Vítejte v zimě, užijte si Dolomity. Prožijte nezapomenutelnou dovolenou plnou slunce, pohody a skvělého jídla

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vítejte v zimě, užijte si Dolomity. Prožijte nezapomenutelnou dovolenou plnou slunce, pohody a skvělého jídla"

Transkript

1 Vítejte v zimě, užijte si Dolomity Prožijte nezapomenutelnou dovolenou plnou slunce, pohody a skvělého jídla

2 II Dovolená, na kterou budete vzpomínat. visittrentino.it 1 Navštívit a pobýt v italské provincii Trentino znamená strávit dny volna v srdci malebných Dolomit, které byly pro svou jedinečnost zařazeny na seznam Světového dědictví UNESCO. Prožít zimní lyžařskou dovolenou bez kompromisů znamená strávit ji v Trentinu. Přírodní, na světě jedinečná krajina a přítomnost prvotřídních zařízení z něj totiž dělají destinaci té nejvyšší kvality. Proč jezdit jinam, když v Trentinu je vše. Hory zařazené na seznam Světového dědictví UNESCO. Osm set kilometrů vždy dobře zasněžených sjezdovek, které jsou prakticky všechny součástí jednoho ze dvou lyžařských seskupení. Na deset vybavených běžeckých center připravených pro vyznavače klasického lyžování. A možnost okusit luxus, pohodu a chutě severní Itálie v mnoha hotelech disponujících wellness centry, nebo v osmi různých lázeňských centrech. Dostatek důvodů, co říkáte?

3 2 BODE MILLER Olympijský vítěz visittrentino.it 3 I chose Paganella because it is in the middle of Europe, it s just minutes from the exit of the highway and the slopes are perfect for my training. People are very friendly and after I m done with training I can relax myself just looking at the amazing Dolomites. I love free skiing and I love great food and I can find both in Trentino. Do as Bode Miller. As me! Come to Paganella in Trentino where best snow meets best life. Trentino. True experiences. Paganella je moje volba. Leží ve středu Evropy, pár minut od výjezdu z dálnice a její svahy jsou perfektní pro můj trénink. Lidé jsou velmi přátelští a když skončím s tréninkem, mohu relaxovat pohledem na úžasné Dolomity. Miluju freeskiing a miluju dobré jídlo a obojí mohu najít v Trentinu. Dělejte to jako Bode Miller. Jako já! Přijeďte na Paganellu v Trentinu, kde se nejlepší sníh potkává s nejlepším životem. Trentino. Pravé zážitky. Photo: Corey Rich - Foto Hollywood

4 4 visittrentino.it 5 Italská oblast Trentino láká lyžaře k dovolené, na kterou se nezapomíná. Trentino navštivte lyžařský ráj ležící v srdci Dolomit. Krásné počasí, nádherná krajina, klid, pohoda a vyhlášená gastronomie tak lze charakterizovat zimní dovolenou v italském Trentinu. Denně precizně upravené sjezdové a běžecké tratě zaručují lyžařům bohatý příděl zábavy a sportovního vyžití. Kompletní pokrytí všech sjezdovek systémy umělého zasněžování zase garantuje dostatek sněhu i v době, kdy ostatní areály omezují provoz. Trentino je rovněž vyhlášeno pohodlnými moderními lanovkami a perfektním zázemím. S pozdním odpolednem a koncem pracovní doby lanovek přebírají žezlo vlády od vlekařů kuchaři a majitelé chat roztroušených na kopcích i v údolích. Neměli byste u nich opomenout ochutnat trentinskou specialitu kukuřičnou kaši polentu se zvěřinovým gulášem nebo pečení a houbami. K tomu doporučujeme výborné trentinské červené víno Teroldego případně Marzemino chutnající nejlépe na venkovních terasách osvícených zapadajícím sluncem.

5 6 visittrentino.it 7 Dopřejte odpočinek tělu i mysli a nechte se rozmazlovat trentinskou atmosférou i pohostinností. Trentino, italská dovolená ve velkém stylu. Zdravé, čisté a malebné prostředí tohoto kraje vytváří výborné podmínky pro všechny, kteří chtějí svou dovolenou věnovat odpočinku a péči o své zdraví. Dobít chybějící energii je možné jak aktivně pohybem, tak pasivně odpočinkem. Trentino nabízí mnoho příležitostí pro procházky zasněženou krajinou, fyzicky náročnější chůzi s hůlkami nordic walking nebo výlety na sněžnicích. Zároveň je ale ideální i pro relax v některém z moderních wellness center, která nabízejí širokou škálu příjemných procedur od bazénů, saun či vířivek až po uvolňující masáže pomocí kamenů a teplých olejů. Doporučujeme rovněž vyzkoušet některý z pečlivě sestavených beauty programů. Stačí si jen vybrat hotel s označením Vita Nova, kde odpočinek ve wellness centrech harmonicky doplníte aktivitou ve fitness centrech i speciální zdravou výživou.

6 8 Kateřina NEUMANNOVÁ visittrentino.it 9 Když jsem v roce 1991 odjížděla na své 1. mistrovství světa do Itálie do Val di Fiemme, ještě jsem netušila, jak často se v budoucnu budu na sever Itálie do Trentina ráda vracet. Je hodně míst na světě, kde je hezká příroda nebo potkáte příjemné lidi nebo ochutnáte dobé jídlo. V Trentinu jsem toto vše našla pohromadě, navíc pouhých několik hodin cesty z Čech. Kdybych chtěla jedním slovem vyjádřit, proč se do tohoto kraje tak často a hlavně ráda vracím, řekla bych: ATMOSFÉRA. Ten klid, pohoda a přátelská atmosféra, která na mě vždy hned pod Brennerem dýchne, je pro mě neopakovatelná. Už mnoho let znám tamní závodní lyžařské běžecké tratě. Trentino má neopakovatelné kouzlo i v létě. Letos jsem si zkusila cyklistiku okolo masivu Brenta Dolomiti di Brenta bike a vyšla na Pale di San Martino. Z těchto míst mám neopakovatelné zážitky a už se opět mohu těšit na zimu. V neposlední řadě se musím jako milovník vína a jídla zmínit o místních pochoutkách. Když víno, tak mám samozřejmě na mysli to z místních vinic. Je skvělé, stejně jako celá řada dalších specialit. Vždy si je odsud odvážím domů jako milou vzpomínku. U nás se říká: Všude dobře, ale doma nejlépe. V Trentinu se ale cítím jako doma, proto se sem budu vždy ráda vracet."

7 visittrentino.it 11 Jak se tam dostat Podrobné informace o cestě do Trentina najdete na pod odkazem Cesta k nám. Fly Ski Shuttle Doporučujeme využití transferu Fly Ski Shuttle, který spojuje hlavní letiště severní Itálie a nejznámější střediska Trentina. V provozu každý víkend od prosince do dubna. Informace na Tel Val di Sole Hotel Domina Parco dello Stelvio 31 Luna Wellness Hotel 31 Grand Hotel Miramonti 31 Hotel Monte Giner 31 Park Hotel 31 Hotel Tevini 31 Hotel Cevedale Living Romance 32 Hotel Dimaro 32 Hotel Gardenia 32 Hotel Dimora Storica La Mirandola 32 Sport Hotel Rosatti 32 Hotel Val di Sole 32 Hotel Bella di Bosco 33 Hotel Henriette 33 Hotel Selva 33 Hotel Sole 33 Hotel Sporting Ravelli 33 Hotel Stella Alpina 33 MADONNA DI CAMPIGLIO PINZOLO VAL RENDENA TRENTO, MONTE BONDONE, VALLE DEI LAGHI Val di Fassa Val di Fiemme Oficiální stránky turistiky v Trentinu, na kterých je možné naplánovat si perfektní dovolenou. Tvoje dovolená jedním kliknutím Garda Lake Folgaria, Lavarone, Luserna Grand Hotel Astoria 37 Muu Village 38 Hotel Alpino 39 Hotel Bellavista 18 Hotel Lagorai 19 Hotel Shandranj 20 Hotel Villa di Bosco 21 PHOTO: Fototeca Trentino S.p.A. - foto di C. Baroni, S. Angelani, L. Tonina, A. Trovati, Orlerimages.com, M. Simonini, M. Montibeller, Ben Studio, D. Lira, Foto Fizza, G. Cavulli, R.Brunel, - Archivi Apt d'ambito.

