Pokud máte nějaké návrhy, co by v Pasteláčkovi nemělo chybět, tak nám napište a my se pokusíme nedostatky odstranit.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pokud máte nějaké návrhy, co by v Pasteláčkovi nemělo chybět, tak nám napište a my se pokusíme nedostatky odstranit."

Transkript

1

2 str. 3 str. 4 str. 6 str. 9 str. 10 str. 11 str. 12 str. 13 str. 14 str. 15 str. 16 str. 17 str. 18 str. 19 str. 20 str. 21 str. 22 str. 22 str. 23 Ahoj! Nové kroužky Akce DDM Pastelka v listopadu Ohlédnutí za akcemi v říjnu Fotky z Partyzánského samopalu a Nočního orientačního běhu Skřítek z dýně a Mateřské centrum Pastelka Dobrodružné nocování na Pastelce aneb Půda plná záhad Akce ve spolupráci se ZŠ Uherský Ostroh Fotky z kroužků Mlsánek Flétničky Výtvarný ateliér Sportík Mažoretky Aerobiky Luštěníčko Malý spisovatel Soutěž Letáky na akce adresa: náměstí Sv. Ondřeje 47 Uherský Ostroh reditelka@ddmpastelka.cz pastelacekddm@seznam.cz telefon: 775/ , 602/

3 Ve vzduchu se ozývá šustění padajícího listí, první mrazíky barví vše na bílo a v krbech již začíná praskat dřevo. Listopad je tady a s ním i další číslo Pasteláčka, se kterým Vám chceme zpříjemnit přicházející dlouhé večery. Mějte se krásně a pohodově. Vaše redakce Pasteláčka Pokud máte nějaké návrhy, co by v Pasteláčkovi nemělo chybět, tak nám napište a my se pokusíme nedostatky odstranit. Jste-li mladší 19 let, můžete se přihlásit do kroužku Hravý redaktor a podílet se tak na tvorbě časopisu přímo. Nezapomeňte, že můžete do časopisu do rubriky Mladý spisovatel posílat své literární texty a do soutěže své obrázky! Vaše redakce DDM Pastelka

4 DDM Pastelka pro vás připravil nové kroužky! In-line bruslení Čas: Kde: Vedoucí: Čt hod. Hala TJ Lokomotiva, Uherský Ostroh Nikol Hlůšková, juniorská mistryně ČR v in-line bruslení. Cena: 400,- Pokud máte o kroužek zájem, tak více informací získáte na tel. čísle nebo na Přijďte si s námi zabruslit! Stopař Čas: hod., jedna sobota v měsíci Kde: DDM Pastelka a hlavně v přírodě Vedoucí: Pavel Kozumplík Cena: 400,- Máte rádi přírodu a chcete se dozvědět a naučit, jak se máte v přírodě chovat? Chcete si vyzkoušet lukostřelbu? Tak neváhejte a přihlaste se! Více informací na

5 Sahadža joga Čas: od hod., každá lichá sobota Kde: DDM Pastelka Cena: 400,- Více informací na tel nebo na Nové kroužky v Moravském Písku Od listopadu rozšiřujeme nabídku kroužků i do Moravského Písku. V nabídce jsou následující kroužky: Keramika (pro děti) Kdy: středa Cena: 400,- Hra na africké bubny (pro děti) Kdy: čtvrtek Cena: 400,- Výtvarný ateliér (pro děti) Kdy: čtvrtek Cena: 400,- Přesné časy konání jednotlivých kroužků jsou v jednání.

6 Bloudění duší aneb Erbenova Kytice Kde: DDM Pastelka Uherský Ostroh, náměstí Sv. Ondřeje 47 Kdy: od hod. Program: Lampiónový průvod pro rodiče s dětmi; sraz v hod. u zdravotního střediska Uh. Ostroh (sídliště). Strašidelné masky vítány. Děsivé výtvarné dílničky hod. Výroba dekorací a tematických výrobků v prostorách restaurace Morava, hrůzostrašné líčení obličejů. Ohňová show Ardor Viridis - v hod. a v hod., náměstí Sv. Ondřeje, Uh. Ostroh. Bloudění duší hod., strašidelná i naučná procházka dějem nejznámějších balad z Kytice v historické budově č. p. 47 na náměstí Sv. Ondřeje.

7 Ostrožská Pastelka aneb Sobota v pohybu Kde: Sportovní hala TJ Lokomotiva Uherský Ostroh Kdy: hod. Vstupné: 100,- (4 hodiny), 50,- (1 hodina), děti vstup zdarma Program: Program pro děti: 1. Pilates 1. Překážková dráha 2. Aerobic 2. Hod míčkem na cíl 3. Tae-bo 3. Skákání přes švihadlo 4. Zumba 4. Skok daleký 5. Slalom Přijďte si s námi zacvičit! O děti bude postaráno. Každého malého sportovce čeká sladká odměna Světlo orientu Přehlídka jednotlivců orientálních tanců Kde: Sportovní hala TJ Lokomotiva Uherský Ostroh Kdy: od hod. Vstupné: děti 20,-; dospělí 40,- Zveme všechny příznivce orientálních tanců na krásnou podívanou!

8 Křehká krása organzy Kde: DDM Pastelka Kdy: hod. Přijďte si vytvořit krásné brože, sponky do vlasů nebo náušnice! Laser game Akce je určena dospělým a dětem od 8 let. Sraz: ve hod. na DDM Pastelka Návrat: hod. Cena: 300,- Přihlášky si můžete vyzvednout na DDM Pastelka. Přihlášku a 300 Kč odevzdejte do Baby signs (znakování miminek) Kde: DDM Pastelka Mateřské centrum Pastelka Kdy: hod. Kurz pro rodiče, kteří chtějí porozumět svým dětem. Usnadnění rozvoje řeči u nemluvňat. Cena: cca 800,- (v ceně jsou zahrnuty výukové materiály) Vedoucí kurzu: Mgr. Alena Vlková, speciální pedagožka a muzikoterapeutka z pedagogickopsychologické poradny Hodonín. Na akci je nutné se přihlásit minimálně 14 dní předem!

9 Partyzánský samopal a Noční orientační běh Středa 24. října byla dnem běžců a běhání všeho druhu. Již před osmou hodinou ranní se pracovníci DDM Pastelka přesunuli do Ostrožské Lhoty, kde pomohli organizátorům Partyzánského samopalu ze ZŠ Ostrožská Lhota s přípravou dvou stanovišť, a to dopravním a zeměpisným. Lea a Katka zjišťovaly, jak se běžci vyznají v dopravních značkách, a u Radka a Ivy museli závodníci vždy ze čtyř fotografií poznat, o jaké hlavní evropské město se jedná. Celkem tak prověřili znalosti 56 čtyřčlenných družstev. Kromě již zmíněných stanovišť museli běžci zvládnout např. střelbu ze vzduchovky, základy první pomoci, hod granátem, přeplutí vody na loďce a hlavně uběhnout 5 km. Závod je to opravdu nesnadný, ale 12. ročník Partyzánského samopalu svědčí o tom, že je i hodně oblíbený. Již teď se těšíme na příští ročník. Aby toho běhání ale nebylo málo, uspořádal ve středu DDM Pastelka Noční orientační běh. Kvůli nepříznivému počasí sice nebyla účast závodníků tak hojná, jako na Partyzánském samopalu, ale i tak se závod vydařil. Běžci si mohli vyzkoušet orientaci v nočním terénu a taky svou odvahu. Ve dne umí běhat kde kdo, ale v noci, to je něco zcela jiného. Přijďte si to příští rok vyzkoušet! Už se na vás těšíme.

10

11 Ve čtvrtek 25. října byly od 9.00 do hod. přichystány na DDM Pastelka pro všechny malé i velké umělce výtvarné dílničky, ve kterých si každý mohl vyrobit krásného skřítka z dýně. Současně s dílničkami bylo otevřeno i Mateřské centrum, a tak maminky mohly nechat své ratolesti s naší Vendulkou, která se o mateřské centrum stará a která pro dětičky a maminky každé pondělky a čtvrtky chystá zajímavé a hravé programy, a mohly si jít taktéž něco hezkého vyrobit. Všem se tvořivé i hravé dopoledne líbilo a v některých domácnostech se teď na poličce či na nástěnce na všechny usmívá malý dýňový skřítek.

12 25. a 26. října, tedy ze čtvrtku na pátek, si přes dvacet dětí sbalilo doma své spacáčky, pyžámka, kartáčky na zuby, papučky a malou svačinku a vydalo se nocovat do naší trošičku strašidelné budovy, kde na ně už čekal záhadný Fantom. Poté co se malí návštěvníci ubytovali v divadelním sále a zahráli si seznamovací hru, nastoupil na scénu Fantom, který zabavil důležité DVD, a tak pokud si nocležníci chtěli před spaním pustit nějaký pěkný film, museli následovat Fantomovy tajemné a zašifrované stopy a záhadného muže vypátrat. Fantom byl lstivý, a tak nebylo vůbec snadné některé zprávy najít nebo rozluštit. Malí detektivové tedy např. luštili číselnou zprávu, kdy indicie k jejímu přečtení, museli hledat v bludišti, další zpráva byla rozstříhaná na malé kousky, jiná zas byla psána neviditelným písmem atd. Dětem se však nakonec podařilo záhadného Fantoma přelstít, všechny zprávy vyluštit a získat ono zabavené DVD. Pak už jen následovala večeře, večerní hygiena, a když byli všichni pěkně nachystaní ve spacácích, tak slibovaný film. Ráno po snídani si ještě děti protáhly svá tělíčka na několika sportovních hrách a pak hurá domů do vlastních postýlek. Doufáme, že se nocležníkům akce líbila a že se moc nebáli.

13 Okresní kolo ZŠ a SŠ v přespolním běhu 2012/13 a Akademie ZŠ uspořádala ZŠ Uherský Ostroh tradiční přespolní běh, na který se sjely školy z širého okolí. Na trati se sešlo přes 200 běžců. Závodníci soutěžili jak za družstva, tak i za jednotlivce a boje o první místa byly opravdu nelítostné. Pracovníci DDM Pastelka sehráli roli cílových rozhodčích, dále zajišťovali pitný režim a službu první pomoci. Závodu přálo pěkné počasí, a tak se vydařil. V pátek na Akademii ZŠ, která se konala na oslavu 120. výročí školy, vystoupily se svým představením mažoretky a tanečnice orientálních tanců. Obě vystoupení se divákům velmi líbila a byla ohodnocena velkým potleskem.

14 Zajímá vás, co se děje v kroužcích na DDM Pastelka? Jste zvědaví, co dělají a vyrábí vaše děti, když jsou u nás? Tak právě pro vás jsme vyfotili pár fotek z několika kroužků. Tak se pokochejte! V příštím čísle Pasteláčka se zaměříme na další kroužky.

15

16

17

18

19

20

21 Jaké zvířátko nám skrývají kytičky? Umíš anglicky? Pokud ano, tak pro tebe určitě nebude těžké tajenku vyluštit.

22 Pasteláček vyhlašuje soutěž o nejkrásnější obrázek! Téma: Prosinec Nakresli, namaluj obrázek a pošli/ přines nám jej na DDM Pastelka. Porota vyhodnotí ten nejkrásnější, nejzajímavější, nejvtipnější obrázek a otiskne na titulní stránce v příštím čísle Pasteláčka. Těšíme se na vaše krásné obrázky. Uzávěrka soutěže: Obrázky posílej na: pastelacekddm@seznam.cz Rád/a píšeš povídky, básničky, písničky či jinak literárně tvoříš a už nechceš psát tzv. do šuplíku? Neboj se a pošli nám své práce. Ty nejlepší texty otiskneme v Pasteláčkovi! Uzávěrka: Texty posílej na: pastelacekddm@seznam.cz

23

24

25

26

27

28

29

30

Výtvarný ateliér v Moravském Písku. Hra na africké bubny. Kun-fu přípravka + děti Orientální tance

Výtvarný ateliér v Moravském Písku. Hra na africké bubny. Kun-fu přípravka + děti Orientální tance str. 3 str. 4 str. 6 str. 6 str. 8 str. 9 str. 10 str. 11 str. 12 str. 13 str. 14 str. 15 str. 16 str. 17 str. 18 str. 18 Ahoj! Akce DDM Pastelka v prosinci Ohlédnutí za akcemi v listopadu Bloudění duší

Více

Vaše redakce. Pokud máte nějaké návrhy, co by v Pasteláčkovi nemělo chybět, tak nám napište a my se pokusíme to napravit.

Vaše redakce. Pokud máte nějaké návrhy, co by v Pasteláčkovi nemělo chybět, tak nám napište a my se pokusíme to napravit. str. 3 Ahoj! str. 4 Nabídka kroužků poslední volná místa str. 8 Nové kroužky str. 9 Akce DDM Pastelka v říjnu str. 10 Akce DDM Pastelka na podzimní prázdniny str. 11 Pozvánka na akci v listopadu str. 12

Více

Doufáme, že se Vám bude Pasteláček líbit a že se budete těšit na každé nové číslo tak, jako se těšíme my. Vaše redakce Pasteláčka

Doufáme, že se Vám bude Pasteláček líbit a že se budete těšit na každé nové číslo tak, jako se těšíme my. Vaše redakce Pasteláčka str. 3 Ahoj! str. 4 Nabídka kroužků a kurzů na šk. rok 2012/13 str. 12 Nabídka kroužků v Ostrožské Nové Vsi str. 13 První informační schůzky kroužků a kurzů str. 13 Ceny kroužků a kurzů str. 14 Luštěníčko

Více

Časopis MŠ. Říjen 2014

Časopis MŠ. Říjen 2014 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Říjen 2014 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

Do I. třídy byly zakoupeny nové počítače, které se stanou pomocníky při vyučování, ale i ve školní družině.

Do I. třídy byly zakoupeny nové počítače, které se stanou pomocníky při vyučování, ale i ve školní družině. Září 2013 V pátek 27. září proběhla školní drakiáda. Děti s velkým nadšením pouštěly své draky a dráčky. Bylo velmi pěkné, slunečné, ale málo větrné počasí. Akce byla přesunuta na další týden. Do I. třídy

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

express Fokusácký ÚNOR 2019 HRAJTE SI, ÚČTE SE, CVIČTE A BAVTE SE S FOKUSÁKY! SVČ Fokus, Nový Jičín Váš kamarád ve volném čase

express Fokusácký ÚNOR 2019 HRAJTE SI, ÚČTE SE, CVIČTE A BAVTE SE S FOKUSÁKY! SVČ Fokus, Nový Jičín Váš kamarád ve volném čase Váš kamarád ve volném čase Fokusácký express ÚNOR 2019 Měsíční zpravodaj Střediska volného času Fokus v Novém Jičíně. > přehled připravovaných akcí - fotky, plakáty, info > připravujeme - Březen > informace

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Základní školy 1. stupeň Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2016/2017 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY A LEKCE INFORMAČNÍ VÝCHOVY, vhodné pro

Více

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Dne 6.9.2018 se uskutečnil II. ročník soutěže Trojboj dětských družstev o putovní pohár Mikroregionu Vlachovo Březí. Opět čtvrtek prvního

Více

Kalendář akcí na rok 2019

Kalendář akcí na rok 2019 Duben Velký pátek hledání pokladů, velikonoční tvoření Kdy: Pá 19.4 2019 12:00-16:00 hod So 20.4.2019 10:00-16:00 hod. Přijďte si k nám najít poklad na Velký pátek (jen v pátek!!). Nebo si vytvořit velikonoční

Více

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Motto: Pohyb správným směrem 16. 22. 9. 2012 Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Kampaň Evropský týden mobility připomíná problémy s narůstající automobilovou dopravou a je určena všem obyvatelům měst

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

URSUS ZÁŽITKOVÉ CENTRUM DOLNÍ LOMNÁ a INFORMAČNÍ STŘEDISKO CHKO BESKYDY Vás srdečně zve na. Cena: 290 Kč/den

URSUS ZÁŽITKOVÉ CENTRUM DOLNÍ LOMNÁ a INFORMAČNÍ STŘEDISKO CHKO BESKYDY Vás srdečně zve na. Cena: 290 Kč/den Cena: 290 Kč/den Děti můžete přihlásit na jeden nebo i více dnů! 7:00 16:00 URSUS zážitkové centrum Dolní Lomná Cena zahrnuje vstup do centra, program v zážitkových expozicích a zahradě, promítání, svačinku

Více

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko Stalo se ve školním roce 2009-2010 Zde najdete informace o akcích školních družin, které proběhly v minulém školním roce a byla o nich informace na webových stránkách školy ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Více

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Zpráva obsahuje informace o pořádaných kulturních akcích za rok 2015, kalendář plánovaných akcí na rok 2016 a výsledky hospodaření občanského sdružení 2015.

Více

Časopis MŠ. Březen 2016

Časopis MŠ. Březen 2016 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Březen 2016 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

Podívaná ročník Nový Jičín

Podívaná ročník Nový Jičín Podívaná 2018 6. ročník 23. 3. 2018 Nový Jičín s postupem na Krajskou přehlídku dětského divadla 2018 Ostravská lokálka 2018, termín 14. 4. -15. 4. 2018 místo: Divadlo loutek Ostrava, Pivovarská 15, Ostrava

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2003

V Ř E S K O V Á K květen 2003 V Ř E S K O V Á K květen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,začínáte číst již páté číslo našeho Vřeskováka. Když říkám našeho mám na mysli to, že spousta vás vítá vydávání tohoto listu ( záporné odezvy

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

express ZÁŘÍ 2018 Fokusácký SVČ Fokus Nový Jičín V ZÁŘÍ SE MŮŽETE TĚŠIT NA GENERACE XYZ - Slavnosti města Váš kamarád ve volném čase

express ZÁŘÍ 2018 Fokusácký SVČ Fokus Nový Jičín V ZÁŘÍ SE MŮŽETE TĚŠIT NA GENERACE XYZ - Slavnosti města Váš kamarád ve volném čase SVČ Fokus Nový Jičín Váš kamarád ve volném čase Měsíční zpravodaj Střediska volného času Fokus v Novém Jičíně. > přehled připravovaných akcí - fotky, plakáty, info FOKUS EXPRESS Fokusácký express ZÁŘÍ

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Králové českých detektivek 1. 3. - 31. 3. 2018 Velká březnová internetová soutěž o tři audioknihy zaměřená na české detektivní příběhy a jejich autory i hlavní

Více

Základní škola, mateřská škola a praktická škola Karlovy Vary. Vančurova 83, Karlovy Vary 36017

Základní škola, mateřská škola a praktická škola Karlovy Vary. Vančurova 83, Karlovy Vary 36017 Základní škola, mateřská škola a praktická škola Karlovy Vary Vančurova 83, Karlovy Vary 36017 místo poskytovaného vzdělávání : Karlovy Vary, Svahová 26 školní rok 2008/2009 www.specskoly.ic.cz ČERVEN

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Nejkrásnější milostné dopisy 1. 3. - 31. 3. 2017 Velká březnová internetová soutěž zaměřená na soukromou korespondenci slavných osobností. Fotosoutěž Nejlepší

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

PODZIM - září říjen listopad

PODZIM - září říjen listopad ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY PŘI ZŠ A MŠ ŘEČANY N. L. VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Příloha 2 Ve školním roce 2013/2014 bylo ve školní družině zapsáno celkem 50 dětí z 1. 4. třídy. Otevřena byla 2 oddělení.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Ráno jsme se opět probudili do neslunečného dne. Dnešní den jsme potřebovali, aby nám počasí přálo a tak jsme poustevníkovi na hrad vzkázali, ať pošle

Více

Orientační závody v roce 2018: 28. března 2018 středa dopoledne od 7,00 do 11,30 hodin

Orientační závody v roce 2018: 28. března 2018 středa dopoledne od 7,00 do 11,30 hodin Vážení sportovní přátelé, Městský svaz orientačních sportů Ostrava při Ostravské tělovýchovné unii Vám překládá první číslo informačního Bulletinu č. 1/2018, ve kterém Vás chceme informovat o celoročním

Více

Kalendář akcí na rok 2018

Kalendář akcí na rok 2018 Kalendář akcí na rok 2018 Místo konání: Skleněná bižuterie, a.s, Alšovice 156, Pěnčín Březen Velikonoční tvoření s básničkou Kdy: 22.3. - 24.3.2018 od 10:00 16:00 hod. K Mezinárodnímu dni básní jsme pro

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Básničky ZÁŘÍ. Pravidla

Básničky ZÁŘÍ. Pravidla ZÁŘÍ Básničky Podzimní barvičky Dovedeš to jako podzim radovat se z barviček? Půjčil si je od sluníčka, a posledních kytiček. Rozdával je trávě, stromům, také šípkům na keři, ať se dobře kolem dívá, kdo

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

Výroční zpráva DDM školní rok 2014/2015

Výroční zpráva DDM školní rok 2014/2015 Dům dětí a mládeže Uherský Ostroh, příspěvková organizace, Nám. Sv. Ondřeje 47, 687 24 Uherský Ostroh tel.: 572 591 123, mob.: 602 732 734 e-mail: reditelka@ddmpastelka.cz, www.ddmpastelka.cz Výroční zpráva

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník září říjen a. Pč - Skládání z papíru b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Písničky z prázdnin 2. Literární - Moje oblíbená kniha 3. Tělovýchovná

Více

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Magistrát města Chomutova ve spolupráci se zapsaným spolkem RADKA připravil ve dnech 20. - 21. 5. 2017 víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské

Více

Středisko výcviku vodicích psů

Středisko výcviku vodicích psů Středisko výcviku vodicích psů Ve čtvrtek 7. října 2010 jsme navštívili Středisko výcviku vodicích psů v Jinonicích. Tento den je Dnem nevidomých a slabozrakých, proto ve středisku probíhal den otevřených

Více

Příměstské tábory KC KAMPA 2013

Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Turnusy a program 1. turnus 8. 12. července 2013 2. turnus 15. 19. července 2013 3. turnus 19. 23. srpna 2013 4. turnus 26. 30. srpna 2013 Harmonogram dne Obecné informace

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SVITAVY - LAČNOV Zadní 50, Svitavy 568 02736 629 432736 629 432e-mail: zslacnov@svitavy.cz www.modra-skola.

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SVITAVY - LAČNOV Zadní 50, Svitavy 568 02736 629 432736 629 432e-mail: zslacnov@svitavy.cz www.modra-skola. Vážení rodiče, dostáváte do rukou dopis s informacemi, které jsou důležité pro spokojený pobyt Vašich dětí ve školce. V případě jakýchkoliv nejasností a připomínek k nim, nás neváhejte oslovit. DŮLEŽITÉ

Více

časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice

časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice ze školy i mateřinky časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice 13. ČÍSLO duben 2018 Ve čtvrtek 15. března se v naší škole uskutečnila soutěž o nejkrásnější písemný projev. Žáci byli rozděleni

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 10. dubnu 2009. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (paní učitelky Lucie Špačková a Magdaléna Pecháčková) a 2. stupně (paní učitelky

Více

Zápisné: 500,- Kč/rok.

Zápisné: 500,- Kč/rok. Umění 1 Pohybová skupina Mažoretky Sova a Barbíny Pochody, taneční formace a sestavy na dechovou hudbu, jazz a jiné žánry, pro dívky od třetí třídy do osmnácti let. Nábor dívek bude probíhat celé září

Více

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Vranov nad Dyjí 12.-14.6.2015 Za podpory z kampaně P&G Press trip s ambasadorkou Mirkou Knapkovou Na vodě s Mirkou Aktivity na pláži Výlet do okolí DĚKUJEME!

Více

KAMARÁD. Ahoj holky a kluci, je tu další měsíc roku 2018 první jarní měsíc utíká nám to rychle a my

KAMARÁD. Ahoj holky a kluci, je tu další měsíc roku 2018 první jarní měsíc utíká nám to rychle a my Dům dětí a mládeže Třešť Březen 2018 Kontakt : telefonní číslo 567 224 986 E mail: ddm@zs-trest.cz Web: www.zs-trest.cz KAMARÁD Ahoj holky a kluci, je tu další měsíc roku 2018 první jarní měsíc utíká nám

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA č. 4/2017. (V Plzni ) Noc s Andersenem proběhla v Knihovně města Plzně v duchu Čtyřlístku

TISKOVÁ ZPRÁVA č. 4/2017. (V Plzni ) Noc s Andersenem proběhla v Knihovně města Plzně v duchu Čtyřlístku TISKOVÁ ZPRÁVA č. 4/2017 (V Plzni 03. 04. 2017) Noc s Andersenem proběhla v Knihovně města Plzně v duchu Čtyřlístku Desítky tisíc dětí i dospělých letos nocovaly v knihovnách v rámci Noci s Andersenem.

Více

AKADEMIE. CSVČ Šumbark Čas: Vedoucí: Michaela Hlívová. Účastníci: děti z kroužků a hosté OBSAH

AKADEMIE. CSVČ Šumbark Čas: Vedoucí: Michaela Hlívová. Účastníci: děti z kroužků a hosté OBSAH 1 Akademie SHN Plzeň stolní tenis SHN fotbal Ostrava On-line NFS3 Noc ve středisku On-line trackmanie Den pro rodinu Florbalový turnaj Bambiriáda 2 AKADEMIE V tomto školním roce se konala v neděli v pořadí

Více

blíží se prázdniny a toto je poslední číslo tohoto školního roku. Určitě se těšíte na koupání,

blíží se prázdniny a toto je poslední číslo tohoto školního roku. Určitě se těšíte na koupání, Dům dětí a mládeže Třešť Červen 2018 Kontakt : telefonní číslo 567 224 986 E mail: ddm@zs-trest.cz Web: www.zs-trest.cz Ahoj holky a kluci, blíží se prázdniny a toto je poslední číslo tohoto školního roku.

Více

Kurz bude každé pondělí ve stejnou hodinu a bude trvat 1 rok. Co budeme v kurzu dělat?

Kurz bude každé pondělí ve stejnou hodinu a bude trvat 1 rok. Co budeme v kurzu dělat? ČESKÝ JAZYK Kurz začíná v pondělí 4. října 2010 od 14.00 15.00 hodin Kurz bude každé pondělí ve stejnou hodinu a bude trvat 1 rok Co budeme v kurzu dělat? Psát životopis a motivační dopis Psát a posílat

Více

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 Divadlo v MŠ divadlo Silesia Ostrava pohádka Byla jednou koťata 2.9.2015 v 9:00 hod. všechny třídy MŠ Schůze výboru KPŠ 8.9.2015 v 15:00 hod. Výbor KPŠ

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 9/2016 Vážení rodiče, v dnešním newsletteru najdete fotky z červnového divadelního představení v Paláci Hybernia Oma, Opa erzählt mal!, důležité termíny

Více

Zpravodaj 2 09/2011. www.skolachotyne.cz. Kontakty Základní škola Mgr. Petr Kruliš, ředitel školy tel.: 482 723 191 mail: skolachotyne@seznam.

Zpravodaj 2 09/2011. www.skolachotyne.cz. Kontakty Základní škola Mgr. Petr Kruliš, ředitel školy tel.: 482 723 191 mail: skolachotyne@seznam. Zpravodaj 2 09/2011 Základní škola a Mateřská škola Chotyně, příspěvková organizace Chotyně 79, 463 34 Hrádek nad Nisou www.skolachotyne.cz Kontakty Základní škola Mgr. Petr Kruliš, ředitel školy tel.:

Více

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou:

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou: V pondělí 3. října 2016 v 11 hodin proběhlo v Galerii výtvarného umění v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení výherců výtvarné soutěže Karel IV. očima dětí. A zároveň byla tak zahájena výstava k této

Více

Vás kamarád ve volném case

Vás kamarád ve volném case Vás kamarád ve volném case ˇ ˇ Nabídka kroužků www.ddmsikula.cz tel.: 572 551 347 Uherské Hradiště Purkyňova 494 2015/2016 Společensko-vědní oddělení Zuzana Šoustková tel.: 605 203 063 zuzana.soustkova@ddmsikula.cz

Více

SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ INFORMACE / PROGRAM

SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ INFORMACE / PROGRAM INFORMACE / PROGRAM Termín konání: 14. 7. 16. 7. 2017 Místo: fotbalové hřiště Červené Janovice Cíl akce: - sportovní setkání družstev z obcí regionu a tělocvičných jednot Župy Tyršovy - oslavy 50 let fotbalového

Více

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa žadatel IČ účel požadovaná částka v Kč Mateřská škola Sovička, Česká Lípa, Antonína Sovy 1740, PO Mateřská škola Pastelka, Česká Lípa, Svárovská

Více

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková 4 Březen / duben 2009 Naši milí čtenáři! Po delší odmlce vás znovu všechny vítám na stránkách školního časopisu Školáček. Je vidět, že se vám časopis zalíbil, neboť si jej chodíte stále víc a víc půjčovat.

Více

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 -----------------------------------------------

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- Milí příznivci Vesny, čas neúprosně běží jako voda. Ani jsme se

Více

Říjen v naší mateřské škole. PROCHÁZKA LESEM S MUZIKOU aneb muzika hrou

Říjen v naší mateřské škole. PROCHÁZKA LESEM S MUZIKOU aneb muzika hrou Říjen v naší mateřské škole Druhý měsíc tohoto školního roku nám přinesl mnoho nezapomenutelných zážitků. Naši předškoláci zúčastnili 3. ročníku "Vítání nových občánků", na kterém přivítali své zatím ještě

Více

Výroční zpráva DDM školní rok 2015/2016

Výroční zpráva DDM školní rok 2015/2016 Dům dětí a mládeže Uherský Ostroh, příspěvková organizace, Nám. Sv. Ondřeje 47, 687 24 Uherský Ostroh tel.: 572 591 123, mob.: 602 732 734 e-mail: reditelka@ddmpastelka.cz, www.ddmpastelka.cz Výroční zpráva

Více

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014 PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014 PRO RODIČE A DĚTI V AZYLOVÉM DOMĚ, NA LIŠČINĚ 2, OSTRAVA HRUŠOV 15. 1. 2014 SOUTĚŽNÍ ODPOLEDNE VE SPOLEČENSKÝCH HRÁCH Děti s rodiči a se zaměstnanci Azylového domu strávili příjemné

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Převzetí Domova sv. Moniky

Převzetí Domova sv. Moniky KRONIKA 2008 Převzetí Domova sv. Moniky 1. 1. 2008 jsme převzali od Centra zdravotních a sociálních služeb města Liberce Domov pro matky s dětmi v tísni, který dostal jméno Domov sv. Moniky. Maškarní karneval

Více

Noc s Andersenem 2019 v Městské knihovně a informačním centru Hradec nad Moravicí [1]

Noc s Andersenem 2019 v Městské knihovně a informačním centru Hradec nad Moravicí [1] Noc s Andersenem 2019 v Městské knihovně a informačním centru Hradec nad Moravicí [1] Autor: BEYEROVÁ, Markéta [2] Číslo: 2019, ročník 28, číslo 1 [3] Rubrika: Celostátní akce [4] Klíčová slova: děti [5],

Více

Český bezudidlový spolek spolu s Farma Vysoká, Chrastava Mistrovství České republiky v bezudidlovém jezdectví

Český bezudidlový spolek spolu s Farma Vysoká, Chrastava Mistrovství České republiky v bezudidlovém jezdectví 1. Základní parametry 1.1. Základní informace Přihláška na akci sekretar@bezudidlovyspolek.cz 1.1.1. Kategorie akce: Oficiální závody 1.1.2. Název akce: Mistroství České republiky v bezudidlovém jezdectví

Více

Mateřské centrum slaví 2 roky

Mateřské centrum slaví 2 roky Mateřské centrum slaví 2 roky ohlédnutí za loňským rokem Mateřské centrum svou činností a programem zaměřeným na ty nejmenší rozvíjí a podporuje jejich psychomotorický vývoj řečové dovednosti jemnou motoriku

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

Připravili jsme praktickou burzu letního oblečení pro děti i rodiče v Azylovém domě.

Připravili jsme praktickou burzu letního oblečení pro děti i rodiče v Azylovém domě. 13.7. 2012 Burza oblečení Připravili jsme praktickou burzu letního oblečení pro děti i rodiče v Azylovém domě. 17.7.2012 Setkání s paní psycholožkou a individuálně jim pomohla s jiným pohledem na problémy,

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků.

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. 1. září 2011 Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. Den bezpečnosti Zumba Ekocentrum Čapí hnízdo Dne 21. září 2011 byly čtvrté třídy na exkurzi v Ekocentru Čapí hnízdo. Hlavní

Více

Velíšskej přespolňák

Velíšskej přespolňák Velíšskej přespolňák 2. ročník sobota 25. června 2016 Termín: sobota 25. června 2016 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí Veliš a dalšími

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Sobota 1.7.2017 15:00 17:00 LÁZEŇSKÝ JARMARK, HUDEBNÍ HALA, VIZ PLAKÁT Neděle

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM KVĚTEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM KVĚTEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM KVĚTEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Pondělí 1.5.2017 STÁTNÍ SVÁTEK 13:30 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz Středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris počítače příroda Zážitek hudba Zábava Semináře tanec ekologie Tábory zpěv sport

Více

O rtyňskou zvonici 2014

O rtyňskou zvonici 2014 Dovolujeme si Vás pozvat na šestý ročník taneční přehlídky O rtyňskou zvonici 2014 Druh soutěže: nepostupová přehlídka AMATÉRSKÝCH kroužků a dětských kolektivů v tancích lidových, moderních, společenských,

Více

S nordic walking holí vydej se do okolí

S nordic walking holí vydej se do okolí Název akce EXTREME NORDIC WALKING MARATON 2013 Projekt spolupráce 12/017/4210a/672/000048 Datum a 28.9.2013, Bystřice pod Hostýnem - Lázně místo Partnerské MAS KMAS: MAS Podhostýnska, o. s. PMAS: O. s.

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Duben - SBÍRÁNÍ ODPADKŮ NA REVÍRU 411170 JEZERO ANEB JARNÍ ÚKLID OBCE Na tuto akci se sešel RK téměř v plném počtu a někteří z nich si

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Dům dětí a mládeže v Třeboni

Dům dětí a mládeže v Třeboni NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2017/2018 zápis do kroužků od 4. 9. 2017 Dům dětí a mládeže v Třeboni Kontakty: augstenova@ddmjh.cz, tel.: 384 722 319, Augstenová 606 024 042, Přibylová 606 600

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Květen červen 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna od května pouze za nepříznivého

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015 2. ročník taneční a sportovní soutěže hobby týmů Termín: neděle 6. 12. 2015, 8,00 18,00 Místo: Organizátor: Sportovní hala TJ Sokol, Sokolovská 122c, 586 02 Jihlava Taneční studio ESSI ve spolupráci s

Více

Zpravodaj města Cvikova březen 2019 ODBOR KULTURY VYSOKÁ HRA FOTOGRAFIE Z AKCÍ MĚSTA Mistrně sehraný tým povodníků se snaží o velkolepý podvod, který jim už několikrát vyšel. Točí se tu velké peníze,velké

Více

ročník 1. číslo 1 zima 2016 vydává: Základní škola a Mateřská škola Vinařice, okres Kladno

ročník 1. číslo 1 zima 2016 vydává: Základní škola a Mateřská škola Vinařice, okres Kladno ročník 1. číslo 1 zima 2016 vydává: Základní škola a Mateřská škola Vinařice, okres Kladno Vážení čtenáři a příznivci naší školy, naše škola začíná vydávat nový školní časopis. Bude vycházet 4x ročně a

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Listopad 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : 2. sportovně zábavné odpoledne...1 Vůně koření...2 Návštěva DDM Duchcov.....3

Více