VI. Mezinárodní zimní sraz turistů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VI. Mezinárodní zimní sraz turistů"

Transkript

1

2 VI. Mezinárodní zimní sraz turistů Bielsko-Biała Organizátor: Komise lyžařské turistiky ústředí PTTK Hospodář: Komise lyžařské turistiky oblasti PTTK Bielsko-Biała Čestný patronát nad VI. MZZT převzali: Maršálek Slezského vojvodství pan Bogusław Śmigielski Primátor města Bielsko-Biała pan Jacek Krywult Starosta Bielska pan Andrzej Płonka Čestný výbor: Předseda PTTK Předseda KST Ing. Miroslav Herchl Předseda KČT PhDr. Jan Stráský Organizační výbor: Mgr. Ing.Jan Nogaś - předseda org. výboru srazu Ing. Edmund Brzozowski - zást. předsedy org. výboru srazu Barbara Mikuła - sekretářka org. výboru srazu Ing. Štefan Kuiš- zást. předsedy KST Emanuel Krátky-předseda sekce lyžařské turistiky KST Ing. Ján Babnič - místopředseda KČT Jan Klega - zastupující předseda sekce lyžařské turistiky KČT Dr. Wojciech Biedrzycki - koordinátor KTN, ZG, PTTK Maciej Brylski - Komise pro průvodce, turistiku a sport Halina Matusiak - Komise logistiky Aleksandra Straub - Komise pro mládež Jerzy Jurczak - předseda oblasti PTTK v Bielsku Białej Henryk Rusek - místopředseda oblasti PTTK v Bielsku Białej Sponzor srazu: Zakłady Tłuszczowe, Bielmar, ul. Sempułowskiej 63, Bielsko-Biała Podrobnosti o srazu: PROGRAM 28. ledna 2010, čtvrtek Recepce srazu - prezentace účastníků Centrum ZIAD, Bielsko Biała, ul.armii Krajowej Výdej stravy Vedoucí srazu - přivítání účastníků Zahájení srazu - hejtman vojvodství Horalské melodie - hudební skupina Muzyk Proslovy Vystoupení regionální skupiny Účastníci srazu - zazpívají horalskou píseň Šumi javor, šumi 29. ledna 2010, pátek 7,30-8,00 Porada vedoucích skupin 8,00-8,30 Snídaně 8,30-15,00 Absolvování vybraných turistických tras

3 10,00-13,00 Zábavný program a hry pro mládež, která se neúčastní turistického programu 15,00-16,00 Individuální lyžařské závody v místě ubytování 16,00-18,00 Výdej stravy v místě ubytování 18,00-19,00 Sportovní turnaj pro mládež 19,00-21,30 Diskotéka pro mládež 19,30-21,30 Diskotéka se soutěžemi v místě ubytování 30. ledna 2010, sobota 7,30-8,00 Porada vedoucích skupin 8,00-8,30 Snídaně 8,00-16,00 Absolvování vybraných turistických tras 10,00-16,00 Pro mládež, která se neúčastní turistického programu - prohlídka Bielsko- Białej, představení v divadle Banialuka, exkurze do Ateliérů kreslených filmů 16,00-18,00 Výdej stravy v místě ubytování 18,00-20,00 Kulturní a zábavné pořady v Bielsku-Białej 20,00-22,00 Pro mládež: Papučový bál se soutěžemi 20,00-24,00 Papučový bál, hry,soutěže, vyhlášení výsledků závodů a soutěží, předání cen 31. ledna 2010, neděle 8,00-8,30 Snídaně 9,00-10,00 Setkání vedoucích skupin s organizačním výborem a ukončení srazu Tabulka turistických tras VI MZZT 2010 Označení trasy Název trasy Délka Převýš Čtvrtek Pátek Sobota trasy ení N-1 Buczkowice 18,4 807 X N-2 Ostre FIS 8,5 757 X N-3 Ostre Biały Kryź 13,8 652 X N-4 Wapienica Bystra 18,6 617 X N-5 Błonia Biła 12,5 628 X N-6 Błonia Olszówka 13,7 628 X P-1 Dębowiec Klimczok 8,5 628 X P-2 Straconka 14,9 430 X R-1 Ostre 15,8 710 X R-2 Kotarz 13,1 150 X Z-1 FIS X X X X Z-2 Czyrna X X X X Z-3 Solisko X X X X B-1 Kozia Góra X X X X Neděle 31.1.

4 Běžecké trasy N-1 Buczkowice Przełęcz Siodło Lanckorona Skryczne Małe Skryzcne Kopa Skrzyczanska Malinowska skała Ostre N-2 obtížnost: těžká Ostre Zimnik (PKS) Hala Jaśkowa Skryzcne Trasy zjazdowe Szczyrk centrum COS I.