8 12 Dolomiti Superski a Skirama Dolomiti Adamello Brenta. visittrentino.it 13 Lyžování bez kompromisů. Hlavní devízou Trentina z pohledu lyžařů je bezesporu šíře a pestrost nabízených lyžařských terénů. Všechna střediska v oblasti jsou dostupná s využitím pouze dvou skipasů platných na stovkách kilometrů sjezdovek. Největší lyžařské seskupení na světě Dolomiti Superski, rozprostírající se v jihovýchodních Alpách, má každoročně perfektně připraveno 1200 kilometrů sjezdovek, z nichž 350 se nachází na území Trentina v lyžařských oblastech Val di Fassa Carezza, Moena Tre Valli, Val di Fiemme a San Martino di Castrozza Passo Rolle. Díky modernímu systému umělého zasněžování instalovanému na 1100 kilometrech sjezdovek jsou tu výborné sněhové podmínky garantovány od prosince do dubna. Svou pistu si v Dolomiti Superski najdou všichni, děti i skuteční šampioni. Oblast také nabízí rodinám s dětmi speciální cenové balíčky a výhody. Podobný komfort jen s jiným názvem si mohou lyžaři dopřát i v západním Trentinu, kde se lyžařská střediska spojila do sdružení Skirama Dolomiti Adamello Brenta. To nabízí 150 lanovek a vleků obsluhujících více než 380 kilometrů výborně upravených sjezdovek všech obtížností. Také zde je umělé zasněžování naprostým standardem, přičemž v sezoně 2010/2011 může být technickým sněhem pokryto až 90 % všech tratí. Do oblasti patří střediska Madonna di Campiglio a Pinzolo v údolí Val Rendena, Folgarida-Marilleva, Pejo, Passo Tonale ve Val di Sole, Andalo-Fai della Paganella, Monte Bondone a Folgaria-Lavarone. Výhodou je, že všude lze použít jediný skipas, a samozřejmě, že i pro nadcházející sezonu jsou připraveny speciální slevy pro děti a ženy. Navíc se začátkem sezony slavnostně rozjedou hned tři nové čtyřsedačkové lanovky propojující oblast Folgaria se sousední lyžařskou oblastí a otevře se stejný počet sjezdovek.

9 14 visittrentino.it 15

10 16 Val di Fiemme Lyžování jako harmonie uprostřed nejkrásnějších hor světa. Lyžovat v údolí Val di Fiemme, v trentinských Dolomitech, s jediným skipasem. Dostat se až k vrcholkům zvučných jmen Latemar a Pale di San Martino uznaných mezinárodním výborem Unesco za Světové přírodní dědictví. Objevovat krásy Chráněného přírodního parku Paneveggio Pale di San Martino, setkat se tváří v tvář s jelenem, srnkou nebo liškou. Čeká na vás přes 110 km perfektně upravených sjezdovek zalitých sluncem. Za všechny jmenujme Olimpii na Alpe Cermis jedna z nejdelších v celém alpském oblouku (7,5 km) dále sjezdovky v průsmyku Passo di Lavazé- Occlini, kde si na své přijdou jak sjezdaři, tak běžkaři, a v neposlední řadě velký lyžařský okruh Ski Center Latemar a prostorné sjezdovky v Bellamonte- Lusia a v Passo Rolle. info Azienda per il Turismo Valle di Fiemme Tel Booking info@visitfiemme.it ledna 2011 TOUR DE SKI Fiemme Aréna : Velkolepá akce Fiemme Aréna se uskuteční v sobotu 8. ledna na běžeckém stadionu Fondo Lago di Tesero. Na programu jsou zábavné show, hudba a ochutnávky tradičních pochoutek údolí Val di Fiemme. Akce se uskuteční ve spolupráci s početnými zájmovými kroužky a sdruženími z celého údolí. Podél okrajů sjezdovek si připomenete, s čím si hrály děti v době mládí vašich dědečků: připravené jsou závody v kuličkách na sněhu, stavění sněhových i ledových hradů a soch. Chybět nebudou ani proudy horké čokolády a teplý čaj na zahřátí, ani místní tradiční pochoutky na posílení. Fiemme Rock : Soutěže a závody končí v sobotu 8. ledna, slavnost ale pokračuje. Ve velkém stanu na stadionu se publiku představí vybrané místní rockové kapely. Předvýběr kapel začíná ve Val di Fiemme v prosinci. Tour chutí a vůní : V neděli 9. ledna je na programu další velkolepá akce: Tour chutí a vůní, nesoucí se ve znamení lidového folklóru a ochutnávek tradičních pochoutek Val di Fiemme a Trentina. Akce doprovází závěrečné stoupání běžeckého lyžařského závodu Tour de Ski a Světového poháru v severské kombinaci letos již potřetí. Místem konání je okolí závodní trati na sjezdovce Olimpia. Etapový závod v běhu na lyžích (Oberhof, Oberstdorf, Dobbiaco, Cortina) s fantastickým závěrečným stoupáním ve Val di Fiemme po sjezdovce Pista Olimpia na Alpe Cermis (480 m převýšení). Sobota 8.1.: 20 km muži klasickou technikou Mass start a 10 km ženy klasickou technikou Mass start. Neděle 9.1.: závěrečné stoupání ženy a muži (start u jezera Lago di Tesero, cíl na Alpe Cermis). Podél závodní trati je divákům k dispozici neodolatelná akce Tour chutí a vůní, s ochutnávkami tradičních pochoutek údolí Val di Fiemme.

11 18 visittrentino.it 19 Hotel Bellavista Bien Vivre Hotels Hotel Lagorai Resort & Spa Via Pizzegoda, 5 I Cavalese Tel Fax info@bienvivrehotels.it Via Val di Fontana, 2 I Cavalese Tel Fax info@hotel-lagorai.com Elegantní vila ze 30.let po nedávné rekonstrukci nabízí 45 pokojů zařízených nábytkem v typicky horském stylu, pohostinné prostředí, elegantně řešené prostory, vynikající obsluhu. Čekají na vás pochoutky připravované podle tradičních receptů, široký výběr vegetariánských a obilných pokrmů, bohatý snídaňový bufet a koutek biologických potravin. Nechybí ani Lázeňské centrum s velkým hydromasážním bazénkem, sauna, turecké lázně, thermarium, procedura Kneipp, senné lázně, estetická a relaxační péče a masáže. K dispozici jsou také prostory věnované dětem, 30místný kongresový salónek, malá knihovna s bohatým výběrem klasické a horské literatury, krytá garáž a Wine Bar v tyrolském vinném sklípku. Díky svému umístění - ve slunném srdci Dolomit, nedaleko centra známého horského letoviska Cavalese a necelý 1 km od fantastických sjezdovek Cermis, kam se pohodlně a zdarma dostanete skibusem představuje Hotel Lagorai Resort & Spa ideální útočiště pro vaši zimní dovolenou. Hotel si vás získá okouzlujícím výhledem na celé údolí Fiemme, péčí o váš odpočinek i příjemnou atmosférou a elegantní pohostinností. V našem Wellness centru snadno zapomenete na únavu a každodenní stres: čeká na vás panoramatický krytý bazén, několik saun, venkovní jacuzzi, posilovna, Týdenní balíček Fitness in Nature 1000 metrů zdraví a kontaktu s přírodou 1 výlet na sněžnicích, včetně zapůjčení sportovního vybavení; 1 výlet nordic walking, včetně zapůjčení sportovního vybavení; 1 lekce lyžování na běžkách, s federálním instruktorem; 1 vycházka věnovaná lyžařskému alpinismu, s vysokohorskými průvodci; 6denní skipass do běžeckého lyžařského střediska v Lago di Tesero; 1 svačina v horské salaši, typické produkty Trentina; 1 odpoledne s koláči, moučníky a čaji z horských bylinek; Každý den vycházky a výlety s průvodcem; Vstup do Wellness centra. Pobyt na 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí od 455 EUR BALÍČKY Prima Neve (První sníh) od do nabídka 4=3 na pobyt a skipas. DolomitiSuperSun od až do uzavírky vleků nabídka 7=6 na pobyt a skipas. Ski super kids: od až do uzavírky vleků pobyt a skipass zdarma pro děti mladší 8 let na pokoji junior suite s 2 dospělými (týdenní pobyt). Slevy na zapůjčení lyží a na lyžařský kurz.

