Podlysáci sezóna 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Podlysáci sezóna 2015"

Transkript

1 Podlysáci sezóna 2015 Týmově jsme se letos představili pouze na domácím štafetovém závodě Adrenalin Cup. Na start se postavilo jen 30 týmů, ale i tak se na Ostravici sešla skvělá konkurence! Sestavení týmu na letošní 19. ročník Adrenalin Cupu nebylo vůbec jednoduché. Tradiční opory se omluvily, a tak bylo třeba sehnat náhrady a pokusit se opět zabojovat o TOP 10. Opět jsme startovali jako tým RUMA SPORT, tentokrát se třemi nováčky, kteří na Adroši startovali poprvé! A jak to nakonec dopadlo? Tým se umístil na hezkém 10.místě, stejně jako v roce O výsledek se zasloužili: Běh: Jan Zemaník 6.místo Paraglide: Peter Kalabus 11.místo MTB: Adam Pilčík 13.místo Kajak: Petr Binčík 11.místo

2 Jan Zemaník Oproti loňsku jsem startoval na méně závodech, pozitivem je, že se krom jediného (Ice Trail Tarentaise) všechny docela povedly. Z těch nejvíce povedených výsledků byla asi Zegama Aizkorri (21. místo), Orobie Ultra Trail (2.místo), Salomon Slezský maraton (1.místo) a několik předních umístění na domácím STRC!Nepovedlo se rozhodně francouzské ITT a do budoucna určitě na podobném závodě startovat nebudu. Velká škoda, že jsem onemocněl těsně před Limone, tam se myslím, dal udělat dobrý výsledek, jelikož mi to docela běhalo, ale takový je sport Zegama-Aizkorri 21.místo Těžko hledat známější a prestižnější skyrunningový závod než jakým je španělská Zegama. Horský maraton pověstný hlavně ohromnou diváckou kulisou, kterou těžko najdete na nějakém jiném běžeckém závodě. Dostat se na start tohoto slavného závodu je pro běžného smrtelníka skoro nemožné, na pár stovek losovaných čísel připadá několik tisícovek zájemců!jakožto nadšenec do horského běhání jsem i já samozřejmě snil o tom, že si Zegamu jednou zaběhnu. To, že se mi to povedlo už letos, bylo velké štěstí, protože závod byl tentokrát jako Mistrovství Evropy ve Skyrunningu a díky české skyrunnningové asociaci se podařilo zajistit několik startovních čísel.

3 Ice Trail Tarentaise DNF Na Ice Trail jsem se hodně těšil, spojení horského závodu s pohybem po ledovci se mi hodně líbilo. Na vysokou nadmořskou výšku jsem se snažil připravit jak ve Vysokých Tatrách, tak i při hypoxickém tréninku. Bohužel to na pořádný výsledek nestačilo a z Francie jsem si odvezl DNF a zkušenost, že pokud chce člověk na podobném závodě uspět (ne jen ho dojít) je potřeba několikatýdenní a kvalitní vysokohorské přípravy. Na podobnou přípravu však není čas a hlavně ani peníze, takže podobné akce nejsou prozatím nic pro mě Gran Trail Orobie 2.místo Vzkaz od pořadatelů který mi v lednu přišel byl docela stručný: ahoj Jane, přijeď v létě do Bergama na první ročník našeho závodu, dáme ti zdarma startovné, ubytování a přispějeme ti na cestu. Nedalo se odmítnout a závod jsem si hned zařadil do termínovky, takové pozvánky totiž nechodí každý den! Do Bergama navíc létají nízkonákladové společnosti přímo z Prahy, takže jsem si naplánoval, krátký a rychlý výlet do Itálie, který se nakonec ukázal jako velice úspěšný! Salomon Slezský maraton 1.místo Svůj letošní start, dohromady už čtvrtý na Slezském maratonu jsem proměnil stejně jako vloni ve vítězství! V podstatě klaplo úplně všechno, tak jak jsem si naplánoval. Příjemné bylo také počasí, které bylo tak akorát běžecké a velkým bonusem byl také můj cílový čas 3:09 hod, který mě příjemně překvapil. Vždyť oproti loňsku jsem ho zlepšil o bezmála 13 minut a to jsem závěr už jen vyklusával!

