Již od roku O nás

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Již od roku 1993. O nás"

Transkript

1

2

3 Již od roku 1993 Je to již přes 20 let od zahájení prvních dodávek a montáží oken a dveří. Je proto velice možné, že i Vám jsme dodávali některé z našich výrobků. Pokud ano, věříme, že jste s naší prací i s výrobky po celou dobu spokojeni, a bude nám potěšením Vám pomoci při dalších realizacích staveb a rekonstrukcí. Při této příležitosti jsme se rozhodli vytvořit přehled všech námi nabízených výrobků, které jsme v současné době schopni dodat a namontovat. S našimi novými vzorkovnami se rozšířila i naše nabídka o střešní okna, půdní schody, interiérové a bezpečnostní dveře, fasádní studio a o mnoho dalších okenních a dveřních doplňků. Tento tištěný přehled Vám přiblíží jednotlivé výrobky námi zastupovaných evropských a českých značek a nabídne všechny novinky, které jsou v současné době k dispozici. O nás Od roku 1993 jsme rodinná firma zabývající se dodávkou a montáží okenních a dveřních systémů od předních evropských výrobců FINSTRAL, RI okna, Gealan, Toors, VELUX, FAKRO, PORTA Doors, Verte, Invado a Juwent. Svojí roční kapacitou 6000ks montovaných prvků patříme mezi největší montážní firmy ve východních Čechách. Nabízíme širokou škálu okenních a dveřních systémů od luxusních přes nadstandardní až po klasické. Vždy se pro Vás snažíme hledat tu nejlepší volbu mezi Vašimi požadavky na design a kvalitu a cenou výrobků. Investice do okenních a dveřních systémů je především záležitostí snižování spotřeby nákladů na vytápění, ale jsou to právě okna a dveře, které jsou i důležitým článkem vzhledu celého domu. Doporučujeme proto jako první krok při výběru oken a dveří navštívit naše pobočky v Říkově u České Skalice, v Nové Pace nebo v Lázních Bělohrad, kde Vás přivítají týmy specialistů a rozmanitý vzorkový sortiment. Pobočka v Říkově u Češké Skalice Pobočka v Nové Pace Pobočka v Lázních Bělohrad

4 V našich vzorkovnách naleznete produkty těchto výrobců Nadstandardní provedení plastových/hliníkových a plastovo/dřevěných oken a dveří s luxusním vzhledem, vysokou bezpečností a zárukou 10 let Sekční či dvoukřídlá, manuální nebo motorická zateplená garážová vrata v různých barevných i stylových variantách Designové či klasické, posuvné nebo skládací dveře do všech typů domů a bytů Kvalitní německé profily zpracovávané českými výrobci oken a dveří - celoročně za nízké ceny s možností výběru z mnoha imitací dekoru dřeva a barev RAL Střešní okna ve dřevěném a nově i v bezúdržbovém plastovém provedení s dokonalou imitací dřeva (zlatý dub, borovice) a půdní schody za bezkonkurenční ceny Vstupní protipožární nebo bezpečnostní dveře s možností až 4. bezpečnostní třídy díky ocelovým prutům ve dveřních křídlech Plastová a hliníková okna a vchodové dveře s možností integrovaných poštovních schránek, zvonků, elektrických zámků a samozavíračů Nejznámější střešní okna s dokonalým vzhledem a s velkým výběrem různých doplňků Okenní doplňky, které oknům dodají praktičnost a estetiku (venkovní i vnitřní žaluzie, venkovní i vnitřní rolety, sítě proti hmyzu, japonské stěny, vertikální žaluzie) Komplexní služby v dodávce všech oken, dveří, vrat a fasád poradenství, konzultace s profesionály (ZDARMA) kalkulace (ZDARMA) zaměření (ZDARMA) demontáž a likvidace montáž zednické práce a začištění, fasádní systémy lištování kolem oken hrubý úklid (ZDARMA) jsme registrovaným dodavatelem v dotačním programu Nová zelená úsporám poradenství ohledně dotací Nová zelená úsporám (ZDARMA)

5 NOVINKY, které máme pro Vás k dispozici: OKZ obložkový systém interiérových dveří bez nutnosti bourání původních železných futer Plastová střešní okna v dokonalých dekorech dřeva nebo opláštěné dřevěné jádro Bezfalcové interiérové dveře Půdní schody za nejnižší ceny Bezfalcová hliníková okna s plastovým jádrem Nově otevřenou vzorkovnu v Nové Pace, ul. Krkonošská 236 Nebereme zálohy jednáme férově Nad tím, že nepožadujeme zálohy, mnohdy i samotní naši dodavatelé kroutí nevěřícně hlavami. Je to ale jediný možný způsob, jak z trhu vymýtit nespolehlivé firmy a ukázat, že se nebojíme prodávat a montovat námi nabízené výrobky. Na českém trhu se stále objevují firmy, které nemají dlouhého trvání. Obvykle své výrobky značně zlevní, ale za podmínek zaplacení zálohy někdy i přes 70 %. A za čas ukončí svou činnost bez splnění svých závazků. Mnoho cizích zákazníků k nám přešlo právě z tohoto důvodu a mezi nimi byla velká spousta těch, kteří předtím bohužel zaplatili zálohu neseriózní firmě. Dlouholetá tradice a zkušenosti našeho týmu nás zavazují nejen k odvádění stále lepších výkonů, ale především k dodávání toho nejlepšího, co trh nabízí, za ceny stlačené na minimum. Naše montážní skupiny si poradí s montáží oken, dveří, garážových vrat a zároveň s demontáží, začištěním a zednickými pracemi. Proto Vám odpadá zbytečné hledání někoho na zednické dodělávky, montáž doplňků apod. A pozor montážníci po sobě provedou i hrubý úklid!

