Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.impulshk.cz/videosalon"

Transkript

1

2 Ceny soutěže cena v každé žánrové kategorií s postupem do celostátního kola Čestná uznání s postupem do celostátního kola a bez postupu CENA HEJTMANA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Fotoaparát s Full HD videem Sony NEX CENA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ZA KAMERU - PETRA PRIMY Videokamera Sony Full HD CENA SONY CENTER HK - za zajímavý tvůrčí počin mladých autorů Hifi sluchátka s MP3 CENA DIVÁKŮ Kompaktní fotoaparát Sony Cybershot

3 Filmová soutěž poprvé v novém sále městské knihovny Po mnoha letech strávených v ústraní na Novém Hradci Králové, se krajská soutěž neprofesionální filmové tvorby pro Královéhradecký kraj s titulem Český videsalon stěhuje do centra východočeské metropole. Klání nejlepších filmů regionu proběhne v moderních a přívětivých prostorách Knihovny města Hradce Králové, v jejím projekčním sále. Postupová přehlídka každoročně nabídne ty nejlepší filmy z kraje pestré žánrové skladby, inspirativní a naučné rozborové seáře a porotu složenou výhradně z profesionálů oboru. Za poslední roky se krajské kolo v Hradci Králové, co se týče počtu i kvality filmů, vyšvihlo na úplnou špičku v České republice. Program soutěže pátek :00 Prezence účastníků 16:00 Zahájení a I.blok soutěže (90 ) 18:00 II.blok soutěže (90 ) 20:00 Rozborový seář sobota :00 Prezence účastníků 09:00 III.blok soutěže (60 ) 10:30 IV.blok soutěže (90 ) 12:00 Přestávka na oběd 13:30 V.blok soutěže (60 ) 15:00 VI.blok soutěže (60 ) 16:30 Rozborový seář 18:00 Přestávka na večeři 19:00 Vyhlášení výsledků a zakončení soutěže SKÝ Porota VIDEOSALON soutěže Předseda prof. Rudolf Adler, režisér, FAMU Praha Členové MgA. Jan Peml, mistr střihu, Praha Doc. Martin Štoll, Ph.D., režisér a dramaturg, Fakulta soc.věd UK, Praha Jan Vlnas, student katedry kamery FAMU Praha Mgr. Jarmila Šlaisová, tajemnice poroty

4 Porota soutěže Mgr. Jarmila Šlaisová Mgr. Jarmila Šlaisová byla ředitelkou Střediska amatérské kultury Impuls od jeho založení v roce 1990 do konce roku Současně působila jako odborný pracovník pro obor amatérský film. V roce 1993 podpořila založení Východočeského volného sdružení pro amatérský film a video, které se významně podílelo na akcích pořádaných střediskem Impuls pro filmaře regionu východních Čech včetně za získávání finančních prostředků z grantů od různých přispěvatelů. V roce 1994 se podílela na přípravě a zajištění světového filmového festivalu UNICA v Hradci Králové. Pravidelně se podílela na organizování krajských postupových přehlídek pro filmaře regionu východních Čech, nejprve pro kraje Královéhradecký a Pardubický, od roku 2005 pro Kraj Královéhradecký s otevřeným přístupem autorů z jiných regionů. Po dobu působení ve středisku Impuls spolupracovala na organizaci řady domácích i zahraničních festivalů, kterých se také účastnila. Iniciovala vznik festivalu krátkých filmů Cinema Open, který se koná v Hradci Králové. Důležitou součástí jejího působení ve středisku Impuls bylo zajištění nabídky kvalitního vzdělávání v oboru filmu pro všechny generace. Byla garantem 11. běhů odborného kurzu Škola audiovizuální tvorby s akreditací MŠMT. Podílela se na zpracování metodiky vzdělávání pro učitele a pedagogy Filmová/audiovizuální výchova a tvorba. Dlouhodobě bylo otevřeno konzultační středisko pro filmaře pro podporu zkvalitnění jejich filmové tvorby. Velkou část práce věnovala péči o mladé filmaře, pro které byla určena filmová školička, dnešní Filmový klub Junior. Podílela se také na filmovém vzdělávání pro dospělé filmaře či pedagogy škol otevřené pro zájemce z celé České republiky. V současné době spolupracuje s pořadateli Náchodské prima sezony jako garant 8. ročníku studentské filmové soutěže.

5 Od roku 2014 působí na Institutu komunikačních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy (FSV UK).

6 Pátek 25.dubna 2014 I.blok Program soutěžní projekce 16:00-17:30 Paralela 01 Vladimír Brok 13 reportáž a Železný brod Přednáška senátora Štětiny o podobnosti dění na Ukrajině a v Čečensku 02 Na hraně Jiří Česák a Martin Mercl Pardubice Jak dobře znáte svého partnera? 6 03 V Melounovém Cukru 9 experiment Gabriela Palijová Police nad Metují Jemně vykreslená filmová báseň s nevšedním pohledem na svět a postavení člověka v něm založená na úryvku z knížky V Melounovém Cukru Richarda Brautigana To je mé jméno. Lukáš Báchor Elixír mládí 5 04 Jiří Matějka 05 Kontakt Jak sme začínali 07 Praotec Čech Kvasice Svůj preparát nazval elixírem mládí, a není se co divit. Díky němu a vitamínu C si totiž sám vyléčil plotýnky, spravil všechny zuby, zlikvidoval alergie. 4 Rekonstrukce Bílé věže 3 reportáž a Šimon Štefanides Rychnov nad Kněžnou Jiří Horák Tato nejznámější česká Rekonstrukce Bílé věže pověst byla natočena pro pohledem z náměstí v reprezentační večer České Hradci Králové. republiky na mezinárodním kempu v německém Schierke v roce Panna Pepinka a hvězdička Reportáž z veletrhu pracovních příležitostí na Univerzitě Pardubice. Vladimír Císař a Lenka Císařová Kutná Hora Každý máme někde ve vesmíru svoji hvězdičku. Film podle povídky Přemysla Ruta. 4 reportáž a 14 reportáž a Pardubice Karel Pokorný Nová Paka Pustnoucí objekt zrušené hrnčírny v Nové Pace málem okupovali bezdomovci, ale díky sponzorům a obětavosti brigádníků byl přebudován na mateřskou školu pro 30 dětí. 6 animovaný film 10 Gradac 2013 Vladimír Kaláb 24 Záznam z dovolené s tématickou jižanskou hudbou.

