Manuál tiskových 2014/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Manuál tiskových 2014/2015. www.synotliga.cz"

Transkript

1

2 Název klubu: 1.FC Slovácko Adresa: Stonky 566, Uherské Hradiště Internetové stránky: Facebook.com/1FCSlovacko YouTube.com/TVSlovacko Twitter.com/1_FCS plus.google.com/+1fcslovacko František Uhříček tel.: mail: Marek Jurák mail: klubu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerá účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím. 1) Rozhovor hostujícího trenéra pro redakci ČT v určených prostorech 2) Tisková konference hostujícího trenéra, v současné chvíli rozhovor trenéra 1.FC Slovácko pro redakci ČT v určených prostorech 3) Tisková konference trenéra 1.FC Slovácko, v současné chvíli rozhovor hostujícího hráče (dle vyžádání ČT) pro redakci ČT v určených prostorech 4) Tisková konference hostujícího hráče, v současné chvíli rozhovor hráče 1.FC Slovácko (dle vyžádání ČT) pro redakci ČT v určených prostorech 5) Tisková konference hráče 1.FC Slovácko Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: Zákaznické centrum v levé části hlavní tribuny (ulice Stonky) Umístění tiskového střediska: vstup v pravé části hlavní tribuny z ulice Stonky Novinářská místa na tribuně: Novinářské sedadla jsou umístěna pod střechou hlavní tribuny (30 míst k sezení). Wi-fi připojení: V tiskovém středisku heslo (Slovacko1894) Na novinářské tribuně heslo (Slovacko1894) Pro utkání SYNOT ligy platí pouze klubová akreditace 1.FC Slovácko. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději 24 před výkopem. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Vyzvednutí rozlišovacích vest: v tiskovém středisku Pracovní prostor pro fotografy: Na straně u hlavní tribuny u obou rohových praporků (označeno červenou barvou - od malého vápna na straně za brankou k hranici velkého vápna za postranní čarou). Využívání klubových materiálů (fotografie, videa) je možné po dohodě s tiskovým mluvčím. Klub 1.FC Slovácko tímto žádá média o využívání aktuálních fotografií s aktuální podobou dresů a respektováním aktuálních klubových partnerů. V případě absence aktuální fotografie vybraného fotbalisty v dané redakci je k dispozici TM. Vzhledem k dosavadní absenci klasické Mix zóny je pro rychlé řešení (s ohledem na odjezd hostujícího týmu) zaveden následující postup:

3 Název klubu: 1.FK Příbram Adresa: Startip Aréna, Lazec 60, Příbram VI Internetové stránky: twitter.com/fkpribram plus.google.com/u/0/b/ / Manažer marketingu a komunikace: Tomáš Větrovský tomas.vetrovsky@fkpribram.cz Petr Soucha info@fkpribram.cz klubu mohou být zástupci médií kontaktování přímo. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s manažerem marketingu a komunikace panem Tomášem Větrovským. Pro utkání SYNOT ligy platí klubová akreditace 1. FK Příbram a akreditace vydané prostřednictvím registračního formuláře FAČR. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem. Přebírání původních klubových materiálů (zejména fotografie a videa) je možné pouze po dohodě s manažerem marketingu a komunikace. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno. 1) Vybraní hráči obou týmů k dispozici v mix-zóně. 2) Společná tisková konference obou týmů. 3) Další individuální rozhovory jsou možné po předchozí domluvě. Vyhrazené parkování: Parkování v prostorech parkingu V.I.P. Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: Pracovník klubu u horní pokladny pro vstup V.I.P. Umístění tiskového střediska: V budově 1.FK Příbram vedle sekretariátu. (1. patro). Novinářská místa na tribuně: Tři sky boxy nad sektorem P, počet míst 50. Wifi ano, bez hesla. Vyzvednutí rozlišovacích vest: V tiskové místnosti určené pro novináře. Pracovní prostor pro fotografy: Prostor za brankami v celé délce brankových čar.

4 Název klubu: AC Sparta Praha Adresa: Milady Horákové 1066/98, Praha 7 - Letná Internetové stránky: Facebook.com/ACSpartapraha YouTube.com/acspartaofficial Twitter.com/ACSparta_CZ Twitter.com/ACSparta_EN plus.google.com/+acspartapraha Instagram.com/acsparta_cz P.R. a komunikace. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno. 1) Setkání vybraných hráčů obou klubů se zástupci médií v mix-zóně (prostor u vstupu do kabin za hlavní tribunou). 2) Tisková konference hostujícího týmu (bude zahájena poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně). 3) Tisková konference AC Sparta Praha. Ředitel komunikace: Ondřej Kasík kasik@sparta.cz Martina Pavlová pavlova@sparta.cz www. sparta.cz, sekce Novinky, odkaz Pro média (heslo na vyžádání) klubu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s oddělením P.R. a komunikace. Vyhrazené parkování: Letenská pláň (je potřeba klub zažádat o parkovací kartu). Otevření tiskového střediska: minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: Zákaznické centrum u vstupu číslo 1. Umístění tiskového střediska: Vstup 1 z ulice Milady Horákové. Novinářská místa na tribuně: Tzv. lávka pod střechou hlavní tribuny (72 míst k sezení). Vyzvednutí rozlišovacích vest: V tzv. malém tiskovém středisku v hlavní budově u vstupu do prostor VIP. Pracovní prostor pro fotografy: Na straně u hlavní tribuny u obou rohových praporků (od malého vápna na straně za brankou k hranici velkého vápna u postranní čáry). Pro utkání Synot ligy platí po dohodě s KSN pouze klubová akreditace AC Sparta Praha. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději 24 před výkopem. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Přebírání původních klubových materiálů (zejména fotografie a videa) je možné pouze po dohodě s oddělením

5 Název klubu: Bohemians Praha 1905 Adresa: Vršovická 1489/31, , Praha 10 - Vršovice Internetové stránky: Facebook.com/bohemi1905 YouTube.com/bohemkatv Twitter.com/bohemians1905 gplus.to/bohemians1905 instagram.com/bohemians_praha_1905 Tomáš Mutinský tomas.mutinsky@bohemians1905.cz Tomáš Mutinský tomas.mutinsky@bohemians1905.cz klubu mohou být zástupci médií kontaktování přímo pouze po odsouhlasení tiskového mluvčího. Rozhovory před zveřejněním zasílejte tiskovému mluvčímu ke konzultaci. Veškerá účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím. Pro utkání SYNOT ligy a Poháru České pošty platí pouze klubová akreditace Bohemians Praha Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději však 10 hodin před výkopem. Vyzvednutí domluvených jednorázových akreditací je možné dvě hodiny před zápasem až do výkopu utkání na hlavní bráně stadionu (vstup č. 1) okénko PRESS, AKREDITACE. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Využívání klubových materiálů (fotografie, videa) je možné po dohodě s tiskovým mluvčím. Klub tímto žádá média o využívání aktuálních fotografií s aktuální podobou dresů a respektováním aktuálních klubových partnerů. V případě absence aktuální fotografie vybraného fotbalisty v dané redakci je k dispozici tiskový mluvčí. 1) Setkání vybraných hráčů obou klubů se zástupci médií v mix-zóně (prostor vedle press centra u vstupu do zázemí stadionu). 2) Tisková konference s trenéry (bude zahájena poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně). Parkování: Možné v okolních ulicích. Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání. Vyzvednutí jednorázových akreditací: Hlavní brána (vstup č. 1) - okénko PRESS, AKREDITACE. Umístění tiskového střediska: Hlavní brána (vstup č. 1) přes náměstíčko u vstupu do zázemí klubu. Novinářská místa: Na hlavní tribuně v horní řadě, u stolů zásuvky. Wi-fi připojení: Tiskové středisko název: bohemians1905, heslo: bohemians1905. Novinářská místa název: DOLICEK, volně přístupná (heslo není). Vyzvednutí rozlišovacích vest: V tiskovém středisku. Pracovní prostor pro fotografy: Na straně u hlavní tribuny u obou rohových praporků (od velkého vápna na straně za brankou k hranici velkého vápna za postranní čarou). Vstup na hrací plochu z rohu hřiště u vstupu č. 1 (vedle tribuny A1).

