Uživatelé se zájmem o všechny typy motocyklů a skútrů, motocyklové doplňky, vybavení, náhradní díly a tuning motocyklů. Automoto - Motocykly

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelé se zájmem o všechny typy motocyklů a skútrů, motocyklové doplňky, vybavení, náhradní díly a tuning motocyklů. Automoto - Motocykly"

Transkript

1 Automoto - Motocykly Automoto - Osobní vozy Automoto - Prodej vozů a servis Automoto - Rodinné vozy Automoto - Sportovní vozy Automoto - Terénní vozy Automoto - Užitkové vozy Automoto - Veteráni Bydlení - Dům/zahrada Bydlení - Interiérové vybavení Bydlení - Nábytek/kuchyně Bydlení - Řemesla a služby Bydlení - Stavba/rekonstrukce Uživatelé se zájmem o všechny typy motocyklů a skútrů, motocyklové doplňky, vybavení, náhradní díly a tuning motocyklů. Uživatelé se zájmem o nákup všech typů (hatchback, sedan, combi, cabrio) a značek osobních vozů, testy a recenze automobilů. Uživatelé se zájmem o servis a opravny vozů, náhradní díly, přezutí pneumatik, tuning, čipování motorů. Uživatelé se zájmem o segment rodinných vozů a MPV, jejich testy a hodnocení. Uživatelé se zájmem o sportovní vozy s vysokým výkonem, závodní speciály, jejich náhradní díly a další tuning. Uživatelé se zájmem o segment terénních vozidel - SUV, Off-road, 4x4, jejich testy, hodnocení a náhradní díly. Uživatelé se zájmem o užitkové vozy, dodávky, pickupy, náhradní díly a pneumatiky pro tento typ vozidel. Uživatelé se zájmem o historické automobily, jejich rekonstrukci a náhradní díly. Uživatelé se zájmem o rekonstrukci a údržbu rodinných domů a zahrad, úpravu terénu a oplocení, doplňky pro zahradu, zahradní jezírka, bazény kryté i nekryté, pergoly, altány. Uživatelé se zájmem o vybavení pro interiéry domů a bytů dveře, vrata, zabezpečovací systémy, koupelnové vybavení, vnitřní osvětlení, obklady, dlažby. Uživatelé se zájmem o veškeré typy nábytku (skříně, komody, gauče a sedací soupravy, nábytek do ložnice, kuchyně, koupelny), vybavení kuchyně, kuchyňská zařízení. Uživatelé se zájmem o řemeslné a údržbářské služby - topenářské, malířské, podlahářské, instalatérské, montážní, stěhování, bouraní, vyklízení bytů/domů/firem, čištění odpadů a jiné. Uživatelé se zájmem o stavbu vlastního bydlení, rekonstrukci bytů/domů a veškeré vybavení potřebné k těmto pracem. Cestování - Adventura/outdoor Uživatelé se zájmem o zážitkové a adrenalinové cestování, camping, trekking. Cestování - Cestovní ruch/dovolená/ck Cestování - Evropa/blízká moře Cestování - Exotika Uživatelé se zájmem o cestovní ruch, krátkodobé pobyty v ČR i zahraničí, jednodenní výlety, turistiku a turisticky atraktivní destinace. Uživatelé se zájmem o cestování do evropských destinací. Jejich cílem mohou být přímořské státy, evropské metropole a jiné vnitrozemské destinace. Uživatelé se zájmem o cestování do exotických destinací (Karibik, Oceánie, Arabský poloostrov, východní Asie, Jižní Amerika, Afrika ).

2 Cestování - Hory Oblast zájmu Domácí mazlíčci - Kočky Domácí mazlíčci - Krmivo a potřeby pro zvířata Domácí mazlíčci - Psi Elektronika - Audio/video/TV Elektronika - Domácí spotřebiče Uživatelé se zájmem o zimní/letní dovolenou v horských destinacích v ČR/SR i zahraničí. Uživatelé se zájmem o kočky a jejich výchovu, kočičí plemena a jejich vlastnosti, útulky pro kočky, kočičí hotely. Uživatelé se zájmem o krmiva pro všechny druhy domácích i chovných zvířat a potřeby pro tyto druhy zvířat. Uživatelé se zájmem o psy a jejich výchovu, psí plemena a jejich vlastnosti, útulky pro psy, psí hotely. Uživatelé se zájmem o audio/video/televizní techniku ozvučení prostorů, reproduktory, repro soustavy, hudební přehrávače, přehrávače DVD a Blu-Ray disků, kamery, satelity, televizory a další doplňkové vybavení k těmto druhům techniky. Uživatelé se zájmem o malé i velké domácí spotřebiče vysavače, kávovary, rychlovarné konvice, mixéry, ventilátory, roboty, žehličky, grily, pračky, sušičky, lednice, mrazáky, sporáky, varné desky, trouby, myčky. Elektronika - Foto Uživatelé se zájmem o veškeré druhy fotoaparátů a doplňky k nim filmy, stativy, clony, objektivy, fotopasti a ateliérové vybavení. Elektronika - Mobilní telefony Uživatelé se zájmem o mobilní telefony, mobilní aplikace a veškeré doplňky k mobilní telefonům (kryty, pouzdra, náhradní baterie, selfie tyče, bluetooth sady, ochranná skla a fólie). Elektronika - NTB a tablety Uživatelé se zájmem o notebooky a tablety. Elektronika - Počítače a elektronika/it Uživatelé se zájmem o PC, komponenty, výpočetní techniku, serverová řešení, hardware a software pro osobní počítače. Elektronika - Počítačové hry Uživatelé se zájmem o nové/bazarové hry pro PC i herní konzole. Finance - Ekonomické a právní poradenství Uživatelé se zájmem o poradenství a konzultace v oblastech ekonomiky a práva (daňové služby, účetní služby, zpracování mezd a daňových přiznání). Finance - Hypotéky Uživatelé se zájmem o veškeré typy hypotečních úvěrů. Finance - Podnikání Uživatelé se zájmem o podnikatelskou činnost fyzických i právnických osob. Finance - Spoření a investování Uživatelé se zájmem o spořicí, účty, výnosy, zúročení, stavební a penzijní spoření, termínované vklady, dluhopisy, cenné papíry, burzovní činnost, obligace, akcie, akciová portfolia, nákup a prodej investičních komodit, finanční spekulace, směnu cizích měn.

