Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Renault MASTER

2

3 Široký výběr variant Renault MASTER je výkonný, úsporný, bezpečný a nyní ještě praktičtější. Jeho motory a řada inovativních řešení vám výrazně usnadní každodenní práci. Bohatá nabídka zahrnující více než 150 různých variant, včetně furgonu délky L4 se zadním pohonem, umožňuje mimořádně široký výběr. Design masky chladiče dokonale vyjadřuje charakter Renault MASTER: větší rozměry a robustnost jsou příslibem splnění všech vašich očekávání!

4 Skutečné pracoviště Možnost regulace polohy za volantem, ergonomicky rozmístěné ovládací prvky, velký počet snadno přístupných úložných prostor a optimální výhled kabina Renaultu MASTER je profesionální, prostorná, světlá a pohodlná. Nabízí vynikající pracovní podmínky a díky výkonné klimatizaci a optimalizovanému odhlučnění zaručuje také příjemnou a pohodlnou jízdu. Během stání poslouží jako kancelář: otočný stolek, na který si můžete položit notebook nebo dokumenty, pult umožňující pohodlné vyplňování formulářů a mnoho úložných prostor, v nichž jsou předměty každodenního použití při jízdě zabezpečeny proti posunutí a zároveň jsou stále po ruce.

5

6 Praktický a všestranný Renault MASTER nabízí řadu praktických technologií pro usnadnění běžných činností. Zpětné zrcátko Wide View je užitečné zejména na křižovatkách. Toto zrcátko umístěné ve sluneční cloně spolujezdce vykrývá mrtvý úhel a zvyšuje tak bezpečnost jízdy. Zrcátko rozšiřuje výhled na pravou stranu vedle vozidla. Parkovací senzory nebo kamera signalizují nebo zobrazují překážky za vozidlem a usnadňují tak couvání. Pokročilý multimediální systém R-LINK nabízí přístup k funkcím, které byly doposud vyhrazeny pouze přenosným zařízením. Najdete zde vše, co potřebujete: velký dotykový displej, moderní rozhraní, audiosystém, navigaci s live službami, Bluetooth, vstupy USB a Jack.

7

8 Řada možností přestaveb Pokud vaše potřeby převyšují možnosti verzí dodávaných přímo z výroby nevadí - ve spolupráci s lokálními dodavateli přestaveb jsme schopni navrhnout ideální řešení na míru. MASTER je skvělým základem například pro chladící vestavbu, mobilní dílnu či valníkové nástavby - záleží jen vás. Naši partneři prochází přísným procesem certifikace a je tak zajištěna kvalita provedených úprav i nulový vliv na záruku samotného vozidla.

9

10 Přeprava osob Pohodlný a zároveň kompaktní MASTER Bus je dokonalým vozem pro převoz 17 osob (16 pasažérů + řidič) v komfortních podmínkách. Zajišťuje pohodlí pro všechny pasažéry v městském provozu i při jízdě mimo město. Dostatek prostoru pro nohy i nad hlavou, zavazadlové police po celé délce vozu, individuální osvětlení a klimatizace a volitelně také ohřívaná sedadla pasažérů. v MASTER Busu všichni cestují pohodlně. Hladká podlaha se snadno čistí a udržuje. MASTER Bus je dostupný v motorizacích dci 145 a dci 165.

11

12 PŘEDNÍ POHON L1 2,58 m PŘEDNÍ POHON L2 3,08 m PŘEDNÍ-ZADNÍ POHON L3 3,73 m ZADNÍ POHON L4 4,38 m

13 Renault MASTER Nabízí výběr ze čtyř motorů. Inovační technologie Twin Turbo umožňuje snížit spotřebu na 6,8 l/100 km*. Tento motor patří k nejúspornějším pohonným jednotkám v této kategorii. * Pro variantu furgon L2H2 dci 145. Výše spotřeby paliva a emisí CO 2 byla stanovena podle standardní metody měření uvedené v platných předpisech o homologaci vozidel.

14

15 Twin Turbo, dvojitá účinnost Renault MASTER nabízí zdařilou kombinaci snížení spotřeby a emisí CO 2 s ještě lepšími výkony. Díky technologii Twin Turbo jsou nové motory Energy dci 145 a Energy dci 170 silnější a zároveň úspornější spotřebují až o 1,5 l/100 km méně*. kw 120 kw 140 Energy dci 145 Energy dci 170 Nm ot./min 400 Nm Výběr ze čtyř motorů Renault MASTER disponuje bohatší nabídkou pohonných jednotek, ze které si každý uživatel snadno vybere motor odpovídající jeho potřebám. Tato nabídka zahrnuje: dva motory dci: 110 a 130, s vylepšenými dynamickými vlastnostmi, dva motory Energy dci: 145 a 170**. Technologie Twin Turbo nabízí vyšší točivý moment při nízkých otáčkách a vyšší výkon a zároveň umožňuje snížit spotřebu, která nyní činí pouhých 6,8 l/100 km***. Oba nové motory Energy jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, jako jsou systémy Stop&Start a ESM (Energy Smart Management, tedy systém rekuperace brzdné energie). Euro 6 a AdBlue Renault MASTER nabízí řadu motorů, které splňují normu Euro 6 a jsou vybaveny systémem katalytické redukce SCR (z anglického Selective Catalytic Reduction). Účelem tohoto systému je maximální snížení emisí oxidů dusíku NOx díky přípravku AdBlue, který se v současné době používá v nákladních vozidlech a je běžně dostupný na čerpacích stanicích. AdBlue je netoxický a nehořlavý roztok na bázi vody, který je vstřikován do výfukového systému. Výrazně snižuje emise nečistot a nesnižuje výkonnost motorů. Přednosti technologie Twin Turbo Technologie Twin Turbo umožňuje ve vznětovém motoru spojit vysoký točivý moment při nízkých otáčkách s vysokým výkonem při vysokých otáčkách a díky tomu je zárukou skvělých jízdních prožitků. Systém se skládá ze dvou turbodmychadel řazených za sebou: první turbodmychadlo s nízkou setrvačností zajišťuje vysoký točivý moment již při nízkých otáčkách a umožňuje tak rychlou odezvu motoru při rozjezdu z místa a při změně rychlostních stupňů, druhé turbodmychadlo se zapojuje do hry při vyšších otáčkách a umožňuje bezproblémové dosažení vysokého výkonu a zajišťuje stabilní a rovnoměrné zrychlování. Díky tomuto systému motor vždy běží v otáčkách zajišťujících optimálním výkon, což umožňuje dosáhnout snížení spotřeby a emisí CO 2 a optimální výkonnosti. * Porovnání verze s motorem Energy dci 170 se systémem Stop&Start a verzí dci 150 předchozí generace. Spotřeba paliva a emise CO 2 jsou uvedeny v souladu s platnými předpisy. ** Energy dci 170 pro varianty s předním pohonem, Energy dci 165 pro varianty se zadním pohonem. *** Pro variantu furgon L2H2 dci 145. Spotřeba paliva a emise CO 2 jsou uvedeny v souladu s platnými předpisy ot./min Točivý moment (Nm) Výkon (kw)

