Úvod. V tomto ebooku vám vysvětlím proč a naučím vás, jak na Facebooku postupovat správným způsobem a soustředit se na to, co je skutečně důležité.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvod. V tomto ebooku vám vysvětlím proč a naučím vás, jak na Facebooku postupovat správným způsobem a soustředit se na to, co je skutečně důležité."

Transkript

1

2 Úvod Z naší nedávné studie vyplynulo, že firmy a podnikatelé jsou čím dál více frustrováni nízkým počtem fanoušků svých Facebook stránek. Tento ebook pojednává o tom, proč počet fanoušků není rozhodujícím kritériem v měření úspěšnosti propagace a zároveň dává návod, jak se začít soustředit na to, co je skutečně důležité. Ironické je, že v posledních letech se k počtu fanoušků upíná čím dál více firem. Přirozeně se tedy čím dál více firem chybně rozhoduje v tom, jak budou na Facebooku strategicky postupovat. Mají k dispozici různé metody. Od klasického nákupu fanoušků bez původu, až po landing pages aplikací, které uživatele nutí, aby se stal fanouškem stránky ještě předtím, než mu stránka umožní vstoupit do soutěže. Častou motivací bývá v tomto případě hodnotná výhra Všechno špatně. Špatně. A ještě jednou špatně. Facebook učinil v posledních měsících mnoho změn. Algoritmy na této sociální síti už nefungují jako dříve a je potřeba více než kdy jindy, aby vaše firma na Facebooku rostla správně. Toto prohlášení možná pro mnohé z vás může znít trochu kontroverzně, ale stojím si za ním. V tomto ebooku vám vysvětlím proč a naučím vás, jak na Facebooku postupovat správným způsobem a soustředit se na to, co je skutečně důležité.

3 Kapitola 1 Neznásilňujte vaše fanoušky! Způsobů, jak získávat fanoušky na vaši firemní Facebook stránku existuje celá řada. Ne každý je však vhodný. Kterým byste se měli vyhýbat a které vás mohou připravit úplně o všechno?

4 Takovým již klasickým příkladem je metoda úvodních stránek různých soutěží a soutěžních aplikací, které nutí uživatele stát se fanouškem stránky, aby se mohli zapojit do soutěže o super hodnotnou výhru. (iphone, zájezd k moři, atd.) Prvním důvodem, proč byste si měli tento způsob získávání fanoušků rozmyslet je, že většina uživatelů bude vašimi fanoušky pouze do chvíle, než vám skončí soutěž. Poté si stránku buď skryjí ze své zdi, nebo se z fanoušků odeberou, nebo jednoduše přestanou reagovat na příspěvky, které jim stránka podsouvá. V jednom průzkumu se ptali uživatelů, z jakého důvodu přestávají sledovat stránky na Facebooku. Přes 26% uživatelů odpovědělo, že důvodem k lajknutí stránek, které následně přestali sledovat, byla soutěž nebo časově omezená nabídka. Dalším negativem je to, že ztratíte přehled o počtu fanoušků, kterým se vaše stránka/firma/značka/produkt opravdu líbí (stali se jejími fanoušky sami od sebe) a o počtu těch, kterým se líbí výměnou za možnost soutěžit o hodnotnou výhru. Není totiž fanoušek, jako fanoušek. Z našich zkušeností vyplívá, že optimálním řešením je poskytnout stejné možnosti fanouškům i nefanouškům. Dejte všem možnost zúčastnit se vaší soutěže nebo promo akce bez nutnosti stát se vaším fanouškem a profitujte tak

