Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě."

Transkript

1 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Luboš Kašpar, František Čečil, Pavel Sova Omluveni: Miroslava Sovová Zapisovatelka: Lenka Raisová Hosté: Soňa Holečková, Michaela Melichar Program 1) Zahájení 2) Kontrola usnesení z minulé schůze 3) Zpráva o provozu a ekonomice CCN 4) Závěrečný účet a závěrka obce Nevřeň za rok ) Závěrečný účet DSO Krašov 6) Rozpočtové opatření č. 2 7) Žádost o změnu územního plánu 8) Veřejnoprávní smlouva dotace na dataprojektor pro SDH 9) Smlouva o reklamě a finanční dary Dětský den 10) Kaolinový důl Nevřeň 11) Ostatní I. Výsledky soutěže Stavba roku Plzeňského kraje II. Rozvojová lokalita Malé Vrchy III. Organizace Dětského dne IV. Veřejnoprávní smlouva V. Dotace OPŽP 12) Diskuse 13) Závěr 1) Zahájení Jednání bylo zahájeno v hod. Starostka přivítala přítomné a konstatovala, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Jako zapisovatelku jednání určila paní Lenku Raisovou. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 1 (celkem 6)

2 Dále uvedla, že zastupitelstvo je usnášeníschopné a seznámila přítomné s programem jednání. Program navrhla doplnit o bod - Smlouva o zřízení věcného břemene RWE a bod ostatní o položku Veřejnoprávní smlouva a Dotace OPŽP. Program jednání byl jednomyslně přijat. program 9. zasedání zastupitelstva obce. U s n e s e n í č. 1/15/JZ09 Za ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhla starostka pana Petra Holečka a pana Pavla Sovu. Návrh byl šesti hlasy přijat. Závěrem úvodní části starostka informovala přítomné, že zápis z 8. jednání zastupitelstva ověřili pan Luboš Kašpar a pan Pavel Sova bez připomínek a je k nahlédnutí na obecním úřadě a na internetových stránkách obce. 2) Kontrola usnesení z minulého jednání Starostka přečetla zastupitelům celý zápis z minulého jednání. Zastupitelé nemají připomínek. 3) Zpráva o provozu a ekonomice CCN Manažerka CCN paní Soňa Holečková představila zastupitelům bilanci hospodaření Centra od jeho otevření do Po necelém roce provozu navštívilo Centrum Caolinum Nevřeň 3642 návštěvníků z toho expozici navštívilo 836 lidí. Celkové příjmy za toto období činní ,- Kč oproti nákladům ,- Kč. Celkové náklady na energie jsou ,04 Kč a jsou ze 70% pokryty finančními prostředky, které vznikly úsporou za energie po zateplení obecního úřadu. 4) Závěrečný účet a závěrka obce Nevřeň za rok 2014 Starostka seznámila zastupitele se závěrkou obce Nevřeň za rok Celkové výnosy v tomto roce činily ,75 Kč z toho výnosy z činnosti ,40 Kč (těžba dřeva), finanční výnosy ,62 Kč (úroky), výnosy z transferů ,0 Kč (vl. instituce, dary), výnosy z daní a poplatků ,73 Kč. Celkové náklady obce za minulé účetní období byly ,07 Kč. Výsledek hospodaření před zdaněním byl ,68 Kč. Stav finančních prostředků na běžných účtech k byl ,85 Kč, na termínovaném účtu ,39 Kč. U s n e s e n í č. 2/15/JZ09 Účetní závěrku obce za rok Celkové výnosy obce k byly ,75 Kč, celkové náklady obce činily ,07 Kč. Výsledek hospodaření před zdaněním byl ,68 Kč. Stav finančních prostředků na běžných účtech obce k byl ,85 Kč, na termínovaném účtu ,39 Kč. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 2 (celkem 6)

