LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018"

Transkript

1 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018

2 Vážení hosté, milí čtenáři, jsem moc rád, že vám mohu poprvé představit společnou nabídku pobytů a služeb obou našich lázní. Náš katalog pro rok 2018 odpovídá svým rozsahem katalogu specializované cestovní kanceláře, což je dáno velikostí naší lázeňské skupiny, množstvím hotelů, léčebných domů, penzionů, ale i šířkou našeho produktového a indikačního zaměření. Na rozdíl od cestovních kanceláří všechny nabízené pobyty a služby zajišťujeme vlastními silami a ve vlastních zařízeních, což vám dává jistotu, že se prezentovaná nabídka nebude lišit od poskytované služby. Ačkoliv si na tradiční tištěné podobě katalogu zakládáme, tak nás trvale rostoucí portfolio našich služeb postupně nutí k tomu, aby byl katalog hlavně nástrojem k vyvolání vašeho zájmu a napomohl vám se základní orientací v nabízených pobytech, ubytovacích kapacitách či sezónách. K podrobnému zkoumání cen v konkrétním hotelu či penzionu je už potřeba využít naše webové stránky. Těší nás, že i jejich návštěvnost roste. Tak jako se nechceme vzdát tištěného katalogu, tak si chceme udržet i přímý kontakt s vámi ještě dřív, než vás ubytujeme a začneme o vás pečovat. Jen osobní kontakt umožní individuální přístup, na kterém si velmi zakládáme napříč všemi službami, které vám poskytujeme. Lázně mají pomoci nalézt nejen zdraví, ale i vnitřní rovnováhu. Už to, že v rukou držíte náš katalog a listujete v něm, znamená, že jste na správné cestě. Pečovat o své zdraví, rozhodovat o něm sám a nespoléhat jen na pozdě vyhledaného lékaře nebo zdravotní pojišťovnu je in. Moderní lidé vyžadují moderní služby, ať jsou mladí nebo staří. Stejně tak ale ocení i naši staletími ověřenou zkušenost a atmosféru první republiky, kterou si pečlivě střežíme. Tradice nás zavazuje, ale nesvazuje! Proto pro vás neustále inovujeme a vylepšujeme. V první řadě se zaměřujeme na naše služby. S novými poznatky lékařské vědy se rozšiřují naše balneologické metody i spektrum léčených obtíží. Novou tvář dáváme i našim překrásným budovám a celému lázeňskému území. Naším cílem jsou spokojení hosté, kterým ulevujeme od jejich zdravotních obtíží nebo jen pomáháme načerpat energii a vrátit chuť do života. Spokojenost našich hostů potvrzují jejich pravidelné návraty a doporučení známým. Desátý, dvacátý ani třicátý pobyt nejsou výjimkou. Díky tomu můžeme říci, že své hosty dokonale známe a oni znají nás. Poznejte nás také a věřím, že i vy se k nám budete rádi vracet. Jménem všech zaměstnanců vás srdečně zvu na návštěvu k nám do Luhačovic a Jáchymova. MUDr. Eduard Bláha generální ředitel

3 JÁCHYMOV LUHAČOVICE OBSAH LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZEŇSKÁ 1 V LUHAČOVICÍCH 4 11 Luhačovice lázeňský a turistický klenot ČR Lázeňské hotely, vily a penziony Nabídka pobytů 32 Slevy a výhody pro hosty Lázně Luhačovice, a.s. 33 Informace k pobytům FIRST MINUTE až 20% SLEVA. největší lázeňská skupina v ČR. největší poskytovatel lázeňské péče v ČR. nejvíce spokojených hostů ročně SPA & WELLNESS NATURE RESORT sdružuje akciové společnosti Lázně Luhačovice a Léčebné lázně Jáchymov. Dohromady tvoříme největší a zároveň stabilní lázeňskou skupinu s více než 1300 zaměstnanci. Oboje lázně mají dlouholetou tradici a poskytují špičkovou lázeňskou péči. Pomáháme léčit mnoho zdravotních potíží s pomocí unikátních přírodních zdrojů, panenské přírody a čistého ovzduší. LÁZNĚ JÁCHYMOV NEJÚČINNĚJŠÍ RADONOVÉ LÁZNĚ V EVROPĚ Jáchymov zdraví z Krušných hor Lázeňské hotely a penziony Nabídka léčebných pobytů RELAX RESORT JÁCHYMOV KRUŠNÉ HORY NA LYŽÍCH, NA KOLE ČI PĚŠKY Relax resort Jáchymov 55 Lázeňské centrum Agricola Nabídka relaxačních pobytů 60 Slevy a výhody pro hosty Lázní a Relax resortu Jáchymov 61 Informace k pobytům Lázeňská péče hrazená zdravotní pojišťovnou Lázeňská péče pro děti v Lázních Luhačovice, a.s. VČASNÁ OBJEDNÁVKA 5% SLEVA Vyberte si z široké škály našich služeb.

4 VÍTEJTE V LUHAČOVICÍCH Luhačovice jsou největšími lázněmi na Moravě. Patří k českým turistickým klenotům a najdete je v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Lázeňské město vás oslní rozmanitou architekturou, přírodní scenérií a všeobjímající zelení. Česká republika podala návrh na zařazení lázeňského území v Luhačovicích na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

5 LUHAČOVICE LÁZNĚ Z NEJKRÁSNĚJŠÍCH Luhačovice jsou jedinečným místem. Luhačovickým lázním vtiskl neopakovatelnou tvář slovenský architekt Dušan Jurkovič. Nádhernou ukázkou architektova umění je lázeňský hotel Jurkovičův dům. Atmosféru lázní dotvářejí historicky i umělecky cenné stavby a kolonáda. Svébytnost a krásu lázeňského areálu podtrhuje bezmála dvacetihektarový park, který prošel rozsáhlou obnovou zeleně.

6 6_ 7 LÉČIVÉ PRAMENY Luhačovice nabízejí jedinečné bohatství léčivé minerální prameny. Unikátní přírodní vody činí z Luhačovic špičkové lázně v celoevropském měřítku. Léčíme nemoci dýchacích cest, pohybového aparátu, potíže s trávicím a oběhovým ústrojím, cukrovku a onkologická onemocnění. Luhačovické minerální vody mají vysoký obsah minerálních látek a vynikající proplynění volným oxidem uhličitým. Jejich teplota se pohybuje mezi 10 a 14 C. Vincentka je nejznámější luhačovickou přírodní minerální vodou. Její léčebný účinek přímo z pramene je nenahraditelný.

7 Z naší pestré nabídky vybíráme ledna 2018 NOVOROČNÍ KONCERT Moravský komorní sbor 27. ledna REPREZENTAČNÍ LÁZEŇSKÝ PLES Hosté večera Leona Machálková a Peter Nagy 29. dubna 5. května 2018 LUHAČOVICE V TANCI / 4. ročník Roztančené Luhačovice května 2018 OTEVÍRÁNÍ PRAMENŮ Zahájení hlavní lázeňské sezony květen září 2018 KOLONÁDNÍ KONCERTY června 2018 KRÁSA V DŘEVĚ UKRYTÁ 6. ročník Řezbářské sympozium června 2018 LUHAČOVICKÁ DIVADELNÍ SEŠLOST / 6. ročník Přehlídka ochotnických divadelních souborů KULTURA V LUHAČOVICÍCH Luhačovice jsou kulturním a společenským centrem jihovýchodní Moravy. K Luhačovicím každoročně patří kulturní léto s kolonádními koncerty a hudebními či divadelními festivaly. V Lázeňském divadle vystupují přední čeští i zahraniční umělci. Město je plné útulných cukráren, kaváren a restaurací. Za pěkného počasí nabízí většina podniků posezení na venkovních zahrádkách. Součástí bohaté luhačovické kultury je nezaměnitelná lázeňská kolonáda plná dobových kostýmů. Pro milovníky hudby a divadla připravujeme pobyt s lázeňskými procedurami a permanentními vstupenkami na festivaly Luhačovického kulturního léta. 21. června 2018 HUDBA HRADNÍ STRÁŽE A POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY července 2018 FESTIVAL JANÁČEK A LUHAČOVICE / 27. ročník 30. července 10. srpna 2018 AKADEMIE VÁCLAVA HUDEČKA / 21. ročník srpna 2018 DIVADELNÍ LUHAČOVICE / 20. ročník Přehlídka komorní divadelní tvorby září 2018 DNY SLOVENSKÉ KULTURY V LUHAČOVICÍCH 6. ročník Přehlídka slovenského folkloru, divadla a hudby 9. září 2018 KLOBOUKOVÝ DEN s Luhačovickým okrašlovacím spolkem Calma září 2018 PÍSNÍ A TANCEM / 26. ročník Mezinárodní festival dětských folklorních souborů 31. prosince 2018 SILVESTR 2018 Silvestrovský galavečer ve Společenském domě Aktuální přehled akcí najdete na

8 8_ 9 SPORTOVNÍ VYŽITÍ V LUHAČOVICÍCH Luhačovicemi a jejich zeleným okolím prochází lázeňské a turistické trasy i cyklotrasy. Nedaleká přehrada je ideálním místem pro aktivní odpočinek, inline bruslení, rozmanité sportovní vyžití a rybaření. Řada našich hotelů má vlastní bazén. Pro zábavu a odpočinek jsme našim hostům a široké veřejnosti zpřístupnili lázeňský park. Velká plocha plná zeleně je vhodným místem pro frisbee, pétanque, kroket či jiné parkové hry. V lázeňském areálu v blízkosti luhačovických pramenů si zahrajete tenis na unikátních antukových kurtech. V roce 1932 se na zdejších tenisových dvorcích hrál i DAVIS CUP. Příjemnou relaxaci po sportovních aktivitách vám poskytne wellness ve stylu starořímských lázní v hotelu Alexandria.

9 VELEHRAD BUCHLOVICE VÝLETY DO OKOLÍ Rádi poznáváte nová místa? Výlety do okolí Luhačovic vám umožní poznávání Zlínského kraje. Setkávají se zde tři národopisné celky svérázné Valašsko, pohostinné Slovácko a úrodná Haná. Nechejte se zlákat památkami, krásami přírody, folklórem, vínem, ochutnejte proslulé ovocné destiláty, něco z místní kuchyně a zažijte tradiční moravskou pohostinnost. Pokud nechcete cestovat na vlastní pěst, podívejte se do nabídky naší cestovní agentury Luhanka. Určitě si vyberete. ZLÍN Zlín se odlišuje od ostatních míst v republice ojedinělým souborem funkcionalistické architektury. ZOO ZLÍN Ve Zlíně navštívíte jednu z nejkrásnějších zoologických zahrad. Evropským unikátem je zátoka rejnoků. VIZOVICE Vizovice mají bohatou historii a řadu krásných památek. Sídlí zde světoznámá likérka R. Jelínek. Staví na tradici palírenství a aktivně ji představuje široké veřejnosti. BÍLÉ KARPATY V Bílých Karpatech najdete působivé vrcholy Javořina a Velký Lopeník. Oblast je protkána tajemnými lokalitami místních historických léčitelek tzv. Žítkovských bohyní. BUCHLOVICE Okouzlující barokní zámek s rozsáhlým parkem patří k nejvýznamnějším šlechtickým sídlům u nás. Nedobytný hrad Buchlov je dominantou pohoří Chřiby. V okolí navíc najdete vyhlášené moravské vinice. VELEHRAD Velehrad s bazilikou Nanebevzetí Panny Marie a sv. Cyrila a Metoděje je nejvýznamnějším poutním místem na Moravě. Bazilika byla zařazena mezi národní kulturní památky. KROMĚŘÍŽ Kroměříži se pro unikátní soubor architektonických památek a půvabných zahrad přezdívá hanácké Atény. Kroměřížské zahrady a Arcibiskupský zámek jsou zapsány do seznamu chráněných památek UNESCO. BAŤŮV KANÁL Vodní cesta Baťův kanál spojuje Kroměříž se slováckým Hodonínem. Celou délku Baťova kanálu lemuje 80 km cyklostezky. ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Turisticky oblíbenou atrakcí Rožnova je nejstarší, největší a nejnavštěvovanější skanzen ve střední Evropě. Ve čtyřech areálech navštívíte 100 různých památkových objektů. KROMĚŘÍŽ

10 10 _ 11 FILMOVÉ LUHAČOVICE Lázeňský areál si udržuje podobu první poloviny minulého století a je již mnoho let oblíbeným filmařským místem. Naposledy se zde točil seriál Četníci z Luhačovic. K natáčení prvorepublikových scén není potřeba stavět žádné kulisy. Luhačovice miloval hudební skladatel Leoš Janáček. 25 sezón zde hledal inspiraci pro svou tvorbu. Film o něm Lev s bílou hřívou s Luďkem Munzarem a Zlatou Adamovskou v hlavních rolích se natáčel právě v Luhačovicích. Lázeňská kolonáda se stala kulisou pro scény Četnických humoresek. V Luhačovicích se zrodily i některé záběry úspěšného seriálu Znamení koně s hvězdným hereckým obsazením. Krásné prostředí největších moravských lázní jistě brzy přitáhne i další filmové příběhy. Přijeďte a buďte jejich součástí. Foto: archiv ČT

11 LÁZEŇSKÁ 1 V LUHAČOVICÍCH Jsme největší lázeňskou společností v Luhačovicích. Nabízíme vám léčbu, relaxaci, odpočinek a wellness ve špičkových lázních. Máme nejširší nabídku v Luhačovicích. Každý si u nás vybere. Bez ohledu na věk, finanční či časové možnosti. Bydlet můžete přímo v lázeňském parku v hotelech či vilách, které jsou kulturními památkami. Garantujeme využití přírodní léčivé minerální vody Vincentka při lázeňských procedurách. Jako jediné lázeňské zařízení v Luhačovicích léčíme dětské pacienty. Jsme první a zatím jedinou společností v ČR, která získala prestižní ocenění za nejlepší evropskou inovaci v léčebném lázeňství v soutěži ESPA Innovation Awards. Provozujeme vlastní kamenné divadlo. Pořádáme festivaly, kolonádní koncerty a další kulturní akce. Naše cestovní agentura Luhanka organizuje výlety do okolí. V Luhačovicích ušetříte. Naši ubytovaní hosté mohou čerpat řadu slev v našich lázeňských zařízeních a při nákupu zájezdů u CA Luhanka. Přijeďte k nám a přesvědčte se sami. Ubytovat se můžete ve čtyřhvězdičkovém hotelu i penzionu. Nabídku Více najdete informací na str. na 12 str. 21. xx.

12 12 _ 13 JURKOVIČŮV DŮM**** perla Luhacovic Jurkovičův dům v Luhačovicích je neznámější a nejkrásnější lázeňskou stavbou architekta Dušana Jurkoviče. Unikátní architektonický skvost ve stylu lidové secese stojí na nejhezčím místě v Luhačovicích, v malebném parku u lázeňské kolonády. Budova je nominována na národní kulturní památku. Po rozsáhlé rekonstrukci (2002) si stavba proslulého architekta zachovala ráz lidové secese i původní krásu. Pouze v Jurkovičově domě si můžete dopřát přírodní uhličitou koupel v původní "zlaté vaně" ve stylové lázeňské kabině. Hotel vám nabídne veškerý komfort a příjemnou relaxaci.

13 JURKOVIČŮV DŮM**** LÁZEŇSKÝ HOTEL VE STYLU LIDOVÉ SECESE KULTURNÍ PAMÁTKA PLNÁ TRADIC VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU KULTURNÍ PAMÁTKA POLOHA atraktivní poloha v samotném srdci lázní (u kolonády) POKOJE Komfort Superior Lux Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar malý trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kadeřnictví, lobby bar STRAVOVÁNÍ snídaně a večeře formou bufetu, oběd výběrem předem z nabídky poledního menu, salátový bufet LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, přírodní uhličité koupele a další lázeňské procedury, sauna BAZÉN zdarma volný vstup do bazénu a whirlpoolu, děti do 12 let ve vyhrazeném čase v doprovodu dospělé osoby DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u Lázeňského divadla cca 100 m, lázeňské garáže cca 600 m)

14 14 _ 15 ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel V hotelu Alexandria se potkávají dva světy. Unikátní architektonické pojetí dvou vzájemně propojených budov spojuje svébytné kultury a styly. Historická budova s Francouzskou restaurací a nočním klubem nese půvab první republiky. Nová část hotelu nabízí jedinečné wellness ve stylu starých římských lázní. Nádhernému prostoru vévodí bazén lemovaný vznešenými antickými sloupy. Ze dna bazénu k vám vztahují své paprsky dvě zlatá světélkující slunce. V akváriu s živými korály, sasankami a barevnými mořskými rybami můžete pozorovat tajuplné dění podmořského světa. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah ruky.

