PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI"

Transkript

1 PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VD ŠANCE OPRAVA TĚSNÍCÍHO JÁDRA Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik se sídlem: Ostrava - Moravská Ostrava, Varenská 49, PSČ zástupce: Ing. Miroslav Krajíček, generální ředitel

2 Příloha 1: Vzor úvodní list nabídky Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik ORIGINÁL/KOPIE* sídlo: Ostrava - Moravská Ostrava, Varenská 49, PSČ zástupce: Ing. Míroslav Krajíček, generální ředitel VD ŠANCE OPRAVA TĚSNÍCÍHO JÁDRA NABÍDKA [Datum podání nabídky] [Název Uchazeče podávajícího nabídku, resp. více dodavatelů, pokud ji podávají na straně Uchazeče společně] [popřípadě firemní logo/loga] * Nehodící se škrtněte Poznámka: Titulní strana může obsahovat i grafické prvky dle volby Uchazeče.

3 Příloha 2: Vzor obsah nabídky OBSAH NABÍDKY 1. Úvodní list nabídky 2. Obsah nabídky listy od do 3. Krycí list nabídky listy od do 4. Prohlášení o nabídkové ceně listy od do 5. Podepsaný Návrh smlouvy listy od do 6. Čestné prohlášení k prokázání splnění kvalifikace listy od do 7. Povinné součásti nabídky dle 68 ZVZ listy od do 8. Další podklady a dokumenty listy od do

4 Příloha 3: Vzor krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY Údaje o Uchazeči*: Název: Právní forma: Sídlo: IČO: DIČ: Statutární orgán: Pověřený zástupce osoba oprávněná jednat za Uchazeče: * V případě, že nabídku podává více Uchazečů společně dle 51 odst. 5 ZVZ, zkopírují výše uvedenou tabulku a vyplní ji pro každého Uchazeče zvlášť. První tabulka je určena pro vedoucího člena sdružení. Kontaktní osoba ve věci nabídky (pověřená zejména přijímáním písemností a věcným jednáním za Uchazeče) [pokud nabídku podává více dodavatelů na straně Uchazeče společně, musí být tato osoba pověřena všemi Uchazeči, popř. zmocněným vedoucím členem sdružení]: Kontaktní osoba na území ČR: Název společnosti: Jméno a příjmení: Telefon: Fax: Úplná adresa pro poštovní styk na území České republiky:

5 Uchazeč tímto prohlašuje, že Místo: Datum: Název: přijímá podmínky Zadavatele stanovené v Zadávací dokumentaci a tyto jsou mu jasné a srozumitelné; každý výtisk (tj. Originál, jakož i Kopie ) této nabídky se všemi přílohami má celkem [ ] listů; všechny výtisky označené jako Kopie jsou věrnou kopií výtisku Originálu a zároveň, že elektronická verze dokumentů na přiloženém nosiči souhlasí s tištěnou verzí dokumentů v Originálu nabídky; při použití formulářů k prokázání kvalifikačních předpokladů neučinil žádné změny kromě doplnění relevantních informací; veškeré dále uvedené informace, údaje a podklady, které uvádí ke splnění zákonných požadavků či požadavků stanovených Zadavatelem, jsou pravdivé, úplné a odpovídají skutečnosti. Jméno: Funkce:

6 Příloha 4: FORMULÁŘ K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ

7 Příloha 4: Formulář Čestné prohlášení k prokázání kvalifikačních předpokladů ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Společnost [ ], se sídlem [ ], IČO: [ ], zapsaná v obchodním rejstříku vedeném [ ] soudem v [ ], oddíl [ ], vložka [ ], [jehož jménem/za něhož] jedná [ ] (dále jen Uchazeč ), čestně prohlašuje, že splňuje kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem Povodí Odry, státní podnik, IČO: , se sídlem Ostrava - Moravská Ostrava, Varenská 49, PSČ , ve vztahu k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem VD Šance oprava těsnícího jádra (dále jen Veřejná zakázka ), zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), tj. že ke dni podání nabídky: splňuje základní kvalifikační předpoklady dle ustanovení 53 odst. 1 ZVZ (bod 5.2 zadávací dokumentace Veřejné zakázky), splňuje profesní kvalifikační předpoklady dle ustanovení 54 písm. a), b) a c) ZVZ (bod 5.3 zadávací dokumentace Veřejné zakázky), je ekonomicky a finančně způsobilý splnit Veřejnou zakázku (bod 5.3 zadávací dokumentace Veřejné zakázky) a splňuje technické kvalifikační předpoklady dle ustanovení 56 odst. 3 písm. a), b) (v rozsahu dle bodu 5.5 zadávací dokumentace Veřejné zakázky). Prohlašuji, že všechny výše uvedené údaje jsou pravdivé a úplné. Místo: Datum: Název Uchazeče: Jméno: Funkce:

