Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všeobecná fakultní nemocnice v Praze"

Transkript

1 Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, IČ Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje V Praze, dne OVZ/156/11 Ing. Punda Dodatečné informace k zadávacím podmínkám (2) Prodloužení lhůty pro podání nabídek Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, se sídlem U Nemocnice 2/499, Praha 2, IČ: , jako veřejný zadavatel nadlimitní veřejné zakázky na dodávky (dále jen zadavatel ), zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), s názvem Stravovací provoz - gastrotechnologie, vyhlášené v Informačním systému o veřejných zakázkách pod evidenčním číslem , poskytuje na základě dotazů doručených zadavateli dodatečné informace k zadávacím podmínkám a prodlužuje lhůtu pro podání nabídek. Zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do , 10:00 hod. Tato lhůta platí rovněž pro dodání vzorků. Otevírání obálek s nabídkami proběhne ve 14:00 hod., v budově Ředitelství VFN v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2, ve velké zasedací místnosti, 4. patro. Dotaz č. 1: V zadávací dokumentaci výše uvedené VZ je v článku 4.5. uvedeno: V případě prodlení zadavatele se splacením faktury zaplatí zadavatel vybranému dodavateli úrok z prodlení ve výši 0,01 % z dlužné částky za každý den prodlení. Žádné jiné sankce nesmí být stanoveny. Tento úrok z prodlení se nevztahuje na prodloužení termínu z důvodu odkladu v závislosti na uvolňování prostředků ze státního rozpočtu. Z výše uvedeného vyplývá, že by zadavatel nemusel uhradit dodávky ani po lhůtě platnosti s odvoláním na uvolňování prostředků ze státního rozpočtu, a to nesankciovatelně a bez časového omezení, což je v rozporu s jinými platnými zákonnými ustanoveními. Z tohoto důvodu se ptáme: Má zadavatel zajištěny finanční prostředky ve 100% výši předpokládané hodnoty díla, tedy ,- Kč + DPH, a to bez jakýchkoliv podmínek ano, či ne, aby mohl ve lhůtě splatnosti do 120 dnů 100% uhradit své budoucí závazky? Zadavatel hodlá dostát svým závazkům vyplývajících z případného smluvního vztahu na základě veřejné zakázky. Zároveň je však oprávněn v zadávací dokumentaci stanovit obchodní podmínky plnění, přičemž stanovení nulové výše úroku z prodlení (v tomto případě z důvodu opožděného uvolňování prostředků ze státního rozpočtu) je v souladu s ustanovením 369 odst. 1 zákona č. 513/1991 Sb., v platném znění (obchodní zákoník), neboť toto ustanovení umožňuje stanovit výši úroku z prodlení, tj. i v nulové výši. Dodavatel má však dle ustanovení 369 odst. 2 obchodního zákoníku právo na náhradu škody způsobené prodlením se splněním peněžitého závazku.

2 Dotaz č. 2: V článku 6.3. zadávací dokumentace je uvedeno: Uchazeč doloží smlouvu obsahující dohodu s výrobcem (subdodavatelem) o převzetí záručního servisu pro případ, kdy záruční servis z jakýchkoliv důvodů nebude moci poskytnout dodavatel. Tento odstavec považujeme za diskriminační a žádáme ho odstranit, neboť se ptáme, s kým má uzavřít smlouvu uchazeč, který je sám výrobcem? Asi s nikým, neboť není s kým a části C veřejné zakázky se pravděpodobně převážně účastní výrobci nábytku. Pak nejsou vytvořeny rovnocenné podmínky a žádáme toto ustanovení čl zrušit, neboť seriosnost a bonitu uchazeče prověřuje kvalifikace. Z tohoto důvodu se ptáme: zruší zadavatel platnost čl. 6.3 zadávací dokumentace? Článek 6.3. zadávací dokumentace se ruší. Zadavatel dále nepožaduje předložení smlouvy obsahující dohodu s výrobcem (subdodavatelem) o převzetí záručního servisu. Dotaz č. 3: V článku 14 zadávací dokumentace (opční právo) je uvedeno: Za nedodržení termínu nástupu na opravu a dále za nedodržení termínu odstranění řádně reklamované vady má zadavatel právo účtovat ,- Kč za každý i započatý den prodlení. Tato formulace se obsahově kryje s čl. 6.4, kde je opodstatněna, ale v čl. 14, kde se nejedná o reklamace v záruční době, nýbrž o smluvní pozáruční placený servis je tato formulace špatná. Z tohoto důvodu se ptáme: Musí výše uvedený text Za nedodržení termínu nástupu na opravu a dále za nedodržení termínu odstranění řádně reklamované vady má zadavatel právo účtovat ,- Kč za každý i započatý den prodlení být zanesen do návrhu smlouvy o pozáručním servisu ano, či ne? Výhrada opčního práva dle článku 14. zadávací dokumentace se ruší. Dotaz č. 4:

