Evropský debut pro třetí generaci modelu Kia Sorento

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Evropský debut pro třetí generaci modelu Kia Sorento"

Transkript

1 Press kit Kia Sorento Evropský debut pro třetí generaci modelu Kia Sorento Nový sofistikovaný design pro třetí generaci SUV Kia Sorento Zcela nový skelet karoserie zlepšující jízdní komfort, ovladatelnost i pasivní bezpečnost Dokonalejší odhlučnění a výrazný posun v oblasti kvality i designu interiéru Nabídka vylepšeného vznětového motoru () V prodeji od února 2015 na českém trhu Zcela nová Kia Sorento, která se na českém trhu objeví již v únoru 2015, nabízí jedinečnou kombinací elegantního stylu, praktičnosti a vyspělé techniky, přičemž hodlá navázat na úspěchy svého předchůdce. Plynulejší profil, snižující se směrem k zádi vozu, společně s výrazně tvarovanými plochami dodává třetí generaci tohoto oblíbeného SUV značky Kia vyšší úroveň sofistikovanosti. Výsledkem je prémiový vzhled a skvělá atmosféra v kabině vozu, v kombinaci s větší nabídkou prostoru až pro sedm cestujících a mnoha moderními prvky výbavy. Sofistikovanější ztvárnění exteriéru Designéři nazvali svoji inspiraci pro ztvárnění třetí generace tohoto modelu Streetwolf. Změny designu mají sice pouze evoluční charakter, nicméně mírně mění i základní rysy nového Sorenta, a to důrazem na jemný profil s ladnými křivkami. Díky svému sofistikovanějšímu vzhledu získal nový model smělejší image a je celkově výraznější. Do přídě nového Sorenta jsou začleněny podlouhlé světlomety protažené do stran, markantnější mlhová světla i větší a vzpřímenější maska chladiče ve stylu tygřího nosu s osobitým trojrozměrným rastrem ve tvaru diamantu, který byl poprvé použit u konceptu Kia Cross GT v roce Profil nového modelu si zachoval charakteristickou dlouhou kapotu Sorenta a typický široký D-sloupek, zatímco nižší linie střechy, výše posazená okenní čára a tvar, který se směrem dozadu snižuje, propůjčují vozu dramatičtější atletický postoj.

2 Záď vozu je ramenatější s výrazně tvarovaným rámečkem kolem registrační značky. Toto řešení bylo umožněno zavedením nové výrobní technologie laserového svařování (poprvé u modelu Kia), po němž zůstávají neviditelné linie svarů. Sorento se díky tomu obejde bez tradiční ozdobné lišty na zadním výklopném víku, která by zakrývala jinak viditelný spoj. Na elegantnějším vzhledu nového Sorenta má podíl i prodloužení karoserie (+95 mm na mm), menší výška (-15 mm na mm) a větší šířka (+5 mm na mm). Ztvárnění exteriéru nového modelu vzniklo pod vedením korejského designérského studia Kia v Namyangu; nemalou měrou se podílela i další designérská studia Kia, ať již v německém Frankfurtu nebo kalifornském Irvine. Moderní design interiéru s důrazem na šířku Některá z nejdůležitějších vylepšení zcela nového Sorenta najdeme v interiéru, jehož stylistické ztvárnění bylo svěřeno evropskému designérskému týmu Kia se sídlem ve Frankfurtu. Návrháři automobilky Kia vytvořili sofistikovanější a luxusnější interiér s výrazně vyšší kvalitou materiálů. Design vnitřku vozu klade důraz především na moderní styl a velkou šířku. Zaměření na šířku je patrné z horizontálního uspořádání panelu se sdruženými přístroji, ozdobného obložení a samotné přístrojové desky, jejíž tvary plynule přecházejí do výplní dveří. Vyšší podíl materiálů měkkých na dotek a kůže vytváří v kabině nového Sorenta moderní a luxusní prostředí s atmosférou skutečně prémiového vozidla. Ladné křivky přístrojové desky, jejichž předobrazem byl flexibilní objem lidského těla, stoupají až do úrovně panelu se sdruženými přístroji. Plynulá křivka ve dveřích, táhnoucí se od reproduktorů audio soustavy až k madlům dveří a loketním opěrkám, rovněž propůjčuje interiéru sofistikovanější vzhled a dodává mu vysokou míru optické harmonie. Zákazníci budou moci objednávat interiér v jednobarevném (černá Saturn) provedení s čalouněním tkaninou či kůží. Na přání budou v nabídce i kožená čalounění v odstínech hnědá nebo světle šedá. Pohodlí a praktičnost Díky větším vnějším rozměrům a prodlouženému rozvoru (+80 mm na mm) v porovnání s předchozí generací bylo možné vytvořit v kabině nového vozu podstatně velkorysejší prostor. Nové Sorento, dodávané v pětimístném nebo sedmimístném provedení, je vybaveno druhou řadou sedadel, která je dělená a sklopná v poměru 40/20/40. Výsledkem použitého řešení je ještě vyšší variabilita a praktičnost, k níž přispívá i výše umístěná středová loketní opěrka s možností sklápění. Druhá řada sedadel je vybavena mechanismem dálkového sklápění, který lze pohodlně ovládat páčkami na boku zavazadlového prostoru.

