STAVEBNÍCH DODAVATELŮ INFORMACE A NABÍDKA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STAVEBNÍCH DODAVATELŮ INFORMACE A NABÍDKA"

Transkript

1 QUALIFORM, a.s. Rašínova Brno akreditovaná zkušební laboratoř autorizovaná osoba č. 238 notifikovaná osoba č certifikační orgán na systémy managementu certifikační orgán na výrobky inspekční orgán Kontaktní pracoviště: kvalifikační orgán Mlaty 8 znalecký ústav Brno METODICKÝ POSTUP A POKYNY PRO CERTIFIKACI STAVEBNÍCH DODAVATELŮ INFORMACE A NABÍDKA Verze 9/09 Str. 1 QUALIFORM, a.s.

2 ÚVODNÍ INFORMACE Kvalifikační orgán provádí certifikaci stavebních dodavatelů staveb pro veřejnou zakázku. V rámci odboru posuzování shody (akreditovaného certifikačního orgánu na výrobky) byla provedena akreditace kvalifikačního orgánu. Uvedené činnosti jsou prováděny v souladu s Osvědčením o akreditaci č. 523/2009 certifikačního orgán č QUALIFORM, a.s., vydaném Českým institutem pro akreditaci dne CÍLE CERTIFIKACE STAVEBÍCH DODAVATELŮ STAVEB Ochrana hospodářské soutěže a zadávání veřejných zakázek je předmětem pozornosti států EU řadu let a s přípravou jednotného evropského trhu se od devadesátých let stala tato problematika vysoce aktuální. Prakticky všechny vyspělé evropské státy si již vytvořily své národní kvalifikační systémy a Evropská komise iniciovala práce na zpracování evropské normy pro ověřování kvalifikace stavebních dodavatelů. Národní kvalifikační systém, který umožňuje stavebním dodavatelům prokazování kvalifikace zjednodušeným způsobem při dodržení zákonem stanovených pravidel, má většina členských států EU. Proto Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR inicioval v roce 2002 vytvoření Národního kvalifikačního a klasifikačního systému stavebních dodavatelů ucházejících se o veřejné zakázky, který vycházel z jednotných evropských hledisek. Vznikl za účelem urychlení výběrového řízení pro veřejné zakázky a posílení důvěry ve stavební dodavatele, tímto systémem kvalifikované a klasifikované. Systém byl zahájen k datu a první pilotní projekty tento proces ověřily. Používání systému však nemělo oporu v zákoně. Teprve zákon č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách umožnil u veřejných zakázek na stavební práce prokázat splnění kvalifikace osvědčením certifikačního orgánu o splnění kritérií Národního kvalifikačního a klasifikačního systému stavebních dodavatelů. První osvědčení podle tohoto zákona bylo vydáno v květnu Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, který nahradil od zákon č. 40/2004 Sb., definuje systém certifikovaných dodavatelů pro všechny druhy veřejných zakázek. Cílem certifikace je zajistit, aby odborně způsobilí dodavatelé byli kvalifikováni v souladu s kvalifikačními předpoklady podle zákona. Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění a) základních kvalifikačních předpokladů, b) profesních kvalifikačních předpokladů, c) ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů, d) technických kvalifikačních předpokladů. Podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, jsou možné tři způsoby prokazování kvalifikace: 1) předložením všech jednotlivých požadovaných dokladů jako průkaz splnění kvalifikačních kritérií, 2) výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který nahrazuje prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů a profesních kvalifikačních předpokladů, 3) certifikátem vydaným v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje požadované náležitosti. Tento certifikát nahrazuje prokázání splnění kvalifikace dodavatelem v rozsahu v něm uvedených údajů. Verze 9/09 Str. 2 QUALIFORM, a.s.

3 Jestliže si dodavatel zvolí, že použije certifikát vydaný certifikačním orgánem pro kvalifikaci jako důkaz o své způsobilosti, je zadavatel veřejné zakázky povinen přijmout tento certifikát jako odpovídající dokumentaci a nesmí zpochybnit informace, které z něj vyplývají. Na základě toho Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR vytvořil Systém certifikovaných stavebních dodavatelů (SCSD). Ten stanovuje za jakých podmínek může stavební dodavatel ucházející se o veřejnou zakázku získat certifikát, jímž prokáže splnění kvalifikace v rozsahu v něm uvedených údajů. Systém se vztahuje na realizaci staveb a stavebních prací obsažených v příloze č.1 k PS 005. Systém certifikovaných stavebních dodavatelů byl ustaven na základě: zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dokumentu prcen/tr 13833:2003 (Qualifikation of construction enterprises) včetně návrhu evropské normy, který vypracovala evropská technická komise CEN/TC 330, získaných a ověřených zkušeností s využíváním Národního kvalifikačního a klasifikačního systému stavebních dodavatelů, který byl provozován ve smyslu zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách. Pravidla Sytému certifikovaných stavebních dodavatelů (dále jen "Pravidla systému"), která stanoví způsob jeho použití, vydává Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR jako správce systému pro zajištění ucelené a obecně dostupné informace o funkci, organizaci a výstupech SCSD. Jsou popisem postupů a řízení při hodnocení žadatelů o certifikaci podle příslušných kritérií, stejně jako související dokumentace a všech náležitostí, vztahujících se k tomuto systému. Certifikací stavebních dodavatelů se rozumí činnost, při které akreditovaný certifikační orgán pro kvalifikaci posuzuje podle pravidel zakotvených v dále uvedených dokumentech, zda žadatel o kvalifikaci vyhovuje kvalifikačním předpokladům stanoveným v zákoně. V rámci svého informačního systému ( uvádí správce systému, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR Registr certifikovaných stavebních dodavatelů, veřejně přístupný dálkovým bezplatným přístupem. Registr certifikovaných stavebních dodavatelů obsahuje: plné znění Pravidel systému certifikovaných stavebních dodavatelů, evidenci certifikačních orgánů pro kvalifikaci evidenci certifikovaných stavebních dodavatelů, evidenci vydaných certifikátů. Systém certifikovaných stavebních dodavatelů byl schválen Ministerstvem pro místní rozvoj v červenci KONTAKTY PRO JEDNÁNÍ SE ZÁKAZNÍKY Ing. Jan Handl tel.: , mobil: , handl@qualiform.cz Ing. Alena Chalupová tel.: , mobil: , chalupova@qualiform.cz Petr Koláček tel.: , mobil: , kolacek@qualiform.cz Verze 9/09 Str. 3 QUALIFORM, a.s.

