Společně zjednodušujeme svět, ve kterém bydlíte. Automatizace a řízení roletových a stínících zařízení: s výrobky společnosti BECKER.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Společně zjednodušujeme svět, ve kterém bydlíte. Automatizace a řízení roletových a stínících zařízení: s výrobky společnosti BECKER."

Transkript

1 Společně zjednodušujeme svět, ve kterém bydlíte. Automatizace a řízení roletových a stínících zařízení: s výrobky společnosti BECKER. Společně a snadněji.

2

3 Přijít domů znamená cítit se příjemně... Jednoduché řešení: BECKER. Uvede Váš domov do pohybu. Již od svého založení v roce 1921 má společnost BECKER jeden cíl: Vyvíjet řešení, která usnadňují život a bydlení. Každý rok opouští rodinnou firmu, kterou vede již třetí generace původních zakladatelů, více než pohonů pro roletová a stínící zařízení a speciální aplikace. Společnost BECKER tak poskytuje lidem na celém světě větší kvalitu života, pohodlí a bezpečí. Jasné, orientované na řešení, pochopitelné A právě tím se společnost BECKER a její nápady Made in Germany vyznačují aby zbylo více času na to podstatné. Se značkou BECKER máte jistotu inovativních výrobků, optimálního poradenství a odborné montáže. A také dobrý pocit, že jste se rozhodli správně. Zjednodušte si život. Společně se značkou BECKER.

4 Jaké řešení BECKER je pro mě to pravé? To zjistíte společně se svým poradcem značky BECKER, který Vám rád poradí. Chcete sami sebe i Váš dům chránit před sluncem? Kladete důraz nabízí četné možnosti. Markýzy, žaluzie i rolety by měly umět jednu věc: fungovat plně automaticky a usnadnit Vám život. na bezpečnost a pohodlí? Nebo chcete šetřit energii? V tom případě Vám společnost BECKER Plánujete novostavbu? Užívejte si života: Pro zautomatizování Vašich rolet pomocí výrobků společnosti BECKER máte k dispozici celou řadu možností. Kabelově propojený systém Vám nabízí množství pohonů a řídících jednotek: počínaje cenově výhodným řešením s četnými základními funkcemi až po náročné koncepty pro ten nejvyšší komfort. Výhoda pro Vás: Jsou-li již jednou kabely položeny, můžete kdykoli bez velkých stavebních úprav doplnit další zařízení. Chcete renovovat? Pak je pro Vás automatizace rolet pomocí bezdrátové řídící jednotky jako dělaná. Výhoda pro Vás: Pohony potřebují pouze síťovou přípojku, což znamená, že ušetříte na kabeláži propojující řídící jednotku s pohonem. Dálková ovládání společnosti BECKER používají osvědčený systém chráněný proti rušivým vlivům. Nabízí řadu funkcí až po síťově propojené řízení a k tomu i pohodlné ovládání z gauče. Chcete držet krok s trendy? Pomocí zařízení B-Tronic CentralControl společnosti BECKER můžete Váš domov ovládat centrálně. Výhoda pro Vás: Všechny pohony komunikují s centrální řídící jednotkou domu. Aktuální poloha veškerých rolet, žaluzií a/nebo markýz je graficky znázorňována na zařízení CentralControl umístěném v domě, a lze ji pohodlně měnit pomocí dotykové obrazovky nebo dálkového ovládání. Četné přídavné funkce a možnosti individuálního nastavení.

5 Z výhod pohonů a řídících jednotek značky BECKER může přitom profitovat každý, neboť i Různé systémy se přitom postarají o vhodné řešení každé situace. stávající obytné prostory lze zcela jednoduše dovybavit např. zařízením pro automatizaci funkce rolet.

6 Proč rolety a sluneční clony? Zvuková izolace Hluk ovlivňuje kvalitu života a přispívá ke vzniku onemocnění. Moderní rolety proto poskytují účinnou zvukovou izolaci. Ochrana proti chladu Včas uzavřené rolety efektivně snižují tepelné ztráty vznikající únikem tepla skrze okna, a šetří tak náklady na vytápění. Ušetřete na nákladech na energii. Moderní rolety izolují v zimě před chladem a v létě chrání před tepelným zářením. Pokud jsou rolety používány důsledně, uspoříte tím v závislosti na stavu konstrukce více jak 30 % nákladů na energii. Ochrana před pozorováním Zvláště tehdy, když se stmívá, může do Vašich osvětlených místností vniknout nechtěný pohled. A v takovém případě jsou jednoduchou pomocí právě rolety. Ochrana před oslněním V obzvláště slunečné dny, nebo je-li slunce nízko, jak je tomu například na jaře či na podzim, může sluneční světlo nepříjemně rušit při práci s monitorem nebo při sledování televize. Sluneční clona pak zajistí okamžitou nápravu. Ochrana materiálů UV záření může zničit téměř každý materiál dřevěné podlahy, látky, kůži či rostliny. Chraňte zařízení svého bytu před poškozením. Ochrana zdraví Chrání Vaši pokožku před příliš velkým množstvím slunečního záření a v létě se ve vnitřních prostorách postará o příjemné teploty.

7 A proč automatizovat...? Pohodlná investice do hodnot Dochází ke zlepšení energetické bilance, zvýšení ceny nemovitosti a tím i zvýšení kvality života. Smysluplné pohodlí Ať se jedná o markýzu či roletu: Obojí lze pohodlně ovládat, ať již sedíte či ležíte. Z pohovky nebo z lůžka tak můžete stiskem knoflíku reagovat na každé počasí, zlepšit klima v místnosti nebo zajistit příjemný stín. Ochrana před slunečním zářením Čidlo intenzity slunečního záření a síly větru se samozřejmě postará o to, aby se vysunula markýza. Světelná čidla na oknech řídí každou roletu individuálně. A to i tehdy, nejste-li doma. Bezpečnost I když právě nejste doma, čidlo větru zajistí zasunutí markýzy předtím, než zpozorujete náhlou změnu počasí. Automatizované rolety působí tak, že Váš domov vypadá neustále obydlený, a nelze je jednoduše vytáhnout nahoru. Ekologická zodpovědnost Automatizované rolety a sluneční clony spoří energii, kterou je nutno vynaložit na ochlazování. Automatizované rolety v zimě spoří energii na vytápění a v létě na klimatizaci. Zcela automaticky. Udržujte svůj životní prostor hodnotný pro Váš život a pro život Vašich dětí.

