...již od roku Již od roku 1993

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "...již od roku 1993. Již od roku 1993"

Transkript

1 Již od roku 1993

2

3 Již od roku 1993 Je to již více než 23 let od zahájení našich prvních dodávek a montáží oken a dveří. Je proto velice možné, že i Vám jsme dodávali některé z našich výrobků. Pokud ano, věříme, že jste s naší prací i s výrobky po celou dobu spokojeni, a bude nám potěšením Vám pomoci při dalších realizacích staveb a rekonstrukcí. S našimi novými vzorkovnami se rozšířila i naše nabídka o střešní okna, půdní schody, interiérové a bezpečnostní dveře, zasklívací systémy teras a balkónů a o mnoho dalších okenních a dveřních doplňků. Tento tištěný přehled Vám přiblíží jednotlivé výrobky námi zastupovaných evropských a českých značek a nabídne všechny novinky, které jsou v současné době k dispozici. O nás Od roku 1993 jsme rodinná firma zabývající se dodávkou a montáží okenních a dveřních systémů a jejich doplňků od předních evropských a českých výrobců FINSTRAL, RI okna, Gealan Bohemia okna, PKS okna, Toors, VELUX, FAKRO, PORTA Doors, Verte, Sapeli, Climax a Duotech. Svojí roční kapacitou 7000 ks montovaných prvků patříme mezi největší montážní firmy v celé ČR. Nabízíme širokou škálu okenních a dveřních systémů od luxusních přes nadstandardní až po klasická standardní okna a dveře. Vždy se pro Vás snažíme hledat tu nejlepší volbu mezi Vašimi požadavky na design a kvalitu a s nejnižší možnou cenou výrobků. Investice do okenních a dveřních systémů je především záležitostí snižování spotřeby nákladů na vytápění, ale jsou to právě okna, dveře a vrata, která jsou i důležitým článkem vzhledu celého domu. Doporučujeme proto jako první krok při výběru oken, dveří i garážových vrat navštívit naše pobočky v Říkově u České Skalice, v Nové Pace, ve Dvoře Králové n/labem nebo v Lázních Bělohrad, kde Vás přivítají týmy specialistů a rozmanitý vzorkový sortiment. Pobočka v Říkově u Češké Skalice Pobočka v Nové Pace Pobočka v Lázních Bělohrad

4 V našich vzorkovnách naleznete produkty těchto výrobců Nadstandardní provedení plastových/hliníkových a plastovo/dřevěných oken a dveří s luxusním vzhledem, vysokou bezpečností a zárukou 10 let. Sekční či dvoukřídlá, manuální nebo motorická zateplená garážová vrata v různých barevných i stylových variantách. Designové či klasické, posuvné nebo skládací dveře do všech typů domů a bytů. Kvalitní německé profily zpracovávané českými výrobci oken a dveří celoročně za nízké ceny s možností výběru z mnoha imitací dekoru dřeva a barev RAL. Střešní okna ve dřevěném a nově i v bezúdržbovém plastovém provedení s dokonalou imitací dřeva (zlatý dub, borovice) a půdní schody za bezkonkurenční ceny. Česká hliníková, dřevohliníková či dřevěná okna a dveře z německých a českých profilů. Plastová a hliníková okna a vchodové dveře s možností integrovaných poštovních schránek, zvonků, elektrických zámků a samozavíračů. Nejznámější střešní okna s dokonalým vzhledem a s velkým výběrem různých doplňků. Okenní doplňky, které oknům dodají praktičnost a estetiku (venkovní i vnitřní žaluzie, venkovní i vnitřní rolety, sítě proti hmyzu, japonské stěny, vertikální žaluzie). Systém pro zasklívání lodžií, zimních zahrad, balkónů a teras. Posuvné či posuvně skládací prosklené stěny. Komplexní služby v dodávce všech oken, dveří, vrat a fasád poradenství, konzultace s profesionály (ZDARMA) kalkulace (ZDARMA) zaměření (ZDARMA) demontáž a likvidace montáž zednické práce a začištění, fasádní systémy lištování kolem oken hrubý úklid (ZDARMA) jsme registrovaným dodavatelem v dotačním programu Nová zelená úsporám poradenství ohledně dotací Nová zelená úsporám (ZDARMA)

5 NOVINKY, které máme pro Vás k dispozici: OKZ obložkový systém interiérových dveří bez nutnosti bourání původních železných futer. Plastová okna s rozšířenou stavební hloubkou se středovým a třetím těsněním pro pasivní domy. Nově v nabídce vnitřní dveře Sapeli. Zasklívání lodžií a teras posuvnými a posuvně/skládacími skly. Dřevohliníková a dřevěná okna i pro pasivní domy. V roce 2015 jsme pro Vás otevřeli naši pobočku ve Dvoře Králové n/labem, nábřeží Benešovo 2218 s úplnými novinkami. Nebereme zálohy hrajeme férově Nad tím, že nepožadujeme zálohy, mnohdy i samotní naši dodavatelé kroutí nevěřícně hlavami. Je to ale jediný možný způsob, jak z trhu vymýtit nespolehlivé či podvodné firmy a zároveň je to známka toho, že si stojíme za kvalitou námi nabízených výrobků a našich služeb. Na českém trhu se stále objevují firmy, které nemají dlouhého trvání. Obvykle své výrobky značně zlevní, ale za podmínek zaplacení zálohy někdy i přes 70 %... a za čas ukončí svou činnost bez splnění svých závazků nedodáním výrobků, vyřízení reklamací, servis apod.. Dlouholetá tradice a zkušenosti našeho týmu nás zavazují odvádět stále lepší výkony a především dodávat to nejlepší, co trh nabízí, za ceny stlačené na minimum. Nízké ceny si můžeme dovolit nabízet díky velkému množství námi odebíraných výrobků a je proto zcela běžné, že Vám nabídneme nižší cenu a lepší služby, než samotný výrobce. Naše montážní skupiny si poradí s montáží oken, dveří, garážových vrat a zároveň s demontáží, začištěním a zednickými pracemi. Proto Vám odpadá zbytečné hledání někoho na zednické dodělávky, montáž doplňků apod. A pozor montážníci po sobě provedou i hrubý úklid! Zařizujeme záruční i pozáruční servis všech našich výrobků.

6 Plastová okna na trhu hledáme za Vás Od doby, kdy jsme začínali s prvními montážemi plastových oken, uplynulo již mnoho let. Přesto plast po celou tu dobu stále zůstává velmi oblíbeným materiálem pro výrobu oken i dveří. Především jeho nízká cena, vynikající tepelně izolační vlastnosti a bezúdržbovost ho činí velkým konkurentem hliníkových a dřevěných výrobků. Jedny z nejstarších plastových oken v ČR byly namontovány i na sídle naší firmy a jsou stále plně funkční a barevně stálá. Rozmanitost nabízených plastových oken a dveří umožňuje splnění všech požadavků i toho nejnáročnějšího zákazníka. Ale pozor, každý výrobce nemá pouze kvalitní výrobky, jak obvykle prezentuje! Aby ustál konkurenční boj, musí obvykle nabízet i méně kvalitní okna za nízké ceny, i když je schopen vyrobit i nadstandardní výrobek. Naši specialisti ve všech pobočkách Vám proto pomůžou najít tu správnou volbu pro Váš dům či byt a ušetří Vám tak spoustu hodin studováním nabídek od známých i neznámých výrobců. My nabízíme pouze dlouhodobě odzkoušená okna od zkušených německých a českých výrobců a stále za Vás sledujeme trh a hodnotíme a testujeme novinky. V současné době je cenově nejvýhodnějším okenním a dveřním systémem německý profil Gealan. Tento systém nabízíme s dorazovým těsněním a se stavební hloubkou 74 mm (tj. Gealan S8000 IQ) nebo s dorazovým a středovým těsněním a se stavební hloubkou 83 mm (tj. Gealan S9000 IQ) vždy s celoobvodovým kováním MACO multimatic se dvěma dodatečnými bezpečnostními body. Zasklení je možné provést dvojsklem či trojsklem. Vždy záleží, kam bude okno umístěno, jaké má rozměry, jaké má mít izolační vlastnosti atd. My jsme pro Vás nalezli na trhu tu nejlepší kombinaci kvality, ceny a obchodních podmínek, které mnohdy bývají opomíjeny. Přitom právě obchodní podmínky mají největší vliv na dlouholetou spokojenost zákazníků s užíváním výrobku (rychlá dodávka, snadné vyřízení případné reklamace, servis oken, dostupnost náhradních dílů). Gealan S 8000 IQ s dorazovým těsněním a s dvojsklem. Gealan S 9000 IQ se středovým těsněním a s trojsklem.

