SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE. Perfektní souhra vede k perfektním výkonům. Let s stick together

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE. Perfektní souhra vede k perfektním výkonům. Let s stick together www.schonox.cz"

Transkript

1 SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE Perfektní souhra vede k perfektním výkonům vyvinuto na základě četných mezinárodních zkušeností pro vnitřní i vnější bazény dokonalá funkčnost podmínka na prvním místě příjemná práce a efektivní výsledky s použitými materiály Let s stick together

2 Výstavba plaveckých bazénů Snaha dosáhnout trvalé krásy Co dělá bazény pěknými? Blyštící se vzhled, bezchybnost, preciznost a absolutní hygiena. To platí jak pro veřejné areály, tak i pro soukromé bazény. Jejich vzhled by měl vyvolat touhu po vyzkoušení, jejich použití pak nezapomenutelný zážitek. Pořád a neustále. Obložení bazénu keramickou dlažbou dodá dílu bez pochyby ještě více atraktivity a atmosféry. Zcela jasné je rovněž to, že keramické obklady v bazénových komplexech musí splňovat zvláštní požadavky. Zejména u moderních aquaparků, wellness-areálů nebo lázeňských balneo-provozů a rehabilitačních bazénů, kde se používá směs nejrůznějších materiálů, tvarů a rozměrů. Odborně zvolená kombinace obkladového materiálu a barevná definice tak umožňuje nejen fyzickou úlevu, ale působí příjemně na psychiku člověka a pomáhá uklidňovat jeho roztěkanou mysl. Navíc právě u bazénů se ještě jedná o různorodé stavební konstrukce, které jsou namáhány jak tlakovou vodou, tak i čistícími prostředky, jejichž charakter působí mnohdy velmi agresivně na zvolené materiály.

3 S řadou výrobků POOL LINE Vám SCHÖNOX přináší perfektně vyladěný systém, kde skladba jednotlivých materiálů velice usnadní Vaši práci a dlouhodobě zajistí odolnost a životnost vlastních keramických obkladů. Každý jednotlivý výrobek přispívá k tomu, aby jeho schopnosti a vlastnosti byly dlouhodobě zachovány. na podlahy i stěny ve vnitřním i vnějším prostředí mrazuvzdorný vodovzdorný odolnost vůči chemikáliím Všechny použité fotografie na tomto prospektu ukazují referenční objekty z celé Evropy, které byly realizovány výrobky z řady SCHÖNOX POOL LINE. vhodný pro lepení nebo spárování jemně slinuté keramiky odolný vůči tlakové vodě

4 Požadavky na bazén Každý bazén je mistrovské dílo Bazén se nestane bazénem hned. Mnoho věcí je potřeba předem vyjasnit a vyladit tak, aby konečný výsledek a materiály nejvíce na očích tedy obklady a dlažba, byly perfektní. Je důležité si před vlastní realizací položit několik otázek: Má sloužit bazén pro veřejnost nebo se jedná o menší soukromé zařízení nebo zařízení s limitovaným počtem osob? Budou obklady provedeny ze skleněné mozaiky, slinuté dlažby nebo tažených dlaždic? Jaké prostory u bazénu musí splňovat příslušnou třídu vodního namáhání? Musí vykazovat místa na ochozu a sprchy vysokou chemickou odolnost? Bude instalováno podlahové vytápění nebo bude připraven jiný systém? Dá se očekávat pravidelné čištění dlažeb pod vysokým tlakem? Bude voda chlorovaná nebo připravovaná jinou alternativou? Je v prostoru umístěn bazén se slanou nebo termální vodou? Tyto základní a spoustu dalších otázek je třeba si položit a odpovědět, aby byla vybrána optimální kombinace materiálů.

5 Prostřednictvím výrobků z řady SCHÖNOX POOL LINE máte řešení pro každou třídu vodního zatížení. Splníte jimi jednak Vaše potřeby a jednak požadavky investora. Zároveň jsou tím splněny i zkoušky podle dostupných norem a směrnic. SCHÖNOX POOL LINE nabízí trvalou ochranu pro konstrukci Vašeho bazénu. Samozřejmě, že důležitou roli hraje především vodotěsnost bazénu. Pečlivé prověření podkladních vrstev bazénu a dokonalé řemeslné provedení veškerých izolačních opatření jsou nejvýznamnější předpoklady pro jeho dlouhodobou funkčnost. V opačném případě hrozí značné riziko následných závad a poškození, jejichž opravy jsou velmi drahé a nesnadné. Nenechte se investorem přesvědčit k rychlému a ledabylému provedení prací bez příslušného ověření a zkoušek a k použití pochybných materiálů. Firma SCHÖNOX a její proškolený tým jsou připraveni předat své znalosti a zkušenosti při každé realizaci bazénů, a to jak od stadia projektování, tak až do fáze vlastního provádění stavby. Bazény, relaxační centra a balneo provozy jsou založeny na detailech. Detaily proto nesmíme podcenit a musíme být na ně připraveni. SCHÖNOX Vám v tom pomůže.

6 Přelivné hrany Systém Finnland Systém Wiesbaden Finnland nebo Wiesbaden Při projektování bazénu je jednou z častých otázek i systém řešení přelivné hrany. Zde jsou možná nejrůznější provedení. Rozdíly je třeba hledat v tom, zda bude bazén mít výše položenou hladinu vody nebo níže. Je třeba říci, že v současné době se bazény s nízko položenou hladinou provádějí velice zřídka. Nejběžnějšími způsoby řešení přelivných hran je systém Finnland nebo systém Wiesbaden. Systém Finnland Tento způsob řeší přeliv tak, že okraje bazénu jsou ponořeny pod vodou a místo k přelivnému žlábku je řešeno pomocí šikmé keramické plochy (tzv. plážový výlez). Tímto systémem se i např. rychleji uklidní vodní hladina. Systém Wiesbaden Při této variantě končí okraj bazénu přelivnou tvarovkou, která slouží zároveň i jako záchytná hrana. Dalšími systémy jsou např. typ Wiesbaden s nízko položenou hladinou a přelivná hrana Curych.

