POWERsharp revoluční systém v ostření pilového řetězu. JEDNODUŠE A RYCHLE OSTRÝ Nový ostřící systém Ostrý během několika vteřin!!!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POWERsharp revoluční systém v ostření pilového řetězu. JEDNODUŠE A RYCHLE OSTRÝ Nový ostřící systém Ostrý během několika vteřin!!! www.oregonobchod."

Transkript

1 POWERsharp revoluční systém v ostření pilového řetězu. JEDNODUŠE A RYCHLE OSTRÝ Nový ostřící systém Ostrý během několika vteřin!!!

2 A. Co je PowerSharp? PowerSharp je unikátní, patentovaný pilový řetěz a ostřící systém, který dává uživateli možnost naostřit svůj PowerSharp řetez přímo na pile, v průběhu práce, během několika vteřin. Systém PowerSharp systém tvoří čtyři komponenty, které pracují společně, aby poskytly rychlou, jednoduchou a přesnou metodu ostření PowerSharp pilových řetězů. Brusný kámen Pilový řetěz Vodící lišta Ostřící adaptér

3 1. Powersharp řetěz PowerSharp řetěz má unikátní, velice ostré zuby a nízký zpětný vrh ANSI B125.1 a CSA Z62.3 Dlátovité řezací zuby, speciální tvar omezovacích patek a vodících článků umožňuje hladké a efektivní řezání s vynikajícím odvodem pilin. Diamantem potažený srovnávací článek tvaruje a čistí drážku brusného kamene a tím zajišťuje přesné ostření řezacích zubů. Podívejte se na znak diamantu vyražený na každém řezacím zubu řetězu PowerSharp. Pouze originál PowerSharp řetěz může být používán se systémem adaptéru s brusným kamenem PowerSharp. 2. Ostřící kámen Ostřící kámen přesně zapadá drážkami do ostřícího adaptéru. V souladu s životností řetězu by měl být ostřící kámen měněn vždy společně s PowerSharp řetězem!!! 3. PowerSharp vodící lišty Svou nízkou hmotností a snadnou manévrovatelností jsou lišty PowerSharp dokonalou volbou pro tento ostřící systém. Dva otvory u vrcholu lišty pro uchycení ostřícího adaptéru zaručují perfektní pozici mezi ostřeným zubem a ostřícím kamenem. Malý rádius vrcholu lišty snižuje nebezpečí zpětného vrhu. Dostupné ve třech délkách 12, 14 a 16, vhodných pro většinu elektrických a motorových pil. 4. Ostřící jednotka Připevní se na PowerSharp lištu před zahájením ostření.

4 2. Prvotní nákup Čtyři komponenty PowerSharp systému se prvotně pořizují ve dvou samostatných sadách. 1. První sada obsahuje PowerSharp vodící lištu a ostřící adaptér 2. Druhá sada obsahuje PowerSharp pilový řetěz a ostřící kámen 2. Pilový řetěz + ostřící kámen Při prvním nákupu budete potřebovat obě tyto sady. Následně už budete dokupovat pouze sadu pilového řetězu a brusného kamene. Řetěz může být naostřen v průměru 5 až 15krát v závislosti na podmínkách, ve kterých je používán. Po získání praxe lze v některých případech ostřit až 20-krát. 1. Vodící lišta + ostřící adaptér

5 3. Jak PowerSharp používat? Instalace: Osazení na pilu: Lišta se připevňuje na pilu stejným způsobem jako běžná vodící lišta. Pokud víte, jak na pilu nasadit běžně používanou lištu, zároveň umíte osadit pilu i lištou PowerSharp. Výměna řetězu: Řetěz se také vyměňuje stejným způsobem jako běžný pilový řetěz. Jediná odlišnost od způsobu, kterým jste dosud byli zvyklí pracovat, je ve zkrácení času potřebného na ostření. Připevnění: Když je řetěz tupý, připevněte ostřící adaptér k vodící liště PowerSharp tak, že vsunete kovové kolíky na ostřící jednotce do dvou otvorů ve vodící liště. Pak ostřící jednotku zavřete a zajistěte černou rychlozápadkou - zacvaknutím. Ostření: Zatlačte černou opěrnou patou ostřícího adaptéru proti pevnému podkladu. Přibližně v úhlu 45. Střední přítlak vyvíjejte po dobu 3-5 vteřin. (8-10 vteřin u elektrických pil)!!! Řezání: Nyní můžete pokračovat v práci s precizně naostřeným řetězem.

6 Proč si ho uživatelé oblíbí? Každý nástroj na řezání se užíváním ztupí, ale řetěz na motorové pile je obzvláště náchylný na ztupení. Tupý řetěz práci velmi ztíží a zpomalí. Zároveň se tím zvyšuje i opotřebení vodící lišty a hnací řetězky. V některých případech může dojít k poškození vodícího kolečka na vrcholu lišty. Před tím, než se na trhu objevil PowerSharp měli koneční uživatelé tři možnosti: naostřit řetěz pilníkem, dopravit řetěz do servisu a nechat ho naostřit za poplatek nebo nedělat nic a řezat tupým řetězem. Ostření pilníkem vyžaduje speciální techniku a čas. Jízda do servisu znamená ztrátu volného času. Nicnedělání řezání s tupým řetězem vede k frustraci a zvyšuje opotřebení dalších součástí pily. PowerSharp řeší všechny tyto problémy svou jednoduchostí a rychlostí: každý uživatel motorové pily může naostřit svůj řetěz při práci, přímo na pile, během několika vteřin!!! PowerSharp Vám umožní velmi rychle pokračovat v práci s efektivitou, kdekoli jste!!!

