VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV"

Transkript

1 VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV se sídlem v Turnově, Antonína Dvořáka 287, IČO , DIČ CZ zastoupené ing. Milanem Hejdukem, předsedou Rady sdružení VHS Turnov, jako zadavatel, vyhlašuje poptávkové řízení o nejvhodnější nabídku na ZHOTOVENÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE, ZABEZPEČENÍ INŽENÝRSKÉ ČINNOSTI, ZAJIŠTĚNÍ VYDÁNÍ PŘÍSLUŠNÝCH ROZHODNUTÍ na akce Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Nádražní ul. Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Máchova ul. Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Lidická ul. Podmínky poptávkového řízení 1. Základní údaje o zadavateli: Vodohospodářské sdružení Turnov Antonína Dvořáka Turnov Kraj Liberecký IČO: DIČ: CZ Právní forma: dobrovolný svazek obcí Pověřená osoba: ing. Milan Hejduk předseda Rady sdružení VHS Turnov Tel: Fax: Mobil: info@vhsturnov.cz 2. Vymezení plnění poptávky Jedná se o tři spolu poptávané zakázky na projekční a inženýrské práce v Lomnici n. Pop. v níže uvedených rozsazích.

2 V Nádražní a Máchově ul. existují dvě kanalizace, novější splašková vlastněná VHS Turnov a provozovaná SčVK a.s., a druhá původní, vždy ve špatném stavu, ukončená ve vodoteči. Kanalizační přípojky jsou napojeny do obou těchto stok. Z provedeného průzkumu (viz. příloha této poptávky č. 1) obou lokalit vyplývají níže uvedená nutná opatření. 1/ Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Nádražní ul. - přepojení přípojek od domů čp. 466, 461 a 474 napojených do staré kanalizace N1 - výměna jednoho úseku kanalizace mezi šachtami č. 4 a 5 o délce cca 34m z původních 2xDN200 na kameninové potrubí DN400, které je před i za zmíněným úsekem - výměna stoky N2 ve slepé uličce o délce cca 55m, které je nyní v havarijním stavu - likvidace původní staré stoky N1 (viz. zákres v příloze č. 1) Součástí také bude vypracování schematické situace obnovy povrchu komunikace a chodníků v ulici Nádražní a boční slepé uličky (prostorové uspořádání bude beze změn) a zejména zahrnutí těchto prací do výkazu výměr. 2/ Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Máchova ul. - ověření napojení novější stoky vedené uprostřed Máchovy ul. na kanalizační sběrač (kamerová prohlídka, kopaná sonda - REALIZACE), případně návrh přepojení - přepojení kanalizační stoky v ul. J. J. Fučíka do splaškové kanalizace v ul. Máchova (do šachty 1) - přepojení všech přípojek domů čp. 1061, 870, 877 a 4 uličních vpustí napojených do staré kanalizace - likvidace původní staré stoky (viz. zákres v příloze č. 1) Součástí také bude vypracování projektu obnovy povrchu komunikací a chodníků v ul. Máchova a části boční spojky k autobusovému nádraží viz. zákres. Na okraji parcely ppč. 342 podél ulice Máchova i podél části boční spojky budou vytvořena nová kolmá (alt. šikmá) parkovací stání cca 13míst, od okolního terénu budou oddělena opěrnou zídkou. Část pravostranného chodníku bude oproti původnímu cca o 20cm rozšířena na úkor travnatého pásu na druhé straně komunikace.

