Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa"

Transkript

1 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č /2014 MUCL/153549/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová Telefon: Počet listů dokumentu: 5 Počet příloh/počet listů příloh:0 / Datum Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 V souvislosti se zadávacím řízením na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Česká Lípa speciální výslechová místnost zadávanou dle Směrnice Rady města Česká Lípa č. 2/2012 o zadávaní veřejných zakázek na základě Výzvy k podání nabídky č. MUCL/151241/2014 ze dne (dále jen výzva) uveřejněné na a zadavatel odpovídá na dotazy uchazečů následovně: dotaz č. 1 Kamera GV-FE4301 (Stropní H IP Dome kamera) není otočnou kamerou v běžném slova smyslu. Pokud se tedy uvažuje použití joysticku, bude to mít obsluha složitější, než standardně používaná myš pro ovládání pohybu v přepočítaném zobrazení kamery. Dodavatelská společnost nedoporučuje používání joysticku, ale myši. Jaký smysl tedy má instalace joysticku? odpověď č. 1 Zadavatel požaduje joystick. dotaz č. 2 Jak vysoko bude panoramatická kamera instalována jak vysoko je strop ve výslechové místnosti? Z našich zkušeností plyne, že zákazníci jsou spokojeni, když je kamera od 4 m výše Pokud je zde strop nižší, bylo by výhodnější použití více klasických kamer, jejich záběry by se doplňovaly, než kamery panoramatické.

2 odpověď č. 2 Výška stropů je cca 2,95 m, ve výslechové místnosti se sledují konkrétní místa a je potřeba jen přibližovat záběry na případný detail, jakékoli pohyblivé věci mohou svádět pozornost vyslýchaných dětí. dotaz č. 3 Kamera MFD220 se již nevyrábí a je nahrazena kamerou Geovision GV-MFD2401-0F (objektiv 3mm). Kamera je vybavena jak interním mikrofonem, tak vstupem pro externí mikrofon. Záznamový GV-NVR/4 Lite nemá klasický audiovstup. Uvažujete zapojení výstupu mixážního zesilovače do vstupu kamery? Zároveň půjde zvuk z mixu do DVR? Formulace Mixážní zesilovač s nízkým šumem a parametry uvedenými v příloze 1 nebo lepšími, s výstupem kompatibilním s DV-NVR zde není správně Záznamové DV-NVR je určeno pro záznam IP kamer, ne záznam analogového video nebo audiosignálu. Tudíž jediné řešení, pokud chceme dodržet složení systému, je zapojení výstupu mixu do audiovstupu kamery GV- MFD2401. Je to tak dle projektanta myšleno? odpověď č. 3 Obecně platí, že pokud zadávací dokumentace nebo projektová dokumentace obsahuje požadavky nebo odkazy na jednotlivá obchodní jména nebo označení výrobků, výkonů nebo obchodních materiálů, které jsou příznačné pro určitého výrobce, je možno tyto výrobky a materiály nahradit obdobnými s technicky a kvalitativně srovnatelnými parametry. V takovém případě uchazeč v nabídce uvede obchodní názvy a výrobce těchto výrobků a materiálů, příp. údaje prokazující dodržení funkčních a kvalitativních parametrů min. v úrovni stanovené zadávací dokumentací. Zadavatel proto doplňuje bod č Výzvy k podání nabídky o výše uvedené ustanovení. Pokud se tedy daná kamera již nevyrábí, může být nahrazena jiným zařízením s parametry minimálně stejnými nebo lepšími, než které jsou stanoveny zadavatelem v zadávacích podmínkách, a které budou kompatibilní s ostatním požadovaným elektronickým zařízením dle požadavku zadavatele dle ZD. Zadavatel nezvažuje se zapojení mixážního zesilovače do vstupu kamery, audio bude řešeno vlastní cestou a nebude nahráváno na DV-NVR. Navržené řešení je sice poněkud nestandardní, ale bylo by možné, pokud to HW parametry dovolí. Pokud nabízený GV-NVR/4Lite neumožňuje zpracování audio signálu z externího zdroje, je nutné audiosignál z mix.pultu zavést do vstupu DVD Recorderu spolu s videosignálem z NVR (DVI -> HDMI).

