Audi originální příslušenství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Audi originální příslušenství"

Transkript

1 A5 Audi originální příslušenství

2 2 Audi originální příslušenství 3 Audi originální příslušenství. Individuální stejně jako Váš život. Nadčasový design a působivá výkonnost, kterými se nové Audi A5 Coupé nebo Sportsback vyznačuje, můžete s Audi originálním příslušenstvím ještě umocnit. Dodejte výjimečnému vozu svůj vlastní výraz. Ať v pulzujících metropolích, nebo na silnicích plných zatáček: S designovými a funkčními prvky dodáte individuální akcenty a zažijete nový komfort jízdy. Objevte inspirující rozmanitost Audi originálního příslušenství. Exkluzivního, spolehlivého a dokonale přizpůsobeného vozu A5 Coupé nebo Sportsback. Skvělé je něco jen tehdy, když je to dokonalé. Objevte nabídku příslušenství. Rovněž na: Náklady na datový přenos dle smlouvy s mobilním operátorem. Sport a design Transport 14 Komunikace 16 Rodina Komfort a ochrana 18 Hodnoty spotřeby pohonných hmot, emisí CO₂ a kategorií efektivity naleznete na straně 23.

3 Sport a design 5 Charakter v každém detailu. Elegantní sportovnost patří u vozu Audi A5 Coupé a Sportsback ke standardní výbavě. Ale každý charakter lze dále zdokonalovat. Vyberte si ze sportovní a designové výbavy z programu Audi originálního příslušenství například atraktivní hliníková litá kola, působivé produkty s technologií LED nebo exkluzivní karbonové prvky a dodejte vozu ještě výraznější vzhled a sportovní výraz. Hliníková litá kola v 5ramenném designu Ramus¹ Lesklý vzhled ve stříbrné Brillant (obr. vlevo) a pro výrazný akcent v černé lesklé (obr. vpravo). Ve velikosti 8,5 J x 19. Pro pneumatiky 255/35 R 19. Nevhodná pro použití sněhových řetězů. 02 Originální pneumatiky Audi (bez obr.) Vyvinuty a speciálně upraveny pro příslušný model Audi a vyrobeny z moderních materiálů. Díky prověření v cca 50 testech parametry výrazně převyšují zákonné předpisy. Nákup originálních pneumatik Audi zajišťuje při dokoupení letních pneumatik, popř. přezutí na zimní pneumatiky obvyklou kvalitu Audi. Sport a design ¹Respektujte specifika kol uvedená na straně 23.

4 6 Sport a design 7 Sport a design 03 Zadní LED světla s čirými krycími skly¹ Sada koncových LED světel se zatmavenou vnitřní částí. Design v transparentním plastu. Futuristický vzhled světel je tím ještě výraznější. Technologie světel a svítivost odpovídají vysoké kvalitativní úrovni sériově dodávaných světel. LED osvětlení prostoru přede dveřmi Vytváří hvězdnou atmosféru. Podle varianty se při otevření dveří vozu promítá LED světlem na zem buď nápis quattro, nebo kruhy Audi. K dostání v sadě 2 kusů pro stranu řidiče a spolujezdce. Předpoklad: Paket osvětlení, který se dodává na přání z výroby Bezpečnostní šrouby kol Lze je povolit dodaným speciálním adaptérem. Znesnadňují odcizení kol. 02 ¹Dostupné od 4. čtvrtletí 27.

5 Přední spoiler pod nárazník 04 Zadní nárazník Přední spoiler se z výroby dodává v základové barvě, kontrastní prvek je matně černý. Za příplatek je možné jej nalakovat v mnoha barvách, na přání i v barvě vozu. K dostání pouze ve spojení se spoilerem na víku zavazadlového prostoru. Podporuje sportovní výraz zádi vozu. Vynikající doplnění bočních prahů. 05 Dekorace zadního nárazníku 02 Boční prahy Nápadný prvek na zádi dodávající vozidlu ještě sportovnější linie. Ze závodu v matné černé. Podtrhují dynamické boční partie a dodávají vozidlu větší individualitu. 06 Sportovní koncovky výfuku (bez obr.) 03 Spoiler na víku zavazadlového prostoru Napevno montovaný spoiler na víku zavazadlového prostoru dodává zádi vozu více dynamiky Z chromované ušlechtilé oceli. Podle motorizace jednoproudé nebo dvouproudé. 07 Karbonové kryty vnějších zpětných zrcátek Sport a design Dynamické a sportovní. Kryty vnějších zpětných zrcátek z exkluzivního karbonu dodávají optický akcent. 08 Karbonový spoiler na víku zavazadlového prostoru Pro sportovní a velmi exkluzivní vzhled zádi vozu. Podporuje aerodynamiku a signalizuje ryzí sílu