5 z mnohem více uživatelů, kteří vám poskytnou data, ové adresy, nebo další velmi cenné informace. S těmi dále pracujte. Máme ověřeno, že ne každý se chce stát fanouškem stránky výměnou za možnost účastnit se soutěže nebo získat slevu. Uživatelů, kteří jsou ochotni vyměnit svůj palec za vaši nabídku je průměrně 60%. O 40% návštěv na vaší landing page tedy nenávratně přicházíte. (Procentuální poměr se obvykle liší v závislosti na atraktivitě soutěže a výhry) Existuje mnoho důvodů, proč lidé nechtějí lajknout vaši stránku a to ani v případě, že byste jim za to snesli modré z nebe. Zde je několik nejčastějších: Obsah, který vaše značka publikuje, nechtějí dlouhodobě sledovat. Nechtějí, aby jejich přátelé viděli, že se jim vaše firma oficiálně líbí, protože tomu tak ve skutečnosti ještě není. Výhra pro ně není dostatečně motivující. Co nám tyto tři důvody říkají? Existují dvě úrovně, do kterých potenciální fanoušky vaší stránky dělíme. Jsou to:

6 Lidé, kteří už navštívili vaši fyzickou prodejnu. Nakoupili na vašem eshopu nebo ochutnali vanilkovou zmrzlinu, kterou jste před týdnem měli ve slevě. Prostě a jednoduše lidé, kteří nějakým způsobem můžou objektivně vyhodnotit, zda se jim opravdu líbíte, nebo ne. Lidé, kteří vás znají z doslechu. Viděli už vaše reklamy, četli nějaké recenze a doporučení, ale ještě neměli šanci otestovat váš produkt či službu na vlastní kůži. Cítíte ten rozdíl? Představte si, jak by situace vypadala v reálném světě. Nutili byste vaše potenciální zákazníky, kteří neznají váš produkt, aby všude říkali, že vás mají rádi? To je přeci nesmysl. No a na stejném principu jsou založeny algoritmy Facebooku, které předpokládají, že se vaše firemní stránka líbí lidem, kterým se líbí vaše firma. o Nenuťte vaše potenciální zákazníky lajkovat vaši stránku do chvíle, než se vašimi zákazníky stanou. o Primárně se zaměřte na rozšiřování vaší fanouškovské základny o relevantní fanoušky, kteří už znají a používají váš produkt nebo službu. o Můžete lidi motivovat, či dokonce nutit aby lajkovali vaši stránku, ale není to zrovna nejlepší způsob, jak budovat kvalitní fanouškovskou základnu.

7 Kapitola 2 Facebook není supermarket, fanoušky si ve slevě nekoupíte! Není fanoušek jako fanoušek. Ti ve slevě nebo za super cenu vám budou pravděpodobně k ničemu.

8 I v dnešní době za našimi klienty chodí dodavatelé fanoušků. Klienti, kteří této nabídky využili, se okamžitě připravili o jakékoliv vyhlídky do budoucna na to, že by se pro ně Facebook mohl stát výdělečným kanálem. Je tomu tak v 90% případů. Na internetu se můžete setkat s různými nabídkami na zakoupení tisíců fanoušků z České republiky, Slovenské republiky nebo celého světa. Firmy, které těchto nabídek využívají, záhy zjišťují, že to nebyla úplně správná volba. Zjišťují to z dosahu svých příspěvků a z reakcí, které jejich fanoušci generují. Fanoušci nereagují, jejich produkty a služby je nezajímají a je téměř nemožné, aby se z těchto fanoušků někdy v budoucnu stali platící zákazníci. Rozdíl v reakcích od koupených a kvalitních fanoušků se v průměru liší až o 80%. Neupřednostňujte kvantitu před kvalitou. Dbejte na to, aby se na vaši stránku dostávali pouze vysoce angažovaní uživatelé. Na fanoušcích se nevyplatí šetřit. Pokud chcete prostřednictvím Facebooku přímo ovlivňovat váš byznys, upřednostňujte kvalitu před kvantitou. I za cenu vyšší investice, kterou budete muset vynaložit na získání relevantního fanouška. Že nevíte, jak skvělé fanoušky získat? Nevadí. Následující kapitola vám přijde vhod.

9 Kapitola 3 Jak na Facebooku získat skvělé fanoušky Existuje mnoho cest, jak získat na vaši stránku tisíce fanoušků. Ne každá vám však přivede zákazníky.