7 Barevné provedení plastových profilů Vybírat si lze od bílé (nejlevnější) přes kombinaci bílé s imitací dřeva či hliníku až po oboustrannou imitaci dřeva a hliníku. Poslední dobou už není výjimkou kombinace imitace dřeva (z interiéru) a imitace hliníku (zvenčí) např. přírodní ořech s antracitem - k dispozici v našich vzorkovnách. Hliník lepší než plast? Pro Vás, kteří hledáte moderní vzhled, atraktivní barvy a okna či dveře s vyššími nároky na stabilitu, nabízíme hliníkové systémy s širokou škálou možností a vlastností. V naší nabídce najdete nejen klasické hliníkové profily (Aluprof) s různými typy zasklení či stylovými výplněmi, ale i kombinované provedení s dřevěným profilem z interiéru (dřevohliník). V případě hliníkových vstupních bytových portálů lze dveře doplnit o poštovní schránky, integrované zvonky s elektrickými zámky a samozavírače. Velkou výhodou hliníkových oken a dveří je jejich tvarová a barevná stálost, která Vám zajistí bezstarostnou údržbu po dlouhá desetiletí. Hliníková okna a dveře jsou však především o nepřehlédnutelném designu a elegantnosti stavby. Aluprof MB 70 s dvojsklem.

8 Hliníkové fasády Stále větší oblibě se těší velké prosklené plochy s minimálním členěním. Jedná se o zesílené hliníkové profily sešroubované přes spojovací prvky k sobě a zasklené z exteriéru přes zasklívací lišty opláštěné hliníkovými krytkami. Tyto stěny jsou k vidění obvykle na obchodních centrech, vstupních halách a reprezentativních budovách, kde je možná i jejich kombinace s posuvnými automatickými dveřmi. Dřevěná eurookna Památkové zóny, staré či nové roubenky případně okna a dveře umístěná mimo exponovaná místa tam všude je prostor pro dřevěná okna. Dřevěná PKS okna jsou vyrobena z lepeného hranolu ve třech vrstvách (rám 68 mm a 78 mm) anebo ve čtyřech vrstvách (rám 88 mm). Lepený hranol zaručuje výbornou tvarovou stálost. Dřevěný rám je osazen izolačním dvojsklem případně trojsklem, které svou kvalitou a využití středového a přídavného těsnění z materiálu TPE dosahuje výborných zvukově a tepelně-izolačních parametrů (Uw 0,77-1,2). Díky těsnícímu systému neproniká hluk z ulice a v neposlední řadě ušetříte za náklady na vytápění. K dřevěným PKS oknům standardně dodáváme kování SIEGENIA TITAN AF s OS pojistkou a okenní klikou. V základní ceně tak dostáváte nejmodernější řešení kování s mikroventilací a samozřejmostí jsou i dva bezpečnostní hříbkové body, které oceníte nejen při manipulaci, ale především při zajištění objektu před násilným vniknutím. Výběr materiálu záleží na Vašich finančních možnostech smrk (nejlevnější), dub a meranti (nejdražší) a výběru odstínu. S PKS dřevěnými okny si můžete zažádat i o dotace v rámci evropského projektu Nová zelená úsporám a odlehčit tak svému rozpočtu ještě víc. Okna jsou opatřena ekologickým impregnačním a vrchním nátěrem, který prodlužuje jejich životnost.

9 Dřevohliníková okna (nejdražší avšak dokonalá) Tato okna kombinují výhody klasických dřevěných oken a vlastností hliníkových oken. Je to snad ta nejdokonalejší varianta pro luxusní vzhled a zároveň pro vynikající statické vlastnosti oken. Venkovní hliníkové opláštění dřevěného třívrstvého rámu umožňuje nepřeberný výběr barev dle vzorníku RAL. Hliníkem chráněný dřevěný profil není vystaven venkovním klimatickým vlivům, a proto v porovnání s klasickým dřevěným oknem vydrží mnohonásobně větší zatížení způsobené sluncem a deštěm. Z interiéru je možné si vybrat z mnoha odstínů dřeva tak, aby Váš domov působil útulně. S ohledem na požadavek tepelné izolace je k dispozici zasklení dvojsklem či trojsklem (Ug = 0,5 1.1). Kování je použito stejné jako u dřevěných oken a to celoobvodové Siegenia Titan AF s mikroventilací a dvěma bezpečnostními hříbkovými body. Novinkou je hliníkové opláštění dřevěného okna tak, aby bylo celé křídlo při pohledu zvenčí skryté. Výhodou je nevšední vzhled a především sladěná kombinace otevíratelných křídel s pevně zasklenými plochami. Dřevěný okenní profil opláštěný z venkovní strany hliníkem v libovolné barvě dle RAL, s trojsklem. Dřevěný okenní profil opláštěný z venkovní strany hliníkem a to tak, že je otevíratelné křídlo zcela skryto.

10 VCHODOVÉ DVEŘE bez natírání Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality. Pro naši firmu je důležitá variabilita funkce a designu v dostupných cenových relacích. Pomáháme Vám vytvořit Váš individuální styl, přičemž hlavním předpokladem dveří zůstává 100 % dlouhodobá funkčnost a spolehlivá ochrana před vnějšími vlivy a nezvanými hosty. A jak u plastových výrobků bývá zvykem, i plastové dveře zůstávají nenáročné na údržbu a mají lehce omyvatelný povrch. Elegantní, levné a kvalitní dveře v jednom Vzhledově jednoduché a elegantní, ale cenově a kvalitativně velmi příznivé jsou dveře z německých profilů GEALAN S 8000 IQ. Umožňují vysoký tepelně izolační standard Vašeho domova a bezpečnost zajišťuje kvalitní kování se zvýšenou bezpečností (tříbodové zamykání) již ve standardu. Dveře s rámy ze systému GEALAN jsou díky masivnímu provedení křídla a celouzavřené výztuze velmi stabilní a odolné proti každodennímu namáhání. Díky promyšleným bezpečnostním prvkům, kování a zamykání v několika bodech je náročné násilné vniknutí. Konstrukční hloubka je 74 mm. Do profilu domovních dveří lze zabudovat všechna obvyklá kování a uzavírací mechanismy a všechny designové PUR výplně až do síly 40 mm. Vysoké izolační a akustické hodnoty jsou dosaženy perfektním těsnícím systémem a hliníkovým prahem s přerušeným tepelným mostem. Domovní dveře lze vyrobit otevíratelné dovnitř nebo ven. Tento profil domovních dveří lze standardně pořídit v mnoha acrylcolorových barvách a dekorech dřeva. Plastové vchodové dveře lze doplnit o Polyuretanovou výplň značky VP trend v nejrůznějších vzhledových provedeních. Tato výplň zcela nahradí zasklení. Nabízíme široký sortiment typů dveřních výplní a jejich variant včetně certifikovaných bezpečnostních provedení, to vše s bohatým výběrem barev a dekorů povrchů výplní, ornamentních skel i skel speciálních.

11 Dvoukřídlá nebo sekční garážová vrata? Jste-li před otázkou, zda vyměnit stará garážová vrata za nová, argumentů pro výměnu je hned několik. Obvykle hlavním důvodem je tepelná izolace starých dveří v porovnání s novými zateplenými sekcemi. Ty jsou tvořeny 40 mm izolací s oboustranným ocelovým pokrytím v různých dekorech dřeva nebo v barvách RAL. Další vliv má samozřejmě plánovaný vzhled objektu, kdy sladěním vrat s okny dostává dům zcela novou podobu. Pokud řešíte, jestli zvolit sekční zateplená vrata na dálkové ovládání nebo zateplená dvoukřídlá vrata, nejčastější odpovědí jsou technické možnosti vrat (nejmenší a největší možné rozměry), nároky na užívání a především stavební připravenost pro montáž. Výhodou u dvoukřídlých vrat je fakt, že se nemusí řešit dostatečný stavební prostor nad vraty (nadpraží) pro pohon a po stranách pro vodící lišty, jako tomu je u vrat na motorický pohon. Další výhodou je možnost osadit rám vrat mezi zdi nebo z venkovní strany, oproti sekčním vratům, které lze montovat pouze na stěnu z interiéru. Dvoukřídlá vrata umožňují rychlý průchod s kolem či se sekačkou v obou směrech. Oproti tomu dálkové ovládání musí být vždy nadosah. Proto se doporučuje u motorických vrat objednat ovladač navíc, který je umístěn na stálém místě v interiéru. Pokud to však podmínky umožňují a do Vaší garáže lze namontovat sekční vrata na dálkové ovládání, doporučujeme zvolit sekční vrata před dvoukřídlými. Důvodem jsou rostoucí požadavky na pohodlí a při představě příjezdu ke garáži v té největší průtrži mračen a snaze rychle otevřít vrata, zvítězí vždy zmáčknutí tlačítka na ovladači před hledáním správného klíče od zámku u vrat. Kombinací vrat na dálkové ovládání s průchozími dvířky s nízkým prahem získáte optimální kompromis pro každodenní užívání. Musíte ale počítat s vyšší pořizovací cenou (poznámka: rám dvířek může být v barvě hliníku či laděn do barvy vrat).