8 Otevřená okna? Nebo utěsnit? Rolety S pohony rolet značky BECKER máte řízení v ruce Ve dne i v noci, v létě i v zimě u Vás doma se vše točí okolo Vás. Okolo Vašeho pohodlí. Vaší bezpečnosti. A okolo jistoty, že máte vše pod kontrolou. Plně automaticky nebo stiskem tlačítka pohodlně regulujete to, kdy se Vaše rolety otevřou nebo zavřou. ňuje individuální regulaci při slunečním svitu, která i v době Vaší nepřítomnosti zabrání přehřátí Vašich obytných prostor. Vybrané pohony kromě toho ztěžují násilné vniknutí tím, že blokují proti vysunování rolet směrem nahoru a při rozbití skla se automaticky zavřou. Tím spoříte nejen sílu, ale také až 30 % energie potřebné k vytápění. Zároveň Vaše obydlí chráníte před agresivním slunečním zářením. To umož- Užívat život plnými doušky je tak jednoduché. S výrobky společnosti BECKER.

9 Komfort má jméno BECKER a spočívá v detailech: Kabelově propojené řídicí jednotky (Příklady) Základní vybavení Spínač Příklad: EC52 Použitelný jako aretovaný spínač nebo tlačítko S možností integrace do různých spínacích programů Jedna funkce pro každé tlačítko: nahoru, stop, dolů Centronic (Příklady) Základní vybavení Vysílač Příklad: EC545-II 1- a 5-kanálový ruční vysílač s nástěnným držákem Pohon nebo skupinu pohonů lze řídit pomocí jednoho kanálu Nástěnný vysílač Příklad: EC311 Umožňuje naprogramování dvou libovolně volitelných mezipoloh Automatizace domu B-Tronic (Příklady) Dotyková obrazovka o velikosti 4,3" Přesné zobrazení polohy a kontrola stavu všech rolet Lze řídit: Pohony B-Tronic, Centronic a rádiové přijímače Jednotlivé, skupinové a centrální řízení Individuálně programovatelné řízení podle času včetně funkce Dovolená Organizace přijímačů, skupin a scénářů v místnostech Možnost individuálního založení a pojmenování místností

10 Komfortní vybavení Automatické řídicí jednotky Příklad: MC42 Inteligentní tlačítko se samodržnou polohou Jednoduché programování spínacích časů Možnost volby ručního ovládání nebo časové automatiky Prvotřídní vybavení Řídicí jednotka se světelným čidlem Příklad: TC52 + SC43 Přednastaveno mnoho funkcí Funkce Astro Program Dovolená Jednoduchá manipulace Rezervní chod při výpadku proudu Řízení světlosti prostřednictvím světelného čidla (na přání) Komfortní vybavení Automatické řídicí jednotky Příklad: MC441-II Bezdrátové dálkové ovládání rolety nebo skupiny Snadná tvorba a změna řízených skupin Jednoduché programování spínacích časů Nástěnný vysílač Příklad: MC511 Lze integrovat do mnoha běžných spínacích programů Prvotřídní vybavení Dálková ovládání Příklad: TC445-II Přednastaveno mnoho funkcí Funkce Astro Program Dovolená 5 jednotlivých povelů a centrální povel Spínací hodiny ÎÎ K dostání i ve variantě s 10 kanály Dálkové světelné čidlo Příklad: SC431-II Čidlo pro zastínění a stmívání Detektor rozbití skla Montáž na okenní skla nevyžaduje použití kabelů EasyControl Příklad: EC5415B Dálkové ovládání pomocí smartphonu, tabletu, počítače nebo notebooku Integrace do sítě LAN/WLAN Údaje o počasí / předpověď počasí Lze zapojit webkamery Možnost aktualizace prostřednictvím internetu Použitelné jakožto stojící i nástěnné zařízení Integrovány mikrofon, reproduktor, čidlo světlosti a kamera Webový klient pro internetové rádio Velký svítící displej 15 kanálů 3barevný LED displej pro zobrazování odezvy ovládaných přijímačů Možnost naprogramování 2 libovolně volitelných mezipoloh Jednoduchá změna mezi ručním a automatickým režimem Jednoduchá konstrukce a vyvolání až 4 scénářů z paměti Naprogramovat lze až 45 přijímačů Jednotlivé, skupinové nebo centrální řízení Kompatibilní s rádiovým standardem KNX-RF Nástěnný držák

11 Prvotřídní technologie Trubkové pohony s integrovaným rádiovým přijímačem Řada C PROF+ Jednotlivé, skupinové a centrální řízení je možné až se 16 vysílači Automatické a ruční nastavení koncové polohy Inteligentní řízení instalace Šetrné rozeznání překážky s funkcí reverzace Řada B-Tronic Integrovány obousměrný rádiový přijímač a paměťová funkce Automatické rozeznání koncové polohy Ochrana proti zamrznutí dole (rozeznání blokování) a nahoře Automatické rozeznání pojistek proti nadzvednutí Zásuvné připojovací vedení Ø 35 mm, 5 9 Nm Ø 45 mm, 8 40 Nm Inteligentní řízení instalace Dynamické uzpůsobení točivého momentu Výhody prvotřídní technologie Frekvence málo citlivá na rušení (868 MH Velký dosah Plovoucí kód ve vysílacím protokolu S možností snadného rozšíření a jednoduché tvorby skupin Komfortní technologie Trubkové pohony s elektrickým odpojením v koncové poloze Řady RP a RP+ RP+ s pojistkou proti nadzvednutí Automatické a ruční nastavení koncové polohy Inteligentní řízení instalace Šetrné rozeznání překážky Ochrana proti zamrznutí dole (rozeznání blokování) a nahoře Uzpůsobení točivého momentu možností naučení S možností paralelního zapojení bez oddělovacího relé Typ RP: Ø 45 mm, 8 40 Nm Typ RP+: Ø 45 mm, 8 20 Nm Ø 35 mm, 5 9 Nm, řada RP+ s elektrickým odpojením v koncové poloze Výhody komfortní technologie Automatické rozeznání koncové polohy Citlivé rozpoznání překážky Ochrana proti zablokování/zamrznutí Úspora nákladů na oddělovací relé S pojistkou proti nadzvednutí je zvýšena bezpečnost proti vloupání Základní technologie Trubkový pohon s mechanickým koncovým vypínáním Řada C M Klidný, tichý chod Zásuvné připojovací vedení u Ø 45 mm a Ø 58 mm Jednoduché osvědčené nastavení koncové polohy Pro rolety a sluneční clony Ø 35 mm Ø 45 mm Ø 58 mm 5 13 Nm 8 50 Nm Nm Výhody základní technologie Jednoduché nastavení koncové polohy Motor chráněný proti přehřátí Hlava motoru je ovinutelná

