená pro stavební firmy a profesionální uživatele, která nabízí širokou škálu produktů nejvyšší kvality i ucelená systémová řešení. Široká škála běžně užívaných i vysoce specializovaných produktů Světové inovace v PU pěnách, tmelech a montážních lepidlech Trvalá vysoká kvalita certifikovaná ISO 9001 Testování produktů prováděno podle nejpřísnějších mezinárodních norem: ISO, DIN, ASTM Jednou z nejnovějších inovací je nová generace polyuretanových pěn Tytan O 2, která je šetrnější k uživateli i k životnímu prostředí. Produkty Tytan O 2 byly vytvořeny pomocí nové technologie a během aplikace se neuvolňují škodlivé látky MDI (izokyanáty). PU pěny řady Tytan O 2 jsou certifikovány švédským institutem SP Provning Forskning Insitute, a disponují zkušebním protokolem ze Zdravotního ústavu v Ústí nad labem, který potvrdil údaje ze Švédska. Po uvedení produktů Tytan O2 na trh Selena svým zákazníkům nabízí úplně novou úroveň bezpečnosti třídu O 2.

7 O 2 65 PU pistolová pěna O 2 GUN Pistolová PU pěna O 2 STD PU pěna Trubičková První PU pistolová pěna na světě s nejvyšší vydatností na trhu až 65 l a s nejnižší postexpanzí. Navíc vykazuje vynikající zvukově izolační vlastnosti. / Až 65 litrů pěny / Profesionální montáž rámů oken a dveří Zvuková a tepelná izolace Vyplňování a lepení spár, prasklin a mezer Během aplikace se neuvolňuje MDI* Vydatnost: až 65 L z dózy Zvuková izolace: až 61 db** NÍZKOEXPANZNÍ (zabraňuje deformacím) Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu Profesionální PU pistolová pěna s nejlepším poměrem ceny a kvality. Výhodná, vhodná pro široký okruh aplikací. / precizní aplikace / Profesionální montáž rámů dveří a oken Vyplňování mezer Zvuková a tepelná izolace Spojování rámových konstrukcí Během aplikace se neuvolňuje MDI* Vydatnost: 36 až 42 L Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu PU trubičková pěna profesionální kvality s nejlepším poměrem ceny a kvality. Vynikající řešení pro všechny nespecializované aplikace. /nejlepší výkon / Montáž rámů dveří a oken Vyplňování mezer Zvuková a tepelná izolace Spojování rámových konstrukcí Během aplikace se neuvolňuje MDI* Vydatnost: 36 až 42 L (velikost dózy 1000 ml) 22 až 28 L (velikost dózy 650 ml) 14 až 16 L (velikost dózy 405 ml) Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Řezatelnost: od 15 do 30 min. Teplota prostředí: od +5 C do +30 C Teplota dózy: od +10 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 1.5 % Výborná tepelná izolace Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 18 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN * certifikováno SP Provning Forskning Swedish Institute zpráva č. P705327B **certifikováno ITF Rosenheim - test report e Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. Řezatelnost: od 30 do 40 min. Teplota prostředí: od +5 C do +30 C Teplota dózy: od +15 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 2.5 % Výborné tepelné a akustické izolační vlastnosti Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 12 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN *certifikováno SP Provning Forskning Swedish Institute - zpráva č. F Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. Řezatelnost: od 45 do 60 min. Teplota prostředí: od +5 C do +30 C Teplota dózy: od +15 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 2.5 % Zvýšená tepelná a zvuková izolace Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 12 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN *certifikováno SP Provning Forskning Swedish Institute - zpráva č. F Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. 870 ml / dóza ml / dóza ml / dóza

8 O 2 Lexy: 60/40/20 PU pěna O 2 LowEx Nízkoexpanzní Pistolová PU pěna Inovativní PU trubičková pěna s vlastnostmi pistolové pěny. Poskytuje vysokou vydatnost a vynikající strukturu pěny díky použití důmyslného technického řešení. Montáž rámů oken a dveří Zvuková a tepelná izolace Vyplňování u podkladů citlivých na deformace Během aplikace se neuvolňuje MDI* Vydatnost: 56 až 60 L (velikost dózy 1000 ml); 36 až 40 L (velikost dózy 650 ml); 18 až 20 L (velikost dózy 405 ml) NÍZKOEXPANZNÍ (zabraňuje deformacím) Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu Je profesionální polyuretanová pěna. Díky svým parametrům je ideální pro vyplňování a utěsňování při montáži rámů oken a dveří. NÍZKOEXPANZNÍ PU pěna Tytan se vyznačuje minimální druhotnou expanzí je tak vhodná pro použití u podkladů citlivých na tlakové namáhání a zásadně snižuje množství odřezávané pěny tzn. zbytky. Pěna nestéká z vertikálních podkladů. Po vytvrzení poskytuje vynikající tepelnou a zvukovou izolaci. Odolává plísním, extrémním teplotám (od -60 C do +100 C) i vlhkosti. Aplikace pistolí představuje precizní, rychlé a maximálně efektivní používání. Vytvrzenou pěnu lze upravovat řezáním, brousit, natírat či omítat. Montáž rámů oken a dveří Zvuková a tepelná izolace Vyplňování u podkladů citlivých na deformace Minimální expanze nedeformuje rámy oken a dveří Vysoká zvuková izolace RST,W 60 db Vysoká tepelná izolace =0,33W/mK Prodloužená doba spotřeby 18 měsíců NÍZKO EXPANZNÍ BÌNÁ PÌNA Nízkotlaké sloení PERFEKTNÍ PROFIL DEFORMOVANÝ PROFIL Vlastnosti a parametry produktu: Řezatelnost: od 30 do 45 min. Teplota prostředí: od 0 C do +30 C Teplota dózy: od 0 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 1.5 % Výborné tepelné a akustické izolační vlastnosti Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 18 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN * certifikováno SP Provning Forskning Swedish Institute - zpráva č. P C. Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. Vlastnosti a parametry produktu: Vydatnost: až 55 l Řezatelnost: od 30 do 45 min. Teplota prostředí: od +5 C do +30 C Teplota dózy: od +10 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 1.5 % Výborné tepelné a akustické izolační vlastnosti Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 18 měsíců *Všechny měřené údaje jsou v souladu s vnitřními standardy skupiny SELENA a jsou závislé na podmínkách vytvrzování (teplota dózy, vzduchu a podkladu, kvalita použitých pomůcek, tlaku vzduchu a dovednostech uživatele). Parametry byly měřeny při standardních podmínkách 23 C a 50% RV. Pracovní èas KRATŠÍ PRACOVNÍ ČAS Cena za litr DELŠÍ PRACOVNÍ ČAS 820 ml/ dóza ml/ dóza ml/ dóza ml / dóza NIŽŠÍ CENA - VYŠŠÍ ÚSPORA VYŠŠÍ CENA - NIŽŠÍ ÚSPORA

9 O 2 65 PU pistolová pěna Zimní O 2 GUN Pistolová PU pěna Zimní O 2 STD PU pěna trubičková Zimní Vysoce kvalitní PU pistolová pěna se zvýšenou vydatností, nízkou post-expanzí a vynikající zvukovou izolací. Vhodná pro profesionální použití během zimní sezóny při teplotě prostředí od -10 C. Profesionální montáž oken a dveří Zvuková a tepelná izolace Vyplňování a lepení spár, prasklin a mezer při nízkých teplotách Během aplikace se neuvolňuje MDI* Vydatnost: až 65 L z dózy Zvuková izolace: až 61 db ** NÍZKOEXPANZNÍ (zabraňuje deformacím) Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu Profesionální PU pistolová pěna s nejlepším poměrem ceny a kvality. Efektivní, vhodná pro široký okruh použití I při nízkých teplotách. Profesionální montáž oken a dveří Vyplňování mezer Zvuková a tepelná izolace Spojování rámových konstrukcí při nízkých teplotách Během aplikace se neuvolňuje MDI* Vydatnost: 36 až 45 L Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu PU trubičková zimní pěna profesionální kvality s nejlepším poměrem ceny a kvality. Vynikající řešení pro nespecializované použití při nízkých teplotách. Montáž oken a dveří Vyplňování mezer Zvuková a tepelná izolace Spojování rámových konstrukcí při nízkých teplotách Během aplikace se neuvolňuje MDI* Vydatnost: 36 až 45 L (velikost dózy 1000 ml) ** Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Řezatelnost: od 20 do 30 min. ** Teplota prostředí: od -10 C do +30 C Teplota dózy: od -5 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 1.5 % Výborná tepelná izolace Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 12 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN *certifikováno SP Provning Forskning Swedish Institute - zpráva č. P705327B **certifikováno ITF Rosenheim - test report e Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. Řezatelnost: od 40 do 50 min. Teplota prostředí: od -10 C do +30 C Teplota dózy: od +10 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 2.5 % Výborné tepelné a akustické izolační vlastnosti Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 12 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN * certifikováno SP Provning Forskning Swedish Institute - zpráva č. F Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. Řezatelnost: od 50 do 60 min. Teplota prostředí: od -10 C do +30 C Teplota dózy: od +10 C do +30 C Absorpce vody (do 24 h): 2.5 % Zvýšená tepelná a zvuková izolace Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 12 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN *certifikováno SP Provning Forskning Swedish Institute - zpráva č. F Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. 870 ml / dóza ml / dóza ml / dóza

10 STYRO 753 B1/E PU lepidlo na pěnový polystyrén STYRO UNI Univerzální trubičkové PU lepidlo Profesionální polyuretanové lepidlo určené k upevňování vnitřní a vnější tepelné izolace z pěnového polystyrénu. Ve srovnání s rychle tuhnoucími cemenotovými lepidly je práce s lepidlem Tytan Styro 753: snadnější, rychlejší a pevnější. STYRO 753 má zkušební protokol z TZÚS Českých Budějovic o přídržnosti k podkladu (asfaltová lepenka/ perimetr/ OSB deska/ Farmacell), u všech splňuje požadavky ETA 004. Upevňování vnitřní a vnější tepelné izolace z pěnového polystyrénu Vyplňování mezer mezi izolačními deskami Lepení okenních parapetů a schodových stupňů Trubičkové provedení PU lepidla, které vychází z velmi úspěšného výrobku Tytan Styro 753 B1/E. Styro Uni tak vychází vstříc potřebám zákazníků, kteří upřednostňují co nejjednodušší používání a nechtějí tak řešit aplikaci pistolí. Lepení tepelné a zvukové izolace z polystyrenu (EPS i XPS). Vyplňování spár mezi izolačními deskami. Lepení materiálů ve stavebnictví. Vlastnosti a parametry produktu: Vydatnost: až 10 m 2 izolačních desek (s dózou 750 ml) Reakce na oheň B1/E Certifikovaný v ETICS systému Tytan EOS Teplota prostředí (povrch a vzduch): od 0 C do +30 C Teplota dózy: od +10 C do +30 C Maximální otevřená doba:<5 min Čas pro opravu pozice desky:<15 min Čas vytvrzení:<30 min Tepelná vodivost: w/mk Certifikát použití v etics:iat /2008 Vlastnosti a parametry produktu: Okolní teplota od +5 C do +30 C Teplota dózy: od +10 C do +30 C Třída hořlavosti: F/ B3 (EN / DIN 4102) Vydatnost: 5-10 m 2 zatepleného povrchu 750 ml / dóza ml / dóza