15 ALEXANDRIA**** PĚTKRÁT OCENĚN JAKO HOTEL ROKU VE ZLÍNSKÉM KRAJI JEDINEČNÉ WELLNESS VE STYLU STAROŘÍMSKÝCH LÁZNÍ VYHLÁŠENÁ FRANCOUZSKÁ RESTAURACE S NOBLESOU PRVNÍ REPUBLIKY, NOČNÍ KLUB POLOHA v centru města POKOJE Superior Superior K Lux K Lux Plus K Apartmá K VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar sejf fén župan klimatizace (pokoje s označením K) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, lobby bar, noční klub STRAVOVÁNÍ snídaně a večeře formou bufetu v hotelové restauraci, oběd výběrem á la carte ve Francouzské restauraci LÁZEŇSKÉ SLUŽBY přírodní uhličité koupele, další lázeňské procedury, wellness procedury, luxusní spa rituály WELLNESS zdarma volný vstup (bazén, Kneippův chodník, whirlpool, saunový svět 5 druhů saun) FITNESS CENTRUM zdarma volný vstup (posilovací stroje Precor, běžecké trenažéry, multifunkční kladková věž, činky) DŮLEŽITÉ děti od 12 let, výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (kryté parkoviště cca 100 m)

16 16 _ 17 PALACE**** NEJVĚTŠÍ LÉČEBNÝ HOTEL V LUHAČOVICÍCH DRŽITEL PRESTIŽNÍHO CERTIFIKÁTU EUROPESPA MED VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v centru města POKOJE Komfort B Komfort A Komfort A Plus Superior Superior Plus Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar malý trezor fén župan (Superior, Apartmá) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, kavárna, letní terasa STRAVOVÁNÍ výběrová strava (formou bufetu snídaně, obědy, večeře), racionální strava (pacienti na komplexní lázeňské péči) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, 24hodinová služba zdravotní sestry, přírodní uhličité koupele, inhalace a dalších více jak 60 druhů léčebných procedur, sauna BAZÉN za poplatek DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (hotelové garáže, kryté parkoviště cca 100 m)

17 MORAVA*** superior LÉČEBNÝ HOTEL S KOMFORTNÍM UBYTOVÁNÍM VÍTĚZ SOUTĚŽE STAVBA ROKU 2015 VE ZLÍNSKÉM KRAJI SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v centru města DEPENDANCE penziony FORST PLZEŇ POKOJE I. I. Plus Komfort B Komfort A Superior VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar (Komfort, Superior) malý trezor fén župan (Superior) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, kadeřnictví, pedikúra, manikúra, denní bar s WiFi připojením k internetu STRAVOVÁNÍ výběrová strava (snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem předem ze 7 menu, salátový bufet), strava standard (servírovaná strava výběrem předem z 5 menu pro klienty ubytované v penzionech Forst a Plzeň), racionální strava (pacienti na komplexní lázeňské péči) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, 24hodinová služba zdravotní sestry, přírodní uhličité koupele, inhalace a další léčebné procedury, na některé procedury se dochází do centrálních balneoprovozů DŮLEŽITÉ výtah (pavilon B, D), zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u hotelu, kryté parkoviště cca 100 m)

18 18 _ 19 DŮM B. SMETANY**** KOMFORTNÍ SECESNÍ HOTEL V CENTRU LÁZNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA JESTŘABÍ*** GARNI HOTEL ARCHITEKTA D. JURKOVIČE KULTURNÍ PAMÁTKA POLOHA v klidném lázeňském centru POKOJE Komfort B Komfort A Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar fén HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, snack bar STRAVOVÁNÍ výběrová strava (snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem předem ze 7 menu, salátový bufet), racionální strava (pacienti na komplexní lázeňské péči) ve Společenském domě (cca 100 m) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (Lázeňská poliklinika, Centrální lázně, Inhalatorium, cca m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu cca 150 m, lázeňské garáže cca 300 m) POLOHA v lázeňském parku POKOJE I. Komfort B Komfort A VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar fén HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, internetový koutek, lobby bar STRAVOVÁNÍ snídaně formou bufetu v hotelu (pro pacienty na komplexní lázeňské péči za příplatek), obědy a večeře (výběrová strava výběr předem ze 7 menu, salátový bufet) ve Společenském domě (cca 300 m), racionální strava (pacienti na komplexní lázeňské péči) ve Společenském domě LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (Lázeňská poliklinika, Centrální lázně a Inhalatorium, cca m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu cca 150 m, lázeňské garáže cca 100 m)

19 ALPSKÁ RŮŽE**** VILA POD LIPAMI*** superior RIVIERA*** LUXUSNÍ APARTMÁNOVÉ UBYTOVÁNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA KOMFORTNÍ POKOJE S VÝHLEDEM DO PARKU KULTURNÍ PAMÁTKA MODERNÍ GARNI HOTEL NOVINKA POLOHA v klidném lázeňském centru POKOJE Komfort Komfort Plus Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon kuchyňský kout lednice sejf fén malý nápojový servis RECEPCE hotel Jurkovičův dům**** ( cca 100 m) STRAVOVÁNÍ výběrová strava ve Společenském domě (cca 50 m), možnost vlastního vaření, možnost ubytování bez stravování LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (cca m), zdarma vstup do bazénu a whirlpoolu v hotelu Jurkovičův dům**** (denně 1 hod. nebo 2 hod. při ubytování v apartmá) DŮLEŽITÉ zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u vily, lázeňské garáže cca 300 m) POLOHA v klidném lázeňském centru POKOJE Komfort Komfort Plus 2lůžkové pokoje (manželské lůžko) VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon lednice fén RECEPCE hotel Jurkovičův dům**** ( cca 150 m) STRAVOVÁNÍ výběrová strava ve Společenském domě (cca 150 m) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (cca m) DŮLEŽITÉ zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u Společenského domu cca 100 m, lázeňské garáže cca 400 m) POLOHA v blízkosti centra, v klidné části u vstupu do lázeňského parku POKOJE Standard A Komfort Komfort Plus VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar (Komfort, Komfort Plus) fén HOTELOVÉ SLUŽBY recepce STRAVOVÁNÍ snídaně formou bufetu v hotelu (pro pacienty na komplexní lázeňské péči za příplatek), obědy a večeře ve Společenském domě (cca 800 m) strava standard nebo racionální strava (pacienti na komplexní lázeňské péči) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (cca m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (omezený počet míst u hotelu)

20 20 _ 21 SPOLEČENSKÝ DŮM SPOLEČENSKÉ A KULTURNÍ CENTRUM LÁZNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA VEPŘEK PÓLA DVA PENZIONY S POHODLNÝM UBYTOVÁNÍM MYSLIVNA POKOJE S VÝHLEDEM DO LÁZEŇSKÉHO PARKU POLOHA v centru lázní (naproti kolonádě) POKOJE Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) TV/SAT HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, internetový koutek, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru STRAVOVÁNÍ výběrová, standard nebo racionální strava (dle typů pobytů a místa ubytování viz str. 33) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu, lázeňské garáže cca 400 m) FORST PROCEDURY A STRAVOVÁNÍ V HOTELU MORAVA POLOHA v klidné části v blízkosti centra města POKOJE Standard A (s vlastním sociálním zařízením) TV/SAT RECEPCE hotel Riviera*** (cca 200 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům viz str. 33 LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu cca m) TAŤÁNA PENZION NA NOVÉ PĚŠÍ ZÓNĚ POLOHA v centru lázní u lázeňské kolonády POKOJE Standard A (2lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením) TV/SAT WiFi ZDARMA RECEPCE hotel Dům B. Smetany**** (cca 200 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům (cca 200 m) viz str. 33 LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu cca 500 m) PLZEŇ NEJLEVNĚJŠÍ UBYTOVÁNÍ POLOHA v klidné části v centru města POKOJE Standard A (s vlastním sociálním zařízením) TV/SAT telefon RECEPCE hotel Morava*** superior (cca 100 m) STRAVOVÁNÍ hotel Morava*** superior viz str. 33 LÁZEŇSKÉ SLUŽBY hotel Morava*** superior, lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (viz hotel Morava str. 13) POLOHA na pěší zóně u vstupu do lázeňského centra POKOJE Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) TV/SAT RECEPCE Společenský dům (cca 350 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům viz str. 33 LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař a procedury v nedalekých lázeňských zařízeních (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (omezený počet míst u penzionu) POLOHA v klidné městské části POKOJE Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) TV/SAT RECEPCE hotel Morava*** superior (cca 700 m) STRAVOVÁNÍ hotel Morava*** superior viz str. 33 LÁZEŇSKÉ SLUŽBY hotel Morava*** superior, v lázeňských zařízeních (cca m) DŮLEŽITÉ docházení za službami není po rovině, bez výtahu, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (viz hotel Morava str. 13)

21 DĚTSKÉ LÁZEŇSKÉ LÉČEBNY A PENZIONY VLASTIMILA VÍTKOV MIRAMONTI POLOHA naproti dětské léčebně Vítkov POKOJE Standard A ubytování dětí s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE TV WiFi zdarma RECEPCE dětská léčebna Vítkov (cca 100 m) STRAVOVÁNÍ dětská léčebna Miramonti (cca 400 m) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY dětské léčebny Vítkov a Miramonti DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 400 m) RODINA POLOHA v klidné městské části POKOJE Standard A ubytování dětí s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE vlastní sociální zařízení TV RECEPCE dětská léčebna Miramonti (cca 600 m) STRAVOVÁNÍ dětská léčebna Miramonti LÁZEŇSKÉ SLUŽBY dětská léčebna Miramonti DŮLEŽITÉ bez výtahu, WiFi ZDARMA ve vyhrazeném prostoru, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 500 m) POLOHA v klidné části, při vstupu do lázeňského parku POKOJE I. A I. B ubytování dětí s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, herny pro děti, společná kuchyňka (varná konvice, mikrovlnná trouba, lednička), pračka a sušička (za poplatek) STRAVOVÁNÍ racionální a dietní strava (také bezlepková dieta) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, inhalace a další léčebné procedury, 24hodinová služba zdravotní sestry DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 350 m) POLOHA v klidném lázeňském parku POKOJE I. A I. B ubytování dětí s průvodcem Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) ubytování dětí bez průvodce / s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, pro děti herny a klubovny, tělocvična, hřiště, zahrada, venkovní bazén (v létě), společenské prostory pro děti, maminky a návštěvy, společná kuchyňka (varná konvice, mikrovlnná trouba, lednička), pračka a sušička (za poplatek) STRAVOVÁNÍ racionální a dietní strava (také bezlepková dieta) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, přírodní uhličité koupele, inhalace, pitná kúra a další léčebné procedury, pro všechna zařízení dětských léčeben 24hodinová služba lékaře (pediatra) a zdravotní sestry ŠKOLNÍ VÝUKA státní základní škola přímo v dětské léčebně DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 500 m) Více informací k lázeňské léčbě dětí najdete na str a

22 22 _ 23 NABÍDKA POBYTŮ V LÁZNÍCH LUHAČOVICE Nabízíme širokou škálu lázeňských pobytů. Nepotřebujete žádná lékařská doporučení. S našimi pobytovými balíčky si dopřejete odpočinek, péči a pohodu ve špičkových lázních. Nabízíme útulné pokoje v lázeňských penzionech stejně jako čtyřhvězdičkové hotely. Chcete ubytování nejvyššího standardu? Pak si vyberte naše apartmá. LÉČBA Lázeňský lékař vám předepíše individuálně procedury nebo vám potvrdí vhodnost předepsané procedury ve vzorovém programu. Týdenní léčebné pobyty se zaměřují na zdravý životní styl, prevenci možných onemocnění, doplní a obnoví vaši životní energii. WELLNESS Lázeňské wellness pobyty nabízíme v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Dopřejte si opravdový odpočinek s neomezeným využitím bazénu, saunového světa a fitness. Vyzkoušejte lázeňské procedury, rozličné terapie plné barev a vůní, očistné peelingy a zkrášlující zábaly. VYBERTE SI SVŮJ POBYT VČAS Vyberte a objednejte si svůj pobyt již při zahájení prodeje. Jen v tuto dobu máte zároveň ten nejširší výběr a naše nabídky FIRST MINUTE mají nejlepší ceny. Sleva za FIRST MINUTE činí až 20 %. FIRST MINUTE až 20% SLEVA TRADIČNÍ LUHAČOVICKÁ KÚRA MEDICAL WELLNESS TÝDEN PRO ZDRAVÍ POBYT PRO SENIORY REHABILITACE PÁTEŘE* OZDRAVNÝ POBYT PRO DÁRCE KRVE* RELAX & WELLNESS MEDICAL WELLNESS PRODLOUŽENÝ VÍKEND VÍKEND EXKLUZIV WELLNESS TÝDEN EXKLUZIV* WELLNESS NA ZKOUŠKU* LÉČEBNÉ POBYTY str WELLNESS POBYTY str. 25, 28 RELAXACE PÁR DNÍ HOTEL SVÁTKY Relaxační pobyty jsou určené všem, kteří touží po relaxaci v krásném prostředí Luhačovic. Pobyty probíhají bez lékařského dohledu a zahrnují předem stanovené procedury, které navrhli lázeňští odborníci. Hosté si mohou vybrat sami i z nabídky volně prodejných procedur. Nabízíme relaxační pobyty s různými procedurami. U nás můžete rychle a efektivně načerpat novou energii už za pár dní. Přijeďte do lázní na víkend, od neděle do čtvrtka za zvýhodněnou cenu nebo jen na pár dní na zkoušku. Najděte ve svém programu několik dní relaxace pro sebe. Zasloužíte si je. Využijte nabídky ubytování v některém z našich ubytovacích zařízení. Lázeňské procedury si v případě zájmu můžete na místě dokoupit. Chcete letos strávit svátky netradičně a příjemně? Přijeďte si do lázní Luhačovice užít Vánoce, Silvestra nebo Velikonoce bez zbytečného shonu, příprav a stresu. Tradičně připravujeme sváteční program a nechybí ani lázeňské procedury. REGENERAČNÍ POBYT RELAXAČNÍ POBYT LÁZEŇSKÁ DOVOLENÁ TOP PRO KAŽDÝ VĚK ZDRAVÁ ZÁDA* OPRAVDOVÝ ODPOČINEK* RELAX & WELLNESS PRODLOUŽENÝ VÍKEND VÍKEND EXKLUZIV WELLNESS NA ZKOUŠKU* LÁZNĚ NA ZKOUŠKU* HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ VÁNOCE V ALEXANDRII SILVESTR 2018 V LUHAČOVICÍCH VELIKONOCE V ALEXANDRII* RELAXAČNÍ POBYTY str KRÁTKÉ POBYTY str. 28 HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ str. 29 VÁNOCE, SILVESTR str. 29 Vyberte si ten pravý pobyt přesně podle svých představ. Pobyty označené hvězdičkou jsou uvedeny na našich internetových stránkách

23 ZDRAVÍ NEZNÁ SEZÓNU Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé v každé roční době. Osobitou atmosféru mají také v zimě, ať už se k nám vydáte za relaxací, wellness či u nás podstoupíte špičkovou lázeňskou léčbu. V zimním období poskytujeme stejně kvalitní služby za nejnižší ceny. Přijeďte na komplexní lázeňskou péči v zimě a ubytujte se bez nutnosti příplatku v pokoji vyššího standardu. Navíc u dospělých osob i dětí s chronickým onemocněním dýchacích cest je právě zimní období zvlášť vhodné pro lázeňskou léčbu, protože zvýšenou zátěž způsobenou inverzí je možné lépe překonat na čistém vzduchu v prostředí Luhačovic. Více informací najdete na str. 64, a na našich internetových stránkách Přijeďte do lázní v zimní sezóně...

24 24 _ 25 LÁZEŇSKÁ LÉČBA V LUHAČOVICÍCH NEMOCI DÝCHACÍHO ÚSTROJÍ NEMOCI POHYBOVÉHO ÚSTROJÍ NEMOCI NERVOVÉ DIABETES MELLITUS NEMOCI TRÁVICÍHO ÚSTROJÍ NEMOCI OBĚHOVÉHO ÚSTROJÍ REKONDICE PO ONKOLOGICKÉ LÉČBĚ Lázeňská léčba probíhá pod dohledem lékaře podle předepsaného individuálního léčebného programu. Na základě vstupního vyšetření vám lázeňský lékař předepíše nejvhodnější procedury s využitím Vincentky a dalších unikátních přírodních léčivých vod a rehabilitace. Základem lázeňské léčby dýchacího ústrojí jsou inhalace, koupele v přírodní minerální vodě a pitná kúra. Dochází při ní k uvolnění dýchacích cest, zlepšení plicní ventilace a úpravě dechového stereotypu. Odborně vedená lázeňská léčba redukuje nutnost medikamentózní léčby a zlepší kvalitu života. Aby byl efekt lázeňské léčby maximální, doporučují lékaři strávit v lázních dva týdny dvakrát ročně nebo tři týdny a u některých diagnóz čtyři týdny jednou za rok. Při splnění přesně stanovených podmínek uhradí lázeňskou léčbu vaše zdravotní pojišťovna. Více informací najdete na str

25 TRADIČNÍ LUHAČOVICKÁ KÚRA NEJLEPŠÍ LÉČEBNÝ POBYT 7 nocí LÉČBA MEDICAL WELLNESS ZDRAVÍ A WELLNESS 7 nocí LÉČBA, WELLNESS. 7x ubytování s plnou penzí nebo polopenzí formou bufetu při ubytování v hotelu Alexandria****. 1x vstupní lékařské vyšetření. sestavení individuálního léčebného programu. 18x lázeňská procedura (4x velká procedura, 2x individuální rehabilitace, 12x malá procedura) viz Vzorový léčebný program. 3x inhalace přírodní minerální vody (individuální). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí nebo polopenzí formou bufetu při ubytování v hotelu Alexandria****. 3x lázeňská procedura mimo neděli (1x velká a 2x malá procedura) Každý další 1 týden:. 1x kontrolní lékařské vyšetření. 3x inhalace přírodní minerální vody (individuální) KOMBINACE NEJLEPŠÍHO Tradiční luhačovická kúra & Wellness Kvalitní lázeňská léčba v hotelu Palace**** a jedinečné wellness v hotelu Alexandria****. Vzorový léčebný program DÝCHACÍ ÚSTROJÍ. 1x vstupní lékařské vyšetření. 2x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 6x inhalace přírodní minerální vody (individuální vč. nosní sprchy, 5+15 min. + skupinová, 15 min.). 2x individuální léčebný tělocvik (nácvik správného dýchání, 20 min.). 3x skupinový léčebný tělocvik (30 min.) v bazénu nebo tělocvičně. 2x rašelinový obklad na šíji a hrudní páteř (20 min.). 3x masáž klasická (částečná, 20 min.). 2x perličková koupel (15 min.). 1x skotský střik (do 15 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Vzorový léčebný program obsahuje charakteristické a zpravidla předepisované lázeňské procedury. Individuální léčebný program s konkrétními procedurami ordinuje lékař na základě vstupního vyšetření.. 7x ubytování s polopenzí formou bufetu. 1x konzultace s lékařem. 1x základní diagnostika na bioimpendanční váze. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 10x lázeňská procedura dle doporučení lékaře (přírodní uhličité, perličkové a hydromasážní koupele, klasické a reflexní masáže, lymfatické drenáže, rašelinové obklady... ) nebo wellness procedura (max. 25 min.) dle vlastního výběru. zapůjčení županu. volný vstup do wellness. volný vstup do fitness centra. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Alexandria**** Jurkovičův dům**** Palace**** Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Morava*** superior Jestřabí*** Vila pod lipami*** superior Riviera*** Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Superior K Lux K Superior Lux Komfort A Plus Superior Plus Komfort A Komfort Plus Komfort A Superior Komfort A Komfort Komfort Standard A Standard B Standard B Standard B Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna / / Tradiční luhačovická kúra Medical wellness Tradiční luhačovická kúra Medical wellness Tradiční luhačovická kúra Medical wellness 1/2 další 1 noc 1/1 další 1 noc 1/2 1/1 1/2 další 1 noc 1/1 další 1 noc 1/2 1/1 1/2 další 1 noc 1/1 další 1 noc 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

