Uživatelský manuál OXE X1. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelský manuál OXE X1. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál."

Transkript

1 Uživatelský manuál OXE X1 Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

2 Prostudujte si tento manuál před použitím produktu a uchovejte ho pro budoucí použití. Před užitím kamery se seznamte s instrukcemi v návodu abyste se vyhnuly problémům při použití kamery a jejím možným poškozením. S kamerou zacházejte šetrně. Nevystavujte ji nárazům. Při nahrávání neotvírejte kryt kamery. To může zapříčinit to, že se neuloží nahrávané video a že budou ztracena i dříve uložená videa. Baterii vložte správně. Špatně vložená baterie může zapříčinit požár nebo poruchu kamery. Z bezpečnostních důvodů držte kameru mimo dosah dětí a zvířat abyste předešli nehodám. Nenechávejte kameru po dlouhou dobu na špinavých nebo prašných místech. To může způsobit požár nebo elektrický zkrat. Nenechávejte kameru dlouho na místech s vysokou teplotou ani na slunci. To může poškodit kryt kamery i vnitřní komponenty. Nepalte baterie ani je nevhazujte do ohně. Nedotýkejte se baterie žádnými kovovými předměty. Tím byste mohli zkratovat elektrický okruh. Alkalické baterie by měly být použity v teplotním rozmezí 0-40 C. Kameru vypněte před odejmutím baterie a paměťové karty. Jinak můžou být data na kartě ohrožena. Odejměte baterie a paměťovou kartu před dlouhým uložením kamery. Tím se vyvarujete ztrátě energie a možnému poškození kamery. Čočku udržujte v čistotě pomocí foukačky (malé zařízení s gumovou baňkou, která při zmáčknutí vyfoukne proud vzduchu) nebo pomocí měkkého vlhkého hadříku s nímž odstraníte otisky prstů nebo prach. Dlouho zapnutá kamera se zahřívá, což je naprosto normální. Nesahejte na čočky když je kamera v chodu abyste neovlivnily výsledný obraz. Doplňky 1) Gumové poutko 2) Suchý zip 3) USB kabel 4) TV kabel 5) HDMI kabel 6) Mikrofon 7) Baterie 8) Nabíječka 9) Nabíječka do auta 10) Uživatelský manuál 11) Krátký pásek na suchý zip 12) Dlouhý pás na suchý zip 13) Držák na helmu 14) Držák na řidítka 15) Držák s přísavkou 16) Gumový kroužek 17) Podstavec

3 Tělo kamery 1) Čočky 2) Nahrávání 3) Power 4) Fotografie 5) LCD obrazovka 6) MENU 7) Šipka doleva 8) potvrzení 9) Šipka doprava 10) Indikátor práce 11) Reproduktor 12) Stavitelný šroub 13) Mikrofon 14) TV port 15) Indikátor nabíjení 16) MIC IN port 17) Otvírání krytu baterie 18) Kryt baterie 19) SD slot 20) HDMI port 21) USB port

4 Instrukce pro upevnění kamery Kameru je možno připevnit mnoha způsoby. Řiďte se prosím doporučenými způsoby upevnění tak, jak jsou popsány v tomto návodu. 1) Upevnění kamery k držáku na helmu. Upevněte držák na helmu k díře na spodní části kamery a posuňte ji pro těsné spojení. 2) Upevnění kamery k helmě za pomoci držáku na helmu. Nejprve je třeba přichytit kameru k držáku na helmu podle prvního bodu. Poté protáhněte pás na suchý zip skrz držák na helmu. Protáhněte dvakrát pás na suchý zip skrz helmu a poté ho protáhněte skrz přezku pro přichycení.

5 3) Připevnění kamery k helmě za pomoci podstavce. Protáhněte gumové poutko skrz podstavec a vložte kameru do podstavce. Upevněte podstavec za použití gumového kroužku od nižší strany k vyšší. (Pozn. Nemačkejte tlačítka při upevňování gumového kroužku) Upevnění gumového pásku k helmě: 4) Upevnění kamery do auta za pomoci držáku s přísavkou. Upevněte kameru do držáku s přísavkou za pomoci díry v dolní části kamery. Kameru posuňte dozadu pro lepší upevnění. Upevněte kameru na přístrojovou desku v autě a poté otočte sponu proti směru hodinových ručiček pro těsnější uchycení.

