rodina výkonných elektrických vozíků

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "rodina výkonných elektrických vozíků"

Transkript

1 rodina výkonných elektrických vozíků

2 rodina výkonných elektrických vozíků

3 Multiplatformní technologie Multiplatformní modulární technologie nabízí nezávislý výběr motorového podvozku, sedacího systému a přídavných funkcí. Tento koncept maximalizuje množství různých variací a zároveň poskytuje jednoduché řešení - každá platforma nabízí jednoduchý způsob rozšíření nebo naopak redukce přídavných funkcí. Jive se vám přizpůsobí přesně podle vašich potřeb i v průběhu užívání. // Vyberte si systém sezení: JAY Komfort // Vyberte si modul polohování JAY Klinické sezení Recaro sedačka // Vyberte si podvozek Modul zvedání/polohování v prostoru Modul polohování v prostoru 30º nebo 50º s integrovaným nastavením těžiště Jive R 2 zadní pohon Jive M střední pohon Jive F přední pohon

4 Vynikající plynulé a pohodlné jízdní vlastnosti.

5 JIVE M je spolehlivá vysoce výkonná a elegantní základna kombinující skvělé jízdní vlastnosti v exteriéru s výbornou manévrovatelností v interiéru. SpiderTrac podvozek poskytuje vynikající jízdní komfort v každém terénu. SpiderTrac ODPRUŽENÍ: SpiderTrac TM je plynový tlumící systém používaný k utlumení nárazu bez přenosu tlaku na malá kolečka. Maximální adaptabilní rozsah předních a zadních koleček dodává JIVE M pavoučí schopnost hladce šplhat na prudké přechody. Plynové tlumiče zajišťují superhladké přechody bez nepříjemných otřesů, při najíždění a sjíždění obrubníků kompenzují výškové rozdíly mezi přechody různých terénů, což vás stále udržuje v horizontální pozici. // BEZPEČNÉ ZDOLÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK S OCHRANOU PROTI PŘEVRÁCENÍ: ê SpiderTrac TM umožňuje postupné, hladké a stabilní překonání obrubníků do výšky 10 cm. // TLUMÍCÍ SYSTÉM PRO KOMFORTNÍ JÍZDU: ê SpiderTrac TM s plynovým tlumícím systémem absorbuje všechny terénní nerovnosti a poskytuje nejhladší možnou jízdu na rovné či nerovné cestě. // LEPŠÍ STABILITA UŽIVATELE VE VODOROVNÉ POLOZE: ê konstrukce kloubového mechanismu předního kolečka se automaticky přizpůsobí úhlu vozovky a tím pomáhá udržet sedačku vozíku ve vodorovné poloze i při překonávání překážek. // MAXIMÁLNÍ TRAKCE VE VŠECH SITUACÍCH DÍKY PROPOJENÉMU ODPRUŽENÍ: ê přední a zadní mechanismy zavěšení koleček jsou spojeny plynovou vzpěrou. Díky této vazbě se přední a zadní kolečka pohybují proti sobě a tím kompenzují pohyb středního - hnacího kola. ê Takže když zdoláváte svah (nebo vyjíždíte z podlahy na rampu k autu), každé kolo si udržuje kontakt s povrchem a maximalizuje trakci.

6 Vynikající manévrovací schopnosti v interiéru: ê díky uložení hnacích kol uprostřed podvozku má vozík velmi malý poloměr otáčení, který mu umožňuje vynikající manévrovatelnost v interiéru (například kolem nábytku). ê kompaktní rozměry podvozku zaručují snadný pohyb v omezených prostorách - projíždění dveřmi, nastupování do výtahu apod. ê konstrukce uchycení předních koleček umožňuje uchycení stupačky pro nohy pod optimálním úhlem 90. ê Skvělá dostupnost nízká výška sedačky od země (od 43 cm s možností použití 30º nebo 50º polohovacího modulu) usnadňuje přístup ke stolu a převoz dopravními prostředky. elektricky polohovací funkce ê Náklon sedu v prostoru od 0 do 30 (s možností 5-25 ). ê Náklon sedu v prostoru od 0 do 50 pro optimální rozložení tlaku na celou plochu sedu. ê výškové zvedání sedu až o 30 cm. ê Náklon sedu v prostoru v kombinaci s výškovým zvedáním (od 0 do 30º náklon a 30 cm zdvih). ê Náklon zádové opěrky (-10 až 40 ). ê Náklon zádové opěrky s eliminací střižných sil ( ). ê elektricky polohovací stupačky s automatickým prodloužením délky holeně. ê elektricky polohovací stupačka s centrálním uchycením. // INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ vozíku DÍKY ULOŽENÍ HNACÍHO KOLA UPROSTŘED TĚŽIŠTĚ Osa otáčení vozíku JIVE M je umístěna přímo ve středu vozíku, což zaručuje skvělou manévrovatelnost na malém prostoru.

