Každý chlapec a dívka od 5-17 let, kteří se chtějí věnovat ryze amatérskému sportu na velké výkonnostní i vrcholové úrovni. Kde ji můžete hrát???

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Každý chlapec a dívka od 5-17 let, kteří se chtějí věnovat ryze amatérskému sportu na velké výkonnostní i vrcholové úrovni. Kde ji můžete hrát???"

Transkript

1

2 Co je to národní házená??? Národní házená je původní česká národní hra, která se hraje v českých zemích více než sto let. Národní házená patří mezi bojovné, rychlé a kolektivní sportovní hry. Hrají ji proti sobě dvě sedmičlenná družstva. Rozvíjí obratnost, postřeh, odolnost, odvahu, akrobacii a rozhodnost. Vyžaduje nasazení, soustředění, odpovědnost a smysl pro kolektiv!!! Kdo ji může hrát??? Každý chlapec a dívka od 5-17 let, kteří se chtějí věnovat ryze amatérskému sportu na velké výkonnostní i vrcholové úrovni. Kde ji můžete hrát??? V rámci podzimní a jarní přípravy trénujeme v areálu národní házené v Ostravě - Vítkovicích, ul. Lidická 35 (bod A na mapě). Další informace naleznete v seznamu tréninků. Jak se k nám dostanete??? Autobusovou linkou č. 50 (bod B na mapě), zastávka Lidická. Co dětem nabízíme??? Pravidelnou sportovní přípravu po celý soutěžní ročník. Start v pravidelných soutěžích všech kategorií po celé Severní Moravě. Přípravný výcvikový tábor v prázdninovém období a hlavně kvalitní a usměvavé trenéry. Kolik přispějete na sportovní přípravu??? V případě vážného zájmu dětí se pohybuje roční příspěvek na sportovní přípravu pouze Kč!!! Nábory do družstev!!! Nábory do družstev probíhají po celou sezónu a to do všech mládežnických kolektivů!!! V případě zájmů kontaktujte některého z trenérů a jistě Vám rádi odpoví na Vaše případné otázky.

3 Kontakty!!! Trenéři mládeže: dorostenky Domesová Daniela, tel.: (15-18 let) David René, tel: Obluk Miroslav, tel: starší žáci Blahuta Josef, tel.: (12-15 let) Salamanová Františka, tel.: mladší žáci Michalík Rostislav, tel.: (9 12 let) Kratochvíl Michal, tel.: Fromeliusová Zuzana, tel.: přípravka Novotná Helena, tel.: (5 9 let) Kratochvíl Michal, tel.: Fromeliusová Zuzana, tel.: www stránky klubu: Rozpis tréninků družstev oddílu SSK Vítkovice Podzimní a jarní tréninky Kategorie Místo konání Den a čas tréninků Muži A + B Ženy Dorostenky Starší žáci Mladší žáci Přípravka Areál národní házené Areál národní házené Areál národní házené Areál národní házené Areál národní házené ZŠ a MŠ E. Lukášové Úterý 17:30 19:30 Čtvrtek 17:30 19:30 Úterý 17:00 18:30 Čtvrtek 17:00 18:30 Úterý 17:00 18:30 Čtvrtek 17:00 18:30 Pondělí 16:00 17:30 Úterý 16:00 17:30 Čtvrtek 16:00 17:30 Úterý 16:00 17:30 Pátek 16:00 17:30 Pondělí 16:00 17:00 Čtvrtek 16:00 17:00 Adresy na sportoviště Areál národní házené Lidická 35, Ostrava - Vítkovice, ZŠ a MŠ MUDr. E. Lukášové Klegova 39, Ostrava - Hrabůvka,

4 Úspěchy oddílu v minulosti V následujícím přehledu uvádíme největší úspěchy našeho oddílu. Jsou zde uvedené pouze vítězství v jednotlivých kategoriích, ale samozřejmě nezapomínáme na naše další dílčí úspěchy. Jsou to úspěchy, kdy některé z našich družstev se zúčastnilo určité vrcholné soutěže, ale buď se dařilo víc, nebo míň. Bohužel i takový je sport, ať na vrcholové nebo amatérské úrovni!!! Úspěchy mužských složek v minulosti Mladší žáci Mistr republiky 1988/1989 Starší žáci Dorostenci Muži Mistr republiky 1983/1984, 1990/1991 Halový mistr ČR 2002/2003 Mistr republiky 2005/2006 Vítěz poháru 1984/1985, 1985/1986, 1986/1987, 1993/1994 Mistr ligy 1966/1967, 1967/1968 Úspěchy ženských složek v minulosti Mladší žačky Vítězky poháru 1993/1994,1995/1996 Starší žačky Dorostenky Ženy Mistryně republiky 1973/1974 Vítězky poháru 1988/1989, 1994/1995, 1995/1996 Mistryně ligy 1977/1978, 1980/1981, 1981/1982 Vítězky poháru 1980/1981, 1981/1982