6 Název klubu: FC Baník Ostrava Adresa: Bukovanského 4/1028, Slezská Ostrava, Internetové stránky: twitter.com/fcbanik plus.google.com/ Jaroslav Baďura Eva Šimčíková > sekce Klub > Pro média lze si zažádat o pravidelné zasílání tiskových zpráv na u plevova@fcb.cz klubu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerá účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím. Pro utkání SYNOT ligy platí klubová akreditace FC Baník Ostrava. Klub však respektuje také akreditace udělené FAČR ve spolupráci s Klubem sportovních novinářů, přičemž klubové akreditace FC Baník Ostrava jsou jim nadřazené. FC Baník Ostrava má pro redakce, které nedisponují novinářským průkazem FAČR, připraveny celosezonní akreditace. V případě zájmu o vystavení akreditace je zapotřebí vyplnit akreditační formulář, který je ke stažení na stránkách fcb.cz a zaslat jej na ovou adresu plevova@fcb.cz. FC Baník Ostrava si vyhrazuje právo celosezónní akreditaci neudělit. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, a to nejpozději 24 hodin před výkopem. I v případě žádosti o jednorázovou akreditaci je zapotřebí vyplnit akreditační formulář a zaslat jej na plevova@fcb.cz. Klub si vyhrazuje právo nevystavit akreditaci v případě překročené kapacity novinářských míst na tribuně T3. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Využívání klubových materiálů (fotografie, videa) je možné po dohodě s tiskovou mluvčí. Klub tímto žádá média o využívání aktuálních fotografií s aktuální podobou dresů a respektováním aktuálních klubových partnerů. V případě absence aktuální fotografie vybraného fotbalisty v dané redakci je k dispozici tisková mluvčí. 1) Setkání zástupců médií v mix-zóně (prostor u tabule s reklamními patnery před tiskovým střediskem). Zde se zástupci médií dohodnou s tiskovými mluvčími obou klubů, kteří hráči jim budou k dispozici pro pozápasové rozhovory. 2) Rozhovory s domácími hráči a členy realizačního týmu pro televizní kamery mohou probíhat výhradně před tabulí s reklamními partnery klubu. 3) Společná tisková konference trenérů domácího a hostujícího týmu v tiskovém středisku (presscentru). Uskuteční se až poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně. 4) Po předchozí dohodě tiskových mluvčí obou klubů (možno upřesnit až po utkání) lze uskutečnit oddělené tiskové konference obou trenérů. Vyhrazené parkování: Po předchozí domluvě s tiskovou mluvčí je k dispozici výhradně pro pracovníky televizních štábů. Pracovníkům médií doporučujeme využít parkovací plochy v širším okolí stadiónu. Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: U služebního vchodu na stadión Umístění tiskového střediska: Služební vchod na stadión Novinářská místa na tribuně: Vrchní sedadla na tribuně T3 88 míst Wi-fi připojení: HESLO v tiskovém středisku: presscentrum HESLO na novinářské tribuně: medialnicentrum Vyzvednutí rozlišovacích vest: U služebního vchodu na stadion Pracovní prostor pro fotografy: Na straně u hlavní tribuny u obou rohových praporků (od malého vápna na straně za brankou k hranici velkého vápna za postranní čarou).

7 Název klubu: FC Hradec Králové Adresa: Všesportovní stadion, Úprkova 473/1, Hradec Králové Internetové stránky: Milan Šedivý tel: mail: Martin Černík- sekretář klubu Tel.: Možnost žádat o jednorázové akreditace na domácí zápasy u sekretáře klubu. Vyhrazené parkování: Za východní tribunou stadionu na umělé travnaté ploše Otevření tiskového střediska: 90 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: U příjezdu ke stadionu (z ulice Malšovická cca 100 m před vjezdem na stadion), stolek je označen VJEZDY, VIP, JEDNORÉZOVÉ VSTUPNÉ Umístění tiskového střediska: Ve východní tribuně stadionu, vstup označený Tiskové středisko Novinářská místa na tribuně: Na východní tribuně- sektor PRESS, 27 míst se stolky, 24 míst bez stolků Wifi připojení: fchk, heslo Vyzvednutí rozlišovacích vest: Ve vchodu do tiskového střediska proti podpisu. Pracovní prostor fotografů: Z pohledu východní tribuny k protějším rohovým praporkům. Ne pod západní tribunou. mohou být médii kontaktováni pouze se svolením tiskového mluvčího. Pro zápasy SYNOT ligy platí klubové akreditační karty (celosezonní a jednorázové). Vstup na stadion mají umožněný také zástupci médií s akreditací FAČR vydanou ve spolupráci s KSN. Tito novináři ale nemají automaticky vyhrazené místo na novinářské tribuně, a proto se doporučuje, aby se před více exponovaným zápasem nahlásili sekretáři klubu, a ten jim zarezervuje místo na tribuně. Přebírání původních klubových materiálů je možné pouze po dohodě s tiskovým mluvčím. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno. 1) Zástupci obou klubů přivádějí po skončení zápasu postupně do mix-zóny (u vchodu do hráčských kabin domácího týmu) hráče na pozápasové rozhovory pro píšící novináře a televizní společnosti. 2) Následuje tisková konference. Tisková konference probíhá po dohodě tiskových mluvčí buď společně, nebo odděleně. 3) V případě oddělené tiskové konference má vždy přednost hostující tým.

8 Název klubu: FC Slovan Liberec Adresa: Na hradbách 1300, Liberec 1 Internetové stránky: twitter.com/fcslovanliberec plus.google.com/+slovanliberec 1) Setkání vybraných hráčů obou klubů se zástupci médií v mix-zóně (prostor v hlavní tribuně utělocvičny) 2) Tisková konference hostujícího týmu (bude zahájena poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně). 3) Tisková konference FC Slovan Liberec. Lukáš Váňa lukas.vana@fcslovanliberec.cz Lukáš Váňa lukas.vana@fcslovanliberec.cz + zařazení na mediální mail list (pro zařazení kontaktujte tiskového mluvčího) Veškeré rozhovory s hráči, realizačním týmem či zástupci klubu jen po konzultaci s tiskovým mluvčím. Stejně tak návštěvy tréninků ligové týmu. Pro utkání SYNOT ligy a Poháru České pošty respektujeme akreditace vydané KSN. Před zápasy s FK Baumit Jablonec, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha a FC Victoria Plzeň je nutné ohlásit svou účast na tiskového mluvčího. Akreditace KSN umožňují vstup na novinářskou tribunu, novinářská a televizní lávka je přístupná jen s klubovými akreditacemi! Vyhrazené parkování: Zeyerova ulice Otevření tiskového střediska: 90 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: Tiskové středisko (přístup po předložení novinářského průkazu). Umístění tiskového střediska: vstup ze Zeyerovy ulice Novinářská místa na tribuně: 90 míst tribuna, 50 míst lávka Vyhrazené parkování: Ulice Na Hradbách Otevření místnosti pro fotografy (na východní tribuně): 90 minut před výkopem utkání. Vyzvednutí fotoakreditací: Recepce stadionu U Nisy. Vyzvednutí rozlišovacích vest: V místnosti pro fotografy na východní tribuně. Pracovní prostor pro fotografy: Na straně u hlavní tribuny u obou rohových praporků. Přebírání původních klubových materiálů (zejména fotografie a videa) je možné pouze po dohodě s tiskovým mluvčím. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno.

