TOSHIBA EASYGUARD V AKCI: KTERÝ NOTEBOOK JE PRO VÁS TEN PRAVÝ?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TOSHIBA EASYGUARD V AKCI: KTERÝ NOTEBOOK JE PRO VÁS TEN PRAVÝ?"

Transkript

1 TOSHIBA EASYGUARD V AKCI: KTERÝ NOTEBOOK JE PRO VÁS TEN PRAVÝ? Technologie Toshiba EasyGuard je výhodným řešením pro větší bezpečnost dat, dokonalejší ochranu počítače a snadné připojení k síti. Mobilní uživatelé mají odlišné požadavky na zabezpečení, ať již se jedná o studenty, pracovníky na služebních cestách nebo otrlé cestovatele usilující o připojení z odlehlých míst. Společnost Toshiba upravila širokou škálu součástí technologie Toshiba EasyGuard tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám mobilních uživatelů. Tento článek vám pomůže určit, který notebook Toshiba EasyGuard je pro vás ten pravý. Pro mobilní uživatele pracující v kanceláři i mimo ni Pro uživatele vyžadující lepší zabezpečení dat a zároveň větší mobilitu a širší možnosti připojení Pro uživatele vyžadující lepší ochranu systému a zabezpečení dat v počítači s nízkou hmotností

2 Toshiba EasyGuard: Den v životě mobilního uživatele Technologie Toshiba EasyGuard chrání notebook před každodenními riziky. Využívá k tomu technologii XD-Bit, která brání počítač před škodlivými soubory, součásti s odolnou konstrukcí a software ConfigFree pro snadné připojení. Během průměrného pracovního dne pracujete střídavě v kanceláři, mimo ni a také na různých místech v rámci svého pracoviště. Dopoledne se koná projektová schůzka, na kterou si do konferenční místnosti musíte přinést notebook z kanceláře, abyste mohli uvést prezentaci. Odpoledne se připravujete na schůzku s klientem v autě a přitom z Internetu stahujete nejnovější údaje o prodeji. Později potřebujete sdílet soubory s členem týmu. A když provádíte závěrečné úpravy dokumentu, používáte zase jiný profil připojení profil pro komunikaci s firemní sítí z domova. Po celý den, kdy jste v pohybu, vás chrání technologie Toshiba EasyGuard. Prvky zajišťující odolnou konstrukci chrání notebook při přesunech z místa na místo. Díky technologii XD-Bit jsou citlivá data chráněna při přístupu k Internetu a příjmu souborů z externích zdrojů. A připojení z libovolného místa z domova či kanceláře je zcela bezproblémové. Tecra A3 Jako plnohodnotná náhrada za stolní počítač umožňuje model Tecra A3 úplnou mobilitu v prostředí kanceláře nebo domova. Tecra A4 Model Tecra A4 se širokoúhlým displejem umožňuje, aby prezentace nebo filmy na obrazovce mohlo ve vysoké kvalitě sledovat najednou více uživatelů, a to kdykoli a kdekoli. Tecra A5 Tecra S2 Funkce nástroje ConfigFree Summit umožňují sdílení souborů a rozšířenou týmovou komunikaci. U modelu Tecra S2 se vysoce výkonná výpočetní technika vždy kombinuje se zabezpečením a ochranou dat pomocí technologie Toshiba EasyGuard.

3 Toshiba EasyGuard: mobilita s vysokým Technologie Toshiba EasyGuard poskytuje širší zabezpečení dat. Využívá k tomu modul TPM (Trusted Platform Module), displej VACF (Visual Access Control Filter) pro zajištění soukromí při sledování obrazovky, čtečku otisků prstů a časovač pro ochranu při krádeži. Jen pro vaše oči: ochrana důvěrných dat Tecra M3 Vzpomeňte si na dlouhé hodiny během čekání na letišti, v letadle nebo v kavárně, které jste měli v úmyslu věnovat práci na prezentaci, ale odradil vás od toho všetečný soused. Díky funkcím zabezpečení technologie Toshiba EasyGuard je nyní produktivní využití času při cestování snadné. Displej s filtrem kontroly pozorovacího úhlu (VACF) redukuje úhel pro pozorování obrazovky notebooku z boku, díky čemuž můžete pracovat s citlivými daty na veřejných místech. S modelem Tecra M3 můžete díky ochraně poskytované funkcemi zabezpečení technologie Toshiba EasyGuard maximalizovat produktivitu při práci na veřejných místech. Výkon počítače Tablet PC s modulem TPM pro zabezpečení dat Tecra M4 Díky počítačům Tablet PC mohou pracovníci z oblasti výzkumu častěji vyrazit z laboratoře do terénu. Pomocí softwarových funkcí tabletového pera můžete jako výzkumník nebo konzultant rozvíjet nápady, ať již jste v knihovně, ve vlaku nebo v kanceláři. Technologie Toshiba EasyGuard usnadňuje ochranu rozvíjených řešení pomocí funkcí zabezpečení, jako je modul TPM (Trusted Platform Module), který zajišťuje zabezpečení prostřednictvím jedinečné kombinace softwaru a hardwaru. Svou kreativitu nemusíte omezovat kvůli obavám o bezpečnost. Díky technologii Toshiba EasyGuard jsou vaše data během cest neustále chráněna. Model Tecra M4 umožňuje úplnou mobilitu s rozšířenou ochranou dat.