12 Dálkové ovládání Centronic Ruční vysílač EC541-II / EC545-II 1-kanálový/5-kanálový Jednotlivé nebo centrální řízení K dostání v bílé a černé barvě Samostatně lze ovládat 5 skupin/pohonů Centrální kanál Všechny ÎÎ5-kanálový nástěnný vysílač EC315 Ruční vysílač s paměťovou funkcí MC441-II Jednoduché programování dvou spínacích časů Jednotlivé nebo centrální ovládání K dostání v bílé a černé barvě ÎÎ Nástěnný vysílač s paměťovou funkcí MC511 z) Ruční vysílač EC142-II 2 kanály s LED indikátorem Umožňuje naprogramování 2 libovolně volitelných mezipoloh Jednotlivé, skupinové nebo centrální řízení Kovový kroužek pro upevnění na svazek klíčů EasyControl EC5415B 15 kanálů Možnost naprogramování 2 libovolně volitelných mezipoloh Naprogramovat lze až 45 přijímačů Jednotlivé, skupinové nebo centrální řízení Kompatibilní s rádiovým standardem KNX-RF Externí přijímače Beznapěťový rádiový přijímač VC520 Beznapěťový spínací kontakt Použitelné například pro zabezpečovací zařízení Rádiový přijímač pro rolety VC320 K namontování do schránky rolety Integrovaná paměťová funkce časového spínání Externí rádiový přijímač Podomítkový VC120 Kompaktní provedení, ideální pro montáž do schránky rolety Lze kombinovat se světelným čidlem SC431-II Rádiová zásuvka VC180 Spínání spotřebičů 230 V Spínací výkon až 2000 W Samostatný ovladač s rádiovým přijímačem UC520 Integrovaný rádiový přijímač Režim žaluzií-přesné nastavení lamel žaluzie v krokovacím režimu Paměťově programovatelná spínací doba Samostatné ovladače Skupinové ovladače Spínač/tlačítko EC41 Použitelný jako aretovaný spínač nebo tlačítko Nadomítkový kryt Spínač/tlačítko EC42 Použitelný jako aretovaný spínač nebo tlačítko Podomítkový přístroj Spínač/tlačítko EC52 Použitelný jako aretovaný spínač nebo tlačítko S možností integrace do různých spínacích programů Samostatný ovladač UC42 Vejde se do krabic pro spínače od Ø 58 mm Jeden přístroj pro jednotlivé, skupinové a centrální řízení Samostatný ovladač s ovládacím prvkem UC52 Jednotlivé, skupinové a centrální řídicí zařízení Lze integrovat do mnoha běžných spínacích programů Automatický povel (s možností odpojení)

13 Časové spínací hodiny v 5-kanálovém ručním vysílači s displejem TC445-II Samostatně lze ovládat 5 skupin/pohonů Centrální kanál Všechny Funkce Astro večer Časové spínací hodiny pro světelné čidlo TC511 Integrovaná funkce Astro Jednotlivé nebo centrální ovládání Volitelné: Světelné čidlo SC43 10-kanálový ruční vysílač TC4410-II Samostatné řízení času pro každý kanál Rádiové světelné čidlo SC431-II Funkce stínění a stmívání Integrované čidlo rozbití skla CentralControl Dotyková obrazovka o velikosti 4,3" Jednotlivé, skupinové a centrální řízení Individuálně programovatelné řízení podle času včetně funkce Dovolená Organizace přijímačů, skupin a scénářů v místnostech Spínací hodiny Sada pro ovládání rolet Vario Rádiové provedení RVS241-II Rádiová sada pro dodatečné vybavení stávajících roletových pohonů Použitelné například pro osvětlovací zařízení Spínací hodiny TC52 a TC42 Přednastavené datum, hodiny a pracovní režim Jednoduché nastavení individuálních spínacích časů Funkce Astro a Dovolená Konektor pro světelné čidlo u modelu TC52 Rádiový přijímač Podomítkový VC420-II Pro dovybavení stávajících pohonů rádiovým ovládáním Použitelné také pro ovládání osvětlení Paměťové tlačítko MC42 Inteligentní tlačítko se samodržnou polohou Jednoduché programování dvou spínacích časů Spínací hodiny U25 Přehledný displej Jednoduché ovládání Předprogramované a individuálně programovatelné spínací časy Lze připojit světelné čidlo LS25

14 Jediné stisknutí tlačítka a vše je ve stínu! Sluneční ochrana Nechte slunce vejít do Vaší duše... o vše ostatní se postará společnost BECKER. Dobrá kniha, odpolední šálek kávy nebo večerní posezení s přáteli u grilu: Existuje mnoho důvodů, proč být venku a vychutnávat si slunce. A s výrobky firmy BECKER si pak nemusíte nechat automaticky ví, co má dělat. Zabrání častému vysouvání a zasouvání, když se po obloze táhnou mraky, ale zavčasu se dostane do bezpečí, jakmile hrozí poškození nebo déšť. ničím zkazit náladu. A když poté opět vysvitne slunce, stačí jedno Pokud Vám bude příliš horko, zcela jednoduše spustíte jedním stiskem tlačítka markýzu a ochráníte tak svou rodinu nebo hosty. Díky inteligentnímu ovládání jste přitom připraveni na každé počasí: Na oblohu s obláčky, zvedající kliknutí a Vaše automatizovaná sluneční clona se přesune přesně do té správné polohy. Pro Vaši bezpečnost a ochranu Vašeho obydlí před zbytečným přehřátím a vyblednutím. Neboť slunce Vás má především: učinit šťastnými. se vítr i náhlé dešťové přeháňky markýza nyní

15 Komfort má jméno BECKER a spočívá v detailech: Markýzy pro terasy a vertikální markýzy (Příklady) Základní vybavení Sada pro řízení intenzity slunečního záření a síly větru Příklad: SWS42 Datum a čas jsou přednastaveny Jednoduché programování s textovou podporou Čidlo pro ochranu proti slunci a větru Žaluzie (Příklady) Základní vybavení Spínač Příklad: EC52 Použitelný jako aretovaný spínač nebo tlačítko S možností integrace do různých spínacích programů Jedna funkce pro každé tlačítko: nahoru, stop, dolů Roleta (Příklady) Základní vybavení Automatická řídicí jednotka Příklad: MC42 Jednoduché programování spínacích časů Možnost volby ručního ovládání nebo časové automatiky

16 Prvotřídní vybavení Příklad: SWC545-II + SC861* Komfortní vybavení Příklad: SWC241-II + SC211-II Pohodlné nastavení prahové hodnoty větru na vysílači Speciální čidlo pro markýzy s kloubovým ramenem Čidlo sklonu pro zajištění markýzy při přetížení, například v důsledku nahromadění vody na markýze Ochrana proti slunci a větru pomocí čidla Přednastavené řízení Napájení pomocí solárního článku Funkce Astro / program Dovolená 5-kanálový ruční vysílač Běžné baterie * Upozornění: Výrobek SC861 není vhodný pro stínící zařízení, která se používají zároveň jako ochrana před nechtěným pozorováním. Komfortní vybavení Automatické řídicí jednotky Příklad: SWC441-II* Jednoduché nastavení prahových hodnot síly větru a intenzity slunečního záření na ručním vysílači Pole pro popis Příklad nástěnného vysílače: SWC411* * Upozornění: Obě ovládání ve spojení s čidlem intenzity slunečního záření a síly větru SC811. Prvotřídní vybavení Příklad: SWC545-II + SC861* Ochrana proti slunci a větru pomocí čidla Přednastavené řízení Napájení pomocí solárního článku Funkce Astro / program Dovolená 5-kanálový ruční vysílač Běžné baterie * Upozornění: Výrobek SC861 není vhodný pro stínící zařízení, která se používají zároveň jako ochrana před nechtěným pozorováním. Komfortní vybavení Ruční vysílač MC441-II/EC541-II Jednoduché programování spínacích časů Pole pro popis Vysílací frekvence málo citlivá na rušení Sada pro dovybavení: Příklad RVS241 Prvotřídní vybavení Ruční vysílač TC445-II 5-kanálový ruční vysílač se spínacími hodinami Přednastavené datum, hodina a pracovní režim Jednoduché programování Funkce Astro večer Funkce Dovolená Autom. přepínání mezi letním a zimním časem

