Překládací vůz GS 16,5/24,5

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Překládací vůz GS 16,5/24,5"

Transkript

1 Překládací vůz GS 16,5/24,5 Univerzální překládací vůz na obilniny, osiva a hnojiva, které se mohou z horní čísti šnekem nebo spodními hradítky do jakéhokoliv návěsu či do příjmového sila.

2 GS překládací vozy vyvinuty specialisty, důkladně zkoušeny farmáři a zemědělci Náhoda má co k dočinění s GS vozy. Prostě jsme se rozhodli vyrobit ten nejlepší překládací vůz na trhu. Spojením základních kompetencí společného týmu od farmářů až ke konstruktérům a výrobcům se posunula nová generace překládacích vozů kupředu. Stroj, který nastaví standardy pro Evropské zemědělství na příštích deset let. Před zahájením sériové výroby byly stroje provozovány prakticky po dobu celé životnosti klasického překládacího vozu. V objemu zrna, které prošly prvními stroji, jsme nyní schopni zaručit mnoho dalších let tvrdé práce ve Vašich podmínkách. Slibujeme, že budeme pokračovat v těžkém provozu těchto strojů rok za rokem, že budeme zkoušet každý sebemenší šroubek a že naše umění se přenese na Váš dvůr. S ušima velkými jako slon budeme naslouchat Vašim potřebám a budeme je integrovat do vývoje produktu! Na zrno, osiva, hnojiva, CCM Se všemi přednostmi vozů GS získáte stroj, který bude pracovat mnoho měsíců na Vaší farmě, ve Vaší smluvní činnosti nebo ve Vašem průmyslu jako zásobník pro kombajn, jako překládací článek pro osiva a hnojiva, pro vnitřní logistiku na farmě, pro plnění strojů pro uložení zrnin do vaků a mnoho dalšího. Překládací vůz GS nabízí výběr konfigurací náprav s objemy kubických centimetrů. Umožňuje i rychlé naplnění rozmetadel minerálních hnojiv a secích strojů. S dostatečnou nosností je vhodní i pro trh s nejvýkonnějšími kombajny. Nikde jinde nenajdete vůz s takovou flexibilitou, výklopným šnekem, který dosáhne prakticky kamkoliv s výsypnou výškou od 2,24m do 4,66m a se spodními otevíratelnými hradítky (snadné čištění, vykládání do příjmových jam) a s rozdělením prostoru násypky můžete GS vůz využít k převozu osiva a hnojiva najednou. Nakonfigurujte stroj s kvalitní roletou nad násypkou, flotačními pneumatikami, s kontrolní plošinou s žebříky uvnitř i vně násypky, zavěšenou ojí, blatníky a hydraulicky opěrnou nohou a máte vše, co potřebujete. Kvalitní komponenty jsou základ. To je překládací vůz GS od farmářu k farmáři.

3 GS překládací vozy - chybějící evoluční článek Překládání zrna zvyšuje výkon kombajnu o 30% u malých zrnin a olejnatých semenin a o více než 40% u kukuřičného zrna. Ve více fragmentovaných oblastech a se členitou krajinou jako jsou Skandinávské země a alpské regiony, je účinek překládacího vozu mnohdy až dvojnásobný díky dlouhým polím, cestám kolem lesů, potoků a podobně. Překládací vůz vám přináší efektivnější provoz s vyššími výkony, kde kombajn během vykládky zásobníku stále jede a sklízí. Vyšších výkonů je dosáhnuto i u prací se secími stroji a rozmetadly hnojiv. Nižší tlak na půdu bude výsledkem překládacích vozů s velkými objemy a nízkoprofilovými koly. Silniční návěsy budou čekat na okraji polí mimo dosah povrchu půdy. Menší opotřebení kombajnů díky nepřerušování sklizně oproti krátkým přejezdům na kraj pole s kombajnem následným začátkem operace. Výrazné snížení utužení půdy kombajny průběžným vysypáváním do překládacích vozů. Prostě musíme být moderní zemědělci. Čas jsou peníze O 30% vyšší výkonnost kombajnu znamená tři kombajny místo čtyřech nebo sklizeň stejné výměry za tři dny místo čtyř...znamená to lepší využití kapitálu a nižší investice.