11 TENKOVRSTVÉ LEPIDLO Heluz HELUZ Tenkovrstvé lepidlo na zdění Kombinuje řadu výhod pro investora i pro stavební společnost kombinuje vlastnosti standardních malt a izolačních materiálů, čímž eliminuje nevýhody standardních malt. Navíc umožňuje celoroční stavění i při nízkých teplotách až do -10 C. Zdění konstrukčních zdí Zdění příček Zdění s pórobetonem, zdění s broušenými cihlami ÚSPORY FUNKČNOST ODOLNOST TEPELNÁ IZOLACE Vlastnosti a parametry produktu Odolnost proti stlačení: M1,5 Čas pro úpravu pozice zdiva: 3 min. Čas zrani: 2 h Doba plného zatížení :po 24 h Aplikační teplota: -10 C do +30 C Teplota dozy: +10 C do +30 C Koeficient propustnosti vodní páry (μ): 60/60 Koeficient tepelné vodivosti (λ): 0,036 W/mK ÚSPORA ODOLNOST FUNKČNOST TEPELNÁ IZOLACE 750 ml / dóza

12 B1 PU pistolová pěna O 2 HD PU pěna 2K PU pěna Profesionální PU pistolová pěna určená pro spojování v místech, která vyžadují odolnost vůči ohni poskytuje vynikající těsnění proti kouři a plynu. Profesionální montáže oken a dveří Vyplňování a těsnění proti kouři a plynům v místech, kde je vyžadována odolnost vůči ohni B1 ohnivzdornost (DIN4102 a EI 120 EN ) *** Vydatnost: až 42 L Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu Vysoce kvalitní montážní PU pěna, ideální pro použití, kde se vyžadují excelentní vlastnosti pěny a trvanlivost. Ventil HD pěny má unikátní konstrukci, zcela bez kaučuku, zajišťuje dlouhodobé používání výrobku, včetně mnohačetného používání. Montáž rámů oken a dveří, Tepelná izolace prostupů rozvodů, Aplikace pro zvýšení zvukové izolace, Při aplikacích, které vyžadují používání PU pěny s přestávkami VÍCENÁSOBNÉ použití až 2 měsíce po prvním použití, Multipoziční používání Neuvolňuje MDI výpary během aplikace Vysoké tepelné a zvukové izolační schopnosti, Odolává vlhkosti a plísním, Vyrobeno dle ISO 9001:2008 Hnací plyny nepoškozující ozónovou vrstvu Dvousložková PU pěna pro rychlou a pevnou profesionální instalaci. Je charakteristická svou vysokou hustotou a vynikající strukturou. /Žádná post-expanze/ Profesionální montáže oken, dveří a parapetů Rychlé vytvrzení B2 ohnivzdornost (DIN4102) Vydatnost: až 12 L (dóza 400 ml) Nový ventil více odolný vůči ucpávání a unikání plynu Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Řezatelnost: od 25 do 35 min. Teplota prostředí: od +10 C do +30 C Teplota dózy: od +10 C do +30 C Dobrá tepelná a zvuková izolace Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Neobsahuje hnací plyn LPG Skladovatelnost: 18 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN ***Certifikováno institucemi MPA BAU Hannover a Est Cert Tallin Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. Vydatnost: až 40 L Aplikační teplota: +5 C až +30 C Teplota dózy: od +15 C do +30 C Řezatelnost: 60 min Nasákavost 1 (PN-EN ISO 1609:1999) Reakce na oheň: F / B3 (EN / DIN ) Skladovatelnost: 18 měsíců Řezatelnost: od 15 do 20 min. Teplota prostředí:od + 10 C do +25 C Teplota dózy: od +10 C do +25 C Dobrá tepelná a zvuková izolace Ochrání před plísní a vlhkostí Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 9 měsíců Vyrobeno v souladu s ISO 9001, splňuje požadavky: EN ISO 845, GIN 4102, DIN 53428, DIN 53455, DIN 53421, DIN a DIN Všechny parametry měřeny v souladu s vnitřními normami skupiny Selena při 23 C/ RH 50%. 750 ml / dóza ml / dóza Pouze na speciální objednávku. 400 ml / dóza 9 720

13 SOFT Čistič PU pěn Pro GUN Pistole pro PU pěny Eco GUN Pistole Eco pro PU pěny Univerzální čistící prostředek pro odstraňování nevytvrzené polyureanové pěny a lepidla. Čištění ventilků dóz a pistolí Odstraňování nevytvrzené polyuretanové pěny a lepidla Odstraňování mastnoty z ocelových a skleněných povrchů před aplikací pěny nebo tmelu Neagresivní k PVC a většině ostatních plastů* Rychlý účinek Silné antibakteriální a fungicidní vlastnosti Profesionální aplikační pistole, která zajišťuje nejlepší výkon během aplikace PU pěny. Pevná konstrukce kovové tělo Teflonem pokrytý koš Jemná regulace toku PU pěny pro nejvyšší efektivitu práce Elegantní design Zabezpečený zpětný šroub (patentované řešení) Stabilizace jehly (patentované řešení) Vysoká trvanlivost Snadno použitelná a velmi ekonomická aplikační pistole pro efektivní využití pistolových PU pěn. Lehké plastové tělo Inovativní uzávěr pro zamezení plýtvání pěnou Poniklovaný adaptér Teflonem pokrytá spoušť Vlastnosti a parametry produktu: Žádné emise CFC a HCFC Skladovatelnost: 36 měsíců * před použitím se doporučuje test snášenlivosti pro zamezení případných škod Vyrobeno v souladu s ISO ml / dóza

14 Silikon univerzální Silikon sanitární Silikon na akvária Snadno aplikovatelný silikon pro široký okruh použití při stavebních pracích a renovacích. Dilatační spáry u všeobecných stavebních prací Těsnění kolem rámů oken a dveří Ochrana pu pěny před slunečním zářením Široký okruh použití Vynikající přilnavost k většině neporézních povrchů bez priméru Vynikající pro použití uvnitř i venku Trvalá elasticita Výborné fyzikální vlastnosti Vynikající odolnost vůči UV záření a vlivům počasí Silikon s fungicidy pro aplikace v místnostech s vysokou vlhkostí. Dilatační spáry v koupelnách, kuchyních a toaletách Spoje kolem umyvadel, van, sprchových koutů a kuchyňských spotřebičů Stavební spoje ve vlhkém prostředí Odolný plísním Vysoká pružnost Vynikající přilnavost ke sklu a plastům Odolnost vůči stárnutí a praskání Po zaschnutí odolává mnoha čistícím a dezinfekčním prostředkům Trvalé barvy Vysoce kvalitní silikon určený k lepení a tmelení akvárií, terárií a malých předmětů ze skla. Stavba akvárií Lepení a opravy akvárií a terárií Lepení skla k hliníku Pevný spoj Po zaschnutí není škodlivý pro zvířata včetně ryb, obojživelníků a plazů Nepodléhá vlivu slané vody a chemických produktů Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Báze acetoxy - kyselý Báze acetoxy - kyselý Báze acetoxy - kyselý Tvorba povrchové slupky 5 25 min při 23 C Tvorba povrchové slupky 5 25 min při 23 C Tvorba povrchové slupky 5 30 min při 23 C / 50% rel. vlhkost / 50% rel. vlhkost / 50% rel. vlhkost Doba vytvrzení cca 2.0 mm po 24 hodinách při Doba vytvrzení cca. 2.0 mm po 24 hodinách při Doba vytvrzení cca. 3 mm po 24 hodinách při 23 C / 50% rel. vlhkost 23 C / 50% rel. vlhkost 23 C / 50% rel. vlhkost Modul tažnosti při 100% natažení 0.35 MPa Modul tažnosti při 100% natažení 0.35 MPa Modul tažnosti při 100% natažení 0.50 MPa Pohybová přizpůsobivost ±20% Pohybová přizpůsobivost ±20% Pohybová přizpůsobivost ±20% Tvrdost dle Shore A cca 19 Tvrdost dle Shore A cca. 19 Tvrdost dle Shore A cca. 22 Tepelná stabilita -40 C +100 C Tepelná stabilita -40 C +100 C Tepelná stabilita -50 C +180 C Barvy transparentní, bílá, šedá, černá, hnědá Barvytransparentní, bílá, šedá, černá, hnědá Barvytransparentní, černá Splňuje požadavky ISO pro typ F, třídy Splňuje požadavky ISO pro typ F, třídy Splňuje požadavky ISO pro typ F&G, třídy tmelů 20LM. tmelů 20LM. tmelů 20LM. Unităţi standard per EUR-palet 600 ml Fólie Unităţi standard per EUR-palet 600 ml Fólie ml Fólie