5 N-3 Ostre (PKS) Zimnik Dolina potoku Lesna Malinowska skała Malinow Przełęcz Salmopolska (Biały Ktzyz) Szczyrk Solisko N-4 Bilsko Biała Wapienica Palenica Przykra Błatnia Trzy Kopce Klimczok Szyndzielnia Przełecz Kołowrot Kozia Gora Rownia Bystra restauracja Przystanek (MZK)

6 N-5 Bielsko-Biała Błonia Kozia Góra - Przełecz Kołowrot Szyndzielnia Klimczok Szczyrk Biła N-6 Bielsko-Biała Błonia Kozia Góra - Przełecz Kołowrot Szyndzielnia Klimczok- Szyndelnia Dębowiec Bielsko-Biała Olszówka (MPK)

7 Pěší trasy P-1 obtížnost: lehká P-2 obtížnost: lehká Bielsko-Biała Olszówka Dębowiec Szyndzielnia Klimczok Magura Bystra (MZK) Bielsko-Biała Straconka (MZK) Magurka Wilkowicka Rogacz Łysa przełecz Bielsko-Biała Mikuszowice (MZK) Trasy na sněžnicích R-1 obtížnost:střední R-2 Ostre Zimnik (PKS) Hala Jaśkowa Skryzcne Małe Skryzcne Malinowska skała Ostre (dolina Leśna) Ostre Zimnik (PKS) Szczyrk Biła Przełecz Karkoszczonka Beskid Hyrca Kotarz Przełęcz Salmopolska Szczyrk Solisko Sjezdové trasy Trasa Z-1 Szczyrk (centrum) Skrzyczne Sedačková lanovka a lyžařské vleky, sjezdovky: FIS, modrá, červená Trasa Z-2 Szczyrk (Czyrna)-Hala Skrzeczeńska-Małe Skrzyczne Lyžařské vleky, sjezdovky: Binkula, červená, zelená Trasa Z-3 Szczyrk(Solisko)-Polana Pośrednia-Malinów Lyžařské vleky, sjezdovky: Golgota, modrá, červená Zimní táboření B-1 Zimní tábořiště: Zimní tábořiště je připraveno na lesní louce na Koziej Górze (686m) v oblasti chaty Stefanka Organizátoří se zavazuji zajistit: 3 noclehy v turistických podmínkách a pro příznivce zimního táboření místo na tábor na Koziej Gorze. Jedno teplé jídlo bufetového typu dne Snídaně 29., 30. a Večeře ve dnech 29. a Účastníci zimního táboření se stravují z vlastních zásob, organizátor zajistí dostatek dřeva na oheň Papučový bál s občerstvením - vstupné kolem 40,00 PLN Účast v soutěžích s cenami Srazový odznak Diplom účastníka Pamětní razítko Kopie map oblasti turistických tras srazu pro vedoucí skupin Profesionální přístup vedoucích a instruktorů Možnost použití placených sjezdovek Zprovoznění Terenowego Referatu Weryfikacyjnego pro ratifikaci a potvrzení plnění podmínek výkonnostních odznaků PTTK, KČT, KST Podrobné informace budou předány účastníkům a vedoucím skupin formou ústních a písemných zpráv při registraci a zahájení srazu, jakož i v jeho průběhu.

8 Pokyny a pravidla účasti 1. Každý účastník se srazu účastní na vlastní zodpovědnost, musí mít správné oblečení a vybavení. Musí mít pojištění léčebných výloh v zahraničí pro sportovní činnost. 2. Po dobu trvání srazu se účastníci pohybují pouze po vyznačených trasách se svou skupinou a jsou podřízeni vedoucímu skupiny. 3. Osoby do 18 let se můžou účastnit srazu jen pod dohledem rodičů nebo jejich právoplatných zástupců 4. V případě nepříznivých povětrnostních podmínek mohou organizátoři trasy změnit, nebo upravit jejich délku 5. Pro dopravu na místa startu tras a zpáteční cestu z cílů tras je možno využít dopravu zajištěnou pořadateli nebo veřejnou dopravu. Cena za dopravu není zahrnuta v účastnickém poplatku. 6. V případě, že nebude dostatek sněhu, mohou organizátoři změnit lyžařské trasy za pěší 7. Účastníci srazu jsou povinní se chovat podle zásad Lyžařského Kodexu a Mezinárodního Lyžařského Dekalogu (FIS) 8. Organizátoři srazu zabezpečují na trasách zdravotní péči, každá skupina má mít sebou na trase příruční lékárničku 9. Na zimním tábořišti může být rozdělán oheň pouze v místě pro tento účel označeném organizátorem 10. Účastníci, kteří se nebudou těmito pokyny a pravidly řídit, nebudou mít přístup na trasy srazu 11. Interpretace tohoto řádu je pouze záležitostí organizátorů Lyžařská turistika a hory v zimě mohou být zdraví a životu nebezpečné. Organizátoři srazu nenesou odpovědnost za eventuální úrazy v průběhu srazu zaviněné účastníkem nebo třetí osobou.

