WE CREATE THE SPACE YOU NEED

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WE CREATE THE SPACE YOU NEED"

Transkript

1 WE CREATE THE SPACE YOU NEED

2 standardní sestava pro rok 2018 Nábytek s promítacím plátnem, stožáry na vlajky, podesta před vstupem a stříška, čistící zóna. Součástí dodávky je centrální rozvaděč TAKENAKA EUROPE Modulární stavba slouží jako zázemí pro jednání se subdodavateli. Zákazník požadoval reprezentativní prostory, a proto si vybral nový produkt ADVANCE PLUS. Součástí klimatizované sestavy je i samostatná kuchyň a sanitární kontejner.

3 Venkovní schodiště, klimatizace split, vybavení zátěžovými koberci, přístřešky nad dveře, omezení odpovědnosti za škodu. DOOSAN BOBCAT EMEA 20 V tomto případě byly moduly od firmy ALGECO použity jako dočasné zázemí pro zaměstnance, především jako kanceláře a šatny. Dodával se sanitární a obytný modul s kompletním Servisem 360.

4 Speciální šikmá vstupní plošina, protipožární dveře s panikovým kováním, 300 šatních skříněk, hasicí přístroje, splitové klimatizace. Omezení odpovědnosti - PREMIUM, kouřové hlásiče, centrální rozvaděče, hasicí přístroje. MONDELEZ 20 Vzhledem k nedostatku místa a času a rychlosti dodávky se zákazník rozhodl pro výstavbu zázemí pro zaměstnance z modulů od firmy ALGECO. Kromě modulů jsme dodávali také vstupní napojovací plošinu jako propojení se stávající budovou. MŠ ÚVALY 20 Moduly od společnosti ALGECO byly použity pro stavbu školky na ulici Kollárova ve městě Úvaly. Pro 126 dětí jsme připravili potřebné prostory do měsíce.

5 Maintenance servis, úklidové služby v intervalu 3x týdně, klimatizace split, DATA-NET servis, omezení odpovědnosti - PREMIUM. Prosklená příčka s designem na míru. MAIER CZ 20 Modulární stavba objektu ve výrobním závodě Maier v Prostějově. Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní objekt se spádovanou sekundární střechou a atikou. V objektu jsou umístěny administrativní prostory, kanceláře, zasedací místnost nebo sanitární zázemí. MONDI ŠTĚTÍ 20 Společnost se rozhodla kompletně modernizovat všechny své provozy a právě produkty ALGECO jsou důležitou součástí projektu. Díky našemu modulárnímu řešení zde nalezly desítky manažerů a stovky montážníků kompletní zázemí.

6 POHODA 20 I letos ALGECO dodalo své špičkové produkty ALGECO SHOP na přední hudební festival na Slovensku, kde sloužily k prodeji merchandisu, či jako zázemí pro natáčení rozhovorů. Patrová terasa ALGECO SHOP poskytovala krásný výhled na celý areál.

7 Minikuchyňky, nádrže na vodu, čerpadla na vodu, infopulty, barové židle, židle, stoly, barové stoly, věšáky, koberce do sestav, ledničky, francouzská okna, police. LETECKÉ DNY SIAF 20 V srpnu 20 se konal sedmý ročník Mezinárodních leteckých dnů v Sliači. Moduly ALGECO byly umístěny pouze ve VIP zóně a sloužily jako zázemí pro návštěvníky. Osm modulů bylo rozděleno na čtyři skyboxy. DNY NATO 20 Na Dnech NATO byly moduly od společnosti ALGECO využity zejména jako sestava organizačního štábu a sestavy VIP prostor. Dále jako kuchyň či jako WC ze sanitárních modulů v zázemí.

8 Klimatizace, reklamní tabule, prosklené dveře, mobilní terasa, schodiště. COLOURS OF OSTRAVA 20 Tentokrát byla z našich modulů vytvořena hlavně sestava organizačního štábu, VIP sestava u hlavního pódia, dále zázemí festivalu pro hudebníky a pracovníky festivalu. Sanitární moduly jako WC a sprchy v zázemí a v oficiálním kempu.

9 Splitové klimatizace, rozvody sítí, prosklené vstupní dveře, centrální rozvaděč, zemnění kontejnerů, hydrant, hasicí přístroje, schodiště, pochozí guma pro neprůhlednost a příjemnější chůzi po schodech, přístřešky nad dveře. VARROC LIGHTING SYSTEMS 20 Moduly od společnosti ALGECO byly použity jako kanceláře se sociálním zázemím pro zaměstnance firmy. Kromě modulů jsme dodávali také plně vybavenou kuchyň.

10 Přístřešek, čistící zóna, 2x hasicí přístroj, splitová klimatizace, omezení odpovědnosti PREMIUM. TYCO ELECTRONICS CZECH 20 Objekt slouží jako školící středisko pro zaměstnance firmy a jedna menší kancelář. Kromě modulů jsme dodávali také přístřešek nad vstupními dveřmi, klimatizace VIVAX a hasící přístroje. ZŠ VELKÁ CHUCHLE 20 Zde byla realizována dvoupatrová sestava tvořená obytnými a sanitárními moduly. Sestava slouží pro 96 dětí základní školy Velká Chuchle na Praze 5, pro které bylo potřeba realizovat dočasné prostory z důvodu rekonstrukce původní zděné školy.