15 * zboží na individuální objednávku Silikon vysokoteplotní Silikon neutrální Kamnářský tmel Speciální silikon na spoje odolávající vysokým teplotám. Pro utěsňování při opravách automobilů, vodních čerpadel, domácností Ochrané vrstvy se využívají v místech vystavených vysokým teplotám, např.: sušící pece, komínové filtry, kuchyňské zařízení, kouřové a ventilační potrubí Teplotní odolnost až +315 C Rychlé vytvrzení Odolný vysokým a nízkým teplotám Trvalá elasticita po úplném zaschnutí Dobře odolává mnoha chemikáliím Silikon bez zápachu vhodný pro široký okruh použití uvnitř i venku. Tmelení dilatačních spár litého betonu, cihlového zdiva a kamene Tmelení oken v dřevěných, plastových a hliníkových rámech Tmelení dělících příček z kovu a skla Vysoce elastický po vytvrzení Odolný vysokým i nízkým teplotám Pro použití v interiérech i exteriérech Odolný plísním a houbám Velmi dobrá přilnavost k mnoha stavebním povrchům Vynikající odolnost vůči UV záření a povětrnostním vlivům Tmel na bázi vodního skla tvoří silnou neprodyšnou vrstvu, která se neroztahuje, ani nesmršťuje. tmelení vnitřků krbů vyplňování krbů, kamen, grilů, atd. opravy a tmelení prasklin, spár a spojů v krbech, kamnech a komínech opravy výfukových systémů aut a motocyklů Vysoká tepelná odolnost - až C Bez usazenin Proces vytvrzení se urychlí topením Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Báze acetoxy - kyselý Tvorba povrchové slupky 5 30 min při 23 C / 50% rel. vlhkost Doba vytvrzení cca. 3 mm po 24 hodinách při 23 C / 50% rel. vlhkost Modul tažnosti při 100% natažení 0.50 MPa Pohybová přizpůsobivost ±20% Tvrdost dle Shora A cca. 22 Tepelná stabilita C (červená) /+245 C (černá) při dočasném kontaktu do +315 C / +305 C Barvyčervená, černá Splňuje požadavky ISO pro typ F&G, třídy tmelů 20LM. Báze neutrální Tvorba povrchové slupky 5 30 min při 23 C / 50% rel. vlhkost Doba vytvrzení cca. 3 mm po 24 hodinách při 23 C / 50% rel. vlhkost Modul tažnosti při 100% natažení 0.35 MPa Pohybová přizpůsobivost ±20% Tvrdost dle Shora A cca. 18 Tepelná stabilita -40 C +120 C Barvytransparentní, bílá, šedá, černá, hnědá Splňuje požadavky ISO pro typ F&G, třídy tmelů 20LM. Vytvrzení cca 24 h, v závislosti na hloubce praskliny a teplotě prostředí Tepelná odolnost do C Barva: šedá-černá 600 ml Fólie ml Fólie

16 UPG Sanitární silikon Objevte komfort! Pracujte s aplikátory 360! Pøíklady aplikace s novým aplikátorem 360 Problematická místa Sanitární silikon UPG byl vyvinut dle nejnovějších technologických poznatků. Speciální kapsle s fungicidem zajišťují dlouhodobou funkčnost, protože protiplísňové složky se uvolňují postupně a kapsle zpomalují vymývání fungicidu ze spár a spojů. Utěsňování spár a spojů v místech s vysokou vlhkostí, jako jsou např. Kuchyně, koupelny, toalety; Utěsňování spár kolem van, umyvadel, dřezů a sprchovacích koutů a kabin; Vyplňování spár mezi keramickým obkladem a sanitárním zařízením; Drobné opravy. 5 rokov odolný vůči plísním a bakteriím; Excelentní přilnavost k neporézním povrchům; Vodotěsný spoj; Tvarování spoje 5-30 minut, což umožňuje pohodlně připravit spáry a spoje do finálního tvaru; Odolný běžným čistícím prostředkům; Odolává teplotním výkyvům; Odolný vůči uv záření. Vlastnosti a parametry produktu: Báze: acetoxy - kyselý Vytvrzovací poměr: 3 mm/ den (v závislosti na tloušťce naneseného tmelu, teplotě okolí a vlhkosti) Tvarování spoje: 5-30 min Tvrdost dle Shore A cca 21 Modul tažnosti při 100% natažení 0.50 MPa Teplotní odolnost: -40 C až 100 C Aplikační teplota: +5 C až +40 C Barva: bílá, transparentní Místa špatnì dostupná ze zdola Místa špatnì dostupná z vrchu, blízkost stropu Místa špatnì dostupná z boku, blízkost stìny

17 Tmel na terasy a balkóny EXPRES Akrylový tmel Akryl Tmelení dilatačních spár na terasách a balkónech; Utěsňování a vyplňování dilatačních spát u stavebních konstrukcí; Utěsňování a tmelení v interiéru i exteriéru, lepení stavebních a konstrukčních prvků. Elastická vratnost: > 90% Trvale elastický a přetíratelný; Excelentní přilnavost; Lze aplikovat na vlhké plochy; Neobsahuje izokyanáty, silikon ani rozpouštědla. Extrémní rychlost práce - lze přetírat již po 20 minutách! Lze aplikovat i do hluboké spáry. Velmi lehký! Vyplňování a tmelení děr a spár ve stěnách a stropech; Krytí šroubů a fixačních prvků během instalace dělících stěn (příček) a zavěšených stropů (podhledů); Vyplňování poškozených míst u fasád. Připraven pro zpracování a natírání po 20 minutách; Možno přetírat jakýmkoliv typem nátěru, nedochází ke změně barevného odstínu; Nepraská ani se nevydrolí; Může být použit i pro hluboké spáry; Vhodný pro opravy v interiéru i exteriéru; Excelentní přilnavost k většině porézních povrchů; Velmi snadná aplikace. Akrylový tmel na bázi vodní disperze vhodný pro všechny vnitřní i venkovní spoje vystavené malému namáhání a smrštění. Vyplňování a tmelení prasklin ve zdech, balustrádách a parapetech Malé opravy omítek před malováním Tmelení kolem rámů oken a dveří Tmelení konstrukčních spojů vystavených nízkému pohybovému namáhání, atd. Vynikající přilnavost k většině porézních povrchů Pohybová přizpůsobivost 7.5% Krátký čas tvorby povrchové slupky Odolnost vůči vlhkosti, povětrnostním vlivům a UV záření Přetíratelný Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Báze: neutrální Barva: bílá Báze: vodní akrylová disperze Poměr vytvrzení: 3mm/ den v závislosti na Konsistence: pasta Tvorba povrchové slupky: min při 23 C tloušťce naneseného tmelu, teplotě okolí Hustota: 0,45 g/cm 3 +/- 0,02 g/cm 3 (23 C) / 50% rel. vlhkost a vlhkosti Aplikační teplota: +5 C až +40 C Doba vytvrzení cca. 1mm po 24 hodinách při Doba zpracovatelnosti: 5-20 min 23 C / 50% rel. vlhkost Elastická vratnost: > 93% Pohybová přizpůsobivost ±7.5% Pohybová přizpůsobivost: 20 % Tvrdost dle Shore A: 40 Tvrdost dle Shore A Tepelná stabilita: -20 C + 80 C Modul tažnosti při 100% natažení 1.45 MPa Barvy: bílá, šedá Teplotní odolnost: -40 C až +90 C Aplikační teplota: +0 C až +40 C Barva: bílá, šedá 600 ml Fólie

18 * zboží na individuální objednávku * zboží na individuální objednávku Silikon-Akryl tmel do kuchyní a koupelen Tmel na dřevo Tmel na parkety Tmel k přímému použití určený pro ekonomické tmelení míst vyžadujících odolnost vůči plísni. Tmelení kolem van, vodovodních kohoutků, sprchových dveří, umyvadel a sprch Tmelení mezi hliníkem a sklem Spojování a tmelení různých stavebních materiálů Velmi dobrá přilnavost k porézním stavebním materiálům Odolnost vůči vlhkosti, povětrnostním vlivům a UV záření Obsahuje fungicidy Přetíratelný Pružný tmel určený pro tmelení a vyplňování všech dřevěných materiálů. Elastické tmelení a vyplňování všech dřevěných materiálů, laminátu a parket Vyplňování mezer mezi parketami a zdí Tmelení mezi schodišťovými stupni a zdí nebo příčkou Vyplňování prasklin a štěrbin ve dřevě a zdivu Tmelení dřevěných rámů oken a dveří Barevná škála obsahuje nejužívanější barvy dřeva Velmi dobrá přilnavost k porézním stavebním materiálům Odolnost vůči vlhkosti, povětrnostním vlivům a UV záření Bez zápachu Tmel vyvinutý pro vyplňování parketových spojů v interiérech. Po vytvrzení je brousitelný. Tmelení a vyplňování parket a všech dřevěných materiálů Vyplňování defektů na dřevěných parketách, mozaice nebo laminátových podlahách Vyplňování prasklin, spojů a chyb ve dřevě a obkladech. Barevná škála obsahuje nejužívanější barvy dřeva Velmi dobrá přilnavost k porézním stavebním materiálům Pohybová přizpůsobivost 7.5% Lze brousit Přetíratelný Bez zápachu Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Báze: vodní akrylová disperze Báze vodní akrylová disperze Báze vodní akrylová disperze Tvorba povrchové slupky min při 23 C Tvorba povrchové slupky min při 23 C Tvorba povrchové slupky min při 23 C / 50% rel. vlhkost / 50% rel. vlhkost / 50% rel. vlhkost Doba vytvrzení: cca. 2mm po 24 hodinách při Doba vytvrzení cca. 1mm po 24 hodinách při Doba vytvrzení cca. 2mm po 24 hodinách při 23 C / 50% rel. vlhkost 23 C / 50% rel. vlhkost 23 C / 50% rel. vlhkost Pohybová přizpůsobivost: ±12.5% Pohybová přizpůsobivost ±12.5% Pohybová přizpůsobivost ±7.5% Tepelná stabilita: -20 C + 60 C Tepelná stabilita -20 C + 80 C Tepelná stabilita -20 C + 80 C Barva: transparentní, bílá Barvyborovice, ořech, buk, dub, mahagon, smrk, Barvy borovice, ořech, buk, dub, mahagon, třešeň smrk, třešeň Vyroben v souladu s požadavky norem ISO Vyroben v souladu s požadavky norem pro typy tmelů F ve třídě 12,5. ISO pro typy tmelů F ve třídě 7,5 P. Pouze na speciální objednávku. Pouze na speciální objednávku.

