Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě."

Transkript

1 Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, František Čecil, Luboš Kašpar, Robert Korsa, Pavel Sova Omluveni: Zapisovatelka: Veronika Kulhánková Hosté: dle prezenční listiny Program 1) Zahájení 2) Kontrola usnesení z minulé schůze 3) Smlouva o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Variantní studie odkanalizování obce Nevřeň 4) Smlouva o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Dendrologické ošetření místně významných stromů v obci Nevřeň 5) Smlouva o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Obnova historického stavebního fondu v památkových rezervách a zónách a staveb drobné architektury 6) Závěrečný účet Svazku obcí Slavkovský les 7) Nákup pozemku parc. č. 1115/4 8) Rozpočtové opatření č. 2 9) Projekt návesní zeleně a žádost o dotaci z MŽP 10) Projekt zabezpečení důlního díla Nevřeň 11) Stanovení pravidel užívání automobilu VW Transporter 12) Centrum Caolinum zhodnocení činnosti 11/ /2017, účetní závěrka 13) Obecně závazná vyhláška o vytvoření společného školského obvodu mateřské školy 14) Ostatní a) Informace o stavu a průběhu dotačních projektů b) Informace o možnosti nákupu fotbalových branek na hřiště před CCN 15) Diskuse 16) Závěr IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 1 (celkem 7)

2 1) Zahájení Jednání bylo zahájeno v hodin. Starostka přivítala přítomné a uvedla, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Jako zapisovatelku jednání určila paní Veroniku Kulhánkovou. Dále zhodnotila, že zastupitelstvo je usnášeníschopné a seznámila přítomné s programem jednání, který navrhla upravit takto - za bod 6) zařadit projednání nabídky na odkup pozemku v k.ú. Nevřeň, p. č. 1115/4, z důvodu dosud nedoručené nabídky na projekt návesní zeleně vyřadit z programu bod 9), bod 11) doplnit o projednání účetní závěrky příspěvkové organizace Centrum Caolinum Nevřeň a dále zařadit bod 12) Obecně závazná vyhláška o vytvoření společného školského obvodu mateřské školy. Tento program jednání byl jednomyslně přijat. U s n e s e n í č. 1/17/JZ30 program 30. zasedání zastupitelstva obce. Pro toto usnesení hlasovalo 7 členů zastupitelstva obce. Za ověřovatele zápisu z dnešního jednání byli navrženi pan Robert Korsa a pan Pavel Sova. Návrh byl sedmi hlasy přijat. Závěrem úvodní části starostka informovala přítomné, že zápis z 29. jednání zastupitelstva ověřili paní Miroslava Sovová a pan Petr Holeček bez připomínek a je k nahlédnutí na obecním úřadě a na internetových stránkách obce. 2) Kontrola usnesení z minulého jednání Starostka přečetla zastupitelům zápis z minulého jednání. Zastupitelé nemají připomínek. 3) Smlouva o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Variantní studie odkanalizování obce Nevřeň Starostka shrnula podmínky Smlouvy o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu Plzeňského kraje. Předmětem smlouvy je poskytnutí účelové finanční dotace na projekt Variantní studie odkanalizování obce Nevřeň ve výši Kč. Zastupitelé jednomyslně souhlasí s návrhem smlouvy s Plzeňským krajem a pověřují starostku podpisem této smlouvy. U s n e s e n í č. 2/17/JZ30 smlouvu o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Variantní studie odkanalizování obce Nevřeň ve výši Kč. 4) Smlouva o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Dendrologické ošetření místně významných stromů v obci Nevřeň IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 2 (celkem 7)

