SVĚTOVÁ PŘEDPREMIÉRA NOVÉHO SPORTOVNÍHO FORDU FOCUS ST NA AUTOSALONU V PAŘÍŽI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SVĚTOVÁ PŘEDPREMIÉRA NOVÉHO SPORTOVNÍHO FORDU FOCUS ST NA AUTOSALONU V PAŘÍŽI"

Transkript

1 TISKOVÁ INFORMACE SVĚTOVÁ PŘEDPREMIÉRA NOVÉHO SPORTOVNÍHO FORDU FOCUS ST NA AUTOSALONU V PAŘÍŽI Ford plní slib, že v Paříži ukáže celosvětovou sportovní variantu nového Focusu: na pařížském autosalonu se v předpremiéře představuje Focus ST nové generace s výkonem 184 kw První celosvětový sportovní model značky Ford vyvíjený globálním týmem Ford Performance Vehicles; zahájení prodeje je plánováno na rok 2012 Tento dynamický nový model zůstane věrný odkazu značky Ford ST nabídne vzrušující dynamiku, návykový zvuk a muskulární sportovní design Speciální verze nového čtyřválce EcoBoost 2,0 l bude pro Focus ST naladěna na výkon 184 kw (250 koní) Více než desetiprocentní nárůst výkonu i točivého momentu oproti dnešnímu Focusu ST při současném poklesu spotřeby paliva a emisí CO 2 o více než dvacet procent Snížený, speciálně nastavený podvozek přinese jízdní vlastnosti a ovladatelnost odpovídající modelu řady ST Pětidveřový Focus ST vystavovaný v Paříži se pyšní dramatickým odstínem Tangerine Scream, který věrně odráží dravou a energickou povahu nového Focusu ST Na autosalonu v Paříži debutuje před světovou veřejností nový dynamický Ford Focus ST. Jedná se o ranou předpremiéru vozu, který bude uveden na trhy po celém světě během roku První globální sportovní model společnosti Ford a současně největší hvězdu pařížského stánku této značky dnes slavnostně odhalí pan Alan Mulally, prezident a generální ředitel Ford Motor Company, a pan Stephen Odell, předseda představenstva a generální ředitel Ford of Europe. FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. Internet:

2 - 2 - Tento vrcholný zástupce modelové řady Focus zachová beze zbytku věrnost odkazu značky Ford ST. Příznivcům sportovní jízdy nabídne opojný koktejl vzrušující dynamiky, suverénních jízdních vlastností, návykového zvuku a muskulárního sportovního designu. ST bude vlajkovou lodí naší nové řady Focus a zde v Paříži ho s nadšením předvedeme svým zákazníkům v časné předpremiéře, řekl Gunnar Herrmann, ředitel globální řady vozů segmentu C ve Ford Motor Company. ST představuje vrcholné vyjádření jízdních kvalit a dynamiky Focusu jako takového; jsme si jisti, že nový model upevní pověst značky Ford ST mezi příznivci sportovních vozů Ford a získá nám také nové fanoušky. Celosvětový sportovní model Pro všechny světové trhy je vyvíjen společný model Focus ST, který by se měl začít prodávat během roku Bude to vůbec poprvé, kdy Ford nabídne jeden ze svých vyhlášených sportovních modelů celosvětové veřejnosti. Vývojový program zastřešuje skupina Global Performance Vehicles, složená z techniků oddělení Team RS (Evropa) i SVT (USA). Ti mají na kontě vývoj a naladění tak nezapomenutelných produktů jako Focus RS, Shelby GT500 nebo Raptor SVT F150. Vývojové práce na novém Focusu ST vedou odborníci na sportovní vozy z evropského oddělení Team RS, které tak může těžit ze svých rozsáhlých zkušeností s vyhledávanými sportovními modely řad ST a RS. Nový Focus ST bude náš první skutečně globální sportovní model. Jsme nadšeni z možnosti zpřístupnit přednosti modelů řady ST mnoha zákazníkům po celém světě, přiznal Jost Capito, ředitel skupiny Global Performance Vehicles. Stejně jako před ním modely ST a RS bude i nový Focus ST výsledkem přepečlivého ladění na Nürburgringu, vysokorychlostních německých dálnicích i klasických britských silnicích třetí třídy. Evropským řidičům nabídne Focus ST tytéž přednosti v podobě ryzí dynamiky a sportovních výkonů, které formovaly jedinečné kouzlo značky ST od jejího zrodu.

