VITA SUPRINITY PC Informace o výrobcích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VITA SUPRINITY PC Informace o výrobcích"

Transkript

1 VITA SUPRINITY PC Informace o výrobcích VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od VITA perfect match. VITA SUPRINITY PC VITA SUPRINITY Polishing Set VITA AKZENT Plus VITA VM 11

2 VITA SUPRINITY PC revoluční sklokeramika Li 2 O +ZrO 2 SiO 2 Popis výrobku Pomocí VITA SUPRINITY PC nabízí VITA Zahnfabrik od května 2016 výrobek nové, sklokeramické generace materiálů. Při inovativním procesu se sklokeramika obohatí oxidem zirkoničitým (cca 10 hmotnostních procent). Tak vznikne lithiumsilikátová keramika zesílená oxidem zirkoničitým (ZLS)*. Nová generace sklokeramiky: VITA SUPRINITY PC. Tato nová sklokeramika se vyznačuje obzvlášť jemnozrnnou a homogenní strukturou, která zajišťuje excelentní kvalitu materiálu a tím konstantně vysokou zatížitelností a dlouhodobou spolehlivostí. Dále má materiál také vynikající technologické vlastnosti, jako třeba snadnou brousitelnost a leštitelnost. VITA SUPRINITY PC je navíc, na základě excelentní translucence, fluorescence a opalescence nového sklokeramického materiálu esteticky velmi sympatický. Pomocí širokého indikačního spektra od korunek v oblasti frontálních a postranních zubů přes suprakonstrukce na implantátech až po fazety, inleje a onleje lze VITA SUPRINITY PC používat velmi univerzálně. *) Tato materiálová třída je výsledkem společného vývoje VITA Zahnfabrik, DeguDent GmbH a Fraunhoferova institutu pro výzkum silikátů ISC.

3 VITA SUPRINITY PC Přednosti výrobku Vynikající zatížitelnost: VITA SUPRINITY PC zajišťuje vysokou bezpečnost a dlouhodobý klinický úspěch díky vynikající mechanické zatížitelnosti. Nová generace sklokeramiky pro velmi vysokou zatížitelnost. Speciální spolehlivost: VITA SUPRINITY PC umožňuje dlouhodobé náhrady a maximální míru spolehlivosti, jak ukazují výsledky studií trvalého zatížení a zjištění takzvaného modulu Weibull. Výhoda spolehlivosti díky sklokeramické matrici zesílené oxidem zirkoničitým Snadné opracování: Nová sklokeramika je velmi stabilní při vypalování a může se krystalizovat bez podpůrné vypalovací pasty. Navíc lze materiál snadno ručně upravovat a obzvlášť dobře leštit. Po vyleštění vykazuje VITA SUPRINITY PC excelentní kvalitu povrchu. Snadné opracování.

4 VITA SUPRINITY PC Přednosti výrobku Optimalizovaná přesnost: VITA SUPRINITY PC ukazuje po broušení pomocí systému MC XL od firmy Sirona zlepšenou stabilitu hran ve srovnání s lithiumdisilikátovou keramikou. To zajišťuje přesně lícované konečné výsledky. bezpečné vysoce pevné spolehlivé Vysoká procesní bezpečnost: VITA SUPRINITY PC lze obzvlášť bezpečně zpracovávat. Tak například lehké nedosažení nebo překročení normální teploty při procesu krystalizace nemá žádný významný vliv na tvarovou stálost a mechanické vlastnosti. Bezpečné a uživatelsky komfortní: broušení, vypalování a opracování. Excelentní estetika: Pomocí VITA SUPRINITY PC lze na základě excelentní translucence, fluorescence a opalescence dosáhnout esteticky velmi sympatické výsledky. Navíc lze spolu s fazetovací keramikou VITA VM 11 výborně reprodukovat přirozenou hru barev. Restautace VITA SUPRINITY PC přesvědčují přirozenou hrou barev.

5 VITA SUPRINITY PC Indikace, varianty, geometrie, barvy Spektrum indikací: VITA SUPRINITY PC se hodí pro široké spektrum indikací od korunek v prostoru řezáků a postranních zubů přes suprakonstrukce na implantátech až po fazety, inleje a onleje. Varianty: VITA SUPRINITY PC je lithiumsilikátová keramika zesílená oxidem zirkoničitým v částečně krystalizovaném stavu. Ideální pro velké množství indikací. Geometrie: VITA SUPRINITY PC se nabízí v geometrii PC-14 (18 x 14 x 12 mm). Nabídka barev: VITA SUPRINITY PC se nabízí v barvách VITA SYSTEM 3D-MASTER 0M1, 1M1, 1M2, 2M2, 3M2, 4M2 a v barvách VITA classical A1 D4 A1, A2, A3, A3.5, B2, C2 a D2. Veškeré barvy bloků jsou navíc k dispozici ve dvou translucentních stupních (T= Translucent, HT= High Translucent).

6 VITA SUPRINITY Polishing Set (clinical / technical) Popis výrobku Sady VITA SUPRINITY Polishing Sets byly vyvinuty pro bezpečné, hospodárné a materiálově správné povrchové zpracování restaurací z lithiumdisilikátové keramiky zesílené oxidem zirkoničitým (ZLS) v ordinaci a laboratoři. Sady obsahují různé leštící tělesa pro předběžné čištění a leštění do vysokého lesku. Pomocí těchto nástrojů lze s ohledem na materiál leštit žvýkací plochy, hrbolky, fisury a kontaktní body restaurace. Konečný výsledek těchto leštících nástrojů pro povrchy je excelentní stupeň vyleštění. Výhody Excelentní konečné výsledky: Pomocí těchto nástrojů se dosáhne excelentních výsledků povrchů odpuzujících plak. Přesný kruhový pohyb, sladěné velikosti zrna a individuální geometrie nástrojů zaručují vysoce přesné výsledky. Jednoduše a rychle k povrchům s excelentním stupněm vyleštění. Jednoduchá a bezpečná manipulace: Nástroje zajišťují dobře ovládatelný úběrový výkon při současně nízkém vlastním opotřebení. Snadná manipulace a používání bez leštící pasty umožňují jednoduché a rychlé opracování. Možnost sterilizace zajišťuje navíc bezpečnost nástrojů clinical. Manipulace šetrná k materiálu: Pomocí těchto nástrojů speciálně vyvinutých pro VITA SUPRINITY PC je zaručeno dodatečné opracování šetrné k materiálu. Tak se například zabrání nebezpečí možného vytváření mikroskopických trhlin.