26 26 _ 27 TÝDEN PRO ZDRAVÍ POBYT PRO SENIORY REGENERAČNÍ POBYT KVALITA PROVĚŘENÁ 22 SEZÓNAMI 7 nocí LÉČBA. 7x ubytování s polopenzí. 1x konzultace s lékařem a předpis procedur. 12x lázeňská procedura (6x velká a 6x malá procedura). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod REGENERACE A PREVENCE 7 nocí LÉČBA. 7x ubytování s polopenzí. 1x předpis doporučené procedury lékařem. 5x inhalace přírodní minerální vody (individuální vč. nosní sprchy, min.) nebo 5x oxygenoterapie (30 min.) při ubytování v hotelu Jurkovičův dům****. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Vzorový program. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel (15 min.). 1x masáž éterickým olejem (částečná, 20 min.). 1x masáž klasická (částečná, 20 min.). 1x parafínový obklad zad (20 min.) PRO REGENERACI DÝCHACÍCH CEST 7 nocí RELAXACE. 7x ubytování s polopenzí. 2x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 5x inhalace přírodní léčivé vody (individuální vč. nosní sprchy, min.). 5x inhalace přírodní léčivé vody (skupinová, 15 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod NOVINKA Léčebný program nezahrnuje individuální rehabilitace. Lázeňský lékař vám potvrdí vhodnost doporučené procedury ve vzorovém programu (1x velká a 4x malá lázeňská procedura) nebo podle zdravotního stavu provede záměnu. Regenerační pobyt poskytujeme pouze v hotelech Palace, Morava a v penzionu Plzeň. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Jurkovičův dům**** Superior Lux Palace**** Komfort A Plus Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Morava*** superior Jestřabí*** Vila pod lipami*** superior Riviera*** Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Superior Plus Komfort A Komfort Plus Komfort A Superior Komfort A Komfort Komfort Standard A Standard B Standard B Standard B Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna / / Týden pro zdraví Pobyt pro seniory Regenerační pobyt Týden pro zdraví Pobyt pro seniory Regenerační pobyt Týden pro zdraví Pobyt pro seniory Regenerační pobyt 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

27 RELAXAČNÍ POBYT NEJOBLÍBENĚJŠÍ POBYT 7 nocí RELAXACE. 7x ubytování s polopenzí. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel s přísadou (15 min. / 20 min. v Alexandrii). 1x masáž podvodní (automatická, 15 min. / 20 min. v Alexandrii). 1x masáž klasická (částečná, 20 min. / 25 min. v Alexandrii). 1x masáž éterickým olejem dle vlastního výběru (částečná, 20 min. / 25 min. v Alexandrii). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). 5x inhalace přírodní minerální vody (individuální vč. nosní sprchy, min.)*. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod * Klienti ubytovaní v hotelech Alexandria**** a Jurkovičův dům**** docházejí na inhalace do Inhalatoria. TOP PRO KAŽDÝ VĚK TERAPIE ODPOČINEK POHYB 7 nocí RELAXACE. 7x ubytování s polopenzí. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel s bylinnou přísadou (15 min. / 20 min. v Alexandrii). 1x masáž klasická (částečná, 20 min. / 25 min. v Alexandrii). 1x masáž éterickým olejem dle vlastního výběru (částečná, 20 min. / 25 min. v Alexandrii). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod LÁZEŇSKÁ DOVOLENÁ NEJPRODÁVANĚJŠÍ POBYT 7 nocí RELAXACE. 7x ubytování s polopenzí. 5x lázeňská procedura (3x velká a 2x malá) dle vlastního výběru z nabídky volně prodejných nebo. 5x wellness procedura (max. 25 min.) dle vlastního výběru při ubytování v hotelu Alexandria****. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. Doporučujeme výběr procedur při podání objednávky pobytu. Kompletní nabídku procedur najdete na ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Alexandria**** Superior K Lux K Jurkovičův dům**** Palace**** Superior Lux Komfort A Plus Superior Plus Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Komfort A Komfort Plus Morava*** superior Komfort A Superior Jestřabí*** Komfort A Vila pod lipami*** superior Komfort Riviera*** Komfort Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Standard A Standard B Standard B Standard B Zimní sezóna / Relaxační pobyt TOP pro každý věk Lázeňská dovolená 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na Mezisezóna Hlavní sezóna / Relaxační pobyt TOP pro každý věk Lázeňská dovolená Relaxační pobyt TOP pro každý věk Lázeňská dovolená 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/

28 28 _ 29 RELAX & WELLNESS PRODLOUŽENÝ VÍKEND VÍKEND EXKLUZIV INTENZIVNÍ PROGRAM 4 noci ne čt PÁR DNÍ. 4x ubytování (ne čt) s polopenzí. relaxační program nebo. wellness program při ubytování v hotelu Alexandria. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Relaxační program. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x koupel s přísadou vonné esence (15 min.). 1x perličková koupel (15 min.). 1x masáž klasická (částečná, 20 min.). 1x masáž éterickým olejem (částečná, 20 min.) Wellness program při ubytování v hotelu Alexandria. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x hydromasážní koupel (20 min.). 1x masáž klasická (částečná, 25 min.). 1x masáž éterickým olejem (částečná, 25 min.). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). volný vstup do wellness. volný vstup do fitness centra VÍKENDOVÁ RELAXACE 3 noci čt ne PÁR DNÍ. 3x ubytování (čt ne) s polopenzí. relaxační program nebo. wellness program při ubytování v hotelu Alexandria. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Relaxační program. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel (15 min.). 1x masáž éterickým olejem (částečná, 20 min.) Wellness program při ubytování v hotelu Alexandria. 1x relaxační bublinková koupel (15 min.). 1x wellness masáž (25 min.) dle vlastního výběru. 1x rašelinový obklad zad (20 min.). volný vstup do wellness. volný vstup do fitness centra NEJLEPŠÍ WELLNESS 3 noci čt ne PÁR DNÍ. 3x ubytování (čt ne) se snídaní formou bufetu NOVINKA. 1x láhev vína (0,7 l) a ovoce na pokoji v den příjezdu. 2x večeře formou bufetu a nápoj (1x nealko z nabídky nebo 0,3 l piva nebo 0,2 l vína). 1x slavnostní večeře ve Francouzské restauraci. 1x hydromasážní koupel s barevnou terapií (20 min.). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). 1x wellness masáž (25 min.) dle vlastního výběru. Rasul orientální očistná kúra v parní lázni (25 min.). volný vstup do wellness. volný vstup do fitness centra. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod PLUS speciálně pro dámy. 1x luxusní Spa rituál obličeje (peeling, jemná masáž, maska, aplikace kolagenového koncentrátu, 50 min.) PLUS speciálně pro pány. 1x relaxační masáž (celková, 50 min.) Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna / / Relax & Wellness Prodloužený víkend Víkend exkluziv Relax & Wellness Prodloužený víkend Víkend exkluziv Relax & Wellness Prodloužený víkend Víkend exkluziv 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 Superior Superior K Alexandria**** Lux K Lux Plus K Lux Plus K (1) Apartmá Komfort Superior Jurkovičův dům**** Lux Apartmá Alpská růže**** Komfort (1) Komfort Plus Apartmá Chaloupka*** Apartmá Apartmá (2) Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, (1) dva dvoulůžkové pokoje se společným příslušenstvím, (2) dvě dvoulůžkové ložnice ve čtyřlůžkovém apartmá. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

29 HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ BEZ LÁZEŇSKÝCH PROCEDUR 1 noc * HOTEL. 1x ubytování se snídaní. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod * počet nocí dle individuálních požadavků děti do 3 let děti 3 12 let Ceník stravování najdete na str ZDARMA bez nároku na služby. SLEVA 50 % z ceny ubytování, dětská strava (ceník viz Ubytování v hotelu Alexandria (s dětmi od 12 let) si můžete objednávat bez časového omezení. Ubytování v lázeňském hotelu Jurkovičův dům a vilách Alpská růže či Chaloupka bez časového omezení můžete objednávat ubytování v délce tři noci či déle, ubytování na dvě noci a méně lze objednat nejdříve 21 dní před příjezdem. Lázeňské hotely Palace, Morava, Dům B. Smetany, Jestřabí, Riviera, Společenský dům, Vila pod lipami a všechny lázeňské penziony přijímají objednávky na šest nocí či méně také nejdříve 21 dní před Vaším příjezdem. VÁNOCE V ALEXANDRII **** BEZ SHONU, PŘÍPRAV A STRESU 6 nocí SVÁTKY. 6x ubytování ve vánočně vyzdobeném pokoji. 6x snídaně formou bufetu. 1x slavnostní uvítací večeře. 1x štědrovečerní večeře (tradiční vánoční menu). 1x sváteční večeře při svíčkách ve Francouzské restauraci. 1x tématická večeře formou bufetu (moravská a česká kuchyně). 2x večeře formou bufetu. Štědrý den v Alexandrii s wellness zážitky, vánočními melodiemi, štědrovečerní večeří a dárkem u vánočního stromečku. vánoční program (denně melodie nejen vánoční k poslechu i k tanci). 1x tradiční domácí vánoční punč a dezert. 1x relaxační bublinková koupel (15 min.). 1x wellness masáž éterickým olejem (25 min.). 1x uvolňující masáž vonným krémem (25 min.). 1x obklad zad z přírodního včelího vosku (20 min.). volný vstup do vánočně vyzdobeného wellness centra. volný vstup do fitness centra. zapůjčení županu. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. SILVESTR 2018 SLAVTE S NÁMI V LUHAČOVICÍCH 6 nocí SVÁTKY. 6x ubytování. 6x snídaně formou bufetu. 1x slavnostní uvítací večeře. 3x večeře výběrem z nabídky jídel české a moravské kuchyně. 1x sváteční novoroční večeře. lázeňské procedury dle ubytování v konkrétním hotelu/vile. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. SILVESTROVSKÝ GALAVEČER ve Společenském domě (welcome drink, večeře formou rautu s neomezenou konzumací vybraných teplých, studených i sladkých lahůdek, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj) ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Alexandria**** Jurkovičův dům**** Palace**** Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Morava*** superior Jestřabí*** Vila pod lipami*** superior Riviera*** Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Superior K Lux K Superior Lux Komfort A Plus Superior Plus Komfort A Komfort Plus Komfort A Superior Komfort A Komfort Komfort Standard A Standard B Standard B Standard B TOP sezóna Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna (1) (1) Hotelové ubytování Hotelové ubytování Hotelové ubytování Hotelové ubytování Vánoce v Alexandrii Silvestr /2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32. (1) s výjimkou TOP sezóny. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na Kompletní nabídku silvestrovských pobytů najdete na

30 30 _ 31 CENÍK LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS PROCEDUR Ceny procedur v Kč platí pro individuálně nakupované procedury (nad rámec procedur zahrnutých v programu pobytu). LÁZEŇSKÉ PROCEDURY Palace Jurkovičův dům Morava LP, CL, INHAL Alexandria Lázeňská léčba přírodní minerální vodou Pitná kúra luhačovických minerálních vod Inhalace minerální vody individuální M Inhalace minerální vody skupinová L, M Přírodní uhličitá koupel Individuální rehabilitace Individuální léčebný tělocvik Měkké techniky Mobilizace páteře a periferních kloubů Masáž reflexní (1 sestava) Lymfodrenáž (1 končetina) Hydroterapie Perličková koupel Perličková koupel s přísadou L, T/2, V L, R L, R L, R L, R L, R M V Rašelinová koupel Humátová koupel Solfatanová koupel Jodobromová koupel Vířivá koupel horních/dolních končetin Střídavá končetinová koupel Střídavá nožní (šlapací) koupel Skotský střik Masáže Masáž klasická (částečná) Masáž éterickým olejem (částečná) Masáž podvodní (ruční) Hydromasážní koupel Lymfodrenáž přístrojová (30 min.) Obklady Rašelinový obklad (2 místa) Parafínový obklad (2 místa) L, T/2, V V L, T/2, V (1) M V M M M M V V L, M L, T/2, V M Kineziterapie Skupinový léčebný tělocvik Skupinový léčebný tělocvik v bazénu Plavání v bazénu pod dohledem (30 min.) Ostatní terapie Ultrazvuk Plynové injekce (1 aplikace) Oxygenoterapie (30 min.) Lékařská vyšetření Akutní ošetření lékařem M M M L, M L, M M (3) Kompletní ceník procedur najdete na (2) (4) (2) 550 (5) WELLNESS PROCEDURY Wellness koupele dle nabídky Masáž vonným krémem Antistresová masáž hlavy Anticelulitidní masáž Masáž medem Masáž horkou čokoládou Masáž lávovými kameny Obklad z přírodního včelího vosku Poplatek za změnu načasované procedury W W W W W W W W Alexandria LP Lázeňská poliklinika, CL Centrální lázně, INHAL Inhalatorium L proceduru lze absolvovat pouze s předpisem lékaře T/2 bez předpisu lékaře lze proceduru absolvovat max. 2x týdně V velká lázeňská procedura R individuální rehabilitace M malá lázeňská procedura W wellness procedura (1) nepatří do velkých procedur (pouze za přímou úhradu) (2) v hotelech Jurkovičův dům a Alexandria je volný vstup do bazénu (3) akutní ošetření hrazené ze zdravotního pojištění poskytuje praktický lékař a pohotovostní služba (4) lékařská vyšetření jsou poskytována v Lázeňské poliklinice (5) akutní ošetření lékařem je poskytováno v hotelu Palace Kč ve všech balneoprovozech Jurkovičův dům

31 DÁRKOVÉ POUKAZY Chcete originální dárek pro své blízké? Věnujte jim dárkový nebo peněžní poukaz do lázní. Vybírejte z dárkových poukazů na lázeňský pobyt nebo zážitkové balíčky v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY Využijte příspěvků od svého zaměstnavatele. Spolupracujeme s mnoha společnostmi, které svým zaměstnancům poskytují příspěvky na rekreaci či dovolenou. Informujte se u svého zaměstnavatele na možnost využití příspěvku. Peněžní poukazy vydáváme v min. hodnotě 500 Kč. Více informací o dárkových poukazech najdete na DARUJTE ZDRAVÍ, RELAXACI A ODPOČINEK VYUŽIJTE BENEFITŮ REKONDIČNÍ POBYTY Chcete přispět ke snížení nemocnosti svých zaměstnanců? Přispějte jim na rekondiční, preventivní či rehabilitační lázeňský pobyt. Máme dlouhodobé zkušenosti s rekondičními pobyty dle potřeb mnoha firem. Pobyty finančně podporují i zdravotní pojišťovny. Kontakt pro zaslání nabídky pro profesní skupiny podle vaší konkrétní poptávky: oddělení prodeje: tel rekondice@lazneluhacovice.cz FIREMNÍ AKCE Potřebujete prostory pro kongres či firemní akci? Využijte náš Společenský dům přímo v centru lázní. Pro komornější akce či jako samostatný meeting room slouží také prostory nočního klubu v hotelu Alexandria****. Společenský dům: tel , akce@lazneluhacovice.cz Alexandria**** Spa & Wellness hotel: tel , alexandria@lazneluhacovice.cz INVESTUJTE DO ZDRAVÍ ZAMĚSTNANCŮ ZAJIŠŤUJEME NA KLÍČ

