Arganový olej nerafinovaný (Argania Spinosa Kernel Oil) Jojobový olej nerafinovaný (Simmondsia Chinensis Seed Oil)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Arganový olej nerafinovaný (Argania Spinosa Kernel Oil) Jojobový olej nerafinovaný (Simmondsia Chinensis Seed Oil)"

Transkript

1

2 Arganový olej nerafinovaný (Argania Spinosa Kernel Oil) Obsahuje esenciálne mastné kyseliny Omega 3 a 6, vitamíny A, F a E, skvalen, steroly a karotenoidy. Patri k antioxidantom. Je určený pre starostlivosť o pokožku celého tela, tváre, vlasov a nechtov. Je vhodný pre všetky typy pokožky, aj pre detskú pokožku. Je známy najmä vďaka svojim protivráskovým (anti-aging) vlastnostiam. Podporuje tvorbu kolagénu a elastínu. Hydratuje, regeneruje a vyživuje. Urýchľuje hojenie malých rán. Upokojuje podráždenú pokožku a akné. Neupcháva póry. Ochraňuje pokožku pred negatívnym vplyvmi vonkajšieho prostredia (teplo,chlad, opaľovanie). Posilňuje a vyživuje krehké a lámavé nechty. Vyživuje suché, lámavé vlasy a regeneruje rozštiepené končeky. Jojobový olej nerafinovaný (Simmondsia Chinensis Seed Oil) Patrí medzi najkvalitnejšie a najvšestrannejšie oleje pre starostlivosť o pokožku celého tela, tváre, vlasov a nechtov. Obsahuje nasýtené a nenasýtené mastné kyseliny, skvalén, vitamíny A, E a F, fytosteroly, kyselinu myristovu. Je to suchý olej, veľmi dobre sa rozotiera a vstrebáva sa do pokožky bez pocitu mastnoty. Je určený pre všetky typy pleti, aj pre tú najcitlivejšiu detskú pokožku. Dokáže rozpoznať miesta, ktoré potrebujú hydratáciu a miesta, ktoré potrebujú regulovať tvorbu kožného mazu. Je skvelým riešením pre ľudí s mastnou, zmiešanou pleťou a akné. Hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku. Vyhladzuje vrásky, jazvy a strie. Pôsobí protizápalovo a je vhodný aj na ošetrenie popálenín, popraskanej a vysušenej pokožky. Pomáha pri problémoch s lupinami, svrbení a suchou pokožkou hlavy. Zlepšuje kvalitu vlasov a dodáva im lesk a podporuje ich rast. Má prirodzený UV faktor 3-4. Konopný olej nerafinovaný (Canabis Sativa Seed Oil ) Konopný olej obsahuje viac než 75% nenasýtených mastných kyselín, ktoré ľudská pokožka potrebuje k správnej funkcii. Ďalej obsahuje veľké množstvo vitamínov A, B1, B2, B3, B6, C, D a E, ktoré majú v spojení s nenasýtenými kyselinami blahodarne účinky. Pomáha pri ochoreniach kože typu atopický ekzém, psoriáza, mykóza, zaparená alebo zapálená pokožka. Spevňuje a posilňuje steny buniek, preto je vhodný pri začervenanej pokožke s rozšírenými cievami (kapiláry, popraskané žilky najmä na nose, lícach a brade). Má protizápalové a antibakteriálne účinky, vďaka čomu je nápomocný pri ošetrení akné a nedokonalostiach predovšetkým v čase dospievania. Má výborné regeneračné účinky. Upokojuje podráždenú pokožku.