7 Detaily přelivných hran: 1 Hydroizolace SCHÖNOX 1K DS, resp. SCHÖNOX 2K DS RAPID 2 Těsnící páska SCHÖNOX ST s doplňky SCHÖNOX ST IC, resp. SCHÖNOX ST EA 3 Tenkovrstvé lepidlo SCHÖNOX PFK, resp. SCHÖNOX PFK WHITE 4 Maltové lože, např. SCHÖNOX PL, resp. SCHÖNOX PL PLUS 5 Utěsnění kapilárního vzlínání epoxidová malta SCHÖNOX CF 6 Spárovací hmota SCHÖNOX CF nebo SCHÖNOX XR + SCHÖNOX CJ 11 7 Elastická těsnící hmota SCHÖNOX SMP 8 Lepidlo SCHÖNOX TT S8 7 9 Vodovzdorný beton 6 10 Tepelná izolace 11 Keramická dlažba 12 Výplňový profil provazec SCHÖNOX PE 13 Světlo 14 Obruba světla se šroubením 2 15 Těsnící kroužek Tělo světla s přírubou 17 Těsnící manžeta SCHÖNOX ST FC Podlahová vpusť 1 Proč zvolit keramické bazény? Rastrování plochy prostřednictvím spár nepůsobí monotónně. Neomezené barevné možnosti, kombinace umožňují realizaci jedinečného díla. Díky velkému množství tvarovek lze provést i obklady specifických kon strukcí, jako jsou lavice, schodiště, brouzdaliště, masážní lehátka apod. Jsou bez škodlivého vlivu na životní prostředí. 15 Jsou hygienické a bezpečné. 11 Protiskluzné provedení lze provést v různých třídách a pro různé prostředí (brouzdaliště, sprchy, šatny atd.). Nekorodují, nestárnou a udržují si svoji barevnost. Jsou odolné proti chlorované, minerální, termální nebo slané vodě a proti vodě s obsahem ozonu. Osvětlení

8 Postup při zpracování Perfektní od začátku do konce Systém SCHÖNOX POOL LINE je prvotřídní řada výrobků a technologií pro profesionální provedení bazénů. Je třeba dbát na to, aby podle druhu zatížení bazénu byly vybrány a použity i příslušné materiály a jejich kombinace. Možnosti zatížení: 1. krok: Bazénové těleso Pro zhotovení bazénového tělesa je potřeba použít vodovzdorný beton. Vodonepropustnost se zkouší tzv. zátopovou zkouškou a potvrdí se protokolem. Při sanacích se přistupuje k opravám až po odstranění všech obkladů na beton. Je třeba pečlivě překontrolovat všechny trhliny a mezery a místa poškození nahradit vhodnou sanací. 2. krok: Stěny a dno Při vyrovnávkách hrubých nerovností a výtluků na stěnách a podlahách doporučujeme použít vyrovnávací maltu SCHÖNOX PL PLUS. Jemné zahlazení pórů a drobných nerovností je vhodné provést hmotou SCHÖNOX BM. Pro srovnání nebo vyspádování plochy dna doporučujeme vyrovnávací hmotu s vysokým obsahem pryskyřic SCHÖNOX PL.

9 3. krok: Izolace Celá betonová vana a všechna místa kolem přelivných hran a v místech sprch je třeba izolovat proti vodě stěrkovou hmotou SCHÖNOX 1K DS, resp. SCHÖNOX 2K DS RAPID. Izolace se provádí ve třech vrstvách a v požadovaných sílách dle příslušného technického listu. Spoje na stěnách, mezi stěnou a podlahou a dilatační spáry se ochrání těsnící páskou SCHÖNOX ST. Podvodní osvětlení, trysky, podlahové vpustě a pod. musí být opatřeny přírubou, která se zakomponuje do izolační vrstvy. 4. krok: Zátopová zkouška Po zhotovení izolační vany a před zahájením obkladačských prací je třeba provést zátopovou zkoušku. Ta probíhá dle příslušných, místně platných norem. 5. krok: Zhlaví bazénu Přelivné hrany, zhotovené z keramických tvarovek nebo bloků, se osazují do cementové malty SCHÖNOX PL, resp. SCHÖNOX PL PLUS nebo do epoxidové malty vytvořené z umělé pryskyřice a křemičitého písku. Je třeba dát pozor zejména na to, aby napojení mezi vlastním bazénem a ochozem bazénu bylo kapilárně utěsněno. Ideální pro tento spoj je hmota z umělé epoxidové pryskyřice SCHÖNOX CF. Bližší detaily jsou znázorněny v konstrukčních skicách na straně 6 a krok: Kladení obkladů a dlažeb Pro montáž obkladů a dlažeb se ideálně hodí profesionální tenkovrstvé lepidlo SCHÖNOX PFK. Pro obklad dna bazénu lze použít i tenkovrstvé tekuté lepidlo SCHÖNOX TT S8. Skleněnou mozaiku lze lepit a zároveň spárovat epoxidovou hmotou SCHÖNOX CF. Týká se to však pouze mozaiky, která je z vrchní strany opatřena papírovou vrstvou. Při čistění, mytí, je třeba dbát na to, aby na povrchu mozaiky a nebo ve spáře nezůstaly zbytky papíru nebo lepidla, kterým byl papír přilepen. Ideální hmotou pro spárování bazénu, hran a nebo prostoru sprch je vysoce odolná cementová spárovací hmota SCHÖNOX XR s epoxidovou přísadou SCHÖNOX CJ. Vyplnění dilatačních nebo přechodových spár se provádí trvale elastickým tmelem SCHÖNOX SMP. Parní lázně nebo termální bazény doporučujeme spárovat epoxidovou hmotou SCHÖNOX CF, která se dodává ve DVOU barevných odstínech stříbrošedá a šedá. 7. krok: První napuštění Po zhotovení keramických obkladů a dlažeb a i po dokončení celého díla je třeba očistit plochu základními čistícími prostředky a na závěr vydezinfikovat chlorovým koncentrátem. První napuštění chlorovou vodou by mělo následovat za 3 týdny od dokončení. Doporučuje se koncetrace chloru cca 0,6 mg/l. Hodnotu ph je třeba volit mezi 7,0 7,2, kdy při tomto nastavení je dezinfekční vliv chloru nejúčinější.