12 20 visittrentino.it 21 Wellness & Family Hotel Shandranj Hotel Villa di Bosco Loc. Stava I Tesero Tel Fax info@shandrani.com s Loc. Stava, 2 I Tesero Tel Fax info@hotel-villadibosco.com V našem hotelu, obklopeném nádhernými lesy a loukami, na vás čeká uvolňující dovolená ve znamení přírody, odpočinku a načerpání nových sil. Přímo před hotelem staví skibus, který vás zdarma doveze k nedalekým vlekům a lanovkám. Hotel se nachází pouhé 4 km od známého zimního letoviska Alpe di Pampeago, kde začínají lanovky a vleky lyžařského okruhu Ski Center Latemar. V ceně dovolené je zahrnuto: využití bazénu, finské sauny, bio sauny, thermária, tureckých lázní; dětský mini club Lillo il Gallo ; výlety a vycházky s průvodcem Albertem; zábavné večerní programy pro dospělé a pro děti. Služby placené zvlášť: masáže, estetická a lázeňská péče v našem centru Oasi Chandra & Surya Natural Beauty. Hotel 3***Superior, situovaný v klidném a slunném místě, uprostřed malebného údolí Val di Fiemme. Hostům je k dispozici kyvadlová doprava, která vás v 5 minutách dopraví přímo ke sjezdovkám lyžařského okruhu Ski Center Latemar a jeho více než 50 km vždy dokonale zasněžených lyžařských tratí. Za 5 minut se dostanete i do několika malebných horských městeček v údolí, kde na vás čeká zábava a nákupy v místních obchodech s tradičními řemeslnými výrobky. Další předností hotelu je vynikající kuchyně a prostorné Wellness centrum (400 m 2 ) Těšíme se na vás! BALÍČKY FAMILY LIGHT ALL INCLUSIVE 7 nocí se stravováním ¾ od Euro 390,00. Snídaně formou bohatého bufetu, odpolední svačina, večeře na výběr z jídelního lístku a bufet předkrmů a zeleniny. Ceny zima Cena min. 58,00 Cena max. 85,00 Ceny za den a osobu s polopenzí.

13 22 Val di Fassa visittrentino.it 23 Pohádkově krásné údolí Val di Fassa najdete v severovýchodním Trentinu. Údolí je ze všech stran obklopeno majestátními dolomitskými velikány zvučných jmen: Catinaccio, Sella, Marmolada. Pro malebný půvab přírody a nejen pro něj je údolí Fassa již po léta oblíbeným zimním cílem turistů z celého světa. Ubytování podle vašich přání najdete v některém ze 300 hotelů nebo v jednom z mnoha dalších alternativních ubytovacích zařízení; na sjezdovky vás vyveze 80 supermoderních vleků a lanovek. Počet sjezdovek přesahuje 200: všechny jsou součástí renomovaného lyžařského komplexu Dolomiti Superski. Val di Fassa ale samozřejmě nenabízí jen lyžování. Nabídka zábavy po lyžování i dalšího sportovního vyžití je tu opravdu bohatá. Těšit se tak můžete na romantické procházky zasněženou zimní přírodou, na mezinárodní sportovní klání, na lázeňskou péči či příjemné uvolnění od stresu v některém z mnoha wellness center. Večery se pak nesou ve znamení výtečných večeří v malebných restauracích nebo v horských chatách, díky nimž objevíte polozapomenutý svět tradičních kulinářských pochoutek místní jazykové menšiny Ladinů. LYŽAŘSKÉ AREÁLY: Belvedere-Col Rodella, Fedaia, Ciampac-Buffaure, Catinaccio, Carezza, Alpe di Lusia, Passo San Pellegrino-Falcade. Nadmořská výška lyžařských tratí: m Celkový počet tratí: 82 Celková délka tratí: 220 km Možnost umělého zasněžení: 92 % Obtížnost lyžařských tratí: 39 snadných, 68 středně obtížných, 9 obtížných. SNOWPARKY VE VAL DI FASSA: Snowpark Belvedere - Canazei, Snowpark Col Rodella - Campitello, Snowpark Lusia Moena, a Snowpark Passo San Pellegrino - Moena. SKIBUS Doprava skibusem hotel/sjezdovky tam a zpět je zdarma. FLY SKI shuttle Každou sobotu a neděli možnost transferu z letišť ve Veroně, Breši, Benátkách a Trevisa. info Azienda per il Turismo Val di Fassa Tel info@fassa.com

14 24 Sellaronda Lyžařský okruh Sella Ronda vede okolo majestátního skalnatého masívu Sella. Na lyžích se vydáte přes čtyři dolomitské průsmyky a čtyři údolí jazykové menšiny Ladinů: Fassa, Gardena, Badia a Arabba. Celý okruh je možné zvládnout i za jeden den, a to v obou směrech, vycházejíce z kteréhokoliv ze čtyř údolí. Směrem do údolí Fassa například z výchozích bodů Belvedere nebo Col Rodella. Trasy jsou barevně rozlišené: oranžové značky vás povedou po směru hodinových ručiček, zelené značky v protisměru. 28 vleků/lanovek 26 km sjezdových tratí S možností prodloužení na: 205 vleků/lanovek 510 km sjezdových tratí 25 Ski-Tour Panorama Okouzlující okruh lyžařských tratí propojující lyžařské areály Buffaure a Ciampac. Z malebného horského městečka Pozza di Fassa vyjedete pohodlnou kabinovou lanovkou do lokality Buffaure. Z vyhlídky Col de Valvacin, odkud je opravdu nádherný rozhled na údolí San Nicolò a na horské řetězce Monzoni a Catinaccio, se sjede dolů do údolí Val Jumela, odkud znovu stoupáte až na Sella Brunéch. To nejlepší na vás ale teprve čeká: závěrečný nekonečný sjezd. Nejdřív po sjezdovkách kotliny Ciampac, naproti masívu Sass Pordoi, a poté hradbou stromů lesem vedoucí, téměř 3 km dlouhé, černé sjezdovky. Okruh zakončíte v půvabné Alba di Canazei. 14 vleků/lanovek 25 km sjezdových tratí