12 Nové trendy v interiérových dveřích V předchozím článku jsme zmiňovali velký pokrok v možnostech obložení kovové zárubně, ale v odvětví interiérových dveřích se odehrává i spousta dalších změn. Značka Porta doors uvádí na trh nové povrchové úpravy, u kterých umělé povrchy (laminát, termofólie, 3D portadekor) imitují stále věrohodněji dřevěné dýhy a přírodní materiály např. střídáním matného a lesklého povrchu (porta synchro), prohlubováním struktur materiálů (reliéf) a rozrůstáním nabídky barev fólií. Novinkou jsou šedostříbrné odstíny dřeva a velmi atraktivně vypadají i imitace betonu Ano, čtete správně, betonu! Bezfalcové dveře Na stavebních výstavách i u nás ve vzorkovnách si získává stále častěji svoji pozornost bezfalcové provedení dveřních křídel tj. panty jsou ukryté v meziprostoru obložky a dveří a křídlo se tak dostává do jedné roviny s obložkou. Dané provedení vypadá velmi elegantně a moderně. Nové vnitřní dveře bez bourání futer Plánujete změnu v bytě? Věřte, že máloco rozzáří byt tak jako nové vnitřní dveře. Jenže je tu často jeden faktor, který u zákazníků nenahrává výměně. Tímto faktorem je strach z nepořádku při bourání starých kovových zárubní. Nabízíme renovační systém Porta, kterým jsme schopni obložit původní kovovou zárubeň masivnější obložkou, přičemž z původního čistého průchodu neubude víc než tři centimetry. Dveřní křídlo si lze k renovační obložce libovolně vybrat z katalogu Porta. Pouze se u renovace nedoporučuje celoprosklené křídlo (např. Porta Focus) kvůli případnému zkracování dveří na výšku.

13 Pouzdra pro posuvné dveře Mnoho domácností se snaží využívat každý prostor v bytě. Dveřní systémy proto myslí i na úsporu místa posuvnými (před zeď tj. nástěnné/ do zdi tj. do pouzdra) či skládacími dveřmi. Systém posuvných dveří je velmi často používán na novostavbách, kde lze snadno připravit a zamontovat pouzdro pro posuvné dveře. Stane se tak součástí zdi (sádrokartonová nebo zděná příčka) a interiér povýší o další estetický prvek. Dveře Verte (levné dveře v kvalitě Porta Doors) Pro všechny, kteří chtějí nové dveře, ale postačí jim nižší tepelná a hluková izolace a menší nabízená paleta barev a povrchů, byl vyvinut systém Verte. Dveře této značky se vyznačují velmi nízkou cenou, ale přitom vybranými nejžádanějšími designovými styly. Výhodou těchto dveří není pouze cena, ale i možnost rozšíření obložky z obvyklých 60 mm na 80 mm (stejně tomu je i u značky Porta Doors). Tím se mnohdy docílí překrytí původních dřevěných rámů u starých dveří nebo vyplnění zbytečného postranního prostoru. Všechny dveře lze doplnit o ornamentní skla v mnoha provedeních a dveřní kliky a madla v těch nejrůznějších tvarech a barvách, z nichž velkou část lze spatřit v našich vzorkovnách případně i na internetu. Česká kvalita = dveře Sapeli Nabídka interiérových dveří je vskutku bohatá. Povrchové úpravy sledují současné a žádané trendy, nicméně nejde jen o vizuální stránku dveře by měly odpovídat i způsobu využití. Společnost SAPELI patří v současnosti mezi největší české výrobce interiérových dveří a zárubní, který v České republice, co se týče šíře sortimentu, nemá konkurenta. Svým zákazníkům nabízí ucelenou škálu dveří s různou povrchovou úpravou, dekorem, případně s pečlivě provedeným prosklením nebo precizním kováním. Firma Sapeli je ryze českou značkou s dlouholetou tradicí, která vyrábí interiérové dveře a zárubně otočné, posuvné přes zeď, posuvné do pouzdra, skládací v povrchových úpravách fólie, lamino CPL, HPL laminát, dýha a masiv.

14 Utěsnění připojovací spáry K montáži oken, vrat a dveří používá naše firma značkový spojovací a montážní materiál firem Würth, Tytan, Den Braven. Standardní montáž oken a dveří se provádí pomocí turbošroubů nebo kovových kotev. Na přání můžeme nahradit standardní montážní pěnu novou Těsnící 3D hmotou od firmy Den Braven. Jedná se o jednosložkovou pěnu s minimální propustností vodních par a vysokou pružností, která je vhodnou alternativou k parotěsným páskám. V případě, že si zákazník přeje provést utěsnění připojovací spáry parotěsným systémem dle ČSN, rádi mu tento systém nainstalujeme. Naši pracovníci jsou na tyto systémy pravidelně proškolováni. Použitím pružné pěny nebo parotěsných systémů dochází k eliminaci tepelných mostů v místě napojení okenního prvku na zdivu a tudíž předcházení vzniku rosných bodů a následnému vzniku plísní v těchto místech. Rádi Vám s výběrem a vhodnou volbou kotevního systému právě pro Váš projekt poradíme.

15 Novinky ve střešních oknech Podkrovní byt bez střešních oken si lze jen těžko představit. Střešní okna s sebou přinášejí nejen světlo a čerstvý vzduch do bytu, ale i některé stinné stránky. Nečastějším případem výměny střešních oken je poničený rám a křídlo od srážející se vlhkosti na vnitřním skle okna. Proto, aby střešní okno sloužilo co nejdelší dobu, je zapotřebí kvalitní materiál, který tento nápor vydrží, a izolační zasklení minimálně dvojsklem s izolačním plynem. Na trhu je k dispozici hned několik provedení bezúdržbových oken. Nejznámější značkou jsou okna VELUX, která nabízejí mimo jiné i střešní okna s dřevěným jádrem a povrchovou plastovou úpravou (typ okna GGU), ale pouze v bílé barvě. Další výrobci šli cestou ještě progresivnější. Firma FAKRO začala nabízet zcela plastové střešní okno s ocelovou výztuhou a vynikající tepelnou izolací a to ve třech barevných variantách z interiéru (bílá, borovice a zlatý dub). Samozřejmostí je venkovní šedohnědé lemování dodávané dle požadavků střešní krytiny včetně zateplovacích límců. Střešní okna lze dodat buď pouze kyvná (otevírání přes středový kloub), nebo výklopně-kyvná (typ preselect FAKRO) a vždy s možností volby různého zasklení (dvojsklo/trojsklo) dle požadavků na tepelnou izolaci. Venkovní sklo je ve všech námi nabízených střešních oknech odolné vůči kroupám a lze ho zvenčí ještě doplnit o protisluneční roletu na manuální i motorický pohon. Podobné doplňky lze instalovat i z interiéru (stylové roletky a žaluzie). Kromě střešních oken Fakro jsme Vám schopni dodat a namontovat od stejné značky i půdní schody (klasické i protipožární) a střešní výlezy a světlovody za nejnižší možné ceny. Na obrázku jsou znázorněny obě možnosti otevírání výklopně/kyvné a pouze kyvné

16 Venkovní stínění a zatemnění Slunce patři k životu i do domu, ale v případě vysokých letních teplot hledá každý kousek stínu. Venkovní stínění (hliníkové žaluzie) nebo úplné zatemnění (venkovní hliníkové zateplené rolety) jsou nejčastějším řešením, jak zamezit přehřívání interiéru. Ovládání lze zvolit manuální (šňůra nebo pásek) či motorické (nástěnné tlačítko nebo dálkové ovládání). Horní venkovní kastlíky pro návin žaluzií i rolet je možné skrýt pod omítku či zateplení anebo nechat kastlík nalakovat do libovolné barvy (RAL či imitace dřeva) a nechat ho pohledově přiznaný. Venkovní žaluzie Výhody (oproti venkovním roletám) možnost naklopení žaluzií dle potřeb prostupu světla stálé estetické venkovní zaclonění použití i pro velké plochy

17 Venkovní rolety Výhody (oproti venkovním žaluziím) tepelná a hluková izolace bezpečnostní funkce absolutní zatemnění místnosti nízký návin v kastlíku Venkovní roleta s přiznaným horním kastlíkem. Venkovní roleta s podomítkovým kastlíkem, který přijde zakrýt fasádou se zateplením. Sítě proti hmyzu Zábranu před dotěrným hmyzem a hlodavci lze namontovat téměř na každé okno a dveře a vždy je možné barvu rámečku kolem sítě sladit s barvou oken a dveří. Nabízíme sítě neotevíratelné (na okna), otevíratelné (na balkónové a vchodové dveře), rolovací (na okna a dveře), posuvné (spíše pro balkónové dveře), skládací tzv.plisé (spíše pro balkónové a vchodové dveře) či dokonce v kombinaci s venkovní roletou i žaluzií. Na okna doporučujeme především neotevíratelné sítě jsou nejlevnější a zároveň praktické lze je kdykoli sundat a mají dlouhou životnost. Na balkónové a vchodové dveře doporučujeme skládací sítě (plisé). Sice jsou oproti ostatním typům sítí dražší, ale jsou velmi praktické, hezké a poslouží Vám dlouhá léta.