9 Název klubu: FC Viktoria Plzeň Adresa: Štruncovy sady 3, Plzeň Internetové stránky: Facebook.com/fcviktoria.cz Twitter.com/fcviktorkaplzen Plus.google.com/+FCViktoriaPlzeň Mgr. Pavel Pillár Zdeněk Rataj přihlášení do systému v horní liště, odkaz Pro média (heslo na vyžáyadání) klubu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím klubu panem Pavlem Pillárem. mluvčím. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno. 1) Tisková konference hostujícího týmu. 2) Tisková konference FC Viktoria Plzeň. 3) Vybraní hráči soupeře k dispozici v tiskovém středisku. 4) Vybraní hráči FC Viktoria Plzeň k dispozici v tiskovém středisku. 5) Televizní rozhovory a případné individuální rozhovory probíhají ve vyhrazeném prostoru v hráčském tunelu. Vyhrazené parkování: Parkovací dům Rychtářka Otevření tiskového střediska: 120 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: Pracovnice klubu u recepce stadionu. Umístění tiskového střediska: Speciální označený vchod mezi recepcí stadionu a vstupem do fanshopu. Novinářská místa na tribuně: Novinářská tribuna, tři řady na spodní části hlavní tribuny, celkem 70 míst. Vyzvednutí rozlišovacích vest: V tiskové místnosti určené pro novináře. Pracovní prostor pro fotografy: Prostor za brankami v celé délce brankových čar. Pro utkání SYNOT ligy platí klubová akreditace FC Viktoria Plzeň a akreditace vydané prostřednictvím registračního formuláře FAČR. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději 48 hodin před výkopem. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Přebírání původních klubových materiálů (zejména fotografie a videa) je možné pouze po dohodě s tiskovým

10 Název klubu: FC Vysočina Jihlava Internetové stránky: Facebook.com/fcvysocina YouTube.com/jezourtv Twitter.com/fcvysocina plus.google.com/ Miroslav Fuks Miroslav Fuks Není definována informace lze nalézt na klubovém webu a klubových sociálních sítích, popř. lze objednat pravidelné zasílání tiskových zpráv na u fuks@psj.cz Hráči a členové realizačního týmu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím. Pro utkání SYNOT ligy platí klubová akreditace FC Vysočina Jihlava a též další akreditace udělené FAČR ve spolupráci s Klubem sportovních novinářů, přičemž klubové akreditace FC Vysočina Jihlava jsou jim nadřazené. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději 24 hodin před výkopem. Klub si vyhrazuje právo neumožnit akreditaci v případě překročené kapacity novinářských míst na vyhrazené tribuně C. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Využívání klubových materiálů (fotografie, videa) je možné po dohodě s tiskovým mluvčím. Klub tímto žádá média o využívání aktuálních fotografií s aktuální podobou dresů a respektováním aktuálních klubových partnerů. V případě absence aktuální fotografie vybraného fotbalisty v dané redakci je k dispozici tiskový mluvčí. 1) Setkání zástupců médií v prostoru před vstupem do kabiny hráčů, který představuje pozápasovou mix-zónu. Zde se zástupci médií dohodnou s tiskovými mluvčími obou klubů, kteří hráči jim budou k dispozici pro pozápasové rozhovory. 2) Rozhovory s domácími hráči a členy realizačního týmu pro televizní kamery mohou probíhat výhradně před panelem s reklamními partnery klubu, který je umístěn v zadní části mix-zóny. 3) Společná tisková konference trenérů domácího a hostujícího týmu v tiskovém středisku (presscentru). Uskuteční se až poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně. 4) Po předchozí dohodě tiskových mluvčí obou klubů (možno upřesnit až po utkání) lze uskutečnit oddělené tiskové konference obou trenérů. Informace pro novináře: Vyhrazené parkování: Po předchozí domluvě s tiskovým mluvčím je k dispozici výhradně pro pracovníky televizních štábů. Pracovníkům médií doporučujeme využít parkovací plochy v širším okolí stadiónu. Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání. Vyzvednutí jednorázových akreditací: U služebního vstupu na stadión (VSTUP Č. 6 přes ulici naproti čerpací stanici ICOM). Umístění tiskového střediska: Služební vstup na stadión (VSTUP Č. 6 přes ulici naproti čerpací stanici ICOM) tribuna C (sídlo klubu). Novinářská místa na tribuně: Na tribuně C (sídlo klubu) je k dispozici 20 míst pro novináře. Wi-fi připojení: HESLO v tiskovém středisku: síť FC- PRESS HESLO na novinářské tribuně: síť FC-PRESS-TRIBUNA Pracovní prostor pro fotografy: Vyzvednutí rozlišovacích vest: V přízemí tribuny C (sídlo klubu) u hostesky. Pracovní prostor pro fotografy: Na straně tribuny C (sídlo klubu) u obou rohových praporků (od malého vápna na straně za brankou k hranici velkého vápna za postranní čarou) viz červeně vyznačené okraje hrací plochy.

11 Název klubu: FC Zbrojovka Brno Oficiální web: Jan Hrabálek Zóna pro média na webu: Není konkrétně definována. Oficiální informace lze nalézt na klubovém webu a sociálních sítích klubu. Hráči a členové realizačního týmu komunikují s novináři na tiskových konferencích před a po zápasech, na oficiálních akcích klubu, v jiných případech mají hráči povinnost oznámit poskytnutí rozhovoru tiskovému mluvčímu. Účast novinářů na trénincích, soustředěních a dalších přípravných akcí podobného typu je možná po konzultaci s tiskovým mluvčím. Pravidla akreditace: Pro utkání SYNOT ligy a Poháru ČMFS platí celostátní akreditace FAČR a klubová akreditace FC Zbrojovka Brno. Novináři, kteří nemají ani jednu z výše uvedených akreditací, mohou o ni požádat před každým zápasem jednotlivě, nejpozději 24 hodin před začátkem. Klub si vyhrazuje právo neudělit akreditaci v případě překročení novinářských míst na vyhrazených tribunách. Pozápasový režim: Mixzóna je umístěna v prostoru, odkud hráči vycházejí na hrací plochu, v těsné blízkosti tiskového střediska. Zde také dochází k pozápasovým rozhovorům. Jejich respondenty přivedou do mixzóny tiskoví mluvčí obou klubů na vyžádání akreditovaných novinářů. Rozhovory s domácími hráči a trenéry, zejména pro TV, probíhají před reklamní tabulí s partnery klubu. Tisková konference s trenéry obou týmů probíhá společně v tiskovém středisku ihned po skončení rozhovorů s hráči a moderuje ji tiskový mluvčí domácího klubu. V případě žádosti hostujícího klubu je možné uspořádat tiskové konference s trenéry odděleně, v tom případě začíná hostující tým a tuto část TK si moderuje hostující tiskový mluvčí. Následuje domácí trenér a domácí tiskový mluvčí. Všeobecné informace novinářům: Parkoviště: Vzhledem k velmi omezené možnosti parkování v okolí stadionu nemůže klub vyhradit parkoviště pro novináře, parkovat lze v ulicích v okolí stadionu. Tiskové středisko: Je otevřeno 90 minut před začátkem utkání. Vyzvednutí jednorázových akreditací: před vstupem do tiskového střediska. Z ulice Srbská je vstup označen PRESS a je totožný se vstupem VIP GOLD. Servis: V tiskovém středisku je zajištěno malé občerstvení, připojení k elektrické síti, wifi (heslo vystaveno, platí i na tribuně). Prostor pro fotografy: Fotografové si rozlišovací vesty vyzvednou v tiskovém středisku, jejich pohyb na stadionu je možný za reklamními panely za oběma brankami. Místa pro novináře: Pro novináře jsou na stadionu vyhrazeny dva sektory. První na hlavní tribuně v poslední řadě, kde jsou pultíky pro počítače, připojení k elektrické síti a přes zaheslované wifi přístup k internetu. Druhý sektor, využívaný především pracovníky TV a rozhlasu, je naproti hlavní tribuně, v buňkách, v nichž je rovněž k dispozici internet a elektřina. Na střeše těchto buněk je krytá plošina pro umístění TV kamer.