3 Kokosový olej nerafinovaný /rafinovaný (Cocos nucifera) Je vhodný pre každého a na všetko. Takto jednoducho možno opísať kokosový olej. Všestranný v starostlivosti a báječný v účinkoch. Jeho vlastnosti ocení každý typ pokožky. Obsahuje nasýtené mastné kyseliny laurinovu, myristovú, palmitovú, kaprylovú, stearovú, vitamín C. Vysoký obsah antioxidantov bojuje proti voľným radikálom a zabraňuje predčasnému starnutiu. Pôsobí proti vzniku vrások. Pokožku vyživuje a hydratuje. Jeho využitie je skutočne všestranné. Je vhodný ako krém na holenie, upokojenie pokožky po depilácií, prírodný dezodorant, prírodná bieliaca zubná pasta, doplnok pleťových krémov a balzamov na zosilnenie účinkov kozmetiky, ochrana pred slnečným žiarením SPF 10. Vyživuje suchú a popraskanú pokožku pier. Odporúča sa pre ľudí s veľmi suchou pokožkou a atopickým ekzémom. Vďaka antiseptickým a antibakteriálnym vlastnostiam prispieva k hojeniu rán. Upokojuje pokožku po uštipnutí hmyzom,liečba oparu. Vyživuje suché, zničené vlasy a rozdvojené končeky. Makadamiový olej rafinovaný (Macadamia Ternifolia Seed Oil ) Obsahuje vitamíny skupiny B (B1,B2,B3), vitamín E, skvalen, fenol, lecitín, omega 7 mastnú kyselinu palmitovú, ktorá sa prirodzene vyskytuje v našej pokožke a funguje ako antioxidant. Ochrana a regenerácia poškodených, lámavých vlasov, rozdvojených a vysušených končekov vlasov. Upokojuje podráždenú pokožku po opaľovaní, udržiava jej opálenie, ak je použitý počas opaľovania dodáva pokožke pekný orechový odtieň. Hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku. Pomáha pri redukcii a prevencii proti vzniku celulitídy a strií, spevňuje pokožku a zlepšuje jej pružnosť. Je vhodný na všetky typy pleti, aj pre citlivú detskú pokožku. Marulový olej (Sclerocarya Birrea Seed Oil) Jemný olej svetložltej farby. To je skutočná vitamínová bomba. Obsahuje obrovské množstvo vitamínu C, esenciálne mastné kyseliny omega-9, vitamín E, flavonoidy. Patrí medzi suché oleje, rýchlo sa vstrebáva bez pocitu mastnoty. Má antibakteriálne účinky. Regeneruje a vyhladzuje pokožku. Vyživuje a hydratuje suchú pokožku a chráni ju pred vysušením. Má silné antioxidačné účinky, bojuje proti voľným radikálom. Podporuje tvorbu kolagénu, zvyšuje elasticitu pleti, odstraňuje jemné vrásky. Posilňuje a vyživuje krehké a lámavé nechty. Neupcháva póry, je vhodný pre každý typ pleti, teda aj pre zmiešanú a mastnú pleť. Ideálny podklad pod make up.