17 Prvotřídní technologie Trubkové pohony s integrovaným rádiovým přijímačem Řada C PSF(+) Klidný, tichý chod Není nutná instalace kabeláže k ovládacímu prvku Jednoduché programování Optimální uzpůsobení uzavíracích sil Automatické vyrovnání délky clony PSF+ speciálně pro kazetové markýzy Zásuvné přípojné vedení u Ø 45 mm a Ø 58 mm Ø 35 mm Ø 45 mm Ø 58 mm 5 9 Nm 8 50 Nm Nm Výhody prvotřídní technologie Frekvence málo citlivá na rušení (868 MH Velký dosah Plovoucí kód ve vysílacím protokolu Pohodlné dodatečné vybavení, tvorba skupin a centrál Komfortní technologie Trubkové pohony s elektronickým koncovým vypínáním Řada C PS(+) Klidný, tichý chod Automatické vyrovnání délky clony Optimální uzpůsobení uzavíracích sil Nastavení koncových poloh možné bez nastavovací sady Verze PS+ speciálně pro kazetové markýzy Zásuvné připojovací vedení u Ø 45 mm a Ø 58 mm Ø 35 mm Ø 45 mm Ø 58 mm 5 9 Nm 8 50 Nm Nm Výhody komfortní technologie Automatické vyrovnání délky clony Univerzální použití S možností paralelního zapojení bez oddělovacího relé Nastavení koncových poloh bez nastavovací sady Základní technologie Trubkový pohon s mechanickým koncovým vypínáním Řada C M Klidný, tichý chod Jednoduché nastavení koncové polohy Pro rolety a sluneční clony Zásuvné připojovací vedení Ø 35 mm Ø 45 mm Ø 58 mm 5 13 Nm 8 50 Nm Nm Výhody základní technologie Jednoduché nastavení koncové polohy Motor chráněný proti přehřátí Hlavu motoru lze převinout

18 Dálkové ovládání Centronic z) Ruční vysílač EC541-II / EC545-II 1-kanálový/5-kanálový Jednotlivé nebo centrální řízení K dostání v bílé a černé barvě Samostatně lze ovládat 5 skupin/pohonů Rádiová sada pro řízení intenzity slunečního záření a síly větru SWS441-II/SWS641-II Nastavení prahové hodnoty pohodlně pomocí ručního vysílače Použitelné pro markýzy a žaluzie SWS641-II: Napájení pomocí solárního článku Ruční vysílač SWC442-II pro řízení intenzity slunečního záření a síly větru Jednoduché nastavení prahových hodnot na ručním vysílači Přídavné světelné tlačítko (2. kanál) Rádiový stmívač pro osvětlovací zařízení VC220 Zapínání/vypínání a stmívání osvětlovacích zařízení Ovladač intenzity slunečního záření a síly větru SWC545-II v ručním vysílači s displejem Řízení ochrany proti větru a slunci Velký přehledný displej Řízení intenzity slunečního záření a síly větru Řízení intenzity slunečního záření a síly větru pomocí čidla SWS42 Přednastavené datum, hodiny a prahové hodnoty Jednoduché programování s textovou podporou Použitelné pro markýzy a žaluzie Rádiová sada pro čidlo intenzity slunečního záření a síly větru SWS241-II Ideální pro dovybavení Nastavení prahové hodnoty pohodlně pomocí ručního vysílače Integrovaný rádiový přijímač Použitelné pro markýzy a žaluzie Externí přijímače Sada SunVarioSet SVS241-II Zásuvné spojení Uložení prahové hodnoty do paměti Sada pro dovybavení stávajících zařízení Samostatný ovladač s rádiovým přijímačem UC520 Integrovaný rádiový přijímač Režim žaluzií-přesné nastavení lamel žaluzie v krokovacím režimu Samostatné ovladače Skupinové ovladače Spínač/tlačítko EC41/EC42 Použitelný jako aretovaný spínač nebo tlačítko Nadomítkový kryt EC42: Podomítkový přístroj Samostatný ovladač UC42/UC45 Vejde se do krabic pro spínače od Ø 58 mm Jeden přístroj pro jednotlivé, skupinové a centrální řízení UC45 pro montážní lištu Řízení intenzity slunečního záření a síly větru pomocí čidla SWS42 Přednastavené datum, hodiny a prahové hodnoty Jednoduché programování s textovou podporou Použitelné pro markýzy a žaluzie WindSet WS11 Snadné nastavení prahové hodnoty Lze připojit aretovaný spínač Použitelné pro markýzy a žaluzie

19 Jednoduše se usaďte a užívejte si pohodlí... s výrobky značky BECKER.

20 Dobrý pocit na to se můžete s výrobky značky BECKER spolehnout na 100 %. Neboť kromě vysoké kvality obdržíte i kompletní servis: od optimálního poradenství až po odbornou montáž. Z tohoto důvodu jsou řešení společnosti BECKER k dostání výhradně ve specializovaných obchodech. Abyste jako zákazníci nebyli pouze spokojeni, ale byli naprosto šťastni. Společnými silami jednodušeji. S výrobky společnosti BECKER. TKS Czech, s.r.o. Pohony a řídicí jednotky pro rolety, sluneční clony a vrata Sídlo: Jiráskova 171/2, Cheb Tel.: Číslo výrobku psv marketing info@tks-czech.cz Společně a snadněji.

Rychlá a jednoduchá instalace domovní automatizace. S pohony a řízením Zn. Becker. Společně a snadněji.

Rychlá a jednoduchá instalace domovní automatizace. S pohony a řízením Zn. Becker. Společně a snadněji. Rychlá a jednoduchá instalace domovní automatizace. S pohony a řízením Zn. Becker. Společně a snadněji. Řešení, která usnadňují život a práci. Každý, kdo se rozhodne pro domovní automatizaci, chce co nejrychleji

Více

Chytré řešení! Nová automatizace domácnosti na rádiové bázi. Centrální, mobilní a bezpečná. Společně a snadněji.