6 Plastová okna na trhu hledáme za Vás Od doby, kdy jsme začínali s prvními montážemi plastových oken, uplynulo již mnoho let. Přesto plast po celou tu dobu stále zůstává velmi oblíbeným materiálem pro výrobu oken i dveří. Především jeho nízká cena, vynikající tepelně izolační vlastnosti a bezúdržbovost ho činí velkým konkurentem hliníkových a dřevěných výrobků. Jedny z nejstarších plastových oken v ČR byly namontovány i na sídle naší firmy a jsou stále plně funkční a barevně stálá. Rozmanitost nabízených plastových oken a dveří umožňuje splnění všech požadavků i toho nejnáročnějšího zákazníka. Ale pozor, každý výrobce nemá pouze kvalitní výrobky, jak obvykle prezentuje! Aby ustál konkurenční boj, musí obvykle nabízet i méně kvalitní okna za nízké ceny, i když je schopen vyrobit i nadstandardní výrobek. Naši specialisti ve všech pobočkách Vám proto pomůžou najít tu správnou volbu pro Váš dům či byt a ušetří Vám tak spoustu hodin studováním nabídek od známých i neznámých výrobců. My nabízíme pouze dlouhodobě odzkoušená okna od zkušených německých i českých výrobců a stále za Vás sledujeme trh a hodnotíme a testujeme novinky. V současné době je cenově nejvýhodnějším okenním systémem Gealan. Tento systém lze však na trhu pořídit v různých kvalitách (třída A,B, systém s dorazovým či středovým těsněním, systém se stavební hloubkou 74 mm nebo 83 mm, zasklení dvojsklo/trojsklo), přičemž záleží, kam bude okno umístěno, jaké má rozměry, jaké má mít izolační vlastnosti atd. My jsme pro Vás nalezli na trhu tu nejlepší kombinaci kvality, ceny a obchodních podmínek, které mnohdy bývají opomíjeny. Přitom právě obchodní podmínky mají největší vliv na dlouholetou spokojenost zákazníků s užíváním výrobku (rychlá dodávka, snadné vyřízení případné reklamace, servis oken, dostupnost náhradních dílů). Vzhledově nebyla doposud překonána okna Finstral, kde je znát německá preciznost a italský design. Okna se vyznačují úzkými (classic-line) či zcela skrytými okenními křídly (nova-line), nadstandardním kováním Titan AF s možností úsporného větracího systému léto/zima, celoprobarvenými profily se strukturovanými povrchy a těsněním a meziskelním teplým rámečkem sladěným do barvy profilu. Okna Finstral lze různě spojovat, lištovat nebo vyrobit v nadměrných či atypických rozměrech a většinou tam, kde všechny systémy končí, Finstral začíná.

7 VCHODOVÉ DVEŘE bez natírání Domovní dveře zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují. Jsou výrazem osobního stylu a individuality. Pro naši firmu je důležitá variabilita funkce a designu v dostupných cenových relacích. Pomáháme Vám vytvořit Váš individuální styl, přičemž hlavním předpokladem dveří zůstává 100 % dlouhodobá funkčnost a spolehlivá ochrana před vnějšími vlivy a nezvanými hosty. A jak u plastových výrobků bývá zvykem, i plastové dveře zůstávají nenáročné na údržbu a mají lehce omyvatelný povrch. Standardní dveře Vzhledově jednoduché, ale cenově a kvalitativně velmi příznivé jsou dveře z německých profilů GEALAN S 8000 IQ. Umožňují vysoký tepelně izolační standard Vašeho domova a bezpečnost zajišťuje kvalitní kování značky G-U se zvýšenou bezpečností (tříbodové zamykání) již ve standardu. Dveře s rámy ze systému GEALAN jsou díky masivnímu provedení křídla a celouzavřené výztuze velmi stabilní a odolné proti každodennímu namáhání. Díky promyšleným bezpečnostním prvkům, kování a zamykání v několika bodech je náročné násilné vniknutí. Konstrukční hloubka je 74 mm. Do profilu domovních dveří lze zabudovat všechna obvyklá kování a uzavírací mechanismy, a komerčně obvyklé výplně až do síly 40 mm. Vysoké izolační a akustické hodnoty jsou dosaženy perfektním těsnícím systémem a hliníkovým prahem s přerušeným tepelným mostem. Domovní dveře lze vyrobit otevíratelné dovnitř nebo ven. Tento profil domovních dveří lze standardně pořídit v mnoha acrylcolorových barvách a dekorech dřeva. Plastové vchodové dveře lze doplnit o Polyuretanovou výplň značky VP trend v nejrůznějších provedeních. Tato výplň zcela nahradí zasklení. Nabídka výrobků zahrnuje široký sortiment typů dveřních výplní a jejich variant včetně certifikovaných bezpečnostních provedení, to vše s bohatým výběrem barev a dekorů povrchů výplní, ornamentních skel i skel speciálních.