5 Princip hry V každém týmu hraje 7 hráčů + náhradníci. V poli tedy jsou 3 útočníci, 2 záložníci, 1 obránce a 1 brankář. Hrací plocha je rozdělena na 3 třetiny: obranou, střední a útočnou. Hraje se speciálním balónem, kterého se můžou hráči dotknout pouze rukama. Každý hráč může 2 sekundy nést balón, poté musí hráč klepnout balónem o zem anebo si nadhodit. To může provést maximálně 2x. Cílem hry je vsítit do branky protihráče, co největší počet gólů. Vyhrává ten tým, který na konci zápasu vsítil větší počet gólů. Brankář Brankář se může pohybovat ve střední, obranné třetině a brankovišti. Má za úkol krýt střely soupeře ve vlastní bráně. Může případně zasáhnout jako jediný z družstva míč i nohou. Záložník a obránce Záložník se smí pohybovat ve střední a obranné třetině, ale nemůže vstoupit do brankoviště. Jeho úkolem je bránit protivníkovi ve střelbě. Stejnou úlohu má i obránce, který se může navíc pohybovat i v brankovišti. Útočník Útočník se může pohybovat pouze v útočné, střední třetině a může vstoupit do brankoviště soupeře. Jeho hlavním úkolem je vstřelit gól. Při střelbě nesmí stát v brankovišti. Hřiště v národní házené má tvar obdélníku o rozměrech metrů. Povrch hřiště je z umělých materiálů. Hřiště je rozděleno třetinovými čarami rovnoběžnými s půlicí čarou na obrannou, střední a útočnou třetinu o stejných velikostech. Obranná třetina jednoho družstva je současně útočnou třetinou soupeře. Branky mají velikost 2 2,40 metrů, pro mladší žactvo 2 2,20 metrů a pro přípravku 2 2,00 metrů.

6 Družstva oddílu v sezóně 2015/2016 Muži A Popis družstva mužů A: Tradiční družstvo oddílu a účastník I. nebo II. ligy mužů v národní házené. A právě letos bude družstvo po loňském vítězství v II. lize hrát I. ligu mužů. V zimním období ho čeká tradiční Český pohár, kdy budou obhajovat loňskou finálovou účast. V letošním roce má vedení družstva ambice se udržet v nejvyšší soutěži. Sestava družstva: Brankáři: Obránci: Útočníci: Trenéři: Kratochvíl Michal, Záhora Michal, Michalík Rostislav, Šajtar David Urbanec Jakub, Gřes Martin, Švec Josef, Šterba Karel, Krbec Jiří, Korejz David Michalus Marek, Urbanec Jan, Čierný Petr, Hrabec Petr, Gorpiel Lukáš, Kožík Jakub, Ferenčák Vít, Šajtar Lukáš Michalík Rostislav, Solanský Miroslav Umístění družstva mužů A: rok 2013 rok 2014 rok místo v I. liga 3. místo v II. liga 1. místo v II. liga Soupeři družstva v soutěži: TJ Sokol Krčín (VČ); 1. NH Brno (JM); TJ Plzeň Újezd (ZČ); TJ Šroubárna Žatec (SČ); TJ Sokol Rokytnice (SM); SK Studénka (SM); TJ Přeštice (ZČ); TJ DIOSS Nýřany (ZČ); TJ Sokol Podlázky Dalovice (St.Č); Sokol Tymákov (ZČ); TJ Sokol Nezvěstice (ZČ)

7 Ženy Popis družstva žen: Družstvo žen pravidelně hraje v oblastní soutěži a skládá se z hráček, které mají dlouholeté zkušenosti s házenou. V této sezóně doplňují svoji sestavu mladšími a méně zkušenými dorostenkami, které mají příležitost získat nové herní zkušenosti. V posledních dvou sezónách se ženám dařilo a pevně věříme, že i tato sezóna pro ně bude dobrá. Sestava družstva: Brankáři: Obránci: Útočníci: Trenéři: Domesová Daniela, Sloviková Jana Švecová Veronika, Vobejdová Markéta, Miková Gabriela, Miková Michaela, Kratochvílová Petra, Kratochvílová Tereza Kopčová Kateřina, Švecová Monika, Holcmanová Klára, Nekorancová Petra, Stuchlá Markéta, Stopková Tereza David René, Obluk Miroslav Umístění družstva žen: rok 2013 rok 2014 rok místo v oblastním přeboru 2. místo v oblastním přeboru 3. místo v oblastním přeboru Soupeři družstva v soutěži: SK Studénka (SM); Sokol Svinov (SM)

8 Muži B Popis družstva mužů B: Rezervní tým ligového áčka je rozehrávací štace pro hráče, kteří nedostávají příliš prostoru v hlavní soutěži. V tomto družstvu hrají i staří zkušení hráči, kteří již z ligovou kariérou skončili. Družstvo je navíc doplňováno i hráči z dorostenecké kategorie, díky tomu získávají zkušenosti od starších a zkušenějších hráčů. Sestava družstva: Brankáři: Šula Pavel, Michalík Rostislav, Záhora Michal Obránci: Útočníci: Trenéři: Štěrba Karel, Korejz David, Švec Josef, Gřes Martin Čierný Petr, Kožík Jakub, Hrabec Petr, Ferenčák Vít Gřes Martin, Michalík Rostislav Umístění družstva mužů B: rok 2013 rok 2014 rok místo v oblastním přeboru 2. místo v oblastním přeboru 2. místo v oblastním přeboru Soupeři družstva v soutěži: TJ Stará Ves n./ondř. (SM); SK Studénka B (SM); TJ Sokol Albrechtičky (SM); Sokol Svinov (SM)