3 Komunikace bude mít povrch asfaltový, chodníky a parkovací stání ze zámkové dlažby. 3/ Lomnice n. Pop. oprava kanalizace Lidická ul. Jedná se o výměnu stávající stoky DN400 o délce cca 115m v úseku mezi křižovatkami s ul. Kavánova a 5. května včetně veřejných částí kanalizačních přípojek a přípojek k uličním vpustem. Součástí stavby také bude výměna 13ks navrtávacích pasů a šoupat vodovodních přípojek bude zahrnuto pouze do výkazu výměr. Obnova povrchu komunikace je již vyprojektována samostatně. Vypsané délky byly stanoveny pouze měřením z mapy, jejich úprava o ±15% oproti zadání nebude mít vliv na cenu. Předmět poptávky: Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Nádražní ul. a. Zhotovení jednostupňové dokumentace opravy (v podrobnosti realizační dokumentace, včetně schematické situace obnovy povrchu, položkového rozpočtu a výkazu výměr) a zajištění veškeré potřebné inženýrské činnosti potřebné pro projekční práce (vyjádření o existenci podzemních zařízení, jednání s majiteli nemovitostí apod.) b. Zhotovení dokumentace pro územní rozhodnutí přepojovaných přípojek (všechny přípojky v jedné dokumentaci) c. Projednání dokumentace s majiteli jednotlivých pozemků dotčených stavbou, včetně jejich souhlasu se vstupem na pozemek, zajištění kompletní dokladové části pro územní rozhodnutí, včetně projednání dokumentace s dotčenými orgány, organizacemi a provozovatelem a zapracování jejich požadavků do projektu d. Zajištění vydání územního rozhodnutí přepojovaných přípojek s nabytím právní moci Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Máchova ul. Kanalizační řad a. Provedení ověření napojení novější stoky vedené uprostřed Máchovy ul. na kanalizační sběrač včetně všech případných povolení (v případě kopané sondy např. povolení ke vstupu do komunikace apod.) b. Zhotovení jednostupňové dokumentace opravy kanalizace (v podrobnosti realizační dokumentace, včetně položkového rozpočtu a výkazu výměr) a zajištění veškeré potřebné inženýrské činnosti potřebné pro projekční práce (vyjádření o existenci podzemních zařízení, jednání s majiteli nemovitostí apod.) Kanalizační přípojky c. Zhotovení dokumentace pro územní rozhodnutí přepojovaných přípojek (všechny přípojky v jedné dokumentaci) d. Projednání dokumentace s majiteli jednotlivých pozemků dotčených stavbou, včetně jejich souhlasu se vstupem na pozemek, zajištění kompletní dokladové části pro územní rozhodnutí, včetně projednání dokumentace s dotčenými orgány, organizacemi a provozovatelem a zapracování jejich požadavků do projektu e. Zajištění vydání územního rozhodnutí přepojovaných přípojek s nabytím právní moci Obnova povrchu komunikací f. Zhotovení jednostupňové dokumentace obnovy povrchu komunikací a chodníků včetně nově navržených úprav (v podrobnosti realizační dokumentace, včetně položkového rozpočtu a výkazu výměr) g. Zabezpečení dokladů nutných pro vydání územního souhlasu vč. projednání dokumentace s dotčenými orgány, organizacemi a provozovatelem a zapracování jejich požadavků do projektu

4 h. Zajištění vydání územního souhlasu i. Zabezpečení dokladů nutných pro vydání stavebního povolení vč. projednání dokumentace s dotčenými orgány, organizacemi a provozovatelem a zapracování jejich požadavků do projektu j. Zajištění vydání stavebního povolení s nabytím právní moci Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Lidická ul. a. Zhotovení jednostupňové dokumentace opravy (v podrobnosti realizační dokumentace, včetně položkového rozpočtu a výkazu výměr) a zajištění veškeré potřebné inženýrské činnosti potřebné pro projekční práce (vyjádření o existenci podzemních zařízení, jednání s majiteli nemovitostí apod.) Požadavky: Nabídková cena bude zahrnovat veškeré náklady uchazeče potřebné ke zhotovení díla tj. geodetické zaměření, správní poplatky, poplatky za pořízení výpisu z katastru nemovitostí na dotčené pozemky včetně snímků z katastru nemovitostí a náklady dalších činností, prací, materiálů, dopravy, včetně veškerých ostatních nákladů, výdajů, daní zhotovitele a veškerých dalších správních poplatků zde neuvedených. Projektová dokumentace bude zpracována pro každou akci zvlášť. Její minimální obsah je dán příslušnými vyhláškami (č. 503/2006 Sb., o podrobnější úpravě územního řízení a č. 499/2006Sb., o dokumentaci staveb). Veškeré dokumentace budou objednateli předány v 10 vyhotoveních, vše bude také předáno v elektronické podobě (písemná část - formát MS Office, výkresová dokumentace - formát AutoCAD, tj. dwg). Navržené materiály budou podléhat předchozímu schválení objednatele a provozovatele. Projektová dokumentace bude v každé fázi projednána s budoucím provozovatelem VH sítí tj. Severočeské vodovody a kanalizace a.s. Teplice, a vlastníkem komunikace Město Lomnice n. Pop. Z těchto projednání bude vyhotoven zápis, který bude schválen všemi stranami a bude tvořit nedílnou součást dokladové části dokumentace. Město Lomnice n. Pop. musí nakonec projekt obnovy povrchu komunikací a chodníků odsouhlasit. Veškerá autorská práva přejdou po zpracování a předání dokumentace na objednatele. 3. Obsah nabídky: 1. Představení firmy a doložení kvalifikačních předpokladů 2. Vypracování cenové nabídky Cenová nabídka bude vypracována po jednotlivých fázích plnění do přiloženého nabídkového listu ceny viz. příloha č. 2. (elektronicky ke stažení na webu sekce Investice aktuální VŘ) 3. Návrh smlouvy o dílo Minimální požadavky splatnost faktur 21 dní ode dne převzetí, smluvní pokuta za nedodržení termínů daných SoD 500,-Kč/den Součástí SoD také bude následující ujednání o autorském dozoru pokud investor vyzve zadavatele k provádění autorského dozoru, bude fakturován dle skutečně odvedené práce za sazby 200,-Kč/ hod. strávenou na jednání, či přípravou podkladů a 7,- Kč na km cesty.