8 Luxusní vchodové dveře Luxusním systémem je bezpochyby německo/italský systém FINSTRAL, který si danou nadstandardnost zasloužil především originálními povrchy a typovou rozmanitostí. Materiál rámu se stavební hloubkou 72mm je vysoce odolný proti vloupání a povětrnosti (tvrzený PVC). Dveře mají tepelně oddělený hliníkový práh s ochranou proti nárazovému dešti a kvalitní kování až s 5 uzamykatelnými místy. Dveře Finstral mají trojdimenzionálně přestavitelné dveřní závěsy a možnost zvolit i zcela skryté panty. Tato volba je velmi často řešením dveří otevíratelných ven, kdy se venkovní panty stávají rušivým designovým elementem a zároveň lákadlem pro zloděje. Promyšlená základní konstrukce a spolehlivá technika v detailech jsou základem všech domovních dveří Finstral. Plastové dveře s originálními výplněmi Finstral okouzlují svojí neobyčejností a nevšedností, která je účinně podtržena různými dveřními doplňky. K individuální tvorbě Finstral dveří s výplní z plastu se používají frézované rytiny, skleněné výplně, desky z umělé pryskyřice a prvky z hliníku. Panel výplně je po obvodu slepen s rámem křídla, čímž zajišťuje vysokou stabilitu křídla domovních dveří.

9 Hliník lepší než plast? Pro Vás, kteří hledáte moderní design, atraktivní barvy a okna či dveře s vyššími nároky na stabilitu, nabízíme hliníkové systémy s širokou škálou možností a vlastností. V naší nabídce najdete nejen klasické hliníkové profily (Heroal a Ponzio) s různými typy zasklení či stylovými výplněmi, ale i kombinované provedení. U nich můžete z interiéru volit plastové nebo dřevěné povrchy a zvenčí je ponechán hliníkový profil se všemi svými přednostmi jedná se o profily s označením KAB od našeho německo - italského partnera firmy FINSTRAL. V případě hliníkových vstupních bytových portálů lze dveře doplnit o poštovní schránky, integrované zvonky s elektrickými zámky a samozavírače. Jako jediní nabízíme na našem trhu nový systém FIN Projekt, kde je plastové jádro z interiéru i exteriéru opláštěno hliníkovými profily a to kvůli zvýšení tepelné izolace celého prvku ve spojení s dalšími možnostmi tvorby vzhledu. Dnešní hliníková okna splňují moderní požadavky na maximální úsporu energií a téměř se již vyrovnávají svými izolačními vlastnostmi plastovým oknům. Vhodným výběrem typu profilu a zvoleného způsobu montáže (pozn. trendem v Německu jsou zcela skryté rámy oken z exteriéru) Vám hliníková okna podtrhnou atraktivitu nejmodernějších staveb. Z důvodu možnosti lakování hliníkových systémů do několika dekorů dřeva, neubere hliník na kouzlu ani rekonstruovaným budovám. Rozmanité provedení vchodových dveří Vám umožní najít dveře, které vtisknou Vašemu domovu originalitu a připraví zajímavý první dojem pro Vaše návštěvy. Velkou výhodou hliníkových oken a dveří je jejich tvarová a barevná stálost, která Vám zajistí bezstarostnou údržbu po dlouhá desetiletí. Novinkou v oblasti hliníkových systému jsou v rámci FIN-Projektu bezfalcová okna v exklusivních barvách se skrytým kováním. Okenní panty jsou z interiéru zcela neviditelné a okenní křídlo je ve stejné rovině jako okenní rám. Tato jedinečná okna si lze prohlédnout a vyzkoušet na pobočkách v Říkově u České Skalice a v Nové Pace. ALU classic - line ALU nova - line

10 Dvoukřídlá nebo sekční garážová vrata? Jste-li před otázkou, zda vyměnit stará garážová vrata za nová, argumentů pro výměnu je hned několik. Obvykle hlavním důvodem je tepelná izolace starých dveří v porovnání s novými zateplenými sekcemi. Ty jsou tvořeny 40mm izolací s oboustranným ocelovým pokrytím v různých dekorech dřeva nebo v barvách RAL. Další vliv má samozřejmě plánovaný vzhled objektu, kdy sladěním vrat s okny dostává dům zcela novou podobu. Pokud řešíte, jestli zvolit sekční zateplená vrata na dálkové ovládání nebo zateplená dvoukřídlá vrata, nejčastější odpovědí jsou technické možnosti vrat (nejmenší a největší možné rozměry), nároky na užívání a především stavební připravenost pro montáž. Výhodou u dvoukřídlých vrat je fakt, že se nemusí řešit dostatečný stavební prostor nad vraty (nadpraží) pro pohon a po stranách pro vodící lišty, jako tomu je u vrat na motorický pohon. Další výhodou je možnost osadit rám vrat mezi zdi nebo z venkovní strany, oproti sekčním vratům, které lze montovat pouze na stěnu z interiéru. Dvoukřídlá vrata umožňují rychlý průchod s kolem či se sekačkou v obou směrech. Oproti tomu dálkové ovládání musí být vždy nadosah. Proto se doporučuje u motorických vrat objednat ovladač navíc, který je umístěn na stálém místě v interiéru. Pokud to však podmínky umožňují a do Vaší garáže lze namontovat sekční vrata na dálkové ovládání, doporučujeme zvolit sekční vrata před dvoukřídlými. Důvodem jsou rostoucí požadavky na pohodlí a při představě příjezdu ke garáži v té největší průtrži mračen a snaze rychle otevřít vrata, zvítězí vždy zmáčknutí tlačítka na ovladači před hledáním správného klíče od zámku u vrat. Kombinací vrat na dálkové ovládání s průchozími dvířky s nízkým prahem získáte optimální kompromis pro každodenní užívání. Musíte ale počítat s vyšší pořizovací cenou (pozn. rám dvířek může být v barvě hliníku či laděn do barvy vrat).