11 Kompletní vybavení nábytkem, multifunkční zařízení, klimatizace, skříně, projektor, meeting room, čisticí zóna. Klimatizace split, vybavení zátěžovými koberci. DÜRR SYSTEM AG 20 Budova slouží pro administrační účely německé společnosti při výstavbě JAGUAR LAND ROVER. Kompletně vybavené stavby jsou k dispozici interním i externím zákazníkům. ESCO CZ 20 Modulární stavby od společnosti ALGECO byly použity jako dočasné zázemí pro zaměstnance velkoobchodu. Stávající prostory společnosti se rekonstruovaly, a tak hledal zákazník jiný způsob zařízení kanceláří na určitou dobu. Našel řešení v modulárních stavbách ALGECO.

12 HOCHTIEF CZ Pro stavbu klimatizovaných kancelářských prostor se sociálním zázemím byly v Praze-Dejvicích využity moduly společnosti ALGECO. Dispozičně je modulární stavba tvořena velkoprostorovou jídelnou typu open space, zasedacími místnostmi, kancelářemi a ostatním zázemím.

13 MOBIS ALGECO je generálním dodavatelem zařízení rozsáhlého staveniště v Mošnově. Pro tuto významnou investici Moravskoslezského kraje je k dispozici množství přízemních i patrových modulů, včetně sanitárních. ALGECO zajišťuje také oplocení celé stavby (1,8 km) a další komplexní servis dle přání klienta. MAGIO PLÁŽ ALGECO poskytuje každoročně své služby organizátorům bratislavské letní akce Magio pláž. Obytné a sanitární moduly zajišťují bezproblémový průběh události, která se stala symbolem letní Bratislavy. V rámci komplexního servisu poskytuje společnost například také fekální tanky.

14 JAGUAR LAND ROVER Jedna z našich největších modulárních sestav vyrostla v roce 2016 v Nitře. Bude sloužit jako zázemí výstavby továrny JAGUAR LAND ROVER. Díky flexibilitě modulů a komplexnímu servisu společnosti ALGECO bylo možné přizpůsobit celkové rozložení klimatizované modulární sestavy přesně podle požadavků klienta.

15 POHODA press centrum či polní nemocnice. ANTOLIN ALGECO každoročně spolupracuje s jedním z největších slovenských festivalů, který se po dlouhé roky umisťuje na předních příčkách v Evropě i ve světě. Počet pronajatých modulů a vybavení v rámci komplexního servisu se na festivalu, díky spokojenosti pořadatelů i diváků, i letos navýšil. Nechybělo zázemí pro organizátory, hudebníky či subdodavatele. Využito bylo například plně klimatizované LIBAN Společnost ALGECO nabízí nápaditá řešení i v prostorově omezených podmínkách. Na malé ploše vzniklo podle přání zákazníka zázemí pro zaměstnance z modulů se zateplením. V rámci komplexního servisu bylo také dodáno více než 100 kusů šatních skříněk, centrální elektrický rozvaděč a další vybavení.

16 OLYMPUS PŘEROV V době rekonstrukce stávajícího objektu zajistila společnost ALGECO odpovídající náhradu kancelářských prostor. V rámci komplexního servisu připravila klimatizovanou patrovou modulární sestavu s položenými koberci a IT rozvodem, včetně fekálního tanku a skladového modulu pro rozšíření stavby.

17 MND DRILLING A SERVICES A.S Modulární stavba od společnosti ALGECO slouží jako zázemí dělníkům pro budování vrtu pro těžbu zemního plynu. Patrová modulární sestava byla vystavěna na betonových panelech položených dočasně na ornou půdu. Moduly byly v rámci komplexního servisu osazeny nábytkem a společně se stavbou bylo dodáno oplocení celého objektu. AUTOCAMP ALBATROS Patnáct obytných modulů zajišťuje od léta 2015 pohodlí hostům v autocampu u přírodního koupaliště Albatros v Ostrožské Nové Vsi. Toto rekreační zařízení, které i díky modulům společnosti ALGECO prošlo výraznou rekonstrukcí, nabízí rekreantům příjemné a vkusné ubytování. Další čtyři moduly tvoří zázemí pro autocamp.

18 LINDE Pro své potřeby si modulární stavby od společnosti ALGECO vybrala i firma LINDE, a to k výstavbě technologie pro zpracování plynů pro provoz Třineckých železáren. ALGECO klientovi kromě modulů zajišťuje v rámci komplexního servisu také pronájem manipulátoru nebo úklid modulární sestavy. VARROC LIGHTING SYSTEMS Modulární stavba většího rozsahu byla dodána zákazníkovi Varroc Lighting Systems, s. r. o. v Šenově u Nového Jičína. Tvoří ji celkem 37 modulů, a to především kancelářských, které doplňují sanitární buňky. Samozřejmostí je kompletní vybavení modulů v rámci komplexního servisu od společnosti ALGECO.