3 Dle úrovně výbavy je Sorento vybaveno sedadlem řidiče elektricky nastavitelném v 10 směrech, včetně dalších funkcí ke zvýšení komfortu na palubě vozu. Sem patří mj. bederní opěra páteře nastavitelná ve čtyřech směrech nebo možnost prodloužení sedáku pouhým stiskem tlačítka. Součástí obou předních sedadel jsou výškově a podélně nastavitelné opěrky hlavy. Sedadlo předního spolujezdce je možné seřizovat v osmi směrech. Paměťová funkce IMS (Integrated Memory Seat) dovoluje ukládat dvě různá nastavení polohy sedadla řidiče a vnějších zpětných zrcátek. Přestože je nové Sorento o 15 mm nižší, změnou polohy sedáků se podařilo zvětšit prostor pro hlavu cestujících ve všech třech řadách (v závislosti na provedení) a současně je k dispozici i více místa pro nohy pasažérů ve třetí řadě. Větší je i zavazadlový prostor; u sedmimístného provedení je výhodou prodloužení zavazadelníku v úrovni podlahy (+87 mm). Objem zavazadlového prostoru se sklopenou třetí řadou sedadel se zvětšil o 17,5 %, tedy z 515 na 605 litrů (podle metodiky VDA, resp litrů podle metodiky SAE). U pětimístného provedení nabídne Sorento velkorysý zavazadlový prostor o objemu 660 litrů (metodika VDA; 1099 litrů podle SAE). Nové Sorento je též vybaveno novým úložným prostorem pod podlahou zavazadelníku a integrovanou sítí k lepšímu zabezpečení volně převáženého nákladu. Moderní palubní technologie Nové Sorento představuje řadu nových vyspělých palubních systémů, které zlepšují komfort a přispívají k ještě vyšší spokojenosti zákazníků. Mezi nově nabízené prvky výbavy (výbava na přání) patří prostorový kamerový systém AVM (Around-View Monitor) se čtyřmi kamerami, které pomáhají řidiči při manévrování s vozidlem promítáním živého obrazu vybrané kamery na barevném displeji o úhlopříčce 7 nebo 8" (včetně vodicích čar pro parkování). Chytré elektrické ovládání zadního výklopného víka automaticky otevře dveře zavazadelníku, jakmile v bezprostřední blízkosti zádě vozu detekuje klíčky od vozidla, a majitel tak může nákupní tašky nebo těžké předměty rovnou naložit do kufru vozu. Nové Sorento může být vybaveno dvěma verzemi panelu se sdruženými přístroji. Standardní monochromatický displej LCD o úhlopříčce 3,5" je umístěn mezi dvojicí analogových kruhových ukazatelů uprostřed kapličky přístrojů; zde se na jednom místě zobrazují všechny důležité údaje palubního počítače, jako např. dojezd vozidla nebo průměrná a okamžitá spotřeba paliva. K modernímu pojetí a ještě vyšší funkčnosti interiéru přispívá nový barevný 7" displej TFT LCD (dvě úrovně výbavy) s elektroluminiscenčními ukazateli a digitálním rychloměrem. Zde se zobrazují důležité údaje o dané cestě, s možností přepínat mezi hodnotami prostřednictvím multifunkčního volantu. Coby nejnovější zástupce moderní modelové řady značky Kia může Sorento nabídnout řadu multimediálních systémů palubní zábavy. Nejnovější verze audio a navigační soustavy AVN od automobilky Kia nabízí 7" nebo 8" dotykový displej TFT LCD.