4 Olej zo sladkých mandlí rafinovaný (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) Je bohatý na bielkoviny, minerálne látky, vitamíny A, E, D a B, kyselinu linolovú (20-30%) a kyselinu olejovú (60-70%). Patrí do skupiny suchých olejov, rýchlo sa vstrebáva bez pocitu mastnoty. Je určený predovšetkým pre starostlivosť o suchú kožu so sklonmi k olupovaniu, svrbeniu a popraskaniu. Hydratuje, vyhladzuje a spevňuje pokožku. Funguje ako zmäkčovadlo stvrdnutej kože. Posilňuje lipidovú bariéru pokožky a chráni tak pokožku pred negatívnymi vonkajšími faktormi. Je neoceniteľným pomocníkom budúcich mamičiek a pri prudkom náraste hmotnosti. Spevňuje pokožku a zabraňuje vzniku strií. Upokojuje podráždenú a citlivú pokožku. Je vhodný aj pre citlivú pokožku bábätka už od narodenia. Olej Inca Inchi/Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis Seed Oil) Obsahuje až 92 % nenasýtených mastných kyselín, Omega 3, 6 a 9 nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny A a E, antioxidanty. Vhodný pre starostlivosť o všetky typy pleti, predovšetkým pre zrelú pleť. Patrí medzi suché oleje, rýchlo sa vstrebáva bez pocitu mastnoty. Má schopnosť obnovovať kolagén. Hydratuje, vyhladzuje a spevňuje pokožku. Vyhladenie vrások je viditeľné už po dvoch týždňoch používania. Vhodný aj pre starostlivosť o pokožku očného okolia. Upokojuje podráždenú, citlivú pokožku a začervenanie. Používa sa aj na ošetrenie atopickej, šupinatej a citlivej pokožky. Upokojuje pokožku po opaľovaní a odstraňuje pigmentové škvrny. Pravidelným používaním upravuje farebný tón pleti a rozjasňuje ju. Odporúča sa aj pre starostlivosť o vlasy, dodáva im mäkkosť, jemnosť a lesk. Olej Tamanu nerafinovaný (Calophyllum Inophyllum Seed Oil) Obsahuje nenasýtené mastné kyseliny linolovú (omega 6) a oleinovú. Ma žltú až žltohnedú farbu a jemnú korenistú vôňu. Má protizápalové, antibakteriálne, antimykotické a antioxidačné účinky. Pomáha pri kožných problémoch ako je akné, psoriáza, ekzémy a plesne. Zosvetľuje jazvy. Upevňuje lipidovú bariéru pokožky, zabraňuje jej vysúšaniu. Regeneruje a hydratuje pokožku. Upokojuje podráždenú pokožku po opaľovaní, po uštipnutí hmyzom. Urýchľuje liečbu herpesov. Olej z čiernej rasce (Nigella Sativa Seed Oil) Až 85 % zloženia tvoria nenasýtené mastné kyseliny. Olej ďalej obsahuje vitamín E, betakarotén, biotín a antioxidanty. Je určený pre mastnú a problematickú pokožku. Reguluje tvorbu kožného mazu. Zabraňuje lesku pleti, zmatňuje pleť. Upokojuje podráždenú pokožku. Pôsobí proti starnutiu, vyhladzuje vrásky a spevňuje pokožku. Hydratuje pokožku a dodáva jej potrebnú vlhkosť.

5 Je možné použiť ho aj na regeneráciu poškodených končekov a ošetrenie pokožky hlavy. Podporuje rýchlejší rast vlasov a znižuje tvorbu lupín. Pomáha pri liečbe kožných ochorení ako sú lišaje a akné. Rakytníkový olej (Hippophae Rhamnoides Fruit Oil) Má intenzívne oranžovo-červené sfarbenie. Rýchlo sa vstrebáva bez pocitu mastnoty. Je vhodný pre všetky typy pleti. Obsahuje vitamín E, flavonoidy, minerály, karotenoidy, omega 7 mastnú nenasýtenú kyselinu. Patrí medzi najbohatšie zdroje vitamínu C. Chráni pokožku pred slnečným žiarením. Používa sa v opaľovacích a samoopaľovacích prostriedkoch, sfarbuje pokožku a dodáva jej zlatistý odtieň. Má antioxidačné, regeneračné a protivráskové účinky. Urýchľuje regeneráciu pokožky a hojenie rán a jaziev. Regeneruje poškodené vlasy a dodáva im lesk, pomáha predchádzať vzniku lupín, pomáha pri problémoch s vypadávaním vlasov. Pomáha pri liečení popálenín, omrzlín, preležanín, ťažko sa hojacich rán a zápaloch pokožky. Šípkový olej (Rosa Canina Fruit Oil) Šípkový olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, minerály a vitamíny A,E, C. Patrí medzi suché oleje, rýchlo sa vstrebáva bez pocitu mastnoty. Má intenzívne zafarbenie. Olej zo šípok je silný antioxidant. Pôsobí proti starnutiu pleti. Pomáha pri obnove buniek a prirodzenému nárastu kolagénu a elastínu, zlepšuje elasticitu, pružnosť a pevnosť pokožky. Hydratuje a vyživuje pokožku. Pomáha pri odstraňovaní kožných defektov ako sú strie, poškodenie pleti spôsobené nadmerným opaľovaním, jazvy po operáciách a akné, pigmentové škvrny a popáleniny. Regeneruje pokožku a navracia jej pôvodnú farbu a jas. Použitie olejov: 1. Oleje je možné aplikovať priamo na pokožku tela, tváre, rúk, vlasy a nechty. Šípkový a rakytníkový olej majú intenzívne zafarbenie, preto sa odporúčajú používať lokálne, teda priamo na postihnuté miesto (jazva, vyrážka,uštipnutie, škrabanec...). 2. Svoj obľúbený pleťový, telový, očný krém zmiešajte s niekoľkými kvapkami oleja. 3. Do rafinovaných olejov pridajte niekoľko kvapiek esenciálneho oleja a získate olej vlastnej vône. 4. Vyrobte si vlastnú domácu prírodnú kozmetiku. Čisté bambucké maslo zmiešajte s olejom podľa individuálnych potrieb a stavu Vašej pokožky.