10 Máte-li stránku na Facebooku, pravděpodobně přemýšlíte, jak pro ni získávat více fanoušků. To je naprosto v pořádku. Buďte ale náročnější! Ptejte se, jak získávat více fanoušků tak, aby za něco stáli. Naučte se získávat skvělé fanoušky, kteří jsou vašimi stávajícími zákazníky nebo jsou jen krůček od toho, aby se jimi stali! Dám vám návod. Postupujte krok po kroku tímto způsobem a za kvalitu vám ručím! Definujte svého ideálního fanouška Zásadním předpokladem je znát vašeho posluchače. Pokud nevíte, kdo je váš typický zákazník, přišel čas si to ujasnit. Zvolte si tón komunikace Když už víte, na koho chcete mluvit, kdo je váš zákazník, zvolte si, jakým způsobem mu budete sdělovat informace. Vytvořte skvělý plán obsahu Připravte si základní strategii obsahu, který bude zajímavý pro vaše fanoušky.

11 Oslovte stávající zákazníky Spousta firem se snaží na Facebooku začínat od znova. Z nuly se snaží budovat fanouškovskou stránku prostřednictvím obecně cílených PPC reklam nebo jiných technik. To je chyba. Mnohem důležitější je využít stávajících zákazníků, kteří vaši firmu již dobře znají. Jak je můžete oslovit? Napište jim Vyzvěte je k akci už na prodejně Propojte Facebook s webovými stránkami Facebook Ads Vytvořte soutěžní aplikaci Získejte nové fanoušky prostřednictvím aplikací a budujte s nimi vztah netradičním způsobem. Prostřednictvím aplikací jim můžete lépe představit nový produkt, seznámit je s benefity vašich služeb nebo zapojit do dění ve firmě. Využijte placené propagace Nedílnou součástí marketingové propagace na Facebooku jsou Facebook Ads. Máte k dispozici mnoho reklamních formátů, které můžete využívat k přímé propagaci produktů nebo k oslovení nových potenciálních zákazníků.

12 Kapitola 4 2 Facebook metriky, které jsou mnohem důležitější než ukazatel počtu fanoušků Jaké 2 metriky jsou pro podnikatele a majitele firem v tuto chvíli mnohem důležitější než počet nasbíraných fanoušků?

13 Až do této chvíle jste se na Facebooku dost možná soustředili na to, kolik má vaše stránka fanoušků ve srovnání s konkurencí. Oproti konkurenci máte nyní výhodu. Už víte, že existují mnohem důležitější kritéria pro měření úspěchu, či neúspěchu a že počet fanoušků počet přivedených zákazníků. Facebook je jedna z mála platforem, která poskytuje podnikatelům a majitelům firem rozsáhlé statistiky a marketingové nástroje, které můžou zdarma využívat. Jedním z nich jsou Facebook Analytics. Na své stránce je najdete pod názvem Page Insights a můžete se v nich dozvědět a naučit opravdu mnoho o fanoušcích vaší stránky. Jak stojí v nadpisu této kapitoly, existují 2 klíčové metriky, které jsou mnohem důležitější než ukazatel počtu fanoušků vaší stránky. Právě podle nich byste měli vyhodnocovat úspěšnost vaší propagace.

14 Angažovanost uživatelů Tuto metriku naleznete v záložce Osoby. Zde najdete unikátní počet uživatelů, kteří lajkovali, komentovali, nebo sdíleli vaše příspěvky za posledních 28 dní. Záložka Aktivní uživatelé vám říká více, než si na první pohled možná myslíte. Pokud se vám zdá, že číslo v této záložce je velmi nízké (v porovnání s počtem fanoušků na vaší stránce), přišel čas přehodnotit strategii vašeho obsahu a zamyslet se nad tím, jak to udělat, aby byl pro vaše posluchače atraktivní. Celkový dosah Celkový dosah je ukazatel, který vám za zvolené období zobrazí, kolik uživatelů vidělo vaše příspěvky, příspěvky na vaší stránce od ostatních uživatelů, zmínek, checkinů atp. Tyto informace naleznete v záložce Přehled. Proč je Celkový dosah důležitý: Nedávno Facebook oznámil změnu algoritmu, která ovlivnila všechny podnikatele a firmy. Velké části firem v tu chvíli klesl organický dosah příspěvků, kolem čehož se rozpoutala velká vlna diskuzí a negativních reakcí. Důvod, proč je organický dosah tak důležitý, je zcela zřejmý. Pokud se nebudou vaše příspěvky zobrazovat v přehledu novinek vašich fanoušků, jako byste pro ně neexistovali. Celkový dosah byste se proto měli snažit zvyšovat. Čím více fanoušků a relevantních uživatelů vaše příspěvky uvidí, tím více reakcí budete na vaše příspěvky dostávat.