3 Finance - Spotřebitelské úvěry/půjčky Hobby - Lov/rybaření Uživatelé se zájmem o spotřebitelské úvěry, bankovní a nebankovní půjčky, refinancování. Uživatelé se zájmem o lovecký sport, rybaření a veškeré vybavení pro tyto činnosti. Jídlo a pití - Hubnutí/diety Uživatelé se zájmem o možnosti hubnutí a veškeré typy diet. Jídlo a pití - Vaření a recepty, restaurace Jídlo a pití - Nápoje Jídlo a pití - Zdravé stravování Krása a styl - Brýle a kontaktní čočky Krása a styl - Hodinky, šperky, parfémy Krása a styl - Kosmetika Krása a styl - Móda Uživatelé se zájmem o vaření, kuchařky, recepty, kuchařské pořady a periodika, druhy mezinárodní kuchyně, restaurace, pohostinství. Uživatelé se zájmem o alkoholické a nealkoholické nápoje, jejich nákup, prodej, přípravu míchaných drinků. Uživatelé se zájmem o vyváženost stravy, jídelníčky a jejich tvorbu, zásady zdravého stravování a trendy související s oblastí zdravé výživy. Uživatelé se zájmem o dioptrické a sluneční brýle, kontaktní čočky, ochranu zraku. Uživatelé se zájmem o náramkové a kapesní hodinky, šperky, náramky, řetízky, prsteny, náušnice, brože, bižuterii, pánské/dámské parfémy, toaletní vody. Uživatelé se zájmem o kosmetická studia a salony, kosmetické značky a přípravky, kosmetické zákroky a procedury, péči o obličej a tělo. Uživatelé se zájmem o dámské, pánské i dětské oděvy a obuv, módní doplňky, butiky, oděvy návrhářů, módní přehlídky a trendy. Kultura - Divadlo Uživatelé se zájmem o veškeré formy divadla, divadelní představení, divadelní festivaly a spolky. Kultura - Film Uživatelé se zájmem o filmy a jejich recenze, filmové festivaly, kina, programy kin, filmy na DVD a Blu-Ray. Kultura - Hudba Uživatelé se zájmem o hudbu všech žánrů, hudební festivaly, koncerty, recenze hudebních alb, hudební nosiče. Kultura - Klasická hudba, opera, balet Uživatelé se zájmem o klasickou hudbu, hudební skladatele, operu, operetu a balet. Kultura - Knihy a literatura Průmysl - Energetika Uživatelé se zájmem o knihy a literaturu všech žánrů, dětské pohádky a příběhy, obrázkové knížky, knihkupectví, antikvariáty, knihovny, básně, básnické sbírky, autorská čtení, odbornou literaturu a periodika, slovníky, encyklopedie, komiks, elektronické knihy a čtečky, audioknihy. Uživatelé se zájmem o energetiku a energetický průmysl, zdroje energie, energetické kalkulačky, výpočty energetických ztrát budov a spotřeby energií, úsporu energií, inteligentní systémy na kontrolu energetických zdrojů.

4 Průmysl - Reklama a marketing Průmysl - Strojírenství a hutní materiál Průmysl - Zemědělství Uživatelé se zájmem o reklamu a reklamní trendy, odborná média, která se reklamě věnují, analýzy a průzkumy trhu, typy marketingové komunikace, reklamní a mediální agentury. Uživatelé se zájmem o stroje, strojírenství a strojírenský materiál, údržbu strojů a zařízení, prodej a nákup hutního materiálu, jeho dodavatele a typy hutního materiálu. Uživatelé se zájmem o aktuality a informace z oblasti zemědělství, pěstování plodin, chovu zvířat, prodeje a nákupu zemědělské techniky. Reality - Aukce a dražby nemovitostí Uživatelé se zájmem o dražby a prodej/koupi pozemků, domů, bytů a rekreačních objektů, dražby nemovitostí v exekuci, katalogy dražených objektů. Reality - Byty/prodej Reality - Byty/pronájem Reality - Domy/prodej Reality - Domy/pronájem Reality - Komerční nemovitosti Reality - Pozemky Reality - Rekreační objekty Uživatelé se zájmem o prodej/koupi bytu přes realitní kancelář i bez její asistence. Uživatelé se zájmem o pronájem/pronajmutí bytu přes realitní kancelář bez její asistence. Uživatelé se zájmem o prodej/koupi domu přes realitní kancelář i bez její asistence. Uživatelé se zájmem o pronájem/pronajmutí domu přes realitní kancelář bez její asistence. Uživatelé se zájmem o prodej, pronájem a koupi komerčních prostor. Uživatelé se zájmem o prodej, koupi a výkup pozemků, cenové a katastrální mapy, pozemkové smlouvy. Uživatelé se zájmem o prodej, pronájem a koupi chat a dalších rekreačních objektů. i i Rodina - Matky s kojenci a batolaty Rodina - Rodiny s dětmi Rodina - Svatby Rodina - Těhotenství Sázení - Sázkové kanceláře Uživatelé se zájmem o problematiku kojení novorozeňat a kojenců, zdraví matky a dítěte, příkrmy, kašičky a potravinové doplňky pro matku a dítě, dudlíky, chůvičky, jednorázové i látkové pleny, hračky pro kojence. Uživatelé se zájmem o kočárky, autosedačky, dětské oblečení všech druhů, hlídání dětí, chůvy a pečovatelky, hračky pro děti, aktivity pro děti (kroužky, zájmové organizace). Uživatelé se zájmem o plánování a přípravu svatby, svatební šaty, dekorace, zajištění svatební hostiny, svatební agentury. Uživatelé se zájmem o problematiku založení rodiny, výběr jména dítěte, klasické i alternativní způsoby porodu, porodní plány, výživu v době těhotenství, výběr porodnice. Uživatelé se zájmem o sázení a sázkové hry v kamenných i online sázkových kancelářích. Sport - Extrémní sporty Sport - Fitness a tanec Uživatelé se zájmem o extrémní sporty a vybavení pro tyto druhy sportů bungee jumping, BMX, bouldering, horolezectví, freeriding, kiting, longboarding, singletrail, sketeboarding, paragliding, parkour, rafting, surfing, windsurfing. Uživatelé se zájmem o fitness studia a posilovny, tréninkové plány a typy cvičení, jídelníčky, formování těla, fitness výživu, tanec, taneční studia, taneční styly, potřeby a vybavení pro tanečníky a tanečnice.