6 Telový olej hydratačný s vôňou cookies Prírodný telový olej s ľahkou textúrou a lahodnou orechovo-čokoládovou vôňou. Jeho jedinečné zloženie tvoria olej z hroznových jadier, vzácny arganový olej a výťažok z kakaa. Všetky zložky oleja pokožku intenzívne hydratujú, podporujú prirodzenú regeneráciu a upokojujú podráždenie spôsobené vonkajšími faktormi (teplo, chlad). Pravidelné použitie pomáha obnoviť lipidovú štruktúru pokožky. Lipidy sú nevyhnutné pre zdravú kožu, vytvárajú jej ochrannú bariéru a viažu vlhkosť vo vnútri kože. Keď lipidy chýbajú, koža sa stáva suchou, napätou alebo drsnou. Telový olej podporujúci chudnutie s vôňou šťavnatého manga Prírodný telový olej vďaka svojmu zloženiu, makadamiový olej, extrakt z manga a jojobový olej, aktívne podporuje proces chudnutia. Masážny olej stimuluje prirodzené procesy regenerácie pokožky, vyživuje ju a pomáha spaľovať tuk. Vitamín C prítomný v extrakte z manga spevňuje steny ciev, posilňuje pokožku a bráni jej ochabovaniu. Olej pokožku hydratuje. Rýchlo sa vstrebáva bez pocitu mastnoty. Intenzívne hydratovaná pokožka oveľa lepšie znáša proces chudnutia. Nestráca pevnosť, netvoria sa na nej strie a tie, ktoré sa už objavili, sa stávajú menej viditeľné. Prírodná kozmetika na báze výťažkov z manga je skvelá pre intenzívne ošetrenie celulitídy. Venujte svojej pokožke pravidelnú starostlivosť a prvé výsledky sa objaví po niekoľkých týždňoch! Telový olej výživný s vôňou malín Výživný telový olej s vôňou malín je určený na každodennú starostlivosť o pokožku celého tela. Zloženie oleja, avokádový olej, olej inca inchi a extrakt z jabĺk, pokožku