6 Transport 11 Více stylového prostoru. Máte se svým Audi A5 Coupé a Sportsback nekonečně mnoho plánů? Vypadá to pro Vás dobře. S vybavením pro přepravu z nabídky Audi originálního příslušenství rozšíříte kapacitu svého vozu a zároveň zůstanete věrni jeho linii. Tyto produkty totiž designéři Audi vyvinuli s maximálními estetickými nároky. Zavazadla, lyže nebo kola můžete snadno uložit a stylově přepravovat. /02 Objevte výjimečný tvar a vynikající funkčnost nových střešních boxů. Rovněž na: Náklady na datový přenos dle smlouvy s mobilním operátorem. Transport Základní střešní nosič Základní střešní nosič pro různé doplňky, např. nosič jízdních kol, nosič kajaku nebo box na lyže a zavazadla. Profil je z eloxovaného hliníku. Základní střešní nosič se snadno montuje a je uzamykatelný. Maximální přípustná celková hmotnost nosiče, přídavných dílů a nákladu je 50 kg. 02 Box na lyže a zavazadla 02 Nový design Audi s vylepšenou aerodynamikou díky plochému sportovnímu vzhledu. K dispozici v barvě šedá Platinum s černými bočními ozdobnými prvky a v černé lesklé barvě, vždy s chromovanými kruhy Audi; v exkluzivním vzhledu bez nýtů. Box je uzamykatelný a lze jej kvůli pohodlnému nakládání a vykládání otevírat z obou stran. S vnitřním madlem pro přitažení boxu. Jednoduchý rychloupínací systém s omezením utahovacího momentu. Posunutí boxu dopředu umožňuje lepší přístup k zavazadlovému prostoru. K dostání ve 3 velikostech: 300 l (bez obr.), 360 l (obr. vlevo) a 405 l (obr. vpravo). Lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem. 03 Vaky do střešních boxů (bez obr.) Robustní, a přesto flexibilní. Navíc s nepromokavým dnem a 5 cm vysokým nepromokavým okrajem. V různých kombinacích se jednotlivé vaky hodí k optimálnímu využití střešních boxů. K dostání ve 3 velikostech: S (43 l), M (76 l) a L (82 l)

7 12 Transport Nosič jízdních kol na tažné zařízení Uzamykatelný nosič (vhodný i pro elektrokola) až 2 jízdních kol s maximální nosností 60 kg¹; jízdní kola lze uzamknout na nosiči a nosič kol na vozidle pomocí stejného klíče. Posuvné podložky kol poskytují bezpečnou oporu. Praktický odklápěcí mechanismus zajišťuje volný přístup k zavazadlovému prostoru. Nosič kol lze složit a prakticky uschovat v dodaném vaku. Na přání je k dostání rozšiřovací sada pro třetí jízdní kolo. Objevte praktické řešení pro přepravu jízdních kol. Rovněž zde: Náklady na datový přenos dle smlouvy s mobilním operátorem. Transport 05 Nosič kajaku Pro jednomístný kajak do hmotnosti 45 kg. Možnost naklonění pro snadné nakládání a vykládání. Nosič kajaku a upínací pásy jsou samostatně uzamykatelné. Lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem. /02 02 Tažné zařízení 06 Nosič jízdních kol (bez obr.) Mechanicky otočné tažné zařízení. Při používání se tyč tažného zařízení s kulovou hlavicí otočí do polohy pro tažení přívěsu, a když se nepoužívá, otočením se opět schová. Včetně 13pólové zásuvky, která je integrovaná do tyče s kulovou hlavicí a je dobře přístupná. Nosič jízdních kol ze speciálně tvarovaného hliníkového profilu a práškově lakované oceli umožňuje velmi snadnou montáž jízdního kola. Uzamykatelný. Maximální nosnost 17 kg. Lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem Nosič lyží a snowboardů Pro praktickou přepravu dlouhých předmětů, např. až 6 párů lyží nebo 4 snowboardů. Uzamykatelný. Lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem. 04 Vak na lyže (bez obr.) Komfortní vak na lyže. Vak na lyže v prémiovém provedení pojme až 4 páry lyží nebo 3 snowboardy a je ho možné pomocí integrovaných pásů bezpečně upevnit k uvazovacím okům v zavazadlovém prostoru. Kolečka usnadňují přepravu mimo vozidlo. 07 Nosič jízdních kol s upevněním na vidlici kola Komfortní manipulace. Uzamykatelný. Vhodný pro jízdní kola s rychloupínacím mechanismem na předním kole. Lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem. ¹Respektujte prosím údaje týkající se maximálního zatížení nosiče a přípustné celkové hmotnosti vozidla.