7 II.blok 18:00-19:30 Čertův mlýn 11 Jiří Česák 11 Pardubice Pohádka na motivy tradičních českých dětských knih, kde dobro vítězí nad zlem a čáry. 12 Těžký život rytířů Johan Cestr 2 animovaný film Krátký animovaný film vzniklý při tvorbě na ZUŠ Habrmanova v roce A na příště čtvrtky 13 a vodovky Lenka Císařová 7 reportáž a Kutná Hora Návštěva jednoho výtvarného kurzu, jehož účastnice mají sice školní léta dávno za sebou, nikoliv však chuť tvořit a něco nového se učit VCR Maturitní film: 7 Cesta kolem světa Šimon Štefanides Rychnov nad Kněžnou Téma maturitního plesu bude cesta kolem světa, demokraticky odhlasovala naše třída. A teď, když tak rád natáčíš, tak nám na tohle téma určitě uděláš film, že jo? 14 Takové normální závody 2 animovaný 3 videoklip Vojtěch Řehák Nová Paka Daniela Fialová, Jindra Eflerová Česká Skalice Film je věnován dlouholetým Zamilovaný pár nachází autokrosovým závodům v kazetu VCR a vytvoří si z novopacké Štikovské rokli ní imaginární kameru na kterou natáčí svůj den. 17 Architecture 18 2 animovaný on a plate Naše bábina malovací 15 Tereza Kráčmarová Lázně Bělohrad Vladimír Císař Kutná Hora Krátký animovaný film, Dokument o životě a díle který nám představí malířky a ilustrátorky Marie významné světové Fischerové Kvěchové. Film památky z trochu jiného si všímá především jejího pohledu. vztahu ke Kutné Hoře. 19 Tour De Torpedo Miroslav Trudič 3 videoklip Náchod Reportáž v groteskním duchu o mužích s nelétajícími stroji. 20 Moje boje Anna Košťálová 11 Hoděšovice Film Moje boje je árním portrétem mladého hradeckého desetibojaře Jana Doležala. Ukazuje, jak se potýká nejen se sportovními disciplínami, ale i každodenními boji teenagera.

8 II.blok 18:00-19:30 21 Rook - Drop In 22 Osudová dovolená Vojtěch Koblížek Pardubice Drop v muzice představuje něco co tě po dlouhym nájezdu vystřelí do vesmíru. Dropin je místo kam si jdeš pro čistý jehly... 3 videoklip 14 Tereza Kolaříková Byla by to vcelku pěkná rodinná dovolená. Ale opravdu si ji všichni užívají? A kolik členů rodiny se z ní vrátí? 23 Skadarské jezero Jiří Horák 4 videoklip Dovolená 2013 a návštěva Skadarského jezera. Cena diváků Hlasujte v ceně diváků a vyhrajte tričko soutěže! Napište svého favorita na lístek, připojte své jméno a vhoďte do osudí u prezence. Na vyhlášení výsledků bude vylosován výherce.

9 Sobota 26.dubna 2014 III.blok Výstava 24 Jiří Horák 11 Reportáž z vernisáže v Dobrušce. 25 Program soutěžní projekce 09:00-10:00 Podzim v Černíkovicích 4 reportáž Vladimír Locker Černíkovice Poetika podzimního období objektivem kamery v bydlišti autora. Přiznání 3 26 Šimon Štefanides Rychnov nad Kněžnou Hodina před půlnocí, stále ještě rok Rozhodl jsem se, že na Nový rok odpoledne odhalím všem na Facebooku své tajemství. Vladimír Císař Zdeněk Sršeň Vesnická zabíjačka 8 27 trochu jinak 28 Dveře 29 Dům holubí 30 S blechou na vrchol Jaromír Schejbal Rychnov nad Kněžnou Zabíjačka v jiném pojetí 10 6 Kutná Hora Dveře - dřevěné, papundeklové, jezdící... Pomyslné dveře v životě či ve světě. Za všemi něco je a všechny se před námi buď otevírají či zavírají. 15 reportáž a Vamberk Blecha je slangový výraz pro nejmenší modely lodí s elektromotorem. Mistrovství světa v se koná od roku Poslední mistrovství bylo v blegickém Gentu. Reprezentanti z Čech se v konkurenci neztratili. Jaroslav Černý Opočno Co se odehrává v holubníku i mimo něj. Výchova holoubat, milování, strach z dravců a další radosti i strasti chovných opeřenců.

10 IV.blok Živý orloj 31 v Krásném Lese Vladimír Brok 20 Železný brod O tom, jak si lidé i o Vánocích dovedou hrát. 32 Bůvolí závody aneb dva starty a jeden cíl Miroslav Trudič 10:30-12:00 5 reportáž a Náchod Závody statného dobytka z exotické krajiny. Givy 4 33 David Balda videoklip Druhý oficiální videoklip hradecké kapely Moment z rukou mladého filmaře. Stínidla 34 Jakub Voves 10 experiment Police nad Metují Mladý Jeremiáš se po práci vrací domů a za dveřmi jeho bytu ho čeká podivná situace. 35 Záblesky Fantazie 36 Suchý Důl, Vojtěch Řehák 5 animovaný č.p. 1, Šolcovna 11 Nová Paka Miroslav Šolc Police nad Metují Dokument o zemědělské usedlosti rodu Ticháčků. Film Záblesky Fantazie je o myšlení lidí, jejich zkreslených představách a také o tom, že některé věci se velké a zlé jen zdají. Quiet Silence 3 37 Johan Cestr videoklip Videoklip natočený v roce Vystihuje atmosféru nočního Hradce Králové jako klidnějšího města. Naučná stezka 38 Jiří Horák 14 Autor nás provede s kamerou zajímavou naučnou stezkou našeho kraje Multitasking Testament umírající lípy 9 8 Karel Pokorný Nová Paka Martin Bohadlo Imaginární výpověď jedné z 1140 lip, které nechal vysadit v Jičíně v roce 1632 velkovévoda Albrecht Václav Eusebius z Valdštějna, nutí i současníky k zamyšlení, jak zlidštit památky středověku. Vysokov Multitasking je více běžících procesů (aplikací) najednou. Mezi jednotlivými aplikacemi, které běží na pozadí, se můžete libovolně přepínat a vždy je najdete tak, jak jste je zanechali.

