LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS"

Transkript

1 LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost ZABALTE POD STROMEČEK POBYT V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÉČBA RELAXACE WELLNESS

2 DARUJTE VAŠIM BLÍZKÝM K VÁNOCŮM LÁZEŇSKÝ POBYT Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé v každé roční době. Osobitou atmosféru mají také v zimě, ať už se k nám vydáte za relaxací, wellness či u nás podstoupíte špičkovou lázeňskou léčbu. V zimním období poskytujeme stejně kvalitní služby za nejnižší ceny. Vyberte si, jaký dárkový poukaz si vaši blízcí rozbalí k Vánocům. DÁRKOVÉ POUKAZY LÁZEŇSKÝ POBYT zdraví, relaxace a odpočinek v lázních Luhačovice... PENĚŽNÍ POUKAZ obdarovaný si sám zvolí, jaký pobyt si u nás za částku na poukazu vybere, nebo se rozhodne si připlatit a dopřeje si dražší pobyt. Minimální hodnota peněžního poukazu na pobyt je Kč. ZÁŽITKOVÉ BALÍČKY relaxace v luxusním wellness v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu GURMÁNSKÉ ZÁŽITKY VE VYHLÁŠENÉ FRANCOUZSKÉ RESTAURACI romantická večeře při svíčkách, degustační menu a jiné Minimální hodnota peněžních poukazů na zážitkové balíčky je 500 Kč. Více informací najdete na

3 NOVOROČNÍ REGENERACE Využijte naší výhodné nabídky a prospějte svému zdraví. Jiná akční nabídka v roce 2019 nebude tak výhodná. akční nabídka REGENERAČNÍ BALÍČEK / 7 nocí 7x ubytování 7x polopenze (plná penze za příplatek) 2x přírodní uhličitá koupel (15 min.) 1x perličková koupel s přísadou vonné esence (15 min.) 1x masáž podvodní (automatická, 15 min.) 1x střídavá končetinová koupel (15 min.) 1x střídavá nožní (šlapací) koupel (15 min.) 1x rašelinový obklad zad (15 min.) 1x masáž klasická (částečná, 20 min.) 1x masáž éterickým olejem (částečná, 20 min.) denně pitná kúra luhačovických minerálních vod NÁŠ TIP V hotelech Palace a Morava si můžete zakoupit pobyty na 7 nocí a více do se slevou FIRST MINUTE 20 %. Palace**** Plus Superior Superior Plus nocí Morava*** Superior I. Komfort B nocí Palace**** Plus Superior Superior Plus nocí Vysvětlivky: Záměna procedur v pobytovém balíčku není možná. Ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Na akční nabídku pobytu nelze uplatnit slevu FIRST MINUTE. Morava*** Superior I. Komfort B nocí

4 LEDNOVÝ WELLNESS V ALEXANDRII**** Dopřejte si první wellness zážitky v roce 2019 v hotelu Alexandria za výhodnou cenu. akční nabídka WELLNESS BALÍČEK / 5 nocí 5x ubytování (ne pá) 5x polopenze formou bufetu 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.) 1x hydromasážní koupel (20 min.) 1x masáž klasická (částečná, 25 min.) 1x wellness masáž (25 min.) dle vlastního výběru 1x rašelinový obklad zad (20 min.) volný vstup do wellness ve stylu římských lázní s bazénem a saunovým světem volný vstup do fitness centra zapůjčení županu hotelové pantofle denně pitná kúra luhačovických minerálních vod WELLNESS BALÍČEK / 2 noci 2x ubytování (ne pá nebo pá ne) 2x polopenze formou bufetu 1x masáž aromaterapeutickým olejem dle vlastního výběru (25 min.) volný vstup do wellness ve stylu římských lázní s bazénem a saunovým světem volný vstup do fitness centra zapůjčení županu hotelové pantofle denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v pobytových balíčcích není možná. Superior Superior K Lux K Lux Plus K Lux Plus K 2x nocí / ne pá 2 noci / ne pá 2 noci / pá ne Vysvětlivky: 2x pokoj (dva oddělené 2lůžkové pokoje se společným příslušenstvím) uvedená cena platí při plně obsazeném pokoji 4 osobami; K klimatizace. Ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Na akční nabídku nelze uplatnit slevu FIRST MINUTE.