4 Kompletní výsledky Běh okolo Olešné 2.místo Běh Hrádkem 4.místo Night Run Ostrava 2.místo Zegama-Aizkorri 21.místo Běh mezi náměstími 2.místo Dolní Morava (STRC) 4.místo Adrenalin Cup 6.místo (běh) Ice Trail Tarentaise DNF City-Trail Ostrava (STRC) 5.místo Gran Trail Orobie 2.místo Salomon Slezský maraton 1.místo Beh na Skalnaté pleso 5.místo Blanenská desítka 5.místo Ještěd (STRC) 1.místo Ondřejnická 15 (STRC) 2.místo Běh přes motolské jamky (STRC) 17.místo Velká kunratická 26.místo Silvestrovský běh Hrabovou 4.místo

5 Jakub Zemaník Začátek roku byl ve znamení přípravy na blížící se halové závody. Celý měsíc jsem trénoval a absolvoval dvoutýdenní soustředění tradičně na Štrbském plese. Kromě běžeckých tréninků jsem využil i příhodných sněhových podmínek a naběhal jsem část přípravy na běžkách. Od začátku února jsem začal závodit v hale. Týden po návratu z Tater jsem si zaběhl 1500m v Bratislavě a o tři dny později jsem si na Veřejných závodech v Praze zaběhl osobní rekord v skoro sólo závodě na 3000m (8:16min.). O další čtyři dny jsem běžel 1500m ve Vídni, kde jsem dosáhl času 3:56 min. Následovalo MČR mužů a žen v hale, kde jsem vyhrál 3000m (8:20min.) a na 1500 jsem doběhl na 4. místě v osobáku (3:53min.) Tím pro mě skončila krátká, avšak z mého pohledu vydařená halová sezona. V březnu následoval týden odpočinku a příprava na MČR v krosu. Jako test jsem běžel Slezanský kros, kde jsem vyhrál. Bohužel jsem pár dní před republikou onemocněl a nakonec neběžel. Po pár dnech jsem se dostal z nejhoršího a pomalu začal klusat.

6 V dubnu mě čekalo 24 denní soustředění v Itálii. Prvních deset dnů jsme byli v Ressii, v nadmořské výšce kolem 1500 m n. m. a poté jsem se přesunuli do Melaga, které bylo o něco výše (1800m n.m.) Začátek května je ve znamení prvních startů na dráze. Mým cílem bylo pokusit se zaběhnout limit na ME do 23 let na m, který byl 30:20 min. Jediná možnost ovšem byla na republikovém šampionátu v Ústí nad Orlicí. Tempo na limit jsem držel cca 6 km, pak jsem se trápil a doběhl na 4. místě v čase 30:52 min. Rychle jsem se oklepal z nezdaru a hned dalším závodem jsem si vylepšil os. rekord na 5000m (14:30min.). Následovala domácí Zlatá tretra a start na 1500 m, kde jsem opět posunul hranici os. rekordu na 3:51,51 min. V červnu jsem měl možnost běžet kvalitní mítink v německém Regensburgu, kde jsem startoval na 5000m. Toho jsem využil a opět jsem si zlepšil os.rekord, tentokrát na 14:15 min. S časem jsem byl ohromně spokojený a nekazil mi to ani fakt, že mi utekl limit na ME do 23 let. Tento čas mi zajistil nominaci na ME družstev v řeckém Heraklionu, který leží na ostrově Kréta. Ještě předtím jsem pomohl svému týmu vítězstvím na 3000m na 2. kole Extraligy v Kladně. V Heraklionu mě čekala těžká evropská konkurence a hlavně teplo, které tam panovalo. K tomu se přidalo pochybení ze strany rozhodčích, kterým se popletli kola a my běželi o kolo víc, ale vyválčil jsem 9. místo a 4 body pro českou reprezentaci. Posledním závodem měsíce pak bylo MČR mužů a žen na dráze, kde vybojoval 4. místo na 1500m.

7 Poté jsem si dal odpočinkové období, abych načerpal nových sil a odebral jsem se znovu do Tater na Štrbské pleso, kde jsem strávil 14 dní. Dole panovaly vedra, ale na horách bylo skvěle. Za celý rok jsem byl necelé 2 měsíce na horách ve výšce 1300 m n. m. a výš, což považuji za nesmírně důležitý aspekt přípravy a do budoucna bych chtěl strávit více času tréninkovými kempy ve vyšších nadmořských výškách. V srpnu jsem si zazávodil ještě na dráze, která vyvrcholila na MČR družstev mužů a žen, kde SSK Vítkovice získaly bronzovou medaili. Na konci září jsem se vydal do Běchovic se vcelku slušnou formou, kterou jsem zúročil a zvítězil v čase 30:50 min. Po Běchovicích jsem si dal opět volnější období, které jsem prokládal klusy, chozením po horách či kolem. Opět se ozvaly úpony achilovky, tak jsem začal s rehabilitací. Po odpočinku jsem směřoval vše k Mistrovství Evropy v krosu, což byl pro mě vrchol podzimu. Tréninkové období jsem prokládal starty na závodech. Zkusil jsem si kopcovitý kros v Praze - Běh přes Motolské jamky, kde jsem si doběhl pro brambory. Následovalo vítězství na nejpopulárnějším severomoravském závodě, Hornické desítce a na nominačním závodě na ME v krosu v Horažďovicích. Posledním testem před,,evropou,, bylo Mistrovství Polska v krous ve Sprotawě. Tady běžela velká konkurence v čele s bývalým juniorským mistrem Evropy Szymonem Kulkou, ale dokázal jsem se zde umístit na hezkém 4. místě.