16 Optimální přepravní možnosti Díky čtyřem délkám a třem výškám nabízí Renault MASTER nákladový prostor o objemu 8 až 22 metrů krychlových. Renault MASTER dostupný ve čtyřech délkách a třech výškách je skutečně všestranný dodávkový vůz. Nabízí 12 variant objemu nákladového prostoru v rozmezí 8 až 12 metrů krychlových. Díky řadě inovací vám Renault MASTER usnadní každodenní práci. Nabídka zahrnující více než 150 variant zaručuje široké možnosti výběru a byla rozšířena o novou variantu L4 s jednoduchou zadní nápravou. Nákladový prostor je oproti variantě s dvojitými koly o 30 cm širší a umožňuje tak naložit 5 europalet. Renault MASTER se přizpůsobí vašim potřebám. L2H2 s předním pohonem

17 Europalety vítány Snadné nakládání a vykládání díky optimalizovanému přístupu. Mezi podběhy zadních kol činí maximální šířka 1,38 m (náprava s jednomontáží), otvor bočních dveří 1,27 m, zadní dveře s úhlem otevření 180 a 270. Renault MASTER s předním pohonem Vám umožní převážet 4 europalety, verze se zadním pohonem až 5 europalet. L4 zadní pohon, jednoduchá náprava L2 přední pohon, jednoduchá náprava

18 Bezpečnost na nejvyšší úrovni Není nic důležitějšího než možnost pracovat v naprosto bezpečných podmínkách. Konstruktéři Renault MASTER jsou si této skutečnosti dobře vědomi jeho asistenční systémy jsou jako nikdy předtím. Vůz je vybaven novým systémem ESC s funkcí Extended Grip, která zajišťuje optimální přenos síly motoru, asistenci při rozjezdu do kopce a stabilizaci jízdní dráhy přívěsu. Zpětné zrcátko Wide View zaručuje lepší výhled dozadu. Ochrana Součástí základní výbavy Renault MASTER je airbag řidiče a airbag spolujezdce, boční airbagy jsou dostupné jako volitelná výbava. Boční sedadla v první řadě jsou vybavena bezpečnostním pásem s možností regulace výšky. Parkovací senzory Vyhněte se nepříjemným překvapením. Parkovací senzory vás při manévrování budou varovat před potenciálními překážkami zvukovými signály se zvyšující se frekvencí.

19 Systém ESC nové generace Pro vaši bezpečnost je každý vůz Renault MASTER vybaven systémem ESC nejnovější generace, který je součástí základní výbavy. Tento systém je navíc doplněn o 3 funkce nezbytné při každodenní práci. Funkce Extended Grip zlepšuje přilnavost vozu na problematických površích, jako jsou písek, bláto či sníh. Asistent rozjezdu do kopce umožňuje snadný rozjezd do svahu, a to i při plném zatížení. Systém stabilizace přívěsu registruje a zaznamenává vychýlení přívěsu z normální jízdní dráhy. Pevná přídavná světla do zatáček Zvětšují šířku osvětleného zorného pole řidiče při průjezdu zatáčkou. Asistent pro rozjezd do kopce Při sklonu svahu vyšším než 3 % Renault MASTER automaticky na 2 vteřiny aktivuje brzdu, aby byl rozjezd do kopce bezpečný. To je praktické, zejména při plném naložení.

20 Barvy karosérie Bílá Glacier (389) Modrá (423) Modrá Orbity (489) Tmavě modrá (RNQ) Oranžová (031) Červená Carmen (719) Citronově žlutá (396) Šedomodrá (J47) Hvězdný prach (KNH) Černá Nacré (676) Laky Šedomodrý (J47), Hvězdný prach (KNH) a Černá Nacré (676) jsou metalické laky dostupné za příplatek.

21 Disky, pneumatiky a potahy Disky kol Mini disky U variant s předním a zadním pohonem s jednoduchou nápravou pro stupně výbavy Business a Cool. Pneumatiky Klasické disky Standardní výbava verze autobus s předním náhonem pro stupeň výbavy Cool. Hliníkové disky 16 Volitelná výbava verze autobus s předním náhonem pro stupeň výbavy Cool. LETNÍ PNEUMATIKY FWD RWD DMC / typ zadních kol 2,8 t 3,3 t 3,5 t JM DM Kola R16C R16C R16C Pneumatiky 215/65 225/65 Twinturbo 225/65 235/65 195/75 Značka Pneumatiky 225/65 Michelin Michelin Continental Agilis Agilis CVC 200 Třída přilnavosti za mokra Twin Turbo 225/65 235/65 195/75 B A Třída spotřeby paliva B B B C C B Hlučnost (db) FWD přední pohon; RWD zadní pohon; JM jednoduchá montáž; DM dvoumontáž CELOROČNÍ PNEUMATIKY FWD RWD DMC / typ zadních kol 3,3 t i 3,5 t JM DM Kola R16C R16 C R16 C Pneumatiky 225/65 235/65 235/65 195/75 Značka Continental Goodyear Continental Goodyear Goodyear All Season Cargo Vector All Season Cargo Vector Cargo Vector Třída přilnavosti za mokra B C B C C Třída spotřeby paliva E E E E F Hlučnost (db) Potahy KALEIDO FUNAIA BUSINESS (všechny varianty kromě furgonu dvoukabiny) BUSINESS (furgon dvoukabina) - COOL (všechny varianty kromě furgonu dvoukabiny) COOL (furgon dvoukabina) - Látkové potahy Kaleido v tmavě grafitové barvě Látkové potahy Funaia v tmavě grafitové, tmavě modré a oranžové barvě Verze s volitelným mechanicky odpruženým sedadlem řidiče jsou standardně vybaveny potahy Kaleido.