15 26 Ski-Tour Fantastické zážitky Lyžařský okruh Fantastické zážitky vede nádhernou přírodou, místy zvučných jmen: pohádkově malebným městečkem Moena, přes průsmyk Passo San Pellegrino, dále přes Falcade a Castelir di Bellamonte. Na okruh se dostanete z několika přístupových míst. Z Falcade vyjedete čtyřmi rychlými sedačkovými lanovkami do nadmořské výšky 2513 m na Col Margherita, přírodní vyhlídkovou terasu Dolomit. Z ní můžete obdivovat horský řetězec Monzoni, nezaměnitelnou Marmoladu a vrcholky Pelmo, Civetta, Agner, Torri del Vajolet i fantastické horské seskupení Pale di San Martino. Následuje přes 3 km dlouhý sjezd do průsmyku Passo San Pellegrino, horské hřebeny Costabella a Cima Uomo a pod nimi oblast všeobecně uznávaná za lyžařský ráj pro rodiny s dětmi. Odtud vás skibus zdarma přepraví k nástupní stanici kabinové lanovky Ronchi-Valbona. Dvěma rychlými lanovkami vystoupáte až do lokality Le Cune v nadmořské výšce 2210 metrů. Tady začíná 6 kilometrů dlouhý sjezd, končící v turistické lokalitě Castelir di Bellamonte. Z průsmyku Passo Valles se stoupá až na Col Margherita, odkud následuje fantastický sjezd po 12 km dlouhé sjezdovce s romantickým jménem Sjezdovka zamilovaných. A jste zpět ve Falcade. Nabídka Dovolené Ski-safari Dolomity 360 : každý den jiné úžasné panorama 7 nocí v hotelu s polopenzí (cena se rozumí za osobu ve dvoulůžkovém pokoji); v apartmánu pouze ubytování. 6denní skipas Dolomiti Superski; 6 dní lyžování s federálním instruktorem v nejkrásnějších lyžařských areálech Dolomit; transfer do lyžařských areálů soukromým minibusem, tam a zpět; asistence v místě pobytu; možnost zapůjčení lyží za smluvní ceny. OD DO NOCI Hotel*** Hotel**** od 799,00 od 875,00 Azienda per il Turismo Val di Fassa Tel Fax infobooking@fassa.com Do přírody za zdravím: dovolená v Dolomitech Nejen lyžování okouzlení přírodou 7 nocí v hotelu s polopenzí (cena se rozumí za osobu ve dvoulůžkovém pokoji); 1 výlet zasněženým lesem, s průvodcem, s návštěvou horské salaše a ochutnávkou domácích pochoutek, návrat sněžným skútrem a na saních; 2 vycházky do přírody na sněžnicích, včetně zapůjčení sportovního vybavení - půlden; 1 vycházka nordic walking, s průvodcem, včetně zapůjčení sportovního vybavení - půlden; 1 výlet zimní přírodou s průvodcem, prohlídka horského ovčína/kravína půlden; 1 vstup na zimní stadion/bruslení na ledě, včetně zapůjčení sportovního vybavení. OD DO NOCI Hotel *** Hotel ***S Hotel **** od 439,00 od 495,00 od 544, od 495,00 od 551,00 od 600, od 439,00 od 467,00 od 495,00 Azienda per il Turismo Val di Fassa Tel Fax infobooking@fassa.com visittrentino.it 27 Lyžuje celá rodina! Ubytování na 7 nocí s polopenzí (cena se rozumí za rodinu ve složení 2 dospělí + 1 dítě mladší 8 let na pokoji s rodiči v dětské postýlce nebo na přistýlce); Služby pro děti: dětský miniclub s kvalifikovaným personálem pro děti od 4 do 12 let až hod. pondělí až neděle; baby kit: dětská židlička apod.; dětské menu na přání; skipas pro děti mladší 8 let ZDARMA, pokud jeden z rodičů využívá vícedenní skipas; 5denní skupinový lyžařský výcvik pro děti, s federálním instruktorem, pojištění; zapůjčení dětské lyžařské výbavy; 3 vstupy do zábavních parků na sněhu ve Val di Fassa, nafukovací atrakce, hry a zábavný program; Služby pro celou rodinu: 2 půldenní výlety s průvodcem, objevujeme zasněžený les; 1 výlet s průvodcem, s návštěvou zemědělského statku - půlden; Služby pro rodiče: 6denní skipas Val di Fassa nebo 5denní skipas Trevalli + 1 den Dolomiti Superski (1 dospělý); asistence v místě pobytu. OD DO NOCI Hotel*** Hotel***s Hotel**** od 1.280,00 od 1.420,00 od 1.543, od 1.450,00 od 1.590,00 od 1.713, od 1.280,00 od 1.350,00 od 1.420,00 Azienda per il Turismo Val di Fassa Tel Fax infobooking@fassa.com

16 28 Val di Sole visittrentino.it 29 Údolí Val di Sole, obklopené nádhernými dolomitskými masívy Dolomiti di Brenta, Adamello Presanella a Ortles Cevedale, je nejrozsáhlejším lyžařským areálem celého sjezdovkového komplexu SKIRAMA DOLOMITI ADAMELLO BRENTA. Vybrat si tu můžete z lyžařských středisek FOLGARIDA MARILLEVA, spojeného s MADONNOU DI CAMPIGLIO, dále PEIO v Chráněném přírodním parku Stelvio a nebo PASSO TONALE, kde si díky ledovci Presena zalyžujete opravdu v kterémkoliv ročním období. Sjezdovky spojuje s horskými městečky v údolí bezplatný skibus. Tam na vás čekají pohostinné hotely různých kategorií, vybavené moderními wellness centry, dále apartmány, agritury a kempinky. Všude budete mile překvapeni poměrem ceny a kvality ubytování. Val di Sole však neznamená jen lyžování. Zkuste si nordic walking, procházky okouzlující zasněženou přírodou na sněžnicích nebo bruslení na ledě. FOLGARIDA - MARILLEVA PEIO PASSO TONALE NADMOŘSKÁ VÝŠKA AREÁLU: m NADMOŘSKÁ VÝŠKA AREÁLU: m NADMOŘSKÁ VÝŠKA AREÁLU: m POČET VLEKŮ A LANOVEK: 26 (45 počítaje i vleky v Madonna di Campiglio) DÉLKA SJEZDOVÝCH TRATÍ (celkem): 53 km (120 km počítaje i tratě v Madonna di Campiglio) MOŽNOST UMĚLÉHO ZASNĚŽENÍ: 90 % OBTÍŽNOST SJEZDOVEK: 17 snadných, 10 středně obtížných, 4 obtížných POČET VLEKŮ A LANOVEK: 7 DÉLKA SJEZDOVÝCH TRATÍ (celkem): 16 km MOŽNOST UMĚLÉHO ZASNĚŽENÍ: 80 % OBTÍŽNOST SJEZDOVEK: 4 snadné, 5 středně obtížných, 2 obtížných POČET VLEKŮ A LANOVEK: 30 DÉLKA SJEZDOVÝCH TRATÍ (celkem): 100 km s oblastí Ponte di Legno MOŽNOST UMĚLÉHO ZASNĚŽENÍ: 100 % OBTÍŽNOST SJEZDOVEK: 10 snadných, 25 středně obtížzných, 26 obtížných info Azienda per il Turismo Val di Sole Tel Booking info@valdisole.net