8

9 Příloha 5: FORMULÁŘE K POVINNÝM SOUČÁSTEM NABÍDKY

10 Vzor SEZNAM ČLENŮ STATUTÁRNÍCH ORGÁNŮ A ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Společnost [ ], se sídlem [ ], IČO: [ ], zapsaná v obchodním rejstříku vedeném [ ] soudem v [ ], oddíl [ ], vložka [ ], [jehož jménem/za něhož] jedná [ ] (dále jen Uchazeč ), tímto dle 68 odst. 3 písm. a) a c) zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), čestně prohlašuje, že: v posledních 3 letech u zadavatele Povodí Odry, státní podnik, IČO: , se sídlem Ostrava - Moravská Ostrava, Varenská 49, PSČ (dále jen Zadavatel ) pracovali následující statutární orgány nebo členové statutárních orgánů:* 1. [jméno a příjmení člena] 2. [jméno a příjmení člena] 3. [jméno a příjmení člena] ** v posledních 3 letech u Zadavatele nepracovali žádné statutární orgány nebo členové statutárních orgánů.* Uchazeč v souvislosti se zadávanou podlimitní veřejnou zakázkou na stavební práce s názvem VD Šance oprava těsnícího jádra neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zákona č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů (zákon o ochraně hospodářské soutěže), ve znění pozdějších předpisů. Prohlašuji, že všechny výše uvedené údaje jsou pravdivé a úplné. Místo: Datum: Název: Jméno: Funkce: * nehodící se škrtněte ** přidejte řádky dle potřeby

11 Vzor SEZNAM VLASTNÍKŮ AKCIÍ 1 Společnost [ ], se sídlem [ ], IČO: [ ], zapsaná v obchodním rejstříku vedeném [ ] soudem v [ ], oddíl [ ], vložka [ ], [jehož jménem/za něhož] jedná [ ], (dále jen Uchazeč ), tímto dle 68 odst. 3 písm. b) zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), předkládá seznam akcionářů s podílem akcií vyšším než 10%: Název a sídlo/ jméno, příjmení a bydliště akcionáře Forma a druh akcií Počet a jmenovitá hodnota akcií Výše podílu akcií v % * Uchazeč prohlašuje, že všechny výše uvedené údaje jsou pravdivé, úplné a odpovídající skutečnosti. Místo: Datum: Název: Jméno: Funkce: *přidejte řádky dle potřeby 1 Předkládá pouze Uchazeč, který má formu akciové společnosti

12 Příloha 6: Formulář Seznam subdodavatelů SEZNAM SUBDODAVATELŮ Subjekt (název, IČO a sídlo) Část plnění Veřejné zakázky, na kterém se bude subdodavatel podílet Prokazovaná kvalifikace Uvedení bodu Zadávací dokumentace Název dokumentu k prokázání kvalifikace včetně čísla listu** Označení/název smlouvy mezi uchazečem a subdodavatelem (včetně čísla listu)** * U každého subdodavatele, který prokazuje kvalifikaci, jsou přiloženy (i) doklady prokazující splnění základního kvalifikačního předpokladu podle 53 odst. 1 písm. j) ZVZ a profesního kvalifikačního předpokladu podle ustanovení 54 písm. a) ZVZ subdodavatelem a (ii) smlouva uzavřená se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění Veřejné zakázky Uchazečem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude Uchazeč oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky s názvem VD Šance oprava těsnícího jádra, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace a minimálně na dobu plnění příslušné části této veřejné zakázky. * Přidat řádky dle potřeby. ** Uchazeč uvede číslo listu nabídky, kde se dokument nachází/začíná.

