NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ KABINA S CYKLONEM SBC

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ KABINA S CYKLONEM SBC 420. www.quality-tools.cz"

Transkript

1 NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ KABINA S CYKLONEM SBC 420

2 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení pískovacího boxu s cyklonem od firmy QUALITY TOOLS - CZ První použití zařízení je ve smyslu tohoto návodu právním krokem, kterým uživatel svou svobodou vůlí stvrzuje, že tento návod řádně prostudoval, zcela pochybil jeho smysl a seznámil se všemi riziky. Výrobek a informace popsané a vyobrazené v tomto návodu 1sou určeny pro zkušené a znalé koncové uživatele abrazivních tryskacích zařízení a pomocného materiálu (výrobků). Tento návod nelze použít pro odhady. Za produktivitu, provedení díla a povrchovou úpravu odpovídá výlučně uživatel na podkladě své odbornosti, zkušenosti a znalosti proměnných veličin v oboru. Návod musí být uložen vždy snadno přístupný obsluze pískovacího boxu. Majitel je povinen prokazatelně proškolit obsluhu zařízení a pravidelně kontrolovat zda je řádně provozováno a udržováno. POZOR! Nepokoušejte se uvést (popř. používat) zařízení dříve, než se seznámíte s celým návodem k obsluze. Návod uschovejte pro příští použití. Pozornost je třeba věnovat zejména pokynům týkajících se bezpečnosti práce. Nedodržení nebo nepřesné provádění těchto pokynů může být příčinou úrazu vlastní osoby nebo osob jiných, popřípadě může dojít k poškození zařízení nebo zpracovávaného materiálu. Dbejte zejména bezpečnostních instrukcí uvedených na štítcích, kterými je zařízení opatřeno. Tyto štítky neodstraňujte. Pro usnadnění případné komunikace si zde opište číslo faktury popř. kupního dokladu. SEZNÁMENÍ S VÝROBKEM Výrobek je možno začít používat pouze po důkladném přečtení návodu a jeho úplném pochopení. Vzhledem k typu práce je pískovací pistole, trysky, box, rukavice, fólie a nasávací hadce spotřebním materiálem. Prostřednictvím zkušeností s provozem boxu dochází průběžně k vzhledovým či technickým změnám a úpravám, které však nikdy nevedou k snížení funkčnosti výrobku. Proto ne vždy může odpovídat vyobrazení nebo technické podrobnosti Vašemu pískovacímu boxu. TECHNICKÁ DATA Napájení...230V/50Hz Příkon motoru w Osvětlení...2 x 18 W Pracovní tlak...3,5 5,5 bar Napájecí tlak...8 bar Spotřeba vzduchu I/hod (400kPa)

3 Pracovní prostor x 600 x 580 mm Vnější rozměr x 1250 x 940 mm Hmotnost kg Prostřednictvím zkušeností s provozem boxu dochází v zájmu neustálého zlepšování průběžně k vzhledový či technickým změnám a úpravám bez předchozího upozornění, které však nikdy nevedou k snížení funkčnosti výrobku. Správnost textu, grafů a údajů se váže na dobu tisku. 2 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Symboly používané v těchto instrukcích POZOR! Označuje nebezpečí zranění nebo velké materiální škody. Pozor pracujete s el. zařízením! Nebezpečí poranění el. proudem. Varování! Nebezpečné poškození Poznámka: Dodatečná informace Obecné Seznamte se s tímto zařízením, jeho ovládáním, provozem, prvky tohoto zařízení a možnými riziky spojenými s jeho nesprávným užíváním. Zajistěte, aby uživatel zařízení byl pečlivě seznámen s ovládáním, provozem, prvky tohoto zařízení a možnými nebezpečími, plynoucími z jeho užívání. Dbejte vždy bezpečnostních instrukcí uvedených na štítcích. Tyto štítky neodstraňujte ani nepoškozujte. V případě poškození nebo nečitelnosti štítku kontaktujte dodavatele. Udržujte pracoviště v pořádku. Nikdy nepracujte ve stísněných nebo špatně osvětlených prostorách. Vždy zkontrolujte, zda je podlaha stabilní a zda je dobrý přístup k práci. O své nářadí pečujte a udržujte je čisté. Rukojeti a ovládací prvky udržte suché a beze stop olejů a tuků. Zabraňte přístupu, zvířat, dětí a nepovolaných osob. Nestrkejte nohy nebo ruce do pracovního prostoru. Nikdy neponechejte za provozu zařízení bez dozoru. Nepoužívejte zařízení pro jiný účel, než ke kterému je určeno. Při práci používejte osobní ochranné pracovní prostředky (brýle, chrániče sluchu, respirátor, bezpečnostní obuv,apod.) Nepřepínejte se, používejte vždy obě ruce. Se zařízením nepracujte pod vlivem alkoholu a omamných látek. Trpíte-li závratěmi, oslabením nebo mdlobami, se zařízením nepracujte. Jakékoli úpravy zařízení nejsou povoleny. NEPOUŽÍVEJTE v případě, že zjistíte ohnutí, prasklinu nebo jiné poškození.