32 32 _ 33 SLEVY A VÝHODY PRO HOSTY LÁZNÍ LUHAČOVICE, a.s. Získejte až 20% slevu FIRST MINUTE za včasnou objednávku. Vyberte a objednejte si svůj pobyt již při zahájení prodeje. Jen v tuto dobu máte zároveň ten nejširší výběr ubytování a termínu pro svůj pobyt. Na pobyty v hotelech Alexandria, Jurkovičův dům, Palace nebo Morava můžete čerpat jedinečnou slevu FIRST MINUTE s garancí nejnižší ceny. Ostatní akční či LAST MINUTE nabídky v roce 2018 se budou vztahovat jen na úzký výběr pobytů a nebudou tak výhodné. Za to vám ručíme. NABÍDKA PLATÍ POUZE DO Podmínky pro přiznání slevy FIRST MINUTE s garancí nejnižší ceny objednávka pobytu podaná přímo lázním objednání pobytu v hotelech Alexandria a Jurkovičův dům do objednání pobytu v hotelech Palace a Morava v pokojích kategorie Superior, Superior Plus a Apartmá do zaplacení zálohy ve výši 30 % nejpozději do zaplacení doplatku ve výši 70 % nejpozději 30 dní před nástupem na pobyt FIRST MINUTE až 20% SLEVA DALŠÍ SLEVY A VÝHODY PRO NAŠE HOSTY 1/3 noci ZDARMA ZVÝHODNĚNÍ POBYTŮ NA 14/21 NOCÍ Objednejte si u nás pobyt v délce 14 či 21 nocí a získáte 1 nebo 3 noci ZDARMA. Sleva se vztahuje na poslední 1 noc / 3 noci pobytu. Nabídku najdete na straně 25 až 27. Sleva platí celoročně a nelze ji kombinovat s jinými slevami. 1/1 bez příplatku 1LŮŽKOVÉ POKOJE BEZ PŘÍPLATKU Platí u pobytů v délce 21 nocí ve všech hotelech, vilách a penzionech. Nevztahuje se na komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči. ZDARMA 3 DNY PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE Objednejte si u nás příspěvkovou lázeňskou péči s plnou penzí na 21 dní a zaplatíte pouze za 18. ZDARMA máte poslední 3 noci ubytování a stravování. Léčbu hradí vaše zdravotní pojišťovna. Více informací najdete na straně 64. Podmínky pro přiznání slevy FIRST MINUTE objednávka pobytu podaná přímo lázním objednání pobytu do zaplacení plné ceny pobytu nejpozději do Hotely/penziony Pobyty 2018 SLEVA Alexandria**** Jurkovičův dům**** Palace****, Morava*** superior, Dům B. Smetany****, Jestřabí***, Riviera***, vily a penziony Pobyty 2018 na 4 noci a více Pobyty 2018 na 7 nocí a více Pobyty 2018 na 7 nocí a více FIRST MINUTE S GARANCÍ NEJNIŽŠÍ CENY 20 % 20 % 20 % 20 % FIRST MINUTE S GARANCÍ NEJNIŽŠÍ CENY 15 % 15 % 15 % 15 % FIRST MINUTE Hotely/penziony Palace****, Morava*** superior penzion Plzeň Pobyty 2018 Pobyty 2018 na 7 nocí a více v pokojích Superior a Superior Plus Pobyty 2018 na 7 nocí a více SLEVA FIRST MINUTE S GARANCÍ NEJNIŽŠÍ CENY FIRST MINUTE % 15 % Slevu FIRST MINUTE nelze kombinovat s jinou slevou, cenovým zvýhodněním nebo akční nabídkou. U pobytů v délce 14 či 21 nocí uplatněte pro vás výhodnější slevu (FIRST MINUTE nebo 1/3 noci ZDARMA). Sleva FIRST MINUTE se nevztahuje na pobyty s ubytováním v pokojích Komfort B hotelu Palace a pokojích kategorie I., Standard A/B, Ekonomy hotelů Palace, Morava, Dům B. Smetany, Jestřabí a Riviera. Tyto pokoje jsou určeny pro komplexní lázeňskou péči. Sleva FIRST MINUTE se dále nevztahuje na příspěvkovou lázeňskou péči. 20 % 15 % 10 % VÝHODNÉ CENY PRO DOPROVOD Doprovázíte svého partnera do lázní? Využijte naší zvýhodněné nabídky pobytu pro doprovod klienta komplexní nebo příspěvkové lázeňské péče. Více informací najdete na našich internetových stránkách. S NAŠÍ SLEVOVOU KNÍŽKOU UŠETŘÍTE Získejte balíček inhalací za skvělých 500 Kč. Čerpejte řadu dalších slev v našich lázeňských zařízeních. S klientskou kartou můžete nakupovat za výhodné ceny i v našich partnerských prodejnách. Hosté Lázní Luhačovice, a.s. mají výrazně nižší vstupné do wellness a fitness centra v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu a do bazénu v Centrálních lázních. Naše cestovní agentura Luhanka pro vás připravila výrazné slevy na zájezdy. DOPRAVA DO LÁZEŇSKÝCH HOTELŮ A PENZIONŮ Z autobusového či vlakového nádraží vás dopravíme vlastním vozidlem (za poplatek) až k hotelu či penzionu, kde budete ubytováni. PORADÍME VÁM Nevíte, jaký pobyt je pro vás nejlepší? Zajímají vás detaily lázeňské léčby? Neváhejte nás kontaktovat, rádi zodpovíme všechny vaše dotazy. V pracovní dny volejte na číslo nebo pošlete na pobyty@lazneluhacovice.cz Více informací najdete na

33 INFORMACE K POBYTŮM Informace o zahájení/ukončení provozu lázeňských hotelů nebo penzionů najdete na našich internetových stránkách. Z důvodu plánované rekonstrukce bude v únoru 2018 mimo provoz hotel Palace. Pokoj vybrané kategorie přiděluje klientům výhradně oddělení prodeje. Pokud máte zájem o konkrétní pokoj, můžete si jej zarezervovat za poplatek Kč. Změna objednaného pobytu v délce 21 nocí a více nebo změna příspěvkové lázeňské péče na komplexní lázeňskou péči a její rezervace se řídí Všeobecnými podmínkami pro poskytování lázeňské rehabilitační péče pro dospělé v Lázních Luhačovice, a.s. Jejich plné znění najdete na našich internetových stránkách. S ohledem na léčené indikace není v lázeňských hotelech povolen pobyt se psy a jinými zvířaty. Ve všech lázeňských hotelech a penzionech je zakázáno kouřit. STRAVOVÁNÍ Stravovací služby poskytujeme v rozsahu plné penze (snídaně, oběd, večeře) či polopenze (snídaně, večere) ve variantách standardní stravy, standardní stravy PLUS, výběrové stravy a výběrové stravy PLUS. Standardní strava snídaně, obědy a večeře jsou servírované. Vybíráte z 5 různých menu 2 dny předem, jedno menu je vždy vegetariánské. V den nástupu se podává jednotné menu. Standard PLUS snídaně mají formu bufetu, obědy a večeře standardní strava (viz výše). Výběrová strava v této variantě máte větší výběr jídel, obědy a večeře doplňuje salátový a kompotový bufet. Snídaně má zpravidla formu bufetu, obědy a večere jsou servírované. Vybíráte ze 7 různých menu 2 dny předem, jedno menu je vždy vegetariánské. V den nástupu se podává jednotné menu. Výběrová strava PLUS snídaně a večeře mají formu bufetu, obědy jsou servírované. V hotelu Jurkovičův dům mají obědy formu výběrové stravy (viz výše). Hotel Alexandria podává obědy ve Francouzské restauraci, hosté vybírají z poledního menu dle aktuální denní nabídky nebo z jídelního lístku. Strava u komplexní lázeňské péče U komplexní lázeňské péče hradí zdravotní pojišťovna racionální a dietní stravu v rozsahu plné penze. V rámci dietního stravování připravujeme následující diety: šetřící, šetřící s omezením tuků, nízkocholesterovou, redukční a diabetickou. Za příplatek si můžete objednat výběrovou stravu. Hosté hotelu Jurkovičův dům si automaticky připlácí za výběrovou stravu PLUS. STRAVA ZAHRNUTÁ V CENÁCH POBYTŮ A PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE Standard Společenský dům, penziony Standard PLUS Riviera Výběrová Palace, Morava, Dům B. Smetany, Jestřabí, Alpská růže, Vila pod lipami Výběrová PLUS Alexandria, Jurkovičův dům, Chaloupka Ceny stravování v Kč včetně DPH: Oběd Večeře STRAVA standard výběrová výběrová PLUS 110 (75) 150 (110) 200 (1) (130) 110 (75) 150 (110) 250 (190) (1) Cena za výběrový oběd v hotelu Jurkovičův dům nebo záloha na oběd v hodnotě 200 Kč ve Francouzské restauraci. Výběr je možný z poledního menu dle aktuální nabídky nebo z jídelního lístku. Zaplacená finanční záloha musí být vyčerpána. Konzumaci nad rámec finanční zálohy doplácí klient na místě. V závorkách jsou uvedeny ceny dětské stravy (poskytuje se dětem od 3 do 12 let). OBJEDNÁNÍ POBYTU Pobyt objednávejte písemně em, faxem či poštou nebo osobně. K objednání pobytu můžete využít také objednávkového formuláře na Řádně vystavenou a podanou objednávkou je klient vázán. Potvrzením objednávky pobytu vzniká mezi klientem a lázněmi smluvní vztah (dále jen smlouva). Předmětem smlouvy je závazek lázní poskytnout klientovi pobyt a zabezpečit sjednané služby ve stejném rozsahu a kvalitě a závazek klienta zaplatit lázním smluvenou cenu. Smluvní vztah mezi společností Lázně Luhačovice, a.s. a klientem se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami. Jejich plné znění najdete na našich internetových stránkách. CENA A ÚHRADA POBYTU Ceny pobytů jsou uvedeny v Kč včetně DPH a zahrnují služby popsané u jednotlivých pobytů. Cena za osobu ve 2lůžkovém pokoji nebo 2(4)lůžkovém apartmá platí při plně obsazeném pokoji/apartmá. Budeli pobyt probíhat v období dvou sezón, rozpočítá se cena pobytu dle jednotlivých sezón. V cenách pobytu není zahrnuto žádné pojištění. Úhrada pobytu se provádí v souladu se Všeobecnými obchodními podmínkami Lázní Luhačovice, a.s., které klient obdrží s potvrzením objednávky pobytu. Úhradu pobytu je možno provést: 1. bankovním převodem, 2. poštovní poukázkou, 3. kartou online přes internet, 4. platbou v hotovosti, 5. platební kartou Přijímáme platební karty: MasterCard, VISA, JCB, EUROCARD, DINERS CLUB INTERNATIONAL, American Express LÁZEŇSKÝ POPLATEK Ceny pobytů nezahrnují lázeňský poplatek. Od lázeňského poplatku jsou osvobozeni držitelé průkazu ZTP/P a jejich průvodci, osoby starší 70 let a děti do 18 let. STORNOVACÍ POPLATKY Klient má právo objednaný pobyt kdykoli zrušit. Stornovací poplatky účtujeme z celkové, tj. sjednané ceny pobytu následovně: Zrušení provedeno pro pobyt v termínu 28 dní a více před nástupem dní před nástupem 13 3 dny před nástupem 2 dny a méně před dnem nástupu nebo zrušení neprovedeno %, min. 300 Kč/osoba 20 % 50 % 100 % 30 % 50 % 80 % 100 % DOPRAVA DO LÁZEŇSKÝCH HOTELŮ A PENZIONŮ Pokud do Luhačovic přijíždíte autobusem nebo vlakem, můžete k přepravě do našeho hotelu či penzionu využít (za poplatek) naši lázeňskou dopravu. Vozidlo je označeno "Lázně Luhačovice" a jezdí dle jízdního řádu, který obdržíte s informacemi k potvrzení pobytu. Změna služeb a cen uvedených v katalogu je vyhrazena.

34 34 _ 35 VÍTEJTE V JÁCHYMOVĚ Město Jáchymov leží v hlubokém údolí Krušných hor pod jejich nejvyšším vrcholem Klínovec. Historie města je spjata s těžbou stříbra, cínu a uranu. V jáchymovské královské mincovně se v roce 1519 začal razit stříbrný tolar, mince, jež dala jméno pozdějšímu americkému dolaru. Ve své době patřil Jáchymov, tehdy ještě Sankt Joachimsthal, k nejvýznamnějším evropským městům. Historické jádro Jáchymova tvoří památková zóna s gotickorenesančními patricijskými domy z 16. století. Po objevu radioaktivity a léčebných účinků radonové vody se město začlenilo mezi významná lázeňská místa.

35 JÁCHYMOVSKO KRAJINA SVĚTOVÉHO VÝZNAMU Jáchymov a jeho okolí nabízí nevšední zážitky po celý rok. Přírodní a historické dědictví najdete na každém kroku. 800 let hornické tradice po sobě zanechalo mimořádné množství památek. Díky nim je Jáchymovsko součástí Montanregionu Krušné hory Erzgebirge, který usiluje o zápis na Seznam světového dědictví UNESCO. Hory, rozlehlé náhorní planiny, rašeliniště a hluboké smrkové lesy dávají Krušným horám nezaměnitelný ráz.

36 36 _ 37 JÁCHYMOVSKÉ PRVENSTVÍ Jáchymovské lázně byly založeny v roce 1906 jako první radonové lázně na světě. Jedinečná radonová voda účinně pomáhá léčit nemoci pohybového ústrojí. Žádné z evropských lázní nemají tak vysokou koncentraci radonu v přírodní minerální vodě jako v Jáchymově. Díky tomu jsou naše lázně nejúčinnějšími radonovými lázněmi v Evropě. Do lázeňských balneoprovozů se radonová voda čerpá ze čtyř pramenů v hloubce 500 m pod zemí v dole Svornost. Dodnes plně funkční nejstarší důl v Evropě v roce 2018 oslaví 500 let od svého založení.

37 LÁZNĚ & KRUŠNÉ HORY Klidná lázeňská čtvrť se nachází v dolní části Jáchymova. Kromě hotelů a lázeňského centra Agricola zde najdete příjemný park s altánkem a jezírkem. Jáchymovské lázně nabízí tradiční léčebné pobyty i dokonalé zázemí pro odpočinek a aktivní dovolenou. Krušné hory jsou v létě výborným místem pro turistiku, nordic walking nebo jízdu na kole. V zimě se návštěvníkům otevírají četná lyžařská střediska. Naše hotely a penziony vám poskytnou pohodlné ubytování a kompletní servis. Toužíte po vysokém standardu? Ubytujte se v našem hotelu Radium Palace. Nabídku našich hotelů a penzionů najdete na str

38 38 _ 39 KULTURA V JÁCHYMOVĚ Neodmyslitelnou součástí lázeňského pobytu je bohatý kulturní a společenský život taneční večery, koncerty špičkových operních a operetních interpretů či jazzových a swingových kapel. Milovníci filmového umění si mohou svůj pobyt v lázních obohatit návštěvami kina Radium. Hudební zážitky slibují také varhanní koncerty v kostele sv. Jáchyma a sv. Anny v Jáchymově nebo koncerty různých žánrů v Ostrově a Karlových Varech. Z naší pestré nabídky vybíráme ledna 2018 REPREZENTAČNÍ PLES 26. a 27. května 2018 ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 15. června 14. září 2018 JÁCHYMOVSKÉ KULTURNÍ LÉTO srpna 2018 MISTROVSKÉ PĚVECKÉ KURZY 6. září 2018 MEZINÁRODNÍ FOLKLORNÍ FESTIVAL 11. listopadu 2018 SVATOMARTINSKÉ SLAVNOSTI 4. prosince 2018 PŘÍJEZD SV. BARBORY A SV. MIKULÁŠE Více informací najdete na

39 VOLNOČASOVÉ AKTIVITY Krušné hory protínají desítky kilometrů cyklistických i turistických cest. Pěší trasy různé náročnosti a délky vedou také v bezprostřední blízkosti lázeňské čtvrti. K nejoblíbenějším patří Jáchymovské mlýnky, Špitální kostelík, Císařská alej, vyhlídka Dívčí skok nebo obnovená výletní stezka Mlýnským údolím do Ostrova. Pokud neradi chodíte sami, připojte se k našim organizovaným vycházkám s průvodcem. Dozvíte se mnoho zajímavostí z historie i současnosti Jáchymova. Přímo v areálu lázní si můžete ve Sportcentru hotelu Radium Palace zahrát minigolf, ruské kuželky nebo tenis, v hotelech si zahrajete stolní tenis, fotbálek nebo šipky. Hosté si u nás mohou zapůjčit horská kola či elektrokola a zpříjemnit si tak lázeňský pobyt aktivním pohybem. Přijedeteli do Jáchymova s vlastními koly, můžete si je bezplatně uschovat v našich hotelech a penzionech. Tamtéž vám v zimě rádi uschováme lyžařskou výstroj. Nabídku aktivit v Krušných horách a výlety do okolí Jáchymova najdete na str

40 40 _ 41 RADIUM PALACE**** perla Jáchymova Radium Palace je impozantní neoklasicistní palác ve vídeňském stylu. Je obklopen malebným lesoparkem a už v době svého vzniku v roce 1912 patřil mezi nejlepší lázeňské hotely v Evropě. Lázeňský hotel Radium Palace**** je historickým skvostem Jáchymova. Elegantní budovu podtrhují romantické balustrády a původní architektonické detaily, které si hotel zachoval i po rozsáhlých rekonstrukcích v letech 1998 a Radium Palace je chráněnou kulturní památkou České republiky. Hotelové služby doplňuje restaurace, kavárna, dobový taneční bar a reprezentativní koncertní sál. V něm se pravidelně konají prestižní kulturní a společenské akce. Hotel nabízí veškerý komfort pro léčebný či relaxační pobyt.