4 POSTUP PŘI KVALIFIKAČNÍM POSUZOVÁNÍ FIRMY 1. Žadatel o certifikaci vyplní formulář Žádost o certifikaci stavebního dodavatele viz přiložený vzor. Elektronická forma formuláře je poslána samostatně. Vyplněný formulář zašle žadatel jako první krok ovou poštou pro urychlení administrativního procesu a podepsaný originál formuláře na adresu: QUALIFORM, a.s. Kvalifikační orgán Mlaty Brno 2. Žadatel uhradí na základě daňového dokladu kvalifikačnímu orgánu registrační poplatek dle platného ceníku 3. Žadatel vyplní dotazník ( viz přiložený vzor ), který je zaslán el. poštou. Vyplněný a podepsaný dotazník zašle žadatel na adresu kvalifikačního orgánu. 4. Kvalifikační orgán vypracuje návrh Smlouvy o kontrolní činnosti, který zašle žadateli. Cena prací je kalkulována dle platného ceníku SPS ČR dle PS 008 Systému certifikovaných stavebních dodavatelů správce systému SPS. 5. Žadatel shromáždí dokumentaci dle přiloženého Seznamu podkladů. Tuto dokumentaci je potřebné shromáždit a předat v co nejkratším termínu. 6. Žadatel se dohodne s technickým expertem kvalifikačního orgánu na auditu referenčních staveb případně stavby. Výsledkem je dokument Kontrolní list referenční stavby, který je součástí dokumentace o posouzení. 7. Kvalifikační orgán vypracuje Zprávu o výsledku posouzení s doporučením pro udělení Certifikátu. O zjištěných překážkách, bránících udělení Certifikátu certifikační orgán neprodleně informuje žadatele. 8. Na základě kladných výsledků Zprávy o výsledku posouzení tj. při splnění kriterií Systému certifikovaných stavebních dodavatelů vydá certifikační orgán Certifikát, ve kterém jsou specifikovány všechny stavební činnosti, pro které je žadatel certifikován. 9. Kvalifikační orgán předloží po uhrazení vydané faktury zákazníkem za výkon CO při certifikaci Certifikát a Zprávu o výsledku posouzení a další požadovanou dokumentaci Radě pro kvalifikaci k provedení registrace certifikovaného stavebního dodavatele. 10. Doba platnosti Certifikátu je 1 rok. Po předložení aktuálních údajů a referencí žadatelem se tento Certifikát prodlužuje vždy o další rok. Verze 9/09 Str. 4 QUALIFORM, a.s.

5 SEZNAM PODKLADŮ PRO ZPRACOVÁNÍ KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE A VYDÁNÍ CERTIFIKÁTU O KVALIFIKACI 1. Vyplněný formulář Žádost o certifikaci 2. Vyplněný dotazník V dotazníku firma specifikuje ty stavební činností,ve kterých žádá o certifikaci kvalifikace a vyplňuje základní data pro dokumentační zprávu 3. Výpis z obchodního rejstříku ne starší než 3 měsíce 4. Výpis z rejstříku trestů statutárních zástupců firmy - stáří potvrzení max. 3 měsíce 5. Čestné prohlášení statutárního zástupce: že nenaplnil skutkovou podstatu nekalé soutěže 6. Čestné prohlášení statutárního zástupce : že vůči majetku společnosti stavebního dodavatele neprobíhá insolvenční řízení podle zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon), ve znění pozdějších předpisů, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů ne starší než 3 měsíce - vždy 7. Čestné prohlášení statutárního zástupce : že společnost není v likvidaci 8. Potvrzení příslušného Finančního úřadu, že společnost nemá daňové nedoplatky 9. Čestné prohlášení statutárního zástupce : že společnost nemá daňové nedoplatky (týká se spotřební daně) 10. Čestné prohlášení statutárního zástupce : že společnost nemá nedoplatky na zdravotním pojištění 11. Potvrzení České správy sociálního pojištění: že společnost nemá nedoplatky na sociálním pojištění 12. Čestné prohlášení statutárního zástupce : nebyl v posledních 3 letech disciplinárně trestán podle zvláštních právních předpisů upravujících výkon odborné činnosti ( zákon č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů, autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě) ( dle zákona č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání) 13. Kopie příslušných živnostenských listů pro stavební činnosti, u kterých žádá kvalifikaci 14. Osvědčení o příslušné autorizaci odpovědných osob k provádění stavebních prací - kopie - osvědčení a oprávnění o způsobilosti rozhodujících pracovníků firmy k provádění prací, Verze 9/09 Str. 5 QUALIFORM, a.s.