11 V.blok 13:30-14:30 Kovotour 3 41 Jiří Horák reportáž a 26 to je něco úžasnýho... Zuzana Dobiášová Praha Dokument se zabývá relativně novou možností pro terálně nemocné pacienty, v klidu, důstojnosti, s veškerou péčí dožít svůj život doma v kruhu svých blízkých. 3 8 Krátká reportáž s hudbou z exotické dovolené. Vladimír Luňáček Videoklip punkové skupiny. Doma, 42 War in your heart videoklip Jacob, já a siréna Jan Vondráček Praha Starší z bratrů ubytuje svého mladšího bratra do svého obydlí před nejistým nebezpečím z nebe. 45 Jak jsem potkal kamení 10 Zdeněk Strouhal Trutnov Putování po historických kamenných cestách v Krkonoších. Obscene 46 Extreme Festival 2012 Marek Čtvrtečka 3 reportáž a Trutnov Reportáž z festivalu té nejextrémnější muziky. Dva v jednom 7 47 Šimon Štefanides Rychnov nad Kněžnou Na mladou ženu a jejího otce dopadl smutek. Její manžel ale rodinnou tragédii nebere tak úplně vážně, a v trochu nevhodnou chvíli se nechává unášet na vlnách české vynalézavosti.

12 VI.blok 15:00-16:00 Gedeon Majunke: 8 48 architekt Tater Kérka 3 49 videoklip Jakub Hromádko Skalsko Lukáš Báchor Pardubice Obrazový o tvorbě Oficiální videoklip kapely slovenského architekta The Háro Gedeona Majunkeho, který na přelomu 19. a 20. století vytvořil velkou část architektonického dědictví Vysokých Tater. 15 reportáž a 5 50 Began se vrací 51 Rozkoš Rescue 2013 Jaromír Schejbal Rychnov nad Kněžnou Reportáž o soutěži chladnokrevných koní. Miroslav Trudič reportáž a Náchod Dechberoucí reportáž z velkého cvičení záchranných složek na Rozkoši. Osud z komiksu Radek Hochman V městském parku se sejde pětice navzájem se neznajících lidí, kteří se do něj vydávají z různých pohnutek. Stejně jako jejich osudy i jejich představy se zdánlivě náhodně protnou a vyústí v cosi nečekaného. Dežaví po česku 53 5 videoklip Jaroslav Doleček Rychnov nad Kněžnou Dežaví po česku aneb neodbytný pocit něčeho už dříve prožitého, viděného i slyšeného.

13 Abecední seznam autorů Na krajské filmové postupové přehlídce soutěží celkem 39 autorů s 53 filmy. Autor Místo Báchor Lukáš Pardubice Balda David Bohadlo Martin Vysokov Brok Vladimír Železný Brod Cestr Johan Císař Vladimír Kutná Hora Císařová Lenka Kutná Hora Černý Jaroslav Opočno Česák Jiří Pardubice Čtvrtečka Marek Trutnov Dobiášová Zuzana Praha Doleček Jaroslav Rychnov nad Kněžnou Fialová D., Eflerová J. Česká Skalice Hochman Radek Horák Jiří Hromádko Jakub Skalsko Kaláb Vladimír Karel Pokorný nová Paka Koblížek Vojtěch Pardubice Kolaříková Tereza Košťálová Anna Hoděšovice Kráčmarová Tereza Lázně Bělohrad Locker Vladimír Černíkovice Luňáček Vladimír Matějka Jiří Kvasice Palijová Gabriela Police nad Metují Pokorný Karel Nová Paka Řehák Vojtěch Nová Paka Schejbal Jaromír Rychnov nad Kněžnou Sršeň Zdeněk Vamberk Strouhal Zdeněk Trutnov Šolc Miroslav Police nad Metují Štefanides Šimon Rychnov nad Kněžnou Trudič Miroslav Náchod Vondráček Jan Praha Voves Jakub Police nad Metují

14 Statistiky soutěže Zastoupení snímků v žánrových kategoriích Dokumentární snímky 14 Reportáže a 12 Hrané snímky 11 Animované snímky 5 Experimentální snímky 2 Videoklipy 9 Nejvyšší četnost soutěžících v Královéhradeckém kraji 7 Nová Paka 3 Police nad Metují 3 Rychnov nad Kněžnou 3 Trutnov 2 Soutěžní příspěvky autorů dle nejvyšší četnosti Jiří Horák 5 Šimon Štefanides 4 Miroslav Trudič 3 Vladimír Císař 3 Lukáš Báchor 2 Vladimír Brok 2 Johan Cestr 2 Jiří Česák 2 Vojtěch Řehák 2 Jaromír Schejbal 2

15 Celostátní soutěž neprofesionální filmové tvorby ČR Český Videosalon ročník Malá scéna a Kulturní dům Ústí nad Orlicí Celostátní soutěž neprofesionální filmové tvorby ČR Zlaté Slunce ročník Malá scéna a Kulturní dům Ústí nad Orlicí

16 Tento projekt je realizován za finanční podpory Královéhradeckého kraje, statutárního města Hradce Králové a Ministerstva kultury ČR