8 V prosinci jsem odcestoval s reprezentací do francouzského Hyeres, kde mě čekala 8 km trať na místní dostihové dráze a poprvé v kategorii do 23 let. Zde jsem zaběhl životní závod a v silné evropské konkurenci doběhl na 15. místě. To byl také poslední velký závod roku Na konci roku jsem startoval ještě na tradičním Silvestrovském běhu v Ostravě-Hrabové, kde jsem vyhrál a vylepšil traťový rekord skoro o minutu! Sezonu hodnotím velice kladně, splnil jsem si skoro vše, co jsem chtěl. Jediná věc se kterou jsem nebyl spokojený, byla desítka na dráze. Vyjma nemoci a nějaké té rýmičky se sezona obešla bez vážnějších zdravotních problémů za což jsem rád.

9 Anna Zemaníková První běžecké úspěchy a sbírání zkušeností v atletickém oddílu TJ Slezan Frýdek-Místek. Mistrovství Moravy a Slezska v přespolním běhu 8. místo (2015) Mistrovství České republiky v krosu 13. místo (2015)

10 Adéla Lojkásková Adéla je velkým talentem Ostravického sportu, věnuje se atletice a od začátku roku 2016 se stala také naším novým členem. Její osobní rekord ve skoku vysokém činí 171 cm!!! Mistrovství České repulibliky v hale 1.místo (2015)

11 V roce 2015 jsme spustili nový web na nové adrese V roce 2015 byla podniknuta expedice do Afriky na její nejvyšší vrchol Kilimanjaro.

12

JAN ZEMANÍK - SEZÓNA 2014

JAN ZEMANÍK - SEZÓNA 2014 JAN ZEMANÍK - SEZÓNA 2014 Základem úspěchu byla povedená zimní přípava bez nemocí a zranění. Kvalitu tréninků také ovlivnilo počasí, byla mírná zima a dalo se toho hodně odběhat i v místěch, kde by to

Více

Vyhodnocení 2015 Plány 2016

Vyhodnocení 2015 Plány 2016 Vyhodnocení 2015 Plány 2016 www.ondrejfejfar.cz Atletika, běh do vrchu, SKYRUNNING Ondřej Fejfar Jmenuji se Ondřej Fejfar a již přes deset let se věnuji běhu na vrcholové úrovni. S atletikou jsem začínal

Více

TERMÍNOVKA 2017 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2017 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Ú N O R LEDEN Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov 2.1.2017 Župní přebor ve skoku o tyči - Opava 14. až Mistrovství MaS ve vícebojích a v chůzi (Ostrava Vítkovice) 15.1.2017 17.1.2017 Athletics Indoor

Více

TERMÍNOVKA 2018 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2018 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. ZEN Ú N O R L E D E N Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov neděle 7. 1. Zahajovací závody J, D, M, Ž (Ostrava) 13. až 14.1. Mistrovství MaS ve vícebojích a v chůzi (Ostrava Vítkovice) 20., 21. 1. Krajské

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

Výroční zpráva KV ARENA TEAM 2015

Výroční zpráva KV ARENA TEAM 2015 Výroční zpráva KV ARENA TEAM 2015 Obsah Obsah KV Arena Team 1 Finanční souhrn za rok 2015 2 Přehled závodů 3 Foto KV Arena Team 5 Str. 01 KV Arena Team KV Arena Team Kdo jsme? Tento tým je složený ze zaměstnanců

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Předtím, než začnu psát o jednom konkrétním závodu Českého halového poháru, rád bych vzpomněl na ty, které tomu ostravskému předcházely a shrnul výkony všech lhenických

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Historie OK Dobříš se píše od roku 2011, kdy vznikl jako nový sportovní klub se zaměřením na sporty v přírodě, především orientační běh. Cílem zakladatelů OK Dobříš

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Oddíl OK Dobříš se zaměřuje na sporty v přírodě, zejména orientační běh. Věnujeme se především dětem, do jednotlivých aktivit a závodů se ale často zapojují i jejich

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014 Obsah 1. Název projektu 2. Předkladatel a vedoucí projektu 3. Personální zajištění činnosti SCM v roce 2014

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo V nové sezóně 2016 se zvýšil počet členů v žákovských kategoriích na 16. V této sezóně navštívil Biatlonklub Říčany 8 závodů. Nová sezóna je tu! Tak rychle z tělocvičny

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí LYŽAŘSKÝ ODDÍL Lyžařský oddíl T.J. Sokol Klášterec vznikl před 100 lety, od 70. let minulého století se věnoval především běžeckému