6 které firma v rámci stavební činnosti provádí a současně žádá o kvalifikaci (technické profese) - osvědčení ČKAIT o autorizaci inženýrů a techniků 15. Pojistná smlouva kopie o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při výkonu povolání 16. Finanční rozvaha v plném rozsahu s účetní uzávěrku za poslední účetní období spolu s výrokem auditora 17. Údaje o celkovém obratu dodavatele za poslední 3 roky doložit kopii z daňového přiznání + vlastní výpis za předešlé 3 finanční roky celkem i za jednotlivé činnosti, ve kterých chce být certifikován (dle nomenklatury stavebních činností Přílohy č. 1 k PS 005) 18. Seznam významných referenčních staveb pro každou třídu stavební činnosti v níž dodavatel žádá o certifikaci ( stáří staveb posledních 5 let ) Pro každou třídu stavební činnosti minimálně 3 stavby Údaje: objednatel cena realizace: termín realizace specifika charakter stavby V případě výslovného požadavku certifikované organizace na uvedení konkrétní referenční stavby v certifikátu uvede tato tuto skutečnost v příloze Dotazníku. 19. Seznam techniků na základě organizačního schématu stavebního dodavatele včetně jmenného seznamu pracovníků na příslušných funkcích, který je součástí Příručky jakosti systému QMS: vrcholový management řídící management ( projektoví manažeři, hlavní stavbyvedoucí, stavbyvedoucí, příprava, kontrola jakosti) střední management - mistři 20. Osvědčení o odborné způsobilosti rozhodujících pracovníků kopie - profesní průkazy způsobilosti (revize, svářečské zkoušky apod.) - odborná způsobilost rozhodujících pracovníků (technických,dělnických, řemeslnických) - seznam pracovníků s evidenčními čísly průkazů a dobou platnosti 21. Opatření z hlediska ochrany životního prostředí Seznam Interních předpisů např. o hospodaření s chemikáliemi o nakládání s obaly odpadové hospodářství ( plán ) 22. Seznam vlastních provozních a technických zařízení pro provádění stavební činnosti. 23. Kopie certifikátu QMS dle ČSN EN Kopie certifikátu EMS dle ČSN EN ISO 14001:2005 Verze 9/09 Str. 6 QUALIFORM, a.s.

7 25. Doložit technologické postupy pro jednotlivé oddíly stavebních činností, které firma provádí a to zhotovitelsky ( vlastními prostředky ) nebo dodavatelsky ( subdodávky ). Jedná se o ty stavební činnosti ve kterých firma žádá o certifikaci kvalifikace. Seznam řízených norem, technologických postupů Možno předložit při inspekci vybrané stavby pak není nutno posílat 26. Schéma organizační struktury stavební firmy včetně personálního obsazení vedoucích funkcí Verze 9/09 Str. 7 QUALIFORM, a.s.

8 QUALIFORM, a.s., Rašínova 2, Brno Certifikační orgán č akreditovaný ČIA Výtisk č. : Strana : 1 z 2 KO 0 1 a 1. ŽÁDOST O CERTIFIKACI STAVEBNÍHO DODAVATELE x) Žádáme o certifikaci podle Systému certifikovaných stavebních dodavatelů (SCSD) Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR ve smyslu hlavy II, 136 písmeno g) a 138 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. ÚDAJE O ŽADATELI Zapsán u: dne oddíl vložka Obchodní jméno: IČ: * DIČ: ** Sídlo / Místo podnikání: Ulice: Město: PSČ: Telefon: Fax: Adresa provozovny: Statutární zástupce, funkce: Kontaktní osoba, funkce: Bankovní spojení: Telefon: Fax: Telefon: Fax : Telefon: Fax: Č.účtu: Kód b.: *) žadatel přiloží kopii výpisu z obchodního rejstříku (právnická osoba), živnostenského listu (fyzická osoba) **) žadatel přiloží kopii osvědčení o daňové registraci 2. PROHLÁŠENÍ ŽADATELE O CERTIFIKACI 1. Prohlašujeme, že jsme seznámeni s postupy a způsobem činnosti certifikačního orgánu a s podmínkami posuzování za účelem certifikace stavebního dodavatele. 2. Jsme si vědomi nevratnosti registračního poplatku. Bez ohledu na výsledek certifikace souhlasíme s úhradou za posouzení plnění požadavků SCSD. 3. Souhlasíme s přijetím skupiny auditorů. Formulář B2-VZ-1a Verze 8/06 QUALIFORM, a.s.

9 QUALIFORM, a.s., Rašínova 2, Brno Certifikační orgán č akreditovaný ČIA Výtisk č. : Strana : 2 z 2 KO 0 1 a Vyplňuje certifikační orgán 3. PŘEZKOUMÁNÍ ŽÁDOSTI O CERTIFIKACI Požadavky na certifikaci jsou jasně stanoveny, dokumentovány a pochopeny Jakákoli nedorozumění mezi stavebním dodavatelem a certifikačním orgánem jsou vyřešena Certifikační orgán je schopen poskytnout službu v odpovídajícím rozsahu požadované certifikace. ANO / NE ANO / NE ANO / NE Datum přezkoumání žádosti : Podpis : Přiděleno vedoucímu auditorovi : Dne : V dne: Přijato v Brně dne: Razítko: Razítko: Podpis: Jméno: zástupce stavebního dodavatele Podpis: Jméno: zástupce certifikačního orgánu Žadatel vyplňuje tmavě orámované části formuláře. Originál potvrzené žádosti prosím zasílejte ve dvou vyhotoveních na adresu QUALIFORM, a.s., Mlaty 8, Brno-Bosonohy. Tel , fax: x) Požadovaný rozsah certifikace: - dle přiloženého vyplněného Dotazníku (dle Přílohy k PS 004 vydaných správcem systému SPS) Registrační číslo : (toto číslo prosím uvádějte v korespondenci s naší stranou). Formulář B2-VZ-1a Verze 8/06 QUALIFORM, a.s.

10 Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Dotazník pro kvalifikaci stavebních dodavatelů Revize Datum Označení Dotazník pro kvalifikaci stavebních dodavatelů 1. Žadatel právnická osoba (klient) Název: Sídlo: Žadatel fyzická osoba (klient) Jméno, příjmení, příp. obchodní firma: Bydliště, příp. místo podnikání: Obor podnikání dodavatele Zapsáno v obchodním rejstříku u soudu v, oddíl, vložka Zapsáno v živnostenském rejstříku u pod č. IČ: Právní forma stavebního dodavatele: Členství v profesní asociaci : Bankovní spojení : Statutární orgán nebo všichni členové statutárního orgánu: DIČ: Rok vzniku: č. účtu: funkce: telefon : Jméno zástupce pověřeného jednáním s COK: funkce: telefon: fax: Str. 1

