Proběhlo výběrové řízení, byla vybrána firma Geomin, byla s ní sepsána smlouva na vyvrtání nového vrtu a během října by měl být vrt vyvrtán.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Proběhlo výběrové řízení, byla vybrána firma Geomin, byla s ní sepsána smlouva na vyvrtání nového vrtu a během října by měl být vrt vyvrtán."

Transkript

1 Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne v Zasedání zastupitelstva vedla starostka obce Jana Vrbková. Zapisovatelem byla určena Blanka Dvořáková a ověřením zápisu byli pověřeni Eva Musilová a Jiří Veselý. Zastupitel Pavel Sádecký se dostavil v Zasedání se zúčastnilo 9 zastupitelů. Program: I.Vodovod Pernštejnské Janovice II.Vodovod Věžná III.Pronájem pozemku paní Kapellová IV.Koupě pozemku pan Kolbábek V.Věcné břemeno brod v Jabloňově VI. Výměna pozemku pod cestou v Jabloňově VII.Autobusová zastávka VIII.Úprava kolem pomníku IX.Nákup skříní do knihovny X. Rozpočtové opatření. Dílčí přezkoumání hospodaření obce za rok 2012 XI. Dotace komunitní kompostárna XII.Vstupenky do divadla do Brna XIII.Nákup nového programu KEO XIV.Kabelovka XV.IDS informace XVI.Hospoda prominutí nájmu XVII.Žádost pana Zdenka Vejpustka kácení stromu XVIII..Vánoční osvětlení v Jabloňově XIX. Ostatní Návrh usnesení č. 1 Zastupitelstvo souhlasí s navrženým programem. I.Vodovod Pernštejnské Janovice Proběhlo výběrové řízení, byla vybrána firma Geomin, byla s ní sepsána smlouva na vyvrtání nového vrtu a během října by měl být vrt vyvrtán. II.Vodovod Věžná Připravujeme žádost o dotaci na nový vrt. Nový vrt by se měl dělat na pozemku pana Josefa Kroupy za kostelem. Vyvěsíme záměr o koupi části pozemku parcela č. 44/2 za cenu 25,-Kč/m2 a věcné břemeno pro přístup k vrtu ( počítáme s ochotou p. Kroupy část pozemku prodat).

2 Návrh usnesení č. 2 Zastupitelstvo souhlasí se záměrem koupit část pozemku 44/2 od p. Kroupy. Stávající voda ve Věžné. Přes víkend se podařilo Petru Pokornému a Jaroslavu Dvořákovi najít další poruchu na obecním vodovodu. Proto se spotřeba z přibližně 23 m³ za den snížila na 9m³za den.voda nám unikala na přípojce v rychtě. Poděkování p. Pokornému a p. Dvořákovi za vyřešení problému s vodou. Vrty dávají za posledních několik dnů 24m³ denně.p. Dvořák by rád zdokumentoval tuto havárii, aby zjistil množství m³ vody, která unikala z vodovodního řádu. III.Pronájem pozemku paní Kapellová Proběhlo stavební řízení na místě samém za přítomnosti zástupce stavebního úřadu, zástupce odboru životního prostředí z Bystřice n.p., starostky obce. Dohodli se na stejném postupu, který jsme již navrhovali na minulém zastupitelstvu tzn. p. Kapellová si nechá pozemek zaměřit podle skutečnosti, poté bude horní část pozemku vyjmuta z lesního půdního fondu a vyřídí si dodatečné stavební povolení na srub, který tam již stojí.paní Kapellová by měla zájem pozemek odkoupit, vzhledem k neshodám se sousedem, který má potřebu neustále na pozemek vstupovat, protože argumentuje tím, že pozemek je obecní a tudíž přístupný všem.p.kapellová si zažádá na stavebním uřadě o povolení vybudování malého sklípku a opravu oplocení. Návrh usnesení č.3 Zastupitelstvo souhlasí s tím, aby se pozemek p. Kapellové prodal. Výsledek hlasování: pro 0 hlasů, proti 8 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů. Usnesení nebylo schváleno. Návrh usnesení č. 4 Zastupitelstvo souhlasí s tím, aby byl pozemek p. Kapelové pronajat. Výsledek hlasování : pro 8 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů. IV. Koupě pozemku od p. Kolbábka K vyvěšenému záměru o koupi pozemku od p. Kolbábka nebylo připomínek. Návrh usnesení č. 5 Zastupitelstvo souhlasí s koupí pozemku od p. Kolbábka. Výsledek hlasování : pro 8 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů V.Věcné břemeno na brodě v Jabloňově Smlouva na věcné břemeno se bude sepisovat se třemi majiteli s p. Bartoňkem Miloslavem a Milanem, s p. Bartoňkem Stanislavem a s p. Holou, která nereagovala na dopis z obce ohledně smlouvy na věcné břemeno. Jiří Veselý má kontakt na p. Holou, zkusí se s ní spojit a domluvit, zda bude ochotná nám smlouvu podepsat. Návrh usnesení č. 6 Zastupitelstvo souhlasí s tím, aby byla sepsána smlouva na věcné břemeno s majiteli brodu v Jabloňově. VI.Výměna pozemku pod cestou v Jabloňově

