Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, Hlučín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín"

Transkript

1 Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, Hlučín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Vlach TEL.: vlach@hlucin.cz DATUM: Poptávka: stavební práce Městský úřad Hlučín výměna oken, II. etapa. Na základě rozhodnutí výběrové komise pro zadávání veřejných zakázek Vás tímto vyzýváme k podání nabídky na realizaci stavebních prací pro akci Městský úřad Hlučín výměna oken, II. etapa. Pokud máte zájem, nabídku zpracujte podle následujících zadávacích podmínek: ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce pro akci s názvem Městský úřad Hlučín výměna oken, II. etapa 1. Objednatel zakázky: Město Hlučín, Mírové náměstí 23, Hlučín, IČ: DIČ: CZ zastoupeno Ing. Pavolem Kubušem, starostou města bank. spojení: Česká spořitelna, a.s., pobočka Hlučín, č. ú.: /0800 osoba oprávněná jednat ve věcech smluvních: Ing. Pavol Kubuš, starosta města osoba oprávněná jednat ve věcech technických: Ing. Gabriela Dihlová, pověřená vedením OIaSMM osoba oprávněná jednat ve věcech technických: Ing. Lukáš Vlach, technik OIaSMM 2. Způsob zadání zakázky: Zakázka je zadána dle 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů. TEL.: BANKOVNÍ SPOJENÍ: IČ: FAX: Česká spořitelna, a.s. v Opavě, pobočka Hlučín podatelna@hlucin.cz č.ú /0800

2 3. Předmět zakázky: Předmětem zakázky je realizace akce: Městský úřad Hlučín výměna oken, II. etapa. Jedná se o stavební práce spojené s výměnou a repasí části stávajících oken budov A a B městského úřadu Hlučín, Mírové náměstí 23, Hlučín. Rozsah stavebních prací je dán technickým popisem a výpisem oken z projektové dokumentace, zpracované firmou TECHNICO Opava s.r.o., Hradecká 1576/51, Opava, Ing. Matějem Kudlíkem, autorizovaným inženýrem pro pozemní stavby ČKAIT Celá akce je rozdělena do dvou částí: - výměna stávajících oken budovy A (okna nad prodejnou Central) nová okna plastová - výměna stávajících oken budovy B a repase podkrovních oken (okna čelní fasády a dvora) nová okna dřevěná z profilů Euro Technická specifikace: Plastová okna nad prodejnou Central: Bude provedeno vybourání stávajících oken vč. venkovních a vnitřních parapetů a stávajících oc. mříží, uchycených do okenních rámů. Technická specifikace oken je uvedena ve výpisu oken. Součástí dodávky bude začištění a zapravení ostění, následně vypěnění PUR pěnou a provedení detailu návaznosti na omítku ostění (zatmelení spáry silikonovým tmelem), jakož i kotevní prvky do nadpraží a parapetu. Kotvení bude provedeno v počtu minimálně 3x kotvy na výšku a 2x kotvy na šířku okna. Z interiéru ve styku ostění s rámem bude použita APU lišta. Po zednickém zapravení kolem nových oken, bude proveden úklid a malba ostění a nadpraží v celé ploše včetně přilehlé zdi. Vnitřní utěsnění bude provedeno celoobvodovými těsnícími páskami v kvalitě EPDM. Součástí okenních sestav bude dodávka a montáž vnitřních plastových systémových parapetů v barvě bílé, se zaobleným čelem, potažené ochrannou fólií. Předpokládaná hloubka cca 400mm, vč. ukončujících lemování. Vnější parapety budou provedeny z ohýbaného pozinkovaného plechu v přírodní barvě. Součástí dodávky budou hliníkové lamelové žaluzie typu ISO, celostínící lamely 25mm, s horní krycí lištou, silonové vodící táhla, ovládání řetízkem a brzdou, barva bílá.. Dodávka žaluzií bude pouze do oken, uvedených v technické specifikaci! Celkový součinitel prostupu tepla Uw=min 1,2 W/m2K. Okna položky BO17 budou vybavena bezpečnostní folií. Dřevěná Euro okna budovy B: Bude provedeno vybourání stávajících oken, vč. venkovních a vnitřních parapetů. Ocelové mříže v 1.NP budovy B budou ponechány a bude provedena jejich repase Strana 2 (celkem 7)