4 Toshiba EasyGuard: mobilita s vysokým Technologie Toshiba EasyGuard poskytuje širší zabezpečení dat. Využívá k tomu modul TPM (Trusted Platform Module), displej VACF (Visual Access Control Filter) pro zajištění soukromí při sledování obrazovky, čtečku otisků prstů a časovač pro ochranu při krádeži. Pouze oprávněný přístup: ochrana při krádeži Vzpomeňte si, jak jste naposledy nechali notebook bez dozoru. Možná k tomu došlo u klienta, možná při chaotické situaci během cestování. Vzhledem k citlivým datům v notebooku se takové okamžiky mohou pro vaši společnost nebo menší podnik stát noční můrou. Čím více používáte notebook mimo bezpečné prostředí, tím více musíte myslet na jeho ochranu. Díky časovači pro ochranu při krádeži a čtečce otisků prstů, které jsou součástí technologie Toshiba EasyGuard, si můžete být jisti, že k systému notebooku budete moci získat přístup pouze vy a že vaše data jsou v bezpečí. Tecra S3 Ochranná opatření proti krádeži v rámci technologie Toshiba EasyGuard zabezpečují model Tecra S3, i když není pod dohledem.

5 Toshiba EasyGuard: ultrapřenosnost Technologie Toshiba EasyGuard nabízí širší ochranu systému u ultrapřenosných notebooků. Využívá k tomu technologii RAID 1 pro zrcadlení dat, systém ochrany proti nárazům, klávesnici odolnou proti polití a čtečku otisků prstů. Maximální doba provozuschopnosti: ochrana dat pomocí technologie RAID Někdy máte pocit, že musíte být na mnoha místech najednou. Na cestách potřebujete úplný a aktuální přístup k datům a zároveň maximální produktivitu. Využijte plně dobu mezi schůzkami a čas strávený v letadlech. Každodenní rutina notebooku je stejně rušná jako ta vaše. Technologie Toshiba EasyGuard nabízí vysokou úroveň výkonu a ochrany pomocí technologie RAID 1, která zajišťuje zrcadlení dat, a to kdykoli a kdekoli. Portégé S100 U modelu Portégé S100 poskytuje podpora technologie RAID úrovně 1 zrcadlení dat, odolnost proti poruchám a vysoký výkon. Konstrukce chránící před možnými nehodami: odolná mobilní výpočetní technika Notebook se dostává do každodenního provozu, kde mu hrozí běžné opotřebení a jiné újmy. Když děláte více věcí najednou, například si k dokončování prezentace přinesete něco k zakousnutí, může se tato neškodná záležitost změnit na velmi závažnou událost, pokud dojde k polití počítače s následnou ztrátou dat. Podobně by při práci během kodrcavé cesty dopravním prostředkem mohlo dojít k poškození citlivého pevného disku. Díky konstrukci chránící před možnými nehodami, která je součástí technologie Toshiba EasyGuard, můžete notebook ochránit před běžnými nehodami, a to pomocí ochrany pevného disku, ochrany proti nárazům a klávesnice odolné proti polití. Portégé M300 Model Portégé M300 je vybaven konstrukčními prvky chránícími před možnými nehodami, které jsou součástí technologie Toshiba EasyGuard, což zajišťuje bezstarostnou mobilní práci na počítači.

6 Toshiba EasyGuard: ultrapřenosnost Technologie Toshiba EasyGuard nabízí širší ochranu systému u ultrapřenosných notebooků. Využívá k tomu technologii RAID 1 pro zrcadlení dat, systém ochrany proti nárazům, klávesnici odolnou proti polití a čtečku otisků prstů. Zabezpečení pro tenké a lehké notebooky Portégé R200 Pro zkušené obchodní cestující je ideální volbou tenký, lehký a ultrapřenosný počítač, který nenamáhá rameno uživatele a nevytváří nutnost přenášet rozměrné zavazadlo. Ultrapřenosný počítač, který se vejde do jakékoli tašky nebo kufříku, vyžaduje prvky zajišťující rozsáhlé zabezpečení a ochranu dat. Díky čtečce otisků prstů pro jedinečné ověření, modulu TPM pro zabezpečení citlivých informací v počítači a ochraně pevného disku vzhledem k nepředvídatelnosti mobilní práce poskytuje technologie Toshiba EasyGuard vysoký standard zabezpečení pro řadu ultrapřenosných počítačů společnosti Toshiba. Model Portégé R200 poskytuje společně s ultrapřenosností to nejlepší ze zabezpečení poskytovaného technologií Toshiba EasyGuard. Mobilita na dlani Libretto U100 neznamená oslabení funkcí zabezpečení nebo ochrany dat. V ultralehké konstrukci jsou dostupné aplikace s vysokým, které umožňují přístup k datům a využití hladkého připojení. Představte si, že vám notebook, který se vejde do dlaně, spadne na zem. Malý notebook, který se vejde do kapsy kabátu nebo kabelky, vyžaduje to nejlepší v oblasti ochrany počítače. Díky součástem technologie Toshiba EasyGuard, jako je čtečka otisků prstů a ochrana pevného disku, jsou ultrapřenosné počítače stejně bezpečné jako jakákoli jiná řada od společnosti Toshiba. Malý a kompaktní model Libretto U100 nedělá kompromisy v oblasti zabezpečení a ochrany dat. Zahrnuje funkce čtečky otisků prstů a ochrany pevného disku.