5 Sport - Fotbal Oblast zájmu Uživatelé se zájmem o sportovní vybavení a doplňky pro fotbalisty, fotbalové soutěže a kluby, fotbalové online přenosy, výsledky fotbalových zápasů. Sport - Hokej Uživatelé se zájmem o sportovní vybavení a doplňky pro hokejisty, hokejové soutěže a kluby, hokejové online přenosy, výsledky hokejových zápasů. Sport - Individuální sporty Sport - Letní sporty Sport - Motoristické sporty Sport - Zimní sporty Vzdělávání - Jazykové kurzy Vzdělávání - Manažerské vzdělávání Uživatelé se zájmem o individuální sporty a vybavení pro ně golf, yachting, běh, bojové sporty (judo, karate, zápas, apod.), sportovní střelba, lukostřelba. Uživatelé se zájmem o typicky letní sporty a vybavení pro ně atletika, plavání, inline bruslení, plážový volejbal, streetball, cyklistika, frisbee, veslování, pétanque, raketové sporty. Uživatelé se zájmem o motoristické sporty Formule 1 a ostatní formulové série, rally, závody motocyklů, Moto GP, závody do vrchu, závody bugin, Mistrovství světa cestovních vozů (WTCC), okruhové závody NASCAR. Uživatelé se zájmem o typicky zimní sporty sjezdové lyžování, snowboarding, běh na lyžích, biatlon, curling, rychlobruslení, skoky na lyžích, jízda na saních a bobech. Uživatelé se zájmem o jazykové školy a kurzy, mezinárodní jazykové kurzy a pobyty, jazykové zkoušky a certifikace, učebnice a studijní materiály, překlady, překladatelské agentury a tlumočení. Uživatelé se zájmem o manažerské vzdělávání, kurzy a školení, styly vedení podřízených, sebezdokonalování, certifikace, MBA. Vzdělávání - Maturanti Uživatelé se zájmem o maturitní zkoušky, otázky a studijní materiály k maturitě. Vzdělávání/práce - Nabídky práce Vzdělávání - Studenti VOŠ/VŠ Uživatelé se zájmem o nabídku a poptávku pracovních pozic, personální agentury. Uživatelé se zájmem o studijní obory státních i soukromých VOŠ/VŠ, poradny pro výběr školy, nulté ročníky, přípravu na příjímací testy a zkoušky, bakalářské/diplomové práce a jejich zpracování.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

Produktový list. Cílená reklama

Produktový list. Cílená reklama Produktový list Cílená reklama Obsah Regionální cílení Cílení dle pohlaví nebo věku Cílení na oblasti zájmů Cílení dle zařízení a OS Direct mail O cílené reklamě Cílená reklama umožňuje inzerentovi, dle

Více

Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování

Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování Vaše grafická či textová reklama osloví až 95 % lidí na českém internetu na více než 5 000 webech Více informací o možnostech

Více

Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování

Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování Vaše grafická či textová reklama osloví až 95 % lidí na českém internetu na více než 3 000 webech Více informací o možnostech

Více

Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování

Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování Díky Skliku zacílíte na ty správné lidi podle jejich zájmů a nákupního chování Vaše grafická či textová reklama osloví až 95 % lidí na českém internetu na více než 5 000 webech Více informací o možnostech

Více

Slevový server garantuje: - telefonickou podporu - možnost platby

Slevový server garantuje: - telefonickou podporu - možnost platby půjčky v ústí nad orlicí divadlo pro děti. Vstup pobyty Česko wellness Šumava, jižní Čechy Slevový server garantuje: - telefonickou podporu - možnost platby platební kartou - kvalitní a důvěryhodné nabídky

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

KATEGORIE CZECH REPUBLIC PRODUCT

KATEGORIE CZECH REPUBLIC PRODUCT KATEGORIE CZECH REPUBLIC PRODUCT A. AUTO-MOTO 1. Díly pro automobilový průmysl 2. Náhradní díly a autosoučástky 3. Motory 4. Nákladní a užitkové vozy 5. Přívěsy, návěsy, nástavby na karavany 6. Osobní

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 816 282 635 150 Adresa 635 212 635 184 Tel. 173 117 138 815

Více

Rodinný rozpočet Přehled příjmů Seznam výdajů Porovnání příjmů a výdajů Přehodnocení a přizpůsobení výdajů Aktualizace rozpočtu

Rodinný rozpočet Přehled příjmů Seznam výdajů Porovnání příjmů a výdajů Přehodnocení a přizpůsobení výdajů Aktualizace rozpočtu = plán finančního hospodaření domácnosti jeho vytvoření vede: ke kontrole finanční situace rodiny ke snížení rizika zbytečných výdajů ke snížení rizika případného zadlužování k nalezení zdrojů pro rezervy

Více

ČISTÁ PENĚŽNÍ VYDÁNÍ CELKEM

ČISTÁ PENĚŽNÍ VYDÁNÍ CELKEM STATISTIKA RODINNÝCH ÚČTŮ Tab. 7b Úplné rodiny a ostatní domácnosti podle vzdělání Skupiny peněžních vydání - průměry na osobu v Kč za rok, struktura v % Domácnosti celkem z toho úplné rodiny 1 - základní

Více

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /vyšší úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik:

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /vyšší úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik: Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /vyšší úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik: porozumění psanému textu, porozumění slyšenému textu, řešení testových úloh /slovní zásoba, gramatika/, mluveného

Více

bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky

bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky NÁZEV SPORTŮ aerials aerobic aerotrim airsoft americký fotbal aquaaerobic atletika včetně skoku o tyči a pěti, sedmi a desetiboje badminton baseball basketbal běh na lyžích po vyznačených trasách biatlon

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení ARBOmedia ARBOmedia je společnost, která se vrací zpět na český trh. V portfoliu má více než 30 webových projektů, včetně značek jako kinobox.cz, epravo.cz, mobile.de,

Více

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /základní úroveň/

Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /základní úroveň/ Přípravné kurzy k nové maturitě německý jazyk /základní úroveň/ Obsahem každé lekce bude nácvik: porozumění psanému textu, porozumění slyšenému textu, řešení testových úloh /slovní zásoba, gramatika/,

Více

Emblémy kovové 50 mm

Emblémy kovové 50 mm Emblémy kovové 50 Emblém fotbalista zlato 50 Emblém fotbalista stříbro 50 Emblém fotbalista bronz 50 Kovový emblém fotbal, průměr 50 ; Kovový emblém fotbal, průměr 50 ; Kovový emblém fotbal, průměr 50