9 Dorostenky Popis družstva dorostenek: Družstvo mladých nadějných hráček, které občas vypomáhají družstvu žen a získávají tak cenné zkušenosti. Bohužel toto družstvo trpí tím, že má málo hráček a děvčata často v minimálním počtu hrají celé utkání. Doufáme, že se podaří najít další šikovné naděje, které tým podpoří nejen fyzicky, ale i herně. Přejeme dorostenkám, ať se jim sezóna podaří a nastřílí co nejvíce branek. Sestava družstva: Brankáři: Obránci: Útočníci: Trenéři: Sloviková Jana Garbová Markéta, Kohlová Maria, Hoffmannová Tereza, Haftová Caroline Stuchlá Markéta, Stopková Tereza, Bednářová Lucie, Palatická Tereza Domesová Daniela, Obluk Miroslav Soupeři družstva v soutěži: TJ Stará Ves n./ondř. (SM); SK Studénka (SM); TJ Pustějov (SM); Sokol Svinov (SM)

10 Starší žáci Popis družstva starších žáků: I když družstvo formálně v soutěži nefiguruje, tvoří ho nadějní hráči, kteří by mohli v budoucnu nastupovat v dané soutěži. Bohužel tým limituje málo hráčů a také ochota některých z nich hrát mistrovské utkání. Přesto vedení družstva a oddílu doufá v brzké znovuzrození družstva, tak aby mohli reprezentovat oddíl i v oficiálních tabulkách soutěže. Mladší žactvo Popis družstva mladšího žactva: Po 3 letech se podařilo oddílu Vítkovic založit družstvo mladšího žactva. Do družstva mladšího žactva počítáme, jak s hráči loňské přípravky, tak i s bývalými hráči, kteří museli skončit. Družstvo mladšího žactva bude z počátku fungovat jako smíšené družstvo děvčat a kluků, protože oddíl nemá v současnosti tolik hráček nebo hráčů, aby mohl poskládat jednotlivé samostatné družstva. Družstvo bude hrát v soutěži mladších žáků. Sestava družstva: Brankáři: Obrana: Útok: Trenéři: Kožušník Vojtěch Balderman Jan, Gengela Jan, Hezjlar Lukáš, Kořenková Lucie, Kremserová Simona, Slaná Magdaléna, Bednářová Kristýna, Bechná Anna, Buganský Václav, Chodurek Petr, Novák Ondřej, Valová Magdaléna, Žurek Filip Michalík Rostislav, Kratochvíl Michal, Fromeliusová Zuzana Soupeři družstva v soutěži: TJ Chropyně (SM); SK Studénka (SM); Sokol Svinov (SM); TJ Stará Ves n. Ond. A (SM); TJ Stará Ves n. Ond. B (SM); Sokol Albrechtičky (SM); TJ Sokol Rokytnice (SM); TJ Sokol Osek n. Beč. (SM)

11 Přípravka Popis družstva přípravky: Družstvo přípravky funguje již třetím rokem ve spolupráci se základní školou MUDr. E. Lukášové. Během této doby dokázalo družstvo za svoji existence získat značné úspěchy, kdy naši nejmenší národní házenkáři se pravidelně umisťovali na medailových pozicích. Navíc jsme rádi, že družstvo se podařilo obohatit o nové budoucí naděje pro náš klub. Za toto družstvo nastupují děti ve věku od 5 do 9 let ve smíšených družstvech. I když družstvo opustilo 10 hráčů, kteří přecházejí do mladšího žactva, tak mladší hráči mohou ukázat potenciál, který v sobě skrývají. Sestava družstva: Brankáři: Hráči: Trenéři: Skácelová Barbora Balderman Jan, Blábolil Petr, Gengela Jan, Hezjlar Lukáš, Holáň Jakub, Chrenčík Denis, Kořenková Adéla, Kynclová Tereza, Novák Ondřej, Olivík Petr, Rovenský Matěj, Slaná Karolína, Vronková Veronika, Ostrý Matyáš, Nevický Tomáš Bednářová Lucie, Fromeliusová Zuzana, Kratochvíl Michal, Novotná Helena, Sloviková Jana Soupeři družstva v soutěži: TJ Chropyně (SM); SK Studénka (SM); Sokol Svinov (SM)

12 2. liga B muži A Pořadí Tým Počet záp. Výhry Remízy Prohry Útok : Obrana Body 1 SSK Vítkovice : SK NH Veselí n/m : Sokol Svinov : KNH MS Brno : TJ Jiskra Humpolec : TJ Stará Ves n/o : Sokol Kokory : Sokol Dobruška : TJ S. Podhorní Újezd : Sokol Albrechtičky : TJ S. Osek nad Bečvou : TJ S. Ostopovice : Nejlepší střelci soutěže (muži A): 1. Bajer Patrik (TJ S. Podhorní Újezd) Šafář Martin (KNH MS Brno) Urbanec Jan (SSK Vítkovice) Tomáš Josef (Sokol Dobruška) Fojtík Pavel (SK NH Veselí n/m.) 144 Muži A: Urbanec Jan 155, Michalus Marek 111, Čierny Petr 91 Oblastní přebor - muži, sk. A Pořadí Tým Počet záp. Výhry Remízy Prohry Útok : Obrana Body 1 SK Studénka B : SSK Vítkovice B : Stará Ves n/o. B : Stará Ves n/o. C : Nejlepší střelci soutěže (muži B): 1. Kožík Jakub (Vítkovice) Čierný Petr (Vítkovice) Hyneček Radim (Stará Ves C) Chmelíček Adam (Stará Ves B) Nusko Tomáš (Stará Ves C) 20 Muži B: Kožík Jakub 51, Čierny Petr 48, Ferenčák Vítězslav 29 Oblastní přebor ženy Pořadí Tým Počet záp. Výhry Remízy Prohry Útok : Obrana Body 1 TJ Chropyně : TJ Stará Ves n/o : SSK Vítkovice : SK Studénka B : 214 6