4 PŘINÁŠÍME VÁM VÝHODY Vstupem velkých inovací do našich vlastních zemědělských činností a rozsáhlému ukládání zrna do vaků a kombinací naší minulé zkušenosti z prodeje stovky překládacích vozů jiných značek v mnoha evropských zemí, dostanete produkt vyvinutý kvalifikovanými techniky a zcela otestovaný na vlastních farmách před dodáním na Vaši farmu. Stroj si uchoval jednoduchost spolehlivost je hlavní kompetence GS vozů. Montáž strojů se provádí v naší dílně za neustále kontroly kvality našich zaměstnanců, taktéž obsluhy během operace v sezoně. Pouze tento překládací vůz Vám umožní operovat překládání do návěsů na delší vzdálenosti či vysypání do příjmových jam u sušiček u polí blízko farmy. Pouze tento překládací vůz Vám umožní pracovat společně s plničem zrna do vaků.

5 UNIVERZÁLNÍ ROZDĚLENÍ PROSTORU plnění osiv a hnojiv v jednom stroji Díky rozdělení konstrukci posuvných hradítek lze otevřít přední a zadní hradítka samostatně. Stěna je dělená a snadno demontovatelná. S hnojivy v jedné přihrádce a s osivy ve druhé je nyní logistika kombinovaného setí vyřešena! ZCELA FLEXIBILNÍ NA VYKLÁDCE S GS vozy můžete vykládat kdekoliv na jakémkoliv místě. Do návěsu, přívěsu či plniče zrna z vrchního šneku Do úzkých budov z poloviny šneku Spodními hradítky Teknisk beskrivning do jedné minuty (na přání) Flera olika däck alternativ standard Trelleborg 680/55-26,5 BPW styrbar axel (hydrauliska/alt luft) Fjädrad dragbom Fällbart tömningsrör ner till 2,26 meter max Indikator för luckans öppning Hydraulisk bottentömmning (full, halv tillval) Rullkapell SKLÁDACÍ ŠNEK Platform bak Stege Skládací utanpå šnek och inuti s nastavitelnou výškou Teknisk výsypu beskrivning umožňuje vykládat stänkskydd z výšky längs 2,24m ramenaž 4,66m. S prodlouženým Längsgående šnekem o 2,63m od vozu můžete plnit secí stroje, dokonce i vzduchové secí stroje jako Fjädrad jediný dragbomna trhu. Polohovací šnek umožňuje řidiči rovnoměrně plnit 2530 obilí v nákladních automobilech, Indikator aniž för byste luckans museli öppning manipulovat se strojem dopředu a dozadu, nebo aniž byste použili dodatečnou stavitelnou Rullkapell klapku na komínu POZORUHODNÉ Platform bak Stege utanpå och inuti U vakování obilí, vysypávání do násypky plniče je nyní plynulá operace která šetří čas a prostoje. FANTASTICKÉ 960,3 Flera olika däck alternativ standard Trelleborg 680/55-26,5 BPW styrbar axel (hydrauliska/alt luft) Fällbart tömningsrör ner till 2,26 meter max Hydraulisk bottentömmning (full, halv tillval) Längsgående stänkskydd längs ramen Teknisk data: ,3

6 Zůstat suché Jednoduché, pevné, odolné. Naši Heavy-Duty roletu je snadné umístit na místo a díky své váze a konstrukci zůstává na svém místě. Snadný přístup Žebříky vně a uvnitř stroje a velká kontrolní plošina zajišťují dobrý přehled a usnadňují práci během čistění. Velký přehled Největší kontrolní okno komerčně dostupné dává skvělý přehled. Zvě zadní okna dávají řidiči doplňující informace. Pouze nejlepší Používáme výhradně a pouze kvalitní komponenty od uznávaných dodavatelů, např. BPW nápravy, Roggelberg převodovky, kardany, hřídele a vysoce kvalitní pneumatiky s ráfky jako standard. Proč kompromis v kvalitě? Jednoduché, logické a robustní konstrukce dávají mnoho let bezporuchový provoz. Vzduchové nebo hydraulické brzdy Váš výběr! Všechny stroje mohou být dodány na základě aktuální vnitrostátní legislativy na cesty. Vážící systém K dispozici vážící systém s displejem v kabině traktoru a sběrem dat ze zemědělských činností k dispozici. Závěsný systém Volba všech závěsných systému na trhu oko, čep, závěs, koule.