6 5) Upevnění kamery k řidítkům za pomoci držáku na řidítka. Vyšroubujte šroub z držáku na řidítka. Dejte 1. díl do matice kamery a zašroubujte. Poté 1.díl vložte do držáku na řidítka, připevněte ho a zašroubujte. Dejte gumovou podložku do držáku na řidítka a připevněte držák na řidítka k řidítkům. Poté ho otočte a zašroubujte. Vkládání a odnímání baterie Používejte pouze originální lithiovou baterii (více než 3.7V 1800mAh). Jakékoliv slabší baterie poškodí kameru. 1) Otevřete zadní kryt 2) Otevřete kryt slotu baterie podle zobrazených šipek. 3) Vložte baterii do slotu baterie podle polarity tak, jak je to zobrazeno na krytu baterie. 4) Uzavřete kryt slotu baterie a zadní kryt podle obráceného směru šipek. 5) Odšroubujte kryt na konci jednotky a otevřete kryt slotu baterie podle směru šipek (doprava). Otočte knoflík pro otevření krytu baterie a vyjmutí baterie. Důležité: Když je stav baterie nízký, tak se zobrazí ikona nízkého stavu na LCD displeji. Vždycky zálohujte videa do počítače před výměnou baterie kvůli možnosti ztráty dat.

7 Vkládání a odnímání paměťové karty Vložení 1) Otevřete zadní kryt kamery. 2) Vložte kartu ve zobrazeném směru. 3) Uzavřete kryt. Vyjmutí paměťové karty 1) Vypněte kameru a otevřete zadní kryt. 2) Jemně stiskněte konec karty a ta vyjede. Poté ji vyjměte. 3) Uzavřete kryt. Poznámka: Před použitím SD karty zkontrolujte zda je tlačítko zamknuté. Ujistěte se, zda SD kartu vkládáte správně. V opačném případě může dojít k poškození zařízení i karty. Nabíjení baterie Vložte baterii do slotu baterie podle již popsaného postupu a uzavřete kryt. Poté spojte nabíječku do USB a zapojte do zásuvky. Během nabíjení svítí červené světlo. Po nabití začne svítit modré světlo. Poznámka: Pro lepší efektivitu nabíjení kameru nabíjejte vypnutou. Pro nabíjení použijte střídavý proud. Popis funkcí tlačítek Tlačítko nahrávání: zahájí nahrávání videa nebo přeruší nahrávání. V módu playbacku jím zobrazíte požadovaný obrázek/video. V módu prohlížení otevřete menu pro mazání. Power: zapne a vypne kameru, vymaže některé nastavené vlastnosti. Tlačítko pro fotografování: pro vyfotografování obrázku při módu videa. Během playbacku je možno vyfotografovat momentku. Tlačítko Menu: pro přepínání mezi módy videa, fotografie a nastavení. Během přehrávání videa pro opuštění přehrávání a během módu fotografie pro opuštění prohlížení. Šipka doleva: Pro volbu posledního souboru nebo pro menu.

8 Tlačítko pro potvrzení: pro playback videa a pro pauzu. V módu nastavení pro vstup a pro potvrzení volby. Šipka doprava: Pro volbu dalšího souboru a dalšího menu. Ovládání 1) Zapínání/vypínání kamery Zapněte kameru: po stisku tlačítka Power se červený indikátor pod LCD monitorem rozsvítí a uslyšíte pípnutí. Kamera je ve video módu. Rozlišení je zobrazeno v levém horním rohu LCD obrazovky. Čas zobrazený na monitoru je zbývající čas nahrávání.v pravém horním roku je ikona baterie. V levém dolním rohu je ikona SD karty. Vypněte kameru: když je kamera spuštěna tak stiskněte tlačítko Power a podržte ho po dobu přibližně 3 vteřin. Kamera se vypne a zazní pípnutí. 2) Pořizování video záznamů. Normální nahrávání. Nastavte nahrávání ve smyčce na NE (odkaz na menu nastavení). Stiskněte tlačítko nahrávání pro nahrávání videa. Nahraný čas a ikona videa jsou zobrazeny na LCD monitoru. Dalším stiskem tlačítka nahrávání se nahrávání přeruší a video se uloží. Zbývající čas nahrávání se znovu ukáže na monitoru. Je možné nahrávat audio pomocí hlavy kamery s mikrofonem. Také je možné audio nahrávat až do vzdálenosti jednoho metru. Nahrávání ve smyčce.