3 a. Zadavatel požaduje kumulovanou cenu za přestěhování technologie a cenu paušální servisní služby, tedy záruční servis obsahující nástup na opravu do 12 hodin od nahlášení, bezplatné provedení případných oprav včetně dodání náhradních dílů. Pokud se bude jednat o závady nezpůsobené špatným a neodborným zacházením. b. Znalecké posudky zadavatel neposkytuje, umožní však, pokud uchazeč písemně požádá, osobní prohlídku předmětných zařízení. Dotaz č. 5: Článek 6.3. zadávací dokumentace se ruší. Zadavatel dále nepožaduje předložení smlouvy obsahující dohodu s výrobcem (subdodavatelem) o převzetí záručního servisu. Dotaz č. 6: Zadavatel ruší způsob prokázání splnění technického kvalifikačního kritéria dle 56 odst. 2 písm. g) zákona uvedený (části A a B veřejné zakázky). K prokázání tohoto kvalifikačního kritéria předloží dodavatel přehled průměrného ročního počtu zaměstnanců či jiných osob podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru a počtu vedoucích zaměstnanců za poslední 3 roky, a to v rozsahu a minimální úrovni: 6 servisních techniků v oboru gastro, z toho jeden v pozici vedoucího servisního technika. Zadavatel zároveň požaduje pro části A a B veřejné zakázky prokázání technického kvalifikačního kritéria dle 56 odst. 2 písm. e) předložením osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování servisních služeb v oboru gastro, a to u 6 servisních techniků v oboru gastro, z toho jednoho v pozici vedoucího servisního technika (např. předložením dokladu o příslušném vzdělání).

4 Dotaz č. 7: Požadavek na 6 samostatných prostorů v tabletu znamená, že tablet obsahuje současně celkem min. 6 samostatných prostor, které jsou určeny pro umístění talíře 1ks, misek 3ks, příboru / sada 1 ks a doplněk 1ks. Dotaz č. 8: Mají být 2 prostory pro teplé komponenty také odděleny, nebo se jedná o společný prostor? Dva samostatné prostory pro teplé komponenty (menu a polévka) mohou být odděleny, ale mohou být i propojeny. Zadavatel tento požadavek dále nijak nespecifikuje. Dotaz č. 9: Mají být 4 prostory pro studené komponenty vzájemně odděleny? Čtyři samostatné prostory pro studené komponenty mohou být odděleny, ale mohou být i propojeny. Dotaz č. 10: Odpovídají tablety na níže uvedených obrázcích z hlediska rozdělení vnitřního prostoru zadávacím podmínkám? Zadavatel se před odevzdáním nabídek k dílčím vzorkům nevyjadřuje.

5 Dotaz č. 11: Pojmu polohluboký talíř odpovídá hodnota výšky talíře 30 mm +/- 10%. Dotaz č. 12: Zadavatel požaduje: - tepelný podtalíř CNS, dvouplášťový, maximální průměr 250mm +/-10%, výška 30mm +/-10%, s vnitřní náplní; - dělený talíř porcelánový, silnostěnný, o průměru 255mm, +/-10%, polohluboký, dvoudílný. Dotazy č. 13: Požadována minimálně průchozí výška je 460mm +/-10%.