4 Zákazníci, kteří touží po maximálně věrné reprodukci hudby, mohou zvolit prémiovou audio soustavu Infinity s 10 reproduktory rozmístěnými po celé kabině (včetně subwooferu) a externím zesilovačem, jenž je zárukou vyššího výkonu a velmi kvalitního podání zvuku. Vyšší úroveň kultivovanosti Konstruktéři automobilky Kia se při vývoji nového Sorenta soustředili i na vyztužení skeletu karoserie a snížení hlučnosti i vibrací s cílem zvýšit úroveň kultivovanosti a vytvořit mimořádně tiché prostředí pro cestování, které je stejně sofistikované jako design tohoto nového modelu. Zvýšená torzní tuhost nového skeletu karoserie (až o 14 % v porovnání s předchozím modelem) je vynikajícím základem pro vylepšení kultivovanosti a bezpečnosti. Mezi opatření proti hlučnosti a vibracím v novém modelu Sorento patří použití nového zvukově izolačního materiálu pro tunel převodovky, o 29 % silnější zvukově izolační vrstvy v přístrojové desce, větší prvky uložení motoru a převodovky s ohledem na ještě lepší utlumení přenosu vibrací z hnacího ústrojí, a u vznětových modelů též nový kryt filtru pevných částic DPF, plus akustický štít zabudovaný do krytu řetězového rozvodu motoru. V závislosti na jízdních podmínkách se hlučnost v interiéru snížila o 3 až 6 procent. Vylepšená nabídka zážehových i vznětových motorů Konstruktéři automobilky Kia v reakci na rostoucí očekávání zákazníků vylepšili v novém Sorentu všechny aspekty ovlivňující cestování a pocity za jízdy, včetně mnoha zdokonalení pohonné jednotky. Pohonná jednotka u vylepšeného turbodieselu 2,2 litru byla navržena tak, aby dokázala poskytovat vyšší točivý moment v nízkých až středních otáčkách, a zajistit tak hladký chod, jenž řidiči od vozu kategorie SUV očekávají. Konkrétně přeplňovaný vznětový motor R 2,2 litru nyní používá řadu vylepšených komponent, které přispěly k hladšímu chodu, nižší spotřebě paliva a nárůstu točivého momentu v pásmu nízkých až středních otáček. Výsledkem provedených úprav je i to, že pohonná jednotka nabízená pro nové Sorento splňuje nejnovější emisní předpisy Euro 6. Turbodiesel R 2,2 litru používá čtvrtou generaci systému vstřikování paliva automobilky Kia, a pyšní se tak nižší spotřebou paliva, vyšším výkonem a lepší odezvou motoru, ale i nižší hlučností. Nový chladič jednotky recirkulace výfukových plynů napomáhá k recirkulaci čistých a studených výfukových plynů za nižšího tlaku, čímž přispívá ke snížení emisí oxidu dusíku při současném zlepšení spotřeby paliva. K dalšímu snížení hladiny emisí v neposlední řadě napomáhá i nově použitý ventil elektronické regulace víření palivové směsi v sacím potrubí, umožňující přesněji řídit nasávání kyslíku do spalovací komory. Ještě vyšší jistota díky vyspělé soustavě stálého pohonu všech kol Zcela nová Kia Sorento se nabízí ve verzi s pohonem všech kol. Zákazníci též mohou volit mezi šestistupňovou manuální či automatickou převodovkou.

