Strana 1 / /08 4 DÚ/Lh DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, PRAHA 2 VINOHRADY PRAHA.CZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Strana 1 / 15 10 0125/08 4 DÚ/Lh DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 VINOHRADY WWW.DU PRAHA.CZ"

Transkript

1 Strana 1 / 15 DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, PRAHA 2 VINOHRADY PRAHA.CZ Oprávněná úřední osoba: Ing. Petr Linhart V Praze dne Telefon: E mail: linhart@du praha.cz Č.j.: R O Z H O D N U T Í Drážní úřad, jako drážní správní úřad podle ustanovení 54 odst. 1 zákona č. 266/1994 Sb., o dráhách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), a jako speciální stavební úřad pro stavby drah a stavby na dráze, podle 7 odst. 1 zákona a podle 15 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon), stavby dráhy: v y d á v á na základě výsledku provedeného stavebního řízení podle ustanovení 115 odst. 1 a odst. 2 stavebního zákona s t a v e b n í p o v o l e n í Trať Liberec Harrachov Výstavba přejezdového zabezpečovacího zařízení světelného na přejezdu v km 19,219 Stavebník: SŽDC, s.o., Správa dopravní cesty Liberec, Nákladní 459, Liberec, IČ Umístění stavby: Stavba je umístěna na pozemcích parc. č. 2610, 2702/1 a 2702/2 v k.ú. Lučany nad Nisou. Stručný popis stavby: Na železniční přejezd v km 19,219 bude umístěno přejezdové zabezpečovací zařízení světelné typu PZS 3SBI, kterým bude nahrazeno zabezpečení žel. přejezdu výstražnými kříži. Technologie žel. přejezdu bude umístěna do reléového domku, který bude umístěn v blízkosti řešeného žel. přejezdu. Ovládání zabezpečovacího zařízení bude probíhat automaticky jízdou vlaku počítači náprav. Kabelizace bude provedena v rámci nutnosti napojení počítačů náprav na reléovou logiku. Součást technologie bude i diagnostické a záznamové zařízení stavu žel. přejezdu. Elektrická přípojka na veřejnou rozvodnou síť, bude provedena z bývalého nákladiště v Lučanech nad Nisou.

2 Strana 2 / 15 Podmínky pro provedení stavby: 1. Stavba bude provedena podle projektové dokumentace, vypracované firmou (projektant): Ing. Jaromír Rezek TIMOC, Donská 397, Liberec 30, IČ (odpovědný projektant Ing. Jaromír Rezek, osvědčení o autorizaci projektanta ČKAIT ) ověřené Drážním úřadem ve stavebním řízení. Případné změny nesmí být provedeny bez předchozího povolení Drážního úřadu. 2. Provádět stavbu může, jako zhotovitel, jen stavební podnikatel, který při její realizaci zabezpečí odborné vedení provádění stavby stavbyvedoucím. Dále je povinen zabezpečit, aby práce na stavbě, k jejichž provádění je předepsáno zvláštní oprávnění, vykonávaly jen osoby, které jsou držiteli takového oprávnění. 3. Zhotovitel stavby je povinen dodržet obecné požadavky na výstavbu, popřípadě jiné technické předpisy a technické normy a zajistit dodržování povinností k ochraně života, zdraví, životního prostředí a bezpečnosti práce vyplývajících ze zvláštních právních předpisů. 4. Stavebník je povinen Drážnímu úřadu písemně oznámit termín zahájení stavby a název a sídlo stavebního podnikatele, který bude stavbu provádět. 5. Před zahájením stavby stavebník zajistí vytýčení všech podzemních vedení a zařízení v obvodu staveniště, jejich případnou ochranu a přeložení podle příslušných norem a předpisů za odborného dohledu správců (vlastníků) vedení a zařízení. Doklady o odsouhlasení realizace případných přeložek předloží stavebník spolu se žádostí o vydání kolaudačního souhlasu (s oznámením o užívání stavby). 6. Před záhozem podzemních vedení, zařízení a přeložek inženýrských sítí bude provedeno jejich zaměření situačními a výškovými kótami. 7. Stavba bude dokončena nejpozději do , včetně zkušebního provozu. 8. Stavebník dodrží podmínky vyjádření: Městského úřadu Jablonec nad Nisou, Odboru správy majetku, dopravní a silniční úřad, Mírové náměstí 19, Jablonec nad Nisou č.j.: 201/2007/DSÚ/PDSZUK ze dne : 8.1. V případě, že bude nutné kabelové vedení umístit do silničního pozemku sil. III. tř. je nutné požádat zdejší DSÚ o povolení zvláštního užívání umístění inženýrských sítí a jiných nadzemních nebo podzemních vedení všeho druhu v silničním pozemku v souladu 25 odst. 6, písm. d) zákona o pozemních komunikacích. Zákonnou podmínkou pro vydání tohoto rozhodnutí je předchozí souhlas vlastníka komunikace 8.2. Pro vlastní realizaci požádá zhotovitel zdejší DSÚ dle 77, odst. 1, písm. c) zák.č. 361/21000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změně některých zákonů ve znění pozdější předpisů o stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích a v případě potřeby úplné uzavírky silnice III. tř. požádá o povolení úplné uzavírky silnice dle 24, odst. 1 zákona o pozemních komunikacích. Přechodnou úpravu na pozemní komunikaci stanoví v souladu s 77 zák. č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a změněn některých zákonů Městský úřad Jablonec nad Nisou po předchozím vyjádření orgánu policie.

3 Strana 3 / V průběhu provádění stavby nesmí být na komunikaci skladován žádný materiál a komunikace nesmí být znečištění, případné znečištění bude hned odstraněno. 9. Stavebník dodrží podmínky vyjádření: Vyjádření: Krajské správy silnic Libereckého kraje, České mládeže 632/32, Liberec 6 zn.: TSJN/8342 ze dne : 9.1. Před započetím prací musí být uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene mezi stavebníkem a Libereckým krajem Přechod silnice III/29037 bude realizován protlakem s tlačnými jámami mimo AB povrch silnice III/ Po dokončení bude předmětný úsek silnice protokolárně předán zástupci KSSLK Záruční doba na prováděné práce je 36 měsíců od data protokolárního předání stavby. 10. Stavebník dodrží podmínky vyjádření: Telefónica O2 Czech Republic, a.s., DLSS Liberec, P.O.Box 56, Praha 3 č.j.: /07/LIB/MM0 ze dne : Při provádění stavebních nebo jiných prací je stavebník nebo jim pověřený subjekt povinen učinit nezbytné opatření, aby nedošlo k ohrožení nebo poškození SEK, zejména: 10.1.Při činnostech v blízkosti vedení SEK je povinen respektovat pravidla stanovená právními předpisy pro ochranná pásma podzemního vedení sítě elektronických komunikací (dále PVSEK) a nadzemního vedení sítě elektronických komunikací (dále NVSEK) tak, aby nedošlo k poškození nebo zamezení přístupu k vedení. Při křížení, nebo souběhu zemních prací s PVSEK dodrží ČSN Prostorová úprava vedení technického vybavení v platném znění a normy související, ČSN Předpisy pro ochranu sdělovacích vedení a zařízení před nebezpečnými vlivy trojfázových vedení VN, VVN a ZVN a dále ČSN Uzemnění a ochranné vodiče Před započetím zemních prací zajistit elektromagnetické vytýčení trasy PVSEK na terénu podle obdržené polohopisné dokumentace. S vyznačenou trasou PVSEK prokazatelně seznámit pracovníky, kteří budou stavební práce provádět (Nařízení vlády č. 591/2006 Sb., 3 bod b.1, příloha č. 3, kap. II. čl.1., 4. a 5.). Elektromagnetické vytýčení PVSEK je též možno objednat u společnosti Telefónica O2 Czech Republik, a.s., 15 dní před zahájením prací. Kontakt dle předloženého záznamu dodavatelských firem V případě rekonstrukčních prací v objektu upozorňujeme na povinnost provést průzkum technické infrastruktury vnějších i vnitřních vedení sítě elektronických komunikací na omítce i pod ní (Nařízení vlády č. 591/2006 Sb., 3 bod b.5, příloha č. 3, kap. XII. čl.1.1.) Pracovníky, kteří budou provádět zemní práce na staveništi upozornit, aby v případě potřeby zajistili hloubkové uložení PVSEK příčnými sondami. Upozornit je také na možnou odchylku +/ 30 cm mezi skutečným uložením PVSEK a polohovými údaji ve výkresové dokumentaci. Dále je upozornit, aby ve vzdálenosti nejméně 1,5 m od krajních vedení vyznačené trasy PVSEK nepoužívali žádných mechanizačních prostředků nebo nevhodného nářadí a aby při provádění prací v těchto místech dbali nejvyšší opatrnosti.