12 Název klubu: FK BAUMIT Jablonec Adresa: U Stadionu 4904/5, Jablonec nad Nisou Internetové stránky: Facebook.com/fkjablonec.cz Twitter.com/fkbaumitjablonec Youtube.com/fkjablonec Plus.google.com/+fkjablonec Tomáš Bárta tomas.barta@fkjablonec.cz Zdena Kadlecová sekretariat@fkjablonec.cz www. fkjablonec.cz, na listě (funkční bude od sezóny ) klubu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím klubu. Pro utkání SYNOT ligy platí klubová akreditace FK BAUMIT Jablonec a akreditace vydané prostřednictvím registračního formuláře FAČR. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději 24 hodin před výkopem. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Přebírání původních klubových materiálů (zejména fotografie a videa) je možné pouze po dohodě s tiskovým mluvčím. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno. 1) Televizní rozhovory, rozhlasové rozhovory a rozhovory s píšícími novináři v tunelu před vstupem do kabin hráčů. Jednoduchý přístup přímo z novinářské tribuny. Zástupci médii se dohodnou s tiskovými mluvčími obou klubů, kteří hráči budou k dispozici pro rozhovory. 2) Společná tisková konference trenérů ( po dohodě se mohou uskutečnit konference oddělené ) Vyhrazené parkování: Parkoviště Press ( stejný vjezd jako parkoviště VIP, v blízkosti stadionu) Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: U ostrahy při vjezdu na parkoviště Umístění tiskového střediska: V hlavní tribuně ( samostatný, označený vchod ) Novinářská místa na tribuně: Novinářská tribuna, 154 míst ( z toho 60 vybavených pultíky) Wifi: Press, PressOutdoor 1, PressOutdoor 2, heslo: ( všechny 3 sítě stejné ) Vyzvednutí rozlišovacích vest: V tiskovém středisku. Pracovní prostor pro fotografy: Prostor za brankami v celé délce brankových čar.

13 Název klubu: FK Dukla Praha Internetové stránky: Facebook.com/FKDuklaPraha YouTube.com/DuklaTVofficial Twitter.com/fkduklapraha plus.google.com/+duklapraha Kristýna Kratochvílová reportáž chystají pořizovat. Vedoucí editor (šéfredaktor) by měl potvrdit, že dotyčný volný novinář bude pro jejich redakci na vybraném zápase pracovat. Využívání klubových materiálů (fotografie, videa) je možné po dohodě s tiskovým mluvčím. Klub tímto žádá média o využívání aktuálních fotografií s aktuální podobou dresů a respektováním aktuálních klubových partnerů. V případě absence aktuální fotografie vybraného fotbalisty v dané redakci je k dispozici tiskový mluvčí. Kristýna Kratochvílová press@fkdukla.cz Není definována informace lze nalézt na klubovém webu a klubových sociálních sítích, popř. lze objednat pravidelné zasílání tiskových zpráv na u press@fkdukla.cz Hráči a členové realizačního týmu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím. Akreditační systém FAČR: FK Dukla Praha respektuje akreditace vydané FAČR (ČMFS) či společností STES. Držitelům těchto karet je umožněn vstup na stadion bez nutnosti podání žádosti o akreditaci. Celosezonní akreditace FK Dukla Praha: FK Dukla Praha má pro redakce, které nedisponují novinářským průkazem FAČR, připraveny celosezonní akreditace. Žádat o ně můžete prostřednictvím mailu press@fkdukla. cz. Do těla mailu uveďte jméno redakce, typ média a kontakt na editora či šéfredaktora. FK Dukla Praha si vyhrazuje právo celosezónní akreditaci neudělit. Jednorázová akreditace FK Dukla Praha: O jednorázovou akreditaci můžete žádat prostřednictvím mailu press@fkdukla. cz. Žádost je nezbytné zaslat alespoň 24 hodin před utkáním. Do těla mailu uveďte jméno redaktora, jméno redakce a zaměření novináře (píšící / foto). Jednorázová akreditace bude připravena dvě hodiny před utkáním na dolním vstupu do areálu Juliska. FK Dukla Praha si vyhrazuje právo akreditaci neudělit. Volní novináři: K žádosti volných novinářů o jednorázovou akreditaci je nezbytné dodat potvrzení příslušné redakce, pro kterou se 1) Setkání zástupců médií v prostoru před vstupem do kabiny hráčů, který představuje pozápasovou mix-zónu. Zde se zástupci médií dohodnou s tiskovými mluvčími obou klubů, kteří hráči jim budou k dispozici pro pozápasové rozhovory. 2) Rozhovory s domácími hráči a členy realizačního týmu pro televizní kamery mohou probíhat výhradně před panelem s reklamními partnery klubu, který je umístěny v prostorách mix-zóny. 3) Oddělená tisková konference trenérů domácího a hostujícího týmu v tiskovém středisku (presscentru). Uskuteční se až poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně. 4) Po předchozí dohodě tiskových mluvčí obou klubů (možno upřesnit až po utkání) lze uskutečnit společnou tiskovou konferenci obou trenérů. Informace pro novináře: Vyhrazené parkování: je připraveno v areálu stadiónu. Tento vchod je určen právě píšícím redaktorům i fotografům, kteří vlastní klubovou parkovací kartu, o kterou mohou zažádat u tiskového mluvčího. Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání. Vyzvednutí jednorázových akreditací: U vjezdu na stadion, východní vchod (u sochy Josefa Masopusta). Umístění tiskového střediska: Budova pod sektorem A, B. Novinářská místa na tribuně: Sektor C je k dispozici 20 míst pro novináře. Wi-fi připojení: Press centrum: Síť PRESS, Heslo: mediadukla Novinářská Tribuna: Síť TRIBUNAPRESS, Heslo: mediadukla Pracovní prostor pro fotografy: Vyzvednutí rozlišovacích vest: V press centru pod sektorem A,B u hostesky. Pracovní prostor pro fotografy: Po obvodu tartanové plochy.

14 Název klubu: SK Dynamo České Budějovice Adresa: Střelecký ostrov 3, České Budějovice Internetové stránky: facebook.com/dynamocb youtube.com/skdynamo twitter.com/sk_dynamo_cb plus.google.com/+dynamocb instagram.com/skdynamocb Aleš Strouha tel: mail: Aleš Strouha sekce Media V sekci je možnost žádat o jednorázové akreditace na domácí zápasy mohou být médii kontaktováni pouze se svolením tiskového mluvčího. Pravidelně před každým domácím i venkovním zápasem (nejčastěji ve čtvrtek) probíhá předzápasový brífink novinářů s trenérem a hráči. Pro zápasy SYNOT ligy platí klubové akreditační karty (celosezonní a jednorázové). Vstup na stadion mají umožněný také zástupci médií s akreditací FAČR vydanou ve spolupráci s KSN. Tito novináři ale nemají automaticky vyhrazené místo na novinářské tribuně, a proto se doporučuje, aby se před více exponovaným zápasem nahlásili tiskovému mluvčímu, a ten jim zarezervuje místo na tribuně. O jednorázové akreditace lze žádat i v den zápasu, nejpozději však 4 hodiny před výkopem utkání. Přebírání původních klubových materiálů je možné pouze po dohodě s tiskovým mluvčím. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno. 1) Tiskoví mluvčí obou klubů přivádějí po skončení zápasu postupně do mix-zóny (u hráčského tunelu u vchodu na trávník) hráče na pozápasové rozhovory pro píšící novináře a televizní společnosti. 2) Následuje tisková konference. Tisková konference probíhá po dohodě tiskových mluvčí buď společně, a nebo odděleně. Vyhrazené parkování: Za východní tribunou stadionu na Střeleckém ostrově (11 parkovacích míst označených PRESS) Otevření tiskového střediska: 60 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akredtací: V zákaznickém centru u hlavního vjezdu na stadion (z ulice E. Pittera) Umístění tiskového střediska: V hlavní tribuně stadionu, vstup označený Tiskové středisko Novinářská místa na tribuně: Na hlavní tribuně, sektory D a E. Řady 11, 12 a 13, sedadla očíslovaná 1 až 65. Wifi připojení: V tiskovém středisku wifi síť DynamoCB2 (heslo ), na novinářské tribuně DynamoCB_press (heslo dynamo1905). Vyzvednutí rozlišovacích vest: V tiskovém středisku proti podpisu. Pracovní prostor fotografů: Z pohledu hlavní tribuny u levého bližšího rohového praporku a pravého vzdálenějšího rohového praporku.