13 Příloha 7: Formulář k žádosti o dodatečné informace Poř.č. dotazu v rámci formuláře Vztah k bodu Zadávací dokumentace Znění dotazu * * Přidat řádky dle potřeby.

14 Příloha 8: Formulář - Prohlášení o nabídkové ceně PROHLÁŠENÍ O NABÍDKOVÉ CENĚ Společnost [ ], se sídlem [ ], IČO: [ ], zapsaná v obchodním rejstříku vedeném [ ] soudem v [ ], oddíl [ ], vložka [ ], [jehož jménem/za něhož] jedná [ ] (dále jen Uchazeč ), tímto pro účely hodnocení jím předložené nabídky prohlašuje a potvrzuje níže uvedenou strukturu a hodnotu nabídkové ceny za plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem VD Šance oprava těsnícího jádra (dále jen Veřejná zakázka ). Uchazeč prohlašuje, že celková nabídková cena je stanovena jako konečná a nepřekročitelná a zahrnuje (i) odměnu za veškeré práce, dodávky a činnosti vyplývající pro Uchazeče ze zadávacích podmínek Veřejné zakázky, o kterých Uchazeč podle svých odborných znalostí vědět měl, že jsou k řádnému a kvalitnímu provedení a dokončení předmětu Veřejné zakázky nezbytné a (ii) veškeré náklady spojené s realizací předmětu Veřejné zakázky. Celkovou nabídkovou cenu není možné z žádného důvodu navýšit s výjimkou navýšení sazby DPH při změně relevantních právních předpisů. Celková nabídková cena bez DPH v Kč Sazba DPH (%) Výše DPH v Kč Celková nabídková cena s DPH v Kč Místo: Datum: Název: Jméno: Funkce:

15 Příloha 9: ZÁVAZNÝ TEXT NÁVRHU SMLOUVY (v elektronické podobě na nosiči CD se zadávací dokumentací)

16 Příloha 10: VD Šance Oprava těsnicího jádra Projektová dokumentace pro provádění stavby (v elektronické podobě na nosiči CD se zadávací dokumentací)

17 Příloha 11: SOUPIS STAVEBNÍCH PRACÍ, DODÁVEK A SLUŽEB S VÝKAZEM VÝMĚR (v elektronické podobě na nosiči CD se zadávací dokumentací)

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Jihovýchod Zadavatel: sídlo: zástupce:

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě na území Královéhradeckého Zadavatel: Královéhradecký kraj sídlem:

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Obhospodařování portfolia investičních nástrojů, související úschova a správa cenných papírů a vypořádání obchodů s nimi PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Zadavatel: PODPŮRNÝ A GARANČNÍ ROLNICKÝ A LESNICKÝ

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Zajištění rozvoje lidských zdrojů v rámci OPZ v oblasti odborného vzdělávání Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí sídlo: Na Poříčním právu 1/376,

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace vzory formulářů

Příloha č. 2 zadávací dokumentace vzory formulářů Příloha č. 2 zadávací dokumentace vzory formulářů 2.1. Čestné prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů Veřejná zakázka Ostraha parků Havlíčkovy sady, Folimanka, Karlovo náměstí a veřejných

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI. Realizace I. a II. etapy projektu Obnova součástí národní kulturní památky Hřebčín v Kladrubech nad Labem

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI. Realizace I. a II. etapy projektu Obnova součástí národní kulturní památky Hřebčín v Kladrubech nad Labem PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Realizace I. a II. etapy projektu Obnova součástí národní kulturní památky Hřebčín v Kladrubech nad Labem Příloha 1 ZD: Vzor úvodní list Nabídky Zadavatel: Národní hřebčín

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka SUSEN - Přístrojové vybavení laboratoře pro vývoj manipulátorů Příloha - Návrh smlouvy viz samostatný soubor