13 Nejlepší střelci soutěže (ženy): 1. Černá Pavla (Chropyně) Švecová Monika (Vítkovice) Hynečková Vendula (Stará Ves) Kubánková Alice (Studénka) Tylečková Eliška (Stará Ves) 43 Ženy: Švecová Monika 68, Kopčová Kateřina 34, Nekorancová Petra 22 Oblastní přebor - dorostenky Pořadí Tým Počet záp. Výhry Remízy Prohry Útok : Obrana Body 1 TJ Stará Ves n/o : Sokol Svinov : TJ Chropyně : SK Studénka : SSK Vítkovice : TJ Pustějov : Nejlepší střelci soutěže (dorostenky): 1. Dybalová Lucie (Studénka) Hynečková Vendula (Stará Ves) Vitekrová Veronika (Stará Ves) Stuchlá Markéta (Vítkovice) Horáková Barbora (Pustějov) 81 Dorostenky: Stuchlá Markéta 114, Stopková Tereza 61, Plachká Tereza 35 Konečné tabulky po jarní části sezóny 2014/2015!!!

14 Oddíly TJ Chropyně a SSK Vítkovice uspořádali TÝDEN S NÁRODNÍ HÁZENOU V termínu od proběhlo již tradiční soustředění mládeže. Letos jsme pořádali 4. ročník soustředění a po roční odmlce jsme se vrátili na námi vyzkoušené místo do Chropyně. Hlavním organizátorem soustředění se stál oddíl TJ Chropyně, pod vedením Mgr. Pavli Černé. Z Vítkovic se zúčastnilo 21 dětí - dorostenky, mladší žactvo a přípravka. Dále byly zastoupeny oddíly z Chropyně, Plzně Újezdu, Staré Vsi, ale třeba i ze Studénky. Celkově se akce zúčastnilo 64 dětí a 12 vedoucích. Děti spaly v oddělených třídách na karimatkách. Po celou dobu akce se konala jako každý rok etapová hra, která měla za úkol zabavit děti i mimo sportovní přípravu na následující sezónu. V minulém roce nás trápil déšť, v letošním roce zase až extrémní teploty, které nám často křížily plány. Musíme dodat, že nás velice mile překvapil zájem dětí se zlepšovat, který se v dnešní době příliš nevidí. Na závěr soustředění se odehrál turnaj smíšených družstev dětí. Už teď víme, že nás v dalším roce čekají určité novinky, které bychom chtěli postupně aplikovat. Doufáme, že se soustředění všem účastníkům líbilo a že se s většinou v dalších letech opět potkáme. Na závěr patří velké poděkování všem trenérům, technickým podporám a všem ostatním, kteří se podíleli na přípravě a organizaci soustředění.

15 Fotogalerie

16 Sponzoři a partneři oddílu Děkujeme všem sponzorům, jenž přispívají na zdárných chod oddílu. Bez jejich finanční pomoci by bylo fungování oddílu o něco složitější, než je dnes, a proto bychom chtěli touto cestou všem poděkovat. Samozřejmě děkujeme i těm firmám, či osobám, jenž přispívají jakoukoliv částku, ale nejsou zde uvedeni. Velice si vážíme všech a věříme, že nám zanechají stále důvěru a budou dále přispívat na chod klubu. Městský Obvod Ostrava Vítkovice JOB FACTORY, s.r.o. VAMOZ servis, a.s. Autoři: Ing. Kratochvíl M., Ing. Novotná H. a kol.

Každý chlapec a dívka od 6-15 let, kteří se chtějí věnovat ryze amatérskému sportu na velké výkonnostní i vrcholové úrovni.

Každý chlapec a dívka od 6-15 let, kteří se chtějí věnovat ryze amatérskému sportu na velké výkonnostní i vrcholové úrovni. Co je národní házená??? Národní házená je původní česká národní hra, která se hraje v českých zemích více než sto let. Národní házená patří mezi bojovné, rychlé a kolektivní sportovní hry. Hrají ji proti

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 1 2016/17 OBSAH: 2. 9. 2016 1. Rozpis muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE... 2 c) ČTVRTFINÁLE... 3 d) SEMIFINÁLE...

Více

- 1 - Svaz národní házené

- 1 - Svaz národní házené - 1 - Svaz národní házené Zátopkova 100/2, PO BOX 40, 160 17 Praha 6, telefon a fax 220513274, tel.ústředna 233017111, linka 441 E-mail narodnihazena@cstv.cz, +420721820755 sekretář Petr Holý V Praze dne

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 1 2017/18 OBSAH: 31. 8. 2017 1. Rozpis muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE... 2 c) ČTVRTFINÁLE... 3 d) SEMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 2 2016/17 OBSAH: 29. 11. 2016 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 2. Rozpis muži...

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 2 2017/18 OBSAH: 5. 12. 2017 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 2. Rozpis muži...