8 03 Audi wireless internet access LTE² (bez obr.) Pro LTE připojení k internetu s WiFi sítí ve vozidle. S rychlostí datového přenosu až 100 Mbit/s a hotspotem pro až 8 koncových zařízení s podporou WiFi. Přístup možný až 100 m od vozidla. Přes USB 2.0 je možné streamovat data z připojených koncových zařízení. Využívání mobilních dat v zahraničí je možné buď s místní SIM kartou po povolení v konfiguračním menu, nebo přes lokální předplacenou SIM kartu. 04 Aktivace navigační funkce¹ (bez obr.) Nabízí možnost dodatečně aktivovat navigační funkci a podklady v libovolném pozdějším termínu (předpoklad: rádio MMI a paket Connectivity). 05 Aktualizace navigace² (bez obr.) Komunikace Mapy s rozšířeným obsahem, např. nové silnice a body zájmu. Pro vyšší komfort a pohodlnější jízdu. Náš tip: spojte aktualizaci s příštím servisem vozidla. 02 USB adaptéry K dostání v různých variantách, umožňují nabíjení různých modelů mobilních telefonů a jejich připojení k Audi music interface a Audi smartphone interface dodávaným na přání. Ovládání je možné přes systém infotainmentu. Odolný spirálový kabel s ohebným USB konektorem zajišťuje flexibilní a snadnou manipulaci.¹ 02 Obal pro bezdrátové nabíjení Umožňuje bezdrátové nabíjení iphonu 6 a 6s. Obal pro bezdrátové nabíjení položte pro nabíjení jednoduše na Qi nabíjecí stanici, např. Audi phone box s bezdrátovým nabíjením. Přesné výřezy pro všechny vstupy, reproduktor, snímače a fotoaparáty. Možnost použití Lightning kabelu odstraněním nabíjecího krytu obal se přitom nemusí sejmout. Chrání před poškrábáním, nárazy a znečištěním a je certifikováno dle směrnic iphone Apple (MFi). ²Pro používání je potřeba smlouva na mobilní telefon, která není obsahem produktu. ¹Podrobné informace získáte u autorizovaného prodejce nebo servisu Audi.

9 Komunikace 15 Inteligentní propojení. Smartphone, smart home, smart car s komunikačními řešeními z programu Audi originálního příslušenství přeměníte své vozidlo na mobilní centrálu infotainmentu. Se službami a funkcemi Audi connect, jako jsou zprávy on-line, ceny paliva, přístup na Twitter a další, jste vždy výborně informováni a je postaráno o Vaši zábavu. Objevte další chytrá řešení, například obal pro bezdrátové nabíjení. Služby Audi connected Infotainment Pro maximální využívání služeb Audi connect: U Audi originálního příslušenství máte možnost si služby Audi connect po uplynutí bezplatné tříměsíční fáze prodloužit, popř. je k libovolnému/pozdějšímu okamžiku aktivovat.¹ Služby Audi connected Infotainment zahrnují: navigaci s Google Earth ² a Google Street View ², vyhledávání bodů zájmu (POI) s hlasovým ovládáním, nahrávání cílů přes myaudi nebo Google Maps ², ³, dopravní informace on-line, ceny paliva, informace o parkovištích, informace o letech, cestovní informace, počasí, zprávy on-line (individuální), přístup na Twitter a SMS. ¹Další podrobnosti k technickým požadavkům, disponibilitě, podmínkám využívání a právní informace se dozvíte u servisního nebo prodejního partnera Audi nebo na ²Google a logo Google jsou registrované značky Google Inc. ³Nahrávání cílů přes Google Maps vyžaduje účet Google. Komunikace