19 * zboží na individuální objednávku Tmel na sádrokarton Štukový Akryl PU-750 PU tmel Tmel nabízí lepší pohybovou přizpůsobivost než standardní akrylový tmel. Tmelení spojů sádrokartonu Malé opravy omítky před malováním Tmelení kolem rámů oken a dveří Vyplňování a tmelení prasklin ve zdech, balustrádách a parapetech Vynikající přilnavost k porézním stavebním povrchům Pohybová přizpůsobivost 12.5% Odolnost vůči vlhkosti, povětrnostním vlivům a UV záření Saténový vzhled Přetíratelný Bez zápachu Jednosložkový profesionální tmel s hrubozrnou povrchovou strukturou. Opravy prasklin v dekorační omítce, sádrovém štuku, betonu, zdivu a maltě Vyplňování a tmelení prasklin zdiva, v balustrádách a parapetech Malé opravy omítek před malováním Tmelení kolem rámů oken a dveří Obsah křemičitého písku pro tvorbu strukturovaného spoje Excelentní přilnavost k porézním stavebním povrchům Pohybová přizpůsobivost 7.5% Čištění vodou Přetíratelný Bez zápachu Jednosložkový, pružný tmel pro použití ve stavebnictví. Tmelení spár v podlahách v průmyslových a skladovacích prostorech, Spojování a vyplňování schodů, na terasách a střechách, Spojování a tmelení v automobilovém průmyslu Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Báze vodní akrylová disperze Báze: vodní akrylová disperze Báze polyuretan Tvorba povrchové slupky 5 15 min při 23 C Tvorba povrchové slupky: min při 23 C Tvorba povrchové slupky min při 23 C / 50% rel. vlhkost / 50% rel. vlhkost / 50% rel. vlhkosti Doba vytvrzení cca. 1mm po 24 hodinách při Doba vytvrzení cca. 1mm po 24 hodinách při Vytvrzovací poměr cca 3 mm po 24 hod. při 23 C / 50% rel. vlhkost 23 C / 50% rel. vlhkost 23 C / 50% rel. vlhkosti Pohybová přizpůsobivost ±12.5% Pohybová přizpůsobivost ±7.5% Tvrdost dle Shore A cca Tepelná stabilita -25 C + 80 C Tepelná stabilita -20 C + 80 C Teplotní stabilita -40 C +90 C Barva: bílá Barva: bílá Barvy bílá, šedá, černá Vyroben v souladu s požadavky norem Vyroben v souladu s požadavky norem ISO ISO pro typy tmelů F ve třídě 12, pro typy tmelů F ve třídě 7,5 P. 600 ml Fólie

20 TMELY Silikon univerzální Silikon sanitární Silikon na akvária Silikon vysokoteplotní Silikon sanitární UPG Silikon neutrální Akryl Tmel na sádrokarton Štukový Akryl cihla beton / mortar omítka/ sádrokartón kámen / mramor keramické obklady PODKLAD sklo hliník kovy galvanizované desky mosaz/měď dřevo dřevo s povrchovou úpravou tvrzené PVC polykarbonát zasklívání koupelna/kuchyně TYPICKÉ POUŽITÍ akvári potrubí terasy/střechy zdi/panely dilatační spoje spáry automobily Ideální Vhodné Nejdříve vyzkoušejte nebo nás kontaktujte

21 Akrylový tmel EXPRES Silikon-Akryl tmel do kuchyní a koupelen Tmel na dřevo Fix 2 MS 1000 Tmel na parkety PU 750 Pokrývačský těsnící tmel Klempířský těsnící tmel Pokrývačský těsnící tmel kaučukový AQUAFIX Střešní tmel X-TREME Střešní tmel TYPICKÉ POUŽITÍ PODKLAD Ideální Vhodné Nejdříve vyzkoušejte nebo nás kontaktujte

22 Komplexní øešení PRO STØECHY

23 Pokrývačský těsnící tmel Klempířský těsnící tmel Pokrývačský těsnící tmel kaučukový Jednosložkový tmel na bázi bitumen-kaučuku pro tmelení spojů na bitumenových podkladech. Tmelení netěsných střešních krytin z bitumenu, střešních tašek, vlnitých a hladkých plechů a dalších Tmelení spojů krytin jako: bitumenové krytiny, střešní krytiny, azbestové desky, kovové pláty a jiné Tmelení okapních spojů, úžlabin a svodů dešťové vody Lze aplikovat na vertikální povrchy nebo spodní strany Vysoká odolnost vůči proměnlivým povětrnostním vlivům Odolnost vůči UV záření a povětrnostním vlivům Vynikající přilnavost k bitumenovému lemu Směs bitumenových pryskyřic a hliníkových pigmentů v organických rozpouštědlech. Tmelení otvorů, prasklin a spojů na kovových střechách a dalších střešních prvcích Tmelení spojů mezi klempířskými prvky jako jsou podokapní pásy, klempířské části protipožárních zdí, střešních lemů, lemování komínů, ventilačních trubek, spojů mezi požárními zdmi a střechou, světlíků a střešních oken Vylepšená odolnost vůči stárnutí Vytváří pohledově nerušivý spoj Obsahuje hliníkový pigment Lze aplikovat na vertikální povrchy Vysoká odolnost proměnlivým povětrnostním vlivům Odolnost vůči UV záření a povětrnostním vlivům Vynikající přilnavost k bitumenovému lemu Tmel na bázi syntetického kaučuku pro vyplňování spojů na bitumenových podkladech. Tmelení a lepení dilatačních spár a spojů na střechách Praskliny a díry v střešních krytinách Lepení střešních šindelů Opravy netěsnících okapů a střech Vysoká pružnost Vynikající přilnavost na vlhké střešní materiály Lze aplikovat na vlhké podklady Odolný UV záření vlivům počasí Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Báze bitumen-kaučuk Čas pro tvarování spoje 8-30 min. Tepelná odolnost -50 C +90 C Barva černá Vytvrzovací poměr cca 1,5 mm po 24 hod. při 23 C / 50% rel. vlhkosti Aplikační teplota: +10 C až +35 C Báze: bitumen Čas pro tvarování spoje min. Tepelná odolnost: -50 C +90 C Barva:STŘÍBRNÁ Báze syntetický kaučuk Tvorba povrchové slupky 3 15 min při 23 C / 50% rel. vlhkost Doba vytvrzení cca. 2mm po 24 hodinách při 23 C / 50% rel. vlhkost Tepelná stabilita -20 C + 90 C Barvy: transparentní, černá, cihlová, hnědá, zelená Aplikační teplota: +5 C až +40 C

24 AQUAFIX Střešní tmel X-treme Tmel X-treme VODA STOP Opravný střešní tmel Tmel s širokou škálou použití. Tvoří plastoelastický spoj odolný stárnutí. Tmelení světlíků a komínů, tmelení spojů na střechách, na lodích a všech typů aplikací, které vyžadují trvalou odolnost vůči vodě, tmelení vlnitých a trapézových plechů, Použití od -10 C Trvale plasto-elastický Vodotěsný a odolný vůči UV záření Přetíratelný Velmi dobrá přilnavost na různé podklady, včetně asfaltu, klinkeru a oceli Ideální pro použití na suchém i mokrém povrchu Lze aplikovat pod vodou Bezpečný pro citlivé povrchy. Nová generace syntetického kaučuku s polymerovými vlákny trvale plasto-elastický. Rychlé opravy, Těsnění všech prasklin na střechách, Těsnění rozvodů vzduchotechniky, potrubí a kanalizace, Vytvrzuje i pod vodou Tmel zesílený vlákny Kompatibilní s bitumeny Zcela odolný povětrnostním vlivům Okamžité utěsnění, a to i pod vodou Lze aplikovat v dešti a v zimě Přilnavost i bez použití primeru. Pretíratelný Aplikační teplota od -10 C Jednosložkový plastický bitumenový tmel, který tvoří voděodolnou vrstvu na většině stavebních povrchů. Ochrana střech, balkónů apod. Ochrana proti vnějším vlivům na střechách z asfaltových šindelů, lepenky a plechů. Vyplňování a tmelení prasklin a spojů na zdech, komínech a okapech Renovace bitumenových střech Příprava povrchů na další renovační práce Efektivní bariéra proti vodě, dešti a vlhkosti Excelentní přilnavost k většině typických povrchů včetně kovů Lze použít v chladných místech Lze aplikovat i na místech pod vodou Bez azbestu Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Báze PVA Báze syntetický kaučuk s polymerovými vlákny Báze bituminové pryskyřice a směs asfaltu Tvorba povrchové slupky 5-10 min při 23 C Tvorba povrchové slupky 10 min při 23 C / 50% Měrná hustota 1.30 g/cm 3 / 50% rel. vlhkost rel. vlhkost Tvorba povrchové slupky do min Doba vytvrzení cca. 1mm po 24 hodinách při Doba vytvrzení cca. 1mm po 24 hodinách při Aplikační teplota C 23 C / 50% rel. vlhkost 23 C / 50% rel. vlhkost Tepelná stabilita -50 C + 90 C Tepelná odolnost -20 C +90 C Tepelná odolnost -25 C +100 C Barva: černá Barva transparentní, šedá Barva transparentní, šedá 1 kg Plechovka kg Plechovka kg Plechovka - 96

25 Střešní lepidlo Páska na komíny GEO Páska na střešní hřebeny Střešní lepidlo je jedno komponentní hybridní lepidlo na bázi modifikovaných silanů. Lepidlo neobsahuje izokyanáty, rozpouštědla ani vodu. Spojování surových, lakovaných a pozinkovaných kovových prvků Lepení mosazných střešních prvků a střešních krytin k různým povrchům, jako např. Kov, cihly, beton nebo dřevo Utěsňování dilatačních spár při pokrývačských pracích pružný spoj pro vlhké a suché povrchy odolné extrémním klimatickým podmínkám (UV záření) Páska na komíny Tytan je hliníková páska s celoplošným butylovým lepidel pro vynikající přídržnost. Páska ve dvou vrstvách pro maximální UV odolnost. 3D profilovaný povrch pro jednoduché a přesné tvarování pásky podle podkladu. Lepidlo chráněno 2. krycími fóliemi pro lepší namipulaci. GEO páska na střešní hřebeny Tytan professional je složena z vlnitého hliníku (tloušťka 0,14 mm), geomembrány a butylového lepidla. Zabraňuje pronikání sněhu a deště pod střechu Paropropustná Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Pracovní čas min Aplikační teplota 5 C do 30 C Teplotní odolnost po vytvrzení -30 C až +90 C Rozměr: 30 cm x 5 m Dostupné barvy: Cihlová (RAL 8004) Hnědá (RAL 8019) Antracit (RAL 7021) Kaštan (RAL 8015) Černá (RAL 9005) Třešňová (RAL 3004) Rozměr: 31 cm x 5 m Dostupné barvy: Cihlová (RAL 8004) Hnědá (RAL 8019) Antracit (RAL 7021) Kaštan (RAL 8015) Černá (RAL 9005) Třešňová (RAL 3004)