3 odstranění původního nátěru a koroze, zámečnické vyspravení, základový nátěr a 2x antikorozní nátěr. Barva bude shodná se stávající barvou. Technická specifikace oken je uvedena ve výpisu oken. Součástí dodávky bude začištění a zapravení ostění, následně vypěnění PUR pěnou a provedení detailu návaznosti na omítku ostění (zatmelení spáry silikonovým tmelem), jakož i kotevní prvky do nadpraží a parapetu. Kotvení bude provedeno v počtu minimálně 3x kotvy na výšku a 2x kotvy na šířku okna. Z interiéru ve styku ostění s rámem bude použita APU lišta. Po zednickém zapravení kolem nových oken, bude proveden úklid a malba ostění a nadpraží v celé ploše včetně přilehlé zdi. Vnitřní utěsnění bude provedeno celoobvodovými těsnícími páskami v kvalitě EPDM. Součástí okenních sestav bude dodávka a montáž vnitřních dřevěných parapetů v barvě bílé. Vnější parapety čelní fasády budou provedeny z ohýbaného pozinkovaného plechu v barvě shodné s barvou fasády (před realizací bude odsouhlašen barevný vzorek). Parapety ve dvorní části budovy B nebudou vzhledem k režnému obvodovému zdivu prováděny. Okna budou opatřena hliníkovými okapnicemi v zelené barvě shodné s barvou oken Součástí dodávky budou hliníkové lamelové žaluzie typu ISO, celostínící lamely 25mm, s horní krycí lištou, silonové vodící táhla, ovládání řetízkem a brzdou, barva bílá. Dodávka žaluzií bude pouze do oken, uvedených v technické specifikaci! Celkový součinitel prostupu tepla Uw=min 1,2 W/m2K. Půdní okna repase: Repase půdních oken bude obsahovat opravu nebo výměnu kování, přesklení a přetmelení okna, opravu nátěru (vč. opalování, broušení, tmelení) a dotěsnění křídel silikonovým těsněním. Ostatní: Součástí zadávací dokumentace je podrobný výpis oken a půdorysy a pohled stávajícího stavu budovy B, přičemž výpis oken má prioritu nad půdorysy, které slouží jako orientační. Vzhledem k tomu, že zadávací dokumentace neobsahuje výkaz výměr, je nutno se zúčastnit prohlídky stavby (viz. odst. 7., bod c.) a na tomto základě vypracovat podrobný rozpočet stavby. Z tohoto důvodu nebude brán ohled na případné vícepráce z důvodu opomenutí účastníka v rámci výběrového řízení. Pokud se v průběhu realizace vyskytnou nepředpokládané vícepráce, pak bude postupováno obvyklým způsobem. Součástí díla bude odvoz demontovaných oken a jejich ekologická likvidace. Součástí cenové nabídky bude zakrývání vnitřních prostor kanceláří (nábytku, koberců, vertikálních žaluzií) a jejich úklid po provedených pracech. Při práci budou minimalizovány zásahy do fasády. V případě poškození bude fasáda řádně vyspravena a navrácena do původního stavu. Strana 3 (celkem 7)

4 Realizace výměny oken bude probíhat za nepřerušeného provozu Městského úřadu Hlučín, požadujeme proto jako součást nabídky vypracování harmonogramu a rozdělení postupu prací do jednotlivých celků, kdy budou práce prováděny během víkendů. V případě nutnosti provádění prací během pracovních dní požadujeme jejich minimalizování tak, aby došlo k co nejmenšímu narušení chodu jednotlivých odborů Městského úřadu Hlučín. Jelikož se budovy MěÚ Hlučín nachází na území Městské památkové zóny Hlučín, je nutno před zahájením výroby odsouhlasit vzorek každého druhu okna Odborem výstavby, oddělením územního plánování a památkové péče, včetně jejich barevnosti a barevnosti parapetů a okapnic. PŘED VÝROBOU VEŠKERÝCH VÝPLNÍ JE NUTNO PROVÉST ZAMĚŘENÍ STAVEBNÍCH KONSTRUKCÍ. Součástí díla je rovněž: 1. Dodržení ustanovení zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, zákona č. 309/2006 Sb., o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, nařízení vlády č. 101/2005 Sb., o podrobnějších požadavcích na pracoviště a pracovní prostředí, nařízení vlády č. 361/2007 Sb., o podmínkách ochrany zdraví zaměstnanců při práci, nařízení vlády č. 378/2001 Sb., o bližších podmínkách na bezpečný provoz a používání strojů, technických zařízení, přístrojů a nářadí, nařízení vlády č. 201/2010 Sb., o pracovních úrazech, nařízení vlády č. 495/2001 Sb., o osobních ochranných pracovních pomůckách, nařízení vlády č. 591/2006 Sb., o bližších minimálních požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništích, vyhláška č. 48/1982 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kterou se stanoví základní požadavky k zajištění bezpečnosti práce a technických zařízení. 2. Dodržení podmínek při manipulaci a ukládání odpadů dle zák.185/2001 Sb., vyhlášky č. 381/2001 Sb. a č. 383/2001Sb. o podrobnostech nakládání s odpady 3. Zajištění denního úklidu přístupové cesty ke staveništi. Součástí díla je dále: 4. Předložení všech atestů a zkoušek materiálů použitých během realizace. 5. Vedení stavebního deníku, předání a převzetí díla vč. odstranění vad. 4. Doba a místo plnění: Dobu plnění uchazeč nabídne v návrhu smlouvy o dílo takto: dílo Předání staveniště: staveniště bude předáno do deseti dnů od podpisu Smlouvy o Zahájení prací: předpoklad Průběžná lhůta plnění ve dnech:... (nabízí se počtem kalendářních dnů od přejímky staveniště po předání hotového díla) Ukončení díla:. Místo plnění: Městský úřad Hlučín, Mírové náměstí 23, Hlučín Strana 4 (celkem 7)