10 16 Rodina 17 Vítejte Rodina ve VIP zóně. Pro rodiče je bezpečnost nejdůležitějším atributem na zadních sedadlech. Ve svém voze Audi A5 Coupé a Sportback se můžete pohodlně opřít nejen Vy, ale i Vaše děti. V autosedačkách z programu Audi originálního příslušenství, které jsou nejen přizpůsobeny vozidlu, ale splňují i ergonomické nároky. Zajišťují bezpečnost a komfort a také zářivý úsměv nejdůležitějších pasažérů. 04 Skořepinová autosedačka Audi a dětské autosedačky Pro malé děti do 13 kg (cca 12 měsíců) se hodí skořepinová autosedačka Audi. Snadno se montuje pomocí základny ISOFIX (doporučení). Dětská autosedačka Audi s nastavitelným sedákem, integrovaným spodním středovým pásem a nastavitelnou opěrkou hlavy je použitelná po nebo proti směru jízdy (obr. vpravo). Lze použít pouze ve spojení se základnou ISOFIX. Vhodná pro děti od 9 do 18 kg (cca od 1 roku do 4 let). Pro děti od 15 do 36 kg (cca 4 roky až 12 let) je k dostání autosedačka Audi youngster plus (bez obr.). Získejte více informací o upevňování dětských autosedaček. Rovněž zde: Náklady na datový přenos dle smlouvy s mobilním operátorem. 02 Barevné varianty dětských autosedaček 04 Plyšová hračka Audi Všechny dětské autosedačky jsou k dostání v kombinacích červená Misano / černá a titanově šedá / černá. Použité tkaniny jsou příjemné na dotyk, prodyšné, světlostálé, snímatelné, lze je prát a mají certifikaci dle Oeko-Tex Standard 100. Náhradní potahy Vám nabídne prodejní nebo servisní partner Audi. 03 Plyšový volant (24 x 24 cm) se s exkluzivním designem Audi a pískacím klaksonem postará o zábavu na VIP místech. Gekon Rob s mazlivě měkkým a pratelným plyšem je miláčkem na zadních sedadlech. 03 Podložka pod dětskou autosedačku 05 Základna ISOFIX pro skořepinovou autosedačku Audi a dětskou autosedačku Audi (bez obr.) Sladěná s designem dětských autosedaček a s interiérem vozidla. Chrání sedadla před znečištěním a případnými otisky dětských autosedaček. Se dvěma praktickými kapsami. Lze použít pro všechny dětské autosedačky Audi, i s upevněním ISOFIX. Pro lepší upevnění skořepinové autosedačky Audi a dětské autosedačky Audi. Umožňuje rychlou montáž a demontáž. Vyšší stabilitu zajišťuje regulovatelná opěra. Optimální ochrana dítěte. Upozornění: Pro skořepinovou autosedačku je základna ISOFIX možná na přání, pro dětskou autosedačku je bezpodmínečně nutná.

11 18 Audi originální příslušenství 19 Pohodlně se posaďte. Místo známek opotřebení pouze nadšené obličeje Audi A5 Coupé a Sportback Vám díky produktům z nabídky Audi originálního příslušenství pro komfort a ochranu může dlouhodobě přinášet každodenní radost, aniž by to na něm bylo znát. Spolehněte se na rozmanité produkty od rohožky do nepříznivého počasí přes podložky do zavazadlového prostoru až po Audi parking system dodávaný jako dodatečné vybavení. Rohožky do nepříznivého počasí Přesně tvarované, odolné a snadno čistitelné rohožky s nápisem A5 v kontrastní barvě. Pomáhají chránit interiér před vlhkem a hrubými nečistotami. Jsou vyrobeny ze 100 % recyklovatelného plastu a optimálně odpovídají rozměrům podlahy Vašeho Audi A5. Vpředu se rohožky upevňují k připraveným bodům v podlaze vozidla. /02 Komfort a ochrana 02 Textilní rohožky Premium Přesně odpovídají rozměrům podlahy Audi A5. Z odolného, hustě tkaného veluru. Se speciálním povrchem na spodní straně. Vpředu se rohožky upevňují vždy k připraveným bodům v podlaze vozidla. S nápisem A5.