Více

TERMÍNOVÁ LISTINA 2018

TERMÍNOVÁ LISTINA 2018 TERMÍNOVÁ LISTINA 2018 HALA, DRÁHA, BĚHY MIMO DRÁHU, CHUZE Zlínský kraj /k 1.3.2018/ Březen 1.-4. MISTROVSTVÍ SVĚTA BIRMINGHAM 3. Běh na 2 míle Zlín - Příluky 3.-4. Mistrovství ČR žáků a žákyň Ostrava

Více

6.z. ZBP ZNOVÍN KROS Znojmo

6.z. ZBP ZNOVÍN KROS Znojmo 6.z. ZBP ZNOVÍN KROS Znojmo 16.01.2011 Na polovinu ledna až nebývale teplé a téměř jarní počasí přilákalo na start Znovín krosu v Gránickém údolí téměř 60 běžců v hlavním závodě a 6 účastníků běhu pro

Více

Skupina dospělých. Slavia Hradec Králové 2012

Skupina dospělých. Slavia Hradec Králové 2012 Skupina dospělých Slavia Hradec Králové 2012 MČR DRUŽSTVA 2012 7. místo 28. místo Disk Ligy Česká liga klubů: 5. místo Česká liga štafet: D21: 5. místo H21: 20. místo Licence pro rok 2013 E: Jedličková

Více

Rekordní vítězství na závěr

Rekordní vítězství na závěr Rekordní vítězství na závěr Poslední letošní ligové kolo se uskutečnilo v sobotu 24. srpna v Hradci Králové za příjemného atletického počasí. Zřejmě vlivem prázdnin a hezkého počasí se na startu objevil

Více

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914 Název projektu Projekt Podkrkonošského sportovního centra mládeže v orientačním běhu (dále PSCM) Příjemce projektu Orientační klub OK Jilemnice Masarykovo náměstí 12 514 01 Jilemnice IČO 49294288 Garant

Více

Hodnocení závodů Krajské mistrovství Vysočiny

Hodnocení závodů Krajské mistrovství Vysočiny Hodnocení závodů Krajské mistrovství Vysočiny Termín závodů: 21. 22. května 2016 Místo závodů: Jihlava, Žďár nad Sázavou bazén 25m Trenér: Míchal Vítek, Radka Bártová, Radka Štanclová O víkendu 21. 22.

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Soustředění dorostenců a dorostenek pro rok 2011. V disciplínách požárního sportu pro Karlovarský Kraj

Soustředění dorostenců a dorostenek pro rok 2011. V disciplínách požárního sportu pro Karlovarský Kraj Soustředění dorostenců a dorostenek pro rok 2011 V disciplínách požárního sportu pro Karlovarský Kraj V loňském roce připravila Česká federace požárního sportu pro jednotlivce a kolektivy dorostenců a

Více

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 10.2 2011 do 9:00 příjezd a ubytování 9:30 18:00 trénink 11.2 2011 9:00 18:00 trénink 12.2 2011 9:00-18:00 trénink 13.2 2011 9:00-15:00 trénink

Více

TERMÍNOVÁ LISTINA 2018

TERMÍNOVÁ LISTINA 2018 TERMÍNOVÁ LISTINA 2018 HALA, DRÁHA, BĚHY MIMO DRÁHU, CHUZE ský kraj /k 4.4.2018/, oprava /k 17.5.2018/ Duben 7. Mistrovství ČR v chůzi na 20 km mužů a žen Poděbrady Příluky 11. Atletická středa 12. Štafetový

Více

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC s k u p i n a jméno rok narození oddíl (navrhovatel) sport 1 Marek Smejkal 1992 MGC Olomouc, z.s. minigolf 1 David Kvapil 200 TJ Sokol sportovní šerm (specializace fleret) 1 Jan Vachutka 2005 TJ Sokol

Více

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Hodnocení účasti družstva lyžařského orientačního běhu na Hrách 8. zimní olympiády dětí a mládeže České republiky 1. Příprava sportovců Lyžařský orientační

Více

KONDICE. Půlmaraton, závod pro všechny nejen běžce specialisty

KONDICE. Půlmaraton, závod pro všechny nejen běžce specialisty Půlmaraton, závod pro všechny nejen běžce specialisty 38 PŮLMARATON. JIŽ TA PŮLKA V NÁZVU MŮŽE PRO MNOHÉ BĚŽCE ZNAMENAT MÉNĚ VÝZNAMNOU VZDÁLENOST. PŘESTO ZÁVOD NA 21 097,5 METRU LÁKÁ SPOUSTU VYTRVALCŮ.

Více

Moravia High Jump Tour-Hustopečské skákání Jablonecká hala 2015 Jablonec nad Nisou

Moravia High Jump Tour-Hustopečské skákání Jablonecká hala 2015 Jablonec nad Nisou PŘEDBĚŽNÁ TERMÍNOVÁ LISTINA 2015 (stav k 20. říjnu 2014) HALA Leden 5. Akademické mistrovství ČR Praha-Strahov 7. 1. halová středa Jablonec nad Nisou 9. 1. veřejné závody PAS Praha-Strahov 10. Přebor Středočeského

Více

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů RYBAŘENÍ NA LETIŠTI 7. - 11. září se v polském městě Leszno, za účasti 13 států, konalo Mistrovství Evropy seniorů v rybolovné technice. ČR na ME vyslala dvě družstva, jedno mužů 6 členné a jedno žen 3

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss.