4 Nikdy neprovádějte údržbu zařízení za provozu. Objeví-li se neobvyklý zvuk nebo jiný neobvyklý jev, okamžitě stroj zastavte. Klíče a šroubováky vždy po použití odstraňte ze stroje. Před použitím stroje zkontrolujte, jsou-li pevně dotaženy všechny šrouby. Zajistěte správnou údržbu stroje. Před použitím zkontrolujte, zda u stroje nedošlo poškození. Při údržbě a opravě používejte pouze originální náhradní díly. Použití přídavných zařízení nebo příslušenství nedoporučených dodavatelem může vést ke zraněním. Pro konkrétní práci zvolte vhodné zařízení. Nesnažte se přetěžovat přístroje či příslušenství s malým výkonem a používat je pro práci, která vyžaduje větší strojní zařízení. Zařízení nepřetěžujte. Práci odměřujte tak, aby mohl bez námahy pracovat předepsanou rychlostí. Chraňte zařízení před nadměrnou teplotou a slunečním zářením. Zařízení není určeno pro práci pod vodou ani ve vlhkém prostředí. 3 Elektrické zařízení Ubezpečte se, že zástrčka je zapojena do správné jištěné zásuvky. Napětí sítě musí být shodné s napětím uvedeným na štítu, aby nedošlo k přehřátí a spálení motoru nebo naopak nedostatečnému výkonu Před zapojením do sítě se přesvědčte, že vypínač je v poloze OFF (vypnuto). Po skončení práce vypněte vypínač a vytáhněte zástrčku ze zásuvky. Elektrické přístroje nikdy nepřenášejte za kabel. Kabel nepoužívejte k vytažení zástrčky ze zásuvky. Chraňte přívodní kabel před vysokými teplotami, olejem, rozpouštědly a ostrými hranami. Pravidelně kontrolujte kabel a v případě poškození jej nechte opravit u odborníka. Pravidelně kontrolujte prodlužovací kabely a v případě poškození je vyměňte. V případě potřeby používejte vždy kvalitní prodlužovací kabel odpovídající výkonem, zcela odvinutý. Pravidelně ho kontrolujte na poškození. Vadný kabel je nutno vyměnit nebo opravit. Před započetím údržby, montáže, výměny dílů, či podobné činnosti vypněte hlavní vypínač a vytáhněte zástrčku ze zásuvky. Dejte pozor, aby nedošlo k samovolnému spuštění zařízení. Prsty nemějte v blízkosti spouštěcího mechanismu, dokud není bezpodmínečně nutné. Pokud má být zařízení nainstalováno k pracovnímu stolu, po dokončení montáže uvolněně pojistné tlačítko. Stroj neprovozujte ve výbušném prostředí (při lakování, při práci s kapalnými hořlavinami atd.) Nepoužívejte ve vlhkém prostředí, nebo pokud je zařízení mokré. Stlačený vzduch Suchý a stlačený vzduch musí mít na vstupu do zařízení stanovený tlak a musí být dodáván v dostatečném množství. Vyšší tlak zkracuje životnost v důsledku rychlejšího opotřebení a nese riziko zranění. Spoj, kterým proudí do zařízení stanovený tlak a musí být dodáván v dostatečném množství. Vyšší tlak zkracuje životnost v důsledku rychlejšího opotřebení a nese riziko zranění. Spoj, kterým proudí do zařízení stlačený vzduch, musí mít předepsané rozměry.

5 Obzvláštní pozornost je třeba věnovat vodě, jejíž přítomnost způsobuje poškození nářadí. Nezapomeňte proto denně vypouštět z tlakové nádoby kompresoru kondenzovanou vodu a vysušte vždy i hadici, kterou vzduch do nářadí přivádíte. Zařízení je nutno chránit před vniknutím nečistot. Proto je třeba dbát na čistotu vstupních a výstupních otvorů. Pískovací boxy Pískovací box je ralativně těžký výrobek a proto je nutné dbát především na jeho bezpečné usazení, aby nemohlo, a to ani při práci, dojít ke jeho posunu nebo dokonce sesmeknutí. Může dojít k poranění dolních končetin, i k poranění končetin horních v případě, že ruce budou při pádu pískovacího boxu uvnitř. Dále je třeba dbát na dokonalé odsávání prachu, kontrolovat těsnost v případě nahromadění prachu může za určitých okolností dokonce dojít k jeho náhlému vznícení či výbuchu. Lze pouze doporučit vyhnout se pískování předmětů výbušných nebo hořlavých, a stejně tak se vyhnout pískování materiálů, které se při otryskávání mohou vznítit či vybuchnout. Je nutná ochrana zraku a sluchu (brýle a sluchátka) v závislosti na hlučnosti soustrojí a příslušných hygienických normách. Pro otevření boxu je nutná ochrana dýchacích cest např. respirátor. Doporučujeme používat krém na ruce. Předměty jako hodinky či prsteny je vhodné z rukou odstranit. Nikdy nepískujte s otevřenými dveřmi. 4 MONTÁŽ Pokud je pískovací kabina dodávána rozložená, je důležité seznámit se podrobně s manuálem před použitím kabiny. Před montáží se přesvědčte, že máte všechny součástky popsané v jejich seznamu. 1. Z ehgq vyjměte všechny díly, včetně podlahového roštu ze dna přepravní bedny pod kartónem 2. Z vnitřku skříně vyjměte všechny díly. 3. Skříň postavte vzhůru nohama na její vršek (22) 4. Pomocí čtyř šroub připevněte podpěry. a) Přední levá podpěra je označena štítkem. b) K připevnění každé zadní podpěry potřebujete 2 závitořezné šrouby. 5. Skříň otočte na podpěry. 6. Konzolu s tlakoměrem (8) připevněte k levé přední podpěře pomocí dvou šroubů, pojistných podložek a matic. 7. Mezi přední podpěry umístěte pedál. 8. Dávkovací ventil (13) připevněte třemi závitořeznými šrouby dole vzadu ke skříni. Zapadne do dveřního závěsu. 9. Čtyřmi šrouby připevněte levé a pravé dveře (6). 10. Uvolněte šrouby na dveřních závěsech (20), závěsy vytáhněte co nejvíce, jemným pohybem seřídíte těsnění dveří a šrouby utáhněte.

6 11. Na vršek skříně umístěte sklo (19). 12. Umístěte osvětlovací těleso (1) na sklo s vypínačem na pravé straně a připevněte jej ke skříni čtyřmi šrouby s rovnými podložkami. 13. Cyklon prachu a) Těleso cyklonu 30 připevněte k zadnímu panelu (pravá strana). Potrubí vyrovnejte vůči otvoru. Použijte šrouby a rovné podložky. b) Vršek cyklonu (s motorem 27 a filtrem 28) umístěte nahoru na jednotku. Zaklapněte dvě příchytky. c) Demontujte vstupní kryt 32, který kryje trubku cyklonu uvnitř skříně boxu a obvod trubky utěsněte tmelem nebo těsnící páskou. Znovu namontujte vstupní kryt. 14. Utáhněte všechny svorníky, matice a šrouby. 15. Podlahový rošt umístěte vyříznutým rohem k pravé přední straně skříně. Otvorem protáhněte hadice. 16. Zástrčku cyklonu zapojte do zásuvky na osvětlovacím tělese. Kabel osvětlovacího tělesa zapojte do sítě 230 V / 50 Hz. Vypínačem na skříni zapnete osvětlení a cyklon. 17. Provozní média se plní do skříně přes podlahový rošt Příprava součástek k tryskání PROVOZ Všechny součástky musí být bez oleje, maziva a vlhkosti. Před u ložením do skříně musí být součástky vysušeny. 2. Tlak vzduchu Provozní tlak: 3,5 až 5,5 bar. Lze použít i vyšší tlak (max. 8,6 bar), ale některá média se předčasně znehodnotí (např. skleněné kuličky). Tlak vzduchu nastavte na 5,5 bar. Většinu součástek lze čistit tryskáním při tomto tlaku. U kalibrovaných dílů z oceli, hliníku a jiných jemných součástek začněte s nižším tlakem a tlak postupně zvyšujte, dokud nedosáhnete požadované povrchové úpravy. 3. Stlačený vzduch musí být zbaven vodního kondenzátu a mastnot. Doporučujeme použít odlučovač vody. VAROVÁNÍ: ZAŘÍZENÍ NEPŘIPOJUJTE K LÁHVI S VYSOKOTLAKÝM PLYNEM, PROTOŽE MŮŽE PRASKNOUT A EXPLODOVAT. 3. Úhel a vzdálenost tryskání Pistoli směřujte na součástky v úhlu o s odrazem od zadní stěny skříně. Pistoli nedržte v úhlu 90 o k čištěným součástkám, protože paprsek tryskacího média se odrazí přímo zpět a zpomalí tryskání. Při tomto úhlu se nadměrně opotřebuje pistole a průzor. Pistolu udržujte ve vzdálenosti asi 15 cm od tryskaných součástek.