7 Ochrana půdy Významná výška podvozku s čistou nápravou BPW zaručuje ochranu řádků slámy. Blatníky Už Vás nebaví čistit špínu? Blatníky dělají svoji práci. Světla Skvělá světla. Světla na šneku automaticky spínané pouze, když je šnek otevřen. Něco málo navíc Navrhnuto se šrouby a matice žádné svařování. Záruka dlouhověkosti v těžkých terénních podmínkách. Perfektní stabilita Závěsná oj vybavená tlumiči nárazů z gumy z těžebního průmyslu a přesná, robustní konstrukce náprav umožňuje efektivně tlumit nárazy ve všech podmínkách a to i při vysokých rychlostech a nerovnostech terénu. Hydraulické funkce 4 okruhy hydrauliky a 1 vývod na hydraulické brzdy je vše, co potřebujete. Vrchní otevíratelná hradítka přední a zadní, samostatně nastavitelné. Strany volitelné 12-ti voltovým přepínačem.

8 Objem min 16,5 m 3 24,5 m 3 Objem max 19,5 m 3 28,5 m 3 Celková váha plného vozu 17 tun 24,8 tun Typ nápravy Brzdový systém BPW tandem (14 tun) Hydraulické/ vzduchové BPW řiditelná tandem (22 tun) Hydraulické/ vzduchové Pneumatiky Standard 650/55R26,5 650/55R26,5 Na přání 710/50R26,5 710/50R30,5 Doporučený traktor HP* HP* Výklopný šnek Výsypná výška min 2,24 m@2,63 m 2,24 m@2,63 m Výsypná výška max 4,66m@0,96 m 4,66m@0,96 m Průměr šneku horizontální 330 mm 330 mm Průměr šneku vynášecí 420 mm 420 mm Čas vyprázdnění (šnekem) 2-3 min** 3-4 min** Čas vyprázdnění (spodní hradítka) 40 sec** 40 sec** Převod mechanický mechanický Spodní hradítka otevíratelná Rozdělení prostoru násypky (hnojiva/ osiva samostatné hradítka) Hydraulická opěrná noha Odpružená závěsná oj Roleta nad násypkou pro přepravu Zadní kontrolní plošina Žebříky vně a uvnitř stroje Digitální vážící systém Blatníky Indikace otevření hradítek Velké přední okno Zadní závěs Pracovní osvětlení se spínačem Výběr barvy Celková délka 6,93 m 9,0 m Celková šířka bez kol mm mm Celková šířka s koly mm mm Celková výška standard mm mm s nástavky 3,9 m 3,9 m Váha prázdného stroje kg kg POZNÁMKA: Grain Saver je neustále vyvíjející se proces. Vyhrazujeme si právo na jakoukoliv změnu specifikace, ceny a modelu bez nutnosti oznámení. Obrázky a specifikace jsou pouze ilustrativní. Per Christerson Tel per@farmmac.com Krister Wiengren Tel krister@farmmac.com Anders Wennerholm Tel anders@farmmac.com Standard Na přání * V závislosti na svažitosti pole a úrovně vlhkosti pole ** Pro klasické zrno (15-18% vlhkost)

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům ... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům www.umega.cz Jsme jednou z největších společností zpracovávající kov v Litvě, většina našich objednávek pochází od zahraničních

Více

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion Aperion Nekonečné možnosti využití -vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem Strautmann Nástavby jako volitelné vybavení pro zvýšení přepravního objemu Aperion od firmy Strautmann z řeckého slova apeiros,