7 PERFEKTNÍ V TERÉNU ê plynulé jízdní vlastnosti v nerovném terénu. ê vynikající stabilita a bezpečnost- ochrana proti převrácení. ê Skvělá trakce na každém povrchu. ê Možnost překonání až 10 cm obrubníku. ê Svahová dostupnost 10. ê 60 Ah nebo 70 Ah baterie. ê Čistý funkční a štíhlý design. ê Systém ovládání R-Net. ê více prostoru pro nohy mezi předními koly. ê integrované nastavení těžiště u všech typů podvozků. ê Nezávislé zavěšení hnacích kol. ê 6, 10 a 13 kilometrové motory. // SNADNÝ SERVIS Nízké nároky na údržbu a lehce dostupná základna pro servis. ê Vzpěra sedačky s automatickou aretací. ê Snadný přístup k bateriím. ê Jednoduchý přístup k řídící elektronice zaručuje snadný servis.

8 Nejlepší volba do terénu

9 Výběr podvozku vašeho vozíku je velmi individuálním rozhodnutím. Může být založen na vašich potřebách nebo jednoduše na preferencích. Proto se také JIVE nabízí jak s předním, tak se zadním pohonem. Oba sdílejí některé vlastnosti, jako je malá šířka 64 cm, ale jsou zde i jedinečné rozdíly. Jive R 2 Pokud dáváte přednost klasickému zadnímu pohonu, vyberte si JIVE R je intuitivní a přizpůsobený pro rychlost bez snížení stability a ovládání. Výška sedu od 43 cm zajišťuje v interiéru snadný přístup ke stolu. Jive F Pokud preferujete větší sílu při zdolávání obrubníků nebo se rádi pouštíte do těžšího terénu, potom může být JIVE F pro vás to správné řešení. S poloměrem otáčení 70 budete schopni dosáhnout ostřejšího zatáčení a lepší manévrovatelnosti v interiéru. Ať si vyberete jakýkoliv podvozek, vždy zažijete skvělý pocit z jízdy. // Skvělý výkon v terénu: ê Výška sedačky od země 43 cm s možností použití modulu pro polohování v prostoru 30. ê 60 Ah nebo 70 Ah baterie. ê 6, 10 nebo 13 km/h (Jive R 2 ). ê 90A nebo volitelně 120A R-Net řídící jednotka pro maximální výkon. ê Celková šířka podvozku vozíku 64 cm (JIVE F) nebo 63 cm (Jive R 2 ). // elektricky polohovací funkce: ê Náklon sedu v prostoru od 0 do 30 (s možností 5-25 ). ê Náklon sedu v prostoru od 0 do 50 pro optimální rozložení tlaku na celou plochu sedu. ê výškové zvedání sedu až o 30 cm. ê Náklon sedu v prostoru v kombinaci s výškovým zvedáním (od 0 do 30º náklon a 30 cm zdvih). ê Náklon zádové opěrky (-10 až 40 ). ê Náklon zádové opěrky s eliminací střižných sil ( ). ê elektricky polohovací stupačky s automatickým prodloužením délky holeně. ê elektricky polohovací stupačka s centrálním uchycením (JIVE F). // ČISTÝ FUNKČNÍ DESIGN: ê Čistý a moderní design krytu podvozku. Dostupný v modré, červené a bílé barvě. ê vzpěra sedačky s automatickou aretací. ê Jednoduchý přístup k bateriím a řídící elektronice zaručuje snadný servis (Jive R 2 ).

10 Jive systém sezení Vozík JIVE je vybavený elegantním plně nastavitelným, barevně sladěným a extrémně jednoduchým systémem sezení. Upravení systému sezení a doplňků vašeho JIVE je absolutně snadné díky jednoduše nastavitelnému rámu. Sedací část rámu vozíku JIVE umožňuje snadné nastavení šířky a hloubky sedačky (od 40 cm do 56 cm), výšky područek a úhlu zádové opěrky. Pro zachování elegantního a čistého designu rámu jsou mechanismus nastavení a veškeré mechanické díly naprosto nenápadné. Výškově nastavitelné ručky pro doprovod. Jedna z mnoha možností příslušenství, které je možné ; jednoduše uchytit na oválné nosníky rámu zádové opěrky. Výškově a hloubkově nastavitelná područka. // rám sedačky ê posunutím područky je možné nastavit hloubku rámu sedačky od 40 do 56 cm. Standardní sedací polštáře se dodávají v hloubkách 40, 44, 48, 52 a 56 cm. Další rozměry je možné objednat přes Built-4-Me oddělení individuálních úprav. ê K dispozici je široká nabídka područek včetně odklopných multi nastavitelných. // přídavné příslušenství Oválně profilovaný nosník rámu opěrky nabízí jednoduché uchycení příslušenství, jako jsou kyslíkové lahve nebo speciální ovládací prvky. oválný nosník rámu opěrky.