7 intenzívne vyživuje a regeneruje už od prvého použitia. Je určený pre suchú a zrelú pokožku. Pravidelným používaním bude pokožka vyživená, spevnená a na dotyk hodvábne hladká. Výživný olej bráni ochabovaniu pokožky a aktivuje proces regenerácie. Vyhladzujúci telový masážny olej s vôňou čučoriedok Vyhladzujúci telový olej s vôňou čučoriedok je určený pre starostlivosť o pokožku celého tela. Ľahké zloženie oleja sa rýchlo vstrebáva do pokožky bez pocitu mastnoty. Prírodné zloženie oleja, olej zo sladkých mandlí, šípkový olej a extrakt z čučoriedok je určené špeciálne na vyhladenie jaziev, strií a spevnenie pokožky, ale aj ako intenzívna prevencia proti vzniku strií a strate pevnosti. V ponuke prírodnej kozmetiky Nacomi nájdete aj: Telové masla (bambucké a kakaové maslo), jemné telové masla, peny a pílingy. Pleťové krémy, pleťové masky krémové a alginátové, pleťové pílingy s korundom, íly (biely, červený, zelený a ghassoul) vhodné pre použitie aj v kozmetických salónoch. Prírodnú vlasovú kozmetiku. Sériu pre našich najmenších, už od prvých dní života, pre budúce mamičky, sériu vytvorenú špeciálne pre mužov a sériu pre domáce SPA. Prírodná kozmetika Nacomi neobsahuje alergény, SLS/SLES, parabény, minerálne oleje ani škodlivé konzervačné látky a farbivá. Na predĺženie doby použiteľnosti našich produktov používame vitamín E alebo konzervanty schválené pre použitie v prírodnej kozmetike certifikačným orgánom EcoCert.

8 Dovozca pre Slovensko Ing. Jozef Matej Ladožská Košice obchod@nacomi.sk

SPAKARE. s konopným olejom

SPAKARE. s konopným olejom s konopným olejom Konope je pozoruhodne všestranná rastlina. Tradične sa z konope vyrábali povrazy na plachetnice. Neskôr módni návrhári používali konopné vlákna na výrobu odevov. Konopné semená slúžia

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY Obsah 1-6... COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN 7-13... COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY 14-20... COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY 21-27... COCOCHOCO PROFESSIONAL VEĽKÉ SETY COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

hladké a veľmi zdravé

hladké a veľmi zdravé hladké a veľmi zdravé Prípravky pre hladké a veľmi zdravé vlasy, sú obohatené o výťažky z orchidey, oleja a konope, proteínov z prírodného hodvábu, ktoré dodávajú vlasom uhladzujúci účinok, hebkosť a vlasy

Více

Maloobchodný cenník platný od

Maloobchodný cenník platný od Maloobchodný cenník platný od 002015 Ošetrenia Simone MAHLER Názov ošetrenia súčasťou ošetrení je jemné denné líčenie Čas ošetrenia Cena v Eur Odporúčaný počet ošetrení OXY - PUR FLASH - okysličenie /

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

MEN SYSTEM PROFESSIONAL

MEN SYSTEM PROFESSIONAL MEN SYSTEM PROFESSIONAL REFRESH NA NORMÁLNE VLASY REFRESH SHAMPOO Šampón na telo a pokožku hlavy. Obsahuje mentol a vitamíny B5, A, E, F. Mentol pôsobí na vlasy a telo chladivo a osviežujúco. Vitamíny

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

TIENS Kardi Junior. Gumoví medvedíci s krillovým olejom

TIENS Kardi Junior. Gumoví medvedíci s krillovým olejom TIENS Kardi Junior Gumoví medvedíci s krillovým olejom TIENS KARDI JUNIOR Výborní a chutní gumoví medvedíci s krillovým olejom Čistý a prírodný zdroj omega-3 mastných kyselín a astaxantínu 100 % prírodné

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások.

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások. Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÝ Komplexný korektívny krém proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou generáciou injekčného vyplnenia vrások. Zloženie inšpirované korektívnou dermatológiou 3 KRÁT

Více

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ Ďurčeková Lucia ÚVOD DO STAROSTLIVOSTI O PLEŤ TIK TAK SPRAVODLIVÉ BIOLOGICKÉ HODINY Telo a naša koža pozostáva z biliónov buniek, telo sa ich istým spôsobom zbavuje a

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE OBJAVTE SILU ALOE Čo je kolekcia Aloe Vera? Kolekcia Aloe Vera je vysoko kvalitná kozmetika s jemným zložením, vytvorená na základe certifikovanej aloe, ktorá poskytuje komplexnú starostlivosť všetkým