5 5. Platební podmínky a sankce. a. Dílo je splněno dnem protokolárního převzetí předmětu díla objednatelem. b. Úhrada ceny za dílo bude provedena na základě vystavené faktury zhotovitelem po písemném předání a převzetí hotového předmětu díla a odstranění všech vad dle objednatelem odsouhlaseného soupisu provedených prací. c. Splatnost faktury je 21 dnů ode dne jejího doručení. d. Sankce za nedodržení termínu splnění díla je stanovena na 2000,- Kč za každý den prodlení. e. Záruka na dílo je stanovena min. 60 měsíců. f. Zálohy nebudou objednatelem poskytovány. 6. Předání zadávací dokumentace: a. Výzva uchazečům k podání nabídky bude zaslána doporučeným dopisem. b. Uchazečům, kteří získají informaci o výběrovém řízení na internetových stránkách města Hlučína, bude zadávací dokumentace předána na vyžádání. 7. Organizace soutěže: a. Zadávací dokumentaci tvoří tento zadávací dopis vč. výkresové dokumentace na CD. b. Výzva uchazečům k podání nabídky bude zaslána doporučeným dopisem. Zájemci se mohou do soutěže přihlásit také na základě informací uveřejněných na c. Prohlídka místa plnění se uskuteční dne v 9,00 hod se srazem účastníků před Městským úřadem Hlučín, vstup do budovy B (Městská Policie). d. Případné připomínky a požadavky na vyjasnění předané zadávací dokumentace zašle uchazeč na ovou adresu vlach@hlucin.cz nejpozději do do 9:00 hod a vyjasnění bude zadavatelem písemně sděleno všem uchazečům. 8. Způsob předání nabídky: a. Nabídka v zalepené obálce bude z rubové strany zabezpečena proti neoprávněnému otevření (např. opatřena razítkem zpracovatele nabídky nebo přelepem s razítkem atp.) a z líce zřetelně označena názvem a adresou uchazeče a nápisem NEOTVÍRAT - SOUTĚŽ Městský úřad Hlučín výměna oken, II. etapa. Bude podána nebo doručena na adresu: Město Hlučín, podatelna, Mírové náměstí 23, HLUČÍN, nejpozději dne do 9,00 hodin. b. Nabídky podané po tomto termínu nebudou do soutěže přijaty a nebudou hodnoceny. c. Obálky poškozené, otevřené nebo označené v rozporu se zadávacími podmínkami nebudou hodnoceny. d. Neúplné nabídky budou ze soutěže vyloučeny. 9. Obsah nabídky: Nabídka bude obsahovat následující: Strana 5 (celkem 7)