4 Strana 4 / Při zjištění zásadního rozporu mezi údaji v projektové dokumentaci a skutečností zastavit práce a věc oznámit zaměstnanci společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s., pověřeného ochranou sítí (dále POS). V pracích je možno pokračovat až po projednání schválení dalšího postupu Při provádění zemních prací v blízkosti PVSEK postupovat tak, aby nedošlo ke změně hloubky uložení nebo prostorového uspořádání komunikační sítě. Odkryté vedení zabezpečit proti poškození, odcizení a prověšení V místech, kde úložný kabel vystupuje ze země do budovy, rozvaděče, na sloup apod. vykonávat zemní práce velmi opatrně kvůli ubývajícímu krytí nad PVSEK. Výkopové práce v blízkosti sloupů NVSEK je povinen provádět v takové vzdálenosti, aby nedošlo k narušení jejich stability (Nařízení vlády č. 591/2006 Sb., 3 bod b.1., příloha č. 3 kap. IV. Čl. 3. a 4.) Dojde li při provádění prací k odkrytí PVSEK, vyzvat pracovníka POS ke kontrole vedení před zakrytím. Teprve pak je možno provést zához Pomocná zařízení (patníky, kontrolní měřící objekty, označníky, nadložní lana, uzemňovací soustavy, podpěry, stožáry, střešníky, konzoly apod.), které jsou součástí vedení, nesmí ani dočasně využívat k jiným účelům a nesmí být dotčena ani přemístěna Mimo vozovku není dovoleno trasu PVSEK přejíždět vozidly nebo stavební mechanizací, dokud nebude vedení zabezpečeno proti mechanickému poškození. Způsob mechanické ochrany trasy PVSEK projednat se zaměstnancem POS. Při přepravě vysokého nákladu nebo mechanizace pod NVSEK je povinnost respektovat výšku vedení nad zemí. Případné změny projednat předem se zaměstnancem POS Na trase PVSEK (včetně ochranného pásma) se nesmí měnit niveleta terénu, vysazovat trvalé porosty ani měnit rozsah zpevněných ploch (např. komunikací, parkovišť, vjezdů aj.). Nutnou změnu předem projednat se zaměstnancem POS Manipulační a skladové plochy je nutno zřizovat v takové vzdálenosti od NVSEK, aby při vykonávání prací v těchto prostorách se k vedení nemohly osoby ani mechanizace přiblížit na vzdálenost menší než 1 m (čl. 275, ČSN ) Na pracoviště POSD se obraťte i v průběhu stavby pokaždé, když je nutné řešit střet stavby se SEK: POS Liberecký kraj LB+JN p. Kraus , SM+JN p. Ježek Nerudovo nám. 120, Liberec Každé zjištěné nebo způsobené poškození nebo odcizení vedení SEK neprodleně oznamte Poruchové službě společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s., na telefonní číslo ( pro Prahu volejte ). 11. Stavebník dodrží podmínky vyjádření: ČEZ Distribuce, a.s., Guldenerova 19, Plzeň zn.: ze dne : V případě jakýchkoli zemních prací je nutné před jejich zahájením provést vytýčení trasy tohoto silového zařízení a dodržet ochranné pásmo a podmínky pro práci v tomto ochranném pásmu Zasahuje li stavba do ochranného pásma vedení nebo elektrické stanice, je gřeba předložit projektovou dokumentaci se zákresem našeho zařízení včetně kót a požádat o písemný souhlas vlastníka nebo provozovatele tohoto zařízení na základě 46, odst. (8) a (11) Zákona č. 458/2000 Sb.

5 Strana 5 / Nadzemní zařízení je viditelné a musí být respektováno dle Zákona č. 458/2000 Sb. v platném znění Umístění staveb a a kanalizace od stávajících podpěrných bodů nadzemní distribuční sítě NN v majetku ČEZ Distribuce, a.s., musí odpovídat ČSN Výkopovými pracemi nesmí být narušena stabilita stávajících podpěr bodů distribuční sítě NN v majetku ČEZ Distribuce, a.s Stavebník zajistí ochranu zařízení energetické společnosti v rozsahu daném zákona. 458/2000 Sb., příslušnými ČSN, PNE přiloženými podmínkami tak, aby během stavební činnosti ani jejím následkem nedošlo k jeho poškození. V této souvislosti odpovídá za škody jek na zařízení energetické společnosti, tak za škody vzniklé na zdraví a majetku třetím osobám. Ochranu bezporuchového provozu zařízení energetické společnosti během stavby i po jejích dokončení zajistí sám nebo u svých dodavatelů zejména tím, že bezezbytku splní podmínky, které tvoří nedílnou součástí tohoto stanoviska nebo jsou k dispozici na internetových stránkách Pokud dojde při provádění výkopových prací k obnažení podzemního kabelového vedení, je nutná po zakrytí kabelu a před zahrnutím výkopu kontrola pracovníkem Provozu SČE a.s. telefon Pokud dojde k poškození energetického zařízení, neprodleně kontaktujte Call centrum naší společnosti na telefon Dále Vám sdělujeme, že ve Vámi uvedeném zájmovém prostoru se nachází zařízení, které není v majetku ČEZ Distribuce, a.s. Jedná se o zařízení, které je součástí domovního vedení a je v majetku odběratele. 12. Stavebník dodrží podmínky souhlasu: ČEZ Distribuce, a.s., Guldenerova 19, Plzeň ze dne : 12.1.Budou dodrženy podmínky pro práci v ochranných pásmech nadzemního a podzemního vedení Veškeré práce v ochranných pásmech el. zařízení budou prováděny s největší opatrností, za dodržení podmínek bezpečnosti práce v blízkosti elektrického vedení dle PNE zejména nebudou používány jeřáby nebo jiné mechanizmy a osoby, či podměty se nesmí přiblížit vzdálenosti menší než 2 m od vodičů Bude zajištěn trvalý přístup k zařízení ČEZ Distribuce, a.s. pro manipulaci a údržbu Pracovníci provádějící práce budou prokazatelně poučeni o nebezpečí, které hrozí při nedodržení bezpečnostních předpisů Zemními prácemi nesmí být narušeno uzemnění a stabilita podpěrných bodů el. vedení VN, základy a uzemnění stávajících TS. Případné obnažení zemnící pásky je nutné neprodleně ohlásit na poruchovou linu č. tel Jakékoliv poškození nebo mimořádná událost, způsobené na elektrickém zařízení stavebníkem, musí být neprodleně oznámeny na poruchovou linku tel a budou opraveny k tíži viníka Po dokončení stavby ČEZ Distribuce a.s. nesouhlasí s vyhlášením ochranného pásma nových rozvodů, které jsou budovány, protože se již jedná o práci v ochranném pásmu

6 Strana 6 / 15 zařízení ČEZ Distribuce, a.s. Případné opravy nebo rekonstrukce na svém zařízení nebude ČEZ Distribuce, a.s. provádět na výjimku z ochranného pásma nebo na základě souhlasu s činností v tomto pásmu ČEZ Distribuce, a.s. nepřevezme žádnou zodpovědnost za případné škody na majetku a zdraví, které vzniknou stavebníkovi následkem poruchy nebo havárie elektrického zařízení nedodržením výše uvedených podmínek PODMÍNKY PRO PROVÁDĚNÍ ČINNOSTÍ, V OCHRANNÝCH PÁSMECH NADZEMNÍCH VEDENÍ Ochranné pásmo nadzemního vedení podle 46, odst. (3), Zák. č. 458/2000 Sb. je souvislý prostor vymezený svislými rovinami vedenými po obou stranách vedení ve vodorovné vzdálenosti měřené kolmo na vedení, které činí od krajního vodiče vedení na obě jeho strany: a) u napětí nad 1kV a do 35kV včetně pro vodiče bez izolace 7 metrů (resp. 10 metrů u zařízení postaveného do ), pro vodiče s izolací základní 2 metry, pro závěsná kabelová vedení 1 metr; b) u napětí nad 35 kv do 110 kv včetně 12 metrů (resp. 15 metrů u zařízení postaveného do ). V ochranné pásmu nadzemního vedení je podle 46 odst. (8) a (9) zakázáno: 1. zřizovat bez souhlasu vlastníka těchto zařízení stavby či umisťovat konstrukce a jiná podobná zařízení, jakož i uskladňovat hořlavé a výbušné látky, 2. provádět bez souhlasu vlastníka zemní práce, 3. provádět činnosti, které by mohly ohrozit spolehlivost a bezpečnost provozu těchto zařízení nebo ohrozit život, zdraví či majetek osob, 4. provádět činnosti, které by znemožňovaly nebo podstatně znesnadňovaly přístup k těmto zařízením, 5. vysazovat chmelnice a nechávat růst porosty nad výšku 3 metry. Pokud stavba nebo stavební činnost zasahuje do ochranného pásma nadzemního vedení, je třeba požádat o písemný souhlas vlastníka nebo provozovatele tohoto zařízení na základě 46, odst. (8) a (11) Zákona č. 458/000 Sb. V ochranných pásmech nadzemních vedení je třeba dále dodržovat následující podmínky: 1. Při pohybu nebo pracích v blízkosti elektrického vedení vysokého napětí se nesmí osoby, předměty, prostředky nemající povahu jeřábu přiblížit k živým částem vodičům blíže než 2 metry (dle ČSN EN ). 2. Jeřáby a jim podobná zařízení musí být umístěny tak, aby v kterékoli poloze byly všechny jejich části mimo ochranné pásmo vedení a musí být zamezeno vymrštění lana. 3. Je zakázáno stavět budovy nebo jiné objekty v ochranných pásmech nadzemních vedení vysokého napětí. 4. Je zakázáno, provádět veškeré pozemní práce, při kterých by byla narušena stabilita podpěrných bodů sloupů nebo stožárů. 5. Je zakázáno upevňovat antény, reklamy, ukazatele apod. pod, přes nebo přímo na stožáry elektrického vedení. 6. Dodavatel prací musí prokazatelně seznámit své pracovníky, jichž se to týká s ČSN EN Pokud není možné dodržet body č. 1 až 4, je možné požádat příslušný provozní útvar provozovatele distribuční soustavy o další řešení (zajištění odborného dohledu pracovníka s elektrotechnickou kvalifikací dle Vyhlášky č. 50/79 Sb., vypnutí a zajištění zařízení, zaizolování živých částí...) pokud nejsou tyto podmínky již součástí jiného vyjádření ke konkrétní stavbě. 8. V případě požadavku na vypnutí zařízení po nezbytnou dobu provádění prací je nutné požádat minimálně 20 dní před požadovaným termínem. V případě vedení nízkého napětí je možné též požádat o zaizolování části vedení. Případné nedodržení uvedených podmínek bude řešeno příslušným stavební úřadem nebo nahlášeno Státní energetické inspekci v souladu s 93, Zákona č. 458/00 Sb. jako porušení zákazu provádět činnosti v ochranných pásmech dle 46 téhož zákona PODMÍNKY PRO PROVÁDĚNÍ ČINNOSTÍ, V OCHRANNÝCH PÁSMECH PODZEMNÍCH VEDENÍ Ochranné pásmo podzemních vedení elektrizační soustavy do 110 kv včetně a vedení řídící, měřící a