41 RADIUM PALACE**** LÁZEŇSKÝ HOTEL VE STYLU VÍDEŇSKÉHO NEOKLASICISMU DRŽITEL PRESTIŽNÍCH CERTIFIKÁTŮ EUROPESPA MED, MEDISPA VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU KULTURNÍ PAMÁTKA POLOHA v centru lázeňské čtvrti POKOJE Suite (Standard, Premium, Madame Curie) Superior Plus Superior Junior Suite I. A VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kavárna, koncertní a taneční sál, kadeřnictví, kosmetický salon, pedikúra, sluneční terasa, úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu, v Modré restauraci obědy a večeře výběrem à la carte (při ubytování v pokojích kategorie Superior Plus, Suite Madame Curie, Premium a Standard) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury, zdarma rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool, parní sauna (denně 90 min. ve vyhrazeném čase dle volné kapacity), za poplatek suchá sauna a infrasauna DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (pod hotelem cca 300 m)

42 42 _ 43 BĚHOUNEK*** + LÁZEŇSKÝ HOTEL S VÝHLEDEM NA PANORAMA KRUŠNÝCH HOR DRŽITEL PRESTIŽNÍCH CERTIFIKÁTŮ EUROPESPA MED, MEDISPA VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v lázeňské čtvrti POKOJE Apartmá Suite I. A Plus I. A VYBAVENÍ POKOJE balkon TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar trezor fén župan DEPENDANCE penziony Dalibor Jitřenka (oba penziony jsou s hotelem propojeny krytým koridorem) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kavárna, salonky Domino a Bridge, kadeřnictví, kosmetický salon, pedikúra, sluneční terasa, úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury, zdarma rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool (denně 60 min. ve vyhrazeném čase dle volné kapacity), za poplatek finská sauna DŮLEŽITÉ hotel ve svahu, výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (u hotelu)

43 CURIE*** KOMPLEX TŘÍ LÁZEŇSKÝCH BUDOV V SRDCI JÁCHYMOVA DRŽITEL PRESTIŽNÍHO CERTIFIKÁTU MEDISPA VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v lázeňské čtvrti POKOJE Suite I. A VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon lednička trezor nebo uzamykatelná skříňka župan DEPENDANCE penzion Dagmar HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kavárna, kadeřnictví, kosmetický salon, pedikúra STRAVOVÁNÍ formou bufetu LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele, další lázeňské procedury, rehabilitační bazén; wellness procedury, bazén a saunový svět v Lázeňském centru Agricola (cca 300 m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (před komplexem)

44 44 _ 45 ASTORIA*** MODERNÍ HOTELOVÝ KOMPLEX NOVÉ APARTMÁNY S BALKONEM A KRÁSNÝM VÝHLEDEM DO PARKU TURISTÉ, CYKLISTÉ A LYŽAŘI VÍTÁNI POLOHA v centru lázeňské čtvrti POKOJE Apartmá I. A Plus I. A VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar trezor nebo uzamykatelná skříňka fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce v Lázeňském centru Agricola (cca 50 m), úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu dle volné kapacity přímo v hotelu Astoria nebo v nedalekém komplexu Curie (cca 200 m) LÁZEŇSKÉ A WELLNESS SLUŽBY lékař, radonové koupele, další léčebné a wellness procedury, bazén, saunový svět v Lázeňském centru Agricola viz str. 55 (cca 50 m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (parkoviště cca 200 m)

45 DAGMAR MODERNÍ PENZION S RESTAURACÍ A WELLNESS ZÓNOU DALIBOR SOUKROMÍ PENZIONU A ZÁZEMÍ HOTELU BĚHOUNEK JITŘENKA SOUKROMÍ PENZIONU A ZÁZEMÍ HOTELU BĚHOUNEK POLOHA blízko komplexu Curie (cca 300 m) POKOJE Studio I. A VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon lednička HOTELOVÉ SLUŽBY recepce a služby v komplexu Curie, úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury v komplexu Curie (cca 300 m); wellness procedury, bazén a saunový svět v Lázeňském centru Agricola (cca 500 m) WELLNESS za poplatek whirlpool, finská a parní sauna DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (u penzionu a před komplexem Curie) POLOHA v lázeňské čtvrti POKOJE Apartmá Suite Studio I. A VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon lednice trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce a služby v hotelu Běhounek*** + (propojeno koridorem) STRAVOVÁNÍ formou bufetu v hotelu Běhounek*** + LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury, zdarma rehab. bazén, Kneippův chodník, whirlpool (denně 60 min. ve vyhr. čase dle volné kapacity), za poplatek finská sauna v hotelu Běhounek*** + DŮLEŽITÉ penzion ve svahu, výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (u penzionu) POLOHA v lázeňské čtvrti POKOJE Apartmá (v přízemí penzionu) VYBAVENÍ APARTMÁ TV/SAT WiFi zdarma telefon lednice trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce a služby v hotelu Běhounek*** + (propojeno koridorem) STRAVOVÁNÍ formou bufetu v hotelu Běhounek*** + LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury, zdarma rehab. bazén, Kneippův chodník, whirlpool (denně 60 min. ve vyhr. čase dle volné kapacity), za poplatek finská sauna v hotelu Běhounek*** + DŮLEŽITÉ penzion ve svahu, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (v blízkosti penzionu)

46 46 _ 47 NABÍDKA POBYTŮ V LÁZNÍCH JÁCHYMOV Vyberte si pobyt, který vám bude nejlépe vyhovovat. Nabízíme hotely se všemi službami pod jednou střechou i útulné penziony. Nejvyšší standard ubytování vám poskytne hotel Radium Palace. Pro rodiny s dětmi je nejlépe uzpůsoben hotel Astoria a penziony Dagmar, Dalibor či Jitřenka s moderními apartmány, studii a rodinnými pokoji. LÉČBA Jáchymovská léčba radonovou vodou může být řešením vašich zdravotních obtíží. Investujte do svého zdraví a přesvědčte se sami o léčebných účincích jedinečných radonových koupelí. Vybrat si můžete z naší nabídky léčebných pobytů, které se liší délkou a programem. RELAXACE Hledáte odpočinek od běžných denních starostí? Přijeďte načerpat energii do klidného lázeňského prostředí. Vyberte si některý z pobytů, které pro vás navrhli naši lázeňští odborníci. VYBERTE SI SVŮJ POBYT VČAS Objednejte si svůj pobyt alespoň 6 měsíců před nástupem a získejte slevu 5 %. Včasnou objednávkou využijete nejen výhodnou slevu, ale také možnost ubytování v hotelu či penzionu dle vašich představ. VČASNÁ OBJEDNÁVKA 5% SLEVA TRADIČNÍ RADONOVÁ KÚRA ZÁKLADNÍ RADONOVÁ KÚRA INTENZIVNÍ RADONOVÁ KÚRA LÁZEŇSKÁ LÉČEBNÁ KÚRA KÚRA NA ZKOUŠKU VITAL KLASIK VITAL PLUS VITAL AKTIV LÉČEBNÉ POBYTY str RELAXAČNÍ POBYTY str. 56 PÁR DNÍ POBYTY S DĚTMI HOTEL SVÁTKY Dobít baterky lze i během víkendu nebo několika málo dní. Odpočinek slibuje krásná okolní příroda, rozmanité lázeňské prodecury, bazén i solná jeskyně. Zregenerujte svůj organismus a načerpejte nové síly. Jáchymovský region je ideálním místem pro rodiny s dětmi. Ubytujte se se svými blízkými v moderně vybavených apartmánech, studiích nebo rodinných pokojích. Poznávejte Krušné hory pěšky, na kole i na lyžích. Po aktivně stráveném dni relaxujte v lázeňském centru Agricola. Hledáte pouze ubytování? Využijte nabídky našich ubytovacích zařízení. Vyberte si ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí. Volně prodejné lázeňské procedury si v případě zájmu můžete dokoupit na místě či relaxovat v Lázeňském centru Agricola. V jáchymovských lázních strávíte svátky bez zbytečného shonu a starostí. Připravujeme pro vás bohatý kulturní program. Na Vánoce a Silvestra podáváme hostům slavnostní menu. Sváteční pobyty je možné kombinovat s léčebnými nebo relaxačními pobyty. LÁZEŇSKÝ RELAX LÁZEŇSKÉ MINIMUM ROMANTIKA PRO DVA DÁMSKÁ JÍZDA ALL INCLUSIVE AKTIVNÍ DOVOLENÁ HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ ADVENT VÁNOCE & SILVESTR VELIKONOCE DĚTI VÍTÁNY KRÁTKÉ POBYTY str. 57, 58 AKTIVNÍ DOVOLENÁ str. 58 HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ str. 59 VÁNOCE & SILVESTR str. 50 str. 56, 59 Vyberte si svůj pobyt včas. Kompletní nabídku pobytů najdete na našich internetových stránkách

47 LÁZEŇSKÁ LÉČBA V JÁCHYMOVĚ NEMOCI POHYBOVÉHO ÚSTROJÍ NEMOCI NERVOVÉ NEMOCI OBĚHOVÉHO ÚSTROJÍ DIABETES MELLITUS NEMOCI KOŽNÍ Základem efektivní lázeňské léčby v Jáchymově je kombinace unikátních koupelí v radonové vodě a špičkové rehabilitace. Na základě vstupního vyšetření vám lázeňský lékař předepíše nejvhodnější procedury s využitím léčivé radonové vody, rehabilitace a fyzikální terapie. Odborně vedená lázeňská léčba redukuje nutnost medikamentózní léčby a zlepší kvalitu života až na dobu 8 10 měsíců. Pro dosažení maximálního léčebného účinku lékaři doporučují absolvovat dvacetčtyři radonových koupelí za rok. Při splnění přesně stanovených podmínek uhradí lázeňskou léčbu vaše zdravotní pojišťovna. Více informací najdete na str

48 48 _ 49 TRADIČNÍ RADONOVÁ KÚRA INTENZIVNÍ RADONOVÁ KÚRA KOMPLEXNÍ LÉČBA min. 14 nocí LÉČBA INTENZIVNÍ LÉČBA PO ZRANĚNÍCH A OPERACÍCH min. 21 nocí LÉČBA. 14x ubytování s plnou penzí. 1x vstupní lékařské vyšetření. sestavení individuálního léčebného programu. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). 1x výstupní lékařské vyšetření se závěrečnou zprávou. 12x radonová koupel Kontraindikace radonové kúry viz str x ubytování s plnou penzí. 1x vstupní lékařské vyšetření. sestavení individuálního léčebného programu. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). 1x kontrolní lékařské vyšetření. 1x výstupní lékařské vyšetření se závěrečnou zprávou Kontraindikace radonové kúry viz str x léčebná procedura dle předpisu lékaře (10x velká a 20x malá procedura) Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 3x léčebná procedura mimo neděli (1x radonová koupel, 1x velká a 1x malá procedura) NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l). 18x radonová koupel. 66x léčebná procedura dle předpisu lékaře (30x velká a 36x malá procedura) Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 4x léčebná procedura mimo neděli (1x radonová koupel, 1x velká a 2x malá procedura) NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ od do =18 3 noci ZDARMA Získáte u Tradiční radonové kúry na 21 nocí v hotelech Radium Palace a Běhounek. Intenzivní radonovou kúru nabízíme pouze v hotelech Radium Palace, Běhounek a v penzionu Dalibor. Počet míst je omezen. Cena od Kč po slevě 20 %/osoba/21 nocí Ceník pobytu Intenzivní radonová kúra najdete na ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Zimní sezóna Hlavní sezóna / Vánoce & Silvestr Mimosezóna / Tradiční radonová kúra 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Tradiční radonová kúra 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Radium Palace**** Junior Suite Superior Superior Plus Běhounek*** + Plus Suite Apartmá Curie*** Suite Astoria*** Plus Apartmá Dalibor Studio Apartmá / Suite Vysvětlivky: Slevu ve výši 20 % poskytujeme pojištěncům zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP, ZPŠ a slovenské VŠZP. Kompletní ceník pobytů najdete na 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Tradiční radonová kúra 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 %

49 ZÁKLADNÍ RADONOVÁ KÚRA NASTARTOVÁNÍ LÉČEBNÝCH ÚČINKŮ min. 14 nocí LÉČBA. 14x ubytování s plnou penzí Kontraindikace radonové kúry viz str x konzultace s lékařem a předpis procedur. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). 12x radonová koupel. 16x léčebná procedura (ostatní procedury) Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 2x léčebná procedura mimo neděli (1x radonová koupel a 1x ostatní procedura) Léčebný program nezahrnuje individuální rehabilitace. NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) LÁZEŇSKÁ LÉČEBNÁ KÚRA PLNOHODNOTNÁ LÉČBA BEZ RADONOVÝCH KOUPELÍ min. 14 nocí LÉČBA. 14x ubytování s plnou penzí. 1x vstupní lékařské vyšetření. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). sestavení individuálního léčebného programu. 1x výstupní lékařské vyšetření se závěrečnou zprávou. 42x léčebná procedura dle předpisu lékaře (12x hydroterapie, 10x velká a 20x malá procedura) Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 3x léčebná procedura mimo neděli (1x hydroterapie a 2x velká nebo malá procedura) NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) Cena od Kč po slevě 20 %/osoba/14 nocí Ceník pobytu Lázeňská léčebná kúra najdete na CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ od do =18 3 noci ZDARMA Získáte u Základní radonové kúry na 21 nocí v hotelech Radium Palace a Běhounek. CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ od do =18 3 noci ZDARMA Získáte u Lázeňské léčebné kúry na 21 nocí v hotelech Radium Palace a Běhounek. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Zimní sezóna Hlavní sezóna / Vánoce & Silvestr Mimosezóna / Základní radonová kúra 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Základní radonová kúra 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Radium Palace**** Junior Suite Superior Superior Plus Běhounek*** + Plus Suite Apartmá Curie*** Suite Astoria*** Plus Apartmá Dalibor Studio Apartmá / Suite Vysvětlivky: Slevu ve výši 20 % poskytujeme pojištěncům zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP, ZPŠ a slovenské VŠZP. Kompletní ceník pobytů najdete na 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 % Základní radonová kúra 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 20 % po slevě 20 %

50 50 _ 51 KÚRA NA ZKOUŠKU Slavte s námi v Jáchymově... SEZNÁMENÍ S LÉČEBNOU KÚROU 7 nocí LÉČBA. 7x ubytování s plnou penzí. 1x konzultace s lékařem. 3x radonová koupel. 1x přísadová koupel se zábalem. 1x uhličitá koupel se zábalem. 1x suchá uhličitá koupel plynná. 2x klasická masáž (částečná). 3x parafínový zábal rukou. 2x oxygenoterapie. 1x skupinový tělocvik NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) VÁNOCE & SILVESTR Přijeďte k nám do lázní a prožijte svátky bez zbytečného shonu a starostí. Vyberte si některý z léčebných pobytů a obohaťte si jej o jedinečný sváteční program. Součástí slavnostního vánočního programu je Česká mše vánoční Hej mistře od J. J. Ryby, která se koná v předvečer Štědrého dne v kostele sv. Jáchyma. Silvestrovský večer každoročně provází bohatý zábavný program s hudbou k tanci i poslechu a řada varietních vystoupení. Společné odpočítávání konce roku vyvrcholí slavnostním ohňostrojem. Na Vánoce a Silvestra připravujeme pro naše hosty slavnostní menu. Vánoční a silvestrovský program je zahrnut v ceně všech léčebných pobytů: TRADIČNÍ RADONOVÁ KÚRA ZÁKLADNÍ RADONOVÁ KÚRA INTENZIVNÍ RADONOVÁ KÚRA LÁZEŇSKÁ LÉČEBNÁ KÚRA KÚRA NA ZKOUŠKU Kúru na zkoušku nabízíme pouze v hotelech Radium Palace a Běhounek. V ostatních hotelech je pobyt možný na základě poptávky dle volné kapacity. Ceník léčebných pobytů od do a bližší informace najdete na ceny jsou v Kč za osobu a pobyt Zimní sezóna Hlavní sezóna / Vánoce & Silvestr Mimosezóna ceny nezahrnují lázeňský poplatek / Kúra na zkoušku 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj Kúra na zkoušku 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí po slevě 20 % po slevě 20 % po slevě 20 % Junior Suite Superior Radium Palace**** Superior Plus Suite Standard Suite Curie Suite Premium Běhounek*** + Plus Suite Apartmá Vysvětlivky: Slevu ve výši 20 % poskytujeme pojištěncům zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP, ZPŠ a slovenské VŠZP. Kompletní ceník pobytu najdete na 7 nocí 7 nocí po slevě 20 % Kúra na zkoušku 2 lůžkový pokoj 1 lůžkový pokoj 7 nocí 7 nocí po slevě 20 % nocí 7 nocí po slevě 20 %

51 UNIKÁTNÍ PROCEDURY CENÍK LÁZEŇSKÝCH PROCEDUR Radonová voda zmírňuje bolesti, zlepšuje pohyblivost kloubů, prokrvení svalů a hojení ran, stimuluje regenerační procesy v tkáních, harmonizuje vegetativní funkce, pozitivně ovlivňuje krevní tlak. V indikovaných případech dle zdravotního stavu předepíše lékař pacientovi unikátní léčebnou metodu brachyradiumterapii (tzv. jáchymovské krabičky), která se poskytuje výhradně v Radiologickém pavilonu. AMBULANTNÍ LÉČBA Radonové koupele a další lázeňské procedury můžete absolvovat také ambulantně. Ambulantní služby poskytujeme v Lázeňském centru Agricola. OBJEDNÁVKY A PROVOZNÍ DOBA: Po Pá: 8:00 15:00 hod. Lázeňské centrum Agricola tel.: agricola@laznejachymov.cz RADONOVÉ KOUPELE K dosažení maximálního léčebného účinku doporučují lékaři absolvovat 24 radonových koupelí za rok. Minimální počet je 10 koupelí. Bez lékařského předpisu lze absolvovat pouze jednu radonovou koupel. Koncentrace radonu v jedné lázni dosahuje terapeuticky ideálních hodnot (4 5 kbq/litr). Teplota koupelí se pohybuje mezi C. BRACHYRADIUMTERAPIE Jedinečná, více než 100 let stará léčebná metoda, pomáhající tišit bolesti, na které dostupné léčebné prostředky již nezabírají. Jedná se o kontrolovanou aplikaci záření gama přímo na bolestivý kloub, páteř či šlachový úpon. Zdrojem záření jsou soli radia umístěné v tubách. Dávky záření jsou přesně spočítané a mají výrazné protizánětlivé a protibolestivé účinky. V indikovaných případech je záření aplikováno 1x za pobyt. PROCEDURY Unikátní procedury Radonová koupel se suchým zábalem Balíček 10 radonových koupelí se suchým zábalem Brachyradiumterapie Individuální rehabilitace Masáž reflexní a vazivová Techniky měkkých tkání Mobilizace páteře / periferních kloubů Individuální tělocvik kondiční a analytické metody Individuální tělocvik na neurofyziologickém podkladě Individuální tělocvik v bazénu Ostatní procedury Uhličitá koupel se zábalem Uhličitá koupel suchá plynná Perličková koupel bez zábalu Perličková koupel se zábalem Perličková koupel s přísadou bez zábalu Perličková koupel s přísadou se zábalem Koupel přísadová se zábalem Hydroxer Vířivá koupel rukou Vířivá koupel nohou Podvodní masáž ruční (celková) Klasická masáž (částečná) Lymfodrenáž ruční (částečná) Lymfodrenáž přístrojová Skupinový tělocvik Skupinový tělocvik v bazénu Ultrazvuk/ diadynamik / interferenční proudy Magnetoterapie Laser místní aplikace sondou Oxygenoterapie Parafínový zábal rukou Plynová injekce Bazén + sauna (90 min.) hod. / hod. Solná jeskyně (45 min.) Balneoprovoz RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RADIOLOGICKÝ PAVILON RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH RAD, BĚH, CUR RAD, BĚH, CUR, LCA BĚH, CUR, LCA RAD BĚH, CUR, LCA RAD RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH RAD, BĚH, CUR RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA LCA LCA Označení Vysvětlivky: L procedura vyžaduje doporučení lékaře, V velká procedura, M malá procedura, H hydroterapie, B cenově výhodný balíček RAD Radium Palace, BĚH Běhounek, CUR Curie, LCA Lázeňské centrum Agricola Kompletní ceník procedur najdete na L L, B L, V L, V L, V L, V L, V L, V L, V M, H M M, H M, H M, H M, H M, H L, M, H M, H M, H V, H V V M L, M L, M L, M L, M L, M L, M L, M L, M Kč / /

52 52 _ RELAX RESORT JÁCHYMOV V okolí Jáchymova se nacházejí nejvýznamnější střediska zimních sportů i letních aktivit v České republice. Oblastí vede řada turistických i naučných stezek a více jak 400 km cyklotratí. Nejznámější místní trasou je Krušnohorská magistrála. Oblíbeným cílem je nový Trail park na Klínovci s řadou aktivit pro dospělé i děti. Milovníci silniční cyklistiky ocení silnice s dobrým povrchem a téměř bez provozu. Lázně Jáchymov nabízí relaxaci a odpočinek po aktivně stráveném dni. Vybranou část svých služeb představují pod značkou Hotel & Relax Resort Jáchymov. Nabídku Lázeňského centra Agricola najdete na str. 55.