19 MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL Krásu a pohodu Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech si můžete užít i díky společnosti ALGECO, která akci poskytuje zázemí v rámci svého komplexního servisu. V areálu festivalu našly uplatnění schodišťové věže, ze kterých byla vytvořena vyhlídka. Dále bylo použito přes 30 modulů, které sloužily po celou dobu festivalu jako zázemí návštěvníkům a organizátorům.

20 TAKENAKA Modulární sestava od společnosti ALGECO byla použita jako kancelářské prostory se sociálním zázemím. Dispozičně je tvořena velkoprostorovou kanceláří typu open space a zasedacími místnostmi. Veškeré prostory, včetně těch sanitárních, jsou klimatizovány pomocí podokenních jednotek a v rámci komplexního servisu vybaveny kancelářským nábytkem vysoké kvality. COLOURS OF OSTRAVA Tradičně zajišťujeme zázemí hudebního festivalu Colours of Ostrava. Patrová modulární sestava sloužila jako zázemí organizačního štábu. Jednotlivé moduly byly rozmístěny v celém areálu a zajišťovaly kompletní servis. V neposlední řadě zajišťovala společnost ALGECO stavbu VIP modulární sestavy, která poskytovala výhled na jedno z hlavních pódií.

21 ŠKOLY ŠKOLKY Společnost ALGECO zajišťuje stavbu škol a školek z modulů, které ve městech rychle řeší problémy s jejich kapacitou. V rámci komplexního servisu jsou modulární stavby vybaveny lavicemi, šatnami či toaletami a poskytují dětem veškeré zázemí potřebné pro výuku.

22 modulární stavby a komplexní servis DNY NATO Modulární stavby ALGECO opakovaně zajišťují zázemí pro Dny NATO, jedné z největších vojenských přehlídkových akcí v Evropě. Kromě tradičního zázemí po celém areálu jsme připravili sestavu pro vedení armády a řízení celé akce. Ta se skládala z kancelářských a sanitárních modulů a poskytla vhodné prostory organizátorům přehlídky.

23

POHODA press centrum či polní nemocnice. 16 další vybavení.

POHODA press centrum či polní nemocnice. 16 další vybavení. HOCHTIEF CZ 20 Pro stavbu klimatizovaných kancelářských prostor se sociálním zázemím byly v Praze-Dejvicích využity moduly společnosti ALGECO. Dispozičně je modulární stavba tvořena velkoprostorovou jídelnou

Více

Umělohmotná stohovatelná židle Pojízdný kontejner pod kancelářský stůl Postel ocelová Lednička Minikuchyňka Skladový regál Elektrický vařič

Umělohmotná stohovatelná židle Pojízdný kontejner pod kancelářský stůl Postel ocelová Lednička Minikuchyňka Skladový regál Elektrický vařič Přehled typů kontejnerů a vybavení pro pronájem Obytný kontejner bez zařízení Uvedené vnější rozměry v mm, délka x šířka x výška Obytný kontejner stohovatelný a spojovatelný s odzkoušenou typovou statikou,

Více

nábytek NÁBYTEK Minikuchyňka varná deska, dřez, lednice, průtokový ohřívač, Lednička V=120 l cm Šatní lavice 120/160/ cm

nábytek NÁBYTEK Minikuchyňka varná deska, dřez, lednice, průtokový ohřívač, Lednička V=120 l cm Šatní lavice 120/160/ cm nábytek NÁBYTEK Minikuchyňka varná deska, dřez, lednice, průtokový ohřívač, Lednička V=120 l 85 60 62 cm Skříň na sušení ventilace Šatní lavice 120/160/200 40 cm Kancelářský stůl 120 60 75 cm, 25 mm 150

Více

WE CREATE THE SPACE YOU NEED ADVANCE PLUS KANCELÁŘE & ADMINISTRATIVA ŠKOLKY & ŠKOLY BANKY & SPOŘITELNY AKCE, VELETRHY & VÝSTAVY

WE CREATE THE SPACE YOU NEED ADVANCE PLUS KANCELÁŘE & ADMINISTRATIVA ŠKOLKY & ŠKOLY BANKY & SPOŘITELNY AKCE, VELETRHY & VÝSTAVY WE CREATE THE SPACE YOU NEED ADVANCE PLUS KANCELÁŘE & ADMINISTRATIVA ŠKOLKY & ŠKOLY BANKY & SPOŘITELNY AKCE, VELETRHY & VÝSTAVY Zajistíme pro vás komfort a prostor V případě, že v krátké době potřebujete

Více

KATALOG PRONÁJMU OBYTNÝCH, SANITÁRNÍCH A SKLADOVÝCH KONTEJNERŮ. Obytný kontejner. Sanitární kontejner. Skladový park. Skladový kontejner

KATALOG PRONÁJMU OBYTNÝCH, SANITÁRNÍCH A SKLADOVÝCH KONTEJNERŮ. Obytný kontejner. Sanitární kontejner. Skladový park. Skladový kontejner OBYTNÝCH, SANITÁRNÍCH A SKLADOVÝCH KONTEJNERŮ Hledáte řešení vašich prostorových potřeb? Potřebujete zázemí na staveniště, dočasnou kancelářskou budovu, ubytovnu nebo sklad? Firma ALFA CONTAINER Rent s.r.o.

