Zacíleno na závěrečný lesk

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zacíleno na závěrečný lesk"

Transkript

1 Zacíleno na závěrečný lesk Akční nabídka pro autolakovny

2 Vše, co potřebujete vědět o leštění Systémy leštění 3M Společnost 3M nabízí kompletní sortiment produktů k dosažení dokonale vyleštěného povrchu. Správný postup leštění vám ušetří čas a pomůže zajistit konzistentní výslednou kvalitu. Barevně kódovaný systém od 3M vám usnadní výběr správného produktu. Po kvalitní přípravě povrchu, která je velmi důležitá, následují tři kroky použití zelené, žluté a modré řady souvisejících výrobků. Zelená pasta obsahuje hrubší brusná zrna, která jsou stejná v obou typech pasty i Žlutá pasta má jemnější brusná zrna. Modrá pasta pak svým složením eliminuje vznik hologramů nebo je dokáže odstranit. Dokončením všech tří kroků dosáhnete dokonalého výsledku. Správná příprava povrchu je nejdůležitější částí celého procesu. Po přípravě povrchu následují tři kroky použití zelené, žluté a modré řady souvisejících výrobků.

3 Tipy a triky Tři kroky leštění ve zkratce 1. První krok leštění zelená řada. Snadného odstranění brusných škrábanců dosáhnete pomocí zelené řady 3M. K prvnímu kroku přistupujte pouze s vychladlým vozem. Leštění urychlíte zahřátím zelené pasty na ot./min. a na ot./min. Poté použijte kontrolní sprej pro odstranění zbytku pasty. 2. Druhý krok leštění žlutá řada. Cílem druhého kroku je zjemnění povrchu. Doporučené otáčky jsou ot./min. 3. Třetí krok leštění modrá řada. Cílem třetího kroku je odstranění stop po leštění. Doporučené otáčky jsou ot./min. Pro kompletní postup při leštění kontaktujte technickou podporu 3M (viz kontakt na zadní straně letáku). Další tipy a triky Ruční broušení přináší dobré výsledky, rychlejšího a kvalitnějšího vyleštění však dosáhnete strojním broušením. Povrch je pak stejnoměrně upraven a nehrozí předělávky. Při broušení materiálem 3M Trizact použijte vždy rozprašovač s čistou vodou a pod malým tlakem pravidelně vodou vymývejte nečistoty z brusného kotouče. Povrch tak bude hladší a zamezíte jeho poškrábání nečistotami. Výrobky každé řady tvoří ucelený systém a pouze použitím všech výrobků docílíte požadovaných výsledků. V každé lakovně je nezbytné udržovat čistotu a dbát na bezpečnost práce. Lešticí molitany pravidelně vyplachujte pod vlažnou tekoucí vodou a nečistotu z nich šetrně vymačkejte rukou. Nikdy nepoužívejte kartáček nebo jiné brusné materiály. K vysušení vám postačí nasadit kotouč na leštičku a vodu odstředit. Před aplikací pastu důkladně protřepejte a naneste na molitan pouze malé množství. Více pasty je spíše na škodu.

4 3M sada pro karosárny 3M představuje praktickou sadu pro karosárny! Sada obsahuje výběr 3M produktů, které vám umožní rychlejší a jednodušší řezání plechů a odstranění svarů v karosárně. Všimněte si zejména nových fíbrových kotoučů 3M 786C, jež obsahují minerál Cubitron II, který zaručuje bezkonkurenční výkon brusiva. Uživatelé hovoří o minimálně 2 lepším výkonu při vyšší životnosti. AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 1C BONUS 1 3M bruska, Roloc průměr 50 mm M 786C Cubitron II fíbrový kotouč Roloc zrnitost 80+ průměr 50 mm M 786C Cubitron II fíbrový kotouč Roloc zrnitost 60+ průměr 50 mm M 786C Cubitron II fíbrový kotouč Roloc zrnitost 36+ průměr 50 mm M RD-ZB štětinový kotouč Bristle, typ C průměr 50 mm M Scotch-Brite kotouč zrnitost A-CRS průměr 50 mm M kotouč Clean & Strip Roloc zrnitost S-XCS průměr 75 mm 1 3M podložka, Roloc, tvrdá průměr 50 mm BONUS: praktický plastový box a zároveň mušlové chrániče 3M Peltor Optime II cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

5 3M lešticí sada s mobilním boxem 3M lešticí sada obsahuje kompletní řadu produktů 3M pro nejlepší vyleštění povrchu. Pro lepší názornost se 3M pasty, lešticí kotouče a lešticí utěrky vyrábějí v následujících barvách: zelená barva pro první krok leštění, žlutá pro druhý krok a modrá pro třetí krok. AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 2C 1 3M pneumatická leštička průměr 75 mm M pěnový lešticí kotouč vroubkovaný, zelený průměr 75 mm M pěnový lešticí kotouč, žlutý průměr 75 mm M pěnový lešticí kotouč vroubkovaný, modrý průměr 75 mm M Fast Cut Plus brusná pasta, zelená objem 1 l M Extra Fine Plus brusná pasta, žlutá objem 1 l M Ultrafina SE brusná pasta, modrá objem 1 l M utěrka, středně měkká, zelená mm 2010G BONUS 1 3M utěrka, měkká, žlutá mm M utěrka, měkká, modrá mm M kontrolní sprej objem 500 ml BONUS: 3M kufřík na kolečkách zvýhodněná cena balíčku: Kč (ušetříte až Kč + získáte 3M kufřík jako BONUS) Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