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

půjčky na zastavarny index. To vyplníš, je tam i adresa příjemce, tam stačí zadat jen název

půjčky na zastavarny index. To vyplníš, je tam i adresa příjemce, tam stačí zadat jen název půjčky na zastavarny index. To vyplníš, je tam i adresa příjemce, tam stačí zadat jen název půjčky na zastavarny index. C a řízení traktoru a kombajnu 4 4188x 14. 2011 10:49 Uživatel: sorbonos Věk: 38Město:Ocelové

Více

půjčky ihned zlateslevy cz. Slevové servery a slevové agregátory Klasické slevové servery doplnily během pár měsíců takzvané slevové agregátory, zvané

půjčky ihned zlateslevy cz. Slevové servery a slevové agregátory Klasické slevové servery doplnily během pár měsíců takzvané slevové agregátory, zvané půjčky ihned zlateslevy cz. Slevové servery a slevové agregátory Klasické slevové servery doplnily během pár měsíců takzvané slevové agregátory, zvané též porovnávače. Na české scéně fungují slevové servery

Více

SEZNAM SPORTŮ Lze sjednat výběrově V případě dotazů kontaktujte správu smluv CP Allianz pojišťovny, a. s. tel:224 405 839

SEZNAM SPORTŮ Lze sjednat výběrově V případě dotazů kontaktujte správu smluv CP Allianz pojišťovny, a. s. tel:224 405 839 SEZNAM SPORTŮ Lze sjednat výběrově V případě dotazů kontaktujte správu smluv CP Allianz pojišťovny, a. s. tel:224 405 839 SPORT aerobic airsoft aquaaerobic badminton baseball basketbal běh na lyžích po

Více

71 PRONÁJEM STROJŮ A PŘÍSTROJŮ BEZ OBSLUHY, PRONÁJEM VÝROBKŮ PRO OSOBNÍ POTŘEBU A PŘEVÁŽNĚ PRO DOMÁCNOST. Kód SKP N á z e v HS/CN

71 PRONÁJEM STROJŮ A PŘÍSTROJŮ BEZ OBSLUHY, PRONÁJEM VÝROBKŮ PRO OSOBNÍ POTŘEBU A PŘEVÁŽNĚ PRO DOMÁCNOST. Kód SKP N á z e v HS/CN Poznámka: V tomto oddílu není klasifikován finanční leasing (65.21.10). 71.1 Pronájem osobních a lehkých dodávkových automobilů do 3,5 tuny 71.10 Pronájem osobních a lehkých dodávkových automobilů do 3,5

Více

Oborové členění FOR KIDS FOR TEENS FOR SENIOR FOR PETS FOR ARTWORK PVA EXPO PRAHA, 3. 6. dubna 2014

Oborové členění FOR KIDS FOR TEENS FOR SENIOR FOR PETS FOR ARTWORK PVA EXPO PRAHA, 3. 6. dubna 2014 6 1. FOR KIDS 1.1. Domov 1.1.1. Nábytek a vybavení pro kojence (postýlky, přebalovací pulty, kolébky, vaničky) 1.1.2. Nábytek do dětských a studentských pokojů 1.1.3. Nábytek pro handicapované děti 1.1.4.

Více

Jak se mění český spotřebitel?

Jak se mění český spotřebitel? Jak se mění český spotřebitel? Mediaresearch, a.s., 2012 Česká populace základní info Celková populace ČR 10 505 445 Zdroj: ČSÚ Děti 0-14let 1 541 241 Zdroj: ČSÚ Běžná populace 15+ 8 964 204 Zdroj: ČSÚ

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ÚNOR 2010

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ÚNOR 2010 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ÚNOR 2010 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 370335 368681 Adresa 368479 368447 Tel. 100687 78686 Fax

Více

Ztráty a nálezy. Od byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci:

Ztráty a nálezy. Od byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci: Ztráty a nálezy Od 1.8.2016 byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci: č. evid. nález datum nalezení vyhlášeno 206. Dámská hnědá kabelka 4.8.2016 4.8.2016 208. Mobilní telefon NOKIA 13.8.2016

Více

půjčka cetelem jak to vidí. Hlavní předností je právě tato rychlost s jakou vše vybavíte

půjčka cetelem jak to vidí. Hlavní předností je právě tato rychlost s jakou vše vybavíte půjčka cetelem jak to vidí. Hlavní předností je právě tato rychlost s jakou vše vybavíte půjčka cetelem jak to vidí. Recenzi můžete charakterizovat jako kompletní názor na půjčku se snahou být nestanný.

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

RTB: Cena cílení v DSP

RTB: Cena cílení v DSP RTB: Cena cílení v DSP KATEGORIE Sociodemografie Standard Premium/Custom CENA 6 10 Kč* 15 25 Kč* 30 45 Kč* Věkové kategorie Behaviorální cílení Premium: GRANULARITA

Více

VÁM ZDARMA NABÍDNEME, VÝŠKU,DÉLKU PŮJČKY. PŮJČKY HOTOVOSTNÍ: zaměstnancepůjčky pro OSVČpůjčky na mateřské dovolenépůjčky

VÁM ZDARMA NABÍDNEME, VÝŠKU,DÉLKU PŮJČKY. PŮJČKY HOTOVOSTNÍ: zaměstnancepůjčky pro OSVČpůjčky na mateřské dovolenépůjčky půjčka ihned semily nemocnice jihlava. NOVĚ- PŮJČKY I PRO PROBLÉMOVÉ, NA ZÁKLADĚ O VÁM ZDARMA NABÍDNEME, VÝŠKU,DÉLKU PŮJČKY. PŮJČKY HOTOVOSTNÍ: mohou být jako: půjčky pro důchodcepůjčky pro zaměstnancepůjčky

Více

FYZIOLOGIE ZÁTĚŢE. Martina Bernaciková Lukáš Olejníček Milan Mojţíš. Konzultační hodiny: pouze po domluvě em

FYZIOLOGIE ZÁTĚŢE. Martina Bernaciková Lukáš Olejníček Milan Mojţíš. Konzultační hodiny: pouze po domluvě  em FYZIOLOGIE ZÁTĚŢE Martina Bernaciková Lukáš Olejníček Milan Mojţíš Konzultační hodiny: pouze po domluvě emailem Podmínky ukončení předmětu docházka (max. 2 absence na cvičeních) pracovní listy + protokoly

Více

Emblémy kovové 25 mm

Emblémy kovové 25 mm Emblémy kovové 25 mm Emblém fotbal zlato Emblém fotbal stříbro Emblém fotbal bronz Kovový emblém fotbal, průměr 25 mm; medaile, plakety, trofeje, kokardy a na Kovový emblém fotbal, průměr 25 mm; Kovový