10 SCHÖNOX POOL LINE Perfektní souhra vede k perfektním výkonům Skupina výrobků Výrobek a krátký popis Bazén Prostor sprch SCHÖNOX BM Jemná vyrovnávací hmota na stěny Vyrovnávací hmoty SCHÖNOX PL Univerzální hmota na opravy SCHÖNOX PL PLUS Univerzální hmota na opravy s redukcí spotřeby Izolace SCHÖNOX 1K DS Jednosložková hydroizolační hmota SCHÖNOX 2K DS RAPID Dvousložková, rychletuhnoucí hydroizolační hmota Tenkovrstvá lepidla SCHÖNOX PFK Vysoce flexibilní tenkovrstvé lepidlo SCHÖNOX PFK WHITE Bílé tenkovrstvé lepidlo na skleněnou mozaiku Podlahová lepidla SCHÖNOX TT S8 Flexibilní tekuté tenkovrstvé lepidlo SCHÖNOX CF Epoxidové lepidlo a spárovací hmota v jednom Spárovací hmoty SCHÖNOX XR Speciální cementová spárovací hmota pro větší chemické a mechanické zatížení SCHÖNOX CJ Epoxidová přísada do spárovací hmoty SCHÖNOX XR Výplňové tmely SCHÖNOX SMP Neutrální tmel na bázi MS-polymeru Přesné informace pro použití jednotlivých hmot naleznete v platných technických listech nebo na doporučená varianta možné řešení 1) vhodné vložit parozábranu 2) v kombinaci s přísadou SCHÖNOX CJ

11 Parní lázeň Parní lázeň Termální bazén Doporučení pro čištění: (masiv) (tvrdá pěna) Pravidelná kontrola a vymývání filtru Důkladné čištění bazénu s vypuštěním vody 1x ročně (pomalé napouštění a vypouštění) Čištění dna 2 týdně Čištění stěn každé 2 týdny Čištění odvodňovacích žlabů 1x týdně doporučená varianta možné řešení 1) vhodné vložit parozábranu 2) v kombinaci s přísadou SCHÖNOX CJ

12 Reg. Nr Výrobky pro systém POOL LINE Vyrovnávací hmoty SCHÖNOX KH SCHÖNOX BM SCHÖNOX PL SCHÖNOX PL PLUS Disperzní penetrační nátěr, kontaktní vrstva Jemná vyrovnávací hmota na stěny (cementový štuk) Rychletvrdnoucí univerzální opravná a modelovací hmota (lze nastavit pískem) Opravná modelovací hmota s redukcí spotřeby (1,4 kg/m 2 mm) Izolace SCHÖNOX 1K DS SCHÖNOX 2K DS RAPID Jednosložková hydroizolační stěrková hmota Dvousložková, rychletuhnoucí hydroizolační stěrková hmota Tenkovrstvá lepidla SCHÖNOX PFK SCHÖNOX PFK WHITE SCHÖNOX TT S8 Vysoce flexibilní tenkovrstvé lepidlo na bazénovou keramiku Bílé tenkovrstvé lepidlo vhodné na skleněnou mozaiku Flexibilní tekuté tenkovrstvé lepidlo pro tenké a střední lože ideální pro obklad dna bazénů Spárovací hmoty / Výplňové tmely SCHÖNOX CF Epoxidové lepidlo a spárovací hmota v jednom SCHÖNOX XR Speciální cementová spárovací hmota pro větší chemické zatížení a mechanické zatížení SCHÖNOX CJ Epoxidová přísada do spárovací hmoty SCHÖNOX XR SCHÖNOX SMP Neutrální tmel na bázi MS-polymeru Izolační doplňky SCHÖNOX ST SCHÖNOX ST FC SCHÖNOX AB SCHÖNOX ST IC SCHÖNOX ST EA Těsnící páska Manžeta podlahová Hydroizolační pás pro přemostění trhlin Vnitřní kout Vnější kout Schönox s.r.o. Škrobárenská Brno Tel: Fax: info@schonox.cz The SCHÖNOX management system is certifi ed to ISO 9001 and by DQS. 10/2011

SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE. Perfektní souhra vede k perfektním výkonům. Let s stick together www.schonox.cz

SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE. Perfektní souhra vede k perfektním výkonům. Let s stick together www.schonox.cz SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE Perfektní souhra vede k perfektním výkonům vyvinuto na základě četných mezinárodních zkušeností pro vnitřní i vnější bazény dokonalá funkčnost podmínka na prvním místě

Více

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz SCHÖNOX BALTERRA Foto: Ströher GmbH SCHÖNOX BALTERRA Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras Unikátní systém pro atraktivní a dlouhodobě funkční řešení dlažeb z keramiky a přírodního kamene

Více

Hydroizolace v bazénech. DIBT: třída zatížení B

Hydroizolace v bazénech. DIBT: třída zatížení B Z á k l a d n í p ř e d p i s y Plavecké bazény jsou vysoce zatížené konstrukce s částečně diferencovanými tvary a komplikovanými detaily. Mechanická zatížení (hydrostatický tlak, vysokotlaké čističe,

Více

Systémové řešení pro terasy

Systémové řešení pro terasy Systémové řešení pro terasy Tři spolehlivé PCI systémy Trvalá ochrana Variabilita Dlouhodobá životnost 1 2 Tři systémy odolávající nepřízni počasí PCI volba s mnoha výhodami Slunce, vlhkost a mráz jsou

Více

PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY

PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY REKONSTRUKCE VAŠÍ KOUPELNY V REKORDNÍM ČASE Koupelna je místem, které využívame denně. Její rekonstrukce by tak měla být tak rychlá, jak jen to je možné. Nepřekonatelně

Více

BAZÉNY Stěrková izolace v plaveckých. bazénech podle třídy namáhání vlhkostí B

BAZÉNY Stěrková izolace v plaveckých. bazénech podle třídy namáhání vlhkostí B BAZÉNY Stěrková izolace v plaveckých bazénech podle třídy namáhání vlhkostí B Podrobné informace o podkladu Jako základ pro projektování a pokládku keramických obkladů při provádění plaveckých bazénů slouží

Více

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY -HASIT- LEPIDLA A SPÁROVACÍ MALTY Úprava podkladu Spotřeba 0,15-0,25 l/ m 2 Spotřeba 0,15-0,2 l/ m 2 2 Úprava podkladu Podklad Úprava podkladu Poznámka Betonové stěny /podlahy starší než 6 měsíců Betonové

Více

Spárovací hmoty do vody, kyselého prostředí v průmyslu, pro keramické a kamenné dlažby. Zásady. Dlažba. Přírodní kámen příklady spárování

Spárovací hmoty do vody, kyselého prostředí v průmyslu, pro keramické a kamenné dlažby. Zásady. Dlažba. Přírodní kámen příklady spárování v průmyslu, pro keramické a kamenné dlažby Zásady Výběr správné spárovací hmoty je rozhodující pro životnost keramické nebo kamenné dlažby. Spárovací hmota je ovlivňována zatížením užívané podlahové plochy,

Více

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí.