7 Strana 7 / 15 zabezpečovací techniky je stanoveno v 46, odst. (5), Zák. c. 458/00 Sb. a činí 1 metr po obou stranách krajního kabelu kabelové trasy, nad 110 kv činí 3 metry po obou stranách krajního kabelu. V ochranném pásmu podzemního vedení je podle 46 odst. (8) a (10) zakázáno: a) zřizovat bez souhlasu vlastníka těchto zařízení stavby či umisťovat konstrukce a jiná podobná zařízení, jakož i uskladňovat hořlavé a výbušné látky, b) provádět bez souhlasu vlastníka zemní práce, c) provádět činnosti, které by mohly ohrozit spolehlivost a bezpečnost provozu těchto zařízení nebo ohrozit život, zdraví či majetek osob, d) provádět činnosti, které by znemožňovaly nebo podstatně znesnadňovaly přístup k těmto zařízením, e) vysazovat trvalé porosty a přejíždět vedení těžkými mechanizmy. Pokud stavba nebo stavební činnost zasahuje do ochranného pásma podzemního vedení, je třeba požádat o písemný souhlas vlastníka nebo provozovatele tohoto zařízení na základe 46, odst. (8) a (11) Zákona č. 458/00 Sb. V ochranných pásmech podzemních vedení je třeba dále dodržovat následující podmínky: 1. Dodavatel prací musí před zahájením prací zajistit vytýčení podzemního zařízení a prokazatelně seznámit pracovníky, jichž se to týká, s jejich polohou a upozornit na odchylky od výkresové dokumentace. 2. Výkopové práce do vzdálenosti 1 metr od osy ( krajního ) kabelu musí být prováděny ručně. V případe provedení sond ( ručně ) muže být tato vzdálenost snížena na 0,5 metru. 3. Zemní práce musí být prováděny v souladu s CSN ( zemní práce ) a při zemních pracích musí být dodržena Vyhl. č. 324/90 Sb. 4. Místa křížení a souběhy ostatních zařízení se zařízeními energetiky musí být vyprojektovány a provedena zejména dle ČSN , ČSN EN ,2, ČSN , ČSN a ČSN Dodavatel prací musí oznámit příslušnému provozovateli distribuční soustavy zahájení prací minimálně 3 pracovní dny předem. 6. Při potřebě přejíždění trasy podzemních vedení vozidly nebo mechanizmy je třeba po dohodě s provozovatelem provést dodatečnou ochranu proti mechanickému poškození. 7. Je zakázáno manipulovat s obnaženými kabely pod napětím. Odkryté kabely musí být za vypnutého stavu řádně vyvěšeny, chráněny proti poškození a označeny výstražnou tabulkou dle ČSN Před záhozem kabelové trasy musí být provozovatel kabelu vyzván ke kontrole uložení. Pokud toto organizace provádějící zemní práce neprovede, vyhrazuje si provozovatel distribuční soustavy právo nechat inkriminované místo znovu odkrýt. 9. Při záhozu musí být zemina pod kabely řádně udusána, kabely zapískovány a provedeno krytí proti mechanickému poškození. 10. Bez předchozího souhlasu je zakázáno snižovat nebo zvyšovat vrstvu zeminy nad kabelem. 11. Každé poškození zařízení provozovatele distribuční soustavy musí být okamžitě nahlášeno příslušnému provoznímu útvaru (v mimopracovní době případně na dispečerské pracoviště nebo na tel zákaznická linka) 12. Ukončení stavby musí být neprodleně ohlášeno příslušnému provoznímu útvaru. 13. Po dokončení stavby provozovatel distribuční soustavy nesouhlasí s vyhlášením ochranného pásma nových rozvodu, které jsou budovány, protože se již jedná o práce v ochranném pásmu zařízení provozovatele distribuční soustavy. Případné opravy nebo rekonstrukce na svém zařízení nebude provozovatel distribuční soustavy provádět na výjimku z ochranného pásma nebo na základe souhlasu s činností v tomto pásmu. Případné nedodržení uvedených podmínek bude řešeno příslušným stavebním úřadem nebo nahlášeno Statní energetické inspekci v souladu s 93, Zákona c. 458/00 Sb. jako porušení zákazu provádět činnosti v ochranných pásmech dle 46 téhož zákona. 13. Stavebník dodrží podmínky vyjádření: Severočeská plynárenská, a.s., Klíšská 940, Ústí nad Labem č.j.: SČP LB ze dne :

8 Strana 8 / Investor, popř. dodavatel stavby nebo činností prováděných v ochranném a bezpečnostním pásmu plynárenského zařízení si minimálně 5 dnů před zahájením prací musí objednat u SČP, a.s., vytýčení podzemních plynárenských zařízení. Kontakt odst. G Protokol Dodavatel prací musí prokazatelně seznámit pracovníky, jichž se to týká, s polohou plynovodů, plynárenských zařízení a stanovenými podmínkami SČP, a.s Dodavatel prací musí prokazatelným způsobem oznámit příslušným pracovníkům SČP, a.s. (kontakt bod č. 1.), termín zahájení prací, a to minimálně tři pracovní dny předem s určením termínu pro kontrolu PZ před záhozem, toto se týká i provádění prací bezvýkopovou technologií Při provádění jakékoliv stavební činnosti, popř. úprav terénu v ochranném a bezpečnostním pásmu plynárenského zařízení, viz. zákon č. 458/2000 Sb., nesmí dojít k porušení tohoto plynárenského zařízení. Zhotovitel musí zabezpečit odkrytá plynárenská zařízení proti poškození V případě provádění prací bezvýkopovou technologií (mikrotunelování, protlaky) musí být k těmto pracím přizván zástupce SČP, a.s. (Kontakt odst. G) a dále je nutné si vyžádat další doplňující podmínky k tomuto vyjádření Místa odkrytých PZ, křížení a místa souběhu v ochranném pásmu s podzemními plynárenskými zařízeními budou uvedena do požadovaného stavu s důrazem na provedení obsypů, podsypů, umístění výstražných fólií, kabelů pro vyhledávání PE potrubí, opravu případného poškození izolace s provedením elektrojiskrové zkoušky kvality izolace. Tato místa nesmí být zahrnuta dříve, než budou zkontrolována pracovníkem SČP, a.s. (Kontakt odst. G ) Místa křížení a souběhu ostatních zařízení (vedení technického vybavení jako např. elektrická silová vedení, sdělovací vedení, vodovodní potrubí, kanalizace, tepelná vedení, stoky,..) s nízkotlakými (NTL) a středotlakými (STL) plynovody musí být vyprojektována a provedena podle ČSN , s vysokotlakými (VTL) a velmi vysokotlakými (VVTL) plynovody musí být vyprojektována a provedena dle ČSN EN 1594 a TPG PD, která řeší křížení kanalizace a tepelného vedení s VTL a VVTL plynovody, musí být odsouhlasena oddělením operativní správy a plynárenského majetku p. Fr. Vyleťal (Ústí n/l tel mob U VTL plynárenských zařízení/plynovodů, přípojek, SKAO, OS / může být při zemních pracích v blízkosti plynovodů použito mechanizmů, a to do vzdálenosti max. 3 m od půdorysné plochy potrubí. Ve vzdálenosti do 3 m od půdorysné plochy potrubí na obě strany musí být výkopové práce prováděny ručně, tj. bez strojních mechanizmů. U NTL a STL plynárenských zařízení /plynovodů, přípojek.../ může být při zemních prací v blízkosti plynovodů použito mechanizmů, a to do vzdálenosti max. 1 m od půdorysné plochy. Ve vzdálenosti do 1 m od půdorysné plochy potrubí na obě strany musí být výkopové práce prováděny ručně, tj. bez strojních mechanizmů. V případě provedení sond, tj. obnažení plynovodu bez použití mechanizmů lze vzdálenost pro použití mechanizmů snížit, a to u VTL a VVTL plynárenských zařízení na 1,5 m od povrchu potrubí a u NTL a STL plynárenských zařízení na 0,5 m od půdorysné plochy potrubí Pro rozrušování povrchu nad plynovodem do vzdálenosti 1 m na obě strany od půdorysné plochy plynovodu nesmí být použity žádné těžké mechanizmy /bourací