6 a. Nabídka včetně všech příloh a dokladů bude zpracována v českém jazyce. b. Návrh smlouvy o dílo (viz. příloha č. 5), doplněný zhotovitelem nabídky a podepsaný osobou oprávněnou. c. Nabídková cena bude v návrhu smlouvy o dílo v české měně uvedená bez DPH i s DPH a bude obsahovat veškeré náklady spojené s předmětem zakázky. d. V návrhu smlouvy o dílo bude obsaženo ujednání: smluvní strany se dohodly, že za nedodržení termínu splnění díla bude zhotoviteli uložena sankce, a to 2.000,- Kč za každý den prodlení. e. Oceněný rozpočet v tištěné podobě, podepsán oprávněnou osobou uchazeče. f. Harmonogram prací a jejich rozdělení do jednotlivých etap, realizovaných během víkendů. g. Návrh smlouvy o dílo vč. oceněného rozpočtu bude předán v digitální podobě na CD nosiči. h. Prokázání kvalifikačních předpokladů výpis z obchodního rejstříku (pokud je firma v OR zapsána), doklad o oprávnění k podnikání vztahující se k předmětu zakázky (výpis z živnostenského rejstříku nebo živnostenský list provádění staveb vč. jejich změn), doklad osvědčující odbornou způsobilost. i. Budou doloženy reference o obdobných zakázkách min. 5 referenčních staveb. j. Nabídka, která nebude splňovat podmínky poptávky a respektovat čl. 9, bod a - i, bude z hodnocení vyloučena. 10. Hodnotící kritéria: Jediným hodnotícím kritériem bude nejnižší nabídková cena bez DPH. 11. Jako zadavatel si vyhrazujeme právo a. Nepřipouštět variantní řešení nabídky. b. Změnit podmínky poptávky. c. Odmítnout všechny nabídky nebo zrušit veřejnou zakázku kdykoliv v jejím průběhu až do uzavření smlouvy na realizaci veřejné zakázky, a to bez udání důvodů, neuzavřít smlouvu s žádným účastníkem. d. Nevracet uchazečům podané nabídky. e. Neposkytovat uchazečům náhradu nákladů, které uchazeči vynaloží v souvislosti se svou účastí v zadávacím řízení. f. Vyloučit uchazeče, který nesplnil zadávací podmínky. g. O smlouvě o dílo dále jednat a upřesnit její konečné znění. Přílohy: příloha č. 1 Výpis oken příloha č. 2 Budova B půdorys 1.NP a 2.NP příloha č. 3 Budova B půdorys 3.NP příloha č. 4 Pohledy stávající stav příloha č. 5 Návrh SOD Strana 6 (celkem 7)

7 S pozdravem Ing. Gabriela Dihlová pověřená vedením odboru Strana 7 (celkem 7)

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: HLUC//2014/OIaSMM/Ho www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Holibková Pavla

Více

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, Hlučín Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín : VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: HLUC/06519/2016/OIaSMM/BA www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Balcar Edvard

Více

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Vlach TEL.: 595 020 270 E-MAIL:

Více

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: HLUC/ /2015/HO www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Holibková Pavla TEL.:

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky:

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky: Strana 1 (celkem 4) ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Objednatel zakázky: Město Hlučín, Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín, IČ: 00300063 DIČ: CZ00300063 zastoupeno Ing. Pavolem Kubušem, starostou města bank. spojení:

Více

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín http://www.opzp.cz/ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Vlach TEL.:

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 14.3.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 14.3.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 OSBD Česká Lípa plánuje

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon:   Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 80 Kolín I tel.: +40 3 748 5, fax: +40 3 748 57 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová

Více

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 3/2019, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A 23-41 V BRNĚ - ŘEČKOVICÍCH

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A 23-41 V BRNĚ - ŘEČKOVICÍCH Statutární město Brno, městská část Brno - Řečkovice a Mokrá Hora odbor bytový Úřadu městské části Palackého náměstí 11, 621 00 Brno tel.: 541 42 17 19, fax: 541 22 61 24 úřední hodiny: pondělí a středa

Více

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna oken dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona

Více

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA VÝZVA zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku Výměna oken Dům zdraví, 28.října č.p.415, Nové Město nad Metují, kterou vyhlašuje město Nové Město nad Metují v souladu s ustanovením 6 a v návaznosti

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 4.1.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 4.1.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

lodžiových sestav v sušárnách spol.prostor včetně souvisejícího stavebního odpadu.

lodžiových sestav v sušárnách spol.prostor včetně souvisejícího stavebního odpadu. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. Společenství vlastníků

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591111 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-10/ČJ-2016-800650

Více

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212 Obec Kolešovice, 270 02 Kolešovice č.p. 22 33 582 296 33 582 980 IČO: 00243884 DIČ: CZ 00243884 Česká spořitelna a.s., pobočka Rakovník č.u. 0540602379/0800 e-mail: obec@kolesovice.cz e-podatelna: podatelna@kolesovice.cz

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 Odbor investic tel.: 327 710 235, 327 710 111*, fax: 327 710 202 e-mail: investice@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje:

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/002/001/2015-6/LOG/503

Více

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova).