7 VITA SUPRINITY PC Charakterizace s VITA AKZENT Plus Popis výrobku Pomocí 19 barev pro malování VITA AKZENT Plus mohou ordinace a laboratoře nezávisle na STR restaurace jednoduše a efektivně barevně charakterizovat všechny dentálně keramické materiály. Pomocí těchto nových fluoreskujících barev je snadné restaurace pomalovat jak vnitřně, během vrstvení, tak i povrchově a jemně je lazurovat. Barvy pro malování VITA AKZENT Plus jsou v závislosti na preferenci opracování a oblasti použití k dostání jako prášek nebo hotové pasty. Lazurovací Body Stains a Glaze jsou navíc k dostání ve spreji. Jsou k dispozici ve třech formách: PRÁŠEK: pro neomezenou flexibilitu a hospodárnost PASTA: pasty pro okamžité použití s konstantní konzistencí a homogenní pigmentací SPREJ: barvy ve spreji pro okamžité použití pro glazury a lazurování Výhody Mnohostranné: Pomocí 19 barev a 3 forem nabízí VITA AKZENT Plus ordinacím a laboratořím komplexní systém s různými možnostmi pro barevnou modifikaci. Uživatelsky komfortní: Barvy pro malování VITA AKZENT Plus jsou koncipovány jako komplexní systém a vzájemně sladěny pro zajištění vysoké bezpečnosti při zpracování. Hospodárné: Přitom lze pomocí VITA AKZENT Plus nejen charakterizovat restaurace VITA SUPRINITY PC, barvy se hodí také pro všechny ostatní dentálně keramické materiály, nezávisle na STR restaurace. Barvy pro malování umožňují vynikající barevnou charakterizaci.

8 VITA SUPRINITY PC Individualizace s VITAVM 11 Popis výrobku VITA VM 11 je nízkotavná živcová keramika s jemnou strukturou a byla speciálně vyvinuta pro individualizaci korunkvoých konstrukcí z lithium silikátové keramiky zesílené oxidem zirkoničitým (ZLS). Nová generace sklokeramiky představuje také nové nároky na rozsah STR fazetovacích keramik. Přes optimalizované hodnoty STR materiálu fazet a konstrukcí zajišťují vynikající spojení a spolehlivé výsledky při tvarově stálém a beznapěťovém fazetování. Výhody Vysoce estetické restaurace: Vysoká průsvitnost a teplé podání barev VITA VM 11 spolu s opaleskujícím účinkem VITA SUPRINITY PC zajišťují vysoce estetický výsledek s živou hrou barev. Spolehlivé spojení: Optimální sladění obou rozsahů STR zajišťuje beznapěťové a tím spolehlivé spojení. Snadné opracování: Vynikající stabilita, minimální smršťování a vysoká odolnost hran charakterizují VITA VM 11. V kombinaci s VITA SUPRINITY PC lze, na základě vynikající povrchové smáčivosti nové sklokeramiky, přímo nanášet bez lineru nebo washbrandu. Prvotřídní stabilita při vypalování: VITA VM 11 má prvotřídní vypalovací vlastnosti a zůstává tvarově stálá i po několika vypálení. Vynikající brousitelnost a leštitelnost : Pomocí osvědčené jemné struktury VITA VM 11 se dosáhne hladkého těsně uzavřeného povrchu, který lze snadno brousit a rychle leštit.

9 VITA SUPRINITY PC Systémová kompatibilita a sortiment Systémová kompatibilita Systémová řešení VITA nabizi VITA SUPRINITY PC se specifickym uchytovym systemem pro nasledujici CAD / CAM systemy : CEREC/inLab (Sirona Dental Systems GmbH) MyCrown Mill (FONA Dental s.r.o.) ARCTICA Engine/Everest Engine (KaVo Dental GmbH) Ceramill Motion 2/Ceramill mikro ic (Amann Girrbach AG) PlanMill 40 (E4D Technologies) Universal řešení* VITA nabízí VITA SUPRINITY PC s univerzálním úchytovým systémem pro následující systémy CAD / CAM: Core3d i Serie (Core3d Centres International N.V.) CORiTEC Serie (imes-icore GmbH) CS 3000 (Carestream Inc.) DMG ULTRASONIC Serie (DMG Mori AG) Vhf S1/S2/N4/Z4 (vhf camfacture AG) MILLING UNIT M Serie (Zirkonzahn S.r.l.) Röders RXD Serie (Röders GmbH) DG Shape DWX-4W (DG Shape) Zfx Inhouse 5x (Zfx GmbH) Straumann M/C-Series (Straumann Holding AG *) VITA Zahnfabrik ověřila systemoveho partnera CAD/CAM pro opracovani VITA SUPRINITY.PC. Rozsah geometrií / barev se pro jednotlivé systémové partnery CAD/CAM resp. systémy může lišit.

10 VITA SUPRINITY PC Sortimenty VITA SUPRINITY PC STARTER SET for CEREC /inlab VITA SUPRINITY PC STARTER SET clinical VITA SYSTEM 3D-MASTER 0M1-HT, 1M1-HT, 1M2-HT, 2M2-HT, 3M2-HT, 4M2-HT (High Translucent) 0M1-T, 1M1-T, 1M2-T, 2M2-T, 3M2-T, 4M2-T (Translucent) 1 Kus VITA AKZENT PLUS GLAZE LT SPRAY 1 Kus Voštinový vypalovací nosič 1 Balení Platinové čepy 2 ks 1 Kus VITA SUPRINITY Polishing Set clinical 1 Návod na zpracování VITA SUPRINITY PC STARTER SET technical VITA SYSTEM 3D-MASTER 0M1-HT, 1M1-HT, 1M2-HT, 2M2-HT, 3M2-HT, 4M2-HT (High Translucent) 0M1-T, 1M1-T, 1M2-T, 2M2-T, 3M2-T, 4M2-T (Translucent) 1 Kus VITA AKZENT PLUS GLAZE LT SPRAY 1 Kus Voštinový vypalovací nosič 1 Balení Platinové čepy 2 ks 1 Kus VITA SUPRINITY Polishing Set technical 1 Návod na zpracování VITA SUPRINITY PC STARTER SET clinical VITA classical A1 D4 0M1-HT, A1-HT, A2-HT, A3-HT, A3.5-HT, B2-HT, C2-HT, D2-HT (High Translucent) 0M1-T, A1-T, A2-T, A3-T, A3.5-T, B2-T, C2-T, D2-T (Translucent) 1 Kus VITA AKZENT PLUS GLAZE LT SPRAY 1 Kus Voštinový vypalovací nosič 1 Balení Platinové čepy 2 ks 1 Kus VITA SUPRINITY Polishing Set clinical 1 Návod na zpracování VITA SUPRINITY PC STARTER SET technical VITA classical A1 D4 0M1-HT, A1-HT, A2-HT, A3-HT, A3.5-HT, B2-HT, C2-HT, D2-HT (High Translucent) 0M1-T, A1-T, A2-T, A3-T, A3.5-T, B2-T, C2-T, D2-T (Translucent) 1 Kus VITA AKZENT PLUS GLAZE LT SPRAY 1 Kus Voštinový vypalovací nosič 1 Balení Platinové čepy 2 ks 1 Kus VITA SUPRINITY Polishing Set technical 1 Návod na zpracování VITA SUPRINITY Polishing Set clinical / technical Sortiment Označení Vysvětlení Obsah/kusů VITA SUPRINITY Polishing Set clinical VITA SUPRINITY Polishing Set technical Dvoustupňový leštící systém s předběžným leštěním a leštěním na vysoký lesk pro kolínko Dvoustupňový leštící systém s předběžným leštěním a leštěním na vysoký lesk pro násadec 6 8 VITAVM 11 sortiment VITAVM 11 DENTINE KIT VITA SYSTEM 3D-MASTER 6 12 g TRANSPA DENTINE 0M1, 1M1, 1M2, 2M2, 3M2, 4M g ENAMEL ENL, END VITAVM 11 DENTINE KIT VITA classical A1-D g TRANSPA DENTINE 0M1, A1, A2, A3, A3.5, B2, C2, D g ENAMEL ENL, END