6 a) Jedná se o průměrnou roční hodnotu, není ani maximální ani požadovaná. b) Tato hodnota bude kontrolována dle článek zadávací dokumentace, 56 odst. 1 písm. e), bod d. Požadovaný výkon: kapacita min talířů / hod. odpovídá rozteči pásu 54mm. Dodavatel udá výkon nabízeného zařízení pro tento druh pásu jako srovnávací hodnotu, byť je požadován jiný druh pásu. Pro reálný výkon je rozhodující požadovaná rychlost pásu. Zadavatel požaduje zařízení s objemem výstupního vzduchu max. 180 m3 +/-10%, o teplotě do 30 C +/-10%. Tunelové myčky všech výrobců mají kromě místa s výstupem vysálaného vzduchu ještě vstupní a výstupní otvor, kterým samovolně také uniká vzduch, neboť tunelová myčka není uzavřené zařízení. O tyto další otvory se však nejedná. Dotaz č. 14:

7 Zadavatel nepřipouští změnu požadovaného standardu transportních tabletových vozů. Dvouplášťové provedení vozu v rozsahu technického standardu, včetně vsuvů v bezešvém provedení, jako hlubokotažné výlisky, je standardní provedení, zajišťující potřebnou prostorovou tuhost a robustnost vozu, a tím i jeho maximální životnost. Současně pak v kombinaci s provedením H2 zajišťuje požadovaný hygienický standard. Většina významných světových výrobců tabletových vozů má ve své standardní nabídce dvouplášťové vozy se vsuvy jako hlubokotažné výlisky a o ještě větších kapacitách 2x20 a i 2x24 tablet, které mají ještě větší hmotnost. Z těchto důvodů je stanovena podmínka průměru kol min. 200 mm, aby tak manipulace s vozy a valivý odpor při horizontálním pojezdu byl co nejvíce optimalizován. Tabletové vozy budou převáženy na nákladních vozech s nakládacím čelem a tudíž s nimi bude manipulováno pouze v horizontálním směru, jak v kuchyni, tak na pavilonech. Kapacitní velikost vozů 2x10 a 3x10 tablet byla, právě s ohledem na výše uvedené důvody, navržena jako optimální. Zamezení propadávání tabletu je pak zajištěno požadovanou tuhostí vozů a vhodným konstrukčním řešením vozů. Z tohoto důvodu je požadován vzorek vozu. Použití profilu L pro vsuvy není zdaleka bez rizika a nevýhod a jeho použitím vznikají další možné komplikace při provozu a dlouhodobém používání, kterým chce zadavatel předejít. Z výše uvedených důvodů zadavatel zásadně nepřipouští zásuvy v provedení L-profil a rovněž tak nepřipouští provedení vozu v jednoplášťovém provedení a trvá na dodržení stanovených standardů v ZD. Dotaz č. 15:

8 Výhrada opčního práva dle článku 14. zadávací dokumentace se ruší. Za zadavatele Mgr. Dana Jurásková, Ph.D., MBA v.r. ředitelka Všeobecné fakultní nemocnice v Praze

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky ZADAVATEL: Sídlem: Jednající: IČ: Obec Nesvačily Nesvačily 2, 267 27 Liteň Miroslav Hora, starosta obce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Vodovod Nesvačily I. etapa Odůvodnění účelnosti

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení objektu internátu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.:

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.: Odůvodnění účelnosti dynamického nákupního systému DNS na dodávky audiovizuální techniky zaváděného v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní veřejnou zakázku podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výměna dveří - objekt Angelovova

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výměna dveří - objekt Angelovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Výměna dveří - objekt Angelovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Výměna dveří objekt Angelovova Zadavatel: Základní škola a mateřská škola ANGEL

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) A co děti, mají se kde učit? nástavba na budovu ZŠ Mnichovice Toto odůvodnění

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Moravskoslezský kraj Sídlo: Nádražní 869/55, 702 00 Ostrava Zastoupený: Ing. Aleš Uvíra, pověřený