Krajská soutěž amatérských filmů 2014 Český videosalon 2014

Krajská soutěž amatérských filmů 2014 Český videosalon 2014 Krajská soutěž amatérských filmů 2014 Český videosalon 2014 Krajská soutěž neprofesionální filmové tvorby za Královéhradecký kraj se konala poslední dubnový víkend v příjemném prostředí Knihovny města

Více

Filmová soutěž Královéhradeckého kraje

Filmová soutěž Královéhradeckého kraje O kině 3D KINO LUNÍK Červený Kostelec se 26. června 2012 po digitalizaci a rekonstrukci interiéru znovuotevřelo široké veřejnosti. Do sálu kina jak na stěny, tak i na strop byl namontován špičkový akustický

Více

Z á p i s. Omluveni: Vladimír Pejřil, JUDr. Libuše Růčková, PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: Vladimír Pejřil, JUDr. Libuše Růčková, PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Program jednání: Z á p i s z 33. jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 10. listopadu 2011 od 13 hodin v budově Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Přítomni:

Více

WWW.IMPULSHK.CZ/VIDEOSALON

WWW.IMPULSHK.CZ/VIDEOSALON WWW.IMPULSHK.CZ/VIDEOSALON Filmová soutěž poprvé v Novém Městě nad Metují Krajská fi lmová soutěž je zde a přináší sebou několik inovativních změn. Tou hlavní je, že akce se stěhuje z krajského města

Více

KRAJSKÁ SOUTĚŽ AMATÉRSKÝCH FILMŮ

KRAJSKÁ SOUTĚŽ AMATÉRSKÝCH FILMŮ 2 / 2013 Z P R A V O D A J V Ý C H O D O Č E S K Ý C H F I L M A Ř Ů KRAJSKÁ SOUTĚŽ AMATÉRSKÝCH FILMŮ K r á l o v é h r a d e c k ý k r a j 11. - 12. května 2013 COUNTRY CLUB LUCIE HRADEC KRÁLOVÉ 2468-2483

Více

i CH ČESKÝ VIDEOSALON 66. ročník 13. DUBNA 2019 KINO LUNÍK ČERVENÝ KOSTELEC Krajská filmová soutěž pro Královéhradecký kraj

i CH ČESKÝ VIDEOSALON 66. ročník 13. DUBNA 2019 KINO LUNÍK ČERVENÝ KOSTELEC Krajská filmová soutěž pro Královéhradecký kraj v Y B e C T il F i CH m ČESKÝ VIDEOSALON 2019 66. ročník 13. DUBNA 2019 KINO LUNÍK ČERVENÝ KOSTELEC KR H S Z m N Krajská filmová soutěž pro Královéhradecký kraj ČESKÝ VIDEOSALON 2019 66. ročník 13. DUBNA

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

Týdenní rozvrh FAMU 2018/19 zimní semestr

Týdenní rozvrh FAMU 2018/19 zimní semestr Týdenní rozvrh FAMU 208/9 zimní semestr Katedra dokumentární tvorby. ročník bakalářského studia 09:50-0 0:40- :30-2 2:20-3 3:0-3 4:00-4 4:50-5 5:40-6 6:30-7 7:20-8 8:0-8 9:00-9 9:50-20 20:40-2 Úvod do

Více

náv tûva prezidenta âeské republiky Václava Klause a paní Livie Klausové v Královéhradeckém kraji

náv tûva prezidenta âeské republiky Václava Klause a paní Livie Klausové v Královéhradeckém kraji Prezident07_brozura120x120p.qxd 30.3.2007 11:22 Stránka 1 náv tûva prezidenta âeské republiky Václava Klause a paní Livie Klausové v Královéhradeckém kraji 10. 12. dubna 2007 Oficiální program Prezident07_brozura120x120p.qxd

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 1. týden 21. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1

Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1 Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1 U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 2 2 7 5 2 4 Turistický průvodce

Více

Filmová soutěž Královéhradeckého kraje

Filmová soutěž Královéhradeckého kraje Filmová soutěž Královéhradeckého kraje Vítáme vás v Kině 70 v Novém Městě nad Metují, kde druhým rokem po sobě proběhne krajská filmová soutěž Český videosalon 2016. Akce oproti loňsku musela navýšit projekční

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka

http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka http://www.hc-kladno.cz/cz/jagruv-gol-roku-i-pateruv-hlas-na-festivalu-klapka Jágrův gól roku i Paterův hlas na festivalu Klapka 20.02.2013 - Kladenský festival amatérského a nekomerčního filmu Klapka

Více

Kandidátní listina. Česká strana sociálně demokratická ... Název politické strany. 1. PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. 37 let VŠ pedagog, proděkan fakulty

Kandidátní listina. Česká strana sociálně demokratická ... Název politické strany. 1. PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. 37 let VŠ pedagog, proděkan fakulty Kandidátní listina pro volby do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje konané ve dnech 7. a 8. října 2016 Česká strana sociálně demokratická... Název politické strany Kandidáti: 1. PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D.

Více

Na start zveme všechny závodníky i ryzí amatéry, kteří si chtějí zkusit, kolik mají sil na konci letní sezony.

Na start zveme všechny závodníky i ryzí amatéry, kteří si chtějí zkusit, kolik mají sil na konci letní sezony. TJ Sokol Klášterec nad Orlicí, Kašparova chata na Adamu a CYKLO JanoušekŽamberk pořád ají u příležitosti oslav 100 let Sokola v Klášterci nad Orlicí, na závěr cyklistické sezony veřejnou "Horskou časovku"

Více

Zpráva o soutěži videí Technika kolem mne, 2017

Zpráva o soutěži videí Technika kolem mne, 2017 Zpráva o soutěži videí Technika kolem mne, 2017 Pražská vědeckotechnická společnost, z. s. (PVTS) jako členská organizace ČSVTS (Český svaz vědeckotechnických společností) zorganizovala v roce 2017 soutěž

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Dospělí Východočeská divize kolo den datum sobota 2.5.2015 sobota 9.5.2015 sobota 23.5.2015 sobota 30.5.2015 sobota 13.6.2015 sobota 20.6.