17 KABINOVÁ LANOVKA PEJO 3000 Počáteční nadmořská výška: 2000 m n. m. Konečná nadmořská výška: 3000 m n. m. Kapacita kabin: každá kabina pojme 100 osob Doba stoupání: 5,8 min. Pejo přichází v zimní sezóně s fantastickou novinkou: tou je 100místná kabinová lanovka, která vás z lokality Tarlenta (2000 m n. m.) pohodlně vyveze až do 3000 metrů nadmořské výšky, do samého srdce horského seskupení Ortles-Cevedale. Jedná se o moderní velkokapacitní lanovku, kterou se dostanete do horského údolí Valle della Mite, odkud se pak vydáte na nádherný sjezd na lyžích dlouhý 8 km, končící v Peio Fonti. Díky této zbrusu nové kabinové lanovce tak bude znovu možné vyrazit na legendární sjezdovku Val della Mite (v nové verzi dokonce ještě delší a s ještě větším převýšením). Spolu s nově plánovanou sjezdovkou Variante dei Monti bude nová trať představovat jeden z nejkrásnějších a nejúžasnějších sjezdů v celých Alpách. Cílem projektu Pejo 3000 je kromě nové lanovky a sjezdovek také celkové zprostornění sjezdovek a lyžařského areálu. Speciál Vánoce a Speciál Březen Dovolená all inclusive dítě mladší 8 let zdarma Uvedená cena zahrnuje pobyt v apartmánu (podmínkou je minimální počet osob na apartmán), 6denní skipas. Dítě mladší 8 let zdarma: 10 hodin skupinového lyžařského výcviku, 6 dní zapůjčení lyžařského vybavení (za podmínky, že stejné služby za poplatek využívá také jeden z rodičů/dospělý). Pro celou rodinu sleva 20 % na oběd v horské chatě. Období Počet nocí Cena za osobu , ,00 Azienda per il turismo Val di Sole Tel Fax sole@valdisole.net Ski Start & Free Ski První a poslední sníh na sjezdovkách SKIRAMA DOLOMITI Adamello Brenta Hotel Domina Parco dello Stelvio Cogolo di Peio Via S. Antonio, 16 Tel Fax info@hotelstelviodomina.it MIN 448,00 FREE-SKI 476,00 U hotelu je soukromá sjezdovka s vlekem, cvičná louka a snowpark. Ubytování v pokojích, suite nebo v apartmánech s kuchyňkou. Hotel Monte Giner Mezzana Via 4 Novembre, 72 Tel Fax info@hotelmonteginer.com Luna Wellness Hotel Folgarida di Dimaro Via dei Brenzi, 32 Tel Fax info@hotelluna.it MIN 520,00 FREE-SKI 545,00 Spa hotel na vysoké úrovni, 150 m od vleků, s wellness centrem, cena zahrnuje sladký bufet, typickou večeři, večerní piano bar, parkování v garáži a úschovnu lyží. Park Hotel Folgarida di Dimaro Via dei Monti Alti, 53 Tel Fax parkhotelfolgarida@yahoo.it Grand Hotel Miramonti Passo Tonale Via Nazionale, 6 Tel Fax info@miramonti.com MIN 483,00 FREE-SKI 469,00 Pohodlně zařízený moderní hotel, jen 20 m od vleků, v blízkosti obchodů a centra. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. V hotelu je také fitness centrum s bazénem. Hotel Tevini Commezzadura Fraz. Daolasa Via della Fantoma, 8 Tel Fax info@hoteltevini.com V ceně je zahrnuto: Pobyt v apartmánu, minimální obsazení, skipas Superskirama na 3-6 dní platný na 380 km sjezdovek. Průměrné ceny. Období Počet nocí Cena za osobu , , , ,00 MIN 427,00 FREE-SKI 470,00 V centru malebné horské vesničky, cena zahrnuje i odpolední bufet, typickou večeři, ochutnávku vín, wellness centrum, dopravu skibusem, výlety a zábavné večerní programy. MIN 490,00 FREE-SKI 504,00 Přímo u sjezdovek, hotel nabízí tradiční místní speciality i pochoutky italské a mezinárodní kuchyně. Hostům je k dispozici prostorné wellness centrum o rozloze 1000 m 2. MIN 476,00 FREE-SKI 485,00 Typický horský hotel s prostorným wellness centrem, 500 m od nové kabinové lanovky Daolasa, smluvní ceny na oběd ve vysokohorské chatě. Azienda per il turismo Val di Sole Tel Fax sole@valdisole.net

18 Hotel Cevedale Living Romance Cogolo di Peio Via Roma, 33 Tel Fax s Hotel Dimaro Dimaro Via Campiglio, 78 Tel Fax info@dimarohotel.it s Hotel Gardenia Passo Tonale Via Nazionale, 20 Tel Fax info@hotelgardenia.net s Hotel Bella di Bosco Malè Via 4 Novembre, 36 Tel Fax info@hotelbelladibosco.com Hotel Henriette Malè Via Trento, 36 Tel Fax info@val-di-sole.com Hotel Selva Folgarida di Dimaro P.le Telecabina Tel Fax hotelselva@tin.it MIN 335,00 FREE-SKI 392,00 Na hlavním náměstí, rodinný hotel se stoletou tradicí. Pohodlné pokoje, wellness centrum s bazénem, sauna a turecké lázně zahrnuté v ceně. MIN 365,00 FREE-SKI 430,00 Hotel provozuje od roku 1963 rodina Ramponi. V ceně je zahrnutý následující týdenní program: skibus, typická večeře, wellness centrum, výlety a večerní zábavný program. MIN 448,00 FREE-SKI 420,00 Elegantní rodinný hotel nedaleko vleků, s wellness centrem. Večeře při svíčkách, asistence při lyžařském výcviku, zapůjčení lyžařského vybavení přímo v hotelu. MIN 322,00 FREE-SKI 399,00 Pár kroků od centra horského městečka Malé, útulně zařízený rodinný hotel s tradiční horskou kuchyní, hostům je k dispozici i zbrusu nové wellness centrum. MIN 310,00 FREE-SKI 460,00 V centru horského městečka Malé, elegantní hotel v horském stylu, všechny pokoje mají balkón, k dispozici jsou prostorné společenské místnosti. Wellness centrum a skibus zdarma. MIN 505,00 FREE-SKI 515,00 Nedávno zrekonstruovaný hotel, pouhých 20 m od vleků, nabízí pohodlně zařízené pokoje a wellness centrum s bazénem. Hotel La Mirandola Dimora Storica Passo Tonale Località Ospizio, 3 Tel Fax info@lamirandolahotel.it s Sport Hotel Rosatti Dimaro Via Campiglio, 14 Tel Fax info@sporthotel.it s Hotel Val di Sole Mezzana Via 4 Novembre, 135 Tel Fax info@hotelvaldisole.it s Hotel Sole Passo Tonale Via Nazionale, 27 Tel Fax hotelsole@tin.it Hotel Sporting Ravelli Mezzana Località Marilleva 900 Tel Fax info@sportinghotelravelli.it Hotel Stella Alpina Cogolo di Peio Via Roma, 48 Tel Fax hotelstellaalpina@tin.it MIN 399,00 FREE-SKI 420,00 Hotel po nedávné rekonstrukci, pohodlné pokoje, vyhlídková terasa. Cena zahrnuje i typickou večeři, dětský miniclub, večerní zábavné programy, wellness centrum a parkování. MIN 385,00 FREE-SKI 420,00 Cena zahrnuje vstup do wellness centra s bazénem, skibus a parkování v garáži. Možnost speciálních programů s výlety, tematických večerů a pobytů včetně skipasu. MIN 340,00 FREE-SKI 418,00 Nedaleko vleků, doprava skibusem zdarma, útulné pokoje vybavené veškerým pohodlím, wellness centrum s termální jeskyní, hydromasáž, sauna. MIN 385,00 FREE-SKI 385,00 Příjemný rodinný hotel v přímé péči majitelů. V centru, zařízen v tradičním alpském stylu, s wellness centrem a sluncem zalitými terasami. MIN 360,00 FREE-SKI 413,00 Fantastická dovolená s veškerým pohodlím: naproti nástupní stanici kabinové lanovky, po celkové rekonstrukci, s wellness centrem, speciální dětské slevy. POLOPENZEza osobu ve dvoulůžkovém pokoji (7 dní) MIN 260,00 FREE-SKI 360,00 Útulný hotel v alpském tyrolském stylu ležící v Národní přírodní rezervaci Stelvio nabízí smluvní ceny, termální lázeňské centrum a vysokou kvalitu služeb v poměru k ceně.