7 4. Zkušenosti zákazníků PowerSharp mi ušetří minimálně 10 minut pokaždé, když potřebuji naostřit řetěz. Tím mám více času věnovat se své práci. Obecně používám motorovou pilu jednou nebo dvakrát týdně, když prořezávám stromy a keře. Ostřím řetěz pokaždé, aby řez byl čistý. Používání PowerSharpu je rychlé a snadné ve srovnání s ostřením pilníkem. Oproti ostření pilníkem ušetřím 10 minut času. Vezmeme-li v úvahu celý rok, tak to představuje 2 dny ušetřené díky PowerSharpu. Raději tento čas věnuji dělání důležitějších věcí, než je ostření řetězu. Cítím se bezpečněji a má práce je efektivnější se správně naostřeným řetězem Během podzimu a zimních měsíců strávím spoustu času řezáním spadlých stromů a velkých větví. Nevím, kolikrát jsem nešťastnou náhodou zasáhl kámen a zničil běžný řetěz. Nenávidím, když musím přestat v tom, co zrovna dělám jen kvůli tomu, abych naostřil řetěz nebo došel pro nový do mého auta Od té doby, co jsem začal používat PowerSharp, který je naostřen za 5 vteřin, můžu velmi brzy pokračovat v řezání a řetěz řeže stále jako nový. S PowerSharpem cítím větší jistotu a bezpečnost při řezání za jakýchkoli podmínek, pokud se můj řetěz ztupí, mohu se vrátit zpět k práci během několika vteřin. Pracuji již 5 let v místní samosprávě a je skvělé pracovat venku. Nerad ostřím řetězy a vážně si myslím, že v tom nejsem dobrý. S PowerSharpem mi připadá jako bych měl novou celou pilu a nepotřebuji ručně ostřit řetěz. Jsem otec třech dětí a majitel psa. Milujeme pohyb venku a samozřejmě mě stojí hodně úsilí udržovat našich 40 arů. Mám starou elektrickou pilu a myslel jsem si, že neřeže příliš dobře. Vzal jsem jí k místnímu prodejci a požádal ho, aby mi jí seřídil. Řekl: Vaše pila není tak špatná, ale Váš řetěz musí být naostřen a Vaše lišta je již opotřebovaná. Doporučil mi PowerSharp systém, tak jsem ho vyzkoušel. S PowerSharpem mi připadalo, jako kdybych měl novou pilu a nebylo nutné řetěz ručně ostřit. Jen nasadit, naostřit a jsem připraven pokračovat v řezání.

8 7. Otázky 1. Kolikrát může být naostřen řetěz PowerSharp? Průměrně 5 až 15 krát. 2. Jaké je porovnání stále ostrého a standardního OREGON 91 3/8 Low Pro řetězu? V porovnání se standardním 91VG řetězem vydrží PowerSharp řetěz 3-krát déle ostrý za stejných řezacích podmínek. 3. Můžu ostřit PowerSharp pilníkem? Ne, a proč byste to chtěl dělat? PowerSharp řetěz je vyroben tak, aby se dal ostřit pomocí PowerSharp jednotky připevněné na lištu a žádné nástroje a nářadí k tomu nepotřebujete. 4. Musím dělat nějaké ruční ostření nebo údržbu? Ne. 5. Musím srovnávat omezovací patky? Ne. Současně s ostřením zubů, PowerSharp systém zajišťuje, že omezovací patky jsou ostřeny v požadované výšce. 6. Jak často musím měnit kámen? Kámen se mění pokaždé, když dáváte nový řetěz!!! Každý PowerSharp řetěz je dodáván s brusným kamenem zdarma. 7. Mohu použít brusný kámen PowerSharp i na standardní řetězy? Ne. Srdcem PowerSharpu je řetěz PowerSharp, který byl speciálně konstruován, aby byl naostřen přímo na pile, při práci, během několika vteřin. PowerSharp ostřící jednotka je konstruována speciálně pro řetězy PowerSharp a ne pro ostatní pilové řetězy. 8. A co PowerSharp pro větší pily? PowerSharp řetěz pro větší pily bude k dispozici v blízké budoucnosti. Do té doby, profesionálům, kteří by chtěli využít výhod PowerSharpu, doporučujeme zvážit nákup další pily pro těžké a špinavé podmínky. K dispozici je také OREGON MultiCut řetěz odolná verze normálního OREGON řetězu, který je konstruován tak, aby vydržel déle mezi jednotlivými ostřeními v těžkých podmínkách. (není kompatibilní se systémem PowerSharp!!!). 9. Kdy by měl být řetěz naostřen? Když se ztupí a je viditelně pomalejší. Ostrý řetěz dělá velké piliny, tupý řetěz dělá spíše prach než piliny. Čas naostřit je v okamžiku, kdy máte pocit, že musíte na pilu tlačit nebo, že se pila sama nezakusuje. 10. PowerSharp je mimořádně odolný řetěz, může řezat hřebíky apod.? Ne, je konstruovaný pouze na řezání dřeva.

9 POWERsharp tvoří 4 komponenty

10 + = POWERsharp vhodný pro všechny značky řetězových pil : HUSQVARNA STIHL DOLMAR OLEO-MAC HECHT SOLO MCCULLOCH PARTNER HOMELITE MAKITA SHINDAIWA JONSERED IKRA HITACHI elektrické i AKU a ostatní..

11 PowerSharp - APLIKAČNÍ TABULKA LIŠTY PWS A041 A074 A095 A318 ŘETĚZ - počet vod. článků 10" 25 cm x x x PS40E 12" 30 cm x x PS44E - PS45E 14" 35 cm PS49E - PS50E - PS52E - PS53E 16" 40 cm PS54E - PS55E - PS56E - PS57E ELEKTRIC.PILY Stihl Husqvarna (91, i př.z Alko (313, 316) Narex Alpina ( 315 ).325, z 3/8) Mc Culloch (316) Dolmar Dolmar (př. z.325) Grizzly Partner Partner (př. z.325) Partner ( 316 ) Oleo-Mac Castor pouze ELEKTR. Makita Jonsered PILY Homelite Oleo-Mac (př. z.325) Husqvarna (91+E) Solo ( 312, 317 ) Mc Culloch Alko Bosch Echo Efco Einhell Obi/Lux Shindaiwa Solo Tanaka Hornbach (314) Ryobi (310, 314) POWERsharp OREGON LIŠTA ŘETĚZ kat.č. délka uchycení kat.č. - počet.čl " 25 cm A041 PS40E " 30 cm A041 PS45E " 35 cm A041 PS52E " 40 cm A041 PS56E " 35 cm A095 PS53E " 40 cm A095 PS57E " 30 cm A074 PS44E " 35 cm A074 PS50E " 40 cm A074 PS55E " 35 cm A318 PS49E " 40 cm A318 PS55E PRSTÝNEK /8" - SM 7-7 PRSTÝNEK /8" - STD 7-7 ADAPTÉR ( žlutý )

12 INTERNETOVÝ OBCHOD

Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin

Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin Ostření Nasazení Řezání Do Up 10 to 10 vteřin seconds u for elektrických Electric Saws pil Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin 4 komponenty