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss. Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou Hodnocení sezóny 2014 www.stalak-devoss.cz Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad Kněžnou Tým STALAK DeVOSS

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

Remerx Merida Team Kolín.

Remerx Merida Team Kolín. Remerx Merida Team Kolín Shrnutí sezóny 2013 Závodníci Remerx-Merida Teamu Kolín se opět výrazně prosadili na vrcholných domácích soutěžích, za poslední rok získali 18 medailí z MČR ve všech cyklistických

Více

OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV

OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV v sezóně 2012/2013 28. 11. 2013 Expozice času orientační běh Michal Bořánek 1. místo - Zimní liga 2012/2013 v kategorii H14 1. místo - mistr Hanácké oblasti/olomouckého

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. Zlatá tretra, spousta talentů a zdolaná osmitisícovka. Ostrava, 20/12/2012

TISKOVÁ ZPRÁVA. Zlatá tretra, spousta talentů a zdolaná osmitisícovka. Ostrava, 20/12/2012 TISKOVÁ ZPRÁVA Ostrava, 20/12/2012 Zlatá tretra, spousta talentů a zdolaná osmitisícovka První příčky téměř ve všech soutěžích sbírala vítkovická atletika i neslyšící sportovci. Své zástupce mělo SSK také

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

K O N C E P C E P Ř Í P R A V Y ŠTÁTNEJ ŠPORTOVEJ REPREZENTÁCIE V RÁDIOVÉM ORIENTAČNÍM BĚHU PRO ROK 2011

K O N C E P C E P Ř Í P R A V Y ŠTÁTNEJ ŠPORTOVEJ REPREZENTÁCIE V RÁDIOVÉM ORIENTAČNÍM BĚHU PRO ROK 2011 Štátná športová reprezentácia Slovenskej republiky v rádiovom orientačnom behu Wolkrova 4 851 01 Bratislava e mail: szr@szr.sk www.rob.sk K O N C E P C E P Ř Í P R A V Y ŠTÁTNEJ ŠPORTOVEJ REPREZENTÁCIE

Více

PROFIL MANAŽERA ( aktualizováno 31.12.2014 )

PROFIL MANAŽERA ( aktualizováno 31.12.2014 ) PROFIL MANAŽERA ( aktualizováno 31.12.2014 ) Manažerem sportovního klubu SC MARATHON PLZEŇ je zakladatel klubu Ing.Vlastimil ŠROUBEK ( nar. 21.8.1961 ), který po několikaleté přestávce začal po roce 2000

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 V roce 2015 bylo ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska registrováno 54 794 dětí a mládeže ve věku 3 18 let. Zajímavý je rovněž ukazatel zapojení

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2016-7 2.1 verze Mgr. Jan Srb N O M I N A C E D O R E P R E Z E N T A Č N Í H O D R U Ž S T V A 1. senioři A tým: přímí kvalifikanti na OH nebo plavci s umístěním do 8.

Více

Jitka BURIÁNOVÁ Lukáš PATERA Lenka FICKOVÁ

Jitka BURIÁNOVÁ Lukáš PATERA Lenka FICKOVÁ ATLETIKA Vítáme Vás na Sportovním gymnáziu Pardubice. Říká se, že atletika je královnou sportů a je tomu skutečně tak. Je v ní takový rozsah disciplín, že se v ní mohou úspěšně uplatnit jedinci menšího

Více

nimž se české týmy technicky zlepšily a také se toho mnoho dozvěděly o opravování chyb a rozhodování turnajů. V Olomouci soutěžilo dohromady osm týmů

nimž se české týmy technicky zlepšily a také se toho mnoho dozvěděly o opravování chyb a rozhodování turnajů. V Olomouci soutěžilo dohromady osm týmů Pony-games cup 2016 V letošním roce proběhl seriál soutěží, který byl určen dětem na ponících a byl pojmenován Pony-games cup 2016. Jeho celoročními sponzory byly firmy Equiservis a Fitmin, mediálním partnerem

Více

Poskytnutí účelových dotací v rámci dotačního programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji pro rok 2015. IČ žadatel právní forma název projektu

Poskytnutí účelových dotací v rámci dotačního programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji pro rok 2015. IČ žadatel právní forma název projektu Strana 1 Poskytnutí účelových dotací v rámci dotačního programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji pro rok poř. č. ev. č. IČ žadatel právní forma název projektu 1. S 21/ 25842374 SPORT MLADÝCH, o.p.s.