3 dotaz č. 4 GV-NVR/4 Lite má interní mechaniku DVD-RW, proč je zde ještě externí DVD Recorder s HDD? Videosignál zde není, je zde tedy požadavek na samostatný záznam zvuku na HDD a možnost přepisu na DVD? Není jednodušší např. zrcadlit záznam nebo jej ukládat souběžně na externí HDD? Nebo se na GV-NVR pořídí přepis záznamu a ten se ještě uchová na DVD Recordéru? Nepochopil jsem podstatu fungování celého systému. Vyladění zvuku externího mikrofonu a zavedení signálu přes kameru do GV-NVR je jasné, byť zbytečné. Pokud jde o to, aby zvuk bylo možné souběžně poslouchat ve vedlejší místnosti, pak ano odpověď č. 4 Výsledný záznam obrazu a zvuku je směřován na DVD rekorder pro zjednodušení procesu vypalování výslechů (formát DVD-video) pro účely dalšího přehrávání státním zastupitelstvím a soudy. Dále viz poslední odstavec odpovědi na dotaz č. 3. dotaz č. 5 Jakou funkci má notebook ve výslechové místnosti, prosím? odpověď č. 5 Bude použit pro zapisování do informačních systémů PČR a ke skryté komunikaci z výslechové místnosti do technické místnosti a obráceně jednoduchým chatovacím programem. dotaz č. 6 Co znamená pojem Certifikovaný reproduktor 6W/100V? Nebylo by vhodnější uvést, jaký typ je požadován nástěnný, stropní, stolní, s regulátorem atd.? odpověď č. 6 Zadavatel požaduje nástěnný reproduktor. dotaz č. 7 Rackový rozvaděč má být, v nástěn. provedení nebo stojanovém? Jaké rozměry má mít? Je požadováno jeho vybavení patch panelem, napájecím panelem, ventilační jednotkou a dalšími doplňky? Má mít prosklená dvířka nebo děrovaná?

4 odpověď č. 7 Vzhledem k tomu, že RACK je dedikovaný pouze pro SVM, bylo počítáno se zapojením SK přímo do switche. Pokud bude nabízený switch v provedení do RACKu, pak není polička nutná, jinak samozřejmě ano. Vzhledem k tomu, že má být v RACKu umístěná UPS, NVR, SWITCH a kabeláž byl požadován RACK 19 21RU stojanový. Ventilační jednotka ne, napájecí panel ano, dvířka prosklená. dotaz č. 8 Ideální by bylo, aby projektant, který to celé vymýšlel, namaloval blokové schema. Takto si jen každý domýšlí, jak celý systém bude fungovat. odpověď č. 8 Zadavatel poskytne blokové schema během pondělí formou dodatečných informací č. 2. dotaz č. 9 Počítá se s pravidelnými profylaktickými pracemi na celém systému? Mají být v ceně dodávky? Nebo bude sepsána samostatná servisní smlouva a v ní definovány placené profylaktické výjezdy? odpověď č. 9 Součástí předmětu zakázky jsou dodávky a činnosti definované v čl. II návrhu kupní smlouvy příloha č. 5 výzvy tzn. dodávka, připojení, měření, proškolení obsluhy a zajištění bezplatného servisu v místě plnění po celou dobu záruční lhůty tj. 36 měsíců. Výše uvedené bude zahrnuto v nabídkové ceně. Zadavatel neuvažuje, že by záruka měla být podmíněna dalšími placenými úkony např. profylaktickými pracemi. Pokud však v nabídce uchazeče budou profylaktické práce na dodávaném zboží resp. plnění předmětu zakázky v záruční době přesto podmínkou pro dodržení požadované záruční doby, budou tyto práce součástí nabídkové ceny. V této souvislosti zadavatel: A. upravuje ustanovení č. 1 čl. VIII příloha č. 5 Výzvy - Návrh kupní smlouvy elektronika následovně:

5 VIII. Záruční doba 1. Prodávající poskytuje ve smyslu 2113 občanského zákoníku kupujícímu na plnění předmětu smlouvy na dodané zboží, včetně všech jeho součástí a příslušenství, záruku za jakost v době trvání 36 měsíců. B. doplňuje článek 6.3 Výzvy následovně: Součástí nabídky uchazeče budou rovněž záruční podmínky za plnění předmětu zakázky tj. rozpis případných profylaktických prací (započítaných v nabídkové ceně), pokud jimi uchazeč záruku podmiňuje příp. prohlášení, že poskytovaná záruka není podmíněna jinými placenými úkony. Tento rozpis bude tvořit přílohu č. 2 návrhu kupní smlouvy - elektronika. Veškeré výše uvedené informace a přílohy těchto dodatečných informací jsou nedílnou součástí Výzvy k podání nabídek č. MUCL/151241/2014 ze dne k veřejné zakázce Česká Lípa speciální výslechová místnost. Mgr. Jolana Nebřenská v.r. vedoucí odboru rozvoje, majetku a investic Za správnost: Martina Hofmanová v.r. referent veřejných zakázek