Více

P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J 41. ročník Českého poháru dospělých č /15

P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J 41. ročník Českého poháru dospělých č /15 SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE 27. 1. 2015 P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J 41. ročník Českého poháru dospělých č. 2 2014/15 OBSAH: 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 2. Schválené výsledky odehraných

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 3 2017/18 OBSAH: 26. 1. 2018 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 1 2018/19 OBSAH: 8. 10. 2018 1. Rozpis muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE... 2 c) ČTVRTFINÁLE... 2 d) SEMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené DISCIPLINÁRNÍ ÚSEK STK

Svaz národní házené DISCIPLINÁRNÍ ÚSEK STK DISCIPLINÁRNÍ ÚSEK STK Rozhodnutí DÚ STK SNH č.7/2017-18 ze dne 9.11.2017 DÚ STK SNH níže zveřejňuje finanční postih ligových oddílů za udělené žluté a červené karty za období podzim 2017. Finanční úhradu

Více

ZPRAVODAJ 38. ročníku ČP dospělých. číslo 1

ZPRAVODAJ 38. ročníku ČP dospělých. číslo 1 Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE VV SNH Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6; telefon a fax 220513274, GSM brána: 603646441, mobil: 721820755 IČO: 539929 E-mail: narodnihazena@cstv.cz

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 2 2018/19 OBSAH: 3. 12. 2018 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 2. Rozpis muži...

Více

LIGOVÝ ROZPIS 2010/2011 JARO liga kolo č.u. den datum čas domácí : hosté poznámka

LIGOVÝ ROZPIS 2010/2011 JARO liga kolo č.u. den datum čas domácí : hosté poznámka LIGOVÝ ROZPIS 2010/2011 JARO liga kolo č.u. den datum čas domácí : hosté poznámka 1. liga muži 12.kolo 67 NE 10.4.2011 11:00 TJ Avia Čakovice : TJ Příchovice 1. liga muži 12.kolo 68 NE 10.4.2011 11:00

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 3 2016/17 OBSAH: 21. 1. 2017 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 3 2018/19 OBSAH: 28. 1. 2019 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 1 2018/19 D O D A T E K 10. 8. 2018 OBSAH: 1. Nasazení 45. ročníku Českého poháru dospělých... 2 2. Oficiální rozpis ligových soutěží 2018/2019...

Více

pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené

pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené v kategorii dorostenci pro ročník 2017/2018 ve dnech 30.3.2018 a 31.3.2018, sportovní hala Spořice Sponzoři a partneři akce Vážení sportovní přátelé, Vaše

Více

Svaz národní házené Severomoravská oblastní soutěžní komise

Svaz národní házené Severomoravská oblastní soutěžní komise Svaz národní házené Severomoravská oblastní soutěžní komise Vítkovická 3083/1, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, sekretář SM OSK Gřes Martin, Hlavní třída 853/46, 708 00 Ostrava-Poruba, tel. 724 434 262

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 4 2017/18 OBSAH: 27. 2. 2018 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 4 2018/19 5. 3. 2019 OBSAH: 1. Důležité informace... 2 a) Hlášení výsledků ligových utkání... 2 b) Věková hranice sportovců

Více

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI Zimní halový pohár v kategorii starší žáci byl pro soutěžní ročník 2018/2019 rozlosován do dvou turnajů, a to v termínu 1. 12. 2018 v Brně Bohunicích a 12.

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 4 2018/19 OBSAH: 26. 2. 2019 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6 Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6 sekretář Jiří Voldan, V Olšinách 52, 100 00 Praha 10 mobil 723 292 971, e-mail: voldan3@seznam.cz,

Více

ZÁVĚREČNÝ ZPRAVODAJ. ZIMNÍ LIGA MLÁDEŽE pro rok 2015

ZÁVĚREČNÝ ZPRAVODAJ. ZIMNÍ LIGA MLÁDEŽE pro rok 2015 Svaz národní házené KOMISE MLÁDEŽE ZÁVĚREČNÝ ZPRAVODAJ ZIMNÍ LIGA MLÁDEŽE pro rok 2015 Vážení sportovní přátelé, výsledky jednotlivých kategorií a hodnocení průběhu turnajů jsou Vám k dispozici, stejně

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE 13. 3. 2015 P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J 41. ročník Českého poháru dospělých č. 4 2014/15 OBSAH: 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a)

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 3 2018/19 20. 11. 2018 OBSAH: 1. Důležité informace... 2 a) Hlášení výsledků ligových utkání... 2 b) Věková hranice sportovců

Více

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6 Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6 sekretář Miroslav Svoboda, Šumavského 8, 143 00 Praha 12 mobil: 602945169, e-mail: bosconovitch@seznam.cz,

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE OBSAH: L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 6 2014/15 11. 5. 2015 1. Důležité informace... 2 a) Hlášení výsledků ligových utkání... 2 b) Věková hranice sportovců

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 4 2016/17 31. 3. 2017 OBSAH: 1. Důležité informace... 2 a) Hlášení výsledků ligových utkání... 2 b) Věková hranice sportovců

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

FINANCE Výpočet příspěvků oddílů do rozpočtu SNH a výpočet podílů oddílů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH

FINANCE Výpočet příspěvků oddílů do rozpočtu SNH a výpočet podílů oddílů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH Svaz národní házené HOSPODÁŘSKÁ KOMISE Praha 15. 12. 2016 FINANCE 2016 Výpočet příspěvků ů do rozpočtu SNH a výpočet podílů ů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH Termín pro úhradu příspěvků