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

PROJEKT. Multifunkční výcvikové středisko

PROJEKT. Multifunkční výcvikové středisko PROJEKT Multifunkční výcvikové středisko Přízemí Technická místnost s vyhodnocovací místností Technologické prostředí pro uložení serveru (min 60 x 60) Učebna pro max. 15 lidí Učebna pro max. 15 lidí (první

Více

CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY

CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY Pro vybavení staveniště vám může společnost Cramo poskytnout efektivní dodávky technických zařízení v průběhu kompletního stavebního

Více

Katalog pronájmu. Obytný kontejner. Sanitární kontejner. Skladový park. Skladový kontejner. Spojený kontejner DUO.

Katalog pronájmu. Obytný kontejner. Sanitární kontejner. Skladový park. Skladový kontejner. Spojený kontejner DUO. KONTEJNERY, STAVEBNÍ PLOTY, MOBILNÍ WC, TECHNIKA A PŘÍSLUŠENSTVÍ Hledáte řešení vašich prostorových potřeb? Potřebujete zázemí na staveniště, dočasnou kancelářskou budovu, ubytovnu nebo sklad? Firma ALFA

Více

Náš SERVIS 360 nabídka balíčků

Náš SERVIS 360 nabídka balíčků Náš SERVIS 360 nabídka balíčků Pomůžeme Vám při zařizování Vašeho objektu dle požadovaného využití. Nabízíme vhodné balíčky služeb, které jsme optimalizovali spolu s našimi zákazníky. Pomůžeme Vám zejména

Více

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ www.drevostavbykulna.cz S UNIVERSAL Ceny bez DPH 232 092 Kč uzavřená 365 106 Kč 558 483 Kč BYDLENÍ BYDLENÍ 3,000 3 3,13

Více

Ceník kancelářských, sanitárních a skladových kontejnerů Pronájem

Ceník kancelářských, sanitárních a skladových kontejnerů Pronájem Ceník kancelářských, sanitárních a skladových kontejnerů Pronájem BK1 ( 6 x 2,5 m ) 5 500,- Kč 4 6 měsíců 5 000,- Kč 7 12 měsíců 4 500,- Kč BK2 ( 3 x 2,5 m ) 5 000,- Kč 4 6 měsíců 4 500,- Kč 7 12 měsíců

Více

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI /

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI / PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI ludma@ludma.cz / +420 558 623 740 http://www.ludma.cz/prodej-statku KOMERČNÍ AREÁL ŽABEŇ Nemovitost s popisným číslem 1 se nachází v obci Žabeň mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem

Více

MODULÁRNÍ KONSTRUKCE M-HOUSE. Pro rodinu, pro práci, pro odpočinek

MODULÁRNÍ KONSTRUKCE M-HOUSE. Pro rodinu, pro práci, pro odpočinek MODULÁRNÍ KONSTRUKCE M-HOUSE Pro rodinu, pro práci, pro odpočinek www. mobil-house.com NAŠE VÝROBKY Obytné domy pro celoroční bydlení Chaty a zahradní domky Obytný kontejnery, mobilní buňky, pro stavbyvedoucího

Více

Zadávací dokumentace - příloha č. 1. Statutární město Ostrava městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu

Zadávací dokumentace - příloha č. 1. Statutární město Ostrava městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu Specifikace objemu prací pro provádění kompletních úklidových služeb pro domovní a bytový fond v majetku statutárního města Ostrava svěřeného městskému obvodu Moravská Ostrava a Přívoz 1/8 www.moap.cz

Více

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další 1 2 OZVUČENÍ Zvuk pro eventy Disponujeme ozvučovací technikou uznávaných a preferovaných

Více

Katalog referenčních projektů

Katalog referenčních projektů Katalog referenčních projektů 2 0 1 6 S E Z N A M P R O J E K T U 1.................................. Techmania Science Center 2.................................. Luxusní apartmán 3..................................

Více

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Bez ohledu na to, zda máme byt v paneláku, v nové výstavbě, či ve starším zděném domě, jedním z nejčastějších problémů, se kterými se v menších bytech

Více

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče Portfolio fa čvut Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011 rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče průvodní technická zpráva Identifikační údaje Název stavby : Rehabilitace

Více

NABÍDKA AREÁLU DEPO2015 JAKO FILMOVÉ LOKACE NADPIS PREZENTACE

NABÍDKA AREÁLU DEPO2015 JAKO FILMOVÉ LOKACE NADPIS PREZENTACE NABÍDKA AREÁLU DEPO2015 NADPIS JAKO FILMOVÉ LOKACE PREZENTACE DEPO2015 VE VZTAHU K PLZNI A OKOLÍ KREATIVNÍ ZÓNA DEPO2015 industriální zóna DEPO2015 je bývalé depo dopravních podniků. Zachována je původní