3 - 3 - Pro příznivce sportovních vozů ze Severní Ameriky a Asie, kteří se nás ptají, proč si nemohou koupit naše kompaktní sportovní modely, mám dobrou zprávu čekání je téměř u konce! Nový Focus ST přinese stejně podmanivý zážitek z jízdy všude, kde bude prodáván, dodal Capito. Vyšší výkon a menší spotřeba motoru Ford EcoBoost Srdcem Fordu Focus ST nové generace je vysokovýkonná varianta úsporného a technicky vyspělého zážehového čtyřválce Ford EcoBoost 2,0 l, naladěná na nejvyšší výkon 184 kw (250 k). Tento nový motor představuje náhradu za přeplňovaný pětiválec 2,5 l, používaný v současném evropském modelu. Pro Focus ST byl speciálně upraven tak, aby poskytoval patřičně muskulární výkon a inspirativní zvuk. Jedná se o vůbec první sportovní aplikaci agregátu z rodiny čtyřválcových motorů EcoBoost. Ve srovnání s jednotkou Ford EcoBoost 2,0 l používanou v ostatních modelech značky Ford dostala verze o výkonu 184 kw jinak konstruovanou plnicí i výfukovou soustavu a speciální kalibraci řídicí jednotky. Zachovává si však plochou a plnou křivku točivého momentu napříč širokým rozsahem otáček, což je charakteristická vlastnost motorů EcoBoost. Točivý moment vrcholí hodnotou 360 Nm. Jako zástupce nové generace zmenšených, úsporných zážehových motorů s nízkými emisemi CO 2 má Ford EcoBoost 2,0 l lehkou celohliníkovou konstrukci a kombinuje v sobě tři důmyslné technologie vysokotlaké přímé vstřikování paliva, přeplňování turbodmychadlem a nezávislé proměnné časování sacích i výfukových ventilů. Výsledkem je velmi vyspělá spalovací soustava, která pozdvihuje tuto kategorii pohonných jednotek na novou úroveň výkonu a hospodárnosti. Při nejvyšším výkonu 184 kw tak v porovnání se současným pětiválcem 2,5 l nový motor přináší nejen zvýšení výkonu i točivého momentu o 10 procent, ale současně i pokles spotřeby paliva a emisí CO 2 o více než 20 procent.

4 - 4 - Focus ST bude standardně vybaven šestistupňovou přímo řazenou převodovkou, jejíž odstupňování rychlostních stupňů odpovídá sportovní charakteristice motoru. Vrozená dynamika a ovladatelnost Specialisté na vývoj sportovních automobilů z oddělení Ford Team RS mají jasné poslání: postarat se o to, aby nový Focus ST dokázal nabídnout takovou úroveň ovladatelnosti a jízdních vlastností, jakou od člena rodiny ST každý očekává. Ve srovnání se standardním Focusem bude model ST mít podvozek snížený o 10 mm, výrazně pozměněné řízení s proměnným převodem, sportovní brzdy a speciální naladění všech podvozkových skupin to vše v zájmu agility a jistoty při dynamické jízdě. Také ST bude přirozeně těžit z pokroků, která přináší samotná platforma Focusu nové generace. Tužší stavba karoserie, optimalizovaná konstrukce zavěšení vpředu i vzadu a nový elektrický posilovač řízení (EPAS) přispějí k dynamičtější a kultivovanější jízdní charakteristice vozu. Bezprecedentní technologická úroveň Řidiči nového Focusu ST budou moci využívat také předností plynoucích z bezprecendentní úrovně nových důmyslných technologií, zahrnutých do nejnovější globální platformy Ford pro vozy nižší střední třídy (segment C). Týká se to asistenčních systémů, hnacího ústrojí, podvozku i bezpečnostní výbavy. Řada z těchto prvků například nový systém stranového přesměrovávání točivého momentu (Torque Vectoring Control, TVC), který napodobuje funkci samosvorného diferenciálu a zlepšuje tak chování vozu v zatáčkách má přímý vliv na další zdokonalení jízdních vlastností. Toto je již třetí generace Focusu ST a my jsme pevně rozhodnuti, že nový vůz musí navázat na silnou tradici cenově dostupných sportovních modelů ST a posunout ji dál do budoucnosti, řekl Jost Capito. Technologie zpřístupněné novou globální platformou Ford pro vozy segmentu C nám zároveň pomohou zajistit, aby Focus ST dokázal příznivcům sportovních automobilů zprostředkovat mimořádný zážitek z jízdy.

