Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě."

Transkript

1 Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert Korsa, Petr Holeček Omluveni: Zapisovatelka: Lenka Raisová Hosté: dle prezenční listiny Program 1) Zahájení 2) Kontrola usnesení z minulé schůze 3) Zpráva o činnosti CCN 4) Rozpočtové opatření č. 1 5) Záměr pronájmu prodejny 6) Přijetí dotací 7) Schválení směny pozemků 8) Žádost o využití kaolinového dolu 9) Ostatní a) Žádost o příspěvek na Baby box b) Vyúčtování obecního bálu c) Náklady na odpadové hospodářství 10) Diskuse 11) Závěr 1) Zahájení Jednání bylo zahájeno v hod. Starostka přivítala přítomné a uvedla, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Jako zapisovatelku jednání určila paní Lenku Raisovou. Dále zhodnotila, že zastupitelstvo je usnášeníschopné a seznámila přítomné s programem jednání, které navrhla doplnit v bodě ostatní o položky b) Vyúčtování obecního bálu a c) Náklady na odpadové hospodářství. Program jednání byl jednomyslně přijat. program 28. zasedání zastupitelstva obce. U s n e s e n í č. 1/17/JZ28 IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 1 (celkem 5)

2 Za ověřovatele zápisu z dnešního jednání byli navrženi pan Luboš Kašpar a pan František Čečil. Návrh byl sedmi hlasy přijat. Závěrem úvodní části starostka informovala přítomné, že zápis z 27. jednání zastupitelstva ověřili pan Petr Holeček a pan Robert Korsa bez připomínek a je k nahlédnutí na obecním úřadě a na internetových stránkách obce. 2) Kontrola usnesení z minulého jednání Starostka přečetla zastupitelům zápis z minulého jednání. Zastupitelé nemají připomínek. 3) Zpráva o činnosti CCN Ředitel příspěvkové organizace seznámil zastupitele s půlročním průběhem své činnosti v Centru Caolinum Nevřeň. Shrnul některé kulturní akce, které v průběhu jeho působení proběhly, a současně seznámil zastupitele s obratem tržeb z občerstvení za období prvního čtvrtletí tohoto roku. Za toto období byl také zaznamenán nárůst návštěvníků Centra v průměru asi o 10%. Bohužel zastupitelé nebyli spokojeni se strukturou informací, které jim byly předloženy. Nebyl zpracován jednoduchý, ale vyčerpávající ekonomický přehled o příjmech a výdajích Centra, stavu pokladny, ziskovosti či ztrátovosti jednotlivých akcí i celkového hospodaření organizace. Pan Kanta byl pověřen přípravou uceleného přehledu hospodaření organizace co nejdříve, nejpozději do příštího zastupitelstva. Starostka a ředitel CCN byli pověřeni zajištěním provedení fyzické inventury k v Centru Caolinum. Dále se krátce hovořilo o internetových stránkách Centra Caolinum a obce, které jsou poměrně často nefunkční. U s n e s e n í č. 2/17/JZ28 Zastupitelstvo obce p o v ě ř u j e starostku obce a ředitele CCN zajištěním provedení fyzické inventury v Centru Caolinum Nevřeň k ředitele CCN k předložení ucelené zprávy o činnosti organizace a ekonomických výsledcích hospodaření Centra Caolinum za období prvního čtvrtletí 2017 ve lhůtě nejpozději do příštího jednání zastupitelstva 4) Rozpočtové opatření č. 1 Paní Raisová seznámila zastupitele s provedenou kontrolou rozpočtu. Na základě kontroly navrhují členové finančního výboru provést 1. rozpočtové opatření. Část příjmová se navyšuje o ,84 Kč, část výdajová bude navýšena o ,- Kč. V části výdajové bude významně navýšen paragraf Provoz veřejné silniční dopravy, paragraf Využití volného času dětí a mládeže a paragraf Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň. U s n e s e n í č. 3/17/JZ28 rozpočtové opatření č. 1. Část příjmová bude navýšena o ,84 Kč, část výdajová bude navýšena o ,- Kč. V části výdajové bude navýšen paragraf Provoz veřejné silniční dopravy, paragraf Využití volného času dětí a mládeže a paragraf Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 2 (celkem 5)