Více

2 Obsah kapitoly. Oranžová standart Zelená s příměsí hliníku Červená extrémně odolná

2 Obsah kapitoly. Oranžová standart Zelená s příměsí hliníku Červená extrémně odolná Katalog výrobků 2016-2017 2 Obsah kapitoly Hlavy strunové vhodné pro stroje rozděleno dle výrobců AS2 AS2-F AS1 F 102NB Univerzální Části křovinořezů vhodné pro stroje rozděleno dle skupin Kryty a držáky

Více

Vybavení a příslušenství pro vysoce kvalitní práci

Vybavení a příslušenství pro vysoce kvalitní práci Vybavení a příslušenství pro vysoce kvalitní práci Vaše práce bude lepší, bezpečnější a možná i zábavnější se správným příslušenstvím, pracovními pomůckami a ochrannými oděvy. Proto při výrobě našeho příslušenství

Více

OBSAH. Pilové řetězy - A) OREGON. 2 - B) OREGON - MULTICUT.. 15 - C) OREGON - POWERSHARP... 17 - D) OREGON - COMBO... 18 Vodicí lišty...

OBSAH. Pilové řetězy - A) OREGON. 2 - B) OREGON - MULTICUT.. 15 - C) OREGON - POWERSHARP... 17 - D) OREGON - COMBO... 18 Vodicí lišty... 1 OBSAH Pilové řetězy - A) OREGON. 2 - B) OREGON - MULTICUT.. 15 - C) OREGON - POWERSHARP... 17 - D) OREGON - COMBO...... 18 Vodicí lišty...... 18 Harvestory - A) Pilové řetězy...... 25 - B) Vodicí lišty.........

Více

OBSAH. Pilové řetězy - A) OREGON. 2 - B) OREGON - MULTICUT.. 13 - C) OREGON - POWERSHARP... 14 - D) OREGON - COMBO... Vodicí lišty...

OBSAH. Pilové řetězy - A) OREGON. 2 - B) OREGON - MULTICUT.. 13 - C) OREGON - POWERSHARP... 14 - D) OREGON - COMBO... Vodicí lišty... OBSAH Pilové řetězy - A) OREGON. 2 - B) OREGON - MULTICUT.. 13 - C) OREGON - POWERSHARP... 14 - D) OREGON - COMBO...... Vodicí lišty...... 14 15 Harvestory - A) Pilové řetězy...... - B) Vodicí lišty.........

Více

Části pil Katalog výrobků 2014-2015 2014-2015

Části pil Katalog výrobků 2014-2015 2014-2015 Části pil Katalog výrobků 2014-2015 Obsah kapitoly Čerpdla oleje vhodné pro stroje rozděleno dle výrobců Husqvarna, Partner Oleo - Mac Stihl Homelite, Zenoah Šneky čerpadel oleje vhodné pro stroje rozděleno

Více

Kawasaki. Stihl. Husqvarna. Mitsubishi. Stihl. Husqvarna. Oleo - Mac. Stihl. Partner. Husqvarna

Kawasaki. Stihl. Husqvarna. Mitsubishi. Stihl. Husqvarna. Oleo - Mac. Stihl. Partner. Husqvarna Katalog výrobků 2016-2017 Obsah kapitoly Čerpdla oleje, Partner Oleo - Mac Stihl Homelite, Zenoah Šneky čerpadel oleje Oleo - Mac Stihl Madla pil přední Oásy brzdy Silenbloky Josered Oleo - Mac, Efco Partner

Více

Obchodní podmínky viz. poslední strana brožury. Akce lesnictví. www.agroles-oregon.cz. Advanced Cutting Technology

Obchodní podmínky viz. poslední strana brožury. Akce lesnictví. www.agroles-oregon.cz. Advanced Cutting Technology Akce lesnictví 2010 www.agroles-oregon.cz Advanced Cutting Technology BLISTROVÉ BALENÍ KULATÉ A PLOCHÉ PILNÍKY NOVÉ blistrové balení SPIRÁLOVÝ SEK 2 PŘEDNÍ STRANA ZADNÍ STRANA Úspora místa Kulaté pilníky

Více

Technické údaje Specifikace motoru

Technické údaje Specifikace motoru NOVINKA! Kompaktní a snadno ovladatelná řetězová pila s výkonným motorem. Brzda řetězu aktivovaná dvěma způsoby Zvyšuje bezpečnost aktivováním pravou rukou nebo automaticky odstředivou silou. Kryt pro

Více

Řezné části pil Katalog výrobků

Řezné části pil Katalog výrobků Řezné části pil Katalog výrobků 2018-2019 211 11 Obsah kapitoly Řetězky pil vhodné pro stroje rozděleno dle výrobců lpina Dolmar Echo Homelite Husqvarna Jonsered Mculloch Oleo Mac, Efco, Emak Partner Poulan

Více

www.oregonchain.eu 2011-2012 Katalog výrobků

www.oregonchain.eu 2011-2012 Katalog výrobků www.oregonchain.eu Advanced Cutting Technology 2011-2012 Katalog výrobků i www.oregonchain.eu www.powersharp.eu PŘESNÝ SYSTÉM OSTŘENÍ PILOVÉHO ŘETĚZU PowerSharp je jednoduchý systém přesného ostření, který

Více

STIHL MS 150 TC Nejlehčí pila pro ošetřování stromů od firmy STIHL PI_MS_150_TC_05_2012_10_01

STIHL MS 150 TC Nejlehčí pila pro ošetřování stromů od firmy STIHL PI_MS_150_TC_05_2012_10_01 Nejlehčí pila pro ošetřování stromů od firmy STIHL PI_MS_150_TC_05_2012_10_01 1 Cílové skupiny uživatelů a oblasti použití Cílové skupiny uživatelů Profesionální uživatelé pracovníci vystupující do korun

Více

Části pil Katalog výrobků

Části pil Katalog výrobků Části pil Katalog výrobků 208-20 8 Obsah kapitoly Čerpdla oleje Alpina, AL-KO, Einhell, McCulloch Husqvarna, Partner Oleo - Mac Stihl Homelite, Zenoah Šneky čerpadel oleje Husqvarna Oleo - Mac Stihl Madla

Více

Řezné části pil Katalog výrobků 2014-2015 2014-2015

Řezné části pil Katalog výrobků 2014-2015 2014-2015 Řezné části pil Katalog výrobků 2014-2015 11 Obsah kapitoly Řetězky pil vhodné pro stroje rozděleno dle výrobců lpina Husqvarna Jonsered Oleo Mac, Efco, Emak Partner Poulan Stihl Elektro pily Prstence

Více

Předsezónní nabídka 2016

Předsezónní nabídka 2016 Předsezónní nabídka 2016 Výrobky pro křovinořezy Žací hlavy Gator SpeedLoad Spyro Žací struny One-For-All žací nože 1 Garden pre-season-2016_cs.indd 1 16/02/16 1:45 PM VAŠE SPOKOJENOST JE NÁŠ CÍL Tvrdě

Více

Řezné soupravy. Ošetřování řetězu chce svůj čas ale každá sekunda se následně vyplatí.