11 VITA SUPRINITY PC Sortimenty VITAVM 11 CREATIVE KIT 3 12 g SUN DENTINE SD1-SD g MAMELON MM1, MM g EFFECT ENAMEL EE1, EE3, EE5, EE7, EE8, EE9, EE g EFFECT CHROMA EC1, EC5, EC g EFFECT PEARL EP g EFFECT OPAL EO1-EO3, EO g ENAMEL ENL, END 1 12 g NEUTRAL, NT 1 12 g WINDOW, WIN VITA AKZENT Plus Sortimenty VITA AKZENT Plus POWDER KIT 14 3 g EFFECT STAINS POWDER, ES01-ES g BODY STAINS POWDER, BS01-BS g GLAZE, GLAZE LT, FINISHING AGENT VITA AKZENT Plus PASTE KIT 14 4 g EFFECT STAINS PASTE, ES01-ES g BODY STAINS PASTE, BS01-BS g GLAZE PASTE, GLAZE LT PASTE, FINISHING AGENT PASTE VITA AKZENT Plus PSPRAY KIT 5 75 ml BODY SPRAY, BS01-BS ml GLAZE SPRAY, GLAZE LT SPRAY VITA AKZENT Plus CHROMA STAINS KIT 4 3 g CHROMA STAINS, A-D

12 Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Upozornění: Naše produkty používejte v souladu s informacemi o jejich použití. Neručíme za žádné škody, které vzniknou v důsledku neodborné manipulace nebo zpracování. Uživatel je ostatně povinen si před použitím produktu ověřit, zda je produkt vhodný pro zamýšlenou oblast použití. Nárok na záruku je rovněž vyloučen tehdy, když je produkt použit v neslučitelné resp. nepřípustné kombinaci s materiály nebo přístroji jiného výrobce. Naše ručení za správnost těchto údajů nezávislé na právním důvodu, a pokud tak zákon připouští, je mimoto v každém případě omezeno na hodnotu dodaného zboží podle faktury bez DPH. Zejména neručíme, pokud tak zákon připouští, v žádném případě za ušlý zisk, nepřímé škody, za následné škody nebo nároky třetích osob vůči kupujícímu. Nároky na náhradu škody v závislosti na zavinění (provinění při uzavření smlouvy, následné nedodržení smlouvy, nedovolené jednání atd.) vznikají pouze v případě úmyslu nebo hrubé nedbalosti. VITA Modulbox není nutnou součástí výrobku. Datum vydání tohoto informačního materiálu: Vydáním těchto informací k používání pozbývají veškerá dosavadní vydání platnost. Aktuální verzi naleznete na stránkách Společnost VITA Zahnfabrik je certifikována podle směrnic pro medicínské výrobky a následující produkty nesou značku : VITA SUPRINITY PC VITAVM 11 VITA AKZENT Plus Známky CEREC a inlab patří k Sirona Dental Systems GmbH, Bensheim. KaVo ARCTICA a KaVo Engine jsou zaregistrované ochranné známky firmy KaVo Dental GmbH, D-Biberach/Riß. Ceramill Motion 2 je zaregistrovaná ochranná známka firmy Amann Girrbach AG, A-Koblach. 1971T 0318 (X.) S Version (07) VITA Zahnfabrik H. Rauter GmbH & Co.KG Spitalgasse 3 D Bad Säckingen Germany Tel. +49(0)7761/562-0 Fax +49(0)7761/ Hotline: Tel. +49(0)7761/ Fax +49(0)7761/ info@vita-zahnfabrik.com facebook.com/vita.zahnfabrik

VITA Easyshade V Optimální určení barev, maximální spolehlivost

VITA Easyshade V Optimální určení barev, maximální spolehlivost VITA Easyshade V Optimální určení barev, maximální spolehlivost VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 05.19 Hospodárné určování a komunikace barev

Více

VITA Easyshade V Optimální určení barev, maximální spolehlivost

VITA Easyshade V Optimální určení barev, maximální spolehlivost VITA Easyshade V Optimální určení barev, maximální spolehlivost VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 11.17 Hospodárné určování a komunikace barev

Více

VITA ENAMIC Informace o výrobcích

VITA ENAMIC Informace o výrobcích VITA ENAMIC Informace o výrobcích VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 10.16 VITA shade, VITA made. VITA ENAMIC VITA ENAMIC STAINS KIT VITA ENAMIC

Více

VITA SUPRINITY PC Návod na zpracování

VITA SUPRINITY PC Návod na zpracování VITA SUPRINITY PC Návod na zpracování VITA Farbkommunikation VITA Farbkommunikation VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 05.16 VITA shade, VITA

Více

VITA MFT VITA shade, VITA made.

VITA MFT VITA shade, VITA made. Informační prospekt o výrobku VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí k: 01.15 VITA shade, VITA made. Dostupné v odstínech VITA SYSTEM 3D-MASTER a

Více

VITA VMK Master Informace o výrobcích

VITA VMK Master Informace o výrobcích Informace o výrobcích VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 12.14 Pro fazetování metalokeramických konstrukcí v rámci běžného rozsahu hodnot STR.

Více

VITA CAD/CAM MATERIÁLY

VITA CAD/CAM MATERIÁLY VITA CAD/CAM MATERIÁLY Pro nejlepší řešení. Miliónkrát osvědčeno. Další informace k VITA CAD/CAM MATERIÁLŮM najdete na: www.vita-zahnfabrik.com VITA CAD/CAM MATERIÁLY Nejlepší řešení pro náhrady jednotlivých

Více

VITA VMK Master. Mistrovský pro všechny případy. VITA shade, VITA made. Platí od VITA kontrola barvy. VITA určování barev

VITA VMK Master. Mistrovský pro všechny případy. VITA shade, VITA made. Platí od VITA kontrola barvy. VITA určování barev Mistrovský pro všechny případy VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 7.2016 VITA shade, VITA made. Mistrovský svými nejlepšími výsledky Mistrovský

Více

VITAVM Koncept. Systém neomezených možností. VITA perfect match. K dostání v barvách VITA SYSTEM 3D-MASTER a VITA classical A1 D4. Platí od 09.

VITAVM Koncept. Systém neomezených možností. VITA perfect match. K dostání v barvách VITA SYSTEM 3D-MASTER a VITA classical A1 D4. Platí od 09. VITAVM Koncept A VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 09.17 VITA perfect match. Systém neomezených možností K dostání v barvách VITA SYSTEM 3D-MASTER

Více

VITA ENAMIC Informace o výrobcích

VITA ENAMIC Informace o výrobcích VITA ENAMIC Informace o výrobcích VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 11.14 VITA shade, VITA made. VITA ENAMIC VITA ENAMIC STAINS KIT VITA ENAMIC

Více

VITA VMK Master Informační prospekt o výrobku

VITA VMK Master Informační prospekt o výrobku Informační prospekt o výrobku VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 11.09 Pro fazetování metalokeramických konstrukcí v běžném rozsahu hodnot koeficientu

Více

Změňte čas strávený sintrováním na čas strávený usmíváním.