Více

návod, tipy, rady Text uživatele:v drogerce. 2012 15:03 Uživatel: Lucy Věk: 23Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě Téma:Jak

návod, tipy, rady Text uživatele:v drogerce. 2012 15:03 Uživatel: Lucy Věk: 23Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě Téma:Jak půjčky žlute půjčky online. 2012 15:23 Uživatel: Barča Téma:Jak vyprat žluté skvrny od potu na půjčky žlute půjčky online oblečení - zkušenosti, postup, návod, tipy, rady Text uživatele:v drogerce. 2012

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 381590 381276 Adresa 381070 381070 Tel. 93601 73006 Fax

Více

Partnerství Zelená úsporám Projekt na propagaci energeticky úsporných výrobků

Partnerství Zelená úsporám Projekt na propagaci energeticky úsporných výrobků Partnerství Zelená úsporám Projekt na propagaci energeticky úsporných výrobků D.Hájek, M.Mareš, P.Růžička Seminář Energeticky úsporné spotřebiče PRE, 3.12.2009 Partnerství ZÚ Projekt navazující na program

Více

Praha, 3. června 2014 www.vseosporeni.cz

Praha, 3. června 2014 www.vseosporeni.cz Praha, 3. června 2014 www.vseosporeni.cz 2 OBSAH PREZENTACE Úvod Dovolená Čechů v roce 2014 ING Bank Index úspor domácností ING Bank Potenciál spoření Hlavní zjištění 3 DOVOLENÁ ČECHŮ V ROCE 2014 5 Téměř

Více

Technika odbytu... 2 Odborný výcvik... 3 Nauka o nápojích a potravinách... 4 Ekonomika... 5 Svět práce... 6 Anglický jazyk... 7 Německý jazyk...

Technika odbytu... 2 Odborný výcvik... 3 Nauka o nápojích a potravinách... 4 Ekonomika... 5 Svět práce... 6 Anglický jazyk... 7 Německý jazyk... U Krbu 45/521, Praha 10 Malešice Školní rok: 2014/2015 Obor: 65-51-H/01 Kuchař číšník (ŠVP Číšník) Obsah Technika odbytu... 2 Odborný výcvik... 3 Nauka o nápojích a potravinách... 4 Ekonomika... 5 Svět

Více

Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty. křížkem.

Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty. křížkem. Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty Informace pro vyplnění dotazníku: vhodná odpověď bude při řízeném rozhovoru označena

Více

FYZIOLOGIE ZÁTĚŢE. Martina Bernaciková. A33/dv.305. Konzultační hodiny: St: Pá: dle domluvy mailem.

FYZIOLOGIE ZÁTĚŢE. Martina Bernaciková. A33/dv.305. Konzultační hodiny: St: Pá: dle domluvy mailem. FYZIOLOGIE ZÁTĚŢE Martina Bernaciková bernacikova@fsps.muni.cz A33/dv.305 Konzultační hodiny: St: 10.30 11.30 Pá: dle domluvy mailem Podmínky ukončení předmětu docházka (max. 2 absence na cvičeních) pracovní

Více

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Stříbrný rybník Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Na pomezí Přírodního parku řeky Orlice a Novohradeckých lesů U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové Adrenalin park Vodní centrum Celoroční

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

a) pomoc při zajištění chodu domácnosti pomoc s úklidem a údržbou domácnosti a osobních věcí:

a) pomoc při zajištění chodu domácnosti pomoc s úklidem a údržbou domácnosti a osobních věcí: Podpora samostatného bydlení je terénní služba pro lidi se zdravotním postižením, která je zaměřena na získávání, trénink a rozvoj osobních kompetencí, schopností a dovedností člověka, aby mohl žít a fungovat

Více

výstavběad ATELIER spol půjčka online ihned kuřim bazén podolí. stavebarchitektonický ATELIÉR 2H s půjčka online ihned kuřim

výstavběad ATELIER spol půjčka online ihned kuřim bazén podolí. stavebarchitektonický ATELIÉR 2H s půjčka online ihned kuřim půjčka online ihned kuřim bazén podolí. IČO:60751151výroba, obchod a služby neuvedené 3 živnostenského zákona,projektová činnost v investiční výstavběad ATELIER spol půjčka online ihned kuřim bazén podolí.

Více

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

OZNÁMENÍ O NÁLEZU VĚCI

OZNÁMENÍ O NÁLEZU VĚCI Statutární město Pardubice I Magistrát města Pardubic Kancelář tajemníka Oddělení hospodářské správy nám. Republiky 12, 530 21 Pardubice Vyřizuje: Jana Brandejská Telefon: 466 859 606 Email: jana.brandejska@mmp.cz

Více

TEST VAŠEHO BOHATSTVÍ. aneb. Finanční mapa: V výdaje: Dům - cena domu v Kč Výdaje s domem: - Voda Kč/měsíčně Kč/ročně

TEST VAŠEHO BOHATSTVÍ. aneb. Finanční mapa: V výdaje: Dům - cena domu v Kč Výdaje s domem: - Voda Kč/měsíčně Kč/ročně TEST VAŠEHO BOHATSTVÍ aneb FINANČNÍ NEZÁVISLOST nebo ŽIVOT NA DLUH? Finanční mapa: Vyplňtě jednotlivá pole a sestavte si své vlastní finanční účetnictví. Konečné porovnání Výdajů a Příjmů Vám ukáže, zda

Více

mapy. Žádost si vyplňte na webu www. Zajišťujeme lidem ideální Volejte: 604 462 481 Nabídka Rychlá půjčka bez půjčka pro ženy

mapy. Žádost si vyplňte na webu www. Zajišťujeme lidem ideální Volejte: 604 462 481 Nabídka Rychlá půjčka bez půjčka pro ženy půjčka pro ženy na mateřske trutnov mapy. Poskytování poradenství v oblasti investování pro ženy na mateřske trutnov mapy. cz Nabízíme úvěry z bankovního i nebankovního sektoru, pojištění a penzijní připojištění.