5 Systém stálého pohonu všech kol DYNAMAX, který nové Sorento používá, zajišťuje vysokou míru stability a potřebnou jistotu za nepříznivých jízdních podmínek na kluzkých površích, jelikož podle potřeby a aktuálních požadavků rozděluje hnací moment mezi přední a zadní kola. Vlastnosti tohoto systému dále zlepšuje funkce uzávěrky 4WD Lock, která rozděluje hnací moment ve stejném poměru mezi přední a zadní kola, čímž zajišťuje lepší záběrové schopnosti a předvídatelnější jízdní chování na sněhu nebo jiných površích s nízkou přilnavostí, resp. při průjezdu zatáčkami. Ovladatelnost zcela nového Sorenta dále zlepšuje systém ATCC (Advanced Traction Cornering Control), jehož funkcí je přenášet točivý moment na kola s nejlepšími záběrovými schopnostmi. Pokud systém při průjezdu zatáčkou detekuje nedotáčivost vozidla, aktivuje se ATCC ještě před stabilizačním systémem vozidla, pošle vyšší točivý moment na vnější zadní kolo a současně přibrzdí vnitřní zadní kolo. U vozů s automatickou převodovkou vybavených systémem Drive Mode Select pro volbu jízdního režimu (aktivuje se spínačem na středové konzole) může řidič upravovat dynamické vlastnosti vozidla v závislosti na aktuálních jízdních podmínkách. Režim Normal je nejvhodnější volbou pro každodenní ježdění; režim Eco přeprogramuje způsob řazení automatické převodovky s ohledem na co nejnižší spotřebu paliva, zatímco režim Sport povoluje převodové skříni řadit až ve vyšších otáčkách a současně nastavuje tužší posilovač řízení se sportovnějšími reakcemi. U vozů s manuální převodovkou vybavených systémem řízení Kia Flex Steer může řidič volit mezi třemi nastaveními tuhosti posilovače Normal, Sport (tužší nastavení s vyšším požitkem z dynamičtější jízdy) a Comfort (účinnější posilovač pro vyšší pohodlí). Vyšší jízdní pohodlí a ovladatelnost přispívající k jistotě za volantem Tým podvozkových inženýrů Kia se při vývoji nového Sorenta zaměřil především na vylepšení jízdního komfortu, jízdní stability ve vysokých rychlostech a ovladatelnosti. Výrazná modernizace soustavy řízení a zavěšení kol koresponduje se zlepšeními v oblasti kvality interiéru a odhlučnění. Plně nezávislé zavěšení kol přebírá základní uspořádání od předchozího modelu (vpředu vzpěry McPherson, vzadu víceprvkové zavěšení Kia), které však bylo v mnoha ohledech vylepšeno. Pomocný rám vzadu má větší pouzdra, která jej lépe izolují od interiéru; větší tlumiče jsou nyní umístěny svisle za osou nápravy, což zlepšuje kontrolu pohybů karoserie. Tyto změny, společně s delším rozvorem, znamenají komfortnější odpružení s progresivnějšími reakcemi na nerovnosti vozovky. Nové Sorento díky tomu poskytuje mimořádný komfort při cestování na větší vzdálenosti. V konstrukci přední nápravy je zcela novým prvkem elektrický posilovač řízení R-MDPS, dodávaný standardně, jenž je integrován přímo do převodky řízení místo uložení ve sloupku řízení jako u předchozího modelu. Uvedené řešení poskytuje vyšší citlivost a rychlejší reakce řízení, a tak se nové Sorento zařadí ve svém segmentu mezi vozidla s vyšší