11 // Jay komfort sedací systém Standardní sedací systém disponující základním množstvím kombinací a příslušenství pro dobrou podporu sedu. // Jay klinický sedací systém Pokud vyžadujete vyšší úroveň polohování nebo ochrany kůže, rám sedačky vozíku JIVE je připraven pro použití celé řady Jay klinických sedacích polštářů a zádových opěrek. rám zádové opěrky je připraven na jednoduchou montáž opěrky Jay J3. // individuální sedací systémy Sedadlo a zadní úchyty jsou navrženy tak, aby se lehce přizpůsobily sedacím systémům jiných výrobců. // Recaro sedačka Recaro TM sedačka je dostupná pro všechny tři typy podvozků. svorky na upevnění opěry zádové opěrky umožňují jednoduché připevnění sezení vyrobeného na zakázku.

12 // VR2 nerozšiřitelné ovladače (standard) Pokud potřebujete pouze vysoký výkon a základní ovládací funkce, standardní VR2 ovladač je to pravé řešení pro vás. Spolehlivý vysoce flexibilní a jednoduše ovladatelný. Při maximální zatěží 90 A poskytuje dostatečný výkon pro zvládnutí každého terénu. // Volitelný R-net rozšiřitelný ovladač Pokud potřebujete více než dvě polohovací funkce, popřípadě vyžadujete speciální příslušenství pro ovládání vašeho vozíku, R-Net je ta správná odpověď. VR2 standardní Joystick Duální ovladač pro doprovod LED joystick LCD joystick Plně grafický Omni+ infra red ovladač ê Jednoduše programovatelný nabízí vynikající algoritmy pro nastavení optimálního jízdního profilu. ê Můžete ovládat až šest elektricky polohovacích funkcí nebo připojit externí programovatelná tlačítka pro ovládání elektrického příslušenství vašeho vozíku. ê Díky Bluetooth rozhraní a speciálnímu software můžete ovládat vaše PC (Windows), tablet nebo smartphone (Android / Windows) pomocí joysticku přímo z vašeho vozíku. ê Umožňuje unikátní naprogramování až osmi jízdních profilů přesně podle vašich konkrétních požadavků na chování JIVE v určitém prostředí. ê Programovatelné tlačítko rychlé volby pro pohodlné a rychlé ovládání běžných funkcí. ê OMNI speciální ovladač umožňuje ovládat prostřednictvím infračerveného rozhraní běžné domácí spotřebiče (přesný typ spotřebiče můžete vybrat z uložené databáze zařízení nebo využít samoučící funkce, která umožní naprogramovat jakékoliv jiné IR zařízení).

13 OVLÁDACÍ SYSTÉM PRO KAŽDÉHO Příslušenství pro ovládání vozíku JIVE nabízí řešení pro každého uživatele. Můžete si vybrat přesně to pravé ovládání od základního VR2 ovladače až po kompletní škálu R-Net systému zahrnující jostiky s LED nebo LCD výstupem. Můžete si vybrat multifunkční OMNI ovládací modul, s nímž budete mít pod kontrolou zařízení s IR rozhraním. Díky speciálním ovladačům elektrických funkcí budete mít pod kontrolou nejen váš vozík JIVE! // Speciální ovladače / vstupní zařízení Při snížené schopnosti manipulace s joystickem pomocí horních končetin je možné využít k ovládání vozíku zbytkové funkce dalších končetin. Vozík může být ovládán pohybem hlavy, do hlavové opěrky je možné nainstalovat celou řadu spínačů a tlačítek, které se aktivují jejím pohybem. Ovládání dechem je pouze jedním příkladem, jak lze ovládání vozíku individuálně přizpůsobit na míru schopnostem klienta. Naše Built-4-Me oddělení individuálních úprav je připraveno vyřešit všechny vaše požadavky. 0 - cestný proporcionální joystick Použití pro ovládání bradou či rukou. Potenciometr má regulovatelnou operační sílu od 10 g do 50 g a pracuje doslova s nulovou odchylkou. // Web IQ online konfigurátor Web IQ konfigurátor nakonfiguruje elektrické vozíky Quickie dle vašich aktuálních požadavků. Umožňuje přeprogramovat výchozí nastavení (např. na základě sériového čísla vozíku), změnit uživatelský jazyk apod. Ovládání hlavou. Elektricky odklopný "0 - cestný proporcionální" joystick. Tlačítkové ovládání. Elektricky odklopné ovládání bradou.

14 Schválen pro přepravu Rodina elektrických vozíků JIVE úspěšně prošla crash testy a splnila požadavky pro získání certifikátu ISO // bezpečnost při transportu Na základě provedených zkoušek a dosažených výsledků byla rodina elektrických vozíků JIVE schválena v souladu s normou ISO pro přepravu osob v automobilu. Vozíky JIVE jsou tedy použitelné jako sedadla ve vozidlech přizpůsobených pro přepravu vozíčkářů. INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY Kromě výběru všech standardních možností a dalšího příslušenství uvedeného v objednacím listě je možné vozík JIVE přizpůsobit přesně přání klienta. Ať již se jedná o funkční úpravy nebo estetické požadavky, naše Built-4-Me oddělení individuálních úprav je vždy připraveno. Proces výroby individuálního požadavku se skládá z několika kroků: návrhu řešení, analýzy rizik, cenové kalkulace a výroby. // příklady individuálních úprav Několik příkladů možností individuálních úprav realizovaných v oddělení individuálních úprav Built-4-Me. Individuálně vyrobené základny. Pro výrobu sedacího systému je možné použit individuální materiál a barevné kombinace. Více informací naleznete na internetových stránkách Popřípadě kontaktujte zástupce společnosti MEDICCO.

