HIPOCENTRUM KORYČANY- TRADICE V CHŘIBECH ZÁMECKÁ 432, KORYČANY, TEL

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HIPOCENTRUM KORYČANY- TRADICE V CHŘIBECH ZÁMECKÁ 432, 76805 KORYČANY, TEL 603506997"

Transkript

1 HIPOCENTRUM KORYČANY- TRADICE V CHŘIBECH Nabízíme zázemí pro ŠVP adaptační pobyty, výlety a navíc i koňský a ekologický program v rámci EXPEDICE CHŘIBY- projektu EVVO. Hřiště, terasy, dvě učebny, koně, hala ZÁMECKÁ 432, KORYČANY, TEL Obsah Zázemí pro školy v přírodě, adaptační programy, výlety a dětské pobyty (tábory, kurzy)... 2 Poloha:... 2 Vybavení areálu... 2 Hlavní budova:... 2 Ubytování:... 2 Chatky:... 3 Stravování... 3 Podmínky pro sportovní a jiné vyžití:... 3 Další vybavení:... 3 Statek koně a ustájení... 3 Doprava... 4 Ceny pro školy v přírodě, adaptační kurzy CENÍK ŠVP I. STUPEŇ a MŠ... 4 Vícedenní výlety s polopenzí/plnou penzíí... 4 Ubytování na vícedenních výletech... 4 Cena vícedenních výletů... 5 Projekt EVVO zážitková environmentální výchova a osvěta v terénu... 5

2 Zázemí pro školy v přírodě, adaptační programy, výlety a dětské pobyty (tábory, kurzy) Hipocentrum Koryčany, v.o.s. vzniklo v roce 1991 jako nástupce Stanice mladých přírodovědců při JZD Koryčany. Od roku 1991 se zabýváme chovem koní, agroturistikou a jezdeckým výcvikem pro děti a mládež. Základní náplní naší práce je vedle chov koní českých a amerických plemen, pořádání letních táborů s jezdeckým výcvikem a škol v přírodě (adaptačních programů) s přírodovědným zaměřením. Od roku 2012 pracujeme na projektu EVVO EXPEDICE CHŘIBY. Projekt Zážitkové environmentální výchovy v Přírodním parku Chřiby. Poloha: Hipocentrum Koryčany leží mimo město, ale kousíček od náměstí. Je obklopeno lukami pastvinami, nedaleko je zámecký park a pak hned okolní lesy Přírodního parku Chřiby. Mírné kopečky lákají k cykloturistice, turistice i houbaření, okolní louky a lesy se dají využít i ke hrám a sportu. Ke sportovnímu a jezdeckému areálu Hipocentra Koryčany patří 10 ha pastvin, menší loučky a soubor pozorovacích stanovišť projektu EVVO projekt zážitkové ekologické výchovy a osvěty v terénu. Provoz Hipocentra je celoroční, 7 dnů v týdnu, přizpůsobíme se Vašim časovým možnostem. Za více téměř 25 let jsme vybudovali dostatečné zázemí nejen pro naše koně, ale hlavně pro vás, účastníky našich programů: Vybavení areálu Vybavení areálu je přizpůsobeno především požadavkům pro hromadné zotavovací akce. Areál splňuje veškeré hygienické požadavky pro konání hromadných zotavovacích akcí dětí a mládeže. Hlavní budova: V budově bývalého zámeckého statku je vybudováno kompletní zázemí kuchyň s jídelnou (40 míst), sociální zařízení, učebna EVVO ( 20 míst) s veškerým technickým vybavením i ubytování. Na jídelnu navazuje zastřešení a zavětrovaná terasa s dalšími 40 místy. Terasa je vybavena stoly, lavicemi a magnetickou tabulí. Využíváme ji pro stravování i výuku. Na horní terasu navazuje ŠAPUN- malý stánek se suvenýry a cukrovinkami. Ubytování: l. Patro: Žáci na školách v přírodě jsou ubytování ve 4-7 lůžkových pokojích v prvním patře. Celkově je zde v 7 pokojích 40 míst. Většina pokojů je vybavena válendami, na celém patře jsou jen 4 horní postele. Sociální zařízení je na pokoji nebo na chodbě pro dva pokoje společné.

3 Pro učitele je připraven apartmán s kuchyňkou a sociálním zařízením 4 postele. Kapacita prvního patra je doplněna plně bezbariérovým přízemím. Ve 4 pokojích je celkem 23 míst. Na patře jsou dvě sociální zařízení, jedno upraveno pro vozíčkáře. Chatky: Chatky tvoří další ubytovací kapacitu tábora. Jedná se o 9 pětilůžkových chatek s odpovídajícím vybavením postele s molitanovými matracemi, polštáři a nezbytnými úložnými prostory pro obuv a oblečení. Chatky nesou název HOGAN (kovbojská ubytovna) a v tomto duchu jsou i vybaveny. Jednoduché, ale čisté. Ubytování zde pouze s vlastním spacákem. Jedna chatka vybavená 7 postelemi a lůžkovinami je určena pro vedoucí akce. K chatkám patří dvě buňky se sociálním zařízením, WC, pisoáry, teplá voda, sprchy. Stravování Strava je podávána formou jednotné plné penze včetně celodenního pitného režimu. Pro děti do 14 let probíhá stravování 5x denně (Sn, Sv, Ob, Sv, Ve). Pedagogové mají stravování stejné s dětmi, které doprovázejí. Vaříme kvalitní domácí stravu bez použití instantních potravin a polotovarů. Snídaně je jednotná, ale obvykle ve dvou variantách. Pomazánka nebo máslo. Při celodenním výletu je oběd řešen balíčkem. Stravování dítěte s dietou (např. bezlepková, bezmléčná apod.) je účtováno bez příplatku. Dítě si musí náhradu za běžně užívané potraviny přivézt s sebou při týdenních pobytech se jedná hlavně o pečivo. V bufetu ŠAPUNU - je možnost nákupu minerálek, limonád, nanuků a sladkostí, pohledů a suvenýrů. V apartmánu je pro pedagogy k dispozici lednička, varná konvice i malá kuchyňská linka. Podmínky pro sportovní a jiné vyžití: V areálu jsou k dispozici hřiště na odbíjenou, kopanou a badminton. K dispozici je víceúčelová jezdecká hala, kterou využíváme za nepříznivého počasí k soutěžím, závodům, minikopané, plážovému volejbalu apod. Dále je možné využít ohniště s připraveným dřevem nebo venkovní gril. K dispozici jsou dvě velké zastřešené terasy pro hry, výuku i zábavu. Další vybavení: Areál je napojen na veřejný vodovod, samozřejmostí je elektřina včetně osvětlení přístupové cesty k chatkám. Statek koně a ustájení Celkově je v Hipocentru více jak 30 koní vhodných pro ježdění začátečníků i pokročilých, hiporehabilitaci handicapovaných dětí. Koně jsou 22 hodin na nedaleké pastvě, pouze od 7 do 9 hodin je můžete zastihnout ve stáji, kde odpočívají. Pozorovat koně na pastvě je úžasná relaxace i zábava. Ke stájím neodmyslitelně patří kočky. Těch zde máme hned několik a každoročně i koťátka. Náš zvěřinec doplňují dvě prasátka a uvažujeme o tom, že náš zookoutek doplníme miniprasátkem. U nedalekého rybníka se pasou ovce.

4 Doprava Hipocentrum Koryčany dopravu nezajišťuje. Velmi dobrou nabídkou zejména pro vyšší třídy je možnost vlakového spojení Brno Nemotice, Brno Nesovice. Využijete-li nabídky IDOS, můžete se k nám dostat už za 49 Kč. Trasu a přistavení autobusu je třeba objednat včas. Z opačné strany Veselí nad Moravou je možné se dostat vlakem rovněž do Nemotic. Odtud linkovým autobusem opět je možné projednat přistavení dalšího autobusu v rámci systému IDOS. Z Kroměříže, Kyjova, Hodonína jsme dostupní autobusem. I zde je možné zajistit si posílení linky dalším autobusem v případě, že si v rámci systému IDOS objednáte přepravu s předstihem. Ostatní školy z oblasti Uherského Hradiště nebo Zlína budou asi volit individuální autobusovou dopravu. Ceny pro školy v přírodě, adaptační kurzy CENÍK ŠVP I. STUPEŇ a MŠ PROGRAM S VLASTNÍM SPACÁKEM BEZ PROGRAMU KOVBOJSKÁ ŠKOLA V PŘÍRODĚ S KOVBOJSKÝM RELAXAČNÍM PROGRAMEM POBYTOVÝ TÝDEN EVVO jen ekologický program 5 dní ŠVP NA KLÍČ KOMPLETNÍ PROGRAM včetně relaxačního kovbojského programu S KOMPLETNÍM POVLEČENÍM Cena zahrnuje 2. stupeň ZŠ a střední školy +130Kč ubytování v budově celodenní stravování 5x denně + pitný režim po celý den pobyt pedagogů na 10 dětí 1 pedagog zdarma DPH Minimální počet dětí 20. V ceně je plná penze, dvě svačiny, jedna svačina může být některý den nahrazena špekáčky k ohni - ohniště v areálu i na základně AKU-AKU vzdálené cca m Vícedenní výlety s polopenzí/plnou penzíí DOPORUČUJEME ŽÁKŮM ZŠ i SŠ, dětským kolektivům, DDM... Ubytování na vícedenních výletech chatky, vždy s vlastním spacákem. Pro pedagogy zajistíme lůžkoviny. SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ V samostatných buňkách 10m od chatek.

5 Cena vícedenních výletů dvoudenní (jedna noc, jedna polopenze) s polopenzí včetně špekáčku k táboráku 370,- oběd možno dokoupit za 65 -, třídenní (dvě noci, dvě polopenze) 490,- obědy možno doobjednat za 65,- Kč včetně nápojů.1x opékání u táboráku čtyřdenní výlet 690,- ( 3 noci, tři polopenze, 1x opékání) NA 10 PLATÍCÍCH JEDEN PEDAGOG ZDARMA. Projekt EVVO zážitková environmentální výchova a osvěta v terénu Projekt byl financován Sociálním fondem EU a z rozpočtu ČR. Připravena je ekologická základna AKU-AKU vzdálená od Hipocentra asi m. Na základně byl vystaven altán vybavený stoly a lavicemi a základna je vybavena sociálním zařízením. Edukační prostředí doplňuje soubor informačních tabulí. Na původní, dnes již nálety zarostlé, louce pod lesem byl vybudován altán pro výuku EVVO. Využíváme 5 ha přírodního prostředí, které je velmi rozmanité. Najdeme zde velké množství stromů, keřů, ale také úkryty zvěře, která si zde vyšlapala stezky k nedalekému příkrmišti. Do původního prostředí jsme zasáhli minimálně, protože naším cílem je přírodu pozorovat, ne přizpůsobovat člověku. Na základně bylo umístěno 10 ptačích hnízdních budek a netopýrníků. Vedle altánu je vyhloubena malá tůňka pozorovací stanoviště vodního hmyzu a obojživelníků. Na celé základně je velké množství úkrytů pro hmyz, obojživelníky, ptáky i savce. Základna navazuje na starý sad, kde je možné pozorovat hmyz pod kůrou stromů, dále na louku a nedalekou kaštanovou alej, kde můžeme sledovat výskyt klíněnky. Do lesa je to z AKU-AKU pouze pár metrů. Nedaleko najdeme potůček, který bohužel za suchého počasí vysychá. K projektu EVVO patří i soubor pozorovacích stanovišť tůňka, mokřad, arboretum a biozahrada. Pozorovací stanoviště jsou doplněna informačními tabulemi. Nově byla vybudována učebna EVVO vybavená počítači, tablety, videoprojektorem a další technikou. K dispozici je ještě další učebna, původně určená pro výuku jazyků a zejména velká terasa pro práci dětí. V areálu Hipocentra Koryčany a nejbližším okolí se nachází celá řada dalších stanovišť. Řada z nich vznikla díky zanedbané péči v druhé polovině minulého století. Jsou však zdrojem cenných informací o tom, jak se příroda vyvíjí a udržuje svou rovnováhu přirozeně, bez zásahu člověka. My se snažíme péči o jednotlivé plochy diferencovat, o cenné biotopy se staráme jako o chráněná maloplošná území a využíváme je k výuce EVVO. Ostatní plochy přizpůsobujeme postupně potřebám návštěvníků našeho areálu i zvířatům. Nedaleko Hipocentra je soukromý rybník, kde po dohodě můžeme realizovat část vodních programů.

METODOCKÝ LIST. číslo projektu: Stela EXPEDICE CHŘIBY- PROJEKT EVVO. I. Pobytové týdny EVVO - KOMPLETNÍ programy EVVO na klíč

METODOCKÝ LIST. číslo projektu: Stela EXPEDICE CHŘIBY- PROJEKT EVVO. I. Pobytové týdny EVVO - KOMPLETNÍ programy EVVO na klíč METODOCKÝ LIST EXPEDICE CHŘIBY- PROJEKT EVVO číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0013 Stela I. Pobytové týdny EVVO - KOMPLETNÍ programy EVVO na klíč II. JEDNODENNÍ KOMBINOVANÉ PROGRAMY KONĚ+ III. Vícedenní

Více

Školy v přírodě... 1 Pro školy... 2. Ubytování:... 2. Zázemí HIPOCENTRA KORYČANY:... 2

Školy v přírodě... 1 Pro školy... 2. Ubytování:... 2. Zázemí HIPOCENTRA KORYČANY:... 2 Zámecká 432, 76805 Koryčany, IČ18188869, CZ 18188869 KORYČANY ŠKOLY V PŘÍRODĚ OBSAH Školy v přírodě... 1 Pro školy... 2 Ubytování... 2 Zázemí HIPOCENTRA KORYČANY:... 2 Ubytování:... 2 stravování... 2 Podmínky

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

CENÍK PRACOVIŠTĚ RYCHTA /platný od /

CENÍK PRACOVIŠTĚ RYCHTA /platný od / CENÍK PRACOVIŠTĚ RYCHTA /platný od 1.9.2015/ POBYTOVÉ EKOLOGICKÉ VÝUKOVÉ PROGRAMY PRO ŠKOLY Pětidenní pobyt (pondělí pátek, 4,5 dne) ubytování (zahrnuje lůžko včetně povlečení) 160 Kč 640 Kč strava (5x

Více

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám "šťastnou ruku" při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách.

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám šťastnou ruku při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách. Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Celoročním vyvrcholením naší zájmové činnosti, jsou už po mnoho let letní dětské tábory. Dům dětí a mládeže Jihlava, p. o. patří k tradičním a mnohaletým pořadatelům

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 č.j. 1513/2012/ZŠ a MŠ P R O V O Z N Í Ř Á D ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 I. Údaje o zařízení organizační součást ZŠ ADRESA: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 TELEFON: 312 681

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 Chata Lanovka moderní komplexní zázemí pro školní a skupinové pobyty nebo sportovní soustředění 20 pohodlných apartmánů s vlastním sociálním zařízením 2 bezbariérové

Více

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 Chata Lanovka moderní komplexní zázemí pro školní a skupinové pobyty nebo sportovní soustředění 20 pohodlných apartmánů s vlastním sociálním zařízením 2 bezbariérové

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Kulturní akce. Nabízíme zapůjčení stolních a zahradních her (kroket, petanque, karty, míče) K potěše ducha vybízí dřevěná kaple sv. Anežky.

Kulturní akce. Nabízíme zapůjčení stolních a zahradních her (kroket, petanque, karty, míče) K potěše ducha vybízí dřevěná kaple sv. Anežky. Kulturní akce Stylově vybavený klub Špejchar je vhodným místem pro konání soukromých akcí, jako jsou oslavy narozenin, výročí, rodinná či jiná setkání. Prostor je vhodný k uspořádání koncertu, či jako

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ

NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ KRYTÉ PROSTORY PROVOZOVNA: Popovice 379, tel.: (+420) 724 390 839 e-mail: info@amfikbukovina.cz RESTAURACE Kapacita: 40 míst + 40 míst terasa Příjemné posezení na letní

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 4. - 11. 7. 2015 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 702 952

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A Příloha č. 1 na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem Zajištění zahraničního jazykového kurzu pro učitele a jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky ZŠ Povážská Strakonice Specifikace předmětu

Více

RETAIL Company real estate marketing

RETAIL Company real estate marketing RETAIL Company real estate marketing Realitní a marketingový specialista na maloobchodní trh rychloobrátkového zboží RETAIL COMPANY, s.r.o., Pod višňovkou 21, 140 00 Praha 4, IČ 25 77 74 67, č.ú. 139 810

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Škola v přírodě. Doprava autobusem s bezpečnostními pásy Vyzkoušený dopravce, profesionalita řidičů, nový vozový park

Škola v přírodě. Doprava autobusem s bezpečnostními pásy Vyzkoušený dopravce, profesionalita řidičů, nový vozový park Škola v přírodě Hotel Jef, České Švýcarsko Termín: 5. 9. 6. 2017 Cena 3.390 Kč / dítě Co vše najdete v ceně školy v přírodě: Ubytování Doprava Program Hotel Jef (3-hvězdičkový) v malebné obci Doubice v

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

Týdenní akce KPCHP 2015

Týdenní akce KPCHP 2015 Týdenní akce KPCHP 2015 Termín : od pátku 24.7. do neděle 2.8.2015 Program : v rámci týdenní akce se bude konat klubová výstava CHP, členská schůze, svod a bonitace, během týdne výlety, ukázky a poradenství

Více

METODOCKÝ LIST. číslo projektu: Stela EXPEDICE CHŘIBY- PROJEKT EVVO I. JEDNODENNÍ KOMBINOVANÉ PROGRAMY KONĚ+

METODOCKÝ LIST. číslo projektu: Stela EXPEDICE CHŘIBY- PROJEKT EVVO I. JEDNODENNÍ KOMBINOVANÉ PROGRAMY KONĚ+ METODOCKÝ LIST EXPEDICE CHŘIBY- PROJEKT EVVO číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0013 Stela I. JEDNODENNÍ KOMBINOVANÉ PROGRAMY KONĚ+ II. Vícedenní školní výlety s programem EVVO III. Pobytové týdny EVVO

Více

STAR LINE Rekreační střediska SVOR a HRACHOV

STAR LINE Rekreační střediska SVOR a HRACHOV STAR LINE Rekreační střediska SVOR a HRACHOV Firma Star Line dětské rekreace, s.r.o. nabízí ubytovací a stravovací služby pro Vaše soustředění, tábor či oslavu. Této činnosti se věnujeme 15 let. K dispozici

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 16. 21. 8. 2015 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 14. 19. 8. 2016 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Regenerace nevyužívaných objektů v obci Nová Lhota

Regenerace nevyužívaných objektů v obci Nová Lhota Regenerace nevyužívaných objektů v obci Nová Lhota Konference: Regenerace brownfieldů v Jihomoravském kraji 2014+ Antonín Okénka, Obec Nová Lhota 1 Obsah: Rekonstrukce budovy fary na ubytovací zařízení

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, příspěvková organizace Riegrova 16, 460 01 Liberec 1 IČO: 712 945 11 Vypracovala: Mgr. Marta Kultová Platnost od 1. 9. 2016 PROVOZNÍ ŘÁD DDM

Více

Farma se nachází v krásné krajině Šluknovského výběžku

Farma se nachází v krásné krajině Šluknovského výběžku S kozlem Jendou po Lužických horách Říkáte si že, máte už dost každodenních starostí, že se na všechno vykašlete a půjdete raději pást kozy? Dříve než dáte výpověď, prodáte byt a zrušíte blogy na internetu,

Více

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert).

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert). PELOPONÉS TOLO Golden Beach Hotel Polopenze Pro rodiny s dětmi Přímo u pláže Velmi oblíbené místo Zrenovovaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska u silnice vedoucí

Více

Ceník pronájmů prostorů a ubytování Pokud není uvedeno jinak, jsou uváděné ceny bez DPH 21%

Ceník pronájmů prostorů a ubytování Pokud není uvedeno jinak, jsou uváděné ceny bez DPH 21% Česká zem ěděl ská univer zita v Praze Škol ní lesní podnik v Kost el ci na d Černým i lesy veřejná vysoká škola registrovaná dle zákona 111/98 Sb. u MŠMT ČR pod č.j.26 291/2007-30 IČO: 60460709 DIČ: CZ60460709

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016 Taneční centrum Z.I.P.Písek pořádá Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016 1. Pobytový tábor v RZ OLŠINA NA ŠUMAVĚ - 16.-23.7.2016 2. Příměstský tábor 1.-5.8.2016 v tanečních prostorách TC Z.I.P.Písek -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ Chata Lanovka moderní komplexní zázemí pro školní a skupinové pobyty nebo sportovní soustředění 20 pohodlných apartmánů s vlastním sociálním zařízením 2 bezbariérové apartmány

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz HOTEL KASKÁDA ***

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 - Všechny níže uvedené kurzy musí být realizovány v českém jazyce a veškeré materiály musí být zpracovány a poskytnuty

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Objekty pro adaptační kurzy 2018

Objekty pro adaptační kurzy 2018 Objekty pro adaptační kurzy 2018 BARTOŠOVA PEC Ondříkovice 8 463 42 Hodkovice nad Mohelkou http://www.ubytovani-cesky-raj.net/ Penzion Bartošova pec se nachází v Českém ráji, nedaleko Turnova Ubytování

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 2. - 9. 7. 2016 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 775 772

Více

SZeŠ LANŠKROUN

SZeŠ LANŠKROUN jedna ze dvou zemědělských škol v Pardubickém kraji jediná veterinární střední škola v Pardubickém kraji na škole studuje bezmála 300 žáků škola má dlouholetou tradici ve výuce chovu koní a jezdeckého

Více

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz C E N Í K S L U Ž E B S Z

Více

Novinka! ubytování v luxusních apartmánech

Novinka! ubytování v luxusních apartmánech Novinka! ubytování v luxusních apartmánech Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na rybolov v norských fjordech, kde Vám nabízíme velmi oblíbenou lokalitu Hitra. A proč právě sem? Souostroví Smola

Více

160 408 Modul č. 1 TURISTIKA dopoledne: Příjezd, ubytování, seznámení s režimem pobytu a nejbližším okolím odpoledne: Výlet přes tři kopce - podzemí Jiřetína pod Jedlovou (štola J. Evangelisty) -

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM

Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1. Popis širšího okolí 2. Stručná charakteristika obce 3. Popis lokality 3.1. Specifické charakteristiky

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

LeoRia s.r.o. Restaurant LeoRia CHORVATSKO. cestovní kancelář SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE SRIMA. Ústí nad Labem

LeoRia s.r.o. Restaurant LeoRia CHORVATSKO. cestovní kancelář SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE SRIMA. Ústí nad Labem LeoRia s.r.o. cestovní kancelář Ústí nad Labem Tel.: +420 608 42 42 00 +420 608 42 42 07 +420 776 46 88 11 e-mail: info@leoria.eu www.leoria.eu 2017 CHORVATSKO SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

P R O V O Z N Í Ř Á D Š K O L Y _ 2018/2019

P R O V O Z N Í Ř Á D Š K O L Y _ 2018/2019 P R O V O Z N Í Ř Á D Š K O L Y _ 2018/2019 dle Zákona č. 258/2000, o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů. 1. Údaje o zařízení Základní škola a Mateřská škola, Olomouc, Řezníčkova

Více

Zpravodaj. duben 2013- duben 2014 Projekt Malé školní arboretum. REVOLVINGOVÝ FOND Ministerstva životního prostředí

Zpravodaj. duben 2013- duben 2014 Projekt Malé školní arboretum. REVOLVINGOVÝ FOND Ministerstva životního prostředí Zpravodaj duben 2013- duben 2014 Projekt Malé školní arboretum Původní školní zahrada se skládala z téměř 1 ha vinohradu, věkovitého sadu (asi 50 ovocných dřevin) a k tomu připojených políček pro účely

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

KARAVAN EXTRA LUX LORD

KARAVAN EXTRA LUX LORD - KEMP SUTIKLA KARAVAN EXTRA LUX LORD V letovisku najdete také půjčovnu aut, motorek a kol, vodní sporty, směnárnu, tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště, minigolf a možnost řady fakultativních

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis Kontakt: Gojná Tereza, tel 737 275 077, email: Tereza.Gojna@osz.org ŘECKO / Leptokarie www.cdtravel.cz Řecko Leptokarie / / Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahradním krbem,

Více

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu Adaptační kurz Adaptační kurz je velmi propracovaný pobyt, který kombinuje prvky dobrodružství a tzv. zážitkové pedagogiky. Hlavním cílem je rozvoj nově vznikajícího kolektivu a seznámení žáků či studentů

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO

INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO Vila Dolores Krásná vila obklopena přírodou se nachází na okraji města Pazin, ležícím v samém srdci poloostrova Istrie.

Více

SZeŠ LANŠKROUN www.szes-la.cz

SZeŠ LANŠKROUN www.szes-la.cz jedna ze dvou zemědělských škol v Pardubickém kraji jediná veterinární střední škola v Pardubickém kraji na škole studuje bezmála 300 žáků škola má dlouholetou tradici ve výuce chovu koní a jezdeckého

Více

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO ŘECKO PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA odlety z Brna Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia

Více

Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje

Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje, příspěvková organizace - environmentální vzdělávání, výchova a osvěta Organizace provozuje pobytové středisko

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Apartmány Pjerka Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ Hledáte-li ty pravé prostory pro sportovní soustředění svého týmu, zvolte hotel VEGA! Svou polohou a šíří služeb je ideálním místem pro pořádání tohoto typu akcí.. Hotel Vega disponuje

Více

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Stříbrný rybník Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Na pomezí Přírodního parku řeky Orlice a Novohradeckých lesů U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové Adrenalin park Vodní centrum Celoroční

Více

Adaptační programy pro školy

Adaptační programy pro školy Adaptační programy pro školy Popis programu: Jednodenní, dvoudenní nebo třídenní pobytové nebo vložené 1 programy pro žáky nově složených nebo obměněných tříd ZŠ, a pro nastupující ročníky SŠ, SU. Náplní

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

50 minut - pro názornější porovnání cen uvádíme na webových stránkách počty hodin v hodinách 60 minut Ve škole v den zahájení kurzu

50 minut - pro názornější porovnání cen uvádíme na webových stránkách počty hodin v hodinách 60 minut Ve škole v den zahájení kurzu Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz MALACA INSTITUTO Malaga, Španělsko

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA Dr. Farského 300, příspěvková organizace 512 11 Vysoké nad Jizerou IČO: 00087891, DIČ: CZ 00087891 PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Provozní řád domova mládeže 1. Údaje o zařízení

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Mendelova univerzita v Brně

Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně Určeno: všem pracovištím MENDELU Brno dne 6. 2. 2014 Č.j.: 2304/2014-989 Oběžník č. 1/2014 Letní podniková rekreace Oddělení personální a sociální Mendelovy univerzity v Brně

Více

PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB ****

PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB **** PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB **** 8,,, - denní zájezd Poloha: Nachází se v severní části Primorska, v bezprostře blízkosti severní pláže (cca 80 m). Je vzdálen cca 200 m od centra letoviska.

Více

SZeŠ LANŠKROUN

SZeŠ LANŠKROUN jedna ze dvou zemědělských škol v Pardubickém kraji jediná veterinární střední škola v Pardubickém kraji COP v roce 2016 jmenována centrem odborné přípravy při MZe na škole studuje 297 žáků denního studia

Více

PROVOZNÍ ŘÁD TEORETICKÉHO VYUČOVÁNÍ

PROVOZNÍ ŘÁD TEORETICKÉHO VYUČOVÁNÍ strana: 1/5 PROVOZNÍ ŘÁD TEORETICKÉHO VYUČOVÁNÍ dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů. Obsah provozního řádu je zpracován na základě ustanovení

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Výcvikové tábory ve Svojanově v roce 2015

Výcvikové tábory ve Svojanově v roce 2015 Výcvikové tábory ve Svojanově v roce 2015 Motto: Není psa a majitele, který by nemohl jet k nám na tábor!! I. turnus 27. 6. 4. 7. Nájezd v sobotu od 10 do 14 hodin, po dohodě možno přijet v jiný čas. Plná

Více

hotel Fantazie hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina

hotel Fantazie hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina 1 hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina Umístění hotelu 2 Českomoravská vrchovina Vysočina podhůří Železných hor na okraji chráněného krajinného území údolí řeky Doubravy okraj města Chotěboře

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

PŘIHLÁŠKA NA FOTBALOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ

PŘIHLÁŠKA NA FOTBALOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ PŘIHLÁŠKA NA FOTBALOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ Organizace: TJ Spartak Chrastava Oddíl: Fotbal Chrastava Adresa: Turpišova 292, 46331 Chrastava Přihlašuji závazně svého syna/dceru rodné číslo bydliště na letní fotbalové

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Křižanov

Křižanov Křižanov 15. 7. - 12. 8. 2017 Letní týden plný pohybu a dobré nálady - bohatý program pro malé i velké. Naše programové vedoucí Vám připraví mnoho krásných zážitků a překvapení. Prožívejte společně s dětmi

Více

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 P R O V O Z N Í č.j. 1987/2017/ZŠ a MŠ Ř Á D ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 I. Údaje o zařízení organizační součást ZŠ ADRESA: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 TELEFON: 312 681

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hořovice, Palackého náměstí 100, 268 01 Hořovice

Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hořovice, Palackého náměstí 100, 268 01 Hořovice Škola, Palackého náměstí 100, 268 01 Hořovice Název ŠVP Zámečník Platnost 1.9.2009 Délka studia v letech: 3.0 Kód a název oboru Forma vzdělávání denní forma vzdělávání ročníkový Povinné předměty 1. ročník

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy Základní škola a Mateřská škola Poličná 276, příspěvková organizace OTEVŘENÁ ŠKOLA Otevřená škola - jazyky - počítače Motto: Svět je otevřená kniha pro toho, kdo v ní umí číst. Plán práce školy Environmentální

Více

Pobyty pro školní rok 2018/2019

Pobyty pro školní rok 2018/2019 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Pobyty pro školní rok

Více

Švehlova střední škola polytechnická Prostějov. nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov Telefon: 582 345 624 Fax: 582 345 953

Švehlova střední škola polytechnická Prostějov. nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov Telefon: 582 345 624 Fax: 582 345 953 PROVOZNÍ ŘÁD 1 A. Údaje o zařízení Vymezení působnosti: Název: Zřizovatel: střední škola Švehlova střední škola polytechnická Prostějov Olomoucký kraj Adresa: nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov Telefon:

Více