6 mírou agility a sportovních vlastností, bez kompromisů v oblasti jízdního komfortu, který zákazníci od luxusního SUV očekávají. Stávající soustava posilovače (C-MDPS) montovaná ve sloupku řízení prošla modernizací, díky které vykazuje lepší reakce řízení, citlivější zpětnou vazbu ve středové poloze volantu a vyšší stabilitu. U vozu rovněž došlo k mírnému nárůstu velikosti brzdových kotoučů s ohledem na lepší brzdný výkon; průměr zadních plných kotoučů narostl z původních 302 mm na 314 mm. Přední plné kotouče (odvětrávané) mají v průměru 320 mm. Lepší pasivní a aktivní bezpečnost Konstrukce nového Sorenta je výrazně pevnější, velkou měrou díky širšímu nasazení prvků z ultravysokopevnostní oceli. U předchozí generace byl podíl prvků z ultravysokopevnostní oceli na úrovni 24,4 procenta, zatímco u skeletu karoserie nového modelu vzrostl tento podíl na 52,7 procenta. Základní struktura karoserie je tak v případě nárazu odolnější a další výhodou je vyšší torzní tuhost přispívající k lepší ovladatelnosti vozu. Odolnější ocel vyztužuje podběhy kol, rám víka zavazadlového prostoru a oblast u zadních kol. U nového Sorenta nalézá uplatnění i více než dvojnásobné množství extrémně odolné oceli tvářené za tepla (včetně jejího tvrzení) ve srovnání s předchůdcem (10,1 procenta namísto 4,1 procenta), což se podepsalo na velkém zvýšení tuhosti sloupků A a B. Pro nové Sorento si zákazníci budou moci vybrat (v závislosti na trhu) různé systémy aktivní bezpečnosti. Mezi nabízené systémy patří adaptivní tempomat ASCC (Adaptive Smart Cruise Control); systém varování při opuštění jízdního pruhu LDWS (Lane Departure Warning System), jenž zvukovým signálem upozorní řidiče, že vůz opouští jízdní pruh bez zapnutých ukazatelů směru; sledování slepého úhlu BSD (Blind-Spot Detection); asistent pro změnu jízdního pruhu LCA (Lane Change Assist); a upozorňování na křižující vozidla vzadu RCTA (Rear Cross-Traffic Alert), které na parkovišti varuje před vozidly přijíždějícími ze stran k zádi Sorenta. Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) ve zcela novém Sorentu pomáhá zajišťovat stabilní chování vozidla při brzdění během průjezdu zatáčkami, zejména pak na kluzkých površích, kde jemně reguluje zásahy elektronického řízení stability vozu (ESC) a činnost elektrického posilovače řízení R-MDPS. Oba systémy se aktivují ve chvíli, kdy senzory vozidla zaznamenají ztrátu záběrových schopností, a pomáhají tak řidiči zajistit bezpečnou kontrolu nad vozem. TECHNICKÉ ÚDAJE Karoserie a podvozek Pětidveřové, pětimístné nebo sedmimístné SUV s celoocelovou samonosnou karoserií. Na výběr je jeden vznětový motor, pohánějící všechna kola prostřednictvím šestistupňové manuální nebo automatické převodovky.