7 VAROVÁNÍ: PISTOLE MUSÍ VŽDY SMĚŘOVAT OD OBSLUHY K TRYSKANÝM SOUČÁSTKÁM. DVEŘE SKŘÍNĚ MUSÍ BÝT VŽDY ZAVŘENÉ. PŘI VKLÁDÁNÍ A VYJÍMÁNÍ SOUČÁSTEK NESMÍ NIKDO STÁT NA MÍSTĚ OBSLUHY PŘED SKŘÍNÍ TRYSKAČE. 4. Tryskací média Média musí být kvalitní a suchá. Vlhká média neprotékají a ucpávají a poškozují dávkovací ventil i násypku. NIKDY NEPOUŽÍVEJTE PÍSEK - obsahuje řadu nečistot a organických složek, které silně absorbují vlhkost. Dodáváme různé druhy a velikosti kvalitních syntetických médií pro různé povrchové úpravy v balení 50 kg pod obj.č.: pytel 040, pytel 060, pytel 090, pytel 220, nebo 1 kg pod obj.č.: P 040, P 060, P 090, P 220. V případě použití jiného než námi dodaného materiálu nemůžeme převzít záruku za trvanlivost jednotlivých součástí dodávky a za účinnost tryskání. 5. Dávkovací ventil Dávkovací ventil odměřuje množství prostředku, které je nasáváno do difuzérové pistole. Ventil je umístěn na spodu násypky s tryskacím médiem. Po sešlápnutí pedálu proudí vzduch do pistole a vznikne podtlak, který nasává hadicí vzduch s tryskacím prostředkem nahoru do pistole. Seřizovacím šroubem 7/16 o na vrcholu dávkovacího ventilu lze nastavit množství vzduchu nasávaného přes otvory. Jestliže jsou otvory příliš uzavřené, směs obsahuje příliš mnoho tryskacího média a pistole bude pulzovat. Jsou-li otvory. Jestliže jsou otvory příliš uzavřeny, směs obsahuje příliš mnoho tryskacího média a pistole bude pulzovat. Jsou-li otvory příliš otevřeny, do pistole se dostane příliš malé množství média a produkce klesne. 6. Velikost trysky Nasazením trysky větší velikosti lze výrobu výrazně zvýšit. Použitím větší trysky získáte větší čistící proud, což však vyžaduje větší množství vzduchu, které musí zajistit Váš kompresor Tryskací pistole - Po hodinách tryskání zkontrolujte trysku. Je-li nerovnoměrné opotřebená, otočte ji každých 10 hodin o 1 otáčku (45-90 ). 2. Spékání tryskacího média - Spékání média je způsobeno vlhkostí v přiváděném vzduchu nebo neodmaštěnými součástkami. Nebude-li sjednána náprava, médium nebude proudit rovnoměrné a zacpe dávkovací ventil a pistoli. Zkontroluje přiváděný vzduch. Je-li vlhký, investujte vyhovující pohlcovač vlhkosti. Naolejované a tukem namazané součástky před tryskáním nejprve odmastěte a vysušte. 3. Obrácený tlak

8 - Jestliže se průtok média občas zastaví, pevně zacpěte na několik sekund sešlápněte pedál. V pistoli a hadici s médiem se obrátí směr prudě+ní, čímž se odstraní všechny překážky. 4. Pokles tlaku ve vzduchové pistoli - Pomocí manometru na regulátoru nastavte tlak vzduchu na 5,5 bar. Sešlápněte pedál, držte pistoli a sledujte, zda tlak podstatně klesne. Pokles tlaku ukazuje na překážku v přívodním potrubí. Možná je průměr hadice příliš malý nebo je příčinou nedostatečného průtoku vzduchu redukční ventil, rychlospojka, zanesený filtr nebo jiné potrubí. Tlak také poklesne, je-li skříň příliš dalo od vzduchového kompresoru. Velikost vzduchového potrubí musí být 1 a více. 5. Špatná viditelnost nadměrné množství prachu - Přívod vzduchu do skříně vlevo vpředu nad regulátorem musí být volný. - Nádoba na prach je plná a je třeba ji vyprázdnit a vyčistit. (Odsuňte zástrčku na spodu cyklonu prachu nebo sundejte zadní kryt vývěvy. - Filtr je zanesený. (Vyčistěte nebo vyměňte filtr v cyklonu, díl č. 29). - Znehodnocené médium. Médium je nakonec velmi malé, je to v podstatě prach. Médium vyměňte a vyčistěte cyklon prachu. 6. Špatná viditelnost průzor - Okna se chrání krycí fólií se samolepící páskou. Jestliže se na ní objeví důlky, lze ji snadno vyměnit a prodloužit tak životnost okna. Okno lze rovněž snadno vyměnit. 7. Malý průtok média - Zkontrolujte vlhkost, jak je uvedeno výše. Podle potřeby instalujte pohlcovač vlhkosti. Navlhlé médium vyměňte a vyčistěte hadice a jímku. - Díry s hadicí s médiem sou příčinou dodávky nedostatečného množství média. Hadici vyměňte. - Úlomky v médiu. Médium vyměňte nebo prosejte. 7 UDRŽOVÁNÍ ÚČINNOSTI SÁNÍ JEDNODUCHÝMI OPATŘENÍMI Nejčastějším problémem, který mají uživatelé se sacími (difuzerovými) skříňovými tryskači je pokles produkce. Životnost řádně udržovaného pískovacího boxu se počítá na roky. Jestliže produkce klesá, je uživatel schopen zjistit příčinu kontrolou. 1. Dodávka vzduchu - Jestliže tlakoměr na regulátoru ukazuje bez zátěže odpovídající dodávku (tryskač nepracuje sešlápněte pedál. Jestliže tlak klesne více než o několik desetin bar,