18 Vnitřní stínění (žaluzie, roletky, plissé, japonské stěny) - klasické hliníkové žaluzie v různých barvách (řetízkové ovládání) - látkové roletky v lištách i ve volném prostoru (vodorovné či vertikální, jednolátkové či překrývací tj. den/noc, stínící či zatemňovací) Vnitřní a venkovní parapety Detail napojení okna na zeď je vyřešen podkladovým parapetním profilem, který má z obou stran připravené napojení na venkovní a vnitřní parapet. Venkovní parapety jsou vyrobeny z taženého hliníku (velmi pevný a odolný vůči zátěži) a to vždy v bezúdržbovém provedení v barvách: bílá, stříbrná (elox), tmavý a světlý bronz, tmavě a světle hnědá. Při rekonstrukcích jsme schopni při požadavku zákazníka zachovat stávající venkovní parapet, na který se napojíme přes pozinkovaný plech ve tvaru L. To má tu výhodu, že kdykoli v budoucnu lze v případě měnění parapetu ten starý parapet vyhodit i s pozinkovaným plechem a vznikne tam dostatek místa pro nový parapet. Termoglass zasklívání balkónů, teras a lodžií Jedná se o paralelně posuvný bezrámový zasklívací systém určený pro dodatečné zasklívání lodžií, balkónů verand a teras, kde oceníte jeho nenáročnost na vnitřní prostor při otevření. Křídlo je tvořeno bezpečnostním sklem ESG o tloušťce 6 mm a je usazeno do vodících hliníkových lišt, které obsahují veškeré pohybové a aretační mechanizmy. Jednotlivá křídla se pohybují na ložiskách po spodní nosné kolejnici a horní vodící kolejnici. Sestavy je možné volit v provedení dvojdílném až osmidílném, přičemž zasklení můžeme mezi sebou libovolně kombinovat. Základní parametry Maximální výška křídla: 2 m Maximální šířka křídla: 1,25 m Maximální počet posuvných křídel: 8 Barevnost hliníkových dílců: dle RAL Kalené bezpečnostní sklo čiré tl. 6 mm se zabroušenými hranami

19 Termoplus zasklívání malých i velkých ploch Jedná se o paralelně posuvný rámový zasklívací systém určený pro dodatečné zasklívání lodžií, balkónů verand a teras. Oproti systému Termoglas lze tento systém využít k zasklení i vysokých rozměrů otvorů (až do 2,7 m). Zasklení je standardně provedeno jednoduchým 4mm sklem, ale je možnost zvolit i kalené sklo či slabší izolační dvojsklo. Vše ostatní je shodné se systémem Termoglass. Zasklení zimní zahrady posuvným systémem Termoglass. Zasklení zimní zahrady posuvným systémem Termoplus s vodorovnou dělící příčkou. Posuvně otočné zasklení IVETA Podobně jako Termoglass je Iveta bezrámový zasklívací systém především pro zasklení balkonů. Systém je zavěšený na stropě, s možností posouvání jednotlivých skleněných dílců po kolejnici do stran, kde se na konci jednoduchým způsobem otočí k ostění a následně zajistí. Dovnitř otvíratelné skleněné díly se snadno a bezpečně čistí, aniž by bylo nutné naklánět se z balkonu. Skleněná výplň je tvořena tvrzeným sklem o tloušťce 6 mm se zabroušenými hranami. Maximální výška 2 m, šířka jedné tabule skla 0,8 m. Díky tomu, že je celý systém zavěšen pomocí horního pojezdového mechanismu ve stropní konstrukci, pozbývá spodní vedení statického zatížení a tím nadměrně nezatěžujeme stávající zábradlí. Významným přínosem je možnost celou sestavu bezpečně uzamknout a zamezit tím možnosti cizího vniknutí do objektu. Přijďte si všechny systémy vyzkoušet do našich vzorkoven.

20 Naše vzorkovny DONAP spol. s r.o. Říkov Česká Skalice tel.: mobil: IČO: DIČ: CZ Otevírací doba pobočky: po pá hod. sobota hod. DONAP spol. s r.o. Krkonošská Nová Paka tel.: mobil: Otevírací doba pobočky: po, út, st, pá hod. čtvrtek hod. sobota hod. DONAP spol. s r.o. Dolní Nová Ves Lázně Bělohrad mobil: DONAP spol. s r.o. Nábřeží Benešovo Dvůr Králové nad Labem mobil: Otevírací doba pobočky: pondělí hod. út pá hod. sobota zavřeno Otevírací doba pobočky: po, čt, pá hod. út, st hod. sobota hod. info@donap.cz Váš Donap

KATALOG PLASTOVÝCH DVEŘÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ PŘÍČKOVÉ DVEŘE TECHNICKÝ KATALOG

KATALOG PLASTOVÝCH DVEŘÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ PŘÍČKOVÉ DVEŘE TECHNICKÝ KATALOG www.bohemiaokno.cz KATALOG PLASTOVÝCH DVEŘÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ PŘÍČKOVÉ DVEŘE TECHNICKÝ KATALOG www.bohemiaokno.cz Obsah 4 10 12 14 26 27 DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ DVEŘE S DEKORATIVNÍ VÝPLNÍ -

Více

Nabídka: NZ2110622A. Adresa stavby:

Nabídka: NZ2110622A. Adresa stavby: JIS, spol. s r.o. Na Sadech 222 Zbuzany 252 25 tel.: 257 961 15 fax: 257 961 15 e-mail: zbuzany@jis.cz Bankovní spojení: ČSOB a.s. č.ú.: 693433/3 IČO: 44268467 DIČ: CZ44268467 Objednatel: ANDAS s r.o.

Více

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma Jsme na trhu 20 let Stavona, spol. s r.o. je jedním z předních výrobců oken a dveří v naší zemi. Firma vznikla v r.1991, a po celou dobu

Více

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM y x 5 SERVIS POD KONTROLOU VÍCE NEŽ 40 FÓLIÍ 210 BAREV RAL VÝROBKY NA MÍRU ZÁRUKA 5 LET VÝROBKY PRO DŮM VRATA OKNA ROLETY GARÁŽOVÁ VRATA BAREVNÉ PROVEDENÍ Sekční vrata nabízíme

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

www.rolux.cz KATALOG STÍNÍCÍ TECHNIKY

www.rolux.cz KATALOG STÍNÍCÍ TECHNIKY www.rolux.cz KATALOG STÍNÍCÍ TECHNIKY www.rolux.cz LÁTKOVÉ ROLETKY Textilní roletky jsou vhodným stínícím a dekorativním prvkem zvýrazňujícím celkové architektonické řešení interiéru. Jsou dodávány v

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace. Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace. Produktový katalog Rámové dveře Obložkové zárubně Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou

Více

ISG stínící technika KATALOG TEXTILNÍ ROLETKY. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz

ISG stínící technika KATALOG TEXTILNÍ ROLETKY. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz ISG stínící technika KATALOG TEXTILNÍ ROLETKY - technické informace - zaměření - montáž OBSAH Všeobecné informace Typy textilních roletek JAZZ-17 textilní roletka - Základní ceníková sestava - Příplatky

Více

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář

Více

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ Platnost ceníku od 1.6.2014 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz OBSAH OBSAH RUSTIC... 3 SOLID... 4 STRIP... 5 STANDARD... 6-7 QUATRO... 8 INTARSIE... 9 RECTAIME...

Více

ISG stínící technika KATALOG SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz

ISG stínící technika KATALOG SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz ISG stínící technika KATALOG SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA - technické informace - zaměření - montáž OBSAH Všeobecné informace Typy garážových vrat Základní ceníková sestava - barva bílá Základní ceníková sestava

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog Rámové dveře Obložkové zárubně Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou

Více

Přesnou technickou specifikaci najdete na dalších stranách této nabídky.