26 FIX 2 MS 1000 a MS 1000 Crystal FIX 2 Rapid MS polymerový trvale elastický tmel a lepidlo v jednom. Spojuje výhody silikonových a polyuretanových tmelů, přičemž nemá jejich nedostatky. Vhodný pro lepení a tmelení většiny stavebních materiálů i za mokra. Typické aplikace: Lepení a tmelení ve stavebnictví Použití v místech, kde se vyžaduje kompatibilita s laky Lepení v exteriérech a tmelení na místech se zvýšenou vlhkostí. Parametry lepidla a tmelu v jedné kartuši. 2 barevné varianty tmelu: - Transparentní: Crystal - Bílá Neobsahuje rozpouštědla, ani izokyanáty Ideální pro konstrukční lepení zatížené vibracemi Zajišťuje stabilitu spoje 20 let Odolnost UV zážení, vlivům počasí, bakteriím a plísním Ultrapevné hybridní lepidlo pro střední a vysoké zatížení. Typické aplikace: Ideální pro lepení na svislých plochách Lepení vlhkých materiálů Lepení prvků v podhledech Lepené prvky není potřeba fixovat Odolné namáhání a nárazům Po vytvrzení odolné proti všem povětrnostním podmínkám Extrémně vysoká počáteční vazba kg/m 2 po pouhých 5 sekundách Přetíratelný Flexibilní Může být použito v širokém rozsahu teplot Vlastnosti a parametry produktu: Báze MS polymer Čas úpravy pozice 3-12 minut Doba vytvrzení 3 mm po 24 hod. / 5 mm po 48 hod. Pohybová přizpůsobivost ±20% Tvrdost dle Shore A 40 ±2 Barvy: Transparentní Crystal a bílá Vlastnosti a parametry produktu: Barva: Bílá množství na množství na

27 Rychlé a Pevné! počáteční vazba 200 kg /m 2 za 5 vteřin

28 TRANSPARENTNÍ MONTÁŽNÍ LEPIDLA Multi FIX Montážní lepidlo MultiFIX je jednokomponentní absolutně transparentní lepidlo na bázi STP. Lepidlo je bez obsahu izokyanátů, rozpouštědel a vody. MultiFIX je díky širokému použití univerzální produkt, který vytváří pružný a transparentní spoj, což ocení každý profi, i hobby uživatel. MultiFIX je vhodný pro lepení běžně užívaných staveních materiálů během dokončovacích prací a renovací. Lepení lišt, soklů, prahů, panelů a dlaždic. Lepení dekoračních prvků ze dřeva, sádry, korku, dřevotřísky, kovu, kamene, polystyrénu apod. Transparentní spoj Lepicí síla s rychlým nástupem a dlouhou trvanlivostí Pružný spoj Vysoká konečná pevnost Vynikající přilnavost k typickým povrchům (porézní i neporézní, jako jsou plech, nebo plast) Odolný vlhkosti Nemusíte přemýšlet o lepených materiálech s MultiFIXem můžete lepit savé, nesavé i kombinaci obou. Classic FIX Šrouby v tubě ClassicFIX - Šrouby v tubě je více účelové montážní lepidlo na bázi kaučuku. ClassicFIX vytváří pružný a transparentní spoj. Lepidlo má vynikající přilnavost ke stavebním materiálům: beton, dřevo, cihly, sádra, apod. Lepení plastových lišt a panelů, včetně tvrdého PVC a dřeva Lepení desek, růžic a říms ze sádry a polyuretanu Lepení tepelné a zvukové izolace Transparentní spoj Vytváří pevný, odolný a trvalý spoj Flexibilní spoj Vynikající lepicí schopnosti na stavebních materiálech Pro použití v interiérech i exteriérech Odolné vlhkosti Snadné použití Vynikající přilnavost k typickým povrchům, porézní i neporézní, jako jsou plech, nebo plast Parametry lepidla: Pracovní čas: min Vytvrzení: 2-3mm/24 h (při normálních podmínkách) Pevnost spoje: 27 kg/cm 2 (Pevnost v tahu) Parametry lepidla: Pracovní čas: min Spotřeba: g/m 2 Celkové vytvrzení: 3-5 dní Pevnost spoje: 65 kg/cm 2 (Pevnost v tahu) Nová éra lepení: Transparentní spoj Pevný Pružný Snadné použití 290 ml Kartuše

29 RB-20 PB-40 RB-60 Šrouby v tubě - montážní lepidlo Konstrukční lepidlo polyuretanové Montážní lepidlo na zrcadla Víceúčelové lepidlo (bez toluenu) na bázi pryskyřice vhodné pro spojování a lepení typických krycích a izolačních materiálů ve stavebnictví a při renovacích. Vykazuje vynikající přilnavost ke dřevu, betonu, cihlám, omítce a dalším materiálům. Lepení lišt, panelů a desek z polystyrénu a plastu Montáž nábytku, konzolí, říms ze sádry a polyuretanu Instalace tepelně a zvukově izolačních materiálů Obsahuje méně agresivní rozpouštědla (bez toluenu) Snadná aplikace Excelentní a okamžitá přilnavost k většině stavebních povrchů Tvoří silný, odolný a trvanlivý spoj, po zaschnutí velmi pružný Perfektní k použití uvnitř i venku Jednosložkové polyuretanové stavební lepidlo vhodné pro lepení dřeva při stavbách a při tesařské práci. Poskytuje vynikající přilnavost k většině stavebních povrchů, jako jsou: dřevo, beton, cihly, keramika, přírodní kámen, dlažba nebo plast. Kotvení ve stavebnictví Lepení sádrokartonu, obkladových a izolačních desek a dalších materiálů Velmi silný spoj Voděodolný, odolává vysokým i nízkým teplotám, odolává povětrnostním vlivům Vynikající pro použití uvnitř i venku Vhodný pro montáž tepelné a zvukové izolace Jednoduchá aplikace Lepidlo na bázi syntetického kaučuku a pryskyřic určené k přímému použití vhodné k instalaci zrcadel. Upevňování, lepení dekorativních a mozaikových zrcadel ke všem typům obvyklých stavebních povrchů, jako jsou: beton, cihly, dřevo, sádrokarton, keramická dlažba a polystyrén Nezpůsobuje korozi zrcadel Dobrá síla spoje Tvoří trvale pružný a odolný spoj Odolává vlhkosti Obsahuje méně agresivní rozpouštědla (bez toluenu) Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vydatnost: 300 až 500 g/m 2 Vydatnost: 400 až 700 g/m 2 Vydatnost: 300 až 500 g/m 2 Pracovní čas: 10 až 15 min Pracovní čas: 6 až 10 min Pracovní čas: 10 až 20 min Doba úplného vytvrzení: do 72h Doba úplného vytvrzení: do 48h Doba úplného vytvrzení: do 72h

30 dřevo polystyrén kovy zrcadlo sklo plasty keramickě obklady kámen Tytan FIX 2 MS 1000 Tytan Fix 2 Rapid Tytan MultiFix Montážní lepidlo Tytan ClassicFIX Šrouby v tubě Tytan Montážní lepidlo na zrcadla RB-60 Tytan Šrouby v tubě - montážní lepidlo RB-20 Tytan Konstrukční lepidlo polyuretanové PB-40 * * * * * Není vhodný pro mramor S výjimkou plastů: PE, PP, PET Není vhodný pro teflon. IDEÁLNÍ VHODNÉ

31 EV I EV I W EV II Chemická kotva Chemická kotva EV-I Zimní Chemická kotva Polyesterová pryskyřice Evolution I je vysoce výkonným, rychle vytvrzujícím dvousložkovým chemickým kotvícím systémem na bázi modifikované polyesterové pryskyřice v metakrylátových monomerech. EV I vytvoří cenově efektivní, silné a chemicky odolné kotvení. EV I je vhodná pro fixování: závitových tyčí, armovacích tyčí nebo jakýchkoliv upevňovacích prvků, jako jsou háky, šrouby, atd. Typické aplikace: Bezpečnostní dveře; Upevnění signálních, komerčních světelných zařízení; Koupelnové armatury a toaletní mísy; Zábradlí, balustrády a schodiště; Velké elektrické rozvaděče; Satelitní antény a TV převáděče, radiátory. Chemická odolnost; Vhodné pro použití v betonu, zdivu, kameni a dutých konstrukcích; Vhodné pro fixaci, základových tyčí, kotevních šroubů, čepů a velkých šroubů. Dvousložková chemická kotva na bázi polyesterové pryskyřice s minimálním zápachem. Specifické složení výrobku s vysoce reaktivní pryskyřicí umožňuje použití výrobku při teplotách od -18 C. Představuje tak nejlepší řešení kotvení v zimním období. Typycké použití: Stejné jako u kotev Tytan EV-I a EV-II, ale i při teplotách pod bodem mrazu. Optimální pro použití za nízkých teplot v zimních měsících. Aplikovatelnost při teplotách od -18 C. Pro použití se středním a vysokým zatížením kotvených prvků. Unikátní trvanlivost spoje. Lze aplikovat do vlhkých podkladů. Vinylesterová pryskyřice je vysoce výkonným, rychle vytvrzujícím dvousložkovým chemickým kotvícím systémem. EV II vytvoří cenově efektivní, silně a chemicky odolné kotvení. Je vhodná pro použití do vlhkých podkladů. EV I je vhodná pro fixování: závitových tyčí, armovacích tyčí nebo jakýchkoliv upevňovacích prvků, jako jsou háky, šrouby, atd. Typické aplikace: Kotvení v podkladech vystavených vlhkosti Koupelnové armatury a toaletní mísy; Zábradlí, balustrády a schodiště; Žebříky plaveckých bazénů; Fasádní panely Velmi malý zápach; Vysoká chemická odolnost; Vhodné pro aplikace v blízkosti hran; Vhodné pro aplikace pod vodou; Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Vlastnosti a parametry produktu: Smíšená hustota - 1,65 g/cm 3 smíšená hustota - 1,65 g/cm 3 Pevnostní parametry v TDS výrobku pevnostní parametry v TDS výrobku Výrobek CE / ETA Výrobek CE / ETA 165 ml Kartuše ml Kartuše ml Kartuše ml ml Kartuše ml Kartuše 6 750

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY 31 32 PRUŽNĚ PLASTICKÉ TMELY AKRYLOVÉ TMELY ŠTUKOVÝ TMEL Tmelení spojů a prasklin na fasádách, opravy prasklin štukových povrchů, retušovací opravy zrnitých povrchů, dokončovací hrubozrnné spárování kolem

Více

SILIKONOVÝ TMEL PRO PROFESIONÁLNÍ APLIKACE

SILIKONOVÝ TMEL PRO PROFESIONÁLNÍ APLIKACE SIGA PRO AKRYL je vysoce kvalitní víceúčelový plastickoelastický tmel na akrylátové bázi, s tepelnými a zvukovými izolačními vlastnostmi. Je vhodný ke spárování, tmelení a opravám prasklin ve zdivu a v

Více

PRŮVODCE TMELŮ PŘI ZASKLÍVÁNÍ ZWALUW SEALANTS. Zasklívání NEN 3576 NPR 3577. - Vhodné - S omezením * - Nevhodné. se doporučuje.