Změňte čas strávený sintrováním na čas strávený usmíváním. Rychlý průvodce Straumann n!ce Plně krystalizovaný estetický materiál pro mnoho Vašich indikací. Změňte čas strávený sintrováním na čas strávený usmíváním. Co je materiál n!ce? n!ce je lithiumaluminosilikátová

Více

N-L-15-02. Novinky IDS 2015. V centru stomatologického dění

N-L-15-02. Novinky IDS 2015. V centru stomatologického dění N-L-15-02 Novinky IDS 2015 V centru stomatologického dění BÝT LEPŠÍ A LEPŠÍM ZŮSTAT 2 Být lepší a lepším zůstat. Na cestě hledání ideálního řešení není žádný konec. Zvláště ve stomatologii. A už vůbec

Více

VITAPAN PLUS Informace o produktu / karta s tvary

VITAPAN PLUS Informace o produktu / karta s tvary Informace o produktu / karta s tvary VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 09.15 VITA shade, VITA made. VITA SYSTEM 3D-MASTER VITA classical A 1

Více

LABORATOŘ. Jaro Léto. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent

LABORATOŘ. Jaro Léto. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent LABORATOŘ 2016 Jaro Léto Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent Platnost 1.2.2016-31.7.2016 IPS Style Ceram Starter Kit 1 IPS Style Ceram Starter Kit A-D (679925) jiného výrobce získáte slevu 30 % cena:

Více

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů.

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Upozornění: Naše produkty používejte v souladu s informacemi o jejich použití.

Více

VITA MFT Snadné stavění, spohlehlivá funkce a estetika

VITA MFT Snadné stavění, spohlehlivá funkce a estetika VITA MFT Snadné stavění, spohlehlivá funkce a estetika VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 10.18 VITA perfect match. KONCEPCE A VÝHODY VITA

Více

VITA AKZENT Plus. VITA shade, VITA made. Návod na zpracování

VITA AKZENT Plus. VITA shade, VITA made. Návod na zpracování VITA AKZENT Plus Návod na zpracování VITA Farbkommunikation VITA Farbkommunikation VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 7.13 VITA shade, VITA made.

Více

VITA SUPRINITY INTERVIEW S UŽIVATELI. Strana 5 2.13

VITA SUPRINITY INTERVIEW S UŽIVATELI. Strana 5 2.13 VITA SUPRINITY INTERVIEW S UŽIVATELI Strana 5 2.13 OBSAH Perfektní souhra VITA SUPRINITY-interview s uživateli Světová novinka: Lithium silikátová keramika zesílená oxidem zirkoničitým Náš člověk pro

Více

Straumann CARES Visual 11.2

Straumann CARES Visual 11.2 Straumann CARES Visual 11.2 Aktualizace programu Co je nového v CARES Visual Verze software 11.2 Datum zveřejnění 15. leden 2018 Obsah 1. Nové výrobky a funkce v CARES centrální frézování... 2 1.1 3M ESPE

Více

CoCr Bio Star Ø 98,5 mm, H 20 mm REF CoCr Bio Star Ø 98,5 mm, H 10 mm REF CoCr Bio Star Ø 98,5 mm, H 12 mm REF

CoCr Bio Star Ø 98,5 mm, H 20 mm REF CoCr Bio Star Ø 98,5 mm, H 10 mm REF CoCr Bio Star Ø 98,5 mm, H 12 mm REF CAD/CAM materials CoCr BioStar CoCr BioStar je chrom-kobaltová slitina neobsahující příměsi drahých kovů. Je vhodná pro použití v dentálních frézovacích strojích (CAD/CAM technologie). Neobsahuje nikl,

Více

VITAVM 9 Informace o výrobcích

VITAVM 9 Informace o výrobcích VITAVM 9 Informace o výrobcích VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 11.16 VITA shade, VITA made. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu

Více

VITA SUPRINITY PC Informace o výrobcích

VITA SUPRINITY PC Informace o výrobcích VITA SUPRINITY PC Informace o výrobcích VITA Farbkommunikation VITA Farbkommunikation VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 05.16 VITA shade,

Více

CAD / CAM BLOKY IVOCLAR VIVADENT 424 BLOKY GC 427 OPTIGLAZE 427

CAD / CAM BLOKY IVOCLAR VIVADENT 424 BLOKY GC 427 OPTIGLAZE 427 CAD / CAM BLOKY IVOCLAR VIVADENT BLOKY GC OPTIGLAZE ////////// BLOKY IVOCLAR VIVADENT CAD / CAM //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Více

Nelíbí se vám. Upečte si jinou! Materiály pro fazetování a inleje. vaše žena? Keramika Vita Keramika Kulzer

Nelíbí se vám. Upečte si jinou! Materiály pro fazetování a inleje. vaše žena? Keramika Vita Keramika Kulzer Materiály pro fazetování a inleje Keramika Vita Keramika Kulzer Nelíbí se vám vaše žena? Keramika Ivoclar Vivadent Keramika GC Keramika Dentsply Sirona Dobarvovací systémy Pomocné materiály pro práci s

Více

VITA ENAMIC Návod na zpracování

VITA ENAMIC Návod na zpracování VITA ENAMIC Návod na zpracování VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 11.17 VITA perfect match. VITA ENAMIC Obsah Nová keramická materiálová třída

Více

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů.

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Fazetovací materiál Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Zuby Vita System Úkony 3D- Master Přístroje Úplná keramika

Více

VITA ENAMIC Návod na zpracování

VITA ENAMIC Návod na zpracování VITA ENAMIC Návod na zpracování VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 12.16 VITA shade, VITA made. VITA ENAMIC Obsah Materiál a jeho výhody 3

Více

VITAVM 9 Návod na zpracování

VITAVM 9 Návod na zpracování Návod na zpracování VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 12.18 VITA perfect match. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu zirkoničitého

Více

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů.

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Umělá hmota pro fazetování VITA VM CC je k dostání v rámci VITA SYSTEM 3D-MASTER a v barvách VITAPAN classical AD4. Barevná kompatibilita se všemi VITA SYSTEM 3D-MASTER a materiály VITAPAN classical A-D4

Více

LABORATOŘ. Podzim Zima. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent. Platnost 1.9.2015-18.12.2015

LABORATOŘ. Podzim Zima. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent. Platnost 1.9.2015-18.12.2015 LABORATOŘ 2015 Podzim Zima Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent Platnost 1.9.2015-18.12.2015 SR Triplex 1 SR Triplex Hot Polymer 2 500 g pink nebo V-pink a 1 Separating Fluid 500 ml (530348) 1 SR Triplex

Více

OBSAH. Obsah. 1 Vysvětlení symbolů Vhodný personál... 5

OBSAH. Obsah. 1 Vysvětlení symbolů Vhodný personál... 5 Návod k použití 3-6 OBSAH Překlad originálního návodu k obsluze weiß nichtcs Obsah 1 Vysvětlení symbolů.................. 4 CS 2 Vhodný personál.................... 5 3 Vlastnosti..........................