12 06 Ochranná vložka do zavazadlového prostoru Ochrana zavazadlového prostoru s přesnými rozměry, omyvatelná a robustní. Vysoký okraj chrání lépe dno zavazadlového prostoru před vylitými tekutinami. 02 Audi parking system (bez obr.) Podporuje řidiče akustickým signálem při příliš malé vzdálenosti od překážek. Čtyři ultrazvukové senzory jsou skryté v zadním nárazníku. Aktivace zařazením zpátečky. Jako doplněk k dostání i pro přední nárazník. 03 Tempomat pro dodatečnou montáž (bez obr.) Udržuje konstantní požadovanou rychlost od cca 30 km/h¹; navíc je možný aktivní zásah brzd, např. při sjíždění z kopce, nebo ovládání samostatnou páčkou na sloupku řízení. Nastavená rychlost se zobrazuje v informačním systému řidiče. 04 Audi drive select (bez obr.) Se systémem Audi drive select můžete měnit charakteristiku vozidla podle svých přání. Prostřednictvím různých režimů můžete mimo jiné přizpůsobit své náladě podporu řízení, charakteristiku plynového pedálu, popř. řazení. K dispozici jsou režimy Comfort, Auto a Dynamic. V závislosti na vybavení vozidla jsou individuálně aktivovány i režimy Efficiency a Individual. Podrobné informace získáte u prodejního nebo servisního partnera Audi. Komfort a ochrana Systém slunečních clon Téměř dokonalá ochrana proti slunci. Trojdílná sada na míru pro zadní boční okna a zadní okno zavazadlového prostoru. Snadná montáž, jednoduché uložení. 06 Úložné prostory do interiéru Vždy vše uklizeno. S úložnými prostory, které lze integrovat do interiéru, je to hračka. Business brašna (obr. nahoře), úložný box na zadní sedadla (obr. uprostřed), taška na opěradlo (obr. dole) a další tašky nabízí úložný prostor tam, kde ho potřebujete. 07 Lapače nečistot (bez obr.) Z kvalitního plastu. Zabraňují poškození laku a znečištění v oblasti prahů a zadního spoileru. K dostání jako dvoudílná sada pro montáž dopředu a/nebo dozadu. ¹Pokud to výkon, popř. brzdný účinek motoru dovolí.

13 22 Technické pokyny 23 Komfort a ochrana Espresso mobil Espresso mobil zajišťuje tlakem 16 bar skutečnou chuť espressa včetně bohaté pěny. Sada obsahuje 18 espresso kapslí značky illy, 2 odolné šálky na espresso, utěrku z mikrovlákna a elegantní taštičku. Připojení přes zapalovač cigaret ve vozidle. 02 Ochranná fólie nákladové hrany (bez obr.) Ochrana nákladové hrany z transparentní fólie zlepšuje ochranu nárazníku před poškozením při nakládání a vykládání zavazadlového prostoru. 03 Plašička (bez obr.) Aby si kuny nemohly udělat ve Vašem voze Audi pohodlí. Akumulátorem napájené vysokonapěťové zařízení s kontaktními destičkami z ušlechtilé oceli s dvojitými póly. Nepotřebuje elektrickou přípojku k vozidlu a vysílá ultrazvukové signály. Více A5 Coupé a Sportback? Ale jistě. Na můžete prožít vše ze světa Audi A5. Příjemnou zábavu. Spotřeba paliva, emise CO₂ a třídy efektivity Deriváty Spotřeba paliva (v l/100 km) Emise CO₂ (v g/km) Třídy efektivity Audi A5 Coupé 6,3 4,0 (kombinovaný provoz) (kombinovaný provoz) B A Osvěžovače vzduchu Jednoduše se upevní na výdechy vzduchu a šíří příjemnou vůni do interiéru vozidla. Nehrozí nebezpečí vylití, protože voňavý gekon neobsahuje žádnou tekutinu. 05 Údaje ke spotřebě pohonných hmot a emisím CO₂ v závislosti na použité sadě pneumatik/kol. Další informace o oficiálních hodnotách spotřeby paliva a konkrétních oficiálních hodnotách emisí CO₂ nových osobních vozů naleznete v Informacích o spotřebě paliva, emisích CO₂ a spotřebě elektrického proudu nových automobilů, které jsou k dostání zdarma u všech prodejců a společnosti DAT (Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Straße 1, Ostfildern-Scharnhausen [ 05 Autokosmetika Vhodná pro kvalitní materiály vozu Audi. Produkty jsou určeny pro vnější péči a pro nejrůznější použití v interiéru vozidla.