22 Rozměry Furgon s předním pohonem H3 H2 H1 L1H L1H L2H L3H L2H L3H L L2 L / HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ Maximální zatížení (kg) Objem nákladového prostoru (m 3 ) DMC 2,8 t DMC 3,3 t DMC 3,5 t L1H1 8, L1H2 9, Maximální zatížení přední nápravy (kg) Maximální zatížení zadní nápravy (kg) Maximální hmotnost brzděného/nebrzděného přívěsu (kg) 2500 / 750 Průměr otáčení stopový (m) 12,0 Průměr otáčení obrysový (m) 12,5 Maximální zatížení (kg) Objem nákladového prostoru (m 3 ) DMC 3,3 t DMC 3,5 t L2H2 10, L2H3 12, Maximální zatížení přední nápravy (kg) Maximální zatížení zadní nápravy (kg) Maximální hmotnost brzděného/nebrzděného přívěsu (kg) 2500 / 750 Průměr otáčení stopový (m) 13,6 Průměr otáčení obrysový (m) 14,1 VNITŘNÍ ROZMĚRY L1H1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 L3H3 Nákladový prostor Užitečná délka Užitečná délka ve výšce 1,1 m Užitečná šířka 1765 Šířka mezi podběhy kol 1380 Užitečná výška Posuvné boční dveře Šířka Výška Zadní dveře Šířka (ve výšce 169 mm od podlahy) 1580 Výška vstupu do nákladového prostoru Výška prahu nákladového prostoru min. 546 max. 564 min. 544 max. 563 min. 545 max. 562 min. 543 max. 560 min. 543 max. 557 min. 542 max. 555 Minimální světlá výška Údaje v mm. Maximální zatížení (kg) Objem nákladového prostoru (m 3 ) DMC 3,5 t L3H2 13, L3H3 14, Maximální zatížení přední nápravy (kg) 1850 Maximální zatížení zadní nápravy (kg) 2100 Maximální hmotnost brzděného/nebrzděného přívěsu (kg) 2500 / 750 Průměr otáčení stopový (m) 15,7 Průměr otáčení obrysový (m) 16,2 Uvedené zatížení platí pro základní variantu bez volitelné výbavy a může se lišit v závislosti na specifikaci vozidla. Rozdíly dané variantou motoru a specifikací mohou dosahovat až 330 kg.

23 Furgon se zadním pohonem H3 H2 L3H L3H2 2549* L4H2 2557* L3H L3H3 2815* L4H3 2808* L3 L / 1612* 1750 / * Zdvojená náprava (DM). HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ Maximální zatížení (kg) Objem nákladového prostoru (m 3 ) DMC 3,5 t DMC 4,5 t DMC 3,5 t JM DM DM L3H2 12, L3H3 14, L4H2 14, L4H3 17, Maximální zatížení přední nápravy (kg) 1850 Maximální zatížení zadní nápravy (kg) Maximální hmotnost brzděného/nebrzděného přívěsu (kg) 2500 / / 750 Průměr otáčení stopový (m) L3: 13,6 / L4: 15,7 Průměr otáčení obrysový (m) L3: 14,1 / L4: 16,2 Uvedené zatížení platí pro základní variantu bez volitelné výbavy a může se lišit v závislosti na specifikaci vozidla. Rozdíly dané variantou motoru a specifikací mohou dosahovat až 330 kg. JM jednoduchá náprava DM zdvojená náprava VNITŘNÍ ROZMĚRY L3H2 JM L3H2 DM L3H3 JM L3H3 DM L4H2 JM L4H2 DM L4H3 JM L4H3 DM Nákladový prostor Užitečná délka Užitečná délka ve výšce 1,1 m Užitečná šířka 1765 Šířka mezi podběhy kol Užitečná výška Posuvné boční dveře Šířka 1270 Výška 1684 Zadní dveře Šířka (ve výšce 169 mm od podlahy) 1580 Výška vstupu do nákladového prostoru 1724 Výška prahu nákladového prostoru min. 674 min. 706 min. 672 min. 704 min. 700 min. 701 min. 700 min. 700 max. 696 max. 724 max. 694 max. 723 max. 715 max. 717 max. 715 max. 715 Minimální světlá výška Údaje v mm.

24 Rozměry Furgon dvoukabina PŘEDNÍ POHON H2 H1 L1H L1H L2H L3H L L2 L / ZADNÍ POHON H2 L3H L3H2 2556* L / 1612* 1750 / * Náprava s dvoumontáží (DM). HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ Maximální zatížení (kg) Objem nákladového MMAC DMC 3,3 t DMC 3,5 t DMC 4,5 t prostoru (m 3 ) L1H1 FWD ,0 L1H2 FWD ,3 L2H2 FWD ,9 L3H2 FWD ,0 L3H2 RWD-JM ,3 L3H2 RWD-DM ,3 Uvedené zatížení platí pro základní variantu bez volitelné výbavy a může se lišit v závislosti na specifikaci vozidla. Rozdíly dané variantou motoru a specifikací mohou dosahovat až 330 kg. FWD přední pohon RWD zadní pohon JM jednoduchá náprava DM zdvojená náprava VNITŘNÍ ROZMĚRY FWD RWD L1H1 L1H2 L2H2 L3H2 L3H2 JM L3H2 DM Nákladový prostor Užitečná délka ve výšce 0,4 m Užitečná délka ve výšce 1,0 m Užitečná šířka 1765 Šířka mezi podběhy kol Užitečná výška Posuvné boční dveře Šířka Výška Zadní dveře Šířka (ve výšce 169 mm od podlahy) 1580 Výška vstupu do nákladového prostoru Výška prahu nákladového prostoru min. 546 maks. 564 min. 544 maks. 563 min. 545 maks. 562 min. 543 maks. 557 min. 674 maks. 696 min. 706 maks. 724 Minimální světlá výška Údaje v mm.

25 Skříňová nástavba PŘEDNÍ POHON H L3 20 m / ZADNÍ POHON H L3 20 m * 1968* * 6862* * 7142* * * L4* 20 m 3 L4* 22 m / 1612* 1750 / * Náprava s dvoumontáží (DM). HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ Maximální zatížení (kg) Objem nákladového MMAC DMC 3,5 t prostoru (m 3 ) L3 FWD 20 m ,3 L3 RWD-JM 20 m ,3 L4 RWD-DM 20 m ,3 L4 RWD-DM 22 m ,7 Uvedené zatížení platí pro základní variantu bez volitelné výbavy a může se lišit v závislosti na specifikaci vozidla. Rozdíly dané variantou motoru a specifikací mohou dosahovat až 330 kg. FWD přední pohon RWD zadní pohon JM jednoduchá náprava DM zdvojená náprava VNITŘNÍ ROZMĚRY JM / DM L3 20 m 3 L4 20 m 3 L4 22 m 3 Skříňová nástavba Užitečná délka Užitečná šířka 2150 Užitečná výška 2200 Zadní dveře Šířka (ve výšce 169 mm od podlahy) 2105 Výška vstupu do nákladového prostoru 2165 Údaje v mm.