11 2. Roční obrat za stavebního dodavatele za 3 předešlé finanční roky v mil Kč (bez DPH) celkem : rok obrat rok obrat rok obrat Roční obrat v oblasti stavebnictví za stavebního dodavatele za 3 předešlé finanční roky v mil Kč (bez DPH) celkem : rok obrat rok obrat rok obrat Přepočtený počet pracovníků firmy v oblasti stavebnictví jednotlivě v posledních 3 letech rok počet rok počet Rok počet 3. TABULKA Soupis druhů stavebních činností, pro které se žádá o certifikaci (viz Příloha č.1 k PS 005) NACE Stavebnictví Třída Popis Činnost 4. Základní informace o stavu zavedení systému managementu jakosti (systému QMS) Otázka odpověď Má stavební dodavatel certifikován systém managementu jakosti (systém QMS) pro oblast stavebnictví? Od kdy je systém managementu jakosti v organizaci zaveden? Má stavební dodavatel certifikován EMS ano ne Od kdy je EMS v organizaci zaveden? rok Má stavební dodavatel certifikován systém OHSMS? ano ne Od kdy je OHSMS v organizaci zaveden? rok ano rok ne Přílohy předkládané žadatelem o certifikaci k Dotazníku k prokázání plnění předpokladů podle PS 003 Kvalifikační předpoklady Pravidel systému: a) Základní kvalifikační předpoklady 1. Výpis z evidence Rejstříku trestů pro statutární orgán nebo každého jeho člena prokazující splnění předpokladu z Pravidel systému PS k bodu 1a);b) 2. Čestné prohlášení k bodu 1c);d);e);g) 3. Potvrzení příslušného finančního úřadu - k bodu 1f) 4. Čestné prohlášení - k bodu 1f) ve vztahu ke spotřební dani. 5. Potvrzení místně příslušného Úřadu sociálního zabezpečení - k bodu 1h). 6. Čestné prohlášení statutárního orgánu - k bodu 1i) Doklady nesmí být starší 90 dnů. Str. 2

12 b) Profesní kvalifikační předpoklady 1. Výpis z obchodního rejstříku (ne starší než 90 dnů) k bodu 2a) 2. Výpis z údajů veřejné části Živnostenského rejstříku, případně další doklady podle platných právních předpisů k bodu 2b) 3. Osvědčení o autorizaci, Osvědčení o odborné způsobilosti k bodu 2c) c) Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Pojistná smlouva - k bodu 3a). 1. Zpráva auditora, Rozvaha v plném znění, 2. Údaj z rozvahy o výši vlastního kapitálu - k bodu 3b). d) Technické kvalifikační předpoklady 1. Seznam stavebních prací - k bodu 4a). 2. Seznam techniků či technických útvarů k bodu 4b). 3. Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci k bodu 4c). 4. Přehled provozních a technických zařízení k bodu 4f). 5. Certifikát managementu kvality k bodu 4g). 6. Certifikát EMS - k bodu h) Pokud se doklady certifikačnímu orgánu pro kvalifikaci nepředloží v originále či v úředně ověřené kopii, budou předány ověřené kopie COK při auditu. Žadatel prohlašuje: že údaje uvedené v tomto dotazníku jsou úplné a správné, že je obeznámen se všemi pravidly a postupy Systému certifikovaných stavebních dodavatelů a bude je respektovat. Žadatel se zavazuje: vyhovět požadavkům na prokázání splnění kvalifikace a předložit všechny informace nezbytné pro její posouzení, neprodleně informovat certifikační orgán pro kvalifikaci o takových změnách, které u něj nastaly a které by měly za následek neprokázání kvalifikačních předpokladů ve stanoveném rozsahu. (Tento závazek platí i po obdržení certifikátu.) Dotazník vyplnil Datum: (jméno, funkce, podpis) Datum: jméno, funkce, podpis statutárního zástupce Otisk razítka Str. 3

13 Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Nomenklatura stavebních činností Revize Datum Označení 0706 Nomenklatura stavebních činností Rozsah kvalifikace v Systému certifikovaných stavebních dodavatelů je vymezen Nomenklaturou stavebních činností ve smyslu přílohy č.3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. NACE Oddíl Skupina Třída Popis Činnosti 45 Stavebnictví Obsah tohoto oddílu: - výstavba nových budov a inženýrských staveb - změny dokončených staveb - udržovací práce na stavbách 45.1 Příprava staveniště Demolice, bourací práce; příprava území a zemní práce demolice budov a ostatních konstrukcí - úklid stavenišť - zemní práce ( výkopy, zavážky, terénní úpravy, hloubení příkopů, odstraňování skal, trhací práce apod.) (příprava území pro těžbu:) - odstraňování nadloží a jiné terénní úpravy a příprava ložiskových území odvodnění ploch pro výstavbu odvodnění zemědělských a lesních ploch Str. 1

14 45.12 Průzkumné vrtné a hloubící práce průzkumné a zkušební vrtné práce a jádrové vrty pro stavební, geofyzikální, geologické nebo podobné účely 45.2 Pozemní a inženýrské stavitelství Výstavba pozemních a inženýrských staveb Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin Výstavba dopravních komunikací, letišť a sportovních zařízení - výstavba všech typů budov (výstavba inženýrských staveb:) - mosty, včetně estakád a viadukty - tunely a podzemní dráhy - dálková potrubní, telekomunikační a elektrická vedení - městské potrubní kabelové a elektrické sítě; - související stavby městského inženýrství - montáž a výstavba montovaných staveb na staveništi montáž střech pokládání střešních krytin provádění hydroizolací výstavba dálnic, silnic, ulic a ostatních komunikací pro vozidla a pěší výstavba železnic výstavba letištních drah výstavba stadionů, plaveckých bazénů, tělocvičen, tenisových kurtů, golfových hřišť a ostatních sportovních zařízení dopravní značení na povrchu silnic a parkovišť Str. 2