5 - 5 - Speciální sportovní exteriér Nový Focus ST se vyznačuje nezaměnitelným sportovním exteriérem, který je vysoce funkční a aerodynamicky efektivní, ale zároveň jasně odlišuje verzi ST od běžných modelů řady Focus. Štíhlou, dynamickou siluetu sdílí nový model ST s pětidveřovým Focusem. Má však nově navrženou přední i zadní část, výrazné boční nástavce prahů a atraktivní nová kola z lehkých slitin, jejichž design staví na klasickém vzoru ST s paprsky ve tvaru písmene Y. Změny, k nimž jsme přikročili v zájmu zvýšení aerodynamické účinnosti a jízdní dynamiky, činí nový Focus ST ještě sportovnějším a výraznějším, vysvětluje Martin Smith, výkonný ředitel pro design ve Ford of Europe. Dramatické nové designové prvky v přední i zadní části udělují vozu mnohem dynamičtější charakter dávají velmi jasně najevo, že se jedná o sportovní verzi Focusu. Tato sportovnější výrazová forma je obzvláště dobře patrná vpředu. Obě mřížky standardního modelu, horní i spodní, zde byly nahrazeny jedním rozměrným otvorem, který představuje dosud nejsportovnější interpretaci charakteristické lichoběžníkové masky vozů Ford. Je umístěn poněkud výše na přídi vozu a jeho mřížka, vyvedená v hlubokém černém laku, je tvořena šestiúhelníkovým vzorem. Přední spoiler má zcela jinou architekturu s hlubokou přítlačnou plochou ve střední části, lemovanou z obou stran zahnutými plochami, jež se v rozích stáčejí okolo světlometů do mlhy. Hrany spoileru opticky navazují na křivky karoserie prostřednictvím struktury v mřížce chladiče, čímž ST odkazuje na současný Focus RS. Asertivnější, sportovnější výraz přední části doplňují detaily jako vnitřní plochy světlometů lakované hlubokým černým lakem nebo výrazné červené logo ST na jednodílné masce. Při pohledu zboku zaujmou rozšířené nástavce prahů, které upozorňují na snížený podvozek, a výrazné lemy blatníků dokonale vyplněných novými devatenáctipalcovými koly z lehkých slitin. Jejich design staví na klasickém vzoru ST s paprsky ve tvaru písmene Y.

6 - 6 - Dynamicky ztvárněná zadní část Zcela nový je také zadní nárazník a jeho okolí. V designu dvou horizontálních otvorů na způsob difuzoru se odráží vzhled předního spoileru, zatímco kouřové sklo sdružených svítilen podtrhuje sportovní auru vozu. Sportovní výfukový systém nového Fordu Focus ST ústí uprostřed zadního nárazníku dvojitou koncovkou, jejíž výrazný design se silnou kinetickou formou navazuje na silné designové vyznění celého automobilu. Aerodynamickou výbavu vozu doplňuje velmi účinný integrovaný střešní spoiler, který byl optimalizován tak, aby zajišťoval lepší stabilitu ve vysokých rychlostech a přitom vytvářel co nejmenší odpor. Spoiler je mnohem větší a výraznější než na současném Focusu ST a je dokonale integrovaný do konstrukce zadní části. Dramatický nový odstín karoserie V Paříži vystavovaný předpremiérový vůz je vyveden v dramatickém novém odstínu Tangerine Scream, který věrně odráží dravou a energickou povahu nového Focusu ST. Tangerine Scream je ideovým následovníkem charakteristické oranžové barvy Electric Orange současného Focusu ST. Velmi intenzivní a sytý odstín tohoto žlutozlatého metalického laku byl vytvořen pomocí experimentálního procesu s několikanásobným nanášením barevných vrstev. Tak vzrušující nový vůz si zaslouží vzrušující barvu a my věříme, že tento výrazný nový odstín se proslaví stejně jako Electric Orange, řekl Martin Smith. Až se ST objeví u prodejců Ford, můžete v paletě nabízených barev očekávat velmi podobný odstín. Na barevné ladění karoserie navazují také devatenáctipalcová kola z lehkých slitin, která získala hřejivý, tmavě zlatavý odstín Golden Graphite. Jejich sofistikovaný pětipaprskový design kontrastuje s brzdovými třmeny lakovanými v barvě karoserie.