Více

Z P R A V O D A J 40.ro níku eského poháru dosp lých

Z P R A V O D A J 40.ro níku eského poháru dosp lých Svaz národní házené SPORTOVN - TECHNICKÁ KOMISE 30. 12. 2013 Z P R A V O D A J 40.ro níku eského poháru dosp lých OBSAH:. 2 1. Úprava propozic 40.r. eského poháru dosp lých str. 2 2. Schválené výsledky

Více

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6 Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6 sekretář Jiří Voldan, V Olšinách 52, 100 00 Praha 10 mobil 723 292 971, e-mail: voldan3@seznam.cz,

Více

ročník. Radnice Prahy 12 Přespolní běh nad Modřanskou roklí ZŠ a MŠ Smolkova Výsledky The English International School

ročník. Radnice Prahy 12 Přespolní běh nad Modřanskou roklí ZŠ a MŠ Smolkova Výsledky The English International School Strana 1/5 ZŠ a MŠ Smolkova VPraze 12 Pořadí DOROSTENCI 16-17 let - 6 000 m Ztráta Kat. Abs. St.č., jméno, ročník (97-96) Oddíl Čas Kat. Abs. 1 626, Svěchota Lukáš (1997) Spartak Praha 4 0:24:30 2 615,

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 5 2017/18 OBSAH: 21. 3. 2018 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE OBSAH: L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 6 2014/15 P Ř Í L O H A 10. 5. 2015 1. Průběžný stav střelců ligových soutěží 2014/2015... 2 1. liga mužů... 2 1. liga žen... 4 2. liga

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 4 2016/17 OBSAH: 28. 2. 2017 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Zpravodaj STÚ, DÚ, ÚR a ÚM Severočeské OSK č.1 ze dne

Zpravodaj STÚ, DÚ, ÚR a ÚM Severočeské OSK č.1 ze dne Zpravodaj STÚ, DÚ, ÚR a ÚM Severočeské OSK č.1 ze dne 18.9.2014 Obsah 1. Schválené výsledky soutěží... 2 2. Aktuální tabulky mládeže po 1.turnajích... 3 3. Informace o udělených trestech... 5 4. Pokuty

Více

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6 Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6 sekretář Jiří Voldan, V Olšinách 52, 100 00 Praha 10 mobil 723 292 971, e-mail: voldan3@seznam.cz,

Více

ZPRAVODAJ č.9/

ZPRAVODAJ č.9/ Svaz národní házené Západočeská oblastní soutěžní komise Předseda ZOSK SNH Ivo TOMAN 602 430 150 Sekretář Romana JABBOUROVÁ 734 126299 Bankovní spojení:č.účtu - 000000-0351704464/0600 ZPRAVODAJ č.9/2016-2017

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 5 2018/19 OBSAH: 15. 3. 2019 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

FINANCE Výpočet příspěvků oddílů do rozpočtu SNH a výpočet podílů oddílů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH

FINANCE Výpočet příspěvků oddílů do rozpočtu SNH a výpočet podílů oddílů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH Svaz národní házené HOSPODÁŘSKÁ KOMISE Praha 24. 11. 2017 FINANCE 2017 Výpočet příspěvků ů do rozpočtu SNH a výpočet podílů ů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH Termín pro úhradu příspěvků

Více

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a Abeceda české házené aneb hrajte s námi českou házenou Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a ilustrace.

Více

Ligový zpravodaj /2008

Ligový zpravodaj /2008 Svaz národní házené Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539929 telefon a fax 220513274, telefon (GSM brána) 603646441, mobil 721820755, sekretář: Petr HOLÝ e-mail: narodnihazena@cstv.cz,

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2016 zde bylo registrováno 61 cvičenců všech

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE OBSAH: Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 4 2015/16 24. 3. 2016 1. Důležité informace... 2 a) Hlášení výsledků ligových utkání... 2 b) Věková hranice sportovců

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 5 2016/17 OBSAH: 21. 3. 2017 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Výroční zpráva za rok 2017 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2017 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2017 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2017 zde bylo registrováno 93 cvičenců všech

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J č. 6 2015/16 OBSAH: 15. 3. 2016 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a) ZÁKLADNÍ KOLO... 2 b) OSMIFINÁLE...

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj 02-2008/2009

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj 02-2008/2009 Svaz národní házené Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539929 telefon a fax 220513274, telefon (GSM brána) 603646441, mobil 721820755, sekretář: Petr HOLÝ e-mail: narodnihazena@cstv.cz,

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

FINANCE Výpočet příspěvků oddílů do rozpočtu SNH a výpočet podílů oddílů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH

FINANCE Výpočet příspěvků oddílů do rozpočtu SNH a výpočet podílů oddílů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH Svaz národní házené HOSPODÁŘSKÁ KOMISE Praha 18. 12. 2014 FINANCE 2014 Výpočet příspěvků ů do rozpočtu SNH a výpočet podílů ů na dotacích z MŠMT a vlastních zdrojů ČUS dle FŘ SNH Termín pro úhradu příspěvků

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate Výsledková listina KBS v karate Název: VIII. ročník Chodského poháru Datum konání: 23. dubna 2016 Místo konání: Městská sportovní hala Domažlice Počet oddílů: 13 Počet závodníků: 116 Zúčastněné oddíly