19 34 Altipiani di Folgaria Lavarone e Luserna visittrentino.it 35 Náhorní plošinu Folgaria Lavarone a Luserna, rozprostírající se v nadmořské výšce od 1000 do 2000 metrů, najdete v jihovýchodním Trentinu. Od nejdůležitějších měst regionu Trenta a Rovereta a od Brennerské dálnice je tato oblíbená rekreační horská oblast vzdálená jen několik málo kilometrů. Z letiště ve Veroně se sem dostanete za hodinu, z letiště v Benátkách za 2 a půl hodiny a z letiště v Mnichově za přibližně 3 hodiny. Lyžařský okruh Ski Tour dei Forti, se svými 90 km lyžařských tratí všech obtížností, zaručuje díky možnosti umělého zasněžení skvělé lyžování po celou zimní sezónu. Nejmodernější vleky a lanovky vás vyvezou na tratě určené pro sjezd, snowboard, sáňkaře i pro lyžaře začátečníky. Na své si tu přijdou i nelyžaři, neboť nabídka zábavy je opravdu bohatá. I proto se náhorní plošina stala jedním z nejoblíbenějších zimních turistických letovisek v celých Alpách. Vyzkoušet si tu můžete fantastickou sáňkařskou dráhu, bruslení na ledě nebo uklidňující procházky pohádkově zasněženou přírodou na sněžnicích, za měsíčního svitu. Malebné horské městečko zalité sluncem, s bohatou historií reprezentovanou v první řadě zachovalými pevnostmi z první světové války a s více než stoletou tradicí pohostinnosti a turistiky. Centrum s pěší zónou nabízí široké spektrum zábavy: najdete tu obchody, bary a kavárny, restaurace... vše v typicky italském stylu. info Azienda per il Turismo Folgaria, Lavarone, Luserna Tel Fax info@montagnaconamore.it

20 36 Nejen sníh... kompletní nabídka pro vychutnání italského stylu života Grand Hotel Astoria visittrentino.it 37 Lyžařská oblast Ski Tour dei Forti vám ve dvou areálech, Folgaria- Fiorentini a Lavarone, nabízí přes 100 km vynikajících sjezdových tratí. Oblast je mezi lyžaři velmi oblíbená, a to hlavně pro velký počet tratí různé obtížnosti, pro rychlé a moderní vleky a lanovky, a v neposlední řadě i pro okouzlující přírodu a všudypřítomné majestátní vrcholky Dolomit. Z náročných sjezdovek jmenujme alespoň dvě: Agonistica a Salizzona. Obě vyhovují přísným kritériím Mezinárodní lyžařské federace (FIS). Chybět samozřejmě nemohou ani dvě cvičné louky pro lyžaře začátečníky, umístěné v malebné scenérii lokalit Costa a Bertoldi. Lyžařský výcvik zajišťuje 150 kvalifikovaných instruktorů. Neustále přibývá i nabídek pro milovníky snowboardu: v současné době jsou k dispozici 3 snowparky, mezi nimiž vévodí fantastický Jurassik Snowpark s tematickým vlekem, dále nový MazingaPark ve Fondo Piccolo a Snowpark Rivetta. Zima 2010/2011 s sebou přináší i další novinky: 3 nové vleky, s kterými se dostanete až do nadmořské výšky 1900 metrů. Piazza Italia, 1 I Lavarone Tel Fax Hotel, uprostřed okouzlující přírody a s překrásnou vyhlídkou, nabízí svým hostům kromě tradiční pohostinnosti i dokonale zařízené Wellness centrum. Čeká na vás příjemný pobyt v pohostinném prostředí. Přívětivá recepce, klubovna s televizí a herními stoly, kulečníkový sál, vinný sklep, diskotéka, konferenční salónek, piano bar, prostorná terasa s okouzlujícím výhledem na jezero. K dispozici je i soukromé parkoviště a Beauty Farm: fitness centrum, víceúčelový bazén, solarium, finská sauna, vodní masáž, turecké lázně, posilovna a kryté hřiště na squash. 48 prostorných pokojů, z nichž 34 je s vyhlídkou na jezero, ve všech pokojích je minibar, hotelové rádio, satelitní TV, telefon a bezpečnostní schránka. V koupelnách se sprchou/vanou je i fén. Příjemná restaurace nabízí typické trentinské pochoutky i tradiční italskou kuchyni a bohatý bufet předkrmů a zeleninových příloh. S obsluhou. astoria@chincherini.com Dovolené u nás opravdu nic nechybí, ani chvilku se nebudete nudit. Hory nabízí tolik možností odpočinku a zábavy! Přes den se vydáte na vycházku na sněžnicích nebo s instruktorem nordic walkingu, odpoledne strávíte opalováním s přítelkyněmi na terase horské chaty, k večeru se příjemně uvolníte ve wellness centru nebo při nakupování. Místní obchody nabízí italskou módu i tradiční dárkové předměty. V noci se pobavíte v některém z početných barů, kaváren či vinných sklípků. Labužníci si nenechají ujít vynikající pochoutky kraje ani výtečné salámy, grappy a sýry, které jsou i vhodným suvenýrem: jak pro přátele, tak pro vás. Odvezete si tak domů voňavé a chutné vzpomínky na vaši dovolenou. BALÍČEK od 450,00 (cena se rozumí za osobu, za týden, ve dvoulůžkovém pokoji) 7 nocí, polopenze aperitiv na uvítanou bezplatné využití všech hotelových služeb

21 38 visittrentino.it 39 Muu Village Club Hotel Alpino s Loc. Negheli I Costa di Folgaria Tel Fax info@muuvillage.com Via E. Colpi, 170 I Folgaria Tel Fax hotelalpino@tin.it Zahájení provozu V ZIMĚ 2010! Celkových 18 pokojů je rozmístěno v 5 horských chatách v letovisku Costa di Folgaria, přímo u sjezdovek a vleků, u lyžařské školy a půjčovny lyží, u Baby parku a sáňkařského svahu. Uvolníte se v našem Wellness centru, kde na vás čeká sauna, venkovní a krytý hydromasážní bazének, tepidárium, venkovní i krytý bazén, solárium a relaxační koutek. Masáže a estetickou péči si objednáte přímo na pokoj. Každý pokoj má rozlohu 50 m 2 a je vybaven plazma televizí 32. Ideální prostředí pro rodinnou dovolenou či dovolenou s přáteli, ta pravá kombinace mezi odpočinkem, energií a zábavou. Přímo naproti hotelu na vás čeká restaurace Alpe a v ní ty nejlepší pochoutky italské kuchyně. Pokrmy horské tradice, umně upravené a proměněné, za doprovodu vynikajících vín a likérů. Club Hotel Alpino, v centru horského letoviska Folgaria, nabízí turistům tradiční horskou pohostinnost již od roku Nabídka hotelu se každoročně obměňuje a obohacuje o nové služby a vybavení. V každém pokoji je soukromá koupelna se sprchou nebo vanou, televizor, telefon, bezpečnostní schránka a fén. Hotelová restaurace v sobě snoubí eleganci s tradiční horskou atmosférou. Náš vinný sklep nabízí to nejlepší z italské a jihotyrolské vinařské produkce každoročně jej doplňujeme novou zásobou vynikajících vín. K dispozici je i krytý bazén, sauna a zahrada s hydromasážním bazénkem, solarium UVA a nabídka masáží a estetické péče. Oáza zdraví a odpočinku, ideální místo pro načerpání nové energie. BALÍČEK: od 630,00 ( cena za osobu, za týden, ve dvoulůžkovém pokoji ) 7 nocí, ubytování se snídaní láhev Champagne na pokoji na uvítanou volný přístup do Wellness centra snídaně podávaná na pokoji gourmet večeře na rozloučenou v restauraci San Scrivel BALÍČEK od 336,00 ( cena za osobu, za týden, ve dvoulůžkovém pokoji ) 7 nocí, polopenze aperitiv na uvítanou ochutnávky místních produktů volný přístup do krytých zažízení hotelu (bazén, sauna, turecké lázně, jacuzzi, Mini club a piano bar ) malý dárek na uvítanou

22 40 Trentino. Sportovní duch. Zimní sportovní události, které si nesmíte nechat ujít. visittrentino.it CIASPOLADA - INTERNATIONAL Závody na sněžnicích VALLE DI NON TOUR DE SKI Mezinárodní běžecké závody VAL DI FIEMME WROOOM Ferrari a Ducati F1 a MotoGP Ski Meeting MADONNA DI CAMPIGLIO ICE MASTER WORLD CUP Světový pohár v lezení na ledu VAL DAONE 38th MARCIALONGA DI FIEMME-FASSA Mezinárodní běžecký maraton FIS VALLI DI FIEMME and FASSA SELLARONDA SKIMARATHON Noční skialpinistický závod VAL DI FASSA

23 I.P. TRENTINO S.p.A. Via Romagnosi, 11 - I TRENTO Tel Fax booking@visittrentino.it visittrentino.it

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí

Více

zima 2011/12 Dovolená na prosluněných svazích Dolomit

zima 2011/12 Dovolená na prosluněných svazích Dolomit zima 2011/12 Dovolená na prosluněných svazích Dolomit II Trentino Zimní dovolená bez kompromisů Zima v Trentinu neslibuje jen skvělé lyžování a spoustu dalších aktivit v nedotčené přírodě, ale také relax,

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel *** Olimpionico, wellness / č.6082

Dolomity - Val di Fiemme - hotel *** Olimpionico, wellness / č.6082 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel *** Olimpionico, wellness / č.6082 5 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé lyžování v Dolomitech.