7 - 7 - Silně kontrastní sportovní kokpit Sportovní vyznění exteriéru se odráží také uvnitř vozu, jehož silně kontrastnímu interiéru dominují sportovní sedadla Recaro, speciální přístroje a moderní, velmi technicky působící ztvárnění detailů. Dramaticky tvarovaná sportovní sedadla Recaro, inspirovaná soutěžním sportem a čalouněná kombinací látky a kůže, poskytují ideální kompromis mezi pevným vedením těla při sportovní jízdě a komfortem při cestách na dlouhé vzdálenosti. Díky svému výraznému vzezření působí jako optický středobod celého interiéru. S černou kůží nejvyšší kvality vhodně kontrastují neoprenové plochy sytě oranžové barvy, podpořené žlutozlatým prošíváním. Středová část sedadel je potažena černou látkou, jejíž trojrozměrná povrchová úprava připomíná dezén sportovních pneumatik. Stejné designérské péče se dostalo rovněž zadním sedadlům. Jedinečné detaily napříč celým interiérem jasně signalizují sportovní orientaci Focusu ST. Na samostatném přístrojovém panelu v horní části palubní desky našly své místo tři přídavné ukazatele, které informují o plnicím tlaku turbodmychadla, tlaku oleje a teplotě oleje. Přístroje v hlavním panelu mají speciální sportovní grafiku ST, zdůrazněnou červenými ručičkami, a středová konzola je vyvedena v technicistní povrchové úpravě s efektem uhlíkových vláken. V souladu s tradicí sportovních modelů Ford ST je interiér laděný do tmavých tónů a má i černé čalounění stropní výplně. Na volantu i na hlavici řadicí páky se objevuje logo ST a kovové pedály svým vzhledem prozrazují inspiraci ve světě závodních automobilů. Na mnoha místech po celém interiéru zaujme kontrastní kombinace černé kůže a výrazných žlutozlatých švů. Takto dekorovaná jsou nejen sedadla a výplně dveří, ale také středová loketní opěra, volant, manžeta řadicí páky a dokonce i horní kryt přístrojového panelu.

8 - 8 - Focus ST bude stroj pro opravdové řidiče, pro které jsme vedle dynamického exteriéru vyvinuli také kokpit spojující sportovní funkčnost s působivým komfortem, řekl Stephen Odell. Tento přístup, kdy je tvar podřízen funkci, patří ke klíčovým částem genetického kódu značky ST, jemuž jsme zůstali věrni při navrhování exteriéru i interiéru tohoto vozu. # # # Tiskové informace společnosti Ford a fotografie v tiskovém rozlišení naleznete rovněž na internetových stránkách Kontakt: Martin Linhart ředitel vnější komunikace FORD MOTOR COMPANY, s.r.o mlinhart@ford.com

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Září 2007 OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Corsa OPC a Meriva OPC: Motor 1.6 Turbo 192 k/180 k Astra OPC a Zafira OPC: Motor 2.0 Turbo 240 k Vectra OPC a Vectra Caravan

Více

Seznamte se: https://www./cs/modely/koncepty/seznamte-se-skoda-vision-rs/ Nový dynamický koncept představuje budoucnost sportovních genů RS a naznačuje vzhled nového kompaktního hatchbacku. Prohlédněte

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Zrozen na závodní trati.

Zrozen na závodní trati. i30 2 Zrozen na závodní trati. Model i30 N zahajuje novou éru. První vysokovýkonný model Hyundai poskytne každému maximální potěšení z jízdy. Hyundai i30 N je mimořádný sportovní vůz, který byl zrozen

Více

BMW Concept X1. 1. Popis v bodech. Charakter: Design exteriéru:

BMW Concept X1. 1. Popis v bodech. Charakter: Design exteriéru: BMW Concept X1. 1. Popis v bodech. Charakter: Světová premiéra konceptu nového modelu X od BMW vstupujícího do kompaktního segmentu. BMW neustále rozšiřuje portfolio svých modelů X, které založily segment

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady. BMW řady.