6 3M PPS sady a PPS testovací karty NOVINKA: Přicházejí nové PPS testovací karty! V promo balíčku najdete pět bílých, středně šedých a tmavě šedých karet. Testovací karty 3M lze aplikovat přímo na vozidlo, na němž kopírují tvar dílu. Díky nim lze lépe posoudit správnost výběru odstínu. Není tedy třeba držet kartu v ruce či na držáku, je možné odstoupit od dílu (auta) a kontrolovat odstín z různých úhlů a vzdáleností. Kartu lze z dílu sejmout a aplikovat na jiné místo. 3M testovací karty jsou vhodné pro všechny běžné druhy barev (konvenční i vodou ředitelné). Kartu je možné uschovat pro další použití. Testovací karty 3M ve spojení s 3M lampou s denním světlem zrychlují proces správného výběru odstínu. Při nástřiku vzorku používejte nekovové držáky. 3M PPS systém pro přípravu a stříkání barev je dobře zavedený a spolehlivý systém míchání a přípravy barev před stříkáním. Jedinečné pojetí systému míchání barev na jedno použití odstraňuje užití míchacích kelímků a papírových filtrů a výrazně zvyšuje efektivitu lakoven. Velkou výhodou je možnost stříkání v jakémkoli úhlu i v těžko dostupných místech, jako je prostor motoru a kola. Lakýrník může pistoli odložit, pokud se potřebuje věnovat jinému úkolu např. maskování. Tento 3M systém je vhodný pro velké i malé opravy a může splnit všechny požadavky lakýrníků v případě nanášení plniče, základního laku i vrchního laku.

7 AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 3C 2 3M sada PPS Standard 125μ objem: 770 ml 50 vložek, 50 víček, 20 uzávěrů (125 μ) BONUS 1 3M sada PPS Midi 125μ objem: 400 ml 50 vložek, 50 víček, 20 uzávěrů (125 μ) M PPS testovací karty barvy: 5 bílá, 5 středně šedá, 5 tmavě šedá BONUS: prošívaná vesta s logem 3M cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

8 3M prémiové brusné kotouče Brusné kotouče 3M 334U Purple+ jsou zavedeným prémiovým brusivem výjimečné kvality. 3M spirálová technologie maximálně zvětšuje plochu kotouče, aniž omezuje jeho úběrovou schopnost spirálové uspořádání vytvoří vír, který částice zachytí a nasměruje do odsávacího zařízení. Brusné kotouče 3M 737U s minerálem Cubitron II jsou novým prémiovým brusivem výjimečné kvality. Oproti jiným prémiovým brusivům vyniká až o 30 % rychlejším a čistším úběrem. Těchto vlastností je dosaženo díky patentované technologii precizně tvarovaného zrna Cubitron II. Zrno se postupně odlamuje, čímž vznikají stále nové a ostré hroty. Vyzkoušejte brusivo s až dvakrát delší životností, než je běžné. BONUS AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 4C 100 3M 334U brusný kotouč Purple+ zrnitost: P240 průměr: 150 mm M 334U brusný kotouč Purple+ zrnitost: P400 průměr: 150 mm M 737U brusný kotouč Cubitron II zrnitost: 120+ průměr: 150 mm M 737U brusný kotouč Cubitron II zrnitost: 180+ průměr: 150 mm BONUS: 3M víceděrová podložka M8, měkká, 150 mm, a zároveň pánské tričko z limitované edice 3M cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

9 3M krycí lemové pásky s proužkem Pevná páska s proužkem slouží ke zvednutí těsnění auta, čímž se dosáhne bezproblémového zatečení barvy pod těsnění. Tato páska je určena pro maskování plastových lišt a těsnění oken. Malý plastový proužek se zatlačí za těsnění a 50 mm široká páska se přehne a přilepí k oknu tak, aby držela těsnění v potřebné vzdálenosti od laku. Páska je také vhodná pro různé maskovací aplikace včetně maskování bočních lišt, vložek klik dveří, zadního světla, postranních a čelních světlometů. Páska eliminuje ostré hrany laku. Chrání těsnění od přestřiku. Snadné maskování v rozích. K dispozici ve 4 šířkách (5, 7, 10 a 15 mm) na krytí všech různých typů těsnění. AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 5C BONUS 1 3M krycí lemová páska s proužkem 7 mm rozměr 50 mm 10 m M krycí lemová páska s proužkem 10 mm rozměr 50 mm 10 m BONUS: hrneček z limitované kolekce 3M a nápoj Horké jablko nebo Horký zázvor cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

10 3M 3030 výkonná voděodolná maskovací páska Krepová maskovací páska zelené barvy se hodí pro širokou škálu použití v autolakovnách. Páska se vyznačuje odolností vůči teplotě 100 C a vynikající odolností vůči vodě. Drží dobře přilepená, neodlupuje se a neohrnují se jí okraje. Přesto se dá snadno a čistě odstranit. Dobře funguje s vodou ředitelnými laky. Snadno se nalepí a neodlupuje se. Po mokrém broušení není třeba opakovaně maskovat. Čistě se odstraní a netrhá se. Páska se jednoduše tvaruje. Dodáváme v šířkách 18, 24, 30, 36 a 48 mm. BONUS AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 6C 24 3M 3030 výkonná voděodolná maskovací páska, zelená rozměr 48 mm 50 m BONUS: čokoláda Studentská pečeť, velká (285 g) cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

11 Objevte limitovanou kolekci 3M Mobilní box pro 3M lešticí sadu praktický mobilní box, kam můžete uložit kompletní lešticí sadu pomůže vám udržet materiál v čistotě a pohromadě Prošívaná vesta s logem 3M pánské vel. L, XL, XXL, barva černá velmi lehký a hřejivý materiál moderní střih Designové tričko 3M pánské vel. L, XL, XXL, barva černá limitovaná kolekce 3M 100% bavlna Sběratelská edice hrnků 3M a nápoj Horké jablko nebo Horký zázvor Čokoláda Studentská pečeť, velké balení (285 g) mléčná nebo mléčná s višněmi