11 Nové vnitřní dveře bez bourání futer Plánujete změnu v bytě? Věřte, že máloco rozzáří byt tak, jako nové vnitřní dveře. Jenže je tu často jeden faktor, který u zákazníků nenahrává výměně. Tímto faktorem je strach z nepořádku při bourání starých kovových zárubní. Naštěstí se již na trhu objevilo několik výrobců, kteří jsou schopni obložit původní kovovou zárubeň masivnější obložkou, přičemž z původního čistého průchodu neubude víc než dva centimetry. V rámci naší nabídky je tímto výrobcem značka PORTA RENOVA, která splňuje všechny naše požadavky na kvalitu, záruky a příznivou cenovou politiku. Úskalím u obkládání kovových zárubní jsou jejich rozteče především v prostřední části (u zámku). Tam hrozí, že budou původní kovové zárubně prohnuté natolik, že nová obložka nedovolí osazení nového dveřního křídla. V tom případě nezbývá skutečně jiná možnost, než demontáž zárubní a osazení zcela nové obložky na místo původní zárubně. Tento problém má vliv i na pouhé osazení nového křídla do původní kovové zárubně, ale vyskytuje se velmi zřídka a především je na něj poukázáno při zaměření naším technikem na místě. Všechna naše zaměření jsou zdarma, proto je lepší této služby využít a předejít tak případným zbytečným komplikacím. Nové trendy v interiérových dveřích V předchozím článku jsme zmiňovali velký pokrok v možnostech obložení kovové zárubně, ale v odvětví interiérových dveřích se odehrává i spousta dalších změn. Značka Porta doors uvádí na trh nové povrchové úpravy, u kterých umělé povrchy (laminát, termofólie, portadekor) imitují stále věrohodněji dřevěné dýhy a přírodní materiály např. střídáním matného a lesklého povrchu (porta synchro), prohlubováním struktur materiálů (reliéf) a rozrůstáním nabídky barev fólií.

12 Na stavebních výstavách i u nás ve vzorkovnách si získává stále častěji svoji pozornost bezfalcové provedení dveřních křídel. Vyznačují se panty ukrytými v meziprostoru obložky a dveří a křídlo se tak dostává do jedné roviny s obložkou. Dané provedení vypadá velmi elegantně a moderně. Podobný princip otevírání se již vyskytuje i u hliníkových oken. Mnoho domácností se snaží využívat každý prostor v bytě. Dveřní systémy proto myslí i na úsporu místa posuvnými (před zeď/ do zdi) či skládacími dveřmi. Tento systém je však velmi často používán i na novostavbách, kde lze snadno připravit a zamontovat pouzdro pro posuvné dveře, které se tak stane součástí zdi (sádrokartonová / zděná příčka) a interiér povýší o další estetický prvek. Pro všechny, kteří chtějí nové dveře, ale postačí jim nižší tepelná a hluková izolace a menší nabízená paleta barev a povrchů, byl vyvinut systém Verte. Dveře této značky se vyznačují velmi nízkou cenou, ale přitom vybranými nejžádanějšími designovými styly. Výhodou těchto dveří není pouze cena, ale i rozšířená obložka z obvyklých 60 mm na 80 mm. Tím se mnohdy docílí překrytí původních dřevěných rámů u starých dveří nebo vyplnění zbytečného postranního prostoru. Všechny dveře lze doplnit o ornamentní skla v mnoha provedeních a dveřní kliky a madla v těch nejrůznějších tvarech a barvách, z nichž velkou část lze spatřit v našich vzorkovnách případně i na internetu.

13 Utěsnění připojovací spáry K montáži oken, vrat a dveří používá naše firma značkový spojovací a montážní materiál firem Würth, Tytan, Den Braven a Allformont. Standardní montáž oken a dveří se provádí pomocí turbošroubů nebo kovových kotev. Na přání můžeme nahradit standardní montážní pěnu novou Těsnící 3D hmotou od firmy Den Braven. Jedná se o jednosložkovou pěnu s minimální propustností vodních par a vysokou pružností, která je vhodnou alternativou k parotěsným páskám. V případě, že si zákazník přeje provést utěsnění připojovací spáry parotěsným systémem dle ČSN, rádi mu tento systém nainstalujeme. Naši pracovníci jsou na tyto systémy pravidelně proškolováni. Použitím pružné pěny nebo parotěsných systémů dochází k eliminaci tepelných mostů v místě napojení okenního prvku na zdivu a tudíž předcházení vzniku rosných bodů a následnému vzniku plísní v těchto místech. Rádi Vám s výběrem a vhodnou volbou kotevního systému právě pro Váš projekt poradíme.

14 Novinky ve střešních oknech Podkrovní byt bez střešních oken si lze jen těžko představit. Střešní okna s sebou přinášejí nejen světlo a čerstvý vzduch do bytu, ale i některé stinné stránky. Nečastějším případem výměny střešních oken je poničený rám a křídlo od srážející se vlhkosti na vnitřním skle okna. Proto, aby střešní okno sloužilo co nejdelší dobu, je zapotřebí kvalitní materiál, který tento nápor vydrží, a izolační zasklení minimálně dvojsklem s izolačním plynem. Na trhu jsou k dispozici hned dvě provedení bezúdržbových oken. Nejznámější značkou jsou okna VELUX, která nabízejí mimo jiné i střešní okna s dřevěným jádrem a povrchovou plastovou úpravou (typ okna GGU), ale pouze v bílé barvě. Další výrobci šli cestou ještě progresivnější. Firma FAKRO začala nabízet zcela plastové střešní okno s ocelovou výztuhou a vynikající tepelnou izolací a to hned ve třech barevných variantách z interiéru (bílá, borovice a zlatý dub). Samozřejmostí je venkovní šedohnědé lemování dodávané dle požadavků střešní krytiny včetně zateplovacích límců. Střešní okna lze dodat buď pouze kyvná (otevírání přes středový kloub), nebo výklopně-kyvná (typ preselect FAKRO) a vždy s možností volby různého zasklení (dvojsklo/trojsklo) dle požadavků na tepelnou izolaci. Venkovní sklo je ve všech námi nabízených střešních oknech odolné vůči kroupám a lze ho zvenčí ještě doplnit o protisluneční roletu na manuální i motorický pohon. Podobné doplňky lze instalovat i z interiéru (stylové roletky a žaluzie). Kromě střešních oken Fakro jsme Vám schopni dodat a namontovat od stejné značky i půdní schody (klasické i protipožární) a střešní výlezy a světlovody za nejnižší možné ceny. Na obrázku jsou znázorněny obě možnosti otevírání výklopně/kyvné a pouze kyvné