9 dodávka vzduchu je omezena nebo nedostačující.. Vyčistěte filtry a cyklone vlhkosti po celé trase z pět ke kompresoru. Narovnejte všechny pokřivené úseky. Tlak vzduchu zkontrolujte kalibrovaným tlakoměrem. Stávající tlakoměr vyměňte, máte-li podezření, že ukazuje nesprávné hodnoty. 2. Tryskací pistole - Tryska se postupem času opotřebí. Vyměňte ji, jestliže se zvětší o 1/16 P nad původní velikost nebo jestliže je nerovnoměrně opotřebená. Trysku seřiďte podle použitého média a podmínek. Správně pracující tryska vytáhne na manometru sloupec rtuti o výšce 38 až 43 cm. 3. Cyklon - Nedostatečné odvětrání skříně tryskače má za následek snížení čistícího výkonu trysky a rovněž zhoršený výhled na vykonávanou práci. Při vypnutém boxu použijte každých minut (častěji v prašných podmínkách) klepadlo 33 cyklonu prachu. Cyklon vyprázdněte nejméně jednou denně. Občas vyjměte a profoukněte filtr, čímž zachováte účinnost cyklonu. Podle potřeby filtr vyměňte. 4. Tryskací média - Používejte kvalitní média o velikosti odpovídající vykonávané práci. Vlhké nebo znečištěné médium může okamžitě zastavit tryskání. Média skladujte v suchém prostředí a v odpovídajícím množství. Médium doplňujte přes podlahu, aby nad dávkovacím ventilem byla vrstva 15 cm silná. Jestliže médium vypotřebujete během tryskání, doplňte dostatečné pro cirkulaci v pistoli. Médium se nakonec rozpadne nebo je příliš znečištěno. Čím méně je ho v systému, tím méně ho budete muset vyměnit. 5. Dodávka tryskacího prostředku - Vyměňte každou zeslabenou nebo viditelně opotřebenou hadic. Dávkovací ventil nastavte na odpovídající průtok. Příliš bohatá směs způsobí pulsovací pistole. Neobvykle hlasitý zvuk při tryskání ukazuje na příliš chudou směs. U bohaté směsi se může snížit nárazová rychlost. zatímco u chudé směsi klesá počet nárazů. Oba druhy směsi snižují rychlost. Je-li vše správně nastaveno a stále nedosahujete požadovaného stupně výroby, spojte se s námi. Jestliže systém sání pracuje správně, je asi čas na regeneraci média nebo tlakového systému. 8 DOPORUČENÍ

10 S rostoucí délkou potrubím vzrůstají i ztráty, proto je důležité správně dimenzovat potrubí přívodu vzduchu od kompresoru k boxu. Je třeba mít na paměti, že na ztrátách se podílejí i kolena a spoje rozvodu stlačeného vzduchu. Pro orientaci Vám napomůže následující tabulka. Průtok vzduchu potrubím (m3/min) Délka potrubí 0,7 0,85 1 1,15 1,4 1,7 2 2,25 2,8 3,5 (m) 0,63 0,75 0,75 0,75 0, ,25 1,25 1,25 1,27 0,75 0,75 0, ,25 1,25 1,25 1,90 0,75 0, ,25 1,25 1,25 2,54 0,75 0, ,25 1,25 1,25 1,25 3,81 0, ,25 1,25 1,5 1,5 1,5 5, ,25 1,25 1,5 1,5 1,5 6, ,25 1,25 1,5 1,5 1,5 7, ,25 1,25 1,5 1,5 1,5 Pískování Abrasivní materiál nasypete do pískovacího boxu v optimálním množství, tedy tak, aby nasávací hadice od pískovací pistole byla v abrasivním materiálu zcela ponořena. Pokud je součástí boxu i otvor zpravidla umístěný na boční straně boxu, lze ho využít pro ukládání různých tyčovitých předmětů, k aretaci pískovaného předmětu nebo k pomocnému odsávání. Pokud nepřipadá v úvahu ani jedna z těchto alternativ, otvor zavřete. Materiál určený k očištění pískováním vložíte do boxu na rošt. Vložíte trysku do pískovací pistole, pokud tam již není umístěna. Nasávací hadicí prostrčíte otvorem v roštu do abrasivního materiálu (nebo nasadíte nasávací hadici na nasávací trubku v závislosti na typu pískovacího boxu). Uzavřete stěnu (stěny) boxu. Ruce prostrčíte určenými otvory boxu a ve vestavených rukavicích uchopíte pískovací pistoli, případně přidržujete pískovaný předmět (tak abyste vyloučili zásah části těla proudem abrasiva). Poté pískujete předmět a zároveň opticky kontrolujete svou práci. 9

11 ÚDRŽBA V zájmu bezporuchového provozu a zajištění bezpečnosti práce pravidelně: Vyměňujte znečištěné a opotřebované abrasivo. Vyměňujte pískovací trysky. Kontrolujte všechny části zařízení odléhající opotřebení vlivem účinku abrasiva. Vzduchové hadice. Vyměňujte ochrannou fólii a rukavice. Průhled z čelní-horní strany je z vnitřní části opatřen fólií, která ho chrání před poškozením. Tato fólie se po opotřebování může nahradit jinou obj.č. SBC420GF průzor, SBC420LF osvětlení. Kontrolujte trysku, jejím opotřebením se může nenávratně poškodit směšovací komora, která se jako samostatný náhradní díl nedodává. Součástí nadstandardního vybavení u některých boxů jsou i náhradní trysky. Tyto také dodáváme pod obj.č. SBC420N sada po 4 ks. Abrasivní materiál se používáním rozmělňuje a zároveň mísí s nečistotami pískovanými z předmětů, tak dochází k postupnému a ne zcela zřetelnému snížení účinnosti pískování. Proto je vhodné průběžně abrasivní materiál vyměnit, a to prostřednictvím výpustního otvoru umístěného na spodní vnější straně boxu. Tento použitý abrasivní materiál podléhá zákonu o nakládání s odpady. Další informace Abrasivní materiál se používáním rozmělňuje a zároveň mísí s nečistotami pískovanými z předmětů, tak dochází k postupnému a ne zcela zřetelnému snížení účinnosti pískování. Proto je vhodné průběžně abrasivní materiál vyměnit, a to prostřednictvím výpustního otvoru umístěného na spodní vnější straně boxu. Tento použitý abrasivní materiál podléhá zákonu o nakládání s odpady. UPOZORNĚNÍ Pokud dojde k poruše, zašlete přístroj na adresu prodejce, oprava bude provedena obratem. Stručný popis závady zkrátí její hledání a dobu opravy. V záruční době k přístroji přiložte záruční list a doklad o koupi. Abyste zabránili poškození přístroje při přepravě, bezpečně jej zabalte nebo použijte originální obal. Také po uplynutí záruční doby jsme tu pro Vás a případné opravy provedeme za příznivé ceny. Pozn.: Vyobrazení se může lišit od dodaného výrobku stejně jako se může lišit rozsah a typ dodaného příslušenství. Je to důsledek vývoje a takové varianty ovšem nemají žádný vliv na správnou funkci výrobku.