3 Majitelé pozemku nemají námitky k výměně pozemku pod cestou. Návrh usnesení č. 7 Zastupitelstvo souhlasí s vyvěšením záměru o bezplatné výměně pozemku pod cestou v Jabloňově. VII.Autobusová zastávka Co se týká koupě pozemku na autobusovou zastávku a otočku pro autobus, zaslali jsme paní Vítové dopis, poté jsme se ji snažili kontaktovat přes a znovu dopis, ale reakce nebyla žádná. Ohledně autobusové zastávky jsme oslovili p. D Ambrose. VIII. Úprava kolem pomníku Stávající stav kolem pomníku je zatím dobrý. IX.Nákup skříní do knihovny Zastupitelstvo prohlédlo skříně v naší knihovně a zjistilo, že by bylo zapotřebí koupit ještě další čtyři skříně. Návrh usnesení č. 8 Zastupitelstvo souhlasí s nákupem dalších čtyř skříní do knihovny. X. Rozpočtové opatření V září proběhlo dílčí přezkoumání hospodaření za rok 2012.Dopustili jsme se chyby, že jsme nevyvěsili celé znění přezkoumání hospodaření za rok 2012 na internetových stránkách, zde jsme pouze udělali výpis.je s námi vedeno správní řízení, řeší to kraj, že jsme porušili rozpočtovou kázeň, tohle je závada nenapravitelná. Další chyba je v zápisu ze zastupitelstva ze dne ,kde je věta, že zastupitelstvo schválilo závěrečný účet bez výhrad a to slovíčko bez výhrad nám v zápisu chybí. Návrh usnesení č. 9 Zastupitelstvo přijímá revokaci usnesení č. 17 z , kdy vyjádření nebylo správné a správné znění je: Zastupitelstvo schvaluje závěrečný účet za rok 2012 bez výhrad. XI. Dotace komunitní kompostárna Návrh usnesení č. 10 Lze získat dotaci na komunitní kompostárnu ve výši 90%, která se využije na mechanizaci, potřebnou na provoz kompostárny / bude se svážet veškerý biologický odpad na jedno místo/. Zastupitelstvo souhlasí s tím, aby se požádala firma, která zpracovává projekty o dotaci na komunitní kompostárnu, že máme zájem o zpracování projektu. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů XII.Vstupenky do divadla do Brna Zájezd do Brna na divadlo byl úspěšný, a proto starostka zakoupila vstupenky do divadla na podzimní a jarní sezónu, která trvá až do června.program představení je v místní prodejně.