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Ceresit CL 69 Ultra-Dicht Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Rychlé a snadné zpracování, dokonale utěsněný podklad to je Ceresit CL 69 Ul Nikdy nebyly hydroizolační práce tak

Více

SYSTÉMY PRO MONTÁŽ OBKLADŮ A DLAŽEB. Revoluční technické parametry kombinované s vysokou estetikou

SYSTÉMY PRO MONTÁŽ OBKLADŮ A DLAŽEB. Revoluční technické parametry kombinované s vysokou estetikou SYSTÉMY PRO MONTÁŽ OBKLADŮ A DLAŽEB Revoluční technické parametry kombinované s vysokou estetikou 2 Systémy pro montáž obkladů a dlažeb HYDROIZOLAČNÍ STĚRKA POD OBKLAD A DLAŽBU Bezpečnost již při startu

Více

BAZÉNOVÁ VANA S KERAMICKÝ OBKLADEM

BAZÉNOVÁ VANA S KERAMICKÝ OBKLADEM BAZÉNOVÁ VANA S KERAMICKÝ OBKLADEM V posledních letech, kdy dochází k velkému rozmachu investic obcí do využití volného času obyvatel, stojí zastupitelé a projektanti (architekti) před volbou, jakou vytvořit

Více

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Skladby stavebních konstrukcí Ing. Jan Přindiš 03_2017 Rekonstrukce provozu kuchyně menzy v Italské budově areálu VŠE v Praze 2 Obsah dokumentace : 1. ÚVODEM... 3

Více

OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM

OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM DBK stavební lepidlo Univerzální lepidlo pro lepení obkladů a dlažeb do tenkého maltového lože v exteriéru a interiéru. Lepidlo slouží i k lepení tepelně izolačních desek z polystyrenu

Více

Dlažba na dřevěných podkladech

Dlažba na dřevěných podkladech PROFILA TRADE s.r.o. Tel./fax: +420 596 262 634 E-mail: info@profila.cz Cihelní 1191/95 GSM: +420 604 675 348 http://www.profila.cz CZ-702 00 Ostrava Zapsán v Obch. rejstříku Krajského. soudu Ostrava -

Více

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí

Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí Předpis pro montáž suchých podlahových konstrukcí 1. Oblast použití suchých podlahových systémů... 2 2. Podklad a příprava... 2 2.1. Podklad... 2 2.1.1. Masivní strop... 2 2.1.2. Nepodsklepené stropy nebo

Více

ACO Stavební prvky. ACO ShowerDrain E-line - Liniové žlaby. Návod k použití. 0153.33.08_V5.1 08/2011 edice Překlad z německého originálu.

ACO Stavební prvky. ACO ShowerDrain E-line - Liniové žlaby. Návod k použití. 0153.33.08_V5.1 08/2011 edice Překlad z německého originálu. Návod k použití ACO ShowerDrain E-line - Liniové žlaby 0..08_V. 08/0 edice Překlad z německého originálu Montáž u vstupu do sprchového koutu (žlab s horizontální přírubou) Montáž u stěny ve sprchovém koutu

Více

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBU POUŽITÍ

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBU POUŽITÍ LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBU POUŽITÍ Stand. Speciální a flexibilní lepidla na podlahy a stěny PU Disp. C1T C2T C2TE C2TE C2TF C2TE C2TE C2TE C2TFE BF-1 CFK SFK PFK PFK RAPID PFK WHITE PFK PLUS SK SK-RAPID

Více

Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX

Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX Foto: RAK Ceramics GmbH Systém SCHÖNOX Formáty MAXX Systém dokonale sladěných výrobků pro pokládku velkoformátových a velmi tenkých keramických obkladů a dlažeb. Spolehlivost

Více

SCHÖNOX SHOWERLINE SCHÖNOX SHOWERLINE. Nenechte to dojít tak daleko! Let s stick together www.schonox.cz

SCHÖNOX SHOWERLINE SCHÖNOX SHOWERLINE. Nenechte to dojít tak daleko! Let s stick together www.schonox.cz SCHÖNOX SHOWERLINE SCHÖNOX SHOWERLINE Nenechte to dojít tak daleko! Doporučení pro instalaci alternativní izolace dle normy EOTA / ETAG 022. (nová evropská norma popisující technické parametry pro těsnící

Více

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON nátěrové a podlahové systémy na polymerové bázi Ochrana betonových povrchů Vynikající přídržnost k podkladu Snadná údržba Vysoká životnost

Více

PODLAHOVÉ KONSTRUKCE

PODLAHOVÉ KONSTRUKCE PODLAHOVÉ KONSTRUKCE Zásady provádění konstrukcí podlah (v souladu s ČSN 744505): - konstrukce podlah tl. 3 mm, 48 mm, 120 mm a 130 mm na stropních konstrukcích - nášlapné vrstvy budou prováděny na stávající

Více

BUCHBERGER & P a M s.r.o. Řešení dilatačních spár. BUCHBERGER & P a M s.r.o. DILATATION PROFILSYSTEME

BUCHBERGER & P a M s.r.o. Řešení dilatačních spár. BUCHBERGER & P a M s.r.o. DILATATION PROFILSYSTEME Řešení dilatačních spár BUCHBERGER & P a M s. r. o. Ukázka z výroby BUCHBERGER & P a M s. r. o. Ukázka z montáže 1. Úvod Nedostatečné řešení dilatačních spár 1. Úvod Nedostatečné řešení dilatačních spár

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Pokyny pro vyplnění Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým pozadím. Jedná se o tyto údaje : - údaje o firmě - jednotkové ceny položek zadané na maximálně dvě desetinná místa

Více

Terasy na rostlém terénu

Terasy na rostlém terénu INOVACE S PROFILEM B Terasy na rostlém terénu Konstrukční skladby 0-009 Terasy na rostlém terénu Z praxe pro praxi Jméno Schlüter-Systems představuje již od roku 9 inteligentní řešení konstrukcí balkonů