3 Dne provedla zástupkyně Krajského úřadu přezkoumání hospodaření obce (audit) za rok Starostka seznámila zastupitele se zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření nebyly zjištěn chyby a nedostatky a konstatovala, že závěrečný účet byl vyvěšen na úřední desce od do a byl projednán finančním výborem. Rozdíl mezi příjmy a výdaji za rok 2014 byl ,- Kč. Tento schodek byl pokryt úsporami předchozích let. Zpráva o přezkoumání hospodaření a Závěrečný účet je přílohou k tomuto zápisu a je k nahlédnutí na obecním úřadě. Zastupitelé schválili Závěrečný účet za rok 2014 bez výhrad. U s n e s e n í č. 3/15/JZ09 Závěrečný účet obce za rok 2014 bez výhrad. 5) Závěrečný účet DSO Krašov Starostka seznámila zastupitele se Závěrečným účtem DSO Krašov. Celkové příjmy za rok 2014 byly ,34 Kč, celkové výdaje činily ,61 Kč. Rozdíl mezi příjmy a výdaji je schodek ,27 Kč. Zůstatek na běžném účtu k byl ,88 Kč. Při přezkoumání hospodaření DSO Svazku obcí Krašov za rok 2014 nebyly zjištěny chyby a nedostatky. U s n e s e n í č. 4/15/JZ09 Závěrečný účet DSO Krašov za rok 201 bez výhrad. 6) Rozpočtové opatření č. 2 Předseda finančního výboru pan Bc. Luboš Kašpar seznámil zastupitele se zprávou z jednání finančního výboru o provedené kontrole plnění rozpočtu. Konstatoval, že rozpočet je plněn v souladu s rozpočtovým opatřením č. 1/2015. Vzhledem ke stavebním úpravám hřiště, dalším rozpracovaným nebo plánovaným stavením akcím a vzhledem k plánovaným kulturním akcím navrhují členové FV upravit rozpočet ve výdajové části takto: Par (cestovní ruch) ,- Kč Par (záležitosti pozemních komunikací) ,- Kč Par (odvádění a čištění odpad. vod) ,- Kč Par (činnosti knihovnické) + 700,- Kč Par (zachování a obnova kul. památek) ,- Kč Par (záležitosti kultury) ,- Kč Par (využití volného času dětí a mládeže) ,- Kč Par (veřejné osvětlení) ,- Kč Par (sběr a svoz nebezpečného odpadu) ,- Kč Par (požární ochrana) ,- Kč Par (činnost místní správy) ,- Kč Výdajová část rozpočtu bude celkem navýšena o ,- Kč. Vzhledem k tomu, že byla podepsána smlouva s Plzeňským krajem na dotaci z dotačního programu Obnova historického stavebního fondu v památkových rezervacích a zónách a z důvodu přijetí darů na První obecní bál a dětský den v Nevřeni navrhují členové FV upravit rozpočet v příjmové části takto: Pol (NI transfer od krajů) ,- Kč Par (Záležitosti kultury a církví) ,- Kč Par (využití volného času dětí a mládeže) ,- Kč IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 3 (celkem 6)

4 Příjmová část rozpočtu bude celkem navýšena o ,- Kč Rozpočet po 2. Rozpočtovém opatření: Příjmy: ,- Kč Výdaje: ,- Kč Rozdíl: ,- Kč (úbytek, bude hrazen úsporami minulých let) U s n e s e n í č. 5/15/JZ09 2. rozpočtové opatření za rok 2015 dle návrhu finančního výboru. Rozdíl mezi příjmy a výdaji bude hrazen z úspor minulých let. 7) Žádost o změnu územního plánu Starostka seznámila zastupitele s žádostí společnosti Berger Bohemia a.s., aby při následující změně územního plánu byly zahrnuty níže uvedené pozemky v územním plánu jako plochy výroby a logistiky. Jedná se o pozemky č. 365/21, 377/8 a 1287/48 v katastrálním území obce Nevřeň. Všechny tyto pozemky navazují na již stávající plochu areálu, která je ve vlastnictví společnosti Berger Bohemia a.s. Jelikož je územní plán platný od října roku 2013, zastupitelé se shodli na tom, že v současné době není potřeba tento plán měnit. V případě potřeby změny územního plánu bude k žádosti společnosti Berger Bohemia přihlédnuto. Zastupitelé se dále dohodli, že by bylo vhodné naplánovat a uskutečnit schůzku v areálu Berger Bohemia a.s. v Nevřeni a pověřují starostku se zajištěním této schůzky. 8) Veřejnoprávní smlouva dotace na dataprojektor pro SDH Starostka seznámila zastupitele s podanou žádostí Sboru dobrovolných hasičů o dotaci ve výši 5990 Kč na nákup dataprojektoru. Dle novely zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zák. č 128/2000 Sb. o obcích lze dotaci poskytnout jen na základě písemné žádosti žadatele a uzavřením veřejnoprávní smlouvy. Zastupitelé jednomyslně souhlasí dotací na nákup dataprojektoru pro SDH Nevřeň. U s n e s e n í č. 6/15/JZ09 poskytnutí dotace z rozpočtu obce Nevřeň Sboru dobrovolných hasičů Nevřeň na pořízení dataprojektoru ve výši 5990,- Kč. Na dotaci bude uzavřena veřejnoprávní smlouva. 9) Smlouva o reklamě a finanční dary Dětský den V rámci příprav na Dětský den oslovili zastupitelé některé společnosti a občany s žádostí o příspěvek na podporu organizace Dětského dne a s nabídkou zajištění reklamy na této akci. Zastupitelé schválili předložené Smlouvy o reklamě a Darovací smlouvu. Seznam sponzorů bude zveřejněn v místě konání akce Dětského dne (hřiště před CCN). U s n e s e n í č. 7/15/JZ09 uzavření Smluv o reklamě a Darovací smlouvy se společnostmi a jednotlivci, kteří se rozhodli finančně podpořit Dětský den. Zastupitelé pověřují starostku podpisem těchto smluv. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 4 (celkem 6)