3 5) Záměr pronájmu prodejny Starostka seznámila zastupitele s žádostí paní Jany Valínové, provozovatelky smíšeného zboží v obci Nevřeň o ukončení pronájmu provozovny z ekonomických důvodů. Zároveň žádá o zkrácení výpovědní lhůty na dva měsíce. Zastupitelé toto odsouhlasili a zároveň schválili záměr nového pronájmu provozovny. Využití budovy může být i jiné, než jako prodejna, přednost však budou mít projekty, jejichž součástí je zajištění prodeje základních potravin občanům obce. U s n e s e n í č. 4/17/JZ28 zkrácení smluvní výpovědní lhůty pronájmu prodejny smíšeného zboží záměr nového pronájmu prodejny smíšeného zboží 6) Přijetí dotací Starostka informovala zastupitele o schválených dotacích z Plzeňského kraje. V letošním roce byly obci Nevřeň schválené všechny podané dotace. Jedná se o tyto dotační programy: z programu Variantní studie odkanalizování obcí byla obci schválena částka ve výši ,- Kč, z titulu Ochrana přírody 2017 byla schválena podpora dendrologického ošetření místně významných stromů ve výši ,- Kč, z dotačního programu Záchrana a obnova staveb drobné architektury dotvářejících kulturní krajinu 2017 budeme čerpat dotaci ve výši ,- Kč na opravu dřevěných interiérových prvků kaple, z programu PSOV PK 2017 Projekty obcí byla schválena dotace na opravu kanalizace v obci ve výši ,- Kč a z titulu Podpora rozvoje venkovského cestovního ruchu v Plzeňském kraji budeme mít nový turistický mobiliář pro Centrum Caolinum Nevřeň s příspěvkem ve výši ,- Kč. U s n e s e n í č. 5/17/JZ28 Přijetí dotací z programů Plzeňského kraje: Variantní studie odkanalizování obce dotace ve výši ,- Kč Ochrana přírody dendrologické ošetření místně významných stromů dotace ve výši ,- Kč. Záchrana a obnova staveb drobné architektury dotvářejících kulturní krajinu 2017 dotace na opravu dřevěných interiérových prvků kaple ve výši ,- Kč. PSOV PK 2017 Projekty obcí dotace na opravu kanalizace v obci ve výši ,- Kč Podpora rozvoje venkovského cestovního ruchu v Plzeňském kraji - dotace na turistický mobiliář pro Centrum Caolinum ve výši ,- Kč. 7) Schválení směny pozemků Na minulém jednání zastupitelstva byl odsouhlasen záměru směny pozemků v k. ú. Nevřeň - pozemku obce Nevřeň p.č. 801/25 o výměře 29 m2 s pozemkem 808/4 o výměře 18 m2, který je v majetku pana Jana Soustružníka, bytem Francouzská třída 1870/26, Východní Předměstí, Plzeň a paní Lenky Soustružníkové, bytem Obora 208. Tento záměr byl řádně vyvěšen na úřední desce obce. Žádná jiná nabídka na směnu pozemku nebyla ve lhůtě IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 3 (celkem 5)

4 zveřejnění obecnímu úřadu doručena, zastupitelé proto jednohlasně schválili směnu s manželi Soustružníkovými za předpokladu úhrady finančního dorovnání ve výši 1.000,- Kč. U s n e s e n í č. 6/17/JZ28 směnu pozemků v k. ú. Nevřeň - pozemku obce Nevřeň p. č. 801/25 o výměře 29 m2 s pozemkem 808/4 o výměře 18 m2, který je majetkem pana Jana Soustružníka, bytem Francouzská třída 1870/26, Východní Předměstí, Plzeň a paní Lenky Soustružníkové, bytem Obora ) Žádost o využití kaolinového dolu Místostarosta informoval zastupitele o návštěvě týmu společnosti Punk Film s.r.o., která pro Českou a Slovenskou televizi zajišťuje natáčení nové filmové pohádky. Společnost Punk Film má zájem o natáčení v místním kaolinovém dole. Tým produkčních velmi zaujal jak samotný důl, tak i zdejší okolní příroda. Termín natáčení se přepokládá ve druhé polovině srpna až září Tento týden bude jednáno o další možné spolupráci. Zastupitelé na základě předchozích aktivit souvisejících se zpřístupněním dolu a na základě závěru znaleckého posudku dolu souhlasí s případným pronájmem dolu za předpokladu včasného zajištění odpovídajícího vstupu do dolu a finanční spoluúčasti produkční společnosti na vybudování vstupního portálu. U s n e s e n í č. 7/17/JZ28 případný pronájem kaolinového dolu společnosti Punk Film s.r.o. za předpokladu odpovídajícího smluvního zajištění, včasného zajištění bezpečného vstupu do dolu a finanční spoluúčasti produkční společnosti na vybudování vstupního portálu. 9) Ostatní a) Žádost o příspěvek na Baby box Starostka seznámila zastupitele s doručenou žádostí spolku STATIM, z.s. o příspěvek na vybudování nového babyboxu v nemocnici v Mariánských Lázních. Zastupitelé se po krátké diskusi shodli, že projekt na vybudování babyboxu v Mariánských Lázních nepodpoří. b) Vyúčtování obecního bálu Paní Raisová informovala zastupitele o vyúčtování obecního bálu. Příjmy: Sponzorské dary ,- Kč Vstupné 9.300,- Kč celkem ,- Kč Výdaje: hudba Vystoupení Ostatní výdaje Celkem 7.500,- Kč 5.000,- Kč 6.604,- Kč ,- Kč IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 4 (celkem 5)