Řezné soupravy. Ošetřování řetězu chce svůj čas ale každá sekunda se následně vyplatí. Řezné soupravy Ošetřování řetězu chce svůj čas ale každá sekunda se následně vyplatí. 58 Kvalita v každém detailu: V našich pilových řetězech a vodicích lištách je ukryt smysl pro detail i velké množství

Více

Nabídka příslušenství DOLMAR

Nabídka příslušenství DOLMAR Oleje Dolmar Lišty Dolmar Řetězy Dolmar Přípravky na řetězy a broušení Příslušenství rozbrušovacích pil Vyžínací nástroje a příslušenství Příslušenství k sekačkám a traktorům Příslušenství k traktorům

Více

Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu

Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu NŮŽKY PÁKOVÉ vyrobeny z kvalitní švédské nerezavějící oceli ergonomicky tvarovaná držadla vyrobena z extra pevného polyamidu s pákovým převodem násobícím střižnou sílu čepele vhodné na stříhání čerstvého

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO KŘOVINOŘEZY

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO KŘOVINOŘEZY Obsah E1 E Obsah PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO KŘOVINOŘEZY 1 Obsah E 2 2 Žací lanka E 3 3 Strunové hlavy křovinořezů E 13 4 Ocelové nože do křovinořezů E 20 5 Výrobky pro venkovní použití E 23 6 Profesionální náhradní

Více

Části křovinořezů Katalog výrobků

Části křovinořezů Katalog výrobků Části křovinořezů Katalog výrobků 2018-2019 47 2 Obsah kapitoly Hlavy strunové vhodné pro stroje rozděleno dle výrobců ATBV a ATBVS HUSQVARNA STIHL AS1 F 102NB Univerzální Části křovinořezů vhodné pro

Více

Ceník výrobků Oregon platný od 4. 1. 2016

Ceník výrobků Oregon platný od 4. 1. 2016 Ceník výrobků Oregon platný od 4. 1. 2016 Adresa: Ekologická 275, Rychnov nad Kněžnou 516 01 Email: info@genesisrk.cz Telefon: 00420 494 532 804 *Sleva: A - standardní podmínky, N - na tyto položky se

Více

OBSAH. Zlevněné položky. Pilové řetězy - A) OREGON. 8 - B) OREGON - MULTICUT.. 17 - C) OREGON - POWERSHARP... 19 - D) OREGON - COMBO...

OBSAH. Zlevněné položky. Pilové řetězy - A) OREGON. 8 - B) OREGON - MULTICUT.. 17 - C) OREGON - POWERSHARP... 19 - D) OREGON - COMBO... 1 OBSAH Zlevněné položky. 2 Pilové řetězy - A) OREGON. 8 - B) OREGON - MULTICUT.. 17 - C) OREGON - POWERSHARP... 19 - D) OREGON - COMBO...... 19 Vodicí lišty...... 20 Harvestory - A) Pilové řetězy......

Více

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA OBCHODNÍ NABÍDKA LEDEN DUBEN 2013 AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ NOVÝ SYSTÉM BATERIE LI-ION S KAPACITOU 4,0 AH JE IDEÁLNÍ PRO APLIKACE S OPAKOVANÝM VELKÝM

Více

Ostřička vrtáků a jádrových / korunkových vrtáků BKS

Ostřička vrtáků a jádrových / korunkových vrtáků BKS Ostřička vrtáků a jádrových / korunkových vrtáků BKS Tento typ stroje BKS je určen pro rychlé a přesné naostření jak spirálových, tak i jádrových (korunkových) vrtáků. Je kombinací ostřičky jádrových (korunkových)

Více

Dokonale sladěná řezná souprava pro. hladký řez. Řezné soupravy

Dokonale sladěná řezná souprava pro. hladký řez. Řezné soupravy 42 Řezné soupravy Dokonale sladěná řezná souprava pro hladký řez. Motorová pila musí do dřeva pronikat snadno a hladce. K tomu potřebuje nejen silný motor, ale především perfektně vyladěnou řeznou soupravu.

Více

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Model: K 1260 Akční cena! Více informací na naší prodejně. Technické parametry zdvihový objem válce 118,8 cm³ výstupní výkon 5,8 kw motor dvoutaktní motor, chlazený

Více

Systém bateriových přístrojů 36V LITHIUM-ION

Systém bateriových přístrojů 36V LITHIUM-ION Systém bateriových přístrojů Oregon OKAMŽITÝ START Žádné tahání el. kabelů Žádné zahřívání Žádné mixování oleje a benzínu NULOVÉ EMISE Přátelské k životnímu prostředí Žádné benzínové výpary KOMFORT A POHODLÍ

Více

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY Pro zajištění vysoké dlouhodobé výkonnosti a spokojenosti zákazníků prochází nová řada SERIES 60 a SERIES 40 v procesu výroby náročnými výrobními a testovacími postupy ve

Více

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA OBCHODNÍ NABÍDKA LEDEN DUBEN 2013 AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ NOVÝ SYSTÉM BATERIE LI-ION S KAPACITOU 4,0 AH JE IDEÁLNÍ PRO APLIKACE S OPAKOVANÝM VELKÝM

Více

RETRY profi machinery s.r.o., Prokofjevova 15, Brno tel , ,

RETRY profi machinery s.r.o., Prokofjevova 15, Brno tel , , Ostřicí centrum SZ Ostřící centrum SZ - Kompaktní ostřička vrtáků spolu s univerzální ostřičkou s posuvným magnetickým stolem. Brusný stůl je uložen na přesném kuličkovém vedení. Univerzální využití, přesné

Více

Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky.

Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky. Drtiče 43 Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky. Ideální na všechny druhy zahradního odpadu. Rádi byste rozdrtili zahradní odpad a nechcete oddělovat měkký zelený materiál a tvrdé dřevo? Toto

Více

Dárek je radost. Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu

Dárek je radost. Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu Dárek je radost. NŮŽKY PÁKOVÉ vyrobeny z kvalitní švédské nerezavějící oceli ergonomicky tvarovaná držadla vyrobena z extra pevného polyamidu s pákovým převodem násobícím střižnou sílu čepele vhodné na

Více

Rotační travní sekačky s pojezdem

Rotační travní sekačky s pojezdem 5 6 7 8 Rotační travní sekačky s pojezdem Komfortní madlo Držák na nápoje 1 Mulčovací záslepka, ochranná zástěrka proti odletujícím kamenům 7 Snadný přístup k ústrojí převodovky 5 Sběr listí 4 Sběr trávy

Více

Dříve než použijete na vaši řeznou soupravu pilník, my ji vypilujme, aby měla perfektní vlastnosti.

Dříve než použijete na vaši řeznou soupravu pilník, my ji vypilujme, aby měla perfektní vlastnosti. Řezné soupravy V naší zkušebně řetězů testuje automat na zkoušení řetězů řezný výkon námi vyvinutých pilových řetězů. Tak najdeme správnou kombinaci motoru, vodicí lišty a pilového řetězu. A Vy máte užitek

Více

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Mix materiálů Unikát Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Make it your home. Udělejte si svůj domov s PKS 16 Multi. S mnohostrannou ruční okružní minipilou můžete realizovat své plány a řezat dlaždice,

Více

Evropský sociální fond PHARE 2003

Evropský sociální fond PHARE 2003 1, Evropský sociální fond PHARE 2003 Obsluha křovinořezů - křovinořezy, vyvětvovací pily, multifunkční stroje, zahradní technika Skripta jsou doplňující součástí vzdělávacího programu stejného názvu, uloženého

Více

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Obsah aku stroje 4 vrtačky, excentrická bruska, hoblík 5 úhlové brusky, přímočará pila 6 okružní pila 7 Aku vrtací šroubovák Maktec MT070E Aku vrtací šroubovák Maktec

Více

Firma je schopna nabídnout tyto diamantové nástroje používané ve stavebním a kamenickém průmyslu:

Firma je schopna nabídnout tyto diamantové nástroje používané ve stavebním a kamenickém průmyslu: 3. Hlavní druhy diamantových řezacích a brusných nástrojů Firma je schopna nabídnout tyto diamantové nástroje používané ve stavebním a kamenickém průmyslu: => Diamantové řezací kotouče => Diamantové vrtací

Více

Produktové novinky 2019 / 1. Prémiové brusné nástroje od roku

Produktové novinky 2019 / 1. Prémiové brusné nástroje od roku Produktové novinky 2019 / 1 Prémiové brusné nástroje od roku 1919 www.tyrolit.com SKUPINA TYROLIT 2 Skupina TYROLIT Globální podnik Jako jeden z předních světových výrobců kompozitních brusných, rozbrušovacích,

Více

ŘEZNÉ A BRUSNÉ KOTOUČE

ŘEZNÉ A BRUSNÉ KOTOUČE 73 NORTON VULCAN Brousící a řezací kotouče Program Norton Vulcan Vám nabízí kompletní řadu řezacích a brusných kotoučů pro úhlové brusky, ruční nářadí s benzinovým motorem a malé stolové stroje. Profesionální

Více

NÁBOJE. - Průmyslová ložiska s keramickými kuličkami - dosahují minimálního valivého odporu.

NÁBOJE. - Průmyslová ložiska s keramickými kuličkami - dosahují minimálního valivého odporu. NÁBOJE remerx Materiál Pro výrobu komponentů nábojů se používá slitina hliníku AW 7075. Tento materiál se vyznačuje špičkovými mechanickými vlastnostmi a tím vyhovuje vysokým nárokům na pevnost a odolnost

Více

PROŘEZÁVAČ EP 100 NÁVOD K POUŽITÍ

PROŘEZÁVAČ EP 100 NÁVOD K POUŽITÍ Platnost od 26. 2. 2008 No. 660 PROŘEZÁVAČ EP 100 NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH A. Základní informace...1 B. Popis...1 C. Bezpečnostní pokyny...2 D. Montáž lišty a řetězu...3 E. Nasazení prořezávače na křovinořez...4

Více

PŘÍBĚH KVALITY OD ROKU 1649

PŘÍBĚH KVALITY OD ROKU 1649 DOKONALÁ. ZAHRADA. PŘÍBĚH KVALITY OD ROKU 1649 Společnost Fiskars, založená v roce 1649 v malé finské vesnici, se rozrostla do velké mezinárodní korporace, která slaví historii výrobků splňujících přísné

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=556194&pid=144546

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=556194&pid=144546 Page 1 of 5 NOVINKA! Výkonná a snadno ovladatelná řetězová pila Pila poháněná motorem OxyPower o objemu 33 ccm, s vyšším výkonem, nižší spotřebou paliva a redukovanou hladinou emisí. Pila je vhodná pro

Více

PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ. lenoxtools.eu KRUHOVÉ DĚROVAČE PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON PLASTY A KOMPOZITY CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY

PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ. lenoxtools.eu KRUHOVÉ DĚROVAČE PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON PLASTY A KOMPOZITY CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY KRUHOVÉ DĚROVAČE PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ DŘEVO DŘEVO S HŘEBÍKY NEŽELEZNÝ KOV PLASTY A KOMPOZITY KOV NEREZOVÁ OCEL PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON LITINA CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY ABRAZIVNÍ MATERIÁLY

Více

Nástroje Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály

Nástroje Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály 50 Cr V 4 Chrom - vanadová ocel Vysoce legovaná ocel Kaleno v soli nebo v olejové lázni Vysoká životnost Pro použití na dřevo DMO5/HSS Rychlořezná

Více

Katalog 2014. Půjčovna nářadí Bystřice nad Pernštejnem Na Příkopech 1398. WWW.PUJCOVNA-BYSTRICE.CZ tel:774274854

Katalog 2014. Půjčovna nářadí Bystřice nad Pernštejnem Na Příkopech 1398. WWW.PUJCOVNA-BYSTRICE.CZ tel:774274854 Katalog 2014 Půjčovna nářadí Bystřice nad Pernštejnem Na Příkopech 1398 WWW.PUJCOVNA-BYSTRICE.CZ tel:774274854 AKU vrtačka 3,0 Ah Makita Otáčky naprázdno na 1. převod0-400 min -1 Otáčky naprázdno na 2.