26 Rozměry Sklopný valník H1 H1 L3H L2H L L / H1 H1 L3H L3H1* 2400 L2H L2H1* L2** L3*** 1750 / 1612* 1750 / * Náprava s dvoumontáží (DM). ** Náprava s jednomontáží (JM) nebo dvoumontáží (DM). *** Náprava s jednomontáží (JM). HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ VALNÍK VALNÍK DVOUKABINA Maximální zatížení (kg) DMC 3,5 t DMC 3,5 t DMC 3,5 t DMC 4,5 t L2 FWD L2 RWD-JM L2 RWD-DM L3 FWD L3 RWD-DM ROZMĚRY VALNÍKU VALNÍK L2 DVOUKABINA L3 FWD RWD-JM RWD-DM FWD RWD-DM Celková délka Šířka 2040 Výška 400 Europalety Maximální výška zadního nákladového prahu Toušťka bočnice: 20 mm, tloušťka základny valníku: 2,5 mm. Údaje v mm.

27 Valník s demontovaltelnými bočnicemi H1 H L2H L3H L2H L3H L2 L L2 L / H1 H L2H L3H L3H1* 2375 L4H L2H L2H1* 2375 L3H L3H1* 2375 L4H L2/L2* L L3 L3* L3 L3* L4* L4* 1750 / 1612* 1750 / * Náprava s dvoumontáží (DM). HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ VALNÍK VALNÍK DVOUKABINA Maximální zatížení (kg) DMC 3,5 t DMC 3,5 t DMC 3,5 t DMC 4,5 t L2 FWD L2 RWD-JM L3 FWD L3 RWD-JM L3 RWD-DM L4 RWD-DM ROZMĚRY VALNÍKU VALNÍK VALNÍK DVOUKABINA L2 L3 L4 L2 L3 L4 FWD RWD-JM RWD-DM FWD RWD-JM RWD-DM RWD-DM FWD RWD-JM FWD RWD-JM RWD-DM RWD-DM Celková délka Šířka 2040 Výška 400 Europalety Tloušťka bočnice: 20 mm, tloušťka základny valníku: 3 mm. Údaje v mm.

28 Rozměry Podvozek s kabinou L2H L3H L2H L3H H2 H Podvozek s kabinou L2H2-L3H2 1941,7 L2H1-L3H1 1747, L2 L / HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ DMC 3,5 t L2H1 L2H2 L3H1 L3H2 Maximální zatížení (kg) Maximální zatížení přední nápravy (kg) 1850 Maximální zatížení zadní nápravy (kg) 2100 Maximální hmotnost brzděného/nebrzděného přívěsu (kg) 2500 / 750 Průměr otáčení stopový (m) 13,6 15,7 Průměr otáčení obrysový (m) 14,1 16,2 Uvedené zatížení platí pro základní variantu bez volitelné výbavy a může se lišit v závislosti na specifikaci vozidla. Rozdíly dané variantou motoru a specifikací mohou dosahovat až 330 kg. FWD přední pohon JM jednomontáž ROZMĚRY DMC 3,5 t L2H1 L2H2 L3H1 L3H2 Nákladový prostor Maximální délka karosovaného vozidla Karosovatelná délka (min. /max.) 3091 / / / / 4632 Maximální karosovatelná šířka se standardními/ prodlouženými zpětnými 2170 / 2350 Šířka s prodlouženými zpětnými zrcátky 2654 Výška prahu nákladového prostoru min. 581 min. 581 min. 579 max. 585 max. 584 max. 583 Minimální světlá výška 166 Údaje v mm. PŘEDNÍ POHON H1 L2H L3H VARIANTY SE ZADNÍM POHONEM L2 L / HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ PODVOZEK S KABINOU Délka / náprava FWD RWD L2 L3 L2 JM L2 DM L3 JM L3 DM L3 DM L4 DM L4 DM DMC 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 4,5 t 3,5 t 4,5 t Maximální zatížení (kg) Maximální zatížení přední nápravy (kg) 1850 Maximální zatížení zadní nápravy (kg) Maximální hmotnost 3000 / 2500 / brzděného/nebrzděného 2500 / přívěsu (kg) 3000 / 750 Průměr otáčení stopový (m) 13,6 15,7 13,6 15,7 Průměr otáčení obrysový (m) 14,1 16,2 14,1 16,2 H L2RS 2284 L2RJ 2284 L3RS 2276 L3RJ 2283 L4RJ L L2* L L3* 6843 L4* * Náprava s dvoumontáží (DM) / 1612* 1750 / ROZMĚRY (mm) Délka / náprava FWD RWD L2 L3 L2 JM L2 DM L3 JM L3 DM L4 DM Maximální délka karosovaného vozidla Karosovatelná délka (min. /max.) 3184 / / / / / / / 5470 Výška prahu podélníku (min. /max.) 735 / / / / / / / 789 Maximální karosovatelná šířka se standardními/prodlouženými 2170 / 2350 zpětnými zrcátky Šířka s prodlouženými zpětnými zrcátky 2654 Minimální světlá výška 166 Údaje v mm.

29 Podvozek s dvoukabinou PŘEDNÍ POHON H L2H L3H L2 L / ZADNÍ POHON H L2H L3H L3H1* 2301 L4H1* L L3 L3* L4* 1750 / 1612* 1750 / * Náprava s dvoumontáží (DM). HMOTNOSTI A ZATÍŽENÍ PODVOZEK S DVOUKABINOU Délka / náprava FWD RWD L2 L3 L2 JM L3 JM L3 DM L3 DM L4 DM L4 DM DMC 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 4,5 t 3,5 t 4,5 t Maximální zatížení (kg) Maximální zatížení přední nápravy (kg) 1850 Maximální zatížení zadní nápravy (kg) Maximální hmotnost brzděného/ nebrzděného přívěsu (kg) 2500 / / 750 Průměr otáčení stopový (m) 13,6 15,7 13,6 15,7 13,6 15,7 Průměr otáčení obrysový (m) 14,1 16,2 14,1 16,2 14,1 16,2 Uvedené zatížení platí pro základní variantu bez volitelné výbavy a může se lišit v závislosti na specifikaci vozidla. Rozdíly dané variantou motoru a specifikací mohou dosahovat až 330 kg. ROZMĚRY (mm) Délka / náprava FWD RWD L2 L3 L2 JM L3 JM L3 DM L4 DM Maximální délka karosovaného vozidla Karosovatelná délka (min. /max.) 2434 / 3084 / 2434 / 3084 / 2985 / 3635 / Výška prahu podélníku (min. /max.) 727 / / / / / / 781 Maximální karosovatelná šířka se standardními/ prodlouženými zpětnými zrcátky 2170 / 2350 Šířka s prodlouženými zpětnými zrcátky 2654 Minimální světlá výška Autobus H2 L3H MÍSTNÝ MASTER BUS L3H2 3,9 t (3,87 t) Maximální zatížení 1323 Šířka bočních dveří 1780 Výška bočních dveří 1270 Výška zadních dveří L3