14 Audi Náskok díky technice AUDI AG Ingolstadt Platný od listopadu 26. U jednotlivých obrázků se mohou vyskytnout odchylky v barvě, tvaru a materiálu. Údaje o rozsahu dodávky, vzhledu, rozměrech a hmotnostech příslušenství odpovídají informacím, které jsou k dispozici ke dni tisku. Údaje se zakládají na atributech českého trhu. Změny jsou vyhrazeny. Tištěno v Německu. 692/ Papír na tento katalog byl vyroben z celulózy bělené bez použití chloru.

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

Příslušenství Audi A1

Příslušenství Audi A1 Audi Náskok díky technice A AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.cz Platný od září 200 Tištěno v Německu 092/500.0.5 Vyobrazené automobily jsou zčásti vybavené zvláštní výbavou za příplatek. U jednotlivých

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

Příslušenství Audi Q3. Originální příslušenství

Příslušenství Audi Q3. Originální příslušenství Q3 Příslušenství Audi Q3 Audi Originální příslušenství Audi Q3 má charakter. Udělejte z něj individualistu. Audi Q3 má svůj vlastní, jedinečný styl. Je vyjádřen nejen nezaměnitelným designem vozu, ale

Více

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster TT Hliníkový litý disk, v 5ramenném turbo designu ve stříbrné Royal, sada 4ks 9 J x 19, pro pneumatiky

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

Ceník příslušenství Audi A4

Ceník příslušenství Audi A4 Ceník příslušenství Audi A4 Náskok díky technice Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, s 5 dutými paprsky, leštěný 1 8,5 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 Údaje o rozsahu

Více

AUDI originální příslušenství - model A7 Sportback, S7 Sportback

AUDI originální příslušenství - model A7 Sportback, S7 Sportback AUDI originální příslušenství - model A7 Sportback, S7 Sportback Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 4G8071499 8Z8 Hliníkový litý disk, v 5 dvojramenném designu, sada 4ks 8Jx19 ET 26, pro

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback A1Sportback Hliníkové lité kolo s 5 paprsky ve tvaru V, sada 4ks, stříbrné 7,5 J x 17, pro pneumatiky 215/40 R 17, nelze pro Quattro 8X0071497 8Z8 28

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 A3 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, sada 4ks 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 R16, pro A3 8V0071496 8Z8 21 614,- Hliníkový

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

AUDI originální příslušenství - model A3 Limuzína, S3 Limuzína

AUDI originální příslušenství - model A3 Limuzína, S3 Limuzína AUDI originální příslušenství - model A3 Limuzína, S3 Limuzína Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8V5071496 8Z8 Hliníkový litý disk v 5ramenném 6,5 J x 16", ET 43, pro pneumatiky designu,

Více

AUDI originální příslušenství - model A4 Avant, S4 Avant

AUDI originální příslušenství - model A4 Avant, S4 Avant AUDI originální příslušenství - model A4 Avant, S4 Avant Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8W0071496 8Z8 Hliníkový disk, 5 V-ramen 7Jx16 ET35, stříbrný, pro pneu 205/60 R16 92H 5 463 Kč

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

Ceník příslušenství Audi A8

Ceník příslušenství Audi A8 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu 8,5 J x 20, pro pneumatiky 255/35 R 20 4E0 071 490 666 15 031,- Údaje o rozsahu

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q

Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Model Nové Q5 Sport 2.0 TDI 140 kw q Celková cena 1 599 00 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise CO2: 129 CO g/km

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu

Více

AUDI originální příslušenství - model A6 Limuzína, S6 Limuzína

AUDI originální příslušenství - model A6 Limuzína, S6 Limuzína AUDI originální příslušenství - model A6 Limuzína, S6 Limuzína Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 4G0071496 8Z8 Hliníkový litý disk, v 5ramenném 16 M+S,

Více

AUDI originální příslušenství - model TT Coupé (Gen.3)