3 Starostka shrnula podmínky Smlouvy o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu Plzeňského kraje. Předmětem smlouvy je poskytnutí účelové finanční dotace na projekt Dendrologické ošetření místně významných stromů v obci Nevřeň ve výši Kč Zastupitelé jednomyslně souhlasí s návrhem smlouvy s Plzeňským krajem a pověřují starostku podpisem této smlouvy. U s n e s e n í č. 3/17/JZ30 smlouvu o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Dendrologické ošetření místně významných stromů v obci Nevřeň ve výši Kč. 5) Smlouva o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Obnova historického stavebního fondu v památkových rezervách a zónách a staveb drobné architektury Starostka shrnula podmínky Smlouvy o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu Plzeňského kraje. Předmětem smlouvy je poskytnutí účelové finanční dotace na projekt Obnova historického stavebního fondu v památkových rezervách a zónách a staveb drobné architektury ve výši Kč. Zastupitelé jednomyslně souhlasí s návrhem smlouvy s Plzeňským krajem a pověřují starostku podpisem této smlouvy. U s n e s e n í č. 4/17/JZ30 smlouvu o poskytnutí dotace z Plzeňského kraje na projekt Obnova historického stavebního fondu v památkových rezervách a zónách a staveb drobné architektury ve výši Kč. 6) Závěrečný účet Svazku obcí Slavkovský les Starostka seznámila zastupitele se závěrkou a závěrečným účtem Svazku obcí Slavkovský les (dále jen SOSL), jehož je členem. Celkové příjmy za rok 2016 byly ,19 Kč, celkové výdaje činily ,58 Kč. Zůstatek na běžném účtu k byl ,72 Kč. Při přezkoumání hospodaření SOSL za rok 2016 nebyly zjištěny chyby a nedostatky. U s n e s e n í č. 5/17/JZ30 účetní závěrku a závěrečný účet Svazku obcí Slavkovský les za rok 2016 bez výhrad. 7) Nákup pozemku parc. č. 1115/4 Starostka informovala zastupitele o telefonní a ové komunikaci se spolumajitelem pozemku p. č. 1115/4 v k. ú. obce Nevřeň. Pozemek se nachází v části obce mezi lávkou přes potok Třemošná naproti hřišti a částí obce Dolina. Majitelé pozemku mají zájemce o koupi IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 3 (celkem 7)

4 pozemku, oslovili také obec Nevřeň, jestli nemá o odkup pozemku zájem. Majitelé požadují za pozemek 120 Kč/m 2 tj. cca ,- Kč za celý pozemek. Zastupitelé s touto cenou nesouhlasí a pověřují starostku k dalšímu jednání o ceně pozemku. 8) Rozpočtové opatření č. 2 Starostka seznámila zastupitele s provedenou kontrolou rozpočtu. Na základě kontroly navrhují členové finančního výboru provést 2. rozpočtové opatření. Část příjmová se navyšuje o ,- Kč, část výdajová bude navýšena o ,- Kč. Tato částka je vysoká proto, že na některé výdaje budou čerpány dotace, které však z důvodu zatím nepodepsaných smluv nelze uvést v příjmové části rozpočtu. V části výdajové bude významně navýšen paragraf 1032 Podpora ostatních produkčních činností, 2212 Silnice, 2221 Provoz veřejné silniční dopravy, Odvádění a čiš. odp. vod a nakládaní s kaly, Záležitosti kultury, církví a sděl. prostředků, 3421 Využití volného času dětí a mládeže, Nebytové hospodářství, Komunální služby a územní rozvoj, Péče o vzhled obce a veřejnou zeleň, Požární ochrana - dobrovolná část. U s n e s e n í č. 6/17/JZ30 rozpočtové opatření č. 2. Část příjmová bude navýšena o ,- Kč, část výdajová bude navýšena o ,- Kč. 9) Projekt zabezpečení důlního díla Nevřeň Starostka informovala zastupitele o podání žádosti o kontrolní prohlídku bývalého kaolinového dolu na Stavební úřad ve Všerubech. má připravený a zastupitelstvem odsouhlasený projekt na vybudování nového vstupního portálu v místě současného vstupu do dolu. Důležitým krokem pro posun v projektu byl učiněn na schůzce na Obvodním báňském úřadu pro území kraje Plzeňského a Jihočeského, kde za obec jednali starostka s místostarostou. Důležité bylo také navázání spolupráce s báňským projektantem ing. Josefem Kovářem a panem Igorem Gajdůškem z Montánní společnosti. Předpokládaný rozpočet na vybudování portálu se pohybuje kolem Kč. Pokud Stavební úřad Všeruby vydá Rozhodnutí o provedení nutných zabezpečovacích prací, měly by být stavební práce započaty začátkem července tohoto roku. V souvislosti s budováním vstupního portálu byla obec oslovena společností PUNK Film spol. s r. o., která by v podzemních prostorech měla zájem natočit několik scén z chystané pohádky Čertí brko. Společnost nabízí podíl na nákladech na vybudování portálu a úhradu za pronájem podzemních prostor. Zastupitelé souhlasí s pronájmem, budou li splněny veškeré legislativní požadavky a zajištěna bezpečnostní opatření. Bude proto osloven ing. Kovář a informován obvodní báňský úřad. Další podmínkou bude stálá přítomnost odpovědné osoby, která bude zajištovat bezpečnost a kontrolu sjednaných podmínek. V tomto smyslu doporučila obec společnosti PUNK Film oslovit Montánní společnost, která bude pro obec Nevřeň zajišťovat stavební práce na vstupním portálu. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 4 (celkem 7)