30 Komfort a technologie Snadno dostupný USB port umístěný v horní části přístrojové desky. 2. Přední mlhové světlomety. Vylepšují viditelnost v mlze a za deště. 3. Systém Extended Grip se systémem ESC. Dostupný v základní výbavě, optimalizuje přilnavost vozu na povrchu, jako je písek, bláto či sníh. 4. Rádio je audiosystém s vestavěným displejem vybavený technologií Bluetooth a USB portem, s možností přehrávat MP3 skladby. 5. Režim Eco-Mode* a systém Start&Stop**. Režim Eco, který lze aktivovat stisknutím jediného tlačítka, přispívá ke snížení spotřeby a emisí CO 2. Ve spolupráci se systémem Start&Stop automaticky vypíná motor při zastavení vozu a opět nastartuje při rozjezdu. 6. Tempomat s omezovačem rychlosti. Umožňuje zvolit stálou rychlost si nastavit maximální rychlost. 7. Manuální klimatizace. Sériově na úrovni Cool. 8. Automatická klimatizace. Umožňuje nastavit požadovanou teplotu, která se zobrazí na displeji. 9. Klíč se třemi tlačítky umožňuje oddělené odemykání a zamykání přední a zadní části vozu. 10. Ovladač centrálního zamykání s funkcí Hands Free. Stačí mít ho při sobě. Umožňuje otevřít dveře vozu stisknutí kličky bez použití klíče * Dostupný pouze u motorů Twin Turbo. ** Dostupný u motorů 110 k,145 k, 165 k a 170 k.

31 Příslušenství Příčné střešní nosiče. Maximální přípustné zatížení činí 46 kg na každý nosič (prodávají se v sadě po 2 kusech). Maximální přípustné zatížení v případě montáže 2 příčných nosičů 89,5 kg, 4 příčných nosičů 181,5 kg (včetně hmotnosti nosičů) Hliníková střešní galerie, manipulační plošina a žebřík. Navrženo speciálně pro Renault MASTER. Je vybavena válcem pro usnadnění nakládání. Žebřík a manipulační plošina z pozinkované oceli rovněž usnadňují umístění nákladu. Střešní galerie (bez plošiny) a žebřík jsou dostupné také v tovární verzi Tažné zařízení. Může být vybaveno klasickým kulovým hákem, tažným třmenem s kulovým hákem či fixní spojkou.

32 Motory 2.3 dci Turbo Diesel Common Rail s přímým vstřikováním Motory dci 110 dci 130 Energy 145 Energy 165 Energy 170 Twin Turbo - - Převodovka mech. 6st. mech. 6st. mech. 6st. mech. 6st. mech. 6st. Palivo diesel diesel diesel diesel diesel Emisní norma Euro 6 Euro 6 / Euro VI Euro 6 / Euro VI Euro VI Euro 6 Zdvihový objem (cm 3 ) Počet válců / ventilů 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 16 Maximální výkon kw (k) 81 (110) 96 (130) 107 (145) 120 (165) 125 (170) Maximální točivý moment (Nm EHS) (Euro 6) / 330 (EuroVI) Pohonu FWD FWD/RWD FWD/RWD RWD* FWD Filtr pevných částic Systém Stop&Start + Energy Smart Management - - Objem palivové nádrže (l) 80 (105 volitelně) 80 (105 volitelně) 80 (105 volitelně) 80 (105 volitelně) 80 (105 volitelně) Výbava BUSINESS Centrální zamykání Elektrické ovládání oken Elektricky nastavitelná zpětná zrcátka Plechová přepážka plná Plechové posuvné dveře vpravo Plechové zadní dveře 180 Airbag řidiče ESP, ASR Rezervní kolo Nádrž 80 l Kryty kol mini COOL (BUSINESS +) Manuální klimatizace Rádio BT CD MP3 Palubní počítač Zpětné zrcátko Wide View Mirror Impulzní ovládání oken Výškově a podélně nastavitelné sedadlo řidiče Pack úložné prostory Plechová přepážka s oknem Kryty kol celoplošné

33 Přední pohon homologace N1 (Euro 6) nákladní vozy nad 3,5 t dci 110 dci 130 Energy 145 Energy 165 Energy 170 SPOTŘEBA PALIVA A EMISE CO 2* Městský provoz (l/100 km) 8,7-9,3 8,7-9,3 7,4-7,9-7,5-7,9 Mimoměstský provoz (l/100 km) 6,9-7,5 6,9-7,5 6,5-7,1-6,6-7,2 Kombinovaný provoz (l/100 km) 7,6-8,2 7,6-8,2 6,8-7,4-6,9-7,5 Emise CO 2 (g/km) Zadní pohon jednomontáž N1 (Euro VI) nákladní vozy nad 3,5 t dci 110 dci 130 Energy 145 Energy 165 Energy 170 SPOTŘEBA PALIVA A EMISE CO 2* Městský provoz (l/100 km) - 9,3-9,5 8,2-8,4 8,2-8,4 - Mimoměstský provoz (l/100 km) - 8,7-8,9 8,1-8,3 8,1-8,3 - Kombinovaný provoz (l/100 km) - 9-9,1 8,2-8,4 8,2-8,4 - Emise CO 2 (g/km) Zadní pohon dvoumontáž N1 (Euro VI) nákladní vozy nad 3,5 t dci 110 dci 130 Energy 145 Energy 165 Energy 170 SPOTŘEBA PALIVA A EMISE CO 2* Městský provoz (l/100 km) - 9,6-9,8 8,5-8,7 8,5-8,7 - Mimoměstský provoz (l/100 km) - 9,2-9,4 8,6-8,8 8,6-8,8 - Kombinovaný provoz (l/100 km) - 9,3-9,5 8,6-8,8 8,6-8,8 - Emise CO 2 (g/km) Zadní pohon dvoumontáž homologace N2 (Euro VI) nákladní vozy nad 3,5 t dci 110 dci 130 Energy 145 Energy 165 Energy 170 SPOTŘEBA PALIVA A EMISE CO 2* Městský provoz (l/100 km) - 9,2-9,3 8,1-8,3 8,1-8,3 - Mimoměstský provoz (l/100 km) - 8,8-8,9 8,2-8,4 8,2-8,4 - Kombinovaný provoz (l/100 km) - 8,9-9,1 8,2-8,4 8,2-8,4 - Emise CO 2 (g/km) FWD = přední pohon RWD = zadní pohon = v základní výbavě - = nedostupné * Výše spotřeby paliva a emisí CO2 byla stanovena podle standardní metody měření uvedené v platných předpisech o homologaci vozidel. Díky metodě měření, která je stejná pro všechny výrobce, je možné srovnávat jednotlivá vozidla. Spotřeba paliva v reálných podmínkách závisí na provozních podmínkách užívání vozidla, výbavě a jízdním stylu řidiče. Pro optimalizaci spalování Vám doporučujeme prostudovat si tipy dostupné na Vozidla Renault jsou recyklována v souladu se zákonem o recyklaci vozidel stažených z provozu a jinými předpisy o ochraně životního prostředí. Demontáž vozidel a jejich opotřebovaných částí je prováděna v souladu s příslušnými předpisy o odpadech. Podrobné informace o požadavcích na ochranu životního prostředí získáte na a u autorizovaných partnerů Renault.