9 Nastavte čas přepsání nahrávaného videa třeba na dobu 2 minut. DVR je nyní v módu přepisování videa. Začněte nahrávat pomocí tlačítka nahrávání. Po dvou minutách (dle nastaveného času) DVR video nahrávání přeruší a video uloží. Nahrávání poté pokračuje. Když je SD karta zaplněna tak DVR smaže první nahrané video a nahrávání pokračuje. Během nahrávání stiskněte tlačítko nahrávání pro přerušení nahrávání a uložení videa. Zbývající čas se objeví na monitoru. 3) Fotografie/momentka. Během playbacku stiskněte tlačítko fotografie pro pořízení fotografie. Po sejmutí fotografie bude funkce playbacku pokračovat. Pořízené fotografie je možné zkontrolovat pouze v módu prohlížení. 4) Fotografování. Během video módu namiřte objektiv na místo, které chcete vyfotit a stiskněte tlačítko fotografie. Fotografie se automaticky uloží. Během pořizování fotografie s objektivem nepohybujte. To může způsobit rozmazání fotografie. 5) Přiblížení/oddálení. Ve stand-by nebo video módu stiskněte doprava/doleva pro přiblížení/oddálení obrazu. Poznámka: v FULL HD, 1080P (25fps), 720P (50fps), 720P (25fps) módu není dostupná funkce přiblížení/oddálení. 6) Vyčištění obrazovky. Ve stand-by, video nebo playback módu stiskněte tlačítko Power pro vyčištění všech ikon na obrazovce. 7) Mód prohlížení. Prohlížení videa. Spusťte kameru a jednou stiskněte Menu pro vstup do módu nahrávky. Stiskněte šipku doleva nebo doprava pro volbu předchozích videí. Stiskněte potvrzovací tlačítko pro přehrávání. A znovu potvrzovací tlačítko pro pauzu a znovu pro pokračování. Stiskněte šipku doprava a podržte ji po dobu 2 vteřin pro přehrávání dopředu. Stiskněte a držte šipku doleva po dobu 2 vteřin pro vstup do zpětného playbacku (během zpětného playbacku stiskněte a podržte šipku doprava po dobu 2 vteřin pro návrat do normálního playbacku). Stiskněte šipku doleva po dobu dvou vteřin pro rychle zpětné přehrávání. Stiskněte tlačítko potvrzení pro pauzu a znovu pro návrat. Při přehrávání stiskněte šipku doprava zvýšení zvuku (0-64). Šipkou doleva zvuk ztlumíte. Stiskněte tlačítko potvrzení pro exit a návrat do normálního playbacku. Stiskněte Menu pro ukončení módu kamery. Kontrola fotografií. Spusťte kameru a dvakrát stiskněte Menu pro vstup do módu fotografie. Šipkami doleva a doprava vyberte předchozí snímky a tlačítkem potvrzení pro zobrazení fotografie. Při prohlížení fotografií stiskněte tlačítko potvrzení pro vstup do slide show a znovu pro exit. Stiskněte Menu pro ukončení módu fotografie.

10 Smazání souboru. V náhledu videí a fotografií stiskněte tlačítko videa pro vstup do módu mazání. Šipkami doprava a doleva zvolte Vše/Ano/Ne a potvrďte. Při volbě Vše se objeví Ano/Ne. Šipkami zvolte požadovanou možnost a potvrďte smazání. 8) Mód nastavení Zapněte kameru a stiskněte Menu třikrát pro vstup do módu nastavení. Stiskněte šipky pro volbu a potvrďte. Stiskněte Menu pro nastavení. Rozlišení: FULLHD/1080P25/720P60/720P50720P30/720P25/WVGAP60/WVGAP30 Přepis nahrávání: Ne/2/5/15 min Nastavení času: RR/MM/DD/HH/MM (odkazuje na stávající čas) Velikost fotografie: 3M/5M/8M/12M/16M Kvalita fotografie: H/M/L TV styl: NTSC/PAL Pípnutí: On/Off Automatické vypnutí: 1/3/5min/Off Automatické vypnutí LCD: Off/30s/60s Formátování: Yes/No Jazyk: Anglický/Německy/Francouzský/Italský/Španělský/Čínský/Ruský Původní nastavení: Ne/Yes Frekvence: 50/60HZ Časová známka: Off/Date/Time/Date/Time Auto snímek: Off/30s/60s Kontrast: standardní/tvrdý/měkký Ostrost: standardní/tvrdá/měkká ISO: Auto/100/200/400 Vyrovnávání bílé: Auto/slunce/mraky/wolfram/fluorescentní Expozice: -2/-1.7/-1.3/-1/-0.7/-0.3/0/0.3/0.7/1/1.3/1.7/2 Verze firmwaru: VER: Přehrávání videa na TV 1. mód pro TV výstup Spojte kameru s TV video vstupem a audio vstupem pomocí přiloženého TV kabelu. Zvolte AV mode na TV. LCD monitor se automaticky vypne. Všechny funkce se zobrazí na TV. 2. HDMI mód Zapněte kameru a spojte ji s HD TV video vstupem a audio vstupem pomocí HDMI kabelu, který je přiložen. Na TV zvolte HDMI mód. LCD obrazovka kamery se automaticky vypne. Všechny funkce se zobrazí na TV.