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti TIENS Poklady pre deti 4 balenia TIENS Biokalcium pre deti 3 balenia TIENS Zinok 2 balenia TIENS Kardi Junior 1 balenie ORECARE Zubná pasta pre deti Špeciálny balíček pre vaše deti TIENS Poklady pre deti

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka:

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Redukcia jaziev po akné a po popáleninách Zlepšenie vzhľadu stríí Redukcia vrások Stiahnutie pórov Vypnutie pleti Hydratácia pokožky Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Touto revolučnou metódou

Více

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu MEDZINÁRODNÝ PATENT TEOXANE COSMECEUTICALS JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY Základom kozmetickej rady TEOXANE Cosmeceuticals* je kombinácia troch

Více

Ztělesňuje základní kámen značky s minimalizací v kombinaci s nadčasovou elegancí, čistotou a přináší čistý, jemný zářivý efekt. Sofistikovaný přístup Luxury Hair Pro odráží městský elegantní životní styl,

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Cytovital renove náleží k prvku Zem, je spojený s energiou Vlhka.

Cytovital renove náleží k prvku Zem, je spojený s energiou Vlhka. Cytovital renove náleží k prvku Zem, je spojený s energiou Vlhka. Zem charakterizuje žltá farba a sladká chuť. V ľudskom živote je spojená so zrelosťou. Obdobie Zeme sa u väčšiny ľudí prekrýva s časom

Více

Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska

Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska VYZERAJTE NÁDHERNE Z KAŽDEJ STRANY! Revitalizačná maska a Hydratačná maska Novinka! ZAŤAŽENIE PLETI ŠKODLIVINAMI Oxid dusnatý PM2,5

Více

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky >color maintainer shampoo hydratujúci a ochranný šampón na farbené vlasy Špeciálne vyvinutý v súvislosti s farbením, s rovnakou

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Sprchový gel citrón + fík

Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel pomeranč + levandule Sprchový gel granátové jablko + med Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel s extra panenským olivovým olejem Kalamata. Obsahuje pomeranč a levanduli pro hydrataci, relaxaci

Více

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ + BONUS: 3 NAJČASTEJŠIE CHYBY V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ 3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ Ahoj, moje meno je Martina a som zakladateľkou kozmetickej značky Navia. Moja vášeň

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

OF THE ROSE PARIS ZURICH SOFIA

OF THE ROSE PARIS ZURICH SOFIA THE ESSENCE OF THE ROSE PARIS ZURICH SOFIA PÉČE O PLEŤ S RŮŽOVÝM OLEJEM HOLISTICKÝ Výrobky laboratoří Rossana podporují zdraví a zdravý životní styl komplexní péčí směřující k celistvé tělesné a duševní

Více

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike www.crosslimit.eu prináša na trh v Slovenskej a Českej republike kozmetiku, ktorá dokonale zapadne zaneprázdneného životného štýlu každého športovca. Produkty sú na mieru šité športovcom a aktívne žijúcim

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK Predstavujeme Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK 114629.1 35+ Na všetky typy pleti Alain Mavon, PhD, Riaditeľ Inštitútu

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

ORIGIN.

ORIGIN. ORIGIN www.krasanamiru.cz ŠÁCHOROVÝ OLEJ Vysoký obsah kyseliny olejové. Obsahuje polynenasycené mastné kyseliny. Vysoký obsah vitaminu E (alfa-tokoferol) a Omega 9. Anti-aging Antioxidant Hydratace MERUŇKOVÝ

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

Popis produktu. Vlastnosti produktu

Popis produktu. Vlastnosti produktu Skvelá voľba TIENS Hyper-H Dúšok zdravia Popis produktu TIENS Hyper-H Dúšok zdravia je vybavený mikropočítačom s inteligentným MCU kontrolným čipom a produkuje vodu obohatenú o ióny vodíka. Pitím vody