Více

. A využijte naší zavádûcí nabídky. Seznamte se s Telio. Telio CAD. Telio LAB. Telio CS. Telio. Doãasné v plnû / náhrady z jedné ruky

. A využijte naší zavádûcí nabídky. Seznamte se s Telio. Telio CAD. Telio LAB. Telio CS. Telio. Doãasné v plnû / náhrady z jedné ruky Seznamte se s Telio. A využijte naší zavádûcí nabídky. Telio CS Telio CAD Telio LAB Telio Doãasné v plnû / náhrady z jedné ruky Telio Tfii oblasti fiešení pro doãasné náhrady Telio CS Telio Telio CAD Telio

Více

Návod ke zpracování. Platí k 05.11

Návod ke zpracování. Platí k 05.11 Návod ke zpracování Platí k 05. Pro kovové konstrukce v konvenčním rozsahu součinitele tepelné roztažnosti. K dostání v barvách VITA SYSTEM 3D-MASTER a VITA classical A D4. Obsah Konkrétní případ 4 VITA

Více

VITA vpad easy Návod k obsluze

VITA vpad easy Návod k obsluze Návod k obsluze VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Stav: 03.12 VITA shade, VITA made. Obsah 1 Předmluva 4 1.1 Všeobecná uzpozornění 4 1.2 Ochrana autorských

Více

Návod ke zpracování. Platí k 03.09

Návod ke zpracování. Platí k 03.09 Návod ke zpracování VITA snímání barev VITA souhra barev VITA reprodukce barev VITA kontrola barev Platí k 03.09 Pro fazetování oxidových keramických konstrukcí v rozsahu koeficientu tepelné roztažnosti

Více

1525, Kč. 5618 Kč. 11 874, Kč. Dyract XP. SDR Eco Refill. Palodent Plus Intro Kit DENTSPLY REPORT X. XII. 2014 CEEP172

1525, Kč. 5618 Kč. 11 874, Kč. Dyract XP. SDR Eco Refill. Palodent Plus Intro Kit DENTSPLY REPORT X. XII. 2014 CEEP172 Restorative Dyract XP CEEP172 Dyract XP je nejrozšířenější kompomerní materiál pro výplně všech tříd anteriorního a posteriorního úseku. Je vhodný i pro rizikové skupiny pacientů (geriatričtí pacienti,

Více

Lava Ultimate. CAD/CAM materiál. Tak rychlý. Tak odolný. Tak jednoduchý. Pssst je to ten nalevo.

Lava Ultimate. CAD/CAM materiál. Tak rychlý. Tak odolný. Tak jednoduchý. Pssst je to ten nalevo. Lava Ultimate CAD/CAM materiál Tak rychlý. Tak odolný. Tak jednoduchý. Pssst je to ten nalevo. Co vznikne, když se unikátní nanotechnologie 3M ESPE přenese do CAD/CAM bločků? Úplně nová kategorie materiálu

Více

Systém přímých kompozitních fazet pro výplně krčků

Systém přímých kompozitních fazet pro výplně krčků Systém přímých kompozitních fazet pro výplně krčků Jedinečný způsob obnovy zubních krčků. První kompozitní skořepiny pro zubní krčky. VENI. Nejpokrokovější způsob rekonstrukce zubních krčků. Zkušenosti

Více

VITABLOCS Návod na zpracování

VITABLOCS Návod na zpracování Návod na zpracování VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 09.18 VITA perfect match. Bloky z živcové keramiky s mikrostrukturou pro výrobu inlejí,

Více

Nelíbí se vám. Upečte si jinou! Materiály pro fazetování a inleje. vaše žena? Keramika Vita Keramika Heraeus

Nelíbí se vám. Upečte si jinou! Materiály pro fazetování a inleje. vaše žena? Keramika Vita Keramika Heraeus Materiály pro fazetování a inleje Keramika Vita Keramika Heraeus Nelíbí se vám vaše žena? Keramika Ivoclar Vivadent Keramika Bego Keramika 3M Espe Keramika Dentsply Pomocné materiály pro práci s keramikou

Více

Digitální stomatologie

Digitální stomatologie Digitální stomatologie Ordinace 100 % pacientů preferuje digitální otisk* Rychle a snadno komunikovat Komfort pro mé pacienty a pro mne Produkce ve vlastní ordinaci * University of Bern, School of Dental

Více

VITAVM 9 Návod na zpracování

VITAVM 9 Návod na zpracování Návod na zpracování VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 05.17 VITA perfect match. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu zirkoničitého

Více

Systém Pentamix Váš nový pomocník pro otiskování

Systém Pentamix Váš nový pomocník pro otiskování Pentamix Systém Pentamix Automatický mísicí systém pro otiskovací hmoty Impregum Penta Soft Impregum Penta DuoSoft Impregum Penta Permadyne Penta Express Penta Express Penta Quick Váš nový pomocník pro

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKY LABORATOŘ BŘEZEN - SRPEN Předčí očekávání All ceramic, all you need.

SPECIÁLNÍ NABÍDKY LABORATOŘ BŘEZEN - SRPEN Předčí očekávání All ceramic, all you need. SPECIÁLNÍ NABÍDKY LABORATOŘ BŘEZEN - SRPEN 2019 Předčí očekávání All ceramic, all you need. Estetické a odolné zubní náhrady jsou tím, po čem touží zubní lékaři, zubní technici i pacienti - a tím, čeho

Více

Obsah OBSAH. Vysvětlení symbolů... 3. Všeobecná bezpečnostní upozornění... 4. Vhodný personál... 4. Vlastnosti... 5. Záruka/ručení za vady...

Obsah OBSAH. Vysvětlení symbolů... 3. Všeobecná bezpečnostní upozornění... 4. Vhodný personál... 4. Vlastnosti... 5. Záruka/ručení za vady... _Návod k použití OBSAH weiß nichtcs Obsah Vysvětlení symbolů..................................... 3 Všeobecná bezpečnostní upozornění...................... 4 Vhodný personál........................................

Více

Návod na zpracování. VITA shade, VITA made.

Návod na zpracování. VITA shade, VITA made. Návod na zpracování VITA určování barev VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 06.15 VITA shade, VITA made. Pro fazetování kovových konstrukcí v běžném rozsahu KTR.

Více

přirozený, jednoduchý a krásný ÚSMĚV

přirozený, jednoduchý a krásný ÚSMĚV přirozený, jednoduchý a krásný ÚSMĚV logický inovativní výplňový systém, který za všech okolností šetří čas Your Smile. Our Vision. Minimální smršťování objemu zaručuje maximální tvarovou stálost. Aura

Více

Matchmaker Keramický systém

Matchmaker Keramický systém Matchmaker Keramický systém Standardní metalokeramické dostavby Nízkotavitelné náhrady Presované keramické korunky, fazety, inleje a onleje Techniky presování na kov Oxid hliníkové a oxid zirkoniové konstrukce

Více

VITA shade, VITA made. Návod ke zpracování

VITA shade, VITA made. Návod ke zpracování Návod ke zpracování VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí k 03.2 VITA shade, VITA made. Pro fazetování oxidových keramických konstrukcí. V rozsahu

Více

Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex

Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex Není nad opravdu dobrý nástroj Pro nás, jakožto vynálezce vysokootáčkového řezného kotouče, je plynulá optimalizace a zlepšení našich výrobků

Více

Obsah: NÁSTROJE SeptoContact... 4 SeptoCompo Shape... 6 SeptoCure... 8

Obsah: NÁSTROJE SeptoContact... 4 SeptoCompo Shape... 6 SeptoCure... 8 Obsah: NÁSTROJE SeptoContact... 4 SeptoCompo Shape... 6 SeptoCure... 8 DOKONČOVÁNÍ A LEŠTĚNÍ SeptoDiscs... 10 SeptoWheels PX... 12 SeptoPolisher... 14 SeptoDiamond Paste... 16 MATRICE SeptoMatrix Cervical...