Přesnou technickou specifikaci najdete na dalších stranách této nabídky. spokojenost na VAŠÍ straně Nabídka č.: ze dne:28. 5. 2015 Zpracoval: Monika Dvořáková, tel.: 777 926 340 Objednatel pan Pavézka Jiří 624 00 Brno tel.: 601 328 503 e-mail: svj.ulrychova4@email.cz akce:

Více

Garážová vrata. více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů

Garážová vrata. více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů Garážová vrata více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů OPENHISTORY Firma vznikla v roce 1991. V roce 1995 jsme se stali leadrem na slovenském trhu, od roku 1998 je naše firma jednou z vedoucích firem na

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 23.09.2016 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2016/54 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a 84-239 Bolszewo, ul. Szkolna 26, tel. +48 58 677 81 00, fax +48 58 677 81 99 Porta KMI Poland Sp. z o.o. K oupě nových dveří do Vašeho bytu,

Více

Víceúrovňové zapojení žaluzií... 45 Schéma zapojení žaluziového motoru... 46

Víceúrovňové zapojení žaluzií... 45 Schéma zapojení žaluziového motoru... 46 TECHNICKÝ MANUÁL OBSAH Venkovní žaluzie Z-90, Z-70... 2-3 Venkovní žaluzie S-90... 4-5 Venkovní žaluzie C-80, C-65... 6-7 Venkovní žaluzie C-80S, C-65S... 8-9 Venkovní žaluzie F-80, F-80V... 10-11 Venkovní

Více

RENOVACE STŘEŠNÍCH OKEN OKNA NA VÝMĚNU 2016 V

RENOVACE STŘEŠNÍCH OKEN OKNA NA VÝMĚNU 2016 V RENOVACE STŘEŠNÍCH OKEN OKNA NA VÝMĚNU 2016 V ÚVOD Už celá desetiletí jsou po celém světě do střech montována střešní okna. Během této doby stárnou a ztrácejí svou funkčnost. Starší okna se konstrukčně

Více

oken Katalog a doplňků Obsah Možnosti použití ornamentních skel Základní provedení plastových oken, možnosti členění

oken Katalog a doplňků Obsah Možnosti použití ornamentních skel Základní provedení plastových oken, možnosti členění Katalog oken a doplňků Obsah Základní provedení plastových oken, možnosti členění Profilový systém pro plastová okna HORIZONT PS penta plus Možnosti použití ornamentních skel Doplňky k oknům a dveřím -

Více

Šplechnerova 808/1, 193 00 Praha 9 Sklářská 48 Tel.: 222713395/800185185 384 21 Husinec E-mail: info@othermpraha.cz

Šplechnerova 808/1, 193 00 Praha 9 Sklářská 48 Tel.: 222713395/800185185 384 21 Husinec E-mail: info@othermpraha.cz OTHERM Výroba plastových oken a dveří OTHERM PRAHA s.r.o. Šplechnerova 808/, 93 00 Praha 9 Sklářská 48 Tel.: 22273395/8008585 384 2 Husinec E-mail: info@othermpraha.cz zákazník: SVJ Ruská 58 Ruská 58 0

Více

TROCAL. NÏkdo musì b t prvnì.

TROCAL. NÏkdo musì b t prvnì. P irozen volba TROCAL. NÏkdo musì b t prvnì. 1954 TROCAL uvádí na trh první sériově vyráběné plastové okno. 1967 TROCAL Serie 100 jako první vyráběný okenní profil z tvrdého PVC ve vícekomorovém systému.

Více

Technická příručka 2011. VELUX strešní okna. www.velux.cz

Technická příručka 2011. VELUX strešní okna. www.velux.cz Technická příručka 2011 VELUX strešní okna www.velux.cz Velikosti výrobků Střešní okna Okna do ploché střechy cm 47 55 66 78 94 114 134 cm 60 80 90 100 120 55 P25 60 CFP CVP 060060 62 M27 80 CFP CVP 080080

Více

Ladislav Obrtel Nádražní 243/4 751 17 Horní Moštěnice tel. 776072134 e-mail: obrtel@hsn.cz. Horní Moštěnice, 3.12.2008

Ladislav Obrtel Nádražní 243/4 751 17 Horní Moštěnice tel. 776072134 e-mail: obrtel@hsn.cz. Horní Moštěnice, 3.12.2008 Ladislav Obrtel Nádražní 243/4 751 17 Horní Moštěnice tel. 776072134 e-mail: obrtel@hsn.cz Horní Moštěnice, 3.12.2008 Věc: poptávka na dodávku a montáž výplní otvorů (celkem 33 kusů) v novostavbě RD Žádám

Více

SEZNAM ČÁSTÍ PRO KLEMPÍŘSKÉ VÝROBKY

SEZNAM ČÁSTÍ PRO KLEMPÍŘSKÉ VÝROBKY SEZNAM ČÁSTÍ PRO KLEMPÍŘSKÉ VÝROBKY ČÍSLO POLOŽKY REFERENČNÍ OZNAČENÍ MNOŽSTVÍ JEDNOTKA NÁZEV ČÁSTI TYP TECHNICKÁ DATA ROZVINUTÁ ŠÍŘKA (mm) POVRCH. ÚPRAVA POZNÁMKA ODKAZ K1 PARAPET O1 9,60 m OPLECHOVÁNÍ

Více

Vysoká odolnost, Toto je zároveň hlavní výhoda daného typu povrchové úpravy podobnost se skutečným dřevěným povrchem i u ocelových vrat.

Vysoká odolnost, Toto je zároveň hlavní výhoda daného typu povrchové úpravy podobnost se skutečným dřevěným povrchem i u ocelových vrat. 1 garážová vrata Stabilní firma s dlouhodobou historií poskytuje dostatečné záruky a servis. Široký sortiment našich produktů dokáže splnit představy našich zákazníků. Nejen představy o kvalitě a spolehlivosti,

Více

E-mail: info@eurookna-truhlarstvi.cz

E-mail: info@eurookna-truhlarstvi.cz Pro:. Pavel SEDLÁČEK Míchov 53 59242 Jimramov Tel.: 608757587 Fax.: 566562830 tel. 774700027 E-mail: info@eurookna-truhlarstvi.cz IČO.: 18533396 DIČ.: CZ6208200614 List č.: 1 Listů: 14 Adresa: Tel.: E-mail:.

Více

dveří Katalog plastových Obsah Vchodové dveře s lamelou výplně, 3D modelace, základní prvky dveří

dveří Katalog plastových Obsah Vchodové dveře s lamelou výplně, 3D modelace, základní prvky dveří Katalog plastových dveří Obsah Základní informace o dveřním systému, konstrukce profilů, parametry Možnosti členění vchodových dveří, základní schematické zobrazení Vchodové dveře s lamelou výplně, 3D

Více

2. Zábradlí montované: s výplněmi: conex, kalené sklo, čiré, barevné. Zábradlí je možné udělat v barvě RAL dle výběru zákazníka

2. Zábradlí montované: s výplněmi: conex, kalené sklo, čiré, barevné. Zábradlí je možné udělat v barvě RAL dle výběru zákazníka Zasklívací systémy, AL okna a dveře, hliníkové zábradlí,sušáky, dodávka profilů, pergoly, střechy www.balkony.cz Vyrábíme systémové hliníkové zábradlí staticky posouzené i na zasklení lodžií. Vyrábíme

Více

tel.: +420 734 693 239 SVJ RUSKÁ 58 RUSKÁ 58 10100, PRAHA 10

tel.: +420 734 693 239 SVJ RUSKÁ 58 RUSKÁ 58 10100, PRAHA 10 SCHS STOLÁRNA S.R.O. Sídlo společnosti Biskupský dvůr 2095/8 110 00 Praha I - Nové Město IČ: 29193648 DIČ: CZ29193648 Provozovna Sv. Štěpán 61 763 31 Brumov-Bylnice obchod@schs-stolarna.cz tel.: +420 734

Více

Požární uzávěry. spolehněte se!

Požární uzávěry. spolehněte se! Požární uzávěry spolehněte se! POŽÁRNÍ ROLETOVÝ UZÁVĚR FIROTEX-V Roletové uzávěry FIROTEX V jsou vyráběny s požární odolností EW 15 DP1-C1, EW 30 DP1-C1 (do 12 m). Pomocí vodního skrápění lze dosáhnout

Více

STÍNICÍ. chrání vaše soukromí.