15 45.24 Výstavba vodních děl - výstavba vodních cest, přístavů, říčních děl, zdymadel apod. - výstavbu přehrad a hrází, - bagrování podpovrchových vodních děl Ostatní stavební činnosti zahrnující speciální řemesla 45.3 Vnitřní instalace v budovách Instalace elektrických rozvodů a zařízení (specializované činnosti vyžadující zvláštní odbornou kvalifikaci nebo vybavení:) - zakládání staveb vč. pilotování - vrtání a výstavba studní, hloubení šachet - montáž kovových konstrukcí, - ohýbání oceli - zednické a kladečské práce - montáž a demontáž lešení a pohyblivých pracovních plošin, včetně jejich pronájmu - výstavba komínů a vyzdívky průmyslových pecí (montáže a instalace v budovách a jiných stavbách:) - elektrických rozvodů a zařízení - telekomunikačních systémů - elektrického vytápění - domovních antén - protipožární a poplachové signalizace - bezpečnostních systémů chránících před vloupáním - výtahů a eskalátorů - bleskosvodů apod Izolační práce - montáž izolace tepelné, protihlukové nebo protiotřesové v budovách a jiných stavbách Str. 3

16 45.33 Instalatérské práce (montáže a instalace v budovách a v jiných stavbách:) - plynových, vodovodních a kanalizačních rozvodů - vytápěcího, větracího, chladícího nebo klimatizačního zařízení a rozvodů - sprinklerů (samočinných hasicích zařízení) Ostatní stavebně montážní práce 45.4 Dokončovací stavební práce Omítkářské a štukatérské práce - montáž osvětlovacích a signálních zařízení pro silnice, železnice, letiště a přístavy - montáž zařízení a pevných součástí budov a jiných staveb jinde neuvedených (např. zábradlí, mříže, vývěsní štíty) - omítání a štukování, včetně souvisejícího laťování a pletiva pod omítku, na budovách a jiných stavbách a v jejich interiérech Truhlářské práce - osazování dveří, oken, dveřních a okenních rámů, vestavěných kuchyní, schodišť, zařízení obchodů apod., ze dřeva nebo jiných materiálů, nikoli vlastní výroby - dokončovací práce v interiéru jako obkládání stropů, stěn, montáž mobilních příček Str. 4

17 45.43 Obkládání stěn a pokládání podlahových krytin Sklenářské, malířské a natěračské práce Ostatní dokončovací stavební práce (pokládání:) - keramických, betonových nebo kamenných dlaždic a obkládaček - parket a jiných dřevěných podlahových krytin - podlahových koberců a linoleí, včetně pryžových a plastových podlahových krytin - teracových, mramorových, žulových nebo břidlicových podlahových krytin a obkladů stěn - vnitřní a vnější nátěry budov - nátěry inženýrských staveb - montáž skel a zrcadel - montáž soukromých bazénů - čištění fasád tlakovou párou, pískem a podobné činnosti, které se týkají vnějšího pláště budov - ostatní dokončovací stavební práce V certifikátu jsou uvedeny samostatně všechny certifikované činnosti, které náležejí k jednotlivým třídám v Nomenklatuře. Ke každé činnosti bude v certifikátu uveden zpřesňující popis, který bude blíže vymezovat její rozsah. Rovněž reference budou posuzovány samostatně ke každé činnosti. Str. 5

18 PŘÍKLAD specifikace údajů o referenčních stavbách Průzkumné, vrtné a hloubící práce Průzkumné a zkušební vrtné práce a jádrové vrty pro stavební, geofyzikální, geologické nebo podobné účely 1. Vrty pro tepelná čerpadla Botanická zahrada Černá louka Zadavatel: Slezské stavby Opava, a.s., generální dodavatel Náklad: 8,9 mil Kč Realizace: 07/04-08/04 Specifika: hloubka 360 m. 2. Jádrové vrty pro geologický průzkum v Beskydech Zadavatel: Geologický ústav Akademie věd ČR Náklad: 80,6 mil Kč Realizace: 02/05 08/05 Specifika: vodorovné i svislé vrty průměr 185 mm. 3. Zkušební vrty pro rekonstrukci památkového objektu zámku Wieslav Zadavatel: Město Krakow - Polsko Náklad: 20,6 mil Kč Realizace: 12/05 05/06 Specifika: Národní kulturní památka PLR první kategorie. Všichni výše uvedení veřejní zadavatelé písemně ve svých referenčních listech potvrdili, že stavební práce na uvedených zakázkách byly provedeny řádně a odborně Pozemní a inženýrské stavitelství Výstavba všech typů budov 1. Rekonstrukce a dostavba vojenského areálu Mlázovy Zadavatel: Ministerstvo národní obrany ČR Náklad: 68,91 mil Kč Realizace: 09/04-08/05. Specifika: přístup k utajovaným skutečnostem, zvýšená ostraha, za provozu areálu. 2. Rekonstrukce a modernizace Obvodního kulturního střediska, Ostrava Hrabůvka Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 80,6 mil Kč Realizace: 02/02 05/03. Specifika: zvětšení kapacity, moderní zabezpečovací technologie. 3. Rekonstrukce a modernizace Kulturního domu PB Havířov Zadavatel: statutární město Havířov Náklad: 111,97 mil Kč Realizace: 10/02 08/04. Specifika: změna funkce objektu, budování podzemních parkovacích míst bytových jednotek v ul. Zapletalova, Slezská Ostrava Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 85,6 mil Kč Realizace: 08/03 02/05. Specifika: zástavba proluky po demolici. Str. 1