15 Co si z tohoto Ebooku odnést? Jedním elementem, který ovlivňuje obě dvě výše uvedené metriky, je právě kvalita vámi získaných fanoušků. Pokud nemáte angažované uživatele a máte mizerný organický dosah, ptejte se, kdo jsou vaši fanoušci a zda vaše propagace spěje k něčemu, nebo k ničemu Z vlastní zkušenosti vím, že vést efektivní propagaci na Facebooku není jednoduché. Pochopení principů, které se pojí s marketingem na Facebooku, se každodenně věnuji přes 6 let a stále se praxí učím od našich klientů. Vy to díky tomu můžete zvládnout za podstatně kratší dobu! V těchto dnech jsem totiž spustil projekt Studio x51 academy. Unikátní vzdělávací trénink pro všechny podnikatele a majitele firem, ve kterém učíme, jak získávat nejkvalitnější fanoušky, jak s nimi pracovat a jak je přeměnit na zákazníky. Zajímá vás, jak využívat lépe Facebook pro byznys? Přejděte na vstupní stránku a přehrajte si videa zdarma: Studio x51 academy

16 V tréninku se naučíte: Jak získávat kvalitní fanoušky o Budování fanouškovské základny o Jaké postupy se nám v praxi osvědčily nejvíce o Jak propojit Facebook s webem nebo fyzickou prodejnou o Jak oslovit stávající zákazníky Vytvořit strategii obsahu o Co zajímá lidi, kteří vás sledují o Jak pro ně připravit hodnotný a kvalitní obsah o Připravit plán komunikace o Pracovat s cestou zákazníka Jak, kdy a proč komunikovat na Facebooku o Kdy je nejvíce lidí online a kdy přispívat o Jak často vytvářet příspěvky o Jak by měly příspěvky vypadat o Jakým pravidlům podléhá grafické zpracování o Jak psát texty, které upoutají vaše fanoušky o Jaké typy příspěvků nejlépe fungují a proč o Co zveřejňovat a co naopak nezveřejňovat Jak prodávat na Facebooku o Co je prodejní kampaň o Jaké jsou zásady prodeje na Facebooku o Jak vytvořit prodejní kampaň, která bude prodávat o Jak vyhodnocovat efektivitu a na co si dát pozor A mnohem více. Přejděte na registrační stránku:

17

18

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE Každý se na Facebooku stále učí něco nového a ledacos ho znovu a znovu překvapuje. Kdo se však chce věnovat

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

Sociální síť. = propojená skupina lidí na internetu

Sociální síť. = propojená skupina lidí na internetu Sociální sítě Sociální síť = propojená skupina lidí na internetu registrovaným členům umožňuje vytvářet osobní (či firemní) veřejný či částečně veřejný profil, komunikovat spolu, sdílet informace, fotografie,

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Co pro vás mohou udělat sociální sítě?

Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Internet a cestovní ruch Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Jakub Křenek alias @Cenzanni Prerekvizity Základní orientace na sociálních sítích, tzn.: Víte, co je to Facebook, a aspoň trochu si s ním

Více

SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA

SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA Adam Zbiejczuk (influencer.cz) 8.10.2015 Než začneme: nejsem guru... 1997: HTML 2000: blog 2006: Facebook 2007: Web 2.0 2007-9: mbank 2009-11:

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping!

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping! spojujeme zákazníky, snižujeme ceny Všichni známe zlaté pravidlo: Kupujte ve velkém a získejte výhodnější cenu. Převedli jsme tento koncept do online prodeje a motivujeme ostatní sířit přes sociální sítě!