STÍNICÍ. chrání vaše soukromí. STÍNICÍ technika chrání vaše soukromí. STÍNICÍ TECHNIKA chrání vaše soukromí. Vznik a vývoj společnosti ISOTRA 1. Interiérové zastínění Horizontální žaluzie Látkové systémy Plissé Dřevěné žaluzie Střešní

Více

VŠEOBECNÉ INFORMACE TECHNICKÝ POPIS ROLÁDY

VŠEOBECNÉ INFORMACE TECHNICKÝ POPIS ROLÁDY ROLÁDY CZ VŠEOBECNÉ INFORMACE Předokenní systém ro chrání před světlem a slunečními paprsky,nepříznivým počasím, hlukem, chladem, ztrátami tepla, hmyzem, vloupáním, nežádoucími pohledy. Značkové systémy

Více

TRUHLÁŘSTVÍ EUROOKNA ŠPALETOVÁ OKNA VCHODOVÉ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE

TRUHLÁŘSTVÍ EUROOKNA ŠPALETOVÁ OKNA VCHODOVÉ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE TRUHLÁŘSTVÍ EUROOKNA ŠPALETOVÁ OKNA VCHODOVÉ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE EUROOKNA Námi vyráběná okna jsou v rozměrech dle přání zákazníka, jednokřídlé, dvoukřídlé, s výklopným nadsvětlíkem, ve tvarech čtvercových,

Více

Kompletní katalog a ceník

Kompletní katalog a ceník Kompletní katalog a ceník Střešní okna a příslušenství Cenové změny, jakož i tiskové chyby vyhrazeny. Ceny jsou platné do vydání nového ceníku. Kompletní katalog a ceník Designo / RotoQ_CZ/0416/MS/15.000

Více

Již od roku 1993. O nás

Již od roku 1993. O nás Již od roku 1993 Je to již přes 20 let od zahájení prvních dodávek a montáží oken a dveří. Je proto velice možné, že i Vám jsme dodávali některé z našich výrobků. Pokud ano, věříme, že jste s naší prací

Více

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar PVC okno otvíravé pravé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 600 x 970 barva: kaštan oboustranně příslušenství: zasklení bezpečnostním sklem CONNEX 3.3.2. CENA 1.980,-

Více

D.Technická zpráva. Výměna oken č.p.218- Tylův Dům Tábor. Ing.Mizera Pavel Vídeňská 2775, Tábor ------------------ IČO 183 24 568 ČKAIT 0100118

D.Technická zpráva. Výměna oken č.p.218- Tylův Dům Tábor. Ing.Mizera Pavel Vídeňská 2775, Tábor ------------------ IČO 183 24 568 ČKAIT 0100118 Ing.Mizera Pavel Vídeňská 2775, Tábor ------------------ IČO 183 24 568 ČKAIT 0100118 D.Technická zpráva Výměna oken č.p.218- Tylův Dům Tábor Vypracoval : Ing.Mizera Pavel Ing. Luděk Hamr Datum : květen

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC STRANA 1 Ved. projektant: Ing. LEOŠ POHANKA IP IZOLACE POLNÁ, Zodp. projektant: Ing. TOMÁŠ POHANKA Vypracoval: Ing. RADKA MATOUŠKOVÁ

Více

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově // Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech Vnitřní dveře Velký program pro všechny úseky v budově 2 S vnitřními dveřmi Hörmann můžete v budově bezpečně plánovat Hörmann Vám nabízí pro novostavby

Více

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar PVC okno otvíravé pravé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 600 x 970 barva: kaštan oboustranně příslušenství: zasklení bezpečnostním sklem CONNEX 3.3.2. CENA 1.980,-

Více

Trváte na tom, aby u veškerých otvorových výplní bylo použito středové těsnění, jak je uvedeno v Technické specifikaci výplní?

Trváte na tom, aby u veškerých otvorových výplní bylo použito středové těsnění, jak je uvedeno v Technické specifikaci výplní? Akce: DD Semily Dotaz : V technické specifikaci jsou uvedeny energetické a statické požadavky na výplně otvorů, neuvádí se požadavek na infiltraci. Přitom hygienické požadavky na vnitřní prostředí staveb,

Více

V20140101 KATALOG 2015 SEKÈNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. - technické informace - zamìøení - ceníky hotových výrobkù

V20140101 KATALOG 2015 SEKÈNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. - technické informace - zamìøení - ceníky hotových výrobkù V0140101 KATALOG 015 SEKÈNÍ GARÁŽOVÁ VRATA - technické informace - zamìøení - ceníky hotových výrobkù OBSAH Všeobecné informace Typy garážových vrat Základní ceníková sestava - barva bílá, hnìdá (RAL 8014),

Více

CENÍK A MANUÁL. Sítě proti hmyzu. pevné sítě, dveřní sítě, posuvné sítě, rolovací okenní sítě, rolovací dveřní sítě, plisé sítě.

CENÍK A MANUÁL. Sítě proti hmyzu. pevné sítě, dveřní sítě, posuvné sítě, rolovací okenní sítě, rolovací dveřní sítě, plisé sítě. CENÍK A Sítě proti hmyzu pevné sítě, dveřní sítě, posuvné sítě, rolovací okenní sítě, rolovací dveřní sítě, plisé sítě Sešit 4 (1/2012) t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX a.

Více

DVEŘE A ZÁRUBNĚ. Platnost od 1. 5. 2016 do vydání nového ceníku. www.javab.cz

DVEŘE A ZÁRUBNĚ. Platnost od 1. 5. 2016 do vydání nového ceníku. www.javab.cz DVEŘE A ZÁRUBNĚ Platnost od 1. 5. 2016 do vydání nového ceníku HLEDÁTE ŘEŠENÍ? Soukromá firma Jaroslav Berka JAVAB je český výrobce dveří a zárubní. Jako výrobci dveří a zárubní těžíme z dlouholeté tradice

Více

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier 10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier plastové okno fixní rozměr: 1010 x 570 barva: bílá oboustranně CENA 1 100,- Kč 15 Dvoukřídlé dřevohliníkové okno Unilux dřevohliníkové okno otvíravé, sklápěcí

Více

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 ÚČEL OBJEKTU Zpracovaná projektová dokumentace k žádosti o stavební povolení řeší stavební úpravy stávajícího objektu MŠ v obci Hrabyně - zateplení střešního pláště a fasády,

Více

CENÍK VNITŘNÍCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK VNITŘNÍCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK VNITŘNÍCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ Platnost ceníku od 1. 5. 2009 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz www.gerbrich.cz Dveøe STANDARD Dveøe Standard jsou zaskleny lištou è. 1 v pøíslušném dekoru. V cenì

Více

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K ZÁKLADNÍ INFORMACE O SYSTÉMU: MB-70HI je prověřený systém s dobrou tepelnou izolací. Tepelný komfort je vyšší než u standardních systémů díky speciálním izolačním vložkám v profilech a také pod sklem.

Více

Výměna oken. Rady, tipy, informace OB-1

Výměna oken. Rady, tipy, informace OB-1 Výměna oken Rady, tipy, informace OB-1 Obsah Základní parametry okenního systému 2 Materiál okenního systému 3 Dřevěná okna 3 Plastová okna 4 Kovová okna 5 Kombinovaná okna 7 Energetická úspornost oken

Více

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Název stavby: Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Investor: Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor Projektant: Graphic PRO s.r.o. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Vypracoval:

Více

01 - Jednokřídlé plastové okno

01 - Jednokřídlé plastové okno 01 - Jednokřídlé plastové okno PVC okno otvíravé levé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 580 x 905 barva: bílá oboustranně dvojsklo CENA 1.300,- Kč 02 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige PVC okno

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR

DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR barevná ŠK ÁLA DŘEVA Dřevo-hliníková okna a dveře WINSTAR představují excelentní systém s prvky špičkového designu, kvality dřevěných eurooken, praktičnosti a takřka

Více

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz DESIGN COLLECTION DESIGN COLLECTION Vážení zákazníci, KASPER DESIGN v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat výrobky značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech

Více

VENKOVNÍ ROLETY ROLETA DO PŘEKLADU. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy

VENKOVNÍ ROLETY ROLETA DO PŘEKLADU. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy VENKOVNÍ ROLETY ROLETA DO PŘEKLADU 1. Charakteristika výrobku Jedná se o předokenní roletu bez vlastního krycího boxu roletového pancíře. Je určena do exteriéru. Splňuje požadavek na zatemnění, zvyšuje

Více

POŠTOVNÍ SCHRÁNKY KATALOG VÝROBKŮ SESTAVY POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK ZVONKOVÁ TABLA VITRÍNY. www.postovni-schranky-dols.cz

POŠTOVNÍ SCHRÁNKY KATALOG VÝROBKŮ SESTAVY POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK ZVONKOVÁ TABLA VITRÍNY. www.postovni-schranky-dols.cz POŠTOVNÍ SCHRÁNKY POŠTOVNÍ SCHRÁNKY SESTAVY POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK ZVONKOVÁ TABLA VITRÍNY KATALOG VÝROBKŮ www.postovni-schranky-dols.cz OBSAH ÚVOD... 1 VÝROBNÍ ZAŘÍZENÍ... 2 LAKOVÁNÍ... 3 POŠTOVNÍ SCHRÁNKY