19 5. Rekonstrukce ND Moravskoslezského, Ostrava - II.etapa Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 370,3 mil Kč Realizace: 09/04 09/06. Specifika: koordinace s montáží divadelní techniky zahraničního dodavatele bytových jednotek ve Zlámané ul. Vyškov Zadavatel: Městský úřad Vyškov Náklad: 49,2 mil Kč Realizace: 12/04 06/06. Specifika: půdní mezonetové vestavby. Všichni výše uvedení veřejní zadavatelé písemně ve svých referenčních potvrdili, že stavební práce byly provedeny řádně a odborně Pozemní a inženýrské stavitelství Městské potrubní, kabelové a elektrické sítě 1. Městská část Slovany - Ostrava Zábřeh kanalizace, vodovod, kabelové sítě, telekomunikační zařízení, Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 127,6 mil Kč Realizace: 7/03 12/04 Specifika: uzavírky komunikací se zajištěním vjezdu zásobování a záchranné služby. 2. Ul. Svornosti a ul. Kischova Poruba kanalizace, kabelové sítě, rekonstrukce vozovky Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 59,6 mil Kč Realizace: 07/04 01/05 Specifika: při zajištění trvalého provozu. 3. Rekonstrukce kanalizace Plánická, Měchurova a Tyršova v Novém Jičíně Zadavatel: Městský úřad Nový Jičín Náklad: 39,7 mil Kč Realizace: 11/03 12/04 Specifika: použití bezvýkopové technologie zemních prací. Všichni výše uvedení veřejní zadavatelé písemně ve svých referenčních listech potvrdili, že stavební práce na uvedených zakázkách byly provedeny řádně a odborně Pozemní a inženýrské stavitelství Související stavby městského inženýrství 1. Rozšíření čistírny odpadních vod Ostrava - Poruba Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 127,6 mil Kč Realizace: 03/03 03/05 Specifika: rozšíření o třetí biologický stupeň, plynové hospodářství, plynovou kotelnu. Str. 2

20 2. Tepelný přivaděč pro město Touškov Zadavatel: Krajský úřad Olomouc Náklad: 123,8 mil Kč Realizace: 11/05 03/06 Specifika: na ocelových podpěrách, mostové přechody přes komunikace a vodní tok, 3. Vodovod a kanalizace Hamerský Důl Zadavatel: Vodovody a kanalizace Ostrava, a.s. Náklad: 39,8 mil Kč, Realizace: 11/03 03/04 Specifika: připojení na generely města Kolinec 4. Přívodní řady a vodojemy Valašské Meziříčí Zadavatel: Městský úřad Valašské Meziříčí Náklad: 159,4 mil Kč, Realizace: 01/02 10/03 Specifika: 2 vodojemy 2 x 200 m 3, potrubí tvárná litina. 5. Sdružené kolektory Karviná Zadavatel: statutární město Ostrava, Náklad: 109,4 mil Kč, Realizace: 11/05 03/06 Specifika: stavba v centru města. Všichni výše uvedení veřejní zadavatelé písemně ve svých referenčních listech potvrdili, že stavební práce na uvedených zakázkách byly provedeny řádně a odborně Výstava dopravních komunikací, letišť a sportovních zařízení Výstavba dálnic, silnic, ulic a ostatních komunikací pro vozidla a pěší KROMĚ DÁLNIC 1. Dostavba podchodu ul. Horní, Ostrava Dubina Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 29,4 mil Kč Realizace: 11/04 08/05 Specifika: zachován jednosměrný řízený provoz. 2. Přeložka komunikace Libochovice Hamry Zadavatel: Správa silnic Zábřeh Náklad: 116,7 mil Kč Realizace: 02/02 07/03 Specifika: v chráněné krajinné oblasti. 3. Rekonstrukce komunikací Plánická, Měchurova a Tyršova ve Frenštátě Zadavatel: Městský úřad Frenštát Náklad: 39,7 mil Kč Realizace: 11/03 12/04 Specifika: spolu s dokončováním inženýrských sítí jiným dodavatelem v rámci odlišné stavby. 4. Centrální městské parkoviště Orlová Zadavatel: statutární město Ostrava Náklad: 29,7 mil Kč Str. 3

21 Realizace: 04/05 12/05 Specifika: včetně zabezpečovací techniky. Všichni výše uvedení veřejní zadavatelé písemně ve svých referenčních listech potvrdili, že stavební práce na uvedených zakázkách byly provedeny řádně a odborně Výstavba dopravních komunikací, letišť a sportovních zařízení Výstavba stadionů, plaveckých bazénů, tělocvičen, tenisových kurtů, golfových hřišť a ostatních sportovních zařízení KROMĚ GOLFOVÝCH HŘIŠŤ 1. Plavecký areál Příbor Zadavatel: Krajský úřad Moravskoslezského kraje Náklad: 57,6 mil Kč Realizace: 03/03 03/05 Specifika: vnitřní i venkovní bazén 50 m, solária, fitnes, sauna, restaurace. 2. Lehkoatletický stadion pro školní areál v Petřvaldě Zadavatel: Krajský úřad Moravskoslezského kraje Náklad: 39,8 mil Kč, Realizace: 11/03 03/04 Specifika: splňuje normy pro mezinárodní závody.strana 8(z 3. Areál pro tenis a skvoš Valašské Meziříčí Zadavatel: Městský úřad Valašské Meziříčí Náklad: 25,4 mil Kč, Realizace: 01/05 10/05 Specifika: 2 kryté haly. 4. Krytá hala Karviná Zadavatel: statutární město Ostrava, Náklad: 59,4 mil Kč, Realizace: 01/05 03/06 Specifika: pro míčové hry a sálové sporty. Všichni výše uvedení veřejní zadavatelé písemně ve svých referenčních listech potvrdili, že stavební práce na uvedených zakázkách byly provedeny řádně a odborně. KONTAKTNÍ ÚDAJE POSUZOVATELE Kontakty: Petr Koláček Adresa: QUALIFORM, a.s. tel: ; mobil: Budovatelská 287 fax: Praha 9 Satalice kolacek@qualiform.cz Str. 4

Nomenklatura stavebních činností

Nomenklatura stavebních činností Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Nomenklatura stavebních činností Revize Datum 1.10.2016 Označení 1016 Příloha č.1 k PS 005 Nomenklatura stavebních činností Rozsah samostatně certifikovaných

Více

Nomenklatura stavebních činností

Nomenklatura stavebních činností Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Nomenklatura stavebních činností Datum 1.7.2006 15.9.2010 Revize Označení 0706 0110 Příloha č.1 k PS 005 Nomenklatura stavebních činností Rozsah kvalifikace

Více

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému. Revize. Příloha č.2 k PS 005. Vzor certifikátu

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému. Revize. Příloha č.2 k PS 005. Vzor certifikátu Systém certifikov Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému Revize Datum 1.10.2016 Označení 1016 Příloha č.2 k PS 005 Vzor certifikátu V části Rozsah certifikace jsou uvedeny

Více

Vzor certifikátu. Příloha č.2 k PS 005. Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému

Vzor certifikátu. Příloha č.2 k PS 005. Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému Systém certifikov Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému Datum 1.7.2006 15.9.2010 31.3.2012 Revize Označení 0706 0910 0312 Příloha č.2 k PS 005 Vzor certifikátu V části

Více

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová - Lutyně IČ 00297577 Svazek č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízení na stavební práce podle zákona č.