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

7 fatálních chyb při použití reklam na Facebooku

7 fatálních chyb při použití reklam na Facebooku 7 fatálních chyb při použití reklam na Facebooku Michal Kolář www.strategiekradosti.cz Dobrý den, ahoj, ebook, který jste si nyní stáhli je o chybách, kterých se dopouštějí marketéři při použití reklamy

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou dobu

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice mariorozensky.cz Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice Možná jste již zaslechli mé oblíbené tvrzení, že pouze 2 % obchodníků využívají affiliate marketing. Affiliate trh sice neustále

Více

10 chyb marketingu na sociálních sítích

10 chyb marketingu na sociálních sítích WWW..EU 10 chyb marketingu na sociálních sítích 10 chyb marketingu na sociálních sítích Adam Dolanský, Radim Koláček 1 Obsah Úvod... 3 Snažíte se být všude... 3 Jste egoističtí... 4 Nezkoumáte, co funguje

Více

Úvod do on-line marketingu

Úvod do on-line marketingu Úvod do on-line marketingu Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře co je on-line marketing možnosti,výhody a rizika on-line marketingu pozice on-line marketingu v marketingovém mixu stanovení cílů a měření

Více

Reklama v placených katalozích

Reklama v placených katalozích Reklama v placených katalozích Autor ebooku: Vladimír Znamenskiy Více než 2 000 000 reálných uživatelů každý měsíc hledají konkrétní služby v českých katalozích. Ty patří mezi nejefektivnější kanály on-line

Více

PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI

PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI 2 Colorbee Insights Vám poskytují pravidelné komentáře, rady, tipy a aktuální informace z oblasti lidských zdrojů.

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

Případová studie CK Blue Style

Případová studie CK Blue Style Případová studie CK Blue Style Představení CK Blue Style CK Blue Style je profesionálním partnerem pro výběr a realizaci dovolené v 15 zemích po celém světě. Specializuje se jak na tradiční letní destinace

Více

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS.

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS. Prodej to! Návod jak na to Filip Novák, DiS. Obsah 1 1. Obsah 2. Lidé nakupují to, co potřebují, ale i to, pro co se nadchnou a nepotřebují 3. Neprodávejte produkt, ale celou zkušenost 4. Demonstrujte

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ Pochvala dokáže změnit vše, ať už ji vyslovíte kdekoliv. PODPOŘTE FIREMNÍ HODNOTY. Budujte firemní kulturu a zaměřte sociální oceňování na ty hodnoty, které

Více

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dozvíte? Co je PPC reklama Jak naplánovat úspěšnou PPC kampaň Jak investuje konkurence v CR Jak lidé

Více

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Pracovní sešit - krok za krokem Renata Králová Petr Zeman Co je to webinář? Webinář je seminář prostřednictvím internetu. Slouží především k představení vašich

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku:

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku: Redakční kalendář vám pomůže plánovat své příspěvky na facebookové stránce tak, abyste si vybudovali silnou značku, která bude přitahovat žhavé zájemce do vaší MLM příležitosti. Tento návod vám ukáže,

Více

Úvod do sociálních sítí

Úvod do sociálních sítí Úvod do sociálních sítí Otázky do začátku Je má cílová skupina na sociálních sítích? Čeho tam chci dosáhnout? Mám obsah, který můžu sdílet? Kdo bude obstarávat sociální sítě? Jak budu měřit úspěšnost aktivit?