12 Máte dotazy k produktům? Chcete si je nechat předvést? Obchodně-techničtí poradci 3M vás rádi navštíví ve vaší provozovně, pomohou vám vytipovat vhodné výrobky a poradí vám, jak si nejlépe usnadnit a zkvalitnit práci s výrobky 3M. Infolinka Robert Otmar Obchodně-technická podpora 3M pro západní Čechy T: E: rotmar@mmm.com Ivo Brychcí Obchodně-technická podpora 3M pro východní Čechy a Prahu T: E: ibrychci@mmm.com Petr Devečka Obchodně-technická podpora 3M pro Moravu T: E: pdevecka@mmm.com Podmínky akční nabídky Váš 3M autorizovaný distributor: Akční nabídka je platná při objednání u autorizovaného distributora 3M od do nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou bez DPH. Tato akční nabídka je pouze reklamním sdělením a nejedná se o nabídku ve smyslu ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Pro více informací se neváhejte obrátit na svého distributora 3M materiálů nebo na obchodně-technickou 3M podporu dle svého regionu. Kontaktovat nás můžete i přes infolinku 3M: *. *) Pro volajícího je spojení uskutečněné v rámci služby zpoplatněné dle ceníku operátora přístupové sítě. Divize Autoopravárenství 3M Česko, spol. s r. o. V Parku 2343/ Praha 4 Česká republika T: E: 3MCesko@3M.com 3M, Trizact, Cubitron a Scotch jsou ochranné známky společnosti 3M. Prosím recyklujte. Tištěno v ČR. 3M Všechna práva vyhrazena. Najdete nás na Facebooku

Zacíleno na závěrečný lesk

Zacíleno na závěrečný lesk Zacíleno na závěrečný lesk Akční nabídka pro autolakovny 1. 9. 30. 11. 2015 Vše, co potřebujete vědět o leštění Systémy leštění 3M Společnost 3M nabízí kompletní sortiment produktů k dosažení dokonale

Více

Cubitron II Poznejte to nejlepší

Cubitron II Poznejte to nejlepší Cubitron II Poznejte to nejlepší Akční nabídka pro autolakovny 4. 4. 30. 6. 2016 Vše, co potřebujete vědět o 3M Cubitron II 3M Cubitron II je revoluční řešení pro broušení v automobilovém průmyslu. Na

Více

Jarní akce na výrobky 3M

Jarní akce na výrobky 3M Jarní akce na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.2. do 30.5.2019 3M Vosk do dutin s 360 rozptylem Při výrobě automobilů se neustále používají pokročilejší a modernější materiály. Oborové

Více

Chraňte. se efektivně

Chraňte. se efektivně Chraňte se efektivně Akční nabídka pro autolakovny 2. 2. 30. 4. 2015 Práce ve světě komfortu Víte, které osobní ochranné pracovní prostředky jsou pro vás nejvhodnějsí? Jednoduše si vyberte z našeho přehledného

Více

Chraňte svoji práci a investice

Chraňte svoji práci a investice Chraňte svoji práci a investice Akční nabídka pro lakovny 2.10. - 15.12.2017 3M Dirt trap Stříkací kabina je jednou z největších investic ve Vašem provozu. Její udržování ve špičkovém stavu je nekonečný

Více

Chraňte. se efektivně

Chraňte. se efektivně Chraňte se efektivně Akční nabídka pro autolakovny 2. 2. 30. 4. 2015 Práce ve světě komfortu Víte, které osobní ochranné pracovní prostředky jsou pro vás nejvhodnějsí? Jednoduše si vyberte z našeho přehledného

Více

Chraňte. se efektivně

Chraňte. se efektivně Chraňte se efektivně Akční nabídka pro autolakovny 2. 2. 30. 4. 2015 Práce ve světě komfortu Víte, které osobní ochranné pracovníchraňte prostředky jsou efektivně pro vás nejvhodnějsí? se BROUŠENÍ 3M Versaflo

Více

Sáhněte si. Inspirujeme Vás. na bonus. v každodenním životě. Vaše Knížka výhod BONUS. 470 Kč BONUS. Úspora na míru zdarma

Sáhněte si. Inspirujeme Vás. na bonus. v každodenním životě. Vaše Knížka výhod BONUS. 470 Kč BONUS. Úspora na míru zdarma Sáhněte si na bonus Vaše Knížka výhod Inspirujeme Vás v každodenním životě Každý z nás je svým způsobem umělec ve svém oboru...... a k vytvoření dokonalého díla potřebuje ty nejlepší nástroje. Abychom

Více

Jarní akce na výrobky 3M

Jarní akce na výrobky 3M Jarní akce na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.2. do 30.5.2019 3M Vosk do dutin s 360 rozptylem Při výrobě automobilů se neustále používají pokročilejší a modernější materiály. Oborové

Více

Festool týdny Skvělá akce na nářadí od 4.4. do

Festool týdny Skvělá akce na nářadí od 4.4. do Festool týdny Skvělá akce na nářadí od 4.4. do 30.6.2018 Novinky Nové hadice Hladký textilní povrch zabraňuje zaseknutí a zabezpečuje Optimální proudění vzduchu zlepšuje sací výkon a je tišší Kónický dizajn

Více

Příprava a stříkání barev s 3M čistě a profesionálně

Příprava a stříkání barev s 3M čistě a profesionálně Příprava a stříkání barev s 3M čistě a profesionálně Akční nabídka pro autolakovny 12. 9. 30. 11. 2016 Vše, co potřebujete vědět o 3M PPS Systému na stříkání barev 3M PPS Systém na stříkání barev je unikátní

Více

Čerpejte z výhod spojení toho nejlepšího. Akční nabídka pro autolakovny

Čerpejte z výhod spojení toho nejlepšího. Akční nabídka pro autolakovny Čerpejte z výhod spojení toho nejlepšího Akční nabídka pro autolakovny 20. 2. 30. 4. 2017 Společné řešení od jednoho partnera K 1. lednu 2017 společnost 3M ohlásila strategickou spolupráci se společností

Více

Zabruste k informacím

Zabruste k informacím Zabruste k informacím Akční nabídka pro autolakovny 4. 5. 31. 7. 2015 Vše, co potřebujete vědět o broušení Brusné systémy 3M Společnost 3M, světová jednička v broušení, přišla jako první s mnoha inovativními

Více

3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do

3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 31.8.2019. 3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev Nové od adaptéru po kelímek.