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova). VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Vazební věznice Hradec Králové Hradební 860, poštovní přihrádka62, 500 01 Hradec Králové Tel.: 495 758 111, Fax: 495 758 211, 210ISDS: tjfd4ke NAŠE č.j.: VS 88/002/002/2015-20/LOG/500

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů: Město Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 280 2 Kolín I tel.: +420 32 748 25, fax: +420 32 748 257 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová

Více

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.8 /2013/Město Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Statutární město Pardubice

Více

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Správa majetku města Příbor s.r.o. vyhlašuje veřejnou zakázku na stavební práce malého rozsahu na akci Rekonstrukce teplovodu v lokalitě ulic Npor. Loma v Příboře

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Kydlinovská 1521, Hradec Králové IČ:

Kydlinovská 1521, Hradec Králové IČ: Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace Kydlinovská 1521, 500 02 Hradec Králové, telefon 495 774 111 e-mail info@snhk.cz, www.snhk.cz IČ 64811069, DIČ CZ64811069, Bankovní spojení 27-315020217/0100

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání

Více

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/MRFP Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Městský

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591111 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Výměna oken a balkonových dveří v bytových domech na ul. 8. března, Slezská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy Mateřská školka 4. třída Veltrusy zadavatel : Město Veltrusy Palackého 9 277 46 Veltrusy IČ 00237272 zastoupené starostou Bronislavem Havlínem místostarostou Tomášem Čapkem Oznámení zadávacího řízení je

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Přístupový chodník, Rákosníčkovo

Více

Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784 výměna dveří

Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784 výměna dveří Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212 Obec Kolešovice, 270 02 Kolešovice č.p. 22 33 582 296 33 582 980 IČO: 00243884 DIČ: CZ 00243884 Česká spořitelna a.s., pobočka Rakovník č.u. 0540602379/0800 e-mail: obec@kolesovice.cz e-podatelna: podatelna@kolesovice.cz

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/008/001/2015-6/LOG/500

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OBCHODNÍ AKADEMIE, VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA a JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY UHERSKÉ HRADIŠTĚ, příspěvková organizace Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Specifikace prací: Výpis stěn: - schodišťový krček pravý - přední prosklená stěna, přes 3 NP zadní prosklená stěna, přes 3 NP

Specifikace prací: Výpis stěn: - schodišťový krček pravý - přední prosklená stěna, přes 3 NP zadní prosklená stěna, přes 3 NP Magistrát města ODBOR ROZVOJE A DOTACÍ Oddělení veřejných zakázek VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček + 420 476 448 449 karel.sedlacek@mesto-most.cz 24. 5. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Oprava části fasád administrativní

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Č.j.: ORŽP/1528/2013/292/2013/bum dne: 19.02.2013 Dům kultury Šluknov obnova části interiéru a balkonu ve 3.NP - m.č. 3.06 Identifikační údaje zadavatele: Město Šluknov nám.

Více

MŠ PLAČICE OPRAVA STŘECHY

MŠ PLAČICE OPRAVA STŘECHY T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116048 v Hradci Králové

Více

MĚSTO VELKÉ HAMRY Velké Hamry 362, Liberecký kraj. Telefon: ,

MĚSTO VELKÉ HAMRY Velké Hamry 362, Liberecký kraj. Telefon: , MĚSTO VELKÉ HAMRY 468 45 Velké Hamry 362, Liberecký kraj Telefon: 483 369 811, e-mail: muvh@velkehamry.cz VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: "Oprava volného bytu č.29 v domě č.p v ulici Závodu Míru v Pardubicích"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č.29 v domě č.p v ulici Závodu Míru v Pardubicích Městský rozvojový fond Pardubice a.s. u Divadla 828. 530 02 Pardub tce Zapsáno v obch. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B. vložka 1822 MRFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 02/2012

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 02/2012 ZÁKLADNÍ ŠKOLA s rozšířenou výukou jazyků, Fakultní škola Pedagogické fakulty UK, Praha 2, Kladská 1 Adresa: Kladská 1, 120 00 Praha 2, tel.: 222 520 079, fax: 222 523 522 IČ 49624911, www.kladska.cz,

Více

Termín prohlídky je 30.10.2015 v 8:30 hod. (před vstupem do objektu Křenová 57, Brno)

Termín prohlídky je 30.10.2015 v 8:30 hod. (před vstupem do objektu Křenová 57, Brno) Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0115188/JACE Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542 526 261 ID datové schránky: qykbwe7 V