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Praha 6, Na Ořechovce 580/4, PSČ: 162 00

Praha 6, Na Ořechovce 580/4, PSČ: 162 00 Příloha 3 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA SLUŽBY ZADANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Výstavba školní jídelny v obci

Více

Kvalifikační dokumentace Přílohy SEZNAM PŘÍLOH

Kvalifikační dokumentace Přílohy SEZNAM PŘÍLOH SEZNAM PŘÍLOH Příloha 1: Vzor Žádosti o účast úvodní list... 2 Příloha 2: Vzor Žádosti o účast text Žádosti o účast... 3 Příloha 3: Vzor Žádosti o účast Krycí list... 4 Příloha 4: Formuláře k prokázání

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Provádění stavebně údržbových prací Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Dodavatel prokáže splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídek. V případě, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení čestného prohlášení dodavatele o splnění

Více

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem. Penzion U Karla IV.

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem. Penzion U Karla IV. PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky zakázky s názvem Penzion U Karla IV. 1 Tato příloha č. 1 výzvy k podání nabídky a k prokázání

Více

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem

PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY. Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky. zakázky s názvem PŘÍLOHA č. 1 VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY Požadavky na prokázání splnění kvalifikačních předpokladů a další podmínky zakázky s názvem TURISTICKÉ CENTRUM BEZRUČOVA HŘEBÍKÁRNA 1 Tato příloha č. 1 výzvy k podání

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

Veřejné prostranství Dobratice

Veřejné prostranství Dobratice Příloha b) Zadávací dokumentace Veřejné prostranství Dobratice Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na prokázání splnění kvalifikace.

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště:

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště: Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ

Více

FN Brno Psychiatrická klinika projektová dokumentace

FN Brno Psychiatrická klinika projektová dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízením na stavební práce podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

B) PROFESNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY

B) PROFESNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY osobu, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele

Více

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému Revize Datum 1.10.2016 Označení 1016 Systém certifikovaných stavebních dodavatelů vypracovaný na základě 233 240 zákona č.134/2016

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

MUDr. Radomír Maráček, ředitel. Adresa sídla: Kolmá 682/6, PRAHA 9 VYSOČANY

MUDr. Radomír Maráček, ředitel. Adresa sídla: Kolmá 682/6, PRAHA 9 VYSOČANY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zateplení

Více

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému Revize Datum 1.10.2016 Označení 1016 Systém certifikovaných stavebních dodavatelů vypracovaný na základě 233 240 zákona č.134/2016

Více

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele Příloha č. 5 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Propagace a prezentace důchodové reformy zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění kvalifikačních předpokladů v rozsahu stanoveném touto zadávací dokumentací. Zadavatel požaduje

Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění kvalifikačních předpokladů v rozsahu stanoveném touto zadávací dokumentací. Zadavatel požaduje Dodatečné informace 1 Zadavatel: Obec Velký Týnec Se sídlem: Zámecká 35, 783 72 Velký Týnec IČ: 00299669 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: PhDr. Petr Hanuška, Ph.D., starosta obce Dodatečné informace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Snížení

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Osvětlení tělocvičny ZŠ Šlapanice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: ,

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: , Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Laboratoř biologického materiálu zhotovitel stavby ve vztahu

Více

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Horní 791/3, 700 30 Ostrava-Hrabůvka K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E v rámci Programu Regionálního operačního programu Moravskoslezsko

Více

Institut klinické a experimentální medicíny Sídlo zadavatele:

Institut klinické a experimentální medicíny Sídlo zadavatele: Věc: Výzva k podání nabídky a k prokázání do zjednodušeného podlimitního řízení na zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce: REKONSTRUKCE PAVILONU Z1 - STAVEBNÍ ÚPRAVY FASÁDY A 1. PP Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v obci Vysočany zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona

Více

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II.

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II. Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná

Více

ŽÁDOST O PŘEVOD CERTIFIKACE SM

ŽÁDOST O PŘEVOD CERTIFIKACE SM SILMOS-Q s. r. o. Certifikační orgán pro certifikaci systémů managementu akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17021 Křižíkova 70, 612 00 Brno + 541 633 291 e-mail:

Více

Příloha č.: 1 ze dne: 10.8.2011 je nedílnou součástí osvědčení o akreditaci č.: 313/2011 ze dne: 10.8.2011

Příloha č.: 1 ze dne: 10.8.2011 je nedílnou součástí osvědčení o akreditaci č.: 313/2011 ze dne: 10.8.2011 List 1 z 2 Certifikáty podepisuje: Ing. Jan HANDL Miroslava KEPRTOVÁ ředitel COV manažer kvality COV 1) Název produktu Certifikační schéma 1 Kamenivo, písek a štěrkopísek NV 163/2002 Sb. Pokyn ISO/IEC

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC HORNÍ BEČVA Výzva k podání nabídek pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú Příloha č. 7 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek na zakázku

Výzva k podání nabídek na zakázku Výzva k podání nabídek na zakázku k zakázce na stavební práce zadávané jako zakázka malého rozsahu 3. kategorie podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006

Více

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Supervize

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu kulturního domu v obci Černá Voda včetně výměny zdroje vytápění zadávanou ve zjednodušeném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na stavební práce SOU Valašské Klobouky Rekonstrukce kotelen, rozvodů a topných

Více

Střední škola zahradnická, Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka

Střední škola zahradnická, Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v uţším zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky VÝBĚR

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb., podlimitní veřejná zakázka Šternberk - Výstavba mateřské školy v lokalitě Světlov - zvýšení kapacity vzdělávací infrastruktury