Více

Ruční kotoučová pila MKS 185 Ec

Ruční kotoučová pila MKS 185 Ec Ruční kotoučová pila MKS 185 Ec Návod k obsluze 924801 UPOZORNĚNÍ! Tento návod k použití obsahuje pokyny k bezpečné práci s tímto strojem. Proto si jej pečlivě přečtěte! ES Prohlášení o shodě Tímto prohlašujeme,

Více

DROBNÉ NÁŘADÍ. Lehké a ergonomické. Velmi pevný materiál

DROBNÉ NÁŘADÍ. Lehké a ergonomické. Velmi pevný materiál DROBNÉ NÁŘADÍ Lehké a ergonomické Velmi pevný materiál 39 DROBNÉ NÁŘADÍ Ergonomicky navržené drobné nářadí pro kypření, sázení, přesazování a hnojení na zahradě. Pevný polyamid vyztužený skelnými vlákny

Více

Bezdrátový aku systém přístrojů

Bezdrátový aku systém přístrojů Bezdrátový aku systém přístrojů Bezdrátový aku systém přístrojů OREGON Pokud jste profesionální zahradník nebo vlastník domu, který jednoduše vyžaduje to nejlepší, pak je tu právě pro Vás OREGON 36V bezdrátový

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Pracovní části. Upínací pouzdro Upínací zařízení Polohovací kolík Fixační páčka Oblouk Brusná hlava Brusný kámen Otáčecí deska Tlačítko start/stop

Pracovní části. Upínací pouzdro Upínací zařízení Polohovací kolík Fixační páčka Oblouk Brusná hlava Brusný kámen Otáčecí deska Tlačítko start/stop Periostar 3000 1 Pracovní části 2 Upínací pouzdro Upínací zařízení Polohovací kolík Fixační páčka Oblouk Brusná hlava Brusný kámen Otáčecí deska Tlačítko start/stop Důležité komponenty 3 Dřík Pracovní

Více

náboje remerx Ložiska a těsnění Ve všech typech nábojů jsou použita speciální průmyslová ložiska: Přední náboj - 2 ks, zadní náboj - 4 ks.

náboje remerx Ložiska a těsnění Ve všech typech nábojů jsou použita speciální průmyslová ložiska: Přední náboj - 2 ks, zadní náboj - 4 ks. náboje remerx Materiál Pro výrobu komponentů nábojů se používá slitina hliníku AW 7075. Tento materiál se vyznačuje špičkovými mechanickými vlastnostmi a tím vyhovuje vysokým nárokům na pevnost a odolnost

Více

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CZ POKOSOVÉ PILY ELEKTRO maschinen pokosové pily jsou přesné a flexibilní s mnoha praktickými detaily. Jsou rozděleny do 3 skupin: základní pokosové pily, posuvné pokosové pily a s

Více

Pily >>> Společná charakteristika pil

Pily >>> Společná charakteristika pil Pily >>> Společná charakteristika pil Společnými znaky elektrických pil NAREX jsou vysoký výkon, spolehlivost a jednoduchá obsluha. Podle charakteru práce můžete vybírat z pil řetězových, kotoučových a

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

Dosáhněte další úrovně obkládání

Dosáhněte další úrovně obkládání Dosáhněte další úrovně obkládání Pro precizní výsledky v každé fázi Diamantový hrncový kotouč Best for Concrete Diamantový řezací kotouč Best for Hard Ceramic Diamantová fréza Milling Cutter Diamantová

Více

PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ PRO PRÁCI S KOVY

PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ PRO PRÁCI S KOVY PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ stroje & PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PRÁCI S KOVY Rychlejší, bezpečnější & čistější Při abrazivním řezání se může tvořit nadměrné množství prachu, výpary, dým, oheň a dokonce mohou vzniknout

Více

Aku-šavlová pila 18,0 V RS

Aku-šavlová pila 18,0 V RS Víta Nejedlého 99 29 0 Mnichovo Hradiště Aku-šavlová pila 8,0 V RS 29 8.0 47.874 Počet zdvihů naprázdno 0-300 /min Zdvih 29 mm Napětí akumulátoru 8 V Kapacita akumulátoru 2, /,0 Ah Hmotnost bez aku 2,9

Více

SEARCH ICONS START PAGE

SEARCH ICONS START PAGE 1 - Obsah A - LESNICTVÍ 1 - Obsah...A2 2 - Reference...A4 3 - Pilové řetězy...a6 4 - Vodící lišty...a32 5 - Řetězky...A44 6 - Lesnický doplňkový sortiment...a47 2 - Reference the chainsaw chain Divize

Více

STIHL MS 271, MS 291 Nové pily všeumělky. ANDREAS STIHL AG & Co. KG < 1 >

STIHL MS 271, MS 291 Nové pily všeumělky. ANDREAS STIHL AG & Co. KG < 1 > Nové pily všeumělky ANDREAS STIHL AG & Co. KG < 1 > Cílové skupiny uživatelů a oblasti použití Cílové skupiny uživatelů zemědělci řemeslníci pracovníci v zahradnictví a krajinářství příležitostní uživatelé

Více

PILY NA ZDIVO A DLAŽDICE

PILY NA ZDIVO A DLAŽDICE PILY NA ZDIVO A DLAŽDICE Přehled 264 Pily Husqvarna na zdivo 266 Pily Husqvarna na dlaždice 272 Technické vlastnosti pily na zdivo 276 Technické vlastnosti pily na dlaždice 278 Diamantové kotouče pro pily

Více

Přístroj na broušení nožů Chef s Choice SteelPro Model 470

Přístroj na broušení nožů Chef s Choice SteelPro Model 470 Přístroj na broušení nožů Chef s Choice SteelPro Model 470 Návod k obsluze Jak používat brusku Chefś Choice Model 470 se přesvědčíte, když poprvé budete krájet perfektně naostřenou hranou nože. Bruska