12 10 ZÁZNAM O VÝSLEDKU REVIZE Po dobu používání je provozovatel povinen provádět zkoušky a revize elektrického zařízení dle platných předpisů. Záznamy o provedení: DATUM ZÁZNAM O VÝSLEDKU REVIZE REVIZNÍ TECHNIK Č./PODPIS

13 11 ZÁZNAM O PROVEDENÉ OPRAVĚ A ÚDRŽBĚ Záznamy o opravách a údržbě: DATUM ZÁZNAM O PROVEDENÉ OPRAVĚ A ÚDRŽBĚ ODBORNÁ OPRAVNA

14 12 POZNÁMKY

15 13 Seznam dílů skříně SEZNAM DÍLŮ POL.Č. POPIS POL.Č. Č.DÍLU POPIS 1 Kryt svítidla Víko, skříň 1A Vypínač Skříň 2 Těleso svítidla, 2 žárovky Podpěry, skříň 3 Svítidlo Vršek odlučovače prachu 4 Okénka svítidla Motor vývěvy 5 Těsnění okna s lemem, PE Šrouby 6 Boční dvířka Kryt, moto 7 Petice Síťový kabel 8 Tlakoměr, 1, 10 bar Prachový filtr 9 Regulátor vzduchu 3/ Válcový odlučovač prachu 10 Tlaková vzduchová hadice Těsnící páska 11 Kompletní pedál 3/ Deska, sání 12 Zátka dávkovacího ventilu Táhlo 13 Dávkovací ventil Víko, válcový odlučovač prachu 14 Spona, rukavice Sloupek bočních dvířek 15 Rukavice, pár Otvor 16 Kryt rámu okna Kryt 17 Sklo Šroub 18 Ochranná fólie, PE Síť 19 Plastová deska Pryžový pás 20 Montážní kroužek, rukavice Seznam dílů pistole

16 POL.Č. POPIS 1 Přídržná matice trysky, mosazná 2 Sada keramických trysek Keramická tryska 6 mm (2ks) Keramická ryska 7 mm (2ks) 3 R#nur x hn# vnd 4 Těleso pistole 5 Šestihranná matice vzduchové trysky, mosazná 6 Pouzdro, vzduchová tryska 7 Vzduchová tryska 8 Otočná armatura přívodu vzduchu, 3/8 9 Armatura na vstupu média, nátrubek 3/8 10 Hadice 1 pro médium 11 Vzduchová hadice 1 12 Těsnění 13 Kroužek 14

NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ BOX S CYKLONEM SBC 420 ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ BOX S CYKLONEM SBC 420 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ ČISTIČKA ODPADŮ CLEARMAX

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ ČISTIČKA ODPADŮ CLEARMAX ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se

Více

Návod k použití pro Naviják na stlačený vzduch

Návod k použití pro Naviják na stlačený vzduch Návod k použití pro Naviják na stlačený vzduch Katalogové číslo: 508000 První použití zařízení je ve smyslu tohoto návodu právním krokem, kterým uživatel svou svobodnou vůlí stvrzuje, že tento návod řádně

Více

NÁVOD K OBSLUZE AKU NŮŽKY NA PVC TRUBKY JRFPCA01

NÁVOD K OBSLUZE AKU NŮŽKY NA PVC TRUBKY JRFPCA01 NÁVOD K OBSLUZE AKU NŮŽKY NA PVC TRUBKY JRFPCA01 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi i

Více

VENTILÁTOR PRO PÍSKOVACÍ BOX

VENTILÁTOR PRO PÍSKOVACÍ BOX ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

NÁVOD K OBSLUZE MYCÍ STŮL 75L S ODKLÁDACÍ PLOCHOU TRG4001 ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE MYCÍ STŮL 75L S ODKLÁDACÍ PLOCHOU TRG4001 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 6 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na

Více

T2197 NÁVOD K OBSLUZE OLEJOVÁ JÍMKA S ODSÁVÁNÍM ZÁRUČNÍ LIST

T2197 NÁVOD K OBSLUZE OLEJOVÁ JÍMKA S ODSÁVÁNÍM ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

KOS8 NÁVOD K OBSLUZE UNIVERSÁLNÍ OBRUBOVACÍ STROJ KOS 8 ZÁRUČNÍ LIST

KOS8 NÁVOD K OBSLUZE UNIVERSÁLNÍ OBRUBOVACÍ STROJ KOS 8 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

ZAHRADNÍ KROPÍCÍ A MYCÍ SOUPRAVA 12M

ZAHRADNÍ KROPÍCÍ A MYCÍ SOUPRAVA 12M ZAHRADNÍ KROPÍCÍ A MYCÍ SOUPRAVA 12M Návod k obsluze B81265 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte,

Více

UB007 NÁVOD K OBSLUZE OHÝBAČKA UNIVERZÁLNÍ ZÁRUČNÍ LIST

UB007 NÁVOD K OBSLUZE OHÝBAČKA UNIVERZÁLNÍ ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

DCT20 NÁVOD K OBSLUZE. MYCÍ STŮL 65 l SE SPODNÍM ZÁSOBNÍKEM ZÁRUČNÍ LIST

DCT20 NÁVOD K OBSLUZE. MYCÍ STŮL 65 l SE SPODNÍM ZÁSOBNÍKEM ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

NÁVOD K POUŽITÍ prodlužovací přívod

NÁVOD K POUŽITÍ prodlužovací přívod NÁVOD K POUŽITÍ prodlužovací přívod Typové označení: 250 mm, 400 mm, 700 mm, ZS 27D, ZS 36D, ZS 45D Technický popis: Materiál tělesa: eloxovaný hliník s multifunkčními drážkami Napájení: přívodním kabelem

Více

NÁVOD K POUŽITÍ elektrolišty

NÁVOD K POUŽITÍ elektrolišty NÁVOD K POUŽITÍ elektrolišty Typové označení: K1 36D, K2 36D, ZS 27D, ZS 36D, ZS 45D, EN V1, EN V2, EN V3 Technický popis: Materiál tělesa: eloxovaný hliník Napájení: přívodním kabelem 230 V/max. 16 A;

Více

NÁVOD K OBSLUZE SADA AIRBRUSH EW2000 EW2000 ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE SADA AIRBRUSH EW2000 EW2000 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se

Více

NÁVOD K OBSLUZE NŮŽKY/PILKA NA PLECH - KIT ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE NŮŽKY/PILKA NA PLECH - KIT ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