15 SPORTOVNÍ ADAPTACE - NAPŘÍKLAD FLORBALOVÁ SADA Vyberte si barvu vozíku i sedací systém, jenž vám poskytne dostatečnou stabilitu a ochranné prvky. Váš tým čeká na podporu! // Sportovní úprava obsahuje: ê zadní ochranný rám. ê přední nárazník (včetně ochrany stupačky). ê odnímatelnou aretaci podvozku. Aretaci podvozku a ochranné rámy je možné snadno odstranit. Váš vozík je tak během pěti minut připravený na každodenní běžný provoz. INDIVIDUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ Několik příkladů individuálního přizpůsobení ovládání: Elektricky odklopný bradový ovladač s individuální polohou tlačítek. Joystick uchycený na odklopném terapeutickém stolečku. Středové uchycení joysticku s ovládacím panelem. Tlačítka a joystick zapušťený do terapeutického stolečku.

16 technická data: Rychlost: Jive R 2 & M: 6, 10, 13 km/h Jive F 6,10 km/h Celková hmotnost (vč. baterií): kg Baterie v nabídce: 60 Ah/ 72 Ah Max. výška překonání překážky: 10 cm Max. dojezd (ISO ): Přibližně. 40 km Max. svahová dostupnost: F: 11 %, R2 & M: 18 % Max. hmotnost uživatele: 160 kg (Jive F XL verze 240 kg) Poloměr otáčení: M: 56 cm, R2: 120 cm, F: 70 cm F&R2: cm M: cm F&R2: cm M: cm F&R: -10º - +40º M: -10º - +40º F&R 2 : 100 cm M: 99 cm R2: cm F: cm M: cm F&R2: cm M: cm V závislosti na příslušenství. F&R: cm M: cm F&R: 0º - +30º M: 0º- +30º/ 0º - +50º R: 63 cm F: cm M: 62 f- 66 cm F&R2: cm M: cm F&R: 88 cm M: 95 cm Další informace najdete na internetových stránkách Popřípadě kontaktujte vašeho obchodního zástupce firmy MEDICCO. MEDICCO s.r.o. Netroufalky 3, Brno Czech Republic Tel.: (+420) Fax: (+420)

TIMIX. Elektrické invalidní vozíky. Volitelné polička na zavazadlo

TIMIX. Elektrické invalidní vozíky. Volitelné polička na zavazadlo TIMIX C71 C72 C73 zelená Volitelné polička na zavazadlo TIMIX umožňuje ostřejší otáčení se ve vnitřních prostorách a slouží pro lepší překonávání překážek, jako jsou např. prahy při vstupu do místního

Více

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled. přední pohled

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled. přední pohled boční pohled odlehčený duralový rám polstrovaná sedačka a opěrka zad sklopné postranice nastavení úhlu opěrky zad překračovač obrubníků nastavitelný ovládací joystick přední plná kola: 20 cm odpružená

Více

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled boční pohled přední pohled odlehčený duralový rám polstrovaná sedačka a opěrka zad sklopné postranice nastavení úhlu opěrky zad překračovač obrubníků nastavitelný ovládací joystick přední plná kola: 20

Více

Být maximálně pohyblivý a samostatný i při rozsáhlém pohybovém postižení umožňují vozíky s elektrickým pohonem.

Být maximálně pohyblivý a samostatný i při rozsáhlém pohybovém postižení umožňují vozíky s elektrickým pohonem. 44 Být maximálně pohyblivý a samostatný i při rozsáhlém pohybovém postižení umožňují vozíky s elektrickým pohonem. MEYRA díky svým dlouholetým zkušenostem a neustálým vývojem elektrických vozíků dokáže

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík 708 D C16 puntíkatá C27 Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou Skládací ruční opěrky jsou vybavený měkkým, extra dlouhým a pohodlným polstrováním. Sedadlová a zádová tkanina spolu s hliníkovou

Více

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze

CARONY GO. Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Elektrický přepravní vozík, který vám konečně umožní cestovat i v malém voze CARONY GO Vám umožní přepravit se z domova přímo do Vašeho vozidla. Ve vozidle musí být namontována otočná deska na

Více

Úvod. Investice. Podvozky Groove R / F / M. Interface. Nový přístup v oblasti sezení. Delphi