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

36V PŘÍSTROJE PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ LITHIUM-ION

36V PŘÍSTROJE PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ LITHIUM-ION PŘÍSTROJE PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ SYSTÉM BTERIOVÝCH PŘÍSTROJŮ: PowerNow Lithium Ion baterie, Sekačka, Řetězová pila, Foukač, Křovinořez, Vyvětvovací pila, Plotostřih, Přenostné světlo, Rychlonabíječka baterií,

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

DIAMANTOVÉ ŘEZACÍ KOTOUČE PRO RUČNÍ NÁŘADÍ

DIAMANTOVÉ ŘEZACÍ KOTOUČE PRO RUČNÍ NÁŘADÍ PRO RUČNÍ NÁŘADÍ Všechny kotouče jsou určeny pro řezání za sucha i pod vodním výplachem. TORNÁDO segmentovaný jako ochrana před podbroušením galvanicky nanesen diamant pro řezání běžných stavebních materiálů

Více

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 60/95 RS Bp Pack

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 60/95 RS Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 60/95 RS Bp Pack Step on podlahový mycí stroj s odsáváním a systémem Aqua-Mizer, bezúdržbovými gelovými bateriemi a pracovní šířkou 60-75 cm. Technika a obratnost

Více

Timber Cut vodící lišty

Timber Cut vodící lišty Timber Cut prezentuje dobře zavedenou značku v lesnické a zahradnické branži. Timber Cut nabízí širokou škálu příslušenství pro řetězové pily, křovinořezy, sekačky na trávu, traktory a jiné stroje. Timber

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

LEGNEX KMENOVÉ PILOVÉ PÁSY. do šíře 60mm

LEGNEX KMENOVÉ PILOVÉ PÁSY. do šíře 60mm LEGNEX KMENOVÉ PILOVÉ PÁSY do šíře 60mm LEGNEX CLASSIC Kmenový pilový pás CLASSIC je vhodný pro řezání všech druhů dřeva. CLASSIC poskytuje vysokou efektivitu při řezání měkkého, tvrdého a zmrzlého dřeva,

Více

KOTOUČOVÉ, POKOSOVÉ, PŘÍMOČARÉ PILY A PILY OCASKY

KOTOUČOVÉ, POKOSOVÉ, PŘÍMOČARÉ PILY A PILY OCASKY 73 5 KOTOUČOVÉ, POKOSOVÉ, PŘÍMOČARÉ PILY A PILY OCASKY 74 kotoučové pily CD12F PILA NA KOV PŘÍKON (W) 1 450 PRŮMĚR PILOVÉHO KOTOUČE (MM) 305 HLOUBKA ŘEZU PŘI 90 (MM) 115 HLOUBKA ŘEZU PŘI 45 (MM) 76 POČET

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

AKČNÍ KATALOG 2012 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY

AKČNÍ KATALOG 2012 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY AKČNÍ KATALOG 2012 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY Tradice z Nizozemí od roku 1906 Rotační travní sekačky s pojezdem U multifunkčních sekaček někdy bývá problém, že zvládají

Více

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00 Speciální PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION Platnost od 1. 6. 2010 SADA BITŮ PROMOTION, 71-DÍLNÁ 999,- Obj.č. 6.30425.00 S 2-bity, L= 25/ 75 mm; L= 25 mm: PH1 x 3; PH2 x 6; PH3 x 3; PZ1 x 3; PZ2 x 6; PZ3 x 3; SL4

Více

NABÍDKOVÝ LIST CTR 750 EV. Pilous. Železná 9, Brno, Czech Republic Tel.: max.

NABÍDKOVÝ LIST CTR 750 EV. Pilous. Železná 9, Brno, Czech Republic Tel.: max. NABÍDKOVÝ LIST Pilous CTR 750 EV Železná 9, 619 00 Brno, Czech Republic Tel.: +420 543 25 20 10 e-mail: wood@pilous.cz, www.pilous.cz max. (mm) 4140 x 34 x 0,9 1,1 750 640 530 x 530 Max. průměr kmene Max.

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

Tesařské nástroje a elektrické nářadí

Tesařské nástroje a elektrické nářadí Tesařské nástroje a elektrické nářadí Nožova pilka STAK 65 E MAX MA913910 šířka řezu ve dřevě/oceli 110/10 Nastavení sklonu, oboustranně 0-45 příkon 700 W počet zdvihů na volnoběh 500-3000 1/min. hmotnost

Více

dřevoobráběcí kombinace DKS-3/1 (více na straně 41). 82 900,- Dřevoobráběcí stroje

dřevoobráběcí kombinace DKS-3/1 (více na straně 41). 82 900,- Dřevoobráběcí stroje Kombi brusky Dlabačky, truhlářské svěrky Hoblovky s protahem Kotoučové a formátovací pily Pilové kotouče Truhlářské frézky Dřevoobráběcí kombinace Pásové pily na dřevo Odsavače prachu Soustruhy na dřevo,

Více

Vrtáky. Vrtáky. Vrtáky. Příslušenství k elektronářadí PROTECOR

Vrtáky. Vrtáky. Vrtáky. Příslušenství k elektronářadí PROTECOR Vrtáky Vrtáky Vrtáky R - široký sortiment vrtáků do betonu, kamene, cihel, dřeva i kovu - vysoká rychlost, agresivní výkon a dlouhá životnost - perfektní volba pro každodenní profesionální použití Ukázky

Více

AKČNÍ KATALOG TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA VYŽÍNAČE KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY. Tradice z Nizozemí od roku 1906

AKČNÍ KATALOG TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA VYŽÍNAČE KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY. Tradice z Nizozemí od roku 1906 AKČNÍ KATALOG 2014 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA VYŽÍNAČE KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY Tradice z Nizozemí od roku 1906 Rotační travní sekačky s pojezdem U multifunkčních sekaček někdy bývá problém,

Více

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘÍMOČARÉ PILY Listy pro pily ocasky Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo Barva Barva informuje o tom, na jaký obráběný materiál je pilový list nejvhodnější. Žlutá na dřevo Žlutá

Více

listy PRo NoŽoVé A ŠAVloVé PilKy

listy PRo NoŽoVé A ŠAVloVé PilKy listy PRo NoŽoVé A listy pro nožové a Šavlové pilky Doporučení pro použití řemeslníci, pracující se dřevem i kovem, oceňují stejnou měrou výhody listů jak do nožových, tak i šavlových pilek. Mnoho dělících

Více

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy v rozsahu rozteče článků od 90 mm do 350 mm, pro veškeré stroje pro zemní práce, těžbu i zemědělské a speciální stroje. Široký výběr nemazných řetězů, utěsněných,

Více

66 mm / 1.300 W. 1 kotouč boční vodítko

66 mm / 1.300 W. 1 kotouč boční vodítko PILY C6U2 C6UY 54 mm / 1.100 W 66 mm / 1.300 W 44 1 Ø 54 mm 39 mm 1.100 W 272 x 222 x 240 mm 3,5 kg 1 Ø 66 mm 46 mm 1.300 W 86 db 308 x 236 x 243 mm 3,7 kg 1 kotouč, 1 paralelní doraz 1 inbus. klíč,1 odsávání

Více

Říká se, že se vrták SDS plus-5x při vrtání do armatury v betonu nezlomí, protože jsme pro tvrzení hlavy použili materiál z asteroidu Quaoir.