34 Renault Pro+: značka expertů Značka Renault působí na trhu užitkových vozů již více než sto let. Naším cílem je nabídnout firemním klientům na míru přizpůsobená řešení v oblasti, produktů, služeb a obsluhy. Díky tomu jsme od roku 1998 jedničkou na trhu užitkových vozů v Evropě. V průběhu let jsme navázali pevné vztahy s našimi zákazníky odběrateli užitkových vozů. Nyní nadešel čas tyto vztahy ještě více upevnit a zpřehlednit. Proto jsme se rozhodli vytvořit značku Renault Pro+, značku expertů určenou všem uživatelům užitkových vozů.

35 Specializovaná centra Renault Pro+ Díky rozvinuté síti specializovaných center Renault Pro+ jsme schopni našim zákazníkům nabídnout veškerou pomoc a poradenství týkající se produktů, služeb, financování a poprodejního servisu. Každý odborník specializované sítě Renault Pro+ splňuje řadu standardů v oblasti obsluhy: Odborníci v oblasti služeb Specializovaný prodejce užitkových vozů Poradce pro poprodejní servis Usnadněný výběr Expozice kompletní řady užitkových vozidel Zkušební jízdy bez objednání Okamžitá kalkulace Garance mobility Expresní kontroly a diagnostika během hodiny Náhradní vozy

36 Objevte Renault MASTER na master.renault.cz UŽITKOVÉ VOZY RENAULT: JEDNIČKA NA EVROPSKÉM TRHU OD ROKU 1998 Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování svých produktů si společnost Renault Česká republika, a.s. vyhrazuje právo kdykoli modifikovat specifikace i popisovaná a představovaná vozidla. Jednotlivé verze se mohou lišit, některé prvky výbavy nemusí být k dispozici (jako sériové, volitelné nebo jako příslušenství). Některé prvky volitelné výbavy se mohou vylučovat nebo být mezi sebou propojené. Fotografie v této publikaci nemusí přesně odpovídat popisu verze nabízené na českém trhu. Z technických a polygrafických důvodů se mohou barvy reprodukované v této publikaci mírně lišit od skutečných barev karoserie nebo materiálu vnitřního vybavení. Spojte se, prosím, se svým dealerem RENAULT, aby Vám poskytl aktuální informace. Obsah této publikace používá ochrany podle autorského práva. Jakékoli neoprávněné nakládání (zejména užití, reprodukce celé nebo části publikace provedená jakoukoli formou nebo jakýmkoli prostředkem, bez předem uděleného písemného svolení společnosti Renault Česká republika, a.s.) je zakázáno a podléhá sankcím v souladu s platnou právní úpravou. Tato publikace není obchodní nabídkou ve smyslu ustanovení Občanského zákoníku. CZ 12/ R2977 Renault doporučuje Fot.: / / Prodigious Production.

Praktický a všestranný

Praktický a všestranný Renault MASTER Široký výběr variant Renault MASTER je výkonný, úsporný, bezpečný a nyní ještě praktičtější. Jeho motory a řada inovativních řešení vám výrazně usnadní každodenní práci. Bohatá nabídka zahrnující

Více

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Nový Renault MASTER Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Společnost Renault představuje nový Renault MASTER a potvrzuje tím své schopnosti v tomto odvětví. Nový MASTER, nezpochybnitelný zlatý standard

Více

ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k

ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k nový PlOšina Od 401 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S L2H1P3 549 900 584 900 639 900 639

Více

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S nový valník Od 449 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci

Více

COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L3H1P ROZMĚRY 2,3 dci 125 k

COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L3H1P ROZMĚRY 2,3 dci 125 k nový SKLOPNÝ VALNÍK DVOUKABINA Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON H1P3 749 900 804 900 ZADNÍ POHON H1P4 864 900 H1P5

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900 nový SKLOPný valník Od 510 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k S&S 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON P3 699 900 754 900

Více

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k nový furgon už od 318 900 Kč* AKTUÁLNÍ AKCE O O Velmi výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu OO Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

Kompaktní karoserie a prostorný interiér

Kompaktní karoserie a prostorný interiér Dacia Dokker Van Kompaktní karoserie a prostorný interiér Ergonomický interiér s řadou úložných prostor. 3,3 m 3 ložného prostoru ve standardní výbavě. S volitelnou posuvnou mříží* a sedadlem Dacia Easy

Více

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY

Více

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900 nový SKŘÍŇOvÁ nástavba Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m³) PŘEDNÍ POHON L3H1P3 20 749 900 ZADNÍ POHON 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 165

Více

10 3% nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a důmyslný interiér. Zavazadlový prostor 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * 1 nebo 2 v závislosti na verzi. Access NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VYBAVENÍ: Přední

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

renault CAPTUR drive the change

renault CAPTUR drive the change renault CAPTUR LIMITOVANÁ SÉRIE drive the change PŘEKONEJTE LIMITY RENAULT CAPTUR Z LIMITOVANÉ SÉRIE HELLY HANSEN SE NEZASTAVÍ PŘED ŽÁDNOU NOVOU VÝZVOU. SEBEJISTÝ A VYTRVALÝ, V NOVÉ BARVĚ KAROSERIE ČERVENÁ

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S. 2,3 dci 125 k

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S. 2,3 dci 125 k nový furgon dvoukabina Od 412 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m 3 ) MAXIMÁLNÍ UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ (kg) 110 k BUSINESS

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900 Nový trafic furgon od 377 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ MAXI- OBJEM MÁLNÍ NÁKLADOVÉHO UŽITEČNÉ PROSTORU ZATÍŽENÍ (m 3 ) (kg) 90 k BusiNess 115 k 140 k 90 k 115 k cool

Více

MASTER. renault. drive the change. (www.renault.cz)

MASTER. renault. drive the change. (www.renault.cz) NOVÝ renault MASTER DODÁVKOVÉ VOZY RENAULT JSOU EVROPSKOU JEDNIČKOU OD ROKU 1998 (www.renault.cz) Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento

Více

trafic renault nový drive the change www.renault.cz

trafic renault nový drive the change www.renault.cz nový renault trafic www.renault.cz Grafické zpracování MARTEN, spol. s r. o. Realizace Renault ČR, a.s. prosinec 2014 Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali

Více

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON ROZMĚRY MAX. CELKOVÁ HMOTNOST MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) Motorizace BUSINESS COOL 2,3 dci

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON ROZMĚRY MAX. CELKOVÁ HMOTNOST MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) Motorizace BUSINESS COOL 2,3 dci Renault MASTER PODVOZEK, PLOŠINA Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON 2,3 dci 125 572 900 607 900 L2H1P3 3 500 kg 1731 kg 2,3 dci 135 Energy 637 900 2,3 dci 150 Quickshift 662 900

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S nový furgon Od 357 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY Maximální objem nákladového prostoru (m 3 ) MAXIMÁLNÍ UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ (kg) 110 k BUSINESS 125 k ENERGY

Více

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON MOTORIZACE Typ karosérie ROZMĚRY ZADNÍ NÁPRAVA CELKOVÁ HMOTNOST BUSINESS COOL 2,3 dci 125

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON MOTORIZACE Typ karosérie ROZMĚRY ZADNÍ NÁPRAVA CELKOVÁ HMOTNOST BUSINESS COOL 2,3 dci 125 Renault MASTER PODVOZEK, PLOŠINA, VALNÍK 17 LET Č. V EVROPĚ* Nyní získáte zimní pneumatiky** NA VYBRANÉ VOZY. Více na www.renaultbezcekani.cz MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON MOTORIZACE Typ karosérie ROZMĚRY

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

2,3 dci L2H1P kg kg

2,3 dci L2H1P kg kg Renault MASTER PODVOZEK, PLOŠINA EURO 6 18 LET Č. V EVROPĚ 1) MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON rozměry MAX. CELKOVÁ HMOTNOST MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2 Motorizace BUSINESS COOL 2,3 dci 130 602 900 637 900 L2H1P3

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON Renault MASTER PODVOZEK, PLOŠINA, VALNÍK 17 LET Č. V EVROPĚ* Nyní získáte zimní pneumatiky** NA VYBRANÉ VOZY. Více na www.renaultbezcekani.cz MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON Typ karosérie ROZMĚRY ZADNÍ NÁPRAVA

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

Renault MASTER ÚVĚR 103 % již od Kč VYUŽIJTE NABÍDKY

Renault MASTER ÚVĚR 103 % již od Kč VYUŽIJTE NABÍDKY Renault MASTER L1H1P1 8,0 m 3 955 kg L1H1P2 8,0 m 3 1 414 kg L1H1P3 8,0 m 3 1 609 kg MASTER FURGON PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 1) MOTORIZACE BUSINESS COOL 2,3 dci 110 497 900 532 900 2,3 dci 125

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

prodloužená smluvní s předepsanými prohlídkami na 3 roky / km za Kč bez DPH

prodloužená smluvní s předepsanými prohlídkami na 3 roky / km za Kč bez DPH Renault MASTER PODVOZEK, PLOŠINA Zpráva o ojetých vozech za rok 2017 Vítěz své třídy www.gebrauchtwagenreport.com MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON rozměry MAX. CELKOVÁ HMOTNOST MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ Motorizace

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

10 3% nový COMBI/BUS. Od 651 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový COMBI/BUS. Od 651 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový COMBI/BUS Od 651 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) VÝBAVA MOTOR L1H1P1 L1H1P2 L2H2P2 L2H2P3 COMBI 9 MÍST dci 140 S&S 814 900 834 900 884 900 dci 170 S&S 854 900 874 900 894 900 924 900

Více

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE KANGOO EXPRESS A KANGOO EXPRESS MAXI již od 253 900 Kč* 10 3% FINANCOVÁNÍ 16 LET Č. V EVROPĚ 1) OOVÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELU již OD PRVNÍHO VOzU NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Renault TRAFIC Passenger

Renault TRAFIC Passenger Renault TRAFIC Passenger TRAFIC PASSENGER Euro6 VERZE CELKOVÁ HMOTNOST MOTORIZACE BUSINESS COOL COOL COMBI VAN (6 MÍST) Energy 1,6 dci 95 639 900 674 900 644 900 2,7 t Energy 1,6 dci 125 674 900 725 900

Více

2,3 dci ,3 dci 165 Energy L4H1P5 20,3 m kg 2,3 dci L4H1P4 21,7 m kg 2,3 dci 165 Energy

2,3 dci ,3 dci 165 Energy L4H1P5 20,3 m kg 2,3 dci L4H1P4 21,7 m kg 2,3 dci 165 Energy Renault MASTER skříňová nástavba Euro 6 MASTER SKŘÍŇOVÁ NÁSTAVBA PŘEDNÍ POHON VERZE OBJEM NáKLAD. PROSTORU MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 1) MOTORIZACE COOL 19,3 m 3 1 086 kg 2,3 dci 130 799 900 MASTER SKŘÍŇOVÁ

Více

2,3 dci ,3 dci 165 Energy L4H1P5 20,3 m kg 2,3 dci L4H1P4 21,7 m kg 2,3 dci 165 Energy

2,3 dci ,3 dci 165 Energy L4H1P5 20,3 m kg 2,3 dci L4H1P4 21,7 m kg 2,3 dci 165 Energy Renault MASTER skříňová nástavba Euro 6 Zpráva o ojetých vozech za rok 2017 Vítěz své třídy www.gebrauchtwagenreport.com MASTER SKŘÍŇOVÁ NÁSTAVBA PŘEDNÍ POHON VERZE OBJEM NáKLAD. PROSTORU MAX. UŽITEČNÉ

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Příslušenství. Snadno se instalují, lze je doplnit dalším příslušenstvím (např. nosiče lyží, střešní box Dacia či nosičem kol).