Více

Úpravy povrchů Podlahy Povrchové úpravy

Úpravy povrchů Podlahy Povrchové úpravy Pozemní stavitelství Úpravy povrchů Podlahy Povrchové úpravy Ing. Jana Pexová 01/2009 Doporučená a použitá literatura Normy ČSN: ČSN 73 4301 Obytné budovy ČSN 73 0532 Akustika Ochrana proti hluku v budovách

Více

odstín tmavě šedý dle vzorku předloženého při výběrovém řízení Litý potěr cementový

odstín tmavě šedý dle vzorku předloženého při výběrovém řízení Litý potěr cementový 2.NP P10-Z2 KERAMICKÁ DLAŽBA vlhký provoz Keramická dlažba 200x200, R12 (+skup. B pro chůzi naboso), spárovaná vodotěsným tmelem po obvodu s požlábkem včetně rohových profilů Lepící tmel na keramickou

Více

Obklady v bazénech = systémové řešení

Obklady v bazénech = systémové řešení Obklady v bazénech = systémové řešení Jistota funkčnosti i za extrémních podmínek! MUREXIN. Drží. Dokonale vodotěsný bazén. Stavba bazénu je otázkou důvěry: Se systémovým řešením Murexin bude bazén vodotěsný

Více

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Průvodce výběrem vhodných produktů podle: druhu podkladu způsobu zatížení lepených materiálů Přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených

Více

NOK NEREZOVÉ ODTOKOVÉ KANÁLKY. ...koupelnu tvoří detaily,my detaily vyrábíme... Český výrobek se sifonem od firmy

NOK NEREZOVÉ ODTOKOVÉ KANÁLKY. ...koupelnu tvoří detaily,my detaily vyrábíme... Český výrobek se sifonem od firmy NOK NEREZOVÉ ODTOKOVÉ KANÁKY...atraktivní výrobky za atraktivní cenu...koupelnu tvoří detaily,my detaily vyrábíme... Český výrobek se sifonem od firmy Podlahové koupelnové kanálky umožňují bezbariérový

Více

Spodní stavba. Hranice mezi v tabulce uvedenými typy hydrofyzikálního namáhání se doporučuje provést přetažením hydroizolace v rozsahu 0,3 m.

Spodní stavba. Hranice mezi v tabulce uvedenými typy hydrofyzikálního namáhání se doporučuje provést přetažením hydroizolace v rozsahu 0,3 m. Spodní stavba Ochrana před pronikání podpovrchové vody (zemní vlhkosti, prosakující vodě a podzemní vodě) do konstrukcí je prováděna převážně povlakovou tj. vodotěsnou hydroizolací a to převážně asfaltovými

Více

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY KATALOG VÝROBKŮ A DLAŽBY A MOZAIKY 45 COLORFILL FLEX 0-6 Jednosložková spárovací hmota pro obklady a dlažby s okamžitou přilnavostí, vodoodpudivá a pružná, pro spáry o velikosti 0-6 mm Jedná se o tmel

Více

Konstrukce balkonů a teras. Varianty 1-8

Konstrukce balkonů a teras. Varianty 1-8 Konstrukce balkonů a teras Varianty 1-8 KONSTRUKCE BALKONŮ A TERAS KONSTRUKČNÍ SKLADBA 1 Podlahová konstrukce se Schlüter -DITRA Kontaktní izolace separace ve spojení vyrovnání tlaku vodní páry nad nosným,

Více

Hydroizolační systémy střech systémová řešení Sikaplan, Sarnafil

Hydroizolační systémy střech systémová řešení Sikaplan, Sarnafil Hydroizolační systémy střech systémová řešení Sikaplan, Sarnafil Sikaplan a Sarnafil Materiálové složení hydroizolačních pásů PVC Hydroizolační pásy na bázi měkčeného PVC jsou nejpoužívanějším hydroizolačním

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

Konstrukce balkonů a teras Varianty 1-8

Konstrukce balkonů a teras Varianty 1-8 Konstrukce balkonů a teras Varianty 1-8 KONSTRUKCE BALKONŮ A TERAS KONSTRUKČNÍ SKLADBA 1 Podlahová konstrukce se Schlüter -DITRA Kontaktní izolace separace ve spojení vyrovnání tlaku vodní páry nad nosným,

Více

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od /

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od / Cementy /od 1.3.2019/ Cement II/B-S 32,5 R q 235,00 Kč 284,40 Kč 14 Cement I 42,5 q - Kč - Kč 14 Suché maltové směsi Cemix /od 1.3.2019/ Zdící malty Cemix 011 - zdící malta 5 Mpa 40 kg q 240,00 Kč 290,40

Více

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od / Zdící malty. Malty pro tenkovrstvé zdění. Speciální malty a opravné hmoty

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od / Zdící malty. Malty pro tenkovrstvé zdění. Speciální malty a opravné hmoty Cementy /od 16.4.2018/ Cement II/B-S 32,5 R q 221,00 Kč 267,50 Kč 14 Cement I 42,5 q - Kč - Kč 14 Suché maltové směsi Cemix /od 1.3.2018/ Zdící malty Cemix 011 - zdící malta 5 Mpa 40 kg q 213,00 Kč 257,80

Více

Výčet norem DIN

Výčet norem DIN Nové ARDEX hydroizolace Výčet norem DIN 18531 18535 www.ardex.cz Výčet norem DIN 18531 18535 Nové nařízení národního systému norem pro izolaci staveb DIN 18195, DIN 18 531 - DIN 18535 bylo dokončeno z

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Pokyny pro vyplnění Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým pozadím. Jedná se o tyto údaje : - údaje o firmě - jednotkové ceny položek zadané na maximálně dvě desetinná místa

Více

SANACE TERASY A VSTUPŮ Západočeské divadlo Cheb. Technologické řešení

SANACE TERASY A VSTUPŮ Západočeské divadlo Cheb. Technologické řešení SANACE TERASY A VSTUPŮ Západočeské divadlo Cheb Technologické řešení červenec 2013 Základní údaje: Název a místo stavby: Sanace terasy a oprava vstupů Západočeského divadla v Chebu Městský úřad Cheb -

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: 2 - Podlahy, obklady 0,00 0,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 0,00. Cena s DPH. VŠE - Stavební práce.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: 2 - Podlahy, obklady 0,00 0,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 0,00. Cena s DPH. VŠE - Stavební práce. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: VŠE - Stavební práce Objekt: 2 - Podlahy, obklady JKSO: Místo: CC-CZ: Datum: Objednatel: IČ: DIČ: Zhotovitel: IČ: DIČ: Projektant: IČ: DIČ: Zpracovatel: IČ: DIČ: 29.11.2017

Více

Pokládka velkoformátových obkladů jak na to?