PRŮVODCE TMELŮ PŘI ZASKLÍVÁNÍ ZWALUW SEALANTS. Zasklívání NEN 3576 NPR 3577. - Vhodné - S omezením * - Nevhodné. se doporučuje. PRŮVODCE TMELŮ PŘI ZASKLÍVÁNÍ ZWALUW SEALANTS SKLENÁŘSKÝ TMEL STAVBAŘSKÝ BUTYLENOVÝ TMEL UNIVERZÁLNÍ STAVEBNÍ TMEL TIOKOL - 1K ( POLYSUFIDE - 1C ) HYBRI - SEAL HYBRISEAL - 2PS HYBRIFIX SUPER 7 SKLENÁŘSKÝ

Více

Profesionální lepidla na dřevo

Profesionální lepidla na dřevo Profesionální lepidla na dřevo WD120 PVAC lepidlo D3 Profesionální lepidlo k lepení dřeva, dekorativních překližek, dřevotřískových a OSB desek, laťovek, dýh a podobných podkladů, u nichž se vyžaduje odolnost

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

PRUŽNÉ TMELY PRUŽNÉ TMELY

PRUŽNÉ TMELY PRUŽNÉ TMELY 21 22 MS POLYMERY SNADNÉ LEPENÍ A TMELENÍ JEN STISKEM SPOUŠTĚ FIX ALL CLASSIC PRESSPACK Snadné lepení a tmelení jen stiskem spouště bez nutnosti použití aplikační pistole. FIX ALL CLASSIC SOUDAL Fix All

Více

OBJEDNACÍ ČÍSLO. Charakteristika OBJEDNACÍ ČÍSLO. Charakteristika OBJEDNACÍ ČÍSLO. Střešní tmel. Charakteristika

OBJEDNACÍ ČÍSLO. Charakteristika OBJEDNACÍ ČÍSLO. Charakteristika OBJEDNACÍ ČÍSLO. Střešní tmel. Charakteristika Akrylový tmel Jednosložkový těsnící spárovací tmel, na bázi akrylátové disperze. Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný, plasticko- -elastický spoj. Tmelení spár mezi sádrokartonem, dřevotřískou

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

KATALOG NÁTĚRŮ

KATALOG NÁTĚRŮ KATALOG NÁTĚRŮ www.honter.cz info@honter.cz 773 851 581 Společnost Honter nabízí špičkové stříkané, pěnové, izolační materiály, ale také hydroizolační a ochranné nátěry vhodné pro celou řadu povrchů a

Více

Tmely a lepidla Tmely balení objem barva

Tmely a lepidla Tmely balení objem barva Tmely balení objem barva ACRYL Výrobek Simson Acryl je jednosložkový disperzní tmel, který je možno přetírat barvou. Je to elasticko-plastický tmel. Použití: v interiérech, jako například styky mezi sádrokartonem

Více

Stavební chemie. pomocník při montáži

Stavební chemie. pomocník při montáži Stavební chemie pomocník při montáži 19. stavební chemie Stavební chemie 74011 BD Tekutá chemická kotva Tekutá kotva (polyesterová) 380 ml do -5 C pro profesionální použití s aplikační pistolí APK38. Llze

Více

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY 7 8 MONTÁŽNÍ PĚNA MONTÁŽNÍ PĚNA Vysoce kvalitní jednosložková polyuretanová montážní pěna připravená k okamžitému použití s trubičkovým aplikátorem. Díky použití vysoce kvalitních surovin a moderních technologií

Více

Stanislav Růžička. Katalog produktů firmy MATADORFIX

Stanislav Růžička. Katalog produktů firmy MATADORFIX Stanislav Růžička Katalog produktů firmy MATADORFIX Alkaprén 25 Alkaprén 25 je kaučukové kontaktní lepidlo určené na lepení materiálů s nesavým povrchem (např. gumy na gumu, kovy, sklo, apod.). Plechovky

Více

Stavební silikon - neutrální

Stavební silikon - neutrální 225 Stavební silikon - neutrální stavební silikon Spojovací spáry u dveří a oken Spáry okolo plastových, dřevěných a kovových oken Lepení zrcadel na stěny Trvale elastický, jednosložkový neutrální silikonový

Více

Pěny, silikony, tmely a lepidla

Pěny, silikony, tmely a lepidla 287 tmely a lepidla PU hadičková pěna - fischer ventil... strana 288 PU hadičková pěna... strana 288 PU zimní hadičková pěna... strana 288 PUP pistolová pěna... strana 289 PUP MAX pistolová pěna... strana

Více

Hadičková montážní pěna PU

Hadičková montážní pěna PU 293 Pěny PU hadičková pěna - fischer ventil... strana 294 PU hadičková pěna... strana 294 PU zimní hadičková pěna... strana 294 PUP pistolová pěna... strana 295 PUP MAX pistolová pěna... strana 295 PUP

Více

Systém podlahového vytápění. Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU

Systém podlahového vytápění. Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU Systém podlahového vytápění Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU systém Euroflex extra VELMI ODOLNÝ A UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM Velký kontakt trubky s deskou, typický pro systémové desky, je

Více

MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ LEPIDLA

MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ LEPIDLA 37 38 MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ PUROCOL Vysoce kvalitní polyuretanové lepidlo s velmi vysokou lepicí silou. Po vytvrzení je transparentní a vysoce vodovzdorné D4 (ČSN EN 204). Nezanechává skvrny a lze použít

Více

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PLATÍ V OBDOBÍ 5. 9. 2016 27. 10. 2016 V RÁMCI VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU ŠTĚDRÁ SEZÓNA 2016 PŘEHLED PRODUKTŮ Zařazených do věrnostního programu Štědrá sezóna

Více

Pěny, silikony, tmely a lepidla

Pěny, silikony, tmely a lepidla 219 tmely a lepidla PU hadičková pěna - fischer ventil... strana 220 PU hadičková pěna... strana 220 PU zimní hadičková pěna... strana 220 PUP pistolová pěna... strana 221 PUP MAX pistolová pěna... strana

Více

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly NOSNÉ KONSTRUKCE Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny / -sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly, lícové cihly (vnější prostředí) 80-150

Více

Utěsňování kontejnerů a modulárních staveb

Utěsňování kontejnerů a modulárních staveb Utěsňování kontejnerů a modulárních staveb illbruck vše perfektně těsné Technologie utěsňování stavebních konstrukcí je pro tremco illbruck srdeční záležitostí. Vášeň pro hledání nových technologií pro

Více

MARIS POLYMERS CENÍK 2011

MARIS POLYMERS CENÍK 2011 MARIS POLYMERS CENÍ TEUTÉ HYDROIZOLAČNÍ MEMBRÁNY odstín balení / FLASH Elastická, tekutá, jednosložková, Spotřeba při 3 vrstvách,, kg/m Elastická, tekutá, tixotropní, jednosložková, polyuretanová, vodě

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ! Přednosti! Z jedné dózy lze přilepit až 14 ks polystyrenových desek Broušení a kotvení desek již po 2 hodinách od nalepení Vysoká úspora času viz. Časový harmonogram

Více

Popis produktu: Jednosložková rozpínavá polyuretanová pěna. Připravena k okamžitému použití pomocí trubičkového aplikátoru.

Popis produktu: Jednosložková rozpínavá polyuretanová pěna. Připravena k okamžitému použití pomocí trubičkového aplikátoru. IZOCHEM MONTÁŽNÍ PĚNA Popis produktu: Jednosložková rozpínavá polyuretanová pěna. Připravena k okamžitému použití pomocí trubičkového aplikátoru. Vlastnosti a použití: Pěna je určena k montáži a utěsňování

Více

ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ! ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ! Přednosti! Z jedné dózy lze přilepit až 14 ks polystyrenových desek Broušení a kotvení desek již po 2 hodinách od nalepení Vysoká úspora času viz. Časový harmonogram

Více

PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY

PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY REKONSTRUKCE VAŠÍ KOUPELNY V REKORDNÍM ČASE Koupelna je místem, které využívame denně. Její rekonstrukce by tak měla být tak rychlá, jak jen to je možné. Nepřekonatelně

Více

OBSAH MONTÁŽNÍ LEPIDLA

OBSAH MONTÁŽNÍ LEPIDLA OBSAH POLYURETANOVÉ PĚNY... 3 FOAM Multipoziční nízkoexpanzní pěna FOAM Nízkoexpanzní pěna FOAM Montážní pěna FOAM MEGAMAX Nízkoexpanzní PU pěna FOAM Studniční a kanalizační pěna FOAM PU Lepidlo thermo

Více

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní Polymer beton TF - PB Možnost aplikace v interiérech. Vysoká odolnost proti vlhku, vodě, ropným produktům a jiným chemickým mediím, Vyniká dlouhou životností. 18,25 KG 1m2/ 10 mm tloušťky 16+1,5+0,75 KG

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! Lepení desek z EPS a XPS na modifikované a oxidované asfaltové izolace 1 dóza = až 20 m 2 Na asfaltové izolace, dřevo, cihly, beton, omítky Vysoká úspora času Úspora

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Kompletní sortiment MPL

Kompletní sortiment MPL Kompletní sortiment MPL DESKY PRO SUCHOU VÝSTAVBU Desky SDK bílé Desky SDK impregnované Desky SDK protipožární Desky SDK protipožární impreg. Desky cementové Desky sádrovláknité Desky speciální PODHLEDY

Více

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5 Strana 1 ze 5 TECHNICKÝ LIST A44 Zasklívání oken VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací systém: Alkoxy Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od -20 C do +

Více

ZPŮSOB POUŽITÍ Po případné úpravě povrchu přípravek BETONSEAL MS 2.0 vytlačujte standardní pistolí a povrch upravte zednickou lžící nebo hladítkem.