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

15 super )pů pro reklamy na Facebooku

15 super )pů pro reklamy na Facebooku 7. 6. 2012 15 super )pů pro reklamy na Facebooku Jindřich Fáborský - igloonet s.r.o. 1. Měsíční fakturace nad 10 000 GPB Facebook standardně generuje faktury každý den. S útratou vyšší než 10 000 GBP můžete

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

Jak napsat e-mail, který prodává

Jak napsat e-mail, který prodává Jak napsat e-mail, který prodává Tři kouzla prodejních mailů Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Obsah Prodejní e-mail str. 3 Principy prodejního e-mailu str. 6 Načasování str. 7 Odesílatel

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

17 TIPŮ OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 TIPŮ  OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 TIPŮ EMAILOVÝ MARKETING AUTOMATIZ ACE PRODEJE SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou

Více

MŮJ ZAČÁTEČNÍ BOJ S NÁVŠTĚVNOSTÍ

MŮJ ZAČÁTEČNÍ BOJ S NÁVŠTĚVNOSTÍ TŘETÍ STRATEGIE: NÁVŠTĚVNOST V minulých videích jsem vám ukázal, jak správně vytvořit produktovou sekvenci a opravdu znásobit hodnotu i zisk z každého zákazníka. Dále, jak zvýšit konverzi, aby každou z

Více

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek nejen e-shopů Jihočeská hospodářská komora, 20. 5. 2015 nejsme agentura Jsme tým nezávislých & kreativních lidí pro Váš web Martin Laudát Creative director

Více

Zvýšení návštěvnosti ve WordPressu

Zvýšení návštěvnosti ve WordPressu Zvýšení návštěvnosti ve WordPressu Daniel Nytra Konference v Opavě 2.12.2016 www.danielnytra.cz Jsem divný a online Směska technika, kodéra, blogera, analytika digitálního nomáda a markeťáka Mluvím s klienty

Více

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o.

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. www.mptoner.cz Společnost MP toner, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kompatibilních tonerů MP Print a prodejem kompletního

Více

Obsah ČÁST I JAK SE UCHÁZET O ZÁKAZNÍKY NA WEBU KAPITOLA 1

Obsah ČÁST I JAK SE UCHÁZET O ZÁKAZNÍKY NA WEBU KAPITOLA 1 Obsah O autorech 11 Poděkování 13 Předmluva 15 Úvod 17 Proč byste se měli přečíst tuto knihu 17 Co tato kniha obsahuje 18 Jak používat tuto knihu 19 Zpětná vazba od čtenářů 20 Errata 20 ČÁST I JAK SE UCHÁZET

Více

STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM

STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM Dnes se prakticky podíváme na to, co všechno musí letos vaše stránky umět, aby fungovaly a vydělávaly. STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM Toto je první věc, která je velmi

Více

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje)

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Reg. číslo dotační smlouvy: 33-03-006 1. Název projektu: PodKletí on line 2. Příjemce dotace:

Více

Průvodce světem webových stránek

Průvodce světem webových stránek Průvodce světem webových stránek To nejdůležitější co by jste měli vědět, než si webové stránky pořídíte Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Jelikož nemáme rádi zdlouhavé texty které stejně nikdo

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Komunální kampaň Jak vést komunální kampaň

Komunální kampaň Jak vést komunální kampaň Komunální kampaň 2018 Jak vést komunální kampaň Na úvod to důležité Základem je dobrý tým Grafické výstupy se řídí grafickým manuálem Pirátů Komunální volby jsou především o lidech Mějte kvalitní program

Více

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11 Úvod 9 Seznamte se s autory 11 KAPITOLA 1 Co je to copywriting? 13 Proč je copywriting žádaný? 14 Co je to obsahový marketing? 15 Copywriter a cílová skupina 15 Persony jako archetypy cílových skupin 17

Více

22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu

22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu 22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu (absolutně nezbytných) David Kirš, Důležité! Otázka, jak dostat na stránky více návštěvníků, jak zvýšit traffic, je spojena s jedním velkým nedorozuměním. Každý se

Více

Petr PPC dnes. jak vypadat mají, jak ne a proč umí rychle odpovídat na byznysové otázky

Petr PPC dnes. jak vypadat mají, jak ne a proč umí rychle odpovídat na byznysové otázky Petr Halík PPC dnes jak vypadat mají, jak ne a proč umí rychle odpovídat na byznysové otázky Vymezení PPC co to všechno je? SEARCH - Vyhledávání Textová reklama ve vyhledávání Produktové reklamy (PLA,

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE..... Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo pro bannerovou nebo textovou reklamu. Více než 55 000 unikátních návštěvníků