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1. K veřejné zakázce na dodávky s názvem "DIGITALIZACE KINA MIKULOV DLE STANDARDU DCI"

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1. K veřejné zakázce na dodávky s názvem DIGITALIZACE KINA MIKULOV DLE STANDARDU DCI DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 K veřejné zakázce na dodávky s názvem "DIGITALIZACE KINA MIKULOV DLE STANDARDU DCI" zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006

Více

SLUŽBY MANAŽERA MARKETINGU A KOMUNIKACE

SLUŽBY MANAŽERA MARKETINGU A KOMUNIKACE Příloha 1: Vzor - Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY Údaje o veřejné zakázce: Zadavatel: SLUŽBY MANAŽERA MARKETINGU A KOMUNIKACE Kancelář generálního komisaře účasti České republiky na Všeobecné světové

Více

Kvalifikační dokumentace Přílohy SEZNAM PŘÍLOH

Kvalifikační dokumentace Přílohy SEZNAM PŘÍLOH SEZNAM PŘÍLOH Příloha 1: Vzor Žádosti o účast úvodní list... 2 Příloha 2: Vzor Žádosti o účast text Žádosti o účast... 3 Příloha 3: Vzor Žádosti o účast Krycí list... 4 Příloha 4: Formuláře k prokázání

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/827992 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 2 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka Dodávka speciálních podvěsných mostových jeřábů pro projekt Vývoj a prototypová dodávka horkých komor pro Jules

Více

Sazba DPH v % Výše DPH v Kč Nabídková cena za jeden měsíc s DPH

Sazba DPH v % Výše DPH v Kč Nabídková cena za jeden měsíc s DPH Příloha 1: Vzor - Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY Údaje o veřejné zakázce: Zadavatel: POSKYTOVÁNÍ ÚČETNÍCH SLUŽEB A EKONOMICKÉHO PORADENSTVÍ V LETECH 2018, 2019, 2020 A 2021 V SOUVISLOSTI S PŘÍPRAVOU

Více

Nabídková cena bez DPH Sazba DPH Nabídková cena včetně DPH

Nabídková cena bez DPH Sazba DPH Nabídková cena včetně DPH Příloha 1: Vzor - Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY Údaje o veřejné zakázce: Zadavatel: SLUŽBY MANAŽERA PAVILONU Kancelář generálního komisaře účasti České republiky na Všeobecné světové výstavě EXPO

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

PŘÍLOHA Č. 1 TABULKY Č. 1-4 (POPTÁVKA NA SVOZ A LIKVIDACI ODPADU PRO OBEC ČERČANY) (samostatný dokument)

PŘÍLOHA Č. 1 TABULKY Č. 1-4 (POPTÁVKA NA SVOZ A LIKVIDACI ODPADU PRO OBEC ČERČANY) (samostatný dokument) PŘÍLOHA Č. 1 TABULKY Č. 1-4 (POPTÁVKA NA SVOZ A LIKVIDACI ODPADU PRO OBEC ČERČANY) (samostatný dokument) PŘÍLOHA Č. 2 TITULNÍ STRANA [adresa Zadavatele] ORIGINÁL / KOPIE Zajištění sběru, přepravy a odstranění

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené řízení

Více

Zjednodušené podlimitní řízení

Zjednodušené podlimitní řízení PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky anglicky: Projekt z výzkumné potřeby: Předpokládané zahájení řešení: Počet měsíců řešení: Důvěrnost

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zateplení ZŠ Chvalšiny dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky zadávané zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na podlimitní

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

REVITALIZACE LOKALITY PODZÁMČÍ A ZÁMECKÁ LOUKA V BŘECLAVI

REVITALIZACE LOKALITY PODZÁMČÍ A ZÁMECKÁ LOUKA V BŘECLAVI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na služby pro projekty REVITALIZACE LOKALITY PODZÁMČÍ A ZÁMECKÁ LOUKA V BŘECLAVI AKCEPTAČNÍ ČÍSLO: 13143196 ODDÍL 1 ZADÁVACÍ PODMÍNKY FORMULÁŘ NABÍDKY Březen 2014

Více

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody zadávanou ve zjednodušeném

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Příloha č. 1. Krycí list nabídky vzor KRYCÍ LIST NABÍDKY. Originál/Kopie. Základní identifikační údaje

Příloha č. 1. Krycí list nabídky vzor KRYCÍ LIST NABÍDKY. Originál/Kopie. Základní identifikační údaje Příloha č. 1 Krycí list nabídky vzor KRYCÍ LIST NABÍDKY Originál/Kopie Název Poskytování datových a hlasových komunikačních služeb pro potřeby resortu MŽP po dobu 3let Část (doplní uchazeč) Základní identifikační

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Nákup

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1.