PNEU VYKLEPÁVAČKA FORMAIR

PNEU VYKLEPÁVAČKA FORMAIR ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE VIBRAČNÍ BRUSKA PNEUMA- TICKÁ ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE VIBRAČNÍ BRUSKA PNEUMA- TICKÁ ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

BRUSKA NA SÁDROKARTON 800W A11047 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST

BRUSKA NA SÁDROKARTON 800W A11047 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

C9901 NÁVOD K OBSLUZE VYVAŽOVAČKA 99-01 ZÁRUČNÍ LIST

C9901 NÁVOD K OBSLUZE VYVAŽOVAČKA 99-01 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 6 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na

Více

GN-LP16 HALOGENOVÝ REFLEKTOR 500 W SE SENZOREM NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST

GN-LP16 HALOGENOVÝ REFLEKTOR 500 W SE SENZOREM NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

NÁVOD K OBSLUZE KOMBINOVANÝ STROJ CSM - 1000 CSM1000 ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE KOMBINOVANÝ STROJ CSM - 1000 CSM1000 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

KOMBINOVANÁ PODPĚRA 4 V 1

KOMBINOVANÁ PODPĚRA 4 V 1 NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ KOMBINOVANÁ PODPĚRA 4 V 1 WB004 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při

Více

NÁVOD K POUŽITÍ svítidla

NÁVOD K POUŽITÍ svítidla NÁVOD K POUŽITÍ svítidla Typové označení: SLIMp17, SLIMp58 Technický popis: Materiál tělesa: eloxovaný hliník s multifunkčními drážkami Napájení: přívodním kabelem 230 V/max. 16 A Jmenovité napětí: 230

Více

MÍCHADLO STAVEBNÍCH SMĚSÍ PROFI 180 MG1800 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST

MÍCHADLO STAVEBNÍCH SMĚSÍ PROFI 180 MG1800 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

ZAHRADNÍ VYSAVAČ 2 000 W

ZAHRADNÍ VYSAVAČ 2 000 W ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

SPOJOVAČKA PLASTŮ S REGULACÍ LIGHT

SPOJOVAČKA PLASTŮ S REGULACÍ LIGHT ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ GRAVÍROVACÍ PERO 13 W

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ GRAVÍROVACÍ PERO 13 W NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ GRAVÍROVACÍ PERO 13 W 920182 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu uni-max. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi

Více

NÁVOD K OBSLUZE BRUSKA NA PILOVÉ KOTOUČE 110 W 38744SC ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Bruska na pilové kotouče Typ: 38744SC. Výrobní číslo (série):

NÁVOD K OBSLUZE BRUSKA NA PILOVÉ KOTOUČE 110 W 38744SC ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Bruska na pilové kotouče Typ: 38744SC. Výrobní číslo (série): ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se

Více

NABÍJECÍ ZDROJ STARLINE GV STCB20

NABÍJECÍ ZDROJ STARLINE GV STCB20 NÁVOD K OBSLUZE NABÍJECÍ ZDROJ STARLINE GV STCB20 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení výrobku od firmy Auto Kelly, a.s. Věříme, že budete s naším výrobkem plně spokojeni a že nám zachováte Vaši

Více

Návod k použití pro Naviják s kabelem

Návod k použití pro Naviják s kabelem Návod k použití pro Naviják s kabelem Katalogové číslo: 508033 První použití zařízení je ve smyslu tohoto návodu právním krokem, kterým uživatel svou svobodnou vůlí stvrzuje, že tento návod řádně prostudoval,

Více

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PROTAH W0203 W0203

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PROTAH W0203 W0203 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PROTAH W0203 W0203 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi i po zakoupení.

Více

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

Přímočará pila 720 W PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST

Přímočará pila 720 W PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ OHÝBAČKA DB32 DB32 ZÁRUČNÍ LIST

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ OHÝBAČKA DB32 DB32 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ VRTACÍ ŠABLONA TRITON

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ VRTACÍ ŠABLONA TRITON NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ VRTACÍ ŠABLONA TRITON 303468 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu uni-max. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi

Více

Návod k používání pistole Kombi typ UHW 2000

Návod k používání pistole Kombi typ UHW 2000 Návod k používání pistole Kombi typ UHW 2000 Obj.-č. D 040 052 Stav k 06/00 G 880 355 Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevili nám a našim výrobkům. Přečtěte si návod k obsluze, dříve než budete s

Více

Tlakové dělo 19 l EZ5

Tlakové dělo 19 l EZ5 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE Tlakové dělo 19 l EZ5 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi i po

Více

Pískovačky.cz MOBILNÍ PÍSKOVAČKA PK-SBC420. Návod k obsluze a údržbě

Pískovačky.cz MOBILNÍ PÍSKOVAČKA PK-SBC420. Návod k obsluze a údržbě Pískovačky.cz Jsme obchodně technologická firma zabývající se dodávkami investičních i dílčích celků v oblasti pískovacích/tryskacích zařízení, jejich příslušenství, ochranných pomůcek a rovněž i pracemi

Více

KH-BS800 PÁSOVÁ BRUSKA RUČNÍ BS-800 SMART NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST

KH-BS800 PÁSOVÁ BRUSKA RUČNÍ BS-800 SMART NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

SDL-16 NÁVOD K OBSLUZE

SDL-16 NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ??? LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona. (prokázat řádně vyplněným záručním listem, účtenkou). 2. Záruka

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ 2 + SH HFZCAI ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ 2 + SH HFZCAI ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE OHÝBAČKA NA PLECH W 2,0 1 000 ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE OHÝBAČKA NA PLECH W 2,0 1 000 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

1. Vybavení a funkce zařízení. 2. Technické údaje. 3. Práce se zařízením

1. Vybavení a funkce zařízení. 2. Technické údaje. 3. Práce se zařízením NÁVOD K OBSLUZE KOMPRESOR AS 18-3 Děkujeme Vám za nákup kompresoru. Seznamte se důkladně s následujícím návodem k obsluze a řiďte se všemi v něm uvedenými pokyny. Nedodržování pokynů v návodu může mít

Více

POPIS TECHNICKÁ DATA BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

POPIS TECHNICKÁ DATA BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ První použití zařízení je ve smyslu tohoto návodu právním krokem, kterým uživatel svou svobodnou vůlí stvrzuje, že tento návod řádně prostudoval, zcela pochopil jeho smysl a seznámil se všemi riziky. POZOR!