Dospělí Východočeská divize kolo den datum sobota 2.5.2015 sobota 9.5.2015 sobota 23.5.2015 sobota 30.5.2015 sobota 13.6.2015 sobota 20.6. Dospělí 01 Východočeská divize kolo den datum TC Chrudim A 1. sobota 2.5.2015 18 27 36 45 Tenis Nová Paka A 2. sobota 9.5.2015 85 64 73 12 TC Dvůr Králové A 3. sobota 23.5.2015 28 31 47 56 LTC Pardubice

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 20. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. 12. 2014 od 12:30 hodin v restauraci Hotelu Vacek Pod věží Hradec Králové

Více

Český Videosalon poprvé v Novém Městě nad Metují

Český Videosalon poprvé v Novém Městě nad Metují Český Videosalon poprvé v Novém Městě nad Metují Tradiční krajská filmová soutěž pro Královohradecký kraj s názvem Český Videosalon se přesunula z Hradce Králové do Nového Města nad Metují. Za krásného

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 1. týden 21. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS 2006 JEDNOTLIVCŮ Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 29. duben 2006 Všeobecná ustanovení 1.

Více

Informace pro účastníky

Informace pro účastníky Informace pro účastníky Pěvecké soutěže Olomouc 2015 Základní umělecká škola Žerotín Olomouc, Kavaleristů 6, Rodičovské sdružení ZUŠ Žerotín Olomouc, Spolek pro komorní hudbu ve spolupráci s Moravským

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014) Brožury (větší letáky) Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Více

4. část - červen až srpen

4. část - červen až srpen Přílohy kroniky 2014 4. část - červen až srpen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( říjen 2014 ) 4. část - Strana 1 / celkem stran 30 Přílohu vytvořil : Martin Frank ( říjen 2014 ) 4. část -

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

34. Celostátn. při i AMG. Vlastivědn. dné muzeum a galerie

34. Celostátn. při i AMG. Vlastivědn. dné muzeum a galerie 34. Celostátn tní seminář knihovníků muzeí a galerií při i AMG Vlastivědn dné muzeum a galerie v České Lípě 7. - 9. záříz 2010 Městské muzeum Dobruška Zaměření: region Dobrušsko a okolí, digitalizování

Více

ZMĚNY AUTOBUSOVÝCH JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD

ZMĚNY AUTOBUSOVÝCH JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD ZMĚNY AUTOBUSOVÝCH JÍZDNÍCH ŘÁDŮ OD 9. 12. 2018 Vážení cestující, dovolujeme si Vás informovat o nejvýznamnějších změnách v autobusové dopravě v Královehradeckém kraji. Změny budou platit od neděle 9.

Více

TEMPLÁŘSKÉ SLAVNOSTI JSOU ZA DVEŘMI

TEMPLÁŘSKÉ SLAVNOSTI JSOU ZA DVEŘMI Tisková zpráva Dne: 9. srpna 2012 Místo: Vsetín Organizace: Město Vsetín a Muzeum regionu Valašsko, příspěvková organizace Zlínského kraje, Dům Kultury Vsetín, Agentura pro ekonomický rozvoj Vsetínska,

Více

DIVADELNÍ FESTIVAL. Zúčastněné soubory. Název souboru Město Země Počet Zřizovatel DS Jiráskova divadla Hronov ČR 13

DIVADELNÍ FESTIVAL. Zúčastněné soubory. Název souboru Město Země Počet Zřizovatel DS Jiráskova divadla Hronov ČR 13 Ročník 15 Datum 7. - 11. 3. 2012 Počet festval. dnů 5 Režie Naďa Gregarová Pořadatel Porota Obchodník s deštěm Krákorání na Krákorce Otylka Plynové lampy Makaphovy dary Hrobka s vyhlídkou Osm žen a přišel

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 ACADEMIA MERCURII SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, S.R.O. 547 01 NÁCHOD, SMIŘICKÝCH 740 ASPnet UNESCO VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Tel./fax: +420 426 893 E-mail: info@academiamercurii.cz, ptackova@academiamercurii.cz

Více

HTS 1 Umístění služeb HLAS

HTS 1 Umístění služeb HLAS tel cislo umisteni ulice umisteni CP umisteni CO umisteni mesto umisteni mestska cast umisteni PSC RUIAN 494377396 Štěpánovská 103 Albrechtice nad Orlicí Albrechtice nad Orlicí 51722 9687882 491520424

Více

Informace ze zdravotnictví Královéhradeckého kraje

Informace ze zdravotnictví Královéhradeckého kraje Informace ze zdravotnictví Královéhradeckého kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Hradec Králové 3 12.11.2002 Hospitalizovaní obyvatelé Královéhradeckého kraje na lůžkovém

Více

22. ročník celostátního festivalu studentské umělecké tvořivosti Náchodská Prima sezóna květen 2019

22. ročník celostátního festivalu studentské umělecké tvořivosti Náchodská Prima sezóna květen 2019 Program NPS 2019 22. ročník celostátního festivalu studentské umělecké tvořivosti Náchodská Prima sezóna 13. - 17. květen 2019 Pondělí 13. května 11.30 NAHLÉDNUTÍ DO NÁCHODSKÉ HISTORIE - pouliční divadlo

Více

35. seminář knihovníků muzeí a galerií AMG ČR

35. seminář knihovníků muzeí a galerií AMG ČR 35. seminář knihovníků muzeí a galerií AMG ČR K r á l o v é h r a d e c k ý k r a j 6. až 8. září 2011 Muzeum Těšínska, Český Těšín Česká Skalice Muzeum Boženy Němcové Maloskalická 47 552 03 Česká Skalice

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

neděle 8:00 MLŽ U13 DOMA FOTTUR JAROMĚŘ neděle 14:00 MLD U17 VENKU PŘÚ 1.FK Nová Paka FKJ sobota 9:00.