Více

3M PPS 2.0 systém pro přípravu. a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do

3M PPS 2.0 systém pro přípravu. a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 3M PPS 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev Letní akce na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 31.8.2019. 3M PPS 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev Nové od adaptéru po kelímek.

Více

výhčoerpdy ejte našeho týmu

výhčoerpdy ejte našeho týmu Čerpejte výhody našeho týmu Nejnovější trendy 3M mne doprovázejí každý den Výrobky 3M mi poskytují spolehlivost, kvalitu a ochranu nejen v práci, Víte, kde všude se s výrobky 3M setkávám? ale i v běžném

Více

80 let. inovací 3M. Připojte se. k nám. Nové. trendy!?!

80 let. inovací 3M. Připojte se. k nám. Nové. trendy!?! 80 let inovací 3M Připojte se k nám Nové trendy!?! Více než 100 let inovací Pro svět automobilů www.3m.cz/lakovny Nevěštíme VÍCE NEŽ 100 LET JSOU INOVACE CHARAKTERIS- TICKÝM ZNAKEM NAŠÍ SPOLEČNOSTI. ABYCHOM

Více

3M 2010 ceník. Objednací číslo DPH. Strana 1. Základní jednotka balení CZK bez. 1,300 Brusné houbičky

3M 2010 ceník. Objednací číslo DPH. Strana 1. Základní jednotka balení CZK bez. 1,300 Brusné houbičky 1,300 Brusné houbičky 1,301 03808 Houba pro hrubé broušení (medium) 115 x 140 mm x mm ks 20 22,- 1,301 03809 Houba pro střední broušení (fine) 115 x 140 mm x mm ks 20 22,- 1,301 03810 Houba pro jemné broušení

Více

Více než. 100 let inovací. Pro svět. automobilů. www.3m.cz/lakovny

Více než. 100 let inovací. Pro svět. automobilů. www.3m.cz/lakovny Nové trendy!?! Více než 100 let inovací Pro svět automobilů www.3m.cz/lakovny Nevěštíme VÍCE NEŽ 100 LET JSOU INOVACE CHARAKTERIS- TICKÝM ZNAKEM NAŠÍ SPOLEČNOSTI. ABYCHOM MOHLI TVOŘIT BUDOUCNOST PŘESNĚ

Více

BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ. sortiment NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY

BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ. sortiment NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY BROUŠENÍ sortiment A LEŠTĚNÍ NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY Akce platí v období od 1. 8. 30. 9. 2018 nebo do vyprodání zásob. Více

Více

Produkty pro úhlové broušení

Produkty pro úhlové broušení Produkty pro úhlové broušení LAMELOVÉ DISKY FÍBROVÉ DISKY LEŠTÍCÍ DISKY ŘEZACÍ KOTOUČE FLEXIBILNÍ DISKY ČISTÍCÍ DISKY LAMELOVÉ DISKY 3M 556D Standardní lamelové disky na sklolaminátové podložce, osazené

Více

AUTOLAKY.cz, Široká 16, 460 01 Liberec 1 Tel./fax: 48 510 58 57, 603 457 235 E-mail: info@autolaky.cz

AUTOLAKY.cz, Široká 16, 460 01 Liberec 1 Tel./fax: 48 510 58 57, 603 457 235 E-mail: info@autolaky.cz AUTOLAKY.cz, Široká 16, 460 01 Liberec 1 Tel./fax: 48 510 58 57, 603 457 235 E-mail: info@autolaky.cz Obj. číslo Název Cena bez DPH 1,000 BROUŠENÍ 1,100 Mokré broušení 1,101 09545 3M 401Q - Vodovzdorný

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Víta Nejedlého 99 95 0 Mnichovo Hradiště Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900

Více

Profesionální systém renovací a ochrany laků

Profesionální systém renovací a ochrany laků Profesionální systém renovací a ochrany laků FILLTEC Professional F101 Fast Cut F 101 je hrubá brusná a leštící pasta na matné a poškrábané povrchy. Odstraňuje stopy po broušení až do hrubosti P1500 V

Více

Rychlejší. Spolehlivější. Ziskovější. Standardní pracovní procesy s brusivem Premium GRANAT.

Rychlejší. Spolehlivější. Ziskovější. Standardní pracovní procesy s brusivem Premium GRANAT. Rychlejší. Spolehlivější. Ziskovější. Standardní pracovní procesy s brusivem Premium GRANAT. Vaši zákazníci očekávají perfektní výsledky a to včas. K tomu potřebujete výborné vybavení, od nářadí až po

Více

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY NECHTE NAŠE KOTOUČE AŤ PRACUJÍ ZA VÁS... Brusné kotouče 3M TM Cubitron TM II revolučně mění

Více

RAPID ŘEŠENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHŮ 2-3 VYŠŠÍ ŽIVOTNOST ELIMINACE JEDNOTLIVÝCH KROKŮ REDUKCE OPRAV DISKY Z NETKANÉ TEXTILIE :

RAPID ŘEŠENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHŮ 2-3 VYŠŠÍ ŽIVOTNOST ELIMINACE JEDNOTLIVÝCH KROKŮ REDUKCE OPRAV DISKY Z NETKANÉ TEXTILIE : RAPID ŘEŠENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHŮ DISKY Z NETKANÉ TEXTILIE : 2-3 VYŠŠÍ ŽIVOTNOST ELIMINACE JEDNOTLIVÝCH KROKŮ REDUKCE OPRAV RAPIDní ZLEPŠENÍ ÚPRAVY POVRCHŮ Nové disky na úpravu povrchů Norton - navrženy