Více

Pásová bruska BBSM900

Pásová bruska BBSM900 Version 1.2 česky Pásová bruska BBSM900 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 263 10 Art.-Bez.: BBSM900 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

Elektrické nůžky na živý plot BEHS500

Elektrické nůžky na živý plot BEHS500 Version 1.2 česky Elektrické nůžky na živý plot BEHS500 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 283 27 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE AKU RÁZOVÝ UTAHOVÁK ½ S REGULACÍ IWJB1924T ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE AKU RÁZOVÝ UTAHOVÁK ½ S REGULACÍ IWJB1924T ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 6 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na

Více

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ SADA NA BROUŠENÍ PILOVÝCH ŘETĚZŮ SK00700S

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ SADA NA BROUŠENÍ PILOVÝCH ŘETĚZŮ SK00700S NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ SADA NA BROUŠENÍ PILOVÝCH ŘETĚZŮ SK00700S Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu uni-max. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte,

Více

ODSÁVAČKA BRZDOVÉ KAPALINY GV STJW127

ODSÁVAČKA BRZDOVÉ KAPALINY GV STJW127 NÁVOD K OBSLUZE ODSÁVAČKA BRZDOVÉ KAPALINY GV STJW127 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení výrobku od firmy Auto Kelly, a.s. Věříme, že budete s naším výrobkem plně spokojeni a že nám zachováte

Více

Kompresor olejový, 200l, GEKO

Kompresor olejový, 200l, GEKO S t r á n k a 1 Návod k použití Před prvním použitím si pečlivě přečtěte tento manuál. Seznamte se se všemi instrukcemi, které jsou nezbytné pro bezpečnou manipulaci s nářadím. Bezpečnostní prohlášení:

Více

TRONIC 230 V / 50 Hz 115 V / 60 Hz

TRONIC 230 V / 50 Hz 115 V / 60 Hz CZ Návod k obsluze TYP TRONIC 230 V / 50 Hz 115 V / 60 Hz MADE IN EU TR10/V02 HLAVNÍ SOUČÁSTI VIBRAČNÍ HLAVICE S MOTOREM MĚNIČ FREKVENCE PRYŽOVÁ HADICE VYPÍNACÍ/ZAPÍNACÍ TLAČÍTKO ZÁSTRČKA NAPÁJECÍHO KABELU

Více

Odvzdušňovač brzd. Vydání 1/

Odvzdušňovač brzd. Vydání 1/ Odvzdušňovač brzd Vydání 1/02-13.2.02 CZ Návod k použití 09-000-8071 1 Obsah 1. Bezpečnost 2 1.1 Úvod 2 1.2 Rizika/bezpečnostní pokyny 2 2. Instalace 3 2.1 Popis (Obr. 1) 3 2.2 Příprava 3 3. Obsluha 3

Více

NÁVOD K OBSLUZE SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ 712 HFZCAII ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ 712 HFZCAII ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE. El. hoblík ruční s falcováním 1kW PLUS KH-SLP1kW Datum výroby: Datum prodeje, razítko, podpis:

NÁVOD K OBSLUZE. El. hoblík ruční s falcováním 1kW PLUS KH-SLP1kW Datum výroby: Datum prodeje, razítko, podpis: ZÁRUČNÍ??? LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona. (prokázat řádně vyplněným záručním listem, fakturou, účtenkou).

Více

NÁVOD K OBSLUZE HYDRAULICKÝ ZVEDÁK 3T S NÍZKÝM PROFILEM KYD3 ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE HYDRAULICKÝ ZVEDÁK 3T S NÍZKÝM PROFILEM KYD3 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 12/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu. (datum prodeje je nutno

Více

Kabinová pískovačka 220 L. Geko. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Kabinová pískovačka 220 L. Geko. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Kabinová pískovačka 220 L Geko Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Každý pracovník by si měl před zahájením práce pečlivě přečíst tento návod k použití, aby mohl správně

Více

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE. Stolní vrtačka MN16QH MN16QH ZÁRUČNÍ LIST

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE. Stolní vrtačka MN16QH MN16QH ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE. LEŠTIČKA CP - E PXCPE Datum výroby: Datum prodeje, razítko, podpis: SERVIS Logistické centrum Klecany Topolová 483 250 67 Klecany

NÁVOD K OBSLUZE. LEŠTIČKA CP - E PXCPE Datum výroby: Datum prodeje, razítko, podpis: SERVIS Logistické centrum Klecany Topolová 483 250 67 Klecany ZÁRUČNÍ??? LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona. (prokázat řádně vyplněným záručním listem, fakturou, účtenkou).

Více

NÁVOD K OBSLUZE PÁSOVÁ OSCILAČNÍ BRUSKA SB-80A SB80A

NÁVOD K OBSLUZE PÁSOVÁ OSCILAČNÍ BRUSKA SB-80A SB80A NÁVOD K OBSLUZE PÁSOVÁ OSCILAČNÍ BRUSKA SB-80A SB80A Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi

Více

Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pravidla O udržování lisu by se měla starat kvalifikovaná

Více

NÁVOD K OBSLUZE MYCÍ STŮL 76 L GV TRG M

NÁVOD K OBSLUZE MYCÍ STŮL 76 L GV TRG M NÁVOD K OBSLUZE MYCÍ STŮL 76 L GV TRG40001-20M Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení výrobku od firmy Auto Kelly, a.s. Věříme, že budete s naším výrobkem plně spokojeni a že nám zachováte Vaši přízeň

Více

NÁVOD K OBSLUZE BOURACÍ KLADIVO GN HD017 GN-HD017 ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE BOURACÍ KLADIVO GN HD017 GN-HD017 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/4 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno prokázat

Více

tel Verze 1.1 Návod k obsluze Odsávací zařízení

tel Verze 1.1 Návod k obsluze Odsávací zařízení www.bow.cz tel. 585 378 012 Verze 1.1 Návod k obsluze Odsávací zařízení SAA 2003 NÁVOD K OBSLUZE SAA 2003 OBSAH TECHNICKÉ ÚDAJE... 1 VYBALOVÁNÍ A KONTROLA OBSAHU... 2 MONTÁŽ... 3 BEZPEČNOSTNÍ PRAVIDLA...

Více

PROTECO PNEUMATICKÝ UTAHOVÁK 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PROTECO 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140

PROTECO PNEUMATICKÝ UTAHOVÁK 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PROTECO 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PNEUMATICKÝ UTAHOVÁK 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PROTECO 42.01-22105, 22110, 22120, 22130, 22140 PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PNEUMATICKÉHO UTAHOVÁKU označení: 42.01-22105, 22110, 22120, 22130,

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Čistič vzduchu BAP 412

Čistič vzduchu BAP 412 ázdno Čistič vzduchu BAP 412 Návod k použití ČISTIČ VZDUCHU BAP 412 Přečtěte si tento Návod k použití! Návod po přečtení pečlivě uschovejte! Při správném používání a vhodné péči Vám tento čistič Bionaire

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE. Tlakový tryskač 63 l XHSB20 ZÁRUČNÍ LIST

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE. Tlakový tryskač 63 l XHSB20 ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu.