Úvod. Investice. Podvozky Groove R / F / M. Interface. Nový přístup v oblasti sezení. Delphi QUICKIE ower of Úvod Investice V roce 2001 padlo na úrovni prezidia společnosti SUNRISE MEDICAL rozhodnutí, že se obor ower mobility stane jednoznačnou prioritou pro nejbližší roky. Následně byl podepsán

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Zippie Voyage SPOLEČNĚ V POHYBU SPOLEČNĚ VYRŮSTAT. produktové video

Zippie Voyage SPOLEČNĚ V POHYBU SPOLEČNĚ VYRŮSTAT. produktové video Zippie Voyage SPOLEČNĚ V POHYBU SPOLEČNĚ VYRŮSTAT produktové video Zippie Moderní. Lehce ovladatelný. To nejlepší pro Vaše dítě. Všestranný kočárek Zippie Voyage v sobě kombinuje vlastnosti sportovního

Více

Krypton. Nepřekonatelný Quickie

Krypton. Nepřekonatelný Quickie Krypton Nepřekonatelný Quickie jednoduše nepřekonatelný Již od začátku vývoje nové produktové řady aktivních vozíků nám bylo jasné, že další vývoj vyžaduje něco zvláštního. Naším posláním bylo vyrobit

Více

invalidní vozíky MEYRA«

invalidní vozíky MEYRA« »Elektrické invalidní vozíky MEYRA«E-POWER VŠESTRANNÉ, OSVĚDČENÉ A POHODLNÉ Naše elektrické invalidní vozíky jsou na trhu řadu let, což nám ovšem nebrání v úsilí o neustálé vylepšování. Při vývoji komunikujeme

Více

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl J3 Karbon POZNEJTE ROZDÍL je tak lehká...... a stylová Karbon je tím správným materiálem pro výrobu extrémně lehké a pevné zádové opěrky, která bude přesně vyhovovat požadavkům aktivních uživatelů na co

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KAŽDÉ NOVÉ VĚCI PŘEDCHÁZÍ MYŠLENKA Autorem designu je akademický sochař Jiří Španihel FILOZOFIE PRODUKTU Křeslo PURA je vhodné pro provádění moderních miniinvazivních

Více

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO POJÍZDNÉ ZVEDÁKY rozkládací konstrukce rámu elektricky polohovatelné sklopné rameno polstrovaná závěsná hrazda závěsné háky hrazdy s pojistkou mechanicky rozevíratelná základna pojezdová kolečka: 7,5 cm

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Příloha č. 3: Technika a vybavení: 1. Vozidlo s vyrovnávací plošinou - 3ks

Příloha č. 3: Technika a vybavení: 1. Vozidlo s vyrovnávací plošinou - 3ks 1. Vozidlo s vyrovnávací plošinou - 3ks K dispozici bude 3 kusy tohoto vozidla typu MB Sprinter, s kotvícími prvky pro uchycení ortopedických křesel, výsuvným pomocným schůdkem pro snažší nastupování a

Více

Příloha G Zadávací dokumentace Požadavky na techniku a vybavení

Příloha G Zadávací dokumentace Požadavky na techniku a vybavení Požadavky na techniku a vybavení Zadavatel požaduje, aby pro poskytování Služby byla používána technika a vybavení splňující minimálně níže uvedené požadavky, Požadované stáří techniky a vybavení je definováno

Více

Zak. č.: ... Datum Podpis. [ ] 45 cm [ ] 50 cm [ ] 55 cm [ ] 60 cm

Zak. č.: ... Datum Podpis. [ ] 45 cm [ ] 50 cm [ ] 55 cm [ ] 60 cm Základní cena: 114269,- Kč Kód VZP: 0012066 Plně hrazeno Zak. č.: B500 Elektrický vozík Objednací číslo 490E32=00000 q Cenová nabídka q Objednávka q Příloha pro speciální úpravu Adresa pro fakturaci/číslo

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO CALYPSO GRAND CALYPSO XL 120 kg +3 nosnost 120 kg CALYPSO MEETING 3 roky záruka certifikace EU Díky široké modelové nabídce s možností kombinace hlavových

Více

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014 TEAM CAB Prezentace produktu Ulm, Germany 6.0.04 Concept THE NEW MAGIRUS TEAM CAB KONCEPT VÝROBNÍ ZÁVOD KONSTRUKCE 50 LET ZKUŠENOSTÍ Raffaele Sperandeo Koncept: široká nabídka provedení VÝŠKY M L XL +5+BA

Více

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší... Invacare Matrx zádové opěrky ZÁRUKA POHODLÍ Jana Masaryka 1713 500 12 Hradec Králové Tel.: 495 220 684 Fax: 495 221 327 E-mail: sivak@sivak.cz Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Tato příloha zadávací dokumentace stanoví minimální technické, materiálové a funkční požadavky na předmět plnění veřejné zakázky pod označením Dodávka zdravotnických potřeb a nábytku.