5 4. Požadovaná doba plnění Předpokládané zahájení prací začátek dubna 2012 Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Nádražní ul. Odevzdání jednostupňové dokumentace opravy a dokumentace pro územní rozhodnutí přepojovaných přípojek do Nabytí územního rozhodnutí přepojení přípojek na právní moci do Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Máchova ul. Odevzdání jednostupňové dokumentace opravy kanalizace, dokumentace pro územní rozhodnutí přepojovaných přípojek a dokumentace obnovy a úprav povrchů do Nabytí územního rozhodnutí přepojení přípojek na právní moci do Nabytí územního souhlasu obnovy a úprav povrchů do Nabytí stavebního povolení obnovy a úprav povrchů do Lomnice n. Pop. Oprava kanalizace Lidická ul. Odevzdání jednostupňové dokumentace opravy do Kvalifikační předpoklady Kvalifikační předpoklady prokáže uchazeč dokladem o autorizaci v oboru vodohospodářských staveb. V případě, že předkládá nabídku více subjektů, doloží kvalifikační předpoklady každý z těchto subjektů. Pokud uchazeč není autorizován také v oboru silničních staveb, uvede, kdo bude jako subdodávku provádět projekt obnovy povrchu komunikací a chodníků. 6. Způsob hodnocení nabídek Nabídky budou hodnoceny výběrovou komisí podle následujících kriterií: Součet nabídkové ceny jednotlivých akcí dle bodu Lhůta pro podání nabídek Uchazeči mohou podávat nabídky do středy do hodin do kanceláře VHS Turnov v Turnově. 8. Místo a způsob podávání nabídek Nabídky budou předloženy písemně v českém jazyce a lze je podávat osobně nebo doporučeně poštou na adresu VHS Turnov. Nabídky budou zalepeny v obálce a označeny heslem Neotvírat poptávkové řízení PD Lomnice n. Pop.. Adresa pro předložení nabídek: Vodohospodářské sdružení Turnov Antonína Dvořáka Turnov Osobní doručení nabídky je možné v úředních dnech pondělí, středa v době od a od hodin. V ostatní pracovní dny je možné nabídky osobně předat po telefonické dohodě. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky, kdykoliv řízení přerušit nebo zadat každou část poptávky (Nádražní, Máchova a Lidická) jinému uchazeči.