Pokládka velkoformátových obkladů jak na to? Pokládka velkoformátových obkladů jak na to? Velké formáty keramických obkládaček a dlaždic jsou nepřehlédnutelným trendem. Sjednocují a opticky zvětšují obkládané prostory, menší množství spár prospívá

Více

CENÍK PODLAHY Z DLAŽDIC A OBKLADY KERAMICKÉ

CENÍK PODLAHY Z DLAŽDIC A OBKLADY KERAMICKÉ CENOVÉ PODMÍNKY 2012/ II. CENÍK 800-771 PODLAHY Z DLAŽDIC A OBKLADY KERAMICKÉ OBSAH I. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU... 2 CENÍKU... 2 11. Členění... 2... 2 2. PODSTATNÉ KVALITATIVNÍ A DODACÍ PODMÍNKY... 3 II.

Více

Konstrukční skladby 1-4 Balkony a terasy

Konstrukční skladby 1-4 Balkony a terasy Konstrukční skladby 1-4 Balkony a terasy IZOLACE, SEPARACE A VYROVNÁNÍ PŘETLAKU VODNÍ PÁRY KONSTRUKČNÍ SKLADBA 1 Konstrukce balkonů se Schlüter -DITRA Kontaktní izolace - separace - vyrovnání přetlaku

Více

NOK NEREZOVÉ ODTOKOVÉ KANÁLKY

NOK NEREZOVÉ ODTOKOVÉ KANÁLKY NOK NEREZOVÉ ODTOKOVÉ KANÁKY...atraktivní výrobky za atraktivní cenu...koupelnu tvoří detaily,my detaily vyrábíme... Český výrobek se sifonem od firmy Podlahové koupelnové kanálky umožňují bezbariérový

Více

Suché stavební směsi 1

Suché stavební směsi 1 Suché stavební směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

Volně vyložené balkony

Volně vyložené balkony INOVACE S PROFILEM A Volně vyložené balkony Konstrukční skladby 0-00 VOLNĚ VYLOŽENÉ BALKONY Z praxe pro praxi Jméno Schlüter-Systems představuje již od roku inteligentní řešení konstrukcí balkonů a teras.

Více

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18 Je bezpodmínečně nutné brát do úvahy zásady a dodržovat příslušné normové předpisy a pravidla. POZOR! Důležitá je i kooperace prací topenářské, betonářské firmy a firmy pokládající krytinu. Plovoucí podlaha

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. meets requirements of C2TE S1 in accordance with 0801-11 / 0098-11. Technický list 207 srpen 2014

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. meets requirements of C2TE S1 in accordance with 0801-11 / 0098-11. Technický list 207 srpen 2014 207 srpen 2014 Vylehčené variabilní flexibilní lepidlo pro všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití Pro vnitřní a vnější použití. Na stěny a podlahy. Pro všechny typy podkladů: Cementové

Více

Konference Podlahy 2014

Konference Podlahy 2014 Konference Podlahy 2014 Tematický okruh: Název: Autor. Podlahy na terasách, balkónech a v exteriéru Zásady navrhování keramických dlažeb na balkónech a terasách Jiří Pavlíček Henkel ČR, spol. s r.o., U

Více

Suché cementové směsi

Suché cementové směsi Suché cementové směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2

OBSAH 1 ÚVOD VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU Popis objektu Popis konstrukcí Stěny průčelí a štítů... 2 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 VÝCHOZÍ STAV OBJEKTU... 2 2.1 Popis objektu... 2 2.2 Popis konstrukcí... 2 2.2.1 Stěny průčelí a štítů... 2 3 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OPRAVY OBJEKTU... 2 3.1 Oprava balónů ve 2. NP a 4. NP...

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

6.1 Schlüter -DITRA. Použití a funkce

6.1 Schlüter -DITRA. Použití a funkce ROHOŽ PRO OBKLÁDÁNÍ SEPARACE, IZOLACE, A VYROVNÁVÁNÍ TLAKU VODNÍ PÁRY Použití a funkce Schlüter -DITRA je polyetylénový pás s rybinovitě tvarovanými čtvercovými výlisky. Tkanina, nakašírovaná na rubové

Více

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PLATÍ V OBDOBÍ 5. 9. 2016 27. 10. 2016 V RÁMCI VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU ŠTĚDRÁ SEZÓNA 2016 PŘEHLED PRODUKTŮ Zařazených do věrnostního programu Štědrá sezóna

Více

Slepý rozpočet stavby

Slepý rozpočet stavby Slepý rozpočet stavby Stavba: 1250 Rekonstrukce balkonů Líšeň Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: 60167 Statutární město Brno Dominikánské náměstí 1 Brno IČO: 44992785 DIČ: CZ44992785 Vypracoval: Základ

Více

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Kde všude můžeme systém Decor použít? Decor je dekorativní vodotěsný systém na ochranu povrchů vystavených vlhkosti a vodě, který

Více

I N O V A C E S P R O F I L E M

I N O V A C E S P R O F I L E M I N O V A C E S P R O F I L E M C Střešní terasy Konstrukční skladby 0-00 Z praxe pro praxi Jméno Schlüter-Systems představuje již od roku inteligentní řešení konstrukcí balkonů a teras. Tehdy objevil

Více

STANOVISKO PROJEKTANTA KE ZMĚNOVÝMISTŮM ZL1 ZL6b

STANOVISKO PROJEKTANTA KE ZMĚNOVÝMISTŮM ZL1 ZL6b STANOVISKO PROJEKTANTA KE ZMĚNOVÝMISTŮM ZL1 ZL6b Název akce : Stavební upravy objektů č.p. 776 a 777- Městský úřad Litovel Značení smluvního vztahu mezi dodavatelem a Investorem : 16025 Objednatel : Město

Více

PCI Lastogum, PCI Seccoral1K, PCI Seccoral 2K Rapid, PCI Seccoral 2K, PCI Pecilastic W

PCI Lastogum, PCI Seccoral1K, PCI Seccoral 2K Rapid, PCI Seccoral 2K, PCI Pecilastic W 114 srpen 2014 Flexibilní lepidlo pro většinu podkladů a všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití Pro použití v interiéru a v exteriéru. Na stěny a podlahy. Pro tyto typy podkladů: cementové

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015 549 duben 2015 Izolační a oddělovací pás pod keramické a mozaikové dlažby jako i povrchy z přírodního kamene Rozsah použití Pro použití v interiéru a exteriéru. Na podlahy. Pro třídy zatížení A podlahy

Více

Technologický předpis

Technologický předpis Technologický předpis Baumit Baumacol Kompletní systém pro realizaci obkladů a dlažeb Dlouhodobě ověřené skladby Pro vnější i vnitřní použití Leden 0 Obsah: Úvod...............................................................................