4 XIII. Nákup nového programu na účetnictví KEO Návrh usnesení č.11 Od ledna 2014 už nebude kraj přijímat uzávěrku účetnictví v tom formátu, který máme v současné době a musíme účetnictví zpracovávat v jiném formátu.a proto si musíme koupit nový program na účetnictví.cena nového programu po slevě s DPH činí 9.000,-Kč. Zastupitelstvo souhlasí se zakoupením nového programu na účetnictví. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů XIV.Kabelovka Stále přetrvávají problémy ve vysílání kabelovky, pan Ondra to stále řeší. Chce přidat ještě jedno zařízení, kde tvrdí, že by to mělo fungovat s tím, že tam budou ještě další programy. Návrh usnesení č.12 Zastupitelstvo souhlasí s tím, aby p. Ondra přidal dané zařízení, ale zároveň upozorňuje p. Ondru, že mu dává ještě dva měsíce na to, aby kabelovka fungovala. Pokud ne, bude hledat jiné řešení. Výsledek hlasování: pro 9hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů XV.IDS informace V Bystřici n.p. byla schůzka ohledně integrovaného dopravního systému. Kraj Vysočina se k tomu stavěl kladně, pokud ho nebude nic stát studie.proto nechala Bystřice n.p. na své náklady zpracovat studii na integrovaný doprav. systém na začlenění bystřicka k jihomoravskému kraji. Starosta Bystřice n.p. chtěl, aby se k tomu vyjádřil kraj Vysočina, přítomní úředníci se k tomu nechtěli vyjadřovat, protože to kraj ještě na zastupitelstvu neprojednal. XVI. Hospoda prominutí nájemného Návrh usnesení č. 13 Tak jako každý rok na podzim žádá hospodský prominutí nájmu od října do dubna. Zastupitelstvo souhlasí s prominutím nájmu. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů XVII.Žádost pana Zdenka Vejpustka kácení jasanu P. Vejpustek žádá zastupitelstvo o pokácení jasanu na rohu plotu u Blažkových.Má obavu, aby mu nespadl na elektrické vedení. Návrh usnesení č.14 Zastupitelstvo souhlasí s pokácením jasanu. Výsledek hlasování : pro 9 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů P.Dvořák Jar. upozornil na další strom, který ohrožuje spadnutím, u potoka na Rybníkách směrem na Pernš. Janovice. Starostka zjistí vlastníka, aby si to dal do pořádku. Návrh usnesení č.15 Lípy, směrem k chatám u Romanů, prořezat a zakrátit.

5 Zastupitelstvo souhlasí, aby byly lípy prořezány a zakráceny. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 0 hlasů. XVIII.Vánoční osvětlení v Jabloňově Místostarosta J. Veselý by chtěl dát na náves v Jabloňově před Vánoci stromek, aby si na něj mohli dát světla.proto se zajímal o to, zda by si je mohli koupi za obecní peníze.rádi by se pak u rozsvícení stromečku sešli a uvařili si punč.j. Veselý zjistí názor místních obyvatel na osvětlení stromečku na návsi v Jabloňově. XIX. Ostatní J.Vrbka se zajímal o informace ohledně SÚRAA.Byla schůzka v Drahoníně,vzhledem k politické situaci nelze nic vyřizovat. Zájezd na důl Richard zájemci se přihlásí u starostky. J.Vrbka chce zabezpečit okénka na KD, která vedou na záchodky. Na původních oknech byly mříže, jakmile se okna vyměnila za plastová, jsou bez zabezpečení proti vniknutí. J.Kroupa se vyjádřil k místu sekretářky. Raději než sekretářku by požádal J. Vrbkovou, kdyby již nebyla v budoucnu starostkou, aby za menší peníz pomáhala novému starostovi. Na místo sekretářky se přihlásila Markéta Kaštylová nastupuje v pátek na dvě hodiny týdně. Jaroslav Dvořák se zajímal o to, kolik se odvádí státu za odběr podzemní vody a zároveň aby, vzhledem k celoročnímu úniku vody, jsme požádali o odpuštění daně. Stávající smlouvy na odběr vody jsou podle p.dvořáka nevyhovující, doporučuje vrátit se k původním smlouvám tzn. platit pouze za odběr vody a ne za odběrné místo. Také se zajímal, zda by bylo možné ze stávajícího digitálního vodoměru odčítat data a ukládat je do historie odběru, který vytváří grafy. Popřípadě, kolik by byla obec ochotná investovat do tohoto zařízení. Dále doporučuje udělat odečty ihned, nečekat na konec roku.připravovaný nový vrt je podle něj příliš blízko obce, mohlo by dojít k narušení stávajících studní a vrtů. Příští zastupitelstvo bude v Zapsala: Blanka Dvořáková Ověřili: Jiří Veselý, Eva Musilová

6

Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne 15.1.2014 v 19.00.

Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne 15.1.2014 v 19.00. Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne 15.1.2014 v 19.00. Zasedání zastupitelstva vedla starostka Jana Vrbková. Zapisovatelem byla určena Blanka Dvořáková a ověřením zápisu byli pověřeni Eva

Více

Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne 13.11.2013 od 19.00 hodin.

Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne 13.11.2013 od 19.00 hodin. Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne 13.11.2013 od 19.00 hodin. Zasedání zastupitelstva vedla starostka obce Jana Vrbková. Zapisovatelem byla určena Blanka Dvořáková a ověřením zápisu byli

Více

Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne od

Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne od Zápis ze zastupitelstva obce Věžná, konaného dne 4.9.2013 od 19.00. Zasedání zastupitelstva vedla starostka obce Jana Vrbková. Zapisovatelem byla určena Blanka Dvořáková a ověřením zápisu byli pověřeni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Přítomni: Jana Vrbková, Jiří Veselý, Jiří Kroupa, Markéta Kaštylová, Tereza Doleželová, Petr Dvořák, Petr Pokorný, Josef Vrbka,

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 2. 3. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Eva Eiglová nemoc Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.03.2013, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.03.2013, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.03.2013, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Obec Věžná, zastupitelstvo obce Věžná

Obec Věžná, zastupitelstvo obce Věžná ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VĚŽNÁ, KONANÉHO DNE 7.11. 2012, od 19:00 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Věžná (dále též jako,,zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00

Více

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Obec Dobšín Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Obec Věžná, zastupitelstvo obce Věžná

Obec Věžná, zastupitelstvo obce Věžná ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VĚŽNÁ, KONANÉHO DNE 13.6. 2012, od 19:00 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Věžná (dále též jako,,zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í III. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Světí přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Honc, Luděk Čihal, Jiří Kulhánek, Jiří Krejčí, Žaneta Vestfálová Omluveni: Lenka Bednářová Dále přítomno: 10

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10)

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10) Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10) -Přítomni: L. Daenemarková, R.Šorsák, J.Žižka, M.Žižka = členové Zastupitelstva obce

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 17 dne v 18 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 17 dne v 18 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 17 dne 26.4.2016 v 18 hodin Zápis : Zasedání zastupitelstva obce Vílanec zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 26.4. 2016 v 18 hodin a ukončila

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 5, konaného dne 15. 4. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ:

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ: Zápis č.5 /2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bítovčice, konaného dne 24.6.2015 od 17:30 hodin na obecním úřadě. Ověřovatelé zápisu: Josef Kremláček, Jiří Hron Zapsala: MUDr. Monika Kostková,

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 3. června 2016

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 3. června 2016 ZÁPIS č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 3. června 2016 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 19.10 hod.

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Radim Špringl, Luboš Šmiraus, Dana Kozáková Hosté: viz. prezenční listina

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne 23. 12. 2015 v zasedací místnosti kulturního domu. Přítomni: Širůček Z., Šebek P., Müller J., Havránek J., Opluštil P., Sokol Petr, Sokol

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 8 Datum 22.11.2007 Zápis: Veřejné zasedání ZO Přezletice ze dne 22.11.2007 Program: (po změně) 1. Diskuze s občany k výstavbě VaK 2. Žádost p.bohmové 3. Dostavba

Více

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově 33. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov Stránka 1 z 5 Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově Přítomní

Více

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno Usnesení Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 29. 08. 2019 na OÚ Úsobrno Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 5 členů zastupitelstva, od

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2013 konaného dne Program:

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2013 konaného dne Program: Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2013 konaného dne 19.6.2013 Program: 1. Zahájení. 2. Seznámení s programem zasedání. 3. Kontrola usnesení z minulého zasedání. 4. Ustanovení zapisovatele

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6.11.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6.11.2008 1 Č.j. 6/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6.11.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh: zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Petr Hlouš,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov, konaného dne 3.9.2013 od 19.oo hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov, konaného dne 3.9.2013 od 19.oo hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov, konaného dne 3.9.2013 od 19.oo hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS. Přítomni: Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová-od bodu 6, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek, L.

ZÁPIS. Přítomni: Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová-od bodu 6, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek, L. ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 21.ledna 2014 od 18.00 hodin v kanceláři starosty

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

-1- Z á p i s č. 3/2012. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne v Kulturním domě Malšovice.

-1- Z á p i s č. 3/2012. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne v Kulturním domě Malšovice. -1- Z á p i s č. 3/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne 4.6. 2012 v Kulturním domě Malšovice. Přítomni: J. Krpálek, ing. J. Petrášek, M. Pileček, J. Pilařová, P. Plachý,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne 20.3.2019 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 18:00 hodin v klubovně hasičů

Zápis. Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 18:00 hodin v klubovně hasičů Obec Mnichov Zastupitelstvo obce Mnichov Zápis Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo 24.6 2017 v 18:00 hodin v klubovně hasičů Přítomni: Johánek Josef, Černý Karel, Zemek Štěpán, Johánek

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 27.10.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 9 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 9 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 9 Datum: 12.5.2015 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec zahájila a řídila starostka obce Lenka Maršánová dne 12.5.2015 v 18.30 hodin a ukončila dne 12.5.2015

Více

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Přítomní: Holický Jaroslav, Kolář František, Leitner Zdeněk, Rak Martin,

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 24.2.2016 v 16:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě

Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) závěrečný účet a přezkoumání hospodaření

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00726/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel Sl, Petr B, H K Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel

Více

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky.