Více

Výkopové a pomocné stavební práce

Výkopové a pomocné stavební práce Výzva k podání nabídky č.7/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do 2 milionů) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Technické služby Tábor s.r.o. Sídlem: Kpt. Jaroše 2418 390 03 Tábor Zastoupený:

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Výměna oken v bytovém domě č.p. 2290 ve Varnsdorfu 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Město Varnsdorf

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 4/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 4/2012/Město Městský rozvojový fond Pardubice a.s. u Divadla 828. 530 02 Pardub ic.e Zapsáno v obch. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddil B. vložka 1822 MRFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

: Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Jablunkov. Starosta. : Obec Písečná. Rekonstrukce Kulturního domu Písečná

: Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Jablunkov. Starosta. : Obec Písečná. Rekonstrukce Kulturního domu Písečná Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Jablunkov Starosta Obec Písečná vyzývá podle vnitřního předpisu Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a v souladu s 12 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Termín prohlídky je v 9:00 hod. (před vstupem do objektu Hlinky 46, Brno)

Termín prohlídky je v 9:00 hod. (před vstupem do objektu Hlinky 46, Brno) Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2016/0128528/JACE Spisová značka: 3520/MCBS/2016/0128528/1 Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE na zakázku se nevztahuje zákon č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa MĚSTO HRANICE Odbor školství, kultury a tělovýchovy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.:... VYŘIZUJE BC. KATEŘINA ŠVÁČKOVÁ TEL.: 581 828 112 FAX: 581 828 650 E-MAIL: katerina.svackova@mesto-hranice.cz DATUM:

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje nabídkové řízení na dodavatele stavby Výměna části oken a dveří na MŠ U Dubu v Týništi nad Orlicí 1. Zadavatel : Město Týniště nad Orlicí

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Sklad materiálu Středolesí. Nejedná se zadávací řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.

Sklad materiálu Středolesí. Nejedná se zadávací řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. MĚSTO HRANICE ODBOR SPRÁVY MAJETKU VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OSM/ 12283 /18 29976/2016 VYŘIZUJE MARIE HANZLÍKOVÁ TEL.: 581828235 FAX: 581828630 E-MAIL: marie.hanzlikova@mesto-hranice.cz DATUM: 16.4.2018

Více

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZD78* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24165/2018 SP. ZN. 91.1

Více

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ )

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU:

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: R, ", r "v, VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 26/20121RFP "Pardubice, tř. Míru - oprava, rekonstrukce a přístavba č.p. 60 a 450 úprava l.np pro KOH-I-NOOR" 1. Základní

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Zatrubnění otevřeného příkopu, ul. Zadní, Rumburk 2

Zatrubnění otevřeného příkopu, ul. Zadní, Rumburk 2 Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva )

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky ev.číslo : 1/16 Výzva k podání nabídky Obec Těšetice si Vás podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a dle směrnice č.23 obce Těšetice tj.,, Směrnice pro evidenci veřejných zakázek

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Výměna podlahových krytin - MŠ Krásnolipská, Rumburk 1

Výměna podlahových krytin - MŠ Krásnolipská, Rumburk 1 Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

MĚSTO ZÁKUPY IČO , DIČ CZ Telefon: , Fax:

MĚSTO ZÁKUPY IČO , DIČ CZ Telefon: , Fax: MĚSTO ZÁKUPY IČO 00261114, DIČ CZ 00261114 Telefon: 487 857 171, Fax: 487 857 296 MĚSTO ZÁKUPY Borská č. p. 5, 471 23 Zákupy NAŠE ZN:VZ/11/2018, MUZ/2205/2018 VYŘIZUJE: Mgr. Zdeňka Kadlecová TEL: 487 827

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY Tělocvičná jednota SOKOL UHERSKÉ HRADIŠTĚ pobočný spolek Tyršovo náměstí 113, 686 01 Uherské Hradiště, Veřejná zakázka podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu TJ Sokol Uh. Hradiště,

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci akce Příloha č.1 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ V BUDOVĚ SDH DRUŽSTEVNÍ 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město Studénka

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek 1. Název veřejné zakázky Sanace montážních jam 2. Zadavatel Název: Sídlo: Výzva k podávání nabídek Zelené předměstí, Teplého 2141, 532 20 Pardubice IČO: 63217066 Zastoupený: Ing. Tomášem Pelikánem, místopředsedou

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-13/ČJ-2016-800650

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více