Více

TECHNICKÁ DATA. montáž: 4-6 hodin demontáž: 3-5 hodiny obsazení: 2-4 osoby

TECHNICKÁ DATA. montáž: 4-6 hodin demontáž: 3-5 hodiny obsazení: 2-4 osoby AH 001 HOSPITALITY TECHNICKÁ DATA montáž: 4-6 hodin demontáž: 3-5 hodiny obsazení: 2-4 osoby Rozměry systému výška 4,10 m, délka 15,5 m, šířka 6 m terasa dle přání - maximálně 20 m x 10 m Připojení k sítím

Více

ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova

ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova A/ VSTUP DO BUDOVY - zametání vstupní haly, setření na vlhko - úklid čistící zóny ve vchodu - vytírání, mopování vstupní haly, zádveří

Více

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY:

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: Antala Staška 510/38, Praha 4 Kontaktní osoba: Tomáš Fremund Mobil: +420 601 569 489 E-mail: tfremund@eastbuilding.cz Web: www.eastbuilding.cz VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: 411 m2 2. patro, vstup z recepce

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Slavětín nad Ohří Identifikační údaje: Obec:. Slavětín Okres:... Louny k.ú.:. Slavětín nad Ohří parcelní číslo:..... 410/30 plocha:... 1067 m2 Zpracoval: REAL

Více

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009 876 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha m 2 ] [celková plocha 32 m 2 ] s přístřeškem 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč malá, vhodné na malé a úzké parcely rozdělená denní a noční část přízemí je tvořené velkoprostorem

Více

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary Příloha k č.j. VS 72/74/001/2011-50/Všeob/540 Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary základní popis nepotřebného nemovitého majetku státu Pozemky - par. č. 1691/1

Více

PŘÍLOHA Č. 2: Specifikace rozsahu a četnosti úklidových prací v jednotlivých objektech zadavatele

PŘÍLOHA Č. 2: Specifikace rozsahu a četnosti úklidových prací v jednotlivých objektech zadavatele PŘÍLOHA Č. 2: Specifikace rozsahu a četnosti úklidových prací v jednotlivých objektech zadavatele 1. ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA 1.1. Přízemí + 1. patro (podlahová plocha 767 m 2 ) - stírání podlah na chodbách

Více

futecture Modulární výstavba

futecture Modulární výstavba Výstavba zítřka je modulární. futecture Modulární výstavba Modulární výstavba má velmi široké spektrum využití a výhod. Je to ekologická stavebnice, kterou lze snadno přizpůsobit individuálním požadavkům

Více

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava +420 605 836 713 info@casadeoro.cz Administrativní budova Hrabákova 1 Moravská Ostrava Poloha: Dostupnost: Typ objektu:

Více

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ 2014-2015 zřízení bezbariérového vstupu do budovy Fojtství a stavební úpravy v přízemí budovy Fojtství - rekonstrukce bývalé cukrářské výrobny na novou klubovnu a zázemí pro zaměstnance (denní místnost

Více

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2 Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2 Zastavěná plocha 271 m 2 Zpevněné plochy 145 m 2 Plocha bazén 24 m 2 Plocha zeleně 615 m 2 0 2 5 10 Koeficient

Více

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT PROJEKT 0 Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 12 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP, s.r.o. Šejbalové 894, Praha 5 Barrandov,

Více

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus Provedení: Standard Hrubá stavba plus Platnost: 1.1.2010-31.12.2010 - technické změny vyhrazeny 1. Všeobecné informace: Standardní vybavení rodinných domů je jeho základní provedení v dodávce Hrubá stavba.

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU

KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU Industriální prostředí s neopakovatelným geniem loci, jedinečnou architekturou, designem a uměním. Fotogenické místo na vltavském meandru, určené právě pro vaši akci! Vedle

Více

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2 ZS 2016/ BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR 1 ZÁKLADNÍ POJMY BYT soubor místností, popřípadě jedna obytná místnost, který svým stavebně technickým uspořádáním a vybavením splňuje

Více

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus Provedení: Standard Hrubá stavba plus Platnost: 1.1.2010-31.12.2010 - technické změny vyhrazeny 1. Všeobecné informace: Standardní vybavení rodinných domů je jeho základní provedení v dodávce Stavba na

Více

3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov

3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov příloha č. 6 3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov pořadové číslo položky ev.č. název místo ks obvyklá cena za jednotku cena obvyklá celkem 3.2.1.1 A455 skříň policová 2 dveřová (hl.400)

Více

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ V OBLASTI SANITÁRNÍ HYGIENY.

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ V OBLASTI SANITÁRNÍ HYGIENY. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ V OBLASTI SANITÁRNÍ HYGIENY www.wcservis.cz MOBILNÍ TOALETY MOBILNÍ TOALETA TOPLINE je určena především na zařízení staveniště s dlouhodobým pronájmem. Lze ji také využít ke krátkodobému

Více

DOPLŇKOVÉ PROVOZY. Mobile-Point

DOPLŇKOVÉ PROVOZY. Mobile-Point DOPLŇKOVÉ PROVOZY doplňkové provozy Využitelnost mobilních dřevěných modulárních staveb je značně široká a neomezuje se pouze na obytné budovy, rekreační objekty, mateřské školy nebo jiná školská zařízení.