Více

Permobil X850 Corpus 3G

Permobil X850 Corpus 3G Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil X850 Corpus 3G verze 1/2016 Zákazník: CODE:. Jméno: Bydliště:. Telefon:.. Seznamte se prosím se skladbou základního provedení vozíku. Náš technik pak po dohodě s

Více

Permobil F5 VS. Doplňková barva kapotáže vozíku (rám vozíku je vždy černý) zelená modrá černá růžová žlutá červená

Permobil F5 VS. Doplňková barva kapotáže vozíku (rám vozíku je vždy černý) zelená modrá černá růžová žlutá červená Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil F5 VS verze 1/2015 Zákazník: CODE:. Jméno: Bydliště:. Telefon:.. Hmotnost uživatele: (tento údaj je nezbytný k správnému nastavení bezpečnostních parametrů řídící

Více

Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby. Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky

Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby. Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky Zakázka: Dodávka kompenzačních pomůcek pro potřeby odlehčovací služby Příloha č.1 specifikace jednotlivých položek rozpočtu na kompenzační pomůcky Veškeré níže uvedené položky jsou speciální zdravotnické

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

JAY LITE S POCITEM LEHKOSTI

JAY LITE S POCITEM LEHKOSTI JAY LITE S POCITEM LEHKOSTI ULTRA LEHKÁ... Inovovaný sedací polštář Jay Lite je perfektním doplňkem ke všem aktivním a ultra lehkým vozíkům. S hmotností od 660 gramů je ve své třídě nejlehčí. Navíc poskytuje

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon CESAB P320 2.0 t Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík Kompaktní velikost, vysoký výkon Skvělá manévrovatelnost a produktivita Kompaktní provedení poskytuje mimořádné manévrovací schopnosti Vhodný

Více

07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky 07.01.01.01 mechanické vozíky - základní

07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky 07.01.01.01 mechanické vozíky - základní Kategorizační strom zdravotnických prostředků viz http://szpcr.cz/aktuality/20130919.pdf doplněný o odborná kritéria (indikační omezení) vynechány preskripční omezení, množstevní a finanční limity, vlastnictví

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO

Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je velmi praktická pomůcka na vysoké technické úrovni. Chodítko s kolečky Čtyřkolka QUATRO je ideální pomůckou při chůzi v exteriéru nebo v interiéru. Chodítko Vám umožňí

Více

Orlické hory pro všechny

Orlické hory pro všechny M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Příloha č. 1 Zadávacích podmínek zadávacího řízení na dodávku, montáž, dopravu, uvedení do provozu a záruční servis zařízení (výrobků)

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni.

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni. TECHNO I series TECHNO XL Série židlí TECHNO XL, která vyniká vysokou, štíhlou linií, ale subtilním designem při nejvyšší možné kvalitě, je navržena tak, aby splnila všechny požadavky náročného uživatele,

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY & xtra OVÉ SY ˇ SOŠTOVÉ SY Rešení pro všechna prímá schodište omelide a nový omelide xtra dodávají řešení pro všechna přímá schodiště. iž více jak 60 let se lidé těší z pohodlí a spolehlivosti poskytované

Více

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO

POJÍZDNÉ ZVEDÁKY. 1006 Standard 12/0063912 PLNĚ HRAZENO POJÍZDNÉ ZVEDÁKY rozkládací konstrukce rámu elektricky polohovatelné sklopné rameno polstrovaná závěsná hrazda závěsné háky hrazdy s pojistkou mechanicky rozevíratelná základna pojezdová kolečka: 7,5 cm

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

WL52. Klasika na staveništi: WL 52

WL52. Klasika na staveništi: WL 52 WL52 Kloubové kolové nakladače Klasika na staveništi: WL 52 Kolový nakladač WL52 nesmí chybět na žádné stavbě. Kromě výkonné hydrauliky také nabízí joystick se snadným ovládáním, se kterým může řidič pracovat

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

WL95. Automatický variabilní pohon

WL95. Automatický variabilní pohon WL95 Kloubové kolové nakladače Nakládání s materiálem v nové dimenzi Nová třída výkonu - překlopné zatížení a trhací síla - to je kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální

Více

Porodní lůžko AVE 2. Přivítáme spolu nový život

Porodní lůžko AVE 2. Přivítáme spolu nový život Porodní lůžko AVE 2 Přivítáme spolu nový život Cesta začíná Porodní lůžko AVE 2 je perfektní pro všechny fáze porodu. Rodičkám i rodinným příslušníkům navozuje pocit příjemného a bezpečného prostředí.