Více

PARTNERSTVÍ KVALITA. KOVAX je japonský výrobce a dodavatel pokro-

PARTNERSTVÍ KVALITA. KOVAX je japonský výrobce a dodavatel pokro- KOVAX je japonský výrobce a dodavatel pokro ji rostoucí značkou v Evropě. Sortiment výrobků kového a časově úsporného kvalitního brusiva a KOVAX je nejkompletnější, nejpokrokovější a nej nabízí kompletní

Více

MATERIÁLY 3M. ÚBĚR MATERIÁLU - ZÁBRUS Fíbrové kotouče 3M 785C. Brusné pásy 3M 777F 3M 707E

MATERIÁLY 3M. ÚBĚR MATERIÁLU - ZÁBRUS Fíbrové kotouče 3M 785C. Brusné pásy 3M 777F 3M 707E ÚBĚR MATERIÁLU - ZÁBRUS Fíbrové kotouče Kotouče na vlákny vyztužené papírové podložce pro úběr materiálu, poskytující značnou míru flexibility pro dozažení ideální povrchové úpravy na profilovaných obrobcích,

Více

3M Česko, s.r.o. Katalog výrobků 200 OBSAH. BRUSIVO. RUČNÍ BROUŠENÍ ZA MOKRA.. PAPÍR PRO BROUŠENÍ ZA MOKRA..2 BROUŠENÍ ZA MOKRA PŘÍSLUŠENSTVÍ.2 RUČNÍ BROUŠENÍ ZA SUCHA.2. BRUSNÉ HOUBIČKY.2.2 BRUSNÝ PAPÍR

Více

BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC

BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC 2012 BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC 101 104 COMTEK WWW.COMTEK.CZ BROUSICÍ PRSTENCE - ZIRKON Brusné prstence jsou všestranně použitelným nástrojem pro širokou škálu brusných operací,

Více

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 25 mm ORE 25-2 Set 429.880 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm

Více

3M Česko, s.r.o. Katalog výrobků 2008 OBSAH. BRUSIVO. RUČNÍ BROUŠENÍ ZA MOKRA.. PAPÍR PRO BROUŠENÍ ZA MOKRA..2 BROUŠENÍ ZA MOKRA PŘÍSLUŠENSTVÍ.2 RUČNÍ BROUŠENÍ ZA SUCHA.2. BRUSNÉ HOUBIČKY.2.2 BRUSNÝ PAPÍR

Více

3M Úhlové broušení. Katalog produktů. S brusivem 3M. vás nic nezastaví

3M Úhlové broušení. Katalog produktů. S brusivem 3M. vás nic nezastaví 3M Úhlové broušení Katalog produktů S brusivem 3M vás nic nezastaví Obsah Brusné kotouče 3M Cubitron II 3 Brusný kotouč 3M 3M Green Corps Lamelové kotouče 3M Cubitron II 4 3M 566A 3M 577F Řezné kotouče

Více

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa WSE 7 Vario 377.82 Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa + VR-elektronika: plynulá předvolba otáček, udržovaní konstantních otáček pomocí tachogenerátoru, ochrana

Více

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček, 25 mm ORE 25-2 429.872 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm Upevnění brusného

Více

Vyšší produktivita. nižší náklady. 3M Brusné systémy. Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C. Nyní dostupné ve 3 zrnitostech

Vyšší produktivita. nižší náklady. 3M Brusné systémy. Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C. Nyní dostupné ve 3 zrnitostech 3M Brusné systémy Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C Nyní dostupné ve 3 zrnitostech 36+ 60+ 80+ Vyšší produktivita nižší náklady www.3m.cz/asd Budoucnost právě přichází. Vyzkoušejte revoluční technologii

Více

broušení a leštění zdarma! při nákupu nad Kč powerbanka mah novinka v sortimentu Platnost

broušení a leštění zdarma! při nákupu nad Kč powerbanka mah novinka v sortimentu Platnost broušení a leštění Platnost 20. 3. 30. 5. 2018 novinka v sortimentu při nákupu nad 5 000 Kč powerbanka 5 000 mah zdarma! broušení norton řada CYCLONIC / pro ty, kteří chtějí to nejlepší! co je CYCLONIC?

Více

3M Elektrické a pneumatické nářadí, brusivo a příslušenství. Optimalizujte. výkonnost. dokonalého systému. pomocí

3M Elektrické a pneumatické nářadí, brusivo a příslušenství. Optimalizujte. výkonnost. dokonalého systému. pomocí 3M Elektrické a pneumatické nářadí, brusivo a příslušenství Optimalizujte výkonnost pomocí dokonalého systému 3M Power Tools Celá rodina inovovaného nářadí k optimalizaci Vašich brusných procesů a k maximalizaci

Více

3M nářadí. Konec kompromisů. je tu. 3M Abrasive Systems. Nová řada nářadí 3M Electric Power Tool System

3M nářadí. Konec kompromisů. je tu. 3M Abrasive Systems. Nová řada nářadí 3M Electric Power Tool System 3M Abrasive Systems 3M Elektrická úhlová bruska Konec kompromisů je tu 3M nářadí Rychlejší zpracování, zlepšená produktivita. Nová elektrická úhlová bruska 3M byla navržena tak, aby ideálně spolupracovala

Více

Speciální leštička s nízkými otáčkami, 1600 W L 1202

Speciální leštička s nízkými otáčkami, 1600 W L 1202 Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Speciální leštička s nízkými otáčkami, 600 W L 202 278.688 Speciální leštička s nízkými otáčkami, 600 W + Vysoce výkonný motor: zvládne extrémně vysoké zatížení

Více

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory.