15 Název klubu: FK Mladá Boleslav Adresa: U Stadionu 1118/II Mladá Boleslav Internetové stránky: Facebook.com/FK Mladá Boleslav YouTube.com/FK Mladá Boleslav Twitter.com/FK Mladá Boleslav Plus.google.com/FK Mladá Boleslav manažer komunikace Jiří Koros jiri.koros@fkmb.cz Jiří Koros jiri.koros@fkmb.cz www. fkmb.cz, sekce Press servis klubu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím panem Jiřím Korosem. Pro utkání SYNOT ligy platí klubová akreditace FK Mladá Boleslav a akreditace vydané prostřednictvím registračního formuláře FAČR. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději 24 před výkopem. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. Přebírání původních klubových materiálů (zejména fotografie a videa) je možné pouze po dohodě s tiskovým mluvčím. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno. 1) Setkání vybraných hráčů obou klubů se zástupci médií v mix-zóně (prostor u vstupu do kabin vedle Press centra). 2) Tisková konference hostujícího týmu (bude zahájena poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně). 3) Tisková konference FK Mladá Boleslav. 4) Rozhovory pro TV probíhají v mix-zóně. Vyhrazené parkování: Ovál Městského stadionu (k parkování slouží vydaná akreditace) Otevření tiskového střediska: 90 minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: Vjezd č.1. Městského stadionu. Umístění tiskového střediska: Správní budova, vstup z oválu Městského stadionu, Press centrum (40 míst k sezení). Novinářská místa na tribuně: Boxy na západní tribuně (50 míst k sezení). Vyzvednutí rozlišovacích vest: V Press centru Městského stadionu. Pracovní prostor pro fotografy: Prostor za brankami.

16 Název klubu: FK Teplice Adresa: Na Stínadlech 2796, Teplice, Internetové stránky: facebook.com/fkteplice twitter.com/fk_teplice plus.google.com/+fkteplice youtube.com/fkteplice1945 Tiskový mluvčí a osoba zodpovědná za akreditace: Martin Kovařík martin.kovarik@fkteplice.cz Je vytvořena na webových stránkách v sekci KLUB PRO MÉDIA. Zde jsou umístěny tiskové zprávy, fotografie pro potřeby medií, případně zvukové záznamy. Informace lze nalézt také na klubovém webu a klubových sociálních sítích, popř. lze objednat pravidelné zasílání tiskových zpráv na u martin.kovarik@fkteplice.cz. klubu nemohou být zástupci médií kontaktovaní přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerou účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu (s výjimkou předem nahlášených oficiálních či otevřených tréninků) je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím. Pro utkání SYNOT ligy platí klubová akreditace FK Teplice a akreditace vydané prostřednictvím registračního formuláře FAČR. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací, mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem, nejpozději 48 hodin před výkopem. Při opakovaném porušení výše zmíněných pravidel komunikace si klub vyhrazuje možnost odebrat dané redakci akreditace na domácí utkání. 1) Setkání vybraných hráčů obou klubů se zástupci médií v mix-zóně (viz.plánek). 2) Tisková konference hostujícího týmu (bude zahájena poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně) 3) Tisková konference FK Teplice. Informace pro novináře: Vyhrazené parkování: Po předchozí domluvě s tiskovým mluvčím je k dispozici na parkovacích plochách v okolí stadionu. Otevření tiskového střediska: 90 minut před výkopem utkání. Vyzvednutí jednorázových akreditací: U pořadatele u vstupu do PRESS centra (vedle vchodu C viz plánek). Umístění tiskového střediska: Vstup do PRESS centra je umístěn vedle vchodu C na stadion (viz.plánek). Novinářská místa na tribuně: Tzv. lávka pod střechou hlavní tribuny (48 míst k sezení). Wi-fi připojení: HESLO v tiskovém středisku: síť Press_pilot_fkt procurvepress2006 HESLO na novinářské tribuně: síť Press_pilot_fkt - procurvepress2006 Pracovní prostor pro fotografy: Vyzvednutí rozlišovacích vest: U obsluhy v PRESS centru. Pracovní prostor pro fotografy: Na straně u hlavní tribuny u obou rohových praporků (od malého vápna na straně za brankou k hranici velkého vápna u postranní čáry na plánku zvýrazněno červenou čárou). Přebírání původních klubových materiálů (zejména fotografie a videa), vyjma materiálů v sekci PRO MÉDIA na webových stránkách, je možné pouze po dohodě s tiskovým mluvčím. Všechny tyto materiály jsou vlastnictvím klubu a jejich neoprávněné šíření není dovoleno.

17 Název klubu: SK Slavia Praha Adresa: U Slavie 1540/2a, Praha 10, Internetové stránky: facebook.com/skslaviaprahafotbal youtube.com/tvslavia twitter.com/slaviaofficial plus.google.com/+skslaviapraha Ředitel komunikace a vnějších vztahů MgA. Jiří Vrba jiri.vrba@slavia.cz Michal Býček michal.bycek@slavia.cz klubu nemohou být zástupci médií kontaktování přímo, pouze prostřednictvím tiskového mluvčího. Veškerá účast novinářů na trénincích a neoficiálních akcích týmu je nutno konzultovat s tiskovým mluvčím. Pro utkání SYNOT ligy platí pouze klubová akreditace SK Slavia Praha. Zástupci médií, kteří nejsou držiteli sezonních akreditací (klubových či FAČR), mohou žádat o udělení akreditace před každým zápasem. Více zde: 1) Setkání vybraných hráčů obou klubů se zástupci médií v mixzóně (prostor v tunelu mezi kabinami Synot Tip Areny) 2) Tisková konference hostujícího týmu v tiskovém středisku (bude zahájena poté, co budou ukončeny rozhovory v mix-zóně) 3) Tisková konference SK Slavia Praha Vyhrazené parkování: Ulice Pod Altánem (je potřeba zažádat o parkovací kartu) Otevření tiskového střediska: minut před výkopem utkání Vyzvednutí jednorázových akreditací: Vstup pro média v Mc Donaldu nebo na VIP Recepce Synot Tip Areny (vždy je upřesněno) Umístění tiskového střediska: Vstup pro média v Mc Donaldu nebo na VIP Recepce Synot Tip Areny (vždy je upřesněno). 3. patro Synot Tip Areny, západní tribuna Novinářská místa na tribuně: Na novinářské tribuně přímo u tiskového střediska Wi-fi připojení: volné EDENARENA Vyzvednutí rozlišovacích vest: U vstupu pro média, případně v tiskovém středisku pro fotografy. Pracovní prostor pro fotografy: Na straně u hlavní tribuny u obou rohových praporků (od malého vápna na straně za brankou k hranici velkého vápna za postranní čarou). Využívání klubových materiálů (fotografie, videa) je možné po dohodě s pracovníky tiskového oddělení. Klub tímto žádá média o využívání aktuálních fotografií s aktuální podobou dresů a respektováním aktuálních klubových partnerů. V případě absence aktuální fotografie vybraného fotbalisty v dané redakci je k dispozici na vyžádání.

Sezona 2013/2014 Manuál tiskových mluvčích Gambrinus ligy

Sezona 2013/2014 Manuál tiskových mluvčích Gambrinus ligy Sezona 2013/2014 Manuál tiskových mluvčích Gambrinus ligy Název klubu: 1.FC Slovácko Adresa: Stonky 566, 686 01 Uherské Hradiště Internetové stránky: www.fcslovacko.cz Facebook.com/1FCSlovacko YouTube.com/TVSlovacko

Více

MANUÁL TISKOVÝCH MLUVČÍCH. epojisteni.cz ligy

MANUÁL TISKOVÝCH MLUVČÍCH. epojisteni.cz ligy MANUÁL TISKOVÝCH MLUVČÍCH epojisteni.cz ligy AC Sparta Praha WWW.SPARTA.CZ Milady Horákové 1066/98, 170 00, Praha 7 - Letná TISKOVÝ MLUVČÍ Ondřej Kasík 724 014 886 kasik@sparta.cz AKREDITACE Irena Smetanová

Více

INFORMACE PRO PÍŠÍCÍ NOVINÁŘE A NOVINÁŘE BEZ VYSÍLACÍCH PRÁV

INFORMACE PRO PÍŠÍCÍ NOVINÁŘE A NOVINÁŘE BEZ VYSÍLACÍCH PRÁV INFORMACE PRO PÍŠÍCÍ NOVINÁŘE A NOVINÁŘE BEZ VYSÍLACÍCH PRÁV Vážení pracovníci médií, následující informace vám mají pomoci při vašich přípravách na UEFA Super Cup na stadionu Eden v Praze. Veškerá naše