9 Strana 9 / 15 kladiva, /. V případě nutnosti rozrušení povrchů, jako asfalt, beton, atp. lze mechanizmy použít, vždy však po předchozím zjištění hloubky plynovodu (provedení sond), a to jen tak, aby zůstalo minimální krytí plynovodu 30 cm V ochranném pásmu zařízení, které slouží pro výrobu, přepravu, distribuci a uskladňování plynu i mimo něj je zakázáno provádět činnosti, které by ve svých důsledcích mohly ohrozit toto zařízení, jeho spolehlivost a bezpečnost provozu (viz. zákon č. 458/2000 Sb.). Ochranné pásmo dle 68, odst. 3 zákona č. 458/2000 činí: u NTL a STL plynovodů a přípojek 1 m na obě strany od půdorysu, u ostatních plynovodů a přípojek 4 m na obě strany od půdorysu, u technologických objektů 4 m na všechny strany od půdorysu, kabely nn a kabely stanic katodové ochrany 1 m na obě strany ( 46 odst. 5) a anodové uzemnění stanic katodové ochrany 150 m všemi směry Stavební činnost v ochranném pásmu nesmí ohrozit ani porušit plynárenské zařízení. Je zakázáno vysazování trvalých porostů ve volném pruhu pozemků o šířce 2 m na obě strany od osy plynovodu Rozsah bezpečnostních pásem stanovuje 69 zákona 458/2000 Sb. takto: u regulačních stanic vysokotlakých u regulačních stanic velmi vysokotlakých u vysokotlakých plynovodů do DN 100 do DN m 20 m 15 m 20 m nad DN m. V návaznosti na ustanovení ČSN je nutné zachovat vzdálenost podzemních liniových zařízení od krajů uzemňovací anody (anodové uzemnění v délce: v zastavěných oblastech mimo zastavěné oblasti 100 m 150 m Zemní práce musí být prováděny v souladu s ČSN a při zemních pracích musí být dodržována vyhláška č. 324/90 Sb Nebudou li dodrženy podmínky obsažené v tomto vyjádření, budou činnosti prováděné v ochranném pásmu plynárenských zařízení posuzovány podle 68 odst. 6 zákona č. 458/2000 Sb. jako činnosti bez našeho předchozího písemného souhlasu. Totéž se týká zřizování staveb v bezpečnostním pásmu plynárenských zařízení podle 69 odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb Zhotovitel umožní v průběhu prací pracovníkovi provozovatele plynárenských zařízení kontrolu dodržení podmínek, stanovených v tomto vyjádření SČP Vzdálenost stožárů mimo min 3 m od oplocení VTL RS a min 5m od budovy STL RS. Stožáry min. 5 m od stanice SKAO. 4 m od kabelů SKAO a 20 m od uzemňovací anody. Uzemnění na opačnou stranu min 10 m od zařízení SKAO Trasa plynovodu je v terénu orientačně označena žluto černým nebo oranžovočernými sloupky, plynovod je uložen v hloubce cca 1m a má aktivní protikorozní ochranu Při vlastní stavbě musí zůstat pruh min. 3 m na obě strany od plynovodu vždy volný (zákaz skládky zeminy, materiálu apod.) a nesmí v něm být měněno krytí plynovodu.

10 Strana 10 / 15 Po trase plynovodů v podélném směru není dovoleno pojíždění těžkých vozidel a mechanizmů Pro objekty zařízení staveniště platí zákon č. 670/2004 Sb. tzn. že výše citované objekty mohou být zřízeny ve vzdálenosti min. 10 m od trasy plynovodu. Stavební buňky musí být postaveny na blocích V případě provádění terénních úprav zachovat stávající armatury a poklopy. Pokud dojde k odsouhlasené změně krytí plynovodu, zajistí zhotovitel na náklad investora výškovou úpravu dotčených armatur a poklopů. K této úpravě přizve zástupce provozovatele plynárenských zařízení Jakékoliv porušení plynárenského zařízení neprodleně nahlásit na odbor dispečinku TEL: G. Doplňující podmínky: 1) Požadavek na vytýčení plynárenského zařízení, oznámení o zahájení stavby, o provádění bezvýkopovou technikou a předání po ukončení stavby (mistr okrsku) p. Doležal tel mob jiri.dolezal@rwe.cz. 2) Provozovatel požaduje v případě odkrytí plynovodu provedení diagnostiky PZ. 3) Kontakt pro provedení diagnostiky mistr okrsku p. Doležal tel mob (diagnostika se provádí u plynovodu staršího 10 let). 4) Nedílnou součástí vyjádření je před zahájením stavby: Protokol o zaměření a vytýčení plynárenského zařízení. 5) Originál vyjádření s přílohami, musí žadatel předložit při vytýčení, diagnostice a kontrole křížení či souběhu s plynárenským zařízením na místě. 14. Součástí stavby jsou podle 47 odst. 1 zákona určená technická zařízení (dále jen UTZ). Před podáním žádosti o zavedení stavby, popřípadě části stavby schopnou samostatného užívání, která obsahuje UTZ, do zkušebního provozu (užívání), stavebník požádá Drážní úřad, sekci technickou o vydání průkazu způsobilosti UTZ nebo jeho změnu. 15. Podle 133 odst. 1 stavebního zákona, bude Drážnímu úřadu oznámeno dokončení stavby za účelem provedení kontrolní prohlídky stavby, před zavedením zkušebního provozu. 16. Podle 115 odst. 2 stavebního zákona bude proveden zkušební provoz. Doba trvání zkušebního provozu se stanovuje na 6 měsíců. Žádost o zavedení zkušebního provozu bude podána na Drážní úřad s uvedením identifikačních údajů stavby a předpokládaného termínu jejího dokončení. 17. V dostatečném předstihu před koncem zkušebního provozu, bude podle 122 odst. 1 stavebního zákona, na Drážní úřad podána žádost o vydání kolaudačního souhlasu. V žádosti budou uvedeny identifikační údaje o stavbě a termín ukončení zkušebního provozu. 18. Dokončenou stavbu, popřípadě část stavby schopnou samostatného užívání lze po ukončení zkušebního provozu užívat pouze na základě kolaudačního souhlasu, vydaného na žádost stavebníka Drážním úřadem. Stavebník v žádosti uvede identifikační údaje o stavbě a předpokládaný termín jejího dokončení. Pro vydání kolaudačního souhlasu stavebník opatří závazná stanoviska dotčených orgánů k užívání stavby, vyžadovaná zvláštními právními předpisy. Pokud je stavba předmětem evidence v katastru nemovitostí, zajistí stavebník geometrický plán.

11 Strana 11 / Případné škody, způsobené při provádění stavby na cizím majetku je stavebník povinen bezodkladně odstranit. Rozhodnutí o námitkách účastníků řízení: Námitky účastníků stavebního řízení ve stanovené lhůtě nebyly vzneseny. Odůvodnění Stavebník SŽDC, s.o., Stavební správa Praha, Sokolovská 278/1955, Praha 9, IČ , zastoupeného na základě plné moci zmocněncem SŽDC, s.o., Správou dopravní cesty Liberec, Nákladní 459, Liberec, IČ (do ČD, a.s., Správa dopravní cesty Liberec, Nákladní 459, Liberec, IČ ) podal dne žádost o stavební povolení pro výše uvedenou stavbu. Drážní úřad dne oznámil účastníkům řízení, kteří mu byli známi, a dotčeným orgánům zahájení stavebního řízení a podle 112 odst. 2 stavebního zákona současně upustil od ohledání na místě a ústního jednání. Zároveň upozornil dotčené orgány a účastníky řízení, že závazná stanoviska a námitky, popř. důkazy mohou uplatnit nejpozději do , jinak k nim nebude přihlédnuto. Vzhledem k tomu, že účastník řízení ČEZ Distribuce, a.s., Guldenerova 2577/19, Plzeň, IČ vznesl v zákonné lhůtě námitku, podle 114 odst. 1 stavebního zákona proti projektové dokumentaci, je stavební řízení z tohoto důvodu dne přerušeno. Dne byl na Drážní úřad doručen souhlas výše uvedeného účastníka řízení, který vznesl námitku, čímž pominul důvod přerušení stavebního řízení a je možné vydat stavebního povolení. Souhlas s vydáním stavebního povolení, se sdělením o souladu navrhované stavby se záměry územního plánování vydal: Městský úřad Jablonec nad Nisou, Odbor rozvoje, stavební úřad, Mírové náměstí 19, Jablonec nad Nisou č.j.: 27465/2008 dne K žádosti o stavební povolení byly doloženy tyto náležitosti: Osvědčení o autorizaci ČKAIT č pro Ing. Jaromíra Rezka Plná moc č. 86 pro zmocněnce ČD, a.s., Nábřeží L. Svobody 1222, Praha 1, IČ pro zastupování SŽDC, s.o., Prvního pluku 367/5, Praha 8, IČ Územní souhlas vydaný: Městským úřadem Jablonec nad Nisou, Odborem rozvoje, stavebním úřadem, Mírové náměstí 19, Jablonec nad Nisou č.j.: /2007 ze dne Souhlas vydaný: Městským úřadem Jablonec nad Nisou, Odborem rozvoje, stavebním úřadem, Mírové náměstí 19, Jablonec nad Nisou č.j.: 27465/2008 ze dne Vyjádření: Městského úřadu Jablonec nad Nisou, Odboru rozvoje, oddělení životního prostředí, Mírové náměstí 19, Jablonec nad Nisou č.j.: /2007 ze dne