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Broušení MAFELL Řezání Vrtání Broušení Hoblování Frézování nezbytnému nářadí. Odsávání petentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k Ostatní Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how

Více

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 200 W úhlová bruska, 25 mm L 6 VR 437.972 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2200-6800 ot/min Příkon 200 W Výkon 700 W Upnutí nástroje M 4

Více

Vnější povrchové úpravy TEROSON. Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel

Vnější povrchové úpravy TEROSON. Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel Vnější povrchové úpravy TEROSON Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel Lešticí směsi TEROSON pro leštění všech laků Se zavedením našich nových lešticích směsí TEROSON nabídka produktů

Více

Katalog výrobků 2011

Katalog výrobků 2011 3M Česko, s.r.o. Katalog výrobků 20 OBSAH. BRUSIVO. BRUSNÉ ARCHY.. BRUSNÉ ARCHY HOOKIT PURPLE +..2 PŘÍSLUŠENSTVÍ K BRUSNÝM ARCHŮM HOOKIT PURPLE +..3 BRUSNÉ ARCHY HOOKIT.. BRUSNÉ ARCHY BEZ SUCHÉHO ZIPU.2

Více

dokonalost. Ztělesněná Impozantní výkonnost. 3M Brusné systémy Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C Nyní dostupné ve 3 zrnitostech

dokonalost. Ztělesněná Impozantní výkonnost. 3M Brusné systémy Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C Nyní dostupné ve 3 zrnitostech 3M Brusné systémy Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C Nyní dostupné ve 3 zrnitostech 36+ 60+ 80+ Ztělesněná dokonalost. Impozantní výkonnost. www.3m.cz/asd Budoucnost právě přichází. Vyzkoušejte revoluční

Více

09-12 AKČNÍ NABÍDKA NOVINKY V SORTIMENTU 09-12/2015 ZÁŘÍ PROSINEC S NÁMI BUDETE OPRAVDOVÝMI PROFESIONÁLY. září prosinec 2015

09-12 AKČNÍ NABÍDKA NOVINKY V SORTIMENTU 09-12/2015 ZÁŘÍ PROSINEC S NÁMI BUDETE OPRAVDOVÝMI PROFESIONÁLY. září prosinec 2015 AKČNÍ NABÍDKA NOVINKY V SORTIMENTU 09-12/2015 ZÁŘÍ PROSINEC 09-12 září prosinec 2015 S NÁMI BUDETE OPRAVDOVÝMI PROFESIONÁLY AUTO-COLOR spol. s r.o. Ampérova 482, 462 03 Liberec 2 Tel.: +420 485 152 540,

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900 ot/min Příkon 800 W Výkon 350 W Upnutí

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

OBSAH 6. OCHRANA KAROSÉRIE 6.1 OCHRANNÉ NÁTĚRY 6.2 OCHRANNÉ LEPENKY 6.3 TĚSNÍCÍ TMELY

OBSAH 6. OCHRANA KAROSÉRIE 6.1 OCHRANNÉ NÁTĚRY 6.2 OCHRANNÉ LEPENKY 6.3 TĚSNÍCÍ TMELY 3M Česko, s.r.o. OBSAH. BRUSIVO. RUČNÍ BROUŠENÍ ZA MOKRA.. PAPÍR PRO BROUŠENÍ ZA MOKRA..2 BROUŠENÍ ZA MOKRA PŘÍSLUŠENSTVÍ.2 RUČNÍ BROUŠENÍ ZA SUCHA.2. BRUSNÉ HOUBIČKY.2.2 BRUSNÝ PAPÍR NA MOLITANU V ROLÍCH.2.3

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

Představení Kovax Europe

Představení Kovax Europe Představení Kovax Europe Kovax je výrobce a dodavatel pokrokových a ekonomicky výhodných brusiv. Hlavní sídlo firmy je v Tokiu, Japonsko a evropské v Enschede, Holandsko. Od svého založení v roce 1930

Více

Nabídka pro koncové zákazníky

Nabídka pro koncové zákazníky Nabídka pro koncové zákazníky Platnost od 1.9.-20.12.2014 Nakupujte výhodněji v setu. Informujte se u svého prodejce. Lepší v systému - renovace oken Nabídka setu: RO 90/CTL MIDI + Rychle: odstraní rychle

Více

Excentrická leštička na malé plochy XFE

Excentrická leštička na malé plochy XFE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Excentrická leštička na malé plochy XFE 7-2 80 447.29 Excentrická leštička na malé plochy + VR-sedminásobná mikroprocesorová elektronika: s udržovaním konstantních

Více

3M PPS systém pro přípravu a aplikaci barev řady 2.0. Nová evoluce v lakování.

3M PPS systém pro přípravu a aplikaci barev řady 2.0. Nová evoluce v lakování. 3M PPS systém pro přípravu a aplikaci barev řady 2.0 Nová evoluce v lakování. Lepší. Aby Vy jste byli lepší. Jako lakýrník jste velmi hrdý na svou práci. Víte, že konečná kvalita oprav závisí na tom, jakou

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

RLD259V PŘÍPRAVA SUBSTRÁTU. Čirý lak D8171 musí být aplikován na čistou a bezprašný povrch báze Envirobase High Performance.

RLD259V PŘÍPRAVA SUBSTRÁTU. Čirý lak D8171 musí být aplikován na čistou a bezprašný povrch báze Envirobase High Performance. 2016-03-18 Deltron Premium UHS Čirý Lak PRODUKT D8302 D8717 D8718 D8719 D8720 D8714 D814 D819 D843 D844 NÁZEV Deltron Premium UHS čirý lak Deltron HS Tužidlo Deltron Akcelerační Ředidlo Deltron Plastifikátor

Více

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů gsdgsdsdgsdf Autošampón 3M Car Wash Soap / 39000 Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného vosku dfgdfgfghgggs Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů Dlouho trvající bohatá

Více

Produktové novinky 2019 / 1. Prémiové brusné nástroje od roku

Produktové novinky 2019 / 1. Prémiové brusné nástroje od roku Produktové novinky 2019 / 1 Prémiové brusné nástroje od roku 1919 www.tyrolit.com SKUPINA TYROLIT 2 Skupina TYROLIT Globální podnik Jako jeden z předních světových výrobců kompozitních brusných, rozbrušovacích,

Více

Průmyslová divize. Brusné systémy. Brusné. materiály. pro pásové broušení

Průmyslová divize. Brusné systémy. Brusné. materiály. pro pásové broušení Průmyslová divize Brusné systémy Brusné materiály pro pásové broušení Obsah Informace... 3 Brusné materiály - podklad papír... 5 Brusné materiály - podklad plátno... 6 Brusné materiály Scotch-Brite...