5 Výtěžek z obecního bálu ve výši ,- Kč bude věnován na nákup zdravotních pomůcek pro místního občana, dlouhodobě hospitalizovaného v klatovské nemocnici pana Jiřího Helluse. c) Náklad na odpadové hospodářství za rok 2016 Paní Raisová seznámila zastupitele se zpracovaným přehledem nákladů na svoz odpadů za rok Celkové výdaje na svoz tříděného odpadu, velkoobjemového odpadu a nebezpečného odpadu byly za loňský rok ,- Kč. Celkové příjmy, které obec fakturuje společnosti EKO KOM, a.s. jako odměnu za zajištění zpětného odběru jsou ,50 Kč. Rozdíl mezi oběma částkami, tedy čisté náklady na výše uvedené svozy odpadu činí ,50 Kč. 10) Diskuse V rámci diskuse zastupitelé krátce hovořili o dotačních možnostech pro zakoupení malotraktoru pro údržbu obecní zeleně a souhlasí se záměrem požádat o dotaci ze SFŽP za ocenění Zelená stuha 2017 právě na nákup malotraktoru spolu s projektem na úpravu zeleně v centrální části obce. Starostka a místostarosta zajistí příslušnou projektovou dokumentaci. 11) Závěr Jednání bylo ukončeno ve hodin. V Nevřeni dne Ing. Štěpánka Bejčková starostka.. Lenka Raisová zapisovatel Ing. Luboš Kašpar ověřovatel zápisu.. František Čečil ověřovatel zápisu IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 5 (celkem 5)

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 24.1.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 11.10.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 19.1.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Petr

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 16.5.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 23.3.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.6.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 22.6.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, František Čecil, Luboš

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 23.4.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Miroslava Sovová, Luboš

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Pavel

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 4.11.2014 v 18. 00 hod. v Centru Caolinum. Přítomní zastupitelé: Ing. Štěpánka Bejčková, Ing. Petr Holeček, Ing. Robert

Více

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 2. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 17.4.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Jaromír Luža Omluveni: Martina

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni: V. Pechát

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 10.7.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec, Ludmila Halamová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny. Zastupitelka Jana Nejedlová od 18.10 hodin. Omluven : Robert Marek, zastupitel

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 3. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 22. 3. 2016 v 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 27.2.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Martina Hadinec Omluveni: Jaromír

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 14.2.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko Omluven: Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 03. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 09.02.2017 14. února 2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 09.02.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2016 24.12.2016 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., V.

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 26. 6. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. února 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 13. 06. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 13.3.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Marta Kesnerová, Ing. Tomáš Vileta, Petr Dibus, Martina

Více

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.12.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 20. 5. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne 26. 2. 2019 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 2 hosté, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.08.2016, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Verušičky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu ve Verušičkách

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Verušičky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu ve Verušičkách Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Verušičky konaného dne 7. 12. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu ve Verušičkách Návrh programu: 1) Zahájení a kontrola usnesení volba ověřovatelů zápisu a

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin Obecní úřad ve Vohančicích zve všechny občany na Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Vohančice, které se koná dne 15. března 2006 v 19,00 hodin v budově Obecního úřadu ve Vohančicích Návrh programu: 1.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V06/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V06/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V06/2017 19.12.2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V06/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 19.12.2017 a informace

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 26.8.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více