Více

POL-SKONE MODERNÍ INTERIÉR

POL-SKONE MODERNÍ INTERIÉR 2012 katalog výrobků POL-SKONE MODERNÍ INTERIÉR Uvedené ceny jsou bez DPH a platné od 1.1.2012 Dveře a okna www.pol-skone.cz Laureat XI i XII edycji výrobky označené FSC hledejte v našich nabídkách LUBLIN

Více

01 - Jednokřídlé plastové okno

01 - Jednokřídlé plastové okno 01 - Jednokřídlé plastové okno PVC okno otvíravé levé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 580 x 905 barva: bílá oboustranně dvojsklo CENA 1.300,- Kč 02 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige PVC okno

Více

KRÁSA A FUNKČNOST STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA. PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194

KRÁSA A FUNKČNOST STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA. PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194 STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA KRÁSA A FUNKČNOST PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194 T +420 220 921 496 F +420 777 916 223 stursa@pars-okna.cz pars@pars-okna.cz

Více

GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA NÁVOD NA OBSLUHU ZÁRUČNÍ LIST SERVISNÍ KNÍŽKA

GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA NÁVOD NA OBSLUHU ZÁRUČNÍ LIST SERVISNÍ KNÍŽKA GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA NÁVOD NA OBSLUHU ZÁRUČNÍ LIST SERVISNÍ KNÍŽKA 3 OBSAH OBSAH ZÁKLADNÍ INFORMACE A PROVOZNÍ PŘEDPISY... 3 ZÁKLADNÍ 1. Stručný INFORMACE popis sekčních A PROVOZNÍ vrat Jimi PŘEDPISY

Více

Akční nabídka plastových vchodových dveří - ZIMA 2016

Akční nabídka plastových vchodových dveří - ZIMA 2016 Akční nabídka plastových vchodových dveří - ZIMA 2016 Akce platí od 1.1.2016 do 31.3.2016 VEDLEJŠÍ A1 Barva: oboustranný dekor 12 800 Kč bez DPH 12 300 Kč bez DPH 11 300 Kč bez DPH VEDLEJŠÍ A2 Barva: oboustranný

Více

Vivera. Obsah - Venkovní rolety

Vivera. Obsah - Venkovní rolety Venkovní rolety CZ Vivera Obsah Venkovní rolety Venkovní roleta Vivera / ViveraSectra Základní specifikace produktu Venkovní roleta Plasterax / PlasteraxSectra Základní specifikace produktu 8 9 Venkovní

Více

Zpět. katalog OSB Eco ke stažení

Zpět. katalog OSB Eco ke stažení Zpět katalog OSB Eco ke stažení jsou víceúčelové desky vyráběné unikátní technologií lepení orientovaných dřevěných třísek ve třech vrstvách. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové

Více

Provozní ocelové plné dveře FALCOVANÉ/S POLODRÁŽKOU a izolační vložkou

Provozní ocelové plné dveře FALCOVANÉ/S POLODRÁŽKOU a izolační vložkou OBSAH : Úvod, legislativa vztahující se k výrobkům 1. Charakteristika a použití 2. Standardní rozměry 3. Popis standardního provedení 4. Technické parametry 5. Nadstandardní provedení za příplatek 6. Stavební

Více

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky):

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky): Modely Damier v nabídce: DÝHA H, R 10 11 12 15 16 17 S2, S3, 10 11 12 15 16 17 60 61 62 65 66 O3 67 POLO BEZ 60 61 62 65 66 67 16 17 60 61 62 65 66 67 LET ZÁRUKA Povrchy (povrch/čtverečky): Dýha bubinga,

Více

Akord. Alegro. Povrchy: Dýha. Modely Akord v nabídce: 10 11 12 15 16 17. Modely Alegro v nabídce: 10 15 20 40 45 50

Akord. Alegro. Povrchy: Dýha. Modely Akord v nabídce: 10 11 12 15 16 17. Modely Alegro v nabídce: 10 15 20 40 45 50 Akord cena od 5 190 Kč D, R, H S2, O3 Akord 10 11 12 15 16 17 40 45 90 91 92 95 96 97 bříza, bubinga, buk, buk natur, citron, dub AM, dub EV, dub natur, dub stříbrný, hruška, jabloň indická, jasan, jasan

Více

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem Užitná hodnota je souhrn hledisek, podle kterých subjektivně posuzujeme produkt funkce, životnost, cena, estetika. Individuální je vždy pořadí a důraz, který klademe na každý ze zmíněných parametrů. Někdo

Více

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken,

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken, Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn a zimních zahrad, ale i poradenstvím, odbornými

Více

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována.

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována. FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - UZS REKONSTRUKCE OKEN DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE A PROVÁDĚNÍ STAVBY D1.01.01-001 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: a. Účel objektu... 2 b. Zásady architektonického, funkčního, dispoziční

Více

CENÍK 2014 /2 interiérové dveře a zárubně platnost ceníku od června 2014 Ceny uvedeny bez DPH.

CENÍK 2014 /2 interiérové dveře a zárubně platnost ceníku od června 2014 Ceny uvedeny bez DPH. CENÍK 2014 /2 interiérové dveře a zárubně platnost ceníku od června 2014. NOVÉ MODERNÍ DEKORY Plné i prosklené varianty v cenách od 1 820 Kč Cm1201406(v.1) Cm1201406(v.1) HLADKÉ BÍLÉ 3D POLYPROPYLEN KAŠÍROVANÉ

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova FOTO: AGC FLAT GLASS EUROPE hliník dřevo plast Návod k obsluze a údrïbû Obsluha oken Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste se rozhodl pro nová okna a dveře od společnosti

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K L H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DPS 01.AST DPS 01 AST 402 - A TABULKA OKEN - objekt G TABULKA OKEN OBJEKT "G" POZNÁMKY: napojovací prvky na konstrukci (např. nesystémové

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

BAZAROVÁ OKNA OKNOSTYL group s.r.o.

BAZAROVÁ OKNA OKNOSTYL group s.r.o. BAZAROVÁ OKNA OKNOSTYL group s.r.o. Bližší info a prodej: Jiří Mareš - vedoucí skladu T: 775 872 715 (provoz linky PO - PÁ 8-15) E: sklad@oknostyl.cz Všeobecná specifikace oken a dveří: V naší nabídce

Více

KDO JSME, CO DĚLÁME. 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK. www.dveresapeli.cz

KDO JSME, CO DĚLÁME. 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK. www.dveresapeli.cz KDO JSME, CO DĚLÁME 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK 14000 REALIZOVANÝCH ZAKÁZEK www.dveresapeli.cz OBSAH PORTFOLIO PRODUKTŮ 18 LET ZKUŠENOSTÍ 4 OBCHODNÍ CENTRA 14 000 REALIZOVANÝCH

Více

PASPORTIZACE OKEN ŠKOLY Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotní škola Procházkova 303, Trutnov

PASPORTIZACE OKEN ŠKOLY Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotní škola Procházkova 303, Trutnov spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem PASPORTIZACE OKEN ŠKOLY Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotní škola Procházkova 303, Trutnov Místo stavby : Trutnov, ul. Procházkova čp. 303, Trutnov

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-26528-17/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 26. listopadu 2014 Počet listů:

Více

CENÍK PORTA 09/2007. 2 370,- 2 890,- 3 210,- 3 210,- 3 430,- bílé (RAL9016) 60-90, EI 30

CENÍK PORTA 09/2007. 2 370,- 2 890,- 3 210,- 3 210,- 3 430,- bílé (RAL9016) 60-90, EI 30 FIKAR 28.října Liberec e-mail: jan.fikar@fikar-dvere.cz tel/fax: +420 483 387 082, mob: 777 266 810 www.fikar-dvere.cz CENÍK PORTA 09/2007 - platnost od 1.9.2007 ceny bez DPH Dveře ploché hladké - LAKOVANÉ

Více

www.oknavaza.cz 1 250,- 1 830,- 2 160,- 2 130,- 2 160,- 2 370,- Lakované bílé (RAL9016) 100, voštinová výplň

www.oknavaza.cz 1 250,- 1 830,- 2 160,- 2 130,- 2 160,- 2 370,- Lakované bílé (RAL9016) 100, voštinová výplň OKNA DVEŘE SEMILY www.oknavaza.cz CENÍK PORTA 9/2011 - platnost od 1.9.2011 ceny v Kč bez DPH VAZA okna - dveře Semily NA Olešce 240, 513 01 Semily, Tel., fa: 481 621 608, mobil: 775 600 700 Dveře ploché