53 KRUŠNÉ HORY V ZIMĚ V okolí Jáchymova najdete řadu lyžařských areálů s terény pro začínající i zkušené lyžaře. Skiareály jsou vybaveny umělým zasněžením i moderními sedačkovými lanovkami. Nabízejí dětské parky, snowparky i půjčovny lyžařského vybavení. Klínovec má pro vás připraveno 8 sjezdovek různých délek, převýšení a obtížností. Dalšími oblíbenými lyžařskými středisky jsou Boží Dar a Plešivec. Krušnohorská lyžařská magistrála je vynikajícím přírodním zázemím pro běžkaře. Vede po hřebeni Krušných hor a díky své nadmořské výšce a rozsahu patří mezi jedinečné běžkařské trasy.

54 54 _ VÝLETY DO OKOLÍ Vydejte se s námi do západního koutu Krušných hor. V oblasti najdete celou řadu zajímavých míst a mnoho kulturních památek. Poznejte blíže historii naší země na dvou územních celcích, které usilují o zápis na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Jsou to Montanregion Krušné hory a Západočeský lázeňský trojúhelník. Za návštěvu stojí i nedaleké Sasko. Nabízí široké nákupní možnosti, letní bobovou dráhu nebo mořské akvárium v Oberwiesenthalu. BEČOV NAD TEPLOU KARLOVY VARY Jedinečné lázeňské město s termálními prameny a originální architekturou je významným kulturním a společenským centrem Karlovarského kraje. BEČOV NAD TEPLOU Původně gotický hrad byl postaven na počátku 14. století a vypíná se nad říčkou Teplá. Později ho doplnil barokní zámek. V historickém objektu se skrývá unikátní románská památka evropského významu relikviář sv. Maura. Relikviář je po korunovačních klenotech druhou nejcennější českou památkou. KLÁŠTER TEPLÁ Premonstrátský klášter z roku 1193 barokně přestavěl do současné nádherné podoby K. Dientzenhofer. Vnitřek kláštera pečlivě střeží jednu z nejstarších a nejvýznamnějších knihoven České republiky. Najdete zde na svazků včetně vzácných rukopisů. LOKET Královský hrad Loket stojí na skále a ze tří stran ho svírá řeka Ohře. Hrad je pevně svázán s dětstvím Karla IV. Malebné prostředí přilehlého městečka je populárním místem pro natáčení filmů české i zahraniční produkce. OSTROV Ostrov se pyšní rozsáhlým barokním zámeckým areálem. Zámecký park napodobuje dobové italské renesanční zahrady. Ve své době byl nazýván osmým divem světa. Národní kulturní památka Rudá věž smrti je ponurou připomínkou těžby uranu v blízkém Jáchymově. BOŽÍ DAR Boží Dar je nejvýše položeným městem ve střední Evropě, leží v nadmořské výšce 1028 m nad mořem. Městečko proslulo Ježíškovou poštovní schránkou. Pro české děti je Boží Dar místem spojeným s Vánoci. OBERWIESENTHAL Lázeňské město a centrum zimních sportů najdete na úbočí hory Fichtelberg. Je nejvýše položeným městem Německa. S českou stranou ho spojuje hraniční přechod pro pěší z obce Loučná pod Klínovcem. Zajímavou turistickou atrakcí je parní úzkokolejná železnice do Cranzahlu. LOKET OSTROV Bečov nad Teplou: fotografie databanka fotografií Karlovarského kraje.

55 LÁZEŇSKÉ CENTRUM AGRICOLA Příjemná relaxace po sportovních aktivitách... Bazén se dvěma plaveckými drahami (25 m), tobogán, whirlpool, bazének s vodopádem pro děti, Kneippův chodník, rehabilitační bazén, letní terasa s posezením saunový svět infra sauna, finská sauna, parní box, ochlazovací vědro fitness studio, solárium sportovní aktivity aquafitness, bosu, pilates, nordic walking solná jeskyně lázeňské a wellness procedury kryokabina kosmetika kavárna WiFi zdarma v hale a kavárně Nový saunový svět, který uvedeme do provozu v polovině roku 2018, vám navíc nabídne mokrou saunu, saunové rituály, ochlazovací bazén, ledovou studnu, další whirlpool, venkovní ochlazovnu a odpočívárnu s občerstvením.

56 56 _ 57 VITAL KLASIK VITAL PLUS VITAL AKTIV NOVÁ VITALITA V LÁZNÍCH 7 nocí RELAXACE. 7x ubytování s polopenzí. 1x malé občerstvení. 1x radonová koupel. 1x perličková koupel. 1x bylinková koupel. 2x klasická masáž (částečná). 2x suchá uhličitá koupel plynná. 1x parafínový zábal rukou. 1x oxygenoterapie. 1x sauna VÍCE PROCEDUR PRO VITALITU 7 nocí RELAXACE. 7x ubytování s polopenzí. 1x radonová koupel. 1x uhličitá koupel s rašelinovým extraktem se zábalem. 1x přísadová koupel se zábalem. 3x klasická masáž (částečná). 3x suchá uhličitá koupel plynná. 1x parafínový zábal zad. 3x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola) nebo 3x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 3x oxygenoterapie. 2x zábal vulcan pack AKTIVITY V LÁZNÍCH I NA HORÁCH 7 nocí RELAXACE. 7x ubytování s polopenzí NOVINKA. 1x radonová koupel. 1x perličková koupel. 1x bylinková koupel. 2x klasická masáž (částečná). denně vstup do bazénu a saunového světa (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). denně vstup do fitness (60 min., Lázeňské centrum Agricola). zdarma zapůjčení holí pro nordic walking Pobyt Vital plus nabízíme pouze v komplexu Curie. Slavte s námi v Jáchymově ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Radium Palace**** Běhounek*** + Curie*** Astoria*** Dalibor Junior Suite Superior Superior Plus Plus Suite Apartmá Suite Plus Apartmá Studio Apartmá / Suite Celoročně Vital klasik Vital plus Vital aktiv 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vánoce & Silvestr Vital klasik Vital plus Vital aktiv 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Příplatek na plnou penzi činí Kč/osoba/pobyt, v hotelu Radium Palace při ubytování v kategorii Superior Plus Kč/osoba/pobyt. Kompletní ceník pobytů najdete na VÁNOCE & SILVESTR Relaxační pobyty VITAL KLASIK VITAL PLUS VITAL AKTIV si můžete obohatit o bohatý sváteční program. Vánoční a silvestrovský program je zahrnut v ceně relaxačních pobytů. Bližší informace najdete na

57 LÁZEŇSKÝ RELAX INTENZIVNÍ RELAXACE 3 noci PÁR DNÍ. 3x ubytování s polopenzí. 1x radonová koupel. 1x klasická masáž (částečná). 1x suchá uhličitá koupel plynná. 1x oxygenoterapie. 1x aquagymnastika. 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola) LÁZEŇSKÉ MINIMUM KRÁTKÁ RELAXACE 2 noci PÁR DNÍ. 2x bytování s polopenzí. 1x radonová koupel. 1x klasická masáž (částečná). 1x indická masáž hlavy. 1x oxygenoterapie. 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola) ROMANTIKA PRO DVA RELAXACE VE DVOU 2 noci PÁR DNÍ. 2x ubytování hotelu Radium Palace****. 1x slavnostní večeře při svíčkách. 1x večeře formou bufetu. 1x snídaně formou bufetu. 1x snídaně do postele (pozdní snídaně s donáškou na pokoj). 1x Cabine Afrodité relaxační aromatická koupel pro 2 osoby (60 min.) s lahví sektu (0,75 l). 1x wellness masáž dle vlastního výběru (motýlí, thajská nebo lávovými kameny). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). vstup do hotelového wellness (denně 90 min. rehabilitační bazén, whirlpool, Kneippův chodník, parní sauna) ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Radium Palace**** Běhounek*** + Curie*** Astoria*** Dagmar Dalibor Junior Suite Superior Superior Plus Plus Suite Apartmá Suite Plus Apartmá Studio Studio Apartmá / Suite Celoročně Lázeňský relax Lázeňské minimum Romantika pro dva 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Příplatek na plnou penzi činí 270 Kč/osoba/noc, v hotelu Radium Palace při ubytování v kategorii Superior Plus 360 Kč/osoba/noc. Kompletní ceníky pobytů najdete na REKONDIČNÍ POBYTY Chcete přispět ke snížení nemocnosti svých zaměstnanců? Přispějte jim na rekondiční, preventivní či rehabilitační lázeňský pobyt. Pobyty finančně podporují i zdravotní pojišťovny. Kontakt pro zaslání nabídky: klientské centrum tel.: info@laznejachymov.cz DÁRKOVÉ POUKAZY Chcete koupit originální dárek pro své blízké? Věnujte jim dárkový nebo peněžní poukaz do lázní. Vybírejte z dárkových poukazů na lázeňský pobyt, procedury či finanční částku. Více informací o dárkových poukazech najdete na Dárkové poukazy můžete objednávat na ové adrese: info@laznejachymov.cz

58 58 _ 59 DÁMSKÁ JÍZDA ALL INCLUSIVE AKTIVNÍ DOVOLENÁ BEZ PARTNERŮ, BEZ DĚTÍ 2 noci PÁR DNÍ. 2x ubytování s polopenzí. 1x welcome drink. 1x kosmetické ošetření obličeje. 1x klasická masáž (částečná). 1x parafínový zábal zad. 1x wellness s láhví sektu (0,75 l pro 2 osoby) v penzionu Dagmar (whirlpool + sauna, 90 min.). 1x vstup do bazénu a saunového světa (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola) NAVÍC K POBYTU. zdarma vstup na kulturní akce (koncerty v kulturním domě nebo v lázeňských hotelech) nebo návštěva kina (film dle aktuálního programu kina Radium v Jáchymově) NEJVÝHODNĚJŠÍ CENA 6 nocí POBYT S DĚTMI. 6x ubytování ve 2lůžkovém pokoji s přistýlkou. 6x snídaně formou bufetu. 6x lehké polední menu (polévka a salát). 6x večeře výběrem ze 3 servírovaných menu a 2 pokrmů formou bufetu. neomezená konzumace nápojů od 10:00 do 22:00 hodin (nealko nápoje dle nabídky, bílé a červené rozlévané víno, lahvové pivo, káva espresso, capuccino, čaj). 6x vstup do bazénu a saunového světa (90 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55) NAVÍC K POBYTU. zdarma vstup na kulturní akce (koncerty v kulturním domě nebo v lázeňských hotelech) nebo návštěva kina (film dle aktuálního programu kina Radium v Jáchymově) KRUŠNÉ HORY NA LYŽÍCH, NA KOLE ČI PĚŠKY 4 noci. 4x ubytování s polopenzí. 4x vstup do bazénu a saunového světa (120 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 2x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola) Každá další 1 noc (ceny jsou uvedeny v závorkách):. 1x ubytování s polopenzí. 1x vstup do bazénu a saunového světa (120 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55) NÁŠ TIP NA JARNÍ PRÁZDNINY V KRUŠNÝCH HORÁCH AKTIVNÍ DOVOLENÁ SLEVA 10 % na pobyt v délce 6 nocí a více Více informací najdete na str. 59. DĚTI VÍTÁNY RODINNÉ CENOVĚ VÝHODNÉ BALÍČKY 2 dospělé osoby + 1 dítě do 12 let Kč/rodina/pobyt 2 dospělé osoby + 1 dítě od 12 do 15 let Kč/rodina/pobyt Za příplatek ubytování na přistýlce další dítě od 2 do 12 let další dítě od 12 do 15 let další dítě od 15 let nebo dospělá osoba Kč/pobyt Kč/pobyt Kč/pobyt BONUS. sleva 5 % na skipasy v InterSkiregionu Fichtelberg Klínovec. zdarma zapůjčení holí pro nordic walking. zdarma úschovna kol a lyží. denně sladké občerstvení pro děti od 10 do 15 let SLEVY PRO DĚTI. dítě do 2 let ZDARMA bez nároku na služby. dítě 2 12 let SLEVA 30 % z ceny pobytu. dítě let SLEVA 10 % z ceny pobytu. dítě na přistýlce SLEVA 10 % z ceny pobytu Rodinám s více dětmi nabízíme ubytování v moderně vybavených apartmánech, studiích nebo rodinných pokojích. Bližší informace a ceny najdete na internetových stránkách ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Astoria*** Dagmar Plus Apartmá Studio Vysvětlivky: 1/2 2lůžkový pokoj, 1/1 1lůžkový pokoj. Příplatek za plnou penzi činí 540 Kč/osoba/pobyt. Duben Prosinec Dámská jízda 1/2 1/ ceny v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Astoria*** Dagmar Celková cena rodinného balíčku se stanoví součtem ceny pobytu za dvě osoby a ceny za dítě/děti podle věku. Vzhledem k omezenému počtu pokojů doporučujeme včasnou objednávku pobytu. Vysvětlivky: 1/2 2lůžkový pokoj Červenec Srpen All Inclusive 1/ ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Astoria*** Dagmar Plus Apartmá Studio Celoročně Aktivní dovolená 1/2 1/ (1 210) (1 450) (1 850) (1 210) (1 340) (1 550) (1 910) (1 550) Vánoce & Silvestr Aktivní dovolená 1/2 1/ (1 420) (1 680) (2 180) (1 420) (1 570) (1 810) (2 250) (1 810) Vysvětlivky: 1/2 2lůžkový pokoj, 1/1 1lůžkový pokoj, v závorkách jsou uvedeny ceny za osobu a noc. Příplatek za plnou penzi činí Kč/osoba/pobyt tj. 270 Kč/osoba/noc.