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 10.6.2015 - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno ve 20.10 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 8.2.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 19:35 hod. Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 10. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček Nepřítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Dne 23.11.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 4.10.2016 v 18:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 12/2016 konaného dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 12/2016 konaného dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 12/2016 konaného dne 7.12.2016 Přítomni: Vojtěch Andres, Ing. Martin Číhal, Mgr. Karel Dvořák, Eliška Fridrichovská, Bc. Radim Kriegsmann Nepřítomni: Ing.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 20.6.2017 v 18:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne 26. 2. 2019 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 2 hosté, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. prosince 2009 od 18.30 hodin

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. prosince 2009 od 18.30 hodin Z á p i s č. 8/2009 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. prosince 2009 od 18.30 hodin Přítomno: členů zastupitelstva 5 občanů 6 zapisovatel: Lenka Kučerová Program: 1. Kontrola

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Tuř, konaného dne od 18:00 v kulturní místnosti v Hubálově

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Tuř, konaného dne od 18:00 v kulturní místnosti v Hubálově Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Tuř, konaného dne 2.9.2014 od 18:00 v kulturní místnosti v Hubálově Přítomni: Martin Řehák, Ilona Vodičková, Ing.Miroslav Polák, MBA; Václav Kotlář, Jaroslav

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluvena: Kahounová

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 19.1.2007

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 19.1.2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 19.1.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Novák. Omluven: Stanislav Kahuda

Více

O B E C K E B L O V Keblov 75, Čechtice , telefon, fax: , 878 IČO: , mob.

O B E C K E B L O V Keblov 75, Čechtice , telefon, fax: , 878 IČO: ,   mob. O B E C K E B L O V Keblov 75, Čechtice 257 65, telefon, fax: 317 856 825, 878 IČO: 231 975, e-mail: keblov@zelivka.cz, mob.: 739 674 751 Zápis ze zasedání ZO Keblov, konaného dne 18.5.2018 v 19.hodin

Více

ZÁ P I S č. 6/2016. ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne od 19:30 hod. v Kozlově

ZÁ P I S č. 6/2016. ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne od 19:30 hod. v Kozlově ZÁ P I S č. 6/2016 ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne 19. 09. 2016 od 19:30 hod. v Kozlově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Josef Borovský. Z celkového počtu 6 zvolených

Více

U S N E S E N Í č. 2. /2014

U S N E S E N Í č. 2. /2014 U S N E S E N Í č. 2. /2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Sobětuchy, konaného dne 25. 3. 2014. A. Zastupitelstvo obce projednalo: 1. Kontrola usnesení a činnost rady a zastupitelstva. 2. Rozpočtová změna

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.4.2015

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne 05.03.2015 v 18.00 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne 05.03.2015 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne 05.03.2015 v 18.00 hodin Přítomni: Bartheldi Leoš, Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Trinklová Jindřiška, Němec Roman Němcová Věra, Severová Leona

Více

Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 9.6.2011 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů,

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od 19.00 hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, zapisovatelem určen Mgr. Miroslav Kobr, za ověřovatele zápisu

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Taťána Horáková, Hana Halamová Přítomni : Roman

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne zasedání veřejné ( jednání č. 26)

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne zasedání veřejné ( jednání č. 26) Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2016 konaného dne 27.5.2016 - zasedání veřejné ( jednání č. 26) -Přítomni: L. Daenemarková, V.Holá, R.Šorsák, M.Žižka = členové Zastupitelstva Obce

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

Obec Bohy Bohy 31, Kralovice, okres Plzeň-sever IČO: telefon: ,

Obec Bohy Bohy 31, Kralovice, okres Plzeň-sever IČO: telefon: , Zápis Přítomni: Stanislav Soukup Růžena Dvořáková Václav Franěk Pavel Soukup Vendula Soukupová Lenka Havlíčková Nepřítomni: ------------------------- Zapisovatel: Vendula Soukupová Ověřovatelé: Dvořáková

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 5 zastupitelů (B.Holeček a R Svoboda omluveni), 12 občanů,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne 07.02.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Bartheldi Leoš, Klát Jiří, Severová Leona, Němcová Věra, Němec Roman

Více