5 U s n e s e n í č. 7/17/JZ30 krátkodobý pronájem podzemního objektu bývalého dolu na kaolin společnosti PUNK Film spol. s r.o.. Podmínkou je dodržení platné legislativy, zajištění veškerých bezpečnostních opatření a stálá přítomnost odpovědné osoby, která bude zajištovat bezpečnost a kontrolu sjednaných podmínek. 10) Stanovení pravidel užívání automobilu VW Transporter Starostka seznámila zastupitele s nutností stanovení pravidel užívání automobilu VW Transporter, a to z důvodu množství osob užívajících vozidlo. Zastupitelé po diskuzi dospěli požadují dodržování těchto jednoduchých pokynů při užívání vozidla: Pravidelná a podrobná evidence jízd v Knize jízd. Udržování čistoty vozila. Pravidelné dotankování. Vlastimil Pechát stanoví 3 osoby za SDH Nevřeň, které budou užívat vozidlo, a to pouze pro potřeby SDH Nevřeň. Vozidlo bude použito pouze se souhlasem Vlastimila Pecháta, starostky či místostarosty, a to buď ústně či telefonicky. U předem nahlášených jízd bude kniha jízd doplněna o poznámku jízdu povolil společně s podpisem povolující osoby (V. Pechát, starostka či místostarosta). Bude stanovena oblast pravidelných jízd SDH Nevřeň na soutěže, která vychází z rozpisu těchto soutěží. Po stanovení osob, které budou užívat vozidlo, bude objednáno školení řidičů a školení bezpečnosti práce. 11) Centrum Caolinum zhodnocení činnosti 11/ /2017, účetní závěrka Zastupitelé projednali a schválili účetní závěrku Centra Caolinum Nevřeň za rok Hospodářský výsledek k byl zisk ,30. Tento zisk se převede do rezervního fondu organizace. Zastupitelé dále projednali a každý jednotlivě velmi podrobně zhodnotili fungování příspěvkové organizace Centrum Caolinum Nevřeň a shodli se, že současný přístup ředitele organizace nesplňuje očekávání vedení obce a to v mnoha oblastech, jako např. pořádání kulturních nebo sportovních akcí, práce na rozšiřování expozice, budování vztahů s veřejností a celková prezentace Centra, nedostatečný reporting ekonomických výsledků organizace, nedostatečné personální řízení, nedostatečné zapojení do projektu zpřístupnění dolu apod. Z tohoto důvodu také navrhují odložení převodu dalších finančních prostředků. Celkově zastupitelstvo shledalo výhled budoucí jako neuspokojivý a při následném hlasování se jednomyslně shodli na odvolání současného ředitele pana Petra Kanty k IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 5 (celkem 7)