6 Toto poptávkové řízení se neřídí postupy stanovenými v zákoně č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, neboť se jedná o výjimku z působnosti zákona ve smyslu 19 odst. 1 zákona pro podlimitní veřejné zakázky zadávané v souvislosti s výkonem relevantní činnosti. 9. Poskytování informací Informace poskytuje: Ing. Zdeněk Rajm tel: , rajm@vhsturnov.cz Ing. Milan Hejduk Předseda RS VHS Turnov Příloha č. 1 Průzkumy a podklady pro návrh rekonstrukce kanalizace Lomnice nad Popelkou kanalizace ulice Nádražní a Máchova Příloha č. 2 nabídkový list ceny (elektronicky ke stažení na webu sekce Investice Aktuální VŘ)

Lomnice n. Pop. přemístění VH provozu do areálu ČOV

Lomnice n. Pop. přemístění VH provozu do areálu ČOV VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV se sídlem v Turnově, Antonína Dvořáka 287, IČO 49295934, DIČ CZ49295934 zastoupené Ing. Milanem Hejdukem, předsedou Rady sdružení VHS Turnov, jako zadavatel ve smyslu 18

Více

VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV

VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV se sídlem v Turnově, Antonína Dvořáka 287, IČ 49295934, DIČ CZ49295934 zastoupené ředitelkou VHS Turnov paní Marcelou Červovou, jako zadavatel, ve smyslu 2, odst. 2 písm.

Více

VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV

VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV se sídlem Turnově, Antonína Dvořáka 287, IČO 46295934, DIČ CZ49295934 zastoupené ředitelkou sdružení paní Marcelou Červovou, jako zadavatel, vyhlašuje poptávkové řízení

Více

Město PETŘVALD Gen. Svobody 511, Petřvald

Město PETŘVALD Gen. Svobody 511, Petřvald Město PETŘVALD Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald MUPTX003ISXD NAŠE ZN: SPIS ZN: 175/2015/VaŽP/Koch NAŠE ČJ: MěÚP 1195/2015 VYŘIZUJE: Gabriela Kochová REFERENT odboru výstavby a životního prostředí TEL.:

Více

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY MĚSTO HRANICE ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY Poptávka k podání nabídky Zakázka Splaškové kanalizační přípojky Hranice II Lhotka projektové dokumentace a inženýrská činnost Zadavatel

Více

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v OBEC ROHOZNÁ 569 72 Rohozná 264 V Rohozné 14. 05. 2018 IČ 00277274 E-mail: info@rohozna.cz Výzva k zadání veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3., zákona č. 137/2006 Sb. Zadavatel: OBEC ROHOZNÁ

Více

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky ev.číslo : 1/16 Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky Obec Mackovice si Vás podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace Č. j.: 01Te/350/2015 Datum: 2. 7. 2015 Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace V souladu s ustanovením 6, 17 a

Více

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace ODBOR ROZVOJE A INVESTIC tel: +420 384 342 163, fax: +420 384 723 505 e-mail: odbor.rozvoje@mesto-trebon.cz V Ý Z V A k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na služby v souladu s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s 6, 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.8 /2013/Město Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Statutární město Pardubice

Více

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Město Semily Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

Odkanalizování obce Dobrčice

Odkanalizování obce Dobrčice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále je zákon ) pro akci: Odkanalizování obce Dobrčice (výběrové řízení mimo režim zákona)

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j. ORRI/25753-15/dagm ORRI/3510-2015 V Rumburku dne 27.07.2015 Projektová dokumentace na akci Rekonstrukce

Více

Zadávací dokumentace projektu

Zadávací dokumentace projektu Zadávací dokumentace projektu Analýza rizik ohrožení jímacího území prameniště Slaná migrací kontaminace z bývalé skládky Na Rovném Jedná se o zakázku malého rozsahu, zadávanou dle přílohy č. 4 směrnice

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST Radniční 1 434 69 Most MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR INVESTIC A ÚDRŽBY Oddělení investic Naše značka ORaÚP/03/2009/Fi/72.10/S5 Vyřizuje Tomáš Fiala Datum 21. května 2009 Veřejná zakázka malého

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Odborné učiliště a Praktická škola,

Odborné učiliště a Praktická škola, Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, tel. 499524139 Vyřizuje : J. Pilousová Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, dále jen zadavatel, vyhlašuje

Více

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Správa majetku města Příbor s.r.o. vyhlašuje veřejnou zakázku na stavební práce malého rozsahu na akci Rekonstrukce teplovodu v lokalitě ulic Npor. Loma v Příboře