7 Tecra A3 Tecra A4 Tecra A5 Tecra S2 Vybrané funkce technologie Toshiba EasyGuard* Technologie XD-BIT (Execute Disable Bit) Odolná konstrukce Nástroj ConfigFree Tecra M3 Tecra M4 Tecra S3 Vybrané funkce technologie Toshiba EasyGuard Modul TPM (Trusted Platform Module) Displej VACF (Visual Access Control Filter) Čtečka otisků prstů Časovač pro ochranu při krádeži Portégé S100 Portégé M300 Portégé R200 Libretto U100 Vybrané funkce technologie Toshiba EasyGuard Podpora technologie Toshiba RAID Systém ochrany proti nárazům Klávesnice odolná proti polití Čtečka otisků prstů *Mějte prosím na paměti, že funkce technologie Toshiba EasyGuard se mohou v závislosti na notebooku lišit. Další informace získáte od autorizovaného prodejce produktů společnosti Toshiba.

MOBILNÍ VÝPOČETNÍ TECHNIKA BEZ STAROSTÍ DÍKY TECHNOLOGII TOSHIBA EASYGUARD

MOBILNÍ VÝPOČETNÍ TECHNIKA BEZ STAROSTÍ DÍKY TECHNOLOGII TOSHIBA EASYGUARD MOBILNÍ VÝPOČETNÍ TECHNIKA BEZ STAROSTÍ DÍKY TECHNOLOGII TOSHIBA EASYGUARD Technologie Toshiba EasyGuard je výhodným řešením pro větší bezpečnost dat, dokonalejší ochranu počítače a snadné připojení k

Více

Toshiba EasyGuard v akci:

Toshiba EasyGuard v akci: Toshiba EasyGuard v akci Toshiba EasyGuard v akci: portégé m400 VYSOCE PŘENOSNÝ POČÍTAČ TABLET PC, KTERÝ ZVLÁDNE VŠE. Technologie Toshiba EasyGuard zahrnuje sadu funkcí, které pomáhají mobilním profesionálním

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Toshiba EasyGuard v akci:

Toshiba EasyGuard v akci: Toshiba EasyGuard v akci Toshiba EasyGuard v akci: Satellite Pro U200 Plně přizpůsobitelná profesionální platforma nabízí prvotřídní spolehlivost a zabezpečení. Technologie Toshiba EasyGuard zahrnuje sadu

Více

Vhodný pomocník pro vaše podnikání

Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vyberte si svého nejlepšího pomocníka Výběr správného laptopu s funkcemi, jež budou vyhovovat vašim podnikatelským potřebám, není při možnosti volby z více než 1 000

Více

Průvodce nákupem firemního notebooku

Průvodce nákupem firemního notebooku Průvodce nákupem firemního notebooku Průvodce nákupem firemního notebooku Společnost Toshiba nabízí širokou škálu podnikatelských notebooků, které splňují požadavky různých uživatelů a pracovních stylů.

Více

ZPÁTKY DO ŠKOLY PRŮVODCE NÁKUPEM

ZPÁTKY DO ŠKOLY PRŮVODCE NÁKUPEM PROGRAM Toshiba ZPÁTKY DO ŠKOLY ZPÁTKY DO ŠKOLY PRŮVODCE NÁKUPEM Ať už se jedná o studenta, učitele nebo školu, která potřebuje vybavit učebnu, společnost Toshiba nabízí výběr ze široké řady počítač. V

Více

EASYGUARD MOBILNÍ PRÁCE BEZ OBAV PŘINÁŠÍME INOVACE DO PODNIKÁNÍ PŘIPOJENÍ ZABEZPEČENÍ

EASYGUARD MOBILNÍ PRÁCE BEZ OBAV PŘINÁŠÍME INOVACE DO PODNIKÁNÍ PŘIPOJENÍ ZABEZPEČENÍ OCHRANA SPRÁVA PŘIPOJENÍ ZABEZPEČENÍ PŘINÁŠÍME INOVACE DO PODNIKÁNÍ Technologie Toshiba EasyGuard přináší do podnikání mobilní výpočetní techniku bez starostí s jedinečnými funkcemi, které pomáhají řešit

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

TECHNICKÉ INFORMACE VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT

TECHNICKÉ INFORMACE VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT TECHNICKÉ INFORMACE VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT TECH-2005-09-Data-Zabezpečení-CZ 1 MODUL TPM (TRUSTED PLATFORM MODULE) PŘEDSTAVUJE V SOUČASNOSTI ŠPIČKOVÉ ŘEŠENÍ V OBLASTI TECHNOLOGIÍ