9 Přihláška účasti na VI. Mezinárodním zimním srazu turistů v Beskidzie Sląskim i Małym Organizace. Jméno a příjmení vedoucího skupiny.... Adresa.... Tel Účastnický poplatek Dospělí Účastnický poplatek za osobu v Kč Ubytování a stravné v Kč na osobu Členové KČT Ostatní Mládež do 18 let a studenti do 25 let Členové KČT Ostatní Účastníci zimního táboření s vlastní stravou Členové KČT Ostatní Pro české účastníky je uvažován kurz 7 Kč / 1 PLN Počet osob CELKEM Celkem Kč Termín odeslání přihlášky je do Účastníci, kteří se přihlásí a zaplatí zápisné v uvedeném termínu, dostanou potvrzení o účasti skupiny na srazu. Počet účastníků je limitován ubytovací kapacitou. Přihlášku a kopii dokladu o zaplacení poplatku posílejte na adresu: KČT oblast Moravskoslezská, Čs. legií 16, Moravská Ostrava, Poplatek s poznámkou VI. MZZT, pošlete na účet: / 5500 Vybrané trasy:

10 Seznam účastníků Poř. Jméno a příjmení Vedoucí skupiny: Adresa bydliště Datum narození Číslo cest. pasu nebo OP Číslo průkazu KČT Podpis ved. skupiny:

ZPRAVODAJ č.1. XII. Český zimní sraz turistů. Klub českých turistů oblast Valašsko Chřiby. z pověření ÚV KČT a sekce lyžařské turistiky.

ZPRAVODAJ č.1. XII. Český zimní sraz turistů. Klub českých turistů oblast Valašsko Chřiby. z pověření ÚV KČT a sekce lyžařské turistiky. Klub českých turistů oblast Valašsko Chřiby z pověření ÚV KČT a sekce lyžařské turistiky Vás zve na XII. Český zimní sraz turistů do Velkých Karlovic ve dnech 10. 13. 2. 2011 ZPRAVODAJ č.1 Vážení příznivci

Více

ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT)

ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT) K L U B Č E S K Ý C H T U R I S T Ů ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT) Metodika Platnost: Od 1. 1. 1993 Aktualizace: 28. 12. 2017 Sekce Výkonnostní turistiky PR ÚV KČT Obsah 1. Charakteristika... 2 2. Podmínky

Více

ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT)

ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT) K L U B ČESKÝCH TURISTŮ ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT) Metodika Platnost: Od 1. 1. 1993 Aktualizace: 3. 12. 2015 Sekce Výkonnostní turistiky PR ÚV KČT Obsah 1. Charakteristika...2 2. Podmínky pro plnění...2

Více

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů A. Všeobecná část P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky železničářů v běhu na lyžích mužů a žen pro rok 2019 1. Pořadatel:

Více

24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p. 24. 27. 1. 2019 NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ Pořadatel : Zaměstnanci Lesů ČR, s. p., KŘ Jihlava a LS Nové Město

Více

SPONZOŘI O P A T O V I C E

SPONZOŘI O P A T O V I C E SPONZOŘI O P A T O V I C E Svaz lyžařů České republiky úsek běžeckých disciplín a Lyžařský klub Veřovice ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH RKZ DOROST 2008 ČÁST I. 5. 6. ledna 2008 Veřovice 3 I. Základní informace:

Více

ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT)

ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT) K L U B Č E S K Ý C H T U R I S T Ů ZÁKLADNÍ ODZNAK TURISTA (ZOT) Metodika Platnost: Od 1. 1. 1993 Aktualizace: 9. 12. 2018 Sekce Výkonnostní turistiky PR ÚV KČT Obsah 1. Charakteristika... 2 2. Podmínky

Více

Na nejvyšší vrcholy Slezských Beskyd

Na nejvyšší vrcholy Slezských Beskyd Na nejvyšší vrcholy Slezských Beskyd Naše putování začíná ve městě Szczyrk. To bylo založeno v 16. století, přičemž ve 30. letech 17. století zde žilo asi 100 obyvatel, kteří se živili zemědělstvím a pastevectvím.

Více

Velíšskej přespolňák

Velíšskej přespolňák Velíšskej přespolňák 2. ročník sobota 25. června 2016 Termín: sobota 25. června 2016 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí Veliš a dalšími

Více

na 47. ročník turistické akce

na 47. ročník turistické akce Odbor KČT 106106 Šluknov,Turistický oddíl mládeže Skaláci,Olafplaz a Klub Krušnohorců KKKKKK připravili a tím zvou všechny turisty,turistky a turistčata,celé turistické oddíly, příznivce zimní turistiky

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

Střední škola stavební Teplice, příspěvková organizace Ústeckého kraje. 51.ročník

Střední škola stavební Teplice, příspěvková organizace Ústeckého kraje. 51.ročník Střední škola stavební Teplice, příspěvková organizace Ústeckého kraje pořádá z pověření 51.ročník PŘEBORU ČESKÉ REPUBLIKY STAVEBNÍCH ŠKOL v přespolním běhu 2014 / 2015 Teplice - Doubravka PROPOZICE 15.

Více

23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) KOUTY NAD DESNOU

23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) KOUTY NAD DESNOU 23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 4. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p. 18. 21. 1. 2018 KOUTY NAD DESNOU Pořadatel : Zaměstnanci Lesů ČR, s. p., KŘ Šumperk a LS Loučná nad Desnou

Více

POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINANČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA

POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINANČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA 5.. AŽ 7.. ČERVENCE 2019 36. ROČNÍK POCHOD LZE ABSOLVOVAT TÉŽ JAKO JEDNODENNÍ POCHODY Pro ubytované je sokolovna otevřena ve čtvrtek 4. VII. 2019 od 17.00 hodin. Ubytování: Přihlášky: Cíl se uzavírá v

Více

Velíšskej přespolňák - propozice

Velíšskej přespolňák - propozice Velíšskej přespolňák - propozice 3. ročník sobota 24. června 2017 Termín: sobota 24. června 2017 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí

Více

2. celorepublikové setkání STM 2016

2. celorepublikové setkání STM 2016 2. celorepublikové setkání STM 2016 INFORMACE Určeno: všem střediskům talentované mládeže Českého svazu Taekwon-Do ITF Datum konání: 8. 9. října 2016 Místo konání: Sportovní hala Ostrava Přívoz (Hrušovská

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ

Více

PANCÍŘ NIGHT VERTICAL RACE. 4. ročník večerního skialpinistického závodu. 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015

PANCÍŘ NIGHT VERTICAL RACE. 4. ročník večerního skialpinistického závodu. 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015 PANCÍŘ NIGHT VERTICAL RACE 4. ročník večerního skialpinistického závodu 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015 Šumava - Železná Ruda Špičák Organizátor: Horská služba Šumava, Město Železná

Více

POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINANČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA

POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINANČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA VÁS ZVOU 5.. AŽ 7.. ČERVENCE 2019 36. ROČNÍK POCHOD LZE ABSOLVOVAT TÉŽ JAKO JEDNODENNÍ POCHODY Pro ubytované je sokolovna otevřena ve čtvrtek 4. VII. 2019 od 17.00 hodin. Ubytování: Přihlášky: Cíl se uzavírá

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ve spolupráci se ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ pořádá 31. května - 1. června 2007 7. ročník REPUBLIKOVÉHO FINÁLE srovnávací soutěže základních škol se zaměřením

Více

3 7. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU

3 7. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU 3 7. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU Rejvíz sobota 21. ledna 2012 Vážení sportovní přátelé, zveme Vás do Hrubého Jeseníku na 37. ročník zimní vodohospodářské třicítky amatérského

Více

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu 2.- 4. 9. 2011 Druh soutěže: mistrovství České republiky v radiovém orientačním běhu klasika pro kategorie MD 12

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ŽEN V LOVU RYB UDICÍ NA PLAVANOU

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ŽEN V LOVU RYB UDICÍ NA PLAVANOU MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ŽEN V LOVU RYB UDICÍ NA PLAVANOU PROPOZICE - 2019 Revír: Jizera 4, Mladá Boleslav, č. r. 411027 Pořadatel: Český rybářský svaz Garant: ČRS MO Kladruby Datum: 16. 19. května

Více

POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINANČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA A KRAJSKÉHO ÚŘADU STŘEDOČESKÉHO KRAJE POCHOD LZE ABSOLVOVAT TÉŽ JAKO JEDNODENNÍ POCHODY

POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINANČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA A KRAJSKÉHO ÚŘADU STŘEDOČESKÉHO KRAJE POCHOD LZE ABSOLVOVAT TÉŽ JAKO JEDNODENNÍ POCHODY 5.. AŽ 8.. ČERVENCE 2018 35. ROČNÍK POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA A KRAJSKÉHO ÚŘADU STŘEDOČESKÉHO KRAJE POCHOD LZE ABSOLVOVAT TÉŽ JAKO JEDNODENNÍ POCHODY Pro ubytované je sokolovna

Více

SKS TART region Lišov ve spolupráci se ZKO Písek a Policií ČR pořádají XIII. ročník stopařského závodu

SKS TART region Lišov ve spolupráci se ZKO Písek a Policií ČR pořádají XIII. ročník stopařského závodu SKS TART region Lišov ve spolupráci se ZKO Písek a Policií ČR pořádají XIII. ročník stopařského závodu Závod se koná ve dnech 14. - 15. října 2017 v areálu RZ Lučkovice, poblíž obce Mirotice, okr. Písek.

Více

ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV

ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV Mě sto Rý mařov Š OPÍK reklama & propagace ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA Datum: 31. 1. 1. 2. 2015

Více

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Další, již 24. konference ČHS se uskuteční 6. 8. 11. 2009 v obci Dolní Lomná Ubytování a popis místa: Rekreační středisko se

Více

20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE

20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE 20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE 27. 29. srpna, 2015 Hotel U Kata Kutná Hora Druhý cirkulář 1 20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE 27. 29. SRPNA 2015, HOTEL U KATA, KUTNÁ HORA ČESKÁ REPUBLIKA

Více

Přejezd Orlických hor

Přejezd Orlických hor Přejezd Orlických hor (běžky, 2 dny, 62-34 km, převýšení 1720-480 m) Olomoucký kraj - sponzor turistického značení Termín: so-ne 13. a 14. února 2010 Sraz: V sobotu 13.2. v 5:30 hod z parkoviště u restaurace

Více

41. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU

41. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU 41. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU Rejvíz sobota 23. ledna 2016 Vážení sportovní přátelé, zveme Vás do Hrubého Jeseníku na 41. ročník zimní vodohospodářské třicítky amatérského

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní kanceláře: OR AŠSK Kolín, Kojice 21, 53312 Chvaletice Antonín Morávek

Více

Tento turnaj je realizován za finanční spoluúčasti Statutárního města Přerova, Olomouckého kraje a společností