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

cee d GT Technologie, na nichž je založen výkon verze GT Na plný plyn

cee d GT Technologie, na nichž je založen výkon verze GT Na plný plyn Nová Kia cee d GT Technologie, na nichž je založen výkon verze GT Na plný plyn Netrpělivé očekávání, vstávající vlasy hrůzou na hlavě a to vše následováno úsměvem, který není možné potlačit. To vše Nadbytek

Více

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>>

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> 2 Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> Začněte myslet jinak. Objevte náš nový přírůstek do rodiny Kia cee d. Novinka pro_cee d GT má podobné geny jako pro_cee d, má však sportovního ducha.

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady 3 BMW řady 4 BMW řady 5 BMW řady 6 BMW X5 www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady.

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

Kia vystaví v Ženevě nový Soul EV a novou generaci. Evropská premiéra elektromobilu Kia Soul EV a studie GT4 Stinger

Kia vystaví v Ženevě nový Soul EV a novou generaci. Evropská premiéra elektromobilu Kia Soul EV a studie GT4 Stinger Tisková informace Kontakt pro média: KIA MOTORS CZECH s.r.o. Kateřina Vokounová Public Relations Tel.:+420 267 188 434 Mobil: +420 777 661 805 E-Mail: k.vokounova@kia.cz www.kia.cz www.kia-express.cz Kia

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

NOVÝ FORD MUSTANG. Hlavní prvky standardní výbavy. Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH. Fastback. Convertible

NOVÝ FORD MUSTANG. Hlavní prvky standardní výbavy. Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH. Fastback. Convertible NOVÝ FORD MUSTANG Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 231 kw / 314 k 880 000 2.3 EcoBoost benzín 231 kw / 314 k. 930 000 5.0 Ti-VCT V8 GT benzín

Více

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Standardní výbava pro modely Cayman. Cayman GTS. Cayman S. Cayman

Standardní výbava pro modely Cayman. Cayman GTS. Cayman S. Cayman Motor 6válcový celohliníkový motor boxer, zdvihový objem 2,7 l, maximální výkon 202 kw (275 k), maximální točivý moment 290 Nm 6válcový celohliníkový motor boxer, zdvihový objem 3,4 l, maximální výkon

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Škoda Yeti

Protokol kontroly motorového vozidla. Škoda Yeti Protokol kontroly motorového vozidla Škoda Yeti Datum kontroly 15.1.015 Cena 360 000 Kč Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 011 Počet 85 850 Motor.0 TDI Výkon 103 kw Převodovka DSG VIN TMBLD75L1B6035711

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Červená linie Vám rozbuší srdce

Červená linie Vám rozbuší srdce 20 Červená linie Vám rozbuší srdce S červeným akcentem detailů interiéru i exteriéru a ve spojení s novým výkonným motorem získává VITARA S 1.4 BoosterJet jedinečné sportovní charisma. Nechte temperamentem,

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

BMW Group Česká republika

BMW Group Česká republika Média Strana 1 Group Česká republika Nové M3 Sedan a nové M4 Coupé: Pokrokové technologie motoru a důraz na minimální hmotnost. Představení nového M3 Sedan a nového M4 Coupé znamená pro M GmbH odhalení

Více

Koncepce vozu OBSAH DOKUMENTU

Koncepce vozu OBSAH DOKUMENTU K o n c e p c e v o z u OBSAH DOKUMENTU 1 Úvod...3 2 Základní technické údaje...3 3 Koncepce vozu...4 3.1 Podvozek...4 3.1.1 Rám...4 3.1.2 Zavěšení...4 3.1.3 Brzdy...4 3.1.4 Ráfky...4 3.1.5 Pneumatiky...4

Více

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010.

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Již tak velmi široká nabídka různě zaměřených automobilů BMW se na podzim 2010 dále rozroste o nová, atraktivní provedení.

Více

WRX-STI 2,5T SPORT 6MT MR18 (TMAVĚ ŠEDÁ 61K)

WRX-STI 2,5T SPORT 6MT MR18 (TMAVĚ ŠEDÁ 61K) http://www.subaru-liberec.cz/download_pdf.php?wrx-sti-2-5t-sport-6mt-2016-modra-wr-perlet-k7x-55-119-161 ILOS, s.r.o. Letná 646/13 460 01 Liberec XII - Staré Pavlovice IČ: 60278161 DIČ: CZ60278161 Telefon:

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28 ECOSPORT Vytvořte si dokonalý model EcoSport. Jaká je vaše oblíbená kombinace? Vyberte si z pestré palety barev karoserie v kombinaci s kontrastní střechou My Colour, A a C sloupky, zadním spojlerem a