Více

Vychutnejte si ten nejlepší obrazový a zvukový výkon

Vychutnejte si ten nejlepší obrazový a zvukový výkon funkce SateLlite p100 Satellite p100 Vychutnejte si ten nejlepší obrazový Notebook Satellite P100 společnosti Toshiba výhodně poskytuje individuální digitální obsah. Notebook Satellite P100, který je navržen

Více

Mobilní komunikace a zvyšování efektivity. Stanislav Bíža ISSS 2010

Mobilní komunikace a zvyšování efektivity. Stanislav Bíža ISSS 2010 Mobilní komunikace a zvyšování efektivity Stanislav Bíža ISSS 2010 Mobilní komunikace Mobilita zaměstnanců dnes představuje významný faktor zvašování efektivity. Mobilita vyžaduje přístup k informačním

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Software ConfigFree pro snadné připojení

Software ConfigFree pro snadné připojení Software ConfigFree pro snadné připojení Bezdrátové připojení se stalo základní podmínkou pro neomezenou komunikaci, protože uživatelům notebooků poskytuje možnost připojení kdykoli a kdekoli. Správa vícenásobného

Více

StoreMore Vysokokapacitní úložiště

StoreMore Vysokokapacitní úložiště StoreMore Vysokokapacitní úložiště Zjistěte, jakým způsobem můžete dosáhnout větší produktivity a zábavy na cestách. Co je technologie StoreMore? Technologie StoreMore společnosti Toshiba je vysokokapacitní

Více

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách Technické informace Toshiba a Intel Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách S využitím mobilní technologie Intel Centrino Duo vyvinula společnost Toshiba nové notebooky,

Více

s kvalitou od společnosti Toshiba

s kvalitou od společnosti Toshiba BÍLÝ PAPÍR Nejlepší užitná hodnota s kvalitou Toshiba Nejlepší užitná hodnota s kvalitou od společnosti Toshiba Pro společnosti, které si chtějí udržet nebo získat náskok před konkurencí, jsou výhody vyplývající

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Přílohy. Dotazník pro respondenty

Přílohy. Dotazník pro respondenty Přílohy Dotazník pro respondenty Vážené kolegyně a vážení kolegové, chtěla bych Vás požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který bude sloužit jako podklad pro vypracování diplomové práce na téma: M-learning

Více

Podrobnosti o produktu Dell Vostro 1710

Podrobnosti o produktu Dell Vostro 1710 Podrobnosti o produktu Dell Vostro 1710 1) Přehled Notebooky Dell Vostro TM jsou určeny pro malé firmy, kterým usnadňují život. Řada Vostro, vybavená přizpůsobenými funkcemi a vybraným softwarem, poskytuje

Více

100% INTERAKTIVNÍ TABULE A TO JE TEPRVE ZAČÁTEK

100% INTERAKTIVNÍ TABULE A TO JE TEPRVE ZAČÁTEK 100% INTERAKTIVNÍ TABULE A TO JE TEPRVE ZAČÁTEK Mobi View je nejnovější mobilní interaktivní tabule od einstruction. Poskytuje vše co pevná interaktivní tabule za zlomek nákladů. Plus, Mobi View jmůžete

Více

Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci

Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci Stránka č. 1 z 8 < Zpět na článek... Toshiba Portégé R400 foto: Jiří Zahrádka Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci 15.6.2007 - Tablety Toshiba se na trhu řadí k uznávanému zboží vybavenému

Více

Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035

Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035 Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035 https://www.luda.farm/products/surveillance/machinecam-mobility/ Technická specifikace: Součást balení Kamera Pracovní frekvence

Více

Tomáš HEBELKA, MSc. Skepse vůči cloudu. 21. června 2011 VI. Konference ČIMIB, Hotel Continental, Brno

Tomáš HEBELKA, MSc. Skepse vůči cloudu. 21. června 2011 VI. Konference ČIMIB, Hotel Continental, Brno Tomáš HEBELKA, MSc Skepse vůči cloudu 21. června 2011 VI. Konference ČIMIB, Hotel Continental, Brno Co je to cloud? Cloud computing je na Internetu založený model vývoje a používání počítačových technologií.

Více

Návod k použití. Table of contents

Návod k použití. Table of contents Návod k použití Table of contents ÚVOD 2 REZERVACE 3 VZDÁLENÁ REZERVACE 3 1. Vzdálená rezervace prostřednictvím Google Kalendáře / Outlooku / Office 365 3 REZERVACE Z REZERVAČNÍHO ZAŘÍZENÍ 3 2. Přímo u

Více

Průvodce Mobilní agendou

Průvodce Mobilní agendou Průvodce Mobilní agendou DATUM VYTVOŘENÍ: 18.11.2014 AUTOR: Mgr. Jiří Brusenbauch VERZE DOKUMENTU: 1.0 Advokátní agenda v novém kabátě! Vaše online kancelář všude s vámi. Naše jedinečná aplikace Advokátní

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Průzkum PRÁCE NA DÁLKU 2013 v ČR 708 respondentů, leden duben 2013

Průzkum PRÁCE NA DÁLKU 2013 v ČR 708 respondentů, leden duben 2013 Průzkum PRÁCE NA DÁLKU 2013 v ČR 708 respondentů, leden duben 2013 I přes prokazatelné přínosy neumí firmy v ČR pracovat na dálku chybí jim k tomu podmínky i dovednosti! www.pracenadalku.cz 1 ZÁKLADNÍ