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

CEREÁLNE a CELOZRNNÉ výrobky 1/10

CEREÁLNE a CELOZRNNÉ výrobky 1/10 CEREÁLNE a CELOZRNNÉ výrobky 1/10 CEREALKA Celozrnná sušienka 30g 2/10 ZLOŽENIE: : pšeničná múka celozrnná 24%, margarín (rastlinné tuky /palmové/, rastlinný olej /repkový/, voda, emulgátory /mono- a diglyceridy

Více

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Tepezcohuite je novinkou na českém trhu. Hlavní složkou produktu je extrakt ze stromu Tepezcohuite, který roste

Více

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč)

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Odlíčení Změkčení pleti Úprava obočí (základní) Vyčištění pleti hloubkové - ultrazvukovou špachtlí (10-15min) Dočištění pleti- peeling

Více

Složení a vlastnosti se u mnoha rostlinných olejů navzájem prolínají, přesto najdeme i rostlinné oleje unikátní, které vynikají svými účinky.

Složení a vlastnosti se u mnoha rostlinných olejů navzájem prolínají, přesto najdeme i rostlinné oleje unikátní, které vynikají svými účinky. ROSTLINNÉ OLEJE tekuté slunce pro vaši pleť, výživa pro celé tělo Rostlinné oleje provázejí člověka od počátku jeho bytí na planetě Zemi, ať už podvědomě manipulací s olejnatými plody nebo vědomě získány

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Time Control-Luxusní řada pro zralou pleť

Time Control-Luxusní řada pro zralou pleť Time Control-Luxusní řada pro zralou pleť 3510 - Q10 Phytohormon sérum Sérum lehké gelové konzistence s malými kapsulkami žluté barvy, pro pleť postiženou hormonálním stárnutím, navrací elasticitu, zlepšuje

Více

Prevencia vzniku zaparenín. A ďalšia základná starostlivosť o citlivú detskú pokožku

Prevencia vzniku zaparenín. A ďalšia základná starostlivosť o citlivú detskú pokožku Prevencia vzniku zaparenín A ďalšia základná starostlivosť o citlivú detskú pokožku DNEŠNÚ BESEDU PRIPRAVILA V spolupráci s MUDr. Adrianou Borošovou NIVEA Baby je na Slovensku jednotka v starostlivosti

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie Farebné IQ GÉLY sú expresné dlhotrvajúce gély novej generácie. Ide o veľmi jednoduchý a nenáročný spôsob dlhodobého nalakovania nechtov v porovnaní

Více

Průvodce krásou Solutions

Průvodce krásou Solutions CA 09/07 PAGE bc Průvodce krásou Solutions Kontaktujte svoji AL/AG: Jméno a příjmení: Adresa: Telefon: Avon Cosmetics, spol. s r.o. Na Maninách 7, 70 00 Praha 7 Česká republika Zákaznický servis: tel.

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa

SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa TIENS SPIRULINA SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa Prvýkrát. sa na Zemi objavila zhruba pred 3,5 miliardami rokov a patrí medzi najstaršie formy života na planéte. Je prirodzene prítomná

Více

EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM

EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM 0,7 MILIÓNA ĽUDÍ V SR NIE JE SPOKOJNÝCH S HUSTOTOU SVOJICH VLASOV MENŠIA HUSTOTA (menej vlasov na cm 2 ) VLASY VYZERAJÚ TENŠIE (vlas má menší priemer) KREHKOSŤ VLASOVÉHO

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi. Nerudova 1113, Chrudim Tel.: ,

SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi. Nerudova 1113, Chrudim Tel.: , SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi Nerudova 1113, 537 01 Chrudim Tel.:469 622 384, 602 421 390 www.schellex.cz Sprchový gel pomeranč & levandule Sprchový gel granátové jablko

Více

Milujte svoju pleť kedykoľvek

Milujte svoju pleť kedykoľvek Milujte svoju pleť kedykoľvek Nežná starostlivosť o vašu pleť APROTIE Pleťový krém s liftingovým účinkom Pevná, hladká a pružná pleť Revitalizované bunky vo vnútri pokožky vám zabezpečia nádhernú pleť