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738

Více

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci:

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci: Příloha č. 1 Krycí list nabídky na akci: Údaje o uchazeči Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín Obchodní firma nebo název (jedná-li se o právnickou osobu) Obchodní firma nebo jméno a příjmení (jedná-li

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

POSUZOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE MPSV NA R Zadavatel

POSUZOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE MPSV NA R Zadavatel KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VYHLÁŠENÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné

Více

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva)

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Zakázka je spolufinancována z prostředků Evropské unie a státního rozpočtu. Název operačního programu, ze kterého je zakázka hrazena Integrovaný operační program

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Výběrové řízení na osobní automobil Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Dodávka Datum vyhlášení zakázky: 10. 5. 2012 Název programu: Registrační

Více

1.1 OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob pr

1.1 OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob pr Kvalifikační dokumentace k podání nabídek na veřejnou zakázku na stavební práce vyhlášené v zadávacím řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady IS SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady IS SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na stavební práce Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě na území Královéhradeckého Zadavatel: Královéhradecký kraj sídlem:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: ANALÝZA BILATERÁLNÍCH VZTAHŮ MEZI SUBJEKTY Z ČESKÉ REPUBLIKY A SUBJEKTY

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ KV ALIFIK AČNÍ DOKUMENT ACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Podlimitní veřejná zakázka: Dostavba domova důchodců Albrechtice nad Orlicí Evidenční

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn)

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: Technický dozor investora na stavbě Kanalizace a ČOV Kunštát - Sychotín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: Technický dozor investora na stavbě Kanalizace a ČOV Kunštát -

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VODOVOD V OBCÍCH SPÁLENÉ POŘÍČÍ, TĚNOVICE, ČÍČOV, DOLNÍ LIPNICE A HOŘEHLEDY, DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE Preambule Tato výzva k podání nabídky a textová

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU dle 53 zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění Identifikace zakázky: Název veřejné zakázky: Úprava ploch u KD a k nádraží

Více

Tel./Fax.: https://www.softender.cz/home/profil/sportplex

Tel./Fax.: https://www.softender.cz/home/profil/sportplex Otevřené nadlimitní řízení Významná veřejná zakázka A: Kvalifikační dokumentace pro zakázku na stavební práce Zakázka v režimu zákona č.137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů. OTEVŘENÉ NADLINITNÍ ŘÍZENÍ

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

SILMOS-Q s.r.o. Certifikační orgán pro výrobky a systém certifikovaných stavebních dodavatelů Křižíkova 70, Brno

SILMOS-Q s.r.o. Certifikační orgán pro výrobky a systém certifikovaných stavebních dodavatelů Křižíkova 70, Brno Certifikace produktů Hmotné produkty číslo 1) Název produktu/skupiny produktů Certifikační schéma Specifikace norem (normativních dokumentů) 1. Asfaltová směs ČSN EN ISO/IEC 17067:2014, 2. Litý asfalt

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele...

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému. Pravidla systému. Ing. Václav Matyáš prezident SPS

Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému. Pravidla systému. Ing. Václav Matyáš prezident SPS Systém certifikovaných stavebních dodavatelů Dokument: Pravidla systému Datum 1.7.2006 15.9.2010 31.3.2012 Revize Označení 0706 0910 0312 Systém certifikovaných stavebních dodavatelů ustavený na základě

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění na stavební práce: Chodník Mošnov hřiště Zadavatel: Obec Mošnov,, 742 51 Mošnov

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU SE ZÁKONEM Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Rekonstrukce domu kultury Kroměříž včetně interiéru I. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O ZADÁVACÍM

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) zadávané formou jednacího řízení bez uveřejnění na projekt Velehrad Trnava,

Více

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné

Více

Výsledek posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení

Výsledek posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení Výsledek posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení Název zadavatele: Sídlo zadavatele: Název veřejné zakázky: Městská část Praha 5 Náměstí 14. října 4, 150 00 Praha 5 ZŠ Weberova, obj. Weberova

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Jihovýchod Zadavatel: sídlo: zástupce:

Více

v y z ý v á k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v rámci veřejné zakázky Rekonstrukce intervenční kardiologie angiografické pracoviště

v y z ý v á k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v rámci veřejné zakázky Rekonstrukce intervenční kardiologie angiografické pracoviště Nemocnice Na Homolce Roentgenova 2 150 30, Praha 5 Sp.zn. 3/2011 V Praze dne 15.6.2011 Vyřizuje: Ing. Stanislav Adam Tel.: 257 272 310 Věc: Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace dle 38

Více

"FN BULOVKA LÉKÁRNA - ŘEDÍRNA A VÝDEJNA CYTOSTATIK

FN BULOVKA LÉKÁRNA - ŘEDÍRNA A VÝDEJNA CYTOSTATIK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: FAKULTNÍ NEMOCNICE NA BULOVCE, Budínova 2,180 81 Praha 8 IČ: 00 06 42 11 Zastoupená: MUDr. Kateřina Toběrná - ředitelka nemocnice Pověřená osoba pro organizační zajištění

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na stavební práce Snížení energetické náročnosti budovy OÚ Tvarožná Výběrové řízení je mimo režim zákona o veřejných zakázkách č.

Více

Modernizace a inovace přístrojového vybavení oddělení zajišťující rehabilitační péči ve FN Brno

Modernizace a inovace přístrojového vybavení oddělení zajišťující rehabilitační péči ve FN Brno Modernizace a inovace přístrojového vybavení oddělení zajišťující rehabilitační péči ve FN Brno Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu staré školy v městysu Ostrov u Macochy zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle

Více

Dodávky osobních automobilů (dále také jako Veřejná zakázka )

Dodávky osobních automobilů (dále také jako Veřejná zakázka ) VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTÍ O ÚČAST A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE (dále také jako Kvalifikační dokumentace ) pro jednací řízení s uveřejněním dle ust. 29 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: REKONSTRUKCE

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na dodávky dle 8, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona ve

Více