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z GLE. Kupé. Dynamika. Kultivovaný sportovní vůz ve velkém stylu. Poznejte to nejlepší ze světa automobilů v nové fascinující formě: moderní luxus vozidla Mercedes-Benz. Nové GLE kupé. Vytěží to nejlepší

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

NOVÉ FIORINO DODÁVKA STVOŘENÁ PRO PRÁCI

NOVÉ FIORINO DODÁVKA STVOŘENÁ PRO PRÁCI DODÁVKA STVOŘENÁ PRO PRÁCI CHARAKTERISTIKA PRODUKTU VÝŠKA: 1721 mm NÁKLADOVÝ PROSTOR: 2,5 AŽ 2,8 M 3 * NOSNOST: 610 AŽ 660 kg * Se sklopeným sedadlem spolujezdce KAROSERIE CARGO ŠÍŘKA: 1716 mm DÉLKA: 3957

Více

Tradiční design se vyvíjel kontinuálně až do dnešních dnů. Pod tradičním kabátem se skrývá nejmodernější technika, motory splňují normu Euro 5.

Tradiční design se vyvíjel kontinuálně až do dnešních dnů. Pod tradičním kabátem se skrývá nejmodernější technika, motory splňují normu Euro 5. ŘADA MORGAN CLAIC MORGAN Více než 100 let vyrábí továrna v lázeňském městečku Malvern ve Velké Británii vzrušující sportovní automobily. Na první pohled je jasné, že Morgan klade důraz na individualitu.

Více

PRESS INFORMATION. www.subaru.cz, www.fhi.co.jp. Světová premiéra konceptu SUBARU VIZIV na Ženevském autosalonu 2013

PRESS INFORMATION. www.subaru.cz, www.fhi.co.jp. Světová premiéra konceptu SUBARU VIZIV na Ženevském autosalonu 2013 Světová premiéra konceptu SUBARU VIZIV na Ženevském autosalonu 2013 Tokio, 5. března 2013: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, na 83. ročníku mezinárodního ženevského autosalonu

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Strana 1 z 5 ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Velmi prostorný interiér, zavazadlový prostor o objemu až 2 065 l je největší ve své třídě Na přání je k dispozici sedmimístná

Více

K dispozici např. pro Boxster, Boxster S, Cayman a Cayman S.

K dispozici např. pro Boxster, Boxster S, Cayman a Cayman S. 4 5 Sady zimních kol a pneumatik určených pro nový Boxster a nový Cayman (typ 98) Nezávisle objevte svůj vlastní směr a cestu, kterou se vydáte. Nový Boxster je ryzí roadster. Nezávislejší než kdy předtím,

Více

JEDEN ROK SEDM PREMIÉR

JEDEN ROK SEDM PREMIÉR JEDEN ROK SEDM PREMIÉR 2 LEGE NDA JE ZPĚT 3 4 ZÁŽ PRO VZRUŠUJÍCÍ ITKY 5 DU 6 2000GT 1967 A40 1978 ŠE Připravte se na návrat legendy. Nová a opojná Toyota GR Supra, inspirovaná bohatou historií sahající

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/420/ 92 871 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 92 871 Ceníková cena s DPH 112 374 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Rame Cuoio Rozměry

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red.

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red. V AKCI Celosvětově nejprodávanější SUV se stále vyvíjí. Zcela nové CR-V je kultivovanější, všestrannější a nabízí dynamičtější jízdní vlastnosti díky celé řadě vylepšení a inovací. Model CR-V přináší úchvatné

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

LEXUS GS 200t/300h/450h

LEXUS GS 200t/300h/450h LEXUS GS 200t/300h/450h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

NOVÁ ŠKODA OCTAVIA: SVOU VLASTNÍ CESTOU

NOVÁ ŠKODA OCTAVIA: SVOU VLASTNÍ CESTOU NOVÁ ŠKODA OCTAVIA: SVOU VLASTNÍ CESTOU Osobitý design předních světlometů... významu modelu OCTAVIA pro automobilku, ať už se jedná o normální O verzi nebo sportovně laděné RS, hovoří v první řadě prodejní

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek ve stínu majestátní katedrály, ale i adrenalinovou podívanou.

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6 Protokol kontroly motorového vozidla Audi A6 Datum kontroly 11.11.201 Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 2007 Počet 349 12 Motor 2.7 TDI Výkon 128 kw Převodovka Manuální VIN WAUZZZ4F98N02619

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více