Více

Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, 566 01 Vysoké Mýto

Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, 566 01 Vysoké Mýto Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, 566 01 Vysoké Mýto Registrační číslo projektu Šablona Autor Název materiálu CZ.1.07/1.5.00/34.0951 III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT Mgr. Jana

Více

Příloha č. 4 - Notebooky

Příloha č. 4 - Notebooky Notebook typ 1: levný notebook pro nenáročné použití Nabízená konfigurace uchazeče Display Optická mechanika LCD 15.6" LED anti-glare s rozlišením min. 1366x768 specifikace/ minimální požadavky zadavatele

Více

Elektronické bankovnictví IV. čtvrtek, 31. května 12

Elektronické bankovnictví IV. čtvrtek, 31. května 12 Elektronické bankovnictví IV. Hrozby elektronického bankovnictví Slepá důvěra a hloupost = možnost zneužití sociálního inženýrství Phishing Vážený kliente, obracíme se na Vás se žádostí ověření vašeho

Více

Dell Latitude E4310. O varováních. Informace o instalaci a funkcích

Dell Latitude E4310. O varováních. Informace o instalaci a funkcích Dell Latitude E4310 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Čelní pohled 1 snímač okolního světla 19 18 20 17 23

Více

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 2 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 3 Svobodně rozhodovat o svém životě

Více

Návod k použití aplikace MeetingRoomApp

Návod k použití aplikace MeetingRoomApp Návod k použití aplikace MeetingRoomApp Table of contents ÚVOD 2 REZERVACE 3 VZDÁLENÁ REZERVACE 3 1. Vzdálená rezervace prostřednictvím Google Kalendáře / Outlooku / Office 365 3 REZERVACE Z REZERVAČNÍHO

Více

Plug into simplicity

Plug into simplicity simplicity Bring people, content and Nejsnazší způsob, jak sdílet a obohacovat nápady. Použitím tohoto systému můžete velmi snadno propojit osoby, obsah a nápady. Se systémem ClickShare můžete sdílet svůj

Více

Práce na dálku (z domova) prakticky

Práce na dálku (z domova) prakticky Práce na dálku (z domova) prakticky Ing. Radka Nepustilová konzultantka společnosti Idealine Solutions Telefon: 602 666 336 Email: radka.nepustilova@workline.cz Weby: www.workline. cz www.webinare. cz

Více

Přechod z offline na online CRM

Přechod z offline na online CRM Přechod z offline na online CRM Case Study Egis Praha 14.5.2014, Antonín Volf, Petr Czak Výchozí stav Od roku 2006 - Do 2014/03 PharmSys/PharmCore Klient na notebooku. Klient na PDA. Synchronizace: PDA

Více

SAFETICA DATA LOSS PREVENTION

SAFETICA DATA LOSS PREVENTION SAFETICA DATA LOSS PREVENTION Nezískala vaše citlivá data konkurence? Jsou náklady na IT efektivně vynaložené? Splňujete zákonná nařízení na ochranu dat? Firmy mají problém s tím, že zaměstnanci mají otevřený

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Řešení Epson pro zasedací místnosti PROJEKTOR NEBO DISPLEJ?

Řešení Epson pro zasedací místnosti PROJEKTOR NEBO DISPLEJ? Řešení Epson pro zasedací místnosti PROJEKTOR NEBO DISPLEJ? CO VYŽADOVAT OD ZOBRAZOVACÍHO ZAŘÍZENÍ? Tento průvodce vás poučí o důležitosti úhlopříčky u, úspornosti provozu, kvality zení a usnadní vám výběr

Více

Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B

Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B První konvertibilní zařízení od Toshiby s 11,6" (29,5 cm) HD dotykovým displejem Satellite

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

co to znamená pro mobilního profesionála?

co to znamená pro mobilního profesionála? funkce Vstupte do širokopásmové sítě WWAN Vstupte do širokopásmové sítě WWAN: co to znamená pro mobilního profesionála? Bezporuchové, vysokorychlostní připojení je ve vzrůstající míře základní podmínkou

Více

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010 Martin Panák 1 Agenda Exchange Server 2010 Lync OnLine 2010 Scénáře nasazení Uživatelské rozhraní Vybavení ROI 2 3 Koho oslovit Zákazník provozuje

Více

Představujeme notebook Qosmio: Umění inteligentní zábavy

Představujeme notebook Qosmio: Umění inteligentní zábavy Představujeme notebook Qosmio: Umění inteligentní zábavy Kdybyste vytvořili počítač svých snů, co všechno by uměl? Když společnost Toshiba zjišťovala odpověď na tuto otázku na základě skupinového a souhrnného

Více

Bezpečí před vodou a požárem. Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat.