Více

Tab. H.2 Ekonomické subjekty podle převažující činnosti CZ-NACE ve Středočeském kraji a jeho okresech k

Tab. H.2 Ekonomické subjekty podle převažující činnosti CZ-NACE ve Středočeském kraji a jeho okresech k Celkem 328 029 25 049 22 260 35 261 22 365 16 429 24 149 27 311 23 723 47 894 41 630 30 045 11 913 v tom: A Zemědělství, lesnictví a rybářství 14 706 1 901 933 1 084 929 1 006 1 245 1 048 1 193 1 464 1

Více

Váš kompletní seznam pro elektroinstalaci

Váš kompletní seznam pro elektroinstalaci Váš kompletní seznam pro elektroinstalaci Projekt Jméno, příjmení Adresa Kuchyň Obývací pokoj Osvětlení pracovní plochy Stolní lampa Osvětlení skříňky / vitríny Kráječ chleba Otvírák na konzervy Digestoř

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ČERVEN 2011

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ČERVEN 2011 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ČERVEN 2011 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 380463 380169 Adresa 379967 379967 Tel. 128763 101540 Fax

Více

Příručka k cestovnímu pojištění Wüstenrot ProCesty

Příručka k cestovnímu pojištění Wüstenrot ProCesty Wüstenrot ProCesty Příručka k cestovnímu pojištění Wüstenrot ProCesty Cestovní pojištění je určeno k zabezpečení pojištěných osob na jejich cestách v zahraničí. Co pojišťujeme V rámci cestovního pojištění

Více

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2012 (Dotazník s filtry) IDENTIFIKACE Číslo okresu Číslo SO

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2012 (Dotazník s filtry) IDENTIFIKACE Číslo okresu Číslo SO SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 0 (Dotazník s filtry) IDENTIFIKACE okresu SO bytu domácnosti Čtvrtletí zařazení Filtr Mohu Vám položit několik otázek z oblasti

Více

Rekreologie - kategorizace

Rekreologie - kategorizace Rekreologie - kategorizace Motivační činitelé rekreace jsou regenerace fyzických a duševních sil Rekreace - hrubé rozdělení pasivní - odpočinek, četba, poslech hudby, sledování TV, vzdělávání, nejsou limitovány

Více

Ceník reklamních ploch 2015

Ceník reklamních ploch 2015 Ceník reklamních ploch 2015 Celkové náhledy reklamních pozic na HLEDEJCENY.cz Reklamní pozice v katalogu detail produktu... 2 Reklamních pozice v katalogu procházení kategorií... 3 Leaderboard... 4 Komerční

Více

PROGRAM V - Organizace sportu ,0 R - k rozdělení

PROGRAM V - Organizace sportu ,0 R - k rozdělení PROGRAM V - Organizace sportu 1 080 000,0 R - k rozdělení 2 062,1 Platby programu V A. SPORTOVNÍ SVAZY - TOP 80 780 000,0 150 000,0 150 000,0 1 080 000,0 Dodané 33 770 742,1 2 032 412,7 DOTACE Dotace žádosti

Více

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Nikdy. není. pozdě. na vaše. vzdělání. Ceník. profesních kurzů. www.bivs.cz

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Nikdy. není. pozdě. na vaše. vzdělání. Ceník. profesních kurzů. www.bivs.cz CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Nikdy není pozdě na vaše vzdělání Ceník profesních kurzů www.bivs.cz PRAHA DLOUHODOBÉ ZÁKLADY BANKOVNICTVÍ (1 semestr) 28. 9. 2011 15. 12. 2011 15 900 Kč/semestr 1001-11 OCEŇOVÁNÍ

Více

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! Nakoupili jste u nás v loňském roce

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! Nakoupili jste u nás v loňském roce Klub Nomiland Nakoupili jste u nás v loňském roce a nezkontrolovali jste si počet získaných? za množství produktů z našeho katalogu vyberte si z více než 7500 produktů Každá mateřská, základní nebo speciální

Více

P A N E L B O O K 2015

P A N E L B O O K 2015 P A N E L B O O K 2015 2 50 000 respondentů v České republice 20 000 respondentů na Slovensku Český a Slovenský národní panel Společnost Český národní panel s působností v České a Slovenské republice byla

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 6.1.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.1.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.1.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.1.2014 Tričko. 5 13/14 17.1.2014 Taška. 6 15/14 20.1.2014

Více

EVROPSKÝ LETNÍ BAROMETER SKUPINY FERRATUM 2015

EVROPSKÝ LETNÍ BAROMETER SKUPINY FERRATUM 2015 page 1 EVROPSKÝ LETNÍ BAROMETER SKUPINY FERRATUM 2015 Letní prázdninové výdaje v poměru k disponibilnímu příjmu domácnosti Za co Evropané v létě utrácejí? VÝDAJE VE SROVNÁNÍ S JINÝMI ZEMĚMI ESTONSKO 60.2

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2011. (Dotazník s filtry)

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2011. (Dotazník s filtry) SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 0 (Dotazník s filtry) Filtr Číslo otázky Otázka a odpovědi Mohu Vám položit několik otázek z oblasti informačních technologií?

Více

NABÍDKA ODBORNÝCH ČINNOSTÍ

NABÍDKA ODBORNÝCH ČINNOSTÍ Odhad nemovitostí JUDr. Jaroslav Kubát - reality - soudní znalec - odhadce cen nemovitosti - odhady ceník - posudky - smlouvy - právník - zajištění prodeje nemovitostí - kupní smlouvy - poradenství, konzultace

Více

Slabé stránky možnost přehlcení reklamou nebezpečí rozmělnění zaměření časopisu v případě externí inzerce

Slabé stránky možnost přehlcení reklamou nebezpečí rozmělnění zaměření časopisu v případě externí inzerce INA sport Projekt: Firemní (klientský) časopis Komunikační cíl: zvýšení podvědomí o jednotlivých značkách budování pozitivního vědomí o značkách globální podpora prodeje zvýšení odbytu jednotlivých produktů

Více

půjčky bez registru kraslice. Rodičkovská dovolena jí bude končit v měsíci květnu 2013. Neodevzdání tohoto základního tiskopisu může být sankciováno

půjčky bez registru kraslice. Rodičkovská dovolena jí bude končit v měsíci květnu 2013. Neodevzdání tohoto základního tiskopisu může být sankciováno půjčky bez registru kraslice. Rodičkovská dovolena jí bude končit v měsíci květnu 2013. Neodevzdání tohoto základního tiskopisu může být sankciováno pokutou a zdravotní pojištění je vypočteno v pravděpodobné

Více

www.axa-assistance.cz kategorie sportů

www.axa-assistance.cz kategorie sportů kategorie sportů Běžné sporty sporty bez navýšení základních sazeb Zahrnuje následující běžné oddychové sportovní aktivity a sporty provozované na rekreační úrovni: aerobic airsoft aquaaerobic badminton