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1. KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.1.7 Textová část kvalifikační dokumentace zadávací řízení dle zákona

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA FORMULÁŘ NABÍDKY Název veřejné zakázky: BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA Zadavatel: Město Břeclav Náměstí T. G. Masaryka 42/3 690 81 Břeclav IČ: 00283061 ČERVEN 2013 06/2013 1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Čestné prohlášení a žádost o zařazení do DNS na tiskařské služby pro UHK. čestně a pravdivě prohlašuje, že:

Čestné prohlášení a žádost o zařazení do DNS na tiskařské služby pro UHK. čestně a pravdivě prohlašuje, že: Příloha č. 1 Čestné prohlášení a žádost o zařazení do DNS na tiskařské služby pro UHK Jednající [jméno, příjmení, funkce]: IČ: který samostatně/společně s jinou osobou/společně s jinými osobami*) hodlá

Více

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA NÁRODNÍ ÚSTAV MINISTERSTVO KULTURY LIDOVÉ KULTURY ČESKÉ REPUBLIKY OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zpracoval: Jančálek s.r.o. 08/2006 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: VYŘIZUJE: Zdeněk Konečný TEL: 596 803 322 FAX:

Více

Krycí list N A B Í D K A NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Název veřejné zakázky: OPRAVA VÝPLNÍ OBJEKTU BYTOVÉHO DOMU TYRŠOVA 976, KOLÍN

Krycí list N A B Í D K A NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Název veřejné zakázky: OPRAVA VÝPLNÍ OBJEKTU BYTOVÉHO DOMU TYRŠOVA 976, KOLÍN Krycí list N A B Í D K A NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Město Kolín 002 35 440 D CZ00235440 Adresa sídla / Karlovo nám. 78, 280 12 Kolín místa podnikání: za zadavatele jednat: Mgr. et Bc. Vít

Více

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik se sídlem Praha 1, Růžová 6, č. p. 943, PSČ 110 00 zapsaný v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A LX, vložka 296 zastoupená RNDr. Václavem Plesníkem, MBA pověřeným

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zahraniční periodika

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy Oznámení o zahájení zadávacího řízení Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace veřejné zakázky na dodávky zadávané jako podlimitní veřejná zakázka ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 38

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Servis 2 ks strojů

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV.

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávanou jako veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v souladu s ustanovením 38 zákona. č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů o veřejných zakázkách zjednodušené podlimitní řízení Tento projekt je spolufinancován

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky s názvem: DODÁVKA KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB. vyhlášená v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších přepisů (dále jen zákon): Digitalizace provozů v rozsahu stavby Nemocnice Znojmo rekonstrukce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): Zařízení pro Výzkumné centrum JAMU ve vztahu k zákonu se jedná

Více

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Laboratoř biologického materiálu zhotovitel stavby ve vztahu

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od

PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od 1. 1. 2018 Zadavatel: se sídlem: zástupce: Město Vyškov Masarykovo náměstí 108/1, 682 01 Vyškov Ing.