5 ZIMNÍ RELAXACE akční nabídka * * * * * * * * * * * * * * Nechte se zlákat zimní krásou Luhačovic a blahodárnými lázeňskými procedurami. Využijte naší nabídky a přijeďte do lázní. 6x ubytování s polopenzí 2x přírodní uhličitá koupel (15 min.) 1x masáž klasická (částečná, 20 min.) 1x masáž éterickým olejem (částečná, 20 min.) 1x teplý obklad zad (20 min.) denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Za příplatek VIP balíček 5 inhalací / 400 Kč Sleva 50 % Komfort B Komfort Standard A Na procedury z aktuální nabídky (dokoupené na místě). Slevu nelze kombinovat s jinou slevou či cenovým zvýhodněním / 6 nocí Dům B. Smetany**** Jestřabí*** Riviera*** Penziony Vysvětlivky: Záměna procedur v pobytovém balíčku není možná. Ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Na akční nabídku pobytu nelze uplatnit slevu FIRST MINUTE. Komfort B Komfort Standard A DÁRKOVÝ POUKAZ POBYT V LÁZNÍCH LUHAČOVICE pro rodiče TÝDEN PRO ZDRAVÍ pro manželku OPRAVDOVÝ ODPOČINEK pro maminku RELAXAČNÍ POBYT pro tatínka TOP PRO KAŽDÝ VĚK pro babičku a dědečka POBYT PRO SENIORY Kompletní nabídku pobytů najdete na / 6 nocí Dům B. Smetany**** Jestřabí*** Riviera*** Penziony Vysvětlivky: Záměna procedur v pobytovém balíčku není možná. Ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Na akční nabídku pobytu nelze uplatnit slevu FIRST MINUTE.

6 KRÁTKÁ RELAXACE Po pár dnech se budete cítit jako nový člověk a určitě se k nám rádi vrátíte. Pobyt skvěle poslouží i jako netradiční dárek. akční nabídka *** * * * * * * * * * * * * * * JEDINEČNÝ ZÁŽITEK Chcete svým blízkým letos udělat vánočním dárkem opravdovou radost? Darujte pobyt v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. 4x ubytování (ne čt) 4x polopenze 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.) 1x relaxační bublinková koupel (15 min.) 1x masáž éterickým olejem (částečná, 20 min.) denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v pobytovém balíčku není možná. DÁRKOVÝ POUKAZ NÁŠ TIP V hotelu Alexandria si můžete celoročně zakoupit pobyt Relax & Wellness na 4 noci s více procedurami a se slevou FIRST MINUTE 20 %. WELLNESS POBYT V ALEXANDRIA SPA & WELLNESS HOTELU Superior Jurkovičův dům**** Lux Dům B. Smetany**** Komfort B Riviera Komfort noci / ne čt 4 noci / ne čt Vysvětlivky: Ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Na akční nabídku pobytu nelze uplatnit slevu FIRST MINUTE. Wellness bez dětí, uvolňující masáže, obličejové a tělové spa rituály, zážitkové balíčky nebo romantická večeře.