11 PC mód Zapněte kameru a propojte ji pomocí USB kabelu. Otevřete Můj počítač, kde se zobrazí odstranitelný disk. Disk otevřete a DCMI soubor. 100 MEDIA soubor otevřete a je možno přehrávat videa nebo obrázky. Také je možné videa/obrázky stáhnout ve formátu MOV/JPEG. Řešení potíží Nezobrazuje se displej. Baterie není správně vložena. Baterie by měla být vyměněna. Po připojení kamery k počítači se ve složce Můj počítač nezobrazí nový disk. Zkontrolujte připojení kabelu. Zkontrolujte, zda Váš USB port funguje pomocí připojení jiného USB zařízení. Kamera nenahrává video. Zkontrolujte, zda na disku zbývá dost místa. Na displeji se zobrazí čas po který je ještě možno nahrávat. Zkontrolujte zda SD karta není zamknutá. Zbývající čas nahrávání neodpovídá realitě. Odhadovaný čas je vždy jen odhad. Je možné, že odhad není vždy přesný. Odhadovaný čas se může lišit i v závislosti na nahrávaným objektům a podobně. Na televizi nelze záznam přehrát. Kamera musí být zapnuta. Zkontrolujte zda je kabel správně připevněn. Zkontrolujte zda je televize přepnuta do AV nebo do HDMI. Obraz není čistý. Zkontrolujte čočky zda na nich není nějaká skvrna nebo otisk prstu. Čočky očistěte navlhčeným hadříkem. Senzor 16 Mega pixelový (5Mega CMOS) Velikost 16M 4608*3456, 12M 4000*3000, 8MM 3200*2400, 5M, 2592*1944, 3M 2048*1536 Rozlišení FULL HD( 1920*1080) 30FPS 1080P25( 1440*1080) 25FPS 720P(1280*720)25FPS/30FPS/50 FPS /60FPS WVGA(848*480)30FPS/60FPS Zoom 4X digitální zoom Video výstup PAL/NTSC/HDMI výstup Audio Zabudovaný mikrofon/vnější mikrofon/reproduktor Paměť SDHC karta (podpora do 32G) Čočky 142 pod 1080P 172 pod 720P/WVGA Formát souboru JPEG/MOV Zdroj Nabíjecí lion baterie 3.7V/1800mAh Port USB2.0/ TV výstup/hdmi Obrazovka 1.5 palců TFT obrazovka Rozměry 111*50*61mm

12 dovozce: AJ TRADE s.r.o. Tyršova 293,Jičín Tel: Ičo:

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE BlackBox Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Pozorně si přečtěte tento manuál před instalací a použitím tohoto

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Autokamera Rollei DVR 71. Návod k obsluze

Autokamera Rollei DVR 71. Návod k obsluze Autokamera Rollei DVR 71 Návod k obsluze Předběžná opatření Strana 1 Zvláštní funkce DVR Strana 2 Příslušenství Strana 2 DVR rozhraní Strana 2 Funkce tlačítek Strana 3 Ovládání DVR Strana 3 Zapnutí/vypnutí

Více

Uživatelský manuál. OXE Double HD. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE Double HD. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE Double HD Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Děkujeme Vám za volbu našeho výrobku Oxe Double (Černá skříňka