15 My a rybníkářství Naší další aktivitou je i zcela jiné odvětví než je stavebnictví. Jedná se o provoz soustavy rybníků za účelem chovu a prodeje ryb a sportovního rybaření s možností kempování v chatkách nebo ve stanu. Dále zajišťujeme prodej a dodávku rybích krmných směsí značky Aller aqua (tel ). Sportovní rybník nazývaný Pilský nebo také Černý je v soustavě tří rybníků u obce Zdechovice (pardubický okres), kousek od Chvaletické elektrárny. Celý areál nese název Petrův revír a podrobnější informace naleznete na internetových stránkách nebo na tel.: (rezervace chatek a lovného místa). Soukromý rybník pro sportovní rybolov Prodej vánočních kaprů Místo pro odpočinek po náročném rybaření Koutek pro děti (houpačka, pískoviště, klubovnička) Osamocené chatky pro 2-3 osoby VIP chatka s možností rybolovu na ostrově

16 NOVĚ OTEVŘENÁ vzorkovna DONAP spol. s r.o. Říkov Česká Skalice tel.: mobil: IČO: DIČ: CZ Otevírací doba pobočky: po pá sobota hod hod. DONAP spol. s r.o. Krkonošská Nová Paka tel.: mobil: Otevírací doba pobočky: po, út, st, pá čtvrtek sobota hod hod hod. DONAP spol. s r.o. Dolní Nová Ves Lázně Bělohrad mobil: Otevírací doba pobočky: pondělí út pá sobota hod hod. zavřeno info@donap.cz Váš Donap tým

...již od roku 1993. Již od roku 1993

...již od roku 1993. Již od roku 1993 Již od roku 1993 Již od roku 1993 Je to již více než 23 let od zahájení našich prvních dodávek a montáží oken a dveří. Je proto velice možné, že i Vám jsme dodávali některé z našich výrobků. Pokud ano,

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK h l i n í k d ř e v o p l a s t vnímejte světlo a teplo domova Naše nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 23.09.2016 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2016/54 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72 Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení 2 Více kvality pro váš domov Větší komfort bydlení snížené náklady na energie minimální náročnost na opravy a údržbu FINSTRAL vyrábí

Více

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018 NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX Jaro 2018 Okna z profilového systému SPACE 8 Nejvýznamnější novinkou je rozšíření profilových systémů pro výrobu oken TERMOLUX o nový profil SPACE 8. ojskel určena

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

Věc: Cenová nabídka ze dne 06.08.2013 číslo B2435/13

Věc: Cenová nabídka ze dne 06.08.2013 číslo B2435/13 Název: SVJ Michelská 8/27 Adresa:,, Telefon: 7662268 E-mail: hrudkova28@seznam.cz Věc: Cenová nabídka ze dne 06.08.20 číslo B245/ Při komunikaci s obchodními zástupci, prosíme, uvádějte číslo Vaší nabídky,

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova hliník dřevo plast Na e nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře,

Více

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům.

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům. PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen.

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen. Okenní systémy Energie zůstává uvnitř vše ostatní venku Kvalita, která přesvědčí Vaše výhody s Výrobek Vám nabízí vhodné řešení všech problémů, které vzniknou při stavbě či rekonstrukci. Bohatý výběr systémů,

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO.

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO. Plastová okna jsou v dnešní době výhodným řešením pro Vaše bydlení. Plastová okna mají výborné izolační vlastnosti, díky nimž ušetříte na vytápění Vašeho domu či bytu. Ať už bydlíte v bytě nebo rodinném

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Veřejná zakázka malého rozsahu Výměna prosklené stěny a vchodových dveří Technická specifikace Položka 6-8 pouze montáž 1 1 4 ks 1 2 500 1375 1375 2750 Křídlo: 2 * bez křídla Těsnění: Šedé/Šedé 2 F Pevné

Více

To nejlepší pro Váš dům.

To nejlepší pro Váš dům. Prof ily třídy A: To nejlepší pro Váš dům. 100% KVALITA Profily třídy A dle ČSN EN 12608 jen od VEKA Obraťte se na nás těšíme se na Vás: Silné profily silný výkon Firma VEKA jako jeden z předních světových

Více

NABÍDKA OKEN A DVEŘÍ

NABÍDKA OKEN A DVEŘÍ EXPOL INDUSTRYspol.s.r.o., Telefon: 271 742 422, 602 727 658, fax: 271 742 422 Zákazník: Adresa: Telefon: 271 742 422 Fax: EXPOL INDUSTRY spol. s r.o. - "VÝPRODEJ" NABÍDKA OKEN A DVEŘÍ Nabídka: N 8560

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN

VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN OZN ZOBR. POPIS POČET dřevěné vchodové dveře dvoukřídlé 500/2200 částečně prosklené Materiál rámy z lepených hranolů dvojsklo otvorové výplně min. Uw=,2W/m 2 K - Dveře budou

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

a) Výměna sklepních a chodbových oken

a) Výměna sklepních a chodbových oken Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je správcem