7 VELIKONOCE V ALEXANDRII**** akční nabídka * * * * * * * * * * * * * * Pojďte strávit letošní Velikonoce netradičně. Zapomeňte na pomlázky a polévání studenou vodou a nechejte se místo toho hýčkat při příjemných lázeňských procedurách. Odpočinete si a navíc si pochutnáte na tradičních velikonočních pokrmech. 8/4x ubytování s polopenzí formou bufetu 1x velikonoční hodování 1x velikonoční výslužka velikonoční wellness balíček dle délky pobytu volný vstup do wellness ve stylu římských lázní s bazénem a saunovým světem volný vstup do fitness centra zapůjčení županu hotelové pantofle denně pitná kúra luhačovických minerálních vod VELIKONOČNÍ WELLNESS BALÍČEK / 8 nocí / ne po 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.) 1x bublinková koupel s vonnou přísadou (20 min.) 1x hřejivý obklad zad (20 min.) 1x masáž aromaterapeutickým olejem dle vlastního výběru (25 min.) 1x wellness masáž dle vlastního výběru (25 min.) 1x masáž obličeje a dekoltu (25 min.) pro dámy nebo 1x indická antistresová masáž hlavy (25 min.) pro pány 1x pečující obličejový rituál s lípou (50 min.) pro dámy nebo 1x masáž klasická (celková, 50 min.) pro pány 1x Rasul orientální parní lázeň s očistnou kúrou (25 min.) pro pár nebo 1x rašelinový obklad (20 min.) pro jednotlivce VELIKONOČNÍ WELLNESS BALÍČEK / 4 noci / čt po 1x relaxační bublinková koupel (15 min.) 1x masáž aromaterapeutickým olejem dle vlastního výběru (25 min.) 1x masáž obličeje a dekoltu (25 min.) pro dámy nebo masáž klasická (částečná, 25 min.) pro pány Záměna procedur v pobytových balíčcích není možná. VELIKONOČNÍ HODOVÁNÍ Na velikonoční neděli jsme pro vás připravili sváteční brunch formou bufetu s neomezenou konzumací velikonočních a regionálních jídel. Nebude chybět tradiční velikonoční nádivka, beránek či mazanec. Jako welcome drink budeme podávat slivovici nebo hruškovici. To vše za doprovodu cimbálové muziky. Program zpestří malování a prodej kraslic. Superior Superior K Lux K Lux Plus K Apartmá K nocí / ne po 4 noci / čt po Vysvětlivky: K klimatizace. Ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Na akční nabídku pobytu nelze uplatnit slevu FIRST MINUTE.

8 VE VÍRU TANCE S JANEM ONDEREM akční nabídka * * * * * * * * * * * * * * Nabízíme vám týdenní pobyt s výukou společenského tance pro mírně/středně pokročilé páry a latiny pro ženy. 7x ubytování s polopenzí formou bufetu taneční kurz pro mírně/středně pokročilé páry nebo latina pro ženy 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.) 1x hydromasážní koupel (20 min.) 1x wellness masáž dle vlastního výběru (25 min.) 1x masáž aromaterapeutickým olejem dle vlastního výběru (25 min.) 1x Rasul orientální parní lázeň s očistnou kúrou (25 min.) volný vstup do wellness ve stylu římských lázní s bazénem a saunovým světem volný vstup do fitness centra zapůjčení županu hotelové pantofle denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v pobytovém balíčku není možná. Uzávěrka přihlášek Alexandria**** 2x Superior Superior K Lux K Lux Plus K Apartmá K Vysvětlivky: 2x pokoj (dva oddělené 2lůžkové pokoje se společným příslušenstvím) uvedená cena platí při plně obsazeném pokoji 4 osobami; K klimatizace. Ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Na akční nabídku nelze uplatnit slevu FIRST MINUTE.