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny Manuál TESCAM010 FULL HD kamera Bezpečnostní pokyny Dodržujte prosím bezpečnostní pokyny. Aby se předešlo nebezpečí požáru, nebo elektrických výbojů, prosím dodržujte pozorně následující instrukce. Pokud

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

Uživatelský manuál. OXE Racing 1080. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE Racing 1080. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE Racing 1080 Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. FULL HD 1080P Akční Kamera Uživatelský manuál Představení

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

Uživatelský manuál. Skrytá kamera OXE WallClock

Uživatelský manuál. Skrytá kamera OXE WallClock Uživatelský manuál Skrytá kamera OXE WallClock Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Bezpečnostní instrukce Před použitím výrobku si

Více

HDTV kamera do auta černá skříňka

HDTV kamera do auta černá skříňka HDTV kamera do auta černá skříňka (uživatelská příručka) v1.2 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Kovová minikamera do auta, 1080p

Kovová minikamera do auta, 1080p Kovová minikamera do auta, 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis zařízení

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

Návod na obsluhu ACTION KAMERA

Návod na obsluhu ACTION KAMERA Návod na obsluhu ACTION KAMERA Obsah Montážní příslušenství... 2 Rychlá uživatelská příručka... 3 Úvodní informace... 3 Informace... 4 Požadavky na systém... 5 Vzhled kamery... 5 Použití... 6 Nabíjení

Více

FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem

FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) Reproduktor 2) IR přísvit

Více

Diktafon s rotační kamerou

Diktafon s rotační kamerou Diktafon s rotační kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Malé rozměry Otočná kamera Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu Rewind - Zpětné přetáčení Microphone hole - Mikrofon Forward

Více

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál KAMERA STALKER Uživatelský manuál Popis tlačítek a kamery 1. Tlačítko RESET 5. Tlačítko MENU 9. Tlačítko LOCK 13. Mikrofon 2. Tlačítko UP 6. Tlačítko DOWN 10. USB 14. Infrared LED 3. Tlačítko MODE 7. Tlačítko

Více

X-Eye kamera s rentgenovým viděním

X-Eye kamera s rentgenovým viděním X-Eye kamera s rentgenovým viděním Návod k obsluze Hlavní výhody Unikátní technologie umožňující vidět přes tmavá skla, mlhu, či dokonce některé oblečení; Možnost natáčení pod vodou až do hloubky 30m;

Více

FULL HD kamera do auta

FULL HD kamera do auta FULL HD kamera do auta Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově velmi dobře dostupná kamera FULL HD kamera Jednoduché ovládání www.spionazni-technika.cz Stránka 1 Diagram produktu 1) Mini USB konektor 2)

Více

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR Děkujeme vám za zakoupení zařízení od naší společnosti. Před použitím si přečtěte prosím tento návod k obsluze. POPIS DOTYKOVÝCH TLAČÍTEK NA ČELNÍM PANELU: -

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP KAMERA DO AUTOMOBILU F210

UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP KAMERA DO AUTOMOBILU F210 UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP KAMERA DO AUTOMOBILU F210 1. ÚVOD 1.1 Vlastnosti Full HD kamera (1920*1080 @ 30fps) Barevný 2,4 palcový LCD displej Širokoúhlá čočka Detekce pohybu Automatické nahrávání v případě

Více

Špičková fotopast s FULL HD kamerou

Špičková fotopast s FULL HD kamerou Špičková fotopast s FULL HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Jednoduché ovládání Extrémně rychlé sepnutí kamery PIR čidlem (0,4s) 1. Popis SHX trading s.r.o Stránka

Více

HD Fotopast 1080p. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie České menu Jednoduché ovládání.

HD Fotopast 1080p. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie České menu Jednoduché ovládání. HD Fotopast 1080p Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie České menu Jednoduché ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 1.1 Popis zařízení www.spyobchod.cz Stránka 2 1.1 Popis

Více

Uživatelský manuál Akční kamera

Uživatelský manuál Akční kamera Uživatelský manuál Akční kamera Obsah Poznámky Seznam dílů Popis Instalace Jak používat vodotěsné pouzdro Instalace baterie a zapnutí/vypnutí Nabíjení baterie a připojení k počítači Připevnění k držáku

Více

HD AUTOKAMERA Návod k použití

HD AUTOKAMERA Návod k použití HD AUTOKAMERA Návod k použití 87231 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a naformátujte

Více

Uživatelský manuál. 1. Svou kameru vždy chraňte před pády, nárazy a dopady.