Více

S O U P I S K A D R U Ž S T V A

S O U P I S K A D R U Ž S T V A 1. LUKOSTŘELECKÝ KLUB PLZEŇ 5 PŘEBOR ODDÍLOVÝCH DRUŽSTEV DOROSTU - REFLEXNÍ LUK Disciplína, Sezóna: terčová 20/20 Jan Šípek Toužimská 22, 323 00 Plzeň lkplzen@gmail.com, 776 43 2 1 Baloun Filip 2 Bárta

Více

Zimní Liga Mládeže Dorostenců

Zimní Liga Mládeže Dorostenců Zimní Liga Mládeže Dorostenců Dorostenci zahájili svou zimní přípravu jediným oblastním kolem Zimní ligy, které uspořádalo družstvo Moravské Slávie v Bohunické hale v sobotu 13. ledna 2018. Jelikož se

Více

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokola Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. Cvičí zde 14 cvičenců všech věkových skupin. Z

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ. Mistrovství severní Moravy Studénka 8. 1. 2000. 66 kg 7. Místo Filip ILENČÍK Bez umístění Libor VACEK

VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ. Mistrovství severní Moravy Studénka 8. 1. 2000. 66 kg 7. Místo Filip ILENČÍK Bez umístění Libor VACEK VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2000 Mistrovství severní Moravy Studénka 8. 1. 2000 66 kg 7. Místo Filip ILENČÍK Bez umístění Libor VACEK Malá cena mladší žáci a benjamínci Třinec 16. 1. 2000 36 kg 2. Místo Lukáš POSPĚCH

Více

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj /2010

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj /2010 Svaz národní házené Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539929 telefon a fax 220513274, telefon (GSM brána) 603646441, mobil 721820755, sekretář: Luboš Dlouhý e-mail: narodnihazena@cstv.cz

Více

ŽEBŘÍČKY MLÁDEŽE REGIONU KARVINÁ 2008/2009

ŽEBŘÍČKY MLÁDEŽE REGIONU KARVINÁ 2008/2009 REGIONÁLNÍ SVAZ STOLNÍHO TENISU ŽEBŘÍČKY MLÁDEŽE REGIONU KARVINÁ 2008/2009 Žebříčky byly schváleny VV RSST 22. května 2009 BAJTEK Jiří v.r. TOMÍČEK Václav v.r. BEDNÁŘ Otakar v.r...... předseda VV RSST

Více

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC s k u p i n a jméno rok narození oddíl (navrhovatel) sport 1 Marek Smejkal 1992 MGC Olomouc, z.s. minigolf 1 David Kvapil 200 TJ Sokol sportovní šerm (specializace fleret) 1 Jan Vachutka 2005 TJ Sokol

Více

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6 Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6 sekretář Jiří Voldan, V Olšinách 52, 100 00 Praha 10 mobil 723 292 971, e-mail: voldan3@seznam.cz,

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE 12. 4. 2015 P O H Á R O V Ý Z P R A V O D A J 41. ročník Českého poháru dospělých č. 5 2014/15 OBSAH: 1. Schválené výsledky odehraných kol muži... 2 a)

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 1. Věkové hranice U6 mini 1.7. 2007 a mladší U8 benjamínci 1.7. 2005 a mladší U10 přípravka 1.7. 2003 a mladší U12 mladší žactvo 1.7.2001 a mladší Od podzimu 2014

Více

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Konečně Mezi Talenty www.skslaviapraha.cz SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Sportovní uskupení se zaměřením a specializací na volejbal a tenis Kdo jsme: Sportovní uskupení s úspěšným třináctiletým působením

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2018 2019 Aktualizace 01. 07. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Na konci MČR jsme podávali poháry, medaile a diplomy. Vše dopadlo dobře, bez závažného problému. Byli spokojeni a odešli po svém.

Na konci MČR jsme podávali poháry, medaile a diplomy. Vše dopadlo dobře, bez závažného problému. Byli spokojeni a odešli po svém. SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH HRADEC KRÁLOVÉ z.s. Předseda: Jaroslav Milich Milady Horákové 504, Hradec Králové, 50006 email: skn.hradec@gmail.com SMS:777905771 IČO:49334581 číslo účtu: 244936796/0300 Hodnocení

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Výsledková listina. Délka trati/ barva

Výsledková listina. Délka trati/ barva Výsledková listina Závod: Dne: Běh Vrchovinou 2013 22.9.2013 Benjamínky BENJAMÍNKY ročník 2008 a mladší Příjmení a jméno Délka trati/ barva 300 m / žlutá 10:00:00 1 2 Šenkeříková Lucie AK Kopřivnice 10:00:34

Více

ZPRAVODAJ. Dne Číslo 11 / 2018

ZPRAVODAJ. Dne Číslo 11 / 2018 Předseda: Stanislav Vošický, Hrdličkova 693, 396 01 Humpolec MOBIL 728 725 849; vosicky.stanislav@quick.cz ZPRAVODAJ OBSAH Dne 4.10. 2018 Číslo 11 / 2018 1. JOSK SNH... 3 A. Zápisy o utkání:... 3 B. Prosíme

Více

ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI. Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009

ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI. Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009 2009 ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009 Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín - ploutvaři Úspěchy roku 2009 Rok 2009 je z hlediska vítězství v týmových národních

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2019

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2019 Kategorie M 1 138 JAGRIK Jan ÚAMK - AMK Škoda StČ 209,03 8 136 HEINÍK Mirek Minikár klub Vyšehrad Pha 134 HRÁBEK Michal Jan Minikár klub Vyšehrad Pha 132 PODLIPSKÁ Rozálie ÚAMK - AMK Škoda StČ 262,62 10