9 TANEČNÍ KURZ Výuku tance povede profesionální tanečník Jan Onder, který je vedoucím sokolovského klubu sportovního tance a vede taneční kurzy. Jan Onder se účastnil soutěže České televize StarDance...když hvězdy tančí a dvakrát ji vyhrál. Poprvé s taneční partnerkou herečkou Danou Batulkovou, podruhé ve dvojici s bývalou atletkou Kateřinou Baďurovou. KURZ SPOLEČENSKÉHO TANCE PRO MÍRNĚ/STŘEDNĚ POKROČILÉ PÁRY Během kurzu proniknete hlouběji do choreografií jednotlivých tanců. Kurz klade důraz na zdokonalení techniky a výuku nových zajímavých figur. Výuka je vedena veselou a milou formou, aby se účastníci cítili uvolněně a tanec vnímali především jako příjemnou a zábavnou pohybovou činnost. 5x skupinová výuka tanců waltz, jive, tango, samba, chacha, polka (5x 75 min., pondělí pátek, Společenský dům) Doporučené oblečení a obuv neformální společenský oděv, pohodlná měkká obuv s koženou podrážkou Dámy cocktailové šaty, sukně a halenka, taneční boty nebo balerínky Pánové plátěné kalhoty, košile, společenská pánská obuv LATINA PRO ŽENY Kurz latinského tance, ve kterém ženy nebudou potřebovat tanečního partnera. Ženy se během kurzu naučí řadu zajímavých tanečních kroků a variací. Latinské tance posilují organismus, tvarují postavu a zlepšují fyzickou kondici. V kurzu se můžete těšit na pohodovou atmosféru, moderní hudbu a zábavné a nenásilné posilování vašeho svalstva. 5x skupinová výuka tanečního sóla do tanců salsa, chacha, samba, rumba, průpravné taneční cvičení k formování postavy (5x 45 min., pondělí pátek, Společenský dům) Doporučené oblečení a obuv sportovní oblečení: legíny nebo volná sukně, tričko, pohodlná taneční obuv bez podpatku (sportovní sálová obuv) Fakultativní nabídku doprovodného programu (tančírny, divadelní představení, závěrečný taneční večer ve Společenském domě) zveřejníme dodatečně. Nabídku vám zašle naše kulturní oddělení: kultura@lazneluhacovice.cz, tel

10 DOPŘEJTE SI KULTURNÍ ZÁŽITEK Luhačovice žijí pestrým společenským a kulturním životem. Neodmyslitelně k nim každý rok patří kulturní léto s hudebními a divadelními festivaly. Objednejte si permanentní vstupenku na vybraný festival s vaším týdenním pobytem. Cenově zvýhodněná permanentní vstupenka, pro naše hosty ubytované v zařízeních Lázně Luhačovice, a.s., platí na všechny programy vybraného festivalu. Termín Festival Festival Janáček a Luhačovice Akademie V. Hudečka 1. část Akademie V. Hudečka 2. část Divadelní Luhačovice Dny slovenské kultury Permanentní vstupenka Kč 400 Kč (1) 600 Kč (1) (2) (2) (1) cena vstupenky nezahrnuje koncert v poutním chrámu Narození P. Marie ve Štípě, (2) cena zatím není pořadatelem stanovena, zaplacení rezervovaných vstupenek provedete dodatečně. Na permanentní vstupenky se nevztahuje sleva FIRST MINUTE. Objednávku permanentní vstupenky na vybraný festival nám pošlete spolu s objednávkou pobytu. Program Festivalu Janáček a Luhačovice: Program ostatních festivalů: NENAŠLI JSTE V NAŠÍ AKČNÍ NABÍDCE, CO JSTE HLEDALI? V našem pobytovém katalogu můžete vybírat z rozmanité celoroční nabídky lázeňských týdenních a víkendových pobytů v Luhačovicích a v Jáchymově. LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2019 Katalog vám na vyžádání rádi bezplatně zašleme nebo se informujte na nebo

11 KÚRA PRO ZDRAVÍ PŘIJEĎTE SI NAPRAVIT NEJEN BOLAVÁ ZÁDA x ubytování s plnou penzí 1x konzultace s fyzioterapeutem zaměřená na doporučení správných pohybových návyků 1x radonová koupel 1x podvodní masáž (celková) 1x suchá uhličitá koupel plynná 2x klasická masáž (částečná) 2x skupinový tělocvik 2x skupinový tělocvik v bazénu praktická příručka Cvičení pro zdraví s jednoduchými cviky pro zlepšení kondice 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola) NAVÍC K POBYTU 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) * * * * * * * * * * * * * * Novinka roku 2019 Radium Palace**** Běhounek*** Superior Curie*** Astoria*** I.A Junior Suite Superior Superior Plus I.A Plus Suite Apartmá I.A Suite I.A I.A Plus Apartmá LÁZNĚ JÁCHYMOV 7 nocí nocí PO SLEVĚ 17 % Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, jednolůžkový pokoj. Slevu ve výši 17 % poskytujeme pojištěncům zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP, ZPŠ, ČPZP a slovenské VŠZP. Léčebné lázně Jáchymov a. s., T. G. Masaryka 415, Jáchymov tel.: , rezervace@laznejachymov.cz,