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 31078 /2014 MUCL/121828/2014 Vyřizuje:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.80883 /2014 MUCL/161013/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 5208 /2015 MUCL/4177/2015 Vyřizuje: Martina

Více

KUPNÍ SMLOUVA DR-10-025

KUPNÍ SMLOUVA DR-10-025 KUPNÍ SMLOUVA DR-10-025 uzavřená na základě části III. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Kupující: Město Semily Husova čp. 82, 513 01 Semily IČ 00276111, DIČ CZ00276111

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE 13. 3. 2013 ZADAVATEL: Název: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov IČ: 00261891 DIČ: CZ00261891 Jejímž jménem jedná: Mgr.

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91246/2014 MUCL/169261 /2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Rekonstrukce SK7

Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Rekonstrukce SK7 zájemce: všem zájemcům o veřejnou zakázku Věc: Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Rekonstrukce SK7 Z pověření zadavatele České televize, sídlem Kavčí hory, 140 70 Praha 4, IČ:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1 Název programu: Registrační číslo a název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Výzva k podání nabídek Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Uchazeč Váš dopis zn.: Naše zn.: ev. č. 65280/2012 MUCL/49759/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.2511 Název projektu: Moderní škola

Více

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů Příloha č. 2 Technická specifikace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Závaznými postupy pro zadávání

Více

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci (2)

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci (2) POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Č.j. PPR-28011-34/ČJ-2014-990656 Praha: 13. května 2015 Počet listů: 5 Dodatečné informace k zadávací dokumentaci (2) V souladu s ustanovením

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka ICT techniky, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0016 a s názvem Zkvalitňování výuky

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Uchazeč Váš dopis zn.: Naše zn.: 49269/2012 MUCL/38066/2012 Vyřizuje: Milan Schlauch Telefon: 487 881

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Dodávka výpočetní techniky a zařízení v rámci realizace projektu Elearning na střední zdravotnické škole 2, registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/02.0077 Technické parametry a jakostní

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro střední školy žadatele a příjemce 1.5 Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Nejedná se o

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.J. PPR-17905-391/ČJ-2012-990640 PRAHA 31. 5. 2013 Počet listů: 5 dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci kteří požádali

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.24/02.0065

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.24/02.0065 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Název veřejné zakázky Automatizovaný robot pro vypalování a potisk CD/DVD/BD Název zadavatele

Název veřejné zakázky Automatizovaný robot pro vypalování a potisk CD/DVD/BD Název zadavatele č.j.: 3122/2015-ÚVN V Praze dne: 28.5. 2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 35283/2015 MUCL/28733/2015 Vyřizuje: Ing.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0182

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

O D P O V Ě Ď N A D O P L Ň U J Í C Í D O T A Z Y č. 4 až 13 VŘ S NÁZVEM:

O D P O V Ě Ď N A D O P L Ň U J Í C Í D O T A Z Y č. 4 až 13 VŘ S NÁZVEM: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE podlimitní veřejná zakázka zadávaná v otevřeném řízení podle 27o veřejných zakázkách O D P O V Ě Ď N A D O P L Ň U J Í C Í D O T A Z Y č. 4 až 13 VŘ S NÁZVEM: Výstavba

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 21258 /2015 MUCL/17167/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Čj. 9040/2016-OIT Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky Pořízení 60 počítačových sestav Zadavatel poskytuje v souladu s

Více

PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku v rámci ostatní zakázky malého rozsahu zveřejněno dne 29.10.2012 na internetových stránkách zadavatele www.koprivna.cz, když tento profil zadavatele

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 78852/2017

Více

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater V Praze dne 05. 05. 2014 Čj.: 568-29/2014 - ÚVN Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje poptávku na dodání přístroje pro

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu: Výzva k podání nabídek (2) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky na dodávku informačních technologií pro Gymnázium Havlíčkův Brod