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2013 Provozování Sportovního centra mládeže v OB Moravskoslezský kraj za rok 2013

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2013 Provozování Sportovního centra mládeže v OB Moravskoslezský kraj za rok 2013 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2013 Provozování Sportovního centra mládeže v OB Moravskoslezský kraj za rok 2013 Třinec, listopad 2013 OBSAH 1. Název projektu 2. Příjemce projektu 3. Garant projektu 4. Seznam závodníků

Více

Plány na rok 2013. OK Dobříš

Plány na rok 2013. OK Dobříš Plány na rok 2013 OK Dobříš Rozdělení dětí do skupin Zelenáči Žluťásci Červená elitní skupina Dotazy, omluvy aj. ke svému dítěti řešte nejlépe přímo s jeho trenérem/kou Zelenáči Začátečníci Předškolní,

Více

Zpráva odboru Rybolovné techniky za rok 2017

Zpráva odboru Rybolovné techniky za rok 2017 Zpráva odboru Rybolovné techniky za rok 2017 Rok 2017 můžeme nazvat rokem přelomovým, protože prvně v historii středočeské rybolovné techniky jsme měli reprezentanty jak mezi juniory (Václav Calta), tak

Více

MARTINA ZVĚŘINOVÁ (CZE)

MARTINA ZVĚŘINOVÁ (CZE) DANA ŠAFKA-BROŽKOVÁ (CZE) Závody světového poháru v Liberci beru jako druhý vrchol sezony, hned po letošním MS ve Francii. Vždycky je fajn, když se běží světové závody v tvé zemi, je tam pak lepší atmosféra,

Více

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Vánoční oddílový pohár 2011 http://www.zs-husova.tabor.cz/webg/ 1 Hodnocení roku V roce 2011 cvičilo 40 žáků a 8 trenérů. Největší část žlenské základny tvoří

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Nominační kritéria pro MS 2016 Švédsko

Nominační kritéria pro MS 2016 Švédsko Český svaz orientačního běhu REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO DOSPĚLÝCH Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov tel.: +420 732445679, repreob.hyperlink.cz Nominační kritéria pro MS 2016 Švédsko 1. FILOZOFIE NOMINACE:

Více

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Ú N O R LEDEN TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov 2.1.2016 Župní přebor ve skoku o tyči - Opava 9.,10.1.2016 Slezská laťka (Opava) 11.1.2016 Akademické

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Autor: Standa standak Komínek, 15. 7. 2008 13:34 Druhým vozem Škoda Fabia WRC, který si svoji premiéru odbyl na Německé rally 2005, byl vůz s pořadovým číslem

Více

Jaroměř Josefov 13. duben 2013

Jaroměř Josefov 13. duben 2013 PŘEBOR ČESKÉ OBCE SOKOLSKÉ V PŘESPOLNÍM BĚHU 2013 PŘEBOR KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2013 ZÁVOD ISCAREX CUP 2013 Jaroměř Josefov 13. duben 2013 Pořadatel : TJ Sokol Jaroměř atletický oddíl

Více

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 POŘADATEL : SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ : TJ Tatran Sedlčany

Více

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Vážení sportovní přátelé, Dovolte mi, abych ve stručnosti zhodnotil uplynulou soutěžní sezonu, která pro nás opět byla velmi úspěšná. Hlavně díky Vaší podpoře dosáhla

Více

Zpráva o činnosti oddílu Marathon Team Klimkovice v roce 2007

Zpráva o činnosti oddílu Marathon Team Klimkovice v roce 2007 Zpráva o činnosti oddílu Marathon Team Klimkovice v roce 2007 Obsah: 1. Výsledky zimní běžkařské části 2. Výsledky letní cyklistické části 3. Výsledky ostatních soutěží 4. Ostatní činnosti oddílu 5. Závěrečné

Více

Motivace do závěru sezony? Kunratická pod 15

Motivace do závěru sezony? Kunratická pod 15 Motivace do závěru sezony? Kunratická pod 15 TEXT: JOSEF SMETANA DALI JSTE DESÍTKU POD ČTYŘICET MINUT? VYTĚŽTE Z DŘINY JEŠTĚ VÍCE A ZABĚHNĚTE SI POPULÁRNÍ VELKOU KUNRATICKOU POD PATNÁCT! JEJÍCH 3 100 METRŮ

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Dne 15. března 2017 proběhlo za účasti 17 studentů sdružených do 6 týmů školní kolo Dějepisné soutěže gymnázií ČR a SR. Tato dějepisná

Více

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA Příloha N 072 MMČR družstev Extraliga - Přebor družstev 1. Liga.doc - 28 - PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA N 072. 1 N 072. 2 N 072. 3 N 072. 4 N 072. 5 N 072.

Více

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí)

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) 1. ADAM ONDRA, TJ Tesla Brno Lezec, který jako první v historii dosáhl titulu mistra světa v kategorii bouldering a v lezení na obtížnost.