Více

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/MRFP Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Městský

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu: Zpevnění části komunikace v ul. U Trojice Obec Tlumačov, zastoupená starostou obce Ing. Jaroslavem Ševelou, vás vyzývá k podání nabídky

Více

POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách POPTÁVKA č. 58/2016/OSM/VZMR na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Projekt osvětlení ledové plochy v objektu č. p. 1720 Lacinova

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5 Vyzvaný zájemce: Výzva k podání nabídky podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu a podle Směrnice

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Na základě požadavků stanovených Směrnicí ředitele Lesů hl. m. Prahy pro výběr dodavatelů vyhlašujeme tímto zakázku na: Vypracování Projektové dokumentace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby

Více

Podrobná specifikace předmětu plnění

Podrobná specifikace předmětu plnění www.kasphory.cz Příloha ZD č.1 Podrobná specifikace předmětu plnění Název akce: Zadavatel: Místo stavby: Kraj: Okres: Rekonstrukce infrastruktury Kašperské Hory, západní část - Zpracování projektové dokumentace

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Název akce: Zpracování projektové dokumentace " Rekonstrukce objektu, dvorní přístavba a půdní vestavba Identifikační údaje zadavatele:

Více

Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci stavby

Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci stavby Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci stavby Obnova kanalizace v Krnově, ul. Dobrovského A. Zadavatel Krnovské vodovody a kanalizace s. r. o. Se sídlem: Zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení:

Více

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OISM/7488/2013-6 Dle rozdělovníku VYŘIZUJE: Volná TELEFON:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadávaná postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ), ve znění

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/007136/2019/MAJ/Bla Ing. Blahout 383 700 325 13.2.2019 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Město Veselí nad Moravou vyhlašuje výzvu k podání nabídky na zpracování. "Veselí nad Moravou - dopravní infrastruktura

Město Veselí nad Moravou vyhlašuje výzvu k podání nabídky na zpracování. Veselí nad Moravou - dopravní infrastruktura Město Veselí nad Moravou odbor rozvoje a správy města Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 r: VESELí 1.-.1 NAD MORAVOU váš dopis zn.: ze dne: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail:

Více

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č.

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č. Název zakázky Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim zákona č. 137/2006

Více

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I R E K T O R Á T Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8 771 47 Olomouc Tel. : +420 585 631 118 FAX : +420 585 631 012 E-mail :petra.jungova@upol.cz

Více

Výzva na zhotovení. Rekonstrukce objektu č.p. 195,

Výzva na zhotovení. Rekonstrukce objektu č.p. 195, Výzva na zhotovení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Rekonstrukce objektu č.p. 195, vypracování kompletní projektové dokumentace

Více

Zakázka malého rozsahu

Zakázka malého rozsahu Zakázka malého rozsahu (veřejná zakázka do 6 mil. Kč bez DPH) výzva k podání nabídky Žandov dostavba kanalizace stoka N 1. Zadavatel: Město Žandov, Náměstí 132, Žandov, 471 07 Zastoupené: Zbyňkem Polákem

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje nabídkové řízení na dodavatele stavby Oprava komunikace u hřbitova v Týništi nad Orlicí 1. Zadavatel : Město Týniště nad Orlicí Městský

Více

Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK

Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, ze dne 26. 01. 2015 zasílá VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK s ohledem na skutečnost, že se jedná o veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na Projektové práce na projektech: včetně projednání stavebního povolení Tato zakázka je zadána ve smyslu zák.č. 137/2006 Sb, o veřejných zakázkách,ve znění pozdějších

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. 1. Identifikace zadavatele Název / Obchodní firma: Obec Korouhev IČ: 002 76 855

Více

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU:

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: R, ", r "v, VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 26/20121RFP "Pardubice, tř. Míru - oprava, rekonstrukce a přístavba č.p. 60 a 450 úprava l.np pro KOH-I-NOOR" 1. Základní