12 Strana 12 / 15 Vyjádření: Městského úřadu Jablonec nad Nisou, Odboru správy majetku, dopravní a silniční úřad, Mírové náměstí 19, Jablonec nad Nisou č.j.: 201/2007/DSÚ/PDSZUK ze dne Vyjádření: Města Lučany nad Nisou, Lučany nad Nisou č.p. 333, Jablonec nad Nisou zn.: 949/2007 ze dne Stanovisko: Krajské hygienické stanice Libereckého kraje, Územní pracoviště v Jablonci nad Nisou Turnovská 40, Jablonec nad Nisou č.j.: 4931/36/07/217.2 ze dne Vyjádření: Krajské správy silnic Libereckého kraje, České mládeže 632/32, Liberec 6 zn.: TSJN/8342 ze dne Vyjádření společnosti: ČD Telematika a.s., SKS Ústí nad Labem, Nádražní 774/1, Most zn.: 1033/07/Ho ze dne Závazné stanovisko: Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje, územní odbor Jablonec nad Nisou, Palackého 4680/91, pošt. přihr. 37, Jablonec nad Nisou č.j.: HSLI 439/JN PR 2007 ze dne Vyjádření: ČEZ Distribuce, a.s., Guldenerova 19, Plzeň zn.: ze dne Vyjádření: Telefónica O2 Czech Republic, a.s., DLSS Liberec, P.O.Box 56, Praha 3 č.j.: /07/LIB/MM0 ze dne Vyjádření společnosti: Severočeská plynárenská, a.s., Klíšská 940, Ústí nad Labem č.j.: SČP LB ze dne Souborné stanovisko: ČD, a.s., SDC Liberec, Nákladní 459, P. O. BOX 51, Liberec č.j.: 2943/07 Tech ze dne Souhlas: ČEZ Distribuce, a.s., Guldenerova 19, Plzeň ze dne Vyjádření:ČEZnet, a.s., Zbojnická 16, Děčín IV. zn.: P07/7985F ze dne Výpis z katastru nemovitostí, vydaný Katastrálním úřadem pro Liberecký kraj, Katastrální pracoviště Jablonec nad Nisou ze dne Výřez z katastrální mapy, vydaný Katastrálním úřadem pro Liberecký kraj, Katastrální pracoviště Jablonec nad Nisou ze dne a projektová dokumentace, vypracované firmou (projektant): Ing. Jaromír Rezek TIMOC, Donská 397, Liberec 30, IČ (odpovědný projektant Ing. Jaromír Rezek, osvědčení o autorizaci projektanta ČKAIT ). Drážní úřad vydává toto stavební povolení na základě kladného výsledku stavebního řízení. V tomto stavebním řízení Drážní úřad zjistil, že povolovaná stavba není v rozporu s veřejnými zájmy a neshledal důvody, které by bránily povolení stavby.

13 Strana 13 / 15 Poučení o odvolání Proti tomuto rozhodnutí může účastník řízení podat odvolání, podle ustanovení 81 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, ve lhůtě 15 dnů ode dne jeho oznámení, k Ministerstvu dopravy České republiky, podáním učiněným u Drážního úřadu, sekce stavební oblast Praha, Wilsonova 300/8, Praha 2. Odvolání jen proti odůvodnění rozhodnutí je podle 82 odst. 1 správního řádu nepřípustné. Informace pro stavebníka: Ing. Martin Riedl v.r. vedoucí oblasti Praha Stavba nesmí být zahájena, dokud stavební povolení nenabude právní moci. Stavební povolení pozbývá platnosti, jestliže stavba nebyla zahájena do dvou let ode dne, kdy nabylo právní moci. Stavební povolení se nevztahuje na objekty zařízení staveniště. Stavebník uhradil Drážnímu úřadu správní poplatek stanovený podle sazebníku správních poplatků zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, položky 17 bod 1 písm. i), kolkovými známkami ve výši 3 000, Kč. Přílohy: Pro stavebníka (bude předáno po nabytí právní moci tohoto rozhodnutí): Ověřená projektová dokumentace Štítek Stavba povolena Toto rozhodnutí musí být vyvěšeno nejméně po dobu 15 dnů na úřední desce Městského úřadu v Lučanech nad Nisou. Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: razítko, podpis Toto rozhodnutí se doručuje k vyvěšení takto:

14 Strana 14 / 15 Městský úřad Lučany nad Nisou, Lučany nad Nisou 333, Lučany nad Nisou Rozdělovník: Účastníci řízení: Oznámeno veřejnou vyhláškou bude minimálně 15 dnů vyvěšeno na úřední desce: o Městský úřad Lučany nad Nisou SŽDC, s.o, Správa dopravní cesty Liberec, Nákladní 459, P.O. BOX 51, Liberec Dotčené orgány: Městský úřad Jablonec nad Nisou, Mírové náměstí 19, Jablonec nad Nisou o Odbor rozvoje, Stavební úřad k č.j.: /2007, 27465/2008 o Odbor rozvoje, Oddělení životního prostředí k č.j.: /2007 o Odbor správy majetku, Dopravní a silniční úřad k č.j.: 201/2007/DSÚ/PDSZUK Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje, územní odbor Jablonec nad Nisou, Palackého 4680/91, pošt. přihr. 37, Jablonec nad Nisou k č.j.: HSLI 439/JN PR 2007

15 Strana 15 / 15 Krajská hygienická stanice Libereckého kraje se sídlem v Liberci, Územní pracoviště v Jablonci nad Nisou, Turnovská 40, Jablonec nad Nisou k č.j.: 4931/36/07/217.2 Policie ČR, OŘ DI Jablonec nad Nisou, 28. října 424/10, Jablonec nad Nisou Na vědomí: SŽDC, s.o., Stavební správa Praha, Sokolovská 278/1955, Praha 9 ČD Telematika a.s., SKS Ústí nad Labem, Nádražní 774/1, Most ke zn.: 1033/07/Ho Krajská správa silnic Libereckého kraje, příp. org., České mládeže 632/32, Liberec 6 ke zn.: TSJN/8342/07 ČEZnet, a.s., Oblast Severní Čechy, Zbrojnická 16, Děčín IV ke zn.: P07/79857F ČEZ Distribuce, a.s., Guldenerova 2577/19, Plzeň ke zn.: Severočeská plynárenská, a.s., Klíšská 940, Ústí nad Labem k č.j.: SČP LB Telefónica O2 Czech Republic, a.s., DLSS Liberec, P.O.Box 56, Praha 3 k č.j.: /07/LIB/MM0 Severočeské vodovody a kanalizace, a.s., závod Vratislavice nad Nisou, Sladovnická 1082, Liberec XXX Vratislavice nad Nisou ke zn.: /2319/07 Spis

DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ - OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 - VINOHRADY WWW.DU-PRAHA.CZ

DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ - OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 - VINOHRADY WWW.DU-PRAHA.CZ Strana 1 / 9 DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ - OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 - VINOHRADY WWW.DU-PRAHA.CZ Č.j.: V Praze dne 26.8.2008 Oprávněná úřední osoba: Ing. Ivana Marešová Telefon: +420

Více

ŽADATEL Ing. Jiří Cihlář NAŠE ZNAČKA VYŘÍZENO DNE 0100736945 28.04.2017 Sdělení o existenci energetického zařízení v majetku společnosti ČEZ Distribuce, a. s., pro akci: Obec Nová Ves pod Pleší Souvislá

Více

NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA VYŘÍZENO DNE

NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA VYŘÍZENO DNE ŽADATEL Atelier Aurum s.r.o. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA VYŘÍZENO DNE 0100586241 840 840 840 09.06.2016 Věc: Sdělení o existenci energetického zařízení v majetku společnosti ČEZ Distribuce, a. s., pro

Více

NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA VYŘÍZENO DNE

NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA VYŘÍZENO DNE ŽADATEL Beta-projekt Svitavy NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA VYŘÍZENO DNE 0100613589 840 840 840 10.08.2016 Věc: Sdělení o existenci energetického zařízení v majetku společnosti ČEZ Distribuce, a. s., pro

Více

Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy. Č.j.: MUVS-S 10260/2009/OÚPSŘ-328/Va-8 23.10.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy. Č.j.: MUVS-S 10260/2009/OÚPSŘ-328/Va-8 23.10.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 10260/2009/OÚPSŘ-328/Va-8 23.10.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S6839/2008OÚPSŘ-328/Va-8 2.6.2008 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín, odbor

Více

PODMÍNKY PRO PROVÁDĚNÍ ČINNOSTÍ V OCHRANNÝCH PÁSMECH PODZEMNÍCH VEDENÍ

PODMÍNKY PRO PROVÁDĚNÍ ČINNOSTÍ V OCHRANNÝCH PÁSMECH PODZEMNÍCH VEDENÍ PODMÍNKY PRO PROVÁDĚNÍ ČINNOSTÍ V OCHRANNÝCH PÁSMECH PODZEMNÍCH VEDENÍ Ochranné pásmo podzemních vedení elektrizační soustavy do 110 kv včetně a vedení řídící, měřící a zabezpečovací techniky je stanoveno

Více

Č.j.: MUVS-S2107/2008OÚPSŘ-328/Fi-22 21.4.2008 Vyřizuje: Filgasová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Č.j.: MUVS-S2107/2008OÚPSŘ-328/Fi-22 21.4.2008 Vyřizuje: Filgasová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S2107/2008OÚPSŘ-328/Fi-22 21.4.2008 Vyřizuje: Filgasová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín, odbor

Více

Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad

Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad náměstí T. G. Masaryka 89, 75131 Lipník nad Bečvou Spisová značka: MU/18535/2007/6544 Lipník nad Bečvou, dne 18.10.2007 Č.j.: MU/21480/2007/ SU/HRA/6544 Skartační

Více

Č.j.: SÚ 257-1/08 Nejdek, dne 17.9.2008 Vyřizuje: Satýnek Petr (137) p.satynek@nejdek.cz ROZHODNUTÍ

Č.j.: SÚ 257-1/08 Nejdek, dne 17.9.2008 Vyřizuje: Satýnek Petr (137) p.satynek@nejdek.cz ROZHODNUTÍ Spis.zn. SÚ 257/08 str. 1 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N E J D K U ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Náměstí Karla IV. 239, 362 21 Nejdek, Karlovarský kraj telefon 353 240 111, fax 353 925 726 Č.j.:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/728/11/Vl Mnichovice : 5.9.2011 Vyřizuje: Ing. Táňa Vladyková telefon: 323 666 333 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Č.j.: 355/výst./08-Ra Vyřizuje: Ing. Rada Vilém Dne: 21.10.2008 Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Tel. 380724417, 380738108, Fax. 380724420, e-mail:stavebniurad@horniplana.cz

Více

Č.j.: MUVS-S 15985/2008/OÚPSŘ-330/Ma-6 6.1.2009 Vyřizuje: Ing. Maňáková VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Č.j.: MUVS-S 15985/2008/OÚPSŘ-330/Ma-6 6.1.2009 Vyřizuje: Ing. Maňáková VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 15985/2008/OÚPSŘ-330/Ma-6 6.1.2009 Vyřizuje: Ing. Maňáková VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín, odbor