12 LÁZEŇSKÉ POBYTY V LUHAČOVICÍCH LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost Nenechávejte objednávku dárkových poukazů na poslední chvíli. Neriskujte, že poukaz nedorazí včas. Dodání dárkového poukazu do Vánoc poštou můžeme zaručit pouze tehdy, pokud poukaz objednáte nejpozději TISK LISTOPAD 2018 TIP NA VÁNOČNÍ DÁREK ZABALTE POD STROMEČEK Při objednávce do můžete navíc na lázeňský pobyt uplatnit slevu FIRST MINUTE až 20 %. POBYT V LÁZNÍCH LUHAČOVICE INFORMACE PRODEJ POBYTŮ A POUKAZŮ Podmínky pro uplatnění slevy najdete na INFORMACE PRODEJ ZÁŽITKOVÝCH BALÍČKŮ Prodejní oddělení: tel.: , pobyty@lazneluhacovice.cz Recepce ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu: tel.: , alexandria@lazneluhacovice.cz

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH SILVESTROVSKÝ LÁZEŇSKÝ POBYT PALACE, MORAVA, DŮM B. SMETANY, ALPSKÁ RŮŽE, VILA POD LIPAMI 6 nocí 6 lázeňských procedur

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR 2018 v Lázních Jáchymov V ánoce jsou nejkrásnější svátky v roce nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních radonových lázních

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K LÁZNĚ LUHAČOVICE RELAXACE WELLNESS VÍKENDY DAY SPA CENÍK 2019 ALEXANDRIA**** ŠESTKRÁT HOTEL ROKU VE ZLÍNSKÉM KRAJI JEDINEČNÉ WELLNESS VE STYLU STAROŘÍMSKÝCH LÁZNÍ VYHLÁŠENÁ FRANCOUZSKÁ RESTAURACE S NOBLESOU

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR LÁZNĚ LUHAČOVICE Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR CENÍK 2017 ALEXANDRIA**** WELLNESS HOTEL S PRVOTŘÍDNÍMI SLUŽBAMI LUXUSNÍ WELLNESS

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 Vaše relaxace a wellness v Lázních Luhačovice DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice patří mezi jedny z nejkrásnějších lázní v České

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY SILVESTR DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Pa ner pro vaši ha и a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Pa ner pro vaši ha и a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Pa ner pro vaši ha и a zdraví Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr 2017 2018 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte kouzlo

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 PODĚBRADY Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Partner pro vaši harmonii a zdraví 2018 2019 Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SILVESTR TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví 2019 2020 Partner pro vaši harmonii a zdraví Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2018 PODĚBRADY Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli konkrétní pobyt z naší nabídky na samostatné

Více

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota)

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota) REKONDICE 2015 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 15. 21. února, 22. 28. února, 1. 7. března 2015 Ubytování: 2lůžkové pokoje

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená Aktivní dovolená v Konstantinových Lázních Hledáte klidné lázeňské místo pro svůj léčebný pobyt nebo cíl pro svou dovolenou?

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2017 LÁZEŇSKÉ

Více

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt.

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. NABÍDKA POBYTŮ 2015 Hotely kategorie *** 02. 01. 31. 03. 2015 01. 11. - 19. 12. 2015 01. 04. 31. 10. 2015 Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. Víkend pro ženu a muže (Pá - Ne) Stravování : plná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

LÁZNĚ JÁCHYMOV. Přijeďte do našich lázní za zdravím, relaxací a odpočinkem! NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE

LÁZNĚ JÁCHYMOV. Přijeďte do našich lázní za zdravím, relaxací a odpočinkem! NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE LÁZNĚ JÁCHYMOV První a nejúčinnější radonové lázně NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE Léčebné lázně Jáchymov jsou unikátem nejen evropského, ale i světového lázeňství. Jsou prvními radonovými

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

První radonové lázně světa

První radonové lázně světa První radonové lázně světa BRÁNA DO KRUŠNÝCH HOR Lázeňské město Jáchymov leží v západní části České republiky na úpatí Krušných hor v malebném údolí panenské přírody, která příznivě působí na vaše zdraví

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion.