59 HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ BEZ LÁZEŇSKÝCH PROCEDUR 1 noc* HOTEL. 1x ubytování se snídaní formou bufetu * počet nocí dle individuálních požadavků NAVÍC ZDARMA při ubytování v hotelech: Radium Palace****. rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool, parní sauna (viz str. 41), zapůjčení županu, úschovna kol a lyží Běhounek*** +. rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool, (viz str. 42), zapůjčení županu, úschovna kol a lyží NÁŠ TIP NA JARNÍ PRÁZDNINY AKTIVNÍ DOVOLENÁ od 6 nocí se slevou 10 %. 6x ubytování s polopenzí. 6x vstup do bazénu a saunového světa (120 min., Lázeňské centrum Agricola viz str. 55). 3x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). sleva 5 % na skipasy v InterSkiregionu Fichtelberg Klínovec. zdarma úschovna kol a lyží Cena od Kč / osoba a pobyt Nabídka a ceník pobytu viz str. 58 Z Jáchymova mohou děti za Ježíškem i po Vánocích Doporučujeme výlety do okolí: Boží Dar Ježíškova cesta, Karlovy Vary Vánoční dům, Výstava medvídků, Oberwiesenthal mořské akvárium a další SLEVY PRO DĚTI. dítě do 2 let ZDARMA bez nároku na služby. dítě 2 12 let SLEVA 30 % z ceny pobytu. dítě let bez slevy. dítě na přistýlce SLEVA 10 % z ceny pobytu VÁNOCE & SILVESTR Štědrovečerní příplatek 810 Kč/osoba/večeře a program Silvestrovský příplatek Kč/osoba/večeře a program DĚTI VÍTÁNY ceny jsou v Kč za osobu a noc ceny nezahrnují lázeňský poplatek Radium Palace**** Běhounek*** + Curie*** Astoria*** Dalibor Dagmar Junior Suite Superior Plus Suite Plus Apartmá Studio Studio Lyžařská sezóna Tutistická sezóna Hotelové ubytování 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 2lůžkový pokoj, 1/1 1lůžkový pokoj. Příplatek za polopenzi činí 270 Kč/osoba/noc, příplatek za plnou penzi činí 540 Kč/osoba/noc. Kompletní ceník pobytů najdete na

60 za nového hosta: MAXIMÁLNÍ VÝŠE SLEV Jednotlivé slevy se uplatňují postupně a sčítají maximálně do výše 20 %. Výjimkou je sleva pro návštěvu ve výši 30 % a sleva pro děti do 12 let ubytované na přistýlce. U komplexní lázeňské péče lze uplatnit maximální slevu ve výši 10 % na příplatky (za ubytování ve dvoulůžkovém pokoji vyšší kategorie, jednolůžkovém pokoji nebo za výběrovou stravu). Do limitu slevy se nezapočítává sleva za včasnou objednávku, bonus za nového hosta a věrnostní sleva držitelům stříbrné nebo zlaté karty Radon SPA Club. SLEVA PRO ČLENY KLUBU BECHTĚREVIKŮ REVMA LIGY DRŽITELE PRŮKAZU TP, ZTP, ZTP/P

61 INFORMACE K POBYTŮM VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A SMLUVNÍ PODMÍNKY Pobyty poskytujeme v souladu se Všeobecnými obchodními a smluvními podmínkami společnosti Léčebné lázně Jáchymov a.s. Jejich plné znění najdete na našich internetových stránkách CENA A ÚHRADA POBYTU Ceny pobytů jsou uvedeny v Kč včetně DPH a zahrnují služby popsané u jednotlivých pobytů. Cena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji je platná pouze při plném obsazení pokoje. Budeli pobyt probíhat v období dvou sezón, rozpočítá se cena pobytu dle jednotlivých sezón. V cenách pobytu není zahrnuto žádné pojištění. Úhrada pobytu se provádí v souladu se Všeobecnými a smluvními podmínkami společnosti. Úhradu pobytu je možno provést: 1. v hotovosti na recepci hotelu 2. bankovním převodem 3. platební kartou 4. poštovní poukázkou Přijímáme karty: VISA, EUROCARD/MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS*, DINERS CLUB INTERNATIONAL*, JCB CARDS* * nelze použít pro online platbu prostřednictvím rezervačního formuláře Léčebných lázní Jáchymov a.s. LÁZEŇSKÝ POPLATEK Ceny pobytů nezahrnují lázeňský poplatek, jehož výše je stanovena vyhláškou města na 15 Kč/den. Od lázeňského poplatku jsou osvobozeny osoby mladší 18 let a starší 70 let, osoby nevidomé, bezmocné nebo osoby s těžkým zdravotním postižením, kterým byl přiznán III. stupeň mimořádných výhod podle zvláštního právního předpisu (držitelé průkazu ZTP/P) a jejich průvodci. STORNO PODMÍNKY Klient má právo kdykoliv pobyt zrušit. Zrušení pobytu musí proběhnout písemnou formou a musí být prokazatelně doručeno lázním. V případě zrušení pobytu účtujeme stornovací poplatky z celkové ceny pobytu a služeb následovně: 28 dní před nástupem pobytu 27 7 dní před nástupem pobytu 6 1 den před nástupem pobytu Nenastoupení bez předešlého storna 0 % 20 % 40 % 100 % STRAVOVÁNÍ Ve všech hotelech poskytujeme stravování (snídaně, obědy a večeře) formou bufetu. V hotelu Radium Palace při ubytování v pokojích kategorie Superior Plus a Suite (Standard, Premium, Madame Curie) se obědy a večeře podávají v Modré restauraci výběrem á la carte. Pobyty s plnou penzí/polopenzí začínají v den příjezdu obědem/ večeří a končí v den odjezdu snídaní. Pravidla poskytování stravy pro pacienty na komplexní a příspěvkové lázeňské péči najdete na Ve všech hotelech nabízíme možnost dietního stravování. Nutriční terapeutky vám rády poskytnou individuální konzultaci v oblasti výživy. NÁSTUP NA POBYT/ UKONČENÍ POBYTU Z hlediska čerpání služeb se počítá den příjezdu (checkin od 14:00 hodin) a odjezdu (checkout do 11:00 hodin) jako jeden den. Nástupními dny pacientů na komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči jsou úterý až čtvrtek. UBYTOVÁNÍ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ Ubytování domácích mazlíčků (v hotelu Radium Palace pouze psi malých plemen) je možné pouze s předchozím souhlasem příslušného hotelu. Poplatek za přechodné ubytování domácího mazlíčka v pokoji činí 350 Kč/den, v hotelu Radium Palace 500 Kč/den. Ubytování psa velkého plemene je možné v kotci za poplatek 100 Kč/den (cca 200 m od hotelu Radium Palace). Ubytování s domácími mazlíčky není možné v komplexu Astoria. DOPRAVA DO LÁZNÍ AUTEM: směr Karlovy Vary Ostrov Jáchymov AUTOBUSEM: přímé spojení z Prahy do Jáchymova, spojení z Prahy nebo Plzně s přestupem v Karlových Varech na autobus směr Ostrov Jáchymov VLAKEM: do stanice Ostrov nad Ohří. Z vlakového nádraží vás dopravíme vlastním vozidlem (za poplatek) až do hotelu či penzionu, kde budete ubytováni. Bližší informace obdržíte v klientském centru nebo na Konkrétní autobusový nebo vlakový spoj si můžete vyhledat na Využít můžete také naši lázeňskou dopravu. V případě léčebného pobytu na min. 14 nocí a skupiny od 4 osob nabízíme zvýhodněnou cenu. Více informací na Pro další informace nebo objednání dopravy kontaktujte naše klientské centrum. PARKOVÁNÍ Rezervace parkovacího místa je možná za poplatek 120 Kč/pobyt. Cena parkování činí 80 Kč/den, pro držitele poukazu ZTP 30 Kč/den. Držitelé poukazu ZTP/P mají parkování zdarma. Sleva pro ZTP a ZTP/P se nevztahuje na poplatek za rezervaci parkovacího místa. OBJEDNÁNÍ POBYTU OSOBNĚ v klientském centru nebo ve vybraném lázeňském hotelu ONLINE PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU bezpečně, rychle a pohodlně z Vašeho domova na internetových stránkách EM rezervace@laznejachymov.cz TELEFONEM klientské centrum nebo můžete kontaktovat jednotlivé lázeňské hotely DOPISEM pošlete Vaši objednávku na adresu: Léčebné lázně Jáchymov a.s., K Lanovce 912, Jáchymov KLIENTSKÉ CENTRUM Komplex CURIE (Lázeňský dům Elektra vstup z ulice) K Lanovce 912, Jáchymov Tel , Fax: info@laznejachymov.cz LÁZEŇSKÝ HOTEL RADIUM PALACE**** T. G. Masaryka 413, Jáchymov Tel.: , Fax: radiumpalace@laznejachymov.cz LÁZEŇSKÝ HOTEL BĚHOUNEK*** + (Dalibor, Jitřenka) Lidická 1015, Jáchymov Tel.: , Fax: behounek@laznejachymov.cz LÁZEŇSKÝ KOMPLEX CURIE*** (Dagmar, Lužice, Blaník) Agricolovo nám. 1036, Jáchymov Tel.: , Fax: curie@laznejachymov.cz HOTEL ASTORIA*** T. G. Masaryka 403, Jáchymov Tel.: , Fax: agricola@laznejachymov.cz Změna služeb a cen uvedených v katalogu je vyhrazena.

62 62 _ JAK DO LÁZNÍ SE ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNOU Zeptejte se svého lékaře. Buďte aktivní! Nečekejte, až Vám nebo Vašemu dítěti lékař lázně navrhne. Využijte svého práva. Zeptejte se na lázeňskou léčbu hrazenou zdravotní pojišťovnou sami. Pamatujte, že máte právo na výběr lázeňského zařízení! Co se děje s návrhem na lázeňskou péči? Schválený návrh na komplexní lázeňskou péči odesílá zdravotní pojišťovna přímo do našich lázní. Veškeré informace potřebné k nástupu obdržíte od nás. Schválený návrh na příspěvkovou lázeňskou péči si můžete do našich lázní zaslat sami. Nezapomeňte uvést požadavky na ubytování a stravu, které si hradíte. lázeňské místo na 1. pořadí lázeňské místo na 2. pořadí 5 JEDNODUCHÝCH RAD, JAK POŽÁDAT LÉKAŘE O LÁZEŇSKOU LÉČBU HRAZENOU ZE ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ V LÁZNÍCH LUHAČOVICE, A.S. NEBO V LÉČEBNÝCH LÁZNÍCH JÁCHYMOV A.S Pokud to Váš zdravotní stav nebo zdravotní stav Vašeho dítěte vyžaduje, požádejte ošetřujícího lékaře o vypsání návrhu na lázeňskou péči. Ošetřující lékař navrhne typ lázeňské péče. Pokud Vaše onemocnění (indikace) patří mezi nemoci léčené v Lázních Luhačovice, a.s. nebo Léčebných lázních Jáchymov a.s., požádejte svého lékaře o navržení našich lázní pro Vaši léčbu. Požádejte svého lékaře, aby v návrhu na lázeňskou péči vypsal jako lázeňské místo na 1. pořadí Lázně Luhačovice, a.s nebo Léčebné lázně Jáchymov a.s.: LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. nebo LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV a.s. viz indikace str. 64 viz indikace str. 65 Pokud se dané onemocnění léčí v obou našich lázních, požádejte svého lékaře o vypsání na 1. i 2. pořadí Lázně Luhačovice, a.s. a Léčebné lázně Jáchymov a.s. Oboje naše lázně Vám garantují poskytnutí špičkové lázeňské péče Na výběr lázeňského zařízení máte zákonné právo. Pokud lékař vyplní v návrhu na lázeňskou péči Lázně Luhačovice, a.s. nebo Léčebné lázně Jáchymov a.s. jako Vámi vybraného poskytovatele lázeňské péče, nemůže revizní lékař zdravotní pojišťovny lázeňské místo změnit. Návrh na lázeňskou léčbu schvaluje revizní lékař zdravotní pojišťovny. Bez jeho souhlasu pojišťovna lázeňskou léčbu neposkytne. V odůvodněných případech může revizní lékař namísto komplexní lázeňské péče schválit pouze péči příspěvkovou. Pokud Vaše pojišťovna změní lázeňské zařízení na Vašem poukazu, nebojte se požádat o vysvětlení. Dle platné legislativy máte zákonné právo nejen na výběr poskytovatele zdravotních služeb, ale také na poskytnutí informací od zdravotní pojišťovny. Nebojte se obrátit s jakýmkoli dotazem na naše lázně. Rádi Vám poradíme v rámci platné legislativy. Stejně tak Vám pomůžeme vybrat vhodný pobyt pro samoplátce v případě, že Vám lékař lázně nenavrhne či Vám je zdravotní pojišťovna neschválí. JAK SE DOSTANU V LUHAČOVICÍCH DO LÁZEŇSKÉ JEDNIČKY? V Luhačovicích poskytuje lázeňskou léčbu více společností. Chcete se dostat právě k nám? Vyberte si "akciovku"! ZNĚ LUHAČOVICE, a.s. a.s. Požádejte lékaře, aby vypsal LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. na místo první volby v návrhu na lázeňskou péči. Písmena a.s. (akciová společnost) Vám zaručí léčbu právě v našich zařízeních v Luhačovicích. Pokud lázeňský návrh nebude obsahovat celé jméno naší společnosti, může se dostat jinam. Po odeslání schváleného návrhu již není možné léčebné zařízení změnit! Trvejte na lázeňské společnosti, kterou si sami vyberete.

63 LÁZEŇSKÁ PÉČE HRAZENÁ POJIŠŤOVNOU Lázeňská léčba s využitím jedinečných přírodních minerálních vod je jednou z možností léčby vašeho onemocnění. Lázeňskou léčbu poskytují výhradně registrovaná zdravotnická zařízení. Lázeňskou léčbu definuje zákon výhradně jako péči lůžkovou a nelze ji zaměňovat za ambulantní rehabilitaci. Kapacita léčebných výkonů i personální vybavení lázní se váže na počet zdravotnických lůžek. Proto musí být pacient během léčebného pobytu vždy ubytován v lázeňském zdravotnickém zařízení bez ohledu na to, zda jeho lázeňskou léčbu platí plně nebo částečně zdravotní pojišťovna. Systém poskytování komplexní lázeňské péče funguje na základě předvolání. To znamená, že lázně pacienta předvolají dle svých kapacitních možností nejpozději 5 pracovních dnů před nástupem. Termín nástupu na komplexní lázeňskou péči je pro pacienta závazný! ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY HRADÍ LÁZEŇSKOU PÉČI VE DVOU VARIANTÁCH KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE (KLP) ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA HRADÍ. ubytování ve 2lůžkovém pokoji Standard A (pokoj s vlastním příslušenstvím) nebo Standard B (pokoj bez vlastního příslušenství, koupelna je společná pro více pokojů). plnou penzi (racionální a dietní stravu dle Lázeňského dietního systému ). lázeňskou léčbu Kapacita pokojů Standard A nebo Standard B je omezena. Pokud jsou již obsazené, nabídneme Vám ubytování vyšší kategorie za příplatek. Pacienti si připlácejí za ubytování ve 2lůžkovém pokoji vyšší kategorie, 1lůžkový pokoj a výběrovou stravu. Délku komplexní lázeňské péče stanovuje platný indikační seznam dle jednotlivých diagnóz na 21 nebo 28 dní. KLP čerpá pacient v době své pracovní neschopnosti, splňujeli podmínky nároku podle právních předpisů o nemocenském pojištění. Doba platnosti návrhu na KLP je zpravidla 3 měsíce od data vystavení, pokud není v indikačním seznamu uvedeno jinak. V prvém pořadí naléhavosti je pacient k nástupu na lázeňskou péči předvolán nejpozději do jednoho měsíce od data vystavení návrhu. V druhém pořadí naléhavosti je pacient předvolán nejpozději do tří měsíců od data vystavení návrhu. PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE (PLP) Všechny složky příspěvkové lázeňské péče, tj. lázeňskou léčbu, ubytování a stravu, musíte čerpat v registrovaném lázeňském zařízení. ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA HRADÍ. lázeňskou léčbu PACIENT SI HRADÍ. ubytování v registrovaném zdravotnickém zařízení. plnou penzi Délku příspěvkové lázeňské péče stanovuje platný indikační seznam na 21 dní, resp. 14 dní v indikovaných případech. Příspěvkovou lázeňskou péči čerpáte v době své dovolené. Doba platnosti návrhu na PLP je 6 měsíců ode dne jeho vystavení navrhujícím lékařem. Pokud to Váš zdravotní stav umožňuje přijeďte na lázeňskou péči v zimním období. Poskytujeme stejně kvalitní služby za nejnižší ceny. Získejte nejnižší ceny příspěvkové lázeňské péče a nejvyšší slevu na příplatky za vyšší standard ubytování u komplexní lázeňské péče.

64 64 _ LÁZEŇSKÁ LÉČBA V LUHAČOVICÍCH Indikace lázeňské léčby Nemoci dýchacího ústrojí Nemoci pohybového ústrojí Nemoci nervové Nemoci a poruchy výměny látkové Nemoci trávicího ústrojí Nemoci oběhového ústrojí Nemoci onkologické Číslo indikace pro lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou V/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 VII/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 VI/2, 3, 9, 11 IV/1 diabetes mellitus III/1, 2, 3, 4, 5, 8 II/1, 3, 4, 5 I/1 Tato onemocnění léčíme také souběžně. Umožňují to naše jedinečné minerální vody. Jsme smluvním partnerem všech zdravotních pojišťoven v ČR. VZP 111, ZP MV ČR 211, VOZP 201, OZP 207, ZPŠ 209, ČPZP 205, RBP 213 POSKYTOVÁNÍ LÁZEŇSKÉ PÉČE V LÁZNÍCH LUHAČOVICE Bližší informace a Všeobecné podmínky pro poskytování lázeňské léčebně rehabilitační péče pro dospělé v Lázních Luhačovice, a. s. najdete na Ceník příplatků komplexní lázeňské péče najdete na stránkách Tento ceník Vám v případě zájmu také rádi zašleme poštou nebo em. Komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči neposkytujeme v hotelu Alexandria**** Spa & Wellness hotelu. CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE 3 dny ZDARMA 21 = 18 Za 21 dnů ubytování s plnou penzí platíte pouze cenu za 18 dní. Sleva 21 = 18 platí jen na příspěvkovou lázeňskou péči v délce 21 dní. LEVNÉ UBYTOVÁNÍ V penzionu Plzeň v pokojích Standard B získáte příspěvkovou lázeňskou péči se slevou 21 = 18 již od Kč. ZDRAVÍ NEZNÁ SEZÓNU Pravidla pro vystavení návrhu i schvalování lázeňské péče se v posledních letech nezměnila. Ke změnám nedošlo ani v sezónnosti poptávky v žádaných a oblíbených Lázních Luhačovice, a.s. Po zkušenostech z předchozích let je téměř jisté, že ani v roce 2018 (jak během hlavní sezóny, tak i v podzimních měsících) nebude možné uspokojit všechny pacienty především z kapacitních důvodů. Až stovky návrhů na komplexní lázeňskou péči tak budou přeposlány do jiných lázní nebo vráceny zdravotní pojišťovně. Pokud to Váš zdravotní stav umožňuje, je řešením směřovat Vaši komplexní lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou spíše do období od listopadu do března, kdy je reálný předpoklad, že požadavek na Vaši komplexní lázeňskou péči bude uspokojen právě v našich lázních. Výhodou mimosezónního období je, že můžete také výrazně ušetřit, protože pro komplexní lázeňskou péči je v zimním období dostatek pokojů kategorie Standard hrazených zdravotní pojišťovnou. NAŠE DOPORUČENÍ Pokud to Váš zdravotní stav umožňuje nebo máte možnost naplánovat si lázeňskou léčbu, přijeďte na lázeňskou péči v zimním období a získejte u komplexní lázeňské péče nejvyšší slevu na příplatky za vyšší standard ubytování či ubytování v některých pokojích vyšší kategorie zcela bez příplatku nebo nejnižší ceny příspěvkové lázeňské péče. Navíc u pacientů s chronickým onemocněním dýchacích cest je právě zimní období zvlášť vhodné pro lázeňskou léčbu, protože zvýšenou zátěž způsobenou inverzí je možné lépe překonat na čistém vzduchu v prostředí Luhačovic. CENÍK PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE / 21x ubytování s plnou penzí ceny jsou v Kč za osobu a PLP 21 dní s již započtenou slevou 21 = 18 ceny nezahrnují lázeňský poplatek Jurkovičův dům**** Palace**** Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Morava*** superior Jestřabí*** Vila pod lipami*** superior Riviera*** Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Superior Lux Komfort A Plus Superior Plus Komfort A Komfort Plus Komfort A Superior Komfort A Komfort Komfort Standard A Standard B Standard B Standard B Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna /2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Kompletní ceník příspěvkové lázeňské péče najdete na