ZPŮSOB POUŽITÍ Po případné úpravě povrchu přípravek BETONSEAL MS 2.0 vytlačujte standardní pistolí a povrch upravte zednickou lžící nebo hladítkem. KATALOG VÝROBKŮ 39 Tmely BETONSEAL MS 2.0 Vlhkostí vytvrzující tmel s nízkým modulem pružnosti Jedná se o neutrálně reagující jednosložkový tmel na bázi MS Polymeru neobsahující rozpouštědla ani izokyanáty,

Více

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX C2TES1 Tenkovrstvá lepicí malta na bázi cementu, odolná mrazu pro vnitřní a vnější použití. Lepidlo je určeno pro lepení keramických nebo skleněných obkladů

Více

Lepení a tmelení. Sika know-how z velkých staveb do Vašich domovů. www.sika.cz

Lepení a tmelení. Sika know-how z velkých staveb do Vašich domovů. www.sika.cz Sika know-how z velkých staveb do Vašich domovů Lepení a tmelení Sika CZ, s.r.o. je certifikovaná podle norem ČSN EN ISO 9001 a 14001. Před použitím prostudujte příslušné aktuální technické a bezpečnostní

Více

Sikaflex Hybridní tmely a lepidla Adaptabilní fl exibilita

Sikaflex Hybridní tmely a lepidla Adaptabilní fl exibilita Sikaflex Hybridní tmely a lepidla Adaptabilní fl exibilita Hybridní technologie - více výhod Sikaflex PUR-Hybrid tmely a lepidla jsou založena na nové technologii vyvinuté společností Sika. Sika také zajistila,

Více

Pěny, silikony, lepidla

Pěny, silikony, lepidla Hadičková montážní pěna fischer ventil... Hadičková montážní pěna... Pistolová montážní pěna... Hadičková nízkoexpanzní pěna... Pistolová nízkoexpanzní pěna... Pistolová pěna MAX... Pěna na lepení polystyrenu...

Více

NOVINKY 2011. LOS - lišta obvodová. LKSV - lišta kombi pro vnitřní roh. LKS BOX - flexibilní roh ETICS

NOVINKY 2011. LOS - lišta obvodová. LKSV - lišta kombi pro vnitřní roh. LKS BOX - flexibilní roh ETICS NOVINKY 2011 LOS - lšta obvodová Paleta (m) Tl. zolantu 2,0 m 2,5 m Kč/m (bal.) 2,0 m 2,5 m mm LOS 123 0,6 mm 569 000 012 570 000 012 56,40 10 50 1 000 1 250 120 Mat. LOS 183 0,7 mm 564 000 018 563 000

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE - LEVNĚ - MODERNĚ! Lepení desek z EPS a XPS na modifikované a oxidované asfaltové izolace 1 dóza = až 20 m 2 Na asfaltové izolace, dřevo, cihly, beton, omítky Vysoká úspora času Úspora

Více

OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM

OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM DBK stavební lepidlo Univerzální lepidlo pro lepení obkladů a dlažeb do tenkého maltového lože v exteriéru a interiéru. Lepidlo slouží i k lepení tepelně izolačních desek z polystyrenu

Více

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Industry Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Sika CZ, s.r.o. Sika Schweiz AG Sika Slovensko spol. s r.o. Bystrcká 1132/36 Tüffenwies 16 Rybničná 38 624 00 Brno 8048 Zürich 831 07

Více

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO 07/2016 Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS 16949 a ISO 14001. www.tesa-tape.cz přidávámehodnotu Samolepicí pásky pro výrobce lišt a profilů 2 PŘEHLED UPLATNĚNÍ tržníuplatnění

Více

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU... 2 2.1 Popis objektu... 2 2.2 Popis konstrukcí... 2 2.2.1 Stěny průčelí a štítů... 2 3 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OPRAVY OBJEKTU... 2 3.1 Oprava balónů ve 2. NP a 4. NP...

Více

Speciální kotvy s expanzními výplňovými hmotami pro tepelně-izolační systémy (ETICS)

Speciální kotvy s expanzními výplňovými hmotami pro tepelně-izolační systémy (ETICS) Obchodní název výrobku: Druh výrobku: Použití: Kotva Spiral Anksys Speciální kotvy s expanzními výplňovými hmotami pro tepelně-izolační systémy (ETICS) Kotva Spiral Anksys, typ Spiral Anksys SA15+, je

Více

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI: HLAVNÍ POUŽITÍ A APLIKACE. Omezení použití Strana 1 z 5

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI: HLAVNÍ POUŽITÍ A APLIKACE. Omezení použití Strana 1 z 5 Strana 1 z 5 Elastosil 440 nízkomodulový silikonový tmel pro obvodové tmelení je jedno komponentní tmel s neutrálním vytvrzovacím systémem s výbornou přilnavostí a dlouhou trvanlivostí a je vhodný pro

Více

PREZENTACE CETRIS. Přednášející: Glos Martin. Obchodní manažer ČR, SR

PREZENTACE CETRIS. Přednášející: Glos Martin. Obchodní manažer ČR, SR PREZENTACE CETRIS Přednášející: Glos Martin Obchodní manažer ČR, SR Složení cementotřískové desky CETRIS Hlavní přednosti desek CETRIS Fyzikálně mechanické vlastnosti Lineární roztažnost při změně vlhkosti.

Více

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013)

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013) Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE Stavebně technické provedení (ver.16042013) Základy základové pasy z prostého betonu vyztužené sítí KARI betonové tvarovky ztraceného bednění + armatura

Více

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie Potřebujete urychlit Váš výrobní proces? Využijte skvělé vlastnosti lepidla, kombinující pevnost současně s pružností. SikaForce -7550 V moderních

Více

Systémové řešení pro terasy

Systémové řešení pro terasy Systémové řešení pro terasy Tři spolehlivé PCI systémy Trvalá ochrana Variabilita Dlouhodobá životnost 1 2 Tři systémy odolávající nepřízni počasí PCI volba s mnoha výhodami Slunce, vlhkost a mráz jsou

Více

OTEVŘENÝ. přírodní ELASTICKÝ. odolné SAMOČISTICÍ. lotosový efekt KATALOG PRODUKTŮ. Ucelený systém zateplení ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY

OTEVŘENÝ. přírodní ELASTICKÝ. odolné SAMOČISTICÍ. lotosový efekt KATALOG PRODUKTŮ. Ucelený systém zateplení ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY odolné SAMOČISTICÍ lotosový efekt KATALOG PRODUKTŮ Ucelený systém zateplení ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY Obsah Skladba zateplovacího systému TYTAN EOS... str. LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY PU lepidlo

Více

tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ

tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ Samolepicí pásky tesa sofistikované řešení pro trvalé lepení Spolehlivé

Více

Standard nízkoenergetické domy

Standard nízkoenergetické domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,-

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- LÉTOBARVY 8/19 HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- Základní a vrchní antikorozní email na kov, elegantní polomatný vzhled, rychlé zasychání, kombinovaný antikorozní účinek, jednoduchá aplikace

Více

TĚSNÍCÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM aplikační manuál pro stavebníky

TĚSNÍCÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM aplikační manuál pro stavebníky TĚSNÍCÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM aplikační manuál pro stavebníky Těsnící a izolační systém Den Braven 3D Volba osazování výplní stavebních otvorů okenním systémem Den Braven 3D, je nový, dokonalejší způsob, jak

Více

Co to jsou stavební materiály (staviva)? materiály anorganického nebo organického původu používané k výstavbě budov

Co to jsou stavební materiály (staviva)? materiály anorganického nebo organického původu používané k výstavbě budov Co to jsou stavební materiály (staviva)? materiály anorganického nebo organického původu používané k výstavbě budov Co patří mezi stavební materiály? pojiva, malty betonové a železobetonové výrobky cihlářské

Více

Kvalitativní požadavky objednatele

Kvalitativní požadavky objednatele Kvalitativní požadavky objednatele Průzkum radonový průzkum Izolace proti vodě spodní stavby dle výsledků radonového průzkumu Konstrukce Zdi zděné dozdívky z plných cihel pálených nové zdivo zdící bloky

Více

Asfaltový penetrační lak - DenBit BR-ALP POČET KS NA PALETĚ

Asfaltový penetrační lak - DenBit BR-ALP POČET KS NA PALETĚ Asfaltový penetrační lak - DenBit BR-ALP 81.12 Je elastická bitumenová hmota mírně modifikovaná syntetickým kaučukem, obsahuje chemické přísady umožňující hlubokou penetraci a použití u mírně vlhkých podkladů.

Více

TMELY S T A C H E M A C Z

TMELY S T A C H E M A C Z EPOX OXIDOV É TMELY S T A C H E M A C Z 1 9 9 2 Dvousložkové tmely a lepidla STACHEMA pro tmelení, lepení a laminaci ve stavebnictví, strojírenství a elektrotechnice BETONY KOVY Tmelení T 02, T 02 licí,

Více

Standardní vybavení Hanika pro rok 2013

Standardní vybavení Hanika pro rok 2013 Standardní vybavení Hanika pro rok 2013 Povrchová úprava obvodové stěny a) palubkový obklad je součástí standardní cenové nabídky b) termofasáda jednobarevná akrylátová termofasáda (polystyren 80 mm) příplatková

Více

Systém podlahového vytápění. Europlus flex VOLNÁ POKLÁDKA, VYSOKÁ ÚČINNOST

Systém podlahového vytápění. Europlus flex VOLNÁ POKLÁDKA, VYSOKÁ ÚČINNOST Systém podlahového vytápění Europlus flex VOLNÁ POKLÁDKA, VYSOKÁ ÚČINNOST systém Europlus flex VOLNÁ POKLÁDKA TRUBEK, VYSOKÁ ÚČINNOST PŘENOSU TEPLA Tento systém poskytuje volnou, a m i rychlou pokládku

Více

Knihovna standardů Zak. č.: U-120613 DOMIA ART s.r.o. Barvičova 4, Brno e-mail: info@domiaart.cz tel.: 543 23 66 11

Knihovna standardů Zak. č.: U-120613 DOMIA ART s.r.o. Barvičova 4, Brno e-mail: info@domiaart.cz tel.: 543 23 66 11 STAVBA: Rekonstrukce bytového domu Klíčova7, Tržní 10, Brno List č.1 KNIHOVNA STANDARDŮ PRVKŮ STAVEBNÍ ČÁSTI STAVBA: Rekonstrukce bytového domu Klíčova7, Tržní 10, Brno List č.2 Obsah 1. Svislé konstrukce...