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion. Nabídka na léto Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion Pobytové balíčky Letní hýčkání - zaměřeno na páry Sport a relax - skupinová i

Více

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2014 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 16. 22. února, 23. 1. března, 2. 8. března 2014 Ubytování: 2 lůžkové

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 ADVENT VÁNOCE SILVESTR 2014 v Luhačovicích Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 4* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s.

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. 17. - 18. 4. 2013 Hospitality & Tourism Summit - Hotel Aquapalace Praha TVORBA PRODUKTOVÉ NABÍDKY NA ROK 2013 Ing. Jiří Dědek, MBA obchodní ředitel Lázně Luhačovice, a.s. Spa & Wellness Nature Resorts

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019

KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019 RADONOVÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV Vaše lázně pro léčbu pohybového ústrojí KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019 Náš tip Pokud chcete vše urychlit, máte možnost si schválený léčebný návrh na pojišťovně vyzvednout

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018

LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018 Vážení hosté, milí čtenáři, jsem moc rád, že vám mohu poprvé představit společnou nabídku pobytů a služeb

Více

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ VÍKENDY WELLNESS DOVOLENÁ 2013 1 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ DVĚ BUDOVY - DVA SVĚTY Luxusní čtyřhvězdičkový Spa & Wellness hotel

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2016 JARO Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 14. 20. února, 21. 27. února, 28. 2. 5. 3. 2016

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Fitness Sobota 18. 5. 2013 aneb NEJEN TĚLO DO PLAVEK Kdy: v s o b o t u 18. 5. 2013 Kde: RRC Hluboká nad Vltavou Od: 9:00 hodin Co a s kým: 2 h o d i n o v ý SPINNING MARATON, aneb jedeme na

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Vyberte si z naší nabídky dárkový poukaz s platností 12 měsíců. Připojte

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ LÁZNĚ JÁCHYMOV LÁZNĚ LUHAČOVICE LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2020 LÁZNĚ JÁCHYMOV První a nejúčinnější radonové lázně Lázně Jáchymov jsou unikátem nejen evropského, ale i světového

Více

NABÍDKA REKREAČNÍCH POBYTŮ PRO VYBRANÁ ZAMĚSTNÁNÍ BŘEZEN - ŘÍJEN 2017

NABÍDKA REKREAČNÍCH POBYTŮ PRO VYBRANÁ ZAMĚSTNÁNÍ BŘEZEN - ŘÍJEN 2017 NABÍDKA REKREAČNÍCH POBYTŮ PRO VYBRANÁ ZAMĚSTNÁNÍ BŘEZEN - ŘÍJEN 2017 Příspěvek se poskytuje zaměstnancům, kteří mají uzavřenu pracovní smlouvu na zaměstnání Osobní pokladník KZAM: 42143, a kteří pracují

Více

AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ

AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ platný k 1. lednu 2015 COMFORT Bohatý program určený pro terapii pohybového aparátu 4 procedury denně PROGRAM OBSAHUJE ubytování ve 4* hotelu strava plná penze formou

Více

Romantické pobyty 2015

Romantické pobyty 2015 Romantické pobyty 2015 Zimní romantický pobyt na Všemině * Ubytování pro 2 osoby s polopenzí na dvě noci * 1x romantická večeře pro dva * 1x 60 minut aroma sauna Cena za pobyt: 3 590 Kč / 2 osoby Jarní

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014:

Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014: Chvalovice Hatě, 10. 10. 2013 Vážené kolegyně, vážení kolegové! Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014: - V první části naleznete nový

Více

REKONDICE 2014 CELOSTÁTNÍ REKONDIČNÍ POBYTY PRO ČLENY KLUBU BECHTĚREVIKŮ. Týdenní rekondiční pobyty

REKONDICE 2014 CELOSTÁTNÍ REKONDIČNÍ POBYTY PRO ČLENY KLUBU BECHTĚREVIKŮ. Týdenní rekondiční pobyty REKONDICE 2014 CELOSTÁTNÍ REKONDIČNÍ POBYTY PRO ČLENY KLUBU BECHTĚREVIKŮ Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 23. 11. 29. 11., 30. 11. 6. 12., 7. 12. 13. 12. 2014 Ubytování: 2 lůžkové

Více

REKONDICE 2018 PODZIM. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s.