Více

Nominační kritéria pro MS 2017 Estonsko

Nominační kritéria pro MS 2017 Estonsko ČESKÝ SVAZ ORIENTAČNÍCH SPORTŮ Reprezentační družstvo dospělých OB Zátopkova 100, 16900 Praha 6 - Břevnov M: +420 732445679, http://reprezentace.orientacnibeh.cz Nominační kritéria pro MS 2017 Estonsko

Více

14th WMRA International Youth Cup Mountain Running

14th WMRA International Youth Cup Mountain Running 14th WMRA International Youth Cup Mountain Running 14. WMRA MEZINÁRODNÍ POHÁR MLÁDEŽE V BĚHU DO VRCHU /NAHORU/?.?.2019? /? SP v běhu do vrchu mládeže v roce 2019. Regule soutěže WMRA Podle regulí WMRA

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou.

Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou. Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou. Letošní 38. ročník mezinárodních závodů žactva o ČOKOLÁDOVOU CENU v neděli 6. října 2013 ve frenštátském Areálu můstků

Více

TERMÍNOVÁ LISTINA 2018

TERMÍNOVÁ LISTINA 2018 TERMÍNOVÁ LISTINA 2018 (schválená předsednictvem ČAS 17. října 2017, stav k 24. říjnu 2017) Leden HALA 9. 1. Olympcup Praha-Stromovka 10. 1. halová středa Jablonec nad Nisou 12. 1. veřejné závody PAS Praha-Strahov

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2015

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2015 Obsah 1. Název projektu 2. Předkladatel a vedoucí projektu 3. Personální zajištění činnosti SCM v roce 2015

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

Nominační kritéria pro MS 2014 Itálie

Nominační kritéria pro MS 2014 Itálie Český svaz orientačního běhu REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO DOSPĚLÝCH Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov tel.: +420 732445679, repreob.hyperlink.cz Nominační kritéria pro MS 2014 Itálie 1. FILOZOFIE NOMINACE:

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

ANALÝZA VÝKONNOSTI BĚHU NA 48 HODIN V HALE

ANALÝZA VÝKONNOSTI BĚHU NA 48 HODIN V HALE ANALÝZA VÝKONNOSTI BĚHU NA 48 HODIN V HALE Josef MICHÁLEK - Jan CACEK - Zuzana HLAVOŇOVÁ - Jiří ŠMITÁK FSpS MU Brno, Česká republika Klíčové slova : ultramaraton, rychlost běhu, srdeční frekvence RESUMÉ

Více

Natrénujte. na první desítku TRÉNINK

Natrénujte. na první desítku TRÉNINK Natrénujte na první desítku CHYSTÁTE SE NA SVŮJ PREMIÉROVÝ ZÁVOD? IDEÁLNÍ METOU PRO ZAČÁTEČNÍKY JE BĚH NA 10 KILOMETRŮ. PŘIHLASTE SE NA NĚKTEROU Z DESÍTEK A PŘIPRAVTE SE NA NI V PRŮBĚHU LÉTA. NABÍZÍME

Více

NA JARNÍ REPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ V ROCE 2017 MÁME DESET POSTUPŮ

NA JARNÍ REPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ V ROCE 2017 MÁME DESET POSTUPŮ NA JARNÍ REPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ V ROCE 2017 MÁME DESET POSTUPŮ Deset postupových míst pro náš kraj a totální propad kraje Vysočina, který v republikovém mistrovství nebude mít vůbec žádné zastoupení tak

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh. Hodnocení činnosti TSM za rok 2017

Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh. Hodnocení činnosti TSM za rok 2017 Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh Hodnocení činnosti TSM za rok 2017 Hradec Králové, 26.11.2017 Seznam členů TSM v roce 2017 jméno skupina TSM kategorie oddíl 1. Bendák Jan A

Více

Závěrečná zpráva projektu

Závěrečná zpráva projektu Závěrečná zpráva projektu Sportovní centrum dětí v orientačním běhu Sportovní o.p.s Praha, listopad 2013-1 - Obsah závěrečné zprávy: a) Název projektu b) Příjemce projektu c) Garant projektu d) Seznam

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

* Vítáme Vás na Sportovním gymnáziu Pardubice. Říká se, že atletika je

* Vítáme Vás na Sportovním gymnáziu Pardubice. Říká se, že atletika je * Vítáme Vás na Sportovním gymnáziu Pardubice. Říká se, že atletika je královnou sportů a je tomu skutečně tak. Je v ní takový rozsah disciplín, že se v ní mohou úspěšně uplatnit jedinci menšího i vyššího

Více

Mistrovství ČR mužů a žen na dráze

Mistrovství ČR mužů a žen na dráze Mistrovství ČR mužů a žen na dráze Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje AC Moravská Slavia Brno spolek Datum 26.7.2019-27.7.2019 Místo Brno (stadion Pod Palackého vrchem, Technická 3013/, 612 00