Chytré řešení! Nová automatizace domácnosti na rádiové bázi. Centrální, mobilní a bezpečná. Společně a snadněji. Chytré řešení! Nová automatizace domácnosti na rádiové bázi. Centrální, mobilní a bezpečná. Společně a snadněji. B- Tronic rádiové y Trubkové y s integrovaným obousměrným rádiovým přijímačem Serie B01

Více

Automatizace: úspora energie. a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Jde to tak jednoduše.

Automatizace: úspora energie. a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Jde to tak jednoduše. Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Váš domov je opravdu něco mimořádného. Doma můžete být sami sebou, chcete se tu cítit dobře, chcete si

Více

Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení.

Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Automatizace: úspora energie a vysoký komfort. Automatizované rolety zvýší komfort Vašeho bydlení. Váš domov je opravdu něco mimořádného. Doma můžete být sami sebou, chcete se tu cítit dobře, chcete si

Více

Projektové podklady. Řídicí technika propojená vedením / rádiová technika. Jde to tak jednoduše.

Projektové podklady. Řídicí technika propojená vedením / rádiová technika. Jde to tak jednoduše. Projektové podklady Řídicí technika propojená vedením / rádiová technika Jde to tak jednoduše. Obsah Přehled... 4 Synchronní řízení více pohonů... 6 Vícenásobné řídicí relé... 8 Centrální, skupinové a

Více

SIMU profesionální pohony a řízení. pro Vaše stínění. Pořiďte si rolety a markýzy s motory Simu. Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase?

SIMU profesionální pohony a řízení. pro Vaše stínění. Pořiďte si rolety a markýzy s motory Simu. Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase? Přejete si příjemné klima V interiéru i na terase? Potřebujete uspořit náklady na vytápění v zimě a na chlazení v létě? Chcete zlepšit kvalitu svého spánku bez rušivého světla a zvuku zvenčí? Chcete lépe

Více

Opatření proti nežádoucím tokům tepelné energie a jejich začlenění do systému řízení

Opatření proti nežádoucím tokům tepelné energie a jejich začlenění do systému řízení Opatření proti nežádoucím tokům tepelné energie a jejich začlenění do systému řízení Stínící systémy, ať již interiérové nebo exteriérové významně ovlivňují tepelnou pohodu v interiéru ať se jedná o administrativní

Více

POHONY A ŘÍZENÍ. Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety. Specialisté na rolovací systémy

POHONY A ŘÍZENÍ. Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety. Specialisté na rolovací systémy POHONY A ŘÍZENÍ Zvyšují komfort užívání a prodlužují životnost celé rolety Specialisté na rolovací systémy Co jsme schopni Vám nabídnout? Kompletnínabídka trubkových pohonů pro roletovou techniku NABÍZÍME

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

Centronic. Katalog výrobků

Centronic. Katalog výrobků Centronic Katalog výrobků Nezakládá právní závaznost. Údaje a vyobrazení jsou nezávazné a odpovídají znalostem v době tisku. Rozměry a technické změny zůstávají firmě Becker-Antriebe vyhrazeny. Stav: 03/2005

Více

Společně, snadnější cestou.

Společně, snadnější cestou. Společně, snadnější cestou. Automatizovat a řídit vrata: se zn. BECKER. Prémiová technologie pro sekční vrata Pohony sekčních vrat s mechanickým koncovým vypínáním nebo elektronickým koncovým vypínáním

Více

Společně, snadnější cestou. Automatizovat a řídit vrata: se zn. BECKER. Společně a snadněji.

Společně, snadnější cestou. Automatizovat a řídit vrata: se zn. BECKER. Společně a snadněji. Společně, snadnější cestou. Automatizovat a řídit vrata: se zn. BECKER. Společně a snadněji. Prémiová technologie pro sekční vrata Pohony sekčních vrat s mechanickým koncovým vypínáním nebo elektronickým

Více

Pohony a řízení pro předokenní rolety. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy

Pohony a řízení pro předokenní rolety. Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro předokenní rolety Motory a automatizované systémy Radio Technology Somfy Pohony a řízení pro předokenní rolety Dopřejte si komfort s automatickým ovládáním rolet Komfort každý den Jedno

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy ROLETY Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům Specialisté na rolovací systémy ODPOVÍDÁ EN 13659 P O Ž A D AV K Ů M Možnosti ovládání rolet Popruhem, šňůrou nebo klikou Každá

Více

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

dálkové ovladače Somfy Telis 16 RTS Telis 6 Chronis RTS

dálkové ovladače Somfy Telis 16 RTS Telis 6 Chronis RTS dálkové ovladače Somfy Telis 16 RTS Telis 6 Chronis RTS 1 Dopřejte si komfort centrálního ovládání Ovládejte své předokenní rolety, markýzu, venkovní žaluzie, osvětlení, garážová vrata nebo vjezdovou bránu

Více

POHONY A ŘÍZENÍ PRO PŘEDOKENNÍ ROLETY

POHONY A ŘÍZENÍ PRO PŘEDOKENNÍ ROLETY POHONY A ŘÍZENÍ PRO PŘEDOKENNÍ ROLETY 1 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro rolety Bezpečný dům: simulace přítomnosti v domě V případě delší nepřítomnosti se mohou rolety pohybovat, jako

Více

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DOMÁCÍ AUTOMATIZACE STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DANIEL MATĚJKA PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI LG SYSTEM (DIVIZE DOMÁCÍ AUTOMATIZACE) DOMÁCÍ AUTOMATIZACE Zpracování elektoprojektů, domovní fotovoltaické systémy,

Více

Centronic UnitControl UC42 / UC45

Centronic UnitControl UC42 / UC45 Centronic UnitControl UC42 / UC45 cs Návod k montáži a obsluze Samostatná řídicí jednotka UC42 / samostatná řídicí jednotka pro nosnou lištu UC45 Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele

Více

MINIROL SCREEN. Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy

MINIROL SCREEN. Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy MINIROL SCREEN Efektivní omezení proudění teplého a studeného vzduchu na Vaše okna! Specialisté na rolovací systémy MINIROL SCREEN Minirol screeny jsou elegantní, moderní a cenově příznivá možnost, jak

Více

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie CETTA 50 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky pohonu CD 1 x 4 P6 / P8, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití.

Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky pohonu CD 1 x 4 P6 / P8, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití. Řídicí jednotka pohonu CD 1 x 4 P6 / P8 NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky pohonu CD 1 x 4 P6 / P8, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k použití. Řídící

Více

Centronic VarioControl VC421

Centronic VarioControl VC421 N N Centronic VarioControl VC421 230V/50Hz/8VA Centronic VarioControl VC421 4034 200 008 0 Ind. Ind. Zentral Zentral cs Návod na montáž a obsluhu Podmítkový rádiový vysílač Důležité informace pro: montéry/

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a také nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako

Více

11.27 Centralis Uno RTS

11.27 Centralis Uno RTS Abyste mohli plně využít všech vlastností, které Vám nabízí řídicí jednotka Centralis Uno RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k použití. Řídící jednotka s integrovaným přijímačem dálkového

Více

INTELIGENTNÍ DŮM. Filip Mladenov 2.S

INTELIGENTNÍ DŮM. Filip Mladenov 2.S INTELIGENTNÍ DŮM Filip Mladenov 2.S DEFINICE je takový dům, který zajišťuje optimální vnitřní prostředí pro komfort osob prostřednictvím stavební konstrukce, techniky prostředí, řídicích systémů, služeb

Více

Centronic EasyControl EC5410-II

Centronic EasyControl EC5410-II Centronic EasyControl EC5410-II cs Návod k montáži a obsluze 10kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

UNICA AirLink. Komfort na dosah P103369

UNICA AirLink. Komfort na dosah P103369 UNICA AirLink Komfort na dosah P103369 Jak změnit nebo rozšířit vaši elektrickou instalaci bez nutnosti stavebních úprav Máte pocit, že vypínače nejsou umístěny tam, kde je opravdu potřebujete? Nechcete

Více

Zabezpečení, efektivita a komfort s KNX

Zabezpečení, efektivita a komfort s KNX Zabezpečení, efektivita a komfort s KNX Zabezpečení Dobře spát. Cestovat bez starostí. Spolehnutí na KNX Pozorná síť KNX je neustále ve střehu, během noci, i když jste na cestách. Inteligentní síť domácí

Více

Centronic UnitControl UC52

Centronic UnitControl UC52 Centronic UnitControl UC52 cs Návod na montáž a obsluhu Samostatná řídicí jednotka s ovládacím prvkem Důležité informace pro: montéry/ elektrikáře/ uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento

Více

DC RTS - kompletní nabídka pro motorem poháněné a dálkově ovládané interiérové clony

DC RTS - kompletní nabídka pro motorem poháněné a dálkově ovládané interiérové clony POHONY A ŘÍZENÍ PRO INTERIÉROVÉ STÍNĚNÍ Vdechněte interiérovému zastínění život! 6 DC RTS - kompletní nabídka pro motorem poháněné a dálkově ovládané interiérové clony Univerzální, praktické a pohodlné

Více

POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE

POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE 3 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie Komfortní ovládání K ovládání žaluzie stačí pouze jeden stisk tlačítka na dálkovém ovladači nebo krátké

Více

Centronic EasyControl EC545-II

Centronic EasyControl EC545-II Centronic EasyControl EC545-II cs Návod na montáž a obsluhu 5 -ti kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Klasické systémy elektroinstalace jsou v posledních letech stále častěji nahrazovány elektroinstalacemi v takzvaném inteligentním provedení, a to zejména

Více

Centronic EasyControl EC541-II

Centronic EasyControl EC541-II Centronic EasyControl EC541-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván

Více

Centronic SensorControl SC811

Centronic SensorControl SC811 Centronic SensorControl SC811 cs Návod na montáž a obsluhu Rádiové čidlo intenzity slunečního záření a síly větru Důležité informace pro: montéry/ elektrikáře/ uživatele Prosíme o předání odpovídajícím

Více

Praktický návod. Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n

Praktický návod. Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n Praktický návod Inteligentní elektroinstalace obytného domu Ego-n 1. Vytvoření nového projektu 2. Nastavení komunikace Informace o projektu Nastavení domu (rozsáhlé projekty) 1. 2. 3. 4. Přidání elementu

Více

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ PRAHA 1, DUŠNÍ 17. akreditovaný program TECHNOLOGIE STAVEB INTELIGENTNÍ BYDLENÍ

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ PRAHA 1, DUŠNÍ 17. akreditovaný program TECHNOLOGIE STAVEB INTELIGENTNÍ BYDLENÍ VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ PRAHA 1, DUŠNÍ 17 akreditovaný program TECHNOLOGIE STAVEB INTELIGENTNÍ BYDLENÍ INTELIGENTNÍ BYDLENÍ CHYTRÉ BYDLENÍ, CHYTRÁ DOMÁCNOST Zajišťuje

Více

Pohony garážových vrat

Pohony garážových vrat Pohony garážových vrat Bezpečnost a pohodlí díky technice Pohony garážových vrat Technika Bezpečnost a pohodlí díky technice. Zabalené do aktuálních tvarů. Comfort 260, 270, 280 Klasika mezi pohony garážových

Více

11.23 Soliris RTS. Rádiová sluneční a větrná automatika

11.23 Soliris RTS. Rádiová sluneční a větrná automatika Abyste mohli optimálně využít všech výhod vaší sluneční automatiky Soliris RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Soliris RTS je rádiová sluneční a větrná automatika. Plně automatické řídicí

Více

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům 05/2007 RD Olymp; G servis s.r.o., Třebíč Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové

Více

CHYTRÝ DOMOV bez sekání či bourání s inels RF Control!

CHYTRÝ DOMOV bez sekání či bourání s inels RF Control! CHYTRÝ DOMOV bez sekání či bourání s inels RF Control! Bez drátů Bez zbytečných nákladů Bez časových prodlev Bez stavebních úprav CO MŮŽU VŠECHNO OVLÁDAT? Osvětlení Jednoduché spínání i stmívání světel

Více

Trubkové pohony, s mech. koncovými spínači

Trubkové pohony, s mech. koncovými spínači Trubkové pohony, s mech. koncovými spínači Neo MH Ø 45 mm S manuálním bezpečnostním odblokováním a mechanickými koncovými spínači. Ideální pro rolety a markýzy Mechanické konc. spínače Ukončení motoru

Více

Centronic SensorControl SC711

Centronic SensorControl SC711 Centronic SensorControl SC711 cs Návod na montáž a obsluhu Čidlo větru Důležité informace pro: montéry elektrikáře uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván uživatelem.