Více

Pohled zvenku. Půdorysný pohled

Pohled zvenku. Půdorysný pohled ŠESTIDÍLNÁ SESTAVA PLASTOVÝCH OKEN S ROHOVÝM SPOJEM 9790 (9040+750)x2150mm Horní nadvětlíky zaskleny hladkou izolační výplní 24mm ovládané jednotlivě pákovými ovladači umístěnými na rámu. Konstrukce profilů

Více

PLASTOVÁ, HLINÍKOVÁ A DŘEVĚNÁ OKNA ARTOKNA

PLASTOVÁ, HLINÍKOVÁ A DŘEVĚNÁ OKNA ARTOKNA u PLASTOVÁ, HLINÍKOVÁ A DŘEVĚNÁ OKNA ARTOKNA s.r.o. Svatopetrská /7, 617 BRNO tel.: +42 4 221 8, +42 4 2 ww.artokna.com obchod@artokna.com PRAHA BRNO - HRADEC KRÁLOVÉ OLOMOUC LIBEREC - ŽĎÁR nad SÁZAVOU

Více

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám KLOMAX O k n a a d v e ř e v š e c h t y p ů E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám Solární systémy, tepelná čerpadla

Více

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Renovační program Roto Výměna starých střešních oken Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Uvažujete o výměně střešního okna? Důvodů k výměně střešních oken je

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 14.3.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 14.3.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN STYL A DESIGN SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN Skryté zárubně Filomuro jsou vyrobeny z hliníkové slitiny a jsou vhodné jak do sádrokartonových tak i zděných příček. Patentovaná konstrukce skryté

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013

Více

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Vizitka Vašeho domu přesně podle Vašich přání Věděli jste, že člověk za život...... stráví šest let u domácího jídelního stolu?... se 540 000 krát zasměje?...

Více

rámujeme ty nejkrásnější obrazy kalkulace a technická specifikace: G ze dne:

rámujeme ty nejkrásnější obrazy kalkulace a technická specifikace: G ze dne: kalkulace a technická specifikace: 1099-3G ze dne: 10.2.2017 poptávající: Jiří Martinek A: Slovinská 14, Praha T: 725 536 180 E: martinekj@rferl.org, zhotovitel: JANOŠÍK OKNA-DVEŘE s.r.o. obchodník: Miroslav

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 4.1.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 4.1.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 OSBD Česká Lípa plánuje

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. Společenství vlastníků

Více

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy ROLETY Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům Specialisté na rolovací systémy ODPOVÍDÁ EN 13659 P O Ž A D AV K Ů M Možnosti ovládání rolet Popruhem, šňůrou nebo klikou Každá

Více

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy SÍTĚ PROTI HMYZU www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115 Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku Specialisté na rolovací systémy Unikátní systém sítí proti hmyzu Extrudované profily sítí

Více

harmony Plastové vchodové dveře

harmony Plastové vchodové dveře harmony Plastové vchodové dveře 08 09 Trvalá hodnota Einbauen. Wohlfühlen. V mnoha zemích Evropy jsou plastové vchodové dveře používány již desítky let. Jsou vždy na prvním místě, pokud musí uživatel brát

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Jihlavská , Česká Lípa

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Jihlavská , Česká Lípa Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Jihlavská 2590-2591, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY Vývoj, výroba a realizace exkluzivních interiérových dveřních systémů RODINNÉ DOMY, BYTY, KOMERČNÍ PROSTORY naše produkty jsou vhodné

Více

Okna, střešní okna, a, střešní okna,

Okna, střešní okna, a, střešní okna, Okna, střešní okna, a, střešní okna, a vchodové dveře Seznam výrobků Okna PVC 4 PRIME 4 ENCORE 5 OVLO 6 OVLO CLASSIC 7 AVANTGARDE 9000 8 AVANTGARDE 7000 9 Vchodové dveře PVC 12 AVANTGARDE 7000 10 Střešní

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN www.volmut.cz HISTORIE FIRMY Firma VOLMUT vznikla v roce 1991 jako fyzická osoba. K transformaci na společnost s ručením omezeným došlo začátkem roku

Více

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE Technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO Popis, technické údaje Funkce otevírání

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE s překrytou výplní Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE S PŘEKRYTOU VÝPLNÍ Hliníkové vchodové dveře KRUŽÍK s překrytými výplněmi jsou nejmodernějším a nejluxusnějším

Více

NABÍDKA PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ

NABÍDKA PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ Kontaktní adresa obchodního místa: Ing.Gajdoš Petr Stará 241 272 01 KLADNO Telefon: 312 250 525 E-mail: kladno@vorlicek-plast.cz Centra a.s. Tauchmann Jan Radlická 2000/3 152 00 PRAHA 5 725 915 715 Nabídka

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment HUMPOLECKÉ STAVEBNÍÍ ELEMENTY SYSTÉMY DVEŘÍÍ A ZÁRUBNÍÍ Dveře HSE ZK dveře jsou vyrobeny ve tvaru klasických vnitřních dřevěných dveří. Konstrukci dveřního křídla tvoří dva ocelové korpusy vylisované ze

Více

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM GARÁŽOVÁ VRATA Dodáváme garážová vrata od roku 1991. Dbáme na dobrou spolupráci s našimi partnery. Klademe důraz na moderní styl a dizajn. Zaměřujeme se na přesnost, spolehlivost a bezpečnost. O FIRMĚ

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE EFFEKT T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění profilu: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná ocelová T Kování:

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

KATALOG DŘEVĚNÝCH DVEŘÍ

KATALOG DŘEVĚNÝCH DVEŘÍ KATALOG DŘEVĚNÝCH DVEŘÍ www.dvere-homolka.cz Ing. Jiří Homolka Březina 1 394 21 Hořepník tel.: 565 447 384, fax: 565 447 395 IČO: 418 89 207 DIČ: CZ380128105 1 2 Vážený zákazníku, v rukou držíte katalog

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 176-177, Jablonné v Podještědí

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 176-177, Jablonné v Podještědí Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 176-177, Jablonné v Podještědí Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali 1 / Izolační dvojsklo či trojsklo s inertním plynem (argon). 2 / Interiérové a exteriérové zasklívací těsnění. 3 / Zasklívací

Více

kovově šedá dopředu nebo spodem

kovově šedá dopředu nebo spodem Pan Luboš Haza Otročín 149 364 01 Otročín Tel:723 226 174 Fax: CENOVÁ NABÍDKA č.: SMO90342 ze dne: 26.10.2009 Vážený zákazníku, děkujeme za projevený zájem a zasílám Vám předběžnou cenovou kalkulaci na

Více

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma!

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Od 1. 9. 2009 2009 Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Veškeré uvedené rozměry vrat jsou skutečným rozměrem dodaných výrobků! ( není to rozměr stavebního otvoru ) V případě, že dojde

Více

01 - Jednokřídlé plastové okno

01 - Jednokřídlé plastové okno 01 - Jednokřídlé plastové okno PVC okno otvíravé levé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 580 x 905 barva: bílá oboustranně dvojsklo CENA 1.300,- Kč 02 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige PVC okno

Více

Držitel certifikátu ISO 9001:2009

Držitel certifikátu ISO 9001:2009 CENOVÁ NABÍDKA č.: NA131600538 Zákazník: SVJ Michelská 8/27 Michelská 8/27 140 00 Praha 4 - Michle Tel.: +420 736 622 638 Jana Hrudková Fax.: Email:hrudkova28@seznam.cz Vážený zákazníku, Vypracováno dne:

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier 10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier plastové okno fixní rozměr: 1010 x 570 barva: bílá oboustranně CENA 1 100,- Kč 15 Dvoukřídlé dřevohliníkové okno Unilux dřevohliníkové okno otvíravé, sklápěcí

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více

HLINÍKOVÉ FASÁDY HUECK+HARTMANN

HLINÍKOVÉ FASÁDY HUECK+HARTMANN HLINÍKOVÉ SYSTÉMY HLINÍKOVÉ FASÁDY JSTE NÁROČNÍ, JDETE ZA SVÝM CÍLEM A NECHCETE BÝT OMEZENI VE VAŠICH PŘEDSTAVÁCH? Jedině Vám jsou určeny naše hliníkové sestavy a výrobky. Uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky,

Více

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar PVC okno otvíravé pravé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 600 x 970 barva: kaštan oboustranně příslušenství: zasklení bezpečnostním sklem CONNEX 3.3.2. CENA 1.980,-

Více

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům.

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 4 Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ 161 Materiál: rám dveří je vyroben z vysoce kvalitního vrstveného dřeva opláštěného MDF deskou výplň dveří je vyrobená

Více

Geus okna, a.s. ISO 9001:2001 1 / 5. U Nikolajky 912, 150 00 Praha 5 - Smíchov Účinnost od: 1.1.2008. Technologický postup montáže oken OS 04 S

Geus okna, a.s. ISO 9001:2001 1 / 5. U Nikolajky 912, 150 00 Praha 5 - Smíchov Účinnost od: 1.1.2008. Technologický postup montáže oken OS 04 S ISO 9001:2001 1 / 5 V následujících bodech je popsán postup montáže oken do stavby. Jedná se o základní body, které mohou být modifikovány v závislosti na připravenosti a rozměrových tolerancích stavebního

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky Brány, branky Naše společnost se zabývá zakázkovým zpracováním nejrůznějších druhů vjezdových bran, které dodává tzv. na klíč, dle požadavků a možností zákazníka. Brány jsou vyráběny individuálně přímo

Více

TECHNICKÁ PŘÍLOHA HLAVNÍHO ROZPOČTU PLASTOVÝCH OKEN NĚMECKÉHO SYSTÉMU ALUPLAST

TECHNICKÁ PŘÍLOHA HLAVNÍHO ROZPOČTU PLASTOVÝCH OKEN NĚMECKÉHO SYSTÉMU ALUPLAST TECHNICKÁ PŘÍLOHA HLAVNÍHO ROZPOČTU PLASTOVÝCH OKEN NĚMECKÉHO SYSTÉMU ALUPLAST Číslo zakázky: OBJ-2017-00155 Varianta číslo: v3 Ze dne: 30.3.2017 Zákazník: SVJ čp.450, ulice Místecká, Praha 18 - Letňany

Více

Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA

Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA Hliníkové vstupní dveře řady H900 pro rodinné domy Hliníkové vstupní dveře od společnosti HOCO BAUELEMENTE, spol. s r.o. zajistí dokonalou

Více

KATALOG ZÁRUBNÍ A DVEŘÍ

KATALOG ZÁRUBNÍ A DVEŘÍ KATALOG ZÁRUBNÍ A DVEŘÍ 2 OBSAH 21 DVOUKŘÍDLÉ DVEŘE 3 TYPY A CHARAKTERISTIKA POVRCHŮ DVEŘÍ 23 POSUVNÉ DVEŘE 4 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ DEKORY DŘEVA 26 POSUVNÉ DVEŘE DO STAVEBNÍHO POUZDRA 5-8 STYL 9-10 STYL+ 11-12