Říká se, že se vrták SDS plus-5x při vrtání do armatury v betonu nezlomí, protože jsme pro tvrzení hlavy použili materiál z asteroidu Quaoir. Říká se, že se vrták SDS plus-5x při vrtání do armatury v betonu nezlomí, protože jsme pro tvrzení hlavy použili materiál z asteroidu Quaoir. Ve skutečnosti se ale SDS plus-5x při nárazu do armatury nezlomí

Více

NABÍDKOVÝ LIST CTR 750 E. Branislav Zlatinský

NABÍDKOVÝ LIST CTR 750 E. Branislav Zlatinský NABÍDKOVÝ LIST CTR 750 E Branislav Zlatinský Nová 316, 941 04 Mojzesovo, SLOVENSKO tel: +421-0905 - 417 287 e-mail: info@zlatinsky.sk, www.zlatinsky.sk max. (mm) 4140 x 34 x 0,9 1,1 750 640 530 x 530 Max.

Více

Návod na použití. Fréza na hrany TR 50

Návod na použití. Fréza na hrany TR 50 Návod na použití Fréza na hrany TR 50 TR-50 Frézka Návod k použití Popis 1. Spínač 2. Podstavec 3. Základní deska 4. Křídlový šroub 5. Stupnice 6. Kleštinové upínací pouzdro 7. Pracovní nástroj 8. Klíče

Více

Palivová soustava Katalog výrobků 2014-2015 2014-2015

Palivová soustava Katalog výrobků 2014-2015 2014-2015 Palivová soustava Katalog výrobků 201-2015 Obsah kapitoly Karburátory vhodné pro stroje rozděleno dle výrobců Briggs Honda Mitsubishi Stihl Vari, Jikov, Terra, Gutbrod Walbro - originální Zama - originální

Více

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory.

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Broušení MAFELL Řezání Vrtání Broušení Hoblování Frézování nezbytnému nářadí. Odsávání petentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k Ostatní Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how

Více

BATTERY POWER. MADE BY STIHL.

BATTERY POWER. MADE BY STIHL. J S M E T U PRO VÁS: AUTORIZOVANÍ PRODEJCI STIHL Autorizovaný prodejce STIHL: Battery Power. Made by STIHL. Tyto produkty se prodávají pouze u kvalifikovaných specializovaných prodejců, kteří poskytují

Více

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití Pokyny pro použití Řezné kotouče se vyznačují velkým spektrem použití. V naší paletě výrobků jsou obsaženy kotouče pro obrábění oceli, nerezové oceli, pro veškeré důležité neželezné kovy, různé druhy litiny,

Více

Jarní nabídky Platí do 31. března 2018

Jarní nabídky Platí do 31. března 2018 Jarní nabídky Platí do 31. března 2018 Ruční kotoučová pila K 55 cc Obj. číslo: 918025 168 x 1,2/1,8 x 20 mm, Z 24, WZ, 1 Šestihranný klíč #5 mm 1 Vodící lišta F 160, délka 1,6 m 16.074,73 misto 16.990,70

Více

VERTIKÁLNÍ OBRÁBECÍ CENTRA

VERTIKÁLNÍ OBRÁBECÍ CENTRA CNC MACHINERY VERTIKÁLNÍ OBRÁBECÍ CENTRA lineární valivé vedení vysoká přesnost polohování rychlá a spolehlivá výměna nástroje tuhá konstrukce stroje vysoká dynamika stroje precizní vysokorychlostní vřeteno

Více

Návod k použití 36080, 36081, Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze!

Návod k použití 36080, 36081, Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! Návod k použití 36080, 36081, 36082 Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! Technické informace Řezná délka Max. velikost dlaždice Hmotnost 36080 600mm 42x42cm 16kg 36081 750mm 52x52cm 19kg

Více

Profesionální nářadí a příslušenství.

Profesionální nářadí a příslušenství. Profesionální nářadí a příslušenství www.evolutionbuild.com 185mm 36v Li-Ion AKU OKRUŽNÍ PILA AKU okružní pila OUTRAGE využívá inovativní Evolution RAGE technologii. Řeže ocel, hliník a (dokonce i s hřebíky)

Více

WISSEN & TECHNIK. 62 September 2009 www.selbst.de. Testování řetězových pil září 2009

WISSEN & TECHNIK. 62 September 2009 www.selbst.de. Testování řetězových pil září 2009 WISSEN & TECHNIK Shrnutí: Snadná obsluha, vysoká rychlost řetězu: úplně nové řetězové pily GARDENA jsou vítězem našeho testu. Přístroje od firmy Dolmar, Husqvarna a Stihl mohou také přesvědčit, testovaný

Více

NEOMEZENÝ POTENCIÁL ZA PŘIJATELNOU CENU!

NEOMEZENÝ POTENCIÁL ZA PŘIJATELNOU CENU! NEOMEZENÝ POTENCIÁL ZA PŘIJATELNOU CENU! timbery.cz VLASTNOSTI s elektromotorem 4 kw 9 HP or 14 HP benzínový 4 kw or 5,5 kw elektromotor Pilař má rychlý a snadný přístup k: zvedání a snižování hlavy, ramenu

Více

Všechno, co má pila umět

Všechno, co má pila umět Kvalita STIHL i u příslušenství Díky motorovým pilám STIHL bude Vaše práce snadná. Díky příslušenství ještě snazší. Provozní látky: Motorové pily STIHL běží jako po másle. A aby tomu tak bylo dlouho, vyvinula

Více