neděle 8:00 MLŽ U13 DOMA FOTTUR JAROMĚŘ neděle 14:00 MLD U17 VENKU PŘÚ 1.FK Nová Paka FKJ sobota 9:00. Termínová listina FK Jaroměř - JARO 2017 Datum Den Čas Družstvo D/V Kolo Domácí Hosté Poznámka Odjezd 14.01.17 sobota 10:00 MLD U17 DOMA FAINL 15.01.17 neděle 8:00 MLŽ U13 DOMA FOTTUR JAROMĚŘ 2004 15.01.17

Více

DIVADELNÍ FESTIVAL 2001

DIVADELNÍ FESTIVAL 2001 DIVADELNÍ FESTIVAL 2001 Ročník : 4 Datum : 15. - 18. března 2001 Počet festivalových dnů : 4 Konference : Naďa Gregarová a Petr Mědílek Režie : Naďa Gregarová a Petr Mědílek Pořadatel : MKS Č.Kostelec

Více

Celostátní síť pro venkov

Celostátní síť pro venkov Seminář k 5. kolu příjmu žádostí Programu rozvoje venkova Ing. Miroslava Stárková Krajský koordinátor Celostátní sítě pro venkov RO SZIF Hradec Králové je otevřenou komunikační platformou Programu rozvoje

Více

Pedagog a umění. pořádané k poctě významného výtvarného pedagoga a teoretika Josefa Vydry ( )

Pedagog a umění. pořádané k poctě významného výtvarného pedagoga a teoretika Josefa Vydry ( ) Katedra výtvarné výchovy Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci ve spolupráci s Katedrou dějin umění Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Vás zve na sympozium s mezinárodní

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze 11.3.2008 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D.,

Více

DOSPĚLÍ KRAJSKÉ PŘEBORY

DOSPĚLÍ KRAJSKÉ PŘEBORY DOSPĚLÍ VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR 1 TO SK Žamberk A 1 Baník Žacléř 1 TC Jevíčko 2 TO TJ Tesla Pardubice 2 LTC Nový Bydžov A 2 TK Ústí nad Orlicí B 3 TC Hořice A 3 TK Náchod 3 TK SB Světlá nad Sáz. 4 TC Dvůr

Více

Ve školním roce byly pro účely environmentálního vzdělávání uskutečněny následující akce:

Ve školním roce byly pro účely environmentálního vzdělávání uskutečněny následující akce: Ve školním roce 2016-2017 byly pro účely environmentálního vzdělávání uskutečněny následující akce: Výtvarná soutěž Příroda v obrazech, Týden na podporu a ochranu životního prostředí, tematicky zaměřené

Více

Úspěchy školního roku 2017/2018

Úspěchy školního roku 2017/2018 Úspěchy školního roku 2017/2018 15. ročník Písňové soutěže Bohuslava Martinů 2017 20. 22. 10. 2017, Gymnázium a Hudební škola hl. m. Prahy Pavel Janečka - 4. ročník zpěv 3. cena v kategorii II C K+G Pedagogické

Více

Termínová listina FK Jaroměř - JARO 2017 Datum Den Čas Družstvo D/V Kolo Domácí Hosté Poznámka Odjezd DOMA DOMA DOMA VENKU VENKU VENKU VENKU VENKU

Termínová listina FK Jaroměř - JARO 2017 Datum Den Čas Družstvo D/V Kolo Domácí Hosté Poznámka Odjezd DOMA DOMA DOMA VENKU VENKU VENKU VENKU VENKU Termínová listina FK Jaroměř - JARO 2017 Datum Den Čas Družstvo D/V Kolo Domácí Hosté Poznámka Odjezd 14.01.17 sobota 10:00 MLD U17 DOMA FAINL 15.01.17 neděle 08:00 MLŽ U13 DOMA FOTTUR JAROMĚŘ 2004 15.01.17

Více

SILVESTROVSKÝ BĚH - XXX. ročník

SILVESTROVSKÝ BĚH - XXX. ročník Tělocvičná jednota SOKOL, DDM Kostelec nad Orlicí SILVESTROVSKÝ BĚH - XXX. ročník konaný dne 31. prosince 2017 v Kostelci nad Orlicí Celkové pořadí 1 Král Vojtěch 1988 Severka Šumperk 20:01 2 Nechvíl Petr

Více

Z á p i s. František Kinský, Mgr. Pavel Kollert, Ivan Vodochodský, Mgr. Daniel Rada, František Staněk, Ing. Rudolf Šikula

Z á p i s. František Kinský, Mgr. Pavel Kollert, Ivan Vodochodský, Mgr. Daniel Rada, František Staněk, Ing. Rudolf Šikula Z á p i s z 24. jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 26.3.2015 od 13 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr.

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana Východočeský tenisový svaz vedoucí soutěží VČTS BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner projektu A. Všeobecná ustanovení

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

KELTSKÉ AKTIVITY JAKO PROSTŘEDEK K PROHLOUBENÍ VÝUKY

KELTSKÉ AKTIVITY JAKO PROSTŘEDEK K PROHLOUBENÍ VÝUKY KELTSKÉ AKTIVITY JAKO PROSTŘEDEK K PROHLOUBENÍ VÝUKY Bc. Anna Frantalová Občanské sdružení Boii o. s., Nasavrky Porada ředitelů základních škol, samostatných školních jídelen a pracovníků ORP 14. 15. 11.