Více

SA331 OPTIMAabrasive, suchý zip

SA331 OPTIMAabrasive, suchý zip Cena zákl. bez DPH / SA331 OPTIMAabrasive, suchý zip Velmi vhodný pro broušení laků, tmelů a plastů. Dokonalá profesionální úprava karoserie. Zvláště vynikající pro profilové broušení. Dlouhá životnost

Více

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR STAVEBNÍ

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR STAVEBNÍ NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR STAVEBNÍ EST + a.s. Podolí 1237, 584 01 Ledeč nad Sázavou Telefon: +420 569 726 097 E-mail: prodej@estplus.cz www.estplus.cz OBSAH 1. stříkací pistole EST 116 + nádobka

Více

Klasická leštička s krytem převodovky L 1503 VR

Klasická leštička s krytem převodovky L 1503 VR Klasická leštička s krytem převodovky L 503 VR 50.80 Max. Ø leštícího nástroje 40 mm Max. Ø unášecího kotouče 5 mm Otáčky při chodu naprázdno 00-4900 ot/min Příkon 00 W Výkon 700 W Délka kabelu 4,0 m Hmotnost,9

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

J2970V Tento technický list nahrazuje všechny dostupné předchozí verze

J2970V Tento technický list nahrazuje všechny dostupné předchozí verze Datum revize: 2015-06-24 PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V AUTOOPRAVÁRENSTVÍ Tento technický list nahrazuje všechny dostupné předchozí verze PRODUKT POPIS P190-7020 2K HS Plus čirý

Více

Leštění autolaků (silně zvětralých)

Leštění autolaků (silně zvětralých) Č. 503 Leštění autolaků (silně zvětralých) A Popis Vlivem stárnutí laku automobilu je povrch při nedostatečné péči stále bledší a matnější (cca 6-8 let). Souvisí to s tím, že vlivem prostředí jsou ničeny

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným

Více

Úhlové a vertikální brusky

Úhlové a vertikální brusky Úhlové a vertikální brusky Brusky PRO lehké, mají dlouhou životnost a snadno se s nimi manipuluje. Vyberte si z široké nabídky úhlových a vertikálních brusek. Tyto výkonné nástroje používejte s brusnými

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem,

Více

Buďtě chytří. jako liška! Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě 1. 1. 2015 28. 2.

Buďtě chytří. jako liška! Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě 1. 1. 2015 28. 2. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě Speciální nabídky 1. 1. 2015 28. 2. 2015 Buďtě chytří jako liška! Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější

Více

Excentrická bruska EVA 150 E

Excentrická bruska EVA 150 E Excentrická bruska EVA 150 E EVA 150 E: Síla a bezpečnost. Made in Germany Nízké vibrace vysoký úběr EVA 150 E je určena především pro dlouhodobé použití. Absorbér vibrací odděluje držadlo, tak aby se

Více

Konstrukce a použití brusiv Metabo

Konstrukce a použití brusiv Metabo Příslušenství pro trojúhelníkové, excentrické, multifunkční brusky, vibrační brusky Brusiva VYBROUŠENÉ ARGUMENTY Osvědčená kvalita k profesionálnímu využití: Možnost obrábění téměř všech povrchů, jako

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček LE 4-25 447.587 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2800-500 ot/min

Více

NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR

NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR 101 101 2012 NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR K-ABRASIVES WWW.STARCKE.CZ Pásy do strojních brusek Pásy do parketových brusek Pásy do ručních brusek ÚZKÉ PÁSY - PLÁTNO BRUSNÉ PLÁTNO 642XFN Podklad: těžká

Více

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Telefonní +420 326 780 492 Pásový pilník TRINOXFLEX FBE 8-4 40 453.455 Příkon 800 W Výkon 325 W Rychlost pásu 3-8 m/s Rozměry pásu -9 / 4-30 mm Délka kabelu. 4,0

Více

Úhlová bruska 800 W L

Úhlová bruska 800 W L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Úhlová bruska 800 W L 8-25 458.333 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 500 ot/min Příkon 800 W Výkon 460 W Upnutí nástroje M 4 Délka kabelu.

Více

ŘEZNÉ A BRUSNÉ KOTOUČE

ŘEZNÉ A BRUSNÉ KOTOUČE 73 NORTON VULCAN Brousící a řezací kotouče Program Norton Vulcan Vám nabízí kompletní řadu řezacích a brusných kotoučů pro úhlové brusky, ruční nářadí s benzinovým motorem a malé stolové stroje. Profesionální

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka BDS 43/150 C Classic Jednokotoučový mycí stroj BDS 43/150 C Classic je velmi robustní stroj pro mnohostranné využití při čištění podlah, vybavený bezúdržbovou planetovou převodovkou a silným 1 500 W motorem.