Více

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt Media Kit 2017 Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt +420 702 202 531 ondrej.valustik@usetreno.cz O nás Kontakt Jednoduše, srozumitelně a zábavně. To jsou hlavní cíle portálu

Více

Facebook pokračování Offline formy propagace. Mgr. Bohdana Rambousková

Facebook pokračování Offline formy propagace. Mgr. Bohdana Rambousková Facebook pokračování Offline formy propagace Mgr. Bohdana Rambousková Edge Rank Kdo uvidí můj status? EdgeRank je speciální algoritmus, kterým FB určuje, kdo příspěvky dané stránky či uživatele uvidí na

Více

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk BUĎTE VIDĚT S JHK PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk Vyzkoušejte jeden z našich propagačních balíčků nebo si nechte sestavit balíček

Více

Návrh spolupráce emimino.cz 2018

Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Oslovte svou cílovou skupinu jednoduše a efektivně. Snažící se otěhotnět Těhotné ženy Matky s dětmi Zdroj: Netmonitor, leden 2017 Proč my? O emimino.cz Typická uživatelka

Více

FACEBOOK ADS VÝKONNOSTNĚ

FACEBOOK ADS VÝKONNOSTNĚ FACEBOOK ADS VÝKONNOSTNĚ Jak to celé dává hlavu a patu? Honza PODZIMEK OBSAH 1. Aktuální přístup k FB Ads 2. Evaluační matice, fakta a výkonnostní FB Ads 3. Příklady a reálné výsledky 4. Něco co možná

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Česká asociace pro arbitráž

Česká asociace pro arbitráž PŘÍPADOVÁ STUDIE Česká asociace pro arbitráž (CAA) Profil klienta a zadání Česká asociace pro arbitráž zajišťuje vedení rozhodčích řízení pro obchodní i soukromé spory majetkového charakteru. CAA sdružuje

Více

7 nejčastějších chyb

7 nejčastějších chyb 7 nejčastějších chyb při cestě k úspěšné webové prezentaci, aneb na co si dát pozor při tvorbě webu IDEA PROVEDENÍ UMÍSTĚNÍ + + = internet chytře Vytvořte WEBOVOU PREZENTACI, které vám bude dělat radost

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Tipněte si, kde se stala chyba? Tady jsou ty texty. Co jim říkáte? No, váš text

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

DIGI.JOB.ID Lekce 4 Komunikace na sociálních sítích. Informace pro učitele

DIGI.JOB.ID Lekce 4 Komunikace na sociálních sítích. Informace pro učitele DIGI.JOB.ID Lekce 4 Komunikace na sociálních sítích Informace pro učitele Editační informace: Tato sbírka výukového materiálu byla vyvinuta v rámci projektového partnerství ERASMUS+ digi.job.id, digijobid.eu,

Více

NÁVOD Jak vytvořit Událost na Facebooku. Kateřina Švidrnochová

NÁVOD Jak vytvořit Událost na Facebooku. Kateřina Švidrnochová NÁVOD Jak vytvořit Událost na Facebooku Kateřina Švidrnochová VYTVOŘTE UDÁLOST 1. Otevřete si svou Facebook Stránku. 2. Klikněte na tlačítko Vytvořit událost. Jsou 2 cesty, jak se k tlačítku dostat, viz

Více

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop Petr Uttendorfský, oxy online Mít vůbec eshop? obrat 51 MLD Kč v roce 2012 nechtějte eshop za každou cenu uvědomte si, že provozovat eshop vás bude stát čas a peníze

Více

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Finanční trh je přesycen finančními poradci a zprostředkovali pojištění. Určitě využíváte všechny dostupné aplikace

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Eshop) Heureka Nejznámější český srovnavač cen a produktů, ve kterém žádný e- shop nemůže chybět. Držte si přehled o tom, jak se vašemu e- shopu daří v porovnání s ostatními.

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU

5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU 5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU 1. JE MI JEDNO, CO BUDU DĚLAT Spousta z vás to často říká. I my jsme to na začátku říkali. Bylo nám to prostě jedno, jen jsme

Více