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE Club Med L alpe d'huez je okouzlujícím hotelovým resortem, s přímým přístupem k ledovci, a možností dojezdu na lyžích až k jeho dveřím. Hosté zde mohou okusit vzrušení

Více

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.996 m 1.814 m 1.182 m skinabídka komplexně str. 120 12 41 51 182 37 127 350 Marilleva / Folgarida str. 140 13 7,8 49 27,7 38 21,5 57 Madonna di C. / Pinzolo str. 150 15 12,5 45 38,4 40 34,5 85,4 2,7

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

AUTOBUSOVÉ lyžařské. zima 2016

AUTOBUSOVÉ lyžařské. zima 2016 AUTOBUSOVÉ lyžařské ZÁJEZDY do itálie zima 2016 Vážení klienti, naši milí lyžaři a přátelé zasněžených kopců, venku panují tropická vedra, tým CK FEDE v nich pro vás opět připravuje nový zimní katalog

Více

Aime la Plagne FRANCIE

Aime la Plagne FRANCIE Aime la Plagne FRANCIE Situovaný na vrcholku hor s okouzlujícím výhledem na Mont-Blanc, je Club Med Aime la Plagne rájem pro milovníky zimních sportů. Zdokonalte svou technicku ve snow parku a buďte tak

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Serre-Chevalier FRANCIE

Serre-Chevalier FRANCIE Serre-Chevalier FRANCIE Situovaný na úpatí Národního parku Les Ecrins je Club Med Serre-Chevalier známý pro fantastické slunné sjezdové tratě, které jej obklopují a v neposlední řadě pro překrásné výhledy.

Více

Lyžování - Alpy - Bad Kleinkirchheim - lux hotel Brennseehof - skipas zdarma v akci HIT / 6046

Lyžování - Alpy - Bad Kleinkirchheim - lux hotel Brennseehof - skipas zdarma v akci HIT / 6046 CK TURISTA Lyžování - Alpy - Bad Kleinkirchheim - lux hotel Brennseehof - skipas zdarma v akci HIT / 6046 8 - denní zájezd Kouzelné alpské letovisko Feld am See (Korutany) nedaleko Bad Kleinkirchheimu

Více

VAL DI SOLE: Rifugio Solander, lokalita Prà del Lago - Commezzadura NOVINKA NA SJEZDOVCE!

VAL DI SOLE: Rifugio Solander, lokalita Prà del Lago - Commezzadura NOVINKA NA SJEZDOVCE! VAL DI SOLE: Rifugio Solander, lokalita Prà del Lago - Commezzadura NOVINKA NA SJEZDOVCE! Hotel stojí ve výšce 2045 m n. m. na panoramatickém místě přímo u výstupu z lanovky Daolasa. Kompletně renovované

Více

ITÁLIE PASSO TONALE

ITÁLIE PASSO TONALE ITÁLIE PASSO TONALE středisko PASSO TONALE přihlášky do 20.7.2018 Průsmyk Passo Tonale, turistické letovisko v dosahu sjezdovek, nabízí díky propojení se sousedním Ponte di Legno velmi rozmanité terény

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

La Plagne 2100 FRANCIE

La Plagne 2100 FRANCIE La Plagne 2100 FRANCIE Vítejte v Club Med La Plagne 2100 Praktické informace Úroveň komfortu: 4* Umístění: Údolí Tarentaise, Francie Lyžařská oblast: Paradiski Nadmořská výška: 2,100m Letiště: Grenoble-St

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

Balíček Goldried Wellness 2/1

Balíček Goldried Wellness 2/1 Balíček Goldried Wellness 2/1 2 dny/1 noc Ubytování: Dvoulůžkový pokoj Exklusive Platnost nabídky: 09.05.-28.10.2018 Vhodné pro: Páry, přátele Od Kč 2480.-Kč, - na osobu Zdraví, relaxace a čtyři druhy

Více

SKIRAMA DOLOMITI ADAMELLO BRENTA

SKIRAMA DOLOMITI ADAMELLO BRENTA SKIRAMA DOLOMITI ADAMELLO BRENTA 380 km sjezdových tratí 304 km 25 35 km 109 168 km 102 123 km uměle zasněžovaných tratí 2 km osvětlených sjezdových tratí 21 kabin 95 sedaček 29 vleků 10 snowparků 305

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY cestovní kancelář ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY V Ý J I M E Č N Á N A B Í D K A MOŽNOST OKAMŽITÉ NEZÁVAZNÉ REZERVACE e - m a i l : c k @ l o u d a t o u r. c z 3 7 7 2 2 6 0 6 8 J I Ž 1 6 L E T P R O Š K O L Y

Více

Peisey-Vallandry FRANCIE

Peisey-Vallandry FRANCIE Peisey-Vallandry FRANCIE Zasazený vysoko v údolí Tarentaise, obklopený vodopády, jezery, modřínovými a borovými lesy ztělesňuje Club Med Peisey Vallandry autentického ducha francouzských savojských alp.

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY*

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY* Ročník 19 pro školy 2017/18 ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY* www.loudatour.cz CK LOUDATOUR s.r.o. I Mikulášské nám. 10 I 326 00 Plzeň e-mail: ck@loudatour.cz I 377 226 068 *) nabídky dalších středisek na vyžádání

Více

Toskánský agroturismus

Toskánský agroturismus Toskánský agroturismus Ubytování v krásném typickém toskánském agroturismu, který je ponořen do nádherné přírody sienským kopců a obklopen bujnou vegetací. Resort se nachází v samém srdci Toskánska, kousek

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

zima 2012/13 Dovolená na prosluněných svazích Dolomit

zima 2012/13 Dovolená na prosluněných svazích Dolomit zima 2012/13 Dovolená na prosluněných svazích Dolomit II Dolomity ZIMNÍ DOVOLENÁ V TRENTINU - Slunce sníh a zábava! TRENTINO - to jsou majestátní štíty Dolomit, zapsané do Seznamu přírodního dědictví lidstva

Více

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí Avoriaz FRANCIE Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí cestou. Tento rodinný hotelový resort

Více

ZIMA 2013. Itálie Rakousko FRANCIE

ZIMA 2013. Itálie Rakousko FRANCIE ZIMA 2013 Itálie Rakousko FRANCIE Všeobecné informace POJIŠTěNÍ 1. V souladu se zákonem 159/1999 Sb. je cestovní kancelář ATLANTIKA, spol. s r.o. řádně pojištěna pro případ úpadku. Toto pojištění je již

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Pragelato-Vialattea ITÁLIE

Pragelato-Vialattea ITÁLIE Pragelato-Vialattea ITÁLIE V srdci druhé největší evropské lyžařské oblasti je Club Med Pragelato-Vialattea vystavěn v podobě krásné alpské vesničky známé pro její okouzlující domky. Zažijte opravdovou