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E F R Ý D L A N T Ě ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ODDĚLENÍ STAVEBNÍHO ÚŘADU Frýdlant, nám, T.G.Masaryka 37 PSČ 464 13 tel.: 482 464 022 fax: 482 464 020 Žadatel:

Více

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 046 Ve Vimperku dne: 22.8.2008 VÚP 328.3-1230/1677/08 VJ-21 Vojtěch Janoušek

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í Městský úřad Frýdl a n t o d bor stavebního úřadu a živo tního pr o stř edí nám. T. G. Masaryka 37, 464 13 FRÝDLANT, tel. 00420 482 464 021, fax 00420 482 464 020 - žadatel: ČEZ Distribuce, a.s., IČ 272

Více

NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ

NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Nové Město nad Metují odbor výstavby a regionálního rozvoje náměstí Republiky 6, 549 01 Nové Město nad Metují, tel. 491 419 611, fax. 491 419 623 Č.j.: Výst. 831/2011/Št,

Více

Ing. Martin Liška Nad Žlábkem Havlíčkův Brod

Ing. Martin Liška Nad Žlábkem Havlíčkův Brod Ing. Martin Liška Nad Žlábkem 3757 58001 Havlíčkův Brod naše značka 5001119294 vyřizuje Pavel Gabriel datum 27.05.2015 Věc: Propojení komunikací ul. Nerudova-Seifertova, Přibyslav K.ú. - p.č.: Přibyslav

Více

ENVIGEST, s.r.o. Masarykova Nové Město na Moravě

ENVIGEST, s.r.o. Masarykova Nové Město na Moravě ENVIGEST, s.r.o. Masarykova 305 59231 Nové Město na Moravě naše značka 5001103119 vyřizuje Martina Pýchová datum 07.05.2015 Věc: Oprava hydroizolace BD Drobného NMnM K.ú. - p.č.: Nové Město na Moravě Stavebník:

Více

CIVIL PROJECTS s.r.o. Malý Koloredov Frýdek-Místek

CIVIL PROJECTS s.r.o. Malý Koloredov Frýdek-Místek CIVIL PROJECTS s.r.o. Malý Koloredov 2377 73801 Frýdek-Místek naše značka 5001533394 vyřizuje Helena Bystřická datum 12.07.2017 Věc: Veřejné osvětlení a oprava chodníku k nádraží v Dobré, p.č. 2287, k.ú.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: 4764/2010/STAV-5 Spisová značka: 4764/2010/STAV Počet listů/příloh/listů příloh: 5/0/0 Vyřizuje: Jitka Brůnová Telefon: 465 670

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 5254/2009/OÚPSŘ-328/Ku-12 15.6.2009 Vyřizuje: Ing. Kůra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín, odbor

Více

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice. ú z e m n í r o z h o d n u t í o z měně stavby

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice. ú z e m n í r o z h o d n u t í o z měně stavby Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č.j: OSU/23904/11-5 Hranice, dne: 23.1.2012 Vyřizuje: Jiří Koukal E-mail: jiri.koukal@mesto-hranice.cz Telefon: 581 828 382 V EŘEJNÁ

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y MĚSTSKÝ ÚŘAD UHLÍŘSKÉ JANOVICE Václavské náměstí 6, PSČ 285 04, tel.: 327 551 071, fax: 327 544 124 e-mail: urad@uhljan.cz Odbor životního prostředí a výstavby I N V E S T O R : ČEZ Distribuce a.s., Teplická

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební úřad 468 22 Železný Brod, náměstí 3.května č.p.1

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební úřad 468 22 Železný Brod, náměstí 3.května č.p.1 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební úřad 468 22 Železný Brod, náměstí 3.května č.p.1 Spis.zn.: Stav./1044/2014/Ne Čj.: SÚ-9997/2014-NEJS-836/75 Vyřizuje: Nejedlová, tel. 483 333 945, e-mail:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR stavební úřad a úřad územního plánování nám. Míru 1, 473 01 Nový Bor, tel. 487 712 311, fax 487 726 160, e-mail: estorchova@novy-bor.cz SPIS. ZN.: SU 1105/2011-13444/Ra/Sto Č.J.:

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O UMÍSTĚNÍ STAVBY A PROVEDENÍ STAVBY Č.j. VYST-Dr/2/2009 Článek 1. Smluvní strany 1.1 Správní orgán : Městský úřad Žebrák Stavební úřad Žebrák adresa: Náměstí čp. 1, 267 53 Žebrák

Více

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í. "Myslív, 9 BJ - NN, knn"

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í. Myslív, 9 BJ - NN, knn M Ě S T S K Ý Ú Ř A D odbor výstavby a územního plánování tel.: 376 547 543, fax: 376 547 529, e-mail: panuskova@muhorazdovice.cz Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice H O R A Ž Ď O V I C E Váš dopis č.j.

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č.j: OSU/5110/12-26 Hranice, dne: 12.2.2013 Vyřizuje: Milena Hošťálková E-mail: milena.hostalkova@mesto-hranice.cz Telefon: 581

Více

Městský úřad Pelhřimov

Městský úřad Pelhřimov Městský úřad Pelhřimov Odbor životního prostředí Číslo jednací: OŽP/1069/2015-24 Ukládací a skartační znak: 231.2 A/5 Oprávněná úřední osoba: ing. Milan Vejmělek Telefon: 565/35 14 12 E-mail: vejmelek@mupe.cz

Více

Úřad městyse Čechtice, stavební úřad ROZHODNUTÍ. Náměstí Dr. Tyrše č.p. 56, Čechtice tel.: ,

Úřad městyse Čechtice, stavební úřad ROZHODNUTÍ. Náměstí Dr. Tyrše č.p. 56, Čechtice tel.: , Úřad městyse Čechtice, stavební úřad Náměstí Dr. Tyrše č.p. 56, 257 65 Čechtice tel.: 317 853 320, e-mail: stavebniurad@mestys-cechtice.cz SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: DATUM: Výst./330-223-61/2012/ Výst./330-223-61/2012/4

Více

Městský úřad Nová Paka

Městský úřad Nová Paka Městský úřad Nová Paka S tavební odbor Dukelské nám. 39, 509 24 Nová Paka, tel. 493 760 111, fax 493 760 120 Č.j.: MUNP/2012/16181/SÚ/PI Nová Paka, dne 12.12.2012 Spis 2012/13720/SÚ/PI *MUNPX001GJG3* MUNPX001GJG3

Více

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Stránka č. 1 z 6 Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Tel. 380724417, 380738108, Fax. 380724420, e-mail:stavebniurad@horniplana.cz Č.j.: 5/výst./08-Ra Vyřizuje: Ing. Rada

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 10029/2009/OÚPSŘ-328/Va-8 29.10.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín,

Více

Městský úřad Bor odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky 1, , Bor

Městský úřad Bor odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky 1, , Bor Městský úřad Bor odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky 1, 348 02, Bor Telefon : 374756130 v Boru dne 29.10.2009 Vyřizuje : Petrášek č.jednací : 1702/2009/OVÚP/11/P-135 Doporučeně na doručenku

Více

DRUPOS HB s.r.o. Svojsíkova 333 58301 Chotěboř

DRUPOS HB s.r.o. Svojsíkova 333 58301 Chotěboř DRUPOS HB s.r.o. Svojsíkova 333 58301 Chotěboř naše značka 5001056733 vyřizuje Pavel Gabriel datum 22.01.2015 Věc: Kontejnery pro tříděný odpad Ždírec nad Doubravou K.ú. - p.č.: Ždírec nad Doubravou Stavebník:

Více

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování. VÚP 328.3/330-164/219/09 PN-24 Petr Nový

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování. VÚP 328.3/330-164/219/09 PN-24 Petr Nový Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 049 Ve Vimperku dne: 18.3.2009 VÚP 328.3/330-164/219/09 PN-24 Petr Nový

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú ř a d

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú ř a d M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú ř a d Č.j. : sú/315/2008 Velké Hamry dne 11.2.2009 Vyřizuje : Fajfrová (lenka.fajfrova@velkehamry.cz) Tel.: 483 369 826 ČEZ Distribuce

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 3464/2010-3-Be-ÚŘUS-Rozh-/ Pozořice, dne: 7.1.2011 Vyřizuje: Soňa Bernreiterová E-mail: sona.bernreiterova@pozorice.cz Telefon: 544226055

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/1877/11/Vl Mnichovice : 16.12.2011 Vyřizuje: Ing. Táňa Vladyková VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA telefon: 323

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 1227/2010-3-Fi-ÚŘUS-Rozh-/ Pozořice, dne: 7.7.2010 Vyřizuje: Ing. Renata Filipcová E-mail: renata.filipcova@pozorice.cz Telefon: 544

Více

R O Z H O D N U T Í (ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY)

R O Z H O D N U T Í (ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY) Městský úřad Bor Odbor výstavby a územního plánování, nám. Republiky čp. 1, 348 02, Bor Č. jednací : 602/2010/OVÚP/13/ÚR-48 v Boru dne 23. dubna 2010 Vyřizuje : Krasanovská Telefon : 374 756 131 E-mail

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č.j: OSU/27204/09-2 Hranice, dne: 4.12.2009 Vyřizuje: Ing. Pavla Maruštíková E-mail: pavla.marustikova@mesto-hranice.cz Telefon:

Více

Č.j.: MUVS-S7469/2008OÚPSŘ-328/Fi-7 6.6.2008 Vyřizuje: Filgasová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Č.j.: MUVS-S7469/2008OÚPSŘ-328/Fi-7 6.6.2008 Vyřizuje: Filgasová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S7469/2008OÚPSŘ-328/Fi-7 6.6.2008 Vyřizuje: Filgasová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín, odbor územního