7 Motory Turbodiesel CRDi 2,2 litru, přímé vstřikování Typ Řadový čtyřválec Zdvihový objem 2,2 litru, 2199 cm 3 Vrtání x zdvih 85,4 x 96,0 mm Kompresní poměr 16,0:1 Max. výkon 200 k (147 kw) při 3800 ot/min (Euro 6) Max. točivý moment 440 Nm při ot/min Počet ventilů 16 (4 na válec) Převodovky Manuální Automatická 6 st. 6 st. Hnací ústrojí Stálý pohon všech kol AWD Převody Manuální převodovky 1 3, , , , , ,628 Zpětný chod 3,910 Stálý převod 4,071 (Euro 6) Automatické převodovky 1 4, , , , , ,772 Zpětný chod 3,393 Stálý převod 3,195 Podvozek a odpružení Vpředu Plně nezávislé zavěšení kol, vzpěry McPherson uložené v pomocném rámu, vinuté pružiny a plynové tlumiče. Příčný zkrutný stabilizátor. Vzadu Plně nezávislé zavěšení kol na dvojicích příčných lichoběžníkových ramen uložených v pomocném rámu, vinuté pružiny a plynové tlumiče. Příčný zkrutný stabilizátor.

8 Řízení Typ Hřebenové řízení s el. posilovačem uloženým v převodce řízení Převod 14,43:1 (AWD) Počet otáček volantu 2,87 mezi krajními polohami Průměr otáčení 11,08 m (AWD) Brzdová soustava Vpředu Vzadu Kola a pneumatiky Standardní Dle úrovně výbav Rezerva Kotoučové brzdy o průměru 320 mm, bez odvětrávání Kotoučové brzdy o průměru 305 mm, bez odvětrávání 17" litá kola, pneumatiky 235/65 R17 18" litá kola, pneumatiky 235/60 R18 19" litá kola, pneumatiky 235/55 R19 Sada pro opravu poškozené pneumatiky Rozměry (mm) Exteriér Celková délka 4780 Celková šířka** 1890 Celková výška 1685 / 1690* Rozvor náprav 2780 Rozchod kol vpředu Rozchod kol vzadu 1644 Převis vpředu 945 Převis vzadu 1055 Nájezdový úhel vpředu 16,9 st. Nájezdový úhel vzadu 21,0 st. Světlá výška 185 *s podélnými střešními nosiči **bez vnějších zpětných zrcátek Interiér 1. řada 2. řada 3. řada Výška stropu nad sedákem Prostor pro nohy Šířka v úrovni ramen Šířka v úrovni kyčlí Objem zavazadlového prostoru litry, metodika VDA Za 1. řadou 2. řadou 3. řadou 5místné provedení místné provedení litry, metodika SAE Za 1. řadou 2. řadou 3. řadou 5místné provedení místné provedení

9 Hmotnosti (kg, 5místné provedení) Manuální převodovky, (AWD) Provozní hmotnost (1829) Celková hmotnost 2510 Nejvyšší přípustná hmotnost přívěsu* 2500 *brzděný přívěs; nejvyšší přípustná hmotnost nebrzděného přívěsu 750 kg pro všechna provedení Automatické převodovky (AWD) Provozní hmotnost (1857) Celková hmotnost 2510 Nejvyšší přípustná hmotnost přívěsu* 2000 *brzděný přívěs; nejvyšší přípustná hmotnost nebrzděného přívěsu 750 kg pro všechna provedení Provozní vlastnosti Manuální převodovky, (AWD) Nejvyšší rychlost (km/h) až 100 km/h (s) 9,0 Automatické převodovky, (AWD) Nejvyšší rychlost (km/h) až 100 km/h (s) 9,3 / 9,6 Spotřeba paliva (l / 100 km) Manuální převodovky, (AWD) (17") Kombinovaná 5,7 Mimo město 4,9 Město 6,9 Automatické převodovky, (AWD) (17") Kombinovaná 6,6 Mimo město 6,0 Město 7,6 Emise (g/km) Emise CO 2, (AWD) (17") Manuální 149 Automatická 172 / 174 -KONEC -

Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry

Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry Tisková informace Pařížský Autosalon 2014 Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry - Třetí generace SUV modelu Kia Sorento dostala sofistikovaný nový design - Zcela nový skelet karoserie vylepšuje

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>>

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> 2 Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> Začněte myslet jinak. Objevte náš nový přírůstek do rodiny Kia cee d. Novinka pro_cee d GT má podobné geny jako pro_cee d, má však sportovního ducha.