Bezpečí před vodou a požárem. Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat. Bezpečí před vodou a požárem Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat. b a c d e f f BL ACK BOX* Automatický tlakovací systém, detekce vody, mechanický zámek, vodotěsnost

Více

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích Informace o výstraze VÝSTRAHA: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích 1 2 3 4 24 25 26 27 5 6 23 7 8 9 22 21 20 19

Více

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2012 (Dotazník s filtry) IDENTIFIKACE Číslo okresu Číslo SO

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2012 (Dotazník s filtry) IDENTIFIKACE Číslo okresu Číslo SO SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 0 (Dotazník s filtry) IDENTIFIKACE okresu SO bytu domácnosti Čtvrtletí zařazení Filtr Mohu Vám položit několik otázek z oblasti

Více

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture)

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture) O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Toshiba dynapad - návrat k psaní perem. Tisková zpráva

Toshiba dynapad - návrat k psaní perem. Tisková zpráva Toshiba dynapad - návrat k psaní perem Praha, Česká republika, 13. října 2015 Toshiba Europe GmbH dnes oznamuje dynapad, jedinečný tablet s operačním systémem Windows 10, který představuje návrat

Více

Dataprojektory. Parametry projektorů

Dataprojektory. Parametry projektorů Dataprojektory Projektory, neboli audiovizuální média, slouží k přenosu obrazu na promítací plátno či zeď, případně na podobný povrch. Zdrojem obrazu může být osobní počítač, notebook, přehrávač dvd a

Více

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4300 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 21 20 4 19 5 18

Více

ODEMČENÉ DVEŘE PRŮZKUM UKAZUJE, ŽE TISKÁRNY ČASTO BÝVAJÍ NEZABEZPEČENÉ PROTI KYBERNETICKÝM ÚTOKŮM

ODEMČENÉ DVEŘE PRŮZKUM UKAZUJE, ŽE TISKÁRNY ČASTO BÝVAJÍ NEZABEZPEČENÉ PROTI KYBERNETICKÝM ÚTOKŮM OFICIÁLNÍ ZPRÁVA ODEMČENÉ DVEŘE PRŮZKUM UKAZUJE, ŽE TISKÁRNY ČASTO BÝVAJÍ NEZABEZPEČENÉ PROTI KYBERNETICKÝM ÚTOKŮM Zatímco se týmy IT soustředí na jiná koncová zařízení, zabezpečení firemních tiskáren

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

Řešení služby tisku na vyžádání od HP

Řešení služby tisku na vyžádání od HP Řešení služby tisku na vyžádání od HP Které řešení tisku na vyžádání je pro vás to pravé? Společnost HP chápe, že váš podnik je jedinečný. Proto nabízíme několik řešení pro nasazení tisku na vyžádání.

Více

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2011. (Dotazník s filtry)

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2011. (Dotazník s filtry) SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 0 (Dotazník s filtry) Filtr Číslo otázky Otázka a odpovědi Mohu Vám položit několik otázek z oblasti informačních technologií?

Více

Nokia Autem 3.0 - Uživatelská příručka

Nokia Autem 3.0 - Uživatelská příručka Nokia Autem 3.0 - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Obsah Aplikace Nokia Autem 3 Jízda k cíli 3 Uložení nebo zobrazení místa 4 Hlasové pokyny 4 Stahování a odebírání map 5 Navigace offline 5 Pomoc

Více

Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12

Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12 Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12 Praha, Česká republika, 3. září 2015 Toshiba Europe GmbH dnes představuje Satellite Radius 12, který vyniká nebývalou

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

BIM Základní zásady implementace Začínáme

BIM Základní zásady implementace Začínáme BIM Základní zásady implementace Začínáme Co je BIM? Implementace BIMu na pilotním projektu Vize implementace BIMu Řízení BIM projektů Jak začít s vaším BIM projektem ÚVOD Tento průvodce poskytuje návod,

Více

Od videokonference k telepresenci

Od videokonference k telepresenci Od videokonference k telepresenci Tomáš Tesař Business Development Manager, tesar@atlantis.cz Distributor Polycom technologie v ČR a SK Agenda Přínos videokonferenční komunikace Faktory umožňující rozmach

Více

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 19 18 1 17 16 15 2 3 14

Více

20 DŮVODŮ, PROČ BY SI MĚL KAŽDÝ JAKO SVŮJ PŘÍŠTÍ POČÍTAČ VYBRAT THINKPAD NEBO THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGIE A DESIGN

20 DŮVODŮ, PROČ BY SI MĚL KAŽDÝ JAKO SVŮJ PŘÍŠTÍ POČÍTAČ VYBRAT THINKPAD NEBO THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGIE A DESIGN 20 DŮVODŮ, PROČ BY SI MĚL KAŽDÝ JAKO SVŮJ PŘÍŠTÍ POČÍTAČ VYBRAT THINKPAD NEBO THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGIE A DESIGN Klikněte zde ThinkVantage technologie a design je soubor nástrojů pro zjednodušení

Více

Ceník nábytkového programu

Ceník nábytkového programu DOPORUČENÉ MALOOBCHODNÍ CENY PLATNÉ K 1. 5. 2011 Ceník nábytkového programu Jan Vrba SALIX- NÁBYTEK Firma Jan Vrba- Salix nábytek je výrobní společnost s moderním produkčním zázemím a flexibilním konstrukčním

Více

Když si musíte být jistí. Bezpečné sdílení. dokumentů. 5 způsobů, jak mohou advokáti předejít rizikům při sdílení. dokumentů

Když si musíte být jistí. Bezpečné sdílení. dokumentů. 5 způsobů, jak mohou advokáti předejít rizikům při sdílení. dokumentů Když si musíte být jistí Bezpečné sdílení dokumentů 5 způsobů, jak mohou advokáti předejít rizikům při sdílení dokumentů 5 způsobů, jak se advokáti mohou vyhnout rizikům při sdílení dokumentů Sdílení dokumentů

Více

Mobilita. - základní předpoklad k nasazení služeb s přidanou hodnotou. Petr Vejmělek AutoCont CZ a.s.