Více

Návod na zpracování. Platí od 12.09

Návod na zpracování. Platí od 12.09 Návod na zpracování NOVINKA! Včetně keramických tablet VITAPM 9 HT a VITAVM 9 ADD-ON VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od 12.09 Systém lisované

Více

Návod ke zpracování. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu. K dostání ve VITA SYSTEM 3D-MASTER a VITAPAN classical v barvách A1 D4.

Návod ke zpracování. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu. K dostání ve VITA SYSTEM 3D-MASTER a VITAPAN classical v barvách A1 D4. Návod ke zpracování VITA snímání barev VITA souhra barev VITA reprodukce barev VITA kontrola barev Platí k 02.09 Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu zirkonu a pro individualizaci bloků VITABLOCS

Více

Uchycení obrobku pro sklokeramické polotovary vč. skladovací kolejnice. _Návod k použití

Uchycení obrobku pro sklokeramické polotovary vč. skladovací kolejnice. _Návod k použití Uchycení obrobku pro sklokeramické polotovary vč. skladovací kolejnice _Návod k použití OBSAH weiß nichtcs Obsah 1 Vysvětlení symbolů CS 1 Vysvětlení symbolů.................. 2 2 Vhodný personál....................

Více

LABORATOŘ PLATNOST ATRAKTIVNÍ NABÍDKY. Podzim Zima

LABORATOŘ PLATNOST ATRAKTIVNÍ NABÍDKY. Podzim Zima LABORATOŘ PLATNOST 01. 09. 2018 31. 01. 2019 ATRAKTIVNÍ NABÍDKY Podzim Zima 201 8 IPS e.max AWT01 3x IPS e.max Press Refill, (5 ks) (běžná cena 2 782 Kč/bal.) a získejte 1 balení IPS e.max Press (5 ks)

Více

Vnější povrchové úpravy TEROSON. Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel

Vnější povrchové úpravy TEROSON. Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel Vnější povrchové úpravy TEROSON Lešticí směsi pro údržbu, opravy a obnovu karoserií vozidel Lešticí směsi TEROSON pro leštění všech laků Se zavedením našich nových lešticích směsí TEROSON nabídka produktů

Více

CAD/CAM SKENERY APOLLO DI CEREC AC OMNICAM CEREC AC BLUECAM INEOS X5

CAD/CAM SKENERY APOLLO DI CEREC AC OMNICAM CEREC AC BLUECAM INEOS X5 SKENERY APOLLO DI Speciálně vyvinutý intraorální skener pro digitální zobrazení. Součástí systému je malá lehká kamera s 21 displejem a dotykovým ovládáním. Rozhraní systému je otevřené. K zasílání dat

Více

laboratoř Speciální nabídka platná GC Initial Layering Guides GC Aplikace ke stažení na App Store

laboratoř Speciální nabídka platná GC Initial Layering Guides GC Aplikace ke stažení na App Store Speciální nabídka laboratoř platná 1.5. - 31.8.2018 GC Initial Layering Guides GC Aplikace ke stažení na App Store Sledujte nás na facebook.com/gceurope GC EUROPE N.V. GCEEO Czech Republic CZ 100 00 Praha

Více

Návod k použití - 16

Návod k použití - 16 Návod k použití 3-16 OBSAH Překlad originálního návodu k obsluze weiß nichtcs Obsah Vysvětlení symbolů.................................... 4 Všeobecná bezpečnostní upozornění..................... 5 Vhodný

Více

Pacientská brožura Straumann PURE Keramický implantát. Více než implantát v barvě zubu. Dokonale přirozená estetika.

Pacientská brožura Straumann PURE Keramický implantát. Více než implantát v barvě zubu. Dokonale přirozená estetika. Pacientská brožura Straumann PURE Keramický implantát Více než implantát v barvě zubu. Dokonale přirozená estetika. Více než nejnovejší technologie. Dlouhodobá spokojenost. Zubní implantát je dnes první

Více

Laboratoř. nabídka. speciální. léto platí od do sledujte nás na facebook.com/gceurope. GC Initial Layering Guides

Laboratoř. nabídka. speciální. léto platí od do sledujte nás na facebook.com/gceurope. GC Initial Layering Guides Laboratoř léto 2017 speciální nabídka platí od 1. 5. do 31. 8. 2017 GC Initial Layering Guides sledujte nás na facebook.com/gceurope GRADIA PLUS Layer Set Balení: 5 GRADIA PLUS Opaque 2 ml (O-Base, OA,

Více

MyCrown. špičková protetika během jedné návštěvy

MyCrown. špičková protetika během jedné návštěvy MyCrown špičková protetika během jedné návštěvy MyCrown KRÁSNÉ KORUNKY BĚHEM JEDNÉ NÁVŠTĚVY MyCrown je kompletní ordinační CAD/CAM systém umožňující realizaci korunek a další protetiky během jedné návštěvy

Více

Kompozity SUPER-COR. Univerzální světlem polymerující mikrohybridní kompozitní systém 1.2. Standardní balení: Kit (souprava)

Kompozity SUPER-COR. Univerzální světlem polymerující mikrohybridní kompozitní systém 1.2. Standardní balení: Kit (souprava) Výplňové materiály 1 SUPER-COR 1.2 OPTICOR FLOW 1.3 EVICROL 1.3 RETENSIN PLUS 1.4 ADHESOR 1.5 ADHESOR FINE 1.5 ADHESOR CARBOFINE 1.5 KAVITAN LC 1.6 KAVITAN PRO 1.6 KAVITAN PLUS 1.7 KAVITAN CEM 1.7 CARYOSAN

Více

CAD/CAM. Skenování Materiály pro CAD/CAM technologii Sintrovací pece Frézovací jednotky Laboratorní 3D tisk

CAD/CAM. Skenování Materiály pro CAD/CAM technologii Sintrovací pece Frézovací jednotky Laboratorní 3D tisk Krása technologie Skenování Materiály pro CAD/CAM technologii Sintrovací pece Frézovací jednotky Laboratorní 3D tisk 153 SKENOVÁNÍ SKENERY SKENERY IDENTICA SÉRIE T Skenery Identica patří mezi nejrychlejší

Více

laboratoř Speciální nabídka 15 let Initial 15 měsíců kurzů po celé Evropě platná GC Initial Layering Guides

laboratoř Speciální nabídka 15 let Initial 15 měsíců kurzů po celé Evropě platná GC Initial Layering Guides 15 let Initial 15 měsíců kurzů po celé Evropě Speciální nabídka laboratoř platná 1.9. - 31.12.2018 GC Initial Layering Guides GC Aplikace ke stažení na App Store Sledujte nás na facebook.com/gceurope GC

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_630 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

UE1 nízký jas starší nebo opotřebené zuby vysoká translucence nízká světelnost

UE1 nízký jas starší nebo opotřebené zuby vysoká translucence nízká světelnost HRi ENAMEL plus Natural Technology EnamEl PlUS hri SYSTÉm PrO ESTETICKÉ restaurace Návod k použití Enamel Plus HRi je světlem tuhnoucí radioopákní kompozit pro přímé a nepřímé rekonstrukce frontálního