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky na dodávku informačních technologií pro Gymnázium Havlíčkův Brod Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu veřejné zakázky na dodávku informačních technologií pro Gymnázium Havlíčkův Brod Část A Dataprojektory dataprojektor 5 ks LCD dataprojektor

Více

Nákup zavlažovací technologie - Hevlín

Nákup zavlažovací technologie - Hevlín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na realizaci veřejné zakázky - zjednodušené podlimitní řízení podle 38, zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Veřejná zakázka Nákup zavlažovací

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Čj. 18458/2016-OIT Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2 nadlimitní veřejné zakázky Pořízení výpočetní techniky PC se speciálním určením Zadavatel obdržel dne

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 86608/2017

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Pro veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 12 a 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, mimo režim tohoto zákona. Název: Nákup nové výpočetní

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost Dodatečné informace k ZD Dotaz č. 1 K bodu 5.1.1. SERVER DATOVÉHO CENTRA Můžete potvrdit, že pro dodávku 1 ks nového blade serveru bude

Více

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015 Specifikace veřejné zakázky: Zadavatel: Město Kolín Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení

Více

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III.

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III. ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena: PhDr. Karlem Vítem, PhD., ředitelem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min.

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku IT techniky. Předmětem

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks Technické podmínky Popis zařízení a vybavení Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software).

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software). Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Č. j.: 2060/2015OIT Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka digitálního tiskového stroje a linky na knižní vazbu V1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka digitálního tiskového stroje a linky na knižní vazbu V1 Střední škola polygrafická Praha, s. r. o. Beranových 140/695, 199 00 Praha 18 - Letňany Výukový program Výroba publikací za pomoci digitálního tisku reg. č.: CZ.2.17/3.1.00/34060 Č.j.: VZ-10/04-2012 Praha,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Datum vyhlášení zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Operační program

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 02 dle ustanovení 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky Název programu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/46.0011 Název projektu Rozvoj škol na území obce

Více

Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky

Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového domu Dejvická 184/4

Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového domu Dejvická 184/4 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 27. 07. 2018 VZ4/OST/2018 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového

Více

Dodávka automatických zbraní v ráži 9 x 19 mm pro Celní správu ČR 2014

Dodávka automatických zbraní v ráži 9 x 19 mm pro Celní správu ČR 2014 Dodávka automatických zbraní v ráži 9 x 19 mm pro Celní správu ČR 2014 Zjednodušené podlimitní řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Technické požadavky - plnění B

Technické požadavky - plnění B 1 /10 Technické požadavky - plnění B Předmět plnění (místo plnění: aula Procháskův pavilon, Karlovarská 585/48, Plzeň) Předmětem plnění zakázky je náhrada/modernizace stávajícího AV vybavení pro výukovou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Název zakázky Počítačové vybavení pro projekt E-learningového studia pro bakalářské obory 1. LF UK. 2. Zadavatel 2.1 Základní údaje Název: Univerzita Karlova v Praze 1. lékařská

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

V Boskovicích dne 21. července Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace

V Boskovicích dne 21. července Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace V Boskovicích dne 21. července 2016 Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle ust. 27 zákona č. 137/2006

Více

Audio a video vstupní systémy

Audio a video vstupní systémy Audio a video vstupní systémy ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTY A BYTOVÉ DOMY ZAPUŠTĚNÁ MONTÁŽ > atraktivní design > dokonalý zvuk a zobrazení > kvalitní zpracování > dlouhá životnost rádiová audio vstupní

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s.

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. str. 1 z 10 Věc: Poptávka nabídky na dodávku výpočetní techniky První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. Vás jako zadavatel poptává k předložení nabídky na: dodávku materiálně technického vybavení multimediální

Více

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace technická specifikace Základní informace o zakázce: Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 61165/2015 MUCL/50900/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka PC pro počítačovou učebnu a 4 notebooky (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Tato veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod IČO: 70990948 Sídlo/místo podnikání:

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 49844 /2015 MUCL/41181/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Č.j. PPR-33972-25/ČJ-2014-990656 V Praze 3. března 2015 Počet listů: 5

Č.j. PPR-33972-25/ČJ-2014-990656 V Praze 3. března 2015 Počet listů: 5 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-33972-25/ČJ-2014-990656 V Praze 3. března 2015 Počet listů: 5 Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 10/2014 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky.

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.02 /01.0186 Název projektu: Mladý člověk a svět práce Název zakázky: Dodávka

Více