Více

odpilotovaných materiálů v šabloně Datum pilotáže 24. 9. 2012 29. 1. 2013 Třída v pilotáži KAD1, KOS1, IK1,AZ1,AZ2,IK3,KPO2,PO3,K3A,KČ3A,KČ3B,A3

odpilotovaných materiálů v šabloně Datum pilotáže 24. 9. 2012 29. 1. 2013 Třída v pilotáži KAD1, KOS1, IK1,AZ1,AZ2,IK3,KPO2,PO3,K3A,KČ3A,KČ3B,A3 ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/34. 0185 Moderní škola 21. století Číslo a název šablony II/2 Inovace a zkvalitnění výuky cizích jazyků na stř. školách klíčové aktivity

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 Položka Druhové třídění: p ř í j m y V ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 7 380,00 1112 Daň z příjmů FO z podnikání 1 206,00 1113 Daň z příjmů

Více

52 MALOOBCHOD KROMĚ MOTOROVÝCH VOZIDEL; OPRAVY VÝROBKŮ PRO OSOBNÍ POTŘEBU A PŘEVÁŽNĚ PRO DOMÁCNOST. Kód SKP N á z e v HS/CN

52 MALOOBCHOD KROMĚ MOTOROVÝCH VOZIDEL; OPRAVY VÝROBKŮ PRO OSOBNÍ POTŘEBU A PŘEVÁŽNĚ PRO DOMÁCNOST. Kód SKP N á z e v HS/CN Poznámka: V tomto oddílu je klasifikováno i zprostředkování maloobchodu a to do skupin podle konkrétního druhu zboží (kromě zprostředkování maloobchodu motorových vozidel). 52.1 Maloobchod provozovaný

Více

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! za TESCO poukázky

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! za TESCO poukázky Klub Nomiland Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! 1. nasbírané body za: za množství produktů z našeho katalogu 2. za TESCO Nakoupili jste

Více

kamarádů. Nebankovní půjčky poskytované soukromými firmami jsou například porovnání cen mobilních telefonů na Heurece a recenze

kamarádů. Nebankovní půjčky poskytované soukromými firmami jsou například porovnání cen mobilních telefonů na Heurece a recenze nebankovní půjčky porovnani cen zboží cz. 2014 admin Potřebujete půjčit peníze a je vám kamarádů. Nebankovní půjčky poskytované soukromými firmami jsou totiž jednoduché na získání a nejsou ani příliš pomalé.

Více

MAS Blanský les - Netolicko

MAS Blanský les - Netolicko B2B KONFERENCE - TO PODKLETÍ MAS Blanský les - Netolicko 28.3.2018, Zlatá Koruna Financování investičních projektů v oblasti cestovního ruchu MAS Blanský les - Netolicko Opatření 19 - Podpora místního

Více

... nechte to na nás

... nechte to na nás ... nechte to na nás UBYTOVÁNÍ hotely a penziony pronájem vil u moře ubytování na farmách pronájem hausbotů, plachetnic, motorových jachet plavby po exotických mořích plavby po říčních kanálech TRANSFERY

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

Vila na Floridě. na vyžádání. Cena zahrnuje:

Vila na Floridě. na vyžádání. Cena zahrnuje: Vila na Floridě na vyžádání Cena zahrnuje: komplexní užívání vily v plném rozsahu zdarma přístup na internet kabelová TV vodné a stočné veškeré lůžkoviny, ručníky, toaletní potřeby Plně vybavená vila nabízí

Více

JAK HOSPODAŘÍ ČESKÉ DOMÁCNOSTI

JAK HOSPODAŘÍ ČESKÉ DOMÁCNOSTI TISKOVÁ INFORMACE Z VÝZKUMU STEM TRENDY 1/13 VYDÁNO DNE 13.2. 13 JAK HOSPODAŘÍ ČESKÉ DOMÁCNOSTI Téměř polovina dotázaných občanů (46 ) je z hlediska úspor a půjček v plusu, třetina (34 ) má bilanci vyrovnanou

Více

Den otevřených dveří Animátor sportovních aktivit Tělesná výchova a sport Kondiční trenér Učitelství TV pro ZŠ a SŠ

Den otevřených dveří Animátor sportovních aktivit Tělesná výchova a sport Kondiční trenér Učitelství TV pro ZŠ a SŠ Den otevřených dveří Obory: Bc. Animátor sportovních aktivit Bc. Tělesná výchova a sport směr Trenérství směr Rozhodčí fotbalu směr Rozhodčí florbalu směr Rozhodčí ledního hokeje NMgr. Kondiční trenér

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO právní nauka, management a marketing 1. Základní právní pojmy 2. Ústavní právo 3. Občanské právo, absolutní majetková práva 4. Občanské právo, relativní majetková práva 5. Podnikání a obchodní právo dle

Více

Příloha č.1 Seznam vhodných míst v blízkosti hlavních hraničních přechodů, na nichž proběhne šetření dat

Příloha č.1 Seznam vhodných míst v blízkosti hlavních hraničních přechodů, na nichž proběhne šetření dat Příloha č.1 Seznam vhodných míst v blízkosti hlavních hraničních přechodů, na nichž proběhne šetření dat Šetření proběhne na vhodných místech v blízkosti těchto silničních hraničních přechodů: Aš Břeclav

Více

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt...

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt... Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze.. 06 Pro subjekt.... Kvalita zařízení POČET KVĚTIN. Venkovní prostory.. Označení Jak jde subjekt najít? Např. s mapou, popisem trasy, informační

Více

KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU

KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU PANTONE COOL GRAY 4 CMYK 0 0 0 25 RGB 204 204 205 KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU PANTONE 2728 CMYK 96 69 0 0 RGB 35 84 155 PANTONE COOL GRAY 9 CMYK 0 0 0 50 RGB 153 153 153 PANTONE COOL GRAY 4 CMYK 0

Více

Jednotná klasifikace oblastí informací pro ICM v ČR

Jednotná klasifikace oblastí informací pro ICM v ČR Jednotná klasifikace oblastí informací pro ICM v ČR 1. Vzdělávání v ČR 1.1. Aktuality 1.2. Legislativa 1.3. Dokumenty 1.4. Rámcové vzdělávací programy 1.4.1. RVP pro MŠ 1.4.2. RVP pro ZŠ 1.4.3. RVP pro