Více

vyhlašuje poptávkové řízení

vyhlašuje poptávkové řízení MĚSTO SPÁLENÉ POŘÍČÍ Náměstí Svobody 132, 335 61 Spálené Poříčí, IČO: 00257249; DIČ: CZ00257249 tel./fax 371 594 654 tel. 371 594 636, 371 594 640 vyhlašuje poptávkové řízení na ZADAVATEL název: Město

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje nabídkové řízení na dodavatele stavby Oprava komunikací v Týništi nad Orlicí 1. Zadavatel : Město Týniště nad Orlicí Městský úřad v Týništi

Více

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci výběrového řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice obce Olešná,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola a mateřská škola Hranice, Šromotovo, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka Zadavatel Půdní vestavba na ZŠ a MŠ Hranice, Šromotovo Základní škola a mateřská škola Hranice,

Více

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU Optické propojení objektů JAMUʺ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU Optické propojení objektů JAMUʺ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem STUDIE PROVEDITELNOSTI STAVBY CHODNÍKU CHLUMEC STRADOV PŘES ŠOTOLSKÝ POTOK zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

M ě s t y s B e z n o

M ě s t y s B e z n o Čj. 532/2016 M ě s t y s B e z n o B o l e s l a v s k á 154 294 29 B e z n o Kancelář starosty městyse Tel.: 326 / 395 314 Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Veřejná zakázka malého

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Obec Drahelčice. Na Návsi 25, , Drahelčice. Starostou Janem Rudou. cz. Podatelna OÚ Drahelčice

Obec Drahelčice. Na Návsi 25, , Drahelčice. Starostou Janem Rudou. cz. Podatelna OÚ Drahelčice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR),,Projektová dokumentace na opravu ulice U Dálnice a ulice mezi ulicí Zahradní a U Dálnice". Zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu: Identifikační

Více

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU, OSTRAVA-ZÁBŘEH, příspěvková organizace Gurťjevova 8, Ostrava-Zábřeh 700 30 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna ležatých

Více

Turnov prodloužení veřejného vodovodního řadu k novostavbě RD na ppč. 3161/1 k.ú. Turnov a opěrná zídka

Turnov prodloužení veřejného vodovodního řadu k novostavbě RD na ppč. 3161/1 k.ú. Turnov a opěrná zídka VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV se sídlem v Turnově, Antonína Dvořáka 287, IČO 49295934, DIČ CZ49295934 zastoupené ředitelkou VHS Turnov paní Marcelou Červovou, jako zadavatel ve smyslu 2 odst. 2 písm.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

Město Semily Oznámení výběrového řízení - zadávací podmínky

Město Semily Oznámení výběrového řízení - zadávací podmínky Město Semily Oznámení výběrového řízení - zadávací podmínky 1. ZADAVATEL Zadavatel: Město Semily na základě smlouvy zastupuje zadavatele Obec Chuchelna a Město Semily Sídlo: Husova 82, 513 01 Semily IČ:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení výběrového řízení na služby ve smyslu 6 zákona

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a provedení související inženýrské činnosti stavby Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín město Horažďovice

Více

V Ý Z V A. Oráčov rekonstrukce objektu kuchyně F projektová dokumentace - II. kolo

V Ý Z V A. Oráčov rekonstrukce objektu kuchyně F projektová dokumentace - II. kolo VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 č.j.: VS-65072-20/ČJ-2016-802650 V Oráčově dne 7.12.2016 V Ý Z V A

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU V Praze dne 12. 3. 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem monokrystalů I. Identifikační údaje zadavatele:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. Doprava v klidu v centru města Uherský Brod Parkování v ul. Přemysla Otakara II

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. Doprava v klidu v centru města Uherský Brod Parkování v ul. Přemysla Otakara II Městský úřad Uherský Brod, Odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO: OI/0046/11 42020/2011/MUUB Ing. Dagmar Braunerová 572 615 235 oi@ub.cz

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz OBECNÍ ÚŘAD RATMĚŘICE ČP. 72, 257 03 JANKOV TELEFON: 317 833 321, FAX: 317 833 289, E-MAIL: starosta@ratmerice.cz V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou podlimitní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: "Oprava volného bytu č.29 v domě č.p v ulici Závodu Míru v Pardubicích"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č.29 v domě č.p v ulici Závodu Míru v Pardubicích Městský rozvojový fond Pardubice a.s. u Divadla 828. 530 02 Pardub tce Zapsáno v obch. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B. vložka 1822 MRFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ

Více

Oživení zámeckého parku Šenov

Oživení zámeckého parku Šenov Výzva k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Oživení zámeckého parku Šenov Zadavatel: Město Šenov sídlo Radniční náměstí 300 739 34 Šenov Statutární zástupce: Ing. Jan Blažek Kontaktní osoba: Ing.