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT PROSTOR PRO VÁŠ EVENT CO JE DEPO2015 Bývalé depo dopravních podniků a nyní místo pro rozvoj tzv. kreativních průmyslů (grafika, design, móda, 3D tisk, řemeslo, film ) Inovativní prostor, který propojuje

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

P O V O D Í L A B E, státní podnik

P O V O D Í L A B E, státní podnik P O V O D Í L A B E, státní podnik ZÁMĚR DODÁVKY Obytné buňky - 3 ks Zpracoval: Schválil: Schváleno Dokumentační komisí: Bc. Libor Novák Vedoucí PS Lysá n. Labem Ing. Petr Michalovich ředitel závodu Pardubice

Více

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006 JUNIOR 630 ilustrační obrázek 3 830 000 Kč 2 100 000 Kč 108 m 2 6360 m 3 1368 m 2 843 m 2 720 m 38 dvojpodlažní dům s obytným podkrovím bez podsklepení malá možnost osazení objektu na menší stavební parcely

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1 STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV Stránka 1 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon A II. NP 11 Zádveří 12 Kuchyně 13 Obývací pokoj Stránka 2 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon B/C I.NP 02 Kancelář 05 Šatna 06 Společenská

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 NÁVRHU ŘEŠENÍ INTERIÉRU KANCELÁŘSKÝCH PROSTORŮ Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, Kounicova 13,

Více

CENÍK KANCELÁŘÍ A SLUŽEB

CENÍK KANCELÁŘÍ A SLUŽEB Pronájem kanceláří na dobu neurčitou Jednotka Čistá plocha Celková plocha včetně sdílené plochy m2 Měsíční nájem bez služeb Služby Celkový měsíční nájem včetně služeb Kapacita počet osob 2.03 12,77 21.80

Více

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ]

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ] 1643 m 2 [celková plocha 83 m 2 ] [celková plocha 790 m 2 ] s garáží 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč praktický a pohodlný patrový dům s moderním vzhledem, vhodný i do města kompaktní tvar je předpokladem nižší

Více

Přezkoumání: Mgr. B. Kamasová manažerka kvality Účinnost: Schválení: Ing. M. Hlatký vedoucí zařízení Verze: 01

Přezkoumání: Mgr. B. Kamasová manažerka kvality Účinnost: Schválení: Ing. M. Hlatký vedoucí zařízení Verze: 01 PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Nahrazuje: Dokument Prostředí a podmínky poskytovaných sociálních služeb ze dne 3. 10. 2011 Proces Jméno a příjmení Funkce Podpis Domov pro seniory

Více

DOMINANT 741. 194.8 m 2. 5 190 000 Kč 3 330 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2007

DOMINANT 741. 194.8 m 2. 5 190 000 Kč 3 330 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2007 1948 m 2 5 190 000 Kč 3 330 000 Kč 140 m 2 8431 m 3 1720 m 2 1112 m 2 780 m 38 předností domu jsou velké pokoje v podkroví poloha kuchyně umožňuje dobré optické a provozní propojení s obývacím pokojem

Více

Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1

Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1 Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1 O SPOLEČNOSTI Úsporné bydlení s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti výstavby dřevostaveb. V počáteční fázi pomůžeme klientům k vypracování

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu... 5 Vzdálenosti:... 5 Výměry:... 6 Podrobný

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01 VILA 1AP 4+kk 183,2 m 2 půdorys 1.NP 240 l 240 l 12 380 5 320 7 060 vstup řez možnost umístění bazénu 11 685 10 935 2 990 1.09 terasa 1.03 1.04 +1,425 1.06 1.05 +0,000 1.02 1.07 1.01 8 435 3 250 11 660

Více

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015 PRAKTIK 11 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 4 66 m 2 4834 m 3 1020 m 2 686 m 2 27 kwh/m 2 7840 m 40 jednoduchý, kompaktní a cenově dostupný dům vhodný zejména pro mladé rodiny navzdory malé zastavěné ploše má

Více

Přírodovědné exploratorium rekonstrukce a dostavba Hvězdárny a planetária Mikuláše Koperníka v Brně

Přírodovědné exploratorium rekonstrukce a dostavba Hvězdárny a planetária Mikuláše Koperníka v Brně www.skanska.cz Základní informace Přírodovědné exploratorium rekonstrukce a dostavba Hvězdárny a planetária 23/8/2010 14/7/2011 Zastavěná plocha : 1725 m2 Obestavěný prostor celkem: 17322 m3 Kubatura -

Více

Výběrové řízení A3296

Výběrové řízení A3296 Informační memorandum Výběrové řízení A3296 prodej výrobního a skladového areálu vč. 6 bytů v centru Kadaně, okres Chomutov Poštovní 24, 432 01 Kadaň Obsah Úvod... 3 Předmět výběrového řízení... 3 Katastrální

Více

ADI interiér o nás. www.adint.cz

ADI interiér o nás. www.adint.cz obchod www.adint.cz ADI interiér o nás Dámy a pánové, milí obchodní přátelé, připravili jsme pro Vás již třetí katalog, který představuje prodejní interiéry, které společnost ADI interiér připravuje na