Mobilita. - základní předpoklad k nasazení služeb s přidanou hodnotou. Petr Vejmělek AutoCont CZ a.s. Mobilita - základní předpoklad k nasazení služeb s přidanou hodnotou Petr Vejmělek AutoCont CZ a.s. Cisco Partner Summit 2012 - trendy Datová centra konsolidace a virtualizace Mobilita Unified Access Video

Více

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Příloha č. 1 - Technická specifiace zboží

Příloha č. 1 - Technická specifiace zboží Příloha č. k č.j.:ppr-7490-22/čj-206-990656 Příloha č. - Technická specifiace zboží Část : HW a SW pro potřeby forensně-analytického vyhodnocování dat splňující technickou soubor software a hardware pro

Více

NOVA. Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua. Nové a lepší!

NOVA. Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua. Nové a lepší! NOVA Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua Nové a lepší! Sterilizátor třídy B Vynikající výkon Bez nutnosti připojení externích médií s výjimkou

Více

edice Windows 10 je pro vás nejvhodnější? Firemní prostředí Kancelářské a uživatelské prostředí Správa a nasazení Home Pro Enterprise Education

edice Windows 10 je pro vás nejvhodnější? Firemní prostředí Kancelářské a uživatelské prostředí Správa a nasazení Home Pro Enterprise Education Firemní prostředí Kancelářské a uživatelské prostředí Dobře známé a produktivní uživatelské prostředí Home Pro Enterprise Education Continuum pro telefony 1 Cortana 2 Windows Ink 3 Nabídka Start a živé

Více

Uživatelská příručka T UC-One pro windows

Uživatelská příručka T UC-One pro windows Co je to T UC-One? T UC-One poskytuje koncovým uživatelům jednotnou komunikaci (UC) skrz všední mobily (tablety a mobilní telefony) a počítačové platformy (počítače a notebooky) včetně Windows, Mac, ios

Více

software ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ALBACON, prodej a servis poštovní techniky

software ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ALBACON, prodej a servis poštovní techniky software ProfiPost ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ovládání frankovacích strojů přes PC evidence příchozí a odchozí pošty implementace frankovacích strojů do informačních systémů ALBACON,

Více

Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele

Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele Rozvoj počítačové gramotnosti na českých školách č. CZ.1.07/1.3.00/51.0020 Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele Kromě technické implementace Office 365 na školu je naprosto

Více

Společnost Sony doporučuje systém Windows. Tenká a lehká hybridní konstrukce s designem Surf Slider

Společnost Sony doporučuje systém Windows. Tenká a lehká hybridní konstrukce s designem Surf Slider VAIO Duo 13 Tenká a lehká hybridní konstrukce s designem Surf Slider Poznamenejte si nové nápady v režimu tabletu a následně vysuňte displej, abyste zpřístupnili tenkou podsvícenou klávesnici. Design Surf

Více

Řídíme mobilní produktivitu s Enterprise Mobility Suite. Dalibor Kačmář

Řídíme mobilní produktivitu s Enterprise Mobility Suite. Dalibor Kačmář Řídíme mobilní produktivitu s Enterprise Mobility Suite Dalibor Kačmář 24. 3. 2016 37% 53% 61% 37% pracujících na světě je mobilních* 53% z celkového počtu mailů je otevřeno na mobilním telefonu nebo tabletu

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA STŘEDISKO PRO POMOC STUDENTŮM SE SPECIFICKÝMI NÁROKY. Polygraf

MASARYKOVA UNIVERZITA STŘEDISKO PRO POMOC STUDENTŮM SE SPECIFICKÝMI NÁROKY. Polygraf MASARYKOVA UNIVERZITA STŘEDISKO PRO POMOC STUDENTŮM SE SPECIFICKÝMI NÁROKY Polygraf POLYGRAF Aplikace, která byla na Masarykově univerzitě vyvinuta jako prostředek k zajištění přístupnosti studia pro vysokoškolské

Více

Videokonference Polycom

Videokonference Polycom Videokonference Polycom přehled produktů Videokonferenční systémy představují jediný nástroj pro spolupráci na dálku, jenž poskytuje stejné možnosti jako má jednání tváří v tvář. V dnešním uspěchaném a

Více

RENOMIA POJIŠTĚNÍ KYBERNETICKÝCH RIZIK

RENOMIA POJIŠTĚNÍ KYBERNETICKÝCH RIZIK RENOMIA POJIŠTĚNÍ KYBERNETICKÝCH RIZIK OBSAH > Kybernetická rizika - oblasti, formy > GDPR - nová směrnice, květen 2018 > Pojištění kybernetických rizik - CYBER > Pojištění kybernetických rizik - cílová

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

Kompaktní řada imagerunner.