5 10) Kaolinový důl Nevřeň Po setkání zastupitelů se členem Montánní společnosti o.s. panem Gajdůškem byly diskutovány první kroky, které jsou nutné ke zpřístupnění alespoň části podzemí kaolinového dolu. Zastupitelé se shodli na tom, že se tímto záměrem budou dále zabývat na některém z dalších jednání a rozhodnutí o převzetí dolu pod správu obce bude předcházet veřejné projednání. 11) Smlouva o zřízení věcného břemene RWE Starostka seznámila zastupitele se smlouvou o zřízení věcného břemene mezi smluvními stranami RWE GasNet, s.r.o. a Obcí Nevřeň na plynárenské zařízení STL plynovod a přípojka Nevřeň na pozemcích parc. č. 1305/43 a 1305/42 v katastrálním území Nevřeň. Plynárenské zařízení je uloženo na pozemcích v celkové délce 19,3 m. Smluvní strany se dohodly na jednorázové úplatě za zřízení věcného břemene v celkové výši 500,- Kč. Zastupitelé pověřují starostku podpisem této smlouvy. U s n e s e n í č. 8/15/JZ09 Smlouvu o zřízení věcného břemene mezi společností RWE GasNet, s.r.o. a Obcí Nevřeň na STL plynovod a přípojku na pozemcích parc. č. 1305/43 a 1305/42 v katastrálním území Nevřeň a pověřuje starostku podpisem této smlouvy. 12) Ostatní I. Výsledky soutěže Stavba roku Plzeňského kraje a Grand Prix architektů Na základě rozhodnutí zastupitelstva byla stavba Centrum Caolinum Nevřeň přihlášena do soutěže Stavba roku Plzeňského kraje Soutěž měla za cíl seznámit jak odbornou tak i laickou veřejnost s úrovní stavitelství a architektury v Plzeňském kraji. Soutěž probíhala v šesti kategoriích. Stavba Centra získala nominační ocenění spolu s dalšími dvaadvaceti z celkového počtu třicet devět staveb. Současně také bylo Centrum Caolinum přihlášeno do mezinárodní soutěže Grand Prix architektů národní cena za architekturu. Soutěž každoročně pořádá Obec architektů a Česká komora architektů a v letošním roce se této soutěže zúčastnilo 88 staveb. Stavba Centra Caolinum Nevřeň, byla oceněna čestným uznáním v kategorii novostavba. II. Rozvojová lokalita Malé Vrchy Zastupitelé diskutovali o rozvoji stavební lokality Malé Vrchy. V současné době se zjišťují podrobnější informace o majitelích pozemků a předpokládaných nákladech na sítě a infrastrukturu. Problematika bude předmětem dalších jednání zastupitelstva. III. Organizace Dětského dne Zastupitelé krátce diskutovali o organizaci dětského dne, který se uskuteční v sobotu IV. Veřejnoprávní smlouva Starostka seznámila zastupitele se zněním Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Nevřeň, která byla připravena na základě žádosti SDH Nevřeň o dotaci na dataprojektor. Zastupitelé jednomyslně souhlasí se zněním této smlouvy a pověřují starostku jejím podpisem. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 5 (celkem 6)