Více

Liniové odtoky pro kontaktní izolace

Liniové odtoky pro kontaktní izolace Schlüter -KERDI-LINE Odvodnění 8.7 Liniové odtoky pro kontaktní izolace Technický list výrobku Použití a funkce Schlüter -KERDI-LINE je vícedílný lineární odtokový systém pro montáž sprch v úrovni podlahy,

Více

Stavební chemie pro termínované stavby

Stavební chemie pro termínované stavby Zásady Rychlé materiály, když čas tlačí Tlak na co nejkratší technologické přestávky dává zpracovateli jen velmi malý prostor na provedení prací. Časový sled jednotlivých stavebních prací zvláště na termínovaných

Více

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o. Construction Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy Sika CZ, s.r.o. Úpravy betonových podkladů PŘÍPRAVA PODKLADU PRO APLIKACI EPOXIDOVÝCH (EP) A POLYURETANOVÝCH (PU) MATERIÁLŮ SIKAFLOOR odstranění starých

Více

Zpráva o opravě spodní nádrže fontány v Horním Maršově

Zpráva o opravě spodní nádrže fontány v Horním Maršově Zpráva o opravě spodní nádrže fontány v Horním Maršově Název: spodní nádrž fontány v Horním Maršově, Bertholdovo náměstí Datace: 1906 Materiál: beton, kamenná obruba z jemnozrnného pískovce Termín akce:

Více

Vysoce účinný těsnicí systém pro pracovní a dilatační spáry, trhliny

Vysoce účinný těsnicí systém pro pracovní a dilatační spáry, trhliny Technický list Vydání 06/2011 Identifikační č.: 02 07 03 02 Systém Sikadur -Combiflex SG systém Sikadur -Combiflex SG systém Vysoce účinný těsnicí systém pro pracovní a dilatační spáry, trhliny Construction

Více

SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE BALKONŮ EXCEL MIX CHYTRÁ STAVEBNÍ CHEMIE

SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE BALKONŮ EXCEL MIX CHYTRÁ STAVEBNÍ CHEMIE Thin - Set SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE BALKONŮ EXCEL MIX CHYTRÁ STAVEBNÍ CHEMIE Rekonstrukce balkonů Rekonstrukce balkonů je nedílnou součástí oprav a zateplování budov. Správné a systémové řešení balkonů

Více

HL3020 Nástavec pro vlepení dlažby

HL3020 Nástavec pro vlepení dlažby Informace o produktu č. 3 / 2012 Nové v HL HL3020 Nástavec pro vlepení dlažby Jako rozšíření výrobního programu podlahových vpustí s nástavci o ø110mm (např. HL310N/Pr, HL510N/Pr, HL90Pr, HL300 ) nabízí

Více

Zaručená přídržnost na anhydritových potěrech. Zásady

Zaručená přídržnost na anhydritových potěrech. Zásady Síranovápenaté potěry (anhydritové) mají dnes v pozemním stavitelství široké uplatnění v neposlední řadě z důvodu nízké ceny suroviny (odsíření elektráren). Vlastnosti jako dobrá rovinnost, bezesparé zpracování,

Více

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony.

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony. Firma & Kanceláře Lékaři & Nemocnice Domovy seniorů Školy & Mateřské školy Obchody & Sklady Hotely & Restaurace Kadeřnictví Autosalony Sport Zertifikate Mimořádně vhodné pro: PVC podlahy, Design-vinyl,

Více

RONDE BLOCK. Rozměry výrobků. Technické specifikace

RONDE BLOCK. Rozměry výrobků. Technické specifikace Originální tvarovky oválného tvaru, ze kterých lze tvořit jak rovné, tak vlnité a zaoblené plochy. Primárně je tato tvarovka určena pro výstavbu plotů a zídek. Díky tvarovému řešení tvárnic nejsou nutné

Více

Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra

Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Obsah 1 Systémy pro stěny a podlahy... 3 2 Příprava stěny... 4 3 Příprava podlahy... 5 4 Provádění hydroizolace...

Více

TMELY S T A C H E M A C Z

TMELY S T A C H E M A C Z EPOX OXIDOV É TMELY S T A C H E M A C Z 1 9 9 2 Dvousložkové tmely a lepidla STACHEMA pro tmelení, lepení a laminaci ve stavebnictví, strojírenství a elektrotechnice BETONY KOVY Tmelení T 02, T 02 licí,

Více

Balkon & Terasa B INTEGRAL. B-INTEGRAL THERM. Polyuretanový tmel. keramika exteriér, min. 10 mm flexibilní lepidlo S1

Balkon & Terasa B INTEGRAL.   B-INTEGRAL THERM. Polyuretanový tmel. keramika exteriér, min. 10 mm flexibilní lepidlo S1 B INTEGRAL Balkon & Terasa Polyuretanový tmel KFILTR keramika exteriér, min. 10 mm flexibilní lepidlo S1 armovací síť perlinka rohož ROHOZMD10 stěrka NIVEX30 hydroizolační stěrka HYDREXK2 stěrka NIVEX30

Více

Suché stavební směsi 1

Suché stavební směsi 1 Suché stavební směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

pod krbem použít extrudovaný polystyren (v ploše 1,5 x 1m)

pod krbem použít extrudovaný polystyren (v ploše 1,5 x 1m) SKLADBY PODLAH ------------------------------------------------------------------------------------------------- S01 PODLAHA 1.NP 3 VINYL DO LEPIDLA 7 PODLAHOVÉ DESKY HEAT-PAK -dvouvrstvá skladba lepená

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm P1 1.NP (přízemí chodba) PODLAHA 1.NP - ker.dl. tl. mm Keramická dlažba protiskluzová R 10 s vnitřním oblým soklíkem,

Více

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG.