Kompaktní řada imagerunner. Kompaktní řada imagerunner. Malé, ale vysoce produktivní zařízení řada imagerunner 1100 imagerunner 1730i řada imagerunner 2202 řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení v řadě

Více

TPM - ochrana dat na všech úrovních

TPM - ochrana dat na všech úrovních TPM - ochrana dat na všech úrovních Stále častěji se můžeme setkávat s notebooky, jejichž výrobci hrdě ohlašují, že jejich přístroje jsou chráněny pomocí TPM. Co tato zkratka znamená a k čemu jí pojmenovávaný

Více

Podrobnosti o produktu Dell Precision M2300

Podrobnosti o produktu Dell Precision M2300 Podrobnosti o produktu Dell Precision M2300 1) Přehled Využijte nejlehčí pracovní stanici firmy Dell pro každodenní použití k návrhům a tvorbě. Dell Precision M2300 je optimalizován pro cestování, což

Více

Využijte své technologie naplno díky příslušenství Dell

Využijte své technologie naplno díky příslušenství Dell Využijte své technologie naplno díky příslušenství Dell V kanceláři, doma i na cestách vám společnost Dell přináší kompletní nabídku příslušenství: Pohodlná dostupnost z jednoho zdroje Vynikající servis

Více

Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje

Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje O varováních VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 4 22

Více

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál USB Dokovací stanice Uživatelský manuál Úvod Notebooková univerzální dokovací stanice USB 2.0 Dokovací stanice je unikátní rozšiřovací jednotkou speciálně navrženou k doplnění notebooků nebo stolních počítačů,

Více

Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT

Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT Tisková zpráva Praha, 21. října 2008 Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT Dlouhá výdrž baterie, nízká hmotnost a propracovaný design dokonalý společník na cesty Širokoúhlý displej X-black LCD se zvýšenou

Více

Dell Vostro 3300/3400/3500/3700

Dell Vostro 3300/3400/3500/3700 Dell Vostro 3300/3400/3500/3700 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Vostro 3300 pohled zepředu 18 17 16 19

Více

Projekt podnikové mobility

Projekt podnikové mobility Projekt podnikové mobility Cortado Corporate Server Jedno řešení pro firemní mobilitu IGNUM Telekomunikace s.r.o. Cortado Corporate Server Bezkonkurenční all-in-one řešení zahrnuje mobilní zařízení a správu

Více

A-dec 200. Předurčeno k úspěchu

A-dec 200. Předurčeno k úspěchu A-dec 200 Předurčeno k úspěchu Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. Navrženo podle vašich představ Nejlepší způsob, jak zjistit, co zubní lékaři očekávají od křesla a distribučního systému,

Více

MXI řešení nabízí tyto výhody

MXI řešení nabízí tyto výhody MXI řešení nabízí tyto výhody Přenositelnost Zero-Footprint technologie Nezanechává žádnou stopu (klíče nebo software) v zařízeních, na kterých je používáno, což je důležité z bezpečnostních důvodů a dovoluje

Více

odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností

odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností odolné tablety tablety, které vaši práci dostanou na vyšší úroveň, určeny pro veškerou průmyslovou výrobu, letectví, stavebnictví

Více

TOUGHBOOK CF-C1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA VÝROBKU

TOUGHBOOK CF-C1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA VÝROBKU ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA VÝROBKU ČÍM JE NEJLEHČÍ KONVERTIBILNÍ NOTEBOOK/TABLET KATEGORIE BUSINESS RUGGED NA TRHU TAK VÝJIMEČNÝ? KONVERTIBILNÍ TABLET KATEGORIE BUSINESS RUGGED Toughbook CF-C1, který je

Více

Wera 2go. Nápadité řešení pro mobilní nasazení.

Wera 2go. Nápadité řešení pro mobilní nasazení. Wera 2go. Nápadité řešení pro mobilní nasazení. 2 Malý krok pro sady nářadí Wera. Velký krok pro lidstvo. Textilní boxy a brašny s plochami suchého zipu dostávají nový přenosný rozměr: Systém přenosného

Více

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9355538 Issue 1 Vydaná elektronická příručka odpovídá "Podmínkám a ustanovením uživatelských

Více

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené.

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené. Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie Herní konzole Herní zařízení Historické počítače Herní konzole Gamepady Joysticky Taneční podložky Volanty Amiga Atari Commodore Československé

Více

Tepelná čerpadla p p 61AF

Tepelná čerpadla p p 61AF Heating Tepelná čerpadla p p 61AF Vzduch A r wat - voda r VYSOKOTEPLOTNÍ VYTÁPĚNÍ Technologie a udržitelnost OD ROKU 1902 Důvěryhodná značka Když Willis Carrier vynalezl v roce 1902 první systém pro klimatizaci

Více

Vítejte do chytrého domu

Vítejte do chytrého domu Vítejte do chytrého domu 21 Jeden ovladač pro celý váš dům Filmový archív v každé televizi Hudba v každém pokoji Pohodlné ovládání osvětlení Komfortní řízení teploty Ochrana a bezpečí Úspory energií www.control4.cz

Více