6 U s n e s e n í č. 9/15/JZ09 Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Nevřeň ve výši 5990,- Kč na nákup dataprojektoru pro Sbor dobrovolných hasičů Nevřeň. V. Dotace OPŽP Místostarosta zjišťoval možnosti dotace z OPŽP v oblasti zásobování obce pitnou vodou. V současnosti jsou vypsané dotace na realizaci centrálního zásobování pitnou vodou v obci. Dotace je určena na výstavbu a modernizaci úpraven vody a zvyšování kvality pitné vody. Na to však zatím obec nemá vypracovanou studii proveditelnosti hydrogeologický posudek nebo projekt. Na vypracování studie proveditelnosti není zatím vypsána žádná dotace. Do budoucna je však nutné toto sledovat, aby v případě potřeby bylo možné pro obec pitnou v krátkém časovém horizontu vodu zajistit. 13) Diskuse 14) Závěr Zastupitelé ještě krátce diskutovali o zpřístupnění kaolinového dolu a o organizaci divadelního představení Dívčí válka. Jednání bylo ukončeno ve hodin. V Nevřeni dne Ing. Štěpánka Bejčková starostka Lenka Raisová zapisovatel Ing. Petr Holeček ověřovatel zápisu Pavel Sova ověřovatel zápisu IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 6 (celkem 6)

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 18.4.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.6.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 11.10.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 16.5.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 19.1.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Petr

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 24.1.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 23.3.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Melicharová J. Omluveni:

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 23.4.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Miroslava Sovová, Luboš

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Pavel

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 4.11.2014 v 18. 00 hod. v Centru Caolinum. Přítomní zastupitelé: Ing. Štěpánka Bejčková, Ing. Petr Holeček, Ing. Robert

Více

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 22.6.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, František Čecil, Luboš

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni: V. Pechát

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 09. 05. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne 28.04.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva Předsedající schůze konstatovala, že zasedání bylo

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Mgr. Markéta Čermáková,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Závěrečný účet OBCE PŘEHÝŠOV za rok 2013

Závěrečný účet OBCE PŘEHÝŠOV za rok 2013 Závěrečný účet OBCE PŘEHÝŠOV za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2013 v Kč Třída 1

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 41. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 18.3.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 41. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 18.3.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 41. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 18.3.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Pechát V. Hnazlíková D., Kukeňová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.12.2015 přítomní: Kraus

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči

Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Přítomni: Stanislav Šmejkal, Jaroslav Čech, Marcel Fiala, Pavel

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

OBEC LIPOVICE. Zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu Jana TOMANA a Jiřího WEBERA.

OBEC LIPOVICE. Zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu Jana TOMANA a Jiřího WEBERA. ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. ledna 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 19.30 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne 19. 6. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 9 členů

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 7. 6. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vojtěch Poláček, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE KONANÉHO DNE 17.12.2018 Přítomni: Hála Jiří, Machyánová Jana, Simonics Martin, Zahálková Eliška, Křepelková Danuše, Kotrč Jiří, Dušek František Hosté: Hnát Lukáš, Krajíčková

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 28. 5. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 28. 5. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 24. 6. 2019 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, MVDr. Ivana Koláčková Ph.D., Ing. Jana Zemanová Ph.D., Pavel Kaláb. Jednání zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.12.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 24 / 2018, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 24 / 2018, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 24 / 2018, které se konalo dne 25. 4. 2018 Přítomni : Leo Kordas, Pavla

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Druh příjmu popis příjmové položky Kč Kč ' Kč Kč

Druh příjmu popis příjmové položky Kč Kč ' Kč Kč ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016 Příjmy obce rozpočet úpravách výsledek rozdíl plnění Druh

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ostřešany, které se konalo dne 17.12. 2014 v budově OÚ v Ostřešanech. Přítomno : 12 členů zastupitelstva, omluveni paní Havlíčková, pan Drábek a pan Koprivňanský Jednání

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Mgr. Josef Šťourač, ing. Zdeňka Daňková, Bedřich Zeman, Milan Mazel, ing. Radek Kašík

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne 16.03.2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč.

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne 24.3. 2014 v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Jana Cechová, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna, Bohuslav Richter,

Více

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod.

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Zápis č. 3/2014 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Viktor Dobrev, Žofia Vorlová, Josef

Více

Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 25. 11. 2016 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více