Více

GTW 330 / GTW 430. Překládací vozy pro špičkové výkony

GTW 330 / GTW 430. Překládací vozy pro špičkové výkony GTW 330 / GTW 430 Překládací vozy pro špičkové výkony 1 Enormní výkony Neustále rostoucí sklizňové výkony moderních sklízecích mlátiček a objemy jejich zásobníků, vyžadují velmi výkonný spojovací článek,

Více

Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402

Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 2 Všestranný - robustní - Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 kvalitní Musíte hodně manévrovat, většinou při sklápění dozadu, špatné vysypávání nákladu (např. siláže) a přeprava

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí VÝROBNÍ PROGRAM VÝROBNÍ PROGRAM Přeprava s náruživostí HAWE-Wester GmbH & Co. KG Maschinenbau Zum Turm 16 26892 Wippingen Tel. +49 (0)4966 / 91880 Fax +49 (0)4966 / 1211 mail@hawe-wester.de www.hawe-wester.de

Více

Hydropneumatické. Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo, výtlačný štít, překládací a senážní nástavba, plošina

Hydropneumatické. Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo, výtlačný štít, překládací a senážní nástavba, plošina Příloha 1: Výměnné systémy Výrobce ZDT ZDT Annaburger Annaburger Typ Mega 25 Mega 33 HTS 29.79 HTS 33.79 Celková hmotnost 25000 kg 33000 kg 29000 kg 33000 kg Provozní hmotnost 7480 kg * 3 8100 kg * 3 -

Více

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion Aperion Absolutní univerzál Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem od firmy Strautmann Nástavba na přání pro zvýšení přepravního objemu Robustní bočnice z plastu garantují šetrnou přepravu materiálu Aperion

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG GTW 430 Fakta: GTW 430 Překládací výkon: 1.100 t/h Doba vyprázdnění: cca. 100 sec Potřebný výkon traktoru: od 190 kw / 260 PS Otáčky vývod. hřídele: U= 1000 1/min 2 Nástavba: Rozměry a objemy GTW 430 38,5

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální Kombinovaný secí stroj FlexCart Efektivní a univerzální Flexibilita a nejjednodušší ovládání Disková secí lišta CX-Ultra šířky 6,00 m Disková secí lišta CX-Ultra šířky 8,00 m FlexCart se zachycovacím hákem

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

Vertikální míchací krmné vozy

Vertikální míchací krmné vozy Vertikální míchací krmné vozy Kompetentní, moderní, perfektní Turbo šnek Výkonové plus díky rovnoměrnému míchání. Vybavili jsme Turbo šnek pro vozy SILOKING přídavným křídlem. Turbo křídlo, přesazené o

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

PICHON KNOW-HOW. Díky své jedinečnosti, silnému obchodnímu týmu a dealerské síti se stali lídrem na francouzském trhu.

PICHON KNOW-HOW. Díky své jedinečnosti, silnému obchodnímu týmu a dealerské síti se stali lídrem na francouzském trhu. KEJDOVÉ CISTERNY PICHON KNOW-HOW Již 40 let je firma PICHON partnerem v mnoha odvětvích: zemědělství, komunální služby a údržba krajiny, a také v oblasti konstrukce a vývoje. Firma Pichon Industries má

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním DIPLOMAT Senážní vozy Diplomat od SIP přesvědčují svou perfekrní a kvalitní konstrukcí. Moderně a robustně koncipované

Více

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER Prvotřídní vlastnosti Snadné použití jednoduchá údržba RANGER RANGER 2500 Nádrž: Rám: Membránové čerpadlo: Řídící jednotka: 2500 l, vyvinuta pro optimální stabilitu a nižší rezidua. Vysoká průjezdní světlost.