Více

Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily

Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily VÝSTAVBA PLYNOVÉ KOTELNY A B ZADAVATEL Městská bytová správa Semily, s.r.o. Komenského

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle vnitřní směrnice obce Stratov 2/2007.

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle vnitřní směrnice obce Stratov 2/2007. Obec Stratov Stratov 90, 289 22 Lysá nad Labem Tel./fax (+420) 325 551 461 e-mail: obec.stratov@tiscali.cz Bankovní spojení: Komerční banka Nymburk č. účtu: 8727-191/0100 IČO: 239828 Stratov 20.4.2012

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen zakázka ) na služby :

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen zakázka ) na služby : MĚSTO KRNOV ODBOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 1 794 01 KRNOV VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 12 odst. 3 a ve vztahu k 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Studie na vybudování kanalizace v lokalitě Nová Horka Příloha č.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Výstavba vodovodu Šlikova Ves

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Výstavba vodovodu Šlikova Ves VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka Oznámení o zahájení výběrového řízení: Tato veřejná zakázka je zadávána jako podlimitní veřejná zakázka ve smyslu ustanovení 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY TJ Spartak Rokytnice nad Jizerou, IČ: 00527611 Horní Rokytnice čp. 461, 512 44 Rokytnice nad Jizerou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost TJ Spartak Rokytnice jako zadavatel si Vás dovoluje vyzvat k podání

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město T ýnec nad Sáza vo u vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tuto VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY pro účely zadání veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE KRAJE VYSOČINA Číslo zakázky: Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Datum vyhlášení zakázky:

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, Železný Brod, IČ zastoupené starostou města André Jakubičkou veřejný zadavatel

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, Železný Brod, IČ zastoupené starostou města André Jakubičkou veřejný zadavatel MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města André Jakubičkou veřejný zadavatel DATUM ZVEŘEJNĚNÍ 15. 2.2013 EVIDENČNÍ ČÍSLO 9-2013 Výzva k podání nabídky

Více

OBEC KOBYLNICE. tel. č.: Výzva

OBEC KOBYLNICE. tel. č.: Výzva OBEC KOBYLNICE se sídlem Obecní úřad Kobylnice, Kobylnice č.p. 8, PSČ 294 46 Semčice tel. č.: 326 388 196 e-mail: obeckobylnice@centrum.cz čj.:240608/02 v Kobylnici dne 24.06.2008 Výzva k podání nabídky

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j. ORRI/24875-15/dagm ORRI/3430-2015 V Rumburku dne 17.07.2015 Projektová dokumentace zateplení budovy

Více

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Svitavy Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Svitavy Zastoupený: Ing. Miroslavem Kučerou, ředitelem Pozemkového úřadu IČ: 00020478 Úprava

Více

Zhotovení projektová dokumentace k regeneraci bytového domu v Praze 4, Hráského č.p.1908,9,10

Zhotovení projektová dokumentace k regeneraci bytového domu v Praze 4, Hráského č.p.1908,9,10 Společenství vlastníků jednotek Hráského Zadavatel Společenství vlastníků jednotek Hráského 1908-10, Praha 4, se sídlem Praha 4, Chodov, Hráského 1910/11, PSČ 148 00, IČ: 27645398, osoby oprávněné k jednání:

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 277 908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info Váš dopis ze dne: Vaše značka (čj.): Naše čj.: Naše sp. zn.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FOTO KOTELNY ZAŠLEME NA VYŽÁDÁNÍ VÝMĚNA KOTLŮ V PLYNOVÉ KOTELNĚ POD VARTOU 555 A ZADAVATEL Městská bytová správa Semily, s.r.o. Komenského nám.

Více