Více

závod č. 11 Sjezd v Hanušovicích řeka Morava v úseku Hanušovice Zetor-Bohdíkov most

závod č. 11 Sjezd v Hanušovicích řeka Morava v úseku Hanušovice Zetor-Bohdíkov most C1M VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10.04.16 1. 1/ U23 4 132053 KRISTEK Václav 1996 1 Val.Mez. 15:02,60 59:59,99 15:02,60 47 2. 2/ U23 2 64021 SUCHÁNEK Daniel 1993 1 Vys.Mýto 15:04,00 59:59,99 15:04,00 39 3. 1/ DS

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 7 2016/17 Z Á V Ě R E Č N Ý 20. 7. 2017 OBSAH: 1. Důležité informace... 2 a) Hlášení výsledků ligových utkání... 2 b) Věková

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC,

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, Kategorie: Myšáci dívky Ročník: 2008 a mladší 1 6 Hrbáčková Johana SKI SKOL 2008 36,63 2 5 Urbánková Vanesa SKI Klub Hlinsko 2008 36,85 0,22 3 17 Čermáková Lucie SKI klub Victoria Brno 2008 37,81 1,18

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

Zimní pohár Vršovic. Zimní pohár Vršovic XXXXIII. ročník 3.kolo XXXXIII. ročník 3. kolo konané dne Sestava H18, reflexní luk:

Zimní pohár Vršovic. Zimní pohár Vršovic XXXXIII. ročník 3.kolo XXXXIII. ročník 3. kolo konané dne Sestava H18, reflexní luk: Zimní pohár Vršovic XXXXIII. ročník 3. kolo konané dne Sestava H18, reflexní luk: MUŽI 18m 18m celkem 1. Termer Jaromír TJ Sokol Praha Vršovice 281 282 563 2. Stejskal Pavel LK Rokycany 275 273 548 3.

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE OBSAH: Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 7 2015/16 Z Á V Ě R E Č N Ý 22. 7. 2016 1. Důležité informace... 2 a) Hlášení výsledků ligových utkání... 2 b) Věková

Více

Výsledková listina KLM v karate

Výsledková listina KLM v karate Výsledková listina KLM v karate Název: Datum konání: 10. března 2019 Místo konání: Sportovní hala ZŠ Klatovy Počet oddílů: 16 Počet závodníků: 127 Zúčastněné oddíly a počty startujících SKP Hvězda Karlovy

Více

Kategorie 0 chlapci. Tyč 3m Pořadí Jméno a příjmení Rok narození Oddíl 1.kolo 2.kolo Výsledný čas

Kategorie 0 chlapci. Tyč 3m Pořadí Jméno a příjmení Rok narození Oddíl 1.kolo 2.kolo Výsledný čas Kategorie 0 chlapci Tyč 3m 1 Hřebejk Jan 2013 TJ Sokol Libčice nad Vltavou 8,34 7,47 7,47 2 Křenek Vojtěch 2013 TJ Sokol Libčice nad Vltavou - 13,26 13,26 Kategorie 0 dívky Tyč 3m 1 Ježová Barborka 2012

Více

ZPRAVODAJ. Dne 30. prosince 2018 Číslo 12 / 2018 MNOHO ÚSPĚCHŮ, HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ, V NOVÉM ROCE 2019 VÁM VŠEM PŘEJE JOSK SNH OBSAH

ZPRAVODAJ. Dne 30. prosince 2018 Číslo 12 / 2018 MNOHO ÚSPĚCHŮ, HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ, V NOVÉM ROCE 2019 VÁM VŠEM PŘEJE JOSK SNH OBSAH Předseda: Stanislav Vošický, Hrdličkova 693, 396 01 Humpolec MOBIL 728 725 849; vosicky.stanislav@quick.cz ZPRAVODAJ Dne 30. prosince 2018 Číslo 12 / 2018 MNOHO ÚSPĚCHŮ, HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ, V NOVÉM ROCE

Více

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj /2011 OBSAH:

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj /2011 OBSAH: Svaz národní házené Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539929 telefon a fax 220513274, telefon (GSM brána) 603646441, mobil 721820755, sekretář: Luboš Dlouhý e-mail: narodnihazena@cstv.cz

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Výsledková listina KBS v karate Název: III. ročník Velké ceny města Kdyně Datum konání: 14. listopadu 2015 Místo konání: Sportovní hala Masarykovy

Více

III. ZIMNÍ LIGA VLADIMÍRA ŠTĚPÁNA U-12

III. ZIMNÍ LIGA VLADIMÍRA ŠTĚPÁNA U-12 III. ZIMNÍ LIGA VLADIMÍRA ŠTĚPÁNA U-12 OFS VSETÍN III. ročník 2013/14 USPOŘÁDÁNO ZA PODPORY PROPOZICE Účastníci:TJ Zašová, TJ Sokol Hovězí, SK Hrachovec, Sokol Hošťálková, FC Dolní Bečva, FC Leskovec,

Více

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu.

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu. T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu www.sokolklasterec.cz Seznam oddílů: lyžování, atletika florbal stolní tenis (žactvo) badminton volejbal aerobik +

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník Jarní Kiosk Šternberk 2013 Výsledková listina veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013 neděle 20. dubna 2013 5. závod Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje 2013 Rodiče s dětmi - bez umístění

Více