Více

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018 NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX Jaro 2018 Okna z profilového systému SPACE 8 Nejvýznamnější novinkou je rozšíření profilových systémů pro výrobu oken TERMOLUX o nový profil SPACE 8. ojskel určena

Více

ISG stínící technika KATALOG MARKÝZY. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz

ISG stínící technika KATALOG MARKÝZY. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz ISG stínící technika KATALOG MARKÝZY - technické informace - zaměření - montáž Všeobecné informace Typy výsuvných markýz ALANIS výsuvná markýza - základní ceníková sestava + příplatky - technické informace

Více

POPIS STAVBY A VÝKONŮ - TW

POPIS STAVBY A VÝKONŮ - TW POPIS STVBY VÝONŮ - TW Schematický přehled dodávek DODÁV MONTÁŽ stupně výstavby D T E Projektová dokumentace pro ohlášení/povolení stavby Průkaz energetické náročnosti budovy Doprava v rámci celé ČR, montáž,

Více

&(1. $ 0$18d/ 6âWÔ SURWL KP\]X Sešit 4 (1/2012) climax

&(1. $ 0$18d/ 6âWÔ SURWL KP\]X Sešit 4 (1/2012) climax Sešit 4 (1/2012) t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX a. s. - výrobce stínicí techniky Kontakt Kontakt Sítě proti hmyzu Příjem zakázek tel./fax: +420 571 405 607 mobil: +420 603

Více

Jistý krok nahoru. Půdní schody Wippro. www.wippro-schody.cz. požární odolnost EI 2. www.wippro-schody.cz 1. Požární odolnost EI 2 30.

Jistý krok nahoru. Půdní schody Wippro. www.wippro-schody.cz. požární odolnost EI 2. www.wippro-schody.cz 1. Požární odolnost EI 2 30. www.wipproschody.cz Jistý krok nahoru. Půdní schody Wippro EI 2 požární EI 2 www.wipproschody.cz 1 EI 2 Půdní schody Wippro Více komfortu, využití prostoru a bezpečí Jestliže se zajímáte o téma půdních

Více

Keramický set CUBITO

Keramický set CUBITO Keramický set CUBITO Čistě geometrické tvary vycházejí z nejmodernějších trendů v zařizování koupelen. Na první pohled překvapí jednoduchostí a zaujmou praktičností. Pro interiéry prostorných koupelen

Více

OKNA ZE SYSTÉMU REHAU BRILLANT-DESIGN VYNIKAJÍCÍ TEPELNÁ IZOLACE A TVAROVÁ VARIABILITA PRO VYSOKÝ STANDARD V BYTOVÉ VÝSTAVBĚ

OKNA ZE SYSTÉMU REHAU BRILLANT-DESIGN VYNIKAJÍCÍ TEPELNÁ IZOLACE A TVAROVÁ VARIABILITA PRO VYSOKÝ STANDARD V BYTOVÉ VÝSTAVBĚ OKNA ZE SYSTÉMU REHAU BRILLANT-DESIGN VYNIKAJÍCÍ TEPELNÁ IZOLACE A TVAROVÁ VARIABILITA PRO VYSOKÝ STANDARD V BYTOVÉ VÝSTAVBĚ www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl BYDLETE STYLOVĚ A S KOMFORTEM S

Více

Provozní ocelové plné dveře FALCOVANÉ/S POLODRÁŽKOU a izolační vložkou

Provozní ocelové plné dveře FALCOVANÉ/S POLODRÁŽKOU a izolační vložkou OBSAH : Úvod, legislativa vztahující se k výrobkům 1. Charakteristika a použití 2. Standardní rozměry 3. Popis standardního provedení 4. Technické parametry 5. Nadstandardní provedení za příplatek 6. Stavební

Více

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen.

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen. Okenní systémy Energie zůstává uvnitř vše ostatní venku Kvalita, která přesvědčí Vaše výhody s Výrobek Vám nabízí vhodné řešení všech problémů, které vzniknou při stavbě či rekonstrukci. Bohatý výběr systémů,

Více

TECHNICKÝ MANUÁL INTERIÉROVÉ ŽALUZIE

TECHNICKÝ MANUÁL INTERIÉROVÉ ŽALUZIE TECHNICKÝ MANUÁL INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Obsah - Horizontální žaluzie System 25 3 Ovládání 4 Základní specifikace produktu 5-9 Montáž 10-11 Isotra system HIT 12 Základní specifikace produktu 13 Montáž - System

Více

CENOVÁ NABÍDKA: SKLAD

CENOVÁ NABÍDKA: SKLAD BACHL, spol. s r.o. SKLAD Bohumilice divize OKNA A DVEŘE Bohumilice 70 384 81 Čkyně tel: +420 388 303 225 fax: +420 388 303 227 e-mail: okna@bachl.cz CENOVÁ NABÍDKA: SKLAD Vyřizuje Mobil E-Mail Pavel Rychtař

Více

POROTHERM překlad VARIO

POROTHERM překlad VARIO Překlady 1/12 Po uži tí Keramobetonové y se používají ve spojení s tepelněizolačním dílem VARIO, s PO ROTHERM y 7 a případně se ztužujícím věncem jako nosné prvky nad okenní a dveřní otvory ve vnějších

Více

REFERENCE BOHEMIAFLEX CS PROTISLUNEČNÍZAŘ ÍZENÍ KATALOG EXTERIÉROVÉHO STÍNĚNÍ

REFERENCE BOHEMIAFLEX CS PROTISLUNEČNÍZAŘ ÍZENÍ KATALOG EXTERIÉROVÉHO STÍNĚNÍ PROTISLUNEČNÍZAŘ ÍZENÍ BOHEMIAFLEX CS REFERENCE KATALOG EXTERIÉROVÉHO STÍNĚNÍ RODI-M HORIZONTÁLNÍ KLOUBOVÁ MARKÝZA bez nosného profilu Tato jednoduchá markýza nacházíuplatněnípři stíněnírodinných domů

Více

Poz. 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige

Poz. 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige Poz. 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige PVC okno otvíravé levé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 580 x 570 barva: zlatý dub oboustranně trojsklo U = 0,7 CENA 1.360,- Kč Poz. 04 Jednokřídlé

Více

p l a s t o v á o k n a

p l a s t o v á o k n a p l a s t o v á o k n a BENEŠOV Křižíkova 1703 tel.: 773 360 015 DOBŘICHOVICE V Zahradách 1084 tel.: 773 360 014 JESENICE Říčanská 78 tel.: 773 360 011 LEDEČ n. SÁZAVOU Husovo náměstí 18 tel.: 773 360

Více

VENKOVNÍ ROLETY NADOKENNÍ ROLETA. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy

VENKOVNÍ ROLETY NADOKENNÍ ROLETA. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy VENKOVNÍ ROLETY NADOKENNÍ ROLETA 1. Charakteristika výrobku Jedná se o venkovní roletu s viditelným krycím boxem roletového pancíře nebo s krycím boxem za nadpražím. Je určena do exteriéru, lze ji však

Více

www.haze.cz výroba Přinášíme nová řešení a montáž technologických celků v zemědělství

www.haze.cz výroba Přinášíme nová řešení a montáž technologických celků v zemědělství výroba a montáž technologických celků v zemědělství Společnost HAZE s.r.o. byla založena v roce 2007 a od tohoto roku působí v odvětví stavebnictví a přidružených oblastí. Její hlavní aktivita je zaměřena

Více

Technický manuál pro. Plisse síť NOBARRIER

Technický manuál pro. Plisse síť NOBARRIER Technický manuál pro Plisse síť NOBARRIER Obsah Hlavní charakteristiky... 3 Použité materiály... 3 Technické údaje... 4 Jeden segment... 4 Dva segmenty - otevírání do strany... 4 Dva segmenty - centrál...

Více

K N I H A S T A N D A R D Ů

K N I H A S T A N D A R D Ů K N I H A S T A N D A R D Ů VÍCEÚČELOVÁ HALA BŘEZOVÁ Uvedené požadavky upřesňují výkresovou a textovou dokumentaci. VEŠKERÉ PRVKY STAVBY A VÝROBKY UVEDENÉ V TÉTO KNIZE BUDOU PŘED ZHOTOVENÍM PŘEDLOŽENY

Více

2016 / 2017. Stojanové rozváděče 3-14. Nástěnné rozváděče 15-29 OPTRO RACK

2016 / 2017. Stojanové rozváděče 3-14. Nástěnné rozváděče 15-29 OPTRO RACK 2016 / 2017 DATOVÉ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ Stojanové rozváděče 3-14 Nástěnné rozváděče 15-29 OPTRO RACK DATOVÉ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ OPTRO RACK Datové rozváděčové skříně jsou určeny pro instalaci prvků datových

Více