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy REPEX Krátkořezné-senážovací vozy 50 let zkuseností s konstrukcí a vyrobou senázovacích vozu REPEX Kurzschnitt-Silierwagen Svým moderním designem REPEX ideálně zapadne do Vašeho profesionálního, zemědělského

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov Krycí list nabídky 1. Veřejná zakázka na dodávku Název: Kompostárna Čavisov 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název/Obchodní firma: Marek Balnar Sídlo/Místo podnikání: 74764 Čavisov, Chrudimská

Více

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com Power für Profis! Největší výrobce zemědělských přívěsů v Evropě Číslo 1 Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... www.fliegl.com CZ Agrartechnik Korbový sklápěč robusní, víceúčelový pro bezpečnou

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ verze 1.1/2015 CHARVÁT CTS a.s. Okřínek 53 290 01 Poděbrady CZ tel. : 00420 325 608111 fax : 00420 325 653097 E-mail:info@charvat-cts.cz http: //www.charvat-cts.cz verze 1.1/2015 1 CELKOVÁ HMOTNOST NÁVĚSU:

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

Výměnný systém nástaveb. Multi Land Plus.... když nároky stoupají

Výměnný systém nástaveb. Multi Land Plus.... když nároky stoupají Výměnný systém nástaveb Multi Land Plus Nejmodernější výměnný systém v Evropě vysoce výkonný, univerzální, hospodárný... když nároky stoupají Proč se zemědělci rozhodují pro Multi Land Plus: 1. Velká univerzalita

Více

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Rychlé naložení díky vysoce výkonné fréze Ovládání ICS inteligentní řízení celého vozidla Čisté a přesné odebírání siláže prostřednictvím reverzního dopravníku Samochod:

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky Přepravníky lodí 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky 14-20 stop... Přepravníky lodí značky Thule zajišťují maxim Voděodolná ložiska za používání přívěs Podpory bez brzd

Více

KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR

KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR T672/2 T680 T680H T680P T780 T680U T663/3 T683 T683U T653/2 T683H T046 R U PT510 T024 A PT512 K T028KM T669 T286 T700M T185 T902 T900 T682 T669/1 T679 T700XL T679M

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Krmě míchací vůz Verti-Mix V ědecký výzkum v různých zemích prokázal, že produktivita výroby mléka se při použití krmě míchacích vozů s vertikálním míchacím šnekem mnohonásobně zvýšila. Smícháním jednotlivých

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU KYPŘIČŮ DIGGER Sezónní zvýhodněná nabídka na celou řadu DIGGER s řadou novinek a rozšířeným sortimentem. AKČNÍ CENY! NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM Díky neustálému

Více

SILOKING SelfLine 4.0. Pět bodů úspěchu. Pohon Podvozek. Odběr krmiva. Kabina / ovládání. Míchání

SILOKING SelfLine 4.0. Pět bodů úspěchu. Pohon Podvozek. Odběr krmiva. Kabina / ovládání. Míchání SILOKING SelfLine 4.0 Pět bodů úspěchu Odběr krmiva Pohon Podvozek Míchání Kabina / ovládání Míchání Míchání zásobník / šneky / zakládání krmiva 4 šnek : zásobník - musí být neustále v optimálním poměru

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

STAVEBNÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ VÝROBKY A SPECIFIKACE

STAVEBNÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ VÝROBKY A SPECIFIKACE STAVEBNÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ VÝROBKY A SPECIFIKACE 1 OBSAH PALETA PRODUKTŮ MÍCHAČKY SPÁDOVÉ...str.4 D 100C...str.5 D 120C...str.6 D 150C...str.8 MÍCHAČKY S NUCENÝM OBĚHEM... str.10 DZ 60VS... str.11 DZ 100VS...str.12

Více

KONTEJNEROVÉ LISY Velkoobjemová zařízení pro lisování velkého množství materiálu

KONTEJNEROVÉ LISY Velkoobjemová zařízení pro lisování velkého množství materiálu KONTEJNEROVÉ LISY Velkoobjemová zařízení pro lisování velkého množství materiálu BALÍKOVACÍ LISY do 5 t BALÍKOVACÍ LISY až 50 t LOGISTIKA ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ HORIZONTÁLNÍ BALÍKOVACÍ LISY TŘÍDÍCÍ LINKY