6 U s n e s e n í č. 8/17/JZ30 účetní závěrku Centra Caolinum Nevřeň za rok Hospodářský výsledek k byl zisk ,30. Tento zisk se převádí do rezervního fondu organizace. Zastupitelstvo obce o d v o l á v á k pana Petra Kantu z pozice ředitele příspěvkové organizace Centrum Caolinum Nevřeň. 12) Obecně závazná vyhláška o vytvoření společného školského obvodu mateřské školy Starostka informovala zastupitele, že dne došlo k podpisu Smlouvy o vytvoření společného školského obvodu spádové mateřské školy mezi obcí Chotíkov a Nevřeň. V souladu s ustanovením 179 odst. 3 a 178 odst. 2 písm. c) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), bude území obce Nevřeň částí školského obvodu Základní školy a Mateřské školy Chotíkov, Chotíkov 173, Chotíkov, zřízené obcí Chotíkov. Zastupitelé projednali návrh vyhlášky a po krátké diskusi byl návrh odsouhlasen. U s n e s e n í č. 9/17/JZ30 obecně závaznou vyhlášku, kterou se stanoví část společného školského obvodu mateřské školy. Vyhláška bude vyvěšena na úřední desce obce po dobu 15 dnů. 13) Ostatní a) Informace o stavu a průběhu dotačních projektů Starostka informovala zastupitele o stavu a průběhu dotačních projektů, které jsou podpořeny z dotačních titulů. Autobusová zastávka je již hotová, opravila ji společnost Helia Ing. Josef Erhart, Nad Zoo 2841/35, Plzeň, dendrologické ošetření místně významných stromů v obci (lípy na návsi aj.) je již hotové, provedla ho společnost PROSTROM Bohemia s. r. o., Železniční 18, Plzeň, kanalizace bude vypsáno výběrové řízení na kompletní opravu a čištění kanalizačního systému obce s následnou realizací, variantní studie odkanalizování obce Nevřeň objednána u společnosti Šindlar s. r. o., Na Brně 372/2a, Hradec Králové, oprava místní kapličky jsou objednány zednické práce na opravu interiéru a exteriéru včetně drenáží obvodových zdí, které provede společnost SANTINI stavby s. r. o., Mariánský Týnec 15, Kralovice a truhlářské práce na obnovu oltáře a schodu v kapli, IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 6 (celkem 7)

7 které provede Truhlářství Kratochvíl, Příšov 58, Ledce, úprava zeleně před obchodem a na návsi a okolí požární nádrže - objednána projektová dokumentace u společnosti Propark Ing. Jiří Šinderář, turistický mobiliář objednány truhlářské práce, které provede Truhlářství Kratochvíl, Příšov 58, Ledce a zámečnické práce, které provede Zámečnictví Košarišťan, Plešnice 95, Plzeň sever. 14) Diskuse b) Informace o možnosti nákupu fotbalových branek na hřiště před CCN Starostka informovala zastupitele o možnosti nákupu lehčených fotbalových branek, které by se umístily na hřiště před Centrem Caolinum. Pořizovací cena je do Kč. Po krátké diskuzi zastupitelé souhlasili s jejich nákupem. Zastupitelé byli informováni o jubilantech a o schválení žádosti manželů Genttnerových, bytem Nevřeň 18, Nevřeň, o úpravě vjezdu do garáže a dílny z ulice na pozemku p. č. 1265/4 v k. ú. Nevřeň, a to z důvodu nutnosti úpravy výškových poměrů, zpevnění vjezdové plochy a zabezpečení nestékání dešťové vody ze silnice do garáže a dílny vjezdovými vraty. Součástí vyjádření bylo upozornění manželů Genttnerových na možné budoucí úpravy komunikace, při kterých bude nutné srovnat výškové rozdíly vjezdu do garáže a dílny s budoucí niveletou komunikace. Dále byli zastupitelé informováni o uzavření darovací smlouvy se společností Psí detektiv o. s. Na Zátiší 1, Velichovky (dále jen Psí detektiv ), zabývající se hledáním ztracených zvířat, která požádala obec o finanční příspěvek. Obec společnosti Psí detektiv přispěla částkou ve výši 1.000,- Kč 15) Závěr Jednání bylo ukončeno ve hodin. V Nevřeni dne Ing. Štěpánka Bejčková starostka.. Mgr. Veronika Kulhánková zapisovatel Ing. Robert Korsa ověřovatel zápisu.. Pavel Sova ověřovatel zápisu IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 7 (celkem 7)