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov Odbor stavební a územního plánování ČÍSLO SPISU: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SUP/61233/2012/Mo 80723/2012/ 90426 Motlová

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S T A R Á P A K A - odbor výstavby Revoluční 180, 507 91 Stará Paka VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

O B E C N Í Ú Ř A D S T A R Á P A K A - odbor výstavby Revoluční 180, 507 91 Stará Paka VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ O B E C N Í Ú Ř A D S T A R Á P A K A - odbor výstavby Revoluční 180, 507 91 Stará Paka Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: OUSP/504/3/SU/2009 Dlabola Jiří 493 798 282 DATUM: 11.1.2010 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Odbor

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov Odbor stavební a územního plánování ČÍSLO SPISU: ČÍSLO JEDNACÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚP/90106/2009/Kl 100039/2009 Koláčková Věra 359 808 230 vera.kolackova@mu-sokolov.cz

Více

Městský úřad Židlochovice Odbor územního plánování a stavební úřad Masarykova 100, Židlochovice, pracoviště Nádražní 750, Židlochovice

Městský úřad Židlochovice Odbor územního plánování a stavební úřad Masarykova 100, Židlochovice, pracoviště Nádražní 750, Židlochovice Městský úřad Židlochovice Odbor územního plánování a stavební úřad Masarykova 100, 667 01 Židlochovice, pracoviště Nádražní 750, Židlochovice NAŠE ZN.: 17458/2009-OUPSU-Dv VYŘIZUJE: TEL.: Dvořáček Miloš

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA Stavební sekce - oblast Praha

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA Stavební sekce - oblast Praha *crdux005gt8f* CRDUX005GT8F DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 12106 PRAHA Stavební sekce - oblast Praha Sp. Zn.: MP-SDP0048/13-6/Pl V Praze dne 13. března 2013 Č. j.: DUCR-12795/13/Pl Telefon: +420 972 241

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD V DESNÉ stavební úřad

MĚSTSKÝ ÚŘAD V DESNÉ stavební úřad MĚSTSKÝ ÚŘAD V DESNÉ stavební úřad 468 61 Desná v J.h., Desná II, Krkonošská 318, Tel. 483 337 943-4, Fax. 483 337 953, e-mail su@mesto-desna.cz Č.j. : MUDESNA/3001/2012/384/SU v Desné dne : 4.3.2013 Vyřizuje

Více

M ě s t s k ý ú ř a d K u ř i m Odbor stavební a vodoprávní

M ě s t s k ý ú ř a d K u ř i m Odbor stavební a vodoprávní M ě s t s k ý ú ř a d K u ř i m Odbor stavební a vodoprávní Jungmannova 968, 664 34 Kuřim SPIS. ZN.: S-MK/16601/11/OSVO/Ma Č.J.: MK/5495/12/OSVO VYŘIZUJE: Ing. Macek TEL.: 541422313 E-MAIL: macek@radnice.kurim.cz

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/10-2831/2010-467/PJ Rousínov, dne 30. června 2010 Oprávněná úřední

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx00151zf MUVRX00151ZF Č.j. : MUVR 1981/2007 Sp.Zn. : SPIS 364/2007/VAŽP41 4 Vyřizuje : Pavlovská Renáta Ing. Tel.

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 sekce stavební - oblast Praha R O Z H O D N U T Í

DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 sekce stavební - oblast Praha R O Z H O D N U T Í *crdux0059btj* CRDUX0059BTJ DRÁŽNÍ ÚŘAD, WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 sekce stavební - oblast Praha Sp. Zn.: MP-SDP0500/12-10/Ck V Praze dne 14. ledna 2013 Č. j.: DUCR-2327/13/Ck Telefon: +420 972 241

Více

Městský úřad Dobruška odbor výstavby a životního prostředí nám. F. L. Věka 11, 518 01 Dobruška S T A V E B N Í P O V O L E N Í.

Městský úřad Dobruška odbor výstavby a životního prostředí nám. F. L. Věka 11, 518 01 Dobruška S T A V E B N Í P O V O L E N Í. Městský úřad Dobruška odbor výstavby a životního prostředí nám. F. L. Věka 11, 518 01 Dobruška Spisová značka: MUD 4522/2012 OVŽP/LL Oprávněná úřední osoba: Lenka Lánská E-mail: l.lanska@mestodobruska.cz

Více

STAVEBNÍ POVOLENÍ veřejnou vyhláškou

STAVEBNÍ POVOLENÍ veřejnou vyhláškou MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ - odbor stavební a komunikací Masarykovo nám. 20/I, 379 01 Třeboň, tel. 384341221 fax. 384723505 http://www.mesto-trebon.cz e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz Č. j. Stav. 20163/2005-Kol

Více

BETA - PROJEKT, s.r.o. Pavlovova 1249/ Svitavy

BETA - PROJEKT, s.r.o. Pavlovova 1249/ Svitavy BETA - PROJEKT, s.r.o. Pavlovova 1249/43 56802 Svitavy naše značka 5001374920 vyřizuje Eva Strnadová datum 20.09.2016 Věc: Rekonstrukce dešťové kanalizace objektu sídla OP Svitavy K.ú. - p.č.: Svitavy-předměstí

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ - OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 - VINOHRADY WWW.DU-PRAHA.CZ

DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ - OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 - VINOHRADY WWW.DU-PRAHA.CZ DRÁŽNÍ ÚŘAD SEKCE STAVEBNÍ - OBLAST PRAHA WILSONOVA 300/8, 121 06 PRAHA 2 - VINOHRADY WWW.DU-PRAHA.CZ Č.j.: 10-0318/08-2-DÚ/Im V Praze dne 26.11.2008 Oprávněná úřední osoba: Ing. Ivana Marešová Telefon:

Více

o z n a m u j e vydání výše uvedeného rozhodnutí v y h l á š k o u. Ing. Jana Vlková vedoucí stavebního úřadu

o z n a m u j e vydání výše uvedeného rozhodnutí v y h l á š k o u. Ing. Jana Vlková vedoucí stavebního úřadu Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-1553/2008-453/PJ Rousínov, dne 18. dubna 2008 Vyřizuje: Ing.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad Vloženo: 31.3.2010 Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: 4770/2010/STAV Spisová značka: Počet listů/příloh/listů příloh: 3/0/0 Vyřizuje: Roman Šťovíček Telefon: 465 670 341 E-mail: r.stovicek@muzbk.cz

Více

Městský úřad Nový Bydžov

Městský úřad Nový Bydžov Městský úřad Nový Bydžov Odbor výstavby a životního prostředí MÚ Nový Bydžov Masarykovo nám. 1, 504 01 Nový Bydžov, -------------------------------------------------------------------- Č.j.: V 15859/2009

Více

Doležel Petr, Ing. Na Šibeníku 227/ Olomouc

Doležel Petr, Ing. Na Šibeníku 227/ Olomouc Doležel Petr, Ing. Na Šibeníku 227/42 77900 Olomouc naše značka 5001078991 vyřizuje Milena Jurmanová datum 23.03.2015 Věc: Tovéř - Dolany oprava chodníku K.ú. - p.č.: Dolany u Olomouce, Tovéř Stavebník:

Více

- 2 - IV. stanoví tyto podmínky pro umístění stavby :

- 2 - IV. stanoví tyto podmínky pro umístění stavby : Číslo jednací: Vyřizuje: Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování VÚP 328.3-1372/1858/08, VÚP 330-1371/1857/08 Ka-45 Pavel Kavlík Telefon: 388 459 047 Ve

Více

na pozemku st. p. 36( zats.plocha), parc. č. 9 (ost.plocha) a parc.č. 12/1 (zahrada) v katastrálním území Horní Moštěnice.

na pozemku st. p. 36( zats.plocha), parc. č. 9 (ost.plocha) a parc.č. 12/1 (zahrada) v katastrálním území Horní Moštěnice. Magistrát města Přerova STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 tel.: 581 268 111, fax: 581 268 279 Č.j.: 2010/2359/SÚ/Zd Přerov, dne 6.5.2010 Ev.č.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: 2010 / 4576 / SU Jitka

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 635/09-Če Aleš Černý 553 657 404 553 657 711 stavebni@koberice.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Rychnov nad Kněžnou, odbor výstavby Havlíčkova 136, 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel. 494 509 111, fax. 494 534 440, E-mail. podatelna@rychnov-city.cz Č.j.: VÝST-25475/09-25475/2009/Zi Rychnov

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/879/10/Pa Mnichovice : 26.7.2010 Vyřizuje: Pátková Stanislava telefon: 323 666 315 VEŘEJNOU

Více

Steinbrenerova 6, VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í. v y d á v á podle 79 stavebního zákona

Steinbrenerova 6, VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í. v y d á v á podle 79 stavebního zákona Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Vaše žádost ze dne: 12. října 2007 Číslo jednací: VÚP 328.3-1815/2351/07 St-352 Vyřizuje: Pavlína Staňková Telefon:

Více

Městský úřad Králův Dvůr

Městský úřad Králův Dvůr Městský úřad Králův Dvůr Stavební úřad Králův Dvůr, náměstí Míru 139, 267 01 Králův Dvůr tel./fax.: 311 652 037 / 311 636 181, e-mail: paterova.su@seznam.cz Sp.zn. Č.j.: MEKD-Výst./6795/2011/Pa VYST-Pa/7806/2011

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 781/2011-5-Be-ÚŘUS-Rozh-/ Pozořice, dne: 5.9.2011 Vyřizuje: Soňa Bernreiterová E-mail: sona.bernreiterova@pozorice.cz Telefon: 544226055

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S6480/2008OÚPSŘ-328/Va-8 23.5.2008 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín, odbor

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov Spis.zn.: SÚ 802/2012/158Ba Č.j.:SÚ10260/12/158 Kyjov, dne 13.4.2012 Vyřizuje: Baturný Jindřich, Ing., tel. 518 697 546, e-mail: j.baturny@mukyjov.cz

Více

CIVIL PROJECTS s.r.o. Malý Koloredov Frýdek-Místek

CIVIL PROJECTS s.r.o. Malý Koloredov Frýdek-Místek CIVIL PROJECTS s.r.o. Malý Koloredov 2377 73801 Frýdek-Místek naše značka 5001560944 vyřizuje Simona Kloudová datum 28.08.2017 Věc: Veřejné osvětlení a oprava chodníku k nádraží v Dobré, p.č. 2287, k.ú.