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

Vrata a domovní dveře roku

Vrata a domovní dveře roku Vrata a domovní dveře roku Modernizujte nyní a ušetřete až 30 % * RenoDoor Kč 26 990,- ** RenoMatic Drážka M, s pohonem Kč 20 990,- ** RenoMatic a RenoDoor Akční nabídka pro modernizace * V porovnání s

Více

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže 9 roků na trhu Středisko výroby a montáže Plastových a hliníkových oken a dveří a jejich doplňků v kompletním sortimentu Garážových vrat všech druhů provedení a posuvných a otevíravých bran Kontaktní místo

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 interiérové dveře nejvyšší kvality INTERIÉROVÉ DVEŘE OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ DVEŘNÍ KOVÁNÍ Vše co vyrábíme, najdete pod jednou střechou www.albo.cz Materiály dveří a zárubní Firma ALBO

Více

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06. 6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! jen 54.998 Kč * Týdny domovních dveří Hörmann 2013 Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.2013 Značková kvalita společnosti

Více

Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s.

Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s. Produkty Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s. Již více než 27 let se zabýváme výrobou výplní stavebních otvorů. V našich provozovnách zpracováváme tři druhy materiálů:

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE 25let NA TRHU heroal W 65 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm T Tepelná

Více

lodžiových sestav v sušárnách spol.prostor včetně souvisejícího stavebního odpadu.

lodžiových sestav v sušárnách spol.prostor včetně souvisejícího stavebního odpadu. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

Vyřizuje Mobil E-Mail Tel Radka Šťávová +420 606 521 641 radka@oknasirer.cz +420 313 101 013

Vyřizuje Mobil E-Mail Tel Radka Šťávová +420 606 521 641 radka@oknasirer.cz +420 313 101 013 1297,8 592,3 1890 Miroslav Šírer Kublov 12 267 41 Kublov okres Beroun Tel: +420 311 585 207 Mob: +420 602 620 615 E-mail: info@oknasirer.cz Http: www.oknasirer.cz Radim Dohnal Družstvo Obora Telefon :

Více

D 1 6 = 2 = D p 2 D 3 3 VCHoDoVÉ DVEŘE

D 1 6 = 2 = D p 2 D 3 3 VCHoDoVÉ DVEŘE VCHoDOVÉ DVEŘE VCHODOVÉ DVEŘE Dveře tvoří nedílnou součást našeho domova stejně tak jako jeho bezpečnost. Základní řada vchodových dveří firmy Stadler splňuje ty nejpřísnější nároky z hlediska bezpečnosti,

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ. záruka. let

Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ. záruka. let Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 5 Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ 185 Materiál: rámové rám dveří je vyroben z vysoce kvalitního vrstveného dřeva opláštěného MDF deskou výplň

Více

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ

Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 4 Foliované dveře a zárubně RÁMOVÉ CELOMASIVNÍ 161 Materiál: rám dveří je vyroben z vysoce kvalitního vrstveného dřeva opláštěného MDF deskou výplň dveří je vyrobená

Více

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění)

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Produkty s pětikomorovým profilem Inoutic Arcade vynikají elegantním designem, výbornou tepelnou a zvukovou izolací, snadnou údržbou

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO standardně s teplým nerezovým rámečkem Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K.

STANDARD 5 SALAMANDER STREAMLINE STANDARD. IZOLAČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO standardně s teplým nerezovým rámečkem Ug = 1,1-0,5 W/m 2 K. PRODUKTY SLMNDER STREMLINE STNDRD SLMNDER STREMLINE STNDRD IZOLČNÍ TROJSKLO ČI DVOJSKLO Ug =, - 0, W/m K. MSIVNÍ POZINKOVNÁ OCELOVÁ RMTUR po obvodu celého křídla. MCO MULTI-MTIC standardně s mikroventilací

Více

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem.

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem. Bezrámové příčky s dvojsklem www.milt.cz Nadčasové interiéry Přestavitelné příčky s dvojsklem nemají vertikální sloupky jak mezi moduly, tak v kolmých nebo šikmých napojeních prosklených příček. Díky tomu

Více

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19.

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19. Mernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a Hörmann Garážová vrata s pohonem 19.490 Kč * 24.990 Kč * Boční díl 11.000 Kč * *Cena se rozumí bez montáže a bez DPH. Váš autorizovaný prejce pro

Více

Arvik Skandinávský styl

Arvik Skandinávský styl Arvik Skandinávský styl Arvik 1 Arvik 2 Arvik 3 Arvik 4 Arvik 5 Arvik 6 Arvik 7 Systém ARVIK vám nabízí další styly za pomoci ozdobných lišt. Arvik Arvik Modern Arvik Style Arvik Decor Dveře s povrchovou

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE heroal W 65 heroal W 72 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm Ug 0,5

Více

VÝROBA A MONTÁŽ PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ V Praze dne 4. června C E N O V Á N A B Í D K A č.:n8p-383al Akce: Markušova

VÝROBA A MONTÁŽ PLASTOVÝCH OKEN A DVEŘÍ V Praze dne 4. června C E N O V Á N A B Í D K A č.:n8p-383al Akce: Markušova C E N O V Á N A B Í D K A č.:n8p-383al Akce: Markušova Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši poptávku a tímto Vám předkládáme cenovou nabídku na námi vyráběné hliníkové výrobky z kvalitního profilového systému

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více

Cenová nabídka číslo:

Cenová nabídka číslo: PROPLAST K s r.o. Objednatel: x 1 Poč. str.: 6 Adresa: Adresa: IČO: DIČ: Polní 468 549 02 Nové Město nad Metují 25950231 CZ25950231 IČO/R.Č.: DIČ: Tel.: x Tel.: Fax.: 491 472 927 491 472 464 Fax: E-mail:

Více