Více

laboratoř Speciální nabídka platná GC Initial Layering Guides GC Aplikace ke stažení na App Store

laboratoř Speciální nabídka platná GC Initial Layering Guides GC Aplikace ke stažení na App Store Speciální nabídka laboratoř platná 1.1. - 30.4.2019 GC Initial Layering Guides GC Aplikace ke stažení na App Store Sledujte nás na facebook.com/gceurope GC EUROPE N.V. GCEEO Czech Republic 100 00 Praha

Více

laboratoř Speciální nabídka platná GC Aplikace ke stažení na App Store Sledujte nás na facebook.com/gceurope

laboratoř Speciální nabídka platná GC Aplikace ke stažení na App Store Sledujte nás na facebook.com/gceurope DENTAL-TRADING spol. s r.o. Puklicova 52 CZ - 370 04 České Budějovice Tel.: 386 461 451 E-mail: info@dentaltrading.cz www.dentaltrading.cz Speciální nabídka laboratoř platná 1.1. - 30.4.2019 GC Initial

Více

SWISS S EMS DENTAL.COM

SWISS S EMS DENTAL.COM SWISS S T C U D O PR pm EMS DENTAL.COM PRODUKTY AIR-FLOW AIR-FLOW MASTER PRVNÍ SUBGINGIVÁLNÍ PROFYLAKTICKÝ PÍSKOVACÍ PŘÍSTROJ NA SVĚTĚ > 2 AIR-FLOW systémy v jednom pro supra- i subgingivální aplikaci

Více

rekonstrukce frontálního a distálního úseku. Splňuje normy ISO 4049:2000. Systém se skládá z následujících komponentů.

rekonstrukce frontálního a distálního úseku. Splňuje normy ISO 4049:2000. Systém se skládá z následujících komponentů. HRi Natural Technology (CZ) EnamEl PlUS hri SYSTÉm PrO ESTETICKÉ restaurace Návod k použití Enamel Plus HRi je světlem tuhnoucí radioopákní kompozit pro přímé a nepřímé rekonstrukce frontálního a distálního

Více

Obnovení põirozené krásy.

Obnovení põirozené krásy. Obnovení põirozené krásy. Díky lithium disilikátu Vytvoõte vašemu pacientovi trvale krásný úsmêv Vynikající pevnost Objevte Initial LiSi, keramický systém, který je spojením krásy a síly Next Level STRENGTH

Více

Bondování & Kondiciování. Modelování Pryskyřice / Vosky. Presování. CAM konstrukce. Ordinační CAM. Cementování Intraorální skenování

Bondování & Kondiciování. Modelování Pryskyřice / Vosky. Presování. CAM konstrukce. Ordinační CAM. Cementování Intraorální skenování Speciální nabídka platná 18.9. - 31.12.2017 Endodoncie Bondování & Kondiciování Výplně Dokončení & Leštění Následná péče & Opravy Odlévání Prevence Otiskování & zhotovení modelu Konturování Dostavba Identifikace

Více

Lava Ceram Zirkoniová fazetovací keramika pro přirozenou estetiku

Lava Ceram Zirkoniová fazetovací keramika pro přirozenou estetiku Lava Ceram Zirkoniová fazetovací keramika pro přirozenou estetiku Každá práce je mistrovským dílem Přirozená elegance bez námahy Zub zrcadlo přírody! Rekonstruovat jeho dokonalou krásu co nejrealističtěji

Více

CAD/CAM SKENERY FRÉZOVACÍ PŘÍSTROJE POMŮCKY PRO SKENOVÁNÍ MATERIÁLY PRO CAD/CAM TECHNOLOGII KERAMICKÉ PECE SINTROVACÍ PECE

CAD/CAM SKENERY FRÉZOVACÍ PŘÍSTROJE POMŮCKY PRO SKENOVÁNÍ MATERIÁLY PRO CAD/CAM TECHNOLOGII KERAMICKÉ PECE SINTROVACÍ PECE SKENERY FRÉZOVACÍ PŘÍSTROJE POMŮCKY PRO SKENOVÁNÍ MATERIÁLY PRO CAD/CAM TECHNOLOGII KERAMICKÉ PECE SINTROVACÍ PECE 425 SKENERY APOLLO DI Speciálně vyvinutý intraorální skener pro digitální zobrazení. Součástí

Více

Dostaneme Vás na špici! Špičkové výrobky pro zubní praxi a laboratoř V hale 10.1, stánek D10 1.11

Dostaneme Vás na špici! Špičkové výrobky pro zubní praxi a laboratoř V hale 10.1, stánek D10 1.11 Dostaneme Vás na špici! Špičkové výrobky pro zubní praxi a laboratoř V hale 10.1, stánek D10 1.11 OBSAH Nový tvar na přání zákazníků! Koncentrace sortimentu, maximalizace rozmanitosti Příklady aplikace

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKY

SPECIÁLNÍ NABÍDKY SPECIÁLNÍ NABÍDKY 8. 1. 2018 23. 3. 2018 Hrubý, když potřebujete, jemný, když chcete. Enhance Dokončovací systém Méně kroků. Méně času. Působivé výsledky. Lepší cena! Krok 1: Dokončování Přednosti Enhance

Více

LABORATOŘ modelování MOLDASTONE CN FUJIROCK EP ELITE ROCK VODICÍ ČEPY STŘEDNÍ A SLABÉ GIROFORM

LABORATOŘ modelování MOLDASTONE CN FUJIROCK EP ELITE ROCK VODICÍ ČEPY STŘEDNÍ A SLABÉ GIROFORM modelování MOLDASTONE CN Velmi tvrdá tixotropní syntetická sádra v barvách slonová kost, šedá, světle hnědá, světle zelená, růžová, světle růžová. Tvrdost 220 N/mm2 po 1 hodině. Balení: 4,5 kg, různé barvy

Více

Pestré. podzimní slevy. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě 2. 9. 31. 10.

Pestré. podzimní slevy. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě 2. 9. 31. 10. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě Speciální nabídky 2. 9. 31. 10. 2013 Pestré podzimní slevy Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější informace,

Více

Perfect Polish. 3. výplňové materiály:

Perfect Polish. 3. výplňové materiály: 3. výplňové materiály: Perfect Polish silikonové leštící disky s příměsí diamantového prášku použití na kompozity, skloinomery a kompomery vysoká účinnost, perfektní estetický výsledek možnost sterilizace

Více

Když se chladící a mazací látka stane tekutým nástrojem. Chladící a mazací látky mísitelné s vodou

Když se chladící a mazací látka stane tekutým nástrojem. Chladící a mazací látky mísitelné s vodou Když se chladící a mazací látka stane tekutým nástrojem. Chladící a mazací látky mísitelné s vodou Vaše obráběcí operace vrtání závitování Milý specialisto na obrábění, Jako uživatel chladících a mazacích

Více

Opallis Kompozitum pro přední a postranní zuby

Opallis Kompozitum pro přední a postranní zuby Opallis Kompozitum pro přední a postranní zuby Pouze k odbornému použití Pozorně si přečtěte informace o použití tohoto přípravku před jeho použitím. Ponechte si je dokud nebude přípravek zcela spotřebován

Více

Modelové a formovací hmoty

Modelové a formovací hmoty Modelové a formovací hmoty Silikan 38 Silikan Universal 38 Silisan N 38 Gloria Special 38 Alabastrová Sádra 39 Mramorit Blue 39 Mramorit 39 Efektor 39 Convertin Hart 40 Ceradent 41 Tessex Al 41 Tessex

Více

KaVo ARCTICA CAD/CAM systém. Čekejte od svého CAD/CAM řešení víc.