65 LÁZEŇSKÁ LÉČBA V JÁCHYMOVĚ Indikace lázeňské léčby Nemoci pohybového ústrojí Nemoci nervové Nemoci a poruchy výměny látkové Nemoci oběhového ústrojí Nemoci kožní Číslo indikace pro lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou VII/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 VI/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 IV/1 diabetes mellitus II/4, 5 X/5 Celková dávka záření, kterou během pobytu v lázních absorbujete, není vyšší než při provedení jednoho rentgenového snímku. Jsme smluvním partnerem všech zdravotních pojišťoven v ČR. POSKYTOVÁNÍ LÁZEŇSKÉ PÉČE V LÉČEBNÝCH LÁZNÍCH JÁCHYMOV Bližší informace a Všeobecné podmínky pro poskytování lázeňské péče v Léčebných lázních Jáchymov a. s. najdete na Ceník příplatků komplexní lázeňské péče najdete na stránkách Tento ceník Vám v případě zájmu také rádi pošleme em nebo poštou. Komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči poskytujeme ve všech našich lázeňských zařízeních. KONTRAINDIKACE RADONOVÉ LÉČBY akutní onemocnění (infekce, hypertenze, srdeční či dýchací potíže, rozkolísaný diabetes, neléčená hyperfunkce štítné žlázy, apod.) onkologické zhoubné onemocnění do 2 let po ukončení léčby (pokud onkolog nevydá k radonové léčbě souhlasné stanovisko) těhotenství / kojící ženy věk do 18 let VZP 111, ZP MV ČR 211, VOZP 201, OZP 207, ZPŠ 209, ČPZP 205, RBP 213 LÉČÍME PO CELÝ ROK Vzhledem k vysokému zájmu o lázeňskou péči v Jáchymově lze i v roce 2018 očekávat, že v jarních, letních a podzimních měsících nebude možné uspokojit všechny pacienty. Především jejich poptávku po komplexní lázeňské péči plně hrazené zdravotní pojišťovnou bez nutnosti příplatku za ubytování ve dvoulůžkovém pokoji vyšší kategorie nebo vyhovět jejich požadavku na ubytování v jednolůžkovém pokoji. Máme pro Vás však řešení. Směřujte Vaši lázeňskou péči do zimního období, pokud to tedy Váš zdravotní stav umožňuje nebo máte možnost naplánovat si lázeňskou léčbu. Léčebného pobytu v zimě se nemusíte bát. Veškeré lázeňské služby jsou v hlavních budovách poskytovány pod jednou střechou, a proto můžete naši lázeňskou péči využívat po celý rok. NAŠE DOPORUČENÍ Velmi zajímavým zimním obdobím pro léčbu v Jáchymově je kouzelná doba Adventu, Vánoc a Silvestra, kdy pro naše hosty připravujeme bohatý kulturní program. Pobyt v lednu Vám poskytne vítaný odpočinek po svátečním shonu, ale také příležitost poznat pohádkovou zimu v Krušných horách. CENÍK PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE / 21x ubytování s plnou penzí ceny jsou v Kč za osobu a PLP 21 dní ceny nezahrnují lázeňský poplatek Radium Palace**** + Běhounek*** Curie*** Astoria*** Dalibor Lužice Blaník Junior Suite Superior Plus Zimní sezóna Hlavní sezóna Vánoce & Silvestr /2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Informace k ubytování v lázeňských domech Lužice a Blaník najdete na (Ubytování). Kompletní ceník příspěvkové lázeňské péče najdete na Mimosezóna

66 66 _ 67 LÁZEŇSKÁ LÉČBA DĚTÍ V LÁZNÍCH LUHAČOVICE Unikátní přírodní léčivé zdroje a čistý vzduch léčebný účinek přímo z pramenů komplexní lázeňská léčba s využitím Vincentky špičkově vybavené dětské léčebny balneoprovoz nové generace školní výuka po dobu léčby Děti léčíme již od 1,5 roku. Při lázeňské léčbě v Luhačovicích využíváme účinků jedinečných minerálních vod a přírodních klimatických podmínek. Léčba zahrnuje inhalace minerální vody Vincentka, přírodní uhličité koupele, rehabilitaci, hydroterapii, fyzikální léčbu, klimatoterapii a edukaci. Odborný personál má dlouholetou praxi a citlivě přistupuje i k těm nejmenším pacientům. INDIKAČNÍ SEZNAM PRO LÁZEŇSKOU PÉČI O DĚTI A DOROST V LÁZNÍCH LUHAČOVICE, A. S. Indikace lázeňské léčby Nemoci dýchacího ústrojí Nemoci kožní (kromě lupénky) Nemoci trávicího ústrojí Obezita Nemoci onkologické Číslo indikace pro lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou XXV/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 XXX/2, 3, 4, 5, 6, 7 XXIII/1, 2, 3, 4, 5 XXIV/2 XXI/1 Jsme smluvním partnerem všech zdravotních pojišťoven v ČR. VZP 111, ZP MV ČR 211, VOZP 201, OZP 207, ZPŠ 209, ČPZP 205, RBP 213 Děti jsou po lázeňské léčbě méně nemocné, nepotřebují tak často antibiotika a obvykle je možné snížit i dávky ostatních léků. Lázeňská léčba posílí imunitní systém a psychickou pohodu vašeho dítěte. VÝHODY LÁZEŇSKÉ LÉČBY V ZIMNÍM OBDOBÍ Zvýšenou zátěž způsobenou inverzí děti lépe překonají v prostředí čistého lázeňského ovzduší Více volných ubytovacích kapacit pro lázeňské hosty Průvodci dítěte je k dispozici vyšší standard ubytování bez příplatku ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA DĚTEM HRADÍ PLNĚ KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU PÉČI A PRŮVODCE DÍTĚTE DO 6 LET ZEPTEJTE SE SVÉHO PEDIATRA DĚTSKÉ LÁZEŇSKÉ LÉČEBNY ŠPIČKOVÉ LÁZEŇSKÉ LÉČEBNÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI UBYTOVÁNÍ JAKO V HOTELU PŘÍRODNÍ UHLIČITÉ KOUPELE, INHALACE A DALŠÍ LÁZENSKÉ PROCEDURY ZÁKLADNÍ ŠKOLA PŘÍMO V LÉČEBNĚ NEPŘETRŽITÁ SLUŽBA LÉKAŘE (PEDIATRA) A ZDRAVOTNÍ SESTRY Ve specializovaných léčebnách mohou pobývat děti všech věkových kategorií. Nejmenší od 1,5 roku přijíždějí v doprovodu rodičů. Rodiče doprovází své děti na všechny procedury. Starší děti od 6 let a mládež do 18 let přijíždějí do lázní samostatně. Pro školáky, kteří u nás podstupují komplexní lázeňskou péči, zajišťuje školní výuku po celou dobu jejich léčby státní škola při dětské léčebně. Děti nezameškají vyučování a po návratu do své školy mohou snáze zapadnout zpět do původního rytmu. Ve volném čase se dětem bez doprovodu věnují kvalifikované vychovatelky. Popis ubytování v dětských léčebnách najdete na str. 21.

67 BALNEOPROVOZ NOVÉ GENERACE Pobyt v lázních a léčebné procedury se snažíme dětem maximálně zpříjemnit. Dětem jsme přizpůsobili nový balneoprovoz v dětské léčebně Miramonti. Moderní prostory s uhličitými koupelemi jsme stylizovali do podoby vodního světa. Čekárna připomíná hladinu moře a lodní palubu se vstupy do kajut léčebných kabinek. Vany ve tvaru lodiček doplňují průhledné bublající vodní válce, ve kterých plavou plastové ryby. Nechybí televize a hračky pro menší děti. To vše pomáhá dětem odpoutat pozornost od léčebné procedury. Do léčebny Miramonti jsme přivedli minerální vodu i k pitné kúře. Balneoprovoz nové generace nadchl nejen děti, ale i evropské odborníky. Lázně Luhačovice, a. s. získaly ve francouzských lázních Vichy prestižní certifikát v soutěži ESPA Innovation Awards 2016 za nejlepší evropskou inovaci v léčebném lázeňství. Staly se tak první a zatím jedinou společností v České republice, která prestižní ocenění získala.

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH SILVESTROVSKÝ LÁZEŇSKÝ POBYT PALACE, MORAVA, DŮM B. SMETANY, ALPSKÁ RŮŽE, VILA POD LIPAMI 6 nocí 6 lázeňských procedur

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

LÁZNĚ JÁCHYMOV. Přijeďte do našich lázní za zdravím, relaxací a odpočinkem! NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE

LÁZNĚ JÁCHYMOV. Přijeďte do našich lázní za zdravím, relaxací a odpočinkem! NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE LÁZNĚ JÁCHYMOV První a nejúčinnější radonové lázně NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE Léčebné lázně Jáchymov jsou unikátem nejen evropského, ale i světového lázeňství. Jsou prvními radonovými

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ LÁZNĚ JÁCHYMOV LÁZNĚ LUHAČOVICE LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2020 LÁZNĚ JÁCHYMOV První a nejúčinnější radonové lázně Lázně Jáchymov jsou unikátem nejen evropského, ale i světového

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR 2018 v Lázních Jáchymov V ánoce jsou nejkrásnější svátky v roce nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních radonových lázních

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Magická síla přírody a lidského umu

Magická síla přírody a lidského umu Luhačovice Město Luhačovice, cestovní agentura Luha Info Městské informační středisko Masarykova 950, 763 26 Luhačovice tel./fax: 577 133 980, tel.: 577 132 341 e-mail: luhainfo@mesto.luhacovice.cz Magická

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice, největší lázně na Moravě, patří k národním turistickým klenotům České republiky. Leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Lázeňské město

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 Vaše relaxace a wellness v Lázních Luhačovice DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice patří mezi jedny z nejkrásnějších lázní v České

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Partner pro vaši harmonii a zdraví 2018 2019 Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví 2019 2020 Partner pro vaši harmonii a zdraví Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

První radonové lázně světa

První radonové lázně světa První radonové lázně světa BRÁNA DO KRUŠNÝCH HOR Lázeňské město Jáchymov leží v západní části České republiky na úpatí Krušných hor v malebném údolí panenské přírody, která příznivě působí na vaše zdraví

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY SILVESTR DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost ZABALTE POD STROMEČEK POBYT V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÉČBA RELAXACE WELLNESS DARUJTE VAŠIM BLÍZKÝM K VÁNOCŮM LÁZEŇSKÝ POBYT Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s.

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. 17. - 18. 4. 2013 Hospitality & Tourism Summit - Hotel Aquapalace Praha TVORBA PRODUKTOVÉ NABÍDKY NA ROK 2013 Ing. Jiří Dědek, MBA obchodní ředitel Lázně Luhačovice, a.s. Spa & Wellness Nature Resorts

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Pa ner pro vaši ha и a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Pa ner pro vaši ha и a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Pa ner pro vaši ha и a zdraví Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr 2017 2018 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte kouzlo

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K LÁZNĚ LUHAČOVICE RELAXACE WELLNESS VÍKENDY DAY SPA CENÍK 2019 ALEXANDRIA**** ŠESTKRÁT HOTEL ROKU VE ZLÍNSKÉM KRAJI JEDINEČNÉ WELLNESS VE STYLU STAROŘÍMSKÝCH LÁZNÍ VYHLÁŠENÁ FRANCOUZSKÁ RESTAURACE S NOBLESOU

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená Aktivní dovolená v Konstantinových Lázních Hledáte klidné lázeňské místo pro svůj léčebný pobyt nebo cíl pro svou dovolenou?

Více

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia****

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Hotel se nachází v centru Budapešti u břehu Dunaje, cca 15 minut od historického centra města Hotelové wellness centrum 2-lůžkové pokoje de luxe (s výhledem na

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2017 LÁZEŇSKÉ

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 ADVENT VÁNOCE SILVESTR 2014 v Luhačovicích Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR LÁZNĚ LUHAČOVICE Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR CENÍK 2017 ALEXANDRIA**** WELLNESS HOTEL S PRVOTŘÍDNÍMI SLUŽBAMI LUXUSNÍ WELLNESS

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné

Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty Jedinečné léčivé prameny řadí Luhačovice

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 PODĚBRADY Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli

Více

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období JIZERSKÉ HORY Desná Apartmány KAČENKA 4-lůžkový apartmán: vstupní předsíňka, obývací místnost s TV-SAT a s vybavenou kuchyňskou linkou. Schodiště do podkroví, kde jsou dvě oddělené 2-lůžkové ložnice a

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2018 PODĚBRADY Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli konkrétní pobyt z naší nabídky na samostatné

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s Sestavte si letošní vánoční svátky podle sebe. V termínu 22. 23. 12. si můžete zarezervovat

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství komplexní LÁZEŇSkÁ LÉČBA PŘÍSPĚVkOVÁ LÁZEŇSkÁ LÉČBA ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves

Více

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota)

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota) REKONDICE 2015 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 15. 21. února, 22. 28. února, 1. 7. března 2015 Ubytování: 2lůžkové pokoje

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST ÚVOD Společnost REZORT LUHAČOVICE a.s. nabízí k prodeji rozsáhlý komplex budov a pozemků v lázeňském městě LUHAČOVICE. LÁZNĚ LUHAČOVICE

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 4* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SILVESTR TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

Magická síla přírody a lidského umu

Magická síla přírody a lidského umu Městské turistické a informační centrum Luhačovice Masarykova 950, 763 26 Luhačovice tel.: 577 133 980, 608 326 255 e-mail: luhainfo1@mdkelektra.luhacovice.cz Grafické zpracování a tisk: m-ark Marketing

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2018 v Kč

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2018 v Kč MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2018 v Kč LÁZEŇSKÁ PÉČE Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici. Využívání jedinečných

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT ***

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** Pul t ov ýc ení k 2019 CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 31.3.2019 OD 28.6. DO 1.9.2019 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích *** 1 noc se snídaní

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ VÍKENDY WELLNESS DOVOLENÁ 2013 1 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ DVĚ BUDOVY - DVA SVĚTY Luxusní čtyřhvězdičkový Spa & Wellness hotel

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Lázeňská rehabilitační klinika

Lázeňská rehabilitační klinika ANENSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ A. S. LÁZNĚ BĚ LOHRAD MEDICAL SPA Lázeňská rehabilitační klinika L ÁZEŇSKÁ REHABILITAČNÍ KLINIKA Hotel Anna Marie kompletní spektrum léčebných procedur velký rehabilitační bazén

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2019

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2019 LÁZNĚ LUHAČOVICE 2019 Lázně Luhačovice a.s. Minerální vody vyvěrající na území Luhačovic byly využívány odnepaměti. Jejich léčivé účinky byly poprvé popsány roku 1669. V roce 1688 byly vyzděny dnešní prameny

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ. pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ. pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ SLOVENSKO - 2017 Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější cestu k rezervaci prověřených

Více

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 6 - denní zájezd Hotel nabízí hostům především neomezený vstup do termálních bazénů, zážitkových bazénů včetně plaveckého jakož i do celého Wellness. Samozřejmostí

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady A member of IC Travel Group s.r.o. Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady Pděbrady Wellness Popis POBYTOVÉ BALÍČKY: Lázeňský léčebný pobyt KLASIK Hl. sezóna Mimosezóna Dvoulůžkový pokoj SU* 2 500 Kč 2 220

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE Vaše lázně pro léčbu dýchacích cest a pohybového aparátu

LÁZNĚ LUHAČOVICE Vaše lázně pro léčbu dýchacích cest a pohybového aparátu LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost FIRST MINUTE až 20% SLEVA LÁZNĚ LUHAČOVICE Vaše lázně pro léčbu dýchacích cest a pohybového aparátu LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY 2016 NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

LIBEREC - HOTEL BABYLON ****

LIBEREC - HOTEL BABYLON **** LIBEREC - HOTEL BABYLON **** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Zábava pro celou rodinu v aquaparku, IQ parku, IQ Landii a lunaparku nedaleko historického centra Liberce. Poloha: centrální poloha, historické centrum

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S.

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2019 v Kč lázeňská péče Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici.

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2016 JARO Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 14. 20. února, 21. 27. února, 28. 2. 5. 3. 2016

Více

LUHAČOVICE/POZLOVICE - WELLNESS HOTEL POHODA, TÝDEN UVOLŇUJÍCÍCH MASÁŽÍ, 12% SLEVA DO 15.1.2016

LUHAČOVICE/POZLOVICE - WELLNESS HOTEL POHODA, TÝDEN UVOLŇUJÍCÍCH MASÁŽÍ, 12% SLEVA DO 15.1.2016 LUHAČOVICE/POZLOVICE - WELLNESS HOTEL POHODA, TÝDEN UVOLŇUJÍCÍCH MASÁŽÍ, 12% SLEVA DO 15.1.2016 8 - denní zájezd Moderní Relaxační centrum. Bazény + Sauny + Fitness = v ceně všech pobytů. NEMO tour TIP.

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více