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 18.4.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 16.5.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 11.10.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 24.1.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 19.1.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Petr

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.6.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 23.4.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Miroslava Sovová, Luboš

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 23.3.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 4.11.2014 v 18. 00 hod. v Centru Caolinum. Přítomní zastupitelé: Ing. Štěpánka Bejčková, Ing. Petr Holeček, Ing. Robert

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Pavel

Více

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 12. 12. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 (Blažek, Machová, Mizera, Suková,

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni: V. Pechát

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Melicharová J. Omluveni:

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2019. ze schůze zastupitelstva obce Babice konané v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích

Zápis č. 6/2019. ze schůze zastupitelstva obce Babice konané v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích Zápis č. 6/2019 ze schůze zastupitelstva obce Babice konané 3.6.2019 v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce P r o g r a m: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu, zapisovatele

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek Zápis Č. 6/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 29. 4. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 22.5.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec Omluveni: Ludmila

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne 22.4. 2008 Místo konání: Začátek: Zasedání řídila: Přítomni: Zapisovatelka: Ověřovatelé zápisu: zasedací místnost Obecního úřadu v Hrejkovicích

Více

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 11. 2011 v 19.00 hod. Počet přítomných členů dle

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015

Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015 Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015 Datum a místo konání: 5.10.2015 od 19:00, v zasedací místnosti obecního úřadu Plch Přítomni:Půlpán Bohuslav, Půlpán

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne 16.03.2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S z 17. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny ve Slavošovicích

Z Á P I S z 17. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny ve Slavošovicích Z Á P I S z 17. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 11.3. 2014 ve Slavošovicích Začátek : 19.00 hodin ve Slavošovicích Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Ing. Rubáš Jiří,

Více

Program zasedání : HLASOVÁNÍ: PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno.

Program zasedání : HLASOVÁNÍ: PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 Usnesení č. 1 bylo schváleno. Zápis z 12. veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 18.12. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE KONANÉHO DNE 17.12.2018 Přítomni: Hála Jiří, Machyánová Jana, Simonics Martin, Zahálková Eliška, Křepelková Danuše, Kotrč Jiří, Dušek František Hosté: Hnát Lukáš, Krajíčková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 25. 4. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Petr Brázda, Petr Jurica Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., V.

Více

Rostislav Musálek Zdeněk Kudělka. Vlasta Závodská Ing. Lenka Křížková

Rostislav Musálek Zdeněk Kudělka. Vlasta Závodská Ing. Lenka Křížková 13 členů obvodního zastupitelstva Šárka Lyčková - tajemnice ÚMOb Martinov Dagmar Lapešová, DiS. - finanční úsek ÚMOb Martinov Rostislav Musálek Zdeněk Kudělka Vlasta Závodská Ing. Lenka Křížková Šárka

Více

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin.

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne 15.4.2018 termín: místo: přítomni: 15.4.2018 v 16.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.6.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner 1. Zahájení

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.12.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 12.9.2017 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Leoš Mitáček, Jaromír Luža, Martina Hadinec Omluveni: Karel Dibus

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin.

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Obec Hrdějovice Zastupitelstvo obce Hrdějovice Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz

Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz Konaného v sídle obecního úřadu dne 28.2.2008. Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.4.2015

Více

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 10.6. 2019 v budově obecního úřadu v Mezouni Přítomni: Ing. František Kubásek, Ing. Jitka Wagnerová, Bc. Daniel Kokrda,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Z á p i s. o průběhu 22. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 22. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 22. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 15. 8. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 - Blažek, Machová, Švec, Zasadil,

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 12. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 17.6.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Marta Kesnerová, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Ing. Tomáš

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více