KaVo ARCTICA CAD/CAM systém. Čekejte od svého CAD/CAM řešení víc. Čekejte od svého CAD/CAM řešení víc. KaVo ARCTICA CAD/CAM systém jeden systém, mnoho výhod. Vaše výhoda kvality KaVo. KaVo Dental Excellence to je více než 100 let dentální zkušenosti a více než deset

Více

VITAVM 7. Fazetovací materiál. pro celokeramické konstrukční materiály v rozsahu WAK od 7,2-7,9 jako VITA In-Ceram ALUMINA, SPINELL a ZIRCONIA

VITAVM 7. Fazetovací materiál. pro celokeramické konstrukční materiály v rozsahu WAK od 7,2-7,9 jako VITA In-Ceram ALUMINA, SPINELL a ZIRCONIA Fazetovací materiál VITAVM 7 pro celokeramické konstrukční materiály v rozsahu WAK od 7,2-7,9 jako VITA In-Ceram ALUMINA, SPINELL a ZIRCONIA Návod na zpracování Koncentrace na nevyhnutné Mladý muž, který

Více

Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu

Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu Inovace výrobků Frézování VÝKON A SPOLEHLIVOST SPOLEČNĚ POSUZOVANÉ, JEDINEČNĚ ŘEŠENÉ Příští generace úspěšné řady nástrojů Walter

Více

VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE

VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE VÁŠ VSTUP DO IMPLANTOLOGIE JAKO PŘÍLEŽITOST K RŮSTU STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE Váš úspěch je i naším úspěchem. Otevření implantologické praxe

Více

VITA VMK Master Návod na zpracování

VITA VMK Master Návod na zpracování Návod na zpracování VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí od.09 Pro fazetování metalokeramických konstrukcí v rámci běžného rozsahu hodnot koeficientu

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKA. 3. čtvrtletí Platnost akcí v celém letáku: nebo do vyprodání zásob. Ceny včetně DPH.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA. 3. čtvrtletí Platnost akcí v celém letáku: nebo do vyprodání zásob. Ceny včetně DPH. SPECIÁLNÍ NABÍDKA 3. čtvrtletí 2019 Platnost akcí v celém letáku: 1. 7. - 30. 9. 2019 nebo do vyprodání zásob. Ceny včetně DPH. FIXAČNÍ CEMENTY set PP Samoleptací samoadhezivní pryskyřicí modifikovaný

Více

ORDINACE. Podzim Zima. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent. Platnost 1.9.2015-18.12.2015

ORDINACE. Podzim Zima. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent. Platnost 1.9.2015-18.12.2015 ORDINACE 2015 Podzim Zima Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent Platnost 1.9.2015-18.12.2015 Adhese Universal 1 Adhese Universal System Pack VivaPen 1 2 ml (664504) 1 Tetric EvoFlow Bulk Fill 1 2 g (646472,667724,

Více

ORDINACE. Jaro Léto. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent

ORDINACE. Jaro Léto. Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent ORDINACE Jaro Léto Atraktivní nabídky od Ivoclar Vivadent Platnost 1.2.2015-31.7.2015 Adhese Universal 1 Adhese Universal System Pack VivaPen 1 2 ml (664504) nebo 1 Adhese Universal Refill Bottle 1 5 g

Více

Stejná vítězná technika s větší flexibilitou

Stejná vítězná technika s větší flexibilitou Stejná vítězná technika s větší flexibilitou CEEP 346 8857 Kč Ušetříte 2370 Kč Palodent V3 starter Kit Při zakoupení PalodentV3 tarter Kit (62500005) obsahující (20 matric 15 x 5,5 mm, 5 x 4,5 mm; 15

Více

Ovládací jednotka VITA vpad easy. Návod k obsluze

Ovládací jednotka VITA vpad easy. Návod k obsluze Ovládací jednotka VITA vpad easy Návod k obsluze 1 Obsah Obsah... 2 1 Úvod... 3 2 Rozsah dodávky... 4 2.1 Dodávka obsahuje... 4 3 Technické informace... 4 3.1 Rozměry, hmotnost... 4 3.2 Elektrické údaje...

Více

3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků

3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků 3D výroba šperků Vaše dokonalé modely šperků 3D prototypovací a výrobní systémy s perfektní kvalitou a maximální rychlostí, dokonalé pro sériovou výrobu i jednorázové procesy. 2 Vítejte v 3D světě šperkařského

Více

Návod ke zpracování. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu. K dostání v barvách VITA SYSTEM 3D-MASTER. Platí k 09.11

Návod ke zpracování. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu. K dostání v barvách VITA SYSTEM 3D-MASTER. Platí k 09.11 Návod ke zpracování VITA určení barvy VITA barevná komunikace VITA barevná reprodukce VITA kontrola barvy Platí k 09. Pro kompletní fazetování konstrukcí z oxidu zirkonu a pro individualizaci bloků VITABLOCS

Více

100% Akční nabídka Laboratoř. ušetříte. S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. platnost do 30.4.

100% Akční nabídka Laboratoř. ušetříte. S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. platnost do 30.4. Akční nabídka Laboratoř platnost do 30.4.2015 100% ušetříte S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. Martina Grabmüllerová, e-mail: martina.grabmullerova@dentamed.cz, tel.:

Více

REHAU AWADUKT PVC SN8 SYSTÉM KANALIZAČNÍCH TRUBEK PRO VYSOKÉ ZATÍŽENÍ. Stavebnictví Automotive Průmysl

REHAU AWADUKT PVC SN8 SYSTÉM KANALIZAČNÍCH TRUBEK PRO VYSOKÉ ZATÍŽENÍ. Stavebnictví Automotive Průmysl REHAU AWADUKT PVC SN8 SYSTÉM KANALIZAČNÍCH TRUBEK PRO VYSOKÉ ZATÍŽENÍ Platný od ledna 2010 296050/6 - technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl OBSAH REHAU AWADUKT PVC SN8

Více

MATCHMAKER ALX Aluminium oxidová keramika. Perfektní odstíny přímo z lahvičky

MATCHMAKER ALX Aluminium oxidová keramika. Perfektní odstíny přímo z lahvičky MATCHMAKER ALX Aluminium oxidová keramika Perfektní odstíny přímo z lahvičky Keramika Matchmaker ALX byla speciálně vyvinuta pro vrstvení na aluminium oxidové kapny. Jak koeficient teplotní expanze, tak

Více

Protetika na implantáty - jednoduchá, nekomplikovaná a estetická?

Protetika na implantáty - jednoduchá, nekomplikovaná a estetická? Protetika na implantáty - Praktický dvoudenní kurz Lektor: Dr. Daniel Hess Knittelfeld, Rakousko, 23. 24.10. 2015 V Praze dne, 2.července 2015 Protetika na implantáty - Vážená paní doktorko, vážený pane

Více