REKONDICE 2018 PODZIM. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. REKONDICE 2018 PODZIM Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Jáchymov (neděle sobota) Termín: 11. 17. 11., 18. 24. 11., 25. 11. 1. 12. 2018

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

R E K O N D I C E 2 0 1 3

R E K O N D I C E 2 0 1 3 R E K O N D I C E 2 0 1 3 Celostátní rekondiční pobyty pro členy KLUBU BECHTĚREVIKU o.s. 1. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Jáchymov Neděle-sobota Termín: 10. 2. - 16. 2.; 17. 2. - 23. 2.; 24.2.- 2. 3.2013 Ubytování:

Více

Příplatky a doplňkové služby pro 2011

Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky Dětská postýlka noc (nutné rezervovat) 50 Kč Pes na pokoji noc (pouze na některých pokojích) 150 Kč Neobsazené lůžko 70% hotel Omega polopenze *** dospělí

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

LÁZNĚ DOBRNA - KRÁTKÝ ODPOČINEK - 4 DNY / 3 NOCI

LÁZNĚ DOBRNA - KRÁTKÝ ODPOČINEK - 4 DNY / 3 NOCI LÁZNĚ DOBRNA - KRÁTKÝ ODPOČINEK - 4 DNY / 3 NOCI 4 - denní zájezd Poloha: V letovisku Vybavení: recepce, lázně, bazén, fitness, kosmetika, sauna, 24-hod.servis, parkoviště, internet (WIFI). P { margin-bottom:

Více

neomezený vstup hotelového wellness centra (vířivka, bazén s protiproudem, sauna)

neomezený vstup hotelového wellness centra (vířivka, bazén s protiproudem, sauna) Mladé Buky, 18. 10. 2010 - Pokud chcete letošní svátky strávit mimo svůj domov a navíc v luxusním prostředí obklopeném krkonošskou krajinou, je ideální volbou vyrazit do rodinného hotelu Grund Resort Golf&Ski.

Více

Lázně z nejkrásnějších

Lázně z nejkrásnějších Lázně z nejkrásnějších Lázně Luhačovice, čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice, mají věhlas jak pro léčebné výsledky a jedinečné minerální prameny, tak pro svou půvabnou polohu

Více

CENÍK. Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness. www.infinit-maximus.cz CENÍK Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness www.infinit-maximus.cz Vstup do termálního vodního SPA a saunového světa Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm. Doporučená doba

Více

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt Ceník pobytů 2019 Léčebné pobyty hrazené pojišťovnou Příplatky za ubytování Gočár / B 0 Kč 125 Kč 0 Kč 150 Kč Veselý, Jubilejní, Bílý / A 90 Kč 390 Kč 150 Kč 490 Kč Veselý / A PLUS 240 Kč - 300 Kč - Příspěvková

Více

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady A member of IC Travel Group s.r.o. Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady Pděbrady Wellness Popis POBYTOVÉ BALÍČKY: Lázeňský léčebný pobyt KLASIK Hl. sezóna Mimosezóna Dvoulůžkový pokoj SU* 2 500 Kč 2 220

Více

WELLNESS & FITNESS CENÍK

WELLNESS & FITNESS CENÍK CENÍK WELLNESS (9:00 22:30) Infinit karta + Wellness je určeno pro dospělé a osoby vyšší než 125 cm (vodní SPA) a 140 cm (saunový svět). Doporučená doba ve wellness je 120 až 180 minut + čas v šatnách

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

WELLNESS & FITNESS CENÍK

WELLNESS & FITNESS CENÍK WELLNESS & FITNESS CENÍK WELLNESS (9.00 22.30) Infinit karta + Wellness je určeno pro dospělé a děti od 12 let. Wellness 90 minut + šatna neomezeně 235,- 215,- Wellness 120 minut + šatna neomezeně 285,-

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek!