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Brožury Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Cestujeme po

Více

SILVESTROVSKÝ BĚH - XXXI. ročník

SILVESTROVSKÝ BĚH - XXXI. ročník Tělocvičná jednota SOKOL, DDM Kostelec nad Orlicí SILVESTROVSKÝ BĚH - XXXI. ročník konaný dne 31. prosince 2018 v Kostelci nad Orlicí Celkové pořadí 1 Král Vojtěch 1988 Severka Šumperk 18:41 2 Bílek David

Více

Týden 17. 1. - 23. 1. 2015

Týden 17. 1. - 23. 1. 2015 správný cíl Vaší cesty Týden 17. 1. - 23. 1. 2015 Videomapping na Bílou věž O tradičním novoročním setkání v Hradci Králové nazvaném První den spolu jste jistě už všichni slyšeli. To letošní se však od

Více

Krajské sdružení ČSCH

Krajské sdružení ČSCH Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje Organizační řád CL L Organizační přehled 1) Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje (dále jen sdružení) je ve smyslu 9, odst. 3 a 22 stanov ČSCH dobrovolné

Více

ČESKÝ VIDEOSALON 2014 ZLATÉ SLUNCE 2014

ČESKÝ VIDEOSALON 2014 ZLATÉ SLUNCE 2014 Program ČESKÝ VIDEOSALON 2014 Z pověření Ministerstva kultury České republiky a pod záštitou ministra kultury Daniela Hermana p o ř á d a j í NIPOS-ARTAMA Praha, Město Ústí nad Orlicí, Klubcentrum v Ústí

Více

DIVADELNÍ FESTIVAL. Den Čas Diváků Tržba Diváků v sále , , ,

DIVADELNÍ FESTIVAL. Den Čas Diváků Tržba Diváků v sále , , , Ročník 14 Datum 3. - 6. 3. 2011 Počet festval. dnů 4 Režie Naďa Gregarová Pořadatel Porota MKS Č.Kostelec,DS NA TAHU, IMPULS H.Králové, Volné sdružení východočeských divadelníků Prof. Jan Císař, Prof.

Více

Silniční běh O pohár Sedloňova

Silniční běh O pohár Sedloňova Výsledková listina Silniční běh O pohár Sedloňova Ročník: 36. 30.9.2006 Kategorie A - Muži do 34 let 1. 4 Chmelík Josef 1973 Atletika Polička 00:34:36,00 2. 2 Erbs Dušan 1979 AC Pardubice 00:36:05,00 3.

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2007/08 zpracováno 19. 6. 2008 PODZIM 2007 20. 9. 2007 Koncert pro Městský úřad Litomyšl, Zámecké divadélko,

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018 1. týden 20. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS JEDNOTLIVCŮ 2012 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 18. únor 2012 Všeobecná ustanovení 1.

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Pardubická 78, 533 61 Choltice Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Knihovna městyse Choltice působí jako středisková pro 6 knihoven obvodu. Jedná se o knihovny: Veselí, Turkovice, Svinčany,

Více

OK Slavia Hradec Králové z.s.

OK Slavia Hradec Králové z.s. OK Slavia Hradec Králové z.s. Nad Rybníky 2053/4, Hradec Králové, 500 08, IČ 032 88 978 Výroční zpráva za rok 2016 Rok 2016 byl druhým celým rokem činnosti sportovního klubu. (Vznikl v roce 2014, kdy zároveň

Více

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 0 9 - Memoriál Zdeňka Kocmana

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 0 9 - Memoriál Zdeňka Kocmana Východočeský tenisový svaz vedoucí soutěží VČTS BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 0 9 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner projektu A. Všeobecná ustanovení

Více

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM ČERVEN 2013 Městské divadlo v Mostě VELKÁ SCÉNA 4.června úterý volné 19.00 hodin TŘI V TOM Jaroslav Vostrý Jsme tři, jsme v tom! Co teď?! Hra, která pro svou ztřeštěnost a vtipnost stále patří k nejoblíbenějším

Více

2581/21/7.1.4/2010 PROJEKTU: Pracovní list pro žáky 5. ročníku. Žáci doplňují neúplné věty, pracují s příruční mapou a vyřeší si křížovku.

2581/21/7.1.4/2010 PROJEKTU: Pracovní list pro žáky 5. ročníku. Žáci doplňují neúplné věty, pracují s příruční mapou a vyřeší si křížovku. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Jakubčovice nad Odrou okres Nový Jičín, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Martina Pajurková NÁZEV: VY_12_INOVACE_1.2.19.5._VL TÉMA: Vlastivěda- Královehradecký

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA PETROVICKÉ ZATÁČKY

VÝSLEDKOVÁ LISTINA PETROVICKÉ ZATÁČKY VÝSLEDKOVÁ LISTINA 4. ročníku hobby závodu v koloběhu, který je součástí 10. ročníku in-line bruslení pro širokou veřejnost na uzavřené komunikaci v Petrovických zatáčkách. PETROVICKÉ ZATÁČKY 4. srpna

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Press trip Baroko, 11. 14. 10. Ve dnech 11. 14. 10. 2017 jsme připravili ve spolupráci s agenturou CzechTourism pro novináře z Dánska a Holandska presstrip

Více

ve dnech 21. a 22. června 2007

ve dnech 21. a 22. června 2007 Katedra sociální pedagogiky Pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové www.uhk.cz a Asociace vzdělavatelů pedagogů volného času http://www.avpvc.zde.cz si Vás dovolují pozvat na 3. mezinárodní konferenci

Více

Financí je o čtvrtinu méně, ale neházíme flintu do žita

Financí je o čtvrtinu méně, ale neházíme flintu do žita Financí je o čtvrtinu méně, ale neházíme flintu do žita Eva Svobodová, Jana Benešová, Kateřina Hubertová Královéhradecký kraj 5 okresů: Hradec Králové, Jičín, Náchod,Rychnov nad Kněžnou a Trutnov 1 krajská

Více

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče Ilona B., Golčův jeníkov Jana B., Hustopeče Jaroslav B., Hustopeče Michaela B., Hustopeče Jiří F., Hradec Králové Anna F., Hradec Králové Barbora G., Kocbeře Aleš H.,

Více

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018 PROGRAM Překladatelská soutěž Susanny Roth 2018 České centrum Moskva vyhlašuje 5. ročník Mezinárodní překladatelské soutěže Susanny Roth, určené pro mladé překladatele z českého jazyka. Jejím cílem je

Více

VY_32_INOVACE_12_FILMOVÝ FESTIVAL ZLÍN_34

VY_32_INOVACE_12_FILMOVÝ FESTIVAL ZLÍN_34 VY_32_INOVACE_12_FILMOVÝ FESTIVAL ZLÍN_34 Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu: Zkvalitnění ICT ve slušovské škole Číslo projektu:cz.1.07/1.4.00/21.2400 Anotace:

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

PROSINEC KULTURNÍ AKCE

PROSINEC KULTURNÍ AKCE PROSINEC prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž.