Více

Eolis RTS. Větrná automatika s dálkovým ovládáním. 1. Technické údaje

Eolis RTS. Větrná automatika s dálkovým ovládáním. 1. Technické údaje Abyste mohli optimálně využít všech vlastností větrné automatiky Eolis RTS, přečtěte si pozorně následující návod k montáži a obsluze. Eolis RTS je větrná automatika s bezdrátovým dálkovým ovládáním, určená

Více

Inteligence nikdy nevypadala lépe

Inteligence nikdy nevypadala lépe UNICA KNX Inteligence nikdy nevypadala lépe P119536 new www.vypinac.cz UNICA KNX schopnosti a inteligence KNX ve spojení s krásou a elegancí designu UNICA V dnešní době je pro vytvoření moderních životních

Více

Bezdrátový systém GRAFIK Eye QS Uživatelem nastavitelná regulace osvětlení, stínění a spotřeby energie

Bezdrátový systém GRAFIK Eye QS Uživatelem nastavitelná regulace osvětlení, stínění a spotřeby energie Open Preset Close Meeting Video Conference A/V Off Bezdrátový systém GRAFIK Eye QS Uživatelem nastavitelná regulace osvětlení, stínění a spotřeby energie Photography Nic Lehoux CO ZNAMENÁ BEZDRÁTOVÝ SYSTÉM

Více

Svět výrobků dálkového ovládání firmy SOMMER

Svět výrobků dálkového ovládání firmy SOMMER Svět výrobků dálkového ovládání firmy SOMMER SOMMER Home Automation řešení pro Váš každodenní komfort Téměř nekonečné možnosti techniky dálkového ovládání SOMMER: Vaše aplikace Home Automation mohou být

Více

Centronic MemoControl MC441-II

Centronic MemoControl MC441-II Centronic MemoControl MC441-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Dotazník poptávkový formulář realizace

Dotazník poptávkový formulář realizace Dotazník poptávkový formulář realizace ABB-free@home Vážený zákazníku, děkujeme za projevený zájem o realizaci moderní inteligentní elektroinstalace domovní automatizace systémem ABB-free@home. Cílem dotazníku

Více

motor SOMFY motor SOMFY 50 Hz 50 Hz CENTRALIS UNO IB 50 Hz CENTRALIS UNO IB

motor SOMFY motor SOMFY 50 Hz 50 Hz CENTRALIS UNO IB 50 Hz CENTRALIS UNO IB motor SOMFY motor SOMFY motor SOMFY motor SOMFY motor SOMFY 4(3)x1,5 3x0,8 3x1,5 síť 230 V 50 Hz CENTRALIS IB centr. tlačítko CENTRALIS UNO IB síť 230 V 50 Hz CENTRALIS UNO IB síť 230 V 50 Hz CENTRALIS

Více

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Bezdrátové pohodlí od Danfossu Od složitého k jednoduchému Bezdrátový řídící systém podlahového vytápění Danfoss CF2 nabízí optimální spolehlivost

Více

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům ABB s.r.o. Elektro-Praga Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové uživatele

Více

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete Devilink BezdrátovéF ovládání I G H T Vašeho I N G pohodlí FOR www.devi.cz BARE FEET D E V I L I N K B E Z D R ÁT O V É O V U nás v DEVI jsme hrdí, že nenabízíme

Více

FIBARO. pro. developery

FIBARO. pro. developery FIBARO pro developery Představte si, že... Ráno vás probudí vaše oblíbená hudba, zatímco teplota místnosti se již přizpůsobila vašim požadavkům. Žaluzie pomalu vyjedou a příjemné sluneční světlo zaplní

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro markýzy

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro markýzy POHONY A ŘÍZENÍ PRO MARKÝZY > KOMFORT BEZ NÁMAHY > OCHRANA MARKÝZY PŘED VĚTREM > OCHRANA PŘED SLUNEČNÍMI PAPRSKY > VÍC ČASU STRÁVENÉHO NA TERASE 3 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro markýzy

Více

Centronic EasyControl EC545-II

Centronic EasyControl EC545-II Centronic EasyControl EC545-II cs Návod k montáži a obsluze 5kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie

Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie POHONY A ŘÍZENÍ PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE > KOMFORTNÍ OVLÁDÁNÍ ŽALUZIÍ > ÚSPORA ENERGIE > OCHRANA ŽALUZIÍ > OCHRANA INTERIÉRU PŘED SLUNEČNÍMI PAPRSKY 3 Vše, co potřebujete vědět o pohonech a řízení pro žaluzie

Více

Centronic MemoControl MC415

Centronic MemoControl MC415 Centronic MemoControl MC415 cs Návod k montáži a obsluze Nástěnný vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Perspektivy bydlení. 25.4.2012 Brno

Perspektivy bydlení. 25.4.2012 Brno Perspektivy bydlení 25.4.2012 Brno Systémy pro řízení budov TEBIS Fußzeileneintrag 13.03.2009 2 Popis systému Hlavní rozdíly oproti běžným elektrickým instalacím jsou: spínání jednotlivých obvodů pro osvětlení,

Více

Centronic MemoControl MC441-II

Centronic MemoControl MC441-II Centronic MemoControl MC441-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Centronic SunWindControl SWC241-II

Centronic SunWindControl SWC241-II Centronic SunWindControl SWC241-II cs Návod na montáž a obsluhu Ruční vysílač pro řízení větru Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod

Více

Zatížitelnost spínacích kontaktů relé 3 A / 230 V / 50 Hz

Zatížitelnost spínacích kontaktů relé 3 A / 230 V / 50 Hz Řídící jednotka pro žaluzie s integrovaným přijímačem DO Centralis UNO RTS VB NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídící jednotky Centralis UNO RTS VB, přečtěte si prosím pečlivě

Více

úèinná tepelná ochrana budov

úèinná tepelná ochrana budov VENKOVNÍ ŽALUZIE Venkovní žaluzie Venkovní žaluzie představují moderní a efektivní způsob stínění. V současné době jsou nejpoužívanějším způsobem venkovního stínění. Umožňují větrání otevřeným oknem a

Více

Centralis Receiver RTS 2

Centralis Receiver RTS 2 Abyste mohli optimálně využít všech výhod rádiového přijímače Centralis Receiver RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Centralis Receiver RTS je řídicí jednotka - přijímač dálkového ovládání

Více

Automatizace v developerských projektech. Ing. Jiří Tobolík, produktový manažer inels

Automatizace v developerských projektech. Ing. Jiří Tobolík, produktový manažer inels Automatizace v developerských projektech Ing. Jiří Tobolík, produktový manažer inels 1. Automatizace 2. Variabilita (Modularita) 3. Flexibilita 4. Úspora energií 5. Komfort 6. Zabezpečení (Bezpečnost)

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

11.22 Memoris Uno. Programovatelné spínací hodiny

11.22 Memoris Uno. Programovatelné spínací hodiny Abyste mohli optimálně využít všech výhod vašich inteligentních spínacích programovatelných hodin Memoris Uno, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Memoris Uno je inteligentní spínač z nového

Více

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB. Pro váš perfektní dům. ABB s.r.o.

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB. Pro váš perfektní dům. ABB s.r.o. Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Pro váš perfektní dům. ABB s.r.o. Klasické systémy elektroinstalace jsou v posledních letech stále častěji nahrazovány elektroinstalacemi v takzvaném

Více

Centronic MemoControl MC415

Centronic MemoControl MC415 Centronic MemoControl MC415 cs Návod k montáži a obsluze Nástěnný vysílač s funkcí Memory Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Centronic SunWindControl SWC241-II

Centronic SunWindControl SWC241-II Centronic SunWindControl SWC241-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač pro řízení síly větru Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov INFORMAČNÍ PRODUKTOVÝ BULLETIN SPOLEČNOSTI REM-Technik s. r. o. Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov efektivita & design úspora & flexibilita Vážení obchodní partneři a čtenáři REMinfo!