AUDI originální příslušenství - model TT Coupé (Gen.3) AUDI originální příslušenství - model TT Coupé (Gen.3) Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8S0071490 LT7 Disk kola 20" Rima matý černý/stříbrný, 9,0Jx20 ET42, 5 ramen, pro pneu 255/30 ZR20,

Více

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

AUDI originální příslušenství - model A3 Cabriolet, S3 Cabriolet

AUDI originální příslušenství - model A3 Cabriolet, S3 Cabriolet AUDI originální příslušenství - model A3 Cabriolet, S3 Cabriolet Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8V0071496 8Z8 Hliníkový litý disk v 5ramenném 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 designu,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Příslušenství Audi A5 Sportback/A5 Coupé/A5 Cabriolet

Příslušenství Audi A5 Sportback/A5 Coupé/A5 Cabriolet Audi Náskok díky technice A5 AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.cz Platný od července 200 Tištěno v Německu 092/500.52.5 Vyobrazené automobily jsou zčásti vybavené zvláštní výbavou za příplatek. U jednotlivých

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

AUDI originální příslušenství - model A6 Allroad quattro

AUDI originální příslušenství - model A6 Allroad quattro AUDI originální příslušenství - model A6 Allroad quattro Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 4G9071498 8Z8 Hliníkový litý disk, v 5-ti dvouramenném designu, sada 4 ks 7 J x 18, pro pneumatiky

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

AUDI originální příslušenství - model Q7 nové 2016 (Gen.2)

AUDI originální příslušenství - model Q7 nové 2016 (Gen.2) AUDI originální příslušenství - model Q7 nové 2016 (Gen.2) Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 9,5J x 21 ET31, pro pneumatiky Hliníkový litý disk v 10ramenném 4M0071491 LT7 285/40 R21 109Y

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q3 Sport 1.4 TFSI Model Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena 1 056 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO2: 136 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

Ceník Audi originálního příslušenství Nové Audi A7 Sportback

Ceník Audi originálního příslušenství Nové Audi A7 Sportback Nové Audi Sport & Design Produkty style Interiér Nožní opěrka a kryty pedálů z ušlechtilé oceli Upozornění: 4K1064205A 5 237 Kč Pro vozidla s automatickou převodovkou doporučujeme, aby montáž provedl odborník/specializovaný

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

A6 allroad 3.0 TDI quattro

A6 allroad 3.0 TDI quattro A6 allroad 3.0 TDI quattro Model A6 allroad 3.0 TDI quattro Celková cena 1 854 700,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 646 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.6 l/100km Emise CO2: 149 g/km

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 046 200,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

Příslušenství Audi A3/A3 Sportback/A3 Cabriolet

Příslušenství Audi A3/A3 Sportback/A3 Cabriolet Audi Náskok díky technice AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.cz Platný od července 200 Vyobrazené automobily jsou zčásti vybavené zvláštní výbavou za příplatek. U jednotlivých obrázků se mohou vyskytnout

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Příslušenství Audi A3 A3 Sportback. Originální příslušenství

Příslušenství Audi A3 A3 Sportback. Originální příslušenství A3 Příslušenství Audi A3 A3 Sportback Audi Originální příslušenství Individuálněji vpřed. S Audi originálním příslušenstvím. Jedinečný design, přesvědčivá dynamika, intuitivní funkčnost nové Audi A3 a

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/02 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 2 062 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 CO g/km 2 1 546 900,-

Více

Ceník Audi originálního příslušenství A1 Sportback

Ceník Audi originálního příslušenství A1 Sportback Sady výbavy Ozdobná fólie gekon 4L0064317 Y9B 818 Kč černá Brillant Ozdobná fólie gekon 4L0064317 Z7G 818 Kč stříbrná Florett Dekorační fólie kruhy Audi 8W0064317D 982 Kč stříbrná Florett Dekorační fólie

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 1 862 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 409 900,- 0,- Vnější

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 886 20 Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 123 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá Ibis

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč Avensis - sedan 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní systém Zábavní systém uživatelský

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více

AUDI originální příslušenství - model Q3

AUDI originální příslušenství - model Q3 AUDI originální příslušenství - model Q3 Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8U0071497 8Z8 Hliníkový litý disk s 5 dvojitými 6,5 J x 17, pro pneumatiky 215/60 R paprsky, sada 4ks 17, barva