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG. Dvousložková epoxidová kyselinovzdorná hygienicky nezávadná spárovací hmota (k dispozici v 26 barevných odstínech), pro spáry o šířce nad 3 mm. Lze ji použít i jako lepidlo. 14101 ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 238 duben 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 238 duben 2015 238 duben 2015 Univerzální bílé flexibilní lepidlo pro všechny typy podkladů a všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití V interiéru i exteriéru. Na stěny a podlahy. Barva: bílá Pro všechny

Více

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 F1 Pozemní (stavební) objekty: Stavební část 1 - Technická zpráva 2 - Půdorys přízemí - stávající stav + bourací práce 3 - Přízemí - fotodokumentace

Více

Stěnové odvodnění Scada

Stěnové odvodnění Scada Stěnové odvodnění Scada Nové trendy pro sofistikované systémy koupelnového odvodnění Leader v odvodnění 2 Leader v odvodnění Stěnové odvodnění Scada Kvalita, bezpečnost a design Kreativní sprchové odvodnění

Více

Vyrovnání a nivelizace podkladu. Příprava podkladu. Tabulka přípravy podkladu

Vyrovnání a nivelizace podkladu. Příprava podkladu. Tabulka přípravy podkladu Příprava podkladu Pro docílení optimální přídržnosti hydraulicky vázaných maltových systémů k podkladu je nutné předem podklad ošetřit (napenetrovat, provést adhezní můstek). Přitom se rozlišuje nasákavý

Více

Obklady, dlažby a přírodní kámen. Hydroizolace, pokládka a spárování

Obklady, dlažby a přírodní kámen. Hydroizolace, pokládka a spárování Obklady, dlažby a přírodní kámen Hydroizolace, pokládka a spárování Sprchy a koupelny běžná domácí použití Balkóny a terasy Sádrová omítka, sádrokartonové a sádrovláknité desky Oblast použití venku Příprava

Více

Obkladová technika. SCHÖNOX Program. A SIKA BRAND

Obkladová technika. SCHÖNOX Program.   A SIKA BRAND SCHÖNOX Program Obkladová technika Penetrace a přísady Rychletuhnoucí a speciální potěry Podlahové vyrovnávací stěrky Izolační materiály Drenážní systém pro balkony Lepidla na obklady a dlažbu Lepidla

Více

FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA

FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA Dekorativní antibakteriální vodoodpudivá spárovací hmota na bázi cementu, určená pro šířku spáry mezi 0 až 6 mm. K dispozici je 40 barev ve 4 kolekcích: dřevo, barvy, beton,

Více

Řešení problematiky dilatačních spár a jejich narušení

Řešení problematiky dilatačních spár a jejich narušení BUCHBEREGER & PaM s.r.o. DILATATION PROFILSYSTEME Řešení problematiky dilatačních spár a jejich narušení 1. Uvedení do problematiky 2. Kritéria pro výběr dilatačního profilu 2.1. Šířka spáry Dilatační

Více

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX C2TES1 Tenkovrstvá lepicí malta na bázi cementu, odolná mrazu pro vnitřní a vnější použití. Lepidlo je určeno pro lepení keramických nebo skleněných obkladů

Více

Mistrovská díla s HASITEM

Mistrovská díla s HASITEM www.hasit.cz Mistrovská díla s HASITEM Obkladyobkladové systémy Slovo keramika pochází z řeckého výrazu keramos (hlína). Hlína vzniká v přírodě přirozeným zvětráváním hornin a minerálů. Vlastnosti keramického

Více

Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty

Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty S N Á M I V R O V I N Ě... Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991 jako stavební firma se specializací na

Více

Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic!

Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic! DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. Směrnice ZVDH Německý cech pokrývačů Pracujte na střeše odborně podle moderních směrnic! P R E M I U M Směrnice pro použití a pokládku pojistných hydroizolačních

Více

Ø 354 DN110 Ø 160 Ø 203. HL Vpusti. Podlahy

Ø 354 DN110 Ø 160 Ø 203. HL Vpusti. Podlahy 101 Ø 354 DN110 Ø 160 Ø 203 HL Vpusti Podlahy EN www.hutterer-lechner.com 9003076 + HL Podlahové vpusti Základní infromace k projektování a montáži Podlahové vpusti slouží jako bodové odvodnění podlahových

Více

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je, trvale pružný pás ze speciální gumy (polyesterová pletenina a termoplastický elastomer odolný proti stárnutí) se speciální povrchovou úpravou pleteniny. Pás má i přetvarované

Více

K A T A L O G V Ý R O B K Ů

K A T A L O G V Ý R O B K Ů K A T A L O G V Ý R O B K Ů FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Penetrační nátěry Podlahové nátěry Stěrky Průmyslové podlahy FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Bazény Balkóny Schodiště Autonástavby

Více

8.2 Technický list výrobku

8.2 Technický list výrobku Schlüter -KERDI-DRAIN Odvodnění Podlahové vpusti pro kontaktní izolace 8.2 Technický list výrobku Použití a funkce Schlüter -KERDI-DRAIN je systém podlahových vpustí pro snadné a spolehlivé napojení kontaktních

Více

Nastavitelné podložky pod dlažbu teras PA 20 plus

Nastavitelné podložky pod dlažbu teras PA 20 plus Nastavitelné podložky pod dlažbu teras PA 20 plus Systém výrobků Alwitra 12 1 11 2 10 3 9 4 8 7 6 5 Nastavitelné podložky pod dlažbu teras Alwitra jsou součástí praxí prověřeného výrobkového systému Alwitra.

Více

Cementová. lepidla a stěrky

Cementová. lepidla a stěrky Cementová lepidla a stěrky Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu QUARTZ FLEX Tenkovrstvá lepicí malta na bázi cementu určena pro lepení keramických obkladů a dlažby z přírodního i umělého kamene, desek

Více

NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti. Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém

NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti. Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém 2 TECEdrainpoint S TECEdrainpoint S princip na bázi stavebnice. Kompaktní, osobitý, všestranný TECEdrainpoint

Více