Více

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Č.j.: 335/výst./09-Ra Vyřizuje: Ing. Rada Vilém Dne: 15.9.2009 Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Tel. 380724417, 380738108, Fax. 380724420, e-mail:stavebniurad@horniplana.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí Č.j: SÚ-1001/2009-6-ÚŘUS-Za Benešov nad Ploučnicí, dne: 16.8.2010 Vyřizuje: Bc. Irena Zárubová E-mail: zarubova@benesovnpl.cz Telefon:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D D O B Ř A N Y stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D D O B Ř A N Y stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D D O B Ř A N Y stavební odbor Náměstí T.G.M. 1, 334 41 Dobřany Č.j.: 1503/SO/08/ Dobřany, dne 19.4.2008 Spis.zn.: 811/SO/08/RU Tel.: 377 195 850 ROZHODNUTÍ Výroková část: Městský úřad

Více

Městský úřad Vimperk - V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A -

Městský úřad Vimperk - V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A - Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: VÚP 328.3-804/1000/07 Ka-3 Vyřizuje: Pavel Kavlík Telefon: 388 459 047 Ve Vimperku dne: 6.8.2007

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor dopravy Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk, Plzeňský kraj Tel: 371519711 Fax: 371591422 IČO: 00256986 e-mail: podatelna@urad-nepomuk.cz Č.j.: DOP/3123/2015-Čas V Nepomuku

Více

Městský úřad Lipník nad Bečvou Stavební úřad náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou

Městský úřad Lipník nad Bečvou Stavební úřad náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou Městský úřad Lipník nad Bečvou Stavební úřad náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou Vaše čj.: Ze dne: Spisová značka: MU/08506/2014/2382 Naše čj.: MU/11864/2014/ SÚ-SH/2382 Počet listů: 13

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Chrastava odbor výstavby a územní správy náměstí 1. máje 1, Chrastava telefon: 482 363 857-860 E-mail: ovus@chrastava.cz fax: 485 143 344 Internet: www.chrastava.cz Spis. zn.: Č.j.: Vyřizuje:

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Cheb, odbor stavební a životního prostředí náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 14, 350 02 Cheb Č.j: MUCH 55690/2013/Örd Cheb, dne: 26.7.2013 Spis. zn.: KSÚ 842/2013 Vyřizuje: Zuzana Ördögová E-mail:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Městský úřad Železná Ruda Odbor výstavby - stavební úřad Klostermannovo nám. 295, 340 04 Železná Ruda Telefon: 376 361 220 Fax: 376 397 425 e-mail: prochazkova@zeleznaruda.cz č.j.: VÚP 3516/08-330/4 V

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-5571/2008-1303/PJ Rousínov, dne 15. října 2008 Oprávněná úřední

Více

Městský úřad Železná Ruda

Městský úřad Železná Ruda Městský úřad Železná Ruda Odbor výstavby stavební úřad Klostermannovo náměstí 295, 340 04 Železná Ruda Tel: 376361211, Fax: 376397425, web: www.zeleznaruda.cz Č.j.: VÚP/454/09/69 330/4 Vaše zn.: Vyřizuje:

Více

Spis zn: MMPr/064935/2010/Ma Přerov, dne 20.9.2010 Č.j.: Oprávněná úřední osoba: Telefon: E-mail: Ukl. a skart. znak: Ev.č.

Spis zn: MMPr/064935/2010/Ma Přerov, dne 20.9.2010 Č.j.: Oprávněná úřední osoba: Telefon: E-mail: Ukl. a skart. znak: Ev.č. M a g i s t r á t m ě s t a P ř e r o v a Odbor zemědělství Oddělení vodního hospodářství Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 pracoviště: Smetanova 7, telefon: +420 581 268 111 (ústředna), fax: +420 581 268 517

Více

"venkovní vedení VN, trafostanice, kabelové vedení NN, demontáž VN, TS, NN" v Plešovicích, obec Zlatá Koruna

venkovní vedení VN, trafostanice, kabelové vedení NN, demontáž VN, TS, NN v Plešovicích, obec Zlatá Koruna Č.j.: SÚ-1146/07-Be Český Krumlov, dne 15.6.2007 Vyřizuje: Petra Benčová ROZHODNUTÍ Výroková část: Stavební úřad Městského úřadu Český Krumlov, jako stavební úřad příslušný podle 13 odst. 1 písm. f) zákona

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz R O Z H O D N U T Í Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/10-4213/2010-608/HH Rousínov, dne 30. srpna 2010 Oprávněná úřední

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC, 779 00 OLOMOUC stavební sekce-oblast Olomouc

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC, 779 00 OLOMOUC stavební sekce-oblast Olomouc *crdux008isuf* CRDUX008ISUF DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC, 779 00 OLOMOUC stavební sekce-oblast Olomouc Sp. Zn.: MO-SDO0097/15-12/Eh V Olomouci dne 11. května 2015 Č. j.: DUCR-25520/15/Eh Telefon: +420

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ SPOLEČNÉ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ A STAVEBNÍ POVOLENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ SPOLEČNÉ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ A STAVEBNÍ POVOLENÍ ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD NAŠE ZN.: OSÚ/116128/2013/EŠ Č. J.: MmM/055519/2014/OSÚ/EŠ VYŘIZUJE: oprávněná úřední osoba - Eva Šebová TEL.: 476 448 525 IP TEL.: 474 771 525 FAX: 476 448 570 E-MAIL: eva.sebova@mesto-most.cz

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Holešov Odbor výstavby, rozvoje a životního prostředí, oddělení stavebního řádu Masarykova 628, 769 17 Holešov Spis č.: 1539/2015 Č.j.: HOL-5387/2015/SÚ/JH Holešov, dne 30. dubna 2015 Oprávněná

Více

Městský úřad Břeclav ODBOR SPRÁVNÍCH VĚCÍ A DOPRAVY Oddělení dopravy a silničního hospodářství nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav

Městský úřad Břeclav ODBOR SPRÁVNÍCH VĚCÍ A DOPRAVY Oddělení dopravy a silničního hospodářství nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav Městský úřad Břeclav ODBOR SPRÁVNÍCH VĚCÍ A DOPRAVY Oddělení dopravy a silničního hospodářství nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav Č.j.: MUBR 58885/2015 Břeclav dne 4. listopadu 2015 Sp.zn.: MUBR-S

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 2884/2009-3-Fi-ÚŘUS-Rozh-/ Pozořice, dne: 26.2.2010 Vyřizuje: Ing. Renata Filipcová E-mail: su.pozorice@volny.cz Telefon: 544 226

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ Oprávněná úřední osoba Martina Pomothyová e-mail martina.pomothyova@mesto-kromeriz.cz datum 15. června 2011 odbor DOPRAVY, oddělení dopravy a silničního hospodářství (573 321 383) č. j. MěUKM 042142/2011

Více

Petr Havel Klášterská Havlíčkův Brod

Petr Havel Klášterská Havlíčkův Brod Petr Havel Klášterská 3074 58001 Havlíčkův Brod naše značka 5001262885 vyřizuje Lukáš Průcha datum 29.02.2016 Věc: Parkoviště v ul. Tržiště v Přibyslavi K.ú. - p.č.: Přibyslav Stavebník: Město Přibyslav,

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 1996/2010-3-Fi-ÚŘUS-Rozh-/ Pozořice, dne: 17.8.2010 Vyřizuje: Ing. Renata Filipcová E-mail: renata.filipcova@pozorice.cz Telefon:

Více

odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í panu Václavovi Noskovi (nar ), rozhodnutí o umístění stavby

odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í panu Václavovi Noskovi (nar ), rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: VÚP 13250/10-812/10-JAV 328.3 Vyřizuje: Vojtěch Janoušek Telefon: 388 459 046 Ve Vimperku dne: 28.06.2010

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KAROLINKA Odbor výstavby

MĚSTSKÝ ÚŘAD KAROLINKA Odbor výstavby MĚSTSKÝ ÚŘAD KAROLINKA Odbor výstavby Radniční nám. 42, 756 05 Karolinka Spis.zn.: MU-Výst.:235/6137/2012-Ru Č.j. : MU-0826/2013 Vyřizuje : Bc. Žaneta Rudolfová Karolinka, dne 19.2.2013 TEL.: E-MAIL: 571

Více

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.:

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.: MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, 430 28 Chomutov Tel.: 474 637 111 V Chomutově 5.6.2015 MMCH/57903/2015/Kam SZ MMCH/09460/2015/4 Telefon:474 637 265 e-mail:

Více

CR Project s.r.o. Pod Borkem Mladá Boleslav

CR Project s.r.o. Pod Borkem Mladá Boleslav CR Project s.r.o. Pod Borkem 319 29301 Mladá Boleslav naše značka 5001241871 vyřizuje Lukáš Průcha datum 26.01.2016 Věc: II/338 Žehušice, průtah - nové technologie K.ú. - p.č.: Žehušice, Horka u Žehušic

Více