Více

Kód SKP N á z e v HS/CN K SLUŽBY V OBLASTI NEMOVITOSTÍ A PRONÁJMU; PODNIKATELSKÉ SLUŽBY. 70.1 Služby v oblasti vlastních nemovitostí (kromě pronájmu)

Kód SKP N á z e v HS/CN K SLUŽBY V OBLASTI NEMOVITOSTÍ A PRONÁJMU; PODNIKATELSKÉ SLUŽBY. 70.1 Služby v oblasti vlastních nemovitostí (kromě pronájmu) K SLUŽBY V OBLASTI NEMOVITOSTÍ A PRONÁJMU; PODNIKATELSKÉ SLUŽBY 70 SLUŽBY V OBLASTI NEMOVITOSTÍ 70.1 Služby v oblasti vlastních nemovitostí (kromě pronájmu) 70.11 Služby související s organizací výstavby

Více

SOL PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY. STANDARD č. 3

SOL PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY. STANDARD č. 3 SOL STANDARD č. 3 PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc při Dětském centru R. A. Dvorského 1710 544 01 Dvůr Králové nad Labem provozované Sdružením ozdravoven a léčeben okresu

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

Rodinný rozpočet. - na základě pojištění - nemocenská. - důchod. - státní politiky zaměstnanosti. - dávky státní sociální podpory

Rodinný rozpočet. - na základě pojištění - nemocenská. - důchod. - státní politiky zaměstnanosti. - dávky státní sociální podpory Rodinný rozpočet Doporučený postup: 1. Sepsat všechny čisté příjmy domácnosti (rodiny) 2. Sepsat seznam všech měsíčních výdajů 3. Porovnat rozdíl mezi příjmy a výdaji Příjmy: - plat,mzda (na základě pracovního

Více

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno některými z rakouských nejvyšších hor. Samotné údolí nabízí

Více

Členům VV ČOV V Praze dne 26. dubna 2016

Členům VV ČOV V Praze dne 26. dubna 2016 Členům VV ČOV V Praze dne 26. dubna 2016 Vzhledem k úpravě poskytování darů provozovateli loterií Českému olympijskému výboru obsažené od roku 2014 v zákoně o loteriích, obdržel ČOV ke dni 22. 4. 2016

Více

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s.

Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Čtenáři serverů skupiny idnes.cz Internetové servery mediální skupiny MAFRA, a.s. Výzkum návštěvnosti internetu NetMonitor Výzkumný projekt, který poskytuje informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO, příspěvková organizace

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO, příspěvková organizace právní nauka, management a marketing 1. Základní právní pojmy 2. Ústavní právo 3. Občanské právo, absolutní majetková práva 4. Občanské právo, relativní majetková práva 5. Podnikání a obchodní právo dle

Více

Zásady stanovení výše nájemného z nebytových prostor

Zásady stanovení výše nájemného z nebytových prostor Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 53.38.08 Zásady stanovení výše nájemného z nebytových prostor Při tvorbě nových zásad stanovení výše nájemného z nebytových prostor se vycházelo z kritérií

Více

VYBER SI SVŮJ VLASTNÍ POHYB

VYBER SI SVŮJ VLASTNÍ POHYB VYBER SI SVŮJ VLASTNÍ POHYB UPOZORNĚNÍ: Uvedené informace mají pouze doporučující charakter, konečný barevný odstín brýlové čočky určuje její nositel / zákazník. VYSOKOHORSKÁ TURISTIKA horolezectví / lyžování

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO, příspěvková organizace

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ZNOJMO, příspěvková organizace právní nauka, management a marketing 1. Základní právní pojmy 2. Ústavní právo 3. Občanské právo, absolutní majetková práva 4. Občanské právo, relativní majetková práva 5. Podnikání a obchodní právo dle

Více

Macoun - Hračky_sashec_queue. Daňové změny: Hlaste i osvobozené.

Macoun - Hračky_sashec_queue. Daňové změny: Hlaste i osvobozené. rychla online půjčka semily hračky. Nabídka U NÁS si lze půjčit 24 hodin denně, 7 dní v týd Lokalita: Celá ČR Detail inzerátu Nabízíme malé půjčky pro každého vyřízené již za 10 minut. Půjčovny přívěsných

Více

Úvěry na sezónní náklady Účelové podnikatelské provozní úvěry poskytnuté klientům na sezónní náklady. Zahrnují i provozní úvěry neziskovému sektoru.

Úvěry na sezónní náklady Účelové podnikatelské provozní úvěry poskytnuté klientům na sezónní náklady. Zahrnují i provozní úvěry neziskovému sektoru. : 30 POPIS ČÍSELNÍKU : Výčet položek číselníku: Typy úvěrů TYPUVERU Typy účelových a finančních úvěrů podle účelu použití úvěru nebo jeho charakteru. Doplňkově obsahuje účelovou kategorizaci uložených

Více

Zjednodušený Finanční plán rychlý návod

Zjednodušený Finanční plán rychlý návod Zjednodušený Finanční plán rychlý návod Osobní údaje Jméno klienta Nemusí se nutně jednat o celé jméno klienta (z důvodů diskrétnosti) Doporučujeme používat pouze křestní jméno nebo zkratku jméno klienta

Více

HRACÍ ŘÁD. 1. Každý člen klubu má právo pouze na jednu rezervaci v délce 60 minut a jednotlivou

HRACÍ ŘÁD. 1. Každý člen klubu má právo pouze na jednu rezervaci v délce 60 minut a jednotlivou HRACÍ ŘÁD 1. Každý člen klubu má právo pouze na jednu rezervaci v délce 60 minut a jednotlivou rezervaci lze provést max. s předstihem 6 dní. 2. Teprve po ukončení hry je možné provést další rezervaci,

Více

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Prezentace společnosti Výhled fungování střediska Polárka 2.4.2013 Ing. Petr Slunský Motto společnosti Cílem společnosti je spokojený zákazník, který se rád vrací. Motem

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016 Loď Celebrity Reflection Plná penze Termín: 26. 2. - 6. 3. 2016 Loď Celebrity Reflection, člen lodní společnosti Celebrity Cruises, je v provozu

Více

Lifestyle magazín Samuraj.cz MEDIA KIT

Lifestyle magazín Samuraj.cz MEDIA KIT -6 Lifestyle magazín Samuraj.cz MEDIA KIT Obsah Media Kitu Úvodní informace o magazínu Hlavní rubriky magazínu Informace o čtenářích Nabízené produkty Možné formáty a umístění bannerové reklamy Kontaktní

Více