Více

Katalog produktů pro úhlové broušení

Katalog produktů pro úhlové broušení Katalog produktů pro úhlové broušení Aby se Vám lépe brousilo. Obsah Obsah O společnosti 3M Brusné kotouče 3M Cubitron II 4 3M High Performance 3M Green Corps 5 Brusný kotouč 3M Řezné kotouče 3M Cubitron

Více

Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch

Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch Minerální materiály typu Corian náročné v každém ohledu. Náročné na vzhled. Náročné v celkovém dojmu. A stejně náročné na kvalitu

Více

TECHNICKO - ORGANIZAČNÍ MANUÁL

TECHNICKO - ORGANIZAČNÍ MANUÁL TECHNICKO - ORGANIZAČNÍ MANUÁL T.acrylic - INTERIÉROVÉ VÝROBKY TRACHEA S AKRYLÁTOVÝM POVRCHEM DOMOV ZA KAŽDÝMI DVÍŘKY T.acrylic - TECHNICKO ORGANIZACNÍ MANUÁL ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE: nosným materiálem

Více

Platné od do

Platné od do Speciální nabídky Vánoce Platné od 24. 10. 2012 do 31. 12. 2012 * Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější informace, přehlednější struktura Adstringentní retrakční pasta Gingivální

Více

BRUSNÉ HOUBIČKY, BRUSIVO NA MOLITANU

BRUSNÉ HOUBIČKY, BRUSIVO NA MOLITANU 2012 BRUSNÉ HOUBIČKY, BRUSIVO NA MOLITANU 101 107 COMTEK WWW.COMTEK.CZ DVOUSTRANNÁ BRUSNÁ HOUBIČKA Dvoustranná brusná houbička je díky svému velmi flexibilnímu podkladu vhodná na broušení všech druhů profilů

Více

2K čirý keramický lak odolný proti poškrábání P

2K čirý keramický lak odolný proti poškrábání P 2008-08-26 TYTO PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V OPRAVÁRENSTVÍ J2270V 2K čirý keramický lak odolný proti poškrábání P190-6512 PRODUKT NÁZEV P190-6512 2K čirý keramický lak odolný

Více

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 25 mm LE 9-25 436.29 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 6000-500 ot/min Příkon 900 W Výkon 600

Více

2K HS Akrylátový Čirý Lak P

2K HS Akrylátový Čirý Lak P 2008-08-27 TYTO PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V OPRAVÁRENSTVÍ PRODUKT J2370V 2K HS Akrylátový Čirý Lak P190-6550 POPIS P190-6550 2K HS Akrylátový Čirý Lak P210-8632 2K HS Tužidlo

Více

TYTO PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V OPRAVÁRENSTVÍ J2770V. 2K HS čirý lak P

TYTO PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V OPRAVÁRENSTVÍ J2770V. 2K HS čirý lak P 2009-11-12 TYTO PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V OPRAVÁRENSTVÍ PRODUKT NÁZEV P190-7000 2K HS čirý lak P210-8815 2K HS Plus tužidlo P210-8817 2K HS Plus tužidlo pro vysoké teploty

Více

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska Vše pro broušení 82 Oblasti Řezání Vibrační bruska Hoblování Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře.

Více

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy Brusky na stropy a stěny žirafy GE 5 405.884 Příkon 500 W Výkon 270 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý zip Úhel pro náklon na hlavě 00 Délka 520 mm

Více

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Pro precizní práci SATAminijet 4400 B dokonalost v malém SATAminijet 4400 je přesně

Více

PNEUMATICKÉ BRUSKY. Vibrační bruska - jednoruční

PNEUMATICKÉ BRUSKY. Vibrační bruska - jednoruční PNEUMATICKÉ BRUSKY Vibrační bruska - jednoruční B 70-2,5 B 70-5 B 80-2,5 Samolepící deska 70.07.00 70.01.00 70.10.00 Deska suchý zip 70.07.10 70.01.10 6,3 6,3 420 420 krouživého pohybu mm 2,5 5 2,5 Nejnižší

Více

Aku-excentrická leštička s nuceným pohonem 18,0 V. XCE EC/5.0 Set

Aku-excentrická leštička s nuceným pohonem 18,0 V. XCE EC/5.0 Set Aku-excentrická leštička s nuceným pohonem 8,0 V XCE 8 25 8.0-EC/5.0 Set 438.43 Aku-excentrická leštička s nuceným pohonem 8,0 V + Electronic Management System (EMS) chrání stroj, prodlužuje životnost

Více

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování Vše pro broušení 82 Oblasti Pro tesaře Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře. Pro výstavbu interiéru

Více

JEDNODUCHÁ CESTA K VYSOKÉMU LESKU. Speciální nabídka pro leštění ploch

JEDNODUCHÁ CESTA K VYSOKÉMU LESKU. Speciální nabídka pro leštění ploch JEDNODUCHÁ CESTA K VYSOKÉMU LESKU Speciální nabídka pro leštění ploch Milesi partner laků Příprava před vysokým leskem Přebroušení MDF Izolátor Polyesterový základ Vrchní lesklý pigment řádně vybrousit

Více

Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR

Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR 258.580 Leštička s držadlovým krytem Max. Ø leštícího nástroje 220 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno

Více

BDS 43/180 C Adv. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov.

BDS 43/180 C Adv. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov. 1 Možnosti uložení příslušenství 3 Velká kola Kartáč, druhý kartáč nebo

Více

Informace o výrobku UHS PRIMA GREYMATIC

Informace o výrobku UHS PRIMA GREYMATIC p Informace o výrobku UHS PRIMA GREYMATIC D8018 Bílý D8019 Černý D8024 Šedý POPIS PRODUKTU UHS Prima Greymatic je z řady 2K základových ů vhodný pro širokou řadu opravárenských prací. Je mnohostranný,

Více

Pragodent. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě 9. 17. 10. 2014

Pragodent. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě 9. 17. 10. 2014 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě Speciální nabídky 9. 17. 10. 2014 Pragodent 2014 Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější informace, přehlednější

Více

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění.

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Ať se jedná o plochu, zaoblení, úhel nebo roh: program FLEX pro povrchy je vždy ta správná volba. Odvedete s ním všude skvělou práci. Celou záležitost

Více