Více

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka JJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka Společnost JJ Forest, s.r.o. je výhradním dovozcem přívěsů Vahva Jussi do ČR a SR. Vyvážecí přívěsy Vahva Jussi jsou profesionální, univerzální a celoročně

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 V Neplachově 18. 4. 2018 Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 s mulčovačem se sběrným košem PERUZZO Koala 1200 profesional YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE STROJE Motor tříválcový, naftový, 4taktní vodou

Více

KUHN EUROMIX I Serie 70

KUHN EUROMIX I Serie 70 KUHN Serie 70 K dispozici je v 8 různých verzích: objem 8 až 27 m3 - míchání novými šneky, poháněnými exkluzivní úhlovou převodovkou KUHN - 2 protilehlé nože urychlí proces řezání a pomohou získat homogenní

Více

Kontinuální balicí stroj....stroje pro opravdovou práci

Kontinuální balicí stroj....stroje pro opravdovou práci Kontinuální balicí stroj...stroje pro opravdovou práci KONTINUÁLNÍ BALICÍ STROJE UNIKÁTNÍ VLASTNOSTI A VÝHODY PRO VÁS Mechanický systém: naše kontinuální balicí stroje jsou z velké části mechanicky ovládané

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky 1250 / 1550 CZ Round Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round

Více

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O nabídka systému N A B Í D K A Ř A D Y A G R O FIRMA EUROGREEN VÁM PŘEDSTAVUJE NABÍDKU PROFESIONÁLNÍCH STROJŮ ZNAČKY ISEKI TM 3140 3160 A MALÝ TRAKTOR S VELKÝM SRDCEM Robustní zadní náprava pro vysoké zatížení.

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Kácecí hlavice pro traktory a zemědělské jeřáby

Kácecí hlavice pro traktory a zemědělské jeřáby Kácecí hlavice pro traktory a zemědělské jeřáby Ovládání bez elektřiny Vynikající nakládací vlastnosti Rychlé řezání gilotinou, Ø 24 cm Snadná instalace, žádná přídavná hydraulika Vhodná pro Těžbu energetického

Více

TECHNICKÉ ÚDAJE. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. A Výška po štřechu kabiny

TECHNICKÉ ÚDAJE. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. A Výška po štřechu kabiny KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH. JCB V-TRONIC - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA. TECHNICKÉ ÚDAJE Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

Ceník dopravní techniky 2011

Ceník dopravní techniky 2011 B AGRO Březová s.r.o. Březová 130 747 44 Březová tel./fax: 556 307 292 Morava: 603 548 074 Čechy: 605 986 211 servis: 737 113 730 e-mail: info@b-agro.cz www.zdekup.cz Ceník dopravní techniky 2011 Traktorové

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů NÁZEV ZAKÁZKY: Kompostárna Agro Step s.r.o. DRUH ZAKÁZKY: DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: DRUH ZADAVATELE:

Více

ZDT spol. s r.o. Nové Veselí. Ceník 2006

ZDT spol. s r.o. Nové Veselí. Ceník 2006 Ceník 2006 Platnost od 1.1.2006 (101/06) Změna vyhrazena 2006 ZDT spol. s r.o. Nové Veselí ZDT spol. s r.o. Žďárská 287 592 14 Nové Veselí Česká republika tel.: 566 667 228, 566 667 328, 566 667 110 fax:

Více

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz Skladové stroje Čelní disková sekačka TAARUP 3628 FT Čelně nesený diskový žací stroj s kulatými disky se dvěmi noži, prstový kondicionér s nastavením intenzity mačkání s ocelovými V prsty, kloubový hřídel

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost.