Více

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací Co je CAMP? CAMP [kemp] je zkratka názvu Centra architektury a městského plánování, jehož hlavním posláním je zlepšit současnou podobu veřejné debaty o rozvoji Prahy. CAMP má sloužit nejen architektům,

Více

Z á p i s. Mgr. Ivana Kudrnáčová, PhDr. Tomáš Rybička, Ing. Milan Smolík, Bc. Lucie Barešová, Mgr. Martina Berdychová (v. z. Ing.

Z á p i s. Mgr. Ivana Kudrnáčová, PhDr. Tomáš Rybička, Ing. Milan Smolík, Bc. Lucie Barešová, Mgr. Martina Berdychová (v. z. Ing. Z á p i s z 2. jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Královéhradeckého kraje konaného dne 21.2.2017 od 14 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: MUDr. Zdeněk Fink,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2009 Účetní jednotka: Umělecká agentura Ambrozia při ZŠ Pouchov HK o.p.s. IČ: 27551008 K Sokolovně

Více

PROGRAM. 22. CELOSTÁTNÍ KONFERENCE O ÚZEMNÍM PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍM ŘÁDU Olomouc, října Téma: Připravované změny stavebního práva

PROGRAM. 22. CELOSTÁTNÍ KONFERENCE O ÚZEMNÍM PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍM ŘÁDU Olomouc, října Téma: Připravované změny stavebního práva 1. den konference ČTVRTEK 24. 10. 2019 9.00 10.00 Prezence účastníků I. BLOK: 10.00 11.30 10.00 11.30 Zhodnocení dosavadní spolupráce na úseku územního plánování a stavebního řádu mezi Slovenskou republikou

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 28.5.2009 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Alena Černá, CSc.,

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2014 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v

Více

Č.20. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt

Č.20. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt ZPRAVODAJ Vč DIVIZE Č.20 Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt 2.3.2019 Jedinou výhru hostí zařídil vedoucí Jičín B ve Dvoře a jelikož druhý Kostelec svůj zápas odložil, zvýšil svůj náskok na tři body. Jeden

Více

Výroční zpráva katedry kamery za rok 2010. A) Pedagogové katedry Profesoři: Prof. Jaromír Šofr, Prof Jiří Macák, Prof. Josef Pecák

Výroční zpráva katedry kamery za rok 2010. A) Pedagogové katedry Profesoři: Prof. Jaromír Šofr, Prof Jiří Macák, Prof. Josef Pecák Výroční zpráva katedry kamery za rok 2010 A) Pedagogové katedry Profesoři: Prof. Jaromír Šofr, Prof Jiří Macák, Prof. Josef Pecák Docenti: doc. MgA. Marek Jícha vedoucí katedry, doc. Mgr. Jiří Myslík zástupce

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 9.2.2009 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D.,

Více

Trať 020 Velký Osek Hradec Králové Choceň. Trať 021 Týniště nad Orlicí Letohrad, Častolovice Solnice

Trať 020 Velký Osek Hradec Králové Choceň. Trať 021 Týniště nad Orlicí Letohrad, Častolovice Solnice Změny železničních jízdních řádů od 9. 12. 2018 V neděli 9. prosince 2018 začne na železnici platit nový jízdní řád. Mezi nejvýznamnější změny, které ovlivní cestující v Královéhradeckém kraji, patří přímé

Více

Žádost o podporu kinematografie

Žádost o podporu kinematografie evidenční číslo projektu (vyplňuje Státní Fond kinematografie) název projektu název dotačního okruhu Seminář ARAS a Cena ARAS 8. vzdělávání a výchova v oblasti kinematografie číslo výzvy 2013-8-1-11 charakteristika

Více

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012 Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012 Zpravidla v souvislosti s ukončením pracovního poměru ředitele byla v průběhu tohoto školního roku vyhlášena

Více

Č.25. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt

Č.25. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt ZPRAVODAJ Vč DIVIZE Č.25 Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt 6.4.2019 Předposlední kolo letošního ročníku přineslo spoustu pěkných výkonů, z toho zejména pět dalších pětistovek, jedinou výhru hostů a dva

Více

Velehradské Dny lidí dobré vůle se dostaly již do podvědomí

Velehradské Dny lidí dobré vůle se dostaly již do podvědomí F O T O G R A F I C K Á S O U T Ě Ž VELEHRAD 2007 konaná u příležitosti Dnů lidí dobré vůle - Velehrad 2007 Velehradské Dny lidí dobré vůle už mají svou tradici, a přece je jejich mimořádná atmosféra vždycky

Více

Podzim 2017 B muži A muži A muži B muži A muži B muži A muži B muži B muži A muži A muži B muži B muži A muži B muži A muži A muži B muži A muži

Podzim 2017 B muži A muži A muži B muži A muži B muži A muži B muži B muži A muži A muži B muži B muži A muži B muži A muži A muži B muži A muži Podzim 2017 1. sobota 12.08.2017 17:00 Červeněves A B muži 1. neděle 13.08.2017 17:00 RMSK Cidlina Nový Bydžov A muži 2. sobota 19.08.2017 17:00 A muži Fotbalový klub Jaroměř 2. sobota 19.08.2017 14:45

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 16. 5. 2016 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Tereza Kohlová sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 PaedDr. Jindra Bártová / Mgr. Libuše Mikulecká

Více

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2017/2018

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2017/2018 ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2017/2018 ZUŠ Adolfa VOBORSKÉHO Botevova 3114, 143 00 Praha 4 Modřany Obsah 1. KRAJSKÁ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ MINISTERSTVEM ŠKOLSTVÍ... 2 2. CELOSTÁTNÍ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ

Více