Tento turnaj je realizován za finanční spoluúčasti Statutárního města Přerova, Olomouckého kraje a společností Přerovský volejbalový klub pořádá ve spolupráci se Statutárním městem Přerov a Olomouckým krajem 24. ROČNÍK VELKÉ CENY PŘEROVA JUNIOREK PARTNEŘI TURNAJE: Teplo Přerov a.s., Technické služby města Přerova

Více

KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015

KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015 KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015 1, Organizátor: Ski alp club Špindlerův Mlýn ve spolupráci s Horskou službou Krkonoše. 2, Účast: Závodu se mohou zúčastnit

Více

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21 SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ STŘEDOEVROPSKÝCH ZEMÍ pořádanou ve dnech 15. - 16. 4. 2015 Konference je součástí

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY Plachtařské regionální závody Glide Challenge Cup GSS-KSS Prievidza 2015 ve dnech 30.04-09.05.2015 ve třídě KLUB A

ORGANIZAČNÍ POKYNY Plachtařské regionální závody Glide Challenge Cup GSS-KSS Prievidza 2015 ve dnech 30.04-09.05.2015 ve třídě KLUB A ORGANIZAČNÍ POKYNY Plachtařské regionální závody Glide Challenge Cup GSS-KSS Prievidza 2015 ve dnech 30.04-09.05.2015 ve třídě KLUB A Górska Szkoła Szybowcowa AP "Żar" Adama Dziurzyńskiego a Karkonoskie

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Č e s k á a s o c i a c e S p o r t p r o v š e c h n y Komise cvičení a pobytu v přírodě MR ČASPV REPUBLIKOVÁ SOUTĚŽ ČASPV MEDVĚDÍ STEZKOU 2018 POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Rekreační středisko Tesla Horní Bradlo

Více

Propozice Finále Poháru ASŠK ČR v házené SŠ

Propozice Finále Poháru ASŠK ČR v házené SŠ Propozice Finále Poháru ASŠK ČR v házené SŠ Kategorie VI.A Chlapci Rožnov pod Radhoštěm 30. 11. 1. 12. 2017 Pořadatel: Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm A. Všeobecná

Více

Organizátor: Horská služba Šumava a Město Železná Ruda. Místo konání: Špičák Železná Ruda, Šumava. Start: Špičák dolní stanice SLD Pancíř

Organizátor: Horská služba Šumava a Město Železná Ruda. Místo konání: Špičák Železná Ruda, Šumava. Start: Špičák dolní stanice SLD Pancíř PANCÍŘ NIGHT VERTICAL RACE 5. ročník večerního skialpinistického závodu 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2016/2017 30. 12. 2016 Šumava - Železná Ruda Špičák Organizátor: Horská služba Šumava a Město Železná

Více

Dům dětí a mládeže v Hradci Králové a Radioklub OK1 OHK PROPOZICE. Mistrovství České republiky Soutěže dětí a mládeže v radioelektronice

Dům dětí a mládeže v Hradci Králové a Radioklub OK1 OHK PROPOZICE. Mistrovství České republiky Soutěže dětí a mládeže v radioelektronice Dům dětí a mládeže v Hradci Králové a Radioklub OK1 OHK PROPOZICE Mistrovství České republiky Soutěže dětí a mládeže v radioelektronice HRADEC KRÁLOVÉ 24. - 26. května 2013 Vyhlašovatelé: Ministerstvo

Více

R O Z P I S Z Á V O D U

R O Z P I S Z Á V O D U LYŽAŘSKÝ KLUB SLOVAN KARLOVY VARY ČESKÝ POHÁR STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH s mezinárodní účastí R O Z P I S Z Á V O D U ČESKÝ POHÁR STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH s mezinárodní účastí Pořadatel:

Více

Západočeská mezioborová konference

Západočeská mezioborová konference Západočeská mezioborová konference na téma P a l i a t i v n í m e d i c í n a a h o s p i c o v á p é č e 1. INFORMACE HOSPIC sv iří Františkovy Lázně 12. - 13. 3. 2010 Pod záštitou Českého výboru paliativní

Více

Prezentace, start: Rakovník, sokolovna Pro ubytované je sokolovna otevřena v pátek 3. VII. 2015 od 17:00 hodin.

Prezentace, start: Rakovník, sokolovna Pro ubytované je sokolovna otevřena v pátek 3. VII. 2015 od 17:00 hodin. 4.. AŽ 6.. ČERVENCE 2015 32. ROČNÍK POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA A KRAJSKÉHO ÚŘADU STŘEDOČESKÉHO KRAJE POCHOD JE POŘÁDÁN V RÁMCI OSLAV 600 LET OD UPÁLENÍ MISTRA JA POCHOD LZE

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2, tel R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2, tel R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, tel. 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN VE SPORTOVNÍ GYMNASTICE pro rok 2 0 1 8 Č E R N O Š

Více

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA KRAJE VYSOČINA Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

KRÁLÍKY. VIII. Mezinárodní zimní sraz turistů. Odbor KČT Horal Ústí nad Orlicí. Generální partner srazu. pod záštitou. pořádá:

KRÁLÍKY. VIII. Mezinárodní zimní sraz turistů. Odbor KČT Horal Ústí nad Orlicí. Generální partner srazu. pod záštitou. pořádá: Generální partner srazu Kdo pije Holbu, nemusí již více mazat. Odbor KČT Horal Ústí nad Orlicí KRÁLÍKY 2014 pod záštitou hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a starostky města Králíky Jany Ponocné

Více

2. celorepublikové setkání středisek talentované mládeže a seminář

2. celorepublikové setkání středisek talentované mládeže a seminář 2. celorepublikové setkání středisek talentované mládeže a seminář INFORMACE Určeno: všem střediskům talentované mládeže Českého svazu Taekwon-Do ITF Datum konání: 3. - 4. října 2015 Místo konání: Pořadatel:

Více

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci ODPADY pořádanou ve dnech 10. - 11. 5. 2017 Konference je

Více

VÝKONNOSTNÍ TURISTIKA

VÝKONNOSTNÍ TURISTIKA K L U B ČESKÝCH TURISTŮ VÝKONNOSTNÍ TURISTIKA zdravotně postižených turistů Metodika Platnost: od 1. 1. 2007 Zpracovala: Aktualizace: 1. 8. 2010 Sekce Zdravotně postižených turistů PR ÚV KČT Sekce Výkonnostní

Více

Obecní úřad Bystřec. a KČT Malá Haná Velké Opatovice. pořádají. 15. ročník. turistického pochodu a cykloturistiky. Bystřecké kilometry

Obecní úřad Bystřec. a KČT Malá Haná Velké Opatovice. pořádají. 15. ročník. turistického pochodu a cykloturistiky. Bystřecké kilometry Obecní úřad Bystřec a KČT Malá Haná Velké Opatovice pořádají 15. ročník turistického pochodu a cykloturistiky Bystřecké kilometry Datum konání: 8. srpna 2015 Start a cíl pochodu: Hostinec u Špičáků koupaliště

Více

P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY. 27. národních her zimní speciální olympiády. konaných ledna 2018.

P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY. 27. národních her zimní speciální olympiády. konaných ledna 2018. P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY 27. národních her zimní speciální olympiády konaných 13. 19.ledna 2018 Horní Malá Úpa Pořadatel : České hnutí speciálních olympiád www.specialolympics.cz

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Třebíč 27. 28. 11. 2015 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: Školní sportovní

Více

MS VZS ČČK Plzeň-město II. zaslat do 25. května 2015 písemně na adresu: MS VZS ČČK Klatovy

MS VZS ČČK Plzeň-město II. zaslat do 25. května 2015 písemně na adresu: MS VZS ČČK Klatovy - 1 - Všeobecná ustanovení Pořadatel: Uspořádáním pověřen: Místo konání: Přihlášky: Kopii na: Prezidium VZS ČČK MS VZS ČČK Klatovy MS VZS ČČK Plzeň-město II. v.n. Hracholusky - kemp Keramika zaslat do

Více

MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ MLADÝCH HASIČŮ

MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ MLADÝCH HASIČŮ Středa, 15. července 2009 MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ MLADÝCH HASIČŮ od 19. do 26. července 2009 v OSTRAVĚ / Česká republika XVII. Mezinárodní soutěž mladých hasičů Táborová olympiáda Výstavka Národů - Představení

Více

41. ročník Mezinárodní soutěže Horské služby Memoriál Jana Messnera a Štefana Spusty Krkonoše 2019 Záštitu nad soutěží převzala ministryně pro místní

41. ročník Mezinárodní soutěže Horské služby Memoriál Jana Messnera a Štefana Spusty Krkonoše 2019 Záštitu nad soutěží převzala ministryně pro místní 41. ročník Mezinárodní soutěže Horské služby Memoriál Jana Messnera a Štefana Spusty Krkonoše 2019 Záštitu nad soutěží převzala ministryně pro místní rozvoj České republiky Ing. Klára Dostálová Program

Více

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23.

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ORGANIZÁTOR: POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: 36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ZÁŘÍ 2007 ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ZÁTOPKOVA

Více

PROPOZICE 3. ROČNÍKU ZÁVODU V BĚHU NA LYŽÍCH ŠUMAVSKÁ 30

PROPOZICE 3. ROČNÍKU ZÁVODU V BĚHU NA LYŽÍCH ŠUMAVSKÁ 30 PROPOZICE 3. ROČNÍKU ZÁVODU V BĚHU NA LYŽÍCH ŠUMAVSKÁ 30 NOVÁ PEC 2016 OBEC NOVÁ PEC Pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Jiřího Zimoly, olympioniků Květy Peckové - Jeriové, Pavla Bence a Jana Kůrky,

Více

KČT Loko Teplice, Olafplaz a Klub Krušnohorců. připravili a tím zvou

KČT Loko Teplice, Olafplaz a Klub Krušnohorců. připravili a tím zvou KČT Loko Teplice, Olafplaz a Klub Krušnohorců KKKKKK připravili a tím zvou všechny turisty,turistky a turistčata,celé turistické oddíly, příznivce zimní turistiky a VHT,a další odvážlivce, kteří chtějí

Více

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21 ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ STŘEDOEVROPSKÝCH ZEMÍ

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21 ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ STŘEDOEVROPSKÝCH ZEMÍ SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ STŘEDOEVROPSKÝCH ZEMÍ pořádanou ve dnech 13. - 14. 5. 2014 Konference je součástí

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE. finále Poháru AŠSK ČR. v silovém čtyřboji SŠ dívek a chlapců.

Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE. finále Poháru AŠSK ČR. v silovém čtyřboji SŠ dívek a chlapců. PROPOZICE finále Poháru AŠSK ČR v silovém čtyřboji SŠ dívek a chlapců Karviná 6. - 7. dubna 2017 A.Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: Střední škola techniky a služeb, Karviná, příspěvková organizace z

Více

14. DAHLIE RALLYE ROŽNOV

14. DAHLIE RALLYE ROŽNOV CAMPING CLUB KČT TJ ROŽNOV pod Radhoštěm Vás zve na Mezinárodní setkání přátel campingu a caravaningu zemí V4 Česka, Maďarska, Polska a Slovenska 14. DAHLIE RALLYE ROŽNOV 2010 2.9. 6.9.2010 Česká republika,

Více

SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018

SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018 SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018 RUNdál je připravován pro všechny věkové kategorie, a především pro milovníky sportu a zdravého životního stylu. Jedná se o seriál čtyř běžeckých závodů z nich každý

Více

Prezentace, start: Rakovník, sokolovna Pro ubytované je sokolovna otevřena ve středu 4. VII od hodin.

Prezentace, start: Rakovník, sokolovna Pro ubytované je sokolovna otevřena ve středu 4. VII od hodin. 5.. AŽ 8.. ČERVENCE 2012 54. ROČNÍK POCHOD JE POŘÁDÁN ZA FINČNÍ SPOLUÚČASTI MĚSTA RAKOVNÍKA A KRAJSKÉHO ÚŘADU STŘEDOČESKÉHO KRAJE POCHOD SE KONÁ V RÁMCI OSLAV 100 LET KČT RAKOVNÍK POCHOD LZE ABSOLVOVAT

Více

29. ročník Mistrovství České Republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK. 11. ročník Mistrovství České republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK

29. ročník Mistrovství České Republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK. 11. ročník Mistrovství České republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK 29. ročník Mistrovství České Republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK VOLNÁ VODA 11. ročník Mistrovství České republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK ZÁCHRANNÉ TÝMY IZS Vodní nádrž Olšovec Jedovnice 25.6. - 26.6.2011

Více

Cestou Jana Hvězdy z Vícemilic aneb Po stopách husitských bojovníků zařazeného mezi významné a jubilejní akce KČT, oblasti Vysočina

Cestou Jana Hvězdy z Vícemilic aneb Po stopách husitských bojovníků zařazeného mezi významné a jubilejní akce KČT, oblasti Vysočina Klub českých turistů v TELČI pořádá ve dnech sobota 4. listopadu 2017 47. ročník dálkového pochodu VYSOČINOU K TELČI aneb Od rakouských hranic neděle 5. listopadu 2017 40. ročník dálkového pochodu Cestou

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

edsednictvo Organizační štáb 36. Slovenský zimní zraz turistov

edsednictvo Organizační štáb 36. Slovenský zimní zraz turistov Vážení přátelé zimní turistiky, dostává se Vám do rukou Zpravodaj č.2 II. Mezinárodního českopolsko-slovenského zimního srazu turistů, který se bude konat ve dnech 31.1.2001-3.2002 v Jeseníku. Tento zimní

Více

KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a KVV ČSLH JMK.

KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a KVV ČSLH JMK. Mezinárodní hokejový turnaj žáků Bantam 2000 Peewee 2002 29. 8. 1. 9. 2013 29. 8. 1. 9. 2013 KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a KVV ČSLH JMK. Vážení sportovní

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011 Vodní záchranná služba ČČK MS Český Krumlov U kasáren 111, 38101 Český Krumlov tel. 380 717 995, 606 270 047 e-mail. info@zachranari.com IČO: 60630256 DIČ: CZ 60630256 www.zachranari.com Mezinárodní mistrovství

Více

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE jubilejního 60. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD POŘADATEL : Okresní sdružení ČUS v Náchodě pod záštitou měst Náchod a Hronov a městyse Velké Poříčí TECH.

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na druhé Mistrovství České republiky v závodu na HORSKÝCH KOLECH Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců Integra Chroustovice

Více

Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu 30. - 31. 1. 2017 Skiareál Rokytnice nad Jizerou Pořádá: SK pražských hasičů z.s., HZS hl.m. Prahy, Spartak Rokytnice n.j a.s., ČHSF OPEN PŘEBOR HZS

Více

Pokyny pro účastníky lyžařského výcviku ve školním roce 2018/2019 třída 1. I a 1. J

Pokyny pro účastníky lyžařského výcviku ve školním roce 2018/2019 třída 1. I a 1. J Pokyny pro účastníky lyžařského výcviku ve školním roce 2018/2019 třída 1. I a 1. J Termín konání: 24. 26. 1. a 28. 30. 1. 2019 v Teplicích nad Metují, SKI AREÁL KAMENEC Začátek kurzu: Trutnov sraz 24.

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ 2013 15. - 17. února Běžecký areál PUSTEVNY 1 2 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH

Více

POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE

POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE Organizátor: Československá obec legionářská ve spolupráci se střelnicí Trigger Service Brno Místo: Střelnice Trigger Service, Kotlářská 51a, 602 00

Více

CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI,

CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI, CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI, o.p.s. ČESKÝ KRUMLOV a JIHOČESKÁ INFORMAČNÍ CENTRA PRO MLÁDEŽ TÁBOR A ČESKÝ KRUMLOV členové Asociace pro podporu rozvoje informačních center pro mládež v České republice,

Více

ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu

ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu ČS MTB Team, s.r.o. LK Slovan Karlovy Vary Město Abertamy ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu Karlův běh Memoriál Jana Pravečka 8. 3. 2014 Závod Ligy dálkových běhů Karlův běh Memoriál Jiřího Čáslavského 9.

Více

ROZPIS ZÁVODU MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ PRO ROK RÝMAŘOV ŠOPÍK

ROZPIS ZÁVODU MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ PRO ROK RÝMAŘOV ŠOPÍK ROZPIS ZÁVODU MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ PRO ROK 2017 17. 2. - 19. 2. 2017 RÝMAŘOV ŠOPÍK r e k l a m a & p r o p a g a c e EKOLOGICKÁ FARMA Jan HOŘÁK

Více

Memoriál Jana Gajdoše 2015

Memoriál Jana Gajdoše 2015 TJ Sokol Brno I, Kounicova 20/22, Brno Milí přátelé, oddíl SG Vás zve na mezinárodní závod Závod se koná ve sportovní hale: TJ Sokol Brno I,Kounicova 22, Brno, v sobotu 2 listopadu 2015 Memoriál J. Gajdoše

Více

XIII. MEZINÁRODNÍ LETNÍ TURISTICKÝ SRAZ

XIII. MEZINÁRODNÍ LETNÍ TURISTICKÝ SRAZ KLUB ESKÝCH TURIST Odbory KT UNIOV A ŠUMPERK Oblast KT Olomouckého kraje poádají pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ing. Martina Tesaíka a starostky Starého Msta pod Snžníkem Ing. Vlasty Pichové ve

Více

POZVÁNKA. Registrace závodníků, trenérů (koučů) na turnaj probíhá pouze přes internetový systém sportdata.org do čtvrtka 8.10.2015.

POZVÁNKA. Registrace závodníků, trenérů (koučů) na turnaj probíhá pouze přes internetový systém sportdata.org do čtvrtka 8.10.2015. POZVÁNKA Dobrý den, POZVÁNKA srdečně si Vás jménem pořádajícího klubu KSA Atemi, města Bielsko-Biala a Polského svazu karate dovolujeme pozvat na 9. ročník mezinárodního turnaje karate WKF: POLISH OPEN:

Více

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 02 Cheb

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb. Hradební 2, 350 02 Cheb Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb Hradební 2, 350 02 Cheb Nabídka akreditovaných kurzů pořádaných ve školním roce 2012/2013 v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků pro instruktory

Více

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava. Pořadatel, a. s. Bukovanského, 0 00 Slezská Ostrava. Datum turnaje... 00 Propozice 0.ročník Mezinárodního žákovského halového

Více

160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S

160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y jednotlivců

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ve sportovní gymnastice jednotlivkyň VS 1 A, VS 2 A,

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací vyhlašují floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 15. a 16. listopadu 2018 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den konání soutěže:

Více

Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy

Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy 1. Cíl akce - zvýšení popularity cyklistiky jako formy zábavy, formy aktivního odpočinku, rekreace a sportu - zvýšení povědomí o turistických místech v

Více

GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje.

GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje. Mezinárodní hokejový turnaj žáků Bantam 2000 Peewee 2002 30. 8. 2. 9. 2012 30. 8. 2. 9. 2012 KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje.

Více

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018.

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018. Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok 2018 Vysoké nad Jizerou 15. 18. února 2018 Propozice 1 PROPOZICE Mistrovství České republiky staršího žactva v

Více

PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ

PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ Pořadatel - TJ Slovan Varnsdorf - oddíl volejbalu Termín 14. - 15.4.2018 Zahájení 14.4. - společným nástupem v 9:00 hodin - první utkání v 9:30 hodin - 15.4.

Více

11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA

11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA Termín: 11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA závod je započítáván do seriálu Běžec Podblanicka 3. ročník 11. září 2016 (neděle) Místo konání: Masarykovo nám., Benešov u Prahy Pořadatel: Tratě: Šatny a úschovna:

Více

ČMMJ OMS Ústí nad Orlicí ve spolupráci s KCHHMO. pořádají 2. srpna 2014. v honitbách MS Háje Sloupnice MS Březina České Heřmanice

ČMMJ OMS Ústí nad Orlicí ve spolupráci s KCHHMO. pořádají 2. srpna 2014. v honitbách MS Háje Sloupnice MS Březina České Heřmanice ČMMJ OMS Ústí nad Orlicí ve spolupráci s KCHHMO pořádají 2. srpna 2014 v honitbách MS Háje Sloupnice MS Březina České Heřmanice Klubové Lesní zkoušky U Mudáka na Džbánovci Organizační výbor Ředitel zkoušek:

Více

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 3. června 2017 Klasifikace: Tratě: Jedná

Více

Závod horských kol na Velký Javorník 19. ročník

Závod horských kol na Velký Javorník 19. ročník Závod horských kol na Velký Javorník 19. ročník Pořadatel: Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685. Datum závodu:

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více