Více

I. DOROSTENECKÁ LIGA SR 2014/15

I. DOROSTENECKÁ LIGA SR 2014/15 I. DOROSTENECKÁ LIGA SR 2014/15 1. 1.FK Příbram 2. FC Hradec Králové 3. FK Pardubice 4. FC FASTAV Zlín 5. FK Meteor Praha VIII 6. SK Sigma Olomouc 7. FC Baník Ostrava 8. FC Viktoria Plzeň 9. SK Dynamo

Více

A1A SYNOT LIGA PODZIM 2015

A1A SYNOT LIGA PODZIM 2015 A1A SYNOT LIGA PODZIM 2015 1. kolo ( 1.) 25.07.2015 00:00 A1A0101 Teplice - Olomouc A1A0102 Slovácko - Dukla A1A0103 Příbram - Jablonec A1A0104 Plzeň - Slavia A1A0105 Bohemians 1905 - Zlín A1A0106 Liberec

Více

ADRESÁŘ FORTUNA:LIGA SR 2019/20

ADRESÁŘ FORTUNA:LIGA SR 2019/20 ADRESÁŘ FORTUNA:LIGA SR 2019/20 1 Seznam klubů FORTUNA:LIGA 1. AC Sparta Praha fotbal, a.s. 2. SK Dynamo České Budějovice, a.s. 3. Fotbalový Klub Jablonec, a.s. 4. 1. FK Příbram, a.s. 5. FK Mladá Boleslav

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

JUNIORSKÁ LIGA 2014 2015

JUNIORSKÁ LIGA 2014 2015 JUNIORSKÁ LIGA 2014 2015 1. FC Viktoria Plzeň 2. SK Dynamo České Budějovice 3. SK Slavia Praha 4. FK Dukla Praha 5. FC Baník Ostrava 6. FC Vysočina Jihlava 7. FC Zbrojovka Brno 8. FK Varnsdorf 9. FK Baumit

Více

C1A JUNIORSKÁ LIGA PODZIM 2015

C1A JUNIORSKÁ LIGA PODZIM 2015 C1A JUNIORSKÁ LIGA PODZIM 2015 1. kolo ( 1.) 26.07.2015 00:00 B1A0101 Znojmo - volný los B1A0102 Bohemians 1905 - Plzeň B1A0103 České Budějovice - Liberec B1A0104 Příbram - Mladá Boleslav B1A0105 Teplice

Více

ADRESÁŘ KLUBŮ I. FOTBALOVÁ LIGA SR 2018/19. Změna k ADRESÁŘ KLUBŮ FORTUNA:LIGA SR 2018/19

ADRESÁŘ KLUBŮ I. FOTBALOVÁ LIGA SR 2018/19. Změna k ADRESÁŘ KLUBŮ FORTUNA:LIGA SR 2018/19 Změna k 11.10.2018 ADRESÁŘ KLUBŮ FORTUNA:LIGA SR 2018/19 1 Seznam klubů FORTUNA:LIGA 1. Bohemians Praha 1905, a.s. 2. 1. FK Příbram, a.s. 3. FC Baník Ostrava, a.s. 4. FK DUKLA Praha a.s. 5. FC SLOVAN LIBEREC

Více

ADRESÁŘ KLUBŮ JUNIORSKÁ LIGA

ADRESÁŘ KLUBŮ JUNIORSKÁ LIGA ADRESÁŘ KLUBŮ JUNIORSKÁ LIGA Skupina ČECHY Skupina MORAVA SR 2018/19 1 Seznam klubů JUNIORSKÁ LIGA : Skupina ČECHY 1. FK Mladá Boleslav a.s. 2. FC Hradec Králové, a.s. 3. Fotbalový Klub Jablonec, a.s.

Více

C1A I. CELOSTÁTNÍ DOROSTENECKÁ LIGA - U19

C1A I. CELOSTÁTNÍ DOROSTENECKÁ LIGA - U19 C1A I. CELOSTÁTNÍ DOROSTENECKÁ LIGA - U19 PODZIM 2015 1. kolo (1.) 01.08.2015 00:00 C1A0101 Příbram - Jihlava C1A0102 Opava - Liberec C1A0103 Pardubice - Sparta C1A0104 Fastav Zlín - Mladá Boleslav C1A0105

Více

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1.

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1. ROČENKA / Branky Vstřelené obdržené pořadí pořadí Góly dle minut Žluté karty CELKEM POřadí. Červené karty CELKEM Penalty CELKEM POřadí. PROMĚNĚNÉ Diváci (domácí utkání) Průměr () Nejvyšší návštěva Nejnižší

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

Příloha č. 1: Dotazník

Příloha č. 1: Dotazník Příloha č. 1: Dotazník Dobrý den, dostal se Vám do ruky dotazník k diplomové práci s názvem Sociální média v Gambrinus lize. Jmenuji se Daniel Matějka a jsem studentem posledního ročníku oboru Management

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec OS a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XIV. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR

Více

Nabídka reklamních služeb

Nabídka reklamních služeb Fotbalový klub FC Písek Nabídka reklamních služeb Nabídka reklamních služeb FC Písek nabízí svým partnerům zajištění propagace, reklamy a prezentace formou umístění reklam log bannerů v areálu fotbalových

Více

Akreditační dohoda. vydává tuto

Akreditační dohoda. vydává tuto BPA sport marketing a.s., Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Praha 9 IČ: 04597605 V obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze zapsána v odd. B, vložka 21139 (dále jen BPA ) vydává tuto AKREDITAČNÍ

Více

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích AKTUALIZACE ke dni : RS -rozcvičovací hřiště (UT - umělá tráva AD - atletická dráha AL - Atletická loučka) HS - hlavní stadion (HH - přírodní tráva ADHH - atletická dráha TS -Technické sektory) MU - mistrovské

Více

Maentiva Cup 2016 MEMORIÁL MARTINA BREINISCHE. Fotbalový turnaj pro mladší žáky U13

Maentiva Cup 2016 MEMORIÁL MARTINA BREINISCHE. Fotbalový turnaj pro mladší žáky U13 MEMORIÁL MARTINA BREINISCHE Fotbalový turnaj pro mladší žáky U13 Písek, 8. 5. Propozice Místo konání areál FC Písek Datum 8. 5. Kategorie U13 Ročník narození 2003 a mladší Povrch tráva Rozměry hřiště celé

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

GAMBRINUS LIGA ČMFS. Podzim 2008

GAMBRINUS LIGA ČMFS. Podzim 2008 GAMBRINUS LIGA ČMFS Podzim 2008 1. kolo - 02.08.2008 A1A0101 Teplice - České Budějovice A1A0102 Slovan Liberec - Slavia Praha A1A0103 Příbram - Brno A1A0104 Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov A1A0105 Baník

Více

ADRESÁŘ JUNIORSKÁ LIGA

ADRESÁŘ JUNIORSKÁ LIGA ADRESÁŘ JUNIORSKÁ LIGA SR 2015/16 1 Seznam klubů Juniorské ligy : 1. 1.SC Znojmo fotbalový klub a.s. 2. Bohemians Praha 1905, a.s. 3. SK Dynamo České Budějovice, a.s. 4. 1. FK Příbram, a.s. 5. FK TEPLICE

Více

République Tchèque 2000 01

République Tchèque 2000 01 République Tchèque 2000 01 25 juillet 121214 214312 01 Tch Petra Drnovice Bohemians Praha 02:01 Journée n 1 28 juillet 234521 521214 01 Tch FK Teplice Sigma Olomouc 00:00 29 juillet 141034 01 Tch Synot

Více

XVI. ročníku turnaje

XVI. ročníku turnaje Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVI. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP MICRO

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

République Tchèque Gambrinus liga

République Tchèque Gambrinus liga République Tchèque 2002 03 1. Gambrinus liga Journée n 1 24 juillet 545012 454541 01 Tch Sparta Praha FK Teplice 01:00 27 juillet 525414 121454 01 Tch Sigma Olomouc Slovan Liberec 00:00 28 juillet 345214

Více

République Tchèque 1998 99

République Tchèque 1998 99 République Tchèque 1998 99 1ère 423015 552345 01 Tch Sp. Hradec Kralove Sigma Olomouc 1:3 410141 401543 01 Tch FC Karvina FK Jablonec 97 1:0 443410 111211 01 Tch Petra Drnovice Viktoria Zizkov 4:2 214213

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV DOROSTENCŮ A DOROSTENEK

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV DOROSTENCŮ A DOROSTENEK ASK SLAVIA PRAHA pořádá z pověření soutěžní komise Českého atletického svazu MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV DOROSTENCŮ A DOROSTENEK Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích Sobota 27.