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 je rýpadlo, o jakém uživatelé sní. Vysoce výkonný stroj, který překvapí svou kompaktní konstrukcí a

Více

Permobil C350 TS. bradou, mechan. odklop. bradou, el. odklopné

Permobil C350 TS. bradou, mechan. odklop. bradou, el. odklopné Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil C350 TS verze 1/2013 Zákazník: CODE:. Jméno:... Bydliště:.. Telefon:.. Seznamte se prosím se skladbou základního provedení vozíku. Náš technik pak po dohodě s Vámi

Více

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET90 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a účinnost: ET90 Spotřeba paliva rýpadla ET90 je až o 20 procent nižší než u srovnatelných modelů to znamená výrazné snížení provozních nákladů. V

Více

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení PÉČE O HYGIENU MASIVNÍ PROVEDENÍ VYNIKAJÍCÍ ERGONOMICKÉ ŘEŠENÍ POKROČILÝ INTEGROVANÝ SYSTÉM PLNĚ OVLADATELNÁ JEDNOTKA MASIVNÍ PROVEDENÍ Stabilita Souprava je

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:34 Stránka 19 ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO

Více

POMŮCKY PRO VOZÍČKÁŘE

POMŮCKY PRO VOZÍČKÁŘE dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:36 Stránka 52 POMŮCKY PRO VOZÍČKÁŘE přesun do auta použití Prkno přesouvací ADL 23 zahnuté protiskluzová úprava spodní strany rozměr: 77 22,5 cm výška: 1 cm

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Invacare Top End Crossfire série

Invacare Top End Crossfire série K A T A L O G Invacare Top End Crossfire série Vysoce výkonná Crossfire série je přesně to po čem jste již dlouho toužili! Vozíky, které jsou uživateli tzv. šité na míru jsou díky své velmi lehké konstrukci

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou Perfektní spojení tvaru a funkce S TS 97 nabízí DORMA nejmenší dveřní zavírač s kluznou lištou pro oblast technického

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni Rovnovážné sezení - aktivní sezení a držení těla Způsob sezení, na který jsme si zvykli, nás nutí sedět staticky a pasivně. Krk, záda a krční páteř tímto způsobem velmi trpí. a znovuobjevte správné drženi

Více

Zak. č.: ... Datum Podpis

Zak. č.: ... Datum Podpis Základní cena: 135965,- Kč. Kód VZP: 0012109 Plně hrazeno Zak. č.: B 600 Elektrický vozík Objednací číslo 490E32=10000 q Cenová nabídka q Objednávka q Příloha pro speciální úpravu Adresa pro fakturaci/číslo

Více

STANDARDNÍ MECHANICKÉ VOZÍKY

STANDARDNÍ MECHANICKÉ VOZÍKY STANDARDNÍ MECHANICKÉ VOZÍKY skládací ocelový rám odnímatelné plné postranice odklopné odnímatelné podnožky nastavitelné stupačky plná přední a zadní kola barevné provedení: chrom přední vidlice 07/0135077

Více

Elektrický golfový vozík GA2

Elektrický golfový vozík GA2 Elektrický golfový vozík GA2 - Elektrický golfový vozík se 180 W motorem umístěným uvnitř osy kol - Velice lehká konstrukce - Intuitivní ovládání pomocí dvou tlačítek a potenciometru rychlosti - Gumová

Více

pomůcek uzpůsoben pro osoby se specifickými potřebami

pomůcek uzpůsoben pro osoby se specifickými potřebami pomůcek uzpůsoben pro osoby se specifickými potřebami HORIZONT-NARE s. r. o. Široká 3 736 01 Havířov-Město tel.: 596 891 012 zelená linka: 800 101 073 mobil: 605 360 594, 604 687 730 horizont-nare@horizont-nare.com

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm.

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm. Comfort System Plus multifunkční program s vlastnostmi, které podporují Vaše zdraví 2 výšky sedu: 45 nebo 49cm (výška celé sestavy je přizpůsobena výšce sedu: 93 nebo 97cm) 2 výšky soupravy: 93 nebo 97cm

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

EZ36. Pásová rýpadla Zero Tail. Sestaveno pro produktivitu. Výkon se snoubí s maximální efektivitou

EZ36. Pásová rýpadla Zero Tail. Sestaveno pro produktivitu. Výkon se snoubí s maximální efektivitou EZ36 Pásová rýpadla Zero Tail Sestaveno pro produktivitu EZ36 je plné detailních řešení, která zvyšují produktivitu a činí práci operátora ještě příjemnější a efektivnější. Intuitivní provozní koncept

Více

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKUMULÁTOROVÉ AKU ET Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho výsledky

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZP. Vozík mechanický typ: VOZÍKY MECHANICKÉ

NÁVOD K POUŽITÍ ZP. Vozík mechanický typ: VOZÍKY MECHANICKÉ Strana č.10 18. VAROVÁNÍ A DOPORUČENÍÍ Vozík nikdy nepřetěžujte. Dodržujte maximální hmotnost uživatele, pro kterou byl vozík zkonstruován (viz. parametry). Stupačky vozíku jsou určeny pro oporu dolních

Více

ComfortControl 01 ARETACE POLOHY 05 VÝŠKA OPĚRADLA 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 06 ÚHEL OPĚRADLA 03 HLOUBKA SEDÁKU 07 OPĚRKA RUKY VÝŠKA 04 VÝŠKA SEZENÍ

ComfortControl 01 ARETACE POLOHY 05 VÝŠKA OPĚRADLA 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 06 ÚHEL OPĚRADLA 03 HLOUBKA SEDÁKU 07 OPĚRKA RUKY VÝŠKA 04 VÝŠKA SEZENÍ Krok 1: Odjistěte křeslo. 01 ARETACE POLOHY Krok 2: Nastavte křeslo podle své postavy. 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 03 HLOUBKA SEDÁKU 04 VÝŠKA SEZENÍ Krok 3: Nastavte křeslo podle způsobu vaší práce. 05

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

RGK Unikátní jako každý. z nás Společnost RGK vznikla před více než třiceti lety díky naší společné vášni pro basketbal vozíčkářů.