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší.

Více

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY / 2009 / 2010 HUNGARY Sárvár hotel Park Inn**** RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY 14.11. 17.11. (3 noci) TRASA A, C 4 990,- 27.11. 29.11. (2 noci) TRASA B 3 790,- 26.12. 28.12.

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Le t n í Ak č n í Ce n y Je d n o r á z o v ý c h Vs t u p ů vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového

Více

Přijeďte sami, s rodinou či přáteli a příjemně u nás prožijte sváteční dny ve společnosti dalších lázeňských hostů

Přijeďte sami, s rodinou či přáteli a příjemně u nás prožijte sváteční dny ve společnosti dalších lázeňských hostů Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. Jedinečné léčivé prameny řadí Luhačovice na přední místa žebříčku léčebných lázní v Evropě. Nejznámějšími ze 16ti luhačovických

Více

Pobytové balíčky 2016

Pobytové balíčky 2016 Pobytové balíčky 2016 www.orea.cz POBYTY PRO RODINY S DĚTMI AKTIVNÍ DOVOLENÁ WELLNESS & SPA PROGRAMY VELIKONOCE POBYTY PRO DŘÍVE NAROZENÉ ADVENT & VÁNOCE ROMANTICKÉ POBYTY SILVESTR POZNÁVEJTE KRÁSY ČESKÉ

Více

CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012

CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012 CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012 PROGRAM COMFORT Pohybové obtíže 4 procedury denně PROGRAM OBSAHUJE ubytování ve 4* hotelu strava plná penze formou teplého a studeného bufetu vstupní lékařská konzultace

Více

Lázně Luhačovice akciová společnost

Lázně Luhačovice akciová společnost Lázně Luhačovice akciová společnost WELLNESS POBYTY 2011 V samém srdci Luhačovic vyrostl moderní wellness hotel, který je tvořen dvěma vzájemně propojenými objekty. Dvě části, dva světy. Hlavní budova

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Rehabilitační pobyty v r. 2012

Rehabilitační pobyty v r. 2012 Všem základním organizacím ČMOSA Vážení přátelé, Rehabilitační pobyty v r. 2012 253001/13 Zabilanská/222713722 8.11.2011 vzhledem k velmi kladným ohlasům na rehabilitační pobyty našich členů v letošním

Více

Ceník. Wellness na zámku.

Ceník. Wellness na zámku. Ceník Wellness na zámku www.wellnessnazamku.cz Privátní wellness zóny V ceně privátní sauny, whirlpoolu a celé privátní zóny je zahrnuto zapůjčení osušky, prostěradla, županu a pantoflí. PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Ceník platný 03. 01. 2016 18. 12. 2016 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt Léčebný lázeňský pobyt SPECIÁL Program proti bolesti zad Lázeňská

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

Pobytové balíčky 2017

Pobytové balíčky 2017 Pobytové balíčky 2017 www.orea.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší. 2 www.tenpravydarek.cz Poznávejte

Více

Když lázně, tak LUHAČOVICE Když hotel, tak AMBRA

Když lázně, tak LUHAČOVICE Když hotel, tak AMBRA Když lázně, tak LUHAČOVICE Když hotel, tak AMBRA Katalogové pobyty 2018 Baby friendly Bezbariérový přístup Parkování zdarma Hotelový bazén Dog friendly Cyklisté vítáni Bezlepkové jídlo Wi-Fi zdarma HOTEL

Více

REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM

REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM Všem lidem prospívá dopřát čas od času duši a tělu uvolnění. Odpočinek obnovuje životní sílu a přispívá k dobré náladě. Proto přijeďte k nám a vyzkoušejte

Více

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ LÁZNĚ JÁCHYMOV LÁZNĚ LUHAČOVICE LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2020 LÁZNĚ JÁCHYMOV První a nejúčinnější radonové lázně Lázně Jáchymov jsou unikátem nejen evropského, ale i světového

Více