Více

K A T A L O G V Ý R O B K Ů

K A T A L O G V Ý R O B K Ů K A T A L O G V Ý R O B K Ů FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Penetrační nátěry Podlahové nátěry Stěrky Průmyslové podlahy FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Bazény Balkóny Schodiště Autonástavby

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

TĚSNÍCÍ PÁSKY A DOPLŇKOVÉ TĚSNÍCÍ MATERIÁLY

TĚSNÍCÍ PÁSKY A DOPLŇKOVÉ TĚSNÍCÍ MATERIÁLY TN119 PE páska bez krycí fólie - bílá IBS 307514 TN119 PE páska bez krycí fólie 2 x 6 bílá Role 20 m ** 90 1,25 25 IBS 400589 TN119 PE páska bez krycí fólie 2 x 9 bílá Role 30 m *** 100 1,70 51 IBS 307523

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- BARVY PODZIMU HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA Doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Zinková vrstva. Pasivační vrstva. Základní nátěr. Povrchová vrstva. Ocelový plech. Zinková vrstva. Pasivační vrstva.

Zinková vrstva. Pasivační vrstva. Základní nátěr. Povrchová vrstva. Ocelový plech. Zinková vrstva. Pasivační vrstva. Zinková vrstva Pasivační vrstva Základní nátěr Povrchová vrstva Ocelový plech Zinková vrstva Pasivační vrstva Základní nátěr Ochranný barevný nátěr Barevné povrchové úpravy Pural Matt 50 µm Pural Matt

Více

Průmyslové nátěrové hmoty

Průmyslové nátěrové hmoty Průmyslové nátěrové hmoty Společnost FEYCOLOR vznikla v Německu v roce 1948 a je trvale úzce specializována na vývoj a výrobu vysoce kvalitních průmyslových nátěrů pro oblast antikorozní ochrany, ochrany

Více

Nabidkovy_cenik_Soudal_

Nabidkovy_cenik_Soudal_ PU PĚNY Montážní pěna MINI 1296 150 ml 12 66,39 Montážní pěna polyuretanová 1092 300 ml 12 83,19 Montážní pěna polyuretanová 780 500 ml 12 108,40 Montážní pěna polyuretanová 624 750 ml 12 133,61 Zimní

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS Obsah 1) Výpočet celkové délky kotvy Spiral Anksys... 3 2) Zdvojení ETICS - založení s odskokem soklové izolace... 4 3a) Zdvojení ETICS - napojení

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

Technický list Nopová fólie 400, 500

Technický list Nopová fólie 400, 500 Funkce Balení Barva Technické údaje Materiál Tloušťka Výška nopu Tepelná odolnost Odolnost Značení Specifikace Izolace proti zemní vlhkosti s ventilační nebo drenážní funkci. Pružné profilované membrány

Více

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR VÍC NEŽ ALTERNARIVA PRO MINERÁLNÍ VLNU A POLYSTYREN Thermano je revolucí na trhu s tepelnou izolací. Jeden panel izoluje téměř dvakrát lépe než stejně tlustý polystyren

Více

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ 1 Hlavní přednosti systému NORIT Sádrovláknité podlahové desky, předfrézované sádrovláknité desky pro teplovodní podlahové vytápění a další produkty pro suchou výstavbu.» nízká

Více

Balkon & Terasa B INTEGRAL. B-INTEGRAL THERM. Polyuretanový tmel. keramika exteriér, min. 10 mm flexibilní lepidlo S1

Balkon & Terasa B INTEGRAL.   B-INTEGRAL THERM. Polyuretanový tmel. keramika exteriér, min. 10 mm flexibilní lepidlo S1 B INTEGRAL Balkon & Terasa Polyuretanový tmel KFILTR keramika exteriér, min. 10 mm flexibilní lepidlo S1 armovací síť perlinka rohož ROHOZMD10 stěrka NIVEX30 hydroizolační stěrka HYDREXK2 stěrka NIVEX30

Více

PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉM WÜRTH FP

PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉM WÜRTH FP PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉM WÜRTH FP PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉM WÜRTH FP Složení měkké ucpávky EI60- jedna deska (min.vata) TL60/120-140kg/m3 Oboustranný nátěr Würth FP- F+ Würth FP- K- 1mm, přesah na instalace 150mm,

Více

Dektite Potrubní manžety

Dektite Potrubní manžety Dektite Potrubní manžety Potrubní manžeta umožňuje dokonalé utěsnění potrubních prostupů na střechách a fasádách. Pružné profilované hrdlo nebrání teplotním délkovým změnám trubek. Únavové praskliny, které

Více

PROGRAM SÁDROKARTON PROGRAM SÁDROKARTON. Finish tmel na sádrokartony. Sádrokartonářská stěrka. Univerzální brousitelný tmel

PROGRAM SÁDROKARTON PROGRAM SÁDROKARTON. Finish tmel na sádrokartony. Sádrokartonářská stěrka. Univerzální brousitelný tmel Finish tmel na sádrokartony Pouze pro interiéry k vyrovnání nerovností na stěnách, k opravám starých a popraskaných omítek, hladkého betonu a k finálnímu tmelení sádrokartonových desek. Je určen k úpravě

Více

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -FOXX PLUS P R E M I U M Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. Ideální jako vodotěsné podstřeší. Vodotěsné disperzní povrstvení.

Více

point S ain CEdr TE TECEdrainpoint S Seznam sortimentu 2015

point S ain CEdr TE TECEdrainpoint S Seznam sortimentu 2015 Seznam sortimentu 2015 STAVEBNICOVÝ SYSTÉM VARIABILNÍ A PŘESTO JEDNODUCHÝ Ucelený sortiment a volnost při kombinaci všech těl podlahových vpustí, nástavců a ostatního příslušenství umožňuje vytvoření individuálního

Více

LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE

LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE LOGICROOF STŘEŠNÍ PVC FÓLIE ZNALOSTI. ZKUŠENOSTI. ZRUČNOST. WWW.TN-EUROPE.COM MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO STŘECHY Budovy všech typů vyžadují trvanlivé střechy. Střecha by měla mít dlouhou životnost bez nutnosti

Více

DOPLŇKY lepidla, penetrace, stěrky a tmely

DOPLŇKY lepidla, penetrace, stěrky a tmely DOPLŇKY lepidla, penetrace, stěrky a tmely Rozpouštědlová lepidla Název Druh Balení Cena (Kč/ks) Alkaprén 50 kontaktní lepidlo 0,9 kg (1 l) 139,00 Alkaprén 50 kontaktní lepidlo 3,6 kg (5 l) 509,00 Alkaprén

Více

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 Kontrolní den č.2 8.10.2014 Úprava trasy slaboproudých kabelů Telefonica mimo půdorys přístavby Nájezd vrtací soupravy

Více

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky Příprava před zateplením fasády 3. výběr typu fasádní omítky Výběr vhodné omítky závisí na požadovaných vlastnostech materiálu, podmínkách aplikace, požadavcích vyplývajících z konkrétního typu budovy,

Více

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F Rodinný dům - bez podlahových krytin (pouze WC + koupelna) - bez kuchyněké linky (pouze vývody), bez digestoře - bez dodávky světel (světelné vývody jsou zakončeny svorkovnicí) Venky - bez oplocení, bez

Více

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18 Je bezpodmínečně nutné brát do úvahy zásady a dodržovat příslušné normové předpisy a pravidla. POZOR! Důležitá je i kooperace prací topenářské, betonářské firmy a firmy pokládající krytinu. Plovoucí podlaha

Více

Doba gelovatění (mim)

Doba gelovatění (mim) Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložková malta na bázi epoxyakrylátu s malým zápachem je vysoce výkonný, rychle vytvrzující dvousložkový chemicky kotvící systém pro středně těžká. Při aplikaci

Více

PCI Polyfix. Rychletuhnoucí malty pro pozemní a inženýrské stavby. K opravným a montážním pracím K utěsnění průsaků Snadno zpracovatelné

PCI Polyfix. Rychletuhnoucí malty pro pozemní a inženýrské stavby. K opravným a montážním pracím K utěsnění průsaků Snadno zpracovatelné PCI Polyfix Rychletuhnoucí malty pro pozemní a inženýrské stavby K opravným a montážním pracím K utěsnění průsaků Snadno zpracovatelné Přehled produktové řady PCI Polyfix Produktová řada PCI Polyfix představuje

Více

AUTOPRODUKTY AUTOPRODUKTY

AUTOPRODUKTY AUTOPRODUKTY 83 84 KAROSÁŘSKÉ TMELY POLYFIBER Dvousložkový, polyesterový, stěrkový opravárenský tmel se skleněnými vlákny. Rychleschnoucí, výborně přilne na většinu materiálů včetně neželezných, nepraská ani při nanášení

Více

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí 1. Oblast použití suchých podlahových systémů... 2 2. Podklad a příprava... 2 2.1. Podklad... 2 2.1.1. Masivní strop... 2 2.1.2. Nepodsklepené stropy nebo

Více

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí.

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Ceresit CL 69 Ultra-Dicht Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Rychlé a snadné zpracování, dokonale utěsněný podklad to je Ceresit CL 69 Ul Nikdy nebyly hydroizolační práce tak

Více

Silikátové nátěrové systémy

Silikátové nátěrové systémy Silikátové nátěrové systémy Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz 13-0716_Profitec_Silikátové_naterove_systemy_v2.indd 1 10.4.2013 9:19:28 Profitec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm P1 1.NP (přízemí chodba) PODLAHA 1.NP - ker.dl. tl. mm Keramická dlažba protiskluzová R 10 s vnitřním oblým soklíkem,

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

Cementová. lepidla a stěrky

Cementová. lepidla a stěrky Cementová lepidla a stěrky Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu QUARTZ FLEX Tenkovrstvá lepicí malta na bázi cementu určena pro lepení keramických obkladů a dlažby z přírodního i umělého kamene, desek

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

Utěsňování dřevostaveb

Utěsňování dřevostaveb Utěsňování dřevostaveb illbruck vše perfektně těsné Technologie utěsňování stavebních konstrukcí je pro tremco illbruck srdeční záležitostí. Vášeň pro hledání nových technologií pro ošetření spár dělá

Více

Životnosti stavebních konstrukcí a komponentů

Životnosti stavebních konstrukcí a komponentů i stavebních konstrukcí a komponentů Nosné konstrukce Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny/sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly,

Více