Více

AUDI originální příslušenství - model Q7 (Gen.2)

AUDI originální příslušenství - model Q7 (Gen.2) AUDI originální příslušenství - model Q7 (Gen.2) Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 4M0071498 8Z8 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, stříbrný 8J x 18 ET28, pro pneumatiky 255/60 R18

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/09 Platnost od: 9.2.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace

Více

Originální příslušenství Audi. A3 Sportback

Originální příslušenství Audi. A3 Sportback Originální příslušenství Audi A3 Sportback Originální příslušenství Audi. Individualita. Exkluzivita. Originalita. Pohyb je fascinující téma, které dokáže nadchnout většinu lidí. Originální příslušenství

Více

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen.

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen. Verso 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/01 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Hotspot - WiFi Navigační systém GO Navigační systém GO Plus JBL premium

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 4.11.2018 Crafter KOMUNIKACE TRANSPORT 000063212 DAB+ sada pro digitální příjem rádia pro dodatečnou instalaci, jen pro rádia s funkcí RDS-text 6 840

Více

Ceník Audi originálního příslušenství Q8

Ceník Audi originálního příslušenství Q8 Sport & Design Produkty style Interiér Vstupní LED kruhy Audi 4G0052130A 3 437 Kč pro vozidla se vstupním osvětlením LED Sady výbavy Ozdobná fólie gekon 4L0064317 Y9B 818 Kč černá Brillant Ozdobná fólie

Více

Ceník Audi originálního příslušenství A5/ S5 Sportback, Coupé a Cabriolet

Ceník Audi originálního příslušenství A5/ S5 Sportback, Coupé a Cabriolet Sport & Design Produkty style Interiér Nožní opěrka a kryty pedálů z ušlechtilé oceli Upozornění: 8W1064205A 5 237 Kč Pro vozidla s automatickou převodovkou vhodné pouze pro vozidla s automatickou převodovkou

Více

Přehled příslušenství FORD RANGER

Přehled příslušenství FORD RANGER PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD RANGER 2006 2011 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD RANGER 2006 2011 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy Zadní přepravní

Více

Ceník Audi originálního příslušenství A5/ S5 Sportback, Coupé a Cabriolet

Ceník Audi originálního příslušenství A5/ S5 Sportback, Coupé a Cabriolet Sport & Design Produkty style Interiér Nožní opěrka a kryty pedálů z ušlechtilé oceli Upozornění: 8W1064205A 5 237 Kč Pro vozidla s automatickou převodovkou vhodné pouze pro vozidla s automatickou převodovkou

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 768 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

AUDI originální příslušenství - model A4 Limuzína, S4 Limuzína

AUDI originální příslušenství - model A4 Limuzína, S4 Limuzína AUDI originální příslušenství - model A4 Limuzína, S4 Limuzína Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8W0071496 8Z8 Hliníkový disk, 5 V-ramen 7Jx16 ET35, stříbrný, pro pneu 205/60 R16 92H 5

Více

Ceník Audi originálního příslušenství A6 Limuzína a A6 Avant

Ceník Audi originálního příslušenství A6 Limuzína a A6 Avant Sport & Design Produkty style Interiér Nožní opěrka a kryty pedálů z ušlechtilé oceli Upozornění: 4K1064205A 5 237 Kč Pro vozidla s automatickou převodovkou doporučujeme, aby montáž provedl odborník/specializovaný

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GD0TY15 A6 Avant 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 826 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva:

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 375 300 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Příslušenství PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Nová Kia Venga otevírá celý nový svět možností. Díky jejímu výraznému dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle dlouhému rozvoru náprav získáváte

Více

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

A6 3.0 TDI quattro. A6 3.0 TDI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- A6 3.0 TDI quattro Model A6 3.0 TDI quattro Celková cena 2 108 400,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 132 CO g/km 2 1 479 900,- 0,- Vnější

Více

AUDI originální příslušenství - model A5 Coupe, S5 Coupe

AUDI originální příslušenství - model A5 Coupe, S5 Coupe AUDI originální příslušenství - model A5 Coupe, S5 Coupe Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7,5 J x 17, pro pneumatiky 225/50 Hliníkový litý disk, v 5ramenném 8T0071497A 8Z8 R17 a 225/55

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více