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Zcela nové kompaktní SUV Kia Soul pro rok 2014

Zcela nové kompaktní SUV Kia Soul pro rok 2014 Press kit Zcela nové kompaktní SUV Kia Soul pro rok 2014 Ladný exteriér s novým vzhledem, inspirovaný konceptem Kia Track ster 2012 Zcela nová podvozková platforma, tužší skelet karoserie a vylepšený podvozek

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Zrozen na závodní trati.

Zrozen na závodní trati. i30 2 Zrozen na závodní trati. Model i30 N zahajuje novou éru. První vysokovýkonný model Hyundai poskytne každému maximální potěšení z jízdy. Hyundai i30 N je mimořádný sportovní vůz, který byl zrozen

Více

Kia Sportage 4.generace

Kia Sportage 4.generace Kia Sportage 4.generace Nový design a vyspělé technologie pro čtvrtou generaci kompaktního SUV Moderní uspořádání a vyšší kultivovanost v nové kabině s vysokou kvalitou Vyšší cestovní pohodlí, více místa

Více

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Ud95Pd Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 544 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá látka (FB20) Paket TREND+ Hybrid

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 239 014 Kč¹ Konečná cena 1 438 487 Kč¹ * Cena je orientační a může

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace Fiat Scudo Výbava a technické specifikace Technické specifikace Fiat Scudo Skříňová dodávka Combi Panorama Počet válců, uspořádání 4, v řadě 4, v řadě 4, v řadě Umístění vpředu, napříč vpředu, napříč vpředu,

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

HONDA CB500X, modelový rok 2016

HONDA CB500X, modelový rok 2016 HONDA CB500X, modelový rok 2016 Datum vydání: Inovovaný model: Cestovní enduro CB500X o výkonu 35 kw, jež je určeno pro držitele řidičského oprávnění kategorie A2, získalo velkou porci stylu, vylepšenou

Více

Zcela nová Kia Sportage v celosvětové premiéře na autosalonu ve Frankfurtu

Zcela nová Kia Sportage v celosvětové premiéře na autosalonu ve Frankfurtu Tisková informace Zcela nová Kia Sportage v celosvětové premiéře na autosalonu ve Frankfurtu Nový design a vyspělé technologie pro čtvrtou generaci kompaktního SUV Moderní uspořádání a vyšší kultivovanost

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k nový furgon už od 318 900 Kč* AKTUÁLNÍ AKCE O O Velmi výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu OO Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault

Více

Novinky 2016 Hyundai

Novinky 2016 Hyundai Novinky 2016 Hyundai Kdo? Marek Trešl Product Manager Modelová řada 2016 Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní vozy A segment B segment C segment D segment E segment Klasické i10 i20 i30 a i30 kombi i40

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

ů k opník mezi crossovery, první model Subaru s m otorem Boxer Diesel, prv ní model s a utomatickou převodovkou Lineartronic s dieslem Poprv

ů k opník mezi crossovery, první model Subaru s m otorem Boxer Diesel, prv ní model s a utomatickou převodovkou Lineartronic s dieslem Poprv Průkopník mezi crossovery, první model Subaru s motorem Boxer Diesel, první model s automatickou převodovkou Lineartronic s dieslem 1) Outback stál u zrodu populární kategorie crossoverů. Model Outback

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

HONDA CB500F, modelový rok 2013

HONDA CB500F, modelový rok 2013 HONDA CB500F, modelový rok 2013 Datum vydání: 12. listopadu 2012 Nový model: Dvouválcový motocykl střední váhy ve stylu naked, jeden z trojice zcela nových modelů. Zábavný, agilní, lehký, s nízkou spotřebou,

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV.

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. SPARK PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní,

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více