Více

Český badminton v letech srpna 2019 Český badminton v letech

Český badminton v letech srpna 2019 Český badminton v letech Český badminton v letech 2020 2024 19. srpna 2019 Český badminton v letech 2020-2024 1 Je třeba udělat zásadní změny! Realita českého badmintonu? - Od kategorie U17 a výše se projevují technické/taktické

Více

Antuka Tour. Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí

Antuka Tour. Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí Antuka Tour Antukové turnaje amatérských družstev MB a okolí 19.6.2010, Sokolovna-antuka 8 družstev, 1. ročník: V So 19.6. se sešlo 8 amatérských družstev na 1. ročníku antukového letního turnaje Antuka

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL

VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL Historického úspěchu dosáhli reprezentanti našich škol na republikovém přeboru škol, když ve dvou kategoriích jsme dosáhli na medaile: v kategorii

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech

TISKOVÁ ZPRÁVA. Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech TISKOVÁ ZPRÁVA Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech Historicky první Světový pohár v triatlonu budou 3. září hostit Karlovy Vary. Triatlonový víkend a akce CITY TRIATHLON Karlovy Vary nabídne

Více

Nominační kritéria pro MS 2013 Vuokatti, Finsko

Nominační kritéria pro MS 2013 Vuokatti, Finsko Český svaz orientačního běhu REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO DOSPĚLÝCH Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov tel.: +420 732445679, repreob.hyperlink.cz Nominační kritéria pro MS 2013 Vuokatti, Finsko 1. FILOZOFIE

Více

Blansko, 24. října 2015 20. ročník. Půlmaraton Moravským krasem

Blansko, 24. října 2015 20. ročník. Půlmaraton Moravským krasem Blansko, 24. října 2015 20. ročník Půlmaraton Moravským krasem Historie Půlmaratonu Moravským krasem Historie běhu sahá až do roku 1958. Tehdy se konal silniční běh v délce 25 km, startovalo se od Spartaku

Více

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC Když jsem zjistil, že se do naší školy hlásí loňský vítěz Silového čtyřboje ZŠ Pavel ŠVEC ze Základní školy v Židlochovicích, který před rokem v naší tělocvičně dokázal udělat

Více

ZPRAVODAJ 3/2017 SEKCE OŠTĚPU SCM

ZPRAVODAJ 3/2017 SEKCE OŠTĚPU SCM ZPRAVODAJ 3/2017 SEKCE OŠTĚPU SCM 1 Zpravodaj sekce oštěp SCM - 08 / 2017 Hvězdné házení Domažlice 2017 pátek 15.září 2017, stadion Střelnice v Domažlicích Atletický mítink podporovaný naší sekcí SCM -

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa

Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa propozice: Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa Dne: út 4. července 2017 Místo: Ročník: 25. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Popis trati: Blansko Lomnice u Tišnova OBL, (ČAU Ultracup 2017, Poco

Více

Výroční zpráva Klub orientačního běhu Tretra Praha za rok 2016

Výroční zpráva Klub orientačního běhu Tretra Praha za rok 2016 Klub orientačního běhu Tretra Praha za rok 2016 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Klubu orientačního

Více

Mistrovství středočeského kraje v kuželkách

Mistrovství středočeského kraje v kuželkách Mistrovství středočeského kraje v kuželkách Ve dnech 18.-19. února proběhlo na kuželně KK Akuma Kosmonosy Mistrovství Středočeského krajského kuželkářského svazu kategorie mužů v disciplíně 2 x 120HS.

Více

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 POŘADATEL: SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ: TJ Tatran Sedlčany - oddíl kanoistiky DATUM KONÁNÍ: 7.

Více

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání I.) REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO JUNIORŮ Projekt přípravy reprezentačního družstva juniorů na rok 2010-2011 je směřován k úspěšné reprezentaci České republiky na hlavních soutěžích MEJ Bělehrad Srbsko, MSJ Lima

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2014 Provozování Sportovního centra mládeže v OB Moravskoslezský kraj za rok 2014

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2014 Provozování Sportovního centra mládeže v OB Moravskoslezský kraj za rok 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2014 Provozování Sportovního centra mládeže v OB Moravskoslezský kraj za rok 2014 Třinec, listopad 2014 OBSAH 1. Název projektu 2. Příjemce projektu 3. Garant projektu 4. Seznam závodníků

Více

Zpráva o činnosti Plaveckého oddílu Laguna Třebíč za rok 2013

Zpráva o činnosti Plaveckého oddílu Laguna Třebíč za rok 2013 Zpráva o činnosti Plaveckého oddílu Laguna Třebíč za rok 2013 1. Plavecký oddíl Laguna Třebíč Plavecký oddíl Laguna Třebíč v roce 2013 měl celkem 118 členů / z tohoto počtu bylo 46 aktivních plavců,kteří

Více