Více

Představení systému, popis komponent, úvod do programování. Petr Mašek, Product marketing specialist

Představení systému, popis komponent, úvod do programování. Petr Mašek, Product marketing specialist Představení systému, popis komponent, úvod do programování Petr Mašek, Product marketing specialist 01 Seznámení December 30, 2017 Slide 2 Cíle systému Úspora energií pro vytápění, klimatizování a řízení

Více

Pohony a řídicí jednotky pro vrata. Vše, co potřebujete pro automatizaci

Pohony a řídicí jednotky pro vrata. Vše, co potřebujete pro automatizaci Pohony a řídicí jednotky pro vrata Vše, co potřebujete pro automatizaci Nejmodernější technologie Pohony průmyslových vrat s elektronickým koncovým vypínáním s otočným snímačem absolutní hodnoty Napětí:

Více

úèinná tepelná ochrana budov

úèinná tepelná ochrana budov VENKOVNÍ ŽALUZIE Venkovní žaluzie Venkovní žaluzie jsou moderním a efektivním způsobem stínění. V současné době představují nejpoužívanější způsob venkovního stínění. Jsou účinnou tepelnou ochranou budov.

Více

Trubkové pohony, s el. koncovými spínači

Trubkové pohony, s el. koncovými spínači Trubkové pohony, s el. koncovými spínači Neostar MT Ø 45 mm S elektronickými koncovými spínači a enkodérem řízení pohybu. Ideální pro markýzy s hliníkovým boxem Rychlokonektor se 6 piny Ideální motor pro

Více

1. Technické údaje. 2. Montáž a instalace NÁVOD K POUŽITÍ GPS V. Skupinová řídící jednotka. GPS V DC obj. č.

1. Technické údaje. 2. Montáž a instalace NÁVOD K POUŽITÍ GPS V. Skupinová řídící jednotka. GPS V DC obj. č. Skupinová řídící jednotka GPS 1020 24 V NÁVOD K POUŽITÍ Řídící jednotka GPS 1020 je určená k řízení skupiny SOMFY 24 V pohonů. Skupinu pohonů (řídící jednotku GPS 1020) můžete ovládat lokálním tlačítkem,

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

Centronic SensorControl SC431-II

Centronic SensorControl SC431-II Centronic SensorControl SC431-II cs Návod na montáž a obsluhu Světelné čidlos dálkovým ovládáním Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento

Více

5 V= (z jednotky Motor Controller) 50 ma 433,42 MHz Kapacita paměti

5 V= (z jednotky Motor Controller) 50 ma 433,42 MHz Kapacita paměti animeo IB+ Karta dálkového ovládání RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností karty dálkového ovládání RTS, přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Návod uschovejte pro pozdější

Více

UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels. www.elkoep.cz

UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels. www.elkoep.cz UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels www.elkoep.cz Chytrý dům s jeden DŮM jeden SYSTÉM jeden OVLADAČ na VŠE Technologie v domě si rozumí Technologie pracují za Vás Přináší maximální užitek Časové a finanční úspory

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

xcomfort Jak na moderní, chytrou a bezpečnou domácnost

xcomfort Jak na moderní, chytrou a bezpečnou domácnost xcomfort Jak na moderní, chytrou a bezpečnou domácnost Eaton Tour 2018 Ing. Jaromír Pávek, Ing. Ondřej Sabatula, Ing. Lukáš Matějíček, Ph.D. Změny v elektroinstalaci Novostavby Minimalizace doby realizace

Více

inteo Soliris Sensor RTS

inteo Soliris Sensor RTS Sluneční a větrná bezdrátová automatika Soliris Sensor RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností sluneční a větrné automatiky s bezdrátovým přenosem povelů, přečtěte si prosím

Více

Sluníčka si užívám tak, jak se mi líbí.

Sluníčka si užívám tak, jak se mi líbí. Sluníčka si užívám tak, jak se mi líbí. swing L impuls alpha exclusive Žaluziové spínače time solo element 231 Řazení Název Barva Objednací číslo Jednot. bal. ks Přístroj spínače žaluziového kolébkového

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

ESII Roletová jednotka

ESII Roletová jednotka Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: ESII-2.12.3 Roletová jednotka Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 2. Zpracoval(a): Bc. Josef Dulínek Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010 OBSAH 1.

Více

2.1 Sluneční automatika - spínací hodiny Chronis Uno L / IB L / RTS L

2.1 Sluneční automatika - spínací hodiny Chronis Uno L / IB L / RTS L Sluneční pro spínací hodiny Chronis NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností slunečního čidla pro spínací hodiny řady Chronis / Chronis Comfort, přečtěte si prosím pečlivě tento návod

Více

Centronic EasyControl EC513

Centronic EasyControl EC513 Centronic EasyControl EC513 cs Návod na montáž a obsluhu 3kanálové kódové tlačítko Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván

Více

I N T E L I G E N T N Í E L E K T R O I N S T A L A C E

I N T E L I G E N T N Í E L E K T R O I N S T A L A C E Váš dům Vás má rád I N T E L I G E N T N Í E L E K T R O I N S T A L A C E Inteligentní & komfortní elektroinstalace Systém inteligentní elektroinstalace INELS řídí provoz Vašeho domu od regulace vytápění

Více

Centronic VarioControl VC420-II, VC410-II

Centronic VarioControl VC420-II, VC410-II Centronic VarioControl VC420-II, VC410-II cs Návod k montáži a obsluze Rádiový přijímač podomítkový (VC420-II), rádiový přijímač pro montáž na omítku (VC410-II) Důležité informace pro: montéry / elektrikáře

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem.

VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. VYTVÁŘÍME STÍN Více než 26 let Vás chrání naše pergoly, markýzy, rolety a žaluzie před ostrým sluncem a nepříjemným větrem. Rodinná firma Plas pomáhá klientům najít vhodné řešení v oblasti zastínění exteriérů

Více

Kompetentní sortiment pro automatické řízení zavlažovacích systémů

Kompetentní sortiment pro automatické řízení zavlažovacích systémů Kompetentní sortiment pro automatické řízení zavlažovacích systémů Pro řízení ventilů přes kabel Řízení zavlažování 4040 modular K řízení až 4 zavlažovacích ventilů 24 V. Možnost rozšíření pomocí rozšiřovacích

Více

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie Pořiďte si předokenní rolety, přinášejí mnoho výhod. Je to konstrukčně dobře promyšlený a léty ověřený systém. Využijte jejich pozitivních vlastností

Více

11.15 Inteo Centralis indoor RTS

11.15 Inteo Centralis indoor RTS Abyste mohli optimálně využít všech výhod vašeho rádiového přijímače Centralis indoor RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Centralis indoor RTS je rádiový přijímač pro bezdrátové ovládání

Více