Více

Vítejte v Club Med Hokkaido

Vítejte v Club Med Hokkaido Hokkaido Japonsko Hotelový resort situovaný v nadmořské výšce mezi 400 a 1000 m.n.m. v jehož okolí se nacházejí krásné, sněhem zaprášené, sjezdovky, které zaručí Vaši spokojenost od prvního momentu. Tento

Více

ZIMA 2012. Itálie Rakousko

ZIMA 2012. Itálie Rakousko ZIMA 2012 Itálie Rakousko Všeobecné informace POJIŠTěNÍ 1. V souladu se zákonem 159/1999 Sb. je cestovní kancelář ATLANTIKA, spol. s r.o. řádně pojištěna pro případ úpadku. Toto pojištění je již zahrnuto

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY cestovní kancelář ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY V Ý J I M E Č N Á N A B Í D K A MOŽNOST OKAMŽITÉ NEZÁVAZNÉ REZERVACE e - m a i l : c k @ l o u d a t o u r. c z 3 7 7 2 2 6 0 6 8 J I Ž 1 5 L E T P R O Š K O L Y

Více

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 3.250 m 2.650 m 600 m skinabídka komplexně 41 101 54 % % % 20 52 28 196 Hintertux Gletscher 11 35 14 18 58 24 60 Zillertal 3000 / Ahorn 30 66 40 22 49 29 136 Zillertal str. 122 15 73 53 258 32 158 489

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

AUTOBUSOVÉ ZÁJEZDY ITÁLIE - DOLOMITY 2015

AUTOBUSOVÉ ZÁJEZDY ITÁLIE - DOLOMITY 2015 AUTOBUSOVÉ ZÁJEZDY ITÁLIE - DOLOMITY 2015 Naši milí klienti i vy všichni, kteří máte rádi zasněžené hory a zimní sporty, s radostí vám představujeme katalog zimních zájezdů 2014/2015. Těší nás, že se jedná

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Valle Isarco Kronplatz m n. m.

Valle Isarco Kronplatz m n. m. Z Prahy Valle Isarco Kronplatz.067 2.505 m n. m. 630 km Pestrá nabídka lyžování: Plose, Kronplatz, Val Gardena, Ratschings, Speikboden, Helm, Gitschberg Jochtal, Klausberg SLEVY na skipasy až 27% První

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Valle Isarco Kronplatz m n. m.

Valle Isarco Kronplatz m n. m. Z Prahy Valle Isarco Kronplatz.067 2.505 m n. m. 630 km Pestrá nabídka lyžování: Plose, Kronplatz, Val Gardena, Ratschings, Speikboden, Helm, Gitschberg Jochtal, Klausberg SLEVY na skipasy až 27% Parkování

Více

Toskánský agroturismus (TO08)

Toskánský agroturismus (TO08) Toskánský agroturismus (TO08) cena již od 4.590 Kč / 7 nocí Cena zahrnuje: týden pobytu plyn elektřina voda závěrečný úklid lůžkoiny a ručníky plně vybavená kuchyň využití bazénu využití hydromasážní vany

Více

ZIMA 2015. ItáliE Rakousko

ZIMA 2015. ItáliE Rakousko ZIMA 2015 ItáliE Rakousko VÝHODNÉ BALÍČKY NA 5 A 2 NOCI - Vše v ceně (ubytování, polopenze, skipas, doprava) ZKRÁCENÉ POBYTY NA VLASTNÍ DOPRAVU SLEVA ZA VČASNOU REZERVACI AŽ 10% DO 21.11.2014 Passo Tonale

Více

VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ

VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ 5,6,7 - denní zájezd ZÁLOHA pouze 1.000 Kč/os. při objednání zájezdu do 16.11.2015!!! Val di Isarco Kronplatz

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu RAKOUSKO Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci Garantovaný výnos z pronájmu Ski Amadé Wagrain, Rakousko Skvělé lyžování a krásné léto v Alpách Městečko Wagrain se nachází v srdci lyžařského střediska

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Resort Valmorel se nachází v nadmořské výšce m.n.m., díky čemuž nabízí úchvatný výhled na Mont Blanc. Tento plně ski-in, ski-out Resort nabízí

Resort Valmorel se nachází v nadmořské výšce m.n.m., díky čemuž nabízí úchvatný výhled na Mont Blanc. Tento plně ski-in, ski-out Resort nabízí Valmorel FRANCIE Resort Valmorel se nachází v nadmořské výšce 1.460 m.n.m., díky čemuž nabízí úchvatný výhled na Mont Blanc. Tento plně ski-in, ski-out Resort nabízí velmi komfortní ubytování a je velmi

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Benecko / Krkonoše Hotel Star*** Hotel leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko, na jižně orientované straně vrchu Žalý (1036 m.n.m.) v těsné blízkosti lyžařských

Více

Valmorel Chalets FRANCIE

Valmorel Chalets FRANCIE Valmorel Chalets FRANCIE Valmorel Chalet Apartment je součástí Resortu Club Med Valmorel. Tento Resort se nachází v Savojských Alpách s překrásným výhledem na údolí Tarentaise a Maurienne a na Mont Blanc.

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY RAKOUSKO 2013 www.ckpk.cz I www.rakousko.cz I www.molltal.cz I www.nassfeld.cz LYŽAŘSKÁ STŘEDISKA WWW.CKPK.CZ NASSFELD nadmořská výška 686 m 2.278 m. největší lyžařské vysokohorské

Více

www.pecr.cz Pec pod Sněžkou

www.pecr.cz Pec pod Sněžkou www.pecr.cz Pec pod Sněžkou DOVOLENÁ V LÉTĚ I V ZIMĚ SPOLEČENSKÁ I FIREMNÍ SETKÁNÍ AKTIVNÍ ODPOČINEK PANORAMA WELLNESS V NEJVYŠŠÍM PATŘE OBJEKTU V SAMÉM SRDCI KRKONOŠ... PECR Apartments Hotel - ".. to

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU ČESKY 12 Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU 1 Údolí řeky Ohře odděluje na Sokolovsku dva horské masívy Krušné (800 m.n.m.) hory a Slavkovský V areálu Lišák les. jsou Obě 2 vleky tato místa a 4 sjezdovky

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel je od středu města

Více

SKI FUNTAZIE KLUB SKI FUNTAZIE KLUB SKI FUNTAZIE KLUB 16 DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE A VYSVĚTLIVKY K POUŽITÝM PIKTOGRAMŮM NALEZNETE NA STRANÁCH 2 AŽ 7

SKI FUNTAZIE KLUB SKI FUNTAZIE KLUB SKI FUNTAZIE KLUB 16 DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE A VYSVĚTLIVKY K POUŽITÝM PIKTOGRAMŮM NALEZNETE NA STRANÁCH 2 AŽ 7 středisko UBYTOVACÍ KAPACITA Ski Funtazie klub v období základní stravování od katalog skipas od ceník Ski Funtazie klub je dětský animační program v českém jazyce, jehož stěžejní myšlenkou je spojení

Více

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Lipno nad Vltavou Lipno Lake Resort Nabídka rekreačních nemovitostí: Areál Lipno Lake Resort byl postaven v letech 2005-2007, v

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY cestovní kancelář ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY V Ý J I M E Č N Á N A B Í D K A MOŽNOST OKAMŽITÉ NEZÁVAZNÉ REZERVACE e - m a i l : c k @ l o u d a t o u r. c z 3 7 7 2 2 6 0 6 8 J I Ž 1 6 L E T P R O Š K O L Y

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Itálie - oblast Alta Valtellina

Itálie - oblast Alta Valtellina Itálie - oblast Alta Valtellina Santa Caterina - Bormio /San Colombano Parádní lyžování na hranicích se Švýcarskem http://www.skiresort.info/ski-resort/santa-caterina-valfurva/trail-map/ Jedno z nejznámějších

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více