Uživatelský manuál. 1. Svou kameru vždy chraňte před pády, nárazy a dopady. Upozornění Uživatelský manuál 1. Svou kameru vždy chraňte před pády, nárazy a dopady. 2. Zajistěte, aby kamera byla umístěna v dostatečné vzdálenost od zdrojů silného magnetického pole jako jsou elektrické

Více

Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka

Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka Před uvedením zařízení do provozu si nejprve pečlivě přečtěte tento návod! Popis produktu - 2 - 18 16 17 6 1. LCD display 2. Hlavní vypínač

Více

Prosím přečtěte si tyto informace pozorně před prvním použitím. Správným užíváním dosáhnete požadovaných výsledků a dlouhé životnosti výrobku.

Prosím přečtěte si tyto informace pozorně před prvním použitím. Správným užíváním dosáhnete požadovaných výsledků a dlouhé životnosti výrobku. Příslušenství Rychlý návod Funkce Tento návod k obsluze odkazuje na nejaktuálnější informace, které byly dostupné v době jeho vzniku. Zobrazení a ilustrace v návodu slouží k detailnějšímu a přesnějšímu

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Uživatelský manuál. OXE Multisport. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE Multisport. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE Multisport Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. OXE Multisport Varování: Elektromagnetická pole určitých frekvencí

Více

Palubní FULL HD kamera s možností GPS

Palubní FULL HD kamera s možností GPS Palubní FULL HD kamera s možností GPS Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově dobře dostupná kamera FULL HD kamera Možnost připojení GPS modulu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1)

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Gyroskop pro monitoring náhlých změn směru www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu

Více

POPIS ZAŘÍZENÍ. Zadní pohled. 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej. Přední pohled. 12. Čočka 13. LED světlo 14.

POPIS ZAŘÍZENÍ. Zadní pohled. 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej. Přední pohled. 12. Čočka 13. LED světlo 14. v1.7(12/14) POPIS ZAŘÍZENÍ Zadní pohled 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej Přední pohled 12. Čočka 13. LED světlo 14. Reproduktor w w w. c e l - t e c. c z Strana 1 Pravý pohled

Více

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Kamera do auta RX270

Kamera do auta RX270 Kamera do auta RX270 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis produktu 1) IR přísvit

Více

ÚVOD. Struktura produktu

ÚVOD. Struktura produktu ÚVOD Děkujeme Vám za zakoupení tohoto digitálního video rekordéru. Paměť vašeho rekordéru může být rozšířená až na 32GB a poskytnout vám tak mimořádný výkon. Nejdřív si prosím přečtěte uživatelský návod.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

DVR-2280. Autokamera NÁVOD K POUŽITÍ

DVR-2280. Autokamera NÁVOD K POUŽITÍ DVR-2280 Autokamera NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme že jste si zakoupili DVR-2280 přístroj naší firmy! Aby se přístrojem nakládalo správně, prosím přečtěte si tento návod k použití. 1: USB slot(napájení/přenos

Více

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Uživatelský manuál. Mini DVR na 1 kameru OXE MDV1001

Uživatelský manuál. Mini DVR na 1 kameru OXE MDV1001 Uživatelský manuál Mini DVR na 1 kameru OXE MDV1001 Vlastnosti DC 12V adaptér 1 video vstup a 1 video výstup ARM + DSP technologie kombinovaná s prvotřídní technologií komprese Podpora paměťové TF karty

Více

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu.

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu. 1. Obsah balení 1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV 2. Popis výrobku 1 Slot pro kartu SD/MMC 10 UP (nahoru) 2 Mikrofon 11 REC/Snap

Více

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu)

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) DS-430DVRB HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) Uživatelská příručka Obsah Předmluva...2 Funkce produktu, úvod...2

Více

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Uživatelský manuál OXE MINI DVR. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál OXE MINI DVR. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE MINI DVR Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Předmluva Gratulujeme k zakoupení DVR. Zařízení je vhodné pro

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Příslušenství v balení: Návod k použití Baterie NP-95 Síťový zdroj AC-5VC Software FinePix Viewer USB kabel Řemínek ten přichytíte k fotoaparátu dle obrázku na str.