Více

République Tchèque

République Tchèque République Tchèque 2006 07 Journée n 1 29 juillet 0,34145 01 Tch Sparta Praha Kladno 00:00 5541415 121251 01 Tch M.Boleslav Sigma Olomouc 02:01 121234 454323 01 Tch Zlín Slovácko 01:02 30 juillet 432432

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

O pohár hlavního města Prahy

O pohár hlavního města Prahy FK METEOR PRAHA VIII pořádá dne 14. 11. 2015 II.ročník mezinárodního fotbalového turnaje mladších žáků - U13 O pohár hlavního města Prahy Propozice a organizační pokyny I. Základní informace: 1.1 Datum:

Více

Jednotné zásady pro akreditaci novinářů

Jednotné zásady pro akreditaci novinářů Standardní propozice RALLY 2011 PŘÍLOHA č. VII Jednotné zásady pro akreditaci novinářů 1. AKREDITAČNÍ PROCES (první žádost) Žádosti o akreditaci musí být podávány prostřednictvím informačního systému dostupného

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, Pardubický KFS www.ondrasovkafotbal.cz 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Pravoslav

Více

PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE

PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE SPLŇ SI SVŮJ FOTBALOVÝ SEN A VYZKOUŠEJ SI REPREZENTAČNÍ TRÉNINK Záštitu převzal předseda FAČR MILOSLAV PELTA PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE VĚKOVÁ

Více

ADRESÁŘ I. CELOSTÁTNÍ DOROSTENECKÁ LIGA SR 2015/16

ADRESÁŘ I. CELOSTÁTNÍ DOROSTENECKÁ LIGA SR 2015/16 ADRESÁŘ I. CELOSTÁTNÍ DOROSTENECKÁ LIGA SR 2015/16 1 Seznam klubů I. Celostátní dorostenecké ligy 1. 1. FK Příbram, a.s. 2. Slezský fotbalový club Opava a.s. 3. Fotbalový klub Pardubice a.s. 4. FC FASTAV

Více

EDEN, 20.6.2009 TURNAJ PŘÍPRAVEK ROČNÍKU 2001

EDEN, 20.6.2009 TURNAJ PŘÍPRAVEK ROČNÍKU 2001 EDEN, 20.6.2009 TURNAJ PŘÍPRAVEK ROČNÍKU 2001 EDEN, 20.6.2009 HISTORIE 1.ROČNÍK 1. Ročník turnaje, pořádaný pod názvem Před branami Edenu, proběhl 19.října 2008 za účasti 16 týmů. Přivítali jsme malé fotbalisty

Více

Akreditační dohoda. vydává tuto

Akreditační dohoda. vydává tuto BPA sport marketing a.s., Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Praha 9 IČ: 04597605 V obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze zapsána v odd. B, vložka 21139 (dále jen BPA ) vydává tuto AKREDITAČNÍ

Více

Oběd + prezence Program semináře Pravidla SCM a SpSM, postupy a sestupy Přestávka, občerstvení

Oběd + prezence Program semináře Pravidla SCM a SpSM, postupy a sestupy Přestávka, občerstvení Nymburk, 7. 8. 11. 2011 12.00-13.00 Oběd + prezence 13.00-13.15 Program semináře 13.15 14.30 Pravidla SCM a SpSM, postupy a sestupy 14.30 15.00 Přestávka, občerstvení 15.00-16.00 Tréninkové DVD, testování

Více

Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2006. pořádaného. OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice. 5. ročník: BYŠKOVICE CUP

Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2006. pořádaného. OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice. 5. ročník: BYŠKOVICE CUP Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2006 pořádaného OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice 5. ročník: BYŠKOVICE CUP 06.06.2015 Pořadatel : Termín : 6. června 2015 Čas : 09:00 14:15

Více

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK U O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 07 XI. ROČNÍK 9. 0. 7. 07 ÚVODNÍ SLOVO U Právě jste se stali součástí XI. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové. Někteří z Vás jsou

Více

ROZLOSOVÁNÍ SOUTĚŽÍ ŘKČ FAČR 2016/2017

ROZLOSOVÁNÍ SOUTĚŽÍ ŘKČ FAČR 2016/2017 ROZLOSOVÁNÍ SOUTĚŽÍ ŘKČ FAČR 2016/2017 A1A ČFL 1. Městský fotbalový klub Chrudim 2. SK ZÁPY 3. Tělovýchovná jednota Jiskra Domažlice z.s. 4. Fotbalový klub Dobrovice 5. Loko VLTAVÍN, a.s. 6. SK Benešov

Více

E1A, F1A Česká liga žáků U 15 U 14

E1A, F1A Česká liga žáků U 15 U 14 E1A, F1A Česká liga žáků U 15 U 14 5130181 FC SLOVAN LIBEREC - mládež, o.s. Stadion Letka S: Hejno Martin Ostašovská ulice 46001 Liberec T: 485 103 714 Mob: 732 964 003 EP: martin.hejno@fcslovanliberec.cz

Více

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína,

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec OS přivítali na XIX. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, který se v České republice

Více

Informace pro fotografy

Informace pro fotografy Informace pro fotografy Vážení pracovníci médií, následující informace vám mají pomoci při vašich přípravách na UEFA Super Cup na stadionu Eden v Praze. Veškerá naše snaha směřovala k tomu, abychom vám

Více

Aukce hokejových a fotbalových dresů

Aukce hokejových a fotbalových dresů Aukce hokejových a fotbalových dresů PREDMĚT AUKCE Hokejové dresy z Tipsport extraligy a fotbalové dresy Synotligy podepsané většinou hráčů daného klubu, resp. hokejové reprezentace v případě reprezentačního

Více

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13 Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U13 Systém: 7+1 Hrací doba v předkolech: - 15 minut při účasti 9 týmů ve skupině - 20 minut při účasti 8 týmů ve skupině Hrací doba

Více

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace Dušan Fitzel Technický ředitel Nymburk, 26. 27. 11. 2012 Statistiky PROČ? Sbíraní dat - Kluby - Reprezentace Proč? Nymburk, 26.

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO

JUNIOR NORTH CUP MICRO Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVIII. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP

Více

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U12

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U12 Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U12 Systém: 7+1 Hrací doba v předkolech a kvalifikacích: 20 minut dle pravidel FAČR Los předkol: Skupina A - termín: - středa 6.9.

Více

E.ON Junior Cup 2013 - Velké finále

E.ON Junior Cup 2013 - Velké finále E.ON Junior Cup 2013 - Velké finále Pokyny pro trenéry a vedoucí týmů Vážený trenére, dovolte nám ještě jednou pogratulovat k úspěchu Vašeho fotbalového týmu, který se dokázal probojovat do Velkého finále

Více

Kategorizace fotbalových hřišť

Kategorizace fotbalových hřišť Kategorizace fotbalových hřišť klubů SYNOT ligy v roce 201 Kategorizaci provedli členové Komise pro stadiony a hrací plochy FAČR Hodnotící kritéria v bodech: Kategorizace hlavních hracích ploch fotbalových

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU  VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2017/2018 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště AKADEMIE CUP 2017 18.- 21.06.2017 kategorie U15 Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště Pořadatel: FAČR úsek talentované mládeže Termín: neděle 18.06.2017- středa 21.06.2017 Kategoie:

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU   VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2018/2019 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U15 2017/2018 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2017/2018 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK U O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADC KRÁLOVÉ 09 XIII. ROČNÍK.. 8. 09 KONTAKTY U ONDŘJ TROJNA +0 0 69 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +0 6 9 sabrtova@seznam.cz INFORMAC A ON-LIN VÝSLDKY www.football-for-all.cz

Více

Jednotné zásady pro akreditaci novinářů

Jednotné zásady pro akreditaci novinářů Jednotné zásady pro akreditaci novinářů Autoklub České republiky je jediným držitelem reklamních, marketingových a vysílacích práv ke všem motoristickým disciplínám a šampionátům a sportovních podnicích

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK 30. 31. 7. 2016 UVODNÍ SLOVO U 12 Právě jste se stali součástí jubilejního X. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové.