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Společnost Health & Beauty - Zdraví a krása

Společnost Health & Beauty - Zdraví a krása Společnost Health & Beauty - Zdraví a krása Health and Beauty (H&B) je izraelská kosmetická firma, která vyrábí a prodává přírodní kosmetické a léčebné výrobky nejvyšší kvality. Všechny produkty jsou vyráběny

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

Výrobky vhodné aj pre CELIATIKOV (vyrobené z pohánky) 1/15

Výrobky vhodné aj pre CELIATIKOV (vyrobené z pohánky) 1/15 Výrobky vhodné aj pre CELIATIKOV (vyrobené z pohánky) 1/15 CELIHOPE Piškóty 120g 2/15 ZLOŽENIE: vajcia čerstvé, cukor, pohánková múka, kukuričná múka, kukuričný škrob, zahusťovadlo (guarová guma), emulgátor

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju JULIA Krém Mayou EX Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju Historie koňského oleje Koňský olej je tukovou složkou extrahovanou z tukové tkáně koně, který je býložravec. Podle starých čínských

Více

Očištění. Zeptejte se svého klienta, jakého výsledku by si přál dosáhnout.

Očištění. Zeptejte se svého klienta, jakého výsledku by si přál dosáhnout. Mytický rituál olejů Spojení legendárních výživných olejů umožnilo vzniknout kompletní řadě péče, která je ta pravá pro hýčkání Vašich klientek. Díky bohatému výběru produktů se tato řada přizpůsobí na

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Úvod Vážené zákazníčky, vážení zákazníci, Srdečne Vás vítame v našom novootvorenom kozmetickom salóne Milenka. Pohodlne sa usaďte v našej čakárni, naš

Úvod Vážené zákazníčky, vážení zákazníci, Srdečne Vás vítame v našom novootvorenom kozmetickom salóne Milenka. Pohodlne sa usaďte v našej čakárni, naš KOZMETICKÝ SALÓN Katalóg kozmetických prípravkov a služieb Úvod Vážené zákazníčky, vážení zákazníci, Srdečne Vás vítame v našom novootvorenom kozmetickom salóne Milenka. Pohodlne sa usaďte v našej čakárni,

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

Tipy pro opalování přípravky Keenwell

Tipy pro opalování přípravky Keenwell Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové,

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové, MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ Spojení legendárních výživných olejů umožnilo vzniknout kompletní řadě péče Mythic Oil, která je základem pro Mytický rituál olejů. ARGANOVÝ OLEJ: Bohatý na vitamín E a esenciální

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ?

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? Premýšľate nad ošetrením s kyselinou hyalurónovou, ale máte strach z bolesti alebo z dlhého procesu zotavovania sa? Pre krásu už viac nemusíte trpieť! Injektovanie je

Více

ROSTLINNÉ OLEJE. argánie trnitá. tekuté slunce pro vaši pleť, výživa pro celé tělo. Argania spinosa

ROSTLINNÉ OLEJE. argánie trnitá.  tekuté slunce pro vaši pleť, výživa pro celé tělo. Argania spinosa ROSTLINNÉ OLEJE tekuté slunce pro vaši pleť, výživa pro celé tělo Rostlinné oleje provázejí člověka od počátku jeho bytí na planetě Zemi, ať už podvědomě manipulací s olejnatými plody nebo vědomě získány

Více

ROSTLINNÉ OLEJE. argánie trnitá. tekuté slunce pro vaši pleť, výživa pro celé tělo. Argania spinosa

ROSTLINNÉ OLEJE. argánie trnitá.   tekuté slunce pro vaši pleť, výživa pro celé tělo. Argania spinosa ROSTLINNÉ OLEJE tekuté slunce pro vaši pleť, výživa pro celé tělo Rostlinné oleje provázejí člověka od počátku jeho bytí na planetě Zemi, ať už podvědomě manipulací s olejnatými plody nebo vědomě získány

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více