Více

Mini HD fotopast 2.8C

Mini HD fotopast 2.8C Mini HD fotopast 2.8C Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis 1.1 Popis zařízení www.spionazni-technika.cz

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku

Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce)

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce) 1. Obsah balení 1. Digitálníkamera 4. USB kabel 7. Prestigio do auta 2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS

Více

Sluneční brýle s kamerou

Sluneční brýle s kamerou Sluneční brýle s kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny skel

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi elegantní design s možností výměny skel za dioptrická; Skvělý poměr výkon/cena Snadné ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Hodinky s kamerou Návod k použití

Hodinky s kamerou Návod k použití Hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod.

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Uživatelská příručka Hodinky s kamerou Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových

Více

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH,

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH, NAI DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA Děkujeme za zakoupení výrobku NAI, a přejeme Vám s jeho užíváním prožití mnoha příjemných okamžiků. Vývoji výrobku jsme věnovali maximální úsilí a nemálo prostředků. Můžeme

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Začínáme Představení produktu 1 Microphone LED světlo/blesk 3 Zrcadlo (pro vlastní portrét 4 Čočka 5 Klip 6 Držák řemínku 7 Přepínač režimu: 3 4 5 7 8 Kamera ( 6 Diktafon ( Fotoaparát

Více

Outdoor sportovní kamera

Outdoor sportovní kamera Outdoor sportovní kamera Uživatelská příručka Obsah Bezpečnostní opatření... Technická specifikace... Příslušenství kamery... Rozhraní kamery.. Popis uchycení kamery... Instalace baterie... Zapnutí/Vypnutí

Více

UŽIVATELSKÁ PŘŔUČKA DCAM-GPS-01

UŽIVATELSKÁ PŘŔUČKA DCAM-GPS-01 UŽIVATELSKÁ PŘŔUČKA DCAM-GPS-01 Přečtěte si tento návod k použití před použitím tohoto produktu. ÚVOD Děkujeme, že jste si vybrali naši palubní kameru s GPS trackerem. Tento návod obsahuje důležité bezpečnostní

Více

Uživatelský manuál. Akční kamera

Uživatelský manuál. Akční kamera Uživatelský manuál Akční kamera Obsah balení Informace o výrobku Vodotěsné pouzdro Prachuvzdorný kryt USB kabel Dvě baterie Rámeček Připevnění Dlouhý šroub Krátký šroub Rozšíření připevnění J hák Otočný

Více

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis výrobku TF Card

Více

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 Obsah O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 1 Úvod... 5 1.1 Přednosti výrobku... 5 1.2 Obsah balení... 5 1.3 Souhrnný popis

Více

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank Manuál - obsah Obsah... 2 Obsah balení... 2 Zprovoznění tanku... 3 Popis tanku... 3 Ovládací rozhraní... 4 Popis funkcí... 6 Resetování tanku... 7 Instalace baterií... 8 Ovládání tanku... 9 Pohybové ovládání...

Více

Akční kamera DFS-DSP507 Návod

Akční kamera DFS-DSP507 Návod Akční kamera DFS-DSP507 Návod Specifikace Objektiv: širokoúhlý Voděodolnost: 1m Hlouka ostrosti: 12cm nekonečno Displej: 2 LCD Maximální rozlišení fotografie: 1280 x 960px Maximální rozlišení videa: 640

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Uživatelský manuál. Fotopast s MMS: OXE MF-G130 MMS Fotopast bez MMS: OXE MF-D120

Uživatelský manuál. Fotopast s MMS: OXE MF-G130 MMS Fotopast bez MMS: OXE MF-D120 Uživatelský manuál Fotopast s MMS: OXE MF-G30 MMS Fotopast bez MMS: OXE MF-D20 Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Vlastnosti: Rozlišení

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby DS-430DVRHD FULL HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím

Více

Dekujeme, že jste si zakoupili videokameru EVOLVE 4000HD v2 Sport.

Dekujeme, že jste si zakoupili videokameru EVOLVE 4000HD v2 Sport. Dekujeme, že jste si zakoupili videokameru EVOLVE 4000HD v2 Sport. - Před použitím výrobku si přečtěte tento návod k obsluze, abyste výrobek správně používali. - Tento návod k obsluze uchovejte na bezpečném

Více