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Výpočetní technika - rychlá 10 Gbps páteřní síť pro výzkum

Výpočetní technika - rychlá 10 Gbps páteřní síť pro výzkum Příloha č. 2 zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky s názvem Krycí list nabídky Prohlášení uchazeče k nabídce Čestné prohlášení uchazeče o splnění základních kvalifikačních předpokladů

Více

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice - dodávka dopravníků

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice - dodávka dopravníků VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na dodávky s názvem Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice - dodávka dopravníků zadávanou ve zjednodušeném

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

pro veřejnou zakázku na dodávku zboží pro projekt TŘÍDĚNÍ BIOODPADU VE MĚSTĚ BŘECLAV I. ETAPA KOMPOSTÉRY FORMULÁŘ NABÍDKY

pro veřejnou zakázku na dodávku zboží pro projekt TŘÍDĚNÍ BIOODPADU VE MĚSTĚ BŘECLAV I. ETAPA KOMPOSTÉRY FORMULÁŘ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávku zboží pro projekt TŘÍDĚNÍ BIOODPADU VE MĚSTĚ BŘECLAV I. ETAPA KOMPOSTÉRY ODDÍL I ZADÁVACÍ PODMÍNKY FORMULÁŘ NABÍDKY Číslo projektu: CZ.1.02/4.1.00/12.16345

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/870515 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADAVATEL: Obec Seletice Seletice 139, PSČ 289 34 Seletice IČO: 00640638 PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKU ZAŘÍZENÍ Název veřejné zakázky: Svoz bioodpadů v obci Seletice

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVENÍ DÍLA " ZADÁVANÉHO V SOULADU S USTANOVENÍM 38 ZÁKONA. Č. 137/2006 SB. VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH -ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ

Více

Okružní křižovatka Michálkovická

Okružní křižovatka Michálkovická ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA Veřejná zakázka Víceúčelové sportovní hřiště při ZŠ náměstí Míru Nový Bor 2. opakované řízení Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci:

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci: Příloha č. 1 Krycí list nabídky na akci: Údaje o uchazeči Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín Obchodní firma nebo název (jedná-li se o právnickou osobu) Obchodní firma nebo jméno a příjmení (jedná-li

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU dle 53 zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění Identifikace zakázky: Název veřejné zakázky: Úprava ploch u KD a k nádraží

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka VOŠ a SŠ technická Česká Třebová výstavba tělocvičny Zadávací dokumentace v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: MMH/ 67275/2016 NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Hana Walachová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Název veřejné zakázky: Zabezpečení

Více

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro zjednodušená

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Národní den Příloha 1: Nabídka úvodní list Kancelář generálního komisaře účasti České republiky na Všeobecné výstavě EXPO sídlo: Rytířská 31, Praha 1, PSČ 110 00, Česká republika

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE 2016 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

Více

Prokázání kvalifikace

Prokázání kvalifikace Příloha č. 3 ZD k č. j. PPR-28152-/ČJ-2013-990656 Počet listů: 5 Prokázání kvalifikace k veřejné zakázce Technická podpora hardware pro Vízový informační systém a systém VISMAIL ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ

Více

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 49, Ostrava, Moravská Ostrava,

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 49, Ostrava, Moravská Ostrava, Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Prodloužení rozšířené záruky na diskové pole NIPEZ: 48781000-6 - Balík programů pro správu systému Druh veřejné zakázky: Veřejná

Více

POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, jejíž zadání se v souladu s ust. 31 zákona neřídí zákonem

POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, jejíž zadání se v souladu s ust. 31 zákona neřídí zákonem POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, jejíž zadání se v souladu s ust. 31 zákona neřídí zákonem Fitness park I ZADAVATEL: Město Mikulov, Náměstí 158/1,

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21

Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21 ECF07 Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21 Registrační číslo projektu: Předmět zakázky: stavební práce Oblast podpory: 3.1 - Rozvoj urbanizačních center Druh zadávacího řízení: zjednodušené

Více

marketingu a komunikace, tisková mluvčí

marketingu a komunikace, tisková mluvčí Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v podlimitním otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 38 a 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů)

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 38 a 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Zadavatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, M. Č. BRNO - VINOHRADY Velkopavlovická 25, Brno 628 00 IČO: 44992785-19 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 38 a 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných

Více

Rekonstrukce zdroje tepla v budově Základní školy a Mateřské školy L. Janáčka v Hukvaldech. článek 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele

Rekonstrukce zdroje tepla v budově Základní školy a Mateřské školy L. Janáčka v Hukvaldech. článek 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadávací dokumentace veřejné zakázky, zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení v souladu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více