Více

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14 Začátek: SOBOTA 25.7. 9:00 hod Hrací čas: 0:25 min Přestávka: 0:02 min I. Základní skupin Skupina A - Háječek Skupina B - Háječek 1. FC Hradec Králové

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK 3. 4. 8. 2019 KONTAKTY U 12 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE

Více

2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ

2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ 2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ pod patronací starosty městské části Praha 9 - Satalice SPARŤANKA CUP (pro hráčky narozené po 01.01.1998) Úvodní slovo Váţení sportovní přátelé, vítáme Vás na druhém ročníku

Více

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U12

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U12 Začátek: SOBOTA 25.7. 9:00 hod Hrací čas: 0:25 min Přestávka: 0:02 min I. Základní skupin Skupina A - Bavlna Skupina B - Bavlna 1. FC Hradec Králové 1.

Více

HT U12 - ročník 2004

HT U12 - ročník 2004 HT U12 - ročník 2004 SOBOTA - 12.12.2015 Začátek 900 hod. Hrací ča 1 x 020 min Přestávka 0200 min I. Základní skupiny Skupina A - Třebeš - dopoledne Skupina B - Třebeš - odpoledne 1. FC Hradec Králové

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN, VICEMISTRŮ EXTRALIGY A VÍTĚZE PREZIDENSTKÉHO POHÁRU

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2016/2017 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2016/2017 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů

Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů Příloha č. 2: Výpis z obchodního rejstříku - FK Dukla Praha a.s. Příloha č. 3: Vzorová smlouva o reklamě Společnost FK DUKLA Praha a.s. se sídlem Praha 6, Dejvice,

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN. NAŠÍM CÍLEM JE NAVÁZAT MARKETINGOVOU SPOLUPRÁCI

Více

FK Jablonec Občanské sdružení

FK Jablonec Občanské sdružení FK Jablonec Občanské sdružení pořádá v sobotu 11.2.2012 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2002 a mladší Účastníci turnaje: FA Petra Voříška Děčín, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, SK

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE Pokyny pro montáž a demontáž

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE Pokyny pro montáž a demontáž INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE Pokyny pro montáž a demontáž Otevírací doba pro veřejnost: 23. 8. - 27. 8. 2018 od 9.00 hod 18.00 hod 28. 8. 2018 od 9.00 hod 17.00 hod Kontaktní informace Servis výstavy: +

Více

Kategorizace fotbalových hřišť

Kategorizace fotbalových hřišť Kategorizace fotbalových hřišť klubů epojisteni.cz ligy v roce 2017 Kategorizaci provedli členové Komise pro stadiony a hrací plochy FČR Kategorizace hřišť klubů e.pojisteni.cz ligy proběhla ve dnech 16..

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

I. Gambrinus liga - ligový roník 2005/2006

I. Gambrinus liga - ligový roník 2005/2006 I. Gambrinus liga - ligový roník 2005/2006 1. kolo 07.08.2005 A1A0101 Jablonec Slovácko 07.08. 17:00 NE A1A0102 Sigma Olomouc Baník Ostrava 07.08. 17:00 NE A1A0103 Slavia Praha Vysoina Jihlava 07.08. 17:00

Více

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele

Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin a tribuny na Orelském stadionu. I.Předmět smlouvy. II. Účel pronájmu. III. Povinnosti pronajímatele PROJEKT k žádosti o poskytnutí veřejné finanční podpory na zajištění podmínek pro sportovní činnost mládežnických mužstev fotbalového oddílu ČSK Uherský Brod Smlouva o pronájmu sportovní plochy, kabin

Více

République Tchèque 1999 00

République Tchèque 1999 00 République Tchèque 1999 00 Journée n 1 31 juillet 125414 340540 01 Tch Sparta Praha Viktoria Zizkov 02:01 504012 145412 01 Tch FK Jablonec Dukla Praha 00:02 145454 212101 01 Tch FK Teplice Kaucuk Opava

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli 9.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Junior Teplice,

Více

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec, z.s. přivítali XXI. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

BYŠKOVICE CUP. Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2007 a mladší. pořádaného. Spolek Tygříci - FK Neratovice-Byškovice

BYŠKOVICE CUP. Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2007 a mladší. pořádaného. Spolek Tygříci - FK Neratovice-Byškovice Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2007 a mladší pořádaného Spolek Tygříci - FK Neratovice-Byškovice 6. ročník: BYŠKOVICE CUP 22.05.2016 Pořadatel : FK Neratovice-Byškovice s.r.o.

Více

PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015

PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015 hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádá: HOKEJOVÝ TURNAJ pro děti ročníku 2006 a mladší PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015 V Chomutově od pátku 18. neděle 20.12.2015 Obě ledové plochy Pracovní propozice

Více

République Tchèque Gambrinus liga

République Tchèque Gambrinus liga République Tchèque 2004 05 1. Gambrinus liga Journée n 1 7 août 505452 414143 01 Tch Banik Ostrava FK Teplice 01:02 454345 454314 01 Tch Sparta Praha Slovácko 01:01 101210 01 Tch Brno Drnovice 01:00 450143

Více

Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s.

Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s. MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V HALOVÉ ATLETICE 2017 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s. Datum Sobota 25. a neděle 26. února 2017. Místo

Více

PROPOZICE TURNAJE, ROZLOSOVÁNÍ PRO KATEGORII U12 TOP16

PROPOZICE TURNAJE, ROZLOSOVÁNÍ PRO KATEGORII U12 TOP16 ŽIJEME HROU 2014 14. 15. června 2014 PROPOZICE TURNAJE, ROZLOSOVÁNÍ PRO KATEGORII U12 TOP16 Fotbalový areál Červená zahrada 2286 680 01 Boskovice GPS: 49 28'58.48"N, 16 40'0.165"E www.zijemeherou.cz Pořadatel:

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s.

Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s. Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s. platné od 22. 03. 2010 Následující podmínky pro akreditace žadatelům na soutěží a akcích pořádaných či zaštítěných SKFČR jsou řádně schválené Výkonným

Více

O SLEZSKÝ POHÁR III. ročník

O SLEZSKÝ POHÁR III. ročník MEZINÁRODNÍ FOTBALOVÝ TURNAJ O SLEZSKÝ POHÁR III. ročník Fotbalový stadión SFC Opava hlavní hřiště 1. a 2. 6. 2013 Přípravka 2004 a mladší LUKY KVĚTINY Parkhotel s.r.o. Lipová 2, 746 01 OPAVA tel.: 602

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U10

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U10 Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U10 Systém: 5+1 Hrací doba v předkolech a kvalifikacích: 20 minut dle pravidel FAČR Los předkol: Skupina A - termín: - středa 30.8.

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK 27. 28. 8. 2016 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice II. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním roce se turnaje

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

Fotbal Vás naučí strašně moc, jste v kolektivu, komunikujete, pracujete na stejných úkolech, řešíte problémy, krize. Zlepšujete se, sdílíte radost i

Fotbal Vás naučí strašně moc, jste v kolektivu, komunikujete, pracujete na stejných úkolech, řešíte problémy, krize. Zlepšujete se, sdílíte radost i Fotbal Vás naučí strašně moc, jste v kolektivu, komunikujete, pracujete na stejných úkolech, řešíte problémy, krize. Zlepšujete se, sdílíte radost i smutek, chápete sílu týmu, sílu přátelství. Učíte se

Více

ROZLOSOVÁNÍ SOUTĚŽÍ ŘKČ FAČR 2018/2019

ROZLOSOVÁNÍ SOUTĚŽÍ ŘKČ FAČR 2018/2019 ROZLOSOVÁNÍ SOUTĚŽÍ ŘKČ FAČR 2018/2019 A1A ČFL 1. 5210601 FK Olympia, a.s. 2. 2090681 SK ZÁPY 3. 1070081 FK Loko Vltavín, z.s. 4. 3210041 Tělovýchovná jednota Jiskra Domažlice, z.s. 5. 2020211 Fotbalový

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více