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. Vysavač SC7060 Návod k obsluze Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. 1 1. Sestavení součástí vysavače 3 Příslušenství se může

Více

NÁVOD K OBSLUZE MĚŘÍCÍ SOUPRAVA CARBODY OPTIMAL ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE MĚŘÍCÍ SOUPRAVA CARBODY OPTIMAL ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie CZ SK Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie Průmyslový vysavač VAC 2050 Jmenovitý příkon 1. rychlost 1400 W Jmenovitý příkon 2. rychlost 2000 W kapacita sběrné

Více

Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Pneumatická pistole 1/2 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pokyny Upozornění! Zajistěte, aby se při používání tohoto zařízení

Více

NÁVOD K OBSLUZE VYSAVAČ DRYWET 1

NÁVOD K OBSLUZE VYSAVAČ DRYWET 1 NÁVOD K OBSLUZE VYSAVAČ DRYWET 1 100GS30 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení zařízení UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi i po zakoupení.

Více

NÁVOD K OBSLUZE HOBLOVKA S PROTAHEM PT - 250/400 V PT-250400

NÁVOD K OBSLUZE HOBLOVKA S PROTAHEM PT - 250/400 V PT-250400 NÁVOD K OBSLUZE HOBLOVKA S PROTAHEM PT - 250/400 V PT-250400 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte,

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ DOMO NÁVOD K POUŽITÍ KOUPELNOVÉ MICA TOPENÍ DO7317M PRODUCT OF Přístroj je během používání horký. Dohlédněte na to, aby byl přívodní kabel položen mimo horké části přístroje a aby přístroj nebyl nijak

Více

NÁVOD K OBSLUZE INFRAČERVENÝ ZÁŘIČ SINGLE PLUS ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Infračervený zářič SINGLE Plus Typ: 602011 Výrobní číslo (série): Datum výroby:

NÁVOD K OBSLUZE INFRAČERVENÝ ZÁŘIČ SINGLE PLUS ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Infračervený zářič SINGLE Plus Typ: 602011 Výrobní číslo (série): Datum výroby: ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu. (datum prodeje je nutno

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

NÁVOD K OBSLUZE PNEUMATICKÝ MAZACÍ LIS AG402

NÁVOD K OBSLUZE PNEUMATICKÝ MAZACÍ LIS AG402 NÁVOD K OBSLUZE PNEUMATICKÝ MAZACÍ LIS AG402 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi i po

Více

TYP CAF. Návod k obsluze. Jednofázový frekvenční měnič

TYP CAF. Návod k obsluze. Jednofázový frekvenční měnič TYP CAF Návod k obsluze Jednofázový frekvenční měnič Záruka Hervisa, S.A. v záruční době odstraní na vlastní náklady veškeré závady nebo vymění vadné díly. Hervisa, S.A. poskytuje na tento výrobek záruční

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

HS1023 STROBOSKOPICKÁ LAMPA NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST

HS1023 STROBOSKOPICKÁ LAMPA NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu (datum prodeje je nutno

Více

AKU LED REFLEKTOR 10 W COB

AKU LED REFLEKTOR 10 W COB NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ AKU LED REFLEKTOR 10 W COB TSWL501 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu uni-max. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

NÁVOD K OBSLUZE VYSAVAČ DRYWET 2

NÁVOD K OBSLUZE VYSAVAČ DRYWET 2 NÁVOD K OBSLUZE VYSAVAČ DRYWET 2 200GS60 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení zařízení uni-max. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi i po zakoupení.

Více

NÁVOD K OBSLUZE AKU PISTOLE NA TMELY 2,4 V ZÁRUČNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE AKU PISTOLE NA TMELY 2,4 V ZÁRUČNÍ LIST ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 6 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na

Více

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ ČISTÍCÍ PISTOLE TORNADO II AF3

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ ČISTÍCÍ PISTOLE TORNADO II AF3 NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ ČISTÍCÍ PISTOLE TORNADO II AF3 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu uni-max. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při koupi

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný zásobník na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

Návod k instalaci. Myčka nádobí

Návod k instalaci. Myčka nádobí Návod k instalaci Myčka nádobí 1 1 Poznámky Před instalací si přečtěte pozorně tuto příručku. Přečtení návodu Vám pomůže porozumět, jak zapojit přívody, vypouštěcí hadice a přívodní napájecí kabel a najít

Více

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ STABILIZOVANÝ ZDROJ 0 30 V/5 A

NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ STABILIZOVANÝ ZDROJ 0 30 V/5 A NÁVOD K OBSLUZE PŮVODNÍ STABILIZOVANÝ ZDROJ 0 30 V/5 A 20231000 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu uni-max. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte,

Více

Technická data. Bezpečnostní instrukce

Technická data. Bezpečnostní instrukce 10031918 Čerpadlo Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

Výrobník nápojového ledu ZP-15

Výrobník nápojového ledu ZP-15 Návod k používání Výrobník nápojového ledu ZP-15 ELKTRICKÝ VÝROBNÍK LEDU ZP - 15 Důležité provozní požadavky: - Teplota vzduchu 10º C - 40º C - Teplota vody 5º C - 20º C - Kapacita výroby ledu 15kg/24h

Více

NÁVOD K OBSLUZE TLAKOVÝ TESTER VSTŘIKŮ PIF1226 ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Tlakový tester vstřiků Typ: PIF1226 Výrobní číslo (série): Datum výroby:

NÁVOD K OBSLUZE TLAKOVÝ TESTER VSTŘIKŮ PIF1226 ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Tlakový tester vstřiků Typ: PIF1226 Výrobní číslo (série): Datum výroby: ZÁRUČNÍ LIST 1. Na nářadí a stroje KH Trading je poskytována záruka 6/24 měsíců od data prodeje dle obchodního nebo občanského zákona a vztahuje se na prokazatelné vady materiálu. (datum prodeje je nutno

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

Myčka nářadí - 80 litrů. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Myčka nářadí - 80 litrů. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Myčka nářadí - 80 litrů Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pravidla Před použitím zkontrolujte, zda je zařízení kompletní, v pořádku

Více

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ KABINA SBC 220A 7545B05A

PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ KABINA SBC 220A 7545B05A PŮVODNÍ NÁVOD K OBSLUZE PÍSKOVACÍ KABINA SBC 220A 7545B05A Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení produktu UNI-MAX. Naše společnost je připravena Vám poskytnout své služby než výrobek zakoupíte, při

Více