Více

Rozsah orientačního systému I.l Pamětní bronzová deska o financování stavby

Rozsah orientačního systému I.l Pamětní bronzová deska o financování stavby B. Orientační systém B.1 Stručný popis provozu Novostavba objektu šestitřídní mateřské školky je vhodně situována v areálu mateřských školek, který je vymezen Chodovickou ulicí na okraji školního areálu

Více

2. Současný stav. 3. Nové konstrukční řešení. 4. Náplň akce a popis způsobu řešení

2. Současný stav. 3. Nové konstrukční řešení. 4. Náplň akce a popis způsobu řešení 1. Cíl investičního záměru Vazební věznice Praha - Ruzyně v současné době má ubytovací kapacitu cca 900 míst, a to s respektováním pravidla/normy 4 m2/osoba. Vzhledem k předpokladu nárůstu vězněných resp.

Více

Úvod. i) administrativní budova s veškerým zázemím. vrátnice, vlečka, rozsáhlé parkovací prostory

Úvod. i) administrativní budova s veškerým zázemím. vrátnice, vlečka, rozsáhlé parkovací prostory NABÍDKA PRONÁJMU KANCELÁŘSKÝCH A SKLADOVACÍCH PROSTOR ZDENĚK ADOLT Jurkovičova alej 1068 mobil: 777 705 057 763 26 Luhačovice E-mail: z.adolt@volny.cz IČ: 62186973 DIČ: CZ7604094124 Část 1 Úvod Představení

Více

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Luxusní rezidence Kralupy nad Vltavou 5+1 895 m 2 13.990.000 Kč Nabízíme Vám zprostředkování prodeje luxusní rezidence v

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu:... 4 Vzdálenosti:... 4 Výměry:... 5 Sítě:...

Více

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com Katalog www.ovelos.com www.ovelos.com 1 800 888 016 WWW.OVELOS.COM 2 PROJEKT 101 / 3+kk PROJEKT 102 / 4+1 Garáž 01 Zádveří: 5,06 m2 02 Chodba: 18,28 m2 03 Obývací pokoj: 48,00 m2 04 Kuchyň: 10,80 m2 05

Více

Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti.

Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti. Metronom je moderní samostatně stojící budova, do které proudí denní světlo ze všech světových stran. Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti. Kanceláře 31 000 m 2 Obchodní prostory 2 900 m 2 Parkovací

Více

1. Administrativa denně /Po Pá/ po 15. oo od kanceláře, chodby, sociální zařízení, schody, třídy a šatny patřící škole

1. Administrativa denně /Po Pá/ po 15. oo od kanceláře, chodby, sociální zařízení, schody, třídy a šatny patřící škole 1. Administrativa denně /Po Pá/ po 15. oo od kanceláře, chodby, sociální zařízení, schody, třídy a šatny patřící škole denně prováděné práce: - vyprázdnění odpadkových košů, třídění odpadu, výměna hyg.sáčků,

Více

Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku

Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Modulární dřevěné konstrukce Poptávka po cenově dostupných obytných a komerčních

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY K A T A L O G DŘEVOSTAVBY 2015 1 PROJEKT 101 / 3+kk 01 Zádveří: 2,75 m2 02 Koupelna+WC: 3,21 m2 zastavěná plocha: 58,6 m2 užitná plocha: 48,6 m2 obytná plocha: 42,6 m2 03 Pracovna: 9,17 m2 04 Obývací pokoj:

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ TITULNÍ LIST 1 OBSAH : Identifikační údaje... 3 Základní údaje... 3 Úvod... 3 Popis stavby rozsah stavebních úprav... 3 Podklady pro zpracování... 4 Právní

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze ov architekti s.r.o 05/2018 CÍLE NÁVRHU # změnit tvář socialistického centra na současnou otevřenou radnici

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.32 TYP A2

POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.32 TYP A2 3 4 5 2 POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.32 TYP A2 přízemí 0 2 3 4 5 6 7 rohová sekce 8 920 32 33 34 35 36 27 28 29 30 3 2 26 25 37 koupelna +wc zádveří kuchyň 2 3 4 5 ul. Hovorčovická Změna fr. okna na

Více

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU 1/26 HISTORIE Areál byl postaven roku 1928 jako přádelna bavlněné česané příze. V roce 1974 byl celý objekt kompletně stavebně

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Slavětín nad Ohří Identifikační údaje: Obec:. Slavětín Okres:... Louny k.ú.:. Slavětín nad Ohří parcelní číslo:..... 410/32 plocha:... 1063 m2 Zpracoval: REAL

Více

SPORTAREÁL - ZIMNÍ STADION - OBJEKT E3 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - ZIMNÍ STADION - OBJEKT E3 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad Podlaha obklad/výška 3.1.01 vstupní vestibul 139,2 dlažba 3.1.02 hala 71,16 guma 3.1.03