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost. Cultus 420-500 Kultivátor pro ty, kteří hledající výkonnost, účinnost a trvanlivost. Konstrukce Cultus, s jeho těsným rozestupem radliček a deflektory MixIn znamená, že je půda při jediném přejezdu několikrát

Více

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B ;IIF;II"6M"4 A¾^gXey hixwxay buewm^l ]fbh fx fcxv\w_az i UTibh! ;4EI8FG FG4E I4E

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

DOPRAVNÍ TECHNIKA Efektivní řešení dopravy pro Vaši farmu

DOPRAVNÍ TECHNIKA Efektivní řešení dopravy pro Vaši farmu DOPRAVNÍ TECHNIKA Efektivní řešení dopravy pro Vaši farmu DOPRAVNÍ TECHNIKA VÍCE PRODUKTIVITY VÍCE KOMFORTU VÍCE ÚSPOR Základními poznávacími rysy dopravní techniky od AGRI CS je vysoká produktivita práce

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Balička na čtyřhranné balíky. Série 30-40

Balička na čtyřhranné balíky. Série 30-40 Balička na čtyřhranné balíky 30 40 GÖWEIL / 30 40 / Strana 0203 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 21310 / Fax: +43 (0)7215 21319 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Více

Dovybavení sběrného dvora a místa v obci Rohatec

Dovybavení sběrného dvora a místa v obci Rohatec Dovybavení sběrného dvora a místa v obci Rohatec Technické podmínky veřejné zakázky Kontejnery na shromažďování odpadů na sběrném dvoře Všechny kontejnery musí být nové, ošetřené povrchovou úpravou proti

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.  be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Odborný výcvik ve 3. tisíciletí 2.3 Manipulační prostředky-typy vozíků Obor: Operátor skladování Ročník: 3. Vypracoval: Bc.

Více

FASTRAC 3200 / 3230 XTRA

FASTRAC 3200 / 3230 XTRA KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH. JCB P-TRONIC - PŘEVODOVKA. TECHNICKÉ ÚDAJE Pneumatiky A Výška po štřechu kabiny B Výška po nástavbu na rámu C Rozvor kol D Rozchod kol 540/65

Více

FASTRAC 2155 / 2170 TECHNICKÉ ÚDAJE KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH.

FASTRAC 2155 / 2170 TECHNICKÉ ÚDAJE KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH. KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH. JCB SMOOTHSHIFT PŘEVODOVKA. TECHNICKÉ ÚDAJE A Výška po štřechu kabiny B Výška po nástavbu na rámu C Rozvor kol 540/5 R30 2.880 mm 1.510 mm

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.   be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj Manipulační technika Dřevo je samovolně se obnovující zdroj surovin s mnohostrannými možnostmi využití a s mnoha přednostmi pro naše životní prostředí. Proto jsou efektivita a flexibilita důležitými argumenty

Více

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy.

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy. VÁLCE ...všechny operace jedním přejezdem! Polní válce HEVA je Vaše správná volba. Zvýší produktivitu práce, šetří Váš čas a pohonné hmoty. Při spojení s pružným smykem nabízí polní válce mnohostranné

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Rychlé naložení díky vysoce výkonné fréze Ovládání ICS inteligentní řízení celého vozidla Čisté a přesné odebírání siláže prostřednictvím reverzního dopravníku Samochod:

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HD 150 PVH PTZ maximální výbava Motor: úsporný 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 108,2 kw/147 k, jednoduché čerpadlo a vstřikovače Motorpal.

Více

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 "V" oje) NP 1 N Kč Kč

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 V oje) NP 1 N Kč Kč AGADOS s.r.o. tel. 566 653 311 CENÍK PŘÍVĚSŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ AGADOS Průmyslová 2081 fax. 566 653 368 Platný od 15.08.2008 55419 Velké Mezříčí obchod@agados.cz šířka l.p. délka l.p. PŘÍVĚSY ŘADY HANDY (e

Více

Stacionární zařízení. Bio-Mix Double. pro krmné a bioplynové systémy

Stacionární zařízení. Bio-Mix Double. pro krmné a bioplynové systémy Stacionární zařízení Bio-Mix Bio-Mix Double pro krmné a bioplynové systémy J ako zásobník pro bioplynová zařízení nebo jako stacionární zařízení pro krmnou techniku nabízí firma Strautmann jako nejlepší

Více