RGK Unikátní jako každý. z nás Společnost RGK vznikla před více než třiceti lety díky naší společné vášni pro basketbal vozíčkářů. RGK Unikátní jako každý Abdi Jama, kapitán britského národního basketbalového týmu vozíčkářů 2x bronzová medaile na paralympiádě 2x zlatá medaile na mistrovství Evropy z nás Společnost RGK vznikla před

Více

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET16 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny Kompaktní rozměry a přitom nejlepší ve své třídě ve velikosti kabiny. To dokáže jen model ET16. Špičkových

Více

NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace

NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace NOVINKA: 516-40 AGRI COMPACT LOADALL nová generace Nový kompaktní teleskopický manipulátor Loadall 516-40 AGRI je náhradou stávajícího manipulátoru Loadall 515-40. Tento nový model navazující na svého

Více

středně těžké obtíže při chůzi na krátké vzdálenosti; k převážení v interiéru a v exteriéru

středně těžké obtíže při chůzi na krátké vzdálenosti; k převážení v interiéru a v exteriéru Kategorizační strom Popis Preskripční omezení Indikační omezení Množstevní limit Finanční limit Vlastnictví 07 ZP pro pacienty s poruchou mobility 07.01 vozíky + příslušenství 07.01.01 mechanické vozíky

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

RUČNĚ VEDENÉ MYCÍ STROJE

RUČNĚ VEDENÉ MYCÍ STROJE RUČNĚ VEDENÉ MYCÍ STROJE ROLLY 7½ E 33 RUČNĚ VEDENÝ MYCÍ STROJ ROLLY SERIES Nový ultrakompaktní podlahový mycí stroj Rolly 7 ½ je správnou odpovědí na požadavky profesionálního úklidu. Komfort v úzkých

Více

SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2. Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ

SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2. Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ SVĚTOVÁ PREMIÉRA 2014 TOM 2 Nová generace dětského lůžka PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ Moderní dětská lůžka pro pacienty předškolního věku musí být bezpečná a zároveň výborně přístupná pro ošetřující personál.

Více

Volnost a samostatnost pohybu díky vhodným pomůckám podporuje a probouzí radost ze hry, života doma, s kamarády i ve škole. 1.123 BRIX...

Volnost a samostatnost pohybu díky vhodným pomůckám podporuje a probouzí radost ze hry, života doma, s kamarády i ve škole. 1.123 BRIX... 60 Aby byla ucelená rehabilitace co nejúčinnější, musí začít co nejdříve. To měla firma MEYRA na mysli, když se začala zabývat vývojem a výrobou vozíků a rehabilitačních prostředků pro děti ve spolupráci

Více

WL54. Přesvědčí na každém staveništi

WL54. Přesvědčí na každém staveništi WL54 Kloubové kolové nakladače Přesvědčí na každém staveništi Výkonný kolový nakladač WL54 přesvědčí ekonomickou účinností a výkonem na staveništi. Reaguje rychle, v krátkém čase a se špičkovým výkonem.

Více

Petričko Pavel Brigádnická 706 Ostrov 363 01 info@petricko.cz tel.: 353 822 439

Petričko Pavel Brigádnická 706 Ostrov 363 01 info@petricko.cz tel.: 353 822 439 Petričko Pavel Brigádnická 706 Ostrov 363 01 info@petricko.cz tel.: 353 822 439 Kvalitní a nejprodávanější lůžka v Německé republice Polohovací lůžka pro domovy důchodců, ústavy sociální péče a nemocnice.

Více

Elegantní pláš, pohodlné sezení

Elegantní pláš, pohodlné sezení poi Elegantní pláš, pohodlné sezení Pro poi je charakteristický elegantní skořepinový design. Jeho plášť obemyká záda a zajišťuje pocit bezpečí a ochrany. Měkké části jsou pohodlné a vybízejí k posezení.

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 + barevné provedení: chrom 530

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

CESAB B300/B t

CESAB B300/B t CESAB B300/B400 1.5-2.0 t Elektrický čelní vysokozdvižný vozík 3 a 4-kolový Kompaktní a výkonný Vynikající manévrovací schopnosti - nejlepší ve své kategorii Nosnost od 1.5 do 2.0 t 3 a 4-kolová provedení

Více