Více

TISKOVÁ KONFERENCE MĚSTA DOBŘÍŠ. konaná 28. června Sportovní hala

TISKOVÁ KONFERENCE MĚSTA DOBŘÍŠ. konaná 28. června Sportovní hala TISKOVÁ KONFERENCE MĚSTA DOBŘÍŠ konaná 28. června 2017 Sportovní hala Sběrný dvůr 1. ZŠ 5. MŠ Rákosníčkovo hřiště Sportovní hala Rekonstrukce sportovní haly I. Etapa stavební úpravy hlediště a sportovního

Více

( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena ,- Kč s 21% DPH

( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena ,- Kč s 21% DPH Modulový dům "DOUBLE ALFA " 12x4 + 12x4 m do tvaru " L " cena 1 898 500,- Kč bez DPH ( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena 2 297 185,- Kč s 21% DPH Modulový dům "DOUBLE BETA " 12x4 + 12x4 m do tvaru

Více

Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky. Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice Olomouc

Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky. Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice Olomouc Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky květen 2016 Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice 77520 Olomouc Průvodní zpráva IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název stavby:

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1 Linaset, a.s. Provoz 02 749 01 Bruntál, ul. Polní 1 Areál Linaset, a.s. provoz 02 se nachází v severovýchodní části města Bruntál, v průmyslové zóně s dobrou dostupností nákladní dopravy. Linaset, a.s.

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o.

Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o. Referenční zakázka č. 1 Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o. Kontaktní osoba: Jiří Cerovský telefon: 733 644 446 email: jiri_cerovsky@infosys.com Kompletní dodávka interiéru - kancelářský nábytek, židle

Více

POD ŠKOLOU 4 etapa. příloha č.1. NIKMAR Invest s.r.o. rodinný dům č.3. Líbeznice, Praha východ. zádveří. kuchyň. koupelna+wc. předsíň.

POD ŠKOLOU 4 etapa. příloha č.1. NIKMAR Invest s.r.o. rodinný dům č.3. Líbeznice, Praha východ. zádveří. kuchyň. koupelna+wc. předsíň. POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.3 přízemí TYP A2 příloha č. 2 3 4 5 6 7 8 2 3 4 5 6 7 Změna fr. okna na dvojkřídlé + konvektor Nová dispozice příček Otočen? dveří Koupelna NP - sprch. kout Posuvné dveře

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e f - plan, spol. s r.o. náměstí Míru 460, 378 81 Slavonice červenec 2014 Architektonická studie charakteristika

Více

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 LOGISTICKÝ, OBCHODNĚ-PRŮMYSLOVÝ AREÁL PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 NABÍDKA PRONÁJMU KOMERČNÍCH PROSTOR Předmětem pronájmu jsou komerční prostory v obchodně průmyslové zóně v Praze 5, v

Více

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy Multifunkční projekt v centru Ostravy kanceláře / flexibilní využití prostor až pro 1300 zaměstnanců / moderní vybavení, služby na míru maloobchodní jednotky / atraktivní lokalita v živé oblasti / vynikající

Více

Odborné učebny a laboratoře

Odborné učebny a laboratoře Odborné učebny a laboratoře Obsah O společnosti 3 Jazykové učebny 4 Fyzikální učebny 12 Chemické učebny 20 Chemické laboratoře 36 Přírodovědné učebny 46 Počítačové učebny 52 Ostatní realizace 66 Firma

Více

Představení společnosti Artspect, a.s.

Představení společnosti Artspect, a.s. Představení společnosti Artspect, a.s. Společnost Artspect, a.s. byla Jaroslavem Burianem založena v květnu roku 2010 po rozdělení jednoho z leaderů na trhu s výrobou kancelářského nábytku. Společnost

Více

CENÍK KANCELÁŘÍ A SLUŽEB

CENÍK KANCELÁŘÍ A SLUŽEB Pronájem kanceláří na dobu neurčitou Jednotka Čistá plocha Celková plocha včetně sdílené plochy m2 Měsíční nájem bez služeb Služby Celkový měsíční nájem včetně služeb Kapacita počet osob Aktuální stav

Více

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií DPS PRŮBĚŽNÁ název m 2 poznámkarozsah úkl.prací denní práce týdenní práce měsíční práce číslo místnosti 1. NP 424,382 101 denní místnost 97,29 kromě 14:00-15:00 otírání dveří, věšákové otírání stěny a

Více

Obsah vyhlášky č. 398/2009 Sb. o obecných technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové užívání staveb

Obsah vyhlášky č. 398/2009 Sb. o obecných technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové užívání staveb Obsah vyhlášky č. 398/2009 Sb. o obecných technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové užívání staveb Poznámka: text kurzívou v závorce charakterizuje předmět paragrafového znění Úvodní ustanovení

Více

Informace o zavedení dynamických nákupních systémů (DNS) na nákupy nábytku

Informace o zavedení dynamických nákupních systémů (DNS) na nákupy nábytku Informace o zavedení dynamických nákupních systémů (DNS) na nákupy nábytku Dne 21.5.2014 byly zařazením dodavatelů zavedeny DNS Kancelářský nábytek, Školní nábytek a Laboratorní nábytek, a to na dobu do

Více