Více

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater V Praze dne 05. 05. 2014 Čj.: 568-29/2014 - ÚVN Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje poptávku na dodání přístroje pro

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.:

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.: Odůvodnění účelnosti dynamického nákupního systému Dynamický nákupní systém na nábytek pro ZČU zaváděného v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní veřejnou zakázku podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Nákup a dodání hemodialyzačního monitoru pro Nemocnici Český Krumlov, a.s. 1. Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s. Horní Brána 429 381 27 Český Krumlov IČO: 26095149

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky odolnosti vodičů vůči otěru Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky neshořelých zbytků prachu včetně příslušenství Zařízení pro zkoušky

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů ZADAVATEL: Fakultní nemocnice Ostrava Sídlem: 17. listopadu 1790, 708 52 Ostrava Poruba Zastoupený: doc. MUDr. David Feltl, Ph.D,.MBA - náměstek ředitele pro strategii jednající na základě pověření ze

Více

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z.

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z. Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb. Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění veřejné zakázky (VZ)

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění veřejné zakázky (VZ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Odůvodnění veřejné zakázky (VZ) Zpracované v souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2-8 vyhlč.232/20012

Více

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus V Praze dne 23. 06. 2014 Čj.: 568-65/2014 - ÚVN Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus Ústřední vojenská nemocnice Vojenská

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Dodávka pásové tunelové myčky pro mytí personálního nádobí zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Dodávka Tunelové pásové myčky pro mytí personálního nádobí pro Nemocnici Český krumlov,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka plynových varných kotlů do školní kuchyně

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Čj.: 5360/2015-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Pozáruční servis pro CT stacionární ZADAVATEL: Ústřední

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

č.j.: HSOS - 5513-7 /2015

č.j.: HSOS - 5513-7 /2015 č.j.: HSOS - 5513-7 /2015 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.:

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.: Odůvodnění účelnosti dynamického nákupního systému Dynamický nákupní systém na dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek zaváděného v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní veřejnou zakázku podle zákona

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č.j. KRPU-25319-21/ČJ-2016-0400VZ Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona Příloha k formuláři OZNÁMENÍ o ZAKÁZCE Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele

Více

Odůvodnění veřejné zakázky 156 odst. 1 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Osoba pověřená výkonem zadavatelské činnosti: Název veřejné zakázky: Povodí Odry, státní podnik Varenská 49, 701 26 Ostrava IČ: 708 90 021 RECTECZ, sro Matiční 730/3, 702 00

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Rozšíření administrativních prostor II. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze Strana 1 ze 8 Název veřejné zakázky: Zadavatel Název / obchodní firma : Všeobecná fakultní nemocnice v Praze IČ : 00064165 Adresa sídla / místa podnikání: Osoby oprávněné za zadavatele jednat: Kontaktní

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Zateplení sportovní haly v Železném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Optické měřící zařízení Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1. Identifikační

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Cesarová/542591124 14.8.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na služby postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

"NsP Česká Lípa - Intubační bronchoskop"

NsP Česká Lípa - Intubační bronchoskop "Česká Lípa -NEMOCNICE Výzva k podání nabídek v rámci veře~ zakázky malého rozsahu na dodávky "NsP Česká Lípa - Intubační bronchoskop" ~ Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. se sídlem Purkyňova 1849,47077

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 20.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky včetně dohody o poskytnutí příspěvku na nákup u akce: Dodání stroje na úpravu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Antianemika dle ust. 44 a násl. zákona

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: Litvínov, Náměstí Míru

Více

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny.

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky čj. 453/2013/ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Dodávky - Šicí materiál ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice

Více

Výzva k veřejné zakázce

Výzva k veřejné zakázce Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. Kamenice 798/1d, 625 00 Brno, IČ: 00346292, zapsaná v OR u rejstříkového soudu v Brně pod zn. Pr. 1245 Vaše zn.: - - - Naše zn.:zzs JmK/15- /Pet

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka: VZ10/2013 Dokončené přibližování dřevní hmoty vyvážecím traktorem s vytříděním sortimentů na OM-

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Šternberk - Výstavba mateřské školy v lokalitě Světlov - zvýšení kapacity vzdělávací infrastruktury Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Šternberk Sídlo: Horní náměstí 16,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU úpravny studniční vody (změkčovací jednotky)

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU úpravny studniční vody (změkčovací jednotky) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU úpravny studniční vody (změkčovací jednotky) Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace. Zadávací řízení je organizováno dle pravidel pro zadávání

Více

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 Program ICT a sdílené služby Výzva I Aktivita Tvorba nových IS/ICT řešení Registrační číslo projektu: CZ.01.4.04/0.0/0.0/15_005/0000645

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: Městský úřad Litvínov,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlo Kaplanova 1931/1,

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Kompostárna Přerov Žeravice Veřejná zakázka (dále jen «VZ»)

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky K Čj.:4206/2014- ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Pozáruční servis pro CT stacionární ZADAVATEL: Ústřední

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zabezpečení nestabilních skalních svahů nad obcí Hřensko s využitím

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na K Čj.: 3328/2015- ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na Telekomunikační služby - GSM ZADAVATEL: Ústřední

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ MONITORŮ VITÁLNÍCH FUNKCÍ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ MONITORŮ VITÁLNÍCH FUNKCÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ MONITORŮ VITÁLNÍCH FUNKCÍ Zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu: ÚSTAV HEMATOLOGIE A KREVNÍ TRANSFUZE (ÚHKT) U Nemocnice 2094/1 128 20 Praha 2 IČ: 00023736 DIČ:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název zakázky: Název akce: Druh: Zadávací řízení: Uveřejněno na Věstníku: 26. 05.

Více

Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský

Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský Úřad vlády České republiky Odbor technickohospodářský Č. j.: 19007/2015OTH Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení Název zadavatele: Obec Skopytce Sídlo: Skopytce 44, 392 01 Skopytce IČ: 00252875 Zastoupený:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení Č. j. SFZP 004027/2013 Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI veřejné zakázky na dodávky s názvem Dodávka automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí opakování (evidenční číslo veřejné zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 507693)

Více

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky.

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon nebo

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel Název veřejné zakázky Číslo VZ podle evidence zadavatele Povodí Odry, státní podnik, Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava, IČO 70890021 VT Dětmarovická

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ) Podlimitní veřejné zakázky

Více

Dodávka a montáž průtokových ohřívačů

Dodávka a montáž průtokových ohřívačů Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1379/2014 Haniš/286 028 366 12. 5. 2014 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky ev.číslo : 1/16 Výzva k podání nabídky Obec Těšetice si Vás podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a dle směrnice č.23 obce Těšetice tj.,, Směrnice pro evidenci veřejných zakázek

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky čj 2521/2015 - ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky VÚSL - nábytek ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 Odbor investic tel.: 327 710 235, 327 710 111*, fax: 327 710 202 e-mail: investice@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing tiskových služeb pro městskou část Praha 4

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing tiskových služeb pro městskou část Praha 4 Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Č.j.: ZSM-64-12/OVZ-2016 Veřejná zakázka: Pojištění majetku a odpovědnosti vnitrostátního dopravce veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Dodávky Centrové léky

Dodávky Centrové léky Čj. 394/2012/DP-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Dodávky Centrové léky Dodávky léčiv určených pro super

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j. *MVCRX02CSGU3* MVCRX02CSGU3 odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 3645-16/VZ-2015 prvotní identifikátor Praha 10. dubna 2015 Příloha k vyhlášce č.

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Úklid komunikací ve správě města Nový Bor dle ustanovení 156 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění platném od 01.04.2012 (dále jen ZVZ ) Zadavatel Název Město Nový

Více

ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ,

ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ, Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb. ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ, ev. č. ve

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na. dodávku výpočetní techniky pro Krajskou hygienickou stanici Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě

Veřejná zakázka malého rozsahu na. dodávku výpočetní techniky pro Krajskou hygienickou stanici Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Zveřejněno: 31.10.2011 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku výpočetní techniky pro Krajskou hygienickou stanici Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Zadávací dokumentace je zpracována v rozsahu

Více