Příslušenství. Snadno se instalují, lze je doplnit dalším příslušenstvím (např. nosiče lyží, střešní box Dacia či nosičem kol). Dacia Sandero Příslušenství 1 2 4 1. Originální tažné zařízení Tažné zařízení je vyráběno s důrazem na vysokou odlnost a dlouhodobou spolehlivost. 2. Gumové koberce Sada 4 kusů gumových koberců dokonale

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Renault MASTER Euro 6

Renault MASTER Euro 6 Renault MASTER Euro 6 Zpráva o ojetých vozech za rok 2017 Vítěz své třídy www.gebrauchtwagenreport.com VERZE OBJEM NÁKLAD. PROSTORU L1H1P1 8,0 m 3 873 kg L1H1P2 8,0 m 3 1 368 kg L1H1P3 8,0 m 3 1 563 kg

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Renault kangoo express

Renault kangoo express Renault Kangoo express Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) CENÍK MOTOR BUSINESS COOL COOL MAXI COOL MAXI DVOUKABINA TCe 115 372 900-1,5 dci 7575 372 900 397 900-1,5 dci 90 417 900 447 900 457 900 1,5 dci 110

Více

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900 nový TRAFIC furgon Od 377 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY Maximální MAXIobjem MÁLNÍ nákladového UŽITEČNÉ prostoru ZATÍŽENÍ (m 3 ) (kg) 90 k BUSINESS 115 k 140 k 90 k 115 k COOL Energy

Více

Renault MASTER. Euro 6 SERVIS NA 4 ROKY ZDARMA. již od Kč. MASTER VALNÍK L2H1P3 2,3 dci 130 Business

Renault MASTER. Euro 6 SERVIS NA 4 ROKY ZDARMA. již od Kč. MASTER VALNÍK L2H1P3 2,3 dci 130 Business Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 6 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 419 kg L3H1P3 7 1 348 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 6 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 419 kg L3H1P3 7 1 348 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

2,3 dci ,3 dci 165 Energy L4H1P5 20,3 m kg 2,3 dci L4H1P4 21,7 m kg 2,3 dci 165 Energy

2,3 dci ,3 dci 165 Energy L4H1P5 20,3 m kg 2,3 dci L4H1P4 21,7 m kg 2,3 dci 165 Energy Renault MASTER skříňová nástavba MASTER SKŘÍŇOVÁ NÁSTAVBA PŘEDNÍ POHON VERZE OBJEM NáKLAD. PROSTORU MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 1) MOTORIZACE COOL 19,3 m 3 1 137 kg 2,3 dci 125 757 900 MASTER SKŘÍŇOVÁ NÁSTAVBA

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

MASTER FURGON PŘEDNÍ POHON MOTORIZACE OBJEM ZADNÍ NÁPRAVA CELKOVÁ HMOTNOST BUSINESS COOL. 2,3 dci 150 Quickshift. Energy 2,3 dci 135.

MASTER FURGON PŘEDNÍ POHON MOTORIZACE OBJEM ZADNÍ NÁPRAVA CELKOVÁ HMOTNOST BUSINESS COOL. 2,3 dci 150 Quickshift. Energy 2,3 dci 135. Renault MASTER 17 LET Č. V EVROPĚ* Nyní získáte zimní pneumatiky** NA VYBRANÉ VOZY. Více na www.renaultbezcekani.cz MASTER FURGON PŘEDNÍ POHON 489 900 524 900-549 900 2 800 kg - 604 900-604 900 504 900

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

Renault MASTER Euro 6

Renault MASTER Euro 6 Renault MASTER Euro 6 Zpráva o ojetých vozech za rok 2017 Vítěz své třídy www.gebrauchtwagenreport.com VERZE OBJEM NáKLAD. PROSTORU L1H1P1 8,0 m 3 873 kg L1H1P2 8,0 m 3 1 368 kg L1H1P3 8,0 m 3 1 563 kg

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Platnost ceníku od Uvedené ceny jsou bez DPH )

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Platnost ceníku od Uvedené ceny jsou bez DPH ) Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 6 Zpráva o ojetých vozech za rok 2017 Vítěz své třídy www.gebrauchtwagenreport.com VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 419 kg L3H1P3 7 1 348

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Renault MASTER Euro 6

Renault MASTER Euro 6 Renault MASTER Euro 6 Spolehlivost ojetých vozů 2016 dle studie DEKRA Německo Nejlepší vůz ve své kategorii s nájezdem 0 50 tisíc km www.gebrauchtwagenreport.com Spolehlivost ojetých vozů 2016 dle studie

Více

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK Motor Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 Nyní získáte zimní pneumatiky*

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

Renault Kangoo express

Renault Kangoo express Renault Kangoo express Euro 6 18 LET Č. V EVROPĚ 1) CENÍK MOTOR BUSINESS COOL COOL MAXI COOL MAXI DVOUKABINA TCe 115 S&S Euro6 384 900 1,5 dci 75 S&S Euro6 384 900 409 900 1,5 dci 90 S&S Euro6 429 900

Více

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK KANGOO od 357 900 Kč Výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA Life

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

L1H1P1 3,2 902 519 900 544 900 579 900 554 900 579 900 599 900 614 900 624 900 L1H1P2 3,2 932 559 900 594 900 569 900 594 900 614 900 629 900 639 900

L1H1P1 3,2 902 519 900 544 900 579 900 554 900 579 900 599 900 614 900 624 900 L1H1P2 3,2 932 559 900 594 900 569 900 594 900 614 900 629 900 639 900 nový TRAFIC FURGON DVOUKABINA Od 430 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY Maximální MAXIobjem MÁLNÍ nákladového UŽITEČNÉ prostoru ZATÍŽENÍ (m 3 ) (kg) 90 k BUSINESS 115 k 140 k 90 k 115

Více

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč OOEXKLUZIVNÍ LIMITOVANÁ SÉRIE CLIO R.S. MONACO GP OOLAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM OOR.S. DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH*

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH* ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ Sleva 21% od 284 300Kč * MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor vozu NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor vozu NV200 byl chytře navržen, aby byly

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH kg kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH kg kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST* L1H1 3 000 kg Energy dci 140 823 900 Energy dci 170 863 900 3 300 kg Energy dci 140 843 900 Energy

Více

Renault Kangoo express

Renault Kangoo express Renault Kangoo express CENÍK MOTOR BUSINESS COOL COOL MAXI COOL MAXI DVOUKABINA TCe 115 S&S 384 900 1,5 dci 75 S&S 384 900 409 900 1,5 dci 90 S&S 429 900 459 900 469 900 1,5 dci 110 S&S 449 900 479 900

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

TRAFIC FURGON MOTORIZACE OBJEM CELKOVÁ HMOTNOST BUSINESS COOL dci 90 2 700 kg Twin Turbo dci 140 514 900 544 900 dci 90

TRAFIC FURGON MOTORIZACE OBJEM CELKOVÁ HMOTNOST BUSINESS COOL dci 90 2 700 kg Twin Turbo dci 140 514 900 544 900 dci 90 Renault TRAFIC 17 LET Č. V EVROPĚ* Nyní získáte zimní pneumatiky** NA VYBRANÉ VOZY. Více na www.renaultbezcekani.cz TRAFIC FURGON MOTORIZACE OBJEM CELKOVÁ HMOTNOST BUSINESS COOL 454 900 484 900 479 900

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 288 810 Již od 288 